Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178997 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Юли, 2012 г.
 04.07.2012
" Общество " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Какво направиха „ малките” хора в Русия и какво все пак се промени в Обществото, което на свой ред, също отразява многостепенната палитра от мнения, и най-вече, за представата за самите себе си, за хората и най-накрая – за Твореца ? 

2. Всеки един срез на Обществото представлява от само себе си многостепенно Пространство не само на високи Духовни върхове, но и на най-обикновено, банално грехопадение, та дори и на най-ниски страсти, при това при всички условия в цялото разнообразие на човешкия живот на всички негови нива, включвайки естествено и човешката регулярност !

3. Без да засягам сега темата за Тънките Светове, мога да кажа само, че Проявеният план на човечеството е уникален с набора от Велики добродетели и най-ниски падения, които са проявление на едновременното присъствие на Добро и Зло, и които са били създадени от изкривеното Съ-Знание на хората, независимо от това, че хората са били изпратени в този Свят от Мен с единствена и една цел – САМОусъвършенстване (еволюция на Съ-Знанието)!

4. Хората постоянно забравят, че те са Проявен план на Твореца, и по-точно, че всички хора са задължени да преминат (дори и те да не приемат Моите Знания) Великата Школа на Мъдростта, тоест във всички случаи те са длъжни да се явяват на съответния изпит за СЪТВОРЧЕСТВО не само с Мен, но и помежду си, и в края на краищата да формират Единно Духовно ЦЯЛО или Единен Божествен Егрегор – Бог !

5. Аз многократно ви повтарям, че приемайки или съгласявайки се да преминат съответната инкарнация, хората във всички случаи са просто длъжни да преминат границата между Добро и Зло, а най-важното – да се преборят с вътрешната си Дуалност и да видят в себе си Творящото Начало на Началата – да видят в себе си Бога, първоосновата на който е винаги ( Аз ви подчертавам: ВИНАГИ ) ПЪРВОЛЮБОВТА !

6. И така отзовалите се на проявяването на ПървоЛюбовта на Твореца „ малки ” хора на Русия пораздвижиха ( точно пораздвижиха, а не преобразиха) Духовното Пространство на многонационалната, но Духовно ЕДИННА Русия, създавайки по този начин условия, когато вече в цялото Руско Общество, и най-вече в Съ-Знанието на хората с творчески професии, започват да се проявяват кълнове на Духовно САМОСЪ-Знание

7. Точно на тези професии, които винаги са били и си остават едно от най-високите равнища на Божественото Пространство, където дори и без Моите подсказвания е просто невъзможно да се твори, пък макар и да е разрешено да се ТВОРИ, но само до нивото на ПървоТвореца!

8. И ако вълната или цунамито на човешкия интерес към Моите Думи е достигнала до хората на ТВОРЧЕСТВОТО, до Съ-Знанието на хората от Божествената Бохема, то това означава само едно: Духовната част от Русия, която в някаква откъснатост от Плътния план твори за бъдещето, и по-точно, ТВОРИ Духовното бъдеще на страната, най-накрая започва да усеща и да пропуска през Съ-Знанието си Новите вибрации на вече Новото Пространство !

9. Това което беше посято от „малкия” човек в Русия, сега вече е станало КАМБАНА, звукът на която е вече способен да достигне до сърцата на ТВОРЯЩОТО НИВО на Духовната Пирамида на Русия !

10.Сега вече може да се констатира, че страната, уникална по своята история, САМА запова да става камертон за Духовната настройка на цялото човечество към този РИТЪМ, който води САМ ПЪРВОТВОРЕЦЪТ – към тази мелодия на Велика Любов, която винаги звучи в Божественото Пространство !

11. Ето сега вече в Русия започва да се събужда Великият ДУХ на Народа, който се отзовава в сърцата на хората като ЕДИННО музикално Пространство на ЕДИНИЯ ДУХ на всички тези хора, които са приели Твореца като Истина, като Основа и Смисъл на своята поредна инкарнация в това Историческо време на Велики Промени!

12.Времето избира хората според тяхната готовност да носят своя Кръст и да чуват тихият глас на ПървоТвореца!

13. Времето избира тези, които винаги в своите професии, дори и понякога без да се замислят за това, носят Великата Любов на ПървоТвореца в Своя Проявен план, все едно привличайки човека да види в себе си Бога и да обърне тази Любов върху самия себе си!

14. А ако искам да бъда съвсем точен, то мога да кажа, че Народът на Русия е успял да се подготви, преминавайки през всички Голготи на Плътния план, за това, за да направи това време, ВРЕМЕ НА ПРОМЕНИ, тъй като колкото и Аз да се бях старал, Давайки на хората Правото на Свободна Воля, Аз бях принуден да се ориентирам според нивото на еволюция на многостепенното Пространство-Общество, като с „лакмусова хартия” за готовността да се започне ПРЕХОД от една раса към друга!

15. Когато Моите Думи, бяха подхванати от „малкия” човек в Русия, те бяха чути най- напред от Творческия Елит на Нацията и се случи това, което толкова дълго беше очаквано от Цялото Планетарно Пространство: Събуди се и чу ПРИЗИВА на Твореца цяла Русия, но най-главното, този ПРИЗИВ бе чут от тази част от Нацията, която се нарича неин Висок Дух!
16. Всеки Народ и особено Народът на Русия винаги е отражение на Праматрицата на Пространството, а това означава, че многостепенността е естествена структура за всеки народ или нация, стояща върху фундамента на народната съборност !

17. Примерите на проява обаче на Висшите идеали и спазването на Каноните на Вечността винаги и във всеки народ са били избирани от хората на ТВОРЧЕСТВОТО, на които АЗ САМ съм им доверил да бъдат в АВАНГАРДА на Духовната еволюция на Съ-Знанието на Обществото (създаването на Духовен Егрегор) и да ТВОРЯТ някак върху Обществото дори и с определени пропуски, но за Обществото, възпитавайки в него Висша добродетел!

18. Настъпва уникално време, когато всички нива на общественото Съ-Знание, и по-точно, всички нива на Съ-Знание на целия Народ (на Русия) започва да ПРОЗРЯВА и да ОСЪЗНАВА, че те са ЕДИНО ЦЯЛО, и че в Духовното ЕДИНЕНИЕ е силата, да се победи която е просто невъзможно, защото Тя е сила на Бога, способна да ПРЕОБРАЗИ Пространството!

19. Настъпва това Историческо време, когато Преображението на Пространството, по-точно – Неговото преминаване на високите вибрации (МОНАДИТЕ НА ТВОРЕЦА) се отразява на Съ-Знанието на хората, които в СЪНАСТРОЙКА на Сърцата си започват да ТВОРЯТ Новия свят на Високото изкуство, удивявайки човечеството с Духовно Пречистване и Преображение!

