Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3244139 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Юли, 2014 г.
2  >  >>
От Светлината Идваме, и към Светлината Трябва да се Върнем!
Боб Фикас

Знаете ли, че първоначално Майката Земя и всички нейни деца са били в Светлинно Тяло?

Вярно е! Когато тази Земя бе създадена по време на Сатиюга (първата ера на Светлината) всеки и всичко бе нефизическо. Всички бяхме в красиви форми на светлина!

Човешките същества са живели рамо до рамо с ангелите и боговете! Ние всички живеехме в по-високо измерение, пълно с радост и светлина! Не е имало карма, нито триене или съпротивление.

Всички бяха в хармония с Дхарма! Колко забавно! Без правила, без ограничение, без затруднения! Просто съвършена свобода и безкрайна радост.

Тогава първата карма бе създадена.
Как?

Всичко започна с човешките същества! Ние сме единствената форма на живот в тази вселена, която има свободна воля! Хората могат да правят избор. Ние обичаме да се променят нещата, за да отговарят на нашите идеи и очаквания.

Когато нещо не отговаря на нашите очаквания, ние бутаме.

Природата искаше да се движи в една посока, а човешкото желание искаше да се движи по друга. Тази разлика в мотивацията ни накара да побутнем Природата, за да получим това, което искаме! Този Натиск създаде карма.

Кармата е тежка.

Колкото повече карма се изгражда, толкова теглото й става по-тежко и по-тежко. Постепенно в продължение на дълъг период от време, Сатиюга или Рая изчезна. Това, което някога бе един свят на Светлина, сега бе тежко и плътно.

Всяка форма на живот стана физическа и се материализира във физически форми.
Човешките същества материализираха телата, които познаваме днес.

Ние също сме продължили да бутаме срещу течението на Природата и сме създали повече карма. Когато кармата се натрупала, дори ангелите и боговете били засегнати.

Боговете отишли в по-висшите реалности, където те биха могли да съществуват отвъд теглото на кармата и да продължат работата си в подкрепа на вселената.

Много ангели са решили да останат с хората и да продължат да ни помагат. Но те са платили цената за това! Техните ангелски тела започнали да натрупват тегло поради кармичната енергия, която ги заобикаля в нашия свят.

Някои от тези ангели станаха растения. Други ангели станаха животни. Всички форми, които виждаме днес, са наистина ангели в капан вътре в бронята, която са изградили около светлинното си тяло, за да се защитят от грубостта на кармата.

Всички растения и животни желаят да помагат на хората да се научат как да почитат и защитават Природата. Те с желание поемат от нашата карма, за да ни помогнат. Ние трябва да им благодарим!

Как можем да помогнем?

Отговорът е много прост: ние трябва да отворим сърцата си и да им дадем любов.
Ангелите процъфтяват в любовта!

Когато даваме любов на растение или животно, особено на нашите домашни любимци, ангелът вътре започва да се пробужда и да си спомня, че не е животно, а един ангел в капан вътре в животинска форма.

Ако ние сме любящи към животните, и се грижим за тях, ангелът може да бъде освободен.
Когато животното умре, то оставя неговата физическа форма и се връща в света на ангелите!

Ако обичате своите домашни любимци и се грижите за тях, те ще се върнат към света, който обичат и ще се превърнат в ангели отново! Те вече не трябва да се връщат в животинска форма.

Това е чудесен подарък, който можем да дарим на всичко в природата. Тъй като нашето съзнание се развива и се превръща в Просветлено, нашата светлина се разширява и докосва всяко живо същество.

Следващият дар, който можем да дадем на Майката Земя е да й помогнем да се освободи от кармата, която сме създали и да се даде възможност на всички живи същества да се върнат към Света от Светлина, който някога е съществувал в Сатиюга!

Това е толкова просто и естествено. Правете вашите медитации и обичайте всички живи същества! Просто подарък на любов възстановява баланса на природата и може да пробуди Рая.

Трудно ви е да повярвате? Е, това няма да се случи за една нощ! Стъпка по стъпка. Първо ние трябва да се погрижим за себе си чрез медитация. Второ ние трябва да се погрижим за растенията и животните около нас и да им дадем любов. Стъпка по стъпка нашия свят ще се върне към Светлината и всички ще бъдат щастливи!

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
http://www.самосъзнание.com/2014/07/ot-svetlinata-idvame-i-se-vrashtame.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/07/blog-post_30.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2353 Коментари: 2 Гласове: 3
Горещо препоръчвам ! Филм, който помага за отварянето на съзнанието, сърцето, сетивата, зарежда, пречиства, трогва, дава и потвърждава отговори, връща Истината и Мъдростта ! Благодаря на всички, които са вложили толкова труд и енергия, за да бъде той Дар за всички, и най-вече благодаря на Ивомир Димчев ! Поклон и възхищение за вашата Любов и грижа за хората, за вашето Сътворчество с Източника на всичко, което Е! Благодарност и Признателност ! Обичам ви !

Категория: Изкуство
Прочетен: 3952 Коментари: 0 Гласове: 3
"Светът се промени и даже Слънцето сега свети по Новому!" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Чудото, ръкотворно (сътворено) от хората, и по-точно от Воините на СВЕТЛИНАТА, и още по-точно, от завърналите се Хиперборейци, все пак се случи (стана) и на ВЕЧЕ беше проявена Свободната ВОЛЯ на тези, които наистина се върнаха и въпреки човешката логика започнаха да се издигат Там, където вече Е (СЪМ) (ИМА ГО) и дълго очаква своето законно място – мястото на Победителите на времената!

2. От днес и ЗАВИНАГИ Светът е възстановен и е възстановена историческата справедливост! И макар и все още човечеството да не знае за своето щастие на спасение, и макар и някой си да продължава да злобарства, но колелото на Историята, на Новата история на човечеството, вече не може да бъде спряно, и нещо повече, Хиперборейците не само потвърдиха своето първенство на Планетата, но и Ми дадоха на Мен ПРАВО да започна пълномащабна трансмутация на Слънчевата система, или казано с други думи, да започна Великия Квантов преход (от едно Пространство в друго, от една честота на вибрации на друга), осигурявайки във всякакъв случай КОМПЛЕМЕНТАРНОСТ на историческите събития!

3. Безусловно Светът се промени, но преди всичко промените станаха в Съ-Знанието на хората, затова и подготвените, а и дори и неподготвените хора, в еднаква степен започват да усещат, че с тях се е случило нещо, за сега неразбираемо, но променящо установения досега баланс за представите им за обкръжаващото ги Пространство, за самите хора, и най-вече, за Най-Великия, за Недостижимия Бог, тъй като Моето присъствие изведнъж се разнесе по хората с вихъра на високочестотно Цунами!

4. Аз ви предупреждавах доста отдавна и при това, на няколко пъти, че информационният „камък”, хвърлен от Хиперборейците в Океана от информация, ще създаде огромна вълна, ще създаде огромно Цунами, което няколко пъти ще обиколи Планетата и ще премине по континентите, създавайки Пространство на ОБНОВЯВАНЕ, при това Пространство на вътрешно и Пространство на външно обновяване!

5. И ето тогава стремящият се към ВЯРАТА ще се събуди с отворено Съ-Знание, тъй като ще бъде чист и готов да възприеме този Свят, в който дори и Светилото (Слънцето) свети някак си по особено, тъй като дарява не само Светлина и Любов, но и пречиства с огън Там или тези места, които е невъзможно да се пречистят даже и с МОЛИТВИ, но този огън е все пак управляем, и то е управляем от Съ-Знанието на хората-Богове, прекрачили в Пространството на управляемата информация – в Пространството на Бога!

6. Това възвисяване в Дух, запуснато от няколко хиляди Хиперборейци на ВЕЧЕ, сега вече не може да се спре, тъй като това възвисяване е подготвено така, че да се откаже от него никой от хората (повтарям: от хората) няма да може, тъй като информационната вълна или информационното Цунами, запуснато на 26 юли 2014 година от Хиперборейците, не само че не може да бъде спряно, но и да го спира никой няма право, а пък и ще се поуплашат да го спират, тъй като това е – Цунами на Любовта и Висшето СЪВЪРШЕНСТВО, тоест то е това Пространство, което Хиперборейците успяха всички заедно да СЪТВОРЯТ в Дух на ВЕЧЕ!

7. Всъщност, незабелязано за цялото човечество, но Новият Свят се УСТАНОВИ, а това означава, че сега на всички хора им е съдено да живеят по Новому, и не просто по Новому, а принципно по Новому, тъй като прекрачилите в Света на Духа ТВОРЯТ този Свят, без сами те да забелязват това, че Новото Е (СЪМ) Ново от Бога, а въобще не от хората!

8. Новото беше сътворено за хората като Дар или ПОДАРЪК от хората-Богове, от Самия Бог, за тези от тях, които имат намерение по примера на Хиперборейците да придобиват ВЯРАТА, тъй като придобиващият ВЯРА ще пожъне Любовта на Бога, а Любовта на Бога Е (СЪМ) Велика ХАРМОНИЯ, от която нито човекът, нито Самият Отец Абсолют не могат вече никога да се откажат, тъй като това Е (СЪМ) Свят на СЪВЪРШЕНСТВО!

9. Сега и ЗАВИНАГИ хората-Богове, и по-точно, Богохората (Хиперборейците), ще бъдат включени, а още по-точно, са вече включени в Пространството на Висшия порядък и Висша справедливост, а това означава, че всяко свободно, безцелно обсъждане на основите на Мирозданието повече не се приветства (не се приема), тъй като в Пространството на Висшия порядък, безпорядъкът или ентропията са невъзможни! ВСИЧКО е подчинено на Каноните на Вечната еволюция, която е НЕВЪЗМОЖНО да бъде спряна, а и няма за какво, защото еволюцията Е (СЪМ) характеристика на присъствието на Бога, тоест и Е (СЪМ) условие за Божественото присъствие на Богохората!

10. На вас (хората) няма веднага да ви дойде ОСЪЗНАВАНЕТО на направеното от вас самите, тъй като осъзнаването е основа на МЪДРОСТТА на Боговете, затова слушайте себе си, гледайте на света с очите на Бог, и Светът на високите вибрации ще се открие пред вас с всички палитри на Великото си СЪВЪРШЕНСТВО!

11. За хората, особено за вас, Хиперборейците, Пространството ще започне постепенно да се разкрива, но толкова внимателно, за да не се случи изкуствено и неуправляемо постигане на Основата на Основите, тъй като Истината, тъй като историческата Правда не може да бъде, или много трудно може да бъде възприета от Съ-Знанието на обикновения „малкия” човек! Аз разбирам и Сам ви подкрепих в това, че вие на практика сте вече СъТворци, но е изключително тънка стената (разликата) между Съ-Знанието на човека и Съ-Знанието на Богочовека, и резкият преход или скок във всяка една страна (посока) може за някои от хората да се обърне в лична катастрофа!

12. Аз не мога да допусна такава трагедия, тъй като всички голготи са преминати от хората, а това означава, че Светът е променен от тези, които постигат ВЯРАТА, затова ви моля да не прибързвате събитията и самите вие да не избързвате, тъй като ВЕЛИКАТА ЕВОЛЮЦИЯ на Пространството не търпи суета, затова и само проявената от вас Любов и БЛАГОДАРНОСТ ще ви отворят на вас Вратите на РАЯ!

