Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178943 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Юни, 2014 г.
2  >  >>
ЗА НИБИРУ, ВРЕМЕТО И СМЯНАТА НА СИСТЕМАТА ВЕЛИКИЯТ УЧИТЕЛ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ММ
(Моля Приемете или Не тази информация без да съдите, никой не може да каже какво точно ще стане, от нас зависи!)

И.Н. Какво да очакваме?

ММ Преминаването на Нибиру през Слънчевата система и особено в близост до Земята ще окаже огромно влияние на климатичните условия. Трябва да се приготвите за това.

И.Н. Какво трябва да направят хората?

ММ Климатичните условия ще попречат на хората правилно да организират събитията свързани с работите по селското стопанство. За да бъдат усилията на селските труженици максимално успешни, те трябва да знаят, че времето през тази година ще е максимално неустойчиво. От него ще е трудно да се очаква стабилност на температурите. Но въпреки всичко пролетта, лятото и есента ще настъпят навреме. Просто те ще приличат на между сезонни, с разлики в температурите присъщи на: зима-пролет, пролет-лято, лято-есен…

И.Н. Не е ясно, как ще стане това?

ММ Пролетта ще настъпи макар и със закъснение, но стремително. Топлото време ще започне бързо да разтопява снега и леда, но при това могат да настъпят и неочаквани захлаждания, което може да повлияе на засяването, доколкото ще е трудно да се избира време за организирането му.

И.Н. Какво да правят селяните?

ММ Трябва да се приготвят да действат оперативно, без размотаване, използвайки всеки хубав ден, без да разчитат, че времето ще е устойчиво. Ако засяването се извърши бързо, то това ще е залог за бъдещата реколта.

И.Н. Какви опасности очакват селяните през лятото, при преминаването на Нибиру?

ММ Летният сезон също ще е с особено неустойчиви природни условия. Те следва да се приготвят за това, че дъждовете ще са много неравномерни. В едни райони ще падат много валежи, а в други се очаква суша. Особено ще пострадат районите с мусонен климат, които са свикнали ежегодно да получават достатъчно количество влага, но в предвид преразпределението на водните ресурси в атмосферата те могат да попаднат в зона със сух климат.

И.Н. Какво се очаква в Русия, на нейната огромна територия?

ММ Русия има няколко часови пояса, няколко географски ширини и няколко природни зони с различни условия за селското стопанство. Там следва да се придържат към нормалните за тях условия за засяване, грижата за растенията и събирането на реколтата, но с въвеждането на голяма поправка във връзка с космическите събития и климатичните условия. Както вече казах, не трябва да се очаква устойчиво време, а трябва да се използва всеки хубав ден, час и минута, за да се облекчат условията за покълване на растенията, тяхното нарастване и узряване. Само оперативността и разумното поведение ще помогне на хората да не останат без реколта, а значи и без храна в близките дни и месеци на настъпилата година.

И.Н. За какво още трябва да се приготвим по време на преминаването на Нибиру?

ММ Нибиру е огромна планета. По сравнение със Земята тя я превишава четири и половина пъти. Има маса много по-тежка от земната, доколкото нейната маса зависи от магнитните връзки с матрицата на Слънцето на ниво инфрачервени сфери. Влизайки в Слънчевата система, Нибиру се държи като магнитен великан, който кардинално променя състоянието на магнетизма на всички планети без изключение, даже на най-отдалечените от Слънцето.

Магнетизмът в този случай се нарушава както между планетите, така и със Слънчевата матрица. Планетните Разумно електромагнитни сили също се разрушават и започва подобие на хаос. Започва неумерено редуване на Разумно електромагнитните полета отначало в атмосферата - както това започна да се проявява сега на Земята, така и в земната кора, и в недрата й. Магнетизмът проявен на нивата на всички сфери от Планетарния комплекс рязко променя напрегнатостта си, което се отразява на климатичните и природни Духове (Стихиалии), които не могат повече да живеят по обикновената схема и са принудени да търсят стабилно положение в места несвойствени за тяхното пребиваване. Оттук и подобието на хаос, следствие на придвижването вътре в земния комплекс и нарушаването на връзките със съседните планетарни системи.

И.Н. Получава се, че не следва да очакваме стабилизиране на климата в близко време?

ММ Природата ще започне да ни поднася страшно много всевъзможни сюрпризи. Преминаването на Нибиру ще е белязано от събития, които ще започнат да се отразяват буквално на всичко, което има Разумно електромагнитна природа. А, както ви е вече известно, всичко съществуващо в заобикалящия ви свят съдържа в основата си РАЗУМНА СВЕТЛИНА, която вашите учени са свикнали да наричат електромагнетизъм.

Нибиру привнася с присъствието си огромно изкривяване в електромагнитните връзки, както в самата Слънчева система, така и вътре в самите Планетарни комплекси. Това изисква внимание и разумно поведение от хората, които имат свободна воля на избора. Изисква способността им да разбират и правилно да реагират на всички случки и обстоятелства. Когато природните Духове и Стихилии стават почти неуправляеми, тогава разумните човешки действия могат да управляват някои от събитията и даже да ги насочват в нужното направление.

И.Н. Значи ли това, че уменията на шамани, гадатели, светли магове ще започнат да се търсят за управляване на природните стихии,?

ММ Точно това ви казах. Знанието на законите на природата и възможността съзнателно със силата на своята воля да управляваме природните Стихиалии, ще позволи на хората да държат в равновесие природните духове, които по своята йерархическа принадлежност са длъжни да се подчиняват на човешката воля.

И.Н. Но нали сега на Земята в голямата си част е проявена злата воля на черните магове, които все още имат намерение да използват всички лостове на магическата си власт само за своите користни цели, забравяйки за интересите на огромното количество на практика беззащитни хора?!

ММ Преминаването на Нибиру разрушава всички базови построения на старата система на живот на планетата. Това става автоматично, без никакви емоционални прояви от страна на Планетарния комплекс. Така, както се разкъсва гъста паяжина в хамбара, когато в него задуха силен вятър или пък влезе стопанина за да вземе нещо от далечния ъгъл. Паяжината на старата система, която е омотала планетата, ще се разкъса и на парчета ще се разнесе от тънките сфери на долния ментален свят, където тъмните са изпонастроили своите мисъл форми, за да закабалят вашия свят. Прекъсването на всички световни връзки: в търговията, в обменните процеси на паричната система във финансовите манипулации на борсите – това ще са първите материални признаци за това, че световната паяжина повече не обвързва вашия свят. Хората, които водят своя живот в пределите на разумната стопанска дейност не трябва да се страхуват. Самата стока във вид на първичен продукт ще стане базова основа за търговията, обмена и реализацията на дейностите обезпечаващи всички насъщни нужди на хората. Обикновеният обмен и условните парични единици базиращи се на реалните продукти на селското стопанство и природните енергоносители, скоро ще станат главни обезпечаващи за парите на Новата епоха. Идването на Нибиру има както негативен, така и позитивен аспект за вашата планета. Старата система ще се разклати, ще се разкъсат връзките й и ще рухне. Това вече е неизбежно. Но правителствата на държавите, които навреме вземат върху себе си отговорността съзнателно да сменят системните устои на тъмнината с право противоположните устои на Системата на Светлината, само ще спечелят от това стихийно разпадане на старата система.

И.Н. А тези, които не разберат, че трябва да се строи нещо ново и започнат да кърпят дупките в старата системна организация? Какво ще стане с техните страни?

ММ Тези страни, които продължат да се придържат към старите устои, ще страдат преди всичко от природни изменения, а при липсата на правилни действия по време на климатичните аномалии, ще започнат да страдат от глад и бунтове свързани с него. Опитите да решат проблемите си както обикновено, с ограбване на съседите си и лагерите-донори, ще бъдат неуспешни. Няма да хабя много думи описвайки събитията съпътстващи ви при излизането от системата на тъмнината. И без моите мисъл форми света сам ще ви укаже основите на същността си, а те са – не здрави и лъжливи.

На тази система й дойде краят и трябва да се приготвите за това, че повече тя не може да бъде възстановена. Остава още сега съзнателно да пристъпите към строителството на базовите основи на Новата Цивилизация – Системата на Светлината. Идването на Нибиру ще стане това движещо начало за дълбокото и невъзвратимо преустройство в живота на всичко живо на планетата. И първа крачка към това трябва да стане правилното поведение на жителите занимаващи се със селско стопанство, за да получат все пак реколта и за да не стане глада движеща сила за настъпване на пълен хаос и гибел на хората.

И.Н. Може ли хората да се надяват, че Висшите Разумни Сили няма да ги изоставят по време на глобалните промени?

ММ Ние сме на постоянна стража именно затова. Можете да разчитате на нас, но помнете, че всички ваши дела ще бъдат извършени от вашите ръце. Не се налага да седите и да чакате чудеса, защото в сила влязоха Висшите Закони на Битието (КОНИ), които изискват активност от всички заедно и от всеки поотделно. Обществото е длъжно да се сплоти пред лицето на грандиозните събития, които започнаха да се проявяват във вид на нестабилното поведение на климата, а след това ще започнат да се дестабилизират всички условия от преминаването на Нибиро покрай вашата планета.

И.Н. И за какъв период трябва да се приготвят хората за големи пертурбации на планетата?

ММ Планетата Нибиру ще преминава през Слънчевата система примерно четири години и пет месеца, отчитайки днешното й положение.

И.Н. Хората се страхуват от смяната на магнитните полюси, което може да доведе до помитане на всичко живо от повърхността на Земята. Ще се случи ли такова нещо във връзка с преминаването на Нибиру?

ММ Нибиру е огромна планета, която има магнитен заряд подобен на земния на сегашния етап на развитие. Тоест, северния й полюс има заряд плюс, а южния – минус. Когато се срещат две планети, които имат еднакви заряди на юг и на север, но едната от тях е толкова голяма, че нейният заряд е многократно по-силен, то по-малката планета е принудена да направи салто и да се превърти, за да станат зарядите на едноименните полюси противоположни. Това са условията за смяна магнитните полюси на Земята и смяна векторите на силите.

И.Н. Но, нали това е катастрофа?!

ММ За да не се случи такава необратима катастрофа, в Слънчевата система пристигна армада от кораби на Галактическия Съвет. Вече ви казах за това по-рано. Не трябва да мислите за събитията по преминаването на Нибиру, като за апокалипсис. Всичко ще стане така, както трябва да стане, за да може земната цивилизация не само да оживее, но и да приеме щафетата на Новата Формация, невиждана досега от земляните. Просто се осланяйте на Висшите Сили и извършвайте действия, които ще помогнат на вас и на децата ви да преживеете в условията на нестабилността на преходния период.
Наличието на Нибиру в Слънчевата система вече не тайна. Сега тя може да бъде видяна от всеки, който иска да се убеди в това. За да го направите не ви трябва скъпо оборудване, достатъчно е просто внимателно да гледате Слънцето по време на изгрев или залез (в зависимост от полушарието).

Планетата Нибиру има негативен характер, за което говорихме по-рано. Тя е планета, която само с присъствието си не просто усилва всички съществуващи негативни събития свързани с идването на петте комети, но и абсорбира всички негативни следствия като своеобразно гориво за инфрачервената си природа. Тя е „планета чистач” — след преминаването си Нибиру няма да остави нищо от старата инфрачервена помия образувала се на дъното на Слънчевата система за времето на пребиваването й тук на Земята и останалите близки планети. Пълното изчистване на недрата на планетата Земя от инфрачервените натрупвания и от цялата плеяда демонични същества, които обитават в нея, може да изглежда като истински ад, когато те се отскубнат и излязат на повърхността на планетата, по време на настъпването на „трите дни мрак”, за които сега се говори много. Различните източници подават тази информация от различни ъгли на възприемане. За едни, трите дни тъмнина са гибелни – края на света, последен акорд на апокалипсиса, а за други – това е дългоочаквато прочистване на планетата от всичката нечестива дейност на демоничните сили от космическото дъно. И едното и другото са истина, за едно и също събитие гледано от различен ъгъл.

По такъв начин петте комети условно „разорават” Слънчевата система за да извадят на повърхността всичко застояло и гниещо, а планетата чистач – Нибиру, изсмуква в недрата си всичката тази нечистотия, за да може преминавайки през Слънчевата система да се запаси с гориво (инфрачервени отпадъци) и да замине отново в далечното си пътуване на орбита с дължина от 3600 земни години.

И.Н. Кога може да се очакват тези три дни мрак? И каква е тяхната природа?

ММ: Три дни мрак – това е космическо събитие което вие преживявате почти всяка година, даже по няколко пъти. Това е един вид слънчево затъмнение, което ще има такава продължителност само по причина, че обектът който ще закрие Земята има огромни размери – това е планетата Нибиру, която е няколко пъти по голяма от Земята. При това тя притежава седем спътника, два от които са заселени от разумни жители, притежаващи мощна технократна цивилизация. По същество, това са същите рептиловидни първо предци на всички жители на вашата планета, за които разказват митовете и легендите на различни народи по света. Идването на Нибиру и нейните спътници съвместява в себе си няколко значителни космически събития, едното от които сега обсъждаме без да засягаме останалите.

