Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178983 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Февруари, 2015 г.
2  >  >>
МАЙСТОР ИИСУС.  Всички са деца твои !

    Здравей Иисус! Хайде да си поговорим за Любовта. Тя толкова ни липсва на всички нас! Защо?
    Вие сте разделили самите себе си. Разделили сте се със своята същина. Със своето Божествено сърце. Това разделяне ви мъчи, защото вие в дълбочината на душата си през цялото време търсите връзка със своята Божественост и понякога намирате такава нишка, по която може да се приобщите към великото тайнство на единението.
    
Защо е станало такова разделение? Ние сами ли сме си го направили и кога?
    Всичко е едино и всичко пребивава в Единото. Нима е толкова важно, кога това се е случило? Всичко става сега и е станало сега, и ще става сега. Някога вие бяхте едини със своето Божествено Сърце, с центъра, който ви свързва всички вас.
    
Какво ни свързва всички нас?
    Отецът! Той е във всеки и с всеки!
    Това е една доста дълга история и твърде тъжна. Макар че няма смисъл да се тъгува по миналото, защото това е само един миг в сътворението. Някога вие сте били заедно. Някога всички ние бяхме заедно!
    
Ти говориш за разделянето на отделните форми, на мъже и жени?
    Капката отделила се от океана, все едно, си остава капка в океана. Трябва да се достигне до това тайнство. Тя се стреми към движение, тя се стреми да намери океана и да се влее в него. На своя път тя среща други капки. И ако те се обединят, то общият поток на стремежа, ще стане по-силен. Не се разделяйте и тогава вие, заедно ще се върнете към Отеца. Любов. Вие по никакъв начин не може да разберете, какво е това. Това е единството. Това е радостта от единството.
    
Ти обичаш всички хора защото ти разбираш, че те са част от теб и че всички ние сме едини в Бога?
    За това няма логично обяснение. Ти можеш ли да обясниш, защо обичаш своето дете? Просто то е част от теб! И ти виждаш, как то расте и се развива тази отделна от тебе част. Но ти не я разделяш от себе си. Защото нейната радост е твоята радост, нейната болка, това е твоята болка. Вашето разделяне е условно. Всъщност вие сте едини. И именно заради това ти чувстваш всичко, каквото чувства и то.
    Всеки човек около теб е продължение на теб. Твое дете. И радостта на всеки е и твоя радост, а тъгата на всеки е твоя тъга. Спомняш ли си, ти беше питала за състраданието? За състраданието към другите. На кого трябва да се състрадава. Всички те са ти, различни части от теб, които страдат заради отделеността си от теб. Можеш ли да ненавиждаш частите от себе си? Вие и до това достигнахте. Така, както някои от вас не обичат части от своето тяло, така и мнозинството от вас не обичат части от своя Дух. Разделението е станало във всичко. Вие дори се съревновавате, кой от вас е по-близко до Бог, по-близко до Духа. Без да искате да разберете, че по-близко и по-далече – вече е разделеност. Вие самите сте в Бога. Кой може да бъде по-далече или по-близко, ако всичко това е едно. Великата илюзия на отделеността ви, ви разединява.
    
И какво да правим тогава?
    Започни да изнамираш (да откриваш) нишките. Те са в истинното ти сърце. Там ви е връзката, там е изходът в безкрайността. Господ ви е създал вас такива, че всеки човек е свързан с безкрайността и дори при илюзията на отделеността, вие през цялото време пребивавате в Него. Така, както капката в океана, която смята, че тя все пак си е отделна капка. Коя от капките е по-близко до океана? Океанът е безкраен. И това си ти!
    Когато усетиш всеки като част от себе си, ти ще разбереш че няма разделяне, то е единствено в главите ви, във вашето съзнание.
    Частите от теб страдат, защото са отделени от теб! Съединете се с тях. И тогава те ще престанат да страдат. Всичко е подобно и е едино. От момента, в който ти започнеш да осъзнаваш това, когато ти разбереш, че всички те просто искат да се свържат с теб, ти започваш да гледаш на света по-съвсем друг начин, ти започваш по друг начин да оценяваш техните постъпки. Всяка тяхна крачка, всяка мисъл, всяко движение е насочено към това да се съединят с теб. За да престанат да страдат. Ето, някой казал нещо си неприятно за теб. Та той просто се стреми към теб. Той дори крещи, а ти не го чуваш. Той се старае да привлече твоето внимание, а ти не чуваш. Ето някой страда от болка, а ти не го чуваш. Ето това си ти. Ти не чуваш себе си. Той – това си ти. Разбери го. А виж, някой все пак се радва. И това е защото, той все пак е намерил връзката със себе си, с теб !
    Така както живакът се стреми към присъединяване, така и вашите Божествени частички се стремят към сливане!
    Всички са твои деца. Ти сама пораждаш отделянето, от което те страдат. Върни се към тях. Спри техните страдания, тяхната отделеност. Защото в отделеността ти също така страдаш. Защото няма как да бъдеш в радостта, ако ти си отделена от частите от себе си. Ти си някак си непълна, нецялостна. Ти не си силна. Не си едина.
    Любовта – това означава единство, това е съпричастност. Това е радостта от срещата, това е узнаване. Всичко това и е Любов. Когато ти искаш да причиниш на някого вреда или да обидиш някого, то ти обиждаш сама себе си. И затова и ти чувстваш всичко това. Вие говорите за угризения на съвестта. А какво е това съвест? Това е тази нишка, която ви свързва вас всичките, която ви свързва вас, с вас самите, с другите части от вас. И когато ти причиняваш болка на другия, теб те мъчи угризението на съвестта ти. Защото в крайна сметка ти си причинила болка на самата себе си и чувстваш това, но се опитваш по някакъв начин да заглушиш, да потулиш това.
    Всички са твои деца. Как може да не обичаш децата си? Всички са твои деца и ти отговаряш за тях. Всички са твои деца и ти сама ги възпитаваш, внасяш в тях това, което ти самата знаеш. И най-голямото наказание за тях – това е отделянето им от Майката-Баща. Приеми ги. Това си ти самата. Приеми себе си. Затова и на вас ви казват: приемете преди всичко себе си. В този съкровен смисъл. На вас ви казват обичайте преди всичко себе си и тогава и вас ще заобичат. Но вие не слушате това. Да приемете себе си и да заобичате себе си – това означава да приемете всички части и да ги обичате, без да ги сравнявате и да ги отделяте. И когато вие обичате другите, вие буквално обичате себе си. Всички са ваши деца, ваши части, всички сте самите вие. Вие не обичате СЕБЕ СИ !
    Велики са тези сърца, които са постигнали тази истина и са възлюбили ближния, така както самите себе си. Тази казана от мен фраза вие сте я изтълкували хиляди пъти и всеки път по различен начин. Но тя просто означава, че всичко около вас сте единствено вие и затова и може да обичате (любите) и да ненавиждате само себе си. Тя не означава, че в каквато степен обичам себе си, с такава трябва да обичам и ближния си, в каквато степен съдя себе си, с такава и да съдя ближния си. Няма разделяне. Вие сте едини. И ако вие обичате ближния си, то вие обичате себе си, и ако вие съдите ближния си, вие съдите себе си. И ако вие отнемате нещо от ближния си, вие отнемате от себе си. И ако вие злословите за ближния, то вие злословите против себе си. И ако вие прощавате на ближния, вие прощавате на себе си.
    Вашият път на разделянето беше твърде дълъг, но дойде време да се съединяват вашите Божествени сърца, вашето Божествено Начало. Станете едини. Съединявайте се в Духа. Приемете всички части от себе си, обичайте ги, върнете се към самия себе си, истина ви казвам!
    Капка по капка и океанът става мощна сила!
Погледнете вътре в сърцата си. Там гори Божественият огън на Любовта, огънят на Единството. Тази свързваща нишка, която обединява всички вас. Докоснете се до този огън и вие ще почувствате как всяка една тревичка, всяка песъчинка става част от вас.
Вижте какво става. Вие унищожавате СЕБЕ СИ, вие изяждате (ядете) СЕБЕ СИ. Вие разрушавате СЕБЕ СИ. И разрушавайки себе си – вие страдате.
Истина ви казвам! Завръщайте се към Отца си, завръщайте се в Бащиния (в Отчий) дом! Вие се бяхте впуснали в далечно странстване, но е дошло време да се завърнете.
Тук и сега съществува Божествена врата, която винаги е отворена за вас. Няма нужда да се впускате в спомени и да разглеждате своя път към Отеца. Ето, пред вас е вратата, водеща към Него. И единствено трябва да прекрачите, трябва единствено да поискате да прекрачите. Там, зад вратата вас ви очаква вашата Любов, вие самите и всичките ви части. Там зад тази врата няма време и всеки от вас ще дочака частите от себе си, докато те също така пристъпят през тази врата. Там, зад тази врата сте истинните вие. Защото вие сте истинни и сте Любов, защото вие сте истинни и сте едно едино неразделимо цяло, безбрежен океан от Любов.
Вие вървяхте по дълги пътища, вие се отделихте от Отца си и се впуснахте в странствания. Какво търсехте вие? Вие търсехте и продължавате да търсите загубения Едем (Рай), вие търсихте и продължавате да търсите Любовта, вие търсихте и търсите Цялото, от което сте се отделили! При вас са останали само митовете за него. И всички вие до един търсите обратния път. Пътят на съединяването с Божествената Любов. И блажен е този, който е намерил този път и се е завърнал към Отца си!
Вие се опитвате да анализирате своите минали животи, да разберете законите на кармата, да разгледате своя път. Но всичко това няма никакъв смисъл, защото е достатъчна само една крачка в дълбините на своето сърце. И всички карми и пътища се изтриват зад тази Божествена врата, зад която няма разделяне на пътища. Има само ти. И ти си всичко. И всичко около теб си ти. И всичко си само ти. И това е истината!

