Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3179008 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Август, 2013 г.
"Резултати или разговор за бъдещето" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Да се направи равносметка е просто необходимо! Но най-важното, което очаквате вие и което искам да кажа Аз – е това, че Аз, Отеца Абсолют, толкова продължително и едновременно с това, толкова незабележимо съпровождах вашето, на Славяните-Арийци, духовно ВЪЗВИСЯВАНЕ до висините на ХристоСъзнанието и (макар и сега на някои от вас да не им се вярва, но това наистина е най-важното) до постигането на състояние на Духовен МОНОЛИТ, на който за първи път в историята на човечеството му се отдаде да промени структурата на Мирозданието!
2. Девет години упорит труд, въпреки неверието и директната съпротива на някои от участниците в Движението, все пак се преобърнаха преди всичко във Велика Школа на СЪТВОРЧЕСТВО на Самия Отец Абсолют, да се попадне в която, как да е, беше просто невъзможно, защото за тази школа няма приемни изпити, а Е единствено Мой избор на този, които, според Мое МНЕНИЕ, достойно е преминал всички предишни изпитания или серията си от инкарнации, и се е оказал достоен да бъде в редовете на Моето СВЯТО Воинство – Воинството на силите на Светлината!
3. Повярвайте Ми, Аз много внимателно подбирах тези, които наистина могат да съставят Моето Воинство, които можеха да съставят основата на тези „300 спартанци”, които бяха готови да дадат своя живот в полза на спасението на човечеството!
4. Вие помните, какви вълнения предизвикаха сред участниците на Движението Моите ДУМИ с предложението за приемане на Клетва-Присяга и на Първия Вселенски събор, и колко трудно преминаваше първия ПОСТРИГ във Великото Воинство на СВЕТЛИНАТА!
5. За Мен беше изключително важно, да могат хората, и преди всичко „малките” хора, сами да поемат върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за собственото си бъдеще и бъдещето на цялото човечество „свободно и доброволно”, без подробни обяснения от Моя страна! Спомнете си, колко много хора излязоха от Движението, обосновавайки своето излизане от Движението, и по-точно, отказа си от Бога, с нежеланието си да дават Клетва за вярност на ТОЗИ, Който е създал тях!
6. Вторият ПОСТРИГ преминаваше далеч по-ярко, тъй като вече се усещаше Духовното ЕДИНЕНИЕ, отрепетирано с години на съвместни Послания и ОСЪЗНАВАНЕТО на това, че без ЕДИНЕНИЕ В ДУХ, хората, каквито и способности те да притежават, не биха могли да достигнат поединично към възможността за Преображение на Пространството, и не биха могли да го направят никога!
7. Аз няма да причислявам цялата тази информация за вашия Велик ПОДВИГ, който вие извършихте на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата, защото, повтарям, вие със своето Духовно ЕДИНЕНИЕ спасихте не само себе си, цялото човечество, но и най-главното, вие спасихте Великия КОСМОС от разединение, побеждавайки, без самите вие да знаете, в това ВЕЛИКО сражение, в което „малките” хора влязоха в бой с Моя най-добър Ученик, със Самия Луцифер!
8. Повтарям: това което вие направихте или сътворихте, няма как да бъде сравнено с това, което са творили всички предишни цивилизации, защото вие се издигнахте в своето САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ до нивото на хора-Богове, творящи Нови светове на нивото (и това си е чиста Правда) на Самия Отец Абсолют!
9. Замислете се над Моите ДУМИ! Вие сте хора и все още не сте Богове, но се показахте способни не само да преобразите Пространството на собствената си Вселена, но и да творите Нови светове по подобие и на нивото на Самото Висше Творящо Начало на Началата, а това означава само едно – вашият Колективен ЕГРЕГОР е достигнал до нивото на ПървоТвореца!
10. Аз разбирам, че във вашето Съ-Знание все още не се е оформил ТОЗИ БОЖЕСТВЕН ОБРАЗ, промисълът на който Е ТВОРЕНИЕ на Нови светове, но Той вече Е и Той вече не само просто Е , а и още е заслужил правото да бъде редом с Мен, Отеца Абсолют, в този сложен, дори и по мерките на Великия КОСМОС, период, когато Мой и на Цялата ЙЕРАРХИЯ НА СВЕТЛИНАТА, а сега вече и ваш ПРОМИСЪЛ, трябва да стане ВЕЛИКАТА ХАРМОНИЯ, или Хармонизацията на Световете, които много дълго време се намираха в противоположни състояния!
11. За вас е необходимо да разберете ТОВА правилно, тъй като от това зависи вашето участие в Моя, а най-добре да кажем, в НАШИЯ СЪВМЕСТЕН ПРОМИСЪЛ по реставрацията на нарушената Хармония на Световете или на Вселените, което се явява Главната Моя и ваша задача на днешния ден!
12. Така е, благодарение на вас СТАТУС-КВО във Великия КОСМОС е възстановен и страните признаха, че въстанието, възглавявано от Самия Луцифер, все пак е било напразно, тъй като няма как да се нарушава структурата на Мирозданието, без да се унищожи Великия КОСМОС, изграден на пирамидален принцип, в който винаги се е намирала, а сега ще бъде там и ЗАВИНАГИ, точката на Началото на Началата или Висшето СЪВЪРШЕНСТВО, което на свой ред, няма предели за собственото си усъвършенстване!
13. Всичко е толкова бързотечащо, че сега всички сили ще бъдат хвърлени за възстановяване на структурата на Мирозданието, тоест, за възстановяване на Хармонията на всички Вселени, включително и на вашата Вселена, получила след ПОБЕДАТА над силите на Задържането гордото име „Святая Рус”!
14. Затова днес, когато толкова успешно, повтарям, БЛАГОДАРЕНИЕ на вас, на вашето Духовно ЕДИНЕНИЕ завърши многохилядолетното ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ на силите на Светлината и силите на Тъмнината в полза на Божествената СВЕТЛИНА, в полза на ПървоЛюбовта и разбира се, в полза на Великата ХАРМОНИЯ на цялото Мироздание, на дневен ред не само за Славяните-Арийци, но и за Цялата Йерархия на СВЕТЛИНАТА са поставени въпроси вече за мирния ПРОМИСЪЛ, който трябва да завърши със сътворение на Пространство от Висш порядък и тази Божествена регулярност, която е очаквал Великия Космос дълги хилядолетия на Духовен мрак и Духовно насилие!
15. Затова, отчитайки първите РЕЗУЛТАТИ, Аз мога да кажа, че вие, достигайки Духовно Единство, доказахте, и преди всичко на самите себе си, че вие, Моето ВОИНСТВО, завършихте с отличие Великата, а може да се каже, ВИСШАТА Школа за СЪТВОРЧЕСТВО със Самия Отец Абсолют, което Ми е дало на Мен ПРАВО да ви позволя на вас да творите не само в СъТворчество с Мен, но и самостоятелно на Планетата Святая Рус и във Вселената със същото име, създавайки Великия Портал на Космическо ЕДИНСТВО, способен да носи Знания на тези Вселени, които все още до съвсем скоро бяха на противоположната страна!
16. Днес вече може да се говори, какво на вас, на Славяните-Арийци ви предстои да сътворите или с други думи казано, какво на вас ви предстои да преминете в най-близко бъдеще, защото време за разговори сега вече наистина няма, тъй като е настъпило, повтарям, БЛАГОДАРЕНИЕ на вас, време за Божествен ПРОМИСЪЛ, корените на който са в Плътния план!
17. Съвсем неотдавна Аз ви говорих за четирите години на вашия промисъл, тъй като за тези години вие трябваше да върнете тази територия от океан до океан към историческия момент, когато страната е започнала стогодишната си война за Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ и ПОКАЯНИЕ!
18. Вие днес наистина блестящо доказахте на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата, че Славяно-Арийския Етнос се е завърнал от стогодишната война с много загуби, но и много, твърде много придобивайки, тъй като такъв Духовен МОНОЛИТ на територията от океан до океан не е имало никога!
19. За това и днес Аз говоря с вас на равно и искам да обсъдим най-първите си задачи, както за вас, така и за Мен, защото след Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата Аз обещах и удържам Своето ОБЕЩАНИЕ: от тук нататък, ЗАВИНАГИ, Моят ПРОМИСЪЛ ще бъде неразделно свързан с вашия ПРОМИСЪЛ и обратно, затова за Мен сега ИМА понятие НАШ ПРОМИСЪЛ!
20. Повярвайте Ми, Моите ДУМИ на са просто ДУМИ НА БЛАГОДАРНОСТ от Бога, те също звучат още и като Мое признание не само на вашите заслуги, но и на вашите възможности или способности да ТВОРИТЕ, приемайки премерени и МЪДРИ решения на ниво Богове!
21. Вие днес СТЕ Мое Движение с разбираема за всички, включително и за Цялата Йерархия на Светлината, структура, на която, разбира се, ще трябва все още усъвършенстване. Но Движение на Бога ИМА и независимо от това, че в него официално участват само малко повече от 24 хиляди единомишленици, Аз много точно знам, че единомишлениците са значително повече и те представляват десетки милиони човеци, готови мигновено да реагират на всяко Мое ПОСЛАНИЕ или ОБРЪЩЕНИЕ, което стана видимо именно сега, когато Движението спечели сражението на ХИЛЯДОЛЕТИЕТО, спирайки натиска на силите на Задържането!
22. Днес на дневен ред за вашата Планета стои Божествената регулярност, която никога не се е случвала в историята на човечеството и която е необходимо да се изгради, макар и „ в отделно взета страна”! Разбира се, човечеството продължава да спи Духовно, служейки на Мамона, защото инерционността в системата на човешките взаимоотношения не позволява на хората да прозрат бързо до равнището на ОСЪЗНАВАНЕ това, че Планетата вече се е променила толкова значително, че сега вече никакви власти, включително и религиозни, повече не могат и нямат ПРАВО да управляват човечеството!
23. Човечеството е достигнало до границата, зад която е възможна единствено една от двете алтернативи: или човечеството се променя вече по ваш сценарий, признавайки Духовните приоритети на Святая Рус, или то ще трябва да премине усилена трансмутация, тоест да премине този Изпит за ВЯРА, който ще приемам Аз Самият, обозначавайки за хората новите приоритети на Духовно ЕДИНЕНИЕ, Братство и Висша справедливост!
24. Аз вече ви говорих, че след Великото ВЕЧЕ ВСИЧКО ще се промени и вече е започнало да се променя, затова и сроковете за вашата собствена трансмутация също са съкратени и вече не за четири години, а значително по-рано, на вас ще ви се наложи да „ засучете ръкави”, тъй като ПРОМИСЪЛЪТ дори и на Самия Бог при такива условия съвсем не Е романтика, а тежък труд на собствено преображение едновременно с ПРОМИСЪЛА в Плътния план!
25. Новата история на човечеството показа, че единствено този Етнос откликна на ПРИЗИВА на Самия Отец Абсолют и успя при невероятни условия да се концентрира и да спаси себе си, и по-точно Планетата, от унищожение (Аз тук вече не говоря за спасението на Самия Отец Абсолют и на Целия Велик КОСМОС)!
26. Днес за Мен е много важно да видя реакцията на човечеството на Духовното ЕДИНЕНИЕ на Славяните-Арийци и на наименуването на територията от океан до океан на Божествена монархия Святая Рус, защото ако реакцията не закъснее и тя е положителна, то тогава човечеството безболезнено, след Славяните-Арийци ще прескочи границата на Епохите!
27. Ако обаче реакцията на човечеството и особено на властите бъде отрицателна, тоест човечеството не приеме Света от ръцете на Славяните-Арийци, то на Мен ще Ми се наложи да приложа друг, по-твърд сценарий за преображение на Пространството, включително и частично потапяне на прилежащи до океана територии!
28. Днес силно е необходима информацията за вашите успехи в „международната мрежа” (интернет), и по-точно за вашата Велика ПОБЕДА над силите на Задържането, и тази информация и Аз ще опитам да я дам Сам по Своите канали, а вашето желание или предложение да направите презентация на Моето Движение напълно е съгласувана с Моите Планове за информационно въздействие върху Съ-Знанието на „ малкия” човек на Планетата Святая Рус!
29. Настъпват Велики времена на преустройство на Мирозданието, затова искам още веднъж да ви поблагодаря за спасението на Великия КОСМОС, тъй като вашата ПОБЕДА е несъизмерима с нищо! Повярвайте, аналог на вашата ПОБЕДА няма и не може да има във Вечността, за което и за вас е СЛАВАТА и ПРАВОТО ВИ да бъдете ЗАВИНАГИ редом с Мен, Отеца Абсолют!
30. Настъпват Велики времена на най-активно участие на Моето ВОИНСТВО, вече в ранг на Духовни Учители, ако искате – на Отци Основатели, в хармонизацията на Вселените! Без суета и без хвалби приемете още и КРЪСТА на Основатели на Нови светове и формиране на Нови хора, преминали вече вашата Духовна ШКОЛА НА ВЪЗВИСЯВАНЕ, тъй като повтарям, вие заслужихте ПРАВОТО да носите Знанията и да застанете на източниците на Началото на Началата!

