Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178953 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Ноември, 2016 г.
 Прието пред иконата на Света Екатерина

(посвещавам приетото на дъщеря си Катерина
с най-дълбоката Любов в сърцето си)

Света Екатерина
дари на вас Светлина,
в ореола на Отца.
Ще пребъдете в Мъдростта,
където вашата душа
ще възрадва над света
най-голямата добрина -
Бог да слезе на Земята,
да се въплъти във всяка
отворена нагоре душа,
това е Благодатта,
това е Великото преселение.
Бог ще слезе първо във вас
и тогава вие ще се въздигнете към Него,
в ново, велико
и преблагословено измерение.
Това е дарение
за вашето най-свято въжделение -
да Спасите Бога в Човека.
Вие сте Спасителят,
Той е Ореолът над главите ви!
Амин!

чрез Деляна Ангелова

image

Прието с образа на Света Екатерина в съзнанието ми Знаеш колко хубаво е
умът ти да е в тишина.
Чувстваш, че това е благина
за твоята душа,
така доставяш и покой,
така жадуван,
от хилядолетия бленуван.
Сваляй хомота на тежките мисли,
освободи ума си
и го остави да галопира
в просторите на вечността,
без да те гази,
без да оставя дълбоки,
болезнени следи.
Прости,
прости си на себе си, дете,
за всичко, което си причиняваш,
и защо?!
Кому е нужно?!
Кой има полза от това?!
Чакат те велики дела,
ти, малък-голям съ-творец,
ще влезеш в храма,
в Божия дворец,
със сърцето пеещо на щурче,
с глас на звънтящо звънче,
с отворено,
преливащо в Любов сърце,
с гордо вдигнато чело,
че си била начело
в армията ангелска на Светлината,
и моля те,
не позволявай тъмата
да засенчва радостта,
да хвърля сенки
над щастието и веселостта,
защото ние искаме
вие да сте спокойни,
да трептите волно,
да живеете свободно
и Любовно.
Бъдете най-доброто от себе си,
каквото и да ви струва това,
и ще получите чудеса,
отвъд фантазията и ума,
и то сега,
още в това измерение,
заради духовното ви влечение,
заради Вярата ви
и без съмнение,
ще бъдете удовлетворени от това,
ще виждате смисъла
на всеки свой миг преживян,
сбъдната мечта,
осъществен блян!
Да бъде!
Амин!
чрез Деляна Ангелова

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 770 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 24.11.2016 21:50
 Излизане от Матрицата

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

Очите не са прозорци към душата. Те са просто устройство, което засича светлинни вълни и ги праща декодирани към мозъка ти. Същото важи за чуването, вкуса и докосването. Нашето съзнание пресъздава всичко, което виждаме, чуваме и усещаме, а също и всяка дума, която изговаряме, всяка мисъл или емоция, която минава през главите и сърцата ни. Ние живеем вътре в Матрицата на собственото си съзнание.

Но как да излезем от нея?

Ето 6 начина, които може да ти помогнат да продължиш напред, отвъд собственото си съзнание и да изживееш нещо различно от илюзията за реалност, която то пресъздава.

Освободи се от илюзията, че материалният свят означава нещо

Ние сме приели тази физична форма при раждането си без да носим нищо със себе си и ще си отидем без нищо. За да излезем от Матрицата, трябва да разберем, че няма смисъл от стремежа към (и целия стрес, свързан с него) физични неща.

Животът не е развален часовник, който трябва да се оправи. Животът е преживяване. Няма смисъл от гледане назад с носталгия и съжаление за изгубени неща. Промяната е част от преживяването. Още по-малко смисъл има в тревогите за неща, които още не са се случили. Вероятно е по-добре да се фокусираме върху настоящия момент, защото той е единственото нещо, което можем да променим. Другото означава да прахосаме живота си, живеейки в миналото или в бъдещето и да пропуснем великото приключение, което се случва единствено и само СЕГА.