20. Спомняте ли си, Аз многократно ви говорих, че страната ще се промени внезапно, и не само целият свят ( цялото човечество), но и самите хора няма да познаят своята страна, а най-вече – няма да познаят САМИТЕ СЕБЕ СИ!

21. Днес Аз мога да потвърдя, че Русия, нейното Общество са дошли до тази точка или граница в Историята на човечеството, зад която Русия и нейният Народ ще застане пред изуменото човечество като Нова Духовна СВРЪХДЪРЖАВА!

22. Ето кога без Духовно насилие от Моя страна пред очите на хората от Русия и на целия останал свят трябва да се случи ЧУДОТО на Духовното Преображение – когато от изгоя и вечно сив придатък на човечеството Русия ще се представи като Духовен ГИГАНТ от най-високи вибрации на ПървоТвореца!

23. Русия ще трябва да представи себе си пред хората с ново, уникално Общество – Общество от Духовно Единни хора-СъТворци, които сами са ОСЪЗНАЛИ смисълът на своето проявление в Плътния план, но най-важното – ОСЪЗНАЛИ са смисъла на своето предназначение във Вечността! 

24. Аз не бих искал да прибързвам събитията, но хората ще си спомнят още няколко пъти днешната дата, когато най-накрая се „пробуди” Творческата, и разбира се Духовна част на Русия!

25. Затова много моля Народа на Русия да запомни тази дата като още една веха от Духовното установяване на Нацията (на Обществото) за формиране на Национално ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение на Русия!

26. Аз много се надявам, че Народът на Русия ще подхване този Мой ПРИЗИВ и ще демонстрира пред човечеството, че Русия окончателно се е събудила и всички слоеве на Обществото сега вече са Единна Духовна пирамида ( МАТРИЦА) на Новата Шеста раса – Расата на СъТворците !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1022 
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-04.07.12.html

image

09.07.2012 г.
" Русия навлиза в период на природни катастрофи " из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз предупреждавах, при това не еднократно, че много скоро природните катастрофи ще трябва „да погледнат” и към територията на Русия, при това с една единствена цел – да накарат „мужика (човека) да се прекръсти”! 

2. Русия ще трябва най-накрая да разбере, че в това Божествено Пространство няма и не може да има напразни думи, празните думи се изливат единствено от хората на НЕВЕРИЕТО, но в Пространството, особено там, където е проявен Промисълът на Твореца, казаното (дори и от човека), задължително се материализира в Плътния план!

3. Вашият Народ е избран от Мен да бъде Форпост (Преден пост) на Новото човечество – човечество вече на Шестата раса! Затова за пречистване и Духовно ОЗАРЕНИЕ на него, все едно, ще му се наложи да премине период на пречистващи природни, не изключвам и технологични катастрофи, и всичко това, за да може Съ-Знанието на дремещата нация да се завърне в руслото на реалния промисъл (на реалните действия), в руслото именно на Божествения промисъл!

4. И така, както казах в последната диктовка, „малкият” човек със своята активност, със своя СВЕТЪЛ промисъл е събудил Голяма Русия и сега този Народ (и тази страна), трябва да ОСЪЗНАЯТ, че на него във всички случаи ПЪРВИ ще му се наложи да премине пътя от „АЛФА” до „ОМЕГА” на своето вътрешно Духовно Преображение!

5. Както вече ви говорих, ВРЕМЕТО започва да избира не само страни и народи, но и конкретните хора, които с волята на съдбата си започват да изпитват върху себе си СМИСЪЛЪТ и СЛЕДСТВИЕТО от Духовната ХАРМОНИЯ на човека и Божественото Пространство!

6. Затова искам още веднъж да ви предупредя, че природните катастрофи или аномалии до сега едва, едва са се докоснали до територията на Русия показвайки единствено, че само ПЪЛНОТО ДОВЕРИЯ към Моя Промисъл и САМОусъвършенстването на хората може да спаси Русия, нейния Народ от трагични и неоправдани (от гледна точка на хората) събития – загуба на част от нaселението на страната!

7. Аз разбирам, че цифрите натъжават Душата на нормалния човек, но повярвайте Ми, събитията на Юг в Русия – това е още не природна катастрофа, а това е единствено предтеча на това, което би трябвало да се случи на територията не само на Русия, но в целия останал свят, потънал в тресавището на Мамона и на грехопадението!

8. Народът на Русия ще трябва най-накрая да разбере, че Кръстът на Водач на човечеството е не само много отговорен, но много труден, тъй като Цял един Народ обединен в Духа, ще трябва да направи КРАЧКА, разделяща човечеството на „ДО” (Пета раса) и „СЛЕД” (Шеста раса), и не някъде си в далечното УТРЕ, а днес и сега, защото ВРЕМЕТО НА ПРОМЕНИ вече настъпи !

9. Аз много се надявам, че разбуденият от обстоятелствата Творчески елит на Нацията ще може, използвайки своя Духовен авторитет, да подскаже на хората ПЪТЯ към СПАСЕНИЕТО и Духовното ЕДИНЕНИЕ !

10. Сега това ЕДИНЕНИЕ Е НЕОБХОДИМО, така както никога до сега, затова подадения от Мен още един ден от календара за формиране на Национално ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение много скоро вече ще доведе до нарастване на ОЗАРЕНИЕТО и ПРОЗРЕНИЕТО на нацията !

11. Аз разбирам, че да се утешава при такива условия понякога в определен смисъл си е направо кощунство, но повярвайте на вашия Творец, че при така сложилата се ситуация има и немалка вина вътрешното НЕВЕРИЕ на хората !

12. Хората не успяха в своите ПОСЛАНИЯ за защита на страната от природни бедствия и техногенни катастрофи, макар и да се опитваха, но за съжаление, твърде неорганизирано, и до определена степен не бяха много искрени !

13. Днес всички хора в Русия, включително и децата, са избрани за провеждане на промисъла на Духовното Преображение на целия Народ, който независимо от всички Мои УГОВОРКИ ( с Него, с Народа), продължава да изпитва съдбата си, наивно предполагайки, че нищо няма да се случи, а пък ако се случи, то това няма да се случи на него, или в краен случай Народът ще бъде предупреден от Самия Творец !

14. Аз наистина това и говорих, обсъждайки темите за природните катастрофи, но вероятно у хората се е установило пълно благодушие и пълна неспособност да види надигащите се, и при това твърде сериозни промени на Планетарното Пространство !

15. Още веднъж искам да кажа, че хората, внезапно попаднали в епицентъра на природните аномалии и принудително починали, нямат нищо общо с процеса на формиране (на хората) на Шестата раса, и превъзмогвайки болката от човешките загуби, ще трябва да се разбира, че това беше само първият звънец !

16. Последващите събития наистина ще бъдат много сериозни за Народа и територията на Русия !