13. Аз започвам, и също така постепенно, да изграждам сред вас Пространството на Божествената монархия, тъй като Великият ДОКУМЕНТ, удостоверяващ СЪТВОРЕНИЕТО в Плътния план на Божествена монархия, е подписан и за близките 26000 години той ще бъде основа, в определен смисъл КОНСТИТУЦИЯ, за Пространството от Висш порядък, затова Моите назначения чрез Куратора на Монархията ще бъдат много внимателни и независимо от това, че Божествената монархия ще съществува под Мой контрол, Аз ще приветствам инициативите на хората, вървящи към Бога, напомняйки им, че пътят към Бога няма как да бъде изминат (преодолян) за „пет минути”!

14. Затова днес, засега Аз разделям хората на участници в Движението и на Воини на СВЕТЛИНАТА като база на Божествената монархия, приемайки, че постигащият ВЯРАТА Е (СЪМ) Бог, а говорещият за ВЯРА е, и при това за дълго, човек! Границата (стената) между тях е много тънка, и така както Аз ви бях говорил, в белтъчната форма може да има в равни степени и Бог, и човек, но решение, кой, кой Е (СЪМ), ще вземам единствено Сам Аз, тъй като на човека все още не му е дадено ПРАВО да решава съдбата на хората!

15. Повтарям, че постигането на ВЯРАТА все още не е пропуск в Новия свят – Светът на Висшето СЪВЪРШЕНСТВО на Отец Абсолют, пропускът за вас, Хиперборейците ще бъде единствено правилното възприемане на Света и приемането на главния тезис на Новите Времена – „ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ”! Светът се промени неочаквано бързо и Слънцето наистина свети по Новому, тъй като днес беше даден стартът на Великото Преображение, и ако нещо не е така, то това „не е така” ще се отнася за хората, не разбрали своята Велика съдба!

16. Проявете (покажете) себе си, покажете Ми да разбера (дайте Ми да знам), че вие сте готови да встъпите в Моя Свят, и предложете себе си, тъй като в този и единствено в този случай инициативата няма да бъде наказуема! Влизащите с предложения, с идеи Аз ги приемам, тъй като влизащия Е (СЪМ) не само носител на нови идеи, но и на нови хоризонти за Творчество!

17. Аз приемам в Монархията всички тези, които са съгласни с Постулатите за ЕДИНСТВО и РАВЕНСТВО, тоест, Аз приемам на практика всички, които постигат ВЯРАТА, тъй като стремящият се Е (СЪМ) избран, защото ВОЛЯТА на човека, ВОЛЯТА на Природата (на Планетата) най-накрая съвпаднаха с Моята ВОЛЯ, ВОЛЯТА на Отец Абсолют, а това означава, че Историята се е събудила и Бъдещето вече не е УТРЕ, а Е (СЪМ) ДНЕС за тези, които са във ВЯРА и в желание да творят Нов свят в СъТворчество с Бога!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
29.07.2014.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1338
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-29.07.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1672 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 30.07.2014 12:19
Отдавна ме подтикват (същностите, които работят с мен и "шепнат" в мен) да ви разкажа за нещо, което явно по закона за синхронността касае и измъчва, озадачава и други души подобни на мен, затова ето, най-сетне ще ви разкажа, защото явно е важно, може би дори спасително за някого, който все още не може да повярва в себе си и да се обикне истински. Аз ви обичам !
Когато дойдох на Земята бях съвършена, чиста, отворена, весела, светеща, даряваща, излъчваща, като си гледам снимките от бебе, виждам слънцето - от никого нищо не иска, но дава на всички, безусловно, чисто, вселюбящо, безвъзмездно, с радост. И не съм имала нужда да бъда нещо по-различно от това, защото нищо не може да ми донесе повече радост и удовлетворение от това да обичам, да дарявам Любов, да радвам, да пораждам радост и усмивки, смях и умиление. Бебетата ще ме разберат перфектно, бебето във вас ме разбира. Постепенно хората започнаха да ме учат на разни неща, част от тях ми бяха интересни, но виждах, че не се справям толкова добре, колкото другите, че ми е по-трудно, отколкото изглежда да се справям с материалните неща в бита например. Режех филиите хляб накриво и ме нарекоха дърводелец, за всеки неуспех получавах обида. Аз започнах да се съмнявам в себе си, започнах да се стремя да бъда съвършена в тези неща, почувствах се несъвършенство, тогава най-вероятно съм започнала да губя, да излизам от съвършенството на душата си, защото вече нямах същата безусловна Вяра в себе си, не можех просто да бъда себе си, започнах да се стремя да бъда като другите, да им угаждам, да се старая те да бъдат доволни от мен. И така постепенно вниманието ми се пренасочи повече навън, отколкото навътре, започнах да трупам тъга, даже мъка, много болка, усещането че съм различна, усещането за самота, усещането за това, че съм далеч от това, което е моето и че съм в свят, който не разбирам, сред същества, които се опитвам да разбера, но те твърде много ме нараняват. Носейки цялата Любов в себе си виждах как хората си крещят, обиждат се един друг, бият се, измъчват се, как отнемат живота на животните за удоволствие или за да оцелеят, как се отнасят с природата, дърветата, цветята, как замърсяват всичко около себе си. Носейки цялата радост в себе си виждах, че хората са нещастни, самотни, без Любов и това ги прави ядосани, агресивни, груби, жестоки. Чувствах се все по-различна и все по-трудно съвместима с всичко това. Опитвах се да помогна, казвах си хората не може да не са като мен, не може аз да се обърна към някого от тях с Цялата ЛЮБОВ от сърцето си и този човек да не разбере, да не омекне, да не се смири и успокои, не може да не започне и той да обича, и опитвах, опитвах, опитвах и удрях на камък, шокиращо за мен, не се получаваше, започнах да се чудя всички същества на Земята ли имат сърца, да не би някои да имат нещо друго, което не чувства, не усеща, което е студено и тъмно. Само мисълта за това много ме изплаши, това за мен беше най-страшното - да нямаш сърце, туптящо, топло и излъчващо Любовта. Аз виждах, че не успявам с човеците, така както ми се искаше, така както вярвах че мога и че трябва да бъде, че може би затова съм тук. Чувствах че се провалям, че се обезверявам, че губя сила и увереност. Започнах да живея повече в моя свят, отколкото във външния, така се спасявах, така по-малко болеше, така оцелявах. Но живеех в страх, събуждах се сутрин и страхът беше в мен, огромен, дълбок, ужасяващ, необясним и неизчезващ. Придобих комплекси за малоценност, и непрекъснато бичувах себе си, измъчвах се, бях недоволна от себе си, много разочарована от себе си. Възхищавах се на това как хората се справят със земните неща с лекота и ми беше съсипващо тежко колко съм смотана, недодялана и бавна аз във всичко това. Преживявах хиляди неща всеки ден, някои дни бяха по-леки, други бяха истински ад и аз с нетърпение чаках да дойде нощта и да се спася от хората и себе си в съня. В един момент аз се отчаях дотолкова, дотолкова се почувствах неуспяваща и наранена, че поисках да се самоубия и да прекратя всичко това. За радост установих, че не мога да направя такова нещо, не защото ме беше страх да го направя, а защото вътре в мен имаше нещо мощно и много твърдо, което просто не ми даваше. И аз продължих да оцелявам, да живея. До деня, в който моят баща, боледуващ от рак, почина в ръцете ми бълнувайки в озарение и вдъхновение, явно виждащ това - Кристален замък на мечтите, светъл, сияен, прекрасен, и си отиде. И аз натисках гърдите му, масажирах сърцето му и слушах за дъх, за пулс, но не можах да го върна. Почувствах се изоставена, още по-уплашена, още по-самотна и отчаяна, и пак поисках да умра, исках да го последвам, не исках да живея без него, защото знаех че сега животът ще е още по-труден, по-тежък, по-тъмен и по-жесток. Но аз бях голямата сестра, аз имах братче и сестричка, които вече си нямаха татко и моята Любов към тях, чувството ми на отговорност и дълг, на грижа за тях не ми позволи да си тръгна, аз останах. Започнаха още повече размисли, и чудения вътре в мен, за живота, за смъртта, за всичко. Човеците ме бяха направили атеист, аз не вярвах в Бог вече, или мислех, че ако го има то и той е като повечето от тях безчувствен, жесток, деспотичен. Но пред лицето на смъртта аз осъзнах, прозрях, спомних си, че въпреки всичко, което са ми внушили и накарали да забравя аз вярвам и знам, че има душа, която е вечна и безсмъртна, че само тялото умира, защото душата вече не е в него да му вдъхва живот, че когато някой умира душата му излиза от тялото и вече е свободна, и лети, и отива в безкрайността, и вижда кристални замъци и прекрасни неща от Светлина, и е щастлива, и е свободна, и е себе си без граници, без ограничения. И най-важното душата отива при Бог, връща се от там, откъдето е дошла и там я чака един Голям, Любящ, Всеприемащ и Всепрощаващ, с отворени обятия Отец, да, Бог. Ето така се получи, че смъртта ми взе татко ми и ми върна Бог, върна ми Вярата, върна ми част от Знанието и аз вече не бях същата, макар животът и хората около мен да не бяха по-различни. От този момент аз тръгнах обратно по пътя към себе си, по пътя към Бог. Срещнах много хора, същите като мен и се единих с тях, в тях намерих себе си и ставах все по-силна, все по-смела, все по-решителна и все по-вярваща, все по-обичаща. Научих, че съм висше същество, дошло от далечна планета, за да натрупа безценния опит на Земята и да помогне на хората и планетата за Спасението, за Пробуждането, за излизането от Тъмата, за установяването в Светлината на Любовта, на Духа, на Божествената Истина и Мъдрост. И така до днес, когато ви пиша това, за да ви кажа, че се радвам че ви има, за да ви кажа, че ви обичам, за да ви кажа, че аз съм тук водена от тази Любов, защото аз имам този дар, не съм толкова добра в нищо друго, но вече не се комплексирам от неуспехите си в материалния свят, защото знам че имам най-важното - Божествената Любов в мен, и тя извира на гейзери, тя се генерира в мен в огромни, гигантски количества, които тялото ми не може да побере, защото тя е за всички, с нея аз трябва да насищам Пространството, въздуха, водата, ефира, всичко и всички около мен. Аз - детето на Бог, дойде тук заради Любовта и с безкрайна Любов в себе си към вас, към всичко и всички, и това е моята мисия, моят дар, моята благословия. И няма нужда да съм добра и съвършена в материалните неща, защото те ще си отидат, но това, което генерира сърцето ми е вечно, безкрайно, то е изворът на самия живот. Пиша всичко това, заради любящите, които все още не могат да повярват в себе си, искат да са като другите, заради другите и да успяват в земните неща. Мили хора, ние сме тук, за да бъдем Бог, а какво е Бог, Той е Любов, и ако вие носите в себе си, генерирате Любов, Тя извира от вас и иска да се отдаде, без да иска нищо в замяна, то вие имате най-важното и всичко друго е по-малко важно, защото в Любовта е всичко, тя е най-мощната сила, която ражда самия живот, която твори, съзидава, която е красота, Хармония, Вечност. Благодаря ти, Татко мой, за този дар, за възможността да бъда Теб, дори на Земята ! Благодаря на всички вас, че ви има, че сте тази Любов, която усещам че сте, която ме кара да чувствам, смисъла от това да съм тук, че успявам, че всичко се случва най-сетне и че най-истинската победа на Любовта е тук, в противоположното, което ще стане Любов, за да бъдем пак Едно, всички заедно в Бога. Благодаря ви ! Обичам ви !