Освободи се от идеята, че ти си ти

Ние сме тук от самото начало, като звездния прах и ще имаме много форми. Айнщайн обясни, че енергията никога не умира, че тя само сменя формата си, а ние сме енергия. Когато умрем, ние сменяме формата си. Всичко е направено от вълни енергия и ние сме само модел сред вълните.

За да излезеш от Матрицата, трябва да се откажеш от разбирането, че си нещо отделно от всичко останало. Както вълната не може да е отделно от океана, ние не можем да сме отделно от цялото мироздание. Ние сме като планинските върхове, които изглеждат различно от съседните върхове, но всъщност са част от същата земя.

Откажи се от идеята, че можеш да излезеш от Матрицата чрез ума си

Мислим си, че ако съберем достатъчно информация, можем да излезем от Матрицата, но никога не успяваме. Хващаме следващата книга, лекция или учител, винаги мислейки, че бягството е навън в света, вместо навътре, където то съществува и винаги е съществувало.

Хората се опитват да намерят просветление, следвайки религиозни правила или имитирайки различни гурута. Бягството от Матрицата обаче изисква директен достъп до информация, не чрез преживяванията на други хора. Само ти знаеш как трябва да излезеш от Матрицата и няма да се получи с мислене по въпроса.

През хилядолетията човек се е опитвал да излезе от Матрицата с молитва, медитация или дори чрез халюциногени. Опитвали сме се директно да разберем какво е светът. Това разбиране идва без думи и без съзнание. Това включва изоставяне на всичко, което съзнанието мисли, че знае и разпростиране към други форми на познание.

Така че, остави духовното търсене. Зарежи идеята, че някой знае повече от теб. Как би могъл, той не е отделно от теб? Разбирането е вътре в теб, винаги е било, но трябва да спреш да слушаш съзнанието си, за да го намериш.

Само с пътуване навътре ще можеш да избягаш от Матрицата

Ти си часовият, наблюдателят. Гледаш птица кацнала на дърво, докосваш дървото, усещаш грубата му кора. Тези неща се случват извън теб, те не са ти. Всъщност, твоите мисли и чувства също са обект на съзнанието, следователно и те не са ти.

Пробвай едно упражнение. Затвори очи и си кажи: Чудя се каква ще е следващата ми мисъл?

Забеляза ли разстояние между мислите? Тази тишина е съществуване отвъд егоистичното съзнание. Не можеш да стигнеш до нея с мислене, а само като отидеш отвъд мислещия ум. Това е причината медитацията да помага. Тя те учи да поставяш по-малка важност на това, което казва умът. Само в тази тишина можем да изпитаме съзнание без форма.

Свобода от Матрицата

Накрая, когато разбираме, че сме по-големи от собствените си мисли и по – велики от човешката си форма, осъзнаваме, че егото, което винаги сме идентифицирали, всъщност не съществува. В пространството на битието без непрестанното бръщолевене на егото намираме вътрешен мир и спокойствие. Можем да се отървем от всички концепции за добро и зло и всички преценки и присъди. Тогава започваме да разбираме, че ние сме всичко и всичко е вие.

Завръщане към света, променен от пътуването

След като се събудим от Матрицата, трябва да продължим да живеем в същия свят, в който винаги сме живели. Светът си е същият, но ние сме различни.

Защото ние сме се променили, светът се е променил за нас. Вече можем да махнем желанието да притежаваме неща, да ги искаме неудържимо. Можем да се отървем от всичко, което не ни е потребно. Не страдаме, защото осъзнаваме краткотрайното естество на това приключение, което наричаме живот.

Не е нужно да се оттегляме и да живеем като отшелници, можем да участваме пълноценно в заобикалящия ни свят, само че с разбирането как цялото вкопчване, стремежи и стрес са напълно безсмислени и че животът е преживяване, което сме благословени да имаме…

Източник: Мегавселена

http://potok.bg/…/%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%88-%D0%B4%D0…/

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1096 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 16.11.2016 17:16
 Продължавай да блестиш !

