Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178929 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Септември, 2012 г.
23.09.2012
"Още веднъж за Посланията за Духовно Единение" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Днес, така както никога досега, се чувства необходимост от истинно Духовно Единение на Народа на Русия около ПървоТвореца и достигането до това състояние на ЕДИНСТВО, което може да се постигне единствено тогава, когато сърцата на хората тупкат в пълна, Аз ви повтарям, в пълна Хармония и Любов!

2. За това е необходимо към всички дни на Посланията за Духовно Единение да се подготвяте от по-рано, пречиствайки своето вътрешно Пространство от скверността на греховете и пороците! И дори и самопречистването да става твърде бавно, а понякога това въобще и да не се случва, все едно, за хората дните на Посланията са Свещени Дни – степени на еволюцията на Съ-Знанието!

3. Знаейки, че процесът на Духовно Единение ще изисква от хората Сънастройка с Бога, а това във вашия урбанизиран свят на Мамона и на Духовно блудство е много трудно да се направи, Аз последователно и постоянно въвеждах в разбирането ви за вседневния ви живот дните на Свещените Послания, които не само формираха Началото на Началата на Колективното ПървоСъзнание, но и носеха в себе си най-истинска процедура на Духовно пречистване!

4. Три дни на Свещени Послания – това са три дни на сближаване на човека с Бога, а прецизираното до запетая Послание е този КАНАЛ, който се открива само на хората, избрали пътя към храма!

5. Обърнете внимание, как постепенно и много внимателно Аз въвеждах всеки един от дните на Посланията, обяснявайки ви всеки път СМИСЪЛА и значението на всяка от трите дати от календара, потвърждавайки че това не са просто дни на Духовно Единение, а което е най-важно, това са три степени на опознаване на Истината, опознаването на Бога, осигуряващи построяването на Царството Божие на Земята!

6. Повярвайте Ми, нищо не е възможно да се направи, а още повече да се промени, ако вътре в човека не е станала трансмутация с неговото Съ-Знание и човекът така, както и преди си остава привързан към Мамона и съвременното общество на висша несправедливост! Затова и тези (за сега) три дни, повтарям, са Свещени дни за формиране на Съ-Знанието на хората от Новата формация – хората на СВЕТЛИНАТА, които трябва да съставят основата на Шестата раса!

7. Всичко това, което се случва с хората през тези ТРИ ДНИ НА БОГА, не може да се сравнява с нищо друго, тъй като това са Дни не само на Духовно сближаване (Единение) на хората помежду си, но и което е най-важно, това са Дни на Духовно Единение на човека с Бога!

8. Това не може даже и да се сравнява с Молитва, тъй като това са Дни на Велико ТАЙНСТВО на съединяването на човека с Бога, когато става възможно достигането на състояние на Духовна Нирвана!

9. Тези три Дни на щастие, три Дни на празник на Духовното Единство са за хората техните първи крачки, макар и малко неумели тук там, в Света на Шестата раса, тъй като човек няма как да отиде Там самичък!

10. В съответствие със сценария на Вселенската Програма за Преображение на Пространството, Народът или поне една негова част (не по-малка от два процента от населението на страната) трябва да извърши Чудото на Богопроявлението!

11. Вие трябва да разберете, че за хората Духовното Послание е още и етап от формирането на този ЕГРЕГОР, на това Колективно ПървоСъзнание, което може да бъде сравнимо само с Чудо на Богопроявлението в Плътния план и по-точно – във всички планове едновременно!

12. Мога да ви кажа, че трудният процес на Духовно Единение в Русия, в страната, на която и е съдено първа да пристъпи в Новия Свят на високите вибрации на Бъдещето, все пак се придвижва и необходимостта от Духовно Единение, а така също и многолюдното приемане на Клетвата се вливат във Великия поток на Истинната ВЯРА, който да се спре е вече невъзможно, дори и ако някой все пак се представи като властелин на човешки Души!

13. Повярвайте Ми, Всички Свещени Послания са дотолкова прецизирани, че и най-малката лъжа може да доведе до катастрофа от Планетарен мащаб, защото ако в Посланието за Духовно Единение проникне блудство, то тогава не може да се формира КОЛЕКТИВНО БЕЗЛИЧНОСТНО ЦЯЛО, а това означава, че не може в сърцата на хората да се прояви Бога, а това си е и катастрофа за цялото човечество!

14. Затова в такова сложно време – време на промени, хората трябва не само да се настройват (желателно е един-два дни преди Посланието), но и да преминават дни на Духовен ПОСТ, когато няма и не може да има негатив във всички мисълобрази, а помислите трябва да бъдат ориентирани единствено към Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ, носещо само любов, и по-точно, ПървоЛюбов като основа на Началото на Началата не само на ПървоТвореца, но и на човека!

15. Много ви моля в дните преди Дните на Посланията за Духовно Единение, да проследявате много внимателно своите мисълобрази, тъй като не бива да се допускат грехове и негативи дори в мислите на човека, тръгнал към среща с Бога, тъй като, повтарям, Свещените дни на Посланията за Духовно Единение на хората са наистина ДНИ НА БОГА!

16. Дните на Бога в календара са засега само три, те разбира се ще бъдат още повече, но техният брой ще зависи пряко от хората, от тяхната вътрешна настройка, от техния стремеж към Всеобхващаща ПървоЛюбов, без която не може да има никакво Чудо на Богопроявлението!

17. Най-важното – в тези Свещени дни хората чрез Духовно Единение, чрез сънастройка с ПървоТвореца започват да ТВОРЯТ Света, тъй като те проявяват Единна ВОЛЯ, а това е и Начало на Началата на ТВОРЕНЕТО, тоест това е материализацията на своите ПОМИСЛИ по подобие на ПървоТвореца!