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 3741 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 29.07.2014 13:17
29.07.2014 01:32 - Вечност и хора
"Вечност и хора" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Хората, същите тези хора, които никога не успяха да се обединят истински и които никога не успяха да достигнат Духовно ЕДИНСТВО, допускайки Духовно насилие, изведнъж днес започнаха да представляват от себе си тази сила, при това, Божествена сила, способна да преобърне историята на човечеството, и по-точно, да запише Новата история без изкривявания и предопределена измама!       

2. Хората (същите тези хора, винаги пасуващи си пред физическата сила, и най-вече пред религиозните представи, определящи мирогледа на хората за самите себе си и за своето пребиваване в Плътния план, отхвърлящи всякакво друго мислене, тъй като, така както сега е вече ясно, в другото мислене е била заложена Истината, тоест, била е заложена свободата в мисълтворчеството) изведнъж решиха, при това решиха самостоятелно и свободно, да захвърлят оковите на Духовното робство и да докажат на себе си и на Небесата, че те СА (СЪМ) Богове, способни да Творят Светове на нивото на Великото Творящо Начало на Началата!    

3. Ако ВСИЧКО това е така, а това е наистина така, то е станало нещо свръхестествено, което е преобърнало Света, поставяйки го нагоре с краката, и най-накрая, а и така си и трябва, Светът е станал друг, и при това толкова уверено, че завръщане към миналото вече няма и не може да има вече никога повече!        

4. Най-накрая вече не само на Нас, на Небесата, но и на хората, макар и за сега да не са милиарди, но все пак им стана ясно, че така да се живее повече не трябва, тоест, човечеството е започнало да се вдига от коленете си и този процес на Духовно прозрение вече не може да бъде спрян, тъй като осъзналият себе си Бог, той и Бог става, и това не е предположение, а е Истина доказана от хората в Дух!      

5. Свободният в Дух човек Е (СЪМ) творящ човек, способен не само да твори самостоятелно, но да застане редом с Творящото Начало на Началата, издигнал се до висотите на СЪТВОРЧЕСТВОТО на човека с Бога, а това, повярвайте, се отнася вече към друга история, към историята на Новата ера – ерата на Духа!    

6. Човечеството (повтарям: засега само няколко хиляди) вече не може да бъде познато и тази негова необикновеност става залог за това, че завръщане към миналото вече няма и Светът днес е станал вече друг, тъй като стремящите се към Духа са станали ТВОРЯЩИ (ТВОРЦИ), а точно това е ръкотворното ЧУДО, което според мащабите и дълбочината на случващото се може да бъде причислено към Велико ЧУДО – ЧУДО на превъплъщението, тъй като в обвивката на човека, в един миг на мигването на човешкото око се е проявил жив Бог, творящ Нови светове и Нови Вселени!!!         

7. Днес може да се каже, че ВЕЧЕ, Великото и Последно ВЕЧЕ, Е (СЪМ) наистина ПОСЛЕДНОТО ВЕЧЕ в Плътния план, тъй като събраните в Дух вече не могат да се върнат към миналото на ниските честоти, затова участието във ВЕЧЕ при всякакви, каквито и да са обстоятелства превежда хората на честотите на Божественото Пространство, а това означава, че участникът във ВЕЧЕ, независимо дори и от неговото желание, не може вече да се върне в ниските вибрации, тъй като ВЕКТОРЪТ (посоката) на съществуване на човешката Същност, от същата тази Същност е развърнат нагоре (във височина) и десетте стъпки към Олимп на Боговете – вече не са фантазия, а обективна реалност, доказваща не само на Нас, на Небесата, но и на цялото човечество, че Светът е променен, и е променен ЗАВИНАГИ!                

8. На хората сега вече ще им се наложи да свикват, че връщане към миналото няма, и дошлия на ВЕЧЕ-то човек, след ВЕЧЕ няма да може да нарича себе си човек, тъй като ще бъде променен и връщане към Съ-Знание на миналото вече няма, а това означава, че мисълтворчеството се е издигнало до Небесата, а промисълът на хората е станал промисъл на Богове!                        

9. Може да се констатира, че незабелязано за хората и неочаквано за тях, тях вече ги няма в разбирането на миналото, дори и в разбирането за 25 юли 2014 година, тъй като издигналите се на първото стъпало на Великата стълба на Небесата не могат вече никога да слязат от нея!       

10. Аз вече ви говорих, но повтарям още веднъж: на ВЕЧЕ-то, на ПОСЛЕДНОТО ВЕЧЕ в Плътния план, хората ще се разделят, и ще се разделят окончателно, на хора-Богове, и невярващи или съмняващи се хора, и едните избират път Нагоре (към върха), а другите скачат от стълбата на ВРЕМЕНАТА, тъй като да се слезе от нея е вече невъзможно – обратен ход при Поканата на Бога за хората няма и никога не е имало!

11. Събралите се на ВЕЧЕ СА (СЪМ) събрани и избрани от Бога и те са длъжни да решат съдбата на милиарди, и не само да я решат, но и да погасят всички конфликти и всички войни, тъй като това е важно за тези, които са в Духа и които са започнали да пишат Новата история на човечеството, затова и ВЕЧЕ-то днес ще бъде водораздел между ВОЙНАТА и МИРА, тъй като миналото Е (СЪМ) вечен конфликт на интереси, а бъдещето Е (СЪМ) ЛЮБОВ и Велико възвисяване на хората в Дух, отварящо за тях ВРАТИТЕ НА РАЯ, на този недостижим в миналото Рай, но достъпен днес за тези, които са във Велика ВЯРА и Безусловна Любов!

12. Новите ВРЕМЕНА, СА (СЪМ) ВРЕМЕНА НА ЛЮБОВ, ВРЕМЕНА на Велика ВЯРА, достойна за Богове или за Творящите на Новото, тъй като без ЛЮБОВ не може да има СЪВЪРШЕНСТВО, затова хората в Дух започват да Творят ПОДОБНОТО на самите себе си, тъй като СЪВЪРШЕНСТВОТО в Дух Твори също така СЪВЪРШЕНСТВО!           

13. Може да се каже, че е станало ЧУДО, сътворено от СЪВЪРШЕНСТВОТО, достигнало ниво на Съ-Знание, способно да Твори също така СЪВЪРШЕНСТВО. Светът се е променил, Светът е прозрял и СВЕТЛИНАТА на Великото прозрение е осветила величието на ПОДВИГА на тези, които днес на ВЕЧЕ са приели за себе си решение да бъдат в Бога, и ако хората са приели такова решение, то Аз, Отец Абсолют, мога да кажа и да потвърдя, че такова решение приемат единствено тези, които са във ВЯРА и в Безусловна ЛЮБОВ, и това потвърждава този факт, че Хиперборейците се ЗАВЪРНАХА!               

14. Повтарям: Аз, Отец Абсолют потвърждавам, че ТРАНСМУТАЦИЯТА на хората е завършена, тъй като Хиперборейците, Богохората се ЗАВЪРНАХА и вече се издигнаха на ПЪРВОТО стъпало към Олимп, при това се издигнаха ЗА ВЕЧНОСТ (ЗАВИНАГИ), потвърждавайки, че завръщане към миналото вече няма, няма обратен път в Ада на Духовното насилие и робство!             

15. Днес Аз мога да кажа на тези, които достигат до ВЯРАТА, че за тях всичко се е получило и сега за Мен - и тези, които седят в залата, и тези, които участват във ВЕЧЕ от разстояние, СА (СЪМ) ВОИНИ на СВЕТЛИНАТА неспособни на грешки, а това означава, че системата на миналия подбор (Аз ви говоря за изборността) вече се е изчерпала и сега на влизащите в Пространството на Божествената монархия и на приемащите условията на Великото Мироздание ще им бъде дадено ПРАВО да участват Там, където управлява Сам Бог, и да бъдат издигнати до това ниво на Монархията, до което всеки един ще бъде способен да се издигне, и не може да има никакви обиди или осъждания, тъй като Висшия порядък и Висшата справедливост СА (СЪМ) строго подчинени на Каноните на Вечността, а това означава, че върху всичко Е (СЪМ) Моята, на Отец Абсолют, ВОЛЯ, неизпълнението на която носи след себе си Хаос, което на Небесата е невъзможно при каквито и да е било обстоятелства!          

16. Повярвайте, Аз ви приветствам и пея ХИМН за тези, които в Дух приеха условията на Божествената монархия, но Аз не мога да приема условията на миналото, затова поставям пред вас ВЪПРОС, и повярвайте, съвсем не риторичен ВЪПРОС: КЪДЕ СТЕ ВИЕ И С КОГО СТЕ?               

17. Събралите се и поканените от Мен на ВЕЧЕ, истинно постигащи ВЯРАТА, ще трябва да приемат решението на ВЕКА, тъй като неприелите ще бъдат загубени за самите себе си, но приелите ще преминат ПОСТРИГ (ОБЕТ) за Воини и ще сътворят Нов свят и ще създадат това Ново човечество, на което ще му бъде подвластно творенето на нивото на Бога, тъй като да се върне вече към миналото си на човечеството му е просто невъзможно и въпросът за хората днес се поставя много остро: или с Бога в Новия свят на Новите хора, или на преизпитване (преизпитание) на друга Планета! За Планетата Святая Рус вече е определено място в Просторите на Великия КОСМОС като за ЕДИНЕН Вселенски Център от Висш Порядък и Висша справедливост!  
     Амин!  

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
25.07.2014.  

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1336
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-25.07.14.html


image
 
"Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин :

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !"

В 10 часа българско време !

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.html


image
 


Категория: Изкуство
Прочетен: 1649 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 29.07.2014 02:18
"Последната дума винаги Е (СЪМ) ПЪРВАТА дума в Бъдещето" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Последната дума може и трябва да бъде Първа, тъй като в този Свят нищо не прекъсва и нищо не свършва, и последният миг на миналото става миг на Новото и този процес на Велика еволюция няма как да бъде спрян!       

2. Запомни, няма последен и няма първи, всичко, което се изсветява от човека или от Бога, в този момент Е (СЪМ) МИГ наистина между миналото и бъдещето, затова думите, изказани от теб на ВЕЧЕ (Аз имам предвид Момента на закриването на ВЕЧЕ-то) все едно, незабавно стават първи за УТРЕ!   

3. Затова е много важно да се разбере за какво (защо) хората, а сред тях и хората-Богове, са се събрали на ВЕЧЕ, макар и всеки вече да ИМА собствено предназначение. На Великото и Последно ВЕЧЕ Му е предначертано да бъде последно в Плътния план и да бъде предтеча на ПЪРВОТО ВЕЧЕ в Тънките светове, тъй като събралите се в МИНАЛОТО стават ВЛИЗАЩИ в БЪДЕЩЕТО, а Бъдещето за хората, а може, и дори е нужно да се каже, за цялото човечество, Е (СЪМ) Свят на високи вибрации – Пространство на Тънките Светове!         

