Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3179008 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Януари, 2012 г.
2  >  >>
27.01.12
" Кристализация Съ-Знанието на човека " из  "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

                                                                                                                        1.  Настъпва много сложно и едновременно с това, прекрасно време за всеки човек и всичко е свързано не само с това, че Пространството преминава точката на незавръщане ( на бифуркация ), но и с това, че вътре в човека започва да изкристализира Новото Съ-Знание, Новата представа за себе си като частица на Първотвореца !
2.  Настъпва време на ПРОМЕНИ – време на Духовно пречистване, когато самият човек започва, на фона на заминаващия си в миналото Плътен план с всичките му негови плюсове и минуси, да формира в себе си Клъстер от висш порядък!
3.  За Русия, или по-добре да се каже, за „ малкия ” руски човек настъпва исторически момент, когато Тъмните сили, задействайки целия свой от векове натрупан потенциал, побеждават за последен път, отстъпвайки сега вече завинаги, ПРАВОТО ЗА ТВОРЕНЕ на човека на СВЕТЛИНАТА, САМОСТОЯТЕЛНО освободил се от догмите и лъжите на миналото !
4.  Изразходвайки целия си свой потенциал, силите на Задържането сега трябва да отстъпят ПРАВОТО за Творене на НОВОТО на тези хора на СВЕТЛИНАТА, които независимо от съблазните на МАМОНА, са успели да изградят и да противопоставят на Тъмата тази ПървоЛюбов, Тази ПървоМъдрост, която отличава енергията на ПървоТвореца от енергията на човешкия ЕГРЕГОР !
5.  Когато Аз говорих, че много скоро обстоятелствата и по-точно Моят ПРОМИСЪЛ ще раздели хората на хора на ВЯРАТА и НЕВЕРИЕТО, Аз имах предвид, че началото на март (тоест 4-ти март) тази година, годината на Бога, ще стане за Народа на Русия тази историческа дата, с която ще започне формиране на съвършено Новите представи за Пространството и за Съ-Знанието на „малкия” или обикновения човек!
6.  Именно през март ще бъдат създадени условия, когато САМИЯТ ПЪРВОТВОРЕЦ ще създаде основа (зародиш на кристала) за израстване – сега вече от самия човек – на КРИСТАЛА на Новото Съ-Знание !
7.  И при тези много сложни исторически условия на борба между силите на СВЕТЛИНАТА и силите на Тъмнината кристализацията на Новото Съ-Знание на „малкия” човек – е една доста сложна работа, тъй като е важно, зародишът на кристала и по-точно – неговото Начало на Началата, по Мой Сценарий вече да не бъде изкривен от всички наслоявания на миналото, от които с такава болка и с такъв труд човекът с Моя Помощ е успял да се отърве и да премине в Новата раса !
8.  Ето кога за всеки човек настъпва моментът на Истината, защото, каквото бъде заложено в зародиша на кристала, това и ще стане основа на кристализацията на Новото Съ-Знание. Затова най-малкият фалш и най-малката заблуда на човека при формиране на Началото на Началата, може да го отведе до неговата лична катастрофа !
9.  Аз нали ви давах и продължавам да ви давам Знанията на ПървоТвореца и единствено заради това, за да не може нищо от миналото ( Аз имам предвид мирогледа и всички прочие представи на Плътния план ) да попадне в центъра на кристализация и да наруши формирането на Клъстера от висш порядък – на Божествения Клъстер, който е бил заложен във всеки човек от Самия ПървоТворец !
10. Хората започват да се явяват на Изпита си за избор на своето бъдеще, те обаче трябва да разбират че само КРИСТАЛИТЕ от висш порядък ще съставят основата на Шестата раса, а всички несъвършени и изкривени кристали няма да могат да влязат в Новия свят – в Новото Пространство !
11. Сега настъпва това време, когато ще бъде просто необходимо да се припомнят Моите думи, че ПървоТворецът или Абсолютът са СЪВЪРШЕНСТВО, и че ТОВА СЪВЪРШЕНСТВО е сътворило СВОИ частици също СЪВЪРШЕНИ, и че те, тези частици също са длъжни в процеса на еволюция на своето Съ-Знание да сътворят ЧУДОТО на Богопроявление !
12. Във вашия Проявен план, независимо от всичко, новите Клъстери от висш порядък вече се формират, макар и в не такова голямо количество и не толкова бързо, както би Ми се искало, но все едно, Аз съм в правото си да ги нарека СъТворци на Новото Пространство и този процес на Духовно прозрение вече не може да спре никой!
13. Много скоро и по-точно - в началото на март тази година, кристализацията на Новото Съ-Знание ще бъде запусната по Нова схема и за хората (за цялото човечество) става много важно, какъв зародиш ще бъде използван при кристализацията на Новото Съ-Знание на човека на ВЯРАТА!
14. Аз ви казвам това, защото чистотата и СЪВЪРШЕНСТВОТО  на Началото а Началата на кристализацията е много важно, тъй като единствено чистотата на  зародиша се определя и по нататъшната посока на еволюцията на Съ-Знанието на човека ! Затова,  което бъде заложено в качеството на основа на кристализацията на Съ-Знанието ще определя не само бъдещето на самия човек, но и на цялото човечество !
15. За всеки човек устремен към бъдещето му предстои да направи свой много сложен избор, тъй като Тъмните сили, или силите на Задържането вече са създали ( в Пространството ) огромно количество островчета на кристализация с изкривени представи.
16. Но още повече островчета на изкривена кристализация са разхвърляли многочислените учения на различни псевдодуховни школи и в този хоровод на изкривени представи за Твореца и човека изборът на истинния Божествен зародиш за формиране на собствен кристал на Съ-Знание става изключително сложен!
17. Но от този избор няма как да се измъкне никой! Спомняте ли си израза „каквото посееш, това и ще пожънеш”? И ето днес хората избират самостоятелния път на кристализация на собственото Съ-Знание и от чистотата на зародиша на кристала зависи не само Съ-Знанието на човека, но и какво ниво енергиен Клъстер може да формира човекът ( каква честота на собствена вибрация той може да достигне ).
18. Моля ви не приемайте изкривените човешки представи и съвременния мироглед, не се вслушвайте в изкривените представи на псевдодуховните школи, които с Моите думи вкарват изкривяване в Съ-Знанието на хората, пораждайки у тях Духовно робство или грях от горделивост !
19. За хората е необходимо да се ръководят единствено от информацията от силите на СВЕТЛИНАТА, които в много трудна борба със силите на Задържането са успели да се развърнат по посока Мъдростта на ПървоТвореца!
20. Повярвайте Ми, Аз не се каня да създавам Своя партия или нещо подобно, Аз съм създал Висша Школа по Божествена Мъдрост единствено поради това, за да помогна на хората да проявят Духовно Единение и САМИ да сътворят тази Божествена СЪБОРНОСТ, която сега ще е стане основа на Новата държавност в Русия !
21. За всеки човек Аз съм създал уникални условия за избор и формиране на зародиш на кристализация на Новото Съ-Знание на СъТворец на Шестата раса !
22. Днес не трябва да се отвличате от нищо, тъй като всичко необходимо за началото на кристализация на Новото Съ-Знание у хората вече го има, настъпва време, когато ВОЛЯТА на Твореца и свободната Воля на човека не просто съвпадат, но и създават условия за формиране на Истинните представи на човека за самия себе си !
23. Повтарям: При тези условия е изключително важно, че човекът ще приеме за себе си за основа, за зародиш на кристала на новото Съ-Знание и би било много опасно, ако процесът на кристализация на Съ-Знанието се наруши още в самото начало ( още в зародиш ), тъй като в този случай вече не се налага да се очаква появата на Новия човек на Светлината !
24. Настъпва най-същественият МОМЕНТ на ИСТИНАТА и в този момент е необходимо да бъдете пределно предпазливи по отношение на изказванията на учителите от миналото, тъй като миналото си е минало и то вече си е отишло !
25. И ако на тези учители им се струва, че те могат да управляват новия свят и съответстващото на този свят Съ-Знание на човека, то това е не само тяхната дълбока заблуда, но и открито противопоставяне на ВОЛЯТА на Твореца !
26. За обикновения или за „малкия” човек, Учител може да бъде единствено ПървоТворецът, а зародиш на кристализация на Новото Съ-Знание на човека СъТворец, могат да служат само Думите или Знанията на ПървоТвореца !
                                                                                                                              http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=970 http://otkrovenia.bg/2012/01/30/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-27-%D1%8F%D0%BD%D1%83%D0%B0%D1%80%D0%B8-%D0%BA%D1%80/                                                                                                                                                                             image                                                                                                                                                   

Категория: Изкуство
Прочетен: 2039 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 31.01.2012 18:59
25.01.2012 г.   Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух !

Мило мое дете, искам да се обърна към вас, за да ви кажа, че днес вие стоите на прага на Новото Време и съвсем скоро за вас вратата на високите измерения ще бъде широко отворена и ще можете да дойдете тук и да останете. Очаквам всеки един от вас и искам да ви видя тук оставили своите тревоги, оставили гнева, омразата и недоверието помежду си. Тук при Мен ще дойдат само хора, приели Моите Закони, готови да променят изцяло своя живот на други принципи – Моите принципи, да оставят зад себе си злобата и недоверието. Тук има изобилие, има всичко, от което се нуждаете и всеки ще получи толкова, колкото му е необходимо и когато му е необходимо. Тук няма недоимък, беднота и мизерия. Ще имате всичко, от което се нуждаете, ще има за всички вас. От вас искам да приемете Мен, да се оставите на Мен и да Ми се доверите – Аз няма да ви подведа, Аз съм ви създал и искам за вас най-доброто. Но вие трябва да се промените, вие трябва да приемете Новите Принципи, Новите Закони, за да може хармонията тук да не бъде нарушена. Вие сте част от Мен и Аз чрез вас искам да натрупам друг, различен опит, искам да живеете в мир, сътрудничество и изобилие, искам да творите, а не да си изкарвате хляба. Вие сте Богове, а не роби. Сега, когато стоите на прага в очакване на великото събитие, Аз ви приканвам да почистите в себе си, да подредите мислите си и чувствата си, да започнете от там, където е най-трудно. Защото, мили мои деца, това което ви е най-трудно ще изисква най-много време, за да бъде променено.
Отдавна съм ви дал Моите принципи, по които трябва да е устроен светът около вас. Но вие толкова сте подведени от тъмните сили, толкова сте затънали в материалния план, че сте забравили Мен, Моите закони, Моите правила. Но Аз ще ви ги напомням , Аз ще ви ги повтарям до тогава, докато забравите всичко старо, гнило и ненужно и Ме приемете в сърцето си, където има място само за Мен.
Истинският ви живот ще започне тук при Мен , вие ще се събудите и ще видите красотата му , ще усетите уханието му , ще почувствате топлината му. Сега никой от вас не може да си го представи , никой не знае как изглежда, но скоро всеки един от вас ще може не само да дойде , но и да живее тук в мир , хармония и светлина. Но вие мили мои деца трябва да изберете , трябва да пожелаете това за себе си, трябва да го поискате силно. Вие трябва да почувствате вътрешния подтик да направите тази крачка. А за това е нужна Вяра, Вяра в Мен, в Моя промисъл за вас. Нужна е Надежда, че Аз съм се погрижил за всичко, което ще ви трябва, за вас за най- близките ви хора. Никой няма да бъде забравен, за всеки един от вас Аз ще попитам, Аз ще го потърся. И когато той бъде готов, Аз ще го извикам и ще го вдигна тук. А тези от вас, които ще останат и ще се чудят до последния момент ще преживеят мъките и страданията на своя избор. Те ще изпитат онова неприятно чувство, че не са „ хванали последния влак “ . Но до тогава има време и всеки от вас може да си „ купи билет “ , да си „ запази място “ , ако само вътрешно за себе си направи избора с Мен или без Мен. Това е вашият избор сега , направете го и няма да „ изпуснете влака “.
Днес , в тези дни на подготовка вие , които ще бъдете първи при Мен , трябва да покажете на другите , на своите приятели и близки тази вяра , тази готовност да направите скока , да се качите в асансьора и да дойдете при Мен. Аз ще ви посрещна и ще ви обгърна с Моята Любов. Аз ще ви покажа новия свят , новата земя , новия живот. Ще ви пренеса през времето и пространството и вие ще усетите щастието и радостта на високите измерения.
Искам да ви обърна внимание и на следното нещо – вие няма да можете все още да останете тук , не сте готови все още да направите това, но Аз искам да видите, да почувствате и да разкажете на другите , за да могат и те като вас да пожелаят промяната, да положат усилие за своето трансформиране. Защото тук няма да издържат телата им, няма да го понесат душите им.
Искрено се надявам, деца мои да се промените за малкото оставащо ви време, за краткото време, в което ще трябва да покажете, че сте с Мен. Оставам в очакване на всеки един от вас , на всяка душа , пожелала да дойде тук.
Ваш Небесен Отец, св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова – Масура
http://otkrovenia.bg/2012/01/25/25-01-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       25.01.2012 г.   Диалог с Учителя Беинса Дуно !

