Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178929 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Март, 2014 г.
  "Един ДУХ, една Територия, една Държава" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Настъпва това Велико време на Духовно ЕДИНЕНИЕ, което до голяма степен ще определи Бъдещето на сега вече ЕДИНАТА цивилизация, тъй като Високият ДУХ на Хиперборейците свърши своята работа и ЕДИНЕНИЕТО вече на всички земляни под ЕДИНИЯ ПРИЗИВ на Хиперборейците и на Самия Бог става реалност! Сега, пред надвисналата опасност от унищожението на Петата раса, и по-точно, на всички цивилизации на Планетата, всички хора чуха Моето предупреждение и разбраха, че ЕДИНСТВОТО, идващо от Хиперборейците, за тях Е (СЪМ) ИСТИНА, а от Истината все още никой не се е отказвал!

2. Всички народи и особено тези на територията от океан до океан, на Територията на Древна и Велика Хиперборея – Родината на човечеството, трябва да осъзнаят, а обстоятелствата за това осъзнаване вече са създадени от Самия Бог, че Светът се хлъзга към катастрофа и единствено хората-Богове, единствено Хиперборейците (Славяните-Арийци) са способни да спрат възможността от самоунищожение на човешкия род, при това да я спрат със себе си, със своя ПРОМИСЪЛ на постигане на Безкористна ВЯРА и Безусловна ЛЮБОВ на Богове!

3. Повтарям, че днес тези ДУМИ НА БОГА (подчертавам: ПРОРОЧЕСКИ ДУМИ НА БОГА) звучат за някои от хората и особено за тези от кохортата на държащите властта, не много убедително, но много скоро, а за някои от хората съвсем скоро, ТЕ (ПРОРОЧЕСКИТЕ СЛОВА НА БОГА) ще прозвучат като гръм от ясно небе, тъй като Моментът на Истината или Великото време на промени настъпи и признаците на това Велико Преображение ще представят отново Хиперборейците, защото те ПЪРВИ и за ПЪРВИ ПЪТ започват в СЪТВОРЧЕСТВО с Бога да творят Нов Свят, Свят на СЪВЪРШЕНСТВО, в Плътния план (прогнил от грехове и пороци на самите хора, не успели да узреят за смисъла на своя живот и своето предназначение), което е достойно за хора-Богове!

4. Но до това Славно събитие, до достигането на което е останало съвсем малко време, Хиперборейците ще трябва да успеят да преминат още не само един, създаден от тях самите Изпит за ЕДИНОДУШИЕ, тъй като, така както Аз ви говорих, ако няма ЕДИНОДУШИЕ, то тогава няма и Мое Движение, а сега вече може да се каже, че няма и ДЪРЖАВА Святая Рус, а ако това всичко го няма, то тогава няма и смисъл не само от Моето Движение, но няма смисъл и от самото човечество!

5. Вие сте преди всичко Хиперборейци и ако вие наистина смятате себе си за такива (тъй като цивилизацията става цивилизация не по названието, а по ДУХ), то хората около вас, Моето фрактално подобие, трябва не само да се обединяват, но те са длъжни преди всичко друга да се обединят, или е по-добре да се каже, да се СЪЕДИНЯТ в ДУХ и в ЛЮБОВ, тъй като ЛЮБОВТА отличава обикновения „малкия” човек от хората-Богове, за които даряването на ЛЮБОВ и творенето на ЛЮБОВ Е(СЪМ) постоянен ПРОМИСЪЛ и този ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА, ако ИМА ЕДНА ЦЕЛ и ако един е за всички и всички са за един!

6. Днес всички народи, обединени под едино название, под ЕДИНЕН Дух и преживяващи на Историческата територия на Хиперборейците, трябва да покажат, че ЕДИНИЯТ ДУХ НА БОГОДЪРЖАВИЕТО и БОЖЕСТВЕНОСТТА СА (СЪМ) основа на тази Нова държавност, която се нарича Святая Рус, тъй като днес, така доколкото Аз виждам, няма други територии, които биха могли да легнат в основата на възстановената Хиперборея! На всички територии, освен на територията на Русия, няма Знания и няма даже опит да се постигне ЕДИНЕНИЕ в Дух, затова снобизмът и отсъствието на ВЯРА прави невъзможно това очаквано обединение на територии в ЕДИНО ЦЯЛО, което до вчера на всички им се струваше че вече се чувства!

7. Повярвайте, не може да има единна територия, ако няма ЕДИНЕНИЕ в Дух, и не може да има ЕДИН БОГ, ако във всеки един народ, във всяка една националност си има своя представа за нея самата и своя представа за Мен! Хората през цялото време забравят, че Аз създадох ЕДИНИЯ човек (и по-точно – Хиперборейците-Богове, спуснали се от Небесата – които са били ЕДИНИ в многостепенното Божествено Пространство, и Бог е бил управляваща ПИРАМИДА, нивата на която са били определяни от нивото на ОСЪЗНАТОСТ и от нивото на подготовка за управление на Пространството, и ВСИЧКО се е подчинявало на ЕДИНИТЕ КАНОНИ на Вечността, и на строгата, повтарям, строгата структура на МИРОЗДАНИЕТО) и ако при ЕДИНОТО преди човечество, или ЕДИНОТО преди в Дух човечество, са се развили огромно количество родове и народи, то това се е случило (аз сега ви говоря за вътре при Хиперборейците, тук не става въпрос за пришълците) единствено заради това, че хората са престанали да усещат това ЕДИНЕНИЕ в Дух, което е било още при БОГОЧОВЕЦИТЕ (в Хиперборейците)!