И така, трите дни мрак са Слънчево затъмнение, което ще бъде несъразмерно по-продължително и обширно, спрямо затъмненията, към които е привикнало земното човечество. По време на това Слънчево затъмнение ще стане свързване на планетата Нибиру с недрата на Земята, което ще изглежда като огнени въжета, устремени във вътрешността на вулканите, които за три денонощия ще се окажат във властта и под влиянието на огнените „смукала” на планетата Нибиру. Това е момента на „скачване” и последващото „изпомпване” на съдържанието от недрата на Земята. Към този момент ще се събудят небивало количество вулкани, които до тогава са се намирали в спящо състояние. Тези събития стават и сега, като по-нататък ще се усилват. Особено активни ще станат вулканите, които сякаш са отдавна изгаснали – такива като вулкана Йелоустоун в САЩ и други подобни на него.

По-нататък планетата Нибиру ще изпомпа от недрата на Земята всичкото неравновесно съдържание, което е удържало планетата на дъното на Слънчевата система. Заедно с това инфрачервено съдържание, на повърхността на Земята ще излязат пълчища от демонични същности, душите на грешници, мисъл форми на системата на тъмнината, която цари на вашата планета…. Всички тези древни натрупвания ще станат улов за ”планетата чистач” и ще попаднат в нейните недра, издигнати по „огнените въжета” от недрата на Земята. Именно затова, по време на трите дни мрак не си заслужава да поглеждате навън от домовете и прозорците си, защото страхът, който неизбежно ще възникне в сърцата ви ще ви направи уязвими пред магнитната сила на огнените въжета, които просто ще засмучат в себе си тези които се страхуват.

Само спокойното изчакване на края на събитието и светлата молитва могат да станат най-силната защитна мярка срещу засмукването по време на процеса на изчистване на планетата. Светлата молитва по състава си се намира на цяла Светлинна октава по-високо и напълно не се съотнася с магнитната сила на инфрачервените честоти на огнените въжета на планетата чистач – Нибиру.

През този период ще е полезно пребиваването ви в закрити помещения, а още по добре вътре в помещения, които се намират на ниските етажи – близо до земята или даже в избени помещения, защото по време на идването на планетата чистач и на тъмнината, която ще последва след тези събития ще има много атмосферни пертурбации. Възможни са силни ураганни ветрове, наводнения и неадекватно поведение на много от хората и животни. Дори слабо слънчево затъмнение ще предизвика у животните и у някой от хората чувство на страх и неувереност в това, че Светлината ще се върне. А, в случай на слънчево затъмнение с продължителност от няколко денонощия, такъв страх ще обхване цялата природа. Силата на молитвата на светлите праведници ще бъде най-спасителното действие, което очаква Йерархията на Светлината от хората на Земята, които са избрали Златния Век и са се устремили към Абсолютната Светлина в Безпределността, като към най-висша задача в живота си.

И.Н.: А какво ще стане след трите дни на мрак? И какво да очакват хората от жителите на спътниците на Нибиру?

ММ: Опустошените недра на Земята ще престанат да бъдат тежък баласт за планетата Земя. Тя кардинално ще промени своето местопребиваване във Времето и Пространството. Точно това е Великият Преход за който говорихме по-рано, очаквайки лъжливата дата 21 декември 2012год. Силите на тъмнината преднамерено измениха времето на очакваните събития на Великия Преход, за да може по-голямата част от хората да бъде вкарана в заблуда и по-късно, когато действително биха настъпили указаните събития, те да са съвършено неподготвени за тях. Вече казах, че най-важните събития ще се състоят именно през 2014год., а времето и дата на събитието вече могат да изчислят учените сами, просто наблюдавайки скоростта и придвижването на Нибиру през Слънчевата система, предсказвайки по този начин времето за преминаването му между Слънцето и Земята. Не се наемам да указвам точни срокове. Те зависят както от самата Нибиру, така и от наличието в Слънчевата система на още цели пет комети. Те също внасят своите корективи.

Що се касае до жителите на двата населени спътника на Нибиру, то трябва да се знае, че те са оставили на Земята свой „челен отряд” в лицето на народа , който смята себе си за „избран” и който се противопоставя на всички останали народи. Те добре знаят това, от кого са избрани и какви промени да очакват за себе си, и за другите народи. Тяхната задача се е състояла в това, да задържат развитието на планетата Земя на дъното на Слънчевата система и да не й позволяват да се издигне при никакви обстоятелства - което те и изпълняваха до указания период. По техният сценарий планетата Земя трябваше да загине, а техните старания трябваше да бъдат възнаградени с преселване на спътниците на Нибиру - или поне на основното ядро от техните служители. Но Силите на Светлината предотвратиха този сценарий и позволиха планетата Земя не просто да се съхрани, а дадоха възможност на светлата част от земляните да навлязат в Светлия Период на Еволюцията.

И.Н. И все пак ще слизат ли на Земята Анунакики или Нефилими от спътниците на Нибиру?

ММ: Флотилията на Светлината стои на стража на Земята и няма да позволи на тези рептилии да стъпят на Земята, както това се очаква от цяла плеяда жители на подземното царство, които ще останат в изолация. А когато дойде време за изчистване, ще се прехвърлят на въжделената планета в качеството си на гориво за нейното по-нататъшно пътуване през космическите простори на Вселената.

И.Н. Благодаря.

ИРИНА НИЛОВА

Превод: Георги Петров

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:1232425

image



Категория: Изкуство
Прочетен: 2018 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 29.06.2014 18:37
"Стъпала към СЪВЪРШЕНСТВОТО на Духа" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Вие (хората) трябва да разбирате, че стъпалата към СЪВЪРШЕНСТВО са издигане нагоре и всяко стъпало е много труден път, често сравним с някои самоотричания заради ВЯРАТА, когато за човека няма плътен живот, няма проблеми от Плътния план, а Е (СЪМ) единствено живот заради ВЯРАТА, заради постигането на СЪВЪРШЕНСТВО на Духа!

2. Такива хора са твърде малко, може даже да се каже, че такива хора са единици, но тях ги ИМА (ТЕ СА) и това вселява оптимизъм, че все пак десетте години Мое Обръщение към хората на Новия век, не са отишли на вятъра и кълнове на Истинна ВЯРА вече ИМА (Е (СЪМ)) и при това ИМА въпреки противоположните представи за Бога, изработени от всички религии на света, като за нещо много далечно, съвършено неосъществимо Пространство, където за обикновения, „малкия” човек входът е само заръчан, тъй като „право” на Бог имат само религиите, само църковните хора, както им се е струвало, че само това са хората на ВЯРАТА!

3. Но повярвайте Ми на Мен, на Този, Който е сътворил всичко, започвайки от най-малката тревичка до Великия Безкраен Космос – Пространството на Висшия Разум, че хората, дори и тези наричащи себе си близки до църквата хора, сляпо вярващи в могъществото на религията, са много далеч от ВЯРАТА, тъй като има понятие ВЯРА от религията, но има и понятие ВЯРА от Бога, и тези понятия не само силно се различават, но и много често просто дори и не съвпадат, тъй като светът на хората и Пространството на Бога СА (СЪМ) съвършено различни светове!

4. И едва сега, в Своето последно ПОСЛАНИЕ към хората на Новия век, Аз дотолкова се приближих до хората, че стана възможно не само да ме чуят, но и да Ме видят, тъй като Аз днес съм проявен и това проявление ИМА (Е СЪМ) най-истинска реална (за вашето Съ-Знание) форма, проявена в Плътния план, в навечерието на Великия преход, достъпна за възприемане и проникване в нея за пръв и последен път в това недостъпно за хората Пространство на Висшия Разум, което за миг се открива единствено в Момента на Истината, и не за някоя си отделна същност, а за цялото човечество!

5. Вие, подхождайки към Великия преход в Новия свят, в света на НЕИЗБЕЖНОСТТА, сте просто задължени да бъдете готови за вътрешна ТРАНСМУТАЦИЯ, и от това, доколко вие (хората) сте във ВЯРАТА, дотолкова успешно и без загуби ще прескочите тази граница на Времената, която все още никой от хората не е преминавал и за която никой от хората не само сега живеещи, но и живели във всички предишни Епохи, не е можел даже и да помечтае!

6. Вашите Изпити едва сега започват и първият от тях вие все още не само че не сте преминали, но и даже все още не сте го започнали! И този първи Изпит Аз вече ви го обозначих, тъй като без него, без това първо стъпало на СЪВЪРШЕНСТВО на Духа няма как да се мине, тъй като ако я няма ВЯРАТА, то тогава няма и смисъл дори и да четете, а още повече и да изучавате Заповедите, дарени от Мен единствено на тези, които изстрадват и постигат Истинната ВЯРА и възможност за СъТворчество с Бога!

7. Днес Аз искам да ви попитам, доколко вие сте във ВЯРАТА и доколко вие разбирате понятието „ВЯРА”, тъй като ако вие сте във ВЯРА, така както и всички хора посещаващи църквите, то Аз мога да ви кажа, че на Планетата няма ВЯРА, няма Истинна ВЯРА, тъй като ако във вас имаше Истинна ВЯРА, за която Аз ви говоря, то на Планетата нямаше да има тази лъжа, тази бездуховност и това царството на несъвършенството и Мамона, тоест нямаше да има и войни! Тъй като ако вие ВЯРВАТЕ така както Аз го искам, то на Планетата трябва да има Рай или Царство на Богове!

8. Но на Планетата за съжаление, царства война и ненавист между религиите и пълно отсъствие на ВЯРА – на тази ВЯРА, която е била у Боговете, спуснали се от Небесата, тази ВЯРА, която са съхранявали в себе си Хиперборейците – тези първи хора (Коренната цивилизация), които са започнали Великия Експеримент на Небесата!

9. Та какво Е (СЪМ) това Моя ВЯРА, какво Е (СЪМ) това ВЯРА на Небесата, и по-точно, какво е това – ДОВЕРИЕ и УВЕРЕНОСТ в това, че Моята ВОЛЯ, Моите СЛОВА СА (СЪМ) Истина и Тя е непогрешима и ИЗПЪЛНЯЕМА винаги, тъй като в Света сътворен от Бога, Неговият ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ на Истината, а това означава, че в човека на ВЯРАТА, също така сътворен от Бога, не може да има дори и намек за съмнение в това, че Пространството се управлява от Отец Абсолют и Неговата ВОЛЯ Е (СЪМ) реалност!

10. В живота обаче (а това вие много добре го знаете), освен Съ-Знанието на човека, като външна страна на неговата Божествена Същност, ИМА още и подСъ-Знание, като негово вътрешно ВИСШЕ „Аз”, което и определя СЪВЪРШЕНСТВОТО на ВЯРАТА и ДОВЕРИЕТО в ПРОМИСЪЛА на Бога, и много често човек, деклариращ себе си като човек на ВЯРАТА, вътре в себе си е съмняващ се, защото не вярва, че всичко се случва, защото няма съвършенство в Плътния план! В отговор на Духовното насилие на Плътния план, на присъствието на Мамона, потъпкващи всички нравствени устои на човешкото общество, в човека на НЕВЕРИЕТО сработват факторът на неверието и чувството за невъзможност да бъде променен светът!

11. Човекът говори за ВЯРА, човекът повтаря думите на Молитвата и думите на Десетте Заповеди (повтарям: дарени от Мен, Отец Абсолют на хората), но на подСъ-Знание НЕВЕРИЕТО или НЕДОВЕРИЕТО продължава да говори за това, че в живота не се получава така, така не може да бъде, защото така никога не е било, а това означава, че на такъв човек не е по силите му да промени Пространството, тъй като вътрешно той не е способен да се концентрира във ВЯРАТА и в пълното ДОВЕРИЕ, тоест той не е способен да промени или сътвори самия себе си!

12. Искам да отбележа, на това вие може би не сте обърнали внимание, но Аз ви говорих, че всеки човек, СЪТВОРЕН от Мен, а въобще не от своите родители, Е (СЪМ) ОТВОРЕНА ИНФОРМАЦИОННА система, Е (СЪМ) Мое фрактално подобие, способно да ТВОРИ по същия начин, така както и Аз, но в рамките на своите мащаби, ето защо Аз постоянно ви повтарям за необходимост от ЕДИНЕНИЕ в Дух, тъй като вашето ЕДИНО ЦЯЛО е способно да ТВОРИ, но вече на Моето равнище на възможности за творчество!

13. И ако вие сте способни да ТВОРИТЕ на своето ниво (Аз ви говоря за човека, като за Божествена същност) то това означава, че вие сте способни не само да управлявате себе си, своята обвивка (тялото си), но и да ТВОРИТЕ или да УСЪВЪРШЕНСТВАТЕ себе си (тялото си) до такава степен на СЪВЪРШЕНСТВО, че болестите и старостта да ви оставят на спокойствие за дълги и много дълги години! Нещо повече, човекът на Истинната ВЯРА или човекът, осъзнал, че няма граници за СЪВЪРШЕНСТВО, и не се съмняващ в това, че всичко е възможно, може да преобрази себе си и да поправи това, което не съответства на понятието СЪВЪРШЕНСТВО на Божествения образ (Аз ви говоря за възможността за промяната на своята външна обвивка)!

14. Тези думи може и да звучат нелепо дори и за съвременната наука, да не говоря вече за религията, защото все още никой дори и не се е опитал да разбере, че човекът Е (СЪМ) ПОДОБИЕ на Бога и е сътворен от Бога, затова и тези успехи които има науката, единствено потвърждават не само Моето, но и човешкото твърдение за това, че човекът е все още неизвестен на човечеството!