"Ето те теб, обсипваш ме с тези малки къдрици от удоволствие, падащи върху ушите ти. Понякога те текат от твоите очи като сълзи. Обичах да ги повдигам с пръстите си и да ги прегръщам, о, колко нежен беше ти тогава и всъщност колко близо до Любовта! Но ако искаш, ще ги завия и ще ги изстрелям към луната. И ако сега направим малко повече усилия, можем да отидем там горе, за да нарисуваме още една луна! И ако сега направим малко повече усилия, можем да отидем там горе, за да нарисуваме още една луна! Луна, луна, блести върху мен (цялата ти светлина върху мен), блести върху теб (цялата ти светлина върху мен), блести върху мен, върху теб, върху мен, върху теб! Луна, луна, блести върху мен (цялата ти светлина върху мен), блести върху теб (цялата ти светлина върху мен), блести върху мен, върху теб, върху мен, върху теб! Продължавай да блестиш! 
Имах светлината ти, когато седяхме на свещи, ти добре усещаше полъха от пърхането на крилете на ангелите, които бяха се събрали около нас. Откакто сам се превърна в ангел населяващ моята стая, моето сърце, улавям парфюма ти, независимо дали е ден или нощ! И ако искаш ще го завия и ще го изстрелям към луната! И ако сега направим малко повече усилия, можем да отидем там горе, за да нарисуваме още една луна! И ако сега направим малко повече усилия, можем да отидем там горе, за да нарисуваме още една луна! Луна, луна, блести върху мен (цялата ти светлина върху мен), блести върху теб (цялата ти светлина върху мен), блести върху мен, върху теб, върху мен, върху теб! Луна, луна, блести върху мен (цялата ти светлина върху мен), блести върху теб (цялата ти светлина върху мен), блести върху мен, върху теб, върху мен, върху теб! Продължавай да блестиш, ти, луд диаманте! И ако искаш, аз ще отида там горе и ще нарисувам още една луна. Направи малко повече усилия и ще можеш да отидеш там горе да нарисуваш още една луна! Блести, цялата ти светлина върху мен, блести! Луна, луна, цялата ти светлина, върху мен, да! Ще летя до луната и звездите, и обратно ако ти бъдеш мой любим! Да!" 
"Мисля си за лунната мистерия, която блести някъде оттам горе, където сме нарисували още една луна - луната на нашата Любов! Нейната светлина е търсеща пространството, бореща се с отразения мрак на света, пропускаща мъглявини от всеядни чувства. Виждам една древна каменна къща, обвита в любовна мрежа от бръшлян. Това е къщата, от чийто покрив се повдигнахме на пръсти, за да рисуваме по съдбата си! Това е къщата, в която бяхме толкова живи и същевременно толкова близо до края на външния свят. Това е къщата на два ангела, които шептят своя парфюм на безкрайната върволица от дни и нощи, нощи и дни, тук в моята ангелски пълна душа-луна! Да!"

по мотиви от песни

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1003 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 14.11.2016 19:07
  Интересно, есенният вятър пак ме довя на вълната на свещената геометрия image:) . В следната последователност. image:) 
Първо в последното стихче ми се завъртяха някакви затваряния на цикли, за да се отворят и започнат други, и кръговрати, и есенни въртележки. 
Днес пък ми споделиха снимки на охлювче, което рисува окръжност изключително точно и прецизно, като самата окръжност е от пунктирана линия също от кръгчета и то през точно определен интервал. Това си е сакрална геометрия! image:)
Или охлювът е мистик или някой от горните се е заиграл и го използва като пергел. image:) Като, за да бъде видяно творението на охлювчето в точния момент, преди да избледнее (което става много бързо) са били подредени много обстоятелства едно след друго. Така че, да не отиде напразно работата на охлювчето. image:) Горните не обичат нещата да стават напразно и ще направят чудеса ако нещо трябва да се даде като знак и да бъде видяно.
И докато разглеждам с интерес окръжността на охлювчето, си слушам радио и там Белинда Карлайл ми пее моля ти се за Кръг в пясъка, Circle In The Sand. Ееее. 
После се зачетох за космическите цикли, част от които се затварят 2017 година и ми попаднаха самички две клипчета с житни кръгове. Малко ще си почина, че ми се завъртя света. image:)

Ето материала за космическите цикли.