СЕлена
23.02.2015 г.   
http://espavo.ning.com/profi…/blogs/3776235:BlogPost:1413353
превод Иван Иванов


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1704 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 25.02.2015 18:40
За съжаление не е на български, но е безценно, важно и визуално. Приятно и плодотворно поемане на информацията и картините. Обичам ви !
Категория: Изкуство
Прочетен: 1899 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 24.02.2015 18:08
Седмично послание на Хиларион
22-29 февруари 2015 г.

Възлюбени,
Като стоите на кръстопътищата, чудейки се кой път ще избере човечеството, знайте, че вие не сте безпомощни – вие имате способността да влияете върху промените на морфогенетични нива /нива, които влияят върху модела или формата на нещата/, които обграждат всички ситуации. Това са полета на модели на поведение, които свързват всички хора, полета, които влияят и изпитват нечие влияние, навиците на всички хора, на знание, възприятие или поведение. Това е поле, което съществува дотам, докъдето всеки човек е наследник на колективна памет от отминали видове и е един, който също допринася за колективната памет, който влияе на други видове в бъдещето. (Вижте линковете отдолу.) Ето защо ние ви казваме, че сте по-мощни, отколкото знаете и ето защо съдържанието на мислите, думите и делата ви е толкова важно. Именно чрез фокусираното ви внимание, чрез любовта ви, интуитивната ви яснота и светлината ви се случват тези промени в настоящите шаблони на тези полета. Вие сте тези, които им влияят!

Всичко е въпрос на гледна точка, когато работите в тези полета. Оценяването на всяка възникнала ситуация и научаването на всичко, което можете за нея, огледът на всички предимства и недостатъци, за да решите по кой път да поемете, това ви се предлага, след това изберете най-добрата възможност за себе си. Вярвайте си, вземете това решение и вярвайте, че избирате най-добрата възможност за този миг. Вероятно с времето ще се разкрие, че това не е бил най-добрият път, ако това е случаят, бъдете готови да посрещнете последиците и направете нужните приспособявания и учете от опита си. Животът е единствено, за да се живее, вместо да сте пасивен страничен наблюдател на собствения си живот. Твърде много хора бяха поставени в условия да чакат друг човек да направи това, което трябва да се направи. Това сега трябва да се промени. Изисква се решителност и осъзнатост, за да се случи това. Вие можете да го направите.

Тъй като енергиите по планетата се повишават, има повече лекота във всички неща и така способността ви да повлияете на морфогенетичните нива е доста засилена. Изисква се внимание в ежедневните ви мисли и действия. Започвайте деня си чрез синхронизиране с Божествената си същност и останете верни на този синхрон във всичките си дейности през деня. Повтаряйте мощни утвърждавания, които подсилват по-висшата ви визия и по-висшия резултат, не само за себе си и за тези, които обичате, но за всички на планетата. Гледайте на себе си като на мощни и мъдри същества, каквито наистина сте, и стъпете в тези роли! Станете тези мощни същества, които упражняват силата си за добро, което да се прояви в техния свят. Вие стигнахте дотук благодарение на силната си воля и решителност да сте тук в тези времена и сега не е време да позволите цялата тази упорита работа и усилие да остане встрани.

Продължете с усилията си и с волята си да освобождавате и да изчиствате енергиите, които все още излизат на повърхността и помнете, че те не винаги се дължат на нещо, което лично сте претърпели и изпитали и за което носите лична отговорност. Много пъти това е почистване, което се случва за цялото колективно морфогенетично поле, което силно влияе на всичко живо. Вие играете роля, която бе одобрена преди настоящото ви въплъщение. Сега е време на основно освобождаване за всеки и всичко, което преди беше обусловено и повлияно от системите на старата парадигма и като вършите тази работа, поддържайте се колкото може по-чисти енергийно. Вие сте един от многото главни Служители на Светлината за вашата планета и всичко, което сега изпитвате, е за най-доброто на всички, въпреки че може да не го усещате така в момента.