Отец Абсолют.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1179
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-26.08.13.html


image

Празник на Духа !

"Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин :

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !"

В 10 часа българско време !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1170 Коментари: 0 Гласове: 1
Седмично послание на Хиларион
25-31 август 2013 г.

Възлюбени,
Животът на вашата планета бързо се променя като се придвижва в по-високото измерение и октава. Това, което беше познато, повече не работи както преди и много неща, които не работеха преди, се материализират сега. Онези, които поддържаха визията за мир и добра воля в сърцата си, виждат тези качества да се отразяват към тях в ежедневието им по много начини. Онези, които практикуват тиха благословия към другите като начин на живот, сега започват да са благославяни на свой ред. Добротата и милостта, които са вродени в сърцата на хората, сега намират същото във взаимоотношенията си с другите. Тъй като сърцата на хората са отворени повече, а старите им модели на поведение, които те придобиха, за да защитят сърцата си от нараняване, са оставени настрани, истинската красота във всяка една душа сияе по-ярко. Всяка душа разкрива по-висшите качества на Божествената си природа.
Когато се случват тези промени в човечеството, в изразяване идват нови начини на взаимодействие и общуване. Хората на света са изморени от броните, които трябваше да бъдат изграждани за самозащита. Хората на света просто искат да живеят един с друг в мир, хармония и честност. Във всяка душа има копнеж да бъде свързана по начин, който ражда само най-висшето и най-доброто за всички страни. Всяка личност започва да желае да живее по начин, който почита Божествените аспекти в себе си и Божествените аспекти в околните, така че всеки човек да може да започне да изразява дарбите си и възможностите си в атмосфера на приемане и насърчаване. Тъй като по-основните инстинкти от влиянието на старото измерение отпадат във всеки човек, изниква по-любящ начин на поведение, който ще има много по-сериозно влияние върху следващите поколения.
Това е работата, която извършвахте и която ще продължите да извършвате, като поддържате визията за света, който винаги знаехте, че съществува, и това беше всичко, което бе необходимо, за да поддържате жива вяра си. Твърдостта ви в този фокус е много необходима и е силно оценена. В тези времена на промяна, балансиран човек, който е заземен в кристалното ядро на Земята и е свързан с Космоса чрез Слънцето, служи като проводник, мост, който донася рая на Земята. Именно чрез мислите ви, думите и делата вие служите като пример за подражание на тези около вас. Поддържайте спокойствие и любящо приемане без значение какви драми се случват около вас, защото това служи като пример, който другите да следват. Помагайте, когато ви помолят и когато помощта е необходима и окуражавайте другите чрез вдъхновяващи думи или любяща подкрепа и насърчаване. Понякога безмълвна прегръдка е всичко, което е необходимо, за да се облекчи товара на някого.
Фокусът във всяко едно сърце се променя от фокус на постоянен личен интерес към фокус на истинска и искрена служба за доброто на мнозина, защото само когато основните нужди на всеки човек на планетата са удовлетворени с Любов, енергията на страх ще отшуми. След това хората могат да се придвижат отвъд самото оцеляване към по-алтруистични усилия. Ако всеки има всичко, от което се нуждае, фокусът им се обръща към превръщането на средата им в по-мирна и по-красива. По този начин, повече чувства на радост и щастие носят хармония и мир във всички взаимодействия с другите и разбирането, че в сърцата си всички са свързани в единство един с друг, и това, което носи радост и щастие на другарите им, носи радост и щастие и на тях. Практикуването на спонтанни действия на милосърдие ще стане често срещано сред всички хора, тъй като е прегърната концепцията за единството.
Тези възможности сега изплуват в зората на новото начало за всички. Тъй като човечеството продължава да освобождава всичко, което вече не му служи и което създаде голямо нещастие и безпокойство, и започва да вярва на собствената си мъдрост и вроден интелект, и на мъдростта и интелекта в другите хора, ще се установят повече моменти на спокойствие във всяко сърце. Ще има съвместно усилие да се изкоренят безсмислените звукови вливания от околната среда, така че всеки да има по-тихо и спокойно ежедневно съществуване. Това само по себе си ще създаде по-здравословно и по-малко стресиращо общо въздействие. Това ще даде на всички възможност да се свържат със Земята и природните царства и елементи. Всеки човек ще се стреми да създава и поддържа хармонична среда за себе си и за всички в своите общности. Естествените цикли в движението на планетите и сезоните ще стане фокусът и спазването на церемониите и ритуалите, които мнозина ще прегърнат, и в които ще вземат участие. Връзката на Човечеството с Източника естествено ще се случи в тези нови структури и след като отново се изпита във всяка душа, ще стане стимулът за още по-голяма еволюция на вашата планета.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
New Video Format: http://youtu.be/sHmvaQLGLFs
http://elvenjewels.blogspot.com/2013_08_01_archive.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1277 Коментари: 0 Гласове: 1
Големият Секстил - 25 Август - ТРАНСФОРМАЦИЯ