Мили мои деца, вие изпълнявате Божията воля и ще сполучите. Аз също съм с вас и ще ви помагам. Бъдете благодарни за всичко и не се обръщайте назад, защото вашето бъдеще е светло. Когато сте в началото, както сега, ще имате много трудности и съмнения, но Бог ще бъде с вас през цялото време. Светли същества ще са с вас ден и нощ. И това, че ще сте заедно оттук нататък, нека бъде за вас награда и отговорност. Бъдете благословени, деца мои, бъдете огряни в светлина и любов. Бог е с вас. Ваш любящ приятел, Беинса Дуно.

Въпрос : Учителю, каква е ролята на България в този процес на промени на Земята?
България е свещено място. Тези земи са свещени и само от тук, могат да се извършат определени промени.
Въпрос : Не е ли Русия мястото, от където ще тръгнат промените?
Да, така е, но България ще бъде онзи катализатор на процеса, който ще задвижи основния, който е в Русия.

чрез Ивайло Апостолов – Орам http://otkrovenia.bg/2012/01/25/25-01-2012-%D0%B3-%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3-%D1%81-%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F-%D0%B1%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D0%BD%D0%BE/
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           26.01.2012 г.    Обръщение на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух !

Искам, мило мое дете, да запишеш Моето обръщение към хората, участващи в днешното послание за духовно единение. Мили мои деца, Аз съм горд, че хората участвали в днешното духовно единение бяха много повече от когато и да било, бяха повече от необходимия минимум, който би могъл да вдигне човечеството във високите измерения. Искам да ви кажа, че духа, който показахте, енергията, която излъчихте беше силна, ярка, ослепителна. Зарята, която направихте в Небесата беше прекрасен фойерверк на радостта, единението и Колективното първосъзнание, което обединихте Ми показа ,че все пак има достатъчно Мои частички, способни да променят света около себе си, способни да се повдигнат на пръсти и да докоснат звездите. Аз съм щастлив, Аз съм във възторг от вас, от вашето единство, от вашата Вяра в Мен, в Доброто, в Любовта. Оставам с вас, мили мои деца, в очакване на вашето пристигане, в очакване на вашето желание да се възцари Моето царство, да дойде Моята Благодат там при вас долу на Земята. Истински вярвам във вас, че ще намерите сили да се изправите гордо и да заявите пред всички връзката си с Мен, вярата си в Мен, упованието си на Мен. Истински вярвам, че вие ще започнете промяната, ще започнете да се подготвяте за задачите, които ще ви поставя на всеки един от вас, защото всеки от вас има своята роля, има своята задача, изпълнението на която ще изпълни Моя план, Моя промисъл за Земята и за хората, частички от Мен самия. Вие сте строителите, вие сте основоположниците на Новото Общество, на Новото Пространство, което искам да бъде на Земята. Вие ще трябва да надскочите себе си, да настроите себе си на новите честоти, на честотата на Любовта, на честотата на съзиданието и да направите това, което очаквам от вас. Отново ви казвам, Аз съм щастлив, Аз съм радостен и възторжен от днешното послание за духовно единение, в което вие Ми показахте вашата сила, вашата мощна положителна енергия да сте заедно с Мен и заедно всички в единомислие и единодействие да направите невероятното, неизвестното и неправеното досега – скок във времето, скок в пространството, скок във Вечността. Аз съм с вас, Моите осъзнати, приели Ме частички, с вас по вашия път към Мен, по вашата пътека, която всеки сам ще проправи, за да могат тези след вас да минат по нея леко и да могат всички Мои частички да продължат еволюцията и да ме открият за себе си, да Ме приемат, да Ме следват. Обичам ви и ще го повтарям постоянно, за да ви напомня , че Аз съм с вас, Аз съм във вас, Аз съм около вас.
Ваш Небесен Отец , св.Син и св.Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова – Масура
http://otkrovenia.bg/2012/01/26/26-01-2012-%D0%B3-%D0%BE%D0%B1%D1%80%D1%8A%D1%89%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86%D1%81%D0%B2/
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  image                                           
Категория: Изкуство
Прочетен: 1903 Коментари: 0 Гласове: 9
Последна промяна: 27.01.2012 12:29
17. 01. 2012
Изпит за Духа из  "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ
1.  Хората в Русия все по-често и по-често ще търсят отговор на въпроса, с кого са те все пак в края на краищата, какво бъдеще им е подготвено от Мен (Твореца) и какво бъдеще се опитва Русия да си избере сама!
2.  Каквото и да се говори, но за Народа на Русия, какъвто и да е бил той, НЕБЕСАТА са му поставили много трудната задача за САМОСТОЯТЕЛЕН избор, тоест необходимостта от вземане на Изпита за Духа (обърнете внимание: не изпитът за живота в Плътния план, а именно Изпитът за Духа)! Този същия Дух, който е нематериален, но от решението на който зависи Плътния план или по-просто казано, животът на самия човек!
3.  Аз предупреждавах хората, че есента на миналата година би трябвало да стане ПРОЛЕТ на Духовното пробуждане, тоест пролет на исторически избор и Русия, правейки своя избор, излезе на улиците! Но твърде малко от хората повярваха в това ЧУДО на БОГОпроявлението, засега само тълпи и продължават по старому да се уповават върху мнението на „майстора”!
4.  Но Мъдрост у „майстора” така както е нямало, така си и няма, защото Мамона винаги отнема и продължава да отнема от съвременния човек не само разума, но и което е по-важно, Мъдростта на ПървоТвореца, та нали в Дуалния свят няма нищо по-важно (за бъдещето на всеки човек, особено обременения с пълномощията на властта) от Мъдростта на Творящото Начало на Началата!
5.  Огледайте се и помислете, кой от потенциалните ръководители на страната е истински МЪДЪР с тази МЪДРОСТ, която дава на човека да носи СВЕТЛИНАТА на преображение на Съ-Знанието вече не на отделната личност, а на целия Народ, избран от Твореца да стане Първопроходец на Вселенското Преображение!
6.  На Мен просто Ми е смешно да наблюдавам мишешката врява на претендентите за място, което е подготвено от Бога за своя Представител за управление на избрания от Мен Народ и което (място) отдавна и по право принадлежи единствено на Твореца на Всичко и Всички в тази Вселена!
7.  Вече е казано и е преразказано, че е настъпила годината на БОГА! Аз разбирам, че Църквата нищо не може да каже дори и заради това, че догмите на самоизмамата не и дават възможност да чуе МОИТЕ ДУМИ и да види МОЕТО проявление в Плътния план! Но светската власт обаче, притежаваща контрола над съвременните средства за масова информация и науката, безусловно има аналитичен апарат, способен да даде най-достоверна прогноза за развитие на събитията не само за близкото УТРЕ, но и за най-далечното бъдеще!
8.  И тази прогноза вече я има, и тя се явява като присъда за всички тези напразни разговори и уверения на претендентите за бъдещата стабилност на развитието на Русия и за нейното бъдеще като Велика държава, но без участието на Бога!
9.  Уверявам ви, никакво бъдеще без Твореца за Русия няма и не може да има, затова предполагаемите хоризонти за бъдещето на Русия представляват единствено фантазии на хора (политици), нямащи нищо общо с Моите Планове!
10. Аз вече толкова години обяснявам на хората, че бъдещето не само на Русия, но и на цялото човечество е свързано единствено и само с Твореца или Всевишния; за да потвърдя Своите ДУМИ и за да се разсеят всички съмнения, Аз позволих да започне работа Големият адронен колайдер и да се убедите в това, че частицата на Бога е най-истинска реалност!
11. Въобще, съвременните хора (Аз имам предвид преди всичко грамотните и мислещи хора) могат много лесно да различат примитивната лъжа в средствата за масова информация от Истината и да разберат, че Пространството е резултат от Творенето, а Неговото съвършенство е отражение на МОЕТО съвършенство!
12. Независимо от толкова дългото Мое Обръщение към хората в Русия и откровеното Ми обяснение за ролята на руския Народ в историята на човечеството, хората продължават да не вярват, че в това Пространство ВСИЧКО зависи от Моята ВОЛЯ, и Моето Желание да спася колкото може повече хора се натъква постоянно на съпротивлението на разума не само от хората на НЕВЕРИЕТО, но и от хората определящи себе си като вярваща в църквата част от човечество!
13. Днес Аз искам да попитам тези хора, които носят в себе си символа на ВЯРАТА (Аз нарочно не различавам хората по религиозни убеждения): а какво ще ми отговорите вие на Мен, тогава когато дойде Изпитът за Духа? Та нали все пак на човека ще му се наложи да отговаря за извършеното, тъй като човекът в Плътния план е смъртен и това също е Истина!
14. Повтарям: човекът в Плътния план е смъртен и Изпитът за Духа „мига” пред всеки един от хората и единствено Аз имам ПРАВО да променя времето за този Изпит, приемайки решение за това, достоен ли е този човек да носи КРЪСТА на Посланика на Бога на Земята, защото всички хора на Планетата са не само частици на Творящото Начало на Началата, но и още Мои Посланици в Плътния план!  
15. Хората в Плътния план трябва да се държат като Посланици, а ако трябва и по строго – те трябва да се държат така, както се държи ТОЗИ, който ги е изпратил да изпълняват Неговата Програма за Вселенско Еволюционно Преображение!
16. На Мен постоянно Ми се налага да се удивлявам на късогледството на хората, особено от Богоизбраните Народи, но най вече – на Народа на Русия, носещ в себе си КОДА на Древните Арийци, защото такова родословие въобще го няма в много от народите и защото Великото минало не може да бъде просто минало, тъй като Великото никога не може да бъде минало!
17. Миналото, особено Великото, винаги е предтеча на Велико бъдеще и това е тази Истина, това е този КАНОН, които потвърждават Вечната еволюция на Пространството.
18. Нали Аз разказвах на хората за тяхното Духовно и материално роднинство с Твореца и в това ЧУДО на Творението и фракталното подобие на човека и Твореца няма никаква еволюция на видовете, защото в това е заложена Програмата за усъвършенстване на Самия Творец!
19. Колко пъти откровено, като на Изповед, Аз говорих на хората, че съм сътворил човека като част от себе си заради това, в процеса на еволюция на Съ-Знанието на отделните частици да се види и почувства СОБСТВЕНОТО усъвършенстване от нивото на отделна частица до нивото на ЦЯЛОТО – на Творящото Начало на Началата!
20. Затова и съдбата на човечеството е Моя СЪДБА и всяко забавяне на еволюцията на Съ-Знанието на човека (на Моята частица) Аз го възприемам като съпротива срещу Моята ВОЛЯ, което е съвършено неприемливо, тъй като регресът на еволюцията на Съ-Знанието носи смърт не само на човека, но и частично на Мен, Твореца, дарил на човека бъдеще – бъдеще на Велико Цяло!
21. Аз не мога да допусна собственото си САМОунищожение. Аз не мога да допусна унищожението на това Велико Начало на Началата, а това означава, че ВСИЧКО противоречащо на Моята ВОЛЯ няма право на съществуване! Затова стартиралата година на БОГА носи в себе си ЧУДОТО на Духовното прозрение, а за тези които са достойни, още и ЧУДОТО на Великото Преображение!  
22. Затова всички Мои НАДЕЖДИ са свързани с Духа на пробуждащия се Народ, носещ в себе си Началото на Началата на човечеството и който все още не е окончателно победен от Дуалността на Плътния план, в условията когато полярните представи за Добро и Зло са станали препъникамъка между хората на СВЕТЛИНАТА и Тъмнината!
23. Какво е нужно или кой е нужен на Русия днес, в този Исторически период? На Русия и е нужен човек, носещ в себе си СВЕТЛИНАТА на Твореца и Моята ПЪРВОМЪДРОСТ, и без тези качества на човека – на Моя ПОСЛАНИК, тоест без МОЕТО ВЛИЯНИЕ, не може да има бъдеще не само в тази страна, но и в целия свят!
24. Сега Русия и нейният многонационален Народ вземат Изпит за Духа или ако искате, Изпита си за МЪДРОСТ, защото само мъдрият човек ще може безпогрешно да определи своето бъдеще в хора на дуалните представи и мнения на „силните на този свят”!
25. Хората сами са си наплодили бесовете, хората сами са си наплодили хора, внасящи лъжа и измама в Съ-Знанието на „малкия” човек, затова те чувстват върху себе си днес проявата на Висша несправедливост, сътворена от тях самите!