Вие имате голяма способност да трансмутирате по-плътните енергии, които пречат на човечеството да осъзнае истинската природа на животите им на тази планета. Позволете на Светлината си да сияе като ярко слънце и да излъчва тази светлина от сърдечната ви чакра за всички и всичко, което ви заобикаля. Като посланици на Светлината и Любовта на Създателя, самото ви присъствие прави и ще продължи да прави промените. Вие помагате за донасянето на древно знание и мъдрост в модерния свят по подходящ начин, за да може съвременната цивилизация да ги възприеме и да размишлява върху тях и да научи от тях, свързвайки миналото с бъдещето. Вие сте котвите и проводниците, красивите дъги-мостове на любов и на пълния спектър на Светлината, тази диамантена Светлина, която наистина прави присъствието си осезаемо на вашата планета.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез: ©2008-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Morphic Resonance and the Collective Unconscious - Part I -Society, Spirit & Ritual:
http://www.sheldrake.org/fil…/pdfs/papers/morphic1_paper.pdf
Morphic Resonance and the Collective Unconscious - Part II -Extended Mind, Power, & Prayer:
http://www.sheldrake.org/fil…/pdfs/papers/morphic2_paper.pdf
Morphic Resonance and the Collective Unconscious - Part III
http://www.sheldrake.org/fil…/pdfs/papers/morphic3_paper.pdf
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/02/22-29-2015.html

t III http://www.sheldrake.org/files/pdfs/papers/morphic3_paper.pdf Превод:Tauno http://elvenjewels.blogspot.com/2015/02/22-29-2015.html"" style="left:0px; top:0px;" src="https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/s526x395/11021263_834899179915441_7021931722388484398_n.jpg?oh=37c0de9001490c51a889ea6f8d42a006&oe=558BD749" class="_46-i img" />
Категория: Изкуство
Прочетен: 1606 Коментари: 0 Гласове: 1

СаЛуСа
20 февруари 2015 г.

От известно време насам енергията на по-висшите реалности имаше повече влияние и по-голяма роля в живота ви. Това постепенно ще се засили, когато новите и старите енергии станат по-ясно различими. Тази енергия трансмутира повече низши енергии и по този начин им отнема възможността да задържат напредъка на Светлината. Наистина, както бихте казали, завоят е взет и напред ви очаква успех. Междувременно може да ви се струва, че няма промяна в много отношения, но навсякъде по света ви се случват положителните промени. Старите сепаратистки начини повече не са приемливи и хората се пробуждат за факта, че като една Човешка раса вие би трябвало да работите заедно за доброто на всички. Твърде дълго време онези с икономически интереси ви поддържаха в състояние на състезание помежду ви, бяха способни да поддържат усещането за индивидуализъм, а не за взаимно сътрудничество. Въпреки това, вие хората се пробуждате и осъзнавате, че като Една Раса във ваш интерес е да работите един за друг. Ние забелязваме,че където са засегнати основни проблеми, вие с готовност се обединявате и представлявате мощна обединена сила за добро.

Така че, Скъпи души, дори не си помисляйте, че усилията ви да донесете траен мир на Земята, не са продуктивни. Вие постигате много повече отколкото осъзнавате и ние ви насърчаваме да направите всичко по силите си, за да разпространявате Светлината. Това не означава да я поставяте пред хора, които не са готови за нея, а да добавяте мъничко от нея, когато знаете, че тя ще бъде добре приета. Обаче бъдете сигурни, че говорите истината така, както я разбирате, защото не бихте искали да прибавите още към дезинформацията, която е наоколо. С напредването на времето ще ви бъде дадена повече пряка информация и постепенно ще изплува по-ясна картина. В миналото истината за проблемите можеше да се представи единствено по начин, който хората биха разбрали и трябваше да се внимава да не бъде твърде подробна или сложна. Също така, разбира се, я имаше трудността да се намерят думите, които да опишат нещо, за което няма думи. Сега обаче вашият научен напредък се придвижи напред с изумителна скорост и вече не е трудно като преди.

Вашата еволюция се придвижи напред скокообразно и въпреки че голяма част от истината се крие от вас, напредъкът в науката далеч превъзхожда това, което вече ви е разкрито. Вие вече можете да пътувате до Луната и установихте съоръжения на Марс, които са далеч по-напреднали отколкото е общоизвестно. Въпреки това, бихме искали да видим постигнати мирни амбиции, което е невъзможно, докато тъмните сили още имат влияние. Уверено можем да кажем, че тази ситуация ще се промени, а бъдещето ви е предопределено да бъде среща с вашите Слънчеви колеги. Само тогава можете да очаквате да заемете мястото си сред тях и да вървите по- напред в Светлината.

Изминахте дълъг път, за да достигнете този етап от еволюцията си и с право може да го възприемате като награда за верността ви към истината и за разпространяването на Светлината. На Земята вие еволюирахте най-трудно, защото тъмните сили бяха свободни да правят каквото искат, за да ви възпрепятстват да откриете истината за себе си. Обаче истината е най-мощен инструмент, който остава въпреки опитите да бъде разрушена и ликвидирана. Сега се пробуждат все повече души, израстна голяма сила за добро и тя ги води към истината, която е била скривана от вас. Както винаги и съвсем естествено вие ще бъдете привлечени към души от подобна вибрация, особено когато те могат да подпомогнат бъдещия ви напредък. Имате поговорка, която гласи:”когато ученикът е готов, Майсторът се появява” и ето как вие еволюирате стабилно с темпо, което е удобно за етапа на вашата еволюция. Затова не се тревожете за личния си напредък, защото нещата ще се развият, когато дойде подходящият момент.

Не може да не сте забелязали, че тайните на тъмните сили излизат все повече на светло и колкото и да се опитват, те не могат да скрият истината. За това време се говореше преди, това, което бе скрито, ще бъде разкрито. Бихте казали, че това е време, когато Светлината не ще остави нито един необърнат камък. Ако хората отнасят тайните си със себе си, когато умират, това няма значение, защото всяка душа трябва да се изправи пред истината за живота си. Каквото и да си мислите сега, не може да го скриете, когато сте в по-висшите вибрации, защото, както вече знаете, само Истината може да съществува в Светлината. Така че ако имате някакви тъмни тайни, разберете, че може да е по-добре да постигнете мир сега, отколкото по-късно.

Опитайте се, както казвате „да надскочите нещата” и да живеете живота си така, както го разбирате, когато сте в Светлината. Отнасяйте се с всички души като с равни, защото зад който и да било човек, когото виждате, стои душа като вас, която преди еони от време дойде от Ангелските Реалности. На Земята всяка душа играе роля като член на Човешката раса, но е облечена в тяло, което обслужва целта и според мястото, в което е. Освен това, тя е генетично подсигурена с това, което и е необходимо, за да изиграе ролята си на Земята. Така че, моля, не съдете другите на базата на това как „виждате” този човек, а гледайте на тях като на спътници, които имат своите необходими за еволюцията им опити. Не се съмняваме, че някои от вас ще попитат защо ако те всички са Ангели в основата си, сега нямат повече Светлина. Отговорът е, че в по-ниските вибрации, като сегашното ви трето измерение, е трудно да се пренесат по-висшите нива на Светлината.