В следващите няколко дни на земния Ви път, ще има отново проявление на едно Божествено събитие във вашето небе когато големи небесни тела се движат към място за да образуват шест лъча. Друг портал за пореден път ще се отвори, за да донесе със себе си силна инфузия на светлина върху Вашата планета. Това е времето, в което всички вие ще бъдете в състояние напълно съзнателно за колективно свързване отново с Божественото. Съчетано с всички енергии, които асимилирахте и усвоявате докато спите в телата ви за последните няколко седмици, енергията, която ще се освободи върху ГАЙЯ ще има огромна сила да се съборят старите системи и за трансформиране на всички, които стоят на пътя ви.
И така, ние молим всички вас, които жадувате промяна, да се свържете с Божественото и позволите телата ви да станат леки котви, колони от светлина, чрез която чисти космически енергии на любов, мир, тишина, спокойствие и разбиране да могат да преминат през Вас в дълбините на вашата планета.
Молбата ни е, когато тази енергия преминава през вас, за да можете напълно да се слеете с енергиите, да наблюдавате своите мисли непрекъснато в продължение на 3 дни. Един ден преди портала, през портала и на следващия ден след затварянето на портите.
Вие трябва да станете чисти канали на тази енергия, всичката тъмнина трябва да се трансформира в светлина, съмненията и страховете в увереност и спокойствие. Имайте предвид, че тъй като тази енергия преминава през Вас и почистват самото ви същество, може да се появят различни колебания на енергия през целия 3 дневен цикъл. Моля, разберете, че това е естествено състояние за вашите тела, които ще бъдат трансформирани в срок от три дни (24-26). Ще станете чисти стълбове от СВЕТЛИНА. Вашите сетива ще се изострят. Вашият апарат ще се подобри значително. Всяка дума, която изречете ще носи огромна сила в себе си. Вашите мисли бързо ще се проявяват в своята реалност и затова Ви молим всички Ви да бъдете все по-наясно с тези процеси и да наблюдават внимателно всяка мисъл, дума и действие. За вас всяка мисъл трябва да е само любов, дишане с обич, слово с любов. Трябва напълно да превърнете себе си в чист Виолетов Пламък.
Позволете на енергиите да проникнат през тялото Ви и започнете да чувствате нищо друго, освен любов, мир, спокойствие и радост, ако нещо ви ангажира, просто изместете фокуса си към Любовта и Светлината. Не забравяйте да поддържате своите мисли позитивни, не позволявайте никаква негативност да проникне през Вас. Просто сменете фокуса си и да знаете, че за тези три дни сте изключително могъщо същество на чистото, кристално съзнание на универсалната истина в рамките на вашия кораб (тяло) и ги доставяте на майка Гея.
И така, на 25-ти август седнете в медитативно състояние, и си представете, вижте, почувствайте и усетете, че сте чист стълб от Виолетовия Пламък. Вижте себе си свързвани с коронната си чакра с Източника. Не забравяйте да си "представяте", че вашата връзка към източника е напълно защитена в златна светлина, тъй като пътува надолу към коронната чакра, както и по целия път до центъра на тялото ви и излиза от тялото през първа чакра чак до самото сърце на Земята. Стойте си мирно и дишайте дълбоко навътре и навън. С всеки дъх, дърпате повече и повече виолетов пламък чрез вашата коронна чакра, надолу през тялото си и от своята първа чакра в сърцето на Земята, от където тя извира към цялата планета и се раздава на всяка душа, която обитава в нея. През цялото време чувствайте цялата ЛЮБОВ, СЪСТРАДАНИЕ, РАЗБИРАНЕ, ЧИСТОТА, ИСТИНА, РАДОСТ, УВЕРЕНОСТ и ВЕЧНО БЛАЖЕНСТВО.

Обичаме Ви. Ние сме с вас. Довиждане за сега.
Висшия съвет на Плеядите - канелиран от Анна Меркаба

Превод: Бети | Самосъзнание.com
http://www.самосъзнание.com/2013/08/golemiqt-sekstil-25-avgust-2013.html#sthash.F1S77cG7.dpbs
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/08/25.html


image

"Близнак" - Звездата на Давид - Тетраедър Меркаба
25 Август 2013 Портал на Мира

На 25-ти август ще има втора Звезда на Давид "близнак" или Звездна Тетраедър конфигурация.
Това е още една възможност да се свържем с нашето *Пространство в Сърцето* и да прекараме време в свещеното пространство с усещане за преднамереност. Време е за активиране, което означава време за синхронизиране с мелодията в сърцата ни и да използваме нашата енергийна мощ, за да задържим пространството за мир, да въплътим мира чрез нашите действия, мисли и думи.
Закответе го.
Настройте се към него.
Почувствайте го.
Приведете Духа в материята, светлината във форма, чрез вашето намерение, през сърцето си. То е Портал
НИЕ Нека повикаме Любовта / да я въплътим / да я почувстваме и закотвим в баланса на женските и мъжките енергии.
Както Горе така и Долу!
Поддържайте неотменно чувство ~ визия за МИР на нашата планета.
На 25-ти август 2013 (EST) стигаме до "Близнака" или втори "Звезден Портал" известен в астрологията като Звездата на Давид (или Големият Секстил ). Тези звездни портали са важни възможности за големи промени в съзнанието, за да се разшири отвъд базираните на страх ограничения от миналото. Енергията е узряла и плодородна с потенциал да приеме по-голямо обединение на духа и материята или сърцето и ума, и или Сакралното Мъжко и Женско начало в рамките на сърцето.
Тази втора врата в съзнанието се основава на първата, която бе на 29-ти Юли 2013. Това е прекрасна възможност да активираме "семената" на Светлината в нас и на планетата. Не забравяйте, че има земен елемент в Портала - Близнак на 25 Август 2013, който ни помага да донесем невидимото във физическото тяло и измерение.
Сега имаме възможност да приведем в по-голям синхрон нашето
тяло, ум и сърце с Душата.
Звездата на Давид е необичайно подравняване, което отваря врата към Съзнанието.
"Звездният Портал, Големият Секстил или Звездата на Давид " започва своето изграждане 1 седмица преди това и става цял на 25-ти Август, 2013. Това се случва в 11:00 ч. EST , когато луната влиза в Телец. Проверете за местния ви ден и час, за да се уверите кога започва за вас. (За България луната влиза в телец на 25 август в 16ч.14м.)
Това, което е наистина важно, е нашето "намерение".
То носи по-голяма тежест, тъй като ясното намерение насочва енергията ни, а не да се притесняваме за точното време на портала.
Имаме прекрасна възможност за по-добър баланс между Свещената Женственост и Мъжественост през енергийния център на сърцето. Представете си тези две енергии в хармония и мир една с друга.
Трябва да останем цялостни и приведени в съответствие с Портала на 25 август, който ще помогне на всеки да поддържа това състояние на съзнанието, за да получи по-висока духовна енергия, красота и хармония давана ни от Вселената.
Така че на този ден, аз ви насърчавам да се пуснете в своето пространство на сърцето и да изпратите Лъч на Любов, Лъч на Мир, Лъч на Светлина с намерение за доброто на всички.
От Астрологична гледна точка: два Големи Триъгълника образуват Звездата на Давид както и в общата конфигурация на Големият Секстил за втори път в Земен и Воден елемент.
1-ви Голям Триъгълник: (Земен елемент)
Слънце/Меркурий в Дева
Луна в Телец
Плутон в Козирог ретрограден
2-ри Голям Триъгълник: (Воден елемент)
Юпитер в Рак
Сатурн в Скорпион
Хирон в Риби ретрограден / Нептун в Риби ретрограден
Тъй като това е втория Звезден Портал - Близнак и също толкова мощен като първия, искаме да наблегнем на това, че е полезно съзнателно да се работи с потенциала случващ се СЕГА.