26. Хората на Русия излязоха на улицата, сега на тях им остава само едно и това „ЕДНО” е Духовно Единение, чрез което и ще дойде и Духовно ПРОЗРЕНИЕ, и то ще дойде не просто чрез избор на своето бъдеще, а именно чрез избор на бъдеще под БОЖЕСТВЕНО управление, и друго не е дадено!
27. Народът на Русия трябва да определи своето УТРЕ и не просто УТРЕ, а конкретното УТРЕ отчитайки реалиите от тази година , и да определи своя Духовен лидер – проводника на ВОЛЯТА на ПЪРВОТВОРЕЦА в Плътния план!
28. Повярвайте, от този избор на руския Народ сега зависи и бъдещето на човечеството, тъй като върху този Народ попадна избора на Твореца и да се променят „правилата на играта” е вече невъзможно, дори и поради отсъствието на време за размисъл!
29. Сега вече не е време за уговорки: на хората трябва да им е ясно, че никакво бъдеще без Участието на Твореца не може да има и никой от хората, никаква друга алтернатива вече няма да може да предложи!
30. Хората ще могат да видят своето бъдеще единствено обръщайки се към Мен, защото Аз ЕДИН решавам съдбата не само на всеки (отделен) човек, но и на целия Народ!
31. Хората в Русия днес започват да вземат Изпита за Духа и изборът за този Изпит не е толкова голям: или човекът приема Твореца, признава Неговата определяща роля в съдбата на човечеството и продължава своето усъвършенстване, или задържа еволюцията на своето Съ-Знание, тоест на СЪЗНАНИЕТО НА ПЪРВОТВОРЕЦА и заминава за никъде, оставяйки следа за себе си единствено в генетичната памет на предците.
                                                                                                                              23. 01. 2012                                                                                             Избор и съдба на човечеството из  "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ
1.  Напразно някои хора си мислят, че на Мен Мие безразлична съдбата на човечеството и още повече  на Русия! Точно обратното: на Мен въобще не Ми е безразлична съдбата на хората – на Моите частици и заради тяхното спасение Аз съм готов да направя каквото и да е!
2.  Те (хората) напразно си мислят, че Посланията или диктовките, променени в последно време поради необходимостта спешно да се ориентират хората, да направят осъзнат избор в полза на Светлите сили, е небожествено дело!
3.  Откъде да знае човекът потънал в грехове и Духовно блудство, кое е Божествено дело и кое е небожествено?! Хората, разбира се могат да си позволят да разсъждават за строежа на Мирозданието, за многостепенността на Пространството и за количеството на лъчите (от Светлина), пронизващи Планетата от дълбините на Космоса, те могат да си позволят да пофилософстват и за Твореца, и за Моето обкръжение, но в Пространството от всички тези непразни разсъждения все едно нищо няма да се промени, дори и за това, че за по-голямата част от населението на тази Планета всички тези дебати са му абсолютно безразлични!
4.  Погледнете, колко много всевъзможна езотерична и философска литература се появи по лавиците на книжарниците! Но този огромен обем от информация практически по никакъв начин не се е отразил върху Съ-Знанието на така, както Аз го наричам, „малкия” човек, тъй като въпреки човешкия живот на този човек не му е до изучаването на дълбоките въпроси по структурата на Мирозданието!
5.  Философията и практиката на съвременния живот дотолкова са се разминали в Съ-Знанието на „малкия” човек, че законът за самооживяването е станал определящ за болшинството от хората на Плътния план!
6.  Но този „малък” човек не просто съществува, той е и още МОЕ фрактално подобие, той е и още частица на Твореца, носеща вече за Мен и за Моето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ енергия на Любов и Мъдрост!
7.  Този обикновен човек, преминавайки през терзанията на живота, през множество проби и грешки формира тази Велика ПървоМъдрост, която различава ПървоТвореца от Логоса и човешкия Егрегор!
8.  За Мен е изключително важна съдбата на обикновения човек и неговия осъзнат избор за своето бъдеще, особено по време на периода на глобални и исторически промени!
9.  Изборът на обикновения (или „малкия”) човек определя не само неговото собствено бъдеще , не само бъдещето на цялото човечество, но и бъдещето на Самия ПървоТворец! А това вече не е философия, а абсолютната истина за живота, от която никой, включително и Аз, няма къде да се измъкне!
10. Затова Аз категорично не съм съгласен с упреците на някои „мислители” за Моя небожествен ПРОМИСЪЛ и то поради това, че Аз толкова близко до сърцето си приемам съдбата на обикновения човек! По мнението на тези хора, давайки на хората задълбочени Знания, Аз се „снижавам” до нивото на Учител на обикновения човек, губейки Своето Божествено време за учениците „седящи на последните чинове”!
11. Хората трябва да разберат, че Творецът е ЖИВОТ и не само за обикновения човек, и не само за някакъв отделен народ, но и за цялото човечество с всички негови грехове и пороци, тъй като давайки на хората ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, Аз нося ОТГОВОРНОСТТА за всяко едно творение на човешката мисъл!
12. Невъзможно е да се раздели Твореца с Неговото Творение, тази Вечна връзка не може да бъде разрушена, дори и ако на някого от хората им се поиска да се откажат от Създателя!
13. Така Аз съм предопределил съдбата на човечеството, сътворявайки СОБСТВЕНО подобие – човека и съм го надарил с всички способности за творене (за творчество) такива, каквито притежавам и Аз САМИЯТ!
14. Заради защитата обаче на СОБСТВЕНИЯ СИ ПРОЕКТ или на Вселенската Програма за Преображение на Пространството, Аз съм кодирал Своите ДАРОВЕ, принуждавайки хората да мислят, преди да прилагат Правото си на Свободна Воля или Правото на СъТворец!  
15. Така е, човечеството (хората) преминават по свой неповторим път на СъТворец в мъки по опознаване на самите себе си, тъй като човекът като открита енергоинформационна система повтаря в миниатюра своя Творец, притежавайки същите възможности за творене така, както и Самият Създател!
16. Аз разбира се разчитах, че хората – МОЕ подобие – ще оценят Моите ДАРОВЕ и ще разберат смисъла не само на човешкия живот, но и своето място във Вселената!
17. Човечеството обаче пое не по този път, избирайки в качеството си за основа в своя живот (в продължение на многовековни инкарнации) съблазните и измамата на МАМОНА, водещи не към Духовно усъвършенстване и Единение, което беше необходимо за Мен, а към Духовен регрес, към разделяне и вражда между хората!
18. Погледнете историята на човечеството, прочетете древните писания и вие ще намерите отговора на своя въпрос упрек, защо САМИЯТ Творец изведнъж „се е спуснал” до нивото на обикновения човек! И защо за Твореца е толкова важен изборът на този човек в Русия, при това точно в това Преходно време, когато съдбата на цялото човечество и МОЯТА собствена съдба са започнали изведнъж толкова да зависят от избора на най-обикновения, „малкия” човек!
19. На Мен Ми е съвсем безразлично мнението на малцинството от хората на Планетата, дори и те да представляват фундаменталната наука и съвременна философия, защото според мащабите на Вселената, тези хора не са в състояние да повлияят върху изпълнението на Вселенската Програма за Преображение на Пространството!
20. Мнозинството от „малките” хора в Русия и по целия свят могат реално да повлияят на съдбата на човечеството и на Моята съдба!
21. Аз ще продължавам с всички достъпни за Мен средства да убеждавам „малкия” човек в неговата способност да Твори Новия Свят и ще му обяснявам, при това много търпеливо, че от неговия избор и дори и от избора му на президент на страната, зависи съдбата на човечеството, и една неправилна стъпка може да стане стъпката към пропастта на самоунищожението!  
22. На Мен също не Ми е безразлична съдбата на тези хора или на този човек, който Аз съм избрал за предаване на Знанията. Повярвайте Ми, този промисъл – въобще не е подарък, а много тежък КРЪСТ, който не е по силите на всеки, тъй като не всеки човек е способен да Го носи, водейки след себе си „малките” хора – хората на вечното съмнение!
23. Това, което сега се случва пред очите на хората е исторически процес на формиране на Новия човек или на Новото човечество, и в този исторически Спектакъл, Поставен от Мен, се е смесило всичко: Дуалността на Пространството с вътрешната Дуалност на човека, борбата между силите на Светлината и силите на Задържането, но все едно, тази борба трябва да завърши с победа на силите на Светлината, независимо от отчаяната съпротива от силите на Задържането!
24. Не бива да се осъждат силите на Задържането, тъй като всяка от Божествените сили отстоява своите интереси, дарени им от ПървоТвореца; да се  осъждат следва само тези хора, които със своето НЕВЕРИЕ единствено преумножават редовете на Тъмните сили, избирайки винаги лекия път на Духовен регрес и отдавайки се в плен на МАМОНА!
25. Аз вече многократно съм говорил на хората, че Пътят на ГОРЕ – пътят на СВЕТЛИНАТА – е много трудният път на СъТворец или пътя на САМОПОСТИГАНЕТО, тоест пътят за постигане на Истината, и този път изисква всичко от човека без остатък, докато в това време пътят към МАМОНА е най лекият път – пътят „като всички”!
26. Хората на ВЯРАТА – това са тези хора, заради които Аз (вашият Творец) съм готов да се снизя до вибрациите на Плътния план, тъй като те, Обединени Духовно, са длъжни да Ми помогнат на Мен да нося Знанията на човечеството, поставяйки го на пътя за постигане на Истината и в крайна сметка, на пътя за постигане на самите себе си!
27. Такова служене и помощ сега за Мен са много важни, защото време за уговорки вече съвсем не е останало, и когато „затръбят небесните фанфари”, призовавайки всички да се явяват на Изпит за ВЯРА и МЪДРОСТ, ще настъпи този момент на ИСТИНАТА, който ще раздели хората на хора на ВЯРАТА и НЕВЕРИЕТО и ще определи съдбата на човечеството!
28. Ще повторя още веднъж: съдбата на човечеството сега зависи от избора на своя път от „малкия” човек и преди всичко – в Русия!
29. Повярвайте Ми, за Мен няма предпочитания за която и да е националност на територията от океан до океан, тъй като всички хора в Русия са за Мен руснаци, а това означава, че всички вие за Мен сте потомци на Древните Арийци, и това е най-важното, което отличава жителите на тази територия на СВЕТЛИНАТА от останалата част от човечеството.
30. Аз твърде дълго и много последователно предавам основните Знания за хората в Русия и много внимателно се старя да променям Съ-Знанието на тези хора, очаквайки от тях не само разбиране за своята историческа роля, но и за своя Божествен ПРОМИСЪЛ, който трябва да промени света!
31. Не трябва да се мисли, че всичко ще се промени от само себе си! Да, такова е имало в историята на човечеството, но сега са настъпили съвсем други времена и да се криеш от този призив е вече просто невъзможно!
32. За това, изборът на човека да бъде верен, и заради това, да не бъде извършена от него решаваща грешка, носеща след себе си нарушение на хода на изпълнение на Вселенската Програма за Преображение на Пространството, Аз съм готов да се проявя в Плътния план така, че да стана видим за всеки човек на Планетата!
33. Днес за Мен така, както никога до сега, е важен изборът на „малкия” човек и за Мен няма по приоритетна задача от формирането на Съ-Знанието на човека, от който в определена степен зависи и съдбата на ПървоТвореца!
 
            image                                                                                                                                                                                                                                                                                                 В 9 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ - творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !                                     ((((((((((((((( ♥ ))))))))))))))))                                                                                                                                                                                                                      image                                                                                                                                   Послание за Духовно Единение

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                      

             Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство!