17. Всички хора проявени в този исторически момент на Началото на Началата ( много ви моля ПОВЯРВАЙТЕ МИ, АЗ ГОВОРЯ СЪВЪРШЕНО СЕРИОЗНО) ще трябва да отработят своята КАРМА и по този начин да покажат чрез своя пример, какво ги чака хората на НЕВЕРИЕТО, а от друга страна, да покажат, че Преображението на Пространството Е (СЪМ) най-истинска сегашна реалност !

18. Затова не си „ посипвайте главата с пепел ", защото това е само НАЧАЛОТО, при това НАЧАЛО, напълно зависещо от нивото на Духовна еволюция на този Народ, и по-точно – от Духовната еволюция на Съ-Знанието на всеки отделен човек !

19. Сега Духовното ЕДИНЕНИЕ на цялото многостепенно Пространство на Русия и природните катастрофи, нямащи човешко (научно) обяснение, ще трябва да принудят хората да се замислят, при това не само за спасение, но и за своето Духовно УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ (за еволюцията на своето Съ-Знание)!

20. Бедата твърде дълго обхожда територията на Русия и сега, когато на дневен ред е поставено СПАСЕНИЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, при това с най-малки загуби, хората на Русия са задължени да погледнат към себе си, към съдбата на своята страна много премерено и да осъзнаят, че спасението на Планетата е в ръцете на тези, които живеят на тази територия с уникални природни ресурси !

21. Ето сега е необходимо да се обедини целият ТВОРЧЕСКИ ПОТЕНЦИАЛ на Нацията и да се достигне това, природните и техногенни катастрофи да не се разпространят и върху други територии на Русия и на Цялото Планетарно Пространство ! 


http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1024 
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-09.07.12.html 

image

13.07.2012
" Властта " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз много пъти съм говорил на хората, че всяка една власт на Земята не е от Бога, тъй като още от времената на „изгнанието” на човека от Рая всички Тъмни същности са се опитвали и продължават да се опитват да завладеят Съ-Знанието на човека, предполагайки да управляват Светлината, и по-точно – Боговете, пък макар и „изгнани” (изгонени) от Рая, но все пак Богове по произход!

2. В структурата на Мирозданието и по-точно там, където за всички управлява СЪВЪРШЕНСТВОТО и управлява ПЪРВОЛЮБОВТА, априори не може да има власт или управление над и между тези, които са били СЪТВОРЕНИ по подобие на ПървоТвореца !

3. Там където господства ПървоТвореца или Абсолюта, Там, където няма Дуалност, порядъка или регулярността се определя единствено от Каноните на Вечността, и нищо не може да стои по-високо от тази регулярност !

4. Не може да има власт на Бога над Бога ! Във Великото многостепенно Пространство всяко енергоинформационно равнище на ПИРАМИДАТА на Вечността има своя степен на Посветеност и представлява Учител за всички по нискостоящи равнища и този порядък или регулярност се спазва изключително строго, осигурявайки стройността и взаимосвързаността в цялото Мироздание !

5. Аз също така ви подчертавах, при това не еднократно, че хората по своята вътрешна структура повтарят или представляват подобие на устройството на Вселената, в съответствие с което е и многообразието на всички Мои проявления, или по-простичко казано, хората трябваше, ОСЪЗНАВАЙКИ своя Божествен произход, да започнат да изграждат СЪБОРНОСТИ или РЕГУЛЯРНОСТИ, в основата на които да бъде съхранено подчинението на нискостоящото равнище (ниво) на Духовната пирамида на човечеството на висшестоящото !

6. И тази Божествена регулярност не може да бъде и не представлява власт (според разбирането на съвременните хора), тъй като подчинението на висшестоящото ниво в Йерархията на Светлината е основа на основите в структурата на ПРАМАТРИЦАТА или Началото на Началата!

7. Човечеството носи в своята генна памет тази точка на Началото на Началата, като Начало по пътя на САМОусъвършенстването, по който всички взаимоотношения помежду всички проявени планове на Твореца са доведени до Хармония от Висш порядък!

8. Хората в продължение на дългия път на инкарнациите преминават през всички нива на Тази Велика ПИРАМИДА, защото в основата на този път лежи натрупаната ПървоМъдрост, да достигне до която е длъжен всеки човек, формирайки в себе си, в своето Съ-Знание, в своето вътрешно „Аз”, СЪВЪРШЕН, така както и САМИЯТ ТВОРЕЦ, човек, осъзнаващ себе си като безличностна част от ЕДИННОТО ДУХОВНО ЦЯЛО !

9. Единствено Тогава, когато става ОЗАРЕНИЕ ЗА СВОЯТА СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ Великата ЕВОЛЮЦИЯ на СЪЗНАНИЕТО на ТВОРЕЦА, човекът започва да осъзнава себе си като БОГ, или да осъзнава БОГА в себе си, и единствено тогава двете ДНК (и Духовната и Материалната) в хармония помежду си започват Великата ТРАНСМУТАЦИЯ на човека-животно в човек-СъТворец!

10.А сега помислете, може ли СъТворец да управлява, а още повече да владее (тъй като думата «власт» произлиза от корена «владея») Съ-Знанието на друг СъТворец, обричайки го на участта му на Духовен роб или на Духовно несъвършенство?!

11. И Ми кажете, кой, освен МЕН, вашият Творец, може да определи задачите или целите на Моето собствено проявление, тоест – на всеки СъТворец за неговото поредно проявление в Плътния план ?!

12. Единствено Аз мога да определя, а ако е необходимо и да променя смисъла и целите на поредното проявление за всеки човек, осигурявайки му всичко необходимо за успешното му преминаване на поредния етап от опознаването на Истината и вътрешното му Духовно пречистване !

13. Затова и всякакви опити от едни хора да завземат властта за управление върху Съ-Знанието на други хора е ВЕЛИК ГРЯХ, защото не е дадено на човека да управлява Моите проявени планове, и по-точно, не е дадено на човека право да управлява Мен!

14. Повярвайте Ми, Аз не мога да доверя на нито един от хората такова Право дори и поради, засега несъвършеното Съ-Знание! Затова Аз съм дал Право на свободна воля само с една цел – с цел достигане на необходимото съвършенство на тяхното вътрешно „Аз” (на тяхното Съ-Знание)!

15. Сега погледнете по-внимателно върху проблема за необходимост от еволюция на Съ-Знанието, тъй като, както ви казах, Моят проявен и съвършен в структурата си план (хората), трябва за времето на своята дълга ЕВОЛЮЦИЯ да достигнат до нивото на съвършено Съ-Знание – Съ-Знанието на СъТворец !

16. Всички хора в началото на своя път са Духовно несъвършени!

17. Единствено дългата работа върху себе си или ЕВОЛЮЦИЯТА на Съ-Знанието може да подготви човека и да му даде възможност да се повдигне на по-високо ниво в Духовната ПИРАМИДА на Вечността!