Влиянието на космическите цикли

Съществуват няколко космически цикъла, важни за вас в това време. Най-известният от тях е Прецесионният цикъл (или прецесията на оста), който се случва приблизително на всеки 25 920 години. Много от вашите древни календари, включително и календарът на маите, са основани върху прецесионния цикъл.
Има още три други цикъла, за които трябва да знаете. Първият цикъл е най-важен от тях. Той даже е по-силен от прецесионния. Ние го наричаме Галактически преход и ще го обсъждаме подробно в следващата глава. Другите два са относително по-слаби от първия и ще ги обсъждаме сега. Това са преминаването през Слънчевата система на кометата Ананутак, което се случва веднъж на всеки 10 500 години, и на планетоида Нибиру – приблизително на всеки 3 600 години. Няма изглед кометата или планетоидът някога да се сблъскат със Земята. Опашката на кометата закача атмосферата на Земята веднъж на всеки осем или девет преминавания. Гравитационното поле на Нибиру силно влияе върху Земята веднъж на всеки 12 преминавания. Освен това същества от етерните и небесните нива на Нибиру често общуват със Земята, когато планетоидът преминава близо до нея на всеки 3 600 години. За това свидетелстват записите на древните цивилизации.
В най-близките години ще се случат и двете събития. Ананутак (названието тук е много разтегливо – можете да срещнете тази комета и под малко по-различно име) ще направи следващото си преминаване през Слънчевата система през 2017 г., а Нибиру (известен също като „Пелин“ и „Планетата Х“) ще се приближи до Земята през 2030 г.
Може би вече усещате енергиите и виждате някои последствия.
Космическите цикли са катализатори за промяна.
Те задействат събуждането на душата. Ако душите не са готови за пробуждането, преходите често служат като изходни точки, които дават възможност на душите да се опитат да научат уроците си в друг свят, който може би е по-благоприятен за тяхната скорост на обучение. Повечето планети, предвидени за приемането на човешките души в периода на прехода, са осигурени със специално подготвени учители, за да имат изоставащите души повече възможност да научат уроците си.
Погрешно е да се смята, че всички души ще преминат в периода на тридневното прецесионно изравняване. Несъмнено много ще се възползват от възможността да преминат от една плътност в друга или пък да напуснат земния план и да се прехвърлят в астралните сфери на друга планета за подготовка за въплъщението им там. На този етап обаче само относително ма­лък брой души ще напусне Земята или ще се възнесе точно в този тридневен период. Понеже Галактическият преход (електро­магнитната нулева зона) продължава 150 години, земните души ще имат достатъчно време за прехода, пребивавайки в каталитичните енергии.
Прецесионното изравняване през 2012 г. подейства като тласък за ускоряване еволюцията на душата. През 150-годишния прозорец на Галактическия преход ще има още два такива „прехода“, които съответстват на небесни събития – единият през 2017 г., а вторият през 2030 г., както посочихме по-горе. Всички тези събития включват радикална еволюция (мутация) на земните души.
Преживяването на предопределените събития до голяма степен ще се определя от свободната воля. Вие притежавате свободната воля да прегърнете Божествените принципи на любовта, сътрудничеството, хармонията, състраданието, доверието и безкористното служене. Това значително ще облекчи преживяването на тези събития. Това може да бъде период на освобождаване вместо на поробване, смърт и разрушение. Изборът е ваш, възлюбени Творци.