Въпреки това, ваша цел е да внесете повече Светлина, за да повишите нивото си на вибрация. В някакъв момент в близкото бъдеще вие всъщност ще успеете и в резултат на това ще сте готови да се извисите в по-висшите измерения. Наистина, когато сте готови, ще бъдете извисени, но все пак ще можете да посещавате по-ниските измерения, защото ще сте в състояние да снижавате вибрациите си, за да постигате това.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и сега е най-радостното време да се види Светлината, излъчваща се от Земята, защото тя се усилва. Продължавайте добрата работа и знайте, че ние винаги сме с вас, защитаваме ви и ви помагаме, когато е необходимо. Както винаги ви оставям с Любов и Светлина.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/02/20-2015.html

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1586 Коментари: 0 Гласове: 1
19.02.2015 19:23 - Мир !
Небето - чисто и синьо обвива в нежна прегръдка Земята. Въздухът е лек и кристално звънти, дишането е изпълване с Благодат. Бели гълъби са разперили крилете си високо и волно. Хората празнуват Мира. Сърцата туптят развълнувано и пеят едно за друго любовна песен. Очите се пълнят със сълзи на радост, които мият натрупаното и освобождават в душите повече място за Радостта от Свободата, от Покоя, от Перспективата. Всички приличат на деца, с големи очи пълни с вдъхновение и дръзновение, а в умовете се раждат идеи за творене, за съзидание, за благодействие. Няма нищо, което да носи друго освен спокойствие, баланс и равновесие, устремление за възстановяване на Земята, на хората, на всичко и всички. Прегръщащи се хора потънали в топлината на сърцата обменят енергията на сбъдналото се бленувано - Мир, Свобода, Избавление. Усещането за отворила се Вечност и безкрайността на възможностите, отключени завинаги. Добруване - заслужено и плод на Единението в Любовта и Вярата. Животът триумфира - нов, красив, прекрасен, изпълнен с всичко, събирано толкова отдавна в мечти, в сънища, във фантазии. Мирът дава възможността за Реализация. Мир - дългоочакван, безценен и съкровен. Мир, който ще бъде пазен дълбоко в душите, за да пребъде Навеки за всеки. Пълно потапяне в Божествената Любов. Всичко изконно е отключено. Пътят нагоре е отворен. Всички заедно следват Висшето Съвършенство. Децата сочат посоката натам, където всичко е възможно и отворено за сбъдване в Божията Любов, Благодат и Хармония за благото на всички !

Деляна Ангелова

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1818 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 23.02.2015 21:11

РАЗГОВОР С ЛУЦИФЕР. ЧАСТ LII (52)

Сънища и съновидения.

Разкажи ми, моля те, какво е това сън, съновидения. Защо физическото тяло заспива? И какво става с Духа и с Душата?

Сънят има много функции. Сънят на физическото тяло – това е прекъсване, усвояване от физическото тяло на получената за дадения ден информация. Всеки ден вие получавате маса впечатления, усещания, които е необходимо, говорейки на езика на компютъра да бъдат систематизирани, обработени и архивирани. Така както на стомаха му е необходимо време за да обработи храната в себе си, така и на физическото тяло му е необходимо време за усвояването на получената за деня информация. Затова и тялото се потопява в сън, все едно че е в режим на анализ. При това Душата, разбира се че не заспива, тя присъства във физическото тяло и едновременно, дотолкова доколкото точно в този момент връзката с физическото тяло отслабва, Душата получава възможност за изход (за излизане) от физическото тяло!

В същност това даже не е и изход, така както вие го разбирате. Душата присъства едновременно във всички тела. Но всяко тяло създава своя илюзия на забвението, като на екран. И по време на сън на физическото тяло екранът на физическия свят, като че ли някак си изчезва, става прозрачен, дотолкова доколкото на него вече не постъпват импулси на вашите отражения, така както филмът не се прожектира на екрана. Вие, ежесекундно, докато сте в състояние на бодърстване, изпращате сигнали, вашите впечатления за вашите взаимодействия, а за вашите възприятия на екрана на физическия свят.през нощта тези импулси изгасват, отслабват. Този филм временно се преустановява, и тогава постъпва друг екран, екран на вашите други възприятия, които по-рано се запълвали с плътния екран на проявяване на физическия свят.

Мнозинството от хората си мисли, че сънят е необходим за отдих на физическото тяло?

Това е едно и също нещо. Какво е това умора? Това е излишно натрупване на непреработена информация; тази натрупана енергия, която не е преработена. Защо вашите мускули се уморяват? Защото в тях през деня се натрупва информационно-енергиен блок от тяхната работа в течение на деня, затова и е някак си необходимо те да бъдат разтоварени. И тъй като във физическото тяло обработката на информацията става доста по-бавно, то тогава се включва някак си нещо като механизъм на претоварването. Когато вие разширявате съзнанието си, то започвате да пропускате през себе си по-голямо количество Божествена светлина и тогава изведнъж откривате, че на вас ви е необходим по-малко сън. Но, въпреки това, сънят все още си остава заради инертността на материята. Дори и вашите Светии и високо посветените са се нуждаели от сън. Дори и Иисус е спал.

Но според повишаване на нивото на своето осъзнаване, вашите преходи в другите светове, временното забавяне на работата на физическото тяло, което се нарича сън, става вече осъзната крачка. Вие самостоятелно, по свое желание можете да напуснете своето физическо тяло и да излезете в съзнание в други светове, на други нива на възприемане!

Ти говориш за осъзнатото съновидение?

Да. И това вече не е точно да се нарича съновидение, това е възприемане на други светове, това е нещото, което вие му казвате извънтелесен опит. Тогава, когато налягането на информацията на физическия екран отслабва и започват да се виждат другите светове.

Дай все пак да се разберем отначало с физическото тяло. Аз си мислих, че ако в човек попада много енергия, той, като че ли обратно, е препълнен с нея, неговата активност се повишава. А ти ми казваш, че той заспива от излишъка на непреработената енергия.

Да. Но нужно е още да се отчита и качеството на енергията. Събуждайки се човекът получава енергия от слънцето, тази по-чиста енергия трябва да бъде преработена. И ако ти си спомняш, дългото стоене под открито слънце за много от хората завършва със слънчев удар. Това означава, че човешкото тяло на определен индивидиум не е в състояние да преработи такова количество дори и тази чиста енергия, тъй като неговото физическо тяло е разчетено за определен обем за преработка. По нататък в течение на деня човекът приема различни видове храна, така както телесна, така и духовна, и качеството на тази енергия е далеч по-ниско, а и по някога е и доста замърсено. Затова и на тялото са му необходими допълнителни сили за нейната обработка. Затова и в края на деня се получава умора. Тоест свободната енергия на човека, която е способна да филтрира всичките постъпващи в него сигнали за осъзнаване и за възприемане е недостатъчна за преработка, тъй като част от тази енергия също така се изразходва за жизнената дейност на тялото. Затова и тялото заспива и остатъците от неговата енергия преработват остатъците от непреработената енергия.