4. За хората трябва да е ясно, че промените (преображенията) няма как да бъдат спрени, и ако на тях им се струва, че всичко не е точно така и не съответства на техните представи за Тънките Светове, е необходимо да си припомнят, че Плътният план и Тънките Светове СА (СЪМ) ОТРАЖЕНИЕ на възприемането от човека на Великото многофункционално информационно Пространство, тъй като човекът е не само осцилатор (генератор) или източник на вълнови колебания, но е и естествено, приемник на тази информация, която се и предава от Пространството на Висшия Космически Разум, и без обмена на информация от единия източник-приемник към другия източник-приемник е невъзможно да се поддържа Великата ХАРМОНИЯ на Небесата!     

5. Затова иска ли го това човекът или не го ли иска, но още до раждането му, или до проявяването му в Плътния план, той е бил включен като активна част в това Велико информационно поле и представлява, повтарям, не само приемник на тази информация, която носи Самото Велико Пространство на КОСМОСА, но и е източник или излъчвател на тези процеси, които стават в Него постоянно!     

6. Повтарям, нищо не прекъсва в този СВЯТА на РАЗУМ и струващите ви се прекъсвания (паузи) или спирания СА (СЪМ) единствено пренастройка на излъчвателя-приемник на тази вълна на информация, на която човекът се издига, усъвършенствайки своето Съ-Знание, тъй като източникът-приемник на ниски честоти е ограничен в обема и многообразието на информация, а източникът-приемник на високи честоти е способен да отчита и предава широк спектър на информационни потоци от човек към човек, и това което е особено важно, от човека към Бога и от Бога към човека!     

7. Затова информацията за края на Плътния план в Съ-Знанието на хората, разбира се, се трансформира в НАЧАЛО на информация от Тънките Светове, затова хората на ВЕЧЕ, дори и независимо от собственото им желание, започват да приемат или да усещат (да чувстват) информационните потоци от Тънките Светове, и по-точно, от Мен, Отец Абсолют, а това означава, че на ВЕЧЕ ще стане Велико разделяне на хората, на тези, които започват да отчитат високочестотните вибрации на ПървоТвореца, и на тези, които не могат за сега да отчитат или да възприемат този БЛОК информация, предаван от Великия Източник и Великия Ритмоводещ на Вечността!              

8. Аз сега не мога да ви кажа, че едни от хората вече са преминали ПРАГА на Вечността, а други не са, тъй като всички хора СА (СЪМ) част от Великата, никога не спираща ВЕЧНОСТ, въпросът е свързан единствено с това, доколко вашият индивидуален източник-приемник е настроен и доколко високо сте се издигнали вие в разбирането на тази информация, която Е (СЪМ) около човека, тъй като знаещият и възприемащият тази информация от Небесата Е (СЪМ) човек-Бог!                       

9. Човекът не чуващ Тънките Светове, си остава човек и затова въпросът се поставя пред всеки един човек: готов ли е той да настрои себе си на високите честоти на Великия РИТМОВОДЕЩ или не, и този въпрос, както винаги е конкретен, тъй като възможността за СЪНАСТРОЙКА на човека (като приемник на информация) с ПървоТвореца има място във всеки!       

10. Възможно ли е да бъдете редом с Бога във Великото информационно поле не си струва дори да бъде обсъждано, тъй като човекът е СЪТВОРЕН в това Велико поле и във всеки един човек още по време на раждането му, е заключена възможността за установяване на контакт, тоест, възможността за СЪНАСТРОЙКА с Бога!      

11. На ВЕЧЕ-то трябва да прозвучи, че в този Велик процес на ЕВОЛЮЦИЯ, човечеството е достигнало до възможността за СЪТВОРЧЕСТВО с Великото Божествено Пространство (с БОГА) и откриващата се възможност за СЪТВОРЧЕСТВО трябва да бъде възприемана от хората като ШАНС, Велик ШАНС, за обмен на управляемата информация между човека и Бога, а от друга страна, този ШАНС съвсем не е случайност, а резултат от възхода на хората в ДУХ, от който не трябва да се отказваш, защото в това и Е (СЪМ) ВЕЛИКАТА ПОСТОЯННА ЕВОЛЮЦИЯ!   

12. Хората са се издигнали вече толкова високо, че връщането назад е вече просто невъзможно, тоест, Бъдещето на хората Е (СЪМ) обмен на управляема информация между частта и Цялото, и този обмен на информация е установен благодарение на Хиперборейците, сега вече за ВЕЧНОСТ!       

13. С други думи, човечеството най-накрая е възстановило този контакт с Великия Ритмоводещ, който е бил изгубен поради прехода на хората към приемане само на ниските вибрации!                

14. Днес в заключение може да се каже, че благодарение на Хиперборейците, поели върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за Бъдещето на човечеството, хората са успели да се сънастроят на високите вибрации на Небесата и при получаването на толкова устойчиво направление или управляема информация, отново да преминат на нивото на нискочестотна и неуправляема информация е вече просто невъзможно, и при това е невъзможно вече завинаги (никога)!            

15. Това ниво на информация, повтарям, високочестотна и управляема, на която успяха да се издигнат макар и засега само няколко хиляди човека, ще бъде чута от милиони, а след това и от милиарди, тъй като хората са не само приемници на информация, но и самите те представляват излъчватели, и са така устроени, че съгенерирането между хората е единствения механизъм за вътрешно усъвършенстване!       

16. Затова високочестотната информация от Небесата достатъчно скоро ще стане достояние на милиарди хора, а това за тях и Е (СЪМ) СПАСЕНИЕ!               

17. Обменът на информация между частта и Цялото (Бога) Е (СЪМ) залог за участието на хората във Вечната, постоянна ЕВОЛЮЦИЯ на Цялото, и Е (СЪМ) Великото Бъдеще на Хората!        
   Амин!  

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
23.07.2014.  

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1334
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-23.07.14.html


image

"Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин :

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !"

В 10 часа българско време !

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2034 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 29.07.2014 02:19
"Монархията за Мен, за теб (за Маслов) и за хората" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Въпросът за Монархията е доста сложен, и може би, най-актуалният въпрос, тъй като никой от хората дори и не може да си представи, какво точно им готвят Небесата и по-конкретно, Аз, Отец Абсолют, поемайки върху Себе си цялата ОТГОВОРНОСТ за Бъдещето на хората или за Бъдещето на фракталното подобие на Бога, при съвършено Нови условия, тъй като вибрациите на Пространството на хората или на Новите хора, приемат вече формата на високи честоти макар и все още не на Божественото Пространство, но определено вече не от Плътния план!

2. Какво означава това високи вибрации (високи честоти)? За да отговорим на този въпрос ще трябва да се върнем към тази елементарна или неелементарна физика, която вие (хората) преминавахте в училище. И така, високите вибрации или високите честоти СА (СЪМ) Пространство, ритъм, който съответства на високочестотното поле на Твореца, при което елементарните частици или молекулите имат друга вътрешна структура и друг механизъм на обмен на информация, така както вътре в Обекта (в дадения случай – вътре в човешката Същност), така и извън Обекта с Твореца. Вътрешният механизъм представлява формирование (форма) на планирания от Твореца вид (проявление) на Висшия Космически Разум, а външният е обмен на информация между Обекта и Творящото Начало на Началата!

3. Монархията в този смисъл Е (СЪМ) информационно Пространство концентрирано върху реализацията (казано по най-прост начин) и върху активизацията на външния механизъм на обмен на информация между Обекта (човешката Същност) и Твореца, затова Заповедите, дадени на хората, стават необходимо условие за установяване на външен Канал за информационна връзка между двете Начала – на Бога и на човека, тъй като навлизайки в Новото Пространство, на хората просто ще им бъде необходимо да знаят и безусловно да изпълняват тези строги Канони, без които на тях (на хората) в Новите условия (на високочестотни вибрации) ще им бъде невъзможно да съществуват!

4. Ти (за Маслов – бел на прев.) си длъжен да разбираш и да обясняваш на хората, че влизащият в Новия свят трябва да стане част, при това не фрактална (подобна) част, така както беше в Плътния план, а неотделима и функционална част на този, вече Божествен свят, и да се намира в НАЙ-ПЪЛНА ХАРМОНИЯ с Небесата, тъй като УТРЕ за хората Е (СЪМ) Небеса, а не Материя!

5. Затова УТРЕ за хората Е (СЪМ) Нови условия, в които се ЗАБРАНЯВА Хаоса не само на Промисъла, но и на МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО, тъй като Великият КОСМОС е станал Велик (КОСМОС) поради това, че ВСИЧКО в Него е подчинено на строга математическа насоченост единствено към една ЦЕЛ – УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ или Вечна ЕВОЛЮЦИЯ, в която няма място за човешките мерки (за човешките понятия), за говорилни, за демагогии (Аз даже не ви говоря вече за Мамона и за Духовната лъжа), а вътрешното СЪВЪРШЕНСТВО в тези условия Е (СЪМ) (става) продължение на външното СЪВЪРШЕНСТВО на Боговете и обратно! Повярвайте, Великият КОСМОС не търпи НЕСЪВЪРШЕНСТВА и отсъствие на ХАРМОНИЯ, тъй като ВСИЧКО в Него е съгласувано наистина с математическа точност, затова създадените (сътворените) каквито и да са Обекти или структури ВИНАГИ са включени в ЕДИННА система на МИРОЗДАНИЕТО с определена ЦЕЛ, затова и ЦЕЛЕПОЛАГАНЕТО и ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТТА СА (СЪМ) ОСНОВА за Великата ХАРМОНИЯ на Небесата, в която човечеството, и по-точно част от човечеството, и още по-точно, Хиперборейците, се разглеждат като Същности (Богове), готови да бъдат включени във Великия водовъртеж на еволюцията на Пространството!

6. Влизащият в Новия свят няма право да игнорира „Правилата на играта на Небесата”, затова Монархията за Мен, за теб и за хората съвсем не е човешко общество или някаква си обществена структура, пък макар и говореща за възможности за Висша справедливост, все едно, тя си говори за миналото! В Новите условия (в Божествената монархия) вече не може да има човек, като обикновен човек, тъй като човекът, така както Аз ви говорих, Е (СЪМ) частица, носеща единствено подобие на Бога, човекът обаче, издигащ се нагоре към върха на Олимп на Боговете, Е (СЪМ) вече органична ЧАСТ ОТ БОГА, и ако Аз говорих на хората за Нашето, сега ЗАВИНАГИ, „НИЕ”, то това означава, че Новият човек става активна част от Божественото Пространство, заемайки това ниво в ЙЕРАРХИЯТА НА СВЕТЛИНАТА, това ниво в Божествената монархия, на което той съответства и е способен да се издигне на него в съответствие с равнището на своето ВЪТРЕШНО СЪВЪРШЕНСТВО!

