Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178919 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Февруари, 2012 г.

25.02.2012 г.  Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух !
Разлог

Мило мое дете, днес искам да се обърна към вас и към новите ти приятели, за да ви кажа колко съм щастлив, че вие вярващите и приемащите Мен се увеличавате все повече и повече. Днес, в този прекрасен слънчев ден вие изгрявате като малки слънца и озарявате Вселената. Всеки един от вас е светлинка, запалена от Мен, пробудена частичка, започнала осъзнато движение към Мен. Вие искате Аз да дойда при вас, да променя света, да наложа справедливост. Да, в момента около вас има много несправедливост, тъмнина, болка и проблеми, но мили мои, вие трябва да промените това, вие трябва да пожелаете промяната и да направите вашите крачки, за да се осъществи тя, за да започне да се случва и в планетарен мащаб. Започнете най-накрая, „дайте тон“ това, което искате да се случи и няма да има сила, която да го спре. И Аз желая тази промяна и Аз искам да се издигнете, да „полетите“ нагоре , там където трябва да бъдете. Вие трябва да сте тук, вие трябва да изминете този път, който ще ви отведе до Мен. А тук при Мен, тук ще се разкрият пред вас неподозирани възможности за развитие, за творчество, за израстване.Тук при Мен за вас започва нов живот по Моите вечни Канони, по Моите правила, когато всички ще живеете в радост, ще творите, ще изградите нови светове, нови възможности за еволюция на всякакви живи същества. Още малко остана до момента на промяна на вашата Земя. Много скоро тя ще се издигне, ще премине в пето измерение и всеки един от вас, който е готов, който може да понесе вибрациите на новото измерение е добре дошъл да направи този скок, да продължи напред на планетата Земя, да израства и да еволюира на нея. Започнете още днес и пътя пред вас ще се отвори, живота ви още тук и сега ще се промени и вие ще се изненадате, как е възможно да не сте го направили досега. Това, което искам още да ви кажа, това което искам да ви предам, да ви покажа, как да се обединявате, как да се организирате като общност, да се почувствате едно цяло и заедно да пресъздадете Мен, да дойда Аз сред вас и да направя чудо – чудото на Богопроявлението сред вас. Събирайте се, радвайте се на общуването помежду си и споделяйте Моята Любов. Аз съм с вас, във вас, около вас. Ваш Небесен Отец св. Син и св. Дух Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова
http://otkrovenia.bg/2012/02/28/25-02-2012-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BB%D0%BE%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82/


                                            
28.02.2012 г. Послание на Нашия Небесен Отец, св. Син и св. Дух !

Още веднъж добро утро, мило мое дете. Да, за Мен вие сте Моите деца и колкото да израствате и да ме стигате, вие пак ще си останете Моите деца, Моите създания, за които Аз съм готов да направя всичко. Вашето развитие и израстване е най-важното нещо за Мен, защото Аз ще пребъда във вас, Аз ще се развия, Аз ще открия какво съм Аз.

Сега вие, всеки един от вас трябва да разбере, да открие , да намери своя отговор на въпроса Кой съм аз? И когато приеме, когато почувства Мен, това че е частичка от Мен, това че за Мен е важен всеки един от вас, това че няма друг начин за развитие освен чрез Мен, тогава пред него ще се разкрият невероятни възможности, невероятни пътища, по които той сам да избере накъде да поеме. И няма правилно и грешно, и няма награда и наказание, има само радост , безкрайна Любов, опияняващо щастие. Това, което всеки сам направи, за да открие себе си, за да види себе си в общата картина на Мирозданието, което съм създал, това ще е негова заслуга, а не Моя, Аз само ще подсказвам, Аз само ще определям условията, в които всеки от вас може да получи отговори на тези въпроси. Още нещо, мили мои частички, мили мои парченца, които Аз отделих от себе си, за да изминат всяка своя път и отново да се слеят с Мен, вие, мили мои прашинки, можете да станете великани, можете да направите чудеса и да творите както Аз го правя, но трябва да повярвате – без Вяра, без Моята Вяра нищо не можете да направите. Сега , в този прекрасен миг от вечността, до който всички вие стигнахте, ще ви отвори пътя към нови светове, нови преживявания, нови опитности. Това, че ти и другите около теб започнахте това приключение съзнателно да работите с Мен, да следвате Моите указания и напътствия, ще ви изведе напред по вашия път. Вие първи ще откривате това, което след вас другите ще повторят. Но вълнението, чувствата, емоциите на неизвестното, на неочакваното също са безценен опит и също са награда за вашата смелост да го направите, да „ скочите с главата надолу “ и да полетите. Полетът, в който се впускате ще ви разкрие Моите красоти, Моите опити да създам вселени с различни условия, с различни възможности за вашата изява.

Полетете, мили мои деца, понесете се на крилете на Вярата, Надеждата и Любовта и открийте кои сте, защо сте тук и сега и къде можете да бъдете заедно с Мен.
Ваш Любящ ви и подкрепящ ви във всяка стъпка и очакващ момента да ви пусне Небесен Отец ,св. Син и св. Дух   Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова
http://otkrovenia.bg/2012/02/28/28-02-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/



image



Категория: Изкуство
Прочетен: 2422 Коментари: 0 Гласове: 3
22.02.2012 г.  Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух !

Мили мои деца, частички мои, които вървите по Моя път , открит пред вас от Мен и подпомогнати от Мен чрез думите ми, които достигат до вас чрез Моите посланици на Земята. Всички вие Моите частички, вие Моето проявление, осъзнало своя път, приело новите закони, които Аз съм ви дал, очакващи и жадуващи промяна на живота, промяна на света около вас. Всички вие сте хората, които правите възможно Моето проявление на Земята. Вашето различно отношение към заобикалящия ви свят, вашето отношение един към друг, вашето отношение към промяната, приемането на промяната без противопоставяне, това е новата раса, това са новите хора, които ще изградят наново живота на Земята, прилагайки Моите закони. Вие трябва да разберете, да прилагате Моите Канони и да промените живота си. Опитайте и Аз ще ви помогна да го направите, защото и Аз искам да променя посоката на живота ви, да ви извадя от „ задънената улица “, в която сте в момента, за да можете да приложите в живота си целия потенциал, който съм заложил във вас. Вие трябва да творите, вие трябва да създавате красота и хармония, а не зависимости, ограничения и ненужни никому връзки. Това ще се промени, това ще се препрограмира, за да можете вие да продължите своята еволюция, своето развитие напред в посоката, която всеки един от вас избере. Много неща ще се променят към по-добро, към по-хармонично, за да можете вие да израстнете, да направите крачка напред, а не да „ тъпчете на едно място “ без переспектива за развитие. Това Аз не мога да допусна. Сега съм решил да направя тази радикална промяна, за да ви даде тя възможност за творчество, за еволюция, за растеж. Толкова много неща трябва да се променят, да се почисти Земята, да се пречистите вие, да премахнете боклука, който сте натрупали. Вие, мили деца, трябва да направите това, трябва да го пожелаете и цялата вселена ще ви дойде на помощ. Трябва да направите промени, промени във себе си, промени в мислите си, промени в действията си. Аз ви обещавам Моята подкрепа, Моята помощ, Моята обич и Благодат. Обмислете добре Моите думи, вижте какво зависи от всеки един поотделно и какво можете да направите, когато се обедините, но обединение по нов начин, вие, всеки един да го пожелае и да се включи по собствено желание. Не очаквайте, че ще дойде някой и ще ви поведе – това вече мога да бъда само Аз, само Аз мога да ви призова към общи действия, но всеки един от вас сам ще избере дали да се включи. Още нещо ще ви кажа в тази връзка. Промяната ще настъпи независимо от вашето участие, но ако вие я приемете, ако вие я пожелаете тя ще направи вашия живот по-добър, по-хармоничен. Оставам с вас, пожелалите промяната да направим заедно новия свят, да променим заедно към по-добро Земята и най-вече хората, поискали нов живот. Ваш Небесен Отец, св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова
http://otkrovenia.bg/2012/02/23/22-02-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/



23.02.2012 г. Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух !

Мили мои деца, днес се обръщам към вас, за да ви говоря за нещата, които вълнуват всеки един от вас – новите енергии, промените. Освен всичко, което съм ви говорил, всичко което сте прочели или чули по въпросите за енергиите и промените, трябва да бъдете сигурни в едно – Аз правя всичко това за ваше добро, аз постоянно променям и настройвам енергиите, така че да бъдат максимално полезни, максимално ефективни за цялата планета и за всички хора на Земята. Да, промени има – в това вие вече не се съмнявате, но искате всичко да стане много бързо, като с магическа пръчка, да се промени „ хоп и готово “ – не, мили мои, това не е холивудски филм, в който за 2 часа да се разкаже историята, това е животът и той тече със своята скорост, той се променя, така както вие се променяте. Отделете повече време и внимание и се съсредоточете върху хубавите неща в своя живот, мислете си за моментите, в които сте щастливи, търсете хората и местата, които ви радват. Още по-силно вярвайте, че животът и сега може да бъде по-щастлив и по-радостен. Ако има в деня ви много тревоги, много напрежение и стрес, от вас зависи да изберете спокойствието и радостта, да се организирате или да смените, това което не ви радва. Направете промяна – тя зависи от вас. Новите енергии - да, те идват към вас, минават през вас и ви променят невидимо, малко по малко те събуждат у вас всички заложени програми, всички скрити способности, отключват неподозирани от вас умения и опитности. Вие се променяте енергийно всяка секунда, всяка минута сте по-различни от предната, но промяната на телата ви не е достатъчна, за да се случи чудото на Богопроявлението. Трябва и да се говори, трябва и да се обясняват на хората новите задачи, които стоят пред тях. Освен това трябва да се изпълнява и програмата по промяна и на Земята. Тази промяна се състои в изчистване на ненужните за човека производства, да се спре използването на вредни за човека и природата вещества, но вие толкова сте свикнали с тях, с тяхната употреба, че на практика не правите нищо, за да се намали потреблението им. Отново ви обръщам внимание – вижте себе си, огледайте се около себе си и променете нещо, което зависи от вас. Така ще тръгне промяната, така ще се засили процесът, който бъдете сигурни е необратим. Много от вас вече губят търпение, но с това няма да направите нищо повече от още страдание, което ще си причините сами. Приемете това, което не можете да промените и променете това, което можете. Това е разковничето на щастливия живот.

Мили мои деца, не се съмнявайте повече, че идва по-добър живот за вас. Всеки ден е по-добър от предишния. И по-добрите времена ще настъпят съвсем скоро, още в този ваш живот.

Ваш Небесен Отец , св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова
http://otkrovenia.bg/2012/02/23/23-02-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/



image
Категория: Изкуство
Прочетен: 3650 Коментари: 2 Гласове: 7
17.02.2012 г. Послание на Нашия Небесен Отец, св. Син и св. Дух !

Мило мое дете, днес искам да ви говоря за Моите помисли, за Моите представи за света, така както бих искал да го видя в най-скоро време, бих искал да го промените и да го направите така, както си го представям. Аз, мили мои деца, искам в този нов свят да има много Любов, много Красота, Хармония и всичко това заедно с вас да грее от щастие и радост. Това е възможно – не мислете, че е толкова трудно да се постигне - напротив вие имате всичко необходимо, за да го направите макар и в момента да ви пречат. Но много скоро това ще приключи и вие ще сте свободни да творите своя живот , но вие трябва да оставите страха, неверието, отрицанието в миналото и да продължите напред с вяра, с надежда, с любов във всяко едно същество, до което се докосвате. Вие сте тези, които ще направят тази крачка на човечеството. Вие – тези, които искрено го пожелаете ще имате всичко, за да го направите. Още не го осъзнавате добре, но вие сте Богове, вие сте Съ-творци на своя живот. Време е вече да го разберете, да го почувствате, да го изпробвате. Замислете се, какво правите през деня и намерете момент, в който нещата, които ви се случват зависят от вас, от вашия избор, от вашата настройка, от вашия начин на мислене. След това вижте резултата – така както сте си го представили или помислили и сте направили избор дали ви харесва крайния резултат, донесе ли радост на вас, на другите около вас, на някой друг, който след време ще използва това, което сте сътворили. Да, точно така, вие творите много по-често отколкото си мислите. Вие творите винаги, когато правите избор, винаги когато отивате някъде или се срещате с някого. Онова, което си мислите, онова, което си представяте, онова, което е в главата ви и ви кара да изпитвате чувства – това е важното, на което трябва да обръщате внимание. Оставете Любовта да ви води, оставете Любовта да ви подсказва, какво е правилното действие, което трябва да направите в дадения момент. Сега, когато всичко около вас се променя с невероятна скорост, когато един с друг дните не си приличат, вие можете да използвате тази възможност и да насочите за себе си своя живот в посоката, в която искате да продължи. Може да ви се струва невъзможно дадено нещо или дадена ситуация, но ако я пожелаете, ако я почувствате, ако я поискате и преживеете в мечтите си, тя най-вероятно ще се случи, дори може да е много по-хубаво, отколкото сте си го представили. Много мощни, много силни енергии изпращам към вашата Земя, именно, за да успеете да преодолеете инерцията си, да успеете да преодолеете неверието си и да направите чудото на промяната. Много земни години това беше много трудно, но сега ще ви бъде все по-лесно, все по-леко, все по-приятно ако се включите в промяната променяйки себе си, своите нагласи, своите навици. Пожелайте го и това е достатъчно, за да се получи, за да получите помощта, от която имате нужда. Аз работя с всеки един от вас поотделно, всеки един от вас е различен, всеки един от вас ми дава уникален опит, който ме усъвършенства. И Аз желая промяна не по-малко от вас, Аз желая от вашата планета да бликне Светлина и Любов, да озари с прекрасните си искри цялата Вселена. Още веднъж ви казвам – всичко може, всичко трябва да се промени, всичко трябва да стане по-добро, по-красиво, по-хармонично. Сега е моментът за промяна, сега е време за действие, сега е вашето време. Заедно ще променим всички светове, заедно ще направим красота и хармония във Вселената. Да, това е възможно, това е по силите на всеки един от вас. Нужно е само желание, нужно е само действие, нужна е смелост. Стига сте стояли и очаквали нещата сами да се оправят – не, вие сте тези, които ще ги оправите, вие сте тези, които ще направите промяната, вие сте тези, които знаете,че това е неизбежно, защото знаете, че няма как да спре еволюцията, няма как да се обърне посоката, няма как да спре движението напред. Опитайте, включете се и ще се изненадате от лекотата, с която ще се случват нещата около вас, ще се изненадате от скоростта, с която стават промените, ще се изненадате от мащабите на тези промени. Отново ще ви кажа – вие, тези, които осъзнавате и прилагате Моите закони, Моите правила, Моята Любов ще получите още повече от Моята Благодат и това ще бъде не само награда за вашите усилия, а нещо много повече – живот в Радост, живот в Любов, Живот във Вечността. Ваш Небесен Отец, св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова
http://otkrovenia.bg/2012/02/17/17-02-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/
        
                                                                                                                                                                                                       
        
19.02.2012 г. Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух !

Мило мое дете, днес се обръщам към вас, за да ви кажа, колко важно за всеки един от вас е да започне, ако все още не го е направил да изчиства своето тяло. Да, вече сме говорили не веднъж по тази тема. Но все още трябва много да се направи, трябва много вредни навици да се коригират, да се заменят с нови, здравословни, енергийно ефективни и незатлачващи навици. Започнете първо с плодовете – те са най-близко до вашите навици за хранене. Тях най-малко ги обработвате. Започнете с едно хранене само с плодове, например закуската може да бъде от плодове, ядки и семена. Съберете информация, обменете помежду си, кой как включва плодовете , кой как променя начина си на хранене. Така ще видите и други възможности, които сега пропускате. След това започнете да се храните с повече зеленчуци и варива, простичко обработени, овкусени с подправките, които в изобилие съм ви дал на Земята. Да, говоря ви тези обикновени, ежедневни неща, но те са много важни за вашето израстване, за вашата промяна, за вашето възнесение. Не можете да направите това с месо и обработени храни – в тях няма нищо, което да ви зареди с енергия, напротив тази енергия, която по един или друг начин сте събрали отива за тяхната преработка. Променете храненето си, мили деца, и ще започнете да чувствате промяната, ще започнете да усещате по-ясно промените в средата около вас, ще станете по-чувствителни за енергиите, за въздействието, което околната среда оказва на вас. Да, мили мои, това е първата и много важна стъпка, която всеки трябва да направи, за да може леко и приятно да понесе покачването на вибрациите на планетата.
Второто важно нещо , за което също не веднъж сме говорили е начина ви на мислене. Това, че вие продължавате да мислите и действате по остарели модели, по програми, които вече не водят до успех сигурно сте го забелязали. По нов начин трябва да се работи и мисли, мили деца, по нов начин. Отделяйте повече време да успокоявате ума, да се освобождавате от стреса и напрежението, което предизвиква вашата работа и се опитвайте да я вършите с Любов, а не по задължение. Ако не ви харесва оставете я, потърсете в нея нещо добро и после започнете отново или не я започвайте пак, ако не можете да промените отношението си към нея. Старайте се, мили деца, да правите всичко с Любов и Радост, и Любовта и Радостта ще бъдат ваши основни състояния, ще бъдат с вас по всяко време и ще променят живота ви.
Още за нещо ще ви говоря днес – за взаимоотношенията ви помежду ви, за връзките, които създавате между вас. Направете така, мили мои деца, всяка една връзка, която създавате, в която участвате да бъдете равнопоставени участници, да бъдете едновременно обвързани и свободни, едновременно с отговорност , но и със свобода, свобода да промените всичко, което би ви попречило да се развивате напред. Да, това не е лесно в обстановката, в която се намирате сега, при принципите и законите и нормите, при които сега живеете. Но вие търсете промяната, направете промяната и прилагайте Моите Канони Вечни, а не законите и правилата човешки. Сега всичко се променя, сега вие можете да се промените, сега вие можете да промените правилата, по които искате да живеете. Търсете промяната – тя е движението напред, тя е начинът да еволюирате, тя е пътя, по който можете да го направите. Всичко тече, всичко се променя казвате вие – тогава го направете, не оставайте в застой, не чакайте другите, а вие се променяйте и променяйте нещата около вас. Търсете новите възможности, търсете новите закони, търсете новите правила, по които да изградите живота си. Стига вие да го пожелаете и всичко, от което имате нужда ще дойде при вас и информация, и помощ, и подкрепа. Не се колебайте да започнете промяната, да започнете от себе си и своя живот. И така, когато всяка една Моя частичка се промени, се настрои на новите честоти и приеме Моите Канони, Аз ще дойда при всеки един от вас и ще го възнаградя за положените усилия, за стремежа му към Мен. Тогава Аз ще направя така, че всичко което тази Моя частичка пожелае то да се сбъдва, всичко което тази Моя частичка иска да Съ-твори да се прояви и да направи света по-добър, по-красив, по-хармоничен.
Оставам с вас, мили мои деца, в подкрепа, във водачество и насочване по правия път, в очакване на промяна, която да промени живота ви към по-добро, по-приятно, по-творческо и по-Божествено съществуване на планетата Земя. В очакване на промяната, която да направи Рая на Земята и да направи от вас хората на Шестата раса, хората на новото време, хората на промяната. Ваш Небесен Отец, св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова
http://otkrovenia.bg/2012/02/19/19-02-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86%D1%81%D0%B2-%D1%81/



image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2082 Коментари: 0 Гласове: 9
Последна промяна: 20.02.2012 20:39
14.02.2012 г.  Послание на Нашия Небесен Отец, св. Син и св. Дух !

Мило мое дете, днес се обръщам към всички вас, за да споделя своите мисли относно това, което става около вас. Аз Вашият Създател и Творец на всичко, променям ежедневно плана, по който се развива вашия свят в момента, за да може да се получи лек и безболезнен преход във високите измерения. Аз бих искал да споделя с вас, моите частички, своя промисъл за нещата, които трябва да се променят, които трябва да се премахнат от вашия живот - този живот, който вие в момента водите и който не може да продължава, защото той в този вид може да ви донесе само мъки и страдания. Аз постоянно ви изпращам информация, послания, диктовки, визии за това, как трябва да продължите своите животи, какво трябва да промените, какво да запазите. Но въпреки всичко Аз ще продължавам да ви съветвам, защото трябва още много неща да се направят. Едно от тези неща, които най-скоро трябва да заеме място във вашия ежедневен живот е милосърдието и състраданието. Това е нещо, което липсва у много от вас, най-вече изразено към непознати хора. Това, което всеки един от вас е готов да направи за чуждия човек е мерилото за вашето състрадание. Искреното желание да се помогне на съседа, на приятеля, на непознатия трябва да бъде за вас ежедневна задача, която вие да изпълнявате с радост и тогава на сърцето ви ще е леко, на душата ви ще е радостно.
Друго важно нещо, което иска вашето внимание и пренастройка е отношението ви към Живота въобще. Живота, мили мои деца, трябва да бъде радост, трябва да бъде творчество, трябва да бъде съзидание. Не тъпчете на едно място, променете това, което правите всеки ден, направете го днес по малко по-различен начин така, че да зарадва някого, пък дори и само вас. Внесете тази радост, за която толкова ви говоря във всяко ваше действие, във всяка ваша мисъл и всичко ще ви отговори със същата радост, със същото щастие, което вие сте изпратили около вас. За много от вас това няма да е лесно, за много от вас радостта и щастието са далечен спомен от единични събития и моменти, но разберете, мили мои деца, вие сте създадени за радост, вие сте създадени за творчество, вие сте създадени за усъвърщенстване към по-добро. За всичко това са насочени и Моите усилия – Аз променям света около вас с надеждата, че тази промяна ще ви извади от съня, ще ви „ отвори очите “ , ще ви събуди, за да промени всеки един от вас нещо в себе си, нещо около себе си и да настъпи у всички хора тази нова, различна промяна и да бъде възможно по-нататъшното развитие на моите частички.
Аз, мили мои деца, ще ви водя, Аз ще ви показвам това, което искам да направите, това което искам да постигнете, за да живеете по-добре, по-щастливо, по-смислено. Оставам с вас Ваш Любящ ви Отец Небесен, св.Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова
http://otkrovenia.bg/2012/02/14/14-02-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/

                                                                                                                                                                                  

16.02.2012 г.  Послание на Нашия Небесен Отец, св. Син и св. Дух !

Мило мое дете, в този студен за вас ден искам да ви кажа защо са тези изпитания за вас с времето. Да, това е изпитание, при което вие трябва да мобилизирате всички свои резерви и на тялото, и на духа , и финансови и т.н. Всичко това е следствие на промените, които прави Майката Земя, за да се настрои на по-високите честоти, на които трябва вече да се премести. Тези промени са неизбежни и вие хората по Земята трябва да ги приемете и да се съобразите с тях. Ти, мило дете, и всеки един от вас трябва да направи за себе си равносметка как се отнасяте към тези изпитания – приемате ли ги или те за вас са мъка и страдание. Вие не осъзнавате, че това което излъчвате във всеки един момент като мисъл и чувства се отразява на всички и на всичко. Къде е радостта и щастието в тези дни – да, студени са и са мрачни, но и те имат своето очарование и те имат своите положителни емоции, върху които трябва да се съсредоточите. Разберете, мили мои деца – радост и щастие, щастие и радост – това трябва да бъдете вие, това трябва да излъчвате вие, така трябва да живеете всяка минута от своя живот. Приемете това, което имате, радвайте му се , споделяйте го с другите и пейте, веселете се, споделяйте радостта, а не грижите. Искам още нещо да добавя по този въпрос – отворете сърцата си и приемете Моите дарове, които ви изпращам. Приемете и споделете Моята Любов, която ви изпращам. Вие постоянно се чудите къде е тя. Тя е във вас, тя е около вас само трябва да се огледате, да я потърсите – в милата дума на някой непознат, в отношението на продавача в магазина, в ласката и радостта на някой домашен любимец. Толкова много проявления има Моята Любов, толкова много начини има, по които да я почувствате и още толкова, за да я покажете вие. Вие също трябва да пренасяте потока на Моята любов – не го спирайте, вие направете нещо добро за някой друг, вие се усмихнете на някой непознат, вие направете крачка към сърцето на друго същество. Така ще започнете да творите радост и щастие навсякъде около вас. Оставам с вас, мили мои деца, мили мои помощници в творенето на добро, на радост, на щастие по цялата Земя. Ваш Небесен Отец, св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова
http://otkrovenia.bg/2012/02/16/16-02-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86%D1%81%D0%B2-%D1%81/




image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1744 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 17.02.2012 01:00


 

ЕЛОХИМ ХАХАРЕЦ

 

ПОВЕЛЯТА НА ВРЕМЕТО

( записано на 10.02.2012 г.  от Радея  )

 

Вие хората, имате една мъдрост, която твърди, че човек се учи докато е жив. Тези думи казват една истина, но тя е истина само за някои, за тези, които действително търсят поука от всяко нещо, което се случва с тях. Голяма част от хората не обръщат никакво внимание на начина, по който живеят. Това, което става с тях е низ от случки, които не оставят трайна следа в съзнанието им. Повърхностното отношение към живота оформя две крайни мнения: животът е  забавление и животът е несигурен и мъчителен път в този свят. И двете не са верни, и двете мнения са далече от истината. А за човека истината е една: Животът е средство за усъвършенстване на личността. Чрез дейния, съзнателен живот, човек добива знанията, които могат да му помогнат в неговия стремеж към усъвършенстване.      

Какво означават думите “стремеж към усъвършенстване” и какво трябва да се разбира когато се говори за усъвършенстване? А защо и кому е необходимо усъвършенстването на човешката личност ?

Стремежът към усъвършенстване е стремеж на човешкият дух за възприемане  и опознаване на Божественото знание. Човекът, който иска да усъвършенства своята личност може да си послужи най-вече със знанието, което дава светлина не само на ума, но и на душата. Знанието, което е само за ума не може да въздигне човека до нивото на Божественото знание. Ето какво имам предвид с тези думи.

Вие хората приемате за умен и знаещ, този човек, който си служи с много научна информация. Колкото повече книги е прочел или написал един човек, толкова повече неговият авторитет нараства, или щом има диплом за висше образование – той е умен. От една страна това е правилно разбиране, но не бива то да  бъде абсолютизирано. Човекът възприел само научното познание и загърбил  знанието за душата се развива едностранчиво. Такъв човек използва знанието предимно в услуга на собствената си изгода. Такива хора, които имат само знание без просветление са в състояние да използват знанието за комерсиални цели. Те търгуват с научната информация, така както зеленчукопроизводителят  търгува с произведените от него зеленчуци: на парче, или на килограм. Думата ми е за знанието  без морал, затова говоря за знание без Просветление. Най-страшно е когато у един човек се съберат знаещ Ум с непросветлена Душа. Тогава такъв човек служи предимно на властта и на парите. Затова сега в резултат на постигнатото знание и тъмнината в душите “умните, знаещи” хора започнаха да търгуват с човешки органи. Как послужи на човечеството знанието за трансплантация на органи, а как послужи знанието за възможностите на атомната енергия?  Много примери още могат да се посочат, но от това няма полза. Всички те могат да бъдат обобщени в заключението: съвременната наука в голямата си част е дехуманизирана наука. Тя не служи на Човека, още по-малко на Природата. Внедряват се в производството научни разработки, които явно са в ущърб на човешкото здраве и екологията. Ето защо говоря за Просветление. Просветлен е онзи Ум, който не само притежава знание, но познава и Нравствения закон. Чрез Него, чрез Нравствения закон, човешката личност може да върви по пътя на усъвършенстването.

Когато се говори за усъвършенстване на човешката личност трябва да се разбира работа с Божественото знание – ясно определена, напълно осъзната Духовна работа. Стремежът към усъвършенстване е стремеж за познание на Бога, на Божието проявление. В своя стремеж към усъвършенстване, човек осъзнава истината за Божието проявление и разбира, че чрез неговите нравствени дела се проявява Бог. Точно затова силата на Нравствения закон придава нов, съвършен смисъл на човешката дейност.

Всеки човек се ражда със своя определена Програма за личностно развитие, която би трябвало да изпълни в рамките на настоящия си живот. Най-добре тази Програма  може да бъде развита и осъществена чрез Божественото знание. Божествено е  знанието, което дава на човешкия Дух светлина и сила за нравствен живот. Само духовно просветленият и укрепнал човек, може да създава градивна наука, наука, която да служи на човечеството. И не само в областта на науката, но и всичко друго, което създава човек ще бъде творчески преосмислено и изградено с Любов. Затова е необходимо усъвършенстването на човешката личност, за да може в рамките на един живот, човек максимално да изпълни своята Програма за личностно развитие. Изпълнението на Програмата за личностно развитие изисква духовно просветление и усвояване на нови знания в условията на физическия свят. Едното и другото трябва да вървят заедно. В противен случай се получава едностранчивата, уродлива изява на егоистичното знание, знанието, което служи само и единствено на личния интерес.

Кому и защо е нужно усъвършенстването на човешката личност? То е нужно преди всичко и най-вече за бъдещето на човечеството. Само нравствено изградени личности могат да създадат Новия Свят. И още нещо: духовно просветления човек е деен участник в осъществяването на Божия Промисъл за изпълнение на Вселенската Програма, която предвижда Преображение на Пространството.

Усъвършенстването на личността е необходимо, за да може човечеството да постигне единение на човешката духовна сила. Ако в своето духовно израстване човек постигне разбирането, че чрез собствените му нравствени дела се проявява Бог, тогава човешкото съзнание ще се приобщи към Великото Божие Съзнание и ще може да изяви своята Божествена същност. Времето, в което се намира сега Светът, изисква усъвършенстването на човешката личност. Усъвършенстването е повеля на Времето, повеля на Епохата, задължителна и неотменна част от Еволюцията на всичко Съществуващо.

Не подценявайте необходимостта от усъвършенстването на вашата личност, необходимостта от вашето нравствено усъвършенстване. Силата на вашата нравственост е сила на вашия Дух.

“Човек се учи докато е жив.”  Внимавайте във вашите постъпки: внимавайте как общувате помежду си, за да повдигнете вашата култура на общуване; внимавайте как се отнасяте с Природата, за да подобрите екологичната си култура; внимавайте как общувате с Бога, за да подобрите духовната си култура. В крайна сметка всичко това  е вашият начин на живот. Най-желаното, което можете да постигнете, е да изпълните неговия смисъл и съдържание с Любов !

              http://dobrodeteli.com/New_teme/130212.htm                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  image                                                                                                                          
Категория: Изкуство
Прочетен: 2501 Коментари: 0 Гласове: 11
Последна промяна: 13.02.2012 23:24
01.02.2012 г.  Послание на Нашия Небесен Отец, св. Син и св. Дух

Мили Мои деца, обръщам се към вас с надеждата, че всичко, което ви говоря чрез Моя глас, при вас стига до сърцата ви и умовете ви приемат Моите думи. Искам да ви кажа, че трябва да продължите подготовката си за Възнесението, което за някои от вас ще е скоро, други веднага след тях ще могат да дойдат тук и да продължат своя вечен живот във високите измерения. Да, вие ще променяте телата си тук горе, но няма да има смърт и изчакване за ново тяло. Вие тези, които ще пожелаете да дойдете тук и да продължите своята еволюция, сте добре дошли вече и само от вас зависи, кога това ще стане. Някои от вас ще пожелаят да се върнат в 3-то измерение, за да помогнат на своите близки, но вие трябва да знаете, трябва да приемете тяхното решение дали ще дойдат с вас или не. Не тъгувайте за тях, това е техният път. От вас очаквам вие за себе си да вземете решение и да следвате стриктно Моите инструкции, за да може плавно и безболезнено за вас да протече този велик процес, в който вие сте главните участници и който ще бъде безценен опит за вас. Аз ръководя всичко, Аз отговарям за всичко, Аз решавам всичко. Всеки от вас ще преживее това уникално изживяване и ще почувства радостта и щастието, които вече няма да ви напуснат. Който от вас е готов Аз ще го извикам при Мен, на други ще дам още малко време да помислят, а третите да се сърдят на себе си за своя избор.
Мили Мои деца, важните времена са толкова близко до вас, дните при вас се изтъркулват толкова бързо, че няма да усетите, кога ще дойде крайния срок, а тогава ще бъде най-трудно, ще има много неизвестни сега фактори, които могат да повлияят значително на процеса. Земята ще се издигне в петото измерение, бъдете сигурни в това, но Аз искам и максимум от вас да го направят, да го пожелаят, да искат да дойдат и да продължат тук своя път. Обичам ви деца Мои, за вас Моите частички ще направя всичко, за да може опитът, натрупан до сега да се запази, да се използва от другите същества във вселената, защото е уникален, защото е единствен, защото е неповторим. Аз съм с вас, във вас, около вас!
Ваш Небесен Отец, св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова- Масура
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       03.02.2012 г. Послание на Нашия Небесен Отец, св.Син и св.Дух
„ Мили мои деца , днес Аз се обръщам към вас, за да ви кажа, че всеки един ден е важен за вашата подготовка, за да дойдете при Мен. Не чакайте, мили мои , да ви „ падне от небето “, а работете съвестно и упорито всеки ден, всяка минута си задавайте въпроса, това което правя, така както го правя доближава ли ме до Бог, следва ли неговите принципи и Канони и ако успявате да го постигате, отначало по малко, след това все по-голяма част от съзнателния ви живот през деня ако е подчинен, ако се съгласува с Моите закони вие ще имате реалния шанс да повишите вибрациите си, да изчистите телата си и да можете да дойдете тук горе при Мен. Аз очаквам всеки един от вас, на всеки един от вас ще помогна, ако виждам усърдие и постоянство в следване на Моите принципи, на Моите закони, на Моите Канони вечни. Аз съм с вас, във вас, около вас. Ваш Небесен Отец, св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин ! “
чрез Велина Петрова - Масура
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
04.02.2012 г.  Послание на Нашия Небесен Отец, св. Син и св.Дух

Мило мое дете, днес се обръщам към вас, за да споделя с всички вас Моите мисли относно случващите се в момента промени. Сега Земята усилено се подготвя за един от най-важните етапи от нейното съществуване, а именно прехода й в четвърто измерение. Тя, мили деца, вече е готова и очаква Моя знак, за да направи последната крачка и да премине в новото измерение. Всичко това ще се случи в тази специална Божествена година и Аз съм сигурен, че всеки един от вас ще е готов за този велик момент. Напразно скептиците по въпроса мислят, че всичко ще мине мирно и тихо, че ще се събудят сутринта и ще се попитат „ за това ли беше този шум ? “ . Не, мили мои, промените, които ще настъпят ще бъдат толкова очевидни за всички, че никой няма да има и капчица съмнение, че нещо грандиозно се случва. Аз съм замислил празник, празник на радостта и щастието, празник на вярата и надеждата, но в него може да участва само този, който Ме е приел, който знае кой ръководи плана за преобразяване на пространството. Вие, мили мои деца, сте поканени на празника, вие сте главните почетни гости, които ще гледате представлението от първия ред и ще участвате в него, ако това е вашият избор. Аз ви каня да се присъедините, да присъствате, да участвате като вие, мили мои, трябва да се подготвите, да сте готови за промяната, да сте подготвили телата си, за да издържите промените в пространството, които ще настъпят. За вас тези промени ще носят радост, за други тревога, за трети неудобство. Но вие знаете и ще кажете на всички около вас, че това е за добро, че това е за да продължи еволюцията, че това е за да може да се промени, да се събуди обществото. Защото много сред вас все още спят, унесени в съня на отминаващата си епоха. Аз искам да поставя ново начало, нови условия, нови закони. Искам да изтрия всичко, което ви задушава, всичко което ви пречи, за да бъдете всъщност това, което сте – Светли същества, творящи само пространство, изпълнено с Любов, Мир и Хармония. Искам да ви видя щастливи, да ви видя творящи, да ви видя Божествени същности, достойни за своето място във Вселената. Очаквайте всичко това да се случи, да се прояви и вие ще знаете, че Аз съм ви предупредил, че Аз съм ви поканил да се включите. Аз постоянно ви давам ключове, постоянно ви подсказвам какво да правите, за да се подготвите. Аз ще се погрижа всеки един от вас да има всичко необходимо, за да премине през изпитанията от които има нужда, за да се промени, за да се пречисти, за да засвети. Но вие имате поговорка „ помогни си сам, за да ти помогне и Бог “ и това е точно така, няма Аз да дойда и да свърша това, което всеки един трябва да направи – Аз ще ви подскажа, Аз ще ви пратя някого, Аз ще ви „ отворя очите “, но вие сте тези, които ще трябва да извършите действието. Вие сте тези, които ще трябва да „ преместите планини “, за да може планът Ми да се изпълни. Ще добавя още едно нещо: вие, тези които се замисляте и действате според Моите думи, ще започнете да забелязвате промените, ще започнете да виждате смисъла на всяко нещо, което ще се случва във вашия живот. И всичко ще става с лекота, с мир и хармония във вас. И тази хармония, този мир и тази тишина около вас ще ви носят радост, ще ви носят щастие и вие ще го споделяте с другите. Оставам с вас, Обичам ви и ви Благославям, Мои светли частички. Ваш Небесен Отец, св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова –  Масура                                                                                                                                                                                                                                                     06.02.2012 г. Послание на Нашия Небесен Отец, св. Син и св. Дух

Мило мое дете, днес Аз се обръщам към вас с посланието за духовно прочистване, което всеки един от вас трябва да направи в себе си. Под духовно прочистване имам в предвид да се вгледате в себе си, в своите разбирания за света около вас, за своите разбирания за невидимия свят и най-вече за своите представи за нещата, които ви предстоят. Напразно си губите времето в четене на материали, показващи някакви представи на отделни личности, които са били валидни за съответния момент във времето назад. Сега всичко е различно, сега всичко се промени, сега Аз решавам, какъв е следващият миг. Ще има много промени, ще има много различия спрямо старите писания, ще се промени пространството, ще се промените вие, ще се промени Земята. Вие ще участвате в тези промени, вие ще направите тези промени в себе си, в света около вас. Аз ще променя чрез вас целият свят. Духовното пречистване, което всички трябва да направите е истински да повярвате в Мен, да изхвърлите всички остарели представи за Мен, за това, как можете да се свържете с Мен. Не трябват посредници за това, не трябват специални места за това, просто се обърнете навътре във вас, помислете си за Мен и Аз вече ще мога да ви отговоря, изпращайки ви мисъл, която да ви вдъхнови или изпращайки ви полъх, който да ви обгърне. Аз ще съм с вас, в този момент, когато забравите всичко друго, което е около вас, когато потънете в себе си, когато пожелаете да се слеете с Мен. Това не е трудно, толкова е лесно да се направи от вашите умове, ако се оставите душата да ви води, ако приемете да бъдете част от Вселенския Дух. Всеки един от вас е уникален и трябва да приемете тази своя уникалност като възможност да направите тази връзка с Мен по свой собствен начин, не както я е направил съседа или приятеля. За всеки от вас тя ще бъде различна – един ще ме чува в главата си като глас, друг ще ме вижда като образ, който си е представил, трети ще ме усеща около себе си като защита и невидим приятел – толкова много биха могли да бъдат проявленията на Моята връзка с вас. Още нещо ще добавя това, че намирайки тази връзка с Мен, вие ще се почувствате осезаемо свързани един с друг, много по-осъзнато ще разбирате света около вас и лесно ще намирате отговори на своите въпроси.
Искрено се надявам, искрено се радвам, когато някой от вас намери пътя към Мен. Всеки един от вас може да го направи винаги, когато пожелае. Аз ще очаквам това да се случи с всеки един от вас и когато това стане, Аз ще го посрещна с огромна радост, с благословия и опрощение на всички грешки, които волно или неволно този човек е допуснал. Сега трябва вие да направите крачката към Мен, вие да Ме потърсите в себе си, защото Аз съм там, някъде вътре във вас, но и около вас и винаги с вас. Ваш Небесен Отец, св. Син и св. Дух ! Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова – Масура
                                                                                                       http://otkrovenia.bg/2012/02/06/06-02-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  image                                                                                                                                                                         
                                                                    
Категория: Изкуство
Прочетен: 2338 Коментари: 0 Гласове: 9
Последна промяна: 09.02.2012 11:36
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178919
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Февруари, 2012  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829