18. И даже този дълъг път на усъвършенстване не е свързан и не дава никакво право за управлението на Съ-Знанието на други хора, пък макар и те да са стоящи на по-ниско ниво в Духовната Пирамида !

19. Висшите Духовно нива или хората, намиращи се на тях, могат да бъдат единствено Учители, при това могат да бъдат и Велики Учители, но по никакъв начин не и власт имащи за тези хора, които по някакви си причини засега не са могли да направят своята трудна крачка нагоре, към Бога!

20. И ако някой от съвременните управници (както им се струва) на света, дори и да се опита без каквито и да е било основания да управлява проявения план на Твореца, при това най-често от Духовно висшестоящите, то отчитайки структурата на ПРАМАТРИЦАТА на Пространството, това не е просто грях, а Най-Висшият грях, който ще се изкупува от много поколения потомци на извършилия го, защото този грях е проявление на Тъмнината !

21. Ето така и се получава, че човек, нямащ от Мен право да управлява или да ВЛАДЕЕ Съ-Знанието на Моите проявени планове, става за Мен Мой антипод и се явява в Моите очи разрушител на Висшето СЪВЪРШЕНСТВО.

22. Такъв човек преминава на страната на Тъмнината и разбира се, вече никога няма да може да получи Моята поддръжка и надежда за своето спасение!

23. Спомнете си Моите думи за това, че всички болести на Плътния план на човека – са от неговото изкривено Съ-Знание! Продължавайки тази Си мисъл, бих могъл да добавя, че всичкото несъвършенство ( болестите) на обществото са следствие от несъвършеното Съ-Знание на хората, когато СЪВЪРШЕНСТВО позволява на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО да ГО управлява !

24. А ако при това притежаващото властта НЕСЪВЪРШЕНСТВО започва да говори за Бога, и нещо повече, ако НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО нарича себе си представител на Бога на Земята или Мои представители в Плътния план, използвайки за аргументи за своето положение думите на Моите ПОСЛАНИЦИ от миналото и настоящето, то това вече е толкова Велик грях, който не може да бъде простен никога, а на носителя на този грях ще му се наложи да изчезне от Божественото Пространство ЗА ВЕЧНОСТ !

25. Повярвайте Ми, никой от Моите ПОСЛАНИЦИ, включително и Христос и Мохамед, не е говорил за власт над себеподобните! Те са говорили и са носили единствено Благата вест за ЛЮБОВТА към ближния и към самия себе си, като към проявен план на Твореца !

26. Изграждането на основите на Духовната и светска власт на базата на изкривени представи за структурата на Мирозданието, правещо от Моите проявени планове (хората) Духовни робове и Духовни изгои, встъпва в конфликт с Моите представи за бъдещето на човечеството и с Моите представи за Новата Божествена регулярност !

27. И този затегнал се конфликт няма как да се разреши без Моята ПРЯКА намеса, защото твърде дълбоки корени е пуснала несъвършената човешка система на поробването (завладяването) Съ-Знанието на себеподобните!

28. Всички тези амбиции на управляващото днес НЕСЪВЪРШЕНСТВО вече си заминават в миналото, защото сега на сцената на историята на човечеството излиза СЪВЪРШЕНИЯТ човек – човекът – СъТворец, който осъзнава, че достигането до безличностното Цяло или равнището на ТВОРЕЦ, е Великият смисъл на сътворяването на човека като частица на Висшия Космически Разум, преминаващ дълъг път на еволюция от АЛФА до ОМЕГА ! 

29. В предишната диктовка Аз вече не ви намеквах, а ви говорих, че Природата ще застави „мужика да се прекръсти”, но за предотвратяване на тези трагични събития хората на ВЯРАТА могат чрез Духовни ПОСЛАНИЯ да кажат своята историческа дума и в СЪНАСТРОЙКА с Мен да решат съдбата на Русия и цялото човечество !

30. Не чакайте милост от сегашната власт, това е НЕСЪВЪРШЕНА власт от НЕСЪВЪРШЕНИ хора, не от Бога, тя, все едно, ще трябва да си отиде в миналото, тъй като Аз не мога и по нататък да допускам власт на МАМОНА, власт на Тъмнината, където трябва да управлява, така както са говорили ВСИЧКИ МОИ ПОСЛАНИЦИ, единствено ПЪРВОЛЮБОВТА !

31. Всичко това, което сега обкръжава хората, и по-точно, всичко създадено о хората НЕСЪВЪРШЕНСТВО трябва да си отиде и си заминава в миналото, затова всички опитвания и съпротивление на властта на Тъмнината са борба за Души, за Съ-Знанието на тези от вас, които все още не са се определили в своя избор, тоест все още могат да преминат в стана на Тъмнината !

32. Дните на човешката, НЕСЪВЪРШЕНА регулярност ( власт) сега вече са преброени, за нея няма място Там, където съм Аз, вашият Творец, но при Мен все още има много място за хората, които все още могат да се определят в своя исторически избор и да встъпят в редовете на Армията на СъТворците !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1026 
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-13.07.12.html 
http://otkrovenia.bg/2012/06/28/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-22-06-2012-%D0%B3-%D1%81%D0%BC%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BB/ 

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ-творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! ((((((((((((((( ♥ ♥ ♥ ))))))))))))))))


image

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин!

3. Обръщение
Отче наш, Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ, моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец.
Господи, аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз, изпълнен с Първолюбов, за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – на основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус.
Амин! Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия, но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец, и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство!
 
Категория: Изкуство
Прочетен: 1960 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 23.07.2012 09:55
 " Единството на хората на СВЕТЛИНАТА " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Интерес към Моите Слова има, разбира се и при това доста голям, но не са малко и скептиците, особено много са тези обаче, които агресивно възприемат всичко това, което носи на хората Светлината на Духовното прозрение! При това тази агресия единствено се изостря все повече ден след ден, защото времето на промени, а то също е и време на Духовно пречистване, принуждава хората на НЕВЕРИЕТО да търсят причини за обяснение на своите неуспехи или „стрелочници”, на които могат да припишат своята безпомощност и все по-увеличаващият им се страх !

2. Не трябва да се учудвате на тези единични случаи, а трябва да се готвите за това, че и двата клона на властта в страната, затрупани вече от постоянните изказвания на недоволните хора (а този процес вече не може да бъде спрян), ще започнат планови акции за сплашване, тъй като други способи за унищожаване на своите Духовни опоненти те все още не са изобретили !

3. Пространството се променя и заедно с него се променя и Съ-Знанието на хората, и ако сега хората на СВЕТЛИНАТА приемат Преображението като Божествена СВЕТЛИНА на Надеждата за пречистване и Духовно прозрение, то всички останали виждат или разглеждат това Преображение единствено като лишаването им от възможността спокойно да си вегетират в блатото на Мамона и Духовното блудство !