18. Разбира се, би могло да се провеждат Послания и по-често, и аз приветствам всяка инициатива на хората, но те трябва да знаят и да помнят за това, че „никой не е пророк в своята държава”, затова и инициативите на хората винаги ще се натъкват на съпротивлението на някаква част от населението, а това означава, че далеч не винаги може да бъде постигнато Духовно Единение, тъй като „колкото хора, толкова и мнения”!

19. Безконфликтни за всеки човек си остават единствено СЛОВАТА НА ПЪРВОТВОРЕЦА, затова при ПОСЛАНИЯТА, които предлагам Аз, не може да има никакви разногласия, защото само Моите СЛОВА са ИСТИНА от първа инстанция за хората!

20. Затова, ако хората не искат да изпитат Апокалипсис, за тях е нужно да слушат единствено Словата на Бога, само ПървоТвореца, защото само Аз Самият знам, кога и какво трябва да казват хората не само при духовното си пречистване, но и при формирането на това Начало на Началата, което съответства на вибрациите на ПървоТвореца, тоест повтаря Моите Монади!

21. Ако вие си спомняте, имаше още и едно понятие наречено Духовен резонанс, при което дори и най-слабите вибрации на „малкия” човек могат да се превърнат в Духовно цунами, пречистващо всички греховни наслагвания на човечеството и откриващи Божествената СВЕТЛИНА на Духовната трансмутация!

22. Но това е достижимо и възможно единствено ако всички „малки” хора в един миг издишат думата „ЛЮБОВ”, а това означава – „БОГ”, тъй като Бог е Любов!

23. Затова не търсете и не предлагайте засега нови Послания, тъй като Аз много точно знам, кога и как хората трябва да създават Единен импулс на Творящото Начало на Началата, пробиващ пелената на неверието и позволяващ им да се почувстват Богове, творящи Нови Светове!

24. Така е, разбира се, би било забележително ако Посланията за Духовно Единение и за ПървоЛюбов бъдат повече, но ви моля да не прибързвате събитията, тъй като при вас засега не се получава този ефект, който Аз очаквам и който вие самите очаквате, тъй като все още не се чувства добре трансмутацията на Съ-Знанието на Русичите!

25. Повярвайте Ми, Аз повече от всички съм заинтересован за вашето Духовно Преображение или Духовна трансмутация, но засега Аз не виждам Духовно Единство на Народа с такава сила, която би могла да промени Света!

26. Повярвайте Ми, Аз много искам хората най-накрая да осъзнаят своето родство с ПървоТвореца, но Бог или Богове не се става по собствено желание – изисква се усърдна и повседневна работа (промисъл), при това за всеки човек това не е просто работа в Духа, а постоянно пребиваване в Духа и постоянна сънастройка с ПървоТвореца!

27. Ние с вас (и Аз и вие) искаме едно и също нещо, но повтарям, че така просто да се стане Бог е невъзможно, нужна е ВОЛЯ, нужен е усърден промисъл (труд) за САМОусъвършенстване и проверка на нивото на вашето Съ-Знание в дните, избрани от Мен за Духовно Единение, и ако Аз Самият почувствам, че хората са готови да направят следващата стъпка, то повярвайте Ми, Аз заедно с вас ще пристъпя в Новия Свят на уникалните възможности на човечеството!

28. Докато човечеството и по-точно Рус не много внимателно и често набързичко се подготвя за Свещените дни на Духовно Единение забравяйки, че ПОСЛАНИЕТО за Единение в Дух – е една доста сложна работа, предполагаща в това число и Духовен пост, тоест въздържане от греховни мисли в течение на поне двата предни дни преди Посланието!

29. Повярвайте Ми, чудото на Богопроявлението няма да се получи, ако ПОСЛАНИЕТО се прави помежду другото, за „пет минути” до началото на ПОСЛАНИЕТО за Духовно Единение. Хората трябва да помнят, че ТАЙНСТВОТО става ТАЙНСТВО, единствено тогава, когато към Празника на Духовно Единение хората се отнесат много сериозно и отговорно!

30. Повярвайте, Аз ще приема всички ваши инициативи, ако почувствам, че няма вече Духовен хаос и няма запъвания в произнасянето на думите на Посланието за Духовно Единение, тъй като ЕДИННОТО ПОСЛАНИЕ е процес на формиране вътре в самия човек на най-истинско Начало на Началата на ПървоТворец!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1054

http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-24.09.12.html

http://otkrovenia.bg/2012/09/24/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-23-09-2012-%D0%B3-%D0%BE%D1%89%D0%B5-%D0%B2%D0%B5/
  
                   
image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал на Съ-Творци, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! (((((((( ♥ ♥ ♥ ))))))))

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин !

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин !

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, АЗ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ КАНОНИ ВЕЧНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ОСНОВАТА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДА НА РУСИЯ, НА БЪЛГАРИЯ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НАРОДИ !

АЗ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ПРОМИСЪЛА НА СВОЯ НАРОД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА СЪХРАНЯВАНЕТО ЕДИНСТВОТО НА СТРАНАТА !