Звучи някак си като тавтология, но става въпрос за енергии от различни нива. Тогава, когато ти си препълнена с постъпващата енергия, да кажем, на радостта, ти започваш активно да я преработваш и да я отразяваш, и твоята физическа, умствена и друга активност нараства на всички нива. Но много от вас не умеят правилно да разпределят и да я изразходват, да я обменят, и затова също така след огромна физическа активност настъпва умора. Тоест енергията А съществува за преработка на друга енергия. А енергията Б –това е постъпващото впечатление, взаимодействие. Когато енергията А се изчерпва, то непреработената енергия Б, която все още не е станала енергия А, започва да се усеща като умора. Колкото тялото е по-тънко, толкова по-бързо стават процесите на преработка на енергията!

Ти искаш да кажеш, че и другите тела спят?

В този смисъл, че временно те се забавят за преработката на постъпващата информация – да! Спомни си случая, когато човек е изпълнен с чувства, които изискват огромни загуби на енергия за тяхната преработка. Това, което вие наричате мъка! На определен етап човек става безчувствен, дотолкова доколкото неговото астрално тяло вече не се справя с обема от получените чувства, възникващите чувства, впечатления и възприятия. И настъпва това, на което вие казвате затъпяване. Вие се опивате по-скоро да върнете човека към чувствителната му активност. А в крайна сметка е необходимо време, за да може астралното тяло да преработи получената информация, и точно това и е сънят на астралното, чувственото тяло. И след някакво определено време астралното тяло на човека се „събужда’ и то пак започва чувственото си възприятие.

А менталното тяло, получава се така, че и то също така може да „спи”?

Разбира се. Всичко е подобно и във всички тела са заложени предпазни механизми. Ако това го нямаше, то телата биха се разрушили под въздействието на енергиите, постъпващи към вас и формата би се разрушила. Нарушението на менталните тела това е нещото на което вие му казвате лудост, една от формите, на която вие и казвате слабоумие.

Но слабоумието основно е старческо слабоумие, а физическото тяло спи всеки ден?

Да, става въпрос обаче за скоростта на обработка на информацията. Колкото е по-тънко тялото, толкова по-бързо то преработва информацията, толкова по-малко то има нужда от презареждане или отдих-сън! Менталното тяло има по-висока вибрация от астралното. Макар и това да е примитивно, опростено сравнение, защото това са малко различни полета, с различно качество на енергията. Освен това, всяко тяло, като че ли някак си се тренира. Колкото повече човек чувства, толкова повече е и натренирано неговото астрално тяло и то лесно откликва на различните видове чувствени импулси. Такива са телата например на известните актьори. Колкото повече човекът мисли или размишлява, толкова повече е натренирано неговото ментално тяло, тоест то е способно да пропусне повече и да обработи повече постъпващата в него енергоинформация. Такива тела имат известните мислители, философи, въобще мислещите хора. Разбира се, задачата на човека е хармонично да развива всяко свое тяло, но в действителност, това в крайна сметка не се случва и различните тела хипертрофират в различна степен по отношение на останалите. Затова за менталното тяло няма такава необходимост да спи толкова често, колкото за физическото. И пренатоварването на менталното тяло към старостта, точно това и е натрупването на необработената енергия и тогава и настъпва слабоумието!

Да обаче има и родени изначално слабоумни хора, например юродивите в Руси?

Това вече си е избор по рождение, избор на същността да се опита да живее с почти изключено ментално тяло, за да може да развие други тела. Много често това се случва при тези същности, които достатъчно силно са развивали в своите въплъщения менталните си тела, и сега им е дошло времето да уравновесят това и сега да развият другите си тела до състоянието на менталното си тяло. Това и се решава в тази задача на въплъщението!

Ти говориш за низшите тела, а висшите – те нуждаят ли се сън?

Това, което вие наричате низши тела, това си е повече подвластно на вас самите, това си е нещо като ваша си волност, на това, което вие сами избирате. Там има ограничители, но все пак по-голямата част от тяхното запълване, даже основната им част, зависи от вашия избор. Но по нататък информацията, преработена от вашите низши тела трябва да постъпи в космическите архиви за приложение на вашия опит от другите същности. И във висшите тела тази информация се обработва по-подробно, с по-високи енергии, за да не нанесе вреда на тези, които се докосват до нея, да не може да влее в космоса някакви вредоносни програми и информация. Може да се каже и по-друг начин. Информацията, постъпваща във висшите тела, щателно се пресейва,все едно се облъчва с енергиите от тези нива. И това, което не може да съществува на нивото на тези енергии, просто ви се връща обратно към вас за по-нататъшна обработка. Затова и с възрастта вие натрупвате различни болести и синдроми на умора, това и е възвърнатата ви енергия и информация, която не е поискана (не му е потрябвала) от космоса заради ниското и съдържание!

Ако следваме твоята логика, то тогава злодеите би трябвало да живеят по-малко от праведника, а това не се случва?

Твоят въпрос съдържа твърде много дълбочини! Освен постъпващите шлаки под формата на болести, съществуват още множество причини, влияещи на продължителността на живота на човека. Светите хора, така както вие им казвате, самите те с цялото си сърце желаят да се завърнат в лоното на Божественото семейство и носят своята мисия по осветяването на пространството заедно със себе си, но с всичките си свои помисли те се стремят да се върнат към Бог! Затова и много често те не доживяват до старост. И ако те решат да продължат своята мисия толкова, колкото тя бъде изискана, то тогава те биха могли да доживеят до дълбока старост. Що се касае до тези, които ти наричаш злодеи, то тези същности идват тук за получаването на необходимия опит. И докато те не го изминат, те не се отделят от физическия си живот, затова и много често те живеят доста повече от праведниците. Но всичко това е вече доста условно и не може така да се сравнява. Не можеш да сравняваш червеният цвят с небесносиният, това са просто различно качествени енергии и всяка енергия носи свои оттенъци в картината на Мирозданието. И всяка изпълнява свои функции. И докато съществуват различия, ще съществуват и различни оттенъци в енергиите на мирозданието.

Добре, дай да се върнем към сънищата. Когато моето тяло заспива всеки ден, за да успее да преработи постъпващата информация, какво се случва с моята Душа и какво става с моя Дух?

