Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178925 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Октомври, 2013 г.
Как Телепортацията ще промени Света !
Сен Жермен

Здравейте на всички, това е Анди Боярски. Обикновено канализирам единствено моя Висш Аз. Въпреки това, аз бях помолен от Сен Жермен (който влезе много силно енергийно), за да даде това съобщение за телепортацията, която идва скоро към Майката Земя.
Той подчерта значението на това съобщение и ме помоли да го споделя на интернет страницата ни с всички вас ... Има и втора част, която ще публикувам утре или на следващия ден, тъй като не искам да публикувам толкова дълъг текст, и за това го разделям на две.
Втората част разглежда това, което трябва да направите, за да можете да се телепортирате. Надявам се да се насладите на тези информация...

"Поздрави, семейство на светлина, Аз съм Сен Жермен. За мен е чест да говоря пред вас в този красив момент на СЕГА, в това пространство, в което сте. Толкова много сега се разгръща във вашата реалност. Вие сте чували това и преди от толкова много. Да, възнесението чудно се движи напред, защото вие чудно се движите напред. Всичко винаги е Божествено съвършено.
Вие създавате всичко, и какво красиво творение е това. Но нека ви кажа, толкова повече се придвижва напред. Така че много повече ви очаква. Толкова повече много скоро ще бъде тук във вашето съзнателно съществуване, защото вие всички създавате това. Вие всички сте майстори творци по Божествено Раждане, по Божествено Право!
Всички вие сте същества от Светлина и Любов, които са толкова обичани и така ръководени от толкова много. Скоро телепортацията ще бъде тук. Вие ще бъдете в състояние да се телепортирате и буквално да придвижвате физическото си тяло и енергия там, където желаете на красивата Майка Земя.
Това ще се случи с мисъл и енергийна проекция на сърцето, вашето сърце. Само чрез затваряне на очите и мисълта за място, на което искате да бъдете, вие ще бъдете там. Помислете колко прекрасно ще бъде това. Къде ще отидете първо?
И ще бъдете там във физическа форма, както сега сте във физическа форма докато четете това съобщение. Това е мястото, където възнесението ви отвежда. Това е което любовта ви позволява да завладеете. Когато владеете егото, вие владеете емоциите си и намирате Себе си.
Когато намерите Себе си, намирате своето Божествено АЗ СЪМ Присъствие в сърцето си и осъзнавате, че сте Божествени Същества с Божествени дарове от чиста любов. Любовта е всичко, което е, скъпи мои.
Телепортацията ще има драстични положителни ефекти върху вашата планета и върху Вас лично. Искам да ви кажа сега, как светът ще се промени от телепортацията. Ето какво се вижда в предстоящите срокове като вероятности и възможности, дължащи се на телепортацията и текущото възнесение, което се развива Сега в този момент:

1. Вашата транспортна система ще бъде напълно променена и изместена. Автомобили, камиони, мотоциклети, самолети, влакове и кораби вече няма да бъдат необходими. Тези начини на транспорт ще са остарели и вече няма да бъдат в масово производство, тъй като вече няма да има търсене за тях.

2. Фирмите, които произвеждат тези продукти вече няма да съществуват, тъй като вече няма да има търсене на тези продукти за мобилност. Защо да взимате полет и да се забивате в самолета, когато можете просто да помислите за мястото, където искате да бъдете и просто да отидете там за един миг? Да, това идва.

3. Компаниите, които правят по-малки части от тези продукти за мобилност също ще са отживелица. Вече няма да има нужда от гуми, както и фарове, или части, които изграждат тези превозни средства.

4. Всички услуги, свързани с тези индустрии, свързани с тези мобилни средства ще намалеят драстично, или няма да съществуват. Вече няма да има нужда от пилоти, стюардеси, ръководители на полети, таксиметрови шофьори, технически персонал и механици, шофьори на камиони, автокъщи или работници по летищата, включително тези за сигурност. Всички те ще изчезнат, тъй като търсенето ще бъде отстранено.

5. Всички паркинги и летища ще бъдат съборени и зеленина и пейзаж ще заемат своето място, тъй като няма да има никаква нужда от паркоместа и летища.

6. Хотелите и туристическата индустрия ще се променят драстично. Хотелите няма да съществуват по начина, по който съществуват днес, тъй като няма да има нужда да останете през нощта на хотел. Високо издигащите се хотели ще се превърнат в нещо от миналото и ще изчезнат. Хотелските работни места в сферата на услугите ще бъдат отстранени, като прислужнически услуги, обслужване от иконом и трансферни услуги.

7. Вашите пътища и магистрали ще станат призрачни градове и няма да има никаква нужда от автомобили. Няма повече задръствания, без повече закъснения, без повече стрес, няма да ви липсва семейството поради това, че сте заседнали на пътя.

8. Всички общности ще бъдат преустроени. Всички пътища и магистрали ще бъдат съборени и заменени с много зеленина и пейзаж почитащ природата.

9. Вече няма да има нужда от пътища до дома ви, тък като автомобилите вече няма да са необходими. Домовете също ще бъдат преустроени за настаняване на повече зеленина и пейзажи. Паркове и зеленина ще процъфтяват.

10. Всички светлинни и пътни знаци ще бъдат отстранени, тъй като вече няма да има нужда от тях, молове и търговски центрове ще бъдат преостроени към отстраняване на пътища и алеи, позволяващи повече зеленина и пейзажи.

11. Всички автомобилни катастрофи ще бъдат отстранени. Ще живеете без стрес, в чиста среда и ще имате повече време за вас и вашите близки.

12. Замърсяванията ще бъдат драстично намалени, тъй като тези видове транспорт ще си отидат, а с тях и нежеланите газове.

13. Търсенето на нефт или газ, ще бъде близо до несъществуващо и всички големи фирми производители на петрол вече няма да са наоколо. Вашите местни газови компании ще бъдат нещо от миналото, заменени от пищна зеленина. Бензина вече няма да бъде необходим като гориво за предметите, които вече не съществуват.

14. Добива и потреблението на нефт ще бъдат основно несъществуващи, тъй като търсенето няма да го има. Това ще попречи на правителствата да експлоатират други страни за техните природни ресурси.

15. Всички глобални граници и стени ще станат несъществуващи и няма да има разграничаване между страни или граждани, тъй като всички ще се превърнат в една общност на Майката Земя. Вие всички сте Едно, вие всички сте Едно Съзнание на Любовта. Вече няма да има раздяла или ущърб, тъй като ще резонирате на по-висока честота на любовта. Паспортите ще бъдат нещо от миналото, както и всички правителствени агенции, занимаващи се с имиграция. Имиграцията и митниците ще бъде нещо от миналото.

16. Трафик билетите ще се превърнат в нещо от миналото, както и съдебните дела, занимаващи се с автомобилни катастрофи и телесни повреди.