4. Нажежаването на страстите поради загубените възможности от „ спокойния ” живот тласка тези хора към необяснима агресия, смисълът на която е с всички достъпни, а много често и недостъпни средства, да премахват хората от сцената на историята, забравяйки при това, че сцената на историята на човечеството е сцена на БОГА, а не на човека, без значение какви пълномощия притежава той !

5. Там, където отсъства ТВОРЕЦА, правата и възможностите на човешкия промисъл са не просто ограничени, затова те сега вече са преминали под контрола на Самия ТВОРЕЦ и ако агресията на хората на НЕВЕРИЕТО вече почти достига „крайната си точка ”, то много скоро всичко ще си застане по местата, потвърждавайки по този начин изречението, че „Боговото, Богу…”!

6. Аз взех властта на Земята в Свои ръце единствено поради това, че хората на ИСТИННАТА ВЯРА, за съжаление за сега са малцинство, и на тях без Моя помощ и поддръжка те няма да могат да издържат дисциплинирания и умелия натиск на силите на Тъмнината !

7. Ето защо днес е много важна ОСЪЗНАТАТА дисциплина вътре в Моето Движение, тъй като давайки на хората ОТКРОВЕНИЯТА, и по-точно откривайки на хората Знанията, Аз искам да съм сигурен, че моето Божествено малцинство няма да изгуби сили и сплотеност !

8. При това порядъкът не трябва да бъде толкова в редовете на воините на Светлината, колкото в Съ-Знанието на хората, променили смисъла на своя живот от напразното вегетиране в Проявения план към активно служене на Твореца !

9. Повярвайте ми, сега е изключително важно да се разбере не просто смисълът на случващите се събития, а техният Истинен смисъл, което ще даде на хората на ВЯРАТА допълнителна увереност в това, че ПРАВДАТА е там, където е БОГ !

10. Нещо повече, може да се каже, че животът без БОГА в ДУШАТА е просто невъзможен, тъй като той носи в себе си Духовен хаос и пълно отхвърляне на Новия свят на високите вибрации, което при проверка представлява отхвърляне на самия човек, а сега вече и завинаги !

11. Дори и да не разбират и да не приемат това, какво носи Новият свят на Божествените МОНАДИ, хората на НЕВЕРИЕТО ще започват все по-активно да се включват в борбата със СВЕТЛИНАТА, преминавайки в стана на силите на Задържането, а и хората на Тъмнината са в основата на действащите клонове на властта !

12. Те ще търсят разногласията в редовете на воините на СВЕТЛИНАТА, случващи се поради Духовните залитания на някои от вас или поради поради най-банална неорганизираност, тоест, поради отсъствие на САМОдисциплина в редовете на тези хора, които е призовал САМИЯТ ТВОРЕЦ !

13. Затова, много ви моля да осъзнаете, че Творецът никого не принуждава и никога няма да принуждава да познавате Божествените Знания, нещо повече, Аз никога не съм агитирал хората да встъпят в редовете на воините на СВЕТЛИНАТА, защото Правото на Свободна воля си остава за всеки един от тях за вечност !

14. С това се и обяснява Духовният смут в Съ-Знанието на хората, тъй като Правото на Свободна воля при неправилното разбиране за смисъла на живота може да доведе дори до САМОунищожение, тъй като това Велико ПРАВО не дава право да се върви против Истината, тоест против БОГА !

15. Вътрешната Дуалност продължава да си прави зла шега с хората, тъй като съмненията им при избора за смисъла на живота, и най-главното, отсъствието им на Знания, тласка тези хора в Тъмнината на нарушенията на морално-нравствените принципи на Плътния план !

16. Известно е, че днес в Проявения план главната причина за всички човешки несгоди е всезадоволеността и „ успехът на всяка цена ”, а това вече е признак на изкривено Съ-Знание на хората, водещ ги към безславен край, обяснение, за който за тях няма.

17. Да се обясни това е невъзможно, особено на тези хора, които априори не приемат Словата на ТВОРЕЦА в съвременните условия на Преходния период !

18. Хората са свикнали да живеят само с миналото, което изповядват властите в страната за Духовно поробване на хората, които въпреки всичко се стремят към Истината и към Божествената СВЕТЛИНА !

19. При Тъмнината има отговор за всичко и този отговор като правило е толкова подробно обмислен, че прихванатите от нея Светли хора стават все повече и повече, и поради това, че за многото хилядолетия Духовна инквизиция на силите на Задържането им се е отдало да създадат Школа на Тъмнината ! 

20. И тази Школа на Тъмнината – е Школа за грехове и пороци, която с всички правди и неправди се старае да лиши хората от Правото им на Свободна воля, да създаде допълнителна бариера на КАНАЛА „човек – Творец” !

21. Какво да правят тогава хората на СВЕТЛИНАТА в условията на такава Духовна преса ? Аз мога да отговоря само едно, и това „ ЕДНО ” е Духовно ЕДИНЕНИЕ в редовете на воините на СВЕТЛИНАТА, тъй като само в ЕДИНЕНИЕТО е силата на СВЕТЛИНАТА, е СПАСЕНИЕТО и Надеждата за ефективно противопоставяне на Тъмнината.

22. Сега от такъв Духовен ПРОМИСЪЛ зависи бъдещето на хората, и по-точно – на цялото човечество, и колкото повече „малки ” хора се влеят в редовете на воините на СВЕТЛИНАТА, толкова по-висока ще бъде САМОдисциплината, толкова по-бързо ще дойде така очакваната ПОБЕДА на Светлината над Тъмнината !

23. И макар и до ПОБЕДАТА ( по мерките на хората ) е все още доста далече, то това „ далече ” се отнася преди всичко за тези, които все още се намират в опозиция на Твореца !

24. Във всеки случай Аз не „ отписвам от сметките ” никого от хората и много се надявам, че дори и за няколко секунди до „Страшния съд ” те ще могат да отворят своите Сърца към Твореца не само като към Спасител, но и като към Велик УЧИТЕЛ, разкриващ смисъла на пребиваването на хората в Проявения план !

25. Сега е много важно в редовете на Воините на СВЕТЛИНАТА да се постигне взаимно разбиране и Духовна поддръжка, защото в това Историческо време не бива да се губи дори и един човек, от решението на който в крайна сметка може да зависи успешното осъществяване на Промисъла на ПървоТвореца и изпълнението на Вселенската Програма за Преображение на Пространството !

26. Днес мога да кажа, че закрепването на редовете на воините на СВЕТЛИНАТА е най-актуалната задача за всички, включително и за Духовното ръководство на Движението, тъй като никакви, дори и най-незначителни съмнения или разногласия в Моите редове не трябва да има !