15. Не си струва да се надявате на хора, пеещ хвала на Бога, той ще попее и нищо няма да се промени: бойте (страхувайте се – притеснявайте се) се от хвалата на пеещите, защото този хор е не само безполезен, но и опасен: надявайте се на тези, които доверяват себе си на Бога, тъй като ТВОРИ Новото, така както подобава на подобното на Бога, и това Е (СЪМ) ИСТИНАТА за този Свят (ЗА МИРА СЕГО) !

16. Не вярвайте на говорещите за ВЯРА, тъй като те самите не вярват и мамят и себе си, и Бога, а вярвайте на ТВОРЯЩИТЕ, тъй като те ТВОРЯТ в името на ВЯРАТА и ДОВЕРИЕТО, тъй като ТВОРЯТ в името на Бога и единството с Тях, точно това и Е (СЪМ) СъТворци, способни да променят света и хората, тъй като живеят, проявявайки чувство на ДОВЕРИЕ и РАЗБИРАНЕ, че каквото и да направи Бог – винаги е за по-добро!

17. Вярвайте, че вие сте с Бога не само в Духа, но и в РЕАЛНОСТТА, защото вашият промисъл, промисълът на хората на ВЯРАТА, Е (СЪМ) Мой ПРОМИСЪЛ, и това Е (СЪМ) също така ИСТИНА! Аз управлявам единствено тези, които ДОВЕРЯВАТ себе си на Бога, и тези в които няма и частичка съмнение дори и за миг, а това много лесно може да бъде проследено не по думите им, а по делата им, и ако промисълът на хората Е (СЪМ) промисъл на БогоТворчество, то за каквото и да се помолят хората, ще бъде от Мен пълна чаша, защото те СА (СЪМ) Мое подобие и подобие на Истината!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум
26.06.2014.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1320
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-26.06.14.html


image

"Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин :

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !"

В 10 часа българско време !

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 2334 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 28.06.2014 03:47
10.11.2007
"Велико време да мислите" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Не бързайте с изводите, вие и така сте прибързвали столетия наред, приближавайки, без да съзнавате това, края на човечеството. Настъпило е време, когато е нужно да спрете и да помислите, какво е това животът и какъв е смисъл му?

2. Всички текстове, които Аз ви давам, са насочени към това да помислите (всички да помислите), независимо от всичко, защото е дошло "време да се събират камъни"!

3. Тези думи касаят всички хора по Земята и, разбира се, хората, живеещи в просторите на Русия и преминали в пълна степен Голгота, заслужили да приемат пречистването на Душата и възвисяването на Духа!

4. Сега не е нужно да се прибързват събитията, те и така настъпват като снежна лавина! Останало ви е достатъчно време само за това, да се вгледате в себе си и да се опитате да помислите кой е човекът и каква е ролята му или мисията му в Космоса!

5. Всички Знания, които вие имате сега, са насочени само към едно - да ви накарат да мислите, да ви накарат да анализирате себе си, своето място в този Свят и в края на краищата да разберете себе си.

6. Настъпило е Велико време да мислите! Да мислите преди да направите избор между Доброто и Злото, преди да направите крачката, отделяща ви от миналото.

7. Светът трябва да се измени, но Той ще се изменя заедно с вас и в известна степен благодарение на вас и този процес на изменение (еволюция) на Пространството е неизбежен.

8. Въпросът е само един и той е най-важният: готов ли е човекът да участва в тази еволюция, готов ли е човекът да бъде активен участник в този процес и готов ли е човекът да бъде редом със Създателя?

9. Отговор на този въпрос (или въпроси) трябва да даде самият човек, но не набързо, а да помисли, задълбочено да помисли за себе си и за своето място в този Свят и за своето родство със Създателя!

10. Отговорът на въпроса (въпросите) ще стане този ключов момент, който ще определи бъдещето на Земята в Галактическото Пространство!

11. Всичко това е толкова важно, че Аз съм принуден Сам, именно Сам, да контролирам процеса на формиране на вашето Съ-Знание, тъй като всяка дума или действие може да доведе до катастрофа.

12. Затова призовавайки ви към отговорност за вашите мисли, думи и действия, Аз на свой ред разбирам и Своята отговорност, тъй като енергията на Моите Слова трябва да намери отзвук във вашите сърца, защото Хармонията между човека и Създателя е ключът за успеха на Квантовия преход.

13. Нека не ви се струва странно, но Аз, Създателят, Планетарният Логос осъзнавам степента на Своята отговорност за вашите Души, защото едно Мое невнимателно изказване (мисъл, разбира се) може да предизвика цяла буря от емоции и нещо още по-лошо, буря от отрицателни, тоест разединяващи действия.

14. На Мен ми е много необходимо вашето Духовно единение, тъй като само така е възможно да бъдете спасени и изведени от безизходността към висотите на Духовността на Шестата раса.

15. Затова Аз така внимателно ви давам Знания и на тези, на които им се струва, че няма нищо ново в Моите Думи, Аз ще кажа, че Светът е разбираем само за тези, които са с Бога в Душата си, които са редом с Бога!

16. Човекът, твърдящ обратното или човекът, считащ че е разбрал Света, е толкова далече от Истината, колкото е далече от Мен, Създателят!

17. И в това е трагедията на човечеството, тъй като на вас винаги ви се е струвало, че всичко ви е известно и че вие не виждате ролята на Създателя в своя промисъл, защото (по вашему) Създателят е само в Духа и за Него няма място в реалиите на живота!

18. Изобщо не е така! В това е вашата основна заблуда!

19. Създателят или Цялото, е навсякъде, защото Аз съм енергията на Цялото; вашият Свят на плътна енергия и други Светове с по-малко плътна енергия съставят това енергийно Цяло! Човекът е част на Цялото и не може частта да знае повече от Цялото!

20. Не се заблуждавайте в своите способности, защото вашата мисъл идва от Мен и затова Аз ви давам именно това, което ви е необходимо за вашето усъвършенстване.

21. Кармичните дългове са тези мисли, които човекът е длъжен да разбере и приеме като част от Великото преображение.

22. Мислете и още веднъж мислете, защото Знанията ви се дават за постигане на Истината, но Истината се открива само на тези, които преминават целият цикъл на обучение без да пропускат нищо от това, което Аз съм ви дал и ви давам в Откровенията.

23. Аз вече Съм ви казвал, няма начин да прескочите на по-високо равнище на Знанията без да познавате Основите, тъй като това е безполезно и дори опасно, доколкото човекът без Знания е агресивен, неосведомен за своя път и неразбиращ степента на отговорност за своите дела в този Свят.

24. Аз също така съм ви казвал, че Светът, който ви обкръжава е много сложен (за вашето равнище на Съ-Знание), тъй като противопоставянето на Доброто и Злото е реалност в Галактическото Пространство и за вас просто е необходимо да бъдете готови за срещата с Новият за вас четиримерен Свят!

25. Хората на Шестата раса ще пребивават в други условия, в правото си на активни участници в Галактическите процеси, когато думата ИЗБОР ще бъде естествено състояние за тях, тъй като борбата между Светлите и Тъмните сили е най-истинска реалност в бъдещите времена.

26. Вие засега се намирате (в известен смисъл) в "парникови" условия, тъй като Божествените сили ви защитават, давайки възможност за развитие на вашето Съ-Знание до висотите на равнището на Човека-творец, но това време си отива, отстъпвайки пред новите хоризонти.

27. Това, което очаква вас (човечеството), изисква формиране на Съ-Знанието ви, а най-добре да се каже, такова възвисяване на Съ-Знанието ви, което би дало на вас Надежда, а на Нас - увереност в това, че ще преминете достойно през всички трудности в Галактическите Простори!

28. Всичко е в ръцете на Създателя и Моят Промисъл е бил неизвестен за човека. Но настъпва Велико време, когато в ръцете на човека ще бъде предадено неговото Бъдеще и промисълът на човека ще бъде разбран от всеки един от вас, тъй като Моят Промисъл и промисълът на човека ще бъдат едно и ще съставят Цялото!

29. Но, за да се стигне до това състояние - Хармонията между човека и Създателя, е необходимо не само и не толкова време, колкото е необходимо решението на човека да приеме този път на единение с Бога!

30. Да приемете - означава да бъдете готови да съедините своята съдба (съзнателно) с Бога, да станете част от Бога, да бъдете Него!!!

31. Ето в тези думи е заложена тази степен на отговорност, която отделя обикновения човека от Човека-творец като Човек-част от Бога, защото велика е СВОБОДАТА, но е велика и ОТГОВОРНОСТТА!

32. Възниква въпрос: готов ли е човекът да бъде с Бога, да бъде в Бога, да бъде част от Бога?

33. Отговорът на този въпрос лежи дълбоко в Душата на човека и никой не може да реши вместо него, и никой не може да помогне на човека да направи той самият този исторически, епохален избор!

34. Затова и не чакам бързи отговори, затова и ви давам време до Квантовия преход, напълно достатъчно, за да мислите за своето Бъдеще!

35. Въпрос прост и едновременно много труден: "Вие с Бога ли сте?"

36. Отговорът не трябва да се прибързва, трябва да съзрее в Съ-Знанието на човека, тъй като от този отговор зависи толкова много, включително и Бъдещето на вашата цивилизация.

37. Моля ви, мислете непрекъснато, защото отговорът трябва да се формира на равнището на Съ-Знанието, на равнището на Тънкия план, тъй като само вашият Тънък план е чист и няма наслояванията на Материалния Свят.

38. Изборът е ваш, отговорът е ваш, а Мои са Знанията и Бъдещето на вашата цивилизация, което вие трябва да определите с Моя Помощ!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=592
http://www.otkroveniya.ru/tolk2/t2-10.11.07.html


Имайте в предвид, че посланието все пак е от 2007 година и част от нещата са променени, но основните въпроси си остават.    

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1777 Коментари: 0 Гласове: 1
Слей се с Абсолюта !

Ново начало !
Нови посоки !
Нов край !
Изгревът сменя залеза !
Светът се завърта по нов начин !
Ускорения на силата !
Шеметна Земя !
Тържество на Духа !
Празникът на Светлината !
Ангелите тържествуват !
Бог се усмихва и благославя !
Цветята цъфтят и ухаят с нов плам !
Нов заряд движи света !
Птиците пеят, летейки с възторг !
Копнежът е сбъднат !
Борбата е ненужна !
Слей се с Абсолюта !

Деляна Ангелова


23.08.2011 г.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1378 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 28.08.2014 12:46

Седмично послание на Хиларион
22 - 29 юни 2014 г.

Възлюбени,
Имаше голямо вливане на енергията на любов и състрадание, което беше насочено от сърцата на много Служители на Светлината по света, когато се обединиха, за да доведат ползотворни промени във финансовите системи на Земята и в сърцата на хората, а тази енергия беше увеличена от възнесените реалности, както бе пожелано от мнозина. Както се каза по-рано, промените, които се случват на Земята, се извършват по мирни начини, носещи по-висше измерното влияние във визия, която включва намерението промените да са за най-висше добро на всички. Въздействието на тази дейност сега ще се филтрира надолу, за да повлияе на промените в сърцата на онези, които от дълго време контролираха световните системи по егоистичен начин. Когато много хора са обединени заедно с фокусираното намерение за най-висше добро за всички, няма нищо, което да забави дълго желания резултат.

Сътворяването на новия свят е замислено от онези, които носят искрата на Твореца силно в сърцата си. Те си припомнят, че това е част от мисията, която са дошли да изпълнят като доброволна служба на Божествения План. Те осъзнават, че промяната започва с техния принос и че трябва да предприемат мирно и любящо действие лично, за да доведат тези промени до съществуване. Те разбират, че това, което се случва, всъщност не е това, което е, и поддържат по-висшата си визия. Качествата на вяра, надежда и решителност могат да повдигнат планини и това ще стане по-осезаемо, когато визуализираните събития станат проявени в ежедневния живот на хората. Ние от възнесените реалности се прекланяме пред всички, които работят заедно в единство по тези начини и насърчаваме повече усилия като тези да се провеждат редовно.

Енергията на Богинята прониква в атмосферата на Земята и всички нейни обитатели, а това ще повлияе върху хората по изненадващи начини, които ще извисят сърцата на мнозинството от хората на планетата. Тъй като във всяка душа се случва по-голям баланс между божествените женски и мъжки енергии, ще има баланс също така и във външния им свят. Намерението и желанието да се живее в мирен и проспериращ свят, ще разцъфти за хората. Необходимо е да се поддържа и потвърждава тази визия всеки ден от всички, които разбират силата, която владеят чрез такава дейност. Нека също да разберат, че те не са сами в това усилие; че много невидими сили помагат и насърчават тази дейност да продължи. Именно вътрешният мисловен процес на хората е обединен, за да създаде реалността им и когато повече хора осъзнаят това, промените в техния свят ще са феноменални. Най-важно е да обедините мислите си, за да пресътворите нов тип цивилизация, която ще служи на всички на планетата.