Из Глава 7 и 8 от книгата „2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството“.

https://www.facebook.com/1185886768164901/videos/1218785174875060/?pnref=story

image

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1270 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 14.11.2016 18:58
 Дете,

даровете свише,
отворете се и приемете.
Ние леем към вас
толкова много Енергия на Любовта.
Това е помощта,
която можем да ви окажем,
така че да ви въздействаме
и взаимодействаме
без да се натрапваме,
без да прекъсваме потока
на реката бързотечна
на Свободната ви воля.
Ако сте пречистени,
смирени и отворени,
вие ще почувствате,
душите и телата ви
ще позволят във вас да се влее
животворната Енергия и Светлина на Бога,
която праща се към вас, за вас,
така както никога досега,
за да помогне ви
да се пречистите,
да преобразувате,
да се излекувате
и трансформирате в новите същности -
ангелоподобни и Божествено чисти,
които могат да понесат високите вибрации,
прехода с лекота и радост да преминат
и това, което са поели свише
да излъчват го непрестанно като слънца,
така че поетото да се разпространява
и предава по света,
от душа на душа,
от сърце в сърце,
от тяло към тяло,
от Божествения Дух
към земната ви същност.
Не забравяйте,
всеки ден време намирайте
и отделете,
да се уедините,
с Бога да се едините,
Святост да приемете,
негативност да ви се помогне да отнемете
от изстрадалите си души,
от бремето и товара
Божията Сила ще ви освободи,
мъката ви ще облекчи
и наново във вас ще се роди
детето на Бога, което сте
с отворено Съзнание,
с отворени очи,
със сърце искрено и открито -
портал светъл към отвъдното,
за да слезе Божието Царство
на вашата Земя
и да се възтържествува
Любовта, Справедливостта
и Благодатта на Отца.

Светии и Светли Същества

чрез Деляна Ангелова

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 684 Коментари: 0 Гласове: 3
11.11.2016 10:31 - Взаимност

Взаимност

Земята като есенно дърво
държи листенцата свои,
но вятър мощен на промяна
откъсва и отвява тези,
в които живителните сокове
пресъхнали са,
духовният живот е спрял
и връзката неразривна
отслабена е.
Тя ни държи
и ние за нея държим се.
Майчица милееща
за своите рожби,
стараеща се и в страданието си
да ни предпази.
Но нужна е взаимност 
в Любовта и Благодарността.
Тъй както вземаш, получаваш,
така и да отдаваш, да даряваш,
че най-богато е сърцето
на този, който дава безусловно
и в него Благодатта
мощни потоци с радост влива.
Да няма задържане, застой,
скъперничество, егоизъм,
че само, който дава - получава.
Потокът не иска да спира,
а да извира, да прелива
в изобилие да екзалтира.
Кръговратът да се затваря.
Възможности да се отварят.
Да идва новата Енергия,
да ни достига,
да ни пречиства, 
трансформира 
и повдига
на нови по-високи нива,
откъдето се вижда напред.
Зората на Новата Ера
сияе в чиста Светлина 
със силата на Любовта,
Възраждането
и Пролетта на Духа!


Деляна Ангелова

7.11.2016 г.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 11.11.2016 10:47
 Прието пред икона на Архангел Михаил

