Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178938 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Май, 2016 г.
 Американският автор Едуард Грифин, в своята книга „Свят без рак“ описва истината за едно откритие пазено в тайна – за лечебните свойства на витамин В17, наричан още – лаетрил или амигдалин.

Това вещество убива бързо раковите клетки. Авторът дава сведения за успешно излекувани пациенти болни от рак и научни обяснения за неговото действие и задава въпроса защо не е приет от ортодоксалната медицина за прилагане в борбата с коварната болест. В началото на неговото откриване са излекувани много хора в клиниките преди да го забранят от фармацевтичните компании.

Грифин разбира, че проблема за въвеждане на витамин В17 от ортодоксалната медицина не е в науката, а в политиката на световния елит в областта на рака. Милиарди долари се изразходват всяка година за изследвания за лечение на рака, други пък се харчат за производство на химически лекарства за борба с болестта. И така тайната за витамин В17 представлява икономическа мотивация за доминиращата фармацевтична промишленост.

С други думи от рака повече хора живеят, отколкото умират.

Ако това не беше се прикрило, нямаше да натрупат огромните си печалби гигантската индустрия на фармацевтичните компании. Ако един обикновен витамин може да лекува рака, то за миг ще се срути цялата машина на трупане на богатства от страданията и смъртта на хората. Фармацевтичните компании никога няма да проведат изследване с един прост продукт, който се продава във всеки магазин, защото не могат да патентоват природен продукт.

Витамин В17, който убива рака се намира в плодовите костилки най-много в кайсиевите. Те бяха обявени за лекарство против всички видове рак още преди 35 години. Но още след края на втората световна война доктор Макс Герсон е лекувал пациенти успешно с него като го включил в своят метод за лечение на рака. Амигдалинът се съдържа в кайсиевите ядки, в бадемите, горчивия бадем, вишни, праскови, сливи, ябълковите семки, соргото, просото, лененото семе, лещата, някои бобови култури, гроздето, в някои билки и в много други продукти, които съвременния човек не употребява.

Цивилизованият начин на живот е наложил да се храним с рафинирани брашно, захар, олио и други фабрични продукти, докато естествените натурални храни не се намират в нашето меню отдавна. Нашите дядовци и баби са се хранили с натурална нерафинирана храна и рака е бил рядко явление. Те са употребявали сушени плодове, натурален хляб и даже хляб от просо. По този начин те са поемали нужните витамини в това число и амигдалина.

Витамин В17 е бил забранен да се употребява за лечение на рака преди около 35 години. Учените бяха заявили, че ако човек употребява всеки ден от този витамин, никога няма да се разболее от рак. Фармацевтичните гиганти и министерството на здравеопазването на САЩ оказаха натиск върху Управлението на контрола върху храните и лекарствата да обяви за незаконна продажбата на витамин В17с приложената към него информация за лечебните му свойства срещу рака, а също така и продажбата на сурови кайсиеви ядки. Тактиката включваше разпространяването на слуха, че кайсиевите и бадемовите ядки съдържат цианиди (което е вярно) и че те могат да отровят тези, които ги консумират. Но истината е друга, никой не се е отровил от тях даже и в по-голямо количество, които са ги яли.

Това е стратегията на тайните общества като илюминати, масони, билденберги и други за трупане на богатства, за намаляване на населението на земята и за въвеждане постепенно на нов световен ред. Лекарствата, храните, ГМО и други средства са техния арсенал за провеждане на плановете им за поробване на човечеството.

Тези неща са били предсказани в Библията и са описани в пророчествата в Откровение 13-та глава и на други места. Ето по този повод два цитата: Откровение 13 глава стихове 16 и 17 „И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име“.