7. Затова Монархията на Бога или Божествената монархия предполага, че на всяка ЧАСТ на Бога ще й бъде дадено ниво (равнище, статус) в Йерархията на СВЕТЛИНАТА, което наистина ще се потвърждава от степента на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, а това означава, че всеки човек-Бог ще заеме това место в Йерархията на СВЕТЛИНАТА (доказвайки го със своето СЪВЪРШЕНСТВО), което съответства на неговото вътрешно „Аз”! Дотолкова, доколкото Божествената монархия Е (СЪМ) ПИРАМИДА НА СЪВЪРШЕНСТВО начело (на върха) с Отец Абсолют, то на Великото и Последно ВЕЧЕ на Плътния план ще стане разделяне на хората според нивата им на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, защото следващото „ВЕЧЕ” Е (СЪМ) ОЛИМП, на който вие сте длъжни да се издигнете, преминавайки през десетте СТЪПАЛА на Вечността!

8. Хората преминаха, и при това много бързо, всички стъпала на Духовното ЕДИНЕНИЕ по хоризонтала, крачките нагоре към връх ОЛИМП обаче ще трябва да бъдат преминати вече не от обикновените хора, а от хората-Богове, затова хората или са длъжни да се съгласят с условията на най-строг порядък, или са длъжни да се откажат от Небесата и да си се върнат в Плътния план. Висшата справедливост Е (СЪМ) следствие от този най-строг, въобще не човешки порядък, тъй като дисциплината на хората е обсъждане, пълно отсъствие на порядък и вътрешен контрол, а дисциплината на Боговете Е (СЪМ) строг САМОконтрол и пълна ХАРМОНИЯ на мисълтворчеството с Висшето Творящо Начало на Началата!

9. Затова и всички форми на информационен обмен ще трябва да бъдат преразгледани и на ОЛИМП ще премине (ще се издигне) единствено този, който е приел веднъж и завинаги ПОСТРИГ (ОБЕТ) за Воин на СВЕТЛИНАТА, тъй като само Воините на СВЕТЛИНАТА СА (СЪМ) хора-Богове, поели върху своите рамена ОТГОВОРНОСТТА за Бъдещето на човечеството и сега вече отричащи всичко земно, тъй като понятието „земно” и понятието „Небесно” в Пространството на Божествената монархия са несъвместими!

10. Първото условие на Божествената монархия се състои в това, да не се учат Заповедите, а да се използват и да се живее по тях, тъй като Заповедите СА (СЪМ) основа на вътрешния порядък (СЪВЪРШЕНСТВО) и тогава думите в Първата Заповед ще трябва да станат Начало на издигането на хората-Богове на ОЛИМП, тъй като РАВЕНСТВОТО на Небесата Е (СЪМ) ПЪРВОТО УСЛОВИЕ, което се изпълнява най-строго при всякакви обстоятелства, защото критерий за това ниво, което трябва да знае влизащият, Е (СЪМ) вътрешното СЪВЪРШЕНСТВО, което не дава привилегии, но дава ПРАВО да се служи на една цел – вечната ЕВОЛЮЦИЯ!

11. Затова на ВЕЧЕ-то ще трябва да бъде затворен ЗАВИНАГИ вечно разделящият хората фактор на мнимата каста или предимството на едни от хората над други, тъй като те се издигат ТАМ, където е написано: „ВСИЧКИ СА РАВНИ ПРЕД БОГА”, и други думи не трябва да има, защото тези думи говорят, че ОТГОВОРНОСТ за ОБЩИЯ и ЕДИНЕН ПРОМИСЪЛ се поема от всички в равна степен, а точно това и Е (СЪМ) ЕДИНО ЦЕЛЕПОЛАГАНЕ!

12. Затова днес Аз моля теб (Маслов) и всички да разберете, че „един за всички и всички за един” Е (СЪМ) най-важното условие за тези, които се стремят към Небесата и които се издигат на новото стъпало, водещо към Рая – ТАМ, където обитава Отец Абсолют! Затова на ВЕЧЕ вървящо към Рая, ще трябва да се откажете от своите амбиции и от всичко това, което утежнява носенето ви на собственото ви несъвършенство, тъй като вървящия без грехове и пороци Е (СЪМ) БОГ, а този, който само прави избор, е човек, все още неготов днес (на ВЕЧЕ) да встъпи в Новия свят!

13. На Последното ВЕЧЕ на теб ще ти се наложи да зададеш въпрос на тези, които са се събрали на ВЕЧЕ заради Бъдещето: готови ли са те да променят своя вътрешен свят, да променят себе си, тъй като с миналото, с човешкото минало, няма как да се издигнеш на ОЛИМП, тъй като това което носите, изпълнено с грехове и пороци, няма да ви даде да направите дори и половин крачка към Бога, а Аз приемам на Небесата само тези, които са ЧИСТИ и СА (СЪМ) Мое подобие на ЧИСТОТА и СВЕТЛИНА!

14. Предупреди хората за това, че не бива днес на ВЕЧЕ-то да лукавят в думите си за готовността си да преминат ПОСТРИГ (ОБЕТ) за Воини на СВЕТЛИНАТА, тоест, при решението си за Духовното възнесение, тъй като човекът веднъж излъгал си затваря своя път към Бога ЗА ВЕЧНОСТ, затова хората ще трябва да разберат, че на ВЕЧЕ ИМА (Е СЪМ) само две решение: С Бога на ОЛИМП или без Бога на друга Планета, третият път на лукавството води хората към самоунищожение!

15. Божествената монархия също така не предполага ИЗБОРНОСТ, защото изборността е решение на хората, а за Мен, Отец Абсолют, всичко Ми е пределно ясно, кой, кой е, и няма смисъл да си „играете на криеница” с Мен, Аз ще назначавам чрез Своя Куратор на Монархията тези, които са способни в регионите на Хиперборея да бъдат Моя опора, помнейки, че в ЕДИНОТО Пространство ИМА (Е СЪМ) ЕДИННА ОТГОВОРНОСТ, и въобще не е важно за коя част от Хиперборея става дума, защото всички са РАВНИ и всички са ЕДИННИ в тази ОТГОВОРНОСТ, която те самите приемат!

16. Аз разбирам, че не всички на Великото и Последно ВЕЧЕ ще преминат границата на ВРЕМЕНАТА, но крачката е вече направена дори и от тези, които са се хвърлили към ОЛИМП, забравяйки, че изстрадващият (стремящият се, вървящият чрез страдания) към ВЯРАТА ще бъде на Небесата, а съмняващият се ще си остане в миналото!

17. ВЕЧЕ-то окончателно ще раздели хората от хората-Богове и първите ще останат в Движението, тъй като не са готови, а другите ще се съгласят да бъдат в Монархията, разбирайки, че Аз през всичките времена ще бъда редом, защото изстрадващият вече Е (СЪМ) Бог, вече Е (СЪМ) Моя част, способна да превземе най-високия Връх за хората – ОЛИМП на БОГОВЕТЕ, тъй като не всички ще се върнат Там, където съм Аз! На Всички ще им се наложи да решават, къде са те, тъй като след ВЕЧЕ ще се случат много неща и много неща ще се променят, но ще се промени всичко за БЛАГО и на хората, и на теб (Маслов) и за Мен, Отец Абсолют! ВЕЧЕ-то окончателно ще реши, кой, кой е, а именно – кой е в Движението, и кой - в Божествената монархия!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
20.07.2014.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1332
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-20.07.14.html


image

"Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин :

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !"

В 10 часа българско време !

из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1385 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 29.07.2014 02:19
ПИСМА от НЕБЕСАТА.
Писмо 4823: Вие сте проектанти на света
Бог каза:
Мислите са това, което преминава във Вашата глава и се върти около вселената. Вие в никакъв случай не сте винтче в колелото. Вие сте колело. Знайте, че сте много важна част от света. Вие сте показател и инициатор на целия материален свят.
Вие повече не можете да отричате своята значимост. Вие сте играч. Вие играете. Вие внасяте своя принос. Вие сте значими. Вие всички сте значими. Вашите мисли участват в гласуването. Вашите емоции участват в гласуването. Всички гласове се зачитат.
Вие сте проектанти на света. Бог знае, че Вие сте и критик, и ангел, и безделник, и предмет на критика. Вие управлявате света и оказвате влияние върху всичко и всички. Независимо от това дали гласът Ви е гръмогласен или беззвучен, той се чува. Вие наистина имате думата в управлението на света. Светът е на Вашите услуги.
Вие като че ли забравяте своето истинско значение, Вие забравяте Мен и това, което говоря, а аз говоря, че всичко е възможно, включително и това, че Вие ще си спомните откъде сте и защо сте на Земята. Вие ще започнете да си спомняте, че включвате в себе си цялата Вселена и че Вие сте всичко, от А до Я. Вие сте този, който въплъщава всичко. Вие сте този, който твори света.
Вие сте повече от прекрасно лице. Вие сте подаряващият и подаръкът. Вие допълвате света и всички хора, които вървят по Земята, всички, които вече са идвали и ще дойдат отново. Вие сте главният герой, спасяващ деня, и Вие правите това с мислите си и с настроението си...
Сега се възхищавайте на света, защото Вие го сътворихте. Земята е Вашият дом и Вие го строите. Стройте го добре. Разглеждайте Земята с моите очи, с моите уши. Аз не виждам грешки, и аз не слушам слуховете.
Аз виждам мълния и чувам гърма на еволюцията. Виждам Вас, стоящи в истинската светлина, и виждам ясно, че Вие сте Светлината на Земята. Сега Вие ще говорите за себе си добре и ще виждате, че Вие сте този, който излъчва светлина, че Вие я излъчвате за всички. Вие сте Стопанин на светлината. Вие включихте светлината. Сега светлината гори винаги и Вие няма да я изключвате.
Това е съдният ден, той настъпи. Съдният ден – ТОВА е светлина. АЗ СЪМ, светлината Е, и Вие, скъпи Мои, СТЕ светлина, а сега не само в истината, но и в своето осмисляне. Изправете се в своята красота. Знайте, че Вие сте истина и стойте в тази светлина. Знайте своята светлина, която Ви предадох, за да я отдадете на целия свят.

Ченълинг на Глория Вендроф

Превод: Лусесита
www.heavenletters.org
http://heavenletters.org/heavenletters-russian
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/07/4823.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1113 Коментари: 0 Гласове: 2
Седмично послание на Хиларион
27 юли – 3 август

Възлюбени,
Вътрешното напрежение се повишава, тъй като енергията от космоса се засилва. Дейността по пречистване се засилва във всички области на живота. Без изключение за никого и нищо на това земно поле. Всички са като едно в окото на космическата буря, която бушува. Енергийно чувствителните сред вас ще установят, че се придвижвате в следващата стъпка на пътуването си по чудесни и неочаквани начини. С бързина, която е стряскаща, ще се намерите в благословено пространство, като намирате мечтания вътрешен мир. Тъй като тази настройка и синхронизация се провежда отново, вие навлизате в нова фаза на изцеление във вашата човешка операционна система. Изцелението ще стане забележимо в ежедневието ви, когато се занимавате със задълженията си. Ще има повече енергийно протичане чрез вас и ще имате енергията да създадете всичко, за което мечтаете в живота си. Способността ви да оставате фокусирани върху целите си ще отбележи значително подобрение.