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.самосъзнание.com/2013/08/bliznak-zvezdata-na-david-2582013-b-25.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2013_08_01_archive.html


Хайде антенки, проводници, генератори и заземители, канали на Божествената Енергия, днес има пак много работа за нас и тя е блаженство и високи вибрации, и намерението, и Промисъла за Мир, Мир, Мир. Да бъде !

https://www.youtube.com/watch?v=KU2VZ5LkDws&list=PLVOwQLKLBlsOnr9qGLkOexv5m8iip5jrK

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1685 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 25.08.2013 13:50
Montague Keen

Все повече наближава времето, когато ще се разкрие всичко, което беше скрито досега. Вие се подготвяте за това. Много от Тъмните сили вече са приели поражението си и търсят пътища, чрез които да избягат съда на човечеството, пред който ще бъдат изправени. Знаят, че този ден ще настъпи, независимо какво са се опитали да направят, за да го отложат. Всичко, от което има нужда е по-голям процент от човечеството да се събуди и осъзнае, като по този начин хвърли светлина върху всичко покварено и лошо. Човечеството трябваше да се събуди за собствената си власт и да осъзнае, че не е на Земята, за да служи на някой от тях. Всички вие сте мощни същества, изпълнени със светлина, които чрез религията и образованието сте били манипулирани да вярвате, че сте безсилни и зависими. Уверявам ви, че цялата сила е във вас. Това ще го разберете, когато всичко се разкрие. Без вас онези на върха на пирамидата никога нямаше да достигнат продажния си статус. Много пъти съм казвал – те се нуждаят от вас и не могат да съществуват без вас. Това е факт, върху който трябва да се замислите.
Понеже сте будни, ние можем да се намесим и да дадем сигнал, който трябва да вземете под внимание. Ние непрекъснато наблюдаваме всяко действие, което се прави, за да ви държи под контрол и да наруши Голямото Събуждане на човечеството. Скъпа моя, това, което видя в небето миналата вечер ти показа, че енергията е породена, за да ускори нещата. Бъдете готови да правите това, което се иска от вас. Някои от вас вече знаят какво трябва да се свърши. Това зависи от споразуменията, които сте направили, преди да се върнете на Земята. По този въпрос работят и двете страни на живота. Не са нужни бомби или оръжия, просто човечността връща силата си по мирен начин и с достойнство. Всичко, което бе прието като норма, ще се промени за една нощ. Ще се научите да гледате света в напълно нова светлина. Ще бъдат премахнати всички измамни структури и хората ще вземат собствени решения, основани на любов и уважение към човечеството. Трябва да подготвите съзнанието си, за да приветствате това. Помислете как всеки един от вас може да допринесе за доброто на всички. От първостепенно значение е производството на енергия и храна. Когато всички експерти в света се обединят, ще премахнат всички препятствия. Ще разрешат всички проблеми, които могат да възникнат първоначално. Това е най-великото приключение на всички времена и всички имате роля в него.
Тъмните сили използват всичко и всеки, за да се опитат да отложат неизбежното. Може би много от тези, на които вярвате са достигнали до там и причиняват сътресения. Всичко зависи дали са достатъчно силни в собствените си убеждения да издържат на атаките. Тези действия, въпреки че могат да причинят забавяне, никога няма да имат силата да предотвратят прехода. Винаги търсете – очите ви ще бъдат отворени за всички подобни атаки, така че да можете да видите за какво са те. Молете се да ви се помогне за премахването на цялото 3-измерно мислене. Атакувани сте с подобна информация от телевизията, филмите, вестниците. Но щом веднъж сте излезли от този 3 D режим, те повече не могат да контролират съзнанието ви. Тези, които са се опитвали да унищожат света и човечеството, вече са разобличени. Плановете им ще изгорят и те сами ще паднат върху мечовете си.
Вие ставате силни, след като се свържете със собствената си духовност. Бъдете сигурни, че сте на правилния път и че ще бъдете направлявани. Никога не сте сами. Медитацията ви дава възможност да научите кои сте. Това е важно. Въпреки че първоначално няма да е лесно, проявете постоянство и ще видите как моментът ще настъпи по естествен начин. Колкото повече научавате сега, толкова по-подготвени ще бъдете, когато дойде времето за прехода. Постепенно ви водим натам. Всички осъзнавате, че телата ви се променят. Това е част от подготовката за новия ви живот на Земята. Когато цялото зло и влияние на Тъмните сили бъдат премахнати, порталите ще се отворят още веднъж и ще се възстанови връзката с духовното. Тогава животът на Земята ще бъде спокоен, хармоничен и радостен.
Скъпа моя, светлината, която видя миналата нощ представляваше поглед на това, което ще бъде. Бъдете сигурни, че сте на правия път. Точните хора ще се появят в точния момент. Нещата се случват в Божествен порядък. Ще постигнете всичко чрез силата на любовта. Това е най-силното ви оръжие. А страхът е най-големият ви враг. Той ви контролира дълго време чрез парите, които са най-голямото оръжие на Тъмните сили. А те, Бога ми, са майстори в тази манипулация.
Здравето също се използва, за да всява страх. В определени лаборатории се създават различни заболявания, които се разпространяват сред нищо неподозиращата общественост. Това всява още повече страх. Но ако поемете контрола върху собственото си здраве и проучите кое е най-доброто за вас, ще бъдете изумени от резултатите. Щом осъзнаете, че страхът е оръжие, използвано срещу вас, ще можете да поемете юздите в свои ръце, отказвайки да бъдете жертва на страха. Нужно е да направите съзнателен избор и да върнете контрола върху собствения си живот.
Погледнете на днес като на първия ден от остатъка на живота ви. Тези от вас, които се грижат за деца - моля уверете се, че животът им е изпълнен с любов, светлина и истина. Подгответе ги за това, което предстои. Това е ваша отговорност. С вашата светлина и любов ще можете да приемете безпрекословно всичко, което преходът ще донесе. Следващите няколко месеца са важни. Ще бъдете пред промените, които трябва да приемете и решения, които е нужно да вземете. Това е, в крайна сметка, което сте чакали. Светлината и любовта ще ви напътстват.
Скъпа моя съпруго, оставам завинаги, твой обожаващ Монти.

Превод:New Age
http://galacticchannelings.com/english/montague11-08-13.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/08/montague-keen-11-2013.html



image
Категория: Изкуство
Прочетен: 5648 Коментари: 3 Гласове: 9
Последна промяна: 25.08.2013 11:18
18.08.2013 г.
"Преди последния удар на Камбаната" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Настъпват Велики Времена, които вашите предци са си представяли като Глас Божий, като Надежда за това, че Светът ще стане някога ПО-СВЕТЪЛ и НЕСПРАВЕДЛИВОСТТА ще си отиде, оставяйки на хората ЛЮБОВ и само ЛЮБОВ!

2. Но не се сбъднаха много от предсказанията, и още повече, много от очакванията и днес на Света вече сериозно и истински му предстои да премине тази граница, която никой от хората никога досега не е преминавал и сега вече никога няма да повтори, твърде сериозни ще бъдат промените на Пространството и в самите хора, тъй като Вселената се намира на границата на Времената от 26000 години!