Тъй като повече хора станаха ръководени от духа, те започнаха да осъзнават и да освобождават всичко, което ги е възпирало да следват страстно мечтите си. Желанията им ще са в синхрон с естествените склонности на душата им и ще започнат да се придвижват в най-добрата си роля в новия свят, който се създава. Всеки човек ще изживява всеки ден, следвайки естествените си страсти и това, което му носи радост, и това ще помогне за създаването на синхронизиран и хармоничен стил на живот за всички. Има толкова много пътища към новия свят, колкото души са в него и всички те са необходими в техните общности, когато те се проявяват. Те трябва да са отворени за споделяне с другите и да си помагат взаимно за споделянето на личните си дарби, тъй като всеки един е необходим, за да допринесе по най-добрия начин за всички.

Когато хората в новия свят разгръщат вътрешните си способности, те започват да придобиват по-голяма способност да разбират намеренията на другите и са в състояние по-лесно да влияят на тези честоти и енергии като определят посоката, която са определили за себе си и за техния свят. Поддържането на фокуса върху по-висшите им стремежи ще гарантира, че само онези, които са в съзвучие с намеренията си, могат да им влияят и има мнозина, които се пробуждат за знанието, че не се нуждаят от управление от никоя външна сила, докато следват пътя на собствената си душа. Всеки човек е направляван към най-висшия принос, който може да даде на човечеството, за да създаде нов и удовлетворяващ живот за всички хора. Вероятността да създадат нещо отвъд това, за което са мечтали, сега стои над хората на Земята. Това е най-вълнуващо време, в което да сте част, и ето ви, готови за излитане!

До следващата седмица…
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com

www.movingintoluminosity.com

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/06/22-29-2014.html

 

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1418 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 24.06.2014 00:31
"Божествената Светлина на Духовното Единение" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз ви говорих вече за това, че ВЯРАТА, Истинната ВЯРА, Е (СЪМ) пълно ДОВЕРИЕ към Мен, Отец Абсолют, тоест това Е (СЪМ) пълна ХАРМОНИЯ между ВОЛЯТА на Бога и свободната Воля на човека-Бог! Днес Аз вече ограничавам възможностите за СъТворчество с Бога за обикновения, „малкия” човек, тъй като за такъв човек е много сложно и твърде дълго да върви по пътя на еволюцията на Съ-Знанието за да може той да успее да бъде в Хармония, в Доверие, при това в пълно Доверие, с Бога, тоест, да стане Истинен СъТворец!

2. Затова първи и най-важен резултат за успешното преминаване на Изпита за ВЯРА, Е (СЪМ), разбира се, правото на СъТворчество с Бога, и без този Изпит, тоест, без Правото на СъТворчество, не може и дума да става за участието на човека в КОМАНДАТА на СъТворците, в този Авангард на човечеството, който днес твори Нов Свят, тъй като Аз вече съм определил, кой, кой Е (СЪМ) в структурата на Божествената монархия!

3. ВЯРАТА, Истинната ВЯРА и БЕЗУСЛОВНАТА ВЯРА Е (СЪМ) ВСИЧКО за човека, и по-точно, за човека-Бог, и без това най-ГЛАВНО условие не си струва дори и да се обсъжда Бъдещето на човечеството, тъй като, ако хората продължават да изискват доказателства за Моето присъствие, то тогава няма смисъл да поддържам тези, които не вярват, тъй като Аз пък от Своя страна ще изисквам от хората потвърждение на тяхното присъствие! Защото, ако няма ВЯРА в Отец Абсолют или на Творящото Начало на Началата (на Висшия Космически Разум), то тогава и няма основания да се смята, че и хората са проявени, тъй като тяхното проявление Е (СЪМ) Мое проявление и единствено Мой ПРОМИСЪЛ, и ако създаденият не вярва на СЪЗДАЛИЯТ го, то тогава за какво е създаден!

4. Безусловно, хора на НЕВЕРИЕТО и на Вечното съмнение винаги е било и ще има, и едва ли трябва да се надяваме на това, че те някога все пак ще прозрат, но те задължително ще прозрат (ще провидят), когато Планетата ще започне да преминава през Фотонния пояс и когато Светът пред очите на изумените хора, за три дни ще претърпи кардинални промени, но тогава вече ще бъде твърде късно! Ще преминат, и при това ще преминат успешно това изпитание само хората на ВЯРАТА, хората, които са Ми повярвали на Мен, на Твореца, който ги е Създал, а виж, хората на НЕВЕРИЕТО ще изпитат съвсем други „усещания” в този момент, когато магнитното поле на Планетата се промени, и при това се промени и собственото магнитно поле на всеки един човек!

5. Ето защо Аз заговорих за тънката „нишка” за връзка на всеки сътворен с Бога и ако ИМА Истинна ВЯРА, тоест ИМА енергоинформационна връзка на всяка Същност с Бога (повтарям: именно Божествена Същност с Бога), то тази най-тънка, невидима за човека на НЕВЕРИЕТО нишка Е (СЪМ) КАНАЛ, по който върви енергийното осигуряване, и най-главното, върви подреждане на всички частици на Бога в Пространството според нивото им на развитие, и още по-точно, по нивото им на УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ в това информационно поле на Великия КОСМОС!

6. Повярвайте, ВСИЧКО в Пространството на Великия КОСМОС се държи (се дължи) на Висшия порядък, който се коригира от РИТЪМЪТ на Космическото Пространство, и ако човек Вярва, Искрено Вярва в своя произход, в това, че самият той Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ на Бога, то той се намира в ХАРМОНИЯ с РИТЪМА на Великия КОСМОС и за своята съдба той може вече да не се безпокои (притеснява)!

7. Сега е важно да се разбере, че всички хора на ВЯРАТА, независимо от тяхната териториална принадлежност в Пространството от океан до океан, се намират в КАНАЛ, който се коригира от Създателя, защото това Е (СЪМ) КАНАЛ „Създател-частици сътворени от Него”!

8. Хората (а сега вече вие много добре знаете това) СА (СЪМ) не само Мои, на Отец Абсолют, частици или Мое фрактално подобие, но те са и балансирана енергоинформационна система, които в ХАРМОНИЯ с РИТЪМА на Великия КОСМОС формират Висш порядък, демонстрирайки ЕДИНСТВО НА ЦЯЛОТО!

9. Точно това ЕДИНСТВО с ПървоТвореца при постигане на резонанс с ХАРМОНИЦИТЕ, при резонанс на РИТМИТЕ или в ЕДИНЕН (с Великия КОСМОС) РИТЪМ създава Пространство от Висш порядък, при това нивото на порядъка се определя от честотата на вибрации, която се увеличава, ако всички частици се намират в резонанс със своите ХАРМОНИЦИ! И точно тук и действа Канонът за ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТТА, тъй като колкото е по-висока ХАРМОНИЯТА между частиците на ЦЯЛОТО, толкова е по-високо равнището на порядъка, и на свой ред, колкото е по високо нивото на порядъка, толкова са по високи характеристиките на частиците на ЦЯЛОТО, и това САМОРЕГУЛИРАНЕ повдига или приближава хората на ВЯРАТА към възможността за ПРЯК КАНАЛ с Бога!

10. Поради тази причина, това ЕДИНЕНИЕ в Дух, за което Аз толкова дълго ви говорих, е възможно да бъде постигнато единствено от хората на ВЯРАТА, тоест, само от хората-Богове, тъй като тяхната ХАРМОНИЯ в Дух (ЕДИНЕНИЕ В Дух) и Е (СЪМ) Великата ХАРМОНИЯ на Небесата, водеща до това, че честотата на вибрации на частиците на Твореца в Дух рязко се повишават, създавайки Пространство от Висш порядък, създавайки РИТЪМ, съзвучен с РИТЪМА на Творящото Начало на Началата, тоест, създавайки условия за ПРЯКО СъТворчество с Бога!

11. Искам да обясня, че ПРЯКО СъТворчество с Бога, дори и от хората-Богове с Мен, Отец Абсолют, при обичайни условия е невъзможно, дори и поради това, че нивото на вибрации (честотата на вибрации) на Бога и хората (дори и на хората-Богове) е несъпоставима! Но ако ИМА ЕДИНЕНИЕ в Дух, тоест, ИМА възможност за РЕЗОНАНС на Хармониците на всички частички на ЦЯЛОТО, то ЕДИНЕНИЕТО в Дух (и само в този единствен случай) създава условия, при които в РЕЗОНАНС, частиците на Бога могат да се издигнат до нивото на Моите вибрации, тоест, създават се условия за ПРЯКО СъТворчество на хората-Богове с Творящото Начало на Началата!

12. За вас днес е важно да разберете, че всички вие и всеки един поотделно, сте били сътворени като Богове, съхраняващи в себе си ХАРМОНИЦИТЕ на Богове, и затова, ако вие, хората на ВЯРАТА, осъзнавате себе си като частици на Великото ЦЯЛО, то за вас не може да има проблем или препятствия при преминаването в състояние на Божествено присъствие!

13. Но това Божествено присъствие става (се достига) само в този случай, ако сме „ЗАЕДНО” и ако сме събрани заедно, и по-точно, сме събрани ЗАЕДНО избраните от Мен само хора на ВЯРАТА, тъй като в резонанс на честотите само на тези частици на ЦЯЛОТО е възможно да се възсъздаде РИТЪМА на ЦЯЛОТО, а ХАРМОНИЯТА НА РИТМИТЕ на хората на ВЯРАТА в Дух и Великия РИТЪМ на Отец Абсолют създава условия за СъТворчество с Бога и създава творение на Великото НИЕ!

14. Затова на Великото ВЕЧЕ „НИЕ СМЕ ГОТОВИ” вие, хората на ВЯРАТА (повтарям: единствено хората на ВЯРАТА) ще трябва да демонстрирате (да покажете) не само и не толкова на Небесата, колкото на самите себе си, че при ЕДИНЕНИЕ в Дух настъпва ХАРМОНИЯ на всички частици, тоест настъпва Велика ХАРМОНИЯ в РИТМИТЕ на частиците на ЦЯЛОТО и РИТЪМА на ЦЯЛОТО, позволяваща (ХАРМОНИЯТА) да се прояви Висш порядък и Висше СЪВЪРШЕНСТВО на Божествената монархия „Святая Рус”!

15. Затова, подготвяйки се за Великото и ПОСЛЕДНО ВЕЧЕ в Плътния план, запомнете, че от вашето ЕДИНЕНИЕ в Дух зависи достигането до ХАРМОНИЯ във вибрациите на всички частици на ЦЯЛОТО с ЦЯЛОТО, и ако тази ХАРМОНИЯ в Дух бъде показана (демонстрирана), то повярвайте, в РЕЗОНАНС със своите висши ХАРМОНИЦИ вие ще успеете да се издигнете до висотите на РИТЪМА на РИТМОВОДИТЕЛЯ (ЦЯЛОТО), и тогава в резонанс на РИТМИТЕ на частиците с РИТЪМА на Творящото Начало на Началата, Божествената монархия ще бъде проявена като СЪВЪРШЕНСТВО на Богове!

16. Повтарям: на Великото ВЕЧЕ вие трябва да проявите не единението на тълпата, а ЕДИНЕНИЕ на хора на ВЯРАТА, на хора-Богове, и тогава (и единствено тогава) в РЕЗОНАНСА на вашите СЪВЪРШЕНСТВА вие ще постигнете СЪВЪРШЕНСТВОТО на Бога! Повтарям: в тези и единствено при тези условия Божествената монархия като образец на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, творящо външно СЪВЪРШЕНСТВО, ще бъде проявена!

17. Настъпва Моментът на Истината и в този Момент на Истината ИМА още и МОМЕНТ НА ХАРМОНИЯ НА РИТМИТЕ на всички частици на ЦЯЛОТО с ЦЯЛОТО, и единствено при тези условия Божествената монархия може да бъде не само проявена, но и материализирана, но условие за това ЧУДО на проявление на РАЯ в Плътния план е ЕДИНЕНИЕТО в Дух от хората на ВЯРАТА, на хората-Богове, когато всички са „ЗАЕДНО” и ако „ЦЕЛТА Е ЕДНА”, а точно това Е (СЪМ) трансформация на частиците в ЦЯЛО и точно това Е (СЪМ) и Великото НИЕ!
Амин!

Отец Абсолют, или Висш Космически Разум.
19.06.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1318
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-19.06.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1677 Коментари: 0 Гласове: 3
"Ритъмът на ПървоТвореца" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Днес за хората е много важно да разберат,че СЪЗВУЧИЕТО на Сърцата, за което Аз говоря в последно време, наистина определя ДУХОВНОТО ЕДИНСТВО на Народа и формира КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ!

2. Искам да ви напомня това, за което Аз отдавна ви говорих: че Създателят или Творецът – преди всичко е РИТМОВОДЕЩ, който определя и контролира РИТЪМА на случващите се събития, и най-вече – РИТЪМА на насрещните вълнови процеси, имащи място в различни ъгълчета на Единното Космическо Пространство!

3. Всичко в Пространството се подчинява на този ЕДИНЕН БОЖЕСТВЕН РИТЪМ, затова ХАРМОНИЯТА на Световете всъщност е ХАРМОНИЯ НА РИТЪМА НА ТВОРЕЦА, която определя тази НЕУТРАЛНОСТ, която създава условията за достигане на енергията на ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА!

4. Естествено вашата Планета и разбира се и вие самите като БОЖИ ТВОРЕНИЯ, сте просто задължени (и това е основно условие за вашето СЪТВОРЯВАНЕ) да бъдете в ХАРМОНИЯ с РИТЪМА на Твореца, да бъдете в ХАРМОНИЯ с РИТЪМА на Космическото Пространство!