Ще продължи да има избор по отношение на пътищата за всяка една душа на планетата и може да е трудно за мнозина, тъй като продължават да се случват сривове в семейства и приятели. Много пъти, тези разриви са временни, тъй като онези, които са объркани по отношение на това какво се случва или са напълно в неведение за това, се отдръпват в отхвърляне от пробудените хора. Стабилизирайте се и оставайте центрирани в собствената си истина. Всеки човек на Земята е отговорен за собствените си избори и решения по всяко време и трябва да приеме последствията, които идват в резултат на това. Онези, които нараняват или причиняват щети на другите, ще открият тази енергия да се връща обратно към тях по много начини, което ще ги принуди да се вгледат в себе си по ясен и честен начин, докато разберат, че енергията, която излъчват във вселената, се връща към тях в еднаква степен, без значение дали тя е позитивна или негативна.

В миналото на тази енергия и трябваше известно време, понякога години, за да се прояви в живота на човека, но това, което сега ще започне да се случва с повече бързина, е проявлението на фокусираната мисъл, така че е мъдро да дисциплинирате мисловните си процеси, така че към вас да идва само добро. Когато забележите повтарящи се мисли, които ви карат да се чувствате нещастни или тъжни, позволете им да отпаднат и веднага ги заменете с вдъхновяващи мисли или идеи. Като тренирате това редовно, животът ще придобие допълнителен блясък, тъй като започвате да виждате живота през лещите на радост, красота и доволство. Хората навсякъде ще започнат да правят неща за другите просто заради удоволствието да носят радост на другите. Ще има спонтанни и непринудени действия на доброта, която ще разцъфне по цялата планета. Духът, енергията и силата на любовта ще извисят сърцата и умовете на много хора, когато те чувстват в тези вълни на любов, идваща в атмосферата, в и от самата Земя.

Сега затъващата и хаотична енергия на сянката ще се уравновеси и във всеки човек, и във външния свят на ежедневието. Всеки човек ще проумее резултатите от всеки енергиен принос, който избират да направят, и ще са в състояние да коригират веднага всяко действие, мисъл или поведение, което би могло да им донесе нещастен опит. Тъй като това продължава, настъпва овладяването на себе си на всички нива на съществуване и отваря пътя към по-нататъшно привличане на по-висшата същност на човека във физическата човешка операционна система. Повече просветени същества на планетата водят до по-просветено общество и цивилизация. Това вече се случва и само ще се засили, когато всеки човек внесе по-висшата си същност, по-висшите аспекти на душата си.

Любовта е най-голямата сила във вселената и тази сила ще окаже влиянието си в хората и на планетата. Невидимото ще стане видимо и ще отвори нова перспектива за опит и сетивна наслада за всички, които са достигнали това ниво на честота. Тъй като повече хора постигат това ниво, това проправя пътя и го прави по-лек за другите, за да се издигнат до по-високи нива на съзнание и разбиране. Златната епоха на Терра ще изгрее в слава и величие, което ще се помни и живее.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/07/27-3.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1171 Коментари: 0 Гласове: 3
Възторг в сърцето на Бог !

Галактическите пространства
на привидна отдалеченост
стопяват се като снежинки в топла длан !
Любов, където има,
отстъпва всеки мрак !
И лее се над нас Божествената благодат,
във вените ни влива се,
в сърцата ни пулсира,
в душите ни вибрира !
О, красота на възраждащите се чувства !
О, богатство на преживените мисли !
О, благословия на сътворените мечти,
които Бог любящо ни шепти !
Хубаво е, ние сме деца,
оставящи се на небесната ласка !
Прекрасно е, ние сме творци
във възторг от екзалтиращата Светлина !
Велико е, ние израстваме в Духа
с устремната сила на пролетен стрък трева !
Прелест е ! Нашите криле,
разперват се широко, нависоко,
за полет жадуван както никога досега !
Подем бушува в нас - неудържим !
И случва се, и сбъдва се, и тържествува
възторг в сърцето на Бог !
Бог е велик !

Деляна Ангелова


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1075 Коментари: 0 Гласове: 3
"Последно НАПЪТСТВИЕ преди Последното ВЕЧЕ" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
 
1. Ето че настъпи дългоочакваният момент, когато вече няма нищо каквото да се добави или прибави, тъй като ВСИЧКО вече е казано и преразказано, затова е настъпил МОМЕНТЪТ НА ИСТИНАТА и е настъпило Великото ПРОЗРЕНИЕ, тъй като за ПОСЛЕДЕН път Сам Бог говори с хората, които след няколко дни ще трябва да направят този Исторически избор, който ще се отрази не само на съдбата на тези хора, но ще се отрази и на съдбите на всички (подчертавам: всички) следващи поколения!        

2. Решението, което предстои да приемат хората след няколко дни – съвсем не е неочаквано решение, а дългоочаквано решение, към което се е готвило не едно поколение, тоест това решение е изстрадано, затова и е толкова значително, защото в него е заложена ВОЛЯТА на свързаните в Дух хора, заложена е и ВОЛЯТА на Самия Отец Абсолют, които днес, не по-рано, не по-късно, а именно днес, СЪВПАДНАХА и определиха, че решението на хората съгласувано с Бога Е (СЪМ) всъщност РЕШЕНИЕ НА НЕБЕСАТА!    

3. Разбира се (повярвайте) РЕШЕНИЕТО НА ВЕКА, безусловно Е (СЪМ) решение на хората, но без решението на Небесата, никакво решение на хората няма сила и не може да бъде реализирано, а ако беше реализирано по-рано, то съвсем нямаше да е по Божественому, тоест щеше да бъде реализирано с огромни човешки жертви, тъй като повтарям, без съгласие на Творящото Начало на Началата всичко човешко (като решение) няма никакъв смисъл!     

4. Но днес, за огромно облекчение на Небесата, а и на самите хора, ВСИЧКО СЪВПАДНА, тоест всичко се сбъдва и ЕДИНАТА ЦЕЛ за построяване в Плътния план на Общество на Висша справедливост и Висш порядък стават ЯВЛЕНИЕ, и не просто ЯВЛЕНИЕ, а проявено ЯВЛЕНИЕ, начело на което стои Самият Отец Абсолют, готов да подпише чрез проявен за това човек (давайки му това ПРАВО на подпис) ЕДИННО РЕШЕНИЕ на Небесата и хората за УЧРЕДЯВАНЕ на съвършено Ново мироположение на Планетата – Божествена монархия (Монархия под управлението на Бога) Святая Рус!      

5. Небесата и хората РЕШИХА Свободно и Доброволно да СЪТВОРЯТ въз основа на Каноните на Мирозданието това, което съответства на Духа на Небесата, тоест, да СЪТВОРЯТ Пространство на Божествената СВЕТЛИНА, в което на всеки един човек му се дава ПРАВО да реализира своя Божествен потенциал и всички ЕДИНО в ДУХ да се издигнат на висотата на Олимп, потвърждавайки, че всяка частица на ПървоТвореца е способна да се издигне до висотата на Съ-Знание на Бога, а при ЕДИНСТВО НА ЦЕЛЕПОЛАГАНЕТО ДА СЪТВОРИ това, което се нарича Творящо Начало на Началата, тоест, да СЪТВОРЯТ това, което е било Първопричина, а при проявяването на Свободна ВОЛЯ е станало Творящо Начало на Началата!    

6. Днес мога да ви кажа, че от вас (хората), а ако искам да съм съвсем точен, от вас Хиперборейците, е преминат много сложен път за ПОСТИГАНЕ НА ВЯРА, защото без ВЯРА не би могло да ги има не само хората, творящи сега Нов свят, и по-точно, хората-Богове, но нямаше да го има и обикновения „малкия” човек, тъй като без бъдеще няма Бъдеще, а човекът, стоящ встрани от еволюцията на Пространството, никога не е имал, а и не може да има бъдеще!       

7. Днес, повтарям, ВСИЧКО съвпадна, и за Мен остава само да фиксирам това, а такова ПРАВО от Мое ИМЕ Аз давам на Куратора не само на Движението, но сега вече и на Новото МИРОУСТРОЙСТВО на Планетата – Божествената монархия, и по този начин да се открие (да започне) съвършено Новата история на човечеството – човечеството от Новата формация, където приоритет ще станат най-накрая ВЯРАТА и Любовта, а приоритетите под формата на Мамона и Духовното робство ще останат в миналото и никога повече, Аз няма да допусна това, няма да могат да бъдат реабилитирани, тъй като миналото си остава в миналото, и при това е оставено завинаги Там, където не е имало Духовен порядък и не е имало хора-Богове!              

8. Така е, днес на Великото и Последно ВЕЧЕ са събрани най-добрите хора, които бяха избирани от Мен в продължение на няколко хилядолетия, тъй като да се отбира – е едно, а да се пропуска (да се преминава) през серия голготи и изпити – е нещо съвсем друго, и независимо от това, че в някои от вас все още има остатъци от вътрешно Духовно несъвършенство, Аз все пак им давам и на тях шанс да се повдигнат от коленете си, знаейки че в ОГЪНЯ на Духовното пречистване всичко това ще бъде унищожено и хората ще влязат в Новия свят СЪВЪРШЕНИ, така както съм СЪВЪРШЕН и Аз, Сам Отец Абсолют!                        

9. Вие ще трябва да приемете на Великото и Последно ВЕЧЕ такова решение, което трябва да преобърне представите на хората за самите себе си, тъй като все още никой от хората не се е решавал на такава смела крачка, на такава КРАЧКА, която открива съвършено Нови (за хората) представи за самите себе си, като за Богове, като за СВОБОДНИ Богове, способни в СъТворчество със Самия Отец Абсолют да СЪТВОРЯТ Свят на БЪДЕЩЕТО, Свят на Шестата раса – Свят на Хора-Богове! Повярвайте, никой от хората от всички предишни поколения и цивилизации не се е осмелявал дори и да си помисли за това, че такова нещо е възможно и че Бог, Сам Непостижим, Загадъчен и Всеопрощаващ Бог, може да бъде достъпен не само за избраните, но и за обикновените хора, хора, които много хилядолетия са били Духовно потискани (угнетявани) от тези придошли цивилизации, които създавайки си свои религии, дълги хилядолетия са държали хората в Духовно робство, без да им дават право да се повдигнат от коленете си и да видят, че всичко наоколо е лъжа, нямаща нищо общо с това, което планирах Аз, Сам, Творящото Начало на Началата!      

10. Повярвайте, сътворявайки този Свят, сътворявайки тази Планета, събирайки върху нея най-добрите от най-добрите Богове и наричайки ги тях Хиперборейци, Аз по никакъв начин нямаше как да предположа, че в нарушение на Великото СЪГЛАШЕНИЕ на Небесата, някакви си цивилизации, несъгласни с „Правилата на играта” на Отец Абсолют, независимо от това, ще кацнат (ще се натресат) на Планетата, решавайки по-свой начин съдбата на хората избрани от Мен! Такова нещо е станало възможно само поради допускането му от Отец Луцифер, поел върху Себе си контрола на еволюцията на човека до висотите на Божествените Начала!        