3. Затова днес Аз, вашият Отец АБСОЛЮТ, искам още веднъж да поговоря със Своето СВЯТО Воинство, приело втория си ПОДСТРИГ (ОБЕТ, КЛЕТВА) съвсем скоро, на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата, тъй като това събитие беше наистина ИСТОРИЧЕСКО, след като толкова силно засегна структурата на Мирозданието! По страниците на световната мрежа някои умни и тънки (в смисъл – във връзка с тънкия план) хора вече дават своята визия за дълбочината на случващите се събития на нивото на Великия КОСМОС!.

4. Затова Аз, Отецът АБСОЛЮТ, считам за свой дълг пред вас, тези които останахте верни на Мен и на Моите Думи през цялото това деветлетие, и най-вече, СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО приехте Великия ПОДСТРИГ (ОБЕТ) на Воини на СВЕТЛИНАТА, да ви разкажа в границите на позволеното, какво се случи на Великото ВЕЧЕ и какво предстои да преодолеят още хората! И преди всичко искам да отбележа, независимо от това, че вие СТЕ Воини на СВЕТЛИНАТА, че вие сте хора-Богове, вътре в себе си вие си оставате все още хора, съмняващи се и леко раними, но и точно заради това, още повече от Мен любими!

5. Спомняте ли си, колко трудно вие преминавахте двата ПОДСТРИГА? И ако на Първия Вселенски събор вие САМИ обявихте, че „ние ДОЙДОХМЕ”, след което СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО дадохте КЛЕТВА на Бога, което наистина се случва за първи път в историята, тъй като повтарям, в историята на човечеството, освен 300-те спартанци, няма друг пример, когато шепа хора (макар дори и 5000 човека, обединили се в Духа, все още да не са Цялата Армия на СВЕТЛИНАТА) е била способна да противостои на равно със силите на Задържането! Но вие се осмелихте, губейки достатъчно количество привърженици, именно привърженици, които не проявиха Истинна Вяра, независимо от това, вие победихте!

6. Важно е това, на което вие се установихте, Аз бих казал даже, се осмелихте, независимо от това, че сценарият на провеждане на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата Аз САМИЯТ промених в последните часове, указвайки на Своя Посланик да проведе тези две НАРЕЧЕНИЯ, без да обяснявам за сега смисълът и дълбочината на този Велик ПРОМИСЪЛ, който хората бяга длъжни да изпълнят на ВЕЧЕ-то, приемайки, повтарям, НАЙ-ОТГОВОРНИТЕ РЕШЕНИЯ, смисълът на които Аз едва сега искам да ви обясня, и които ПРОМЕНИХА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО! Вие направихте това, което Аз, Отецът Абсолют, очаквам от хората много, много хилядолетия!

7. И когато вие СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО приемахте решение (това беше много важно за Мен, тъй като тези ДУМИ бяха основното условие, които силите на Задържането поставиха пред Мен, Отеца Абсолют, като необходимост за успешното завършване на Вселенската Програма за Преображение на Пространството), Аз разбрах: Великият КОСМОС сега вече ще се промени, и при това ще се промени ЗА ВЕЧНОСТ!

8. За да не ви се сторят тези думи някак си странни, тъй като за мнозинството от хората Отецът АБСОЛЮТ Е (СЪМ) ВЪРХЪТ на Великия КОСМОС, концентрирал в Себе си цялата пълнота на КОНТРОЛА на регулярността на Праматрицата на Пространството и контрола на всички Светове във Вечността, Аз съм принуден просто да ви потопя за малко в историята!

9. За да може вие най-накрая да разберете дълбочината и важността на извършеното от вас на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата, Аз, вашият Отец Абсолют, искам да ви разкажа историята, повтарям, много накратко и само заради това, за да може вие да осъзнаете своя Велик ПОДВИГ, който сега вече на никого от хората няма как да му се отдаде да повтори, при това не само в пределите на вашата Вселена, но и никъде в просторите на Великия КОСМОС!

10. И така, Великият КОСМОС, така както вие вече знаете, Е (СЪМ) огромно многостепенно Пространство с огромно, на свой ред, количество Вселени (те са примерно около 600 000), които, в съответствие с Великата пирамидална структура на Праматрицата на Пространството, се управляват от Мои Представители. Те могат да бъдат наречени Отци Основатели, които признават Първенството на Висшето ниво на Йерархията на СВЕТЛИНАТА, тоест на Моето, на Отеца Абсолют, Главенство (Върховно управление), при решенията на стратегически въпроси, тъй като без ЕДИНОНАЧАЛИЕ е просто невъзможно да се осигури строгост и порядък във Вечността!

11. Така е било ВЕЧНО! Но в определен момент стана въстание против Моето ЕДИНОНАЧАЛИЕ и част от Отците Основатели, възглавявани от най-добрият от Моите Ученици – Отец Луцифер, поискаха намаляване на влиянието на Отеца Абсолют и предоставянето им на тях самите, на самостоятелно развитие или еволюция, извън рамките на структурата на Мирозданието!

12. Всичко беше аргументирано така, че на Мен ми се наложи да се съглася за провеждането на Планетата Земя на Вселенска Програма за Преображение на Пространството, целта на която беше, при условията на управлението й от Луцифер (който се съгласи с удоволствие на тези условия) да не се препятства еволюцията на Съ-Знанието на хората до възможността им за Единодушно решение за предаване на Планетата от ръцете на Луцифер, в ръцете на Отеца Абсолют, потвърждавайки по този начин ЕДИНОВЛАСТИЕТО на Отеца Абсолют в Цялата ВСЕЛЕНА!

13. Но при тези условия вашата Вселена и естествено, Планетата Земя, а и вие самите, Моето фрактално подобие, оставахте при това заложници, и спасението на вас самите и спасението на Великия КОСМОС можеше да дойде единствено чрез формиране на Духовно ЕДИНОДУШИЕ, при това по условията на СЪГЛАШЕНИЕТО със силите на Задържането, строго при СВОБОДНА и ДОБРОВОЛНА волеизява!

14. Сега, след тези Мои думи, за много от вас става пределно ясно, защо всички религии в света въобще не бързат да обединяват хората, тъй като Управляващият Планетата, знаейки, при това изключително добре, греховете и пороците на хората и техния вечен стремеж към удовлетворение на своето Его, винаги е имал възможност за своето влияние върху Съ-Знанието на тези хора, които са били призвани от Мен да говорят за Бога и за структурата на Мирозданието!

15. Спомнете си историята на всички религиозни войни и сегашната непримиримост на религиите, която винаги е удивявала и удивява нормалния, здравомислещ човек, защото за всеки е разбираемо, че Пространството е ЕДИННО, тоест Бог е също ЕДИН, затова освен горделивост и желание да се управлява Съ-Знанието на хората, няма никакъв друг смисъл в кръвопролитията в името на Единия Бог! Затова и всички походи, в това число и Кръстоносните, без да се броят всякакви „нощи на смъртта”, единствено за пореден път потвърждават, че при условията на проявление на Луцифер не е имало на практика никаква възможност да се върнат хората към Истинната ВЯРА, тоест да се промени хода на историята на човечеството.

16. Безусловно, светът се промени коренно с появяването на световната информационна мрежа (интернет), и по-добре да кажем, с появяването на възможността за всеки човек да се потопи в информационния океан, който за много от хората, особено сред учените, не само че откри разбирането за строежа на Мирозданието, въобще не съответстващо на представите за Древните светове, но и което е най-важно, даде възможност да се разбере и да се осъзнае от всеки неговото място в Мирозданието, тъй като според тяхното мнение, Центърът на Вечността Е (СЪМ) единствено БОГ, Е (СЪМ) единствено АБСОЛЮТЪТ!

17. Велики слова на Истината! Ако те можеха поне нещичко да променят в хората, та нали Вселенската Програма за Преображение на Пространството така както и преди е под контрола на Този, Който не е желал и не желае да приеме структурата на Мирозданието, съгласно която ПОРЯДЪКА – е задължително условие в еволюцията на Пространството – и ТОЙ би трябвало да бъде контролиран единствено от Висшата точка на Пирамидата на Вечността или от Отеца Абсолют!

