Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178970 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Юли, 2015 г.

СаЛуСа
24 юли 2015 г.

Както винаги, на Земята се случват толкова много неща, за които не знаете. Външните знаци за тях са около вас и като цяло хората усещат, че промените се случват. Те може да не знаят какви са те сега, но чувстват фината разлика в енергиите около вас. С това идва чувство за промени, които са на прага на проявлението си и които се чувстват като силно положителни. Нещата ще продължат така и ще се ускоряват, докато накрая ще има извисяване, което може да се усети. Независимо от това някои няма да знаят, но тези от вас, които работихте, за да извисите вибрациите си, без съмнение ще постигнете това. То може да бъде първото ви положително усещане за промени и ние знаем, че мнозина ще се чувстват извисени от това, което се случва. Те ще продължат и няма да има връщане назад към старите по-ниски вибрации.

Едва ли не сте забелязали, че много режими срещат трудности да поддържат властта си над хората. Това ще продължи, докато старите се разрушат и тогава могат да бъдат въведени новите. Много души са се въплътили сега само поради тази причина и просто чакат възможността си да поведат хората в Новата Епоха. Много неща вече са планирани и чакат точния момент да бъдат въведени. Бъдете сигурни, че след като започнат сериозно промените, те ще започват да се случват много бързо. Всичко около вас е все повече знаци, които ясно показват неадекватността на старите системи и рухването на икономиките ви, които не могат да продължат в сегашната си форма. Решенията са намерени и когато изникне точната възможност да бъдат въведени, ще откриете, че напредъкът изведнъж ще отбележи квантов скок напред.

Тези, които имат интерес да поддържат старите начини, ще се противопоставят на промените, но напразно, защото планът е за промени, които ще ви водят все напред. Някои ще усетят, че новото може да дойде само, когато старото е премахнато, и ще се опитат да забавят напредъка. Те могат да имат само ограничено влияние върху нещата, които са в ход, защото моделът е определен. Толкова много неща чакат момента, когато могат да бъдат въведени. Поради липса на разбиране мнозина са стресирани от това, което им се случва, когато старото се разпада. Обаче, ако могат да видят далеч напред, ще разберат значимостта на това, което се случва. Промените ще са далеч по-мащабни, отколкото можете да си представите, но са необходими, за да ускорят извисяването ви в по-висшите вибрации.

Някои питат какво се очаква от тях да направят през периода на промените, а ние предлагаме да живеете колкото може по-нормално, позволявайки известни трудности. Те би трябвало да са краткотрайни, защото истинската причина за тях е, така да се каже, „за изчистване на масата” и за позволяване на проявлението на новото. Ще бъде изключително събитие, когато ние най-сетне ще можем безопасно и открито да се приземим на Земята, но това време е далече, защото трябва да сме напълно наясно с всяка възможна намеса от страна на старата йерархия. Докато времето минава, ние ще върнем представителите си, които са на Земята в готовност, чакайки да изиграят ролята си за въвеждането на промените. Всеки в крайна сметка може да бъде включен до известна степен, защото ще има толкова много неща да се направят. Обаче, както можете да си представите, когато имате предимствата на знанието и оборудването, те ще ви помогнат много да напреднете. Ние можем да ви помогнем да се справите с много задачи, които в противен случай биха били невъзможни.

Надяваме се, че започвате да усещате новите енергии и можете да поставите очакванията си много по-високо от преди. Много неща умишлено бяха скривани от вас, които биха повишили много стандарта ви на живот. Лесно ще се адаптирате към новите начини на живот, които ще бъдат представени на всички. Вече знаете чрез идеи, които ви давахме, потенциала на промените. Без съмнение това ще надхвърли очакванията ви и може да усетите, че най-големите промени са тези, които ви освобождават буквално от робството, в което имате малко свободно време, за да следвате личните си стремежи. С времето всичко това ще се промени, но първо ще изпитате живот без нуждата от пари, какъвто го разбирате. Вероятно ви е твърде трудно да разберете как може да живеете така, но е необходимо различно разбиране и подход в сравнение с това как живеете сега. Основната разлика е, че нуждите на всеки ще бъдат удовлетворени и няма да има недостиг.

Сега започвате да разбирате целта на живота на Земята, а в бъдеще ще е много по-лесно да се справяте с опитите си. За мнозина все още има предизвикателства и изчистване на карма, а понякога недовършени задачи, които може да продължават от минали животи. Това е времето за довършване на старите неща, но както във всичките си животи, вие сте се съгласили с план, който удовлетворява нуждите ви и помага на еволюцията ви. Всъщност нищо важно не става случайно, въпреки че изглежда така. Всички вие имате планове за живот, които са умишлено направени така, че да ви отведат напред в еволюцията и обикновено го правят, защото имате Водачи, които гарантират, че го следвате. Свободната воля е нещо, което обикновено се упражнява преди да се въплътите, но все пак крайното решение в живота е ваше.

Можете да погледнете назад в историята на Земята, като знаете, че сте имали принос в нея чрез многото си животи. Наистина, на човечеството му е дадена голяма възможност да създава собственото си бъдеще и това, което изпитвате днес, е резултат от вашия избор. В началото това ви беше целта чрез спускането ви през различните измерения и изгубване на връзка с истинската ви същност, вие определихте законите и правилата си на живот. Предизвикателството беше да видите дали бихте могли все пак да откриете Светлината и пътя си обратно към Бог. Ние чувстваме, че много от вас успяха и днес вие помагате на другите да намерят пътя си към Дома. Бяхте хвърлени в огньовете на човешкия опит и сега сте екипирани добре, за да помагате на другите, които следват същия път.

Скъпи души, има толкова различни обяснения за това какво е животът и за целта му. Може да е объркващо, но всеки път следвайте интуицията си и няма да сгрешите. Също така имайте предвид, че Водачите ви винаги се опитват да помогнат, но това, разбира се, е трудно, ако душата не е признала тяхното съществуване. Накрая ще намерите Истината, защото накрая само тя ще остане.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам на времето си с вас и знам, че много от вас се пробудиха за истината и са сигурни, че изоставят по-ниското измерение. Вие научихте уроците, които това измерение предлага и сега сте готови, ако желаете, да помогнете на други, които се стремят да открият истината. Галактическата Федерация очаква с нетърпение денят, който наближава, когато можем да се срещнем и да работим заедно в Светлината.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/07/24-2015.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2307 Коментари: 0 Гласове: 2
 СаЛуСа 

17 юли 2015 г.

Времето се ускорява и събитията на Земята също и тъй като ви е дадена свободна воля да решите как да живеете заедно, сега изпитвате резултата от изборите си. Очевидно е, че не можете да поддържате системата, която създадохте, защото тя се пропуква и доказва, че не е адекватна на нуждите ви. Наистина трябва да кажете, че сте живели назаем и вече става очевидно, че не можете да спрете съсипването на Човешката Раса. Епоха след Епоха вие се опитвахте да установите процъфтяващо население, и все пак се провалихте, защото най-бедните нации не можеха да вървят с другите. Проблемите сега са толкова големи, че е твърде късно да предотвратите резултата, който е разпадане на старите системи. С други думи, вие ще сте принудени да промените начините си, ако искате да преодолеете проблемите, които създадохте. Това ще е болезнен процес, но ще доведе до нов начин на съвместно съществуване, където вибрациите са били извисени до ниво, в което негативността на практика я няма. След това ще видите истинския начин, по който хармонията и мира могат да бъдат поддържани и че хората могат да живеят без страх. Ние можем да ви уверим, че това е възможно и тъй като вибрациите продължават да се ускоряват, скоро ще изпитате някои положителни промени. На тъмните сили вече не им е позволено да диктуват как ще се развие бъдещето ви и планът им за абсолютна власт вече не работи.

Ние ви молим да продължите да вярвате в тези сред вас, които работят за полезните промени, знаейки, че ще е трудно да ги въведат, докато хаотичните условия продължават. От много дълго време иновациите, които биха направили живота ви по-лесен, са били спирани, но те не могат да бъдат задържани още дълго. След като настъпи момент да се освободят нови идеи, напредъкът ще се осъществи много бързо и когато за нас е безопасно да дойдем открито сред вас, ще сме в състояние да направим повече за вас или с вас. Има много неща, които чакат да бъдат освободени и които ще ви извисят много бързо и ще осъзнаете, че Новата Епоха е в ход. Ще отбележите квантов скок напред в технологиите, които ще премахнат всички проблеми, които сега ви спират. Ако не бяха действията на тъмните сили, вие вече бихте се радвали на по-висок стандарт на живот, но това ще се промени в близко бъдеще.

Както забелязахте, промените продължават да се случват и носят всичко, което се изисква, за да ви придвижат в Новата Епоха. Майката Земя играе голямата си роля в тях и вече има знаци, които показват какво се случва. Резултатите ще са доста драматични и много ще ви харесат, когато осъзнаете, че са във ваша полза. Вероятно най-приемливите промени ще са изчистването на земите и моретата, които бяха силно замърсени чрез човешката немарливост към планетата и към другите форми на живот. За съжаление има жертви сред животинското царство, но ще осъзнаете, че то също е обект на по-високи вибрации. Библейските ви истории ви разказват за „Лъвът, който лежи редом с агнето” и вероятно сега можете да разберете как може да се случи това.

Вашата съдба винаги е била част от по-голям план и това не може да се промени, но имахте свободна воля да я постигнете по свой начин. Много неща ще са научени чрез опитите ви и Човешката Раса ще е като цяло по-велика благодарение на това. Помнете, че всички вие с готовност пристъпихте напред, за да преминете през различните Епохи, за да израснете чрез опита си и когато погледнете назад, ще сте доволни от това, което направихте. Вие знаехте, че независимо от това, което се случва, никога няма да бъдете изоставени да намерите сами пътя си към дома. Сега вие вече сте стъпили на този път и оттук нататък има само една посока и тя е напред. Вие преодоляхте трудно изпитание, което ви изправяше пред много предизвикателства. Това означава, че няма да ви се наложи отново да прекарвате същото време в по-ниските вибрации.