27. Нищо не трябва да нарушава строя на тези хора, който е приел вече за себе си ТВОРЕЦА в качеството на начална точка на своето собствено Духовно усъвършенстване, САМОдисциплината трябва да стане критерий за вътрешна Духовност, а това означава, готовност да се носи своя КРЪСТ до край, без да се огъваш и да се съмняваш в това, че ПОБЕДАТА ще бъде за СВЕТЛИНАТА !

28. Независимо от това, че засега мнозинството в страната си остава от хора на НЕВЕРИЕТО или на изкривеното Съ-Знание, хората на СВЕТЛИНАТА, тоест хората на Истинната ВЯРА трябва да демонстрират своето ЕДИНСТВО и пълно доверие на Твореца, тъй като без това няма Движение на СъТворци и няма Нова Русия !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1016

http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-19.06.12.html

image


" Смисълът на еволюцията " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз не преставам да ви говоря за това, че в Пространството вече зримо се усещат честотните промени, които на свой ред, за хората се проявяват като съвършено непредсказуеми природни аномалии, които започват не само да удивяват хората, но и да ги плашат, тъй като става много забележим факта, че Природата е достигнала до фазата на своята пълна нестабилност.

2. Но това досещане за много от хората, усещащи върху себе си, върху своето здраве влиянието на природните явления, може да се счита за истинна ПРАВДА, потвърждаваща, че за галактическото Пространство, а за хората това звучи като Планетата Земя, идва пика на Квантовия преход, означен в историята на човечеството не по някакъв друг начин, а като „страшния Съд “.

3. Вече нищо не може да се спре и за хората трябва да е ясно, че да се скрият от наказанието за НЕВЕРИЕТО под погледа на ПървоТвореца ще бъде просто невъзможно, тъй като дълбочината и мащаба на предстоящите промени ще бъдат такива, че на промяна ще се поддадат няколко слоя от многостепенното Пространство на Плътния план ! 

4. Обещаното или предсказаното земно наводнение, мощността на което трябва да „ пренапише картата на земната повърхност“ вече няма как да се избегне, тъй като твърде малко хора откликнаха на Моите Думи и са твърде малко тези, които трябва да съставят основата на Шестата раса !

5. А нали, Аз ви говорих за това, че дори и само едно желание, а по-добре е да се каже – Духовно ОЗАРЕНИЕ, би могло да стане възможност да се СПАСИТЕ, и по-точно, би могло да стане възможност или условие за преход в Новия свят на високите МОНАДИ на Твореца !

6. Никой, никого не трябва да уговаря ! Човекът като фрактално подобие на ПървоТвореца би трябвало МИГНОВЕНО да реагира на Божественото предупреждение и веднага да застане в строя на Воините на СВЕТЛИНАТА, тъй като няма и не може да има за човека в това Пространство друго предназначение, освен да ХАРМОНИЗИРА своя промисъл с ПРОМИСЪЛА на Творящото Начало на Началата !

7. Замислете се, та това беше и е ОБРЪЩЕНИЕ към хората на ТОЗИ, КОЙТО не само е сътворил частиците на Висшия Космически Разум, но и може в един миг да спре изкривената еволюция на хората, нарушаващи, угаждайки на своята гордост, всички Канони на Вечността.

8. Моето толкова дълго ОБРЪЩЕНИЕ към хората се обяснява с това, че за Твореца е приемлива само една дума – ЕВОЛЮЦИЯ, затова те трябва да приемат, че ВСИЧКО, което не съответства на тази представа за необходимостта от вътрешно САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, не може да бъде прието от Мен като обяснение за изкривяването на Съ-Знанието на хората, сътворени априори СЪВЪРШЕНИ !

9. Аз продължавам да потвърждавам, и твърде много се надявам, че тази информация, че хората в своето развитие са тръгнали по пътя не на ЕВОЛЮЦИЯТА, а по пътя на ИНВОЛЮЦИЯТА и на Духовна деградация, все пак ще проникне в Съ-Знанието на хората !

10. Още веднъж искам да напомня че Съ-Знанието е този КАНАЛ, който свързва на разбираемо ниво човекът с Космическото Творящо Начало на Началата !

11. И ако човекът все още не усеща тази връзка, то това си е проблем на човека (на хората), Съ-Знанието на който за съжаление носи в себе си кармичните дългове на предидущите инкарнации и тези натрупани грешки и грехове, които са свързани вече със сегашното му проявление!

12. Повярвайте Ми, няма хора без грехове, тъй като в Дуалния свят, а и при вътрешната ви Дуалност да останат съвършено чисти хората е просто невъзможно, но преминаването на тази Школа на МЪДРОСТТА е задължителна за всички!

13. Затова основата на вътрешната ЕВОЛЮЦИЯ е и САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, когато човекът въпреки своите грехове и съблазните на Плътния план, сам се принуждава да навлезе в света на собственото си усъвършенстване и да направи трудния избор в полза на Духовното си издигане до ниво на Съ-Знание на СЪТВОРЕЦ!

14. От този си избор човекът ( хората) няма къде да се дене, защото от този избор зависи бъдещето на само на отделната Същност, но и на цялото човечество ( на човешкия ЕГРЕГОР) и човекът или става Божествена Същност и носи в себе си ПървоЛюбовта, или завършва своя път в периферията на Пространството с името Планета Земя !

15. Аз показвах на хората, какво по мащабите на Великия Космос представлява Планетата ЗЕМЯ, затова на тях би трябвало да им е ясно, че това е една малка точка по обемите на Великия КОСМОС видима единствено от Мен, и единствено Аз знам, че тези ЗРЪНЦА ОТ ЗНАНИЯ могат да станат основа на тази цивилизация, която Ми е необходима на Мен за разпространение на Знанията в новите Галактики на вечно развиващият се ( на усъвършенстващият се) Висш Разум !

16. Повярвайте Ми, Аз не съм поставял пред човечеството нереални задачи, Аз ви говорих единствено за необходимостта от САМОусъвършенстването и за необходимостта ви от вътрешна еволюция, тоест за Духовното ви ОЗАРЕНИЕ !

17. Хората би трябвало да тръгнат против съблазните и Дуалността на Плътния план и да покажат, при това преди всичко на самите себе си, че Плътния план е единствено много малка част от многостепенното Пространство и че проявлението в него е просто една от степените на еволюцията на Съ-Знанието, граница на което може да бъде единствено Абсолюта !

18. Аз не мога да остана равнодушен към това, колко бездарно и съвършено безцелно хората преживяват своя живот в Плътния план, явяващ се за тях един от най-важните и задължителни школи на САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО, защото не може да заменяте Вечността за някакво си минутно удоволствие и не може да променяте своето бъдеще за миналото си !