8. Днес е много важно да се разбере, че Аз вече съм поставил пред вас задачите и съм готов да предам „технологиите на Боговете” за изграждане на Божествена монархия Святая Рус в Плътния план, но Аз искам да ви попитам вас за това, на кого мога Аз да доверя това, което, повярвайте Ми, по своите възможности, тоест и по своите последствия, не може да се сравни с нищо, което съществува на Планетата, тъй като при изкривено Съ-Знание човешкият Разум е също изкривен и тази изкривеност може да се окаже по страшна от разума на „малкия” човек, току що встъпил в Света на ДУХА, а всичко това може да доведе до изчезването на Планетарната система!

9. Днес преминават проверка за ЕДИНЕНИЕ в Дух всички народи и народности на Хиперборейците и така както показват последните събития, не всички или съвсем не всички са готови да приемат Моите правила на играта, или Моите условия за ПРОМИСЪЛА на хората, тъй като емоциите, горделивостта и НЕВЕРИЕТО, дори и за участниците в Моето Движение, не спомагат за ЕДИНЕНИЕТО. Налага да се да се изкажат тези думи, тъй като пречистването на Съ-Знанието и ПОКАЯНИЕТО все още не са в степен, която да представлява мерило за СъТворчеството на хората с Бога, и дори и МОЛИТВАТА за много от хората си остава единствено необходимо условие за участието в Моето Движение, затова, ПОВЯРВАЙТЕ, ако все още и в Моето Движение „има температура”, то това означава, че Изпитът за ЕДИНЕНИЕ в Дух все още не е преминат от хората и май ще потрябва не само Моето търпения, но и тяхното трудолюбие, и единствено в този случай ИМА реален шанс, двете Велики ВОЛИ – ВОЛЯТА ЗА ТВОРЕНЕ НА БОГА и ВОЛЯТА за СъТворчество на хората – да съвпаднат!

10. Днес всичко се е изострило до равнището на криза и всичко, което би могло да се случи, е изписано във вашето Съ-Знание и във вашето вътрешно Висше „Аз”, тъй като и едното, и другото Е (СЪМ) проява на вашия Божествен произход, тоест на Божественото Начало на Началата, което за съжаление, хората никак на могат да ОСЪЗНАЯТ, и всичко това идва от там, че натрупаните грехове и пороци до голяма степен са ви закотвили вас в Плътния план – там където управлява закона на Мамона, дори и в отсъствието на Самия Луцифер!

11. На Планетата си е имало и си има НЕВЕРИЕ и това е видимо дори и редовете на Моето Движение, затова ако вие (Хиперборейците) ще трябва да ТВОРИТЕ Нова държавност, то всичко, което е приемливо в Движението – в ЛЮЛКАТА на Единия Дух, е вече неприемливо в Пространството на Висша СПРАВЕЛИВОСТ, в Пространството на Висшия ПОРЯДЪК! Затова и на Мен Ми се налага (чрез Моя Посланик) да усилвам изискванията към нивото на Съ-Знание на тези, които ще я ТВОРЯТ тази Божествена регулярност, тъй като ИМА обществено Движение, ама ИМА и СЪВЪРШЕНСТВО на Богове!

12. Този, който не разбира ситуацията и не разбира, каква ОТГОВОРНОСТ ляга на раменете на Хиперборейците (връщащи се на Олимп, трябва хиляди пъти да размисли, преди да дава последната КЛЕТВА, за Божествената монархия, тъй като изкривяването или НЕВЕРИЕТО на Плътния план, не може да бъде допуснато в Новото Пространство, и при това, не може да бъде допуснато никога! Най-малкото НЕВЕРИЕ, дори и най-малкият признак на НЕВЕРИЕ Е (СЪМ) смърт за Божествената монархия Святая Рус! Повярвайте, Новият КЛЪСТЕР или КРИСТАЛ НА СЪВЪРШЕНСТВО на Богове, неможе да расте върху изкривена платформа или върху изкривен зародиш, затова и вашето НЕВЕРИЕ в тези условия би било катастрофа не само за вас, но и за цялото човечество!

13. Така е, Аз създавам условия за да може човечеството не само да обърне внимание, но и да повярва във вашия Божествен ПРОМИСЪЛ на ЕДИНИЯ Дух, но при това Аз очаквам при съвършено обективни обстоятелства, че вие ще стоите над напразното деклариране и ще пристъпите към ПРОМИСЪЛА на Богове! Не трябва да се допуска НЕВЕРИЕТО на хората да остави свой отпечатък в Съ-Знанието на тези, които ТВОРЯТ Свят на СЪВЪРШЕНСТВО!