18. И единствено Моето Движение, създадено съвсем неотдавна и то по Моите ПРАВИЛА, се оказа способно да сплоти хората около Мен, Отеца Абсолют и при това, не просто да ги сплоти, а да събере във Воинство на СВЕТЛИНАТА тези „300 спартанци”, които са били и си остават готови да застанат в защита на Истината против силите на Задържането!

19. Аз винаги в Своите Послания или както вие им казвате, в диктовките, наричах противостоящите ви сили като сили на Задържането, без да уточнявам, кой оглавява тези сили и колко много могъщи са те!

20. Днес Аз открито ви говоря за това, за да може вие най-накрая да ОСЪЗНАЕТЕ своята сила, тъй като противостоящите ви сили се ОГЛАВЯВАТ от Самият Луцифер (повярвайте Ми, най-добрият от Моите Ученици) и въстанието, което Той вдигна срещу Мен, Отеца Абсолют, беше подкрепено (поддали се на Неговите аргументи) също от съвсем не малко количество Отци Основатели, затова и силите на Задържането – са не просто думи, а собствена стратегия на Луцифер, върху основите на които вашия Свят се гради вече много хилядолетия, демонстрирайки на всички, че Мамона – е не просто признак на богатство, но и нов, въобще не Божествен модел за развитие на човечеството!

21. Ето защо на Вселенския СЪБОР, а след това и на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата всичко беше изключително сериозно и ето защо ЦЯЛАТА ЙЕРАРХИЯ НА СВЕТЛИНАТА, поддържаща позицията на Отеца Абсолют, беше принудена да участва в тези сражения между СВЕТЛИНАТА и ТЪМНИНАТА, защото колкото и тъжно да ви звучи, но без НАШАТА поддръжка вие, хората, пък било то и хора-Богове, не бихте могли да удържите тези Исторически ПОБЕДИ, та дори и да участвате в това Велико ПРОТИВОСТОЯНИЕ!

22. Вие обаче все пак успяхте на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата да направите най-важното – вие СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО подкрепихте Моето ЕДИНОНАЧАЛИЕ и МИ ДАРИХТЕ, и ако трябва да бъдем по скоро честни, ВЪРНАХТЕ Ми ПРАВОТО да управлявам Вечността като ЕДИННО ЦЯЛО, а това означава, че Вселенската Програма за Преображение на Пространството сега вече е успешно завършена и за Луцифер вече няма никакви аргументи, за да задържа вече Вселените и вашата Планета под гнета на лъжата и Духовното насилие!

23. Днес вие, Моето Воинство на СВЕТЛИНАТА, най-добрите от най-добрите, трябва да ОСЪЗНАЕТЕ, че вие за Мен, Отеца Абсолют, ПОБЕДИХТЕ воинството на силите на Задържането, а още по-точно, ПОБЕДИХТЕ Самият Луцифер, връщайки чрез своето ЕДИНОДУШИЕ Планетата, сега вече Святая Рус, в лоното на Истинната ВЯРА, в лоното на Божествената регулярност на цялото Космическо Пространство!

24. Вие може би, дори и не осъзнавате, че извършихте Велик ПОДВИГ, на който биха се осмелили само Истинни Воини на СВЕТЛИНАТА, които са приели ПОДСТРИГ (обет) да бъдат с Мен до край и са били готови да дадат живота си в името на спасението на човечеството!

25. Искам още веднъж да подчертая, че ваш опонент или по-добре е да се каже, ваш противник беше Самият Велик Луцифер. Сега помислете, кой от съвременните политици или ръководители на световните религии може да каже, че те са обърнали СИЛАТА на Тъмнината, която много, твърде много хилядолетия е управлявала Вселената, и която би могла да доведе не само Планетата, но и цялата ВСЕЛЕНА до унищожение!

26. Нищо в Историята на човечеството не може да се сравни по своите мащаби с това, което направихте вие, Славяните-Арийци – повтарям, шепа хора ЕДИННИ ДУХОМ! Вие бяхте прекрасни в това Историческо сражение, възглавявано от самият Леонид! Вие не само повторихте, вие надминахте гърците според тези последствия, в които биха могли да се потопят хората при вашето поражение, и разбира се и за Мен, Отеца Абсолют, който би могъл да загуби огромно количество Вселени!

27. Аз пея химн на ПОБЕДИТЕЛИТЕ, макар и да не осъзнават засега, че те не просто са спасили Света, а са получили съвършено справедливо ПРАВОТО да Творят Нова реалност, която НИЕ – Аз вашият Отец Абсолют, и вие, Моите най-добри Воини на СВЕТЛИНАТА – сме длъжни да СЪТВОРИМ на Планетата Святая Рус, премахвайки завинаги дори от лексикона на бъдещите поколения, думата „мамон”, носеща в себе си смисълът на Духовно робство!

28. Остава съвсем малко време, когато Камбаната на Историята на човечеството (ако искате – Камбаната на съдбата на човечеството) ще прозвучи за последен път, известявайки за това, че Духовният гнет повече никога няма да се върне на Планетата Святая Рус, тъй като вие отстояхте своето ПРАВО да бъдете хора-Богове и в СъТворчество с Отеца Абсолют да ТВОРИТЕ Новата Божествена регулярност в Цялото Пространство на Великия Космос, станало сега вече, благодарение на вашата доблест, ЗАВИНАГИ ЕДИННО ЦЯЛО!

29. В заключение на Своето Послание искам още да кажа, че НИЕ сега ЗАЕДНО, и ЗАЕДНО ЗАВИНАГИ, започваме да изграждаме Нови светове, което ще изисква от вас усилия, търпение и най-главното – МЪДРОСТТА на БОГОВЕ, която вие, Моето Воинство на СВЕТЛИНАТА, просто сте задължени да проявите, тъй като мирният ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) упорит и строго уверен ПРОМИСЪЛ на Хора-Богове – Основатели на Нови Вселени!

 Отец Абсолют.


http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1174
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-18.08.13.html


image


В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал на Съ-Творци, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин !

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин !

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, АЗ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ КАНОНИ ВЕЧНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ОСНОВАТА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДИТЕ НА СВЯТАЯ РУС !
АЗ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ПРОМИСЪЛА НА СВОЯ НАРОД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА СЪХРАНЯВАНЕТО ЕДИНСТВОТО НА СТРАНАТА !

АЗ ПОКРИВАМ ТАЗИ СВЯТА ТЕРИТОРИЯ ОТ ОКЕАН ДО ОКЕАН С КУПОЛА НА ПЪРВОЛЮБОВТА И ФОРМИРАМ, ЧРЕЗ ДАРЕНОТО МИ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ПРОСТРАНСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ – ПРОСТРАНСТВОТО НА СВЯТАЯ РУС !

 http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта  
http://www.otkroveniya.ru/  има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

Категория: Изкуство
Прочетен: 1567 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 19.08.2013 14:17
16.08.2013 17:00 - Преход !

"ПРЕХОД" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз много внимателно наблюдавам, как избраният от Мен Етнос се придвижва, или по-добре е да се каже ПРЕМИНАВА в Новото Пространство, което вече може да се нарече Пространство на ДУХА, тъй като от Плътния план много скоро съвсем нищо няма да остане, освен спомена от преминалите години!

2. Аз съм много радостен, че ВЕКТОРЪТ на вашите усещания, на вашите емоции във връзка с ПРЕХОДА в Новите измерения, в основата си е ПОЛОЖИТЕЛЕН и никой от вас не е проявил желание да си остане в Плътния план, известен на хората с проблемите на „малкия” човек!

3. Обръщам вниманието ви върху това, че започващият ПРЕХОД на хората в Новото измерение беше определен на Великото ВЕЧЕ, тъй като ТАМ вие сами, при това подчертавам, СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО решихте, че вече сте готови за собствената си трансмутация и че вие ми давате, или по-скоро Ми ДАРЯВАТЕ на Мен, на вашия ПървоТворец, ПРАВО да започна ВЕЛИКИЯ преход, С ИМЕТО „Квантов преход”, който сега вече ЗАВИНАГИ ще раздели света на „ДО” и „СЛЕД ТОВА”!