Уважаеми души, има толкова много промени, които телепортацията ще донесе на вашия свят, и за които не съм споменал. Виждате ли как един подарък, който всички вие притежавате ще промени света? Телепортацията е Божествен дар, който всеки от вас има, скъпи души. Той е ваше Божествено право. Въпреки това, само най-чистите сърца ще имат достъп до него ... "

Ще публикувам втората част след ден или два. Тази втора публикация обсъжда какво трябва направите, за да сте в състояние да се телепортирате. Изпращам на всички ви любов и много благословии ...

С Любов - Анди

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
http://www.самосъзнание.com/2013/10/teleportaciqta-shte-promeni-sveta.html#sthash.DNhmn6I8.dpbs
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/10/blog-post_9469.html


image

Какво трябва да направите, за да се Телепортирате?!
Сен Жермен

Здравейте на всички, ето втората част на ченълинга със Сен Жермен. Изпращам на всички ви любов и много благословии ...
Анди

"..Само най-чистите сърца, които са пълни с нищо друго освен дълбока любов към всички същества и към себе си, ще се телепортират. Телепортацията идва от сърцето, от ценното ви, изпълнено с любов сърце.
Когато се телепортирате, всичките ви великолепни енергии са преместени в невероятното ви сърце от физическото ви тяло, и след това комуникирате със сърцето енергийно, а не с ума или егото, което позволява да бъдете физически преместени на мястото, където искате да отидете.
Уважаеми благородни сърца, ще се телепортирате, когато можете да бъдете наистина открити и честни към себе си, и се приемете като ценно Божествено Същество на Светлината. Всички вие сега се пробуждате съзнателно, осъзнавайки кои сте и намирайки излъчващото АЗ СЪМ Присъствие, намирайки Себе си.
На какво красиво пътешествие сте всички вие, скъпи приятели. Вие ще се телепортирате, когато можете честно да простите на себе си и на другите за миналото и когато обичате себе си като никой друг. Вие ще се телепортирате, когато чувствате дълбока, състрадателна и чиста любов към всяко скъпоценно и почитано същество от красивото ви сърце.
Това е вид умиране, докато сте живи, което трябва да се случи. Вие изваждате и ефективно убивате в известен смисъл всички нежелани неща, които не са чиста любов, всички неща, които причиняват ненужно разделение и постоянно чувство на неудовлетвореност в живота ви. Ако имате гняв или отчаяние в сърцето си, няма да се телепортирате.
Ако имате негодувание или срам, или вина, или липса на любов към себе си, няма да се телепортирате. Всяко съдене или критика със сигурност също няма да ви отведе там. Това са всички трето-измерни ниски енергии, които имат по-ниски нива на съзнание, които не поддържат телепортация.
Трябва дълбоко и страстно да обичате всички, винаги трябва да прощавате на всички за всичко, което са казали или направили срещу вас. Трябва да простите на Себе си, не трябва да сте сърдити или ядосани, или наранени от някого и трябва да приемете всички такива, каквито са, Божествени Същества на Любовта. Как гледате другите? Обичате ли ги безусловно от сърцето?
Можете ли да ги обичате дори и ако са ви наранили дълбоко със своите действия или думи? Можете ли да не сте разстроени или ядосани? Можете ли да не бъдете злопаметни? Могат ли невероятните ви сърца да са отворени, а не затворени? Вие трябва да разберете, че вие всички сте едно съзнание и трябва да приемем този факт.
Нито едно от тези неща не съществува в по-високите нива на съзнанието, към които сте се запътили. Всичко в скъпоценните ви животи винаги е перфектно отразено обратно към вас от външната среда. Това, което виждате, е това, което получавате. Как възприемате другите? Дали е с дълбока и страстна безусловна любов?
Или е с негодувание, гняв, ревност или завист? Вашето усещане за другите е винаги перфектно огледало и отражение на вас. Каква е реакцията ви, когато някой ви е ядосан? Ангажирате ли се, защитавате ли се и отвръщате ли обратно? Скъпи мои приятели, когато уроците ви са наистина научени, драмата в живота ви ще приключи и всичката карма ще бъде балансирана. Въжетата и прикачените неща след това си отиват.
Когато нежеланата драма свърши, няма нищо друго, освен чиста, дълбока любов. Какво друго би могло да бъде? Няма друг слой, който да се отстрани по това време. И всичко, което е останало е чиста любов, всичко останало сте ВИЕ.
Всичко, което е останало е чистотата и красотата на сърцето ви. И с чистотата на сърцето идва дълбокото разширяване на съзнанието, прекрасното съзнание, което е чиста любов, любовта няма граници или разделения, тъй като ставате едно с Източника. Без граници или разделение идва телепортацията и много повече.
Също така, трябва да сте наясно с начина, по който се отнасяте към другите. Егото е много силна част от вас. Как говорите с хората? Казвате ли неща основани на егото? Внимавайте как проектирате думите си върху другите. Казаното от вас може да не е толкова важно, колкото как е казано.
Как другия човек се чувства, когато слуша думите ви? Може да сте прави в съдържанието на думите си, но обиждате ли го подсъзнателно от тона или начина на своите устно или писмено изявени думи? Моля, практикувайте смирение и благодат, тъй като те са прекрасни добродетели, когато говорите с другите.
Скъпи приятели, винаги поставяйте себе си в обувките на другия човек и си задавайте въпроса, как се чувстват другите на базата на това, което сте казали или на базата на това, което сте направили. Всичко се свежда до чистотата на ценното ви, дълбоко любящо сърце. Сърцата ви трябва да са отворени и изпълнени с безусловна любов към себе си и към всички хора, за да бъде телепортацията във вашата реалност по съзнателен начин.
Когато почувствате, че сте достигнали тази чистота, тази дълбока и страстна любов, вие ще чувствате щастие и тотално блаженство в живота си. Щастливи или тъжни сте сега? Депресирани ли сте или чувствате ли се ядосани сякаш животът не е справедлив? Възможно ли е да криете чувствата си вътрешно и да не искате да ги решите. Не можете да избягате от себе си.
Не се страхувайте да се изправите срещу себе си. Чувствате ли се сякаш искате да обвините другите за неща в живота си, които не са си на мястото? Ако чувствате тези неща, вгледайте се дълбоко в ценното си сърце. Запитайте се защо се чувствате по начина, по който се чувствате. Призовете своите водачи или ангели на помощ.
Попитайте мен, аз съм винаги с вас, само с мисълта си и съм там, за да ви помогна. Има един урок, който не е научен още. Ако чувствате, че хората са за вас, те проектират вътрешните ви чувства и мисли, тъй като винаги проявявате своите чувства и мисли, добри и лоши.
Вие сте могъщи творци. Създайте магическа любов, приятели мои, не ниски вибрации. Вашите вътрешни мисли и чувства винаги са отразени обратно към вас отвън, от хората в живота ви. Това е вашето творчество, отново добро или лошо. И ако те ви причиняват дискомфорт, значи има вътрешен дискомфорт вътре във вас.
Трябва да премахнете този слой на дискомфорт от себе си. Трябва дълбоко да обичате себе си повече и да се приемате повече. Всеки човек в живота ви показва един аспект на вас. Какво виждате? Дали е любов и щастие, и блаженство? Или е нещо друго?
Майсторството над емоциите и себе си е много трудно. Майсторството над любовта е още по-трудно. Но това е вашия път и пътя, на който всички са. Уважавайте всяка душа и помагайте на всяка душа по пътя й по любящ, сърдечно базиран начин. Почитайте всяка душа, за това което наистина е отвътре, Божествено Същество на Любовта. Помогнете на всяка душа, на която почувствате, че трябва да бъде помогнато, ако тя иска вашата помощ.
Вие всичките сте скъпоценни Работници на Светлината, които ще помогнат за довеждането на телепортацията и много повече за масите на Майката Земя, тъй като пробуждането ще продължи да се развива за колектива. Те ще се нуждаят от вашата сила, характер, убеждение, знание, състрадание, мъдрост и майсторство.
Вие сте тези, за които чакахте. Бъдете Възнесените Владици, които всички вие сте. Не можете правилно да научите някого на нещо, което не сте напълно усвоили. Преди да можете да овладеете телепортацията, вие трябва да овладеете себе си, и трябва да намерите тази дълбока любов в скъпоценното си сърце и да позволите на тази чистота на сърцето да тече грациозно.
За да овладеете себе си, трябва да овладеете емоциите си и да управлявате емоциите си като разберете, че всичко, което изпитвате на Майката Земя ви прави по-чисти духовни същества. Така че регулирайте своите мисли и действия за тези преживявания и гледайте как се променя живота ви. Просто плувайте в дълбока любов. Приемете всичко такова, каквото е.
Отново, обичайте всички дълбоко, уважавайте всички, усмихвайте се на всеки, помагайте на всеки, който можете и вярвайте, че всичко винаги е Божествено съвършено, което винаги е. Как може да не бъде? Бъдете щастливи и се чувствайте благословени да сте тук в тези великолепни времена. Телепортацията ще дойде при вас, но чистотата на сърцето е от ключово значение. Първо тя трябва да се усвои. Можете да го направите.
Ценните ви сърца трябва да бъдат отворени. Премахнете всички нежелани разделения от вашето същество, че сте по-добър от някой друг, че сте по-високо, отколкото някой друг, че сте по-умен от някой друг. Това е разделяне и не е любовта или чистотата на сърцето.
Когато сте готови за телепортация, вашата красива душа ще знае. Енергиите ще бъдат около вас, позволявайки ви това да се случи за вас. И когато телепортацията дойде, всеки ще иска да знае как правите това. Очите им няма да повярват на това, което виждат. Ще питат как можеш да движиш физически тялото си от едно място на друго?
Нека ви кажа, скъпи приятели, телепортацията ще се разпространи и средствата за масова информация ще трябва да покажат това. Мислите ли, че хората няма да ви слушат? Дали сте им физическо доказателство пред очите им. Разбира се, че ще се вслушат.
Те ще се събудят, защото ще ги събудите с думите си, сега те не могат да ги отрекат и да ви отпишат, тъй като те са видели с очите си доказателствата. Те ще разберат какво е духовност, защото вие ще им кажете и телепортацията ще дойде ръка за ръка с разкриването пред масите. Звънците и будилниците ще изгаснат в душите им.
Вие сте почти там. Последните мощни енергии ви отвеждат там, но трябва да извършите упорита работа. Трябва да сте с чисто сърце. Трябва да обичате от сърцето си толкова дълбоко и толкова чисто всички около вас и най-вече себе си. Вашето отворено чисто сърце е това, което ще ви отведе там.
Вашата безусловна чиста любов трябва да бъде в сърцата ви, тъй като любовта е всичко, което е, скъпи сърца. Аз ви поздравявам сега с цялата си любов, тъй като обичам всички вас, толкова дълбоко. Любовта ми вече тече към всички ви от сърце на сърце, аз съм с вас. Аз съм Сен Жермен."