5. Спомняте ли си, Аз съм ви говорил за това, че във всеки от вас има частица от АБСОЛЮТА, а това означава, че във всеки от вас е заложен РИТЪМЪТ на ТВОРЕЦА и вашето подобие на Мен е енергийно (фрактално) подобие не само на Мен, но и на Моя РИТЪМ на Вечността!

6. Хората в миниатюра потвърждават не само сложността и многостепенността, но и универсалността на Мирозданието и затова ЕДИННИЯТ РИТЪМ на вибрации на КОСМОСА – също е условие за вашето СЪТВОРЯВАНЕ, тъй като на този ЕДИНЕН РИТЪМ се подчиняват и близкият, и далечният Космос!

7. Когато в Библейските времена от Христос беше казано „обичай ближния, както себе си” всъщност неговите думи обясняваха, че ЕДИННИЯТ РИТЪМ на Пространството или ЕДИННИЯТ РИТЪМ НА ТВОРЕЦА като ЕДИНЕН КАМЕРТОН е бил заложен в Сърцето, в Съ-Знанието на всеки един човек! Проявата на ВСЕОПРОЩАВАЩАТА ЛЮБОВ към себе си и към обкръжаващите хора е достигане на РЕЗОНАНС в РИТМИТЕ на човека и Твореца, тя е достигане до Великата Всеопрощаваща Любов на Твореца!

8. Замислете се: какво е това ВСЕОПРОЩАВАЩАТА ЛЮБОВ или достигането до това Велико чувство? Аз мисля, че сега вече става разбираемо, че ЛЮБОВТА – това е преди всичко Резонанс или Хармония на РИТМИТЕ на СЪРЦАТА; това е достигане на ЕДИНЕН с ТВОРЕЦА РИТЪМ на Вечността, това е, ако искате, достигане на този РЕЛИКТОВ РИТЪМ на ВЕЧНОСТТА, който носи в себе си Твореца и който носят в себе си всички хора като части от Твореца!

9. Ако човекът почувства този РИТЪМ на вибрации на Твореца в своето Сърце, то той не само ще достигне състоянието на ВСЕОПРОЩАВАЩА ЛЮБОВ, но и ще усети своята съпричастност към Твореца, изпращащ СВОЯТА ПЪРВОЛЮБОВ на всичко Съществуващо, а в това е и щастието на СъТвореца, щастие от ТВОРЕНЕТО на енергия на ЛЮБОВТА!

10. Аз искам още веднъж да подчертая, че ЕДИННИЯТ РИТЪМ на Твореца е ПЪРВОЛЮБОВ и от този ЕДИНЕН РИТЪМ, ЕДИННА ПЪРВОЛЮБОВ се определя Вечната еволюция, Вечното УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ НА ТВОРЕЦА! Затова и ПЪРВОЛЮБОВТА е енергия на ТВОРЕНЕ!

11. Човекът винаги интуитивно е чувствал, макар и рядко и неосъзнато, миговете на необяснима ЛЮБОВ и необяснимо ЩАСТИЕ, защото и двете тези чувства са били МИГОВЕ НА ХАРМОНИЯ НА ЕДИННИЯ РИТЪМ между човека и ТВОРЕЦА!

12. Вие трябва да разберете, че миговете на ХАРМОНИЯ на ЕДИННИЯ РИТЪМ с ТВОРЕЦА е достигането на вътрешна ХАРМОНИЯ на Висшето „Аз” на човека, което особено силно се проявява в хората на ВЯРАТА, тъй като техният смисъл на живота, техните мисълобрази и разбира се, техният промисъл са подчинени на ЕДИННИЯ със Създателя РИТЪМ на ВЕЧНОСТТА, и те са немислими за себе си без резонанса, без Хармонията на РИТМИТЕ между човека и Твореца!

13. Вие трябва да знаете, че ЕДИННИЯТ РИТЪМ на ТВОРЕЦА е бил заложен във вашето Сърце още при СЪТВОРЯВАНЕТО, и по-конкретно – при проявяването ви в Плътния план и първите, неосъзнати „стъпки” на новия човек винаги са били и са в съзвучие (в хармония) с РИТЪМА на Твореца!

14. Даденото ви от Мен ПРАВО на СВОБОДНА ВОЛЯ, за съжаление води до това, че в процеса на своето развитие човекът се опитва всеки път да изгради свой собствен РИТЪМ на въплъщението (преставайки при това да чувства РИТЪМА на ТВОРЕЦА), който в крайна сметка се разминава от Моя РИТЪМ!

15. Както сега вече вие сами разбирате, изискват се немалко усилия не само от ваша, но и от Моя страна за това, да се върнат хората на истинния път! Необходимо е да се заставят хората (Аз просто не мога да намеря друга дума) да почувстват ЕДИННИЯ РИТЪМ НА ТВОРЕЦА и да разберат, че само в ЕДИНЕНИЕ ( ХАРМОНИЯ или РЕЗОНАНС) на РИТМИТЕ на човека и Твореца е възможно достигането на истинния път на еволюция на Съ-Знанието, тоест пътят на САМОусъвършенстването и бъдещето!

16. Аз търся във всеки от вас и от вашия Народ, на раменете на който са легнали и допълнителни изпитания по формирането на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, желанието да почувства Единния РИТЪМ на ТВОРЕЦА в своето Сърце, а това означава, че всеки човек и целият Народ трябва да отворят своето СЪРЦЕ за СЪЗДАТЕЛЯ и да почувстват ЕДИНЕНИЕТО НА РИТМИТЕ!

17. Аз току що ви казах, че РИТЪМЪТ на ТВОРЕЦА е ПЪРВОЛЮБОВ, е енергия на ПЪРВОЛЮБОВТА, затова всеки човек при СВОБОДНОТО си търсене на своя път във Вечността трябва да почувства РИТЪМА, тоест ПЪРВОЛЮБОВТА на ТВОРЕЦА, заложена в неговото Сърце!

18. Ако човекът отвори в себе си условията на ПЪРВОЛЮБОВТА и ХАРМОНИЯТА на своя ритъм и РИТЪМА на Твореца, то този резонанс на РИТМИТЕ ще сътвори ЧУДОТО на БОГОЯВЛЕНИЕТО в този човек и това ЧУДО на БОГОЯВЛЕНИЕ ще бъде ПЪРВОЛЮБОВТА на ТВОРЕЦА в него!

19. Достигайки вътре в себе си тази Велика ХАРМОНИЯ на РИТМИТЕ (а за това има всички условия), човекът става отворена енергийна система, излъчваща ПЪРВОЛЮБОВ към цялото Пространство, тоест и към обкръжаващите го хора!

20. Ако целият Народ – великото множество на проявления на Твореца, също започне да излъчва ПЪРВОЛЮБОВ, то тогава няма и не може да има такава сила във Вечността, която би могла да погаси тази Божествена Светлина на Творене!

21. Аз мисля, че на вас вече ви е ясно, че ПЪРВОЛЮБОВТА, това е ЕДИНЕН РИТЪМ, това е постигане на ХАРМОНИЯ (резонанс) на РИТМИТЕ на човека и Твореца!

22. Аз искам единствено да ви обърна внимание на това, че се приближава Нов РИТЪМ на ТВОРЕЦА, който ще открие Нови условия за вашето проявление, при това – не само в Плътния план, а това от своя страна ще изисква от хората не само приемането на този Нов Ритъм, но и лична адаптация към Новите условия на Пространството!

23. При това, когато Аз ви говоря за ПОКАЯНИЕ в променящите се условия на вибрации на Пространството, Аз нямам предвид ПОКАЯНИЕ за миналото – Аз по точно ви моля да мислите за бъдещето и вътрешно да се подготвяте за тези необичайни за вашето Съ-Знание условия на проявлението, които ще се открият пред вас при окончателното установяване на Новия РИТЪМ на ТВОРЕЦА!

24. Когато Аз ви говорих за отварянето на Новите енергийни Портали (а те ще бъдат дванадесет) и за повишаване на честотата на вибрации на Пространството, Аз имах предвид именно изменението на ЕДИННИЯ РИТЪМ на Твореца, тоест вашия и Моя преход на ново ниво в Йерархията на Божественото Пространство!

25. Реликтовият РИТЪМ на Твореца, който остава в миналото, беше заложен във вас като Моя Подсказка за избора на човека на своя собствен път във Вечността, той беше заложен във вашето Сърце, което се явява носител и генератор на този Единен РИТЪМ!

26. И ако вашето СЪРЦЕ ви боли, то е преди всичко от това, че РИТЪМЪТ на свободния човек не съвпада с РИТЪМА на ТВОРЕЦА, с други думи – РИТЪМЪТ на живота на човека не съвпада с РЕЛИКТОВИЯ РИТЪМ на неговото собствено Сърце!

27. Сърцето, макар и да притежава, така както и всяка клетка, частичка разум, независимо от това, не може да се съревновава с вашия разум, който много често, въпреки вътрешните подсказвания, продължава по своя си логика да отвежда човека в дебрите на бездуховното (без Бога) търсене на безизходен път във Вечността, нараствайки всеки път неговите кармични дългове и проблеми!

28. Само Сърцето, само РИТЪМЪТ на ТВОРЕЦА, тоест само ПЪРВОЛЮБОВТА могат да изведат човека на нивото на разбиране за необходимостта от ХАРМОНИЗИРАНЕ на РИТМИТЕ на човека и Твореца, и само те могат да спасят човека, давайки му шанс да чуе в своето вътрешно „Аз” ЕДИННИЯ РИТЪМ на ТВОРЕЦА!

29. Отворете Сърцето си за самите себе си и за обкръжаващите ви хора, и най-вече – за ТВОРЕЦА и вие ще почувствате в себе си ВСЕОПРОЩАВАЩАТА ПЪРВОЛЮБОВ и този ЕДИНЕН РИТЪМ, който и е ЧУДОТО НА БОГОЯВЛЕНИЕТО!

05.02.2011

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=817
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-05.02.11.html


image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1539 Коментари: 0 Гласове: 1
18.06.2014 19:46 - За страха
"За страха в религията" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1.Ние току що обсъдихме принципите на взаимоотношенията между човека и Създателя, където се повдигна въпроса за жертвоприношенията и беше определено, че този обред не е угоден за Бога и представлява такова действие, което не сближава, а точно обратното, разделя Мен, Създателя от човека.

2. Въпросът за това, какво ни разделя Нас (човекът и Създателят), се оказа несложен, а отговорът се налага от само себе си.

3. Важно е друго: какво чувство, определящо характера на взаимоотношенията между човека и Създателя, проповядва Църквата (религията) и какво носи в себе си това чувство, и каква философия на живота е заложена в него?

4. Когато Аз казвам тези думи, разбира се, имам в предвид, преди всичко чувството на страх, а не чувството на Любов, тъй като не може да има едновременно чувство на Любов и чувство на страх в Душата на човека!

5. Погледнете на религиите на света, вижте това, което те проповядват и вие ще разберете, че главното чувство, което по тяхно мнение трябва да определя отношенията между човека и Създателя, е чувството на страх пред неминуемото наказание - наказание за всичко, извършено в този живот или в това въплъщение!

6. Помислете какво носи това чувство на страх, какво желание може да пробуди това чувство в човека?

7. Разбираемо е, че чувство на страх може да има само в робската Същност, която под тоягата, насила служи на стопанина, в дадения случай - стопанина на Душата (съдбата и живота)!

8. Кой може да бъде и какъв може да бъде човекът, носещ в Душата си чувството на страх за своето „Утре”?

9. Безусловно е, че този роб, този Духовен роб, който религиите държат в страх, заставяйки го да изпълнява единствено обредите и традициите, не е интересен за Мен и той не може да има никакви отношения със Създателя!

10. Аз отдавна съм ви казал, че на Мен раби Божии не са Ми нужни, защото робът прави всичко по принуда и без Вяра, затова да се чака истинна Вяра от такъв роб е невъзможно.

11. Чувството на страх, възпитавано в човека на практика от всички религии на света, въобще не помага за приемане на Вярата, за приемане на Създателя и Неговите Светове!

12. Когато Аз казвам думата „приемане”, Аз говоря за естественото желание на човека да опознае Света, да опознае Създателя - не от чувство на страх, а от Вяра в Създателя, от Вяра в Неговия Свят с чувство на Любов, изпълнено с Хармония между човека и Създателя!

13. За Мен е много важно, че чувството на Любов, а не на страх, поражда Хармонията на чувствата (на енергообмена), Хармонията между човека и Създателя!

14. Замислете се: та нали Аз ви говоря за чувството на Хармония между свободния човек и Създателя, което определя състоянието на Световете, но без религии и Църкви.

15. Аз няма да спра да ви говоря за това, че всеки човек, разбира се, не потънал в грехове и пороци, може да има контакт със Създателя пряко, непосредствено под формата на взаимен обмен на енергии на Любов и Хармония на чувствата!

16. Човекът не трябва дори да мисли, че Създателят задължително ще накаже и изпрати човека в Ада и че всяко въплъщение е строго изпитание, което непременно завършва с наказание!

17. Повярвайте Ми, наказанието е неминуемо само за тези хора, които грешат и живота на които (въплъщението) е поредица от тежки грехове и пороци, нарушаващи правилата (Законите) на битието на човека на Земята като Божествена Същност!