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1084 Коментари: 0 Гласове: 5
 Санат Кумара «Пробудилите се помагат на всички»

Скъпи мои земни хора, дойдох днес да ви разкажа за процесите, които протичат във вашия свят. Всичко се променя много бързо, навярно и вие го забелязвате.
Променят се земните матрици и решетки, както и всеки от вас. Всички сте в процес на глобална трансформация и преобразяване.
Но мнозина от вас забелязват, че губят надежда за проявяването на новия свят. Очакват и се надяват, че всеки момент ще се прояви наоколо, а света не се променя. Какъвто си е бил живота, такъв и продължава да е.
Не си отива подтискащото човечеството правителство, не се променят хората: както и преди следват илюзорния си живот, бягат за ненужни материални ценности, удовлетворяват нисшите си потребности…
Но в действителност, не е точно така! Виждате само външната картина на процесите. Много малко хора успяват да видят по-широко и да забележат искрите светлина, които проблясват дори и в най-«тъмния» човек.
Разбира се, вие сте много напред в сравнение с тези, в чиито сърца едва сега започва да се възражда Божествената светлина. И ви се струва, че нищо не се променя, тъй като няма никакви външни прояви. Но в действителност, те също се променят.
Това съвсем не означава, че всички хора ще започнат изведнъж да четат духовна литература, просто, в тях постепенно се пробужда Божествената любов.
Мнозина от тях се страхуват да споделят с някого своите истински чувства, страхуват се да не им се смеят…
Опитват да ги заглушат по всички възможни начини, тъй като им е много трудно да живеят знаейки, че не всички техни постъпки са за благо, не всички мисли са прекрасни…
А пробудилата се в сърцата им любов ги кара да се замислят за смисъла на живота: как, и за какво пилеят безценното си време.
Вгледайте се по-внимателно, хората започват да си спомнят законите на Мирозданието, тъй като ги има във всеки от вас.
Във вас са заложени всички жизнени принципи по Божествените закони. И само единици могат да се съпротивляват на планетарното преображение, на промените в света и човечеството…
Всички хора се пробуждат постепенно, но с разна скорост! Те може изобщо да не се интересуват от духовна литература. Но без да разбират защо, искат да живеят по нови жизнени принципи: за всеобщото благо.
И точно вие, възлюбени мои, ги будите! Вие вече сте толкова много, че стартирахте глобален процес на пробуждане. С всеки изминал ден, все повече и повече хора се изключват от ценностната система на отиващия си свят, променят възгледите си за живота, желанията си…
Ние нищо не бихме могли да направим без вас, именно вие издърпвате цялото човечество. Колкото повече напредвате по духовната стълба, толкова по силно дърпате след себе си и другите хора.
Това е енергийния закон на Единното Цяло. Всички сте свързани помежду си като единна паяжина, като енергийна мрежа…
И ако част от цялото, дори да не е много голяма, се е устремила към Бога: променя своите възгледи, своите мисли и планира напълно различно вълшебно бъдеще, в тази посока се устремяват и всички останали.
Благодаря ви за пробуждането, за това, че не сте губили вяра в себе си и в Бога, за това, че винаги вървите напред, преодолявайки препятствията по пътя си. И независимо от всичко, рано или късно, ще стигнете в новия свят…
Аз Съм Санат Кумара.
14.05.2016 г.
Приела Магда
Превод: Йосиф Йоргов

http://novzhizn.ru/sanat-kumara-probudivshiesya-pomogayut-…/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=9699

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1773 Коментари: 0 Гласове: 4
 Прието пред икона на Свети Георги в църквата в село Златолист

С копието на Божията повеля
трябва да се прицелите добре,
целта по пътя да посочите
и всеки да може да избере
ще се остави ли
в примката задушаваща на миналото
или бъдещето ще избере.
Да, ако яхнете коня на Божията премъдрост,
по-бързо ще стигнете,
по-малко ще се отклонявате,
но някои ще се запънат като магарета,
техния избор приемете
и в Божиите ръце оставете.
Вие каквото можете
и каквото от вас зависи направете
за другото грижа не берете
и не се тревожете.
Всичко и всеки е в Божия план,
ала различен за всеки е той
и не за всичко висше 
всеки е готов и достоен.
Пътя си да извърви го оставете
и грешките простете,
когото можете благословете
и Земята като храм на Бога осветете,
тръгналите към Бога посветете.
Амин !

чрез Деляна Ангелова
май 2012 г.

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1123 Коментари: 0 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178938
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Май, 2016  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031