С Любов - Анди

Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
http://www.самосъзнание.com/2013/10/kak-da-se-teleportirate.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/10/blog-post_2105.html

Категория: Изкуство
Прочетен: 1818 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 15.10.2013 09:51
08.10.2013 г.
"Божествена монархия или какво ви очаква" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Ето вече девет години Аз ви придвижвам към това – във вашето Съ-Знание не само да се е оформил образът на Божествената монархия, но и в реалността на все още Плътния план вие да сте формирали Началото на Началата на бъдещето, на това бъдеще, което очаква всички хора на Планетата, сега вече с името Святая Рус!
2. Много Знания ви бяха дадени, за да може вие, в Момента на ИСТИНАТА, без колебание нито за минута, да изградите съвсем естествено това, което Е (СЪМ) Божествена регулярност във Вечността, тъй като не може да бъде едно нещо на върха, а друго долу (при вас), и в съответствие с Канона на Вечността „Каквото Горе, това и Долу”, Божествената регулярност във Великия КОСМОС трябва да се отрази на Планетата (в Плътния план) като Божествена монархия!
3. Всичко, което е създадено от Бога във Вселената, носи в себе си не само фрактално подобие, но и същите тези възможности, каквито има и Отецът Абсолют, затова и както ви говорих, при това ви го казвах многократно, Великото СЪВЪРШЕНСТВО на ПървоТвореца се отразява на вътрешното СЪВЪРШЕНСТВО на всички Негови частици!
4. Защо възникват във вас въпроси за вашето бъдеще? Та нали всичко е вече предопределено, дори и заради това, че в основата на вашето съществуване, или в основата на вашия ВЕЧЕН живот, лежи Вечното УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Творящото Начало на Началата, а всички проблеми, от които ето вече колко време, и по-точно, колко векове, хората не могат да се отделят, са свързани с това, че имайки Великия потенциал на Бог, своето вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО и възможността си да творят Ново Пространство хората са насочили изключително към войни помежду си, заставяйки Ме Мен да страдам, тъй като СЪВЪРШЕНСТВАТА не могат да изграждат своята еволюция (усъвършенстване) върху унищожаването на СЪВЪРШЕНСТВА!
5. Целият научен и технологичен прогрес, не само на вашата Пета раса, но на всички предишни цивилизации, е бил замесен върху необходимостта от унищожаване на себеподобни заради управление (ВЛАСТ) над Съ-Знанието на победената страна, което е породило изкривено Съ-Знание – Съ-Знание на Тъмата, поддържано от Луцифер, когато понятията ВЯРА, истинна ВЯРА, се подменят с изкривени, а още по-точно, с лъжливи представи на религията на Луцифер!
6. Вие самите прекрасно разбирате, че Духовното насилие процъфтявало осем века под името „ИНКВИЗИЦИЯ” е довело до това, че служенето на Бога повсеместно се е подменяло на служене на Луцифер, за когото Съ-Знанието на Духовно СВОБОДНИЯ човек е било неприемливо, затова и служенето на Бога, възможността за СъТворчество на човека с Бога се е подменяло със служене на „златния телец”, тоест, се е подменяло с Духовно робство!
7. Сега много от нещата могат да се преразгледат през призмата на Великите Преображения, които се случиха, а и още ще стават единствено благодарение на вашата ВЯРА и настойчивост, защото, ПОВЯРВАЙКИ на Бога, вие успяхте да откриете в себе си Духовната близост на вашите Сърца и Духовното, подчертавам, ИСТИННОТО Духовното ЕДИНЕНИЕ, което е много по-силно от родовите или семейните ви взаимоотношения!
8. Днес, когато вие вече сте направили твърде много и сега стоите на прага на Последния Изпит на Века, когато за вас най-неочаквано ви се е открило не само вашето фрактално подобие на Самия Отец Абсолют, но и вътрешното ви СЪВЪРШЕНСТВО на Бог, безусловно вас ви е заинтересувало вашето бъдеще, което Аз, ето вече девет години ви откривам за вас, за вашето все още неподготвено Съ-Знание, и при това ви го откривам изключително внимателно, тъй като неподготвеното Съ-Знание, или с други думи казано, неадаптираното Съ-Знание, така както Аз ви говорих, може да си направи с вас самите „лоша шега” на пълно неприемане на Божественото Пространство!
9. В предишните Послания Аз говорих, а по-добре е да кажем, Аз ви разкривах, че е важно вие да разберете и да ОСЪЗНАЕТЕ своята МИСИЯ в Плътния план, и ви открих Историята на вашето (на Боговете-хора) слизане от Олимп на Небесата в Плътния план – план на изпитания и еволюции (на УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ) на Съ-Знанието, тоест, на вашето ЗАВРЪЩАНЕ (вече на нивото на Съ-Знание на хора-Богове) на Олимп на Боговете!
10. Аз ви подготвям, подготвям вашето Съ-Знание към това, вашето свободно и доброволно УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ да ви помогне на вас самите, и преди всичко на вас самите, да видите в себе си Бога, да видите в себе си Неговото СЪВЪРШЕНСТВО и уверявайки се в своя Божествен произход, да се съедините в Дух и да завършите еволюционния кръг „Бог – човек – Бог”, което вече окончателно да потвърди пред ВСИЧКИ БОЖЕСТВЕНИ СИЛИ, пред ВСИЧКИ ВСЕЛЕНИ, че ЧОВЕКЪТ Е (СЪМ) Висша според нивото си на развитие СЪЩНОСТ, нямаща аналози в Пространството на Великия КОСМОС, доказала своята способност САМОстоятелно да твори Вселени от Висш порядък!
11. Под понятието „Висш порядък” вие трябва да разбирате (а Аз това го обяснявам ето вече девет години) СЪВЪРШЕНСТВОТО на Праматрицата на Пространството, което се съхранява единствено благодарение на Каноните на Вечността и Пирамидата на Вечността оглавявана (на Върха) от Отеца Абсолют!
12. Божествената монархия, основавайки се на Канона на подобието, или в съответствие с Канона „ каквото Горе, това и Долу”, също така трябва да има Връх, който представлява върха в еволюцията на Съ-Знанието (връх Вечен, непрекъсващ еволюцията си) и който трябва да потвърждава присъствието на Творящото Начало на Началата, въплътено в човека (частицата на Отеца Абсолют), Съ-Знанието на който Е (СЪМ) връх на обединеното СЪЗНАНИЕ на човечеството или на всички проявени частици на Бога!