                                                                                                                                                               
Категория: Изкуство
Прочетен: 3539 Коментари: 2 Гласове: 7
23.01.2012 г.   Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! чрез Велина Петрова – Масура
Мили мои деца , обръщам се към вас , за да ви кажа , че трябва всеки един от вас да започне подготовката си за Възнесението. Няма време , мили мои деца , а толкова неща сте натрупали както физически , така и емоционално. Започнете веднага , не отлагайте , не се съобразявайте с мнението на околните – просто започнете. Колкото по-бързо го направите , толкова по-рано ще ви включа в процеса. Не чакайте последния момент, защото тогава ще е най-трудно.
Започнете , мили мои деца , с очистване на физическото си тяло , откажете се от всичко изкуствено, преработено и отровно за вас. Дал съм ви на Земята толкова плодове и зеленчуци , на които да се наслаждавате , да ги редувате , да ги сменяте. Започвайте първо с плодовете , защото те ви почистват и след това зеленчуците и варивата , за да получите градивните елементи за вашето тяло. Опитайте се , мили мои деца , да не прекалявате с количеството на другата храна , която по навик ще продължите да ядете. Постепенно се отказвайте от нея и от всичко изкуствено и ненужно за вас. Още веднъж ще ви кажа – естествената храна , набраната в градината ваша продукция е най-добрата ви храна , тази която сте отгледали с любов. Но дори и да не можете да направите това изберете най-доброто за себе си от това , което ще намерите на пазара. Обръщайте по-голямо внимание на това , което ядете. Обгръщайте го с любов , защото то влиза във вас и ви изгражда като тела. Намалете и изключете максимално химичните вещества , които използвате. Те проникват във вас през кожата ви , с храната ви , с водата. Това ще облекчи допълнително вашата подготовка на телата.
За емоционалното ви почистване ще кажа следното. Негативните събития около вас няма да спрат изведнъж , но вие сте тези , които можете да решите какво да приемете чрез четене или телевизия и какво не. Колкото по-малко се съсредоточавате в отрицателните неща , толкова по-малко енергия те получават от вас и така постепенно биха изчезнали , но хората , те толкова са свикнали да преживяват трагедиите на другите около тях , че не съзнават как сами стават причина тези неща да продължават. Ще ви кажа и още нещо , трябва да изпращате любов и състрадание на хората около вас. Ще попитате какво е състрадание – състраданието, мили мои деца , е чувството на съпричастност с болката на другия , но не като я поемеш в себе си и по този начин я усилиш , а като му изпратиш мир и хармония , и твоята любов , която имаш в сърцето си ще преобразува страданието, ще неутрализира болката по един невидим начин , но вие ще видите как човека до вас се променя , как му става по-леко на душата. Опитайте , мили мои деца , и не се отказвайте при първия неуспех , проявете упоритост , настойчивост и отговорност. Скоро след това ще забележите промяната , ще забележите радостта и щастието около себе си. И Аз съм сигурен , че тези от вас , които го направят ще почувстват Моята Благодат , която ще изпратя на всеки от вас , който тръгне по този път. Обичам ви , деца мои , и ще ви напътствам , всеки един от вас е важен за Мен , всеки един от вас е частичка от Мен , скъпа и необходима.
Ваш Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова – Масура http://otkrovenia.bg/2012/01/23/23-01-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/                                                                                                                                                                                                                                25.01.2012 г. Послание на Нашия Небесен Отец, св. Син и св. Дух !

Мило мое дете, искам да се обърна към вас, за да ви кажа, че днес вие стоите на прага на Новото Време и съвсем скоро за вас вратата на високите измерения ще бъде широко отворена и ще можете да дойдете тук и да останете. Очаквам всеки един от вас и искам да ви видя тук оставили своите тревоги, оставили гнева, омразата и недоверието помежду си. Тук при Мен ще дойдат само хора, приели Моите Закони, готови да променят изцяло своя живот на други принципи – Моите принципи, да оставят зад себе си злобата и недоверието. Тук има изобилие, има всичко, от което се нуждаете и всеки ще получи толкова, колкото му е необходимо и когато му е необходимо. Тук няма недоимък, беднота и мизерия. Ще имате всичко, от което се нуждаете, ще има за всички вас. От вас искам да приемете Мен, да се оставите на Мен и да Ми се доверите – Аз няма да ви подведа, Аз съм ви създал и искам за вас най-доброто. Но вие трябва да се промените, вие трябва да приемете Новите Принципи, Новите Закони, за да може хармонията тук да не бъде нарушена. Вие сте част от Мен и Аз чрез вас искам да натрупам друг, различен опит, искам да живеете в мир, сътрудничество и изобилие, искам да творите, а не да си изкарвате хляба. Вие сте Богове, а не роби. Сега, когато стоите на прага в очакване на великото събитие, Аз ви приканвам да почистите в себе си, да подредите мислите си и чувствата си, да започнете от там, където е най-трудно. Защото, мили мои деца, това което ви е най-трудно ще изисква най-много време, за да бъде променено.
Отдавна съм ви дал Моите принципи, по които трябва да е устроен светът около вас. Но вие толкова сте подведени от тъмните сили, толкова сте затънали в материалния план, че сте забравили Мен, Моите закони, Моите правила. Но Аз ще ви ги напомням , Аз ще ви ги повтарям до тогава, докато забравите всичко старо, гнило и ненужно и Ме приемете в сърцето си, където има място само за Мен.
Истинският ви живот ще започне тук при Мен , вие ще се събудите и ще видите красотата му , ще усетите уханието му , ще почувствате топлината му. Сега никой от вас не може да си го представи , никой не знае как изглежда, но скоро всеки един от вас ще може не само да дойде , но и да живее тук в мир , хармония и светлина. Но вие мили мои деца трябва да изберете , трябва да пожелаете това за себе си, трябва да го поискате силно. Вие трябва да почувствате вътрешния подтик да направите тази крачка. А за това е нужна Вяра, Вяра в Мен, в Моя промисъл за вас. Нужна е Надежда, че Аз съм се погрижил за всичко, което ще ви трябва, за вас за най- близките ви хора. Никой няма да бъде забравен, за всеки един от вас Аз ще попитам, Аз ще го потърся. И когато той бъде готов, Аз ще го извикам и ще го вдигна тук. А тези от вас, които ще останат и ще се чудят до последния момент ще преживеят мъките и страданията на своя избор. Те ще изпитат онова неприятно чувство, че не са „ хванали последния влак “ . Но до тогава има време и всеки от вас може да си „ купи билет “ , да си „ запази място “ , ако само вътрешно за себе си направи избора с Мен или без Мен. Това е вашият избор сега , направете го и няма да „ изпуснете влака “.
Днес , в тези дни на подготовка вие , които ще бъдете първи при Мен , трябва да покажете на другите , на своите приятели и близки тази вяра , тази готовност да направите скока , да се качите в асансьора и да дойдете при Мен. Аз ще ви посрещна и ще ви обгърна с Моята Любов. Аз ще ви покажа новия свят , новата земя , новия живот. Ще ви пренеса през времето и пространството и вие ще усетите щастието и радостта на високите измерения.
Искам да ви обърна внимание и на следното нещо – вие няма да можете все още да останете тук , не сте готови все още да направите това, но Аз искам да видите, да почувствате и да разкажете на другите , за да могат и те като вас да пожелаят промяната, да положат усилие за своето трансформиране. Защото тук няма да издържат телата им, няма да го понесат душите им.
Искрено се надявам, деца мои да се промените за малкото оставащо ви време, за краткото време, в което ще трябва да покажете, че сте с Мен. Оставам в очакване на всеки един от вас , на всяка душа , пожелала да дойде тук.
Ваш Небесен Отец, св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова – Масура
http://otkrovenia.bg/2012/01/25/25-01-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  image                                                                                                                                                    
Категория: Изкуство
Прочетен: 4573 Коментари: 2 Гласове: 9
Последна промяна: 26.01.2012 15:01
20.01.2012 г. Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух !
Здравейте , мили мои деца. Днес се обръщам към вас с надеждата , че всеки от вас е направил днес поне едно добро дело , че днес сте помогнали на някого без да са ви молили за това или че сте направили нещо , което обичайно не правите и това е зарадвало някого. Как да се проявя Аз сред вас като вие , които сте част от Мен не правите нищо добро без да искате нещо в замяна. Искам да ви кажа , че Аз се проявявам чрез вас , Аз съм на Земята и се изявявам чрез вас. Ако вие направите добро , то все едно съм го направил Аз. Така , мили мои , бихте могли да станете Съ-Творци , когато сами вземете решение да направите някаква добрина. Това, че ще зарадвате някого ще направи първо вас щастливи и така една добрина прави двама човека щастливи. Искам мили мои да ви кажа и следното нещо : на Земята има правило „ око за око , зъб за зъб “ , но това , мили мои , са много изхабени думи , защото това правило важи при ниските енергии , при плътния план, а във високите енергии няма място за отмъщение , злоба , ненавист. Затова , мили мои деца , прегледайте правилата си , които сте приели за себе си и които спазвате в живота си – дали са подходящи за високите вибрации , дали се вписват в представите ви за новите хора , дали отговарят на Моите Канони. И още нещо , това че вие си мислите , че сте праведни , че мислите ви са чисти , не винаги е така. Много често виждате само вашата гледна точка и не отчитате как действията ви се отразяват на другите около вас. Това , че причинявате болка на някого , често дори не ви интересува , но , мили мои , това трябва да се промени , крайно време е да приключите с тези действия , присъщи на ниските вибрации. Тук горе могат да дойдат души , променили в себе си отношението си към другите хора , приели новите Божествени Канони за свои принципи , прилагащи и на практика в живота си. Така , че прегледайте си днешния ден , как постъпвахте и заявете в мислите си , какво искате да промените за утре , как да постъпвате , какво да говорите. Обичам ви , деца мои , и промяната трябва да настъпи във всеки един от вас , за да можете да дойдете при Мен. Ваш Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! Амин !Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова – Масура http://otkrovenia.bg/2012/01/20/20-01-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/                                                                                                                                                                                                                       21.01.2012 г. Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух !

Здравей , мило мое дете. Искам днес да ти предам моето послание за всички вас и най-вече за хората , които съм избрал първи да преминат в горните измерения при Мен. Вие , мили мои деца , ще проправите пътя , ще поставите основите на мостовете , по които ще преминат всички , които искат да дойдат при Мен. Вие , тези които ще преминете първи ще преживеете нещо , за което до сега само единици от човечеството са направили , ще трябва да откривате принципите и начините , по които процесът на прехода да бъде по-лек за тези след вас. Вие ще сте тези , които ще разкажат на другите , какво сте видели , какво сте усетили и как сте го направили . Всички вие мои деца сте тъй дълго чакани тук горе , отдавна , много отдавна трябваше да бъдете тук. Но сега , когато този момент настъпи АЗ ви очаквам и ви приветствам за вашата смелост да направите тази първа крачка в неизвестното . Подгответе се , деца мои , старателно , подгответе се внимателно , обмисляйки всеки един детайл , всяка една възможност. Аз ще ви водя, но вие трябва да свършите много неща. Искам още да ви кажа , че ще срещнете много неразбиране , недоверие и отричане от част от хората около вас , но това не бива да ви отказва , защото същите тези хора след това ще разчитат на вас. Вие ще сте тези, които ще трябва след това да ги хванете за ръка и да ги доведете. Те все още няма да ви вярват, но веднъж стъпили тук ще разберат вашите думи , вашите действия , вашата победа. Още веднъж ви казвам – не се страхувайте от нищо , не се тревожете за нищо , всеки от вас ще има всичко необходимо , за да направи тази крачка , тази огромна стъпка в историята на човечеството. Обичам ви , деца мои , и съм щастлив , че този велик момент е така близо.
Ваш Небесен Отец св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова – Масура http://otkrovenia.bg/2012/01/22/21-01-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/                                                                                                                                                                          23.01.2012 г. Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух !
Мили мои деца , обръщам се към вас , за да ви кажа , че трябва всеки един от вас да започне подготовката си за Възнесението. Няма време , мили мои деца , а толкова неща сте натрупали както физически , така и емоционално. Започнете веднага , не отлагайте , не се съобразявайте с мнението на околните – просто започнете. Колкото по-бързо го направите , толкова по-рано ще ви включа в процеса. Не чакайте последния момент, защото тогава ще е най-трудно.
Започнете , мили мои деца , с очистване на физическото си тяло , откажете се от всичко изкуствено , преработено и отровно за вас. Дал съм ви на Земята толкова плодове и зеленчуци , на които да се наслаждавате , да ги редувате , да ги сменяте. Започвайте първо с плодовете , защото те ви почистват и след това зеленчуците и варивата , за да получите градивните елементи за вашето тяло. Опитайте се , мили мои деца , да не прекалявате с количеството на другата храна , която по навик ще продължите да ядете. Постепенно се отказвайте от нея и от всичко изкуствено и ненужно за вас. Още веднъж ще ви кажа – естествената храна , набраната в градината ваша продукция е най-добрата ви храна , тази която сте отгледали с любов. Но дори и да не можете да направите това изберете най-доброто за себе си от това , което ще намерите на пазара. Обръщайте по-голямо внимание на това , което ядете. Обгръщайте го с любов , защото то влиза във вас и ви изгражда като тела. Намалете и изключете максимално химичните вещества , които използвате. Те проникват във вас през кожата ви , с храната ви , с водата. Това ще облекчи допълнително вашата подготовка на телата.
За емоционалното ви почистване ще кажа следното. Негативните събития около вас няма да спрат изведнъж , но вие сте тези , които можете да решите какво да приемете чрез четене или телевизия и какво не. Колкото по-малко се съсредоточавате в отрицателните неща , толкова по-малко енергия те получават от вас и така постепенно биха изчезнали , но хората , те толкова са свикнали да преживяват трагедиите на другите около тях , че не съзнават как сами стават причина тези неща да продължават. Ще ви кажа и още нещо , трябва да изпращате любов и състрадание на хората около вас. Ще попитате какво е състрадание – състраданието , мили мои деца , е чувството на съпричастност с болката на другия , но не като я поемеш в себе си и по този начин я усилиш , а като му изпратиш мир и хармония и твоята любов , която имаш в сърцето си ще преобразува страданието , ще неутрализира болката по един невидим начин , но вие ще видите как човека до вас се променя , как му става по-леко на душата. Опитайте , мили мои деца , и не се отказвайте при първия неуспех , проявете упоритост , настойчивост и отговорност. Скоро след това ще забележите промяната , ще забележите радостта и щастието около себе си. И Аз съм сигурен , че тези от вас , които го направят ще почувстват Моята Благодат , която ще изпратя на всеки от вас , който тръгне по този път. Обичам ви , деца мои , и ще ви напътствам , всеки един от вас е важен за Мен , всеки един от вас е частичка от Мен , скъпа и необходима.
Ваш Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова – Масура http://otkrovenia.bg/2012/01/23/23-01-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/                                                                                                                                                                                                                                                                     25.01.2012 г. Послание на Нашия Небесен Отец, св. Син и св. Дух !

Мило мое дете, искам да се обърна към вас, за да ви кажа, че днес вие стоите на прага на Новото Време и съвсем скоро за вас вратата на високите измерения ще бъде широко отворена и ще можете да дойдете тук и да останете. Очаквам всеки един от вас и искам да ви видя тук оставили своите тревоги, оставили гнева, омразата и недоверието помежду си. Тук при Мен ще дойдат само хора, приели Моите Закони, готови да променят изцяло своя живот на други принципи – Моите принципи, да оставят зад себе си злобата и недоверието. Тук има изобилие, има всичко, от което се нуждаете и всеки ще получи толкова, колкото му е необходимо и когато му е необходимо. Тук няма недоимък, беднота и мизерия. Ще имате всичко, от което се нуждаете, ще има за всички вас. От вас искам да приемете Мен, да се оставите на Мен и да Ми се доверите – Аз няма да ви подведа, Аз съм ви създал и искам за вас най-доброто. Но вие трябва да се промените, вие трябва да приемете Новите Принципи, Новите Закони, за да може хармонията тук да не бъде нарушена. Вие сте част от Мен и Аз чрез вас искам да натрупам друг, различен опит, искам да живеете в мир, сътрудничество и изобилие, искам да творите, а не да си изкарвате хляба. Вие сте Богове, а не роби. Сега, когато стоите на прага в очакване на великото събитие, Аз ви приканвам да почистите в себе си, да подредите мислите си и чувствата си, да започнете от там, където е най-трудно. Защото, мили мои деца, това което ви е най-трудно ще изисква най-много време, за да бъде променено.
Отдавна съм ви дал Моите принципи, по които трябва да е устроен светът около вас. Но вие толкова сте подведени от тъмните сили, толкова сте затънали в материалния план, че сте забравили Мен, Моите закони, Моите правила. Но Аз ще ви ги напомням , Аз ще ви ги повтарям до тогава, докато забравите всичко старо, гнило и ненужно и Ме приемете в сърцето си, където има място само за Мен.
Истинският ви живот ще започне тук при Мен , вие ще се събудите и ще видите красотата му , ще усетите уханието му , ще почувствате топлината му. Сега никой от вас не може да си го представи , никой не знае как изглежда, но скоро всеки един от вас ще може не само да дойде , но и да живее тук в мир , хармония и светлина. Но вие мили мои деца трябва да изберете , трябва да пожелаете това за себе си, трябва да го поискате силно. Вие трябва да почувствате вътрешния подтик да направите тази крачка. А за това е нужна Вяра, Вяра в Мен, в Моя промисъл за вас. Нужна е Надежда, че Аз съм се погрижил за всичко, което ще ви трябва, за вас за най- близките ви хора. Никой няма да бъде забравен, за всеки един от вас Аз ще попитам, Аз ще го потърся. И когато той бъде готов, Аз ще го извикам и ще го вдигна тук. А тези от вас, които ще останат и ще се чудят до последния момент ще преживеят мъките и страданията на своя избор. Те ще изпитат онова неприятно чувство, че не са „ хванали последния влак “ . Но до тогава има време и всеки от вас може да си „ купи билет “ , да си „ запази място “ , ако само вътрешно за себе си направи избора с Мен или без Мен. Това е вашият избор сега , направете го и няма да „ изпуснете влака “.
Днес , в тези дни на подготовка вие , които ще бъдете първи при Мен , трябва да покажете на другите , на своите приятели и близки тази вяра , тази готовност да направите скока , да се качите в асансьора и да дойдете при Мен. Аз ще ви посрещна и ще ви обгърна с Моята Любов. Аз ще ви покажа новия свят , новата земя , новия живот. Ще ви пренеса през времето и пространството и вие ще усетите щастието и радостта на високите измерения.
Искам да ви обърна внимание и на следното нещо – вие няма да можете все още да останете тук , не сте готови все още да направите това, но Аз искам да видите, да почувствате и да разкажете на другите , за да могат и те като вас да пожелаят промяната, да положат усилие за своето трансформиране. Защото тук няма да издържат телата им, няма да го понесат душите им.
Искрено се надявам, деца мои да се промените за малкото оставащо ви време, за краткото време, в което ще трябва да покажете, че сте с Мен. Оставам в очакване на всеки един от вас , на всяка душа , пожелала да дойде тук.
Ваш Небесен Отец, св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова – Масура
http://otkrovenia.bg/2012/01/25/25-01-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/                                                                                                                                                                                                                                 image                                                                                                                                                                                                       
Категория: Изкуство
Прочетен: 2269 Коментари: 0 Гласове: 8
Последна промяна: 26.01.2012 01:42
 18.01.2012 г. Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! чрез Велина Петрова – Масура http://otkrovenia.bg/2012/01/18/18-01-2012%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/ 

Здравейте , мили мои деца , днес се обръщам към вас , за да ви предам Моите думи , Моите мисли за една много важна тема . Темата за това , как да живеете по-добре , по-пълноценно . Вашият живот е последователност от случки , в които вие участвате . И когато всяка отделна случка ви носи положителни емоции , ви носи радост вие се чувствате щастливи . А когато вашите очаквания , вашите желания не се сбъдват вие се чувствате нещастни , обвинявате Мен , обвинявате обществото за това , че вие сте нещастни . Но , скъпи мои деца , вгледайте се в себе си , потърсете в спомените си дали външни причини са ви направили някога за дълго щастливи ?! Всичко , което ви е нужно , за да бъдете щастливи се намира във вас , Аз съм във вас , Любовта е във вас . Опитайте , мили мои деца , да направите някой друг щастлив като му подарите усмивка , като му изпратите малко Любов , като го погледнете през Моите очи. Отделете от времето си , отделете от вниманието си , за да погледнете някой в очите , да видите какво се крие там , какво чувства в момента човекът до вас , може дори да е непознат , с който ще бъдете близо само няколко минути . Ако го погледнете с Любов , ако му изпратите усмивка , ако го попитате „ как е ? “ ще усетите връзката между вас , ще усетите топлината на споделената Любов между две души . Тогава Аз ще бъда с вас , Аз ще чуя проблемите ви , ще ви изпратя помощници , които ще ви помогнат да споделите енергията , която Аз ви изпратя . В този момент вие ще почувствате щастието , истинското щастие , което ще бъде с вас повече от един миг, щастието , за което ще си спомняте дълго след това .
Искам да ви обърна внимание на още едно нещо . Това е нашето общо отношение към живота . Казвам нашето , защото имам предвид и Моето участие в дадения момент. Отношението ви към живота въобще като към опитност , която сте дошли да получите . Ако вие се настроите да получите от живота радост и щастие , това ще получите , ако обаче мислите , че той е труден , че той е мъчителен ще получите мъки и трудности . Така , че мили мои деца , изберете радостта и щастието , изберете любовта и усмивката и те ще бъдат във вашия живот и споделяйки ги с хората около вас – познати и непознати – те ще се множат , ще стават все по-чест гост във вашия живот . Така и Аз ще бъда с вас , и Аз ще споделям с вас радостта , защото Аз съм Радостта , Аз съм Щастието , Аз съм Живота .
Не се самозалъгвайте , че истината е в парите , в осигурения живот , в материалното благополучие . Това са най-големите заблуди на това човечество , което не вижда Мен , не иска да знае за Мен и се състезава с „ вятърни мелници “ . Всеки от вас в един момент осъзнава това , осъзнава , че без Мен нищо не се случва , нищо не може да постигне и само обръщането ви към Мен , приемането на Моята ръководна за всеки един от вас роля , може да ви изведе от омагьосания кръг , в който сте влезли . Тогава трябва само да ми се доверите , да се оставите да ви водя и Аз ще направя всичко , за да не останат незадоволени вашите нужди , вашите желания , за да не останат неосъществени вашите проекти , но само тези , които са в хармония с Моя план , само тези , които ще ви направят по-добри , само тези , които са полезни за вас и другите около вас . Оставям ви сега , деца мои , да прегледате ежедневието си , да огледате всяка минута от деня си , за какво , мили мои , я използвате . Полезни ли са за някого вашите действия или вредата от тях е по-голяма от ползата , правят ли някого щастлив или омразата и ненавистта са единствен резултат ?! Искам , мили мои деца , да направите Рай на Земята . Но самите вие трябва да сте радостни , да правите хората около вас радостни и тогава ще настъпи този миг , в който Аз ще сляза сред вас , във вас , във всичко около вас . И тогава няма да има място за нищо друго – само Радост и Любов . Това е Моят промисъл , това Аз подготвям дълго и искам вие , моите частички да го направите . Искам вие да живеете там , искам вие да го занесете на другите места , където ще ви пратя . Обичам ви , мили мои деца , и Моята Радост е вашата Радост , Моето Щастие е вашето Щастие , защото ние сме Едно и всеки от вас трябва да го разбере веднъж за винаги . Ваш Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

image                                                                                                                                                                                        
Категория: Изкуство
Прочетен: 1956 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 27.08.2013 00:41
15.01.2012 г.  Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! чрез Велина Петрова-Масура http://otkrovenia.bg/category/%D0%BC%D0%B0%D1%81%D1%83%D1%80%D0%B0/

Мили мои деца , обръщам се към вас днес , за да ви кажа , че времената за прехода са вече настъпили , вече започвам това , което подготвях толкова време. Вие , които вече сте готови започнете да се подготвяте за заключителната част по вашето Възнесение. Искам още да ви кажа , че това което ви очаква е ДОБРО , това което съм ви приготвил е ДОБРО , това което вие искате е ДОБРО . Искам още да ви кажа , че трябва да използвате всяка минута за подготовка , за настройка с Мен , за да успеете при дадения от Мен знак да направите това , което всички вие ще изживеете точно в този свой живот. Аз ще ви дам това , което ви е необходимо в правилния момент , вие просто трябва да сте готови психически и умствено и да започнете този велик скок .