Поради значимостта на тези времена за Човешката Раса вие сте фокус на голямо внимание и много „стари приятели” очакват завръщането ви в по-висшите вибрации. Тези нива са по-естественият ви дом и част от еволюцията ви ще продължи, докато се върнете при Източника и станете Едно с Всичко Което Е. Така че радвайте се на опитите си, защото те са избрани, за да удовлетворяват нуждите ви, тъй като вие непрекъснато еволюирате към състояние на съвършенство. За онези, които не са запознати с тези идеи, ние бихме ви казали, че вие сте безсмъртни, затова в известен смисъл няма значение какво сте избрали да изпитате. Като се придвижвате през всяко измерение, енергиите ви се усъвършенстват и нарастват, докато обхванете голяма площ от Пространството и накрая напълно се превърнете в Същество от Светлина. Вие може да сте чели, че сте Богове в развитие и ето защо пътят ви ви връща обратно към Източника на Всичко Което Е.

Сега сте само частица от истинското си Същество, но през цялото време растете, като се придвижвате повече във вибрациите на Светлината. Пътуванията сега ви поставят сред душите от всички различни нива на еволюция, ето защо срещате толкова много предизвикателства. Вие сте склонни да се приближите към тези от подобна вибрация, но за целите на еволюцията ви може да сте поставени там, където нуждите ви са най-добре обслужвани. Често вие прекарвате няколко живота сред същата група души, за да може да си помагате да изпитвате и да еволюирате. Със сигурност вие ще приемате различни роли във всеки живот и цялостното предимство е, че вие напредвате с души, с които сте свързани. Това обяснява защо едни групи се разбират толкова добре помежду си, докато други срещат трудности. Зависи кой тип опит ще обслужва нуждите ви най-добре.

Ако сте в трудни взаимоотношения със семейството си, имайте предвид, че сте поставени там, за да научите определени уроци един от друг. Обстоятелствата винаги се нареждат така, че да можете да напреднете духовно и именно в по-трудните взаимоотношения вие учите най-много и напредвате по-бързо. Така че, ако чувствате, че имате труден живот на Земята, никога не пренебрегвайте факта, че нищо в живота ви не се случва без основателна причина. Наистина, ако растете в осъзнаването, вече може би усещате, че опитите ви са период на обучение. Бъдете сигурни, че след като уроците са научени, вероятно няма да ви се наложи отново да преминавате през тях. Така че изправете се пред препятствията на живота с решителност да ги преодолеете по правилния начин, който почита нуждите на другите души както вашите собствени нужди.

Когато животът ви свърши и вие го преглеждате, което правят всички души веднага след прехода си, вие ще сте наясно колко добре сте се справили. Няма въплъщения, ако сте се провалили на всички изпитания, тъй като винаги ще има бъдещи възможности пред вас. Тъй като в реалността времето не съществува каквото го познавате, имате цялото необходимо време, за да напреднете в духовното си пътуване. По време на живот вие почти със сигурност ще имате интуитивно усещане за това душевно пътуване и ще знаете какво се изисква от вас. Преди всичко имате много приятели на и извън Земята, които си помагат и пътуват с вас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги съм готов да предложа помощ и любящо напътствие.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/07/17-2015.html

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1567 Коментари: 0 Гласове: 3

Послание на Хаторите чрез Том Кениън
21 юни 2015 г.

За природата на Ангелите

В това съобщение ние искаме да обсъдим нашата гледна точка относно природата на ангелите. Това няма нищо общо с религията. По-скоро то е свързано с междуизмерната реалност. За целта си ние ще разделим темата за ангелите на три широки категории.

Ангели от Духовните Реалности

Тези ефимерни същества са електромагнитни полета на интелигентност, някои от които имат форма, която е разпознаваема, а някои от тях нямат форма. Тези електромагнитни полета на интелигентност взаимодействат с човешките същества по уникални начини, а очакванията и вярванията на всеки отделен човек имат общо с естеството на този опит. С други думи, системата от вярвания на човешкото същество силно влияе на това, което се изпитва.

Ангелите от духовните реалности могат да приемат много различни форми и докато някои от тях имат енергийни полета, които създават впечатлението, че те имат крила, при много от тях няма подобно впечатление.

Този тип ангели са сътворени същества. Те са силови полета интелигентност, изпратени в етерите, в космоса, за да работят или да предприемат действието на създателя си.

Този създател може да приеме формата на това, което би могло да се обясни като бог, богиня, полубог или полубогиня, междуизмерно същество, извънземен интелект или дори човешко същество. Тези типове ангели нямат своя свободна воля. Те са създадени за изпълнението на конкретно намерение на душата.

В повечето случаи ангелът ще продължи с мисията си по определено намерение, докато енергията, която го е създала, повече не е в състояние да го поддържа. В някои редки случаи тези ангелски същества могат да придобият ниво на самоосъзнатост и способност да правят лични избори, отделно от съществото, което ги е създало или родило. Това става много рядко, но все пак съществува.

В рамките на тази категория ангели вие имате множество същества с различни намерения.
Фокусът на това съобщение е върху ангелите, които имат жизнеутвърждаващо и положително намерение.

Вътрешни Ангели

Втора категория ангели, която може да се опише най-добре като електромагнитни полета на интелигентност, която съществува само в човешкото тяло. Това са силови полета на интелигентност, създадени чрез емоциите и вярванията на отделния човек. Те са фини енергийни сили, които се движат в човешкото тяло в отговор на вярванията и емоциите.

Една от великите способности, които притежавате като човешко същество, е да създавате вътрешни ангелски сили в тялото си чрез използване на положително намерение и положителна емоция. След малко ще се върнем към тази най-интересна тема.

Извънземен Интелект

Тази трета категория ангели въобще не е ангелска, но това е грешна интерпретация.

Среща се, когато човешко същество се натъкне на извънземен интелект. Този тип среща може да се интерпретира като взаимодействие с ангел. Много от вашите духовни и религиозни традиции имат истории за срещи с ангелски същества или богове/богини, които всъщност бяха просто по-напреднали извънземни цивилизации.

Причината ни за дискутирането на темата за ангелите и двояка.

Мисъл, Страх и Промяна

Първата причина е практична, тя е свързана с духовното ви оцеляване в масивните промени, които сега се случват на вашата Земя. Най-просто казано, бързите промени на вашата Земя създават рефлексивен страх.

С няколко изключения човешките същества по природа са недоверчиви съм промените. И когато има толкова много случващи се промени на вашата планета, този естествен страхов рефлекс ескалира, а това освобождава в тялото ви разрушителни електромагнитни полета на интелигентност.

И така, противоположно на това, ние ще обсъдим създаването на положителни последици във вашата човешка биология чрез създаването на субатомни ангелски форми.

Проучванията ви по психоневроимунология или проучването как мисълта и емоцията влияят на имунната ви система- както и новата наука, която се появява, епигенетиката, изучаваща как мисъл и емоция влияят на вашето ДНК – са все по-ясни по отношение на участващите химични и молекулярни агенти.

Но ние бихме искали да предприемем още една крачка напред като ви предложим всъщност да създадете ефекти на квантово поле във вселената на вашето тяло чрез мислите и чувствата, които генерирате.

Едва тук стигаме до същината на въпроса.

В резултат на ескалирането на хаотични сили във вашия свят все повече човешки същества изпитват увеличени чувства на страх, тревога, враждебност и обедняване. Списъкът продължава и би било лесно, ако сте склонни, да обосновете вярването си, че живеете във все по- опасен и застрашаващ свят.

От една страна това е точно определение, но ако останете в този остров на възприятийна реалност, ще създадете разрушителни ефекти, в биологичен аспект, в тялото си.

Номерът, ако има такъв, е да се противопоставите на това възприятие с лични периоди на обновление и утеха. С това ние имаме предвид създаването на начини да освободите биологично положителни последици чрез създаване на субатомни ангелски форми.

Как да се постигне това е доста сложно. Но в най-простата му форма, когато и да създавате положителни мисли и положителни чувства, вие създавате биологично положителни субатомни ангели, които се движат из вселената на вашето тяло. Тези силови полета създават ефекти на квантово поле, което активизира положителни биологични реакции и така намалява ефектите от стреса.

Освен целенасоченото създаване на положителни мисли и чувства, ние вярваме, че полезен ресурс за вас ще намерите в последната звукова медитация, която предложихме, наречена Мост между Световете. Просто като слушате тази звукова медитация за дванадесет минути, колкото продължава тя, веднъж или два пъти дневно, може да се промени много начинът, по който се чувствате. (Бележка: Линк към тази звукова медитация има в края на това съобщение.)

Ние чувстваме, че е жизнено важно вие съзнателно да освобождавате биологично положителни силови полета в тялото си редовно, за да противодействате на ескалиращата лудост, която се завърта около вас.

Ние тук бихме ви насочили към по-ранно съобщение, наречено Екстаз и Сърцето Ecstasy and the Heart, http://www.spiralata.net/krat…/index.php/tom-hatori/589-tom3 , тъй като тази информация може да е полезна за вас.

Втората ни причина да обсъждаме въпроса за ангелите е планетарна по същество.

Вие колективно преминавате през много труден и опасен момент. Разрушителните сили по планетата ви като религиозен фанатизъм, климатични промени, корпоративна алчност и манипулация, както и тежки заплахи към самите основи на вашата екосистема се увеличават.

Сега навлизате, от наша гледна точка, в масивен Хаотичен възел Chaotic Node, подобен на който планетата ви не е виждала от известно време. Ако не бъде ограничен, този Хаотичен възел би могъл да доведе до масово изчезване на многобройни форми на живот, включително и на много хора.

Следователно ние призоваваме към действие всички положителни ангелски форми от всички духовни традиции, от всички жизнеутвърждаващи същества, от всички извънземни цивилизации с положително намерение и от всички човешки същества, които са в синхрон с нашето намерение.