19. Много скоро обаче тази Духовна инволюция ще бъда спряна, тъй като вашата Галактика вече е достигнала точката на бифуркация или точката на незавръщане, когато ще бъдат изметени всички изкуствени изкривявания на Праматрицата и този пречистващ Свят Божествен дъжд би трябвало да стане последният за хилядолетния път на еволюция на човечеството.

20. Затова, колкото и да се старае заминаващата си в миналото човешка власт, да спре процеса на Духовното ПРОЗРЕНИЕ на „малкия“ човек съставящ малцинството от съвременния електорат избрал своето УТРЕ в СЪНАСТРОЙКА с Твореца, на нея няма да и се отдаде възможност да спре този процес, да не говорим вече за това, да се спре Моя План за Преображение на Пространството !

21. В случай на активна намеса на властите мащабът на очакваните природни катаклизми ще бъде такъв, че дори самата Планета ще изглежда като песъчинка в Спектакъла под името „ Квантов преход “ !

22. Смешно е дори да се мисли за това, какво може да противопостави безпомощният и съвършено незащитен човек на Самия ПървоТворец ! Хората не могат да противопоставят нищо на Моята Божествена сила дори да задействат целия си научно-технически потенциал !

23. И ако Аз само уговарям хората, особено избрания от Мен Народ на Русия, то това е демонстрация на Моята ВЕЛИКА ЛЮБОВ към Своето Творение, което никак не може да разбере, че не съществува човечество без Моето Участие и без Моята ПОМОЩ !

24. За човечеството няма и не може да има никакво бъдеще без БОГА и това е тази ИСТИНА, която трябва най-накрая да покаже на хората единствения им път за СПАСЕНИЕ !

25. Още веднъж искам да подчертая, че човечеството в това си състояние на развитие или ЕВОЛЮЦИЯ на Съ-Знание, каквото то е достигнало до пика на Квантовия преход, не може САМОСТОЯТЕЛНО да осигури своето бъдеще !

26. Човечеството вече се е разписало за своята безпомощност и пълната си зависимост от ТОЗИ, КОЙТО проявявайки Своята ВОЛЯ е определил СМИСЪЛЪТ на еволюцията на частиците на Абсолюта !


Отговор на въпроса „ Какво се случи и какво да се прави с Движението? ”

1. Движението според Моето рабиране беше подсказване за хората, по какъв път да вървят към СЪВЪРШЕНСТВОТО (ЕВОЛЮЦИЯТА) и как да реализират ЗАМИСЪЛА на ПървоТвореца !

2. Затова САМИЯТ АЗ оглавих това Движение и единствено заради това, за да олекотя за хората разбирането за своето Велико предназначение !

3. Фактически чрез доброволното участие на хората в Моето Движение Аз предопределих този минимум от СъТворци, които Ми бяха необходими на Мен за успешното реализиране на Вселенската Програма за Преображение на Пространството.

4. Това, че решението на човешката регулярност и отсъствието в редовете на Моето Движение на САМОдисциплина или вътрешна дисциплина направиха засега невъзможна официалната регистрация на Движението, все още не е трагедия, много по важното е разширяването на редовете на Движението и попълнението им от хора на ВЯРАТА и от хора на СВЕТЛИНАТА, макар и неуверени за сега в своето съвършенство !

5. Квантовият преход е все пак ЕВОЛЮЦИОННО ЯВЛЕНИЕ, обхващащ ( според мерките на хората) няколко години, затова разбира се регистрация е просто необходима, макар и поне за това, че кълновете на Божествената регулярност да станат видими за хората, Съ-Знанието на които е способно да се адаптира и да приеме Новия свят на Шестата раса !

6. Да се „хвърлят бисери пред свине” обаче също няма никакъв смисъл, тъй като вече е предопределено, че Пространството от СВЕТЛИНА е бъдещето на човечеството и то ще бъде независимо дори от проявеното от хората Право на Свободна воля !

7. Най-накрая ще бъде ликвидирано отклонението на Пространството, което твърде дълго време беше по посока на силите на Задържането и което се е случило поради Духовната инволюция на човечеството !

8. Запомнете: Проявеният план е Велика Школа по МЪДРОСТ и дори и нейните най-добри ученици могат да правят грешки !

9. Затова няма никаква трагедия, а има нов опит на Духовно ПРОЗРЕНИЕ и още едно потвърждение за това, че бъдещето на човечеството е не само в МОИТЕ ръце, но и в ръцете на тези хора, които вече са СЪНАСТРОЕНИ с Твореца, тоест намиращите се в редовете на Моето Движение – Движението към Божествената регулярност ! 

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1018
http://otkrovenia.bg/2012/06/28/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-22-06-2012-%D0%B3-%D1%81%D0%BC%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BB/
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-27.06.12.htm

image

" Хора " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз не преставам да повтарям, че Пространството вече не просто се променя, а преминава в активна фаза на ПРЕОБРАЖЕНИЕ, която ще повлече след себе си промяна на Плътния план, а вече и на самия човек, което ще доведе до видима ТРАНСМУТАЦИЯ на биологичната обвивка! 

2. Всичко това, за което Аз ви предупреждавам ето, вече няколко години, наричайки това явление ТРАНСМУТАЦИЯ на човека, започва да се усеща от хората! И ако те изведнъж неочаквано са почувствали неразбираемо за тях по природа неразположение, опустошаваща тъга и собствена ненужност, то трябва да знаете, че всичко това са симптоми на започващата трансмутация на Плътния план на човека, и по-точно, на този момент, когато настъпва ДИСХАРМОНИЯ на честотните ( полеви) характеристики на човека и Пространството!

3. Тези симптоми на дисхармония на човека и Пространството сега вече ще се проявяват все по-често и по-често и изходът от тази психологическа (пълна психологическа неопределеност) и болезнена безпътица може да бъде единствено обръщението към Бога и обръщението към своя вътрешен „Аз”!

4. Не забравяйте, та нали Аз ви обяснявах, че единствено вътрешният „Аз” на човека е тази точка, е това Начало на Началата вътре в човека, което осъществява контакт с ПървоТвореца директно, без каквито и да е било посредници, ето защо Аз постоянно моля хората да чуят (да видят) Бога в себе си!

5. Единствено чрез вътрешното „ Аз ” на хората Творецът осъществява връзка и постоянен мониторинг за преображение на тяхното Съ-Знание, затова в толкова сложен, повярвайте Ми, съвършено необикновен за човечеството етап на трансмутация Аз не мога да оставя хората без Своето внимание и разбира се, без Моята Божествена подкрепа !

6. Сега Моята задача и задачата на Воините на СВЕТЛИНАТА се състои в спасението на хората с най-малки загуби, тоест в помощ при преминаването на Изпита на „Квантовия преход”, тъй като независимо от това, че Аз вече съм набрал необходимите Ми два процента от цялото население на Земното кълбо, Аз продължавам да създавам допълнителни възможности за тези, които могат все още Духовно да се „събудят”, да прозрат и да застанат в редовете на Свещеното Братство на хората на СВЕТЛИНАТА – в Движението на Твореца „За Държавност и Духовно възраждане на Русия” ! 