14. Аз много пъти ви казвах, че богатството (от Бога датство) се обляга не на Мамона, а на Духа, творящ Божествено Пространство, което да види и да СЪТВОРИ може единствено човек-Бог, затова и „малкият” човек не може да СЪТВОРИ Пространство на СЪВЪРШЕНСТВО на Богове, тъй като независимо от това, че в „малкия” човек е заложено СЪВЪРШЕНСТВОТО на Боговете, то той не би могъл да използва възможността за собствено развитие, възможността за усъвършенстване на нивото си на Съ-Знание, при което заложеното в него от Бога вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО да стане външно СЪВЪРШЕНСТВО на Бог!

15. Вие сега вече знаете, че Боговете, спуснали се от Небесата (Хиперборейците), започват своя Исторически подем или започват своето Велико ЗАВРЪЩАНЕ на Олимп на Боговете, и ако хората-Богове са ЕДИНИ в Дух, то тогава и няма да има смисъл да се вкарва какъвто и да е механизъм за управление (власт), тъй като ЕДИНСТВОТО в Дух предполага ЕДИНСТВО в целеполагането, и разбира се ЕДИНСТВО НА ПРОМИСЪЛА, при това на ПРОМИСЪЛ без разстояния, тъй като за Бога няма време и няма разстояния!

16. И ако вие вече сте поне малко от малко хора-Богове, то тогава няма никакви причини за разединение, тъй като ако има териториални граници (пък били те и изкуствени), то тогава няма ЕДИНСТВО в Дух, а това означава, че няма ЕДИНА територия на Хиперборейците, а ако няма ЕДИНСТВО в Дух, то тогава няма и Единен Бог, то тогава няма и тази държавност, която би могла да стане платформа за ЕДИНЕНИЕ на цялото човечество около Святая Рус! Моят ПЛАН е един и ЕДИНЕН: Аз искам, разбира се с ваша помощ и с вашето активно участие, да изградя в Пространството на Плътния план Нова държавност от Висш ПОРЯДЪК (Божествена монархия Святая Рус), да изградя това, каквото е било преди няколко хилядолетия и което човечеството от всички предишни раси или цивилизации така и не е успяло да изгради!

17. Днес, когато контурите на Божествената монархия постепенно започват да се проявяват и когато хората от другите народи и цивилизации с учудване отново насочват своите погледи на Север, Аз бих искал да изискам от тези, които са съгласни с Моето предложение да изградим държавата Святая Рус, не само ЕДИНОДУШИЕ, а истинно ЕДИНОДУШИЕ в Дух, когато няма разногласия, тъй като всички човешки разногласия са обяснени и са сведени до минимум в Моите ОТКРОВЕНИЯ! Ако хората познаят Бога в тях, то повярвайте, ЧУДОТО на ЕДИНЕНИЕТО в Дух няма да се остави да го чакате много дълго, а и това е и най-важното условие, без което няма ЕДИНА територия и няма ЕДИНА държава на Планетата Святая Рус!

Отец Абсолют.
20.03.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1274
http://www.otkroveniya.info/tolk4/t4-20.03.14.html
                                                                                                                                                                                                            
 image                                                                                                      
В 9 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, СВОБОДНО И ДОБРОВОЛНО ЩЕ НОСИМ ТВОИТЕ ЗНАНИЯ И ТВОЯТА ВЯРА ИЗ ПРОСТОРИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, ОСЪЗНАВАМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ЗА ТОВА, ПЛАНЕТАТА СВЯТАЯ РУС ДА СТАНЕ ЦЕНТЪР НА ВИСШ ПОРЯДЪК, ЦЕНТЪР НА НОВА МАТРИЦА НА ПРОСТРАНСТВОТО, НОСЕЩИ ВЕЛИКА НЕУТРАЛНОСТ НА НОВИТЕ СВЕТОВЕ И ВСЕЛЕНИ!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, НЕ СИ ПРЕДСТАВЯМЕ СЕБЕ СИ БЕЗ ЕДИНЕНИЕ С ОТЕЦА АБСОЛЮТ, ЗАЩОТО НАШЕТО ЕДИНСТВО Е ОСНОВА НА ЛЮБОВТА И ХАРМОНИЯТА НА ЦЯЛОТО ВЕЛИКО КОСМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО!
АМИН!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 9 часа българско време. Минутки преди 9 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 9 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/
има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.
                                                                                                                                                                 image



Категория: Изкуство
Прочетен: 1591 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 13.04.2014 22:14
Честит празник, нежни, сияйни създания !
Нека всеки ден, всяка жена по света се събужда с усещането, че е здрава и силна, обичана и безценна, че светът я очаква да го дари със своята любов и нежност, доброта и съчувствие, с красота, сила, мъдрост и вяра ! 


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 3628 Коментари: 2 Гласове: 4
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178929
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2014  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31