Ние ще осъществим връзка на 5 септември 2015 г. и чрез глобална медитация ще призовем тези много различни и жизнеутвърждаващи ангелски форми за сътрудничество в защитата на живота и и неговото издигане на тази планета.

Нека да изясним какво имаме предвид с това.

Ако човешкото съзнание се издигне до по-високо ниво от това, което сега проявява, тогава си струва да оцелееш. Ако то не се издигне, то човечеството, каквото го познавате, няма да оцелее в този преход. Вие сега сте изправени именно пред колективен тест за интелигентност на много нива.

Връзката, която осъществяваме и около която тези положителни електромагнитни полета на интелигентност могат да се движат заедно като единна сила, е необичайно предложение.

Това е, защото създателите на тези ангели идват от много различни духовни, извънземни и междуизмерни източници. Тези „ангелски същества” рядко взаимодействат помежду си и все пак ние ги призоваваме на Масата на Съдбата заради човечеството и всичко живо на тази планета.

Тази връзка ще се осъществи на 5 септември 2015 г. в последния половин час на семинара в Манхатън, наречен В компанията на Ангелите In the Company of Angels. Медитацията ще започне в 5:30 следобед и ще завърши в 6:00 лятно часово време за САЩ. За точния час във вашия район може да използвате Световния часовник World Time Clock.

Тази звукова медитация ще бъде записана и публикувана на сайта ни след събитието и ако този звуков отрязък резонира с вас, то ние ви молим да го слушате всеки ден. С други думи, това не е еднократна медитация, а се прави, за да е постоянно поле на съгласувана енергия, което ще се усилва всеки път, когато го слушате.

Ако не сте в състояние да дойдете в Ню Йорк физически за звуковата медитация и искате да се настроите за връзката, която се формира, предлагаме ви да слушате Мост между Световете във времевата рамка на медитацията в Ню Йорк. През този период се фокусирайте върху коронната си чакра. Слушайте медитацията три пъти и след това отделете 30 минути за релакс преди да се заемете с друга дейност. (Бележка: линк към звуковия отрязък има в края на това съобщение. Моля, изтеглете звуковия отрязък на компютъра си преди събитието, вместо да го слушате чрез нашия сървър.)

Ако изберете да се присъедините към нас в тази връзка медитация отдалеч, ние ви приветстваме с добре дошли. И знайте, че на това ниво на съзнанието, разделението от физическо разстояние не представлява ограничение.

Хаторите
21 юни 2015 г.

Мисли и наблюдения на Том
Когато аз първоначално разбрах, че В компанията на Ангелите In the Company of Angels, ще бъде представена като еднодневно събитие в Манхатън, никога не съм си представял, че Хаторите ще се намесят и ще помолят за възможността да направя световна медитация.

Още на следващия ден след получаването на това съобщение, Джуди и аз прочетохме статия в Хъфлингтън Пост за колективно проучване, ръководено от Станфорд, Принстаун и Калифорнийски Университет. Като заключение от проучването, публикувано в Научен Напредък, брой 1, № 5 от 5 юни 2015 г., се казва, че екосистемата на Земята в действителност е навлязла в шеста фаза на масово изчезване.

За онези от вас, които биха искали да прочетат самостоятелно проучването, ето линк към статията http://advances.sciencemag.org/content/1/5/e1400253 .
Това проучване, разнообразието от други проучвания и показателни доклади, всичко това сякаш потвърждава по-бързото влошаване на екосистемата ни, отколкото бе предполагано.

На прагматично ниво мисля, че ще се предприеме глобално усилие, за да се забави влошаването на екосистемата ни и това ще изисква ниво на планетарно сътрудничество, което на този етап е немислимо.

Както астрофизикът Карл Сейгън веднъж каза :” Изчезването е правилото. Оцеляването е изключението.”

Бих казал, че ние навлязохме в изключителен момент от историята на планетата ни и ще са нужни изключителни решения, ако ще изплуваме от този нарастващ Хаотичен Възел.

През всичките години, през които съм канализирал Хаторите, никога не съм ги виждал толкова категорични относно възможността за предстоящо бедствие, нито съм ги виждал да поемат толкова огромна задача като създаването на връзка за съ-творяване на решения за човечеството и нашата планета чрез ангелска подкрепа.

Това е тема за научна фантастика, герои и героини. Но от гледна точка на Хаторите ангелските реалности са свързани с първичната мощ на космоса – поне от междуизмерна гледна точка. И така те призовават тях и нас да се обединим, за да създадем съгласуваност на намерението за целта на създаването на нов стандарт на международно сътрудничество, както и на нова реалност, където всички форми на живот на тази планета са признати като неразривно свързани помежду си.

За тези от вас, които се чувстват призовани към този велик експеримент на съзнанието, но не са в състояние да присъстват физически на събитието, бих искал да видим отново нещо, което Хаторите казаха в самия край на това съобщение.

„Ако изберете да се присъедините към нас в тази връзка медитация отдалеч, ние ви приветстваме с добре дошли. И знайте, че на това ниво на съзнанието, разделението от физическо разстояние не представлява ограничение.”

Организирайки много Хаторски световни медитации в продължение на много години, честно мога да кажа, че те са прави. Казвам това въз основа на коментарите, които сме получили от хора по целия свят за това, което са изпитали, когато се „настройваха” към глобална медитация. Да се каже, че им се е случило чудо, където и да са били по света, би било несериозно.

За тези от вас, които желаят да се присъединят духом към нас на 5 септември 2015 г., моля изтеглете звуковата медитация Мост между Световете, а не я слушайте от сървъра ни. Моля за това, защото ако твърде много хора се опитват да я слушат едновременно от сайта ни, сървърът няма да е в състояние да поеме натоварването; ще се срине и никой няма да може да я слуша.

За тези от вас, които от разстояние се настройват към глобалната медитация, Хаторите предлагат да слушате звуковата медитация (Мост между Световете ) три пъти с внимание в коронната ви чакра. Те също предлагат да отделите тридесет минути след това, за да интегрирате опита си.

Ако сте в състояние да направите така, бих ви предложил да отделите повече време за този период на интеграция, тъй като Хаторите посочиха, че осъществяването на такъв дълбок контакт с ангелските реалности би могло дълбоко да промени съзнанието и някои хора ще направят добре, ако заспят след това.

За повече информация относно реалното събитие в Манхатън на 5 септември, наречено В компанията на Ангелите, кликнете тук click here.

За да чуете или да изтеглите Мост между Световете, кликнете на линка отдолу. Той ще ви отведе до страницата за съгласие с условията на слушане. След като се съгласите с условията, имате свободен достъп до всички аудио файлове в този раздел. Има много звукови медитации, разговори, лекции и всички те са ви на разположение безплатно само за лично ползване.

Кликнете тук Click here https://tomkenyon.app.box.com/s/vvxo2gpr8vasl087q0sodttjwlj…, за да чуете или да изтеглите Мост между Световете.
Бележка : Ако искате да получавате директно бъдещи публикации на съобщения на Хаторите, отидете на
www.tomkenyon.com и кликнете на Contact.

Превод : Tauno
Всички права запазени: ©2015 Tom Kenyon All Rights Reserved
www.tomkenyon.com
Медитацията Мост между Световете не може да бъде публикувана или споделяна, тя е само за ваше лично ползване.
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/07/21-2015_15.html

image

Картината е на сестра ми - Виолета Ангелова.

Категория: Изкуство
Прочетен: 1949 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 17.07.2015 16:41
СаЛуСа
10 юли 2015 г.  