АЗ ПОКРИВАМ ТАЗИ СВЯТА ТЕРИТОРИЯ ОТ ОКЕАН ДО ОКЕАН С КУПОЛА НА ПЪРВОЛЮБОВТА И ФОРМИРАМ, ЧРЕЗ ДАРЕНОТО МИ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ПРОСТРАНСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ – ПРОСТРАНСТВОТО НА СВЯТАЯ РУС, БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТРАНИ !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900


Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички!
Обичам ви!

image

image



Категория: Изкуство
Прочетен: 3159 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 25.09.2012 22:30
Молитва на прехода

Леонид Слуцкий (LightGroup)

Това съобщение ми е предадено от Владика Санат Кумара и е адресирано към търсещите Души, които издирват пътя към Светлината. Сега има много информация на тази тема и аз ще давам и ще осветлявам моменти, които предизвикват неразбиране в много Души.
Много от известните на всички практики сега не работят. Това е предизвикано от измененията на магнитната и квантовата структура на планетата и влиянието на нови, много мощни енергии от Централното Слънце. Така подготвят Земята и населението, избрало Възнесение, за Квантов Скок. Това се знае от мнозина, но не се знае всичко:
1.Готовността за преход се определя от самата Душа и никой, освен нея, не може да взема решение за по-нататъшната й Съдба.
2. Подготовката на Душата, избрала път на Възнесение, се изпълнява от група, специално създадена от Кармичния Съвет и работеща над вибрациите на конкретната Душа. Това е необходимо за индивидуалната подготовка на всяка Душа, тъй като фините тела при всички са различни.
3. Подготовката се извършва и през деня, по време на активен живот, и през нощта в момента на излизане от тялото. Работата по време на сън е по-продуктивна, затова сега е необходимо повече време за отдих и сутрин човек не винаги се чувства отпочинал. Нощните пътешествия могат даже да предизвикат спомени през деня, но не като съновидения, а като реални приключения. Милиони пъти, излизайки от тялото си, ние се връщаме обратно и не се замисляме – защо е необходимо това? Сега това се обяснява и Душата може да върши тази работа осъзнато. Знам, че много Души вече започнаха да си спомнят, кои са, и откъде са дошли, но повечето все още търсят отговор.
4. Основна част от хората на Земята са същности от други цивилизации, дошли от Плеядите, Сириус и малък процент други пришълци, но всички са тук, за да преминат през Квантовия Скок и преминавайки го успешно, да могат да постигнат по-високо ниво на развитие. Не всички ще успеят да завършат тези изпитания и при някои е възможно даже да загубят заработената по-рано Светлина, но това беше вашият доброволен избор.
„Молитвата” (медитации, практики, отношения към живота и околните...), която ще бъде дадена, е предвидена за ежедневно използване за осъзната помощ на Душата, при подготовката и за Прехода. Всеки човек, независимо от вероизповеданието си, може да ползва тази информация. Необходимо е само осъзнаване на процеса и Вяра в неговото успешно завършване, която се намира във фините Полета и само с ум и знания не може да бъде издигната на повърхността. Това е чувство, усещане, за което сте чували преди, но осъзнато не сте разбирали. Осъзнатост означава не избор на ума, а избор на този Път чрез фините планове на Душата. Желанието на човека да се издигне в пето измерение – това е желание на тялото, а изборът на Душата, който е първостепенен, не винаги съвпада с тези намерения. Да разберем намеренията на своята Душа – това е основната задача на текущия момент! За това също ще разкажем по-надолу. Тази статия е като паметка, в която в сбита форма ще бъде дадена схемата за подготовка на индивидуума за процеса на Преход, или Не Преход, за тези, които са избрали това. Цялата информация тук се дава в квантов вид, и въпреки, че е компактна, вие поемате необходимата информация, която ще ви трябва за работа. Новите практики с квантова енергия, такива като „Златното Кълбо”, „Енергия на осъществяването”, „Кристална Енергия”, са ви предадени за облекчаване преминаването на жизнения Път, но те не могат самостоятелно да променят манталитета на човека – това е негова индивидуална работа. Илюзия е, че само като се занимава с тези практики, човек ще може да напълно да се усъвършенства! За това са необходими други неща, за които също ще бъде разказано. Мисленето на хората ги води до безизходица, а Егото не им позволява да го признаят. Да търсиш свой Път става все по-просто и в същото време все по-сложно, тъй като в момента готовността за Преход е много ниска и на Душата и е трудно да определи по-нататъшното си развитие.Затова са и обърканите чувства и пустотата на усещанията, които Душите запълват с алкохол, наркотици и секс. Това не е вина на Душата, това е резултат от експеримента, който Висшите са провели на Земята, и който сега завършва. Казвам Висшите, тъй като много сили, с различно ниво на развитие и с различни цели, са взели участие. Така е била организирана от Създателя работата на тази планета – лаборатория. Аз също не мога да се намесвам в този процес и едва сега мога да осветля тези събития. Радостта от предстоящия Преход е толкова голяма, че Душите забравят за подготовката на този процес. Задачата на тази статия е да помогне на „пробудените” да изберат правилните стъпки за себе си, а „непробудените” няма и да я прочетат. Работата по подготовката започва с първа глава:
1. Състояние на Душите в текущия момент