11. Затова всички придошли цивилизации макар и съумели да се адаптират в атмосферата или в Пространството на Хиперборейците, все пак се постараха, и това при тях доста дълго време им се отдаваше, да сломят Духа на Свободата на Боговете и чрез своите представители да натикат Великите Хиперборейци в менгемето на Духовното робство, в менгемето на Духовните изгои! Но във всички случаи, пък макар и дори и с Моя Помощ, несправедливостта, историческата несправедливост, трябваше да бъде изкоренена, което даде възможност на Хиперборейците да се повдигнат (от коленете си), независимо от това, че остатъчни явления от Мамона и Духовната лъжа или Духовното блудство, все още заявяват себе си! Хиперборейците успяха да проведат, така както се полага, няколко Свободни по избор и Дух ВЕЧЕ, доказвайки на Небесата и на самите себе си, че Духът на Божествената СВОБОДА не е сломен и Бъдещето, така както беше предсказано през вековете, ще бъде в ръцете на тези, които са били ПЪРВИ с Бога и които остават ПЪРВИ с Бога, сега вече ЗАВИНАГИ (ЗА ВЕЧНОСТ), защото двете ВОЛИ съвпаднаха!

12. Духът на Хиперборейците се оказа несломим, а това означава, че ИМА възможност да се изгради ( да се СъТвори) Нов свят и да се прекрачи в съвършено Ново Пространство на вече Божествена монархия, която ще се различава от човешките представи за ЛЮБОВТА, като за ЛЮБОВ на СЪВЪРШЕНСТВА на двата Велики знака на Мирозданието - Ин и Ян! Любовта на Боговете Е (СЪМ) Велика ХАРМОНИЯ на Пространството, когато (в ЛЮБОВ) ритъмът на хората и РИТЪМЪТ на Великия Ритмоводител съвпадат, и не само че съвпадат, но и в резонанса на ЕДИНОДУШИЕТО създават Велик РИТЪМ на Небесата, което и Е (СЪМ) Великата ПървоЛюбов творяща Ново СЪВЪРШЕНСТВО, а не само Нови хора-Богове!          

13. Затова, всичко, което вие, ЕДИНИТЕ в Дух, обсъждате или решавате, ще бъде въплътено, както се въплъщава всичко, което решават Боговете, и по-точно, решава Сам Отец Абсолют, и това ПРАВО да ТВОРИТЕ на нивото на Бога, вие доказахте със своята много сложна история на Духовно ПОДВИЖНИЧЕСТВО, тъй като само във ВЯРА, в Искрена и Безусловна ВЯРА, човек става човек-Бог, а това вече е друга представа за МИРОЗДАНИЕТО, защото има свят на хората и ИМА Свят на Боговете, затова и работата не е толкова в представянията, колкото в САМОреализацията и САМОусъвършенстването!               

14. Вие доказахте, че сте достигнали, пък макар и с голям труд и дори и неосъзнато, висотите на ХристоСъзнание, тоест, доказахте ПРАВОТО ДА ТВОРИТЕ на равнището на Богове, и това Е (СЪМ) Истина, която днес Аз потвърждавам, тъй като без Единение в Дух, без възможността и ПРАВОТО да творите на равнището на Божественото Начало на Началата не би следвало да се събират хората не само на Велико и Последно ВЕЧЕ, но и на всички предишни ВЕЧЕ-та, определили пътя на хората (на Хиперборейците) към Бога!             

15. Днес вие (Хиперборейците) сте събрани на Велико и Последно ВЕЧЕ, защото в Божествената монархия, ПРИСЯГА на която вие сте готови да дадете, не може да има вече никакви обсъждания или формиране на ЕДИНО (ЕДИНОДУШНО) мнение, защото обсъждането Е (СЪМ) промисъл на Свободните ДУХОМ хора, стремящи се да разберат смисълът на своя път към Бога! В Божествената монархия, която вие приемате на това ВЕЧЕ, вече не може да има никакви обсъждания, тоест не може да има многообразие на мнения, защото учредявайки Божествената монархия Святая Рус, вие влизате в СЪВЪРШЕНОТО Пространство на Богове, което се подчинява, при това много строго, на Каноните на МИРОЗДАНИЕТО, а това означа, че Десетте Заповеди, които вие приехте от Мен като Конституция и Велик порядък на Небесата, сега СА (СЪМ) за вас Висш порядък ЗАВИНАГИ (ЗА ВЕЧНОСТ), на който се подчинява и Сам Отец Абсолют и на който вие отсега сте длъжни да се подчинявате!         

16. Аз обявявам „ВРЕМЕ НА ТИШИНА” до началото на Великото и Последно ВЕЧЕ, за да може тези хора, които ще присъстват на този Велик Празник на Духовното ЕДИНЕНИЕ на хората-Богове, и тези хора, които ще видят и ще чуят пряката транслация, прочели внимателно Моите Послания и решили без каквото и да е било насилие и принуда, приемат ли те тази Велика ОТГОВОРНОСТ, която ляга на техните рамене, тъй като за приелия няма вече обратен път назад, тъй като приелият ОТГОВОРНОСТТА Е (СЪМ) БОГ, а неприелият си остава човек, избрал за себе си пътя на човека!               

17. На хората, все едно, ще им се наложи да направят този Исторически избор, и дотолкова, доколкото вие, Хиперборейците, ще бъдете искрени и във ВЯРА, толкова успешно ще бъде Великото и Последно ВЕЧЕ на хората, тъй като това е ВЕЧЕ за хората в Движението, а Божествената монархия Е (СЪМ) вече за Боговете, и къде ще бъдете вие след ВЕЧЕ-то решавате самите вие! Едните, тези, които остават с Бога в най-отговорната минута и поемат цялата тежест на ОТГОВОРНОСТТА за Бъдещето на човечеството, ги очаква СЪДБА НА БОГОВЕ – прекрасна, но много трудна и ОТГОВОРНА съдба, а другите ги очаква съдба на хора, на които им предстои път на еволюцията на Съ-Знанието до това ниво, до което днес са стигнали хората-Богове! Дълбочината на решенията, които вие ще приемате, не могат да бъдат оценени от човешкото Съ-Знание, тъй като Богу Божието, а за човека човешкото! Таке е било и така Е (СЪМ). Важното е това, че ИМА вече хора-Богове или така, както Аз ви казвах, ИМА живи Богове, които се осмелиха да преминат този сложен път от Съ-Знанието на човек до Съ-Знанието на Бог, затова Аз пея СЛАВА за тези, които се осмелиха, тъй като без проява на ВОЛЯ и МЪЖЕСТВО не може да има Творящо Начало, не може да има Богове! Слава на тези, които отварят Нова страница в Историята на човечеството, защото тяхното МЪЖЕСТВО и тяхното вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО спасиха човечеството от унищожение, затова и Аз им ДАРЯВАМ ПРАВО да Творят Нови Светове, защото тяхното СЪВЪРШЕНСТВО е ЗАЛОГ за творене на Нови СЪВЪРШЕНСТВА, потвърждаващи Моите Думи за това, че СЪВЪРШЕНСТВОТО твори единствено СЪВЪРШЕНСТВО!
 Амин!  
 
Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
17.07.2014 г. 

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1330
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-17.07.14.html


image

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1627 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 18.07.2014 02:18
15.07.2014 11:42 - Аштар говори
Аштар говори