image
   

    Проблемите продължават да се задълбочават и в много държави има хаос, защото старите начини доказват, че повече не могат да ви служат. Проблемът толкова нарасна, че са необходими масивни промени, които да поставят цивилизацията ви на нов път, който ще ви отведе в Новата Епоха. Промените сега са в ход и са необратими, защото новото трябва да замени старото, за да бъдете извадени от система, която повече не отговаря на нуждите ви. Това е неприятен процес за мнозина, които имат малко или никакво разбиране за това, което се случва, но все пак, когато се вижда, че отговорите идват с нов подход спрямо нуждите ви, хората ще се възползват от тази възможност. Както винаги ние ще насочваме онези, които имат основна роля в донасянето на промените. Те не могат да бъдат постигнати без известни трудности, но ние ще гарантираме, че трудностите са сведени до минимум. Продължавайте да поддържате оптимизъм, защото планът за вашето бъдеще е успешно положен. Ще бъдете повече от удовлетворени от резултата.   Твърде дълго време сте били, както казвате „пращани за зелен хайвер” и умишлено сте били заблуждавани относно истината за потенциала ви и относно причината за изпитването на дуалността. Именно голямата просвещенска вълна ви даде възможност да се издигнете от живота в ограничено съзнание към живот, който ще ви пробуди за истинския ви потенциал. Както много пъти казахме, вие сте далеч по-велики отколкото си представяте, но умишлено сте били подвеждани чрез фалшиви учения и чрез ограничаване на съзнанието ви. Всичко това се променя с бърза скорост и повече души се пробуждат за истинската си същност. Вие излизате от дълъг период на мрак в Светлината и сега нищо не може да ви попречи да извървите целия път към пълно съзнание. Това вече е очевидно чрез известен брой души, които се пробудиха и ви водят по пътя към пълно просветление.   Има души, които не могат да извисят вибрациите си, но бъдете сигурни, че ще им се окаже всяка помощ, за да бъдат насочени към Светлината. Няма смисъл да се опитвате да „бягате преди да сте се научили да ходите” и Водачите на такива души ще им помогнат да се пробудят за истината. След като започнете да осъзнавате как сте били държани в мрака, става по-лесно да приемете истината за съществото си. По природа сте велики души, които са поели изпитването на дуалност, за да се справите с предизвикателствата, които носи това. В продължение на много животи вие докоснахте дълбините на мрака и все пак никога не изгубихте връзка с Висшия си Аз. В резултат на това много от вас накрая намериха истинския си път, който ви води обратно към пълно съзнание. След като започнете да се пробуждате, няма връщане към старите начини и онези души от Светлина ще доведат пълна промяна в начина, по който водите живота си.   Ние следихме напредъка ви еони от време и считаме вашето постижение във възвръщането на нивата ви на съзнание за забележително в рамките на такъв кратък период. Вашата история показва какво се случва, когато душите изгубят връзка със Светлината и като последица от това колко трудно беше да се издигнете отново. Въпреки това, вие доказахте, че е възможно, и днес много от вас проправят пътя напред. Като правите това, вие също така водите другите с вас и по този начин пробуждането набира инерция. Вие ще бъдете поздравени за това, че отговорихте на тази възможност, и нищо няма да може да спре продължаващия ви напредък. От дълго време онези пробудени души бяха пренебрегвани от другите, които не бяха в състояние да разберат истината, но това се променя, защото вибрациите продължават да се издигат. Много скоро ще има още едно голямо извисяване на съзнанието ви и истината ще дойде до още много души.   Сега ние сме толкова близо до вас и открито посещаваме Земята ви, толкова много, че повечето хора приемат присъствието ни в небесата ви. Поради нашата високо напреднала технология вашите оръжия не са голяма опасност за нас и мнозина  от вас знаят, че ние повредихме много от тези оръжия, когато изникваше опасност. Вие имате много записани случаи на наши кораби, които се виждат над ядрените ви райони и предприемат действия за предотвратяването на друга война. Ние успяхме в поддържането на световен мир на Земята, но трябва да позволяваме това, което наричаме „минимални конфронтации” поради кармични причини. Ние обаче ще наблюдаваме такива действия, за да гарантираме, че това не излиза от контрол. Накрая ще настъпи край на всички войни и ще се постигне траен мир на Земята. Бъдещето ви е гарантирано и промените, които сега изпитвате, са част от прочистването, което се случва.   От дълго време ние използваме влиянието си, за да направляваме учените ви по пътя, който ще доведе до мирен свят. Обаче не можем да се намесваме, ако другите все още подкрепят оръжията на войната, но ще гарантираме, че те не се използват в риск за световна война. Земята беше подложена на ядрени устройства в много случаи, но няма да бъде позволено те да бъдат използвани отново и ние сме тук, за да гарантираме, че вие сте защитени. Вие имате свободна воля, но когато навлезете в Новата Епоха, ви очаква ново бъдеще, което повече не позволява на войните да носят световна смърт и разрушение, както се случваше преди. Мир за всички хора ще бъде възможен, след като тъмните сили са отстранени. Вие няма да чакате твърде дълго декларирането на световен мир, но остават още много необходими неща по пътя дотогава.   Междувременно ние ще продължим наблюдението си на Земните действия, включително и на тези на Майката Земя, която също участва в случващите се промени. Катаклизмите са необходими, за да се позволят по-големи промени, които ще доведат до Нова Земя, прочистена от всички остатъци на векове пренебрегване и отравяне на земята и моретата. Може да изглежда почти невъзможна задача, но с напредналото ни знание и неограничени ресурси няма да отнеме много време, за да се постигне. Ние всъщност вече сме подготвени да продължим с Майката Земя и да я възстановим до изначалното й състояние. Тези задачи не биха били възможни за вас с ограниченото знание, което имате, но ние ще сме на разположение да ви помагаме, след като прочистването може да започне.   Знаем, че много от вас разшириха нивата на съзнанието и разбират как беше скривана истината, за да бъдете държани в мрака. Бъдете сигурни, че в подходящия момент няма да има забавяне в запознаването ви с истинската ви история и със славното бъдеще, което ви очаква. Може да сте имали видения за нова Земя, но всъщност това ще надмине представите ви. Всичките сълзи и разочарования, които изпитахте, ще ви се сторят безсмислени, когато видите да се случват чудните промени. Красотата и чудесата, които ще са ваши, за да им се насладите, са отвъд представите ви.   Аз съм СаЛуСа от Сириус, още веднъж идвам, за да ви просветя относно това, което предстои. Ще отмине заплахата от война и разрушение, и траен мир ще цари. Ще сме до вас, за да ви помагаме да доведете новата Земя в съществуване и това ще е радостно време за всички вас.   Благодаря ти, СаЛуСа Майк Куинси
www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html  
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/07/10-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2286 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 17.07.2015 14:47

Послание на арктурианците

Скъпи мои, ние знаем добре за чувството на разочарование, което изпитват мнозина от вас, понеже ви се струва бавно появяването на Новия век. Защото, това, което наблюдавате, не съответства на представите ви, какво трябва да стане. В това нямате вина, понеже е просто отражение на навика ви да живеете в тримерната енергия.
Вие очаквате, еволюционните промени да се проявят по определени известни ви начини, но не забравяйте, че човешкото съзнание разполага само с това, което вече е известно. Бъдете отворени за неизвестното, понеже промените се проявяват по най-неочакван начин. Знайте, че се вливат постепенно нови мощни енергии и те са достъпни за всички, но не винаги се проявяват така, както очаквате. Голяма част от това, което възприемате като хаос, е очистване от старите енергии.
Много е важно, през деня да отделяте време за почивка, за да интегрирате тези нови и мощни енергии, които често карат човека да се чувства обезсилен. Дори и в плътен работен или семеен график, е важното да включвате малки почивки, които да ви позволяват просто да бъдете под душа/ваната, зад затворена врата и да си починете в продължение на няколко минути в осъзнаването «Аз Съм». Ако е възможно, най-добре, поспете малко.
Процеса на интеграция не става бързо, но е много важен процес. Бъдете търпеливи, Скъпи мои, и избягвайте изкушението да смятате, че нищо не правите, просто, защото с вас и света, не се случва това, което сте очаквали - засега.
Някои, усещайки се сънливи посред бял ден, се съпротивляват, смятайки го за мързел или физическа слабост, което не се е случвало преди. Важното е да не се съпротивлявате, понеже интеграционния процес изисква голямо количество енергия и остава малко за активен начин на живот, към който сте свикнали. Човек, който настоява да продължи стария си навик да върши, да върши, да върши, независимо от необходимостта още повече да почива, скоро ще почувства енергийно изтощение.
Да заделите време да се спрете и да починете, не е безделие, както може да ви се стори, това е неразделна част от процеса освобождаване/интеграция. Вие сте програмирани да смятате, че заетостта е еквивалент на продуктивния и успешен живот. И училището, и родителите са ви учили, че когато нищо не правите, е безделие и това е лошо, както и много други убеждения, но това е просто концепция, предавана от поколение на поколение.
В миналите ви животи е било действително така, и затова мнозина още носят в клетъчната си памет, когато тези, които не орат, не събират реколта, които не работят дълги уморителни часове за някого, няма право да яде. Това не означава, че всеки един момент от живота ви трябва да е борба. Знайте, че енергиите на радостта и веселието са най-близки до Божествената.
Вие забелязвате, че много от това, което преди сте смятали за истина, постепенно е започнало да изчезва от клетъчната ви памет. Започнете да разбирате, че не сте просто физическо тяло, а съзнание в различни състояния на разбиране, избрало за цел обучение и опознаване на материалния свят във физическо тяло. В това се състои борбата на тези, които не се чувстват комфортно със своя пол или цвят на кожата.
Клетъчната памет, натрупана за много животи, живени в един пол, който доминира в съзнанието на човека и това няма никакво отношение към тялото. Понеже тези хора не разбират картината като цяло, смятат, че е станала някаква физическа грешка и се стремят да я поправят, променяйки пола си на този, с който повече резонират. Гендерният избор е решение, прието от всяка душа преди раждането, за да интегрира мъжките или женските енергии, необходими за създаването на цялостност и баланс.
Постарайте се да не осъждате и не сравнявате своето пътешествие с другите, а вместо това, да изучавате внимателно всичко, което все още не разбирате в своите или в световните събития, стремейки се да намерите скритите уроци - бисери на мъдростта, очакващи своето разкриване. Пътешествието на всеки един е индивидуално и основано на събитията от миналите животи.
Все повече и повече, миг след миг, започвате да резонирате с новите и висши честоти на Светлината, а също започвате да виждате и чувате енергиите на висшите измерения. Не се страхувайте, когато се случи това, доверявайте се на случващите се промени - нищо не трябва да остане непроменено. Няма от какво да се страхувате. Тези, които се опитват да задържат това, което е завършило, ще се вкопчват във въздуха на разтварящия се свят.
Искаме да поговорим за благодарността, която е измерение на любовта. Благодарността, в истинския смисъл на думата, е признанието «имам», а не казаното «мерси» за получените блага, както е прието да се смята. В по-дълбок духовен смисъл, благодарността е осъзнаване, че всяко благо, което изглежда, че идва отвън, в действителност, е проява на винаги съществуващата цялост и завършеност. Благодарността произлиза леко от осъзнаването на вродената завършеност и богатство вследствие единството с Източника.
Неизразената благодарност, ако може да се каже така, действа като блокировка на потока, понеже любовта и благодарността се уравновесяват една друга. Представете си монета - любовта на едната страна, благодарността - на другата. Бъдете благодарни във всяка една област на живота си – благодарете за всичко, което имате и дори за това, което смятате, че нямате, независимо дали е емоционално, ментално и духовно, понеже събитията с недостиг, служат за важен прозорец в системата от възгледи. Винаги помнете, че болезнените уроци са избрани като необходими за израстването и развитието, към които се стремите.
Започвате да разбирате, че сте творци, че думите и мислите ви получават форма и проявление. Акта изразяване на благодарност, служи за пробуждане на клетъчната памет от недостиг до «имам. Аз съм богат и благословен със силата на Единството с Източника». Живеейки всеки ден, позволявайте си да изпитвате енергията на любовта и по-дълбоко да разберете необходимите уроци.
Понеже благодарността е аспект на любовта, тя трябва да се интегрира с всички други аспекти на любовта, в крайна сметка, ставайки постигнато състояние на съзнанието, напълно обединено и проявяващо се като безусловна ЛЮБОВ.
Проявлението на благодарността за прости неща не изисква велики декларации, а простото разбиране: «Аз имам, защото аз съм». Достигайки на работното си място, благодарете на улиците и пътните знаци, правейки покупки, благодарете за простотата и достъпността на това, което ви е необходимо.
Благодарността може да се проявява на всяко ниво. Материално, можете да раздавате тези неща, които вече не са ви необходими или, които не ползвате (не боклуците), казвайки на клетките си: «Благодарен съм, че имам достатъчно, за да споделя с другите». Емоционално подложете рамо, признавайки: «Благодарен съм за уроците, които са ми предоставили широки рамене». Ментално, разговаряйки с хората, предоставяйки информация и интелектуално ръководство на тези, които търсят на това ниво, кажете: «Бях там, мога да споделя, как беше при мен. Благодарен съм за възможността да помагам на другите».
Дори стотинка, пожертвана в духа на любовта, носи мощна енергия, понеже Духа не знае материалната парична стойност, а признава само намерението.
Бъдете благодарни за това, че сте се развили и можете да признавате Божествената природа на всички, с които контактувате. Изказвайте благодарност за нечия усмивка, за пеенето на птиците или хубавата книга и бързо ще разберете, че всеки момент на обичайния ден, съдържа безкрайно много възможности за благодарност.
Това е пътешествието, към което се стремите, затова сте тук. Вашето време на Земята е привилегия. Максимално я използвайте.
Ние сме Арктурианската група.
21 юни 2015 година

http://bcoreanda.com/ShowArticle.aspx?ID=8931
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=8603