13. Аз на вас практически вече съм ви разкрил структурата или Пирамидата, на многостепенното Божествено Пространство, в което всичко е подчинено на Канона за целесъобразността и Великата еволюция, тъй като Вечното УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ и Е (СЪМ) ПОКОЙ НА ВЕЧНОТО ДВИЖЕНИЕ! Затова човечеството и по-точно, вие Славяните-Арийци, върнали НЕУТРАЛНОСТТА на Боговете във Великия КОСМОС, сега трябва да изградите същата такава Пирамида на Висша справедливост, която в условията на управление на Луцифер е било невъзможно да се изгради, защото несправедливостта и Духовното робство, подчиняването на висшата власт са разлагали Съ-Знанието на Божествената Същност с името „ЧОВЕК”, формирайки от частицата на Бога Духовен роб!
14. Повтарям, днес, когато лъжата и несправедливостта, заложени в Съ-Знанието на хората от Луцифер, престават да съществуват, особено в Съ-Знанието на новораждащите се поколения от хора на Новия век, и за тези, които са приели и са утвърдили в себе си Правото на Свободна воля (дарена на хората от Самия Отец Абсолют), се е появила уникална възможност да се изгради в Плътния план структура, напълно подобна на Небесата, отразяваща многостепенността на Пространството и стремежа към СЪВЪРШЕНСТВО на Богове!
15. Повярвайте Ми, все още никога до сега за хората (за човечеството) не е имало никаква възможност и никакъв шанс да изградят Божествено Пространство на Висша справедливост, тъй като в Пространството, контролирано от Самия Луцифер, всяко различно мислене се е пресичало, и при това се е пресичало изключително жестоко!
16. Заслугата на Славяните-Арийци се състои и точно в това, че те успяха посредством своето Духовно ЕДИНЕНИЕ да сломят тази ситуация на несъответствие с Божествените Канони и да дадат възможност на всеки човек на Планетата, включително и разбира се, и на „малкия” човек, да почувстват в себе си Бога и да почувстват в себе си способността не само да променят Света, но и в СъНастройка с Бога, да творят Нови светове и Нови Вселени!
17. Вие, със своята ПОБЕДА, събудихте в хората разбирането, че човек Е (СЪМ) БОГ, Е (СЪМ) холограма на Божественото Пространство и че за СЪТВОРЯВАНЕТО на Ново СЪВЪРШЕНСТВО няма никакви прегради, а най-важното, вие открихте в хората ОСЪЗНАВАНЕТО на възможностите им за СъТворчество с Бога, и тази реалност на СЪВЪРШЕНСТВО Е (СЪМ) неразривната връзка на Бога с всички Свои частици, способни да се обединят Свободно и Доброволно в ДУХОВНО ЕДИНО ЦЯЛО!
18. Много неща са се променили и колко още ще се промени в Съ-Знанието на хората, изведнъж осъзнали своята СЪПРИЧАСТНОСТ с Бога, своето РОДСТВО с Бога, своето ЕДИНСТВО с Бога, и разбира се, своето ЕДИНСТВО с всички частици на Бога в това многостепенно Пространство от Висш порядък!
19. Затова, говорейки днес с вас за вашето Бъдеще, Аз ви приближавам към ОСЪЗНАВАНЕ на това, че днес Светът ще бъде управляван, и по-точно ще започне да се управлява от Висшата справедливост и МЪДРОСТ на Боговете, заложени във всеки човек при сътворяването му, тъй като това е ДАР от Бога за всички Свои частици!
20. Осъзнаването на това, че във всеки човек ИМА СЪВЪРШЕНСТВО на Бог, трябва да придвижи хората към изграждане на Нова регулярност – регулярност на Божествено Пространство, в което единствено ВЕЧЕ (Велико ВЕЧЕ на свободните Духом хора) е способно да управлява Пространството, когато само ЕДИНОДУШИЕТО Е критерий за Висша справедливост, критерий за присъствие на Бога на Земята!
21. Затова и проведените от вас Велик Събор и Велико ВЕЧЕ на Началото на Началата показаха не само на хората, но и на Небесата, че периодът на Духовно насилие и Духовно робство ЗАВЪРШИ, и при това – ЗАВЪРШИ ЗА ВИНАГИ, и сега Духовното съобщество на свободните Духом хора, и по-точно Моето Движение, Е ЕДИНЕНИЕ на хора, разбиращи, че Духовното ЕДИНЕНИЕ – е сила, и е не просто сила, а Е Сила на Бога, Е вече проявяващ се контур или рамка на Нова регулярност – регулярност на СЪВЪРШЕНИ Духом хора!
22. За Мен не би имало никакъв смисъл да ви събирам просто така. Аз събрах в Движението единствено тези, които вече са преминали изпитанията Духом и които вече са ОСЪЗНАЛИ, че Духовното ЕДИНСТВО Е основа на Божествената регулярност, и тези които са разбрали, че Движението на Бога Е рамка на Новата регулярност, и по-точно, на Божествената монархия!
23. Затова и пределно трудният процес на формиране на Движение на хора в Съвършен Дух, в определен смисъл вече Е формиране на Божествена монархия, представляваща отражение в Плътния план на Божествената Пирамида на Вечността, Пирамидата от Висш порядък, в която всеки човек трябва да разбира, че Движението на Твореца с неговите Духовни Съвети (ВЕЧЕ) на всички нива на Пирамидата от Висш порядък вече започва да се издига в ЕДИНЕН ОРГАНИЗЪМ на Духовен МОНОЛИТ, в който по-ниско стоящото ниво се подчинява на по-високо стоящото, където властва целесъобразността, комплементарността и ЕДИНСТВОТО в Дух!
24. Божествената монархия започва вече да се проявява не под формата на безусловна власт, а в СъТворчеството на хората с Бога, което само по себе си е уникално, тъй като казаното в Моите Послания, че хората-Богове и Самият Бог са ЕДИНИ и че никакви сили на Задържане сега вече не могат да нарушат това ЕДИНСТВО, се потвърждава, защото във вас вече е проявена ЛЮБОВТА и МЪДРОСТТА на Богове!
25. В съответствие със структурата на Движението, основа на която се явяват Божествените Канони, а не човешките закони,, хората започват да създават не правно Пространство на Плътния план, а Божествено Пространство на Висша справедливост, в което основа се явява Любовта и Духовното ЕДИНЕНИЕ, тоест, Висшият порядък на Вечността!
26. Днес, в този ден, Аз искам още веднъж да потвърдя, че на върха на Пирамидата на Вечността трябва да стои Моя Посланик, който със своето служене на Бога е доказал, че той и единствено той може и трябва да поеме върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за Моето Движение и за бъдещето на човечеството, осъзнало, че няма повече натиск от силите на Тъмнината, и че критерий за бъдещето на хората Е единствено Любовта и Висшата справедливост, тоест, основа за бъдещето на Шестата раса Е Духовното ЕДИНЕНИЕ на всички проявени частици на Бога!