Дни на борба са сега
вътре във вашата душа
и помежду ви също.
Дни на двубой
между Светлината и Тъмата,
които едно са,
но в дуалността
изпитват вашата душа
и дават й възможност
да преживява и в двете
и своя избор да направи.
Ангели закрилят ви,
ала и демони черни
домогват се до вас,
искат да наложат своята власт,
съзнанието и представите ви
да изкривят
и да тръгнете по този път,
който позволява им
душите ви да направляват,
манипулират и унищожават.
Очите си отваряйте,
слушайте сърцата,
на лъжата не се поддавайте,
не допускайте диктата,
борете се за свободата,
тя е ваше свещено право.
На никого не позволявайте
на свободата ви да посяга,
Духът ви да подчинява и ограничава.
Тук дошли сте,
за да се разгърнете,
себе си в Бог да превърнете
и Божието царство на Земята да върнете.
Дерзайте,
смело напред вървете,
сила и мощ от Бога в себе си вземете.
Всяко зло премахнете,
грозното пресътворете,
всичко по нов Божествен начин претворете,
пространството и себе си променете
и широко се отворете
да се излее във вашия свят
цялата Божествена Благодат.
На ново ниво ще минете,
в следващи измерения ще преминете,
с ново съзнание,
с нов морал,
всеки, който Бога в себе си
е приел и познал.
Вървете нагоре
по еволюционната стълбица,
доверието оправдайте,
радост на Вселената дайте,
защото всеки ваш висш ход
е за всички еволюция и възход.
Отговорността ви е голяма,
ала израстването ви цена няма
и всеки ваш успех
за нас е блага вест.
Очакваме ви,
светли, смели и свободни,
с помисли чисти и благородни,
Земята и себе си да претворите,
Хармония, Любов и Мир
да въдворите.
Благодаря ти, дете!
Амин!

чрез Деляна Ангелова

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 651 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 09.11.2016 09:06
 Момиченце в Сирия

Очите й по детски чисти
излъчват все пак светлина.
И нежно, свенливо усмихва се,
надежда в нея живее
в очакване на любов и топлота.
Но споменът за загиналия баща
радостта й в сълзи дави
и очите й потъват навътре
и потъмняват леко.
Мъка сърцето на детето облива,
но все пак надежда душата му излъчва,
че чисто като роса,
то не може да не обича,
не може да не вярва.
Ти си прелест, мило,
ти си красота
и преживяното във войната
ще те направи още по-силна, 
още по-добра.
Войната и глада
не могат да победят Любовта.

С цялата ми Любов и съчувствие
image
На фона на войната всичко изглежда като безумна суета.

Категория: Изкуство
Прочетен: 776 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 08.11.2016 20:50
06.11.2016 13:57 - Възвръщане
 Възвръщане

Родена от Духа,
въплътена в плътта.
В дуалност живея
между два свята
толкова различни.
Дете на Небето,
рожба на Земята.
Звездите канят ме,
но тук съм прикована
с мисия свещена -
да помогна на Земята,
която в страдания се мята,
в агония са й телата,
а някога трептяла е
в райска позлата.
И пак времето 
назад развръщаме,
за да започнем от изначалното,
приключвайки финалното.
Сбогом на страха и тъмата.
Приветстваме Любовта и Светлината,
които възкачват Земята
пак високо в Небесата,
за да излъчва към всички Вселени
своята Мъдрост и Красота,
Разноцветие и Чудеса.
Перла в Пространствата на Бога.

Деляна Ангелова
image
Категория: Изкуство
Прочетен: 605 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 06.11.2016 13:58
04.11.2016 14:59 - От нас към Теб!
 Татко наш - Бог, аз чувствам, че Ти имаш нужда от нашата Любов, също както ние от Твоята, от нашата Вяра, също както ние от Твоята, от нашата Мъдрост, също както ние от Твоята, затова аз искам да изразя неизразимото и да ти кажа от цялата си душа и сърце, с цялото си същество и с всяка своя частичка: 