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2379 Коментари: 0 Гласове: 2

СаЛуСа
3 юли 2015 г.

Навсякъде по Земята се случват събития, които ще доведат необходимите промени, които ще ви донесат стабилност и край на борбите. Ще е нужно време, но ние сме на разположение, за да ви насочваме в правилната посока. „Разчистването” на всичко, което няма място в бъдещето ви, може да ви изглежда солидна задача, но с наша помощ и подкрепата на Служителите на Светлината по целия свят това ще се случи доста бързо. Да се прояви Новата Епоха и същевременно да се изчисти всичко, което вече не е нужно, наподобява хаос, но това се контролира и е добре планирано. Всеки от вас може да намали влиянието му върху онези, които разбират само това, което виждат, като запази спокойствие и позволи на другите да разберат, че всичко се случва за най-доброто на всички. Когато старото отмира, бъдете сигурни, че всичко, което ще се въведе, вече е подготвено. Въпреки това не очаквайте твърде много скоро, но бъдете наясно с промените, които ясно сигнализират, че Новата Епоха е започнала.

Това, на което ще станете очевидци, е постепенното премахване на онези, които заемат отговорни постове, но злоупотребиха с правомощията си. Те просто не могат да останат, защото не са способни да отговорят на новите енергии, които навлизат. Старите начини трябва да се променят и ние знаем, че мнозинството от хората осъзнават, че са били успешно изпитани и проверени. Сега вие ще се присъедините към по-висшите вибрации и ще се възползвате от напредналите технологии, които са били задържани от Илюминатите в продължение на много, много години. Много от тях са естествени продължения на това, което вече ви е познато и вече сте осъзнали, че е остаряло. Въпреки че те са били скривани от вас, те са работили от много години и са готови да бъдат пуснати в незабавна употреба. Това означава, че ще има цяла серия промени, които бързо ще повишат стандарта ви на живот.

През годините делата са били задвижвани чрез въплъщението на онези, които имат знанието и способността да придвижат човечеството напред. Това важи за много изобретения и промени, които ще ви помогнат да напреднете за сравнително кратко време. Обаче сред първите промени ще са и тези, които споделят богатството на Земята справедливо сред всички хора. Такива промени са обвързани с преоценяването на валутите, така че в крайна сметка да има това, което наричате „ равнопоставеност”. Повече няма да има „имащи” и „нямащи”, защото даровете на Земята ще са споделяни еднакво от всички. Наистина това ще е една от първите големи промени. Въпреки това ние предупреждаваме да не приемате нашите коментари за неизбежни, вие трябва да разберете, че за разпространяването на такива промени е нужно време. Както намекнахме преди, най-бедните нации ще са първите, които ще се възползват от промените.

Добре дошла промяна, която без съмнение ще зарадва много хора, ще бъде постепенното въвеждане на безплатна транспортна система, която работи чрез използване на енергията, която е навсякъде около вас. Накрая замърсяващите горива, които използвате, ще бъдат заменени с енергия, която е екологично чиста. Такива промени ще се въведат навреме, но не ги очаквайте много скоро. Както можете да си представите, някои промени ще повлияят на хората в световен мащаб и ще е нужна много подготовка, за да се избегнат аварии. Обаче има нужда да знаете, че ще бъдат засегнати всички аспекти на живота на Земята, за да се гарантира, че се придвижвате отвъд старите си методи.

Така че, Скъпи души, много неща чакат удобен момент, за да бъдат въведени, а ключът към това е премахването на влиянието на тъмните сили. Или може би бихме казали, пълното им отстраняване, за да не могат повече да се намесват в плановете за вашето бъдеще. Сега трябва да осъзнаете, че в продължение на еони от време животите ви бяха насочвани от Илюминатите, за да им се даде накрая пълна власт над вас и над вашия Свят. Те никога не постигнаха целта си и сега, когато повече не са в състояние да упражняват властта си, не ще успеят. Може да попитате защо им беше позволена такава възможност за пълен контрол над вас, а отговорът е, че това е за вашата еволюция и опит. Вие буквално бяхте тласнати да се изправите срещу ситуация, която не би било позволено да излезе извън контрол, но ви дава възможност да изпробвате решителността си да устоите на тъмните сили. Бъдете сигурни, че всички дойдохте като доброволци, за да изпитате тези предизвикателства и сега, когато наближавате края на изпитанието си, вие сте далеч по-велики заради тях.

Вие със сигурност ще намерите опитите си за ценни, особено ако сте ги избрали, за да ги използвате за напредъка на всички души. Имайте предвид, че когато отново станете Галактическо Същество, почти сигурно ще пожелаете да позволите на другите да се възползват от опита ви. Не всяка душа има нужда да премине през всички опити лично, но може да приеме ползите от душа, която е преминала през тях. Помнете, че „Всички сте ЕДНО” и когато се стремите да си помагате взаимно, вместо да придобивате за себе си, както правите на Земята, няма нужда от съревнования, а от сътрудничество. Инстинктивно чувствата ви са желание да помогнете на всички души да еволюират и ето защо ние сме тук, за да ви наблюдаваме през последните етапи на стария цикъл.

Когато започнете да разбирате истината за съществото си, ще откривате много повече удовлетворение от помагането на Човешката раса в положителен аспект. Издигането на вибрациите ви е и лична цел, и колективна, за да се извисите всички. Но сега за отделните души няма време да се присъединят към Новата Епоха, ако не са се извисили до необходимото ниво, те не могат да продължат по-нататък, докато не направят това. От друга страна няма натиск, тъй като вие можете, ако е необходимо, просто да започнете друг цикъл на възможност. Ако чувствате, че сте близо до постигане на Издигане, определено си струва да концентрирате усилията си за успех. Както винаги, оказва ви се много помощ, но вие сте тези, които трябва да направят необходимите усилия, за да постигнете целта си.

Трябва да забелязвате, че времето продължава да се ускорява и това е сигурен знак, че се издигате. Когато извисите вибрациите си, вие изоставяте старите вибрации, които нямат място в по-висшите измерения. Това е ваш избор, защото те ще са обслужили целта си в помощта за вашата еволюция. Някои души още не са готови да предприемат такива стъпки и те ще продължат да изпитват както преди. Обаче може да сте сигурни, че в крайна сметка те ще научат уроците си и ще са готови да се извисят. Красотата на еволюцията е, че никой не ви тласка да напредвате, а напредвате чрез ваша собствена скорост, това е процес на естествен напредък.

Аз Съм СаЛуСа от Сириус и както винаги съм във връзка с Майката Земя и с Човешката Цивилизация. Винаги имайте предвид, че вие се издигате заедно. Така че ще продължите да сте свързани с Майката Земя, когато се случва Възнесението. Все още имате доста път, за да постигнете това и няма да бъде позволено нищо, което да спре напредъка ви. Както винаги ви изпращаме нашата любов и благословия.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/07/3-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1828 Коментари: 0 Гласове: 1
04.07.2015 01:34 - Екзалтация
Екзалтация

Тръпне в Любов Пространството.
Всичко се насища до краен предел
със Светлина, с огън, с устрем.
Всяко нещо, и най-малката частичка
готви се за полет, за скок, за изстрелване.
Смяна на измеренията.
Преминаване в отвъдното.
Връщане към изначалното.
Отново у Дома
в обятията на Отца,
в Извора на Светлина,
в Нулата - начало на всичко,
побираща неизразимото.
Всеки потенциал,
чувстващ се цял,
единен, завършен, Едно.
Край на разделението,
Начало на Творението
в лоното на Първоизточника.
Няма нищо, което да те спре
да твориш и изразиш
това, което в душата ти екзалтира
и Вселените очакват да отдадеш
като тласък, като импулс, като стремеж.
Космосът расте и се разширява
с това, което душата изгрява и дарява.

чрез Деляна Ангелова
3.07.2015 г.


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1763 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 05.08.2016 10:04

Картини от Новия Свят !

Картини от неземна красота,
като шедьоври гравирани в сърцето.
Дървета протегнали се към Небето
и спуснали многолистна коса
към искрящата в зелено трева.
А там е пълно със живот
от малки прекрасни същества
живеещи в свой чуден свят.
И нейде ручеите ромолят
и водопади пръскат се на хиляди искри.
Въздухът кънти от чистота -
кристален, богат - лекота.
Да дишаш е дълбоко и приятно
изпълваш се със цветен аромат.
В реките греят и сияят
камъни и минерали пъстроцветни
и всеки очарова твоите сетива
и приказки вълшебни ти разказва,
за свят, във който Любовта,
Хармония и Светлина тържествуват
и всичко е пропито с доброта,
която грее даже вдън горите.
И чисто е, и светло във душите
събрали Вярата и Мъдростта на Бог,
и сътворяващи насред звездите
Свят от възможности безкрай,
чуден и прекрасен като Рай.