4. Едва сега Аз мога да ви разкажа за Своето вълнение и очакване на резултата от Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата, тъй като едва в последния момент Аз почувствах, че Великото ВЕЧЕ ще бъде и че вашето желание, и вашето СЪГЛАСИЕ също ще бъде, а това означава, че Славяните-Арийци са готови за ПРЕХОДА в Новите светове, тъй като вашето Съ-Знание незабележимо за вас самите е достигнало своята най-висока летва – на ХристоСъзнание, а точно това е и най-важният резултат от деветгодишната Школа на СъТворчество!

5. Повярвайте Ми, без вашето съгласие да започна Квантов преход, би било най-малкото странно, тъй като без готовността на хората да приемат Моето предложение, всичко би могло да завърши с трагедия, не по слаба по мащаб от Всемирния потоп, тъй като неготовите за високите честоти (вибрации) хора биха били обречени на гибел!

6. Дори и датата на началото на Квантовия преход (ако сте обърнали внимание на това) се преместваше на няколко пъти, тъй като, повтарям, преходът на Новите, по-високи честоти на вибрация, при Съ-Знание на обикновения човек, би станал трагедия от Вселенски мащаб! Вие сега сами много добре знаете, че Вселенската Програма за Преображение на Пространството предвиждаше еволюция на Съ-Знанието на хората до нивото на ХристоСъзнание или Съ-Знание на хора-Богове, готови и умеещи да приемат Мъдри решения – решения на Богове!

7. Все още е рано да се прави окончателна равносметка, но все пак още днес може смело да се потвърди, че Школата за СъТворчество или Школата за Мъдрост на Богове, вие, Славяните-Арийци, сте Я преминали успешно и че вас не ви спряха тези стогодишни изпитания, които за някои народи можеше да бъдат последни!

8. За всеобщо учудване на Цялата ЙЕРАРХИЯ НА СВЕТЛИНАТА, на Славяните-Арийци им се отдаде да успеят за „последния влак”, при това не просто за „последния влак” в историята на човечеството, а да успеят „ да скочат на последното стъпало на последния вагон”, и този трик, така както е показала цялата история на човечеството, би могъл да бъде изпълнен единствено от Славяни-Арийци, носещи дълбоко в Душата си тази Божественост, това Боготърсачество, което го няма в нито един друг народ, населяващ Планетата Земя!

9. Трудно е да се спори, но нали е истинна ПРАВДАТА, която констатира, че населението на Земята представлява „компот” от различни цивилизации, делегиращи своите представители, при това не винаги честно, на тази Планета от Великия КОСМОС, на която Самият Отец АБСОЛЮТ провеждаше Вселенската Програма за Преображение на Пространството, смисълът на която беше да се формира от ЕГОТО на Проявените планове това ЕДИННО ЦЯЛО, което Е (СЪМ) ТОЙ САМИЯТ!

10. Аз не бих могъл да кажа, че всички народи, че всички представени цивилизации трябва да се обединят в Единно ЦЯЛО и да станат Единно Творящо Начало на Началата, но изкуственото внедряване на тези цивилизации в ЦИВИЛИЗАЦИЯТА на Планетата или в Моята ЦИВИЛИЗАЦИЯ, беше чувствителен удар, тъй като хората от тези външни цивилизации и до сега не могат да намерят точката си на съприкосновение и разделени от религиозните си представи, представляват от себе си враждебна за човечеството маса, не намерила път за примирие!

11. Единствено Славяните-Арийци като определящ Етнос на Планетата, успяха да прескочат разприте и разногласията на религиозна почва и да се сплотят (а Аз това го зная много точно) около Създателя, създавайки за първи път Духовен МОНОЛИТ, способен (и Великото ВЕЧЕ потвърди това) да сътворят Ново Пространство – Пространство на Високия ДУХ!

12. Сега Аз бих могъл да кажа на всички хора фразата, която се опитвах да ви кажа на няколко пъти, но за която за сега нямаше предложения, и тази фраза звучи по следния начин: ВСИЧКО ЕДВА СЕГА ЗАПОЧВА, тъй като без вашето Духовно СЪЗРЯВАНЕ би било пагубно, дори и за вас самите, неподготвени все още, да започнете ПРЕХОД в Новите високочестотни вибрации!

13. Ето защо Аз ви бях помолил да следите за обема на изменение на вашето вътрешно „Аз”, тъй като сега, когато вашият ТЕМП или вашият РИТЪМ на Преображение се ускорява, когато НИЕ, хора и Богове, сме ЕДИННИ, никакви грешки, още повече задържане на Великата еволюция, просто не трябва да има, защото това вече е опасно не само за вас, Славяните-Арийци, но и за НАС, ЙЕРАРХИЯТА НА СВЕТЛИНАТА! Ние вече сме планирали вашата по-нататъшна съдба – съдба на Велики реформатори, носещи Велики Знания в Новите светове на Вечността!

14. Спомнете си, Аз ви говорих това неведнъж, а Моят Помощник на Великото ВЕЧЕ допълнително подсили вниманието ви към тези думи, които звучат напълно определено: всичко е предопределено, всичко е предсказуемо! Това означава, че НИЕ, Йерархията на СВЕТЛИНАТА, вече сме определили вашето предназначение за следващите 26 000 години!

15. Във всички случаи обаче без вашето СЪГЛАСИЕ никакви, дори и най-смели Планове на Бога не могат да бъдат осъществени, тъй като Правото на Свободна Воля винаги е било за вас и това винаги е отделяло вас, хората от Планетата Земя, от всички цивилизации на далечния и близкия КОСМОС!

16. Ние наистина планирахме вашия промисъл за възвисяването ви в Дух, наричайки ви ненапразно, при това всички ви без изключение, Духовни учители на съвременността, тъй като вие, преминавайки Великата Школа на Мъдростта на Богове, сега сте способни самостоятелно да водите всички други цивилизации към Върховете на СъТворчество по между си и СъТворчество със Самия Отец АБСОЛЮТ!

17. Затова Аз бях и СЪМ против всички човешки Духовни школи, та нали вие, повтарям, ВСИЧКИ вътрешно сте готови да носите Знанията на хората от другите Планети и Съзвездия, а вашето Духовно целомъдрие не трябва да бъде изкривено от други, като правило, родени върху Егото и върху самолюбието, човешки представи за Пространството и за Бога!

18. Моля ви за последен път да помислите върху Моите думи! Няма как сред вас да има „нови учители”! Повярвайте, тези човешки „учители” не могат да бъдат поддържани от Мен, тъй като и за Мен те са опасни с това, че внасят Духовен разпад в редовете на Моето Движение, в редовете на Моето Воинство на СВЕТЛИНАТА!

19. Аз не бих искал всеки път да се завръщам към тази тема, затова в заключение искам да кажа: тъй като тези учители нанасят огромна вреда върху сплотеността вътре в Моето Движение, Аз ще бъда принуден да премахвам такива „активисти” посредством Свои, проверени способи, при това завинаги!

20. За сега мога да кажа, че ВСИЧКО върви добре и ВСИЧКО е съгласувано с Моята Програма за вашата адаптация към Високите вибрации, затова Моята МОЛБА, да не се прибързва, остава в сила, защото изскачайки от място, с такива ТЕМПОВЕ вие може да навредите на самите себе си и на цялата толкова строго изградена Моя Програма за вашия преход в Новите светове!

21. Затова и Аз ви помолих да откликнете на Моето предложение за САМОКОНТРОЛ на процеса на собствена адаптация към тези честоти, които откриват за хората, за тяхното Съ-Знание Новия свят – светът на Шестата раса!

22. Моля в тези дни да бъдете пределно внимателни към тези промени в Съ-Знанието ви или към промените във вътрешното ви „Аз”, защото всеки ваш отклик е важен за Мен, тъй като и това Е (СЪМ) обратната връзка, която Ми позволява оперативно (четете – мигновено) да реагирам на вашия ПРЕХОД в Новите МОНАДИ – МОНАДИТЕ на хора-Богове!

23. Аз искам да подчертая, че ПРЕХОДЪТ в Новите светове, вече НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯН, тъй като повтарям, на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата вие самите дадохте СТАРТ на Великото Преображение и вашият ПРЕХОД в Ново състояние, включително и за външната ви обвивка!