Искам още върху нещо да ви обърна внимание – вашето отношение към процеса е много важно . Дали вие сте отворени за изненадите , които съм ви приготвил или неизвестното ще ви плаши . Аз очаквам от вас да сте отворени , да сте готови за всичко , което може да ви се случи , да сте в очакване на Моя знак и когато Аз реша , че подходящия момент е настъпил да ви вдигна високо , да ви изтегля тук горе , тук където е вашето място . Обичам ви деца мои и ви очаквам с искрена радост съвсем скоро . Ваш Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова -Масура
http://otkrovenia.bg/2012/01/15/15-01-2012%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/                                                                                                                                                                                                                                                                            13.01.2012 г. послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух !

Мило мое дете , днес се обръщам към вас , за да ви кажа , че трябва да започнете да говорите повече на хората за това , което се очаква да се случи 2012 г. , прехода който ни очаква , трябва да се казва на всички , с които се срещате. Хората , които никога не са чували за настъпващите промени не са никак малко и вие , тези които вече знаете и се подготвяте , трябва да им казвате независимо дали са отворени или не , всеки един човек трябва да знае какво се очаква , така това дали ще предприеме нещо за себе си е негов избор , но вие като мои пратеници трябва да говорите. Оглеждайте се около себе си , какво се случва в обществото , какво се случва в града ви и ще забелязвате промените които настъпват и вие , точно вие знаете защо стават и вие имате правилното обяснение и трябва да споделяте своето знание , за да започнат и те да забелязват , да поглеждат на събитията от Моята гледна точка и да променят своето отношение към живота и към Мен. Говорете , мили мои деца – вие сте моят глас сред хората и те трябва да го чуват. Обичам ви и когато започнете да го правите Аз ще ви дам правилните думи , ще имате правилната мисъл , за да стигне тя до конкретния човек , до конкретната група и да отговоря на техните въпроси , които си задават. Когато вие говорите – все едно говоря Аз. Ваш Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин!

чрез Велина Петрова – Масура
http://otkrovenia.bg/2012/01/13/13-01-2012%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        1 Коментар   

Надежда А . : Трудно е ! Опитвам като започвам от себе си почистването , стремя се да показвам на хората около мен първо позитивното мислене , Вярата в Бога , но често нещата са нещо като „ глас в пустиня “ . Усещам - уж познатите ми се отварят , но толкова много е наслоено недоверието и материализма , че едва ли ще ми стигне времето , а и силата , за да ги пробивам…сякаш съм от някакъв друг свят . Е , няма да се отказвам до последния момент .
качено от Велина Петрова – Масура

„ Искам , мило мое дете да отговоря на Надежда , мила моя Надежда това , че срещаш толкова прегради у хората не трябва да те отказва от това да го правиш. Нека поне да са чували за Мен , за Моите думи , за Моя промисъл. Не се отчайвайте ,  мили мои деца , не се отказвайте когато срещнете трудности , те не са защото вие не сте се справили , а защото наистина толкова много лъжи и изкривявания са наслоили за Мен. Но всичко ще бъде почистено и важното е хората да знаят , да са чували за Мен , за промяната която подготвям. Обичам ви и съм сигурен , че вие ще се справите , ще видите , че с всеки изминал ден ще ви става по-лесно и най-важното – няма значение дали в момента те го разбират – важното е , че е стигнало до тях , че вече са го чули , че вече някой им го е казал. Ваш Небесен Отец , св. Син и св. Дух  ! Амин ! Амин ! Амин !    ‎                                                                                                                                                                                                                                                          17.01.2012 г. Въпрос и отговор .


Въпрос : Как ще се случат нещата , Възнесението с децата ?

Да , мила моя , важен въпрос , касаещ хората , които сега полагат грижи за отглеждането на децата си. Но те не бива да се тревожат , децата родени през последните 10 години са души , избрали да преживеят тази опитност и да помогнат на родителите си да преминат в другите измерения. Те са чисти и не носят негативите , които възрастните хора събират цял живот. Те са леки и за тях преходът не е болезнен. Ще имат достатъчно сили да понесат всичко и вие не бива да се тревожите за тях. Ваш Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова – Масура http://otkrovenia.bg/2012/01/16/17-01-2012-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81-%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80/                                                                                                                                                                          

  image                                                                                                                               
Категория: Изкуство
Прочетен: 2853 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 17.01.2012 17:50
11.01.2012
" Стъпала на прозрението " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

1. Аз продължавам да предавам Своите ПОСЛАНИЯ единствено поради това , да опитам чрез СВОЯТА ЛЮБОВ да направя , струва Ми се , съвсем невъзможното – да заставя хората да прозрат , че те могат да видят Света с очите на Бога !
2. Тази задача се оказа най-трудната дори и за хората в Русия , които независимо от своя Духовен потенциал , продължават да се мъчат в съмнения, защото по мнението на много от тях , ПОСЛАНИЯТА от Самия Творец не могат да бъдат свързани с реалността , а още по-малко с нецърковния ( не вярващия в църквата ) човек !
3. Отговаряйки в тази връзка на шегата , която върви по Интернет , че „ Бог е един , а провайдери много ” , мога да кажа , че Бог наистина е ЕДИН и Моят „провайдер ” също е ЕДИН , ЕДИН е и Моя Посланик , чрез който Аз предавам Своите ПОСЛАНИЯ към хората !
4. Тогава на въпроса „ откъде има толкова много провайдери и толкова много посланици ? ” Аз мога да ви отговоря , че Пространството ( и на хората сега вече това им е много добре известно) е многостепенна Божествена Пирамида, всяко ниво на която притежава не само свое ниво на Знания ( на съвършенство ) , но и свое ниво на Дуалност , потвърждавайки с това , че нивото на Дуалност отразява нивото на ПЪРВОМЪДРОСТТА на Творящото Начало на Началата .
5. Нали Аз много пъти ви говорих , че МЪДРОСТТА е критерий за СЪВЪРШЕНСТВО за всяко от нивата на Единната Божествена Пирамида ( на Мирозданието ) , и единствено на Нейния връх – на нивото на АБСОЛЮТА – се постига Най-високо СЪВЪРШЕНСТВО , тоест отсъствие на Дуалност !
6. За сега обаче хората се намират все още в Плътния план и на такова ниво на Пирамидата на МИРОЗДАНИЕТО , където Божествените сили са се срещнали във Велико противостоене , определящо бъдещето на човечеството!
7. Така както е известно сега ( на хората ) , в тази принципна борба за силите на Задържането са приемливи всякакви средства , позволяващи да се преустанови , и още повече , да се спре процесът на Духовно прозрение на човечеството !
8. Затова обсъждайки многостепенността на Пространството , Неговото Велико многообразие , не трябва да се забравя , че полуистината , включвайки в тази връзка и преднамерената лъжа , може да идва преди всичко от силите на Задържането !
9. Толкова неочаквано рязко нарастване на бройката на прозрели пророци (посланици ) може да бъде не само от различните нива на Мирозданието , но и , което е най-вероятно , от силите на Задържането , спиращи , при това доста успешно , Духовното прозрение на широките маси от хора на тази огромна арена на борба за нови посветени или нови хора на Светлината !
10. Та нали Аз ви предупреждавах , че борбата за всяка Душа , за всяка частица от Творящото Начало на Началата с всеки изминат ден ще става все по-нажежена , защото от СВОБОДНОТО решение на всеки човек сега зависи бъдещето на Планетата Земя !
11. Вас вече ви „ разлюляват ” с финансови кризи , с избори за президенти , със създаване на нови политически и обществени концепции за развитие ( на страната ) , тоест с всичко това , което изисква от хората повишено внимание и социална активност, откъсвайки ги от собственото им УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ , без което , каквото и да си говорим , ЧУДОТО НА ДУХОВНО ПРОЗРЕНИЕ и ЧУДОТО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕ никога няма да се случи !
12. Повярвайте МИ , днес за хората няма нищо по-важно от собственото им ДУХОВНО ПРОЗРЕНИЕ и ДУХОВНОТО ИМ ЕДИНЕНИЕ , затова и такова разнообразие от мнения и инициативи от страна на властите си е пряко участие от силите на Задържането , които успешно насаждат на хората дискусии от всякакъв род на тема изграждането на « УТРЕ-шна » Русия и на цялото човечество !
13. Аз все пак се надявам , че за повечето от хората в Русия вече е ясно , че „УТРЕ ” без приемане на ЕДИНСТВОТО или на ЕДИНИЯ БОГ, тоест без съзнателно отказване от „ провайдерите ” е просто невъзможно !
14. Така е , Аз участвам във формирането на Висшето вътрешно „ Аз ” на хората , но Аз не мога да им бъда опекун всяка една секунда и не желая да ги „ водя за ръчичка ” тогава , когато те трябва да проявят своята СВОБОДНА ВОЛЯ !
15. Под думата „ ТОГАВА ” Аз разбирам свободната НАСТРОЙКА или ПОСЛАНИЕТО за собствената си Духовна ТРАНСМУТАЦИЯ , тъй като каквото и Аз да говоря на хората , в каквото и да ги убеждавам , без проявата от човека на СВОБОДНОТО му желание и СВОБОДНАТА му ВОЛЯ нищо няма да се промени !
16. Русия ( така , както вече ви казвах ) е съсредоточила в себе си най-високият потенциал от силите на СВЕТЛИНАТА и струва ни се , че трябва единствено мъничко да се побутне , за да може Божествената СВЕТЛИНА да се разлее по тази огромна територия , осветявайки ПЪРВОЛЮБОВТА – сега вече върху цялата Планета !
17. На тази огромна територия на СВЕТЛИНАТА , стана вече много тясно от посланици от всякакъв характер , които поради собственото си неразбиране , или още по-лошо , по указание от силите на Тъмнината , носят със себе си думи на полуистина , а много често и откровена лъжа , опитвайки се да разединят силите на СВЕТЛИНАТА и по този начин да спрат процеса на Духовно прозрение и Духовно ЕДИНЕНИЕ !
18. Всичко това става пред очите на хората на ВЯРАТА и на НЕВЕРИЕТО и независимо от Моето проявление ( присъствие ) в Плътния план , заразява с греха на съмнението все още неукрепналите Души на хората , стремящи се към Истината , тоест към Бога !
19. И сега тук Аз съм принуден отново да обяснявам на хората , че под Божествена регулярност ( Власт на Бога на Земята ) Аз разбирам преди всичко БОГОУПРАВЛЕНИЕ и проява на СВОБОДНА СЪБОРНОСТ , тоест САМООРГАНИЗИРАНОСТ на хората , позволяваща в СЪНАСТРОЙКА с Твореца да се прояви ПРАВОТО НА СВОБОДНА ВОЛЯ !
20. С други думи , Божествената регулярност е Власт на БОГА на Земята , осъществима чрез Посланик – а не чрез Посланици , както това ви е прозвучало в последното Послание – при проявата от всеки човек ( и това е основно условие ) на СВОБОДНА ВОЛЯ , тъй като единствено в този случай свободната ВОЛЯ на човека и ВОЛЯТА на Бога ще съвпаднат !
21. Повярвайте Ми , днес по никакъв начин не бива да се разпилява вниманието по изучаване множествеността на проявление на Божествените сили , хората се намират в Дуално Пространство , предоставящо ПРАВО на всяка частица на Твореца ( на всеки човек ) да прояви МЪДРОСТ в избора на своя път във Вечността и потенциал на Творящото Начало на Началата !
22. Формиращият се от хората в Русия Творящ ЕГРЕГОР е все още много крехък и всяко съмнение , и особено отвличането към обсъждане на посланията от Тъмните сили , може да доведе до това , че част от неукрепналите Души ( хора ) да се поддаде на „ елея ” на силите на Задържането и съвсем незабележимо да премине в техния лагер , загубвайки ПРАВОТО си на самоусъвършенстване !
23. Аз много внимателно наблюдавам Духовното прозрение на хората на Русия и мога да кажа , че независимо от големия прогрес ( та нали Моето Движение започна да се формира едва преди няколко месеца ) , вирусът на съмнението вече е успял да проникне дори в редовете на струващите им се , най-истински хора на СВЕТЛИНАТА !
24. Движението трябва да разбере , че Русия също много внимателно наблюдава за израстването на САМОСЪ-Знанието на участниците от Движението на Самия Творец , затова днес по никакъв начин не трябва да се допуска в редовете на воините на СВЕТЛИНАТА дори и най-малкия сепаратризъм , тъй като Духовното залитане и неувереност могат да поставят кръст на всички ПОСЛАНИЯ , които са предназначени да укрепят Духовното Единство на Народа !
25. Настъпи годината на Бога , и искат ли това хората или не го искат , но е настъпила годината на Духовна трансмутация , година , която ще намести всичко по своите места , когато разделянето на човечеството на хора на ВЯРАТА и НЕВЕРИЕТО ще стане исторически финал на Великото Преображение на Пространството !
26. В заключение на днешното Послание искам да помоля хората да бъдат пределно внимателни към себе си и към този Духовен промисъл , който трябва да съпровожда тяхното САМОусъвършенстване , тъй като без него е просто невъзможно да се премине Духовната трансмутация , тоест е просто невъзможно да се приеме правилно и МЪДРО решение на СъТворец !
27. Единствено преминавайки през всички етапи на Духовно прозрение може да се постигне Духовно Единение , което ще бъде предтеча на победата на силите на СВЕТЛИНАТА над силите на Задържането , тоест предтеча на формирането на Новата Божествена регулярност , нямаща нищо общо с последния парад на Тъмните сили тази пролет !
28. Не забравяйте , пролетта на тази година е времето за пробуждане на силите на СВЕТЛИНАТА и времето за реализация на Моите Планове по преустройството не само на Русия , но и на цялото Планетарно Пространство и участието на Народа на Русия в това Божествено Преображение е вече предопределено !                             
                                                                                                                                                                            http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=963                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       В 9 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ - творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !   ((((((((((((((( ♥ ))))))))))))))))                                                                                        
                                                                                                                                                         image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Послание за Духовно Единение