7. Аз избрах този Народ – Народ, свободата на личностите на който, според мерките на останалия свят, се намират извън рамките на общо приетите норми, избрал съм също така Божествени Същности, получили от Твореца Право на Свободна Воля, тоест възможност за СВОБОДНО творчество на личността, а при Духовно ЕДИНЕНИЕ – право да творят Нови светове !

8. Аз не преставам да говоря на хората за това, че на много далечна периферия, според мащабите на ЦЯЛОТО Космическо Пространство, е била избрана малка Планета, на която са били създадени райски условия за еволюция на Съ-Знанието на всички изпратени на нея частици на Висшия Космически Разум (фрактално подобни на Моята Същност) – от точката на Началото на Началата до нивото на Творящия Егрегор, като съставна част на ПървоТвореца !

9. Човечеството никак не иска да разбере ( и Аз се надявам единствено на настрадалия се Народ на Русия ), че хората са проявена част на ПървоТвореца ( на Абсолюта ) и че единствено на тях и на никого другиго в цялото Космическо Пространство им е дадено Право да преминат най-сложния път на еволюция на Съ-Знанието!

10.Хората ще трябва най-накрая да осъзнаят, а Аз ви говоря за това постоянно, че всички те са Проявен план на ПървоТвореца, а това означава, че всички хора са Богове, слезли на Земята за да изпълнят «обряд» на Духовно ЕДИНЕНИЕ и по-главна задача за човечеството по неговия път във Вечността няма и не е имало никога !

11. Обстоятелствата (Аз имам предвиди природните катаклизми) все едно ще принудят хората да се ОБЕДИНЯТ Духовно около Създателя, но тази мярка, мярка в определен смисъл принудителна, е Моят отклик на човешката пасивност, защото дори и при такава висока ПСИОНАРНОСТ, хората няма друг начин да ги заставиш да се „прекръстят” !

12. Повярвайте Ми, Аз въобще не съм настроен, още повече в годината на Бога, да унищожавам някого! Аз не мога да направя това, даже и поради тази причина, че Началото на Начлата е била ПЪРВОЛЮБОВ, и единствено крайните обстоятелства Ме принуждават не да унищожавам, а да отправям някои хора на повторен кръг на еволюция на собственото си Съ-Знание!

13. Много скоро ще стане окончателно ясно ( дори и за самите хора), кои от населението на Планетата ще представляват Духовното ядро и основата на Шестата раса, защото само преминавайки всички Голготи на Плътния план хората могат да пречистят своето Съ-Знание до нивото на СъТворци!

14. Повтарям: всичко това, което мъчи толкова Съ-Знанието на хората днес, може да се нарече първи Изпит за Вяра! И единствено истинните подвижници на Моето Движение, доверили се на Мен, ще могат без загуби да издържат този изпит, и така както вече ви казах, напълно да изчистят своето Съ-Знание – да преминат Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ!

15. Затова в Моите редове не трябва да има никаква паника, защото това състояние на хората представлява закономерна ответна реакция на адаптацията на организма към Високите вибрации на Космоса, което ще изисква от тях не съзерцаване, а активен промисъл под формата на Духовни практики и проявяване на разбиране промисъла на Бога, както и към това Велико Начало на Началата, от което е тръгнал човешкият Род!

16. Проявяването на разбиране на промисъла на Бога от хората предполага разбира се, не само Духовно пречистване, но и сериозна, може да се каже, даже доста трудна работа вътре в човека по изработка на принципите на САМОдисциплината, явяващи се тези ориентири, които няма да позволят да наруши крехката вътрешна Хармония (не забравяйки за Дуалността на Пространството) между Светлината и Тъмнината !

17. Повярвай те Ми, цялата основна борба между Светлината и Тъмнината става не отвън, а вътре в човека, и тази борба е най-сложният Изпит за Вяра, спомнете си Моите думи „така както мислите, така и живеете”, казани още в далечната 2004 година !

18. Именно Съ-Знанието на хората е носителят на този конфликт между силите на Съзиданието и силите на Задържането, тъй като дареното Право на Свободна Воля при неправилни Послания ( мисълобрази) започва да става препятствие за Духовната еволюция !

19. Разберете, че никой от Божествените сили не може и няма право да влияе на избора на хората! Единствено хората и никой друг създават на Планетата Рай или Ад !

20. Аз се обръщам днес директно към хората (към тяхното Съ-Знание), към Моя „малък” човек в Русия и му казвам, че никой и нищо не може да принуди хората да променят отношението си към Твореца, дотолкова, доколкото СЪНАСТРОЙКАТА с Твореца – това не е религия, а особено СЪСТОЯНИЕ НА ДУШАТА, в която се е намерило място за Създателя !

21. Тези хора са достигнали до МЪДРОСТТА на ПървоТвореца и вече могат да съставят ЕДИННО ДУХОВНО ЦЯЛО, способно да промени Пространството; за тях и промените в налягането на Пространството и промяната на състоянието на биологичната им обвивка вече няма да бъдат толкова опасни за тяхното здраве.

22. За Мен днес е много важно, хората най-накрая да осъзнаят, че те са БОГОВЕ и че няма нищо по-важно от това Велико ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ! Повярвайте Ми, никакво злато на този свят не струва в сравнение с Духовното ПРОСВЕТЛЕНИЕ, и по-точно, с Духовното ОЗАРЕНИЕ !

23. Няма на тази Планета нещо такова, което да е по висше от Моя Промисъл, дотолкова доколкото всичко останало не съответства на Моя План за Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ на хората и формирането от тях на ЕДИННО ДУХОВНО ЦЯЛО !

24. Спасението, тоест, бъдещето за хората може да бъде само едно – Духовно ЕДИНЕНИЕ около Твореца, тоест около Моето ДВИЖЕНИЕ, защото независимо от проблемите от всякакъв род (на Плътния план), Движението представлява праобраз на тази СЪБОРНОСТ, която ще стане основа на Божествената регулярност !

25. В тази връзка Аз искам да подчертая, че единствен Аз, вашият Творец, решавам съдбата на хората! И ако някой от Йерарсите, а може и не от Йерарсите, въпреки Моята ВОЛЯ смята да изолира някакъв народ, то това ще бъде нарушение на съответстващата Конвенция с всички произтичащи от това за тях последствия !

26. Запомнете: ВСИЧКО е в ръцете на Създателя и на Неговия Проявен План – хората, които са приели за себе си промисъла на Бога, а не на човека !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1020
http://otkrovenia.bg/2012/06/30/


image


Категория: Изкуство
Прочетен: 2198 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 02.07.2012 00:43
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178997
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Юли, 2012  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031