чрез Деляна Ангелова
1.07.2015 г.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2507 Коментари: 2 Гласове: 2
Последна промяна: 02.07.2015 11:00
Плеадианците за активирането на новите способности
6 юни, 2015

    Приветствам ви, аз съм Туриус, началник на плеадианската земна служба.
    Струва си веднага да се отбележи, че Плеадите имат много планети и всяка от тях изпълнява определена роля на ниво цялата галактика. Някои от тях, сега решават глобални задачи по балансирането на енергиите между пето и шесто измерение, но в сегашния момент, са доста далеко от разбирането на тримерното пространство, в което се намираме сега с вас. И независимо, че по произход са много близки до земните хора, сега не могат да са подкрепа за хората и това не влиза в интересите им. Техни представители вече предаваха информация за Института по Интеграция, разказвайки за прехода, който се е случил преди в нашата цивилизация.
    В същото време, на Плеадите съществува друго наше общество, което е избрало различен път на развитие. По времето, когато повечето планети на Плеадите са взели решение да напуснат физическата реалност и да преминат на фино ниво, за да се окажат в пето измерение, ние решихме да не напускаме материалната реалност. Ние усещахме ценността да присъстваме във физическия свят и успяхме да съхраним биологическото си тяло, а по-късно осъществихме преход, не чрез отказване от физическото тяло, а чрез развитие на нови емоционални качества.
    Тези качества нашите представители успели да съхранят в гените си и да ги предадат на потомците си, които и досега живеят на някои от нашите планети. Именно нашето общество е станало предшественик на хората-плеадианци, които са дошли на Земята в началото на приказното време. Тези хора са наши непосредствени представители, преселили се на Земята и са запазили всички наши възможности. Впоследствие са се обединили с другите раси хора, които са съществували по това време на Земята и така се е появила единната човешка раса, която съдържа гените на всички предшественици.
    Плеадианските гени и нашите способности, които навремето са ни позволили да преминем на следваща степен от развитието, съществуват във всеки от вас. В настоящето време, ние виждаме своя пряка отговорност да подкрепяме хората в проявяването на нашите качества, и затова голяма част от вниманието ни е насочена към Земята. В полето на вашата планета присъстват голямо количество от нашите кораби, осъществяващи подготовка на множество хора и активиране на гените им.
    В тази статия искам да разкажа за тези възможности, които хората са наследили от нас и за това, какво ще позволи да ги проявите. За това, в какъв вид ние самите присъстваме на Земята и за тази подготовка, която провеждаме.

    ***

    Преди стотици милиони години, когато нашите представители са се появили на Земята, са били в същите материални тела, в които са съществували и на Плеадите. И за разлика от много други раси от приказната цивилизация, хората-плеадианци и преди преселването са съществували в материалната реалност. В същото време, те прекрасно са владеели своето емоционално тяло, което им е позволявало да взаимодействат с другите представители на приказната реалност, а също и менталното тяло, което им е позволявало да контактуват с финото ниво.
    Със своето внимание са присъствали в три пространства едновременно. Във физическото, което съответства на трето измерение; в четвърто - с което са се свързвали чрез менталното ниво; и в емоционалното - на което са притежавали качествата на петмерното съзнание. Затова, хората-плеадианци още от самото начало са били напълно готови да съществуват на пето ниво на съзнание за Земята. А тъй като при това са запазили и връзката с трето и четвърто измерение, са могли да взаимодействат с всички други жители на планетата и да подкрепят прехода им на пето ниво. На нашите представители на Земята, им е предстояло да станат точка на обединение за всички останали раси и да им предадат възможността за създаването на единно общество. По същество, хората-плеадианци са учители на цялата земна цивилизация.
    Благодарение на това, че хората-плеадианци са присъствали едновременно на три нива, са могли не само да помагат на останалите да преминат на пето ниво на съзнание, а също им е предстояло да станат основа за следващата цивилизация, която е трябвало да се развие на Земята. Благодарение на възможностите им, са могли да обединят в себе си целия опит на приказната цивилизация, която се е развивала на четвърто емоционално ниво, да го проявят и материализират вече на физическо ниво.
    Сега, всичко това, което са владеели в миналото приказните същества на фино ниво, хората са го наследили на ниво материални гени и могат да го проявят непосредствено в живота си. Гените на всеки от вас пазят наистина удивителен потенциал, който ви е предаден не само от вашите предци – плеадианци, но и от всички приказни раси, които са съществували по това време на Земята.