Ако под Дух разбираме Божествената искра, тази, която и представлява истинния Бог, то с нея нищо не става. Всичко някак си се намотава, се овърта около тази искра, около цялото тяло и Душата. Всички въплъщения, всички нива, всички екрани и илюзии на действителността. Може да се сравни със зрителя в зрителната зала, който гледа едновременно множество, милиарди филми за себе си в различните си роли. И независимо от това, че някои екрани временно спират, самият зрител не изчезва, той продължава да си гледа филмите на другите екрани. Божествения Дух заключен във всеки един от вас, представлява този зрител. Той е неизменен. И тогава, когато преминат и завършат всички филми, той пак ще си остане същият този зрител, който ще напусне този многостепенен кинотеатър.

Много е трудно в крайна сметка да се направи разделение в тази аналогия. В тази аналогия Душата е тази част от Божествения зрител, която избира сценария на кинолентите, която представлява киномеханика, режисьора, постановчика, авторът на сценария и едновременно и актьора. Виждаш колко много функции. Затова и Душата е колективно съобщество от части на Духа, които са избрали за себе си различни функции, за да може филма все пак да го има.

Не знам как точно да ти го обясня. Ако си представиш стълб, около който искри енергия, то самият стълб, това е Духът, а искрящата около него енергия – това е Душата, това са формите на Духа извън него, това са искриците на Духа, които са се отделили и са започнали да взаимодействат с обкръжаващото ги пространство. И тези искри ние виждаме под формата на светлина. И тази светлина, разпространявайки се, създава прекрасни илюзии, които и сам (Духа) наблюдава.

Аз тук малко се пообърках. А какво стана с тялото? В твоята аналогия тялото на човека го няма, къде отиде тялото на човека?

В моята аналогия – все по нататък от този стълб – с искрящата около него енергия – тя започва да се облича (да се обгражда) с обвивки, за да не изгори другите. И обвивките все повече постепенно се уплътняват и стигат до физическото тяло.

Добре де, ама какво става с Душата по време на съня на физическото тяло?

Душата присъства във всяко едно тяло, телата все едно някак покриват Душата. Всички човешки термини са доста бедни, за да бъде описан този процес. Душата и съзнанието – това са няколко различни неща..

Различни?

Да, съзнанието – това е Зовът на Духа. Това е тази част от стълба, която никога не спи и през цялото време изпраща импулси, които достигат до всяко едно тяло. Именно и затова говорят, че Бог чрез нас вижда и усеща света. Съзнанието – това е присъствието на Божествения Дух в нас, понякога тайно, понякога и явно. А Душата – това е фрагментацията на този Дух за решение на задачи от различни нива, за да може филмът на живота да съществува. Затова и Душата си продължава труда на всяко едно ниво по създаването и изучаването на илюзиите на световете, по възприемането на тези филми, които гледа Бог. Тъй като Бог гледа тези филми чрез вас, чрез вашата Душа и чрез всички тела.

Добре. Когато моето физическо тяло заспива, моето съзнание попада в друга реалност, в друг филм. Колко са тези филми, в кой попадам аз и защо?

Това е много добър въпрос. Такива филми има множество. Всички възможни сценарии от твоето преживяване във всичките ти тела се „въртят” в този Божествен кинотеатър. Това са множество физически, астрални, ментални реалности, създадени от твоето въображение, от твоето творение. Всички твои помисли не изчезват никъде, а започват своя път и развитие под формата на съществуващи повече или по-малко напълнени с енергия реалности. Спомняш си, че много от вас разказват, че попадат в сънища, където присъстват герои от любимите им или известни кинофилми. И това е наистина така. Това, което ние захранваме със своята енергия на вниманието си, съществува и се развива според запълването му с енергия и рано или късно може да се въплъти във физическата реалност. А засега те съществуват само под формата на сънища.

А защо толкова често в сънищата участват тези хора, които присъстват в моето физическо обкръжение? Тоест на мен, да кажем, не ми се присънват извънземни, а само тези, които присъстват в моя живот?

Именно за това, че ти всеки ден подзахранваш със своите мисълобрази тези хора със своята енергия. Казано по простичко, в момента в който ти просто престанеш да си мислиш за някои хора, те излизат от най-близките ти за теб реалности-сънища, защото вече не се подзахранват толкова интензивно от твоята енергия.

От най-близките ми сънища-реалности?

Да, тези реалности, които са създадени от твоите мисъл-форми и които ти ежедневно захранваш чрез своята енергия, представляват някак си като по напълнени с енергия, те повече се стремят към физическо въплъщение според своята напълненост, затова и те и по-често се докосват до физическата реалност, затова и попадането им в процеса ти на отдих на физическото ти тяло е най-бързо, доколкото те много по-тясно са свързани с физическото тяло.

Но защо тогава, човекът не помни добре съдържанието на съня си, а в съня си помни всичко, което му се е случило в плътното му тяло?

Тук ключовата дума е – тънък. Ти не виждаш в плътния план тънките енергии. Тях ги прикрива плътния екран на илюзията на физическия свят. Затова и ти със своя мозък някак си не може да видиш съня, който вече е преминал. А него го има. А паметта на физическия свят по време на сън се поддържа от твоето физическо тяло. И преработената физически информация по време на сън постъпва на по-тънките нива, а не обратно, макар и всичко да е взаимно свързано. Цялата информация върви някак си от долу нагоре, връщайки се по пътя проправен от Духа по време на уплътняването си.

А защо по време на сън не можем да управляваме събитията? И всичко се сменя несвързано (случайно, изведнъж)?

В същност, може. Но пак ключовата дума е тънкият (план). Колкото е по-тънка енергията, толкова тя е по-пластична и по-бързо реагира на твоите мисълформи. Просто вие все още не сте се научили да управлявате тънките енергии. Вие сте се научили да управляват плътните и следващият етап е да се научите да управлявате тънките енергии. Това е доста по-тънка, ювелирна работа. Затова и картинките в съня се сменят бързо и случайно, затова и на теб ти се струва, че ти не управляваш съня. Енергията на астралния свят има също така инерция и затова и проявлението става по-бързо, отколкото в плътния свят, но все пак, не мигновено.

А тези хора, които имат извънтелесни опити, тоест пътешестват по другите слоеве на реалността, как те попадат там и от какво зависи това?

Това са тези хора, които са натрупали достатъчно свободна енергия, за да се откъснат от физическите си тела.

Това как е свързано със съня, това сън ли е или не е ?

Вие наричате сън попадането ви в близките до вас реалности. И наричате съновидение попадането ви в други, не близки до вас реалности, към вас, като към физическо тяло. Спомняш ли си, при любимия ти твой Кастанеда имаше: първите врата на съновидението, вторите врата на съновидението и така нататък. Такива врати има множество, всяка една отваря проход в следваща, друга реалност. Това зависи от степента на твоето съзнание. За това да попаднеш в друга, не най-близка до теб реалност, ще трябва осъзнато да преминеш най-близката. Тоест от един сън да преминеш в друг сън, сън от по-високо качество. Реалностите са нанизани върху вашето възприятие като одеждите на лука (кромид лук). И имайки необходимите количества енергия, това което вие му казвате несломимо намерение или по-скоро казано, осъзнаване, вие пронизвате тези луковици и можете да пътешествате по тези слоеве.