Душата на всеки индивид се намира в различно състояние. Това зависи от натрупаните грешки и уроците, преминати и отработени във фините планове. Всяка Душа има опит от общуване със Създателя, но тази информация е затворена до момента на пълното пробуждане на Душата. Това е направено за максимално ефективен процес на обучение в Дуалността и възможност да се скочи нагоре, като с трамплин. Обаче това може да се окаже и скок в друга област, т.е. да се понижи нивото на развитие. 25% в настоящия момент се намират в такова състояние и могат да използват оставащото време за изменение на ситуацията. Хората, избрали пътя на деградация, разрушават фините си тела и като резултат и физическото си тяло. Затова се появяват неизвестни досега болести и с хората се случват различни „случайни” неприятности: аварии, травми, ограбвания, като следствие от менталната деградация. Душата на такъв човек не отива в пето измерение, там ще й бъде некомфортно, и може да продължи еволюцията си на друга планета с триизмерна плътност. А някои даже ще попаднат в тяло на животно, но това, пак ще повторя, е избор на Душата. Тя реално оценява състоянието си и избира място за по-нататъшно комфортно пребиваване. За такива Души тази статия не е нужна, а Душите, взели решение за движение към по-висока плътност, трябва да подготвят своите енергийни тела за адаптация към високите вибрации. Как да подготвите енергийните си обвивки ще ви разкажем във втора глава:
2. Форми на подготовка за Прехода
При подготовката за Прехода трябва да бъде решена главната задача – подготовка и на четирите тела. Тази работа изисква големи усилия и енергийни загуби. Основното е изменение на храненето в посока на растителната храна, контрол над емоциите и провеждане на практики за адаптация на всички тела към енергетиката на пето измерение. Какво означава това? Ние трябва да се научим да възприемаме себе си вече в пето измерение. Това може да се направи като се четат афирмации:
1) В ИМЕТО НА АЗ СЪМ ТОВА, КОЕТО СЪМ, ИЗРАЗЯВАМ КОЛЕКТИВНОТО НАМЕРЕНИЕ НА МОЯТА БОЖЕСТВЕНОСТ, ДА ОТКРИЯ В МОЕТО СЪЗНАНИЕ БОЖЕСТВЕНОТО НИВО НА ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ.
2) В ИМЕТО НА АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕТО СИ, ПОВЕЛЯВАМ НА ВСИЧКИ МОИ КЛЕТКИ, НА ГЕНИТЕ МИ И СЪЗНАНИЕТО МИ, ДА ПРЕМИНАТ НА ПЕТО НИВО ОТ ДУХОВНОТО КОСМИЧЕСКО ОСЪЗНАВАНЕ.
3) В ИМЕТО НА АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕТО СИ, ПОВЕЛЯВАМ НАПЪЛНО ДА СЕ ПРОБУДЯТ ЛЮБОВТА, МОГЪЩЕСТВОТО И СИЛАТА, КОИТО СЪОТВЕТСТВАТ НА МОЕТО СЪЩЕСТВУВАНЕ В ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ И НИВОТО НА СЪЗНАНИЕ.
4) В ИМЕТО НА АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕТО СИ, ПОВЕЛЯВАМ НА ВСИЧКИ МОИ КЛЕТКИ, СИСТЕМИ И ОРГАНИ, НА ЦЯЛАТА МИ БИОЛОГИЧНА СИСТЕМА НА ЖИВОТ, ДА ПРИЕМЕ ПОЗИЦИЯ ЗА ЕНЕРГИЯ ОТ ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ И ДА СЕ ПРЕНАСТРОИ НА ТОВА НИВО НА ЖИВОТ.
ДА БЪДЕ ТАКА!
http://naturalworld.ru/diktovka_master-krayon-disciplini-pyatogo-izmerenia.html
Това трябва да се прави всеки ден, независимо от готовността на клетките да поемат енергетиката на пето измерение. Резултатът няма да закъснее – скоро ще забележите изменение в клетъчното състояние на кожното покритие. Старите отживели клетки ще започнат обилно да отпадат и вие ще почувствате енергиен прилив на сили. Препоръчвам преди началото на всички практики да се чете
Призив за общо повишаване на вибрациите:
„В името на АЗ СЪМ ТОВА, КОЕТО СЪМ, с разрешението от земните Владици на Кармата, под ръководството на Санат Кумара и Възнесените Владици, под защитата на Архангел Михаил и неговия Ангелски легион, аз се обръщам към своята Висша Същност, към своя Златен Ангел и моля вибрациите на всички мои тела да бъдат повишени до нивото, което ми е позволено на този етап от развитието на моето съзнание. Моля вибрациите на всички мои тела да бъдат повишени до ниво, което е най-благоприятно за развитието на моята Душа, Душите на всички хора и същности, които са около мен, за благото на цялото Пространство и за благото на еволюцията на планетата Земя. Благодаря на всички Висши Сили за помощта. Моля Архангел Рафаил да изцели всички мои тела и да запълни излекуваните места със Светлина от такава цветова гама, която ще помогне при изцелението на телата ми. С открито сърце приемам оказаната помощ и благодаря на Владиците на Кармата за разрешението, дадено от Възнесените Сили на Светлината да се помогне на мен и на цялото невъзнесено човечество, а също и на всички Същности, изкачващи стълбата на еволюцията, за благото на цялата планета Земя. Приемам измененията, настъпващи с телата ми и осъзнато направлявам Светлината на Бога, преминаваща през мен, в тези места, където е необходима. Да бъде така!”
http://www.biopole.ru/node/3411
Препоръчвам тази практика да се прави всеки ден. Това ще ви помогне да се подготвите енергийно за новите вибрации. Още по-добре работи молитвата „минимално натоварване на всички органи”, ще ви я дам накрая. Изобщо не е необходимо да държите като ежедневен арсенал голям набор от молитви и медитации, трябва да изберете необходимите и да ги четете, даже бих казал да ги творите – осъзнатостта и молитвата трябва да вървят ръка за ръка.
На енергетиката силно влияе храненето. Всички знаят, че човекът ще премине на растителна храна и ще взема енергия от околната среда, но насила това няма да стане – трябва да бъде вътрешна потребност на човека. Макар, че трябва да положим усилия да се откажем от месна храна още сега. За храненето повече няма да разказвам, достатъчно е това, което вече сте чели.
Ще се спра на емоциите, това е много важен момент. Емоциите в живота влияят на всичко и даже събития, които не са свързани със здравето, зависят от емоциите ни. Трябва постоянно да помним за това и да използваме очистителна мантра.
При всяка негативна мисъл, натрапчива, плашеща ситуация, сценарий, желание за отмъщение, за отговор със сила, казваме:
„Това не е моя мисъл (ситуация). Аз я благославям и пускам с Любов.”