Отец Абсолют.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1198
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-08.10.13.html
 


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 947 Коментари: 0 Гласове: 1
06.10.2013 20:59 - Концентрация !
03.10.2013 г.
"Концентрация" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Вашият Изпит на Века вече върви с пълен ход, принуждавайки хората да видят това, какво те са скривали от себе си, криейки го от своята Съ-Вест, и по-точно, от своето вътрешно Висше „Аз”, и сега на тях им се налага да се срещнат с това, което те са скривали в подсъзнанието си под най-причудлива форма, принуждавайки се да приемат или да се откажат от това, тъй като ПРЕЧИСТВАНЕТО, което е докоснало днес всеки и всички, е или приемане на греховете или Покаяние!
2. Този труден Изпит, фактически – Изпит за ПРЕЧИСТВАНЕ, трябва да бъде преминат успешно, защото ако човекът осъзнава своето ПАДЕНИЕ и търси пътя за ПРЕЧИСТВАНЕ, то може да се каже, че той е на пътя към Бога, та нали в Дуалния свят, при собствена Дуалност, без признаването на своите грешки и осъзнаване на своето Духовно ПАДЕНИЕ, не може да има ПРЕЧИСТВАНЕ, не може да има път към Светлината!
3. Повтарям, този Изпит на Века, който хората започнаха да вземат, ще трябва да бъде преминат от всеки, тъй като Аз искам да видя тяхното искрено РАЗКАЙВАНЕ, тоест ПРЕЧИСТВАНЕ, и разбира се, движението на хората към Божествената Светлина, в Моето Воинство на Светлината на хората-Богове!
4. Хората трябва да разбират, че те все още не са хора-Богове, та нали Аз само обозначих ориентир и дадох възможност за Духовно ВЪЗВИСЯВАНЕ до висотите на Съ-Знание на Божествена Същност (до ХристоСъзнание), способна в СъНастройка с Мен да прояви в себе си тази Велика частица на Бога, която не само Е (СЪМ) потвърждение на фракталното подобие на човека на Бога, но и е реализация на Правото на Свободна Воля да стане човек-Бог!
5. Вие сега преминавате по сложния път на ЗАВРЪЩАНЕТО си към Бога и всичко човешко, всичко наслоено, не трябва да ви спира в този момент на ИСТИНАТА, когато ЗАВРЪЩАНЕТО ви към Бога става доминанта на вашето ВЪЗВИСЯВАНЕ до такова Духовно ниво, което би ви позволило да видите мащаба и задачите не само на своето проявление в Божественото Пространство, но и смисъла на своето СЪТВОРЯВАНЕ от Бога за изпълнение на НЕГОВИЯ План за събиране на частиците, достигнали до нивото на съвършенство на Богове в Едно Велико ЦЯЛО!
6. Вие преминавате през Етап на установяване на Единно ЦЯЛО в Дух способно да осъзнае своето ЕДИНСТВО не просто като необходимост за спасение, а като необходимост за СъТворчество с Бога, тъй като, ако няма СъТворчество с Бога, то тогава няма и никакъв смисъл или целесъобразност в творенето на човека, защото веднъж сътворени от СЪВЪРШЕНСТВОТО да бъдат СЪВЪРШЕНИ, хората са просто задължени, преминавайки през всички терзания на ученичеството, да достигнат до равнището на СЪВЪРШЕНСТВО НА БОГ и да се разтворят в НЕГО, като органически единна част от Великото Пространство на Разума, творящ СЪВЪРШЕНИ Светове и Пространства!
7. Задачата и целият замисъл на сътворяването на човека е бил прост и едновременно с това и много сложен, защото частицата, така както Аз ви говорих, холограмата на Висше СЪВЪРШЕНСТВО, би трябвало по време на своята САМОстоятелна еволюция да достигне до ниво на СЪВЪРШЕНСТВО, след което Свободно и Доброволно, осъзнавайки себе си като част от Великата Холограма, да влезе в пъзела, във Великото Единно ЦЯЛО, при това като неотделима част от Творящото Начало на Началата!
8. Вие почти достигнахте до тази точка на Началото на Началата и част от вас стоят вече на границата на СЪВЪРШЕНСТВОТО – на това СЪВЪРШЕНСТВО, което открива пътя към Единението на хората-Богове с Бога, и това ВЪЗСЪЕДИНЯВАНЕ (тази СРЕЩА) Е (СЪМ) Моментът на ИСТИНАТА, който не само Аз, Отецът Абсолют, но и ЦЯЛАТА Йерархия на СВЕТЛИНАТА са чакали не едно столетие, като НАДЕЖДА за това, че Великата Програма за трансмутация на Боговете в хора, а след това, на хората в Богове, ще завърши успешно, доказвайки, че частицата (отделната холограма) на Бога е способна в своята еволюция (свободно и доброволно) да достигне до Върховете на СЪВЪРШЕНСТВО на Бога!
9. Днес (Аз сега се обръщам към подготвената част от човечеството – към Великите Славяни-Арийци, започнали в своето време този Велик Проект на Бога) Аз искам да кажа, че настъпи вашето време, и вие, съгласилите се да служите на Бога, трябва да преминете достойно Последния Изпит, този Етап на ВЪЗВИСЯВАНЕ, и по-точно на ЗАВРЪЩАНЕ към Бога, концентрирайки своето Съ-Знание само върху една цел – целта, ЕДИНЕНИЕ с Бога!
10. Ето кога ще ви потрябва КОНЦЕНТРАЦИЯ на Свободната ви Воля, тъй като всяко отвличане от тази Велика цел на ЕДИНЕНИЕТО с БОГА, тоест, на ВЪЗВИСЯВАНЕТО до нивото на човек-Бог, може да доведе не само до лична катастрофа, но и до катастрофа от Вселенски мащаб, защото днес вие се издигнахте на тази степен на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, от която се открива изглед върху Божествения Свят на СЪВЪРШЕНСТВОТО, а за тези, които успешно са преминали Висшата Школа на ОТКРОВЕНИЯТА, Школата на учениците на Самия Отец Абсолют, се откриват Плановете на Бога, Плановете за СъТворчество между човека-Бог със Самия Бог!
11. Този мащаб на СъТворчество като завършващ акорд в еволюцията на човечеството, се открива, повтарям, засега само на тези, които стоят в Авангарда на Силите на Светлината и които са концентрирали своето Съ-Знание върху една и единствена цел – върху целта за ВЪЗСЪЕДИНЯВАНЕТО (СРЕЩАТА) на човека-Бог с Бога, доказвайки на себе си, чрез своето СЪВЪРШЕНСТВО, че СЪВЪРШЕНСТВОТО е сътворило не просто Свое фрактално подобие, а истинно СЪВЪРШЕНСТВО!