Но защо е толкова трудно да се престъпи съня и да се влезе в другите слоеве отново? Защо ние не управляваме своите сънища, във всички случаи, поне мнозинството от нас?

Защото вие спите. Звучи смешно. Вашето осъзнаване спи. Попадайки в първия, така да го наречем, сън, вие започвате да отвличате своето внимание и губите имащата я от илюзията на този сън енергия и повече не се движите. Ако вие притежавате по някакви си причини колосални обеми от енергия и притежавате колосално намерение да не се задържате на различните първи слоеве на луковицата, то вие можете да пронижете тези светове с вашето съзнание и да се спрете там, където сте се устремили. Но мнозинството от вас не знае, къде се стреми, и дори и не знае за възможностите на този стремеж. И като мънички загубили се деца, се задържате на първото ниво на съня и блуждаете там, докато физическото тяло не се презареди за следващия ден. На вас не ви стига енергетика и осъзнатост.

Как тогава стоят нещата с вещите сънища, със сънищата предсказания. Какво е точно това?

Това е вашата сигнална система, това е натрупаната във вас информация изискваща изход и осмисляне, изискваща преработка като енергия. Ако във вас се е натрупала някакво количество негативна енергия, то тя започва да се проявява във вашите сънища под формата на страшилки, които искат своята реализация.вие си мислите, че това е предупреждение или предизвестие, а това си е просто сигнал, че определена, дадена енергия иска да излиза навън. Тя е станала вече толкова много, този мисълобраз вече толкова предозира, че рано или късно той се реализира във вашата физическа реалност, в една от тях. И ако вие не го неутрализирате, то той и ще се прояви. И тогава вие го наричате това сън провидчески, вещ сън. Това си е ваш сигнал за самите себе си. Та нали има и добри вещи сънища, които също така се реализират в някои хубави, от ваша гледна точка, събития.

Тоест няма никакви вещи сънища, в които да кажем, нас ни посещават висшите ни Аз или учители?

Това е нещо по-сложно. Без ваш въпрос-участие (повикване, заявление) на вас никой нищо не може да ви изпрати. Вашите висши Аз-ове сте си самите вие, само че зад завесата на милиони реалности-луковици и той постоянно си общува с вас. Това даже не изглежда като общуване. Това е нещо, което постоянно свети, тъй като самото то е светлина, и той изпуска непрекъснато импулси, и именно затова и той е постоянно във връзка с вас. Но в различните състояния на осъзнаване човекът не може да ги възприеме и да ги осъзнае или чуе всичките тези импулси. Това е нещо като постоянно работещо радио, което може само да бъде намалено, слагайки възглавницата на ушите си. В състояние на сън на физическото тяло едната от „възглавниците” се снема и вие започвате доста по-силно да слушате това радио, да получавате тази своя истинска светлина.

Що се отнася до учителите, то те идват тогава, когато ги призоват. Такъв е закона. Даже този учител, който Душата си е избрала до въплъщението и с който вече си общува, всеки път чака, докато ученикът се обърне към него, дотолкова доколкото не може да нарушава свободата на свободната воля на всяко същество. Представи си само колко търпение е нужно, за да се стигне до някого от вас, към мнозинството от вас! Вашето съзнание през цялото време е заето от някакви си мисълобрази, които вие повтаряте по милион пъти и се съсредоточавате постоянно върху тях, за които губите своята енергия и внимание. И в тази лавина на мисълобрази, рядко се случват просвети на съзнанието, където биха могли да насочат своята енергия учителите. Вашият мозък постоянно анализира нещо си, проговаря нещо си, и паузите възникват основно по време на сън.

Да ама ние не сме виновни за това, че така сме създадени, че нашият мозък – е непрекъснато действаща машина по обработка на данните.

Вие не сте виновни, но не в това е същината. На вас този процес ви е подвластен и вие имате достатъчно много практики да спрете вътрешния си монолог. В зората на развитието на човечеството, ментални тела в първите хора на практика са отсъствали. Тези тела само са се формирали и те са се формирали при раждането на всяка мисълформа. В тези времена е имало много малко мисълформи, доколкото не всички човешки същности са умеели да мислят, тоест да формират импулс на творене. Те току що са се учили на това. И затова по-просто казано, в главата на тези хора на практика не е имало мисли. А ако те са мислили, то те са го правили основно в общи мисълформи на съобществото. Защото техният мозък в този си вид, какъвто е бил тогава, е бил далеч по-малък, отколкото е сега у вас, защото тогава на него не му е било необходимо да обработва толкова информация, както на вас сега ви се налага. И родената от един само човек мисълформа е била чувана от всички същности, дотолкова доколкото техният мозък не е бил затлачен от своите си мисълформи, и точно това е и било точно нещото, на което вие му казвате телепатия.

Постепенно със своето развитие, количеството на мисълформите все повече се е увеличавало и по този начин е прониквало в съзнанието на всички мислещи същности. И техните ментални тела са растяли и са се укрепвали, развивали са се, така както се развиват мускулите след тренировка, и са започнали да се изпълват със все повече и повече количество мисълформи. И тези мисълформи са започнали толкова много да владеят хората, техните помисли, че се е появил физически проявения свят в този му вид, в който вие сега го виждате. Тъй като мисълформата – това е инструмента на творенето. И сега главата на всеки един от вас е напълнена за милионолетия, натрупани човешки мисълформи, с различни „замърсени” мисълформи, които заемат вашия обем от менталното ви тяло и не ви дават възможност на него да се откъсне от колективното възприятие.

Затова и вашият мозък по навик дрънка. Тоест продължава да поддържа тези многочислено натрупани с вековете човешки мисълформи. Но този процес ви е подвластен на вас. Той, разбира се не е никак прост, защото когато вие премахвате повърхностните мисълформи, с които вашия мозък се забавлява със себе си, то тогава постъпват по-дълбоки. Когато вие престанете да ги възпроизвеждате, то тогава вашата реалност се променя и понякога не точно в тази страна, в която на вас ви се иска, и вашия живот, започва да ви се струва, че се руши. Това е същата тази практика за преразглеждането, която е описана в книгите на Кастанеда, когато човек съзнателно премахва дълбочинните мисълформи под формата на спомени, избирайки тези от тях, които на него не са му необходими, или премахвайки ги всички, за да се раздели с тази реалност и да премине в друга! Това е един доста дълъг и упорит труд и не всички успяват да го преминат до край. И да вървите по този път или да не вървите по него – това си е вече ваш личен избор.

Тогава се получава така, че отхвърляйки мисълформите, които на мен ми се тиражират и ми описват текущия свят, аз все пак, попадам в мои по-дълбоки мисълформи и това ще бъде следващата ми реалност?

Да, това е така!

Значи постепенно, макар и доста дълго, е възможно да се разтворят тези мисълформи, натрупани от човечеството в моето съзнание и по този начин, да се разтворят всички слоеве и реалности, всички слоеве на илюзията, и да се доберем до този същия Дух-зрител, да се върнем до него?