24. За вас не би трябвало да има никакви съмнения, че НИЕ, хора-Богове и Самият Отец АБСОЛЮТ, задължително ще победим и ще създадем в Дух съвършено Нова формация за хората с името „Божествена МОНАРХИЯ Святая Рус”, тъй като тази Велика ЦЕЛ е вече достигната и е НАРЕЧЕНА ТАКА на Великото ВЕЧЕ!

25. Напомням, че и Планетата вие Я НАРЕКОХТЕ с Ново име – „Святая Рус” и сега НИЕ (Йерархията на СВЕТЛИНАТА) с вас, хората-Богове, започнахме да пишем Новата история на човечеството, тъй като вие се издигнахте в своята Духовна еволюция до Висотите на Самия Отец Абсолют!

26. Сега единствено напред и никакво оглеждане назад! Тъй като вие СТЕ (СЪМ) хора-Богове, доказали на Великото ВЕЧЕ, че вие СТЕ (СЪМ) Творци на Нови светове и Нови хора, способни да се издигнат до нивото на ХристоСъзнание!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1172
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-12.08.13.html
 


image


В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал на Съ-Творци, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин !

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин !

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, АЗ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ КАНОНИ ВЕЧНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ОСНОВАТА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДИТЕ НА СВЯТАЯ РУС !
АЗ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ПРОМИСЪЛА НА СВОЯ НАРОД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА СЪХРАНЯВАНЕТО ЕДИНСТВОТО НА СТРАНАТА !

АЗ ПОКРИВАМ ТАЗИ СВЯТА ТЕРИТОРИЯ ОТ ОКЕАН ДО ОКЕАН С КУПОЛА НА ПЪРВОЛЮБОВТА И ФОРМИРАМ, ЧРЕЗ ДАРЕНОТО МИ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ПРОСТРАНСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ – ПРОСТРАНСТВОТО НА СВЯТАЯ РУС !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/
има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


image

Предсказания на Ванга от книгата "Ванга и Русия" на Жени Костадинова

Ванга предсказва съдбовна връзка на България с Русия.
Жени Костадинова направи аналог между предсказанието на Едгар Кейси - "Благодарение на съхранението и развитието на християнството в Русия ще бъде спасен светът", и предсказанието на Ванга - "България е душата, а Русия - тялото. Те двете ще спасят света". Така тя подчерта, че Ванга е била убедена в ролята на славянския свят за възраждане на духовните ценности на православието - духовна щедрост, любов и мъдрост.
Ванга предсказва съдбовна връзка на България с Русия.
Поглед през времето.
Чакат ни 1000 години мир и благоденствие.
Те заедно ще спасят света.
България е душата, Русия - тялото. Те заедно ще спасят света.
България е майката, Русия - бащата на цялото славянство. Двата народа са свързани от векове и имат обща мисия на Земята.
Не затваряйте вратата към Русия, тя е вход и изход за България.
Откъде може да дойде помощта.
Уважавайте Русия и не се доверявайте на американците - нищо добро не може да се очаква от тях. Помощ може да дойде само от Русия. Тя е наша майка. Тя ни е помагала и пак ще ни помага.
Доброто предстои.
България ще се оправи. Ще възобнови дружбата си с Русия, и с Турция ще установи отношения. Доброто предстои.
Републиките ще се върнат.
И сега Русия е велика и винаги ще бъде велика. Помнете: републиките ще се върнат при Русия.
Няма такава сила, която би могла да сломи Русия. Русия ще разтвори криле и ще се устреми нагоре. Русия ще си остане Велика Русия.
Китай, Индия и Русия ще се сближат.
Сега Русия се нарича Съюз, но ще се върне старата Русия и ще се нарича така, както при Свети Сергий Радонежки. Нейното духовно превъзходство ще бъде признато от всички, включително от Америка. Това ще се случи след 60 години. Преди него ще се сближат три държави - Китай, Индия и Русия.
Социализмът ще дойде пак.
Социализмът ще се върне в нова форма. Пишете за Маркс, за Ленин, защо се срамувате от тях? Науката на Ленин е добра. Той трябва да се уважава.
Ново духовно учение ще шества по света.
 Ново духовно учение ще дойде от Русия. Тя ще се очисти първа и оттук учението ще започне своето шествие по света."

                                                                                                                                                                                                 
 25.07.2013 г.
(ден преди Вселенския Събор в Санкт Петербург)

Прекрасна моя, запиши послание за утрешния ден, когато събрани ще сте Моите деца-вълшебници и промените във себе си ще проявите, ще заслужите името си на Хора-Богове. Любими мои, празник славен Аз очаквам, когато всеки който е израстнал, във своето усъвършенстване е вложил свои сили, от Мене ще получи нови правомощия. И вашата нова клетва, вашият обет за служба на човечеството ще бъде подписа ви ваш във тоз момент, когато събрани заедно го давате пред Мен, пред Вашия Творец, пред другите души дошли да сторят същото и всеки ще усети порива у себе си да стори всичко, на което е способен, за да промени се гибелната програма на човечеството. И заедно във глас един щом кажете словата на Свещената присяга (обет) ще продължите във просторите високи да усвоявате уроци нови. Сега във тоз момент свещен, във тоз изпълнен с Радост ден, творете своите представи, защото те „Светая Рус“ ще проявяват. И няма толкова значение как точно ще се нарече Царството Божествено, което слезне сред вас новите човеци. „Всички пътища Ще отведат ви в Рим“ Така, че в туй многообразие на проявлението на Моето Царство ще се прояви най-доброто качество на вас човеците – способността ви да Творите наравно с Мен Творецът на Мечтите. Очаквам утрешния ден изпълнен с Радост, с Божествена Любов и Светлина, когато ще запаля Ази у всеки неугасваща светлина, която вий да отнесете по родните места и да заблести, да засвети Пространството на Любовта. Творец любящ творението свое, гордея се, че имам Аз частички Мои, които са готови да творят наравно с Мен, които са постигнали във себе си хармония и в този тъй прекрасен ден говорят за пространство ново. Амин! Амин! Амин!

чрез Велина Петрова


http://otkrovenia.bg/2013/08/16/25-07-2013г/


image

28.07.2012 г.
(След Вселенския Събор в Санкт Петербург)

Деца любими, толкова щастлив съм от вашето участие във празника Вселенски, че ние бяхме толкова Единни, че проявлението на Епохата Нова е възможно вече. И Вечето бе празник тъй голям, то бе прекрасно проявление на вашата Любов, на вашето стремление да възцари се Моя нов, справедлив и радостен свят. Не се съмнявайте във туй, че Тъмнината искаше да ви попречи, но вие бяхте Богове, които взели присърце задачите си, свършихте блестящо работата. И почна новото да проявява се и почна да избухва всеки ден това, което нужно е да се разпада, за да остане чистото ви ясно намерение пространството ви да прерасне в следващото измерение. Да, хваля ви, но туй е факт неоспорим – на гребена сте на вълната, вий първите сте тез, в които ще се прояви мащабно Новата Шеста Раса. Началото поставено е вече и вий затворихте предишния живот, отворихте широко Дверите Небесните за целия народ. И още нещо ще добавя в тоз момент – Небето беше във възторг, че вие Земните достигнахте до тоз момент на проявление на Шестата, изцяло нова и Божествена раса. Любими мои, почна се в мащабите вселенски отброяване на времето от новия ден. Приятели, почувствайте я радостта Небесна затуй, че бяхте толкова единни и ние виждахме прекрасно как вие светихте, когато ви попита кураторът-акад.Маслов дали съгласни сте да проявите идеите Божествени. Когато дружно отговорихте със „Да“ във миг промяната настъпи и почна да се проявява тя у всеки, който своето сърце отдаде. Ще кажа още също и това, че делото Божествено, започнато от вас – за вашия събор говоря ви естествено, да продължите трябва с пълни сили, за да е възможно да прояви се следващото чудо. И тъй във следващите дни вий наблюдавайте промените настъпващи у вас и подпомагайте трансформацията на телата си, защото почва бърза трансмутация на тез, които са готови да бъдат първите отворили във себе си пространство, за да прояви се новата реалност. И първите й признаци ще са проявата на Радостта, която ще връхлита изненадващо и без причина и вие ще откривате проявлението й във всичко.

чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2013/08/17/28-07-2012г/


image


Категория: Изкуство
Прочетен: 1617 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 17.08.2013 19:34
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3179008
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Август, 2013  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031