12. Повярвайте, днес настъпва този Велик Момент на ИСТИНАТА, който доказва на Всички Вселени, че Великият ЕКСПЕРИМЕНТ на Бога, потвърждаващ, че всяка, дори и най-малката частичка на Бога в своята еволюция, в своето свободно САМОусъвършенстване, задължително достига до висотите на Творящото Начало на Началата, е завършил успешно, а това на свой ред доказва, че Божественото Пространство във всичките Му проявления Е (СЪМ) СЪВЪРШЕНСТВО!
13. Вие (хората) изпълнихте Великата Програма на Бога и сега, концентрирайки своята вътрешна енергия, трябва да преминете етап на собствено ПРЕЧИСТВАНЕ, който трябва да покаже, и преди всичко на вас, на самите хора, че те са се издигнали на върха ОЛИМП и че хората-Богове и Бог са ЕДИНИ и са ЕДИНИ ЗА ВЕЧНОСТ!
14. Аз ви подарих време за съсредоточаване, а сега Аз ви дарявам и време за концентрация на енергия, тъй като се приближава настъпването на Момента на ИСТИНАТА, и сега единствено от вас самите зависи времето на настъпване на Момента на вашето ВЪЗВИСЯВАНЕ в ДУХ, и разбира се, на вашето ВЪЗСЪЕДИНЯВАНЕ (СРЕЩА) с Бога!
15. Повярвайте, все още никой от хората не се е издигал до такова равнище на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, за да мога Аз, Самият Отец Абсолют, да потвърдя, че нивото на Съ-Знание на хората е достигнало до възможността за ВЪЗСЪЕДИНЯВАНЕ (СРЕЩА) с Висшия Космически Разум или с Творящото Начало на Началата!
16. Днес въпросът е поставен за вас по следния начин: да приемете осъзнато Моите ДУМИ, тъй като „детският възторг” в някои от вас, тоест тези от вас, които са приели Моите Думи без дълбок анализ, може да ги отведе в дебрите на собственото им Его и Духовна самозаблуда, затова и спасявайки ви от попадане в Тъмнината, Аз съм просто принуден да проведа Изпит за Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ и ПОКАЯНИЕ, без които всичко, което Аз сега ви казах, е просто неизпълнимо!
17. Аз ви разкрих пътя за вашето Духовно ВЪЗВИСЯВАНЕ и ВЪЗСЪЕДИНЯВАНЕ (СРЕЩА) с Бога и сега очаквам от вас промисъл на нивото на хора-Богове, за които Бог Е (СЪМ) СЪВЪРШЕНСТВО и Е (СЪМ) този единствен Ориентир, заради който си струва да се живее!
18. Днес вие преминавате през последния Изпит за Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ и ПОКАЯНИЕ, и сложността на този Изпит на Века се състои в това, че този изпит го приемам АЗ САМ в условията на Плътния план – в условията на вашето проявление, в условията, когато изкушенията и съблазните на Мамона ви обкръжават, при това ви обкръжават доста плътно, и когато Мамона все още се опитва да си върне загубените позиции!
19. Повтарям: единствено концентрацията на вътрешната енергия на човека може да му позволи в условията на изкушенията на Плътния план все пак да премине всички съблазни на Мамона, и ПРЕЧИСТЕН Духовно, да се издигне до Върховете на Духовното СЪВЪРШЕНСТВО, на Божествения ОЛИМП – Там, където Аз, Отецът Абсолют дълго, дори и твърде дълго, очаквам всички Свои частици, преминали през „мелницата” на своите инкарнации!
20. Затова днес искам още веднъж да ви напомня не толкова условията на вашето РОДСТВО с Бога, но и това, че вие бяхте СЪТВОРЕНИ от Мен в ЛЮБОВ, заради Великия Експеримент на Бога, доказващ, че всяка частица (холограма) еволюирайки е способна да достигне до висотите на СЪВЪРШЕНСТВО на Бог!
21. Днес Аз мисля, че вече в никого няма съмнение в това, че Проявения план и неговите изкушения нямат нищо общо с Програмата за Духовна еволюция на човечеството и той трябва да бъде разглеждан от хората единствено като поредния Изпит за Духовност, който те трябва да преминат задължително, но който по никакъв начин не е свързан с тяхното бъдеще!
22. Повтарям: Плътния план като Изпитен етап, идва и си отива, а за хората остава само Духът, само еволюцията на Съ-Знанието, само Тънките планове, които много скоро ще станат достъпни за тези от вас, които преминат успешно днешния Изпит на Века – Изпитът за Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ!
23. Затова, преминавайки Изпита на Века, не се оглеждайте, не свързвайте сегашните условия на Плътния план със своето Бъдеще и не лелейте призрачни надежди за това, че нещо от сегашното ще ви послужи Там, във Великото Бъдеще на Шестата раса! Повярвайте, вие преминавате Изпит в Нов Свят и нищо от миналото на вас няма да ви потрябва Там, където властва Великия ДУХ на ЕДИНЕНИЕТО с Бога!
24. Постарайте се да се концентрирате върху това, че вашето ЕДИНЕНИЕ помежду си Е (СЪМ) ЕДИНЕНИЕ в ДУХ, и най-вече, ЕДИНЕНИЕТО, и по-точно, ВЪЗСЪЕДИНЯВАНЕТО (СРЕЩАТА) с Бога Е (СЪМ) Главна ваша ЦЕЛ, и нищо друго не е нужно и няма да ви потрябва от миналото тогава, когато настъпи МОМЕНТЪТ НА ИСТИНАТА, който НЕБЕСАТА чакат, и колкото и да ви е странно, чакат го и самите хора, разбирайки, че животът без Бога в Душата няма никакъв смисъл!
25. За някои от хората вече настъпва МИГ на ПРОЗРЕНИЕ, тъй като на взелия Изпита за Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ му идва ПРОЗРЕНИЕ за смисъла на човешкия живот и като следствие, пълно преосмисляне на своите възгледи, на своите позиции за СЪВЪРШЕНОТО Пространство на Божествена регулярност, което е обкръжавало и обкръжава човека като Велик ДАР на Бога за Своето фрактално подобие!
26. Днес вие достигнахте точката на вътрешно Незавръщане, днес вие вземате Изпит за вътрешно ПРЕЧИСТВАНЕ, ПОКАЯНИЕ и Велико ОСЪЗНАВАНЕ на себе си като частици на Бога, и от резултата от този Изпит, повярвайте Ми, зависи не само съдбата на всеки човек, но и съдбата на цялото човечество, тъй като Духът, а не Материята, е важен за хората, издигнали се в своето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ до нивото на ХристоСъзнание!
27. Опитайте се да концентрирате върху Моите Думи, защото всичко останало за вас няма смисъл Там, където на върха на Олимп, така както вече ви казах, отдавна ви чакам Аз!