    ***

    Днес искам да ви разкажа, какво представлява генетичната памет, и как може да бъде активирана. Също така ще разгледаме, какви качества са възможни за възстановяване най-напред.
    Искам да кажа, че целия наш плеадиански проект, който съществува сега на Земята, е насочен точно към активиране на генетичната информация. Нали, ако качествата наследени от нас бъдат възстановени, пътя на човечеството ще се изравни от само себе си, в съответствие с вътрешното състояние на всеки един от вас. И тази заплаха, която в настоящия момент произлиза от технологичния начин на развитие, а също информационното влияние на системата върху човешкото съзнание, ще бъде отслабена дотолкова, че вече няма да има значение.
    Вътре във всеки човек, съществува особено усещане за правилната посока, усещане за вектора на собственото развитие. И само, защото не усеща подкрепа отвън, не вижда потвърждение на своите усещания, затова се поддава на стратегията, която е въплътена в социума. Днес ще ви разкажа, как може да се движите по пътя, разчитайки на собственото си вътрешно усещане, което се поражда от вродените възможности, за които не са нужни никакви външни обстоятелства.
    И така, като начало да разгледаме въпроса теоретично – какво представлява генетичната памет?
    Генетичната памет на хората е на ниво ДНК, вътре в клетките, но обикновено се използва едва около 10% от информацията, която е записана там. Това са най-необходимите гени, които отговарят за оцеляването на човека във физическия свят като биологичен вид. Всичко това, което е необходимо на организма ви за поддържане на своята физиология, за възпроизвеждане на потомство, търсене на храна и реализиране на всичко това, което подразбира устройване във физическия свят. Голяма част от тези активни гени работи безусловно, т.е. самият човек не може да ги включи или изключи. Те са като програми, които се стартират в момента на биологическото раждане или се включват малко по-късно, за сметка активацията на други, вече работещи гени.
    Например, половото съзряване става на възраст от 10 до 16 години. Този процес се стартира от гените, които отговарят за жизнената енергия на човека. И когато дойде времето, тази енергия включва тази част от гените, които отговарят за възможността да се ражда потомство.
    От биологична и социална гледна точка, точно от този момент, човек се смята за напълно окомплектован с тези гени, които са му необходими за живота и с това процеса на активиране, който е започнал с раждането му, спира. Това се проявява със спирането на растежа физически след 16-18 години, а също и с постепенното намаляване на жизнената му енергия. Нали, ако активиране на гени и вътрешна трансформация на организма не се придвижва, то няма и нужда да се поддържа високо ниво на жизнената активност. Обикновено, човек се успокоява донякъде емоционално и през следващите години наречени младост, започва да изучава този генетичен багаж, който е получил в наследство като качества и способности, и да ги въплъщава в живота.
    Но независимо от всичко, човек има още 90% генетични възможности, които не е активирал, а този жизнен път, който е избрал сега, може да е напълно различен. И причината е само в някакъв вътрешен ограничител, който в някакъв момент е казал на човека: «Край, стига, имаш всичко, което ти трябва». След което се смята, че човека вече е пораснал и всичко, което притежава е като даденост за вечни времена. Ще отбележим, че това твърдение е повече от обективно, нали всички знаят, че младостта завършва някога и след зрелостта наблюдаваме само понижаване на енергията и износване на организма.
    В същото време, този вътрешен предпазител, който заставя човека да ограничи процеса си на активация, не е нищо друго, освен програма, която е вградена в тялото му. Това е генетичен код, който работи на подсъзнателно ниво и не само блокира проявата на голяма част от гените, но и ограничава продължителността му на живот. Той е вграден в самата система на управление, за да направи от човека «биоробот», който има всичко необходимо за работа на технологичния процес, но не притежаващ възможности за самостоятелни действия във физическия свят.
    Всичко, което е нужно на биоробота се дава от самата система и на пръв поглед, човек няма нужда да активира собствените си свръхвъзможности. И тези единици на Земята, които все пак го правят, засега се разглеждат като някакви аутсайдери, изключителни хора, които могат да прилагат своите възможности само за забавление. Защо са му на човека изобщо да развива своите свръхспособности, ако не му позволяват да подобри живота си в социума? Ще може ли човек да печата сам пари или мигновено да отглежда храна от нищото, ползвайки новите си възможности? Или да има феноменална памет и ниво на интелект, физическа сила и здраве? Нали точно тези качества са необходими за живот в обществото, а способността да лети и мигновено да се премества в пространството, дори да са полезни, но отчитайки стремителното развитие на Интернет и скоростния транспорт, вече не са актуални толкова. Затова, за да се преодолее вътрешния предпазител, трябва да се реши главния въпрос - да се намери мотив за развитие на свръхспособностите. Нали, ако се появи вътрешно желание, ще се повиши и нивото на жизнената енергия, способна да стартира процесите на активация. И всякакви вътрешни бариери ще се окажат просто неспособни да спрат осъзнатия стремеж на човека.
    И така, в настоящото време, всеки човек, който се стреми да активира своите плеадиански гени, ще трябва да си отговори на въпроса - за какво да го прави? И колкото и да е странно, това е най-главния въпрос, който може да премахне всички вътрешни предпазители, поставени от системата.
    Генетическите кодове са блокировка и не могат да са ефективни в тази физиологическа обстановка, която се създава вътре в организма. Това е подобно на измирането на вирусите по време на заболяване, следствие високата температура на тялото. Така е и тук, човек живеещ на друга енергийна вълна, вече не дава на тези ограничителни механизми да изпълняват функциите си. Като начало, те се лишават от енергийно захранване, а след това изобщо ще ги разтворят вътрешните процеси, функциониращи на по-високи вибрации.
    Подобни механизми, живеещи като вируси в организма на човека от неговото раждане, по същество се явяват бутафория и измама. Нали, когато човек в хода на развитието си стигне до невидимата граница, след която може да стартира каскада от активации, този механизъм започва да сигнализира: «Ето, дошло е времето да пораснеш и да видиш суровата реалност». Или – «Време е да започнеш да печелиш, остави безплодните си мечти». Механизма буквално заставя човека да се потопи във вибрациите на социалната система, която след това, ще започне да определя нивото на жизнената енергия, достатъчна за организма му.
    За съжаление, в обкръжаващия свят, има предостатъчно потвърждения за истината в думите на този вътрешен механизъм. По-свободния начин на живот, е по-скоро рядко изключение и на човек му се налага да се поддаде на този вътрешен глас, който често наричат трезво здравомислие. Той като вътрешен съдия, понякога укорява, говорейки за дълг пред родители и семейство или призовава към порядъчност, или към достойно поведение на «човек с висше образование». Той има цял арсенал от програми, които се задействат в различни жизнени ситуации. Но при всички случаи, работят като вътрешна сирена за опасност, която предупреждава за вътрешно «прегряване» на системите за адаптация на организма, към обичайните социални условия.
    Т.е., щом човек започне да мисли, да извърши нещо извън стандартните програми, които съответстват на обичайния му начин на живот, и които са способни да повишат вибрациите му, веднага се включва сигнализацията. Нали човека ще започне да живее в други енергии и този ограничаващ механизъм, който поддържа социалната му роля, постепенно ще излезе от строя. Той просто ще започне да греши, ще започне да прекъсва и самият организъм ще изхвърли неработещата конструкция. Тези нейронни връзки, които преди са поддържали работата му, ще се разтворят и на тяхно място ще дойдат нови, по-гъвкави и готови за промяна.
    По този начин предпазителя, който се задействал в живота на всеки човек и го е заставял да «порастне», е някакво плашило, което временно е замъглило съзнанието, използвайки ефекта на изненадата. Този инструмент за сплашване, за системата е основен. По този начин, започва да предупреждава човека за мнимата опасност, дълго преди приближаването на енергийния праг, след който губи контрол над него. По същия начин, предпазителя действа и после, когато човек по мнението на системата, започне да се оглежда наоколо и да търси възможност да свие от утъпкания път, който своевременно е маркиран и оборудван с указателни знаци, определящи последователността на действията му.
    Разбира се, този вътрешен глас има много мощен коз – всички външни събития ставащи в системата, са потвърждение на думите му. И навярно всеки от вас, който чете тези редове, ще попита: «А има ли поне един човек, който е преодолял тази вътрешна бариера и е започнал да живее свободно? Ако видя такъв, вероятно, ще започна да постъпвам по друг начин!».
    Действително, всички хора на Земята, независимо от вътрешните възможности, които притежават, трябва да действат в социума и той определя стремежите им. Затова отново допираме до въпроса за мотивацията и възможността за прилагане на новите възможности в социалните условия. Следва да се признае, че активацията на гените ще стане само в този случай безпрепятствено, ако социума е заинтересован да реализира истинския потенциал на хората.
    При това искам да отбележа, че на Земята вече има много хора, преминали през тази мнима бариера и живеещи на по-високи вибрации. Сред тях има много талантливи и нестандартни, които търсят възможност да приложат своите творчески способности в изкуството, науката, предприемачеството и дори в политиката. В същото време, стандартните програми, чрез които общува вътрешния предпазител, се възприемат от тях като нещо скучно и неинтересно, а понякога и като нещо непоносимо.
    Предпазителя не само говори вътре, но и потвърждава думите си материално, насочвайки вниманието на човека към съществуваща възможност, която действително е реална. Най-често, такава възможност е точно този утъпкан път, който е приготвен за повечето хора, дори като правило, той не съответства на вътрешните човешки желания. И имайки усещането, че в бъдеще няма да успее да се отбие от това маркирано трасе, има усещането за капан в това, често примамливо предложение.
    Например, на художник или музикант предлагат голям договор, който решава финансовите проблеми за много години напред, но при това в него са вписани условия, които не са му приятни, но които трябва да изпълнява. Предприемач може да сключи изгодна сделка, която също може да ограничи свободата му и възможността за участие в нови проекти. Такава форма за контрол над хората, е много разпространена в системата, и колкото е «по-високо» по ниво на енергии един човек и е по-свободен вътрешно, толкова по-примамлив и внушителен договор му предлагат. Системата действа като ловджия или рибар, където за всеки вид риба си има своя примамка, и колкото е по-голяма рибата, толкова трябва да е по-голяма и примамката. Системата дори може да не я яде тази риба - на нея и трябва просто да ограничи плаването й в пределите на такова пространство, в което може да бъде наблюдавана и контролирана.
    Тези хора, които не пожелаят да захапят стръвта, предложена от системата и не слушат предупрежденията на своя вътрешен предпазител, често се оказват много по-свободни, от всички останали. От една страна, не се съгласявайки с примамливото предложение, ограничават скоростта на своето социално развитие - нали избягват удобните скоростни трасета. Но затова, при избрана посока за движение, могат да свият всеки един момент по всяка пътечка и дори да се разходят през непроходими пущинаци, в които няма да надникне никой друг.
    Следвайки гласа на собствената си интуиция, често намират такива ходове и начини на живот в социума, които не е забелязвал никой друг и често стават изобретатели и първооткриватели на нови възможности. Те стават притежатели на нови инструменти, които, след това, започват да споделят с другите хора.
    Например, това може да бъде нов подход в музиката, способен по-точно и съвременно да изрази чувствата на музиканта или технологично решение, което прави човека по-свободен. Системата като види ефективността на такъв инструмент, го патентова, предлагайки на автора да стане обладател на права над него. И ако човека се съгласи, то неминуемо ще е повишен от системата на ново ниво, поставен на подиум, на който ще му се наложи да се подчинява на правилата на играта.
    Ще се наложи да оправдава изобретението си, реализирайки го в социума, без да дава на конкурентите да го задминат в играта. Ако не пожелае да участва в тази гонка, то просто системата ще използва идеята му, а самият той ще стане един от многото ползватели. На тази въдичка се хващат голямо количество от тези хора, които имат възможност да мислят и действат свободно. В същото време, единственото, което действително заставя човека да загуби свободата си, е желанието му да отстои да притежава изобретението на свое име. От обичайна гледна точка, това е повече от правомерно и той като правило, отива на съглашение със системата. Ако човек изостави желанието си да постигне известност и популярност, патента получава някой друг, макар в замяна да запазва свободата си. И такива ситуации в живота на хората действащи свободно, като правило, са изключително много.