„Всички хора, които срещнах днес (дата) или разговарях по телефона, даже за малко, всички ситуации, в които участвах днес БЛАГОСЛАВЯМ, ОСВОБОЖДАВАМ И ПУСКАМ С ЛЮБОВ.”
По този начин, контролирайки емоциите, ние можев да изменим настоящия си живот и да се подготвим за Прехода. Практиките ще бъдат ефективни, ако ги прилагате съзнателно, докосвайки дълбоките слоеве на Душата. В противен случай, ако чувствата ви не отговарят, изменения ще настъпят само при външните слоеве и, следователно, подготовката няма да е ефективна.
Следващата глава ще бъде за:
3. Отношения с околните
Отношенията с околните – това е резултата от вашата подготвителна работа, вид тест. По тях може да се съди доколко ефективно сте си свършили работата. Ако при вас са останали неразрешени ситуации (независимо от правотата по земни мерки), то значи, че процесът на прощаване не е завършил и е добре да се поработи върху прошката.
Отпуснете се и влезте в медитативно състояние.
Призовете вашите Ангели и Наставници, вашия Висш Аз и вашия Дух. Изразете намерение медитацията да премине за ваше висше благо и за благото на всички. Изразете намерение, да се освободите от всяка негативна енергия в отношенията с другите хора, простете им абсолютно и напълно. След това направете медитация на прошката за всеки от тях подред, визуализирайки човека, простете му искрено и напълно, помолете го за прошка, благословете го и го освободете, простете също така и на себе си. Накрая поблагодарете на вашите Висши Аспекти, Ангели и Наставници и излезте от медитация.
Това трябва да се прави дотогава, докато не изчезнат всички неприятни усещания към хората, с които общувате. Та нали вие сте Учители един за друг и без да знаете, сте си помагали да отработите набелязаните от вас уроци. Особено са важни отношенията с близките хора, тъй като с тях ви свързва и Карма, и ако не решите тези ситуации, вие ще умножите Кармата и впоследствие ще се върнете към нея. Невъзможно е да преминеш през Възнесение с обиди в душата!
Считаме, че и с това сте се справили, и преминаваме към следващата глава:
4. Подготовка за изменение на вашия дом
Информацията в тази глава ви е непозната, но има един важен момент. Енергетиката на дома е свързана не само с разположението му спрямо магнитната решетка на Земята, но и с разположението на вещите. Фен-Шуй разказва много за това, но главното, което трябва да разберете е, че разположението на вещите влияе на психическата емоционалност. Ако ви е некомфортно от някаква вещ или от нейното място, то трябва да промените нещо. Това е подсказка и дори без да знаете законите на Фен-Шуй, вие можете да направите така, че да подредите всичко в хармония. Сега Завесата към финия свят е изтънена и все по-остро чувствате разнообразни „подсказки” от там. За подготовка към Преход е добре да имате минимум вещи и максимум енергийни подхранващи резервоари. Такава функция могат да изпълняват религиозни предмети, кристали, и даже именни талисмани, препоръчвам ви винаги да носите със себе си кристални топки. Ако искате да промените нещо в дома си, а членовете на семейството ви са против, то не го правете. Това означава, че енергетиката на семейството го изисква. Повече няма да се спирам на това и преминаваме към следващата глава:
5. Използване на външна помощ
По време на подготовката за преход ще получавате много информация от външната среда. Това е и сплашване, и обещания за несбъднатото, лъжлива информация, получена с изкривявания и умишлено отклоняване по грешен Път от цивилизации, нежелаещи вашето успешно Възнесение. Най-главното е да оценявате всяка информация не с разсъдък, а с чувствата – чрез сърцето. Вие сте слушали много за това, но въпреки всичко прибягвате към логиката, без да слушате сърцето си. Не са необходими никакви практики, просто при оценката се старайте да почувствате „пасва” ли тази информация в Душата ви. Това е най-важният и точен показател в днешно време. И най-важното – никакви кораби не са ви необходими. Готовите за Възнесение ще се справят и без тях !
Продължаваме нататък:
6. Помощ от Висшите Сили
Помощ от вашите Висши Сили постоянно идва при вас. Казвам „вашите”, тъй като всеки си има свои. Най-главният ви помощник е вашият Златен Ангел. Това е вашият Висш аспект, който винаги се намира в „чисто съзнание” и винаги знае, какво ви трябва, и какво не. Той е моделирал жизнения ви план и следи да изпълните максимално всичко планирано. Ето защо, понякога, важите стремления остават нереализирани, както и да се молите на всички Светии – това не отговаря на набелязаната от вас програма за въплъщението. Случва се жизнената програма да се промени, но това е много рядко. Сега ви говоря за глобалните направления в жизнен опит, тъй като детайлите и ситуациите сами моделирате при ежедневния живот. Общия сценарий също може да се пренапише, но това е прерогатив само на Създателя, което той е и направил в процеса на подготовка планетата за Възнесение. Вашият Ангел е постоянно във връзка с вас и това, че не го чувате е от замърсената ви обвивка, която не позволява на фините енергии да пробият. Даже има случаи, когато поради ниска енергетика на човека, връзката с Ангела се прекратява и човек попада под управлението на „други ангели”. Това са случаите на увреждания, на мании, но в по-голяма част от случаите, това е било направено по указание на вашия Ангел. По-подробно няма да се спирам, това е много обширен въпрос, а при нас всичко е в сбит вид и информацията се предава квантово. Да разгледаме следващата глава:
7. Слънцето – източника на всичко живо