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                      

                                       Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство!


                                    
Категория: Изкуство
Прочетен: 3708 Коментари: 2 Гласове: 8
Последна промяна: 12.01.2012 15:09

image СаЛуСа , January 11, 2012
Скъпи мои , имайте предвид , че вашите вярвания са тези , които могат да ви задържат назад , така че особено важно е тази година да сте с отворен ум . С напредването на годината ще излязат толкова големи истини и в зависимост от източника ще бъде разумно внимателно да прецените какво е дадено . Разбира се , крайното решение зависи само от вас и никой друг не може да поеме отговорност , но това е време да бъдете честни със себе си и да следвате импулсите на сърцето си. Тъй като нивата на съзнанието ви се повишават , вие ще сте в състояние да различите по-лесно истината и бавно да изградите разбирането си . Вие имахте много животи и възможности да продължите с духовната си еволюция , а сега достигнахте най-последния шанс да се присъедините към всички тези , които вече са подготвени за Издигане . Разбира се , някои ще продължат да имат малко или никакъв интерес , вземайки решението си да придобият още опит в третото измерение . Позволете на такива души , които имат право толкова , колкото всички други , да следват собствения си път .

Все още се извършва голяма дейност и ние имаме всички очаквания за голям пробив в най-скоро време . Подпомагани сме значително от онези от вас , които не само стоят за истината , а излизат и я разпростират надлъж и шир . Това има ефект в промяната на енергиите към много по-висока вибрация и заедно с другите усилия да се донесе повече Светлина на Земята , помага за трансмутирането на по-ниските енергии . Ние бихме могли да форсираме промените , но това не е начинът , по който работим , а най-добре е да правим това заедно , тъй като е важно вие да създавате собствено темпо за напредък . Разбира се , има въпроси , които са наша собствена пряка отговорност и ние се движим в абсолютно правилна посока , както е планирано . Въобще не се страхувайте , тъй като Галактическата Федерация е страхотен играч в играта , която се играе . Победата е вече наша , а това също означава , че вашият път към Издигането е разчистен и нищо не може да попречи на гранд финала , който ще бъде отпразнуван във Вселената .

Когато ви се каже , че сте Хора Ангели , знаем , че ви е трудно да го разберете и много от вас намират за трудно да го приемат . Обаче , ние няма да ви подведем и е време да научите истината за себе си . Част от проблема ви е , че вие сте били карани да се чувствате безполезни и не ви е оказано уважението , което заслужавате . В действителност , това е повлияло на взаимоотношенията между всички вас и вие също не успяхте да се уважавате взаимно . Проблемите ви като Човешка Раса са от преди хиляди години , когато падахте все по-далеч в ямата на мрака . Излизането от нея доведе до катерене , в което инстинкта ви означаваше , че само най-здравият и най-силният са оцелели и от тогава насам е било така . Въпреки това , напоследък Светлината проникна в тази твърда външна кожа и запали сърцата ви , така че любовта и състраданието нараснаха . Сега имате значителни сили на Служители на Светлината , които се изправят и говорят тяхната част , а това помага на другите да осъзнаят специалното си място във Вселената . Всички вие сте велики души , спомнящи си кои в действителност сте и подготвящи се да заемете мястото си с нас .

Към края на тази година онези от вас , които избират да се издигнат , ще бъдат готови и ще са се променили доста значително спрямо това , което сте сега . Основната разлика ще бъде в нивата ви на съзнание , които значително ще се разширят в много близко бъдеще . В това вие ще имате помощта ни , включително технологии , които могат да ускорят целия процес . Това е съвсем в реда на нещата и в общи линии цялото знание ще бъде програмирано във вас , тъй като не е необходимо да прекарвате много време в учене , тъй като сте свикнали да действате . С времето вие директно ще включите Универсално Съзнание и ще придобиете нива на Христово Съзнание , което ще ви отведе навсякъде , където искате . Вие ще сте преодолели ограниченията , които сега ви задържат .

Много лидери все още не могат да мислят по отношение на мирното съвместно съществуване и все още намират за трудно да вярват един на друг . Това е нещо , в което ние ще се включим , тъй като вие хората го изисквате заедно с край на всички войни . Ние ще осигурим фона , който ще попречи на която и да е държава да вдигне оръжие против друга и гарантираме , че няма да има нарушение   . Имаме прости мирни средства да направим това , така че войната да е невъзможна и да направим всички оръжия на войната неизползваеми . Парите и енергията , изразходвани за въоръжаване в продължение на хилядолетия , могат да ви осигурят добър стандарт на живот . Унищожението и загубата на живот бяха пряко неподчинение на Божиите Закони , ето защо сте си създали такава тежка карма. Въпреки това  , много се придвижиха отвъд такива нива на мрак и зло . Битката между Светлината и Тъмнината приключи , а Светлината е на път да предприеме изключителна стъпка напред , така че всички ще видят посоката , в която Човечеството навлиза .

Както често посочвахме напоследък , тъмните сили правят последните си опити да причинят страх , но те повече няма да имат ефекта , на който се надяват , а това ще им откаже енергията , с която те се хранят . Останете спокойни и знайте какво се случва , без да им давате никаква енергия . Ние предпочитаме да гледате на тях като на изгубени души и като такива , дайте им от любовта си , така че да може някой ден те да се върнат към Светлината , както със сигурност ще го направят . Никоя душа не е изгубена за всички времена , а Бог с голямо състрадание ги обгражда с любов , която ще възпламени техните Божествени Искри отново . По свой собствен начин те са служили на велика цел , като ви показваха какво може да се случи , когато изгубите пътя си и сте погълнати от мрака .

Много от вас постигнаха забележителен напредък в издигането на вибрациите ви през последните няколко години и носят Светлината за Човечеството . Това е , за което дойдохте и сте част от прекрасно събрание , което се въплъти специално , за да помогне на другите и да види как се случва Издигането. Толкова голяма част от вашата работа премина тихо зад кулисите , но сега дойде времето , когато вие би трябвало да сте в състояние да пристъпите напред и да завършите житейския си план . Разкриването наближава още повече , а това ще освободи много хора , които могат открито да говорят за своята истина чрез личен опит .  Какви вълнуващи времена стоят само зад ъгъла , а ние очакваме своята възможност да говорим с вас чрез медийните ви системи . Имаме много да ви разказваме и вече сме напълно подготвени за този случай .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви благославям от името на нашите екипи , които се чувстват толкова доволни и привилегировани да вземат участие в такова велико събитие като вашето Издигане .

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired

                                                                                 image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    
Категория: Изкуство
Прочетен: 2829 Коментари: 2 Гласове: 6
11.01.2012 15:19 - Усещате ли ?!
    Усещате ли ?!

Усещате ли радостта,
която ражда се в живота ?!
Усещате ли Любовта,
която ни залива отгоре ?!
Висша Енергия лее се над нас,
денем и нощем в сияйна люлка люлеят ни !
И каква Благословия,
каква помощ свише,
толкова ръце – криле,
протягат се към нас
за утеха и помощ !
Нежна грижа и топла обич,
дават ни, безмерно и неудържимо !
Усещате ли, чувствате ли Божия Дух,
възраждащ се във нас,
Светлината, която готова е да се разпръсне
на милиарди искрици, като Заря,
по цялата Земя ?!
Еха !
Светъл празник ! Тържество !
Ангелски фанфари зоват ни !
Любящ Отец ни очаква ! Всички ! Сега ! Да !


Деляна Ангелова

11.01.2012 г.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                             image                                                                                                 
Категория: Изкуство
Прочетен: 1018 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 27.08.2013 00:39
                            09.01.2012 г.    Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! 
                                             чрез Велина Петрова – Масура                                                                                  http://otkrovenia.bg/2012/01/09/09-01-2012%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/ 
                                                                                                                                                                                                        Здравей , мило мое момиче , обръщам се към теб и твоите приятели , за да ви кажа , сега в тези дни трябва да запазвате високите вибрации , да ги усилвате както можете с дишане , с медитации , с радост и щастие , защото искам да стартирам процеса на Възнесение , процеса на преход във високите вибрации . Всички вие сте готови вече и Аз искам да започнете този преход , да имате време да разказвате и да споделяте с другите , да се разгърне дискусия , да се обсъждат опитностите . Искам също да ви кажа да пробвате , да опитвате и да се оставите да бъдете водени . Искам да ви кажа още ,че до всеки от вас има ангел , ангел чиято задача е да ви помогне . Обръщайте се към тях , вслушвайте се в техните напътствия и ще придобиете тези знания , които са ви нужни в конкретния момент. Аз ще ви водя през процеса , ще ви напътствам , за да преживеете радостта и щастието , което е във високите измерения с по-малко болка . Но трябва и вие да си помогнете . Вслушвайте се в Моите думи , вслушвайте се в себе си дълбоко , там където са най-съкровенните ви мисли . Не се страхувайте от нищо . Нищо лошо няма да ви се случи . Оставам с вас до последния човек , който остане на Земята . Няма да оставя никого без помощ , без подкрепа ако той я пожелае . Обичам ви ! Ваш Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   11.01.2012 г. диалог с Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух !                                                                                          Мило мое дете , обръщам се към теб и чрез теб към твоите приятели , за да ви кажа , че времената бързо се променят и вие трябва да се променяте също така бързо , ако искате да останете в процеса и да се придвижвате към Мен.
Можете ли да започнете да се променяте толкова бързо , че да успеете да наваксате натрупаното изоставане ? Можете ли да направите приоритет в ежедневието си духовното ви израстване и трансмутация ? Можете ли да имате достатъчно силна вяра в Мен , за да се изправите срещу Тъмните сили , които заливат все още ежедневието ви ? Аз очаквам от вас да направите своя избор и да промените всички навици , които ви пречат да бъдете светло същество , да се откажете от лъжата и полуистините , с които боравите в ежедневния си живот. Аз съм Истината и ако вие идвате при мен , не можете да продължавате с лъжи – дори и такива , които ви се струват безобидни. Истината и само истината ще ви отведе при Мен.

Другото , на което искам да ви обърна внимание е отношенията помежду ви. Основани ли са , мили мои деца , на обичта , на безусловната любов , която Аз ви давам всеки един момент , на сътрудничеството , а не на борбата помежду ви , на взаимното разбиране и взаимопомощта , които са най-чистите човешки взаимоотношения ?

Искам , мили мои деца , да се вгледате в себе си , да прецените правите ли още компромиси с тези неща , за които току що ви говорих и ако изберете истината и започнете да я прилагате безкомпромисно във вашия живот , то самите вие ще забележите , че вече не ви се налага да лъжете , не ви се налага да измисляте оправдания за себе си , защото хората ще усещат , че думите ви са истина и ще я приемат без да ви създават проблеми. Пробвайте, мили мои деца , затова сте на Земята и ще се уверите много бързо , че това , което ви казвам е самата истина , защото Аз съм Пътя , Истината и Живота.

Живота , мили мои деца , на Земята и във Вселената зависи от Мен. Пътя към Мен пак съм Аз , защото вие моите частички го вървите и Аз чрез вас опознавам Живота.

Обичам ви , мили мои деца , и искрено вярвам , че всеки един от вас ще намери Пътя към Мен , ще използва Истината като оръжие и щит и ще проявява Живота чрез Мен. Ваш Небесен Отец, св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !
  09.01.2012 г. въпроси и отговори

Въпрос : Ще има ли още 5 години за настройване и преход ?

Не мила моя, това ще са години, в които тези които са преминали ще решат дали остават или напускат телата си, ще успеят ли да ги трансформират, за да издържат там където изберат да отидат. Амин !

Споделяне със св. Иван Рилски

Да , мила моя , това дали сте на прав път не трябва да се тревожите – пътищата са много, всеки върви по своя. Ние няма да ви оставим да се лутате,но вие сте тези, които избирате какво да направите. Дръжте целта и няма начин да не стигнете ! Аз съм Иван Рилски Амин !

Въпрос : Защо ни е толкова трудно в материален план ?

Мило мое дете, това са вашите изпитания , последните дни знаете са винаги най-тъмни. Да вярата е важна, това е , което единствено може да ви крепи сега. Аз няма да искам от вас невъзможни неща, но трябва да се огледате около себе си, да  реорганизирате и пренаредите нещата, да ги погледнете от друг ъгъл. Да , той сега ви се струва абсурден, но е реална възможност за промяна на нещата около вас. Аз ви помагам , но вие правите изборите, вие нареждате приоритетите и само вярата ви в Мен е това, което не бива да оставяте. Ваш Небесен Отец , св.Син и св.Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

Въпрос : С телата ли ще отиваме и ще се връщаме или само с духа преди окончателно да останем във високите вибрации ?

Да , мила моя , това е уникалния опит , ще го правите с телата си, за да покажете на другите, че не е опасно, че единственото , което трябва да направят е да се подготвят и да не се страхуват да преминат, защото Аз насила не мога да ги накарам и ще трябва вие да им показвате, да видят, че това не е опасно. Обичам ви и ви прегръщам Ваш Небесен Отец , св. Син и св.Дух  ! Амин ! Амин ! Амин !

„ Мило мое дете това, че мислите вече повече за прехода е чудесно. Трябва наистина да съсредоточите усилията си в тази посока. Защото мило дете, трябва ви време, за да се случат нещата, но вие трябва да започнете, а не да отлагате за друг път началото на пречистването. Искам бързо  да ви вдигна при Мен, но не искам да ви боли и затова ви давам още малко възможност за подготовка на телата. Да , мила , подкрепяйте се един друг и ще ви бъде по-лесно. Да ,  мила , това, че сте заедно сродни души е също Моята помощ.

На въпроса ти дали физически да се срещате – винаги, когато можете го правете.

Да , мила, така ще разговаряме все по-често, защото това е твоята мисия –да ме чуваш и да предаваш на другите Моите думи и напътствия. Ти ми показа, че приемаш да следваш волята ми и Аз знам, че мога да разчитам на теб за точно и безпристрастно предаване на Моите думи. Ще имаш всичко необходимо, за да изпълняваш мисията си , мило мое дете, Аз съм с теб,  Аз съм с вас и който приеме думите ми чрез теб ще бъде подпомогнат да извърви пътя  към Мен по-леко, по-бързо, с това темпо, с което той е готов. Обичам те и ще те подкрепям, ще говорим все по-често с теб,  мило мое дете ! Амин ! Амин ! Амин ! “

 

На срещата в София на 09.01.2012 г

Мила моя, Аз няма да оставя никое мое дете, но тези които не искат съзнателно да участват  или пък такива, които не ме  приемат като Създател и Повелител на всичко във  Вселената , тези които не ме признават, Аз миличка няма да се грижа  да им помагам, да ги защитавам. Ваш Небесен Отец св.Син и св.Дух Амин! Амин! Амин!

Невидимия свят :

Може ли да повдигнеш въпроса за това дали би могло да направите опит да отидете в друго измерение като направите нова петминутка, за да се отпуснете и да направите скок със съзнанието . Просто опитайте. Мила , опитайте докато сте заедно, ще си помагате един на друг.

 

Въпрос : Нещо като техника може ли да ни препоръчате, само желанието ни – достатъчно ли е ?

Да , мила моя , само желанието е достатъчно, сега просто изявете желание да отидете.

 

Сега , мила , успяхте ,  някакви опитности да придобие всеки от вас.

 

чрез Велина Петрова – Масура      http://otkrovenia.bg/2012/01/10/%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8-%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8-09-01-12/                                                                                                                                                                                                                                                                10.01.2012 г. въпроси и отговори

Въпрос : Този , който направи скока в по-високите измерения , ще помни ли близките си , с които е сега ?

Да , мила , ще помните близките си , ще бъдете с тях , когато и те решат да преминат в другите измерения , но връзките и брака , така както го разбирате сега ще се променят като отношения , ще отпадне  напр. при брака чувството за собственост , която обикновено изпитват съпрузите един към друг , но вие ще си спомните , вие ще бъдете с тези от тях , с които имате да учите още уроци. Обичам те и те целувам ! Иван Рилски  Амин ! Амин ! Амин !

Въпрос : Когато някой направи скока , неговите близки ще разберат ли какво е станало ?

Да , мила моя , когато се направи скока с физ. тяло много хора биха могли да разберат, че се е случило , защото просто в това време ти няма да си с тях физически , докато когато се прави само с душата , когато тя сама отиде в други измерения околните не биха разбрали , ако ти не споделиш своите преживявания. Обичам те и те прегръщам ! Иоан Кръстител Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова -Масура     

Категория: Изкуство
Прочетен: 5872 Коментари: 2 Гласове: 6
Последна промяна: 12.01.2012 09:31
08.01.2012 г.      Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух !  чрез Велина Петрова – Масура !                                                                                                                              http://otkrovenia.bg/2012/01/08/08-01-2012%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2%D1%81/  

Здравей , мило мое дете. Обръщам се към теб с молба да предадеш на всички свои приятели , че е много важно в тези времена да направите всеки един сам за себе си необходимото , за да разберете кой е готов да участва в големия скок с първата вълна в новите високи измерения. Трябва да разберете имате ли още страхове останали от миналото , да се вгледате в себе си какво е отношението ви въобще към живота – живее ли ви се или не. Да направите всичко необходимо , за да промените начина си на хранене , за да станете по-леки и да покажете на себе си , че можете да надскочите своята инерция , да промените навиците си , да станете новия човек на Шестата раса , но не само на думи и пожелания, но и на практика , защото хората на Шестата раса ще са в среда с много високи вибрации и така както сега живеете , както сега се храните и каквото е сега отношението ви към живота въобще ще ви е много трудно да издържат физическите ви тела , да издържите самите вие на болката , която ще съпътства рязката промяна на вибрациите. А там в горните измерения няма аспирин и аналгин и ако вие не сте готови ще ви бъде много болезнено и трудно. Търсете , мили мои деца , всички възможни начини , които съм изпратил като информация за това как да повишавате вие съзнателно вибрациите си – различни енергийни методи , някои от разновидностите на йога и всичко друго , което което би ви помогнало в тези последни дни да се подпомогне физическото тяло , за да издържи този скок . В противен случай ще трябва да напуснете телата си и да чакате ред на опашката на еволюцията и когато има подходящо тяло да продължите с ново в по-високите измерения. Но , мили мои деца , този опит , който сега ви предоставям да направите , скока с тези си физически тела е уникален , забележителен и много рядка възможност да го придобиете , ако сега се откажете , ако сега изберете лекия път на напускане на физическите тела. Дали си струва да се пропилее този шанс заради мързел , незнание или нежелание да се вгледате в себе си , да видите какво е необходимо да се промени , за да направите това , за което сте дошли сега в този живот на Земята. Добре си помислете каква уникална възможност ви предоставям , една на 26 000 години да участвате в преход и още по-рядката възможност за първи път сега да го направите по този уникален начин. Погрижете се , мили мои , за вашите тела , дайте им шанс да издържат, да оцелеят и също да продължат еволюцията си. Бъдете добър стопанин , който се грижи за всяка клетка , за всеки мускул и нерв , който не издевателства върху тях с алкохол , цигари и отровна храна. Още веднъж ще ви кажа – толкова вредни навици имате , че не знам от къде ще започнете , но сроковете са ви безкрайно кратки и ако вие не се възползвате от Моята помощ , която ви изпращам сега да трансформирате телата си вие ще сте тези , които ще изберете какъв ще е крайния резултат , какъв ще е начина по който ще отидете във високите измерения. Това е последната ви възможност , но избора оставям на вас. Обичам ви , деца мои , и безкрайно се надявам да направите усилие да приложите вярата си в Мен , да приемете и приложите всяка Моя дума , за да ви видя скоро , много скоро тук високо горе , там където трябва да бъдете и да светите , да светите със собствената си ярка , искряща светлина. Ваш Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    image                                                                                                                                                                           11.01.2012 г.  Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух !                                                                                                                                                                                 Мило мое дете , обръщам се към теб и чрез теб към твоите приятели , за да ви кажа , че времената бързо се променят и вие трябва да се променяте също така бързо , ако искате да останете в процеса и да се придвижвате към Мен.
Можете ли да започнете да се променяте толкова бързо , че да успеете да наваксате натрупаното изоставане ? Можете ли да направите приоритет в ежедневието си духовното ви израстване и трансмутация ? Можете ли да имате достатъчно силна вяра в Мен , за да се изправите срещу Тъмните сили , които заливат все още ежедневието ви ? Аз очаквам от вас да направите своя избор и да промените всички навици , които ви пречат да бъдете светло същество , да се откажете от лъжата и полуистините , с които боравите в ежедневния си живот. Аз съм Истината и ако вие идвате при мен , не можете да продължавате с лъжи – дори и такива , които ви се струват безобидни. Истината и само истината ще ви отведе при Мен.

Другото , на което искам да ви обърна внимание е отношенията помежду ви. Основани ли са , мили мои деца , на обичта , на безусловната любов , която Аз ви давам всеки един момент , на сътрудничеството , а не на борбата помежду ви , на взаимното разбиране и взаимопомощта , които са най-чистите човешки взаимоотношения ?

Искам , мили мои деца , да се вгледате в себе си , да прецените правите ли още компомиси с тези неща , за които току що ви говорих и ако изберете истината и започнете да я прилагате безкомпромисно във вашия живот , то самите вие ще забележите , че вече не ви се налага да лъжете , не ви се налага да измисляте оправдания за себе си , защото хората ще усещат , че думите ви са истина и ще я приемат без да ви създават проблеми. Пробвайте, мили мои деца , затова сте на Земята :) и ще се уверите много бързо , че това , което ви казвам е самата истина , защото Аз съм Пътя , Истината и Живота.

Живота , мили мои деца , на Земята и във Вселената зависи от Мен. Пътя към Мен пак съм Аз , защото вие моите частички го вървите и Аз чрез вас опознавам Живота.

Обичам ви , мили мои деца , и искрено вярвам , че всеки един от вас ще намери Пътя към Мен , ще използва Истината като оръжие и щит и ще проявява Живота чрез Мен. Ваш Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !                                                                                                                                                                                                                                                                 
Категория: Изкуство
Прочетен: 6025 Коментари: 4 Гласове: 9
Последна промяна: 12.01.2012 09:36
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3179008
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Януари, 2012  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031