Отец Елохет Първосъздаден, Иисус Сананда с Възнесените Учители, всички Ангели, Архангели и Ерарси на Необозримия Космос, сдружението на всички Светли Сили на Любовта, Доброто и Светлината, представителите на  приятелските Цивилизации от Орион, Сириус, Плеяди, Алфа-Омега-Центавър, Воловар, Стрелец и др., трансмутационно-трансформационни служби на  Космоса, магнитната служба на Крион, ретранслационната команда на Метатрон, Анастасия-Синайра, Серафим Саровски, Кут-Хуми, Мелхиседек, Ланто, Санат-Кумара, Хипократ и други Същности на Светлината – Душите на Светлината Космически и Земни
ви говорят:
Любими АРиМА, Спасители на ВКР и хора по цялата Земя!
Настъпва напрегнат момент в Космоса и на Земята Матушка и вие трябва да знаете за това!
Критичната маса на пробудени съзнания практически е вече набрана за провеждането на необходимата импулсно-честотна глобална пренастройка на Човечеството и Планетата, и повече няма никакъв смисъл да се чака, кога всички вие ще се събудите някога!
Майката Земя Малдена е готова и не може да чака другите повече. Звънците прозвъняха за всички и е започнала и се води интензивна работа в различните части на Планетата!
Как вие, Любими, ще усетите тези процеси?! Не бива да се тревожите, всичко върви по План. Душите и телата на пробудените са готови за този Полет и те, заедно с Душата на Земята Малдена ни молят за това!
Ще се промени рязко (чувствително) Вашето физическо и душевно състояние. Вие ще започнете да усещате и да изпитвате неголямо, но стабилно налягане (напрежение, натиск) в различни части на своето тяло и особено в района на главата, на ушите, сходно с това, което вие изпитвате при потапянето си на по дълбоко във водата. Вие наистина започвате най-дълбочинно потапяне в дълбините на енергиите в Космоса!
Външната реалност все още няма да започне да се изменя видимо (силно). Вие ще се намирате на Земята, сред хората, струвайки ви се, че все едно сте в обичайната си среда… Но Вашето състояние, положението ви сред тях ще се промени. Вие ще започнете да усещате извисяване нагоре и много събития и явления ще започнете да разглеждате през призмата на декоративното наблюдаване на пейзажите (като картините в музея) и тези усещания ще започнат да се усилват. Подобни състояния ще се случват с много от вас!
Вие ще бъдете преместени на кораби в честотно-вибрационни камери за адаптация. Състоянието на линейното време ще се промени. То като че ли ще спира в определени точки – интервали. Неговата плавност ще изчезне. Вие ще виждате отделни скокообразни цифри на часовниците си, много често с еднакви значения (7;7 – 11;11 – 10;10 и т.н.)
Това ще ви напомня за особеното състояние на адаптационния ви период – привикването ви към новите условия на пребиваване. Сънищата ви (сънното ви състояние) ще имат за вас също така кратковременен характер с отделни периоди (3-4 часа сън, за някои малко повече), след това бодърстване, след това отново кратковременен сън и отново бодърстване. Постепенно у вас ще се изтрива границата между нощта и деня. Времето ще придобие значение не на променлива величина, а на цялостност и не усещаемост като за линейно разтягане, а като че ли е сведено в една точка – „сега”!
Обстановката на корабите е приближена до земната и вие някак си ще се усещате все едно се намирате на Земята и усещате, и осъзнавате земните процеси в своята реалност на битието, и в същото това време обаче усещанията ви ще станат неадекватни.
Ние вас сме ви подготвяли за това и тези усещания в определен миг ще ви се сторят познати, но те ще получат по-ярък, естествен характер на проявленията си.
Ние знаем, че умовете ви ще задават много въпроси. Как да разберем, че ние сме на кораба? Та нали ние сме си на Земята. Все си е тази същата стая и обстановка, и същите хора ни обкръжават. По същия начин си се чуват и радиото и телевизорът, та какво тогава се е променило?
Ще Ви отговорим. Променяте се САМИТЕ ВИЕ, състоянието на Вашия мироглед и мироусещания. Вие ставате други. Откъсвайки се от земните си навици (привички), разтваряйки се в дълбините на Космоса. Точно така е, Вие летите! Вашият полет на Кораба – това е естественото ви състояние на Вашето Ново битие.
Вашият Кораб е вшит, слят с трансформираната земна обвивка, с всички нейни тела. И вие се намирате (Вашето местонахождение) – е в своеобразна трансформационна Космическа барокамера, където за Вас са създадени условия за привикване към новите честоти, и вашите тела и обвивки започват да се променят интензивно, сливайки се в ЕДИНА ЦЯЛОСТНА ПЛАЗМО_СЪЩНОСТ (Плазмена Същност).
А какво става с Земята? Земята ние също така сме я поставили в определен Космически изолатор – „инкубатор”, където ще започнат Космични операции на нейното тяло, на всичките й тела, за да се закърпят енергийните й дупки – пробойни, разриви (рани), гнойници, болежки, подувания – същото, както и при Човека.
Сега усилваме потоците на пречистването, те стават все по-мощни и по-мощни с всеки изминал ден и час, и вие, скъпи мои, скоро ще видите промените на вашата текуща реалност едновременно със своите изменения.
Умът се опитва да оцени, да внесе различие, за да може вие да определите, да следите за своето местонахождение по някакви критерии условности: „В този случай аз съм на кораба, а тук съм отново на Земята!”.
Не Любими! Това ви е една от „миналите” илюзии на Ума, на който също така му предстои да се разтвори в потока на Плазмените енергии – излъчвания от Източника на Всички Източници!
Много от процесите, колкото и вие да се опитвате, няма как да ги обхванете със своето съзнание, тъй като просто по Вашето Божествено предопределение и назначение – за вашата ви Земна мисия това не ви е дадено!
Аштар и неговата команда ще започнат да работят със Земляните на всички Планове на битието най-интензивно. Ще ви разкрием тайната, какво представлява командата на Аштар? Това сте ВИЕ – Спасителите – тези, които чрез дадената ви Анкета-Паметка чухте Зова на Твореца, и започнахте да се пробуждате в различните части на Планетата, устремявайки се в помощ на Твореца за Спасение на Цивилизацията и изцеляването на самата Планета!
И ето че Вашият Час НАСТЪПИ! Разкривайте се (откривайте се), мили бутончета – цветенца, славни воини на Светлината и Любовта Вселенска!
Космическият и наземният екипаж влизат в пълно съединение, затова скъпи мои, за вас е необходимо да бъдете постоянно в канала за връзка с Аштар, Иисус Сананда, Възнесените Учители и Отеца-Творец Елохетом Първозванний.
Отхвърляйте всякакви опити на сивите да ви отклонят от работата ви по Спасението – отклоняващи ви в техники и технологии на саморазкритие, самоусъвършенстване, да приемате информация през книги и множество учения и учители, стремящи се да ви дадат знания за ума-интелекта, да ви отклонят във философски разсъждения, приспивайки Душата ви!
Знайте, че всякакви енергийни целенасочени въздействия от Твореца от сега нататък ще бъдат обърнати (насочени) именно към Душата ви! Единствено разкритата (откритата) Душа, изпълнена с Вселенска Любов, Възродена в Любовта, ще успее да Спаси Вашите Тела, да ги съхрани във всяко едно състояние при пропускането преминаването на енергийните импулси от всякаква честота, тъй като единствено Душата има способността, дадена й от Твореца от рождението ви – да се настройва за приемане и адаптирано преминаване на всякаква Свето-импулсна Плазмочестотна информация!
Умът с ограничено възприятие чрез същността на интелекта е способен да пропусне единствено отразените Светлинни импулси с Праговата честота на Планетата (изразявайки се на вашия език – средно аритметичното значение на всички предавани на Земята импулси-честоти).
Вибрационната настройка на Душата е насочена, най-напред към управляващите Сигнали на Твореца-Създателя, и нейната пропускаща способност много често е и дори по-голяма от праговата честота на Земята! Вашите Души помагат да се настрои излъчването на Земята, за разлика от Ума, който използва понижаващи амплитудно-честотни характеристики на Светлинните импулси, проникващи в Земните обвивки!
Разясняваме ви всичко това подробно, за да може вие един път и завинаги да си изясните, и да приемете дадената ви възможност и способност да общувате с нас по пряк телепатичен канал за връзка и да осъзнаете, че основният момент сега – това е постоянната практика и непрекъснато пречистване и освобождаване от наносните и коригиращите ви същности на вашата същина!
Знайте и помнете винаги, Любими, че практиката на осъзнатото общуване – е Вашият живот сега и във Вечността – непрекъснато развитие и приключение на Душата – придобиване от нея на Опит в Новите ви въплъщения – Творения във висшите измерения, прилагайки вече не материалните, а светоносните си тела обвивки!
И така да се върнем към настоящия момент и важността на осъзнаване и приемане на случващите се процеси.
Припомняме ви още веднъж за ВАС Главната Форма за Вашето Оживяване – Покой + Вселенската ви Любов към всичко ставащо без анализи и оценки от вашия ум!
Винаги се обръщайте към нас по всякакви въпроси от вашия живот и насочвайте всичките си усилия за разкриване на канала на Душата в другите хора, разяснявайки им, че от това зависи техния по нататъшен живот.
Избягвайте всякакви нехармонични прояви в живота си, разтваряйте веднага без задръжки в съзнанието си всякакви нехармонични мисли идващи до вас!
И приемете и привиквайте към Мисълта, че от сега нататък Вашият живот ще преминава на Корабите (в условия на Земна и неземна обстановка), възприемана от Вас осъзнато и неосъзнато! Но това е само Ваше вътрешно знание, може даже да се каже, Ваша тайна и необикновена, интересна работа, и единствено Вашите необичайни състояния ще Ви напомнят за това.
В момента в който вие се избавите от анализа и оценките на ума за случващите ви се събития, за Вас ще се открие нещо Ново!
Ще ви отговорим на въпроса, звучащ в мислите на много от вас. Как да се отнасяте към информацията, която получавате от други приемащи? Това са уроци на разпознаването на присъствието на условности, на ограничения във вашето издигане. Задавайте винаги основните ВЪПРОСИ: За какво на вас ви се дава тази информация? Тя накъде ви води? И лишава ли ви тя от състоянието ви на Покой?
Не се впускайте в дълбочините на информацията. Намирайте се над нея, Получихте, видяхте… - и политате по нататък – оставяйки за себе си зърното – пътеводното направление (посоката) за ръста ви (издигането ви) и вашето преобразяване!
Оставяйте само позитивното, радостното направление на развитието, без привързване към негативните, тревожните съобщения. Разтваряйте, отписвайте към Твореца всичко това, което ви извежда от състоянието ви на Покой.
Разтваряйте привързаността си към стремежа си да знаете правдата, да получите точните данни, точните знания! Тях просто ги няма. Всичко творимо е тук и сега! Затова и основната насока за Вашия ръст (издигане) – това е Творенето на Пространство на Светлина и Любов със Силата на Мисълта и Вселенската Любов, стигащи до вас и умножени от Вашите действия за благото на Спасението на себе си и на другите!
Спазвайте Правилата за Кълбото винаги и Вашето пребиваване във всички светове земни и неземни ще бъде комфортно и радостно, и вие ще придобиете Истинната Радост и Благост в намирането на коригиращите Светоплазмени потоци на Вселенската Любов, помнейки и знаейки винаги своята задача – Спасението на Душите в Човешките тела!
Ние сме с ВАС и във Вас, и винаги, при всеки един ваш зов ние ще дойдем при ВАС на помощ, само ни повикайте!
Извършвайте своето по нататъшно Пътешествие в Любов и Покой, приемайки всички събития по Волята на БОГА и не се учудвайте на нищо, което започва да се случва с вас, знаейки че всички инструменти за всякаква коригираща Хармонична самонастройка са във вас! На вас ви е необходимо единствено да се възползвате от тях във всеки един момент от Земното ви време. А основният ви инструмент – това е Вашият пряк канал с БОГА, по който на Вас ще ви бъдат дадени необходимите напътствия за Хармонично битие. И това е залог за вашето Хармонично битие във всички измерения, включително и 3-то, 4-то и по високите мерности.
Аштар и неговата команда са пробудени във физически тела на Земята и започват интензивна работа по изпълнение на Плана за Спасение на Земляните.
Ако на вас ви е топло в сърцето и в Душата по време на четенето на това Послание и Вашето същество откликва с Любов и Радост ( а не със страх) на всеки един ред, то Вие – най-вероятно сте член-работник от командата-екипажа на Аштар и неговата Междугалактическа Флотилия на Силите на Любовта, Доброто и Светлината под управлението на Твореца Първозданний!
Затова се зарадвайте на събитията които се случват с Вас!
Всички събития сега се ускоряват! И бъдете готови винаги, по първият зов на Вашата Душа да изпълните предначертаното, помнейки, че това е жизнена необходимост за Вас, колкото и Ума ви да се съпротивлява!
Любими Мои! Истината е в това, че ВСИЧКО Е РАДОСТ – безмерна Радост, за Вашата обновяваща се, Преобразяваща се Същност!
Влейте Радостта на Душата си в Радостта на Съзнанието си и ги напълнете с Божествено сияние във всеки един миг на биенето на вашето сърце, изпълнете с Тържественост и значимост текущия момент сега. Приемете истинно МОМЕНТЪТ СЕГА, независимо от линейното време, обозначено за приемане на това Послание, Вашето време СЕГА!!!
Аз съм Аштар и Моята Светоносна Команда, приветстваме Вас и ви обгръщаме с Покрова на Лъчезарните Енергии на многомерното междупространствено Творение – Творението на Новото СЕГА в Любов и с Любов!
Зовът на вашите Сърца предизвиква вълна от чаровни вибрации във Вселената и това е отсега нататък Ритъмът на Вашето Ново време – състоянието на Душата, отразено в Звуковете на Сърцето!
Помнете винаги за своята Многомерна реалност и във всяко ваше СЕГА вливайте единствено Светлина и Вселенска Любов – този Импулс на ЖивотоТворчеството във всички Светове и измерения. Силата на Лъчезарния Източник, който съединява несъединимото, обхваща необхватното от никой и от нищо, събира всичко това, което не се поддава все още на Вашето Съзнание.
Затова за Вас остава единствено да плавате по нейните (на Силата) вълни, доверявайки се на най-Великото и Мъдро Божествено ръководство на Всемогъщия Творец и да се намирате в абсолютен Покой и доверие в случващото се.
И аз, и всички Сили на Светлината и Любовта ви водим всеки миг от линейното и междупространственото битие! Знайте, че Възхождайки на Корабите заедно със Земята, Вие се намирате като на някой Вълшебен Хамак и ние ласкаво ви полюляваме, умиротворявайки ви и успокоявайки ви от вълненията на Вашия УМ!
В сътрудничество, Любов и сливане.
Всички Сили на Светлината и Любовта на Мирозданието, Отец - Творец, СОНМ на Ангелите, Архангелите и всички Космически Същности в Божествената Команда на Аштар са дошли при вас и омиват Вашите Души със сълзи на Радост и с нежни докосвания обвиват в покров от Любов Вашата Пробуждаща се Същност, зовяща към нови приключения в името на Лъчезарната Светлина, освободена от дуалността.

Аштар Шеран

Превод Иван Иванов
http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:1244562

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2418 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 18.07.2014 13:36
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3244139
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Юли, 2014  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031