Слънцето е създател на всичко съществуващо в нашата Слънчева Система. Да, добре чухте, именно Слънцето. Както вашата планета е жив организъм, така и Слънцето е още по-развито същество. На него се намират повечето Възнесени Учители и Аватари. Цялата енергия за планетите от Слънчевата Система идва от Слънцето. Измененията, които очакват всички, ще засегнат и Слънцето. Даже първо него, защото то дава импулс за останалите планети. Илюзия е, че Слънцето ще угасне или ще се взриви. А това, че скоро ще се появи второ Слънце е истина. За какво ни е необходима тази информация? За да можем да разберем, че скоро центърът на изходяща енергия ще се промени и на нашия небосклон ще засияят две Слънца. В процеса на подготовка за Възнесение медитациите за Слънцето са много добри, може и просто да го гледате – разбира се без опасност за очите. Това ще ви даде допълнителен прилив на енергия и подмладяване на организма. Слънцето само ще реши, какво да прави по-нататък. След предаването управлението на Новото Слънце, животът на Земята ще стане по-малко сложен, тъй като Дуалността ще бъде унищожена и човечеството ще диша свободно. Това ще се случи скоро, а сега продължаваме:
8. Илюзиите на прехода
В процеса подготовка на прехода вие се сблъсквахте с много илюзии. Това е митът, че наближава Края на Света, или обратно, че всички ще преминат в новите вибрации. Тези две полярности съдържат много сценарии, на които няма да се спираме. Реалността е такава:
1. „Преход” – това е обективна реалност и тя ще се случи независимо от нищо и от никого.
2. „Преход” или Възнесение – това е възможност за еволюция на планетата Земя и човечеството.
3. Възможността за еволюция се предоставя на всичко съществуващо, и всяка същност може да се възползва от това предложение в обем, необходим за неговата Душа.
4. След повишаването вибрациите на Земята, известно време планетата ще живее в две измерения, до окончателното разделяне на хората на същности от Новата Раса и продължаващите да живеят в материалния свят.
5. Всички изменения ще приключат през 2018 година и по-нататък Земята ще бъде само високовибрационна, и като крайно състояние тя ще бъде Планета на шестата раса.
Много е важно, в момента на Възнесението на Земята, енергийната готовност на хората, избрали за себе си Пътя на развитие, да съответства на новите вибрации. В това се състои основният смисъл на статията – да помогне на хората при изменението на вибрациите им. Без всекидневна работа и не решавайки въпроса за изменение на враждебността в отношенията с околните, а най-много с близките хора, е невъзможно повдигането на вибрациите. Готовността на Душата ще се проявява в хармонията на човека – това е самодостатъчност на това, което сме в настоящия момент, и Любов към всички проявления на Създателя.
А сега да разгледаме:
9. Възможност за бърз Преход
Сега много се пише за възможността за бърз Преход. Подразбира се изменение на структурата на човека за около час... Ако вие притежавате енергетика като на Мастер Исус – тогава, разбира се, можете, но просто така, това е невъзможно. Има само един път – чрез повишение на собствените вибрации. Друг предлаган вариант – да се вдигнете в новото измерение на кораб-спасител. Но вие разбирате, че там няма да изменят енергетиката ви и по закона на съответствието, къде бихте могли да попаднете? Повече не искам да се спирам на това, по-добре да разгледаме следващата глава:
10. Страх при Прехода
Голяма част от хората изпитват вълнение, когато реално започват да се замислят за този процес. Вълнението е естествена реакция, но за това свръхново събитие не трябва да има страх. При възникването на страх при човека рязко пада енергетиката, тя пада до нивото на същностите, които се хранят със страх. Блокират се всички процеси и възможността за Духовно развитие се стопира, а да не говорим за Възнесение. Трябва да помните постоянно за това и всеки страх да прогонвате със следната програма:
Помолете Висшите Сили от Централния Първоизточник ДА ПРЕМАХНАТ ОТ ВСИЧКИ ВАШИ ЖИВОТИ, ВЪПЛЪЩЕНИЯ И ПРОЯВЛЕНИЯ В ПАРАЛЕЛНИ СВЕТОВЕ, ВСИЧКИ СТРАХОВЕ, ПРОГРАМИ, ЕНЕРГИИ, ВЛИЯНИЯ, ПРЕЧЕЩИ НА ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ЩАСТЛИВ ЖИВОТ, ТУК И СЕГА, В ОБЕМ И СЪС СКОРОСТ, УДОБНА ЗА ВАС. ОСВОБОДЕНОТО ПРОСТРАНСТВО ПОМОЛЕТЕ ДА СЕ ЗАПЪЛНИ С НОВИ КРИСТАЛНИ ЕНЕРГИИ: СВЕТЛИНА, ЛЮБОВ, ЗДРАВЕ, РАДОСТ, ИЗОБИЛИЕ, ДУХОВНО БОГАТСТВО, ЩАСТИЕ (И ОЩЕ КАКВОТО ВИЕ ИСКАТЕ).
Не е възможно всичко да се изчисти само за един път – така, че задължително трябва да се чистят всички жизнени планове, тъй като те са свързани помежду си и между тях съществува прехвърляне на енергия. Освен това, процесът на чистене трябва да се повтаря, тъй като вие се развивате интензивно и във вас постоянно се появяват нови, вече ненужни за вашето развитие, програми (страхове). Тази практика е много ефективна и ще ви помогне в подготовката към Прехода, и главно, за възстановяването на нормален живот в настоящия момент, та нали програмите на страха не дават възможност да се развият позитивните програми, които ни създават щастие и радост. Приключвайки със страховете, отиваме към глава:
11. За устройството на света и момента „тук и сега”
Сега няма да се задълбочаваме в енергетиката на Космоса, но ще използваме отделни моменти от нея, които са ни необходими за разглежданите въпроси. Можем да разглеждаме утрешния процес на Възнесение в сегашно време, като не забравяме, че линейно време има само при нас, в трето измерение и по-нагоре го няма. Затова в момента „тук и сега” е съсредоточено всичко – и минало, и бъдеще, и ние можем от сегашния момент да управляваме и Миналото и Бъдещето. Да, колкото и странно да звучи това. Но с уговорката, че не всичко може да се измени – това зависи от обема на свободната енергия. И даже при достатъчно енергия има области, в които може да се внедри само Създателя. Това е вашата Карма, която може само да се отработи, това е вашият жизнен План, който вие си избрахте, и още много други моменти. Но какво можем да коригираме? Може да се обърнете към Пазителите на Времето и да помолите да ви пренесе в миналите или в бъдещите събития:
Моля Пазителите на Времето да ме синхронизират ... (казвате датата и нужното време). Благодаря.
Кодът (ключът) за взаимодействие с Пазителите на Времето е хоризонтален знак за безкрайност, който е поместен във вас малко по-високо от сърдечния център, и при въртенето си, създава възможност за преместване в това пространство-време, в което трябва да проведете някаква работа или да коригирате нещо.
Забележка: по този начин може да се синхронизирате в миналото (въртейки хоризонталния знак за безкрайност вляво) или в бъдещето (въртейки хоризонталния знак за безкрайност вдясно).
Това ще ви даде възможност да провеждате едновременно медитации със съмишленици и да коригирате в миналото това, което е възможно. За възможността да коригирате бъдещето ще узнаете после, когато ще бъдете многомерни същности. А сега да поговорим за Кармата:
12. Карма
Карма е най-изследваната тема, но все още е неразбрана от всички правилно и докрай. Хората винаги са искали да знаят повече за възможните наказания от минали грехове, както обикновено се възприема Кармата. Макар, че Законът за Кармата беше разработен от вас, преди въплъщението в Дуалността. Той изпълнява функцията на предпазно въже в случай на „затъване” в триизмерния свят. С други думи това е механизъм, който не ви позволява да загубите придобитото по-рано ниво на развитие, тъй като вие трябва чрез страдание да заслужите разпиляната по-рано Светлина. Ако Законът за Кармата не работеше, то човечеството отдавна щеше да се изгуби в Дуалността. Така, че преценете доколко това може да е наказание. Но, все пак, Кармичните дългове трябва да се отработват и човек повтаря едни и същи уроци от въплъщение във въплъщение, ако не желае да ги отработи правилно и да остави „запис” в капсулата, в която се пази цялата информация за Душата. Човек не бива да се издига във висшите измерения с Кармични дългове и затова Владиците на Кармата изгориха всички стари задължения, но във фините полета останаха елементи от програми, съдържащи страдания и болести. Те могат да се почистят така, както ви е предложено изчистването на фините тела от страхове. Но, разбира се, трябва да се стараете да не натрупвате нова Карма.
А ние продължаваме да следваме Пътя за подготовка към Преход по-нататък:
13. Живот в тяло или без него
Физическото тяло е нашата материална обвивка и след смъртта ние се освобождаваме от нея, изхвърляйки я като обременяващ баласт, и се насочваме към Светлината. Но сега, при Възнесението, ние получихме възможност да преминем през Прехода в телата си. Но дали това е нужно за всички? Състоянието на телата при много хора е в такъв вид, че за възстановяването на обвивката им ще е необходим голям обем енергия, което би било нецелесъобразно. Тази енергия Душата може да използва за други важни цели. При такива случаи човек преминава през мигновена смърт и едновременно възраждане (възкръсване), като тялото запазва предишните очертания, но е вече възстановено. Но много хора ще възстановяват телата си и в процеса на Възнесение. Някои Души са взели решение да преминат през традиционна смърт и после да получат друго тяло. Това всъщност не е толкова важно, по- важно е да се приведат в съответен вид за Възнесение фините тела, но избора, както винаги, е на Душата.
Следващия раздел ще бъде посветен:
14. Идеалната форма на Възнесение
Под идеална форма имаме предвид Възнесение по време на сън. Човек заспива и се пробужда вече в новите вибрации. Душата определя, каква форма на Преход да приеме, тя най-добре знае състоянието си, потребностите си и избира оптимален вариант. И, накрая, стигаме до главното:
15. Практически съвети и препоръки за Възнесение
Основният съвет е този, че за Възнесението трябва съответно да се подготвим. Ние разгледахме въпросите, които трябва да се решат, но без внимание остана много важна тема – използване в ритуалите на магически действия. От най-древни времена магията е забранена, даже „Бялата Магия” не се приема от Светите Хора. Отговорът е прост – Магията е коригиране на Божествения План. Никой не може да направи нещата по-добре от Създателя и в крайна сметка това няма да послужи за всеобщо Благо и ще породи Грях. При подготовка за меко Възнесение, някои сайтове предлагат да се използва силата на „Бялата Магия”, което категорично не трябва да се прави. Това може да разруши психиката и да лиши човек от жизнени сили, а може и да го насочи по неистинския Път. С други думи, процесът на Възнесение е прерогатив на Твореца и всички опити да се облекчи или ускори този процес, ще нанесат повече вреда, отколкото полза.
16. Очакване на Възнесението
Ние всички очакваме с вълнение важните събития, още повече, че умението да чакаш е важен урок от програмата на много Души. По-точно всяка Душа в една или друга степен се нуждае от този урок. Очаквайки процеса на Възнесение, всички показват нетърпение по различен начин. Има желание да се ускорят събитията, нетърпение да се узнае сценария, и милиони въпроси: кой, къде, и как ще отиде. Нетърпението на човека изгаря много енергия и намалява интензивността на всеки процес. Желанието за контрол на ситуацията пречи на Духовното развитие и води до неприятни минути на очакване. Най-добрият начин да се чака е, като не се мисли за резултата. Процесът, лишен от енергия на очакване, се развива най-добре. За тези, за които е трудно „да не очакват” – има добра медитация за очакването:
И така, ние седим, затворили сме очите, дишаме през носа. Съсредоточаваме се на мястото под ноздрите, над горната устна, настройваме дишането и започваме да го наблюдаваме – внимателно, съзнателно, непрекъснато. Дишаме естествено, не се опитваме да контролираме дишането, това не е дихателно упражнение. Просто сме съсредоточени върху естествения поток на дишане. Наблюдаваме го такова, каквото е точно в този момент. И ето, че стъпка по стъпка, нашият ум влиза в равновесие. Подобно на това, както мътната вода в чаша постепенно се избистря и става прозрачна, така и умът, след известно време става по-уравновесен, появява се усещане за хармония и някакъв особен вътрешен комфорт. След това чувството постепенно се усилва и преминава в усещане за радост и покой – през целия ден ние оставаме в това състояние на душевен покой, без да се влияем от нищо. Въпросът за очакването на събитието вече не ни притеснява.
http://www.doctor-yoga.ru/meditaciya-jogov/meditaciya-spokojstvie-na-ves-den.html#more-22
Следващият момент е много необходим в наше време:
17. Търсене на единомишленици
Тук ще поговорим, как да избираме, с кого да общуваме. Изглежда просто, но отговорът не е еднозначен. По време на общуване, обменяме енергии и енергията на „съмнителни хора”, могат да ви разбалансират за някакъв период. Затова при избор на обект за общуване, обръщайте внимание, как го възприемате със сърцето си. Това ще ви помогне да икономисате много енергия, която ще ви е необходима за възстановяване след подобно общуване. Изборът на единомишленици може да се основава на общата идея за движение към Светлината и просто според усещанията на Душата. Появата на нови приятели говори за изменение кръга на общуване.
18. Игра, ликуване, пари
Няма човек, който да не иска да има пари. Това е естествена потребност на човека – да живее добре. Но защо във всички езотерични книги не се препоръчва на търсещите да имат много пари? Отговорът е прост: енергията на парите привързва човека към материалния свят. Същото се случва и когато ликувате при печалба от хазартни игри. Разбира се, аз не предлагам всички да живеят в бедност, а да се намери оптимален баланс по тези въпроси. Продължаваме нататък:
19. Новини в езотериката
Новото в езотериката се появява всеки ден и няма смисъл всичко да се преразказва. Ще се спрем на неразбраните моменти. Какъв е бил моят минал опит? Всеки си е задавал този въпрос и е търсил отговор. А трябва ли? Освен удовлетворение на любопитството, това няма нищо да ви даде. Всички Души са преминали през разнообразен опит, точно в това е смисълът на земния живот. На никого не се е удавало да избяга от някакъв сценарий. Затова като отговор на вашите въпроси може да служи възрастта на Душата, обема на натрупаната Светлина и устремеността към Създателя.
Предлагам ви да оцените вашият кръг от тези позиции и ще ви стане ясно – кой е заедно с вас. Новото тук е, че тези три позиции, безгрешно ще характеризират кръга ви, и ако имате интерес към общуване със слаборазвита Душа, то това е показател за ващия избор. Измерване можете да правите с багети, махало или интуитивно.
А сега ще разгледаме:
20. Молитва на Прехода
Ето всъщност, защо написахме тази статия. Да, това е истинска молитва и е много силно енергийна:
Лягаме по гръб и дишаме за успокоение на организма, може да се приложи прана дишане. После се настройваме за връзка със Създателя, може да си представите поток от Златна Светлина. Вие трябва да почувствате тази връзка, това може да е топлина в дланите или главата, може да чуете глас, но това не е задължително. После започва обръщението:
Господи, Създателю на всичко Живо!
В желанието си да Обичам към Тебе се обръщам
По реда и естеството на Законите, създадени от Тебе.
Моля те, Вездесъщий, да се промени Жизненият ми План
По волята и избора на моята Душа с решението й за Преход.
Създай Ново Време за мен и ме научи на Енергийна хармония,
За да няма в моето Пространство изкривяване на Мирозданието.
Своята Светлина съм готов да отдам, за да се изпълни Сливане,
Като Частица от Океана, който Духът животвори в мен.
Моля Те, Възлюблений, не позволявай да изчезна в Пустотата,
И нека нося радостта от Единението за благото на Всички Твои Деца,
Дарявайки Любов на всички Души във Вселената!
А сега ще се запознаем с :
21. Живот в пето измерение
Сега има много информация на тази тема. Ще се спрем на новите моменти. Животът и творчеството в пето измерение кардинално се различават от настоящия живот в трето измерение. Главното отличие ще бъде в това, че в пето измерение няма да има Дуалност и няма да има сили, които постоянно ще ви изпитват по време на уроците, набелязани от Душата преди въплъщението. Това означава, че болести, неприятности и други негативи няма да ги има. Животът ви ще е творческа лаборатория, без недоимък във всяко отношение. Ще можете сами да създавате всичко необходимо. Левитация, обмен на мисли на разстояние – това ще е достъпно за вас. Както разбирате, човекът с такива възможности, е длъжен да бъде с високо ниво на Духовно развитие. Именно затова сега препоръчваме „Молитвата на Прехода” като инструмент, който ще промени вашия начин на живот и ще ви даде възможност благополучно да се подготвите и да преминете в пето измерение. Много разчитам и се надявам на желанието ви да работите продуктивно.
„Молитвата на Прехода” включва в себе си още няколко раздела, осветяващи медитациите за балансиране на организма, медитациите за мирно разрешение на конфликтите, медитации за повишение енергетиката на човека. Всичко това ще дам във втора част, след съботната среща.

Превод: Росица

http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=4673&fb_source=message

image


Категория: Изкуство
Прочетен: 6991 Коментари: 5 Гласове: 2
Последна промяна: 15.09.2012 10:19
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178929
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Септември, 2012  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930