    По този начин, тези хора, които действат на по-високи вибрации и активират нови способности, като правило остават неизвестни и за сегашния момент не могат да са пример за мнозинството. Нещо повече, самите те се стараят да ограничат максимално кръга на огласяване, независимо дали са магически способности или научно изобретение. Възможно е, някои от тях да искат да се проявят в обществото, но системата не ги пуска, усещайки опасност. Нали идеята или възможността, която притежава човека, може да направи свободен не само него, но и много други и контрола на системата ще отслабне. Затова, когато човекът иска да въплъти своя възможност в чист вид, среща съпротива от обкръжението. За да има възможност да реализира своето желание, отначало системата ще му предложи договор, в който ще бъде отразен алгоритъма за реализиране на това нововъведение. В този алгоритъм своевременно ще бъдат внесени разни изкривявания, които ще лишат новата възможност да прави хората свободни, напротив, ще я превърнат в още един инструмент за социален контрол.
    По този начин системата изолира способния човек от останалото общество, като го затваря в самия себе си. И дори да има, какво да сподели с останалите, той започва да споделя стратегията «пътуваш бавно – далеч стигаш». И продължава самостоятелно да развива своите идеи или да усъвършенства своите качества.
    В настоящия момент, хората активирали плеадианските си гени или своите приказни знания и способности, са единаци, развиващи се сами за себе си. И независимо от потенциала, който притежава всеки от тях, не могат засега да предадат на другите своите възможности. В същото време, както вътрешният предпазител във всеки един човек, съществува и колективен ограничител на цялото човечество, който също сигнализира за опасност, усещайки прегряване.
    Негово проявление са средствата за масова информация, «плашещи» хората и изкривяващи всяко събитие на Земята. Този механизъм се включва чрез много действия на държави, свързани с усилен контрол и цензура, чрез въвеждане на допълнителни форми за регулиране на порядъка и административни наказания. От друга страна, този механизъм се включва чрез образуването на опозиционни организации, които демонстрират своето недоволство. Подобни противоречия, които съществуват в системата, предизвикват напрежение и понижаване на вибрациите, са нищо друго, освен всеобщия ограничител, който кара повечето хора да не повишават нивото на енергията си, повече от допустимото ниво.
    В сегашния момент, този ограничител работи особено силно, проявявайки се чрез недоволството на хората в много страни. И това е показател, че човечеството се приближава към тази граница, когато стандартните механизми, чрез които работи системата, се изчерпват. В сегашния момент, в опасност са не хората, а самата система и по този начин тя заявява за това. Тези стари програми, с които в миналото е управлявала хората, вече не действат. И или хората ще се изплашат от грозните й заявления и отново ще се отпуснат на по-ниско енергийно ниво, съгласявайки се да продължат съществуването си в обичайните схеми, или предпазителя ще излезе от строя, стопявайки се от прегряване.
    Напълно е възможно, в близките години, много хора, които не искат да живеят в старите програми, да се откажат от тях. Няма да ходят в офисите си на работа, няма да поддържат семейството като «клетка на обществото» със своя набор от ограничения. Но какво ще дойде в замяна?
    Действително, засега това дори е сложно да се предвиди. И може да се получи така, че много хора, които са прегрели системата със своите действия и временно изкарали я от строя, да създадат хаос в живота на останалите хора. Не притежавайки ново виждане за своето съществуване, хората просто ще се объркат и забавят своето емоционално развитие, след като нямат възможност да реализират желанията си. В такъв случай, това временно въодушевление, което ще се появи във хората, ще се смени с разстройство и постепенно кръга ще се затвори.
    Възможно е дори, хората, които изкарат от строя предпазната система, щом получат възможност да действат, със собствените си ръце да създадат нов предпазител, за да въведат поне някакъв порядък в социалния живот. Външно това ще изглежда, че творчески хора, получили популярност и авторитет в момента на общото въодушевление, да станат новите управляващи и от тях да зависи, какви процеси ще стартират на ниво цяло човечество. Всичко зависи от това, каква форма на социална организация ще се появи на Земята през новия оборот от съществуването й. И този въпрос не е по-малко важен, отколкото индивидуалната мотивация на всеки един човек, който иска да постигне свръхвъзможности.
    По този начин, колкото и да е странно, за стартирането на всеобща активация, ще трябва отначало да се решат тези два въпроса, един от които е индивидуален, а втория - глобален и касаещ цялото човечество. И първия може да бъде формулиран по следния начин: «За какво искам да направя собствената си активация?». А втория: «Каква форма на социално регулиране ще съществува на Земята, когато хората притежават свръхспособности?». И разбира се, преди всичко ви предлагам да обърнете внимание на първия въпрос.
    Но независимо от всичко, всеки човек, който активира своите нестандартни способности, има пълното право да стане и управляващ. Особено такива хора, които имат вътрешна сила - системата ги държи на втори план дотогава, докато не подпишат с нея точно споразумение, което да я устройва.
    Затова, всеки човек, който има интерес да разгърне своя генетичен потенциал, си струва да се замисли и над втория въпрос, за да знае предварително, при какви условия е готов да се заеме, и какво ще е ограничение за него. И тогава, когато в социума съзрее такава възможност, обединението на много хора, които притежават нови възможности, ще имат достатъчно идеи за създаването на нова социална система.
    Какво е необходимо за активирането на собствените гени?
    За това е нужно изследване на собствените желания и да намерите тези от тях, които не са ви натрапени от социума или възпитанието, а произлизат от дълбините на подсъзнанието, от усещането. Сред най-дълбоките желания могат да бъдат и нисковибрациони, касаещи минали разочарования, а такива желания могат да подхранват егото, което се опитва да се оправдае, да затвърди своята значимост. Като правило, подобни желания се съпровождат с ниски вибрации, появили се следствие минали животи със силни качества и магически способности, които в сложни моменти са водили до противопоставяне.
    Например, в човешкото време, дошло като смяна на приказното, много качества на хората-плеадианци са били насочени за самозащита, за оцеляване в новите условия. Отвореността, душевната нежност и топлина, която са притежавали хората, са били скрити за дълги животи с твърда броня, която ги предпазва от болката от ставащото наоколо. А магическите способности често са се използвали при сблъсъците между клановете, които са управлявали малките селища, от които се е състояла човешката цивилизация. А това е довело, всички силни качества, включително и творческите способности, да се затворят от защитен механизъм, капак от негативни реакции. И ако всеки човек надникне дълбоко в себе си, в своето подсъзнание, отначало ще се сблъска с настръхнал таралеж, който е свикнал да се брани от обкръжаващия свят. Като правило, точно този набор от отрицателни реакции, наследени от минали животи, се използват сега от системата за контрол над човека.
    Необходимо е да се разбира, че осъзнавайки най-дълбоките си желания, най-вероятно, човек отначало ще се срещне със своята тъмна страна, охраняваща неговите свръхспособности. Успокоявайки тази своя част, усмирявайки недоволството си по отношение на ставащото в собствения живот, човек не само ще очисти много подсъзнателни опасения, но и ще лиши от сила вътрешния си предпазител. Нали тези ограничаващи програми, които са записани в началото на живота му в съзнанието, се базират на тези подсъзнателни защитни реакции, които е наследил човека от далечното минало. И ако човек осъзнава, че желанието му да се скрие и да се защитава, е прекалено хипертрофирано и вече не е актуално, то мощните програми на предпазителя, също ще загубят своята ефективност. Вследствие което, защитния механизъм, който е нахлузен върху всяко качество и свръхспособност, ще бъде разтворен.
    Под горните слоеве на подсъзнанието, които могат да се нарекат тъмна страна, се намира по-светъл и чист по вибрациите си слой. Тези желания, които следват от него, точно могат да станат основа за активацията на генетичната памет. Разбира се, може да се възползвате от услугите на тъмната страна, която също има голям запас от енергия. Но в този случай, свръхспособностите ще се активират заедно с много изкривявания, наследени също от минали въплъщения.
    Тези изкривявания, на първо място, понижават вибрациите на това качество или емоционално състояние, което може да се развие от човека. Те водят до това, че човек се включва в стари програми, които вече отдавна съществуват в социума и той става способен изпълнител на волята им.
    Например, много хора с магически способности, стават управляващи и ползват способностите си за да държат хората под своя контрол. Това е много изгодно за системата и естествено, тя с желание ги лансира. Използва подсъзнателното им желание, за да ги държи тях самите под контрол. Например, чувствайки обида за това, че в миналото не е могъл да реализира своята сила, човека се стреми да реализира потенциала си с всички възможни начини и попада в капан. Или се наследява желание да отмъсти за минала болка, или желание да постигне власт, зад която стои по-дълбока потребност, да бъде защитен от външните опасности. Системата се стреми да се възползва от такива желания на хората, което и води до реализация на способностите им в изкривен вид. В такъв случай, способностите стават капан за самите хора, лишавайки ги от собствената им свобода. Нали зад тях стои неосъзнатото желание, от което се възползва системата като примамка.
    Ако на човека се удаде да изчисти повърхностния тъмен слой на подсъзнанието, под него намира чистото си желание, което може да стане импулс за развитие на свръхспособностите. И това намерение, което ще е формулирано от това състояние, вече не може да бъде завладяно от системата. Старите програми просто не могат да реагират на човешките действия, които се подхранват от това леко състояние. В същото време, за реализирането на нови способности са необходими нови програми, които позволяват да се въплъти навън това, което човека усеща. По същество, човек създава нови алгоритми за своите действия, които никога не са прилагани преди това. Именно в такъв момент, става отваряне и се замислят нестандартни начини за действие, които помагат на човека да реализира целта си. И практически всяка стъпка, която се прави в това състояние, е ново изобретение.
    Такова свободно вътрешно състояние, отваря и по-чисто виждане на обкръжаващия свят, когато за човека стават забележими «тайните» ходове, които преди са били скрити за него от системата. Всяко едно негово действие е невъзможно да се предвиди и изчисли предварително, нали то се ражда спонтанно от състоянието и такъв човек е свободен не само вътрешно, а и външно. Той се придвижва леко, заобикаляйки препятствията, които в стандартните случаи са ограничители, сочещи обезателна посока за движение. И направлението и скоростта на движението му, вече зависят, на първо място, от неговото вътрешно желание, а не от това ускорение, което може да му даде системата. Неговата мотивация е искреното му желание да реализира нещо в обкръжаващия свят, а не е примамка, която действа отвън. И колкото такива примамки да среща по пътя си, той няма да се хване на тях.
    По този начин, за активирането на гените си, ви предлагам да се обърнете към своите най-дълбоки желания. За осъзнаването им е подходяща медитация, в процеса на която можете да се потопите дълбоко в своите чувства и да ги изучавате. Може, също така, да записвате това, което се случва и по този начин да фиксирате тези желания, които могат да имат ценност или да работите с изкривяванията, осъзнавайки и освобождавайки негативните подсъзнателни стремежи.
    За провеждането на такъв вътрешен процес, на човек не е нужна външна подкрепа, нали вътрешните му преживявания произлизат от собствения му източник. Разбира се, съществуват повърхностни емоции, които могат да се използват от системата, когато стане среща в процеса. Но тъй като, тези желания не съответстват на по-фино, дълбоко чувство, най-вероятно, ще бъдат изоставени настрана. Маяк при това движение вътре в себе си, е чистото и светло състояние, с което човек се е родил някога в този живот, което и да е било замъглено с времето, но живее и се намира вътре във всеки.
    Вътре, във всеки от нас, се намира това дете, което не знае страх и съмнения, и което с истински интерес и яснота, гледа на обкръжаващия свят и го вижда без усложнения. Действията му могат да бъдат пределно точни, нали произлизат от чувства, той не се опитва да показва нещо и да доказва на другите, и затова не губи време и сили напразно. Всичко, което прави, е насочено към удовлетворяването на истинския му интерес. Тогава, в началото на живота на всеки от нас, това дете е било много малко и още не е имало толкова сили, но през годините е укрепнало, и макар с времето да са го убедили, че трябва да се крие и да бъде много предпазливо, и сега е способно да се прояви с цялата си красота. Усещайки връзката си със своите истински желания, човек едновременно намира връзката и със своето вътрешно дете, пазещо силата за активацията на гените.
    Желая на всеки от вас, успешен старт по пътя, който отначало е пътешествие вътре в себе си, към своите истински желания. От това потапяне навътре, ще последва разкриване навън, което ще бъде подкрепено не само с действия на самия човек, но и от енергийната подкрепа на нашите кораби, които са в полето на Земята.
    В следващата статия ще разкажа подробно, какви точно процеси, в сегашния момент, провежда на Земята нашата група плеадиански кораби.
    С уважение към всеки от вас,
    Туриус.

http://www.together-info.ru/ru/info-portal/chennelingi/pleyadiancy-ob-aktivacii-novyh-sposobnostej-statya-tretya/

http://www.yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=8597


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2207 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 01.07.2015 12:11
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178970
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Юли, 2015  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031