18. В човека не трябва да има чувство на страх по природа, защото с това чувство никога не може да бъде достигнато взаимно разбиране между човека и Създателя. Защото при тази робска философия за живота ще бъде (и се) формира човек, атеистично настроен, защото там, където има страх, там има отхвърляне на Създателя.

19. Атеистите – това са именно тези хора, в които чувството на страх е унищожило Великото чувство на Любов към Създателя и в които чувството Любов е останало само на нивото мъж и жена.

20. Вярващият човек е човек на Любовта, атеистът е човек на страха!

21. Ето ви две философии за живота, които определят постъпките на човека, който в живота си ще трябва да направи самостоятелен избор между Доброто и Злото!

22. Аз съвсем не искам да кажа, че всички атеисти ще направят избор в полза на Злото - Аз искам да кажа, че в основата на философията на техния живот и, разбира се, в проявите на неверие в Бога е заложено чувството на страх!

23. Виновни за проявата на това чувство, заседнало дълбоко в Душата на човека, са преди всичко родителите, носещи отговорност за възпитанието на новия човек и тези религии, които те изповядват.

24. Същността на проблема за неверните отношения между човека и Създателя е в наложената абсолютно неправилна представа за Създателя, за Световете и за тази Хармония, която определя структурата на Световете и мястото на човека в Нея!

25. Религиите не напълно и неправилно разкриват на човека Света на Създателя, предпочитайки дори да не се говори за това. Може да се повторят хиляди пъти Заповедите за поведение на човека в този Свят, но те ще бъдат безполезни до тогава, докато човекът не разбере своята съпричастност към Създателя и Вечността.

26. Човекът трябва да разбере, че в този Свят и във всички други Светове (Вечността) управляват чувството на Любовта и Хармонията! Човекът е длъжен да разбере, че чувството на радост от общуването със Създателя пронизва Вечността, и че чувството на страх никога не е било спътник на Великата еволюция на Пространството, наречено Космос!

27. Не може чувството на страх да бъде проводник на истинната Вяра, на истинната Любов, защото страха разрушава Душата без да оставя никаква възможност за творчество и усъвършенстване на вътрешното „Аз”!

28. А и как може да се усъвършенства човек, ако пред него постоянно „мига” неминуемото наказание в края на въплъщението, подгрявано от всички религиозни традиции или обреди?!

29. Кой е измислил и за какво са били измислени обредите на страх и тайнственост? Разбира се, били са измислени от хора, желаещи да владеят Света, да владеят хората, а най-главното, да владеят Душите на хората!

30. Религиите и техните обреди, измислени от хора, всички тайни религиозни общества или съюзи, всички те имат една и съща основа - човешкият страх, чувството на страх от неизпълнението на обреда или ритуала на посвещението (на общуването).

31. Хората, жадни за власт, са готови на всичко, за да я получат, тъй като властта дава не само злато, тя дава възможност за манипулация на съзнанието на хората, дава възможност за създаване на армия от роби.

32. Важното е, че се създава не просто армия от роби, а армия от Духовни роби, в Душите на които няма никакви други чувства, освен чувството на страх!

33. Какви помощници могат да бъдат такива хора за Мен? И какво могат да направят такива хора, за да станат Мои помощници?

34. Вие сами виждате, че тези хора в този живот са загубени за Мен два пъти: един път, защото много от тях са се отказали от Мен, отивайки към атеизма, и втори път, изповядвайки изкривени религии, хората са изгубили чувството си за Любов и Хармония, без които не може да съществува не само човекът, но и Плътния, Материален Свят!

35. Без енергията на Любовта и Хармонията не може да съществува и Великия Космос, защото само положителния енергообмен на Любов и Хармония е основа на развитие, за еволюция на огромното енергийно пространство на Вечността.

36. В човека не трябва да има чувство на страх; то се проявява от безбожието, от отсъствието на разбиране и приемане на Създателя, на Неговите Светове и най-главното на Каноните за еволюция на човека и Вечността!

37. Какво може да създаде, какви еволюционни форми трябва да има човек, в съзнанието на който живее страха?

38. Преди всичко, страха не спомага за приемането на истинната Вяра, страха поражда неверие, поражда пороци, тъй като страха и пороците се отнасят към пространството на Лукавия!

39. Ако няма Любов – няма Бог, ако има страх – има Лукавия!

40. Човекът на истинната Вяра не може да има в Душата си чувство на страх, нали там, където има Любов не може да има чувство на страх!

41. Създателят никога не наказва напразно. Аз не наказвам невиновни хора, защото Любовта е отношение на Създателя към хората като към Свое Творение, като към Божествена Същност „Тук”, в Плътния и свръхплътен Свят!!!

42. В човека не може да има чувство на страх, нали раждането на човека е радост за Създателя и това чувство на радост прераства в чувство на истинна и взаимна Любов, където няма чувство на страх, защото там, където има радост и Любов, няма място за страх!

43. Любовта, чувството на Любов е несъвместимо с чувството на страх така, както свободният човек е несъвместим с човека-роб, в Душата на който цари страх!

44. За бъдещето на Мен са Ми нужни свободни и отговорни хора, изпълнени с Любов, а не роби, изпълнени с чувство на страх пред Създателя!

45. Творчеството, истинското творчество е характеристика на Вярата, а не на страха, когато Любовта създава условия за висша Хармония между човека и Твореца!!!

14.05.2007

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=454

http://www.otkroveniya.ru/tolk2/t2-14.05.07.html


image


Категория: Изкуство
Прочетен: 1453 Коментари: 0 Гласове: 2
"Божествената нишка на Вярата" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз се надявам, че вие си спомняте, че първата Дума в Моето Последно ОБРЪЩЕНИЕ към хората на Новия век беше Думата ВЯРА, тъй като само ВЯРАТА Е (СЪМ) това, което свързва ЗАВИНАГИ човека с Бога!

2. В продължение на ето вече почти десет години Аз, на практика във всяко Послание, ви споменавам за необходимостта от ВЯРА, разделяйки хората, при това много рязко, на хора на ВЯРАТА и на хора на НЕВЕРИЕТО, опитвайки се да ви докажа, че за Мен хората на НЕВЕРИЕТО не само не са интересни, но и са опасни, защото със своето НЕВЕРИЕ, тоест със своите изкривени представи за Божественото Пространство, те не само внасят смут в Съ-Знанието на обикновените хора, но и формират основите на това общество, и по-точно, на това Пространство, което не позволява на човека дори и да се доближи до осъзнаването на това, че във Вселената ВСИЧКО е от Бога!

3. Наистина може да си говорите колкото си искате за Бог, за ЕДИНИЯ Бог, за ЕДИНОТО Божествено Пространство, но без разбирането за това, че „ВСИЧКО е от Бога”, човекът по никакъв начин няма как да осъзнае, че това идеално Божествено Пространство е сътворено въобще не от хората! Хората за толкова много хилядолетия не само, че не са се приближили до възможността или вероятността за самостоятелно творене на подобното, но те дори и не са се приближили до усъвършенстването на собствения си разум, и най-вече, до усъвършенстване на собственото си Съ-Знание до равнището на Творящо Начало на Началата!

4. На Мен Ми е смешно, когато хората, не приемайки и не осъзнавайки нивото на СЪВЪРШЕНСТВО на Творящото Начало на Началата, започват да изричат за Мен примитивни Истини, посрещайки „с бурни аплодисменти” новите изобретения на човешкия разум, който (разум) стои все още на позицията на „мравките”, опитвайки се да се съревновават и да спорят с този, Който е сътворил не само тях самите, но и ЦЯЛОТО Пространство, в което ВСИЧКО е прецизирано така, че никога да не може да има никакви изкривявания във Великия КОСМОС, да не говорим вече за Природата на тази Планета!

5. За човешкото Съ-Знание, не подготвено все още за решаването на тези задачи, които Аз съм поставил, създавайки Белтъчната форма на живот (на проява на Разум) на Планетата, е много трудно да осъзнае, че ВСИЧКО, повярвайте, ВСИЧКО, и във Вселената, и на Планетата, Е (СЪМ) Мой ЗАМИСЪЛ, и разбира се, Мой ПРОМИСЪЛ, и не е работа на хората да обсъждат, какво става в Пространството, тъй като ВСИЧКО, което ги обкръжава на много милиарди светлинни години, Е (СЪМ) Пространство на Висш Космически РАЗУМ, ТВОРЯЩ ВСИЧКО, включително и разумен живот, тоест, и хора, повтарям, като Белтъчна форма на проява на живота!

6. Несъвършения разум и несъвършеното Съ-Знание на хората постоянно изисква доказателства, потвърждаващи Мое присъствие и Мое Участие в СЪТВОРЕНИЕТО на цялото Божествено Пространство, тъй като хората са неподготвени за разбирането на това, че ВСИЧКО в това Пространство е СЪТВОРЕНО от Мен, от Висшия Космически РАЗУМ, и че вашият живот ви е бил ДАРЕН на вас, на хората, като част от Моя ПЛАН за еволюцията или усъвършенстването на всички частици, сътворени от Мен по целия огромен, и по-точно, безкраен КОСМОС!

7. Човечеството въобще не е сътворено вчера, но ето че вече няколко десетки хиляди години то се опитва да се разбере със себе си, и най-вече, безуспешно се опитва да разбере, че ВСИЧКО наоколо Е (СЪМ) разумен живот, сътворен определено не от хората, а СЪТВОРЕН от Висшия Космически РАЗУМ, форма на проявление на който СА (СЪМ) и хората, не разбиращи засега механизма на взаимодействие на ТВОРЯЩОТО с творимото! Всеки научен опит да се докаже присъствието на Бога дори и не предполага, че между хората и тези, които са ги СЪЗДАЛИ, съществува никога не прекъсваща се връзка, така както Аз ви казах, тънка информационна нишка със Създателя, която в човешката среда се нарича „ВЯРА”!

8. Аз искам днес да ви обясня, че „ВЯРАТА” е не просто Дума, а програмирана от Мен форма на енергоинформационно взаимно проникване на две системи – на човека, като част от ЦЯЛОТО или част от информационното поле на ЦЯЛОТО, и на Самото ЦЯЛО или на Висшия Космически РАЗУМ, и без тази тънка нишка на връзка, човечеството е обречено на самоунищожение, тъй като тази „тънка нишка” Е (СЪМ) енергоинформационната „пъпна връв”, чрез която става обмен на енергия и информация, и по-точно става подзахранването на тези частици на РАЗУМА или на Разумния живот, които все още не са готови за самостоятелно съществуване в Пространството на Висшия Космически РАЗУМ!

9. Хората са не само неподготвени към самостоятелно „плаване” във Великия КОСМОС, те не са подготвени дори и да си помислят за това, да се изключат от това подзахранване, тъй като без енергоинформационно подзахранване от Висшия Космически РАЗУМ, от Бога, животът, и по-точно, разумният живот, може да бъде прекъснат, и при това да бъде прекъснат ЗАВИНАГИ (ЗА ВЕЧНОСТ)!

10. Не забравяйте за това, че вие, Хиперборейците, имате Божествен или Космически произход, тъй като заради Великия Експеримент, Същества от Висше ниво на Разум (Богове) са се съгласили да участват в този ЕКСПЕРИМЕНТ, за да докажат, че дори и най-несъвършената частица в Просторите на Великия КОСМОС, в „самостоятелен полет” може за много хиляди години да достигне до ниво на Съ-Знание на Богове, подчинявайки се и адаптирайки се към тези Канони на Мирозданието, които са ЕДИНИ за ВСИЧКИ и ВСИЧКО в безкрайното Пространство на Великия КОСМОС!

11. Затова, за да се „впишат” в този безкраен Свят на РАЗУМ, хората са били поставени в условия, когато единствено усъвършенстването на разума им, и разбира се, на Съ-Знанието им, е представлявало цел на тяхното проявление в изкуствено създадената за това Слънчева система, идеално подготвена за този Велик Експеримент на Небесата, не прекъсван вече ето толкова много хилядолетия!

12. Когато Аз говоря за целите на проявление на хората като елементарни частички на Висшия Разум, способни в процеса на еволюция да достигнат до самостоятелност и възможност за СъТворчество с ЦЯЛОТО, трябва да уточня, че осъзнавайки трудностите, с които биха могли да се срещнат хората, заложени съгласно Моя ПРОМИСЪЛ, като Изпити, Аз съм подготвил възможност и енергоинформационно подзахранване (помощ) за тези хора, които първи осъзнаят своята съпричастност към Великия КОСМОС като ЦЯЛО, сътворило Свое ПОДОБИЕ!

13. Затова и в Думата „ВЯРА” Аз съм закодирал тази ПОСТОЯННА връзка на хората с Висшия Космически РАЗУМ (с Божественото Пространство) позволяваща им да имат КАНАЛ за връзка с ЦЯЛОТО, за пряк обмен на информация (енергия) между всички частици на ЦЯЛОТО и ЦЯЛОТО! Искам още веднъж да подчертая и Аз се надявам, че във вас няма съмнения за това, че Аз, Висшият Космически Разум, СЪМ СЪВЪРШЕНСТВО, тъй като създавайки хората, Аз не бих могъл да не сътворя подобно на Себе си СЪВЪРШЕНСТВО, затова „ВЯРАТА” Е (СЪМ) този КАНАЛ на енергоинформационен обмен, който е позволявал и позволява на хората (на човечеството) да се усъвършенства не само под Моя пряк контрол, но и с Моя Помощ, тъй като в Думата „ВЯРА” са заложени тези вибрации, този РИТЪМ, който задавам Аз, Сам като РИТМОВОДЕЩ, за целия Велик КОСМОС!