Татко мой - Бог, аз Те обичам безмерно, аз вярвам в Теб безусловно, аз съм Ти вечно благодарна за всичко, което Си, което е било, Е и ще бъде. Благодаря ти, че ни създаде, че ни обичаш и вярваш в нас, въпреки всичко, че си винаги с нас в мъка и в радост, че ни даваш възможност да израстваме, стремейки се към Твоето Съвършенство! Татко мой, любим и Единствен, аз се старая да бъда достойна за Теб, аз искам Ти да можеш да разчиташ на мен като на Твоя опора в проявения план, в материалния свят. За мен е чест, дълг и удовлетворение да бъда Твой инструмент, проводник на Твоята Любов, Светлина и Мъдрост, Твой глас, Твоя ласка, Твоя строгост. Аз съм готова да Ти служа вярно и да направя всичко, което е необходимо, за да се помогне на човешките души да се пробудят за изначалната своя същност и за всичко велико, прекрасно и съвършено, което си заложил в нас от Себе си в мигновение на Изумителна и Колосална Любов поставила Началото на Началата! Аз се прекланям пред всичко това и съм щастлива да съм Твое дете! Татко Мой, аз Те обичам и вярвам в Теб, и нека трепти в мен и във всички Твои частички пътеводната Ти Светлина, която ни озарява за този миг, в който отново ще бъдем Едно Велико Свещено Цяло! Благодаря Ти!

Деляна

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1185 Коментари: 2 Гласове: 2
 Отеца Абсолют - Възнесение на Земята (Какво представлява действената медитация)

Здравейте, любими мои деца!
Днес искам да продължим разговора си, какво може да правите през тези отговорни за Земята дни, когато е преминала през поредния етап и е навлязла в новия фотонен пояс.
В миналото ми послание стана на въпрос, че медитациите ви трябва да са действени и сега ще обясня, какво означава това.
Отсега медитациите ви трябва да са насочени не само за повишаване на вашите вибрации и просветляване на съзнанието ви, но и за цялата планета заедно с обитателите ѝ.
В известна степен, вече ставате представители на висшите земни сили и поемате част от функциите им. И повярвайте ми: в това няма никакво преувеличение, нали сте всесилни, просто сте забравили за това. А вече е дошло времето да си спомните, кои сте в действителност.
Ще ви разкажа, какво се случва по време на медитациите ви, както на фино земно ниво, така и на физическо ниво.
Щом навлезете в медитация и призовете висшите сили, те откликват незабавно и се присъединяват към вас. 
Когато започвате да се изпълвате с високи вибрации, постепенно, енергийния ви поток се обединява с присъстващите на медитацията невъплътени същности.
Подобно е на вливането множество малки ручейчета, които заедно образуват широка и пълноводна река.
И когато изразявате намерение да очистите Земята от негативните енергии и да я напълните със светлина и любов, този мощен енергиен поток разтваря всичката чернилка, натрупана на планетата.
Отначало работата протича на фино земно ниво, понеже всяко взаимодействие започва на енергийно ниво и едва по късно навлиза на физическо ниво.
Това засяга и човешките отношения, когато се получава притегляне или отблъскване между хората на ниво чувства (енергии), и едва след това пристъпват към някакви действия.
Същото се получава и между страните, градовете, егрегорите.
И когато разтваряте с енергиите на светлината и любовта гнева и агресията, завистта и ревността, лакомията и властолюбието, отначало се променя енергийната им, а след това, физическата съставка на ставащото.
На фино ниво изглежда, все едно черен облак се напълва постепенно със златна енергия и започва постепенно да променя цвета си, и ако успеете да разтворите напълно тази негативна енергия, облака става златист и тогава, почти веднага се променят действията на човека, на група хора, или цяла страна, в зависимост от мащаба на дейността ви.
И всичко това го правите вие, защото силата ви е безгранична, защото сте богове, спуснали се на Земята, които, най-накрая, започват да го осъзнават и да се разпореждат със силата си и своите възможности като богове – за висше благо на човечеството и красавицата-Земя.
И ви благославям, скъпи мои, за тази прекрасна, вълшебна работа, която възвисява душите ви и помага за издигането на прекрасната ви планета на ново стъпало по пътя към пето измерение!
Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют говори с вас.

Приела Марта, 1 ноември 2016 г
Превод: Йосиф Йоргов

http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-zemli-chto-takoe-de…/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=10283

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 2926 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 03.11.2016 22:59
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178953
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Ноември, 2016  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930