Да, с това и се занимават болшинството от вашите езотерични практики. Йоги, отшелници, магове. Всички те се стремят да излязат от реалността на дадения физически свят, при това попадайки на следващия слой на луковицата, и така до безкрай. Но такива, които са дошли до тях на практика няма!

Абсолютно никой? А как е с Христос? С Буда?

Всеки един пребивава на своя, но далеч по-висок слой на луковицата, и това е техния избор. Защото завръщането в Духа – това и е разтваряне в него. Но и двете тези същности и много други са избрали да бъдат в божествеността, но все пак са си останали отделени, за да помогнат на останалите частички на Духа, на останалото човечество да премиен по техния път.

 

СЕлена

07.02.2015 г.

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/52

превод Иван Иванов

image


Категория: Изкуство
Прочетен: 1914 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 18.02.2015 18:26
Свят на безмълвна добродетелност. Останали са на Земята само тези с любящи, топли сърца. Сърца, които туптят в такт с Ритъма на Първотвореца и в пълен, естествен и непринуден синхрон помежду си. Създания, чиято чувствителност достига и най-далечното кътче на Всемира, като струна винаги готова да дари музика под пръстите на Бог. Няма отделности, няма разделение. Всички са различни и уникални, но трептят като Един, Едно са в душите си и са щастливи и благословени в това. Никой не чувства самота, във високите вибрации усещането, връзката с Бог е могъща и постоянна. Всичко е изпълнено с Любовта Му и живее, и пулсира, за да изрази радостта и Благодарността си от дара на Живота, от блаженството да си част от Любовта, част от Творението, част от Великата Еволюция. Всеки иска да зарадва Отца си, братята и сестрите си, иска да покаже, да изрази, да отдаде по всички възможни и невъзможни начини своята Признателност за всичко, което е и ни е дадено от Първоизточника като проява на Висша, Безусловна и Вечна Любов. Свят на радост от даването, удовлетворение от помагането, от отдаването. Свят на чисти помисли и добри дела. Свят, в който ангелите се чувстват у Дома си и нищо не ги тревожи, не ги притеснява, могат да си починат в блажено съзерцание на живота в Любов, живота в добротворене, на общите усилия на Любовта на космическите създания да възстановят Земята и да я направят Рай. Никой не се страхува в свят на чисти намерения, Любов и добри дела. Всички живеят заедно, потънали в прегръдките си. Няма мое и твое, никой няма нуждата да притежава, всичко се ползва заедно в Свят на взаимна грижа, пълно доверие, където ти си всеки, и всеки си ти и няма друго освен Бог, проявен по великолепни, разнообразни и уникални начини. Свят на Свобода. Свободата да бъдеш най-доброто от себе си в пълния си потенциал и да раздаваш от себе си за благото на всички, за всеобщото благоденствие, за Прогреса във Всемира. Свят на спокойствие, тишина, радостно взаимодействие, активна Хармоничност, Синхроничност, Безкрайна нестихваща Любов ! Нашият Нов Свят !

 Деляна Ангелова

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1896 Коментари: 0 Гласове: 4

Категория: Изкуство
Прочетен: 1827 Коментари: 0 Гласове: 2

Седмично послание на Хиларион
15 -22 февруари 2015 г.

Възлюбени,
Вие имате силата да създадете чудесни реалности в живота си. Ако сте чувствали , че сте заседнали в място, където сте загрижени за личните ви планове, тогава е важно да си спомните, че визията и намерението ви трябва да са ясни и точни, без вътрешни конфликти, които излизат на повърхността. С любов и търпение към себе си, с фокус и решителност, новият старт, към който се стремите, е постижим. Дайте си времето, лоялността и усилието, което заслужавате и бъдете силни, решителни и упорити по пътя и посоката , по които искате да работите. Вие сте на правилния път и имате способността да изберете действията, които подобават. С времето ще видите и изпитате резултатите, за достигането на които работихте. Понякога трябва да сте по-гъвкави и по-отворени, за да промените това, което не работи. Опитайте друг подход, бъдете като реката, която идва до планина и я заобикаля.

Тъй като космическите енергии продължават да работят, помнете, че сте в процес на дълбока и красива промяна, трансформация в нов начин на съществуване и тази промяна понякога може да е болезнена. От вас се изисква да освободите всички стари мисловни и поведенчески модели, които повече не обслужват визията, която търсите да проявите в живота си и точно тук е мястото, където някои от вас се лутат. Без значение колко удобен е бил животът ви, за да се придвижите напред в новата версия на себе си, понякога е нужна жертва. Вглъбете се, защото там се намира яснота, опитайте се да определите кои мисли и кои изрази трябва да се трансформират в по-позитивни и животоутвърждаващи, такива, които са благоприятни за пътя, който начертахте пред себе си.

Вие сте в най-голямото приключение в живота си и то се случва в този момент на сега. Като стъпвате в нова територия, вярвайте, че сте в безопасност и сте осигурени. Никога не сте оставяни сами да вървите по новия си път, винаги има невидими приятели, които вървят с вас. Всичко, което е необходимо, е открита молба от сърце за помощ, тя дава разрешението на тези невидими приятели и водачи да ви помогнат. Ще получавате ценни прозрения и синхронизации често ще се появяват, те ви носят това, което имате нужда да знаете и да изпитате, което ще разшири мисленето ви по начини, които ще ви дадат сила. Всеки от вас има способността да се издигне над предизвикателствата, които срещате в живота и умствено, и емоционално. Ето как отваряте истинския си уникален потенциал.

Като продължавате да отивате там, където никой преди не е отивал, бъдете центрирани и балансирани, дайте си всичко необходимо във всеки момент, което ще ви подхрани и ще ви подкрепи. Не се страхувайте да говорите истината си, когато е необходимо. Често като изразявате как се чувствате, вие давате нова перспектива и отваряте нови врати на хората около вас, врати, които те не са могли да видят преди. Те започват да се замислят върху истините, които сте представили, и приемат тези истини. Много пъти сте се страхували да говорите истината си, а сега това се променя, защото като следвате собственото си вътрешно ръководство и импулсите на сърцето, другите виждат мъдростта, която вие сте им предложили. Вие имате да предложите много мъдрост, а другите ще търсят съветите ви, когато продължавате да говорите истината си.

С все повече засилващите се енергии, които сега проникват в Земната атмосфера, вие се отваряте за силите си на възприятие и започвате да изпитвате повишено разбиране на мислите на другите хора и това ви дава интуитивно разбиране на техните мотиви и намерения. Това е способност, която ще изисква известно приспособяване, за да не реагирате на всичко, което разкривате. Станете наблюдател на собствените си чувства, когато сте с другите и това ще стане барометър, който можете да използвате, за да навигирате комуникациите си и връзките си с другите. Винаги слушайте собствените си душевни импулси и всичко ще е наред. Новодобавеното ви прозрение ще ви помