Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178892 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Август, 2015 г.

Слънцето е Портал за хипердименсионално пътуване в Космоса на базата на Сакралната геометрия

Статия на д-р Майкъл Сала (Dr Michael Salla) от 25 август 2015

Акценти
Инсайдерът Кори Гуд (Corey Goode) разказва за това в последния епизод на “Космическо Разкриване” по Gaiam TV, където е интервюиран от Дейвид Уилкок.

Твърденията на Кори Гуд подкрепят модела за електрическата Вселена, предложен от редица алтернативни учени, например Wallace Thornhill и David Talbott, автори на книгата “Електрическата Вселена” (The Electric Universe).
Слънцето е портал за цивилизации, които пътешестват из Вселената, използвайки форма на хипердименсионална математика, основана на сакралната геометрия, според последните свидетелства на инсайдера Кори Гуд, бивш участник в тайната космическа програма. Той разказва, че докато е служил шест години на научно-изследователски кораб в рамките на космическата програма "Слънчеви пазители" (Solar Warden Space Program), той е бил свидетел, че сонди се изпращат в петната на Слънцето, за да изследват състава и поведението на Слънцето. Това, което е било открито, би шокирало учените от официалната научна общност, които вярват, че слънцето е гигантски генератор за ядрен синтез. Вместо това, било потвърдено, че слънцето има електрическа природа и неговите изхвърляния на плазма служат на пътешестващи из Вселената цивилизации като портали за влизане във и излизане от нашата Слънчева система.

“Електрическата Вселена” е астрономически модел, при който слънцето и планетите са електрически заредени небесни обекти, които съществуват в електрическо поле, създадено от слънцето в радиално направление (като спиците на велосипедното колело) в Слънчевата система. По-нататък, слънцето е част от огромна електрическа мрежа в галактиката, генерирана от Галактическия център, отново в радиално направление. Заряди текат през тези електрически полета чрез действието на плазмени частици, които постоянно се излъчват от слънцето и от галактическото ядро. Плазмата е четвъртото състояние на материята (първите три са: твърдо, течно и газообразно) и включва свободни протони, неутрони, електрони и йони. Плазмата не е електрически неутрална, а е суперпроводник, който може да пренася електрически заряди през слънчевата система и в междузвездното и междугалактическото пространство.
Според Кори Гуд, сонди изпратени в слънчевите петна, показали, че те съдържат спирални плазмени струи (протуберанси), които се простират от над повърхността на слънцето към неговото ядро. Програмата “Слънчеви пазители” потвърдила, че при определени условия, тези слънчеви протуберанси могат да се използват като звездни портали, през които извънземни цивилизации могат да влизат в нашата слънчева система или да излизат от нея. Кори описва тази слънчева портална система като огромна космическа мрежа, която свързва всички слънца и галактики и позволява да се изминават огромни разстояния между звездите и галактиките.
Ако той е прав, това предполага, че идентифицираните от наблюдатели много хиляди обекти, които влизат в слънцето или излизат от него (това се наблюдава на картините, излъчвани Solar & Heliospheric Observatory и от други слънчеви обсерватории), не са аномалии на камерите, а са междузвездни космически кораби.

Кори разкрива, че има хипердименсионален математически модел, който свързва всички слънца в нашата галактика, който е бил даден на програмата “Слънчеви пазители" от извънземни. Той казва, че този математически модел използва геометрични шаблони, подобни на Платоновите тела, за целите на навигацията. Заслужава си да се чуе дискусията на Кори с Дейвид Уилкок за сакралната геометрия и как тя е фундаментална за хипердименсионално пътуване из Космоса.
Кори дискутира също “възли” (естествени портали), открити навсякъде по света, като например в Бермудския триъгълник, които се отварят и затварят непредсказуемо. Когато са активирани, тези възли могат да транспортират кораби и самолети, попаднали в тях, през хипердименсионалното пространство навсякъде в галактиката.

Кори обяснява природата на времето и съзнанието, както тя е била разбрана в тайните космически програми. Това дава възможност отделни хора и колективи да преосмислят как те преживяват времето. Този епизод на "Космическо Разкриване" хвърля много светлина за тайния свят на космическите програми и за зашеметяващите познания и технологии, които те притежават.
© Michael E. Salla, Ph.D.
http://exopolitics.org/sun-is-a-portal-for-hyperdimensiona…/
Превод: Лусесита
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/08/blog-post_26.html
https://www.youtube.com/watch?v=xmEU-x2lEOk

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2080 Коментари: 0 Гласове: 2

Глобално масово Възнесение, 28 сеп. 2015, Когато WAVE-X ще удари Земята.

Земята се движи в регион на галактиката, който води до увеличаване на космическите енергии отразяващи се в нашето Слънце и променящи човешката ДНК. Предполага се, че това ще доведе до големи промени в човешкото общество, в това число и на много открития в напредналите технологии, тайните космически програми и живота извън нашата планета.
Ето някои изумителни прогнози за тези входящи космически енергии и тяхното въздействие:
Едно ускоряване и повишаване на електромагнитната енергия пристигаща от слънцето и другите космически енергии които ще се изградят по-специално в края на август до края на септември, което около 28-ми сеп. ще предизвика това, което е описано като „промяна на честотата“ на съзнанието.
Една еволюционна промяна, произлизаща от световно разтърсващи събития, като резултат от входящата космическа енергия, която се описва като „WAVE-X“ (Вълна-Х).
На път сме да изпитаме „вълната на еволюцията“. Това което сме на път да разберем на значително ниво, нечувано в историята в масов мащаб е истинският отговор на това, "Кои сме ние?", "От къде сме дошли?" И "Каква е нашата цел?" . Планетата е на път да излети по един невероятен начин.
Обученията Jade Helm, които започнаха на 15 юли и ще продължат до 15 септември всъщност са с цел да получат предварителна информация за ефекта от пристигащите космически енергии, за да се контролират по-добре промените, които те предизвикват в човечеството.
Тези упражнения са тясно свързани с промяната на честотата, където на ниските нива приложиха изпитвания как ще понесат полето с по-високите честоти през юли и август – целта е да се научи за въздействията и да се направляват крайните ефекти върху населението преди честотите да се засилят повече през септември.
Разузнавателните сили на САЩ са наясно с потенциалните ефекти от пристигащите космически енергии и предприемат ходове да се справят с това. Разузнавателните сили на САЩ най-вероятно не са единствената служба, която е наясно с тези входящи космически енергии и не са единствените, които се подготвят да се справят с това.
Смяната на честотата, която ще се случи в отрязъка от време 23-28 сеп. е много значима. Това е и времето по което папа Франциск ще се срещне с президента в Белия дом(23 сеп.), ще говори пред Конгреса(24 сеп.) и ще бъде направен опит да се използва ЦЕРН(CERN) за да отклони тази пристигаща огромна енергийна вълна. И като капак на всичко това, папа Франциск е насрочил да събере всички политически лидери на неофициално събрание на 25 септември. Личната разузнавателна служба на Ватикана най-вероятно също е наясно за тези настъпващи космически енергии. Това е нещо по-вече от случайни съвпадения които се случват, точно по времето когато тези космически енергии ще достигнат своя връх на планетата, главата на най-влиятелната църква на планетата и политическите лидери да се съберат. Ватикана изглежда е наясно с входящата космическа енергия и ефекта който тя ще има върху човечеството, и се подготвя да яхне тази космическа вълна, образно казано. Входящите космически енергии оказват дълбоко влияние върху човешката ДНК и ще отприщят големи разкрития. Някои от звездните представители на Галактическата Федерация разположени на Земята вече са назначени на земята като делегати на група извънземни, наречена Алианс на Съществата от Сферите (the Sphere Being Alliance). Алианса на съществата от сферите се появи някъде към 2012-2013 с огромни сфери Нептунски размер, които формираха честотни щитове около слънчевата система и слънцето. Една от основните функции на тези сфери е да регулира размера на космическата енергия навлизаща в нашата слънчева система и земята, да може човечеството да се приспособи по-добре и да се подготви за големите промени.
Алианса на Сферите се фокусира най-вече върху енергийните промени настъпващи в нашия локален звезден кластър, поради района на галактиката в която навлизат. Те са използвали многохилядните невидими сфери, разположени на еднакви разстояния около цялата слънчева система (електрически свързани в „космическата мрежа“ и природната портална система) за да възпират и разпределят входящите цунамни вълни заредени със силна енергия които промениха вибрационното ниво на пространство/време, енергия и материя, за да я принудят да се издигне до по-високо състояние на "спектрална плътност".
Заедно с промените, които ще бъдат провокирани от настъпващите космични енергии е и освобождаването на информация, съдържаща напреднали технологии, тайни космически програми и извънземен живот, което Гуди (Goode) е описал като „събитие на пълното разкриване“. Гуди съобщи в събота, че сферите с Нептунски размери ще напуснат нашата слънчева система, тъй като са постигнали своята първоначална функция.
Изглежда „сферите“ вече са изпълнили своето предназначение, тъй като започнаха все по-малко и по-малко да възпират енергиите и оставят все повече и повече енергия да навлиза във вътрешността на слънчевата система и да въздейства директно на слънцето, планетата и човешките същества, които така леко превключват на задействащ режим от тези енергии. В някой момент, сферите ще си отидат и ние напълно ще се смятаме за цивилизация, преминала успешно 4/5 плътност на измеренията. Разбира се има още доста малко оставащи събития да се случат преди това последно събитие, след което ще бъдем оставени сами да се справяме.
В 11:11 часа на 28.09.2015, WAVE-X ще удари Земята с гама-фотонни светлинни частици движещи се със скоростта на светлината и ще се случи мигновенна промяна на ДНК. Съществата чиито вътрешен Шуман – резонанс е стабилизиран на 17 Hertz и повече, ще бъдат изтласкани към 5-то измерение!
Броят на съществата, които се очаква да се издигнат на 28.09.2015 е малко над 2,3 милиарда и точния брой зависи от колективното съзнание на човечеството да изяви начина по който ще се разиграят промените. Космическите енергии са във върхов момент и така „сферите“ ги възпират все по-малко и по-малко. Всичко това ни подсказва, че в края на септември може да е момента когато космическия енергиен връх ще нанесе значителни промени в човешката физиология и по този начин ще предизвика масово възнесение на светлинните същества, които са повдигнали своите честоти на ниво, достатъчно високо в любовта към себе си!
Датата 28.09.2015 е известна като „ХОРИЗОНТ НА СЪБИТИЯТА“ и е най-важният ден в историята на човечеството! Това не е краят, а началото на едно масово глобално възнесение на същества с вибрации над 4D в 5D. Вашата истинска работа ще започне на тази дата, тъй като ще ви е необходимо да задържите още по-вече светлина в телата си, за да подпомогнете останалата част от човечеството във тяхното възнесение.
На добър час, на всички велики същества на светлината!

https://www.youtube.com/watch?v=-dEsY7ZSD8Y

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 6053 Коментари: 1 Гласове: 2

СаЛуСа
14 август 2015 г.

Както мнозина от вас знаят, този септември месец е повратна точка, когато вибрациите ще се повишат. Как това ще ви повлияе зависи от вашето ниво на съществуване, но като цяло ще е така, че мнозина от вас ще изпитат извисяване. Цялостният ефект ще значи забележима промяна, която ще доведе по-мирен вид и общ израз и желание за прекратяване на военните действия. Наистина желанието за мир ще засияе силно и властващите ще бъдат задължени да приложат промените, които ще доведат до мира. Няма да има връщане към старите начини и тъй като влиянието на Илюминатите беше намалено, хората ще бъдат освободени от техния контрол. Желанието за промяна расте от доста време и е достигнат момент, когато то повече не може да се отрича. Много души са готови да се впуснат в действие, когато е безопасно за това, а това време почти дойде. Те ще бъдат подпомагани от групи, които са от Светлината и които ще гарантират, че е позволено действията им да продължат без пречки. Както можете да си представите, има хора, които са дълбоко ангажирани с поддържането на нещата такива, каквито са, и отказват да се откажат от богатия си живот заради по-справедливото разпределение на богатството. Обаче никой не може да спре промените да се проявят, така че посрещнете ги с вяра в бъдещето, защото с времето всички обещания към вас ще се изпълнят. Дайте необходимото време за прилагането на промените, които ще настъпят бързо, след като „се търкулне топката”.

Зад кулисите стават толкова много неща, а вие бяхте държани в мрака и ви бе отказано правото ви да споделяте и да се радвате на предимствата, които биха били от полза на всички хора, вместо на привилегировано малцинство. Обаче тази ситуация започва да се променя и когато онези, които ви задържат, повече не са способни да да ви определят как да живеете, промените ще започнат да се въвеждат. В продължение на дълго време ви бяха давани идеи за огромното извисяване, което ви очаква. Например, много нови технологии бяха блокирани и отложени от Илюминатите, но скоро нищо няма да може да спре тези технологии да се реализират. Те са такива, че вие в крайна сметка ще станете много независими и няма да се налага да откупвате необходимите неща, за да живеете. Дори сега има изобретения, чакащи да бъдат въведени, които ще направят живота ви много по-лесен, но най-напред трябва да бъдат извисени тези, които имат най-голяма нужда.

Онези от вас, които са наясно със сегашната ситуация на Земята, са в позиция да помагат на ближните си да останат спокойни и да „яхнат вълната”, така да се каже. Защото ще има трудни времена за някои от вас, в зависимост от това къде живеете и кой сега управлява държавата ви. Точните хора са ни известни и те ще бъдат внедрени колкото може по-скоро, но това изисква дипломация и законен подход. Както започвате да разбирате, има много неща да се направят, за да се промени ситуацията, която толкова дълго ви поддържаше в хватката на тъмните сили. Въпреки това ние подчертаваме, че времето им изтече и в хода на следващите няколко години те ще стават все по-неспособни да упражняват влиянието си. Така че можете да планирате бъдещето, знаейки, че ще си върнете мястото по право като свободни души.

Междувременно ние поддържаме „патрулите„ си във вашата слънчева система, за да гарантираме, че не се позволява на нежелани посетители да се намесват в крайното ви завръщане към Светлината. Има други цивилизации, които биха искали да се свържат с вас, но докато дойде подходящият момент, те ще трябва да спазват дистанция. Повечето контакти идват с мир и са нетърпеливи да споделят знанието си с вас, но някои имат и други мотиви. Бъдете сигурни, че ние сме тук, за да гарантираме, че завършвате пътуването си както искате и накрая ще се завърнете към дадената ви свобода, като станете отново Галактически Същества. Наистина, вие никога не стоите на едно място, защото еволюцията ви продължава и тъй като „Бог вдишва”, вие навлизате във все по-високи вибрации. Третото измерение, както го познавате, завърши курса си и ето защо промените се случват навсякъде около вас.

За вас, които сте готови да се придвижите в по-високите измерения, е необходимо повече от всякога да се фокусирате върху пътя напред. Някои от вас биха се разсеяли от това, което става около вас, така че по всяко време се опитвайте да позволявате на негативните ситуации да ви подминават. На този етап вие трябва да позволявате на другите да следват собствения си път, но всячески да предлагате помощ на онези, които ви следват. Когато дойде подходящият момент, вашето знание ще бъде призовано и е мъдро да го разкривате само там, където може да бъде от полза за другите. Имайте предвид, че Водачите ви ви впечатляват с разумни идеи, които ще гарантират, че завършвате този живот, както сте го планирали. Това може да означава намиране на полезен източник на информация или срещане на някого, който може да ви посъветва относно най-добрия път, по който може да поемете. Всяко отклонение ще означава, че някои уроци може би трябва да бъдат научени отново, но в такъв случай втория път ще е по-лесно.

Тъй като времето напредва, вие ще научите много за пътуването си през материята и защо то включи опитите, които имахте. Като резултат от това вие еволюирахте много по-бързо отколкото другояче, и ще предадете знанието си на други. В подходящия момент за стъпка напред вие винаги имате помощ, въпреки че може да предпочитате друг път, който ще бъдете подпомогнати да откриете. Въпреки това ще сте насърчавани да следвате най-полезния път, за да избегнете загуба на време. Без значение какви опции избирате, всички души накрая намират Пътя на Светлината. Подаръкът ви от свободна воля винаги се зачита и в резултат на това вие винаги учите по начин, който със сигурност помага на личната ви еволюция.

Бавно, но сигурно ви се дава информация за други форми на живот, защото скоро ще срещнете други видове Същества, някои от които са доста различни от вашата човешка форма. Те въпреки това ще са подобни в много отношения, но по-важното е, че са интелигентни Същества, които в много отношения са много по-еволюирали от вас. Но не всички по-стари видове непременно са по-еволюирали от вас, защото някои посветиха повече от времето си за лична еволюция вместо за духовна еволюция. Тъй като напредвате в по-висшите измерения, накрая ще откриете, че имате по-малка нужда от постоянно тяло. И все пак когато се нуждаете от тяло, вие го материализирате със силата на мисълта си. Тъй като еволюирате духовно, ще откриете доста разлики спрямо земните си опити, защото по-ниските вибрации са склонни да ви задържат.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам, че толкова много души на Земята сега се пробуждат за истината. Понякога е трудно да се откажете от вярвания, които се оказват погрешни, но ако ще еволюирате, не може да си позволите да сте твърде строги. Винаги бъдете готови да приемете по-голямата истина, ако искате да израствате в опитите си. Никой не стои на едно място твърде дълго, особено във вашите сегашни обстоятелства, когато промените се случват навсякъде около вас. Но трябва да сте търпеливи, защото все още има дезинформация, разпространявана, за да ви обърква, затова вярвайте на интуицията си колкото може повече. Желая ви успех във всички начинания и както винаги моята любов е с вас

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/08/14-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2477 Коментари: 2 Гласове: 4

СаЛуСа
7 август 2015 г.

Скъпи души, нещата на Земята започват да се оформят по такъв начин, че скоро ще започнете да виждате посоката, в която ще продължи Човечеството. От объркването и несигурността ще излязат положителни знаци, които ще потвърдят, че промените се оформят за ваше добро. Ще осъзнаете, че се провежда „прочистване” и че много неща от старата парадигма са променени или премахнати. Това се подпомага от много души, които се пробудиха за истината и искат свобода от ограниченията на тъмните сили. Вие бяхте превърнати в роби, когато ви се отказа правото ви по рождение. Бяхте надарени със свобода от Бог и тя ще ви бъде върната, за да може Новата Епоха да ви донесе обещаното. Същевременно има ясни знаци, че толкова много от вас прегръщат истината за вашето съществуване и славното време, което ви чака. Ще е нужно време, за да може то да се прояви напълно и ние ви даваме категорични знаци за посоката, в която се отправяте, за да имате предвид позитивната цел. Зад кулисите ще има много групи, които подкрепят усилията ви и ви помагат да успеете.

Случват се толкова много неща, че ние можем да разберем колко е объркващо това за вас, но чрез фокусиране върху положителните аспекти на бъдещето ви не бихте били толкова объркани. Мащабите на това, което трябва да се направи, може да са огромни, но ние планирахме това преди много години и нещата ще продължат да се ускоряват след като се постави началото. Изчистването на „боклука” означава периоди на дискомфорт за вас, но ние се надяваме, че вие ще сте достатъчно пробудени, за да се справите с това. Както стоят нещата сега, вече е очевидно, че Човешката Раса трябва да продължи напред и да се подготви за идващите промени, които са за ваше добро. Ние гледаме на това като на вълнуващо време, защото вече можем да видим резултата, а и вие може да го видите след като ситуацията се изясни. Ние искаме да ви държим в течение относно това, което се случва, но все пак трябва да сме внимателни докато тъмните сили не бъдат поставени там, където повече няма да могат да се намесват в еволюцията ви.

Ние наблюдаваме всичко, което се случва на и извън вашата Земя и продължаваме да гарантираме, че няма намеса в напредъка ви чрез наблюдението на всички посетители, които желаят или да ви наблюдават, или да осъществят контакт. Това има общо с кармата от предишните ви действия и с „подобното привлича подобно”, което трябва да се позволи. Ние не можем да нарушим Вселенския Закон или да избягаме от последствията. Да, можем да даваме съвет, но крайното решение го взимате вие. В продължение на дълго време ви бе дадена свободна воля от Създателя и именно този фактор направи Расата ви особено интересна за други раси. Преди споменахме, че опита, който всички вие ще придобиете, ще ви е от голяма полза за бъдещата ви работа и там, където може да го споделите, ще спасите такива души от преминаването им през него лично. Ще откриете, че „споделянето” е качество на всички напреднали Раси и върви ръка за ръка с помощта, дадена на еволюционния ви път.

Сега много от това, което ви казахме, е доста над разбирането на повечето души, но вие има нужда да носите семената на знанието готови за мига, когато ще изпитате еволюционно разширение. Много от вас вече започват да разбират истината и това отвори очите ви за истинския ви потенциал. Досега умишлено бяхте спирани, но сега се разкрива толкова много информация, която повече не може да се задържа. Вие сте далеч по-велики отколкото си представяте, но ще разберете това скоро, когато съзнанието ви се разшири. Тъмните сили се надяваха да ви задържат докато успеят напълно да ви поробят, но сега е твърде късно и те нямат шанс да се възстановят. Те може да останат като трън в петата, но влиянието им намалява и е обречено да изчезне.

Фалшиви флагови атаки все още се случват на Земята, но няма да им бъде позволена намеса в напредъка ви и те по-скоро са кармични по природа. Сега най-голямата заплаха за вас е натискът върху валутите ви и хаосът е на път да настъпи. Ние може да се опитаме да помогнем във вземането на решение, но в крайна сметка вие решавате. Със сигурност промените са неизбежни и е очевидно, че старата ви финансова система е деформирана и е от полза само на тези от върховете на банковия свят. Ще бъде въведена справедлива система на разпределение и банките ще бъдат реорганизирани към по-управляем модел, който ще се отчита на хората. Много необходими промени са, така да се каже, „в процес на подготовка”, защото ние дълго установявахме причината за вашите проблеми. Бъдете сигурни, че в крайна сметка никой няма да бъде забравен, когато дойде преразпределението на парите ви. Обаче всичко това постепенно ще ви придвижи към нов начин на живот, където пари повече не са нужни, но не се притеснявайте за това, защото то е в бъдещето ви.

Знаем, че много от вас разбират, че в действителност всичко е в Сега и когато достигнете определено ниво чрез силата на мисълта ще сте в състояние да се придвижвате или назад, или напред във времето. Тъмните сили имат личности, които могат да работят на това ниво и като се замислите, не е трудно да си представите защо това би представлявало интерес за тях. Дори и така, на тях не им е позволено да пътуват където си искат и дейностите им са постоянно наблюдавани и те нямат свободата да правят каквото си искат. Тъй като ние имаме технологии,които могат да виждат през твърда материя, вие ще разберете защо сме уверени, че няма място, където те могат да се скрият.

Трябва да сте внимателни в заключенията си, когато видите обект в небесата, защото сега тъмните сили имат много собствени кораби, подобни на нашите. Това означава, че погрешно могат да ни бъдат приписани инциденти. Вие разбира се знаете, че в продължение на много години сме били в небесата ви и не се е случило нищо, което да бъде описано като застрашително за вас. Никога не сме ви давали причина да се страхувате от нас и внимаваме да не причиняваме действия, които биха ви уплашили. Наистина от известно време предприемаме действия, които са ви помагали и които не са били свързани с кармата ви. Скоро ще ни видите и ще ни срещнете като приятели, каквито сме и ще продължим заедно в светлото бъдеще, което обещава толкова много неща.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги се радвам да се свържа с вас и очаквам с нетърпение разгръщането на вълнуващите времена, които предстоят, радвам се да помогна в подготвянето на бъдещето ви. Скоро ще се срещнем открито и след това ще можем да работим пряко и заедно, когато си върнете предишното ниво на разбиране. Толкова дълго време вие се трудихте и работихте упорито, за да откриете пътя обратно към Светлината. Сега вие сте на този път и нищо не може да попречи на тази реализация и ние от Галактическата Федерация ще бъдем с вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/08/7-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1593 Коментари: 0 Гласове: 2

Безпрецедентна космическа вълна ще достигне Земята в края на септември 2015 г.

Скъпи мои,
През следващите два месеца вашият свят ще претърпи огромна промяна вследствие на въздействието, което една мощна вълна от гама светлина, идваща от Галактическото Ядро, ще окаже върху Земята и нейните същества!

Важно е да се отбележи, че ние вече сме навлезли в значителна степен в този гама ураган, наричан ВЪЛНАТА Х, и много от вас вече усещат това усилване на енергията, което ще продължи да нараства ежедневно по интензитет до 28.09.2015 г.

Този велик момент от еволюцията на човечеството е известен като СЪБИТИЙНИЯТ ХОРИЗОНТ.

28.09.2015 г. е датата, на която тази Супер-Вълна ще отбележи своя пик, при който ще бъде достигната най-високата енергийна честота, измервана някога в космоса в съвременната история.

Ще се възнесе ли някой наистина на тази дата? Да! В този велик момент от нашата история, всички светлинни същества, които вече вибрират близко до честотата от 21 херца на 5D (пето измерение), ще успеят да пробият и преминат през защитната 5D бариера, известна като "Великата Пустота", и ще бъдат в състояние да изживеят устойчиво възприятие на Новата Земя.

Много същества не осъзнават, че тази нововъзприемана реалност – новата Земя, също ще представлява холограмна матрица, която обаче ще бъде значително по-усъвършенствана в сравнение със старата контролна решетка, която познаваме от над 300 000 години.

Новата Земя също представлява възприятийна холограма, тъй като единствено ако се намира в холограма, душата може да бъде физическа и да възприема чрез 5-те сетива.

Физическата част на всичко това все още вибрира в 3D (трето измерение), но си представете нивото на 5D като насложено върху 3D. Единственият начин да не съществувате в холографска матрица – независимо колко контролираща или божествена може да е тя, е като станете не-физически.

Вие сте се прераждали тук отново и отново с цел да еволюирате обратно до своята висша природа, но истинската причина да продължавате да се връщате и да оставате тук е тази, че ви харесва да бъдете физически и да възприемате чрез 5-те сетива. Ако можехте да имате една по-добра обстановка, в която да правите това, всичко щеше да е идеално! Именно това предстои да се случи!

Наред с това да можете да използвате своите 3D сетива, в рамките на една 5D светлинна матрица вие ще бъдете в състояние да се пренасяте и в своето светлинно тяло (Меркаба) и да пътувате без ограничения из по-висшите измерения.

"И тогава видях Ново Небе и Нова Земя". Тези две неща не са едно и също. Новата Земя включва 3D, 4D и 5D, а Новото Небе представлява измеренията от 6-то до 12-то, в които можете да навлезете единствено със светлинното си тяло.

Ситуацията е следната: вие няма да напуснете 3D! Вместо това, вие ще продължите да съществувате в 3D, 4D и 5D в едно и също време-пространство (сега тук) и ще бъдете напълно съзнателни за преживяванията си във всяко едно от тези измерения.

В момента протича постоянно нарастване на честотата на гама светлината, тъй като навлизаме в най-интензивната област на фотонния пояс, така че се опитайте да почувствате въздействието й върху тялото, ума и емоциите си през следващите два месеца!

Навлизането на тази интензивна гама енергия се дължи на множество космически събития, които настъпват едновременно и които позволяват на невероятно количество космическа светлинна информация да се влее в тази система!

Това че тези нови информационни честоти бомбардират Земята и нейните същества не е нещо лошо и определено не е нещо, от което трябва да се страхувате!

Докато тази нова фотонна информация навлиза и се интегрира в матрицата, ще настъпи известен хаос, но той ще бъде последван от постепенно трансформиране на холограмата на старата контролираща матрица в нова матрица с кристална решетка. Това е нещо, над което работихме много дълго време и което искаме да видим осъществено.

Доказано е, че гама светлината може мигновено да трансформира ДНК-то на всеки един вид, така че той да еволюира до висшата си форма. В момента вие буквално еволюирате с ускорени темпове към своята най-висша версия!

Някои чертаят мрачни прогнози във връзка с всичко това, а други изобщо не осъзнават какво всъщност се случва.

Но има и много представители на Първата Вълна, които през последните 40-60 години проправиха пътя на възнесението, които са напълно наясно с всичко това и са изпълнени с радост, защото знаят какво се случва.

Казваме ви: понесете се по тази супер фотонна вълна с цялото си същество! Гледайте на това като на началото на истинската свобода за човечеството! Ликувайте!

Бъдете безупречни във всяка една сфера от живота си, докато напредваме във всеки един момент сега и докато йоните ви започват да се въртят все по-бързо и по-бързо!

Важно е да се освободите от всичко, което не е служило на душата ви до този момент, и да се отворите напълно за безграничните възможности на вселената.

Повечето от вас вече усещат постоянното повишаване на честотата в телата си. Много от вас са забелязали, че са подложени на смяна на местоживеенето, разпадане на връзки или загуба на вещи. Възможно е до известна степен да се чувствате неадекватни, самотни и дори изгубени.

Уверяваме ви, че всичко това се случва по начина, по който трябва да се случи, и представлява изчистване на старите енергии, за които сте се държали така силно. Тези ниски честоти трябва да бъдат трансмутирани, така че тази божествена вълна от светлина и любов да може да протече през телата ви и да се заземи в ядрото на Гая. Не е възможно ниските честоти на потиснатите емоционални травми и погрешното ДНК програмиране (ограничаващите системи от вярвания) да бъдат взети в по-висшите измерения! Тези стари, заключени в тялото травматични енергии трябва да бъдат освободени от него, така че светлинната информация да може да протече напълно през вас и да бъде правилно заземена. Това завършва божествената циркулационна верига, която ви прави супер съществата, които наистина сте.

Пламъците близнаци от най-високо ниво, които са на Земята, играят основна роля в СЪБИТИЙНИЯ ХОРИЗОНТ. Огромен брой просветлени пламъци близнаци, явяващи се носители на ключовете, ще бъдат водачите, които ще отворят космическите врати чрез интензивната сила на своята обединена любов и ще породят това високовибрационно възприятие, наречено "Новата Земя и Новото Небе".

Ние, като ангели в човешки тела, дойдохме, за да поддържаме в собствените си тела пространство за тази велика светлина в полза на цялото човечество, както и за да оповестим това велико послание! Знайте, че голям брой Звездни Раси са тук сега за последното вдигане на завесата в тази велика космическа пиеса, в която вие играхте важна роля.

Велики същества от различни светове са тук, седнали по местата си, очакващи с нетърпение да видят как ще се справите и какво ще направите след това. Те ви аплодират!

След като първата вълна от пламъци близнаци преминат през 5D завесата, те ще започнат своята истинска работа като мъжки/женски екипи в най-висша служба на останалите, помагайки на останалата част от човечеството да пресече великия Мост на Дъгата.

Ще приключим, като ви кажем, че е важно да се грижите добре за себе си по време на това велико време, така че да бъдете най-доброто, което можете да бъдете, в името на всички!

Най-висшето учение във всички вселени е това:

Обичай Бога с цялото си сърце, ум и душа! Това е тайната за влизането в Царството Небесно. Питаме ви: знаете ли кой е този велик Бог?

Обичайте самите себе си с цялото си сърце, ум и душа! Нямате друга работа за вършене, освен тази!

Благодарим ви, велики същества, за това, че дойдохте на Земята за тази велика и важна мисия.

Справихте се добре, мили и предани приятели. Явете се отпред. Това е часът, в който ви е отредено да блеснете.

Вие сте светлината на този свят, както един велик учител каза някога. Блестете ярко, така че всички да видят светлината ви.

Всичко това е съвсем реално, скъпи приятели. То вече се случва и ще се случи точно както е било казано, че ще се случи. Това е нещо красиво и чудесно, така че няма от какво да се страхувате. Никой от вас няма да пострада.

Вашият свят сега ще бъде освободен завинаги! Това ниво на страдание и хаос на тази планета не може да продължава повече от още няколко месеца! Нещо трябва да се случи веднага и то наистина вече се случва, докато милиарди Светлинни Същества (ВИЕ) продължавате да транслирате енергия в тази Еволюционна Вълна от Свръх Съзнание, така че да превърнете себе си и външния облик на това място в рая, който то беше замислено да бъде!

На добър час, велики същества от светлина!

Архангел Михаил чрез Майкъл Лав
27.07.2015
Превод: Мария Казакова
http://virtualobitel.alle.bg/…/%D0%B1%D0%B5%D0%B7%D0%BF%D1…/

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2339 Коментари: 0 Гласове: 6

Могъществото на невидимия свят

От САЩ ми се обаждат обикновено хора, които се интересуват от работата на талантливи руски учени, които са герои на мои публикации. Но този път ми се обади човек, който поиска сам да разкаже за своите открития. София Бланк беше емигрирала от Русия в САЩ преди осем години и бе направила поразяващи изследвания, обясняващи много загадъчни неща в човешкия живот. Тя ме помоли да разкажа в Родината за резултатите от нейната работа и да помогна в тези тежки години на жителите на нашата страна.

- Ръководя Научно-изследователски център на фирмата “Бион” с отдели в Казахстан и САЩ. Нас ни ръководи казахстанския биофизик, професор Виктор Михайлович Инюшин. Основавайки се на кирлианова фотокамера той създава прибор – плазмограф. В Америка си набавих обикновен кирлианов апарат с един добавъчен детайл, който го прави свръхчувствителен. Този апарат ми позволи да направя удивителни за мен открития.

Кирлиановата снимка става за части от секундата. Моята камера фиксира не само аурата, но и други енергийни структури: успоредни, пресичащи се с физическия свят форми на живот, които непрекъснато взаимодействат с нас. Обективът ми не е голям, и обикновено фиксирам полето около пръстите. Но и тук може да се видят много странни неща. Винаги съм се интересувала, за сметка на какво става излекуването с молитва, с полагане на ръце, с пламък на свещ и други методи, които се практикуват от древни времена. И кирлиановата снимка показва, че болния човек преди всичко има отворено поле, пробиви в аурата, през които изтича енергията. А когато вярващ чете над болния молитва при горяща свещ, енергията се увеличава, разкъсванията се затварят и човек оздравява.

- Толкова ли е просто?

- Това е най-достъпното обяснение. Но в действителност всичко е доста по-сложно, кирлиановите снимки показват, че до човешката аура и вътре в нея има огромно количество енергийни структури. Някои от тях са много естетични, приличат на снежинки, цветя, пеперуди, калинки, слончета. Има много птици на снимките. Условно, тези позитивни структури нарекох ангели.

- Извинявайте, но защо решихте, че те са позитивни?

- Аз и други специалисти определихме това с биолокационна рамка. След това проверихме и с други прибори, които изключват субективния фактор. По подобен начин определихме, че другите структури имат негативен характер. Даже външния им вид предизвиква неприязън: те се фиксират на снимките като змии, понякога двуглави, различни чудовища или части от техните тела, аморфни същества, които предизвикват неприятни чувства. Условно нарекох тези структури демони.

Непрекъснато се страхувам, че има неща, които само ми се струват, и постоянно препроверявам. Опасявайки се от самозаблуждения, се обръщам към други хора, които владеят биолокационната рамка. Резултатите при техните тествания бяха аналогични. Разбирам, че това не е окончателно доказателство, а само повод за размисъл и по-нататъшни изследвания – още по-обективни.

Така например, американският телескоп “Хабъл” направи снимки на космически същества от разредена материя, и астрофизиците ги нарекоха ангели. И аз видях, че те са съвършено идентични на тези структури, които са фиксирани при мен на кирлиановите снимки.

- Извинявайте, но тези космически обекти (или субекти) са по десет метра в диаметър. А на вашите снимки до аурата на пръстите са фиксирани структури по няколко сантиметра, т.е. хиляди пъти по-малки от космическите ангели. Защо говорите тогава, че са съвършено идентични?

-Да, но какво са в същността си тези изображения? Имам впечатлението, че ангелите са холограмни, те присъстват там и тук, могат да се появяват на снимките като големи и малки.

И има неща, които не могат да бъдат тълкувани двояко. Например, изследванията показаха, че свещените религиозни атрибути: християнския Кръст, юдейския Магендовид (звездата на Давид), мюсюлманските Звезда и Полумесец – са източници на колосална енергия. Когато биват държани в ръце, се намаляват разкъсванията в аурата, подобрява се здравето.

А когато човек се моли, до неговата аура се фиксират удивително хармонични, красиви енергийни структури – ангели. Нима молитвите могат да привличат демони?

- Но по някога те се появяват на вашите снимки. Смятате ли, че кирлиановия апарат показва, как хора биват обсебвани?

- Кирлиановата снимка потвърждава, че обсебването и заселването на демонични същества във физическото поле на човека са съвършено реални неща. Близо до пръстите или вътре в тях много често се фиксират лица на хора или демонични структури. Даже понякога се виждат просто рогати глави. Представата ни за демоните като за рогати хора намира потвърждение на кирлиановите снимки. И което е интересно: демоничните структури се появяват в разкъсаните полета. А ако човек има плътен аурен кръг, то в него отсъстват негативни структури.

Стана ясно, че молитвите създават около човек плътна преграда от позитивна енергия, която е неприемлива от демоните. Тези вампирни същности не се стремят към плътната аура, тъй като са нужни усилия, за да бъде пробита, а наоколо е пълно с пробити полета, в които може леко да се внедрят. Когато човек не е защитен, той е свободен за проникване и удобен за демонски въздействия.

- За какво се изразходва енергията от физическото поле на човека?

- За физиологическите процеси. Храносмилателната система, кръвоносната система, нервната система – нищо в човешкия организъм не работи без енергия. Но ние я получаваме не толкова от храната, колкото от енергийното поле, на същата тази окръжаваща ни аура.

- Науката потвърждава, че човек не живее само от единия хляб, така ли?

- Абсолютно вярно. Човек действително може да се храни с енергията на молитвите, с думите Божи. Чрез молитвите в полето на човек се появяват тези удивително хармонични, ангелски структури, които му действат благотворно.

Разбира се, не претендирам като последна инстанция за истинност. Но вече са направени хиляди изследвания, които свидетелствуват в полза на моята концепция.

- Защо тези ангели навлизат в нашето поле?

- Те са нашите енергийни донори. Когато ангелите се появяват в полето на човека, светенето на неговата аура се усилва и нейните пробиви се затварят. При това, при едни – тези позитивни структури се фиксират във вид на кълба, а при други хора – във вид на звездички.

- Оказва се, че не случайно казват, че човек преживява своя звезден час?

- Може би. При това, изследваните хора, в които влизат звездички, са много добри, честни, чисти хора – истински източници на светла енергия.

- Може би, вашите ангели и демони не са самостоятелни същества от друг свят, а породени от човешката мисъл: така наречените мисъл форми? Нали много съвременни физици смятат, че нашите мисли са материални и те са “изтъкани” от тънка материя и в съвсем буквален смисъл витаят във въздуха и влияят на другите хора.

- Знаете ли, работя с хора, които нямат представа за мисъл форма. А за знаещите, те представляват някаква невидима абстракция. Но кирлианова снимка показва, че това не е само тяхна представа, а е и още някаква материя, която се фиксира с прибор. Не толкова психологически проблем, който е изработен от интелекта, колкото енергийна даденост, която силно влияе на хората.

Изследванията показват, че във физическите полета почти на всички болни присъстват демонични структури. Най-страшна картина представляват полетата на хора които са прокълнати: те са изпълнени с кълба от змии!

- Тези структури само приличат на змии или наистина са някакви гадини на финия свят?

- Ние ги виждаме енергийно: на снимките те са фиксирани като кобри или смоци. Освен това, на поредица от снимки се вижда в динамика, как “кобрата” преминава през полето на човек.

- Виждал съм средновековна литография на която са изобразени “вътрешностите” на грешника: той буквално е изпълнен с жаби, раци, змии и различни други гадини. Праведникът се е изчистил чрез молитви и пост и вътре в него всичко е чисто, вижда се само един голям кръст, там, където той винаги прокарва ръка по време на кръстене. Съдейки по вашите снимки, това не е фантазия на художника, а картина нарисувана от натура, видяна в друг диапазон на честотата, където се фиксират обектите на финия свят?

- По всяка вероятност, този художник е бил ясновидец и е различавал енергийните структури, които ние фиксираме с кирлиановия апарат. Например, по някога на снимката на онкоболен се вижда рак.

Подобни обекти имат реално сходство с материалните ракообразни. Снимките на тези енергийни структури могат да станат много ефективен и евтин метод за най-ранна диагностика в онкологията. Та такава снимка струва едва един долар, а за обикновените тестове са нужни огромни пари.

- София Михайлова, разкажете, моля ви, кои са причините, които предизвикват разкъсването на физическите полета и проникването на демонски структури в тях?

- При мен често водят деца със силен уплах. Снимката показва, че при тях има не просто разкъсване, а е деформирано полето. При дете в нормално състояние се виждат дактилоскопичните линии на всеки пръст и равномерното светене около него, а при изплашените деца се виждат само неголеми фрагменти от тази аура, а понякога тя отсъства съвсем. И много често до тези ужасни полета се фиксират обекти, които приличат на кобри или глави на дракони.

Такива химерни структури в полетата на изплашените хора напомнят за известни персонажи от древните митове и приказки. Тук се налага и интересния извод: страшните персонажи не са нещо измислено, а реални жители на невидимия с физическо зрение свят. Но е имало хора, които са били надарени със способността да виждат тези структури. Своите виждания те отразявали в приказки и рисунки. Или казано по друг начин, те са предавали не плодовете на своята фантазия, а резултата от визуални наблюдения.

- Психиатри ще ви кажат, че при тях е пълно с пациенти, които виждат около тях рогати, опашати, змееподобни и различни твари...

- Много интересно е, че на кирлиановите снимки се документират подобни картини. Преди се предполагаше, че това е плод на фантазията, но при физическия прибор не можем да говорим за халюцинации - той фиксира това, което е.

- Кое разкъсва аурата на човека?

- Ругателствата, и особено псувните, деформират мощно аурата. Чела съм у богословите, че използваните при псуване думи са имена на демони и бесове. Ако човек ги произнася, те тутакси нападат него и този, когото ругае. Кирлиановата снимка потвърждава тази гледна точка.

На енергийно ниво около нас постоянно има демонски структури в огромни количества. Обикновено те не могат да ни причинят вреда. Но, произнасяйки нецензурна дума, ние подхранваме с енергия демона, който носи това име и той ще се постарае да се внедри в нашето поле или в полето на човека, когото сме “отправили” към този бяс.

Демоните са вампирни същества и те не могат да живеят без енергийно подхранване. Необразованите хора им оказват голяма услуга като ругаят на майка. Демоните обичат да предизвикват у хората негативните чувства: тъга, униние, страх, ужас. Те се хранят с енергията на тези преживявания. Това се вижда много добре по разкъсванията на аурата и внедряването на негативни структури там.

Техният предпочитан подход е да предизвикат у човека алкохолно влечение. Та нали алкохолизма е също така заселване: зелената змия, която излиза от бутилка, и я изобразяват на плакати и карикатури, не е нещо абстрактно, а конкретна “змия”, която прониква в човешкото тяло и изисква алкохол, е вампирно същество, което се храни с енергията на винените пари и отрицателните емоции на алкохолика.

- Но на една от снимките, която ми изпратихте се вижда, че до пияния човек има не змия, а глава на рогато същество...

- Да, там вместо аура има някакъв козел, който частично наподобява зелена змия. Вие знаете как се нарича рогатия човек.

- Знам, но няма да го кажа. Мъдрата ми баба често ми повтаряше: ”Не ругайте с груби думи”. Тъй като, при теб ще дойде рогатия.

- Тази народна мъдрост сега намира научно потвърждение: литературното име на рогатото същество (черна-груба дума) действа подобно на псувня и прави човека уязвим пред нечистата сила. Впрочем, това може да потвърди всеки пияница. “Ей ти, козел!” – казва той на събутилника си, в чието поле фиксираме рогатото същество. И много други прозвища имат конкретни образи, които се виждат на кирлиановите снимки.

- Доколкото ви разбрах, ругателствата са като молитвен призив към бесовете?

- Ако вие произнасяте името на рогатия или друг бяс, то той веднага се отделя от мръсотията, която буквално кипи около нас. На вашия призив той се явява пред вас в цялата си прелест. И му трябва само едно – да получи човешка енергия. Най-страшното е, че я губят не само тези, които използват тези думи, но и хората, които го слушат, особено тези, на които полето е разкъсано. От ругатните най-много от всички страдат децата, та нали техните полета едва се оформят и са много уязвими.

Човек, който произнася псувни и вулгарни думи, е източник на вампиризма, чрез него изтича енергията от тази маса хора, която се намира около него. Той наказва жестоко близките си и особено своите деца.

- Каква роля играе тук роднинската връзка?

- Нашите деца се намират в нашите полета и за тях, ние сме източник на енергия. Ако бащата или майката използват безкрайно ругателства, то техните полета са населени с демони. И с тези демони те хранят децата си.

- По-скоро обратното: хранят демоните с децата си?

- И това е вярно. Такива деца не могат да се развиват нормално: те нямат вътрешно равновесие, изпитват непрекъсната тревога, избухливи и агресивни са.

- Децата на тези, които непрекъснато ругаят изостават в умственото си развитие?

- Да, доста често, но не винаги. За някои деца живота с такива родители е своеобразно наказание, вразумяване. Но във всички случаи, децата са нещастни в семейството на хора, които ругаят непрекъснато.

Изпратих ви снимка на момче, чийто баща непрекъснато използва ругателства. В полето на това дете изобщо няма светене на аурата му, а вместо това има само кобри! Детето е сякаш мъртво, нечистата сила изсмуква цялата му енергия.

- София Михайлова, в последните години в Русия започнаха да си служат повече с ругателства, отколкото преди. Средствата за масова информация внушават, че в употребата на вулгарни думи има особен шик и може да се говори всичко, каквото си поискате и няма никаква забрана. Псуването е на мода. И като резултат, на улицата, в транспорта, в театрите, по естрадите, по телевизията, в училищата звучат отвратителни думи. Възрастните хора се притесняват, а младежите мислят, че правят много добре, когато говорят гадости... Но, доколкото разбирам от вашия разказ, псувнята травмира не само обкръжението, но и тези, които употребяват тези думи: извършвайки словесно престъпление, те наказват самите себе си, така ли?

- От снимките се вижда, че полето на хората, които псуват, частично, или изобщо отсъства. Те доброволно стават арена на действие на демонските сили. Оттук идва и наркоманията, оттук е и алкохолизма.

- Искате да кажете, че причината за тези заболявания е псуването?

- Полето на псуващия човек става отворено и няма защита срещу демонските същности. Те са много умни, хитри и се нахвърлят на всеки, от когото могат да живеят. А псуващият ги вика сам и им дава полето си да го разкъсат. Даже и да се разболее, той продължава да ги храни с енергията си.

- Ако възрастните със своя пример карат децата да псуват, то по този начин ги тласкат към наркомания и алкохолизъм, така ли?

- Абсолютно вярно. Та нали, правейки себе си беззащитен пред демонските същности, човек се подчинява на волята им. Същността прониква в него през разтворената, пробита аура и живее в нея. Но това не е аморфна частица: тя има интелект, съзнание, воля, която много често е по-силна от волята на човека. Демонската същност му налага желанията си.

Получава се насилие над личността, което не се вижда физически, но е напълно реално. Забелязваме, че човек става неадекватен, губи волята си и самообладанието. Прибира се в къщи пиян, чистосърдечно се разкайва пред жена си и децата си, а на следващия ден отново се напива. Роднините са недоволни – как така, та нали вече ни обеща! Но той не може да го спази.

Седящата в него демонска същност е свикнала да се храни с енергията на алкохолните пари и тя насилва жертвата си, като я кара да пие. Казано с други думи, алкохоликът пие физически, а неговия господар – енергийно. Тази същност се наслаждава на ефирните излъчвания на алкохола. Подобен механизъм има и наркоманията.

- Понижавайки духовното ниво и развращавайки хората, организаторите на информационната война ги обричат на израждане, така ли?

- Отлъчването на жителите на Русия от религията е истински геноцид. Та нали молитвата е енергия, а енергията е здраве: не само духовно, но и физическо. Отвиквайки хората да се молят, им отнеха здравето, накараха ги да псуват, направиха ги алкохолици и наркомани.

- Класическият въпрос: какво трябва да се направи?

- Настанилите се демонски същности в полевото пространство на неуравновесените и психично болни хора говори за това, че те трябва да бъдат не само да бъдат лекувани и даже не толкова с лекарства, колкото с изчистване на полето. За съжаление, у нашите психиатри отсъства това разбиране. Като резултат на това, човек, който е станал жертва на демонските сили, не е способен да им противостои: сам не знае как да се бори с тях и лекарите не могат да му подскажат.

Съвременната наука потвърждава ефективността на религиозните методи. Най- простата форма за лечение и защита е молитвата.

Трудно ни е дори да си представим, колко тясно взаимодействаме с другите светове. Но кирлианова снимка ни дава възможност да видим това: на нея се виждат обективни закономерности, които са отразени в митове и приказки, в религиозни представи. Това е безценен уред, който е способен да убеди всеки Тома неверни, в това, какво става в другите светове и как работят тези закономерности, които са ни предадени с вярата от дедите ни.

Допускам, че може да грешим в обясненията на някои явления. Но има съвършено очевидни неща, които не допускат друго тълкуване. Именно те и лежат в основата на нашата концепция.

Например, в Християнството има такъв ритуал – помазване, когато по време на молитва мазват човек с четчица, потопена в миро. Направила са потресаващи изследвания, които показаха, как работи това.

Както знаете, мирото е маслена течност, която се стича от някои икони. Тези икони може да са от дърво или даже хартия, там няма нищо, което да смуче влагата. И от това нищо тече масло с необикновено приятна миризма и колосална енергия – вещество от друг свят.

В Мичиган има икона на Николай Чудотворец, от която се стича миро от 1096 година. Разнасят я из цяла Америка. През 1998 година иконата е била в църквата Александър Невски в град Лейквуд в щата Ню Джърси. Заведох там делегация от християни и евреи. Като при това, някои от тях много се съпротивляваха: казваха, че това е християнска светиня и ние, юдеите, не трябва да се прекланяме пред нея. Уговорих ги да направят това пътуване в рамките на научно изследване.

Бяхме на място, на около тридесет метра от църквата и аз направих снимка на полетата на всички участващи в експеримента. При това в много неудобни условия: кирлиановата камера беше в багажника на колата. Учудващо бе, че въпреки уморителното пътуване, всички имахме полета по-добри отколкото бяха в Ню Йорк. Но това, което се случи после надмина всички очаквания.

И християните и юдеите бяха на литургия, която заедно с помазването продължи четири часа. Всички останаха на службата до край, макар, че доста хора бяха на възраст над седемдесетте. Предполага се, че толкова дълго стоене трябваше да ни умори доста физически, и това ще бъде показано на кирлиановите снимки. Какво беше нашето учудване, когато се оказа, че всички участващи в експеримента имат светещ ореол около пръстите, няколко пъти по-ярък и по-широк, от преди литургията. Като при това една еврейка седя до края на литургията, но се отказа от миропомазването. Макар, че беше в храма против волята си, и в душата и е имало бунт, но все едно – нейното поле се оказа много по-мощно, от преди службата.

Разбирате ли? Това не е психологически фактор, а енергиен. Искаш или не искаш – светите места те зареждат с енергия, която е благотворна за здравето. Това е съвършено очевиден факт, който не може да бъде изтълкуван по друг начин.

- Е, скептиците и тук могат да намерят повод за съмнение. Ще кажат, че трябва да се докаже, че усилването на ореола около пръстите подобрява здравето.

- Тези съмнения се разпръсват от други изследвания.

Жената, която се отказа от миропомазване е с домашен доктор – натуропат, който има диагностичен компютър. Решихме да тестваме на него, как действа мирото на хората. Донесох миро от това пътуване, но много малко и се наложи да го разредим. Въпреки нищожната концентрация в разтвора, мирото действаше благотворно.

Разредихме мирото до 1 г на 100 000! Това са хомеопатични, информационни дози, но тяхното въздействие се оказа също толкова силно. Във всяка концентрация мирото изравняваше и довеждаше до нормални всички човешки функции. Нека допуснем, че до експеримента сърцето работи на 60 процента, черния дроб – на 40, а мозъка на 70 и т.н. Но когато човек държи в ръката си памук, потопен в разредено миро, диагностичния компютър показва, че всички параметри са на 100 процента.

В хода на тези експерименти стана ясно, че по лечебно въздействие мирото просто няма аналог в света на натуропатията и фармацевтиката. Когато човек преминава помазване, той се зарежда с енергия с помощта на носителя на висши светли енергии – мирото. За сравнение, проведохме експерименти с най-различни ароматни масла, но нито едно от тях не можеше да се сравни с ефекта на мирото.

Нашите изследвания показаха, че лечебното въздействие на светлите сили върху човек чрез миро, молитва, светини е доста по-силно от всяко медицинско въздействие.

Разбирате ли, колко сме невежи и колко не разбираме това, което става около нас? Не знаем, какво може да е полезно за нашето здраве и се нахвърляме на дефицитни чуждестранни препарати, а те не могат да ни помогнат до като ни е отворено полето. Докато не се запълнят дупките в аурата, нищо не може да ни помогне.

Още преди хиляди години на човечеството са били дадени формите за реална помощ и лекуване – това е молитвата и други тайнства на църквата.

- Благодаря ви, София Михайлова, убедихте ме. Но нека да погледнем проблема от друга страна: как действат на човека разрушителните методи – хулите и проклятията?

- Проклятието разрушава изцяло полето на човек. Светенето около пръстите изчезва и се появяват змиеподобни структури.

Защо прокълнатите хора не живеят дълго или живеят мъчейки се? Защото, те нямат жизнени сили. Тяхната аура е толкова разрушена, че не може да задържа енергията, която изтича от нея като през решето.

Както се казва, каквото излъчваш, това и получаваш. Излъчвайки егоистично желание да отнемеш енергията – ще получиш нейната загуба: някой ще ти я отнеме.

А защо не може да се пробие енергийната защита на истински вярващия? Неговото поле е толкова позитивно заредено, че негативните енергии отскачат от него и се удрят в този, който ги е изпратил

- Но истинския вярващ не се моли за себе си – той моли Бог да помогне на другите, нали?

- Наистина е така. Нашите изследвания показват, че алтруистичната позиция е най-благотворната от енергийна гледна точка.

Направих снимка на полето на хора преди и след различни молитви. Да допуснем, че на даден човек аурата около пръста поначало има ширина 2-3 мм. Когато се моли за себе си, тя се увеличава 1,5 пъти. Но когато го молех, да се помоли за другите, то буквално за минута аурата се увеличаваше 2-4 пъти. Когато се молим за себе си, имаме едно енергийно ниво. Когато се молим за другите, в това число за тези, които не разбират, че трябва да се молят не само за себе си, енергийното ни ниво става 2-3 пъти по-високо. Или казано по друг начин – хуманизма и алтруизма се възнаграждават.

- А добре ли прави за себе си закостенелия користолюбец, който се старае да вземе колкото се може повече от другите, като не дава нищо в замяна?

- Той не може да направи нищо по-лошо от това, даже и да смята себе си за добър и правилно постъпващ.

- Доколкото разбирам, вашата “корист” се състои в това, колкото е възможно на повече хора да бъдат предадени знания, които биха им помогнали да натрупат енергия, да си оправят здравето и да се подготвят за вечен живот. Такава алтруистична позиция предизвиква благосклонност от висшите сили, които ви дават нови знания необходими на много хора?

- Моята цел е да дам на хората разбирането за това, какво става в действителност с тях в невидимия свят. И кирлиановите снимки ми помагат в това.

- Но това е психологическо състояние. Защо олигарсите са физически болни, макар, че дават безумни пари за лечение?

- Те не са в състояние да се излекуват, тъй като енергийното им поле не може да бъде здраво. Извършвайки зло, те са “разчетени” на ниво поле и не могат да получат тези енергии, които носят здраве – физическо и душевно. Тези хора стават беззащитни пред демонските сили.

Ако си излъгал поне един човек, ти не можеш да бъдеш изцяло здрав и щастлив. Когато един човек е навредил на друг и изпитва от това наслаждение, напразно си мисли, че му е станало добре. Преди всичко това е лошо за него, и после – на неговите близки и особено за децата.

Вие знаете, че за да победиш врага и да имаш приятели, трябва да знаеш тяхната философия. Ето, аз се занимавам с изучаването на философията на враговете и приятелите и тяхното взаимодействие с нас. Правя обективни тези знания, за да могат хората да си направят правилните изводи, които ще им помогнат в живота.

Храмът е в човека. Ето защо не е важно, къде се моли – в църквата, на полето, или в къщи. Когато полетата ни започнат да вибрират с честотата на молитвата, ние сме навсякъде и видени, и чути и познати.

Интервюто взе М. Алексеев

Източник: http://r.sirius-ru.net/2009/2009-09-07.htm
http://www.spiralata.net/…/index.…/polezenpat/161-nevidimiya
Преведе от руски Румяна Янкова

image

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 3163 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 02.08.2015 22:11
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178892
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Август, 2015  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31