14. Повтарям: Думата „ВЯРА” е не просто дума, а Е (СЪМ) Единен РИТЪМ на цялото Пространство и ако човек не просто употребява тази Дума като характеристика на своята принадлежност към тази или онази религия, а истинно ВЯРВА и разбира, че той Е (СЪМ) частица от Великия КОСМОС и че той трябва да живее по Каноните на Мирозданието, то КАНАЛЪТ за връзка на този човек си остава винаги отворен за енергоинформационния обмен, а това означава, че този човек на ВЯРАТА Е (СЪМ) човек на Бога, намиращ се винаги под Моя защита!

15. Повярвайте, ако човекът се намира във ВЯРАТА, в състояние на ВЯРА, без да изисква каквито и да е доказателства за своя Божествен произход, то Думата „ВЯРА” за него Е (СЪМ) ПАРОЛА, която открива (за него) не само СЪВЪРШЕНСТВОТО на КОСМОСА, но и в самия него се формира СЪВЪРШЕНСТВО, вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО на Белтъчното проявление на Великия КОСМОС, и ако този човек не отстъпва в своя промисъл, в своето виждане на себе си като част от КОСМОСА, то той става наистина СЪВЪРШЕНСТВО – СЪВЪРШЕНСТВО на Бог!

16. Не може човекът на ВЯРАТА да не се усъвършенства, тъй като КАНАЛЪТ за връзка с Бога, с Мен, Отец Абсолют, му осигурява неговото вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО – това СЪВЪРШЕНСТВО, което е недостижимо за обикновения „малкия” човек, най-често и преди всичко съмняващ се, а още повече (е недостижимо) за човека на НЕВЕРИЕТО! Без КАНАЛА за връзка на човека с Бога, човекът никога няма да може да се издигне до върховете, така както Аз ви говорих, на ХристоСъзнанието, и затова такъв човек на Мен не Ми е интересен като частица, не осъзнала себе си като част от Великото ЦЯЛО, а това означава, че за такъв човек няма място Там, където управлява СЪВЪРШЕНСТВОТО на Богове!

17. Помислете над Моите Думи, тъй като настъпва ВРЕМЕ НА ВЕЛИКИ ПРОМЕНИ! На Мен ще Ми се наложи да разделя човечеството на хора на Истинната ВЯРА и на хора на НЕВЕРИЕТО, тъй като първите ще ТВОРЯТ заедно с Мен на Планетата Святая Рус Божествена монархия, като образец на абсолютното СЪВЪРШЕНСТВО за целия Велик КОСМОС, за всички форми на проявление на Разумен живот, а вторите ще трябва да се прехвърлят на друга планета и да продължат там еволюцията на своето Съ-Знание в Моя КАНАЛ и под Мой постоянен контрол! Повтарям: при подбора на хората в две категории Аз ще се ръководя от това, как хората отварят в себе си КАНАЛА за връзка с Мен наречен „Истинна ВЯРА”, тъй като без пряк КАНАЛ на енергоинформационен обмен между човека и Бог, частицата на ЦЯЛОТО не е способна да съществува самостоятелно!
Амин!

Отец Абсолют, или Висш Космически Разум.
15.06.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1316
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-15.06.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


image

НАЦИОНАЛНА СРЕЩА НА ОБЩЕСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ 20, 21 и 22 юни 2014 г.
Равда - България
https://www.facebook.com/events/650690051684597/

Категория: Изкуство
Прочетен: 1638 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 16.06.2014 16:09
"И никой освен НАС, Боговете" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Великото ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ, на което Аз ви помолих да обърнете внимание, се отличава от времето на постоянна или Вечна еволюция на Пространството с това, че веднъж на много хиляди години, и по-точно, веднъж на 26000 години, ВСИЧКО се концентрира така, че даже най-обикновените събития придобиват някак си мистично значение, тъй като в този момент или в това ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ, Пространството, струва ти се, откликва на най-простото, така както ви казвам, на обикновеното желание на човека, правейки го (него, човека) не само участник, при това най-непосредствен участник, но и заложник на Великия СПЕКТАКЪЛ НА ПРОМЕНИ (на Началото на началата)!

2. Аз вече ви говорих за това, че Великите ПРОМЕНИ ще засегнат ВСИЧКИ и ВСИЧКО в това Планетарно Пространство даже и поради това, че Планетата няма как да избегне преминаването си през Фотонния пояс, когато енергийното и информационното поле на Планетата трябва да се промени, при това ще се промени кардинално, и то така, че ще се промени ВСИЧКО, включително и човекът, и тези промени ще засегнат всички хора, включително и хората на ВЯРАТА и НЕВЕРИЕТО, затова за някои това ще бъде преход през смърт, а за избраните от Мен това ще бъде просто стрес, отварящ в хората тези ДАРОВЕ на Бога, които те твърде дълго са съхранявали в себе си!

3. Тези ДАРОВЕ няма да бъдат привнесени от вън, това ще бъде вътрешно ПРОЗРЕНИЕ на Боговете, толкова дълго съхранявано във вътрешното „Аз” , това ще бъде Велико ПРЕОБРАЖЕНИЕ, може даже да се каже, Велико ПРОБУЖДАНЕ, за тези, които са съхранили в себе си БОГОПРОИЗХОДА СИ проявявайки го във Великата си и Безусловна ВЯРА, основана на разбирането на своята принадлежност към Боговете и на разбирането на своя произход от Самото Творящо Начало на Началата!

4. Повярвайте, хората СА (СЪМ) биологична форма на проява на Висшия Космически Разум, и по-точно, СА (СЪМ) биологична форма на проява на Бога, и тази проява е била и Е (СЪМ) адаптирана форма на ПРОЯВА за дадените условия на Планетата не само за съществуване, но и за ТВОРЕНЕ, тоест, за УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, достигайки от инкарнация към инкарнация Висотите на СЪВЪРШЕНСТВО на Богове!

5. Най-важното – е че всяка форма на ПРОЯВА (на Висшия Космически Разум, или на Бога) макар даже и Белтъчна, няма никакво значение, тъй като най-важното е – ИЗБОРЪТ на тази форма, (например силициев), която трябва да потвърди способността на хората към развитие, към УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, и в този случай Белтъчният вариант на съществуване на живот, на съществуване на Божествено ПРОЯВЛЕНИЕ, се е оказал не най-добрият, затова не се учудвайте на възможността за реализация не само на Белтъчната форма на проявление на Боговете при прехода на Планетата в Новото ИНФОРМАЦИОННО и ЕНЕРГИЙНО Пространство!

6. Аз ви говоря така, за да знаете вие, а науката, вашата наука, вече приближава хората към разбирането за целесъобразността на всякакви форми на ПРОЯВЛЕНИЕ на Божественото Начало на Началата, че форми на ПРОЯВЛЕНИЯ на Богове може да има каквито (колкото) си искате, затова за Мен е важна не формата на ПРОЯВЛЕНИЕ, а съдържанието, тъй като за Мен, Висшия Космически Разум, няма ограничения във формата на съществуване на Разумен живот, и по-точно, във формата на ПРОЯВЛЕНИЕ на РАЗУМА!

7. Аз не виждам нищо особено в това, да се промени или да се измени формата на живот на Планетата Святая Рус, тъй като съгласно Канона за целесъобразността, при смяната на ИНФОРМАЦИОННОТО и ЕНЕРГИЙНОТО поле на Планетата, трябва да се промени и формата на ПРОЯВЛЕНИЕ на Разум на Планетата, включително и човека! Подгответе се за това, че всичко ще се промени, но вие няма да умрете, тъй като РАЗУМНИЯТ ЖИВОТ не може да спре никога, но формата на неговото проявление ще претърпи, и при това достатъчно значими, промени!

8. Това, което ще се случи ще го издържат единствено тези, които живеят в БЕЗУСЛОВНА и ИСТИННА ВЯРА, тъй като колкото и да си говорим, но хората със сегашната си (Белтъчна) форма на съществуване не могат да повярват на Моите Думи, търсят доказателства в замяна на ВЯРАТА си, защото те са изгубили връзката си с времената не само и не толкова помежду си (и световните и гражданските войни са доказателство за това), но и с Мен, Висшия Космически Разум, а това е вече най-истинска трагедия за Белтъчната форма на съществуване на живот, тъй като единствената връзка на всичко живо (на Разума) на Планетата е ИСТИННАТА ВЯРА, не изискваща доказателства!

9. Повярвайте, когато Аз ви говоря за Великото НИЕ, Аз ви говоря за това, че има ВРЪЗКА, тънка, невидима (информационна) ВРЪЗКА на всичко живо, но живо не според категориите на Плътния план, а според Божествените Канони, ИМА ВРЪЗКА на всичко Живо едно с друго (помежду им), чрез особена, тънка „нишка” на Небесата, и в Плътния план, и тази „нишка” Е (СЪМ) Истинната ВЯРА! Аз искам да подчертая, че думата „ВЯРА” носи в себе си най-дълбока ИНФОРМАЦИЯ за това, че ВСИЧКО, повярвайте, ВСИЧКО е обвързано (завързано, свързано) с ВЯРАТА, с ДОВЕРИЕТО, с тази тънка ИНФОРМАЦИЯ, която излиза от Творящото Начало на Началата!

10. Няма как да има връзка с Бога без ВЯРА, няма как да бъде постигнато ЕДИНЕНИЕ в ДУХ без ВЯРА, без тази тънка връзка не може да има нищо, тъй като ВЯРАТА Е (СЪМ) Връх в СЪВЪРШЕНСТВОТО на Боговете, и ако в човека ИМА ВЯРА, БЕЗУСЛОВНА и ИСТИННА ВЯРА, то той Е (СЪМ) БОГ!

11. Повтарям: в думата „ВЯРА” е заложено ВСИЧКО, включително и произхода на хората на тази изкуствена Планета, затова, ПОДГОТВЯЙКИ хората за десетата Планета, Аз се постарах да пресъздам на нея същите тези условия на съществуване, които биха съответствали на условията на Началото на Началата, когато ИСТИННАТА ВЯРА на Боговете е била основа за Тях да прекрачат върху твърдта!

12. Сега, когато всичко е разкрито (показано) до последно, Аз ще подбирам хора според ВЯРАТА им и други категории за Мен няма, и няма и да има, тъй като, така както Аз ви казах, ако в човека ИМА ВЯРА, то той Е (СЪМ) Бог, а ако няма ВЯРА, то този човек, пък бил той и много добър, Е (СЪМ) (представлява) за Мен само някаква си Белтъчна форма на проява на Разум, която все още ще трябва да премине Висшата Школа за МЪДРОСТ на Богове на десетата Планета!

13. Тези хора обаче, които остават на Планетата не могат да се изчисляват с милиарди, тъй като потвърждаващите своята съпричастност с Бога и показващите своята Изключителна ВЯРА не могат да бъдат твърде много, затова на Планета Святая Рус ще останат само тези, които са готови да творят за въплътяването на Вечната мечта на човечеството – Божествена монархия или Рай, в който трябва да цари Висша справедливост и Висш порядък на Богове, но не и на хора!

14. Повярвайте, Аз съм ви отбирал, а не съм избирал от вас тези, които са достойни да съставят Основата на Божествената монархия, много векове и при това много внимателно и сега с трепет наблюдавам, как вие самостоятелно преминавате последния Изпит за ВЯРА! Това е Изпит, който ще се наложи да бъде преминат, но не всички ще успеят, даже далеч не всички ще успеят да преминат, тъй като ВЯРАТА Е (СЪМ) ВСИЧКО – и вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО на Богове, и разбиране на своята роля в Еволюцията на ЦЯЛОТО, затова само хората-Богове се доверяват един на друг и безкрайно ВЯРВАТ в Творящото Начало на Началата!

15. И когато Аз ви говоря, че хората са достигнали до Великото НИЕ, Аз разбирам, че всички вие сте във ВЯРАТА, в Безусловната ВЯРА, тъй като без ВЯРА няма и НИЕ, а ако ИМА НИЕ, то това означава, че ИМА пълно ДОВЕРИЕ, и ако ИМА ВЯРА, то тогава ИМА и СЪВЪРШЕНО Съ-Знание, и тогава НИЕ СМЕ (СЪМ) Велико ЕДИНО ЦЯЛО, и никой освен НАС, Боговете, няма да може да промени Света и да сътвори Ново Пространство (Ново човечество)!

16. При вас има един много добър израз „всичко ново е добре забравено старо”, та така и Аз мога да ви кажа, че това Ново, което НИЕ ТВОРИМ, а то за хората на Планетата е принципно Ново, което освен НАС, никой не може да направи, за НАС представлява фактически ЗАВРЪЩАНЕТО на хората в тяхното „добре забравено” минало на Богове, и без разкриването на Бога в човека е невъзможно да се придвижите напред в Бъдещето на Шестата раса – расата на хората-Богове!