Отец Абсолют.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1195
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-03.10.13.html
 


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 954 Коментари: 0 Гласове: 1
30.09.2013 г.
"Изкушение и наказание" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Вие (хората) днес встъпвате в Нов и много сложен Етап от вашата проверка за Истинна ВЯРА, и най-вече, за проверка на възможностите ви за СъТворчество не само и не толкова помежду си, колкото за проверка на възможностите ви за СъТворчество със Самия Отец Абсолют!
2. Вие преминахте и преминахте успешно, всички свои изпитания в Плътния план, вие в много от нещата успяхте, но човекът (и на вас това ви е добре известно) не е само материална обвивка, но и многостепенно Пространство, или така, както вие сте свикнали да говорите, ИМА още и Тънък план!
3. От днешния ден за хората започва Изпит на Тънкия план, да премине който за човека ще е много по-сложно, отколкото видимите терзания и голготи на Материалния Свят, тъй като тези Изпити ги взема не самия проявен човек, а неговото Съ-Знание, неговото вътрешно Висше „Аз”, и при тези условия никакви подсказки, а още повече „пищови”, няма да могат по никакъв начин да му помогнат!
4. Аз вече ви говорих, че вие успяхте да победите армията на Тъмнината, възглавявана от Самия Луцифер, но тази Победа е необходимо още да се докаже и този Изпит на Века, който ви предстои да вземате (а някои от вас вече са пристъпили към вземането на последния, но много важен Изпит на Духа), трябва да бъде преминат все още и да докажете Единствено на Мен, на Отеца Абсолют, че вие сте чули Моя Избор и не само сте се съгласили, но и сте Ми потвърдили, че Аз бях прав, поканвайки ви вас в Своето Воинство на СВЕТЛИНАТА!
5. Повтарям, не забравяйте, че човекът Е (СЪМ) многостепенно Пространство, напълно подобно на Творящото Начало на Началата и на вас ви предстои да отговаряте не само за своя Промисъл, което, повярвайте Ми, въобще не е трудно, но и за своите МИСЪЛОБРАЗИ, а това вече е доста сложно, тъй като част от мисълобразите се формира по време на сън, когато вие сте открити не само за Мен, Отеца Абсолют, но и за Цялото Божествено Пространство, и по-точно, не само за силите на Творене, но и за силите на Задържане!
6. Ето кога започва изкушението в Съ-Знанието на човека, и съмняващия се човек, а още повече, човекът на Неверието, може да се подаде на съблазните и изкушенията (на Луцифер), които дори и против Волята на човека, съществуват дълбоко в Съ-Знанието като продукт на Дуалността, изпускайки отровата на Неверието в най-неподходящото за човека време!
7. Сега, когато струва ни се ВСИЧКО е решено и може да се изграждат планове за далечното Бъдеще, Бъдеще на Епохата на Духа, върху човека се стоварват изпитания под формата на поток от Духовна лъжа, изкушения и Духовно съмнение, а това означава, че при такива тежки условия, редовете на Движението на Твореца могат да пооредеят, защото да издържи и да не попадне в Духовно блудство за човека е много трудно!
8. Аз вече говорих, че е настъпило време на очакване и съсредоточаване, затова хората, и особено участниците в Моето Движение, трябва да пуснат през себе си целия информационен поток на Откровенията, и само в този случай човекът ще може да дойде до ОСЪЗНАВАНЕТО, че Любовта и само Любовта Е (СЪМ) това, което запазва Вечността и разбира се, запазва човечеството!
9. Не трябва да се спори, кое е първично: Вярата или Знанието, тъй като границата между тези две понятия на Бога е дотолкова тънка, че това спокойно може да се нарече ЕДИНЕН критерий за съществуването не само на човечеството, но и на Всичко в това Велико Божествено Пространство!
10. За пример на това може да служи Моето разногласие или противопоставяне с Луцифер и достатъчно голяма група от Отците Основатели, тъй като идейните и идеологически разногласия вътре в Божествените сили би трябвало за вас да бъдат доказателство за това, че Вярата е важна, но са важни и Знанията, потвърждаващи, че без едното и другото Неутралност на Боговете е просто недостижима!
11. Аз вас съм ви създал във Велика Любов и във Велика Любов съм ви охранявал, стараейки се да приближа хората до разбирането на това, че светът (обществото) може да се изгради единствено в Любов „към своя ближен”, тъй като ближния Е (СЪМ) проекция на Бога в Плътния план, и да не се обича Бога не трябва, тогава и не трябва да не се обича всяка проекция на Бога, всеки човек, носещ в себе си част от Божественото Пространство, част от Творящото Начало на Началата!
12. Нещо повече, Аз ви говорих, че човекът Е (СЪМ) холограма на Божественото Пространство, а принципът на холографията се състои в това, че колкото и да се дели Пространството, на каквито и да е било малки частички, То не е било разделено, всяка от тях носи в себе си пълнотата на Цялото!
13. Затова вие трябва да разберете, че вашето подобие на Бога не е подобие на Плътния план, не е външно подобие, а Е (СЪМ) фрактално подобие на Всички Холограми, съхраняващи в себе си всички черти на ЦЯЛОТО, тоест съхраняващи в себе си всички черти на Творящото Начало на Началата, всички черти на Отеца Абсолют!
14. А това означава, че ПървоЛюбовта, която Аз, вашият Творец, съм проявил при вашето ТВОРЕНИЕ, Е (СЪМ) най-важната черта, която сродява ЗАВИНАГИ Бога и човека!
15. Затова и всички изпитания, които „ се стовариха на главата ви”, представляват проверка за вашето подобие на Бог, което Е (СЪМ) - но което е необходимо да се задълбочава ежедневно, така както Аз ви казвах, с каторжен труд на САМОусъвършенстване, тъй като без Покоя на Вечното Движение е невъзможен Духовен Обет на човека и самото съществуване на Великото, вечно разширяващо се Космическо Пространство!
16. И този процес на формиране или на еволюция на частиците на Цялото до нивото на Творящо Начало на Началата е невъзможен без САМОстоятелно познание на Истината, тъй като всяко навлизане в този „ интимен разговор” (обмен на информация) между човека и Бога е изпълнено с изкривявания и опасност от Духовно блудство!
17. Човекът-Бог не може да има никакъв друг учител, освен Самия Бог, тъй като всичко друго може да доведе до трагедия този, който е обучавал човека-Бог, и този, който (човек-Бог) е обръщал внимание на псевдо духовния учител, величаещ своята горделивост и попаднал в Духовна заблуда!
18. Аз ви говоря това, защото Последният Изпит на Духа вие ще трябва да вземате САМОстоятелно, без посредници и никой освен Самия Бог няма право да подготвя човека за Изпита, от който зависи неговата съдба, тъй като успешното вземане на Изпита открива за човека път във Високите вибрации на Шестата раса!
19. Но колкото и труден да е този Изпит на Духа, вие трябва да го възприемате с Любов, защото условията в които ще ви се наложи да го вземате, все едно, са подготвени от Мен, и ако Аз съм ТВОРИЛ вас във Велика Любов, то какви условия мога да създам Аз на тези, които ОБИЧАМ и заради които Аз прекъснах Великата програма за трансмутация на Пространството с името „ Квантов преход”!
20. Опитайте се да подходите към началото на Изпита Духовно ЕДИННИ, тъй като от вашето Духовно ЕДИНЕНИЕ зависят условията на Изпита на Духа, та нали ако Духовното ЕДИНЕНИЕ не е фарс, а Истина, и Истина изпълнена също с Любов, то не може да има трудности или прегради, които да не може да преодолее Духовния МОНОЛИТ!
21. Повярвайте Ми, на вас ви предстои да преминете още допълнителни изпитания в Плътния план, тъй като Моето Движение, носещо Бъдеще на човечеството, все още не е известно на хората на Планетата, така както трябва това да бъде, но и двата клона на властта вече разбират, че Света се променя и при това се променя много интензивно, и носител на тези промени се явява Движението на Самия Отец Абсолют!
22. Аз ви уверявам, че никой няма да се осмели да „ вдигне ръка” срещу Бога, а това означава, и срещу Неговото Движение, но виж устройване на интриги, и още повече, на съблазни, за участниците в Движението ще има предостатъчно!
23. Вече се забелязва как Мамона (а той все още съществува) погубва хора, скоро дали Клетва и Присяга на Самия Бог и как се разлагат Душите на най-активните участници в Движението, принуждавайки ги да изпадат в изкушение, и като следствие да получават наказания, при това, много строги наказания от Самите Небеса!
24. Хората преминават изпитания, но и самото Движение преминава изпитания, тъй като Бъдещето ще се открие само на този, който не е отстъпил пред изкушенията и не е пристъпил своите принципи, главният от които Е (СЪМ) ЛЮБОВТА, тъй като, ако няма ЛЮБОВ, то няма и ВЯРА, каквито и Знания да притежава човекът!
25. Затова, познавайки Знанията, дарени на хората от Самия Отец Абсолют, помнете, че всичко започва с ЛЮБОВТА и само ЛЮБОВТА Е (СЪМ) БОГ, и тази Истина Е (СЪМ) Истина във Вечността!
26. Днес, във Великия ден на празника на Главните крайъгълни стълбове на Мирозданието, Аз искам да кажа, че Духовното ЕДИНЕНИЕ Без ЛЮБОВ също е мъртво, тъй като всичко се определя от взаимопроникването на хората на Тънкия план и ако на Тънкия план Е (СЪМ) ЛЮБОВ, то тя Е (СЪМ) навсякъде и във всичко, а това означава, че ако вие живеете в ЛЮБОВ, то вие живеете с Бога и в Бога, а точно това и Е БОГОТВОРЧЕСТВО!
27. Не изпускайте от себе си ЛЮБОВТА, живейте в ЛЮБОВ към Божественото Пространство, в ЛЮБОВ „към своя ближен” и тогава вие ще постигнете Духовните висоти на човек-Бог (на СПАСИТЕЛ), откриващ в СъНастройка с Мен Нови светове и Нови Вселени!

Отец Абсолют.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1193
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-30.09.13.html
 


image                                                                                                                                                                                                                      В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин !

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин !

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, СВОБОДНО И ДОБРОВОЛНО ЩЕ НОСИМ ТВОИТЕ ЗНАНИЯ И ТВОЯТА ВЯРА ИЗ ПРОСТОРИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, ОСЪЗНАВАМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ЗА ТОВА, ПЛАНЕТАТА СВЯТАЯ РУС ДА СТАНЕ ЦЕНТЪР НА ВИСШ ПОРЯДЪК, ЦЕНТЪР НА НОВА МАТРИЦА НА ПРОСТРАНСТВОТО, НОСЕЩИ ВЕЛИКА НЕУТРАЛНОСТ НА НОВИТЕ СВЕТОВЕ И ВСЕЛЕНИ!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, НЕ СИ ПРЕДСТАВЯМЕ СЕБЕ СИ БЕЗ ЕДИНЕНИЕ С ОТЕЦА АБСОЛЮТ, ЗАЩОТО НАШЕТО ЕДИНСТВО Е ОСНОВА НА ЛЮБОВТА И ХАРМОНИЯТА НА ЦЯЛОТО ВЕЛИКО КОСМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО!
АМИН!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1214 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 03.10.2013 11:25
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178925
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Октомври, 2013  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031