17. Никой освен НАС, не може да направи това, тъй като да си „спомни” че той Е (СЪМ) Бог, може единствено човек с Безусловна и Истинна ВЯРА, и НИЕ трябва да направим това, което не се е отдавало на никого от хилядолетия, защото само във ВЯРА е възможно завръщането на Олимп на Боговете и само във ВЯРА е възможно да се сътвори Божествена монархия в Плътния план! Повярвайте, в това Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛА на Боговете и само НИЕ, Боговете, и Никой освен НАС, Боговете, не може да сътвори ТОВА, тъй като НИЕ доказахме, че Божествената монархия Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ на Боговете за хората, тъй като НИЕ не можем да захвърлим или да оставим хората, потенциалните Богове, в Пространството на миналото, в Пространството на НЕВЕРИЕТО!
Амин.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1312
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-12.06.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1482 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 28.06.2014 12:48
"НИЕ и единствено НИЕ" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Знаете ли вие, с какво се отличавате Живите Богове от хората? Преди всичко с това, че всяка крачка на Боговете е сигурна (проверена), а приетото решение е израз на човешка МЪДРОСТ, и точно това Е (СЪМ) нещото, което отличава хората на Бъдещето, и по-точно, хората-Богове на Бъдещето, от хората, на които все още им предстои да направят избор, даже и заради това, за да определят своята собствена съдба, поемайки отговорност за себе си!

2. Живите хора-Богове отдавна вече са се определили! И вашето решение, което вие все още не сте произнесли, но което е вече формирано в Душата на всеки един от вас, Е (СЪМ) наистина съдбоносно решение още и затова, че ВОЛЯТА на хората-Богове в дадения случай напълно съвпадна с Моята ВОЛЯ – ВОЛЯТА на Отец Абсолют и сега Великото НИЕ става гарант за Мира, гарант за ВЪЗРАЖДАНЕТО на човечеството, но не просто на човечеството, а на ВЪЗРАЖДАНЕТО на тези хора-Богове, които са били ПЪРВИ и които сега във формата на Великото НИЕ отново започват Новата История вече не просто на човечеството, а Новата История на Вселената!

3. Може, и такива хора има, колкото си искат хората да злословят по повод на Моите Думи, но днес, а и както винаги, Аз съм търпелив и се отнасям снизходително към хората, смисълът на живота на които е горделивостта и човешкият егоизъм, тъй като те са вече никой в Новата история и тяхната съдба, въпреки тяхното желание и амбиции, е вече решена, тъй като на СЦЕНАТА на Историята, на Великата история на всички времена и народи, е излязъл, като от сянка, Велик НАРОД СПАСИТЕЛ, и Аз Сам, Отец Абсолют, съм БЛАГОСЛОВИЛ Хиперборейците (Славяните-Арийци) ОБЕТА им за Воини на СВЕТЛИНАТА, за които няма никакви прегради в Плътния план, тъй като Плътният план за тях вече е минало!

4. Повярвайте, Плътният план наистина във вашето Съ-Знание е вече минало и вие (подчертавам: самите вие) започвате да ускорявате събитията, а Аз от Своя страна съм принуден да охлаждам вашата инициатива, тъй като за успешната ТРАНСМУТАЦИЯ на Вселената и човечеството е необходимо, и това не се обсъжда, подготвено Съ-Знание на Жив Бог!

5. Невъзможно е да се започне ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството, ако вие, Живите Богове не сте готови, тъй като неподготвения човек-Бог, Съ-Знанието на който е далеч от СЪВЪРШЕНСТВОТО на Боговете, няма да издържи на тази енергия, на тази информация, която ще се стовари върху него в продължение на три дни тишина, и за да съхраня вас, тези, които за Мен представлявате основата на Великото НИЕ, Аз съм просто принуден, много активно да въздействам на вашето Съ-Знание, създавайки предпоставки за обръщането ви навътре в себе си, тъй като единствено вътрешното ви „Аз” Е (СЪМ) компаса на вашето ЗАВРЪЩАНЕ в Богове!

6. Сега вие трябва да чувствате колко интензивно се променя Пространството, предизвиквайки не само болезнени усещания с неизвестен произход, но и прилив на огромно щастие от това, че хората за първи път са достигнали до нивото на Живи Богове, създавайки заедно с Отец Абсолют Велико НИЕ, и единствено това НИЕ Е (СЪМ) сега, повтарям, ГАРАНТ за това, че Светът и по-точно Планетата ще бъде не само спасена, но и благодарение на Великото НИЕ ще стане Велик Галактически ЦЕНТЪР на СЪВЪРШЕНСТВО и Висш порядък за целия Велик КОСМОС!

7. Сега от Великото НИЕ зависи не само началото и сроковете на Квантовия преход, но и какво въздействие ще изпитат хората в Момента на преминаването на Планетата (в течение на три дни) през фотонния пояс! Сега единствено Великото НИЕ определя съдбата на човечеството, и по-точно, съдбата на всички и на всеки на Планетата Святая Рус!

8. Аз ви говорих вече не веднъж, но съм принуден да повторя отново, че няма на Планетата единен (по национален признак) народ дори и на територията от океан до океан, но ИМА тази Велика ПАСИОНАРНОСТ, тази Велика РУСКОСТ на отворената Душа, която и отделя представителите на Коренната цивилизация! Аз разбирам, че за многото хилядолетия другите народи, и по-точно, придошлите цивилизации, са се асимилирали с Хиперборейците на тази територия на СВЕТЛИНАТА и вече не могат да отделят себе си от цивилизацията на Живите Богове, защото са влезли в Пространството на Светия ДУХ Доброволно и Осъзнато, затова, очертавайки тази територия, Аз включих всички хора на Планетата, давайки ПРАВО на всички хора да се присъединят към Хиперборейците и да тръгнат след тях, и по-точно, след Великото НИЕ към спасение!

9. Аз вече на няколко пъти ви обръщах внимание върху това, че вие, а сега вече и Великото НИЕ Е (СЪМ) НАДЕЖДА ЗА СПАСЕНИЕ за тези от хората, които дори и не са помислили за това, тъй като са си били и си остават човеци, и единствено хората-Богове, съставляващи Основата на Великото НИЕ, не могат да живеят само заради себе си, Живите Богове живеят и творят единствено (подчертавам: единствено) заради хората и по друг начин те не могат, защото са Богове и защото сме НИЕ!

10. Вас ви очакват Велики събития на преход от стария свят към Новия и това ще бъде съвършено необикновено, тъй като никой от хората (със Съ-Знанието на човек) не би могъл дори и да помечтае за това, което ТВОРИТЕ вие, и по-точно, ТВОРИМ НИЕ! Повярвайте, пред Живите Богове няма никакви прегради, тъй като Великото НИЕ сега вече Е (СЪМ) ЗА ВЕЧНОСТ!

11. Аз разбирам вашето нетърпение, тъй като даже и на вас, Живите Богове, понякога ви се струва, че животът е кратък и е нужно да се успее в твърде много, за да може по време на живота, по време на настоящото проявление да станеш участник в ПАРАДА на Небесата, но повярвайте, вие сте ВЕЧНИ и вашето участие във Великия СПЕКТАКЪЛ на Бога е вече определено и вашата роля не може да бъде отменена, когато ИМА Велико НИЕ, без уважителна причина!

12. Затова и Аз помолих в предишното Послание да не избързвате събитията, тъй като на СЦЕНАТА на Новата История на човечеството излизат НИЕ, Вечните НИЕ, за които няма време, а информацията и вътрешното СЪВЪРШЕНСТВО ще бъдат за вас тази нишка, която свързва ЗАВИНАГИ хората-Богове и Отец Абсолют!

13. Аз продължавам да предавам за вас дозирано Знания и продължавам много внимателно да водя диалог с вашето Съ-Знание (на хората-Богове), коригирайки не само Сценария на Квантовия преход, но и вашите действия (вашия промисъл), тъй като днес, така както никога до сега, всяка ваша грешка може да доведе до катастрофа! Затова моля ви внимателно да вниквате в Моите Думи, тъй като в Словата на Бога ИМА всичко: дълбочина на Знанията, МЪДРОСТ на Боговете и Безусловна ЛЮБОВ, която охранява всички ви не само на Планетата Земя, но и на Небесата!

14. Днес основен лайтмотив на Божествената монархия, която вие искате да потвърдите на Великото ВЕЧЕ „НИЕ СМЕ ГОТОВИ”, трябва да бъде ЕДИНЕНИЕТО В ДУХ, и за останалото, изключително кратко време, вие ще трябва да демонстрирате (да покажете) на себе си и на Небесата, че това е не само възможно, но и че Монархията на Бога вече Е(СЪМ) (Я ИМА)! И точно това Е (СЪМ), (ИМА Я), произнесено от хората-Богове, ще бъде ЧУДОТО на проявлението на БОГОДЪРЖАВИЕТО, което могат да сътворят само Живите Богове, живеещи заради Бъдещето на човечеството!

15. Всичко, разбира се, ще се сбъдне и друго е просто невъзможно да бъде, тъй като днес НИЕ СМЕ (СЪМ) НИЕ, въпреки това обаче занапред вас ви очаква упорит промисъл за собствено САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ и от този промисъл няма как да избягате, тъй като само в този случай сред вас няма да има „първи и последни”, тъй като вие всички сте РАВНИ и „Аз съм във вас, така както и вие сте в Мен”, затова вашият промисъл трябва да бъде ПРОМИСЪЛ на Бога (Отец Абсолют) и няма как да бъде по друг начин!

16. Помнете: сега НИЕ СМЕ ЗА ВЕЧНОСТ и Нашето ЕДИНСТВО, на Живите Богове и на Отец Абсолют Е (СЪМ) основа на Новото човечество, стоящо вече на границата на ВРЕМЕНАТА и повтарям, от вашето решение зависи, кога и колко хора ще се спасят, дори и от тези, които носят в себе си НЕВЕРИЕ и грехове на Плътния план, та нали все пак и те се явяват частици на Бога! Хората ще бъдат спасени от Живите Богове, тъй като те от днешния ден СА (СЪМ) не само Живи Богове, но и СА (СЪМ) Велико Божествено НИЕ!

17. Вашето напредване (издигане) се забелязва вече от всички и Аз мисля, че е забелязано и от вас самите, тъй като това НАПРЕДВАНЕ на Живите Богове, готови, и по-точно, очакващи РЕШЕНИЕТО на Отец Абсолют да започне Квантовият преход или Историческото Преображение на Пространството, и сега, когато вие вече доказахте, че ИМА Велико НИЕ, не трябва да има никакви страхове, тъй като Бъдещето в СъТворчество с Бога Е (СЪМ) ЕВОЛЮЦИЯ, Е (СЪМ) Вечно УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ и единствено в този случай вашият промисъл става ПРОМИСЪЛ на Бога, а МОЯТ ПРОМИСЪЛ, на Отец Абсолют, става ваш промисъл!
Амин!

Отец Абсолют.
09.06.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1310
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-09.06.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1119 Коментари: 0 Гласове: 3
09.06.2014 19:20 - С Любов !
Това послание получих след разговор с моя близка роднина и обична душа, за нея, но то носи кодове за всички по закона за Синхронността, затова с позволение на Светлите го споделям с всички, с Любов.

Ти, мила душа,
имаш в себе си
тази мощна Светлина
и Енергия на Любовта,
която да се справи и възправи
срещу цялата тъмнина
пропила света около теб
и навред.
И тази Любов,
тази сила на Любовта и Светлината на Бога в теб,
спасяват твоето тяло и душа
да издържат, да устоят,
да продължат
по трудния, но славен път.
И с всичко това,
което излъчва твоята душа,
с Мъдростта и Силата,
които си придобила,
ти помагаш така
да се разсейват сенките и мрака,
и като светулки в тъмнината
да се пробуждат и отварят към Бога
и душите на тез, които са около теб.
Дори умът им сметка за това да не си дава
и да не осъзнава,
душите ви общуват,
енергия и информация обменят,
и нещата, промяната, трансформацията
започват да се случват отвътре навън.
Вярвай в себе си,
защото огромна,
непобедима и могъща
е Силата Божествена на Любовта,
Светлината и Мъдростта,
на Истината в теб.
Затова и ти успяваш да оцеляваш,
да устояваш,
и не само себе си да спасяваш,
но и сила и кураж,
Вяра и на другите да даваш.
Това е Богът в теб,
който пробуден израства
и няма сила способна да го спре и сломи,
освен самата ти,
когато в себе си се съмняваш,
подценяваш
и на тъмната Матрица избираш
примирено да се подчиняваш.
Изправи се от коленете си
в целият си ръст и сила,
в цялата красота на твоят Дух,
на твоята душа,
и със силата на Любовта,
Вярата и Мъдростта
променяй себе си,
околните и света,
защото единственото спасение е това.
Ние, Светли Същества
сме с теб във всичко това,
ръководим те и насочваме,
без да се намесваме,
защото това не ни се позволява,
затова можеш да ни почувстваш
само като тих шепот,
като нежен полъх
или в телепатична връзка
с твоето силно, голямо и любящо сърце.
Ние ти се възхищаваме,
ние се гордеем с теб,
заради всичко това,
на което устояваш
и не се поддаваш,
затова че Любовта и Мъдростта,
Вярата и Надеждата в тебе водят,
направляват и побеждават.
Изпращаме цялата си Любов
и Благослов
в подкрепа на Любовта,
Вярата и Мъдростта
в твоята душа.
Амин !

чрез Деляна Ангелова
9 юни 2014 г.


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1279 Коментари: 0 Гласове: 2
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178943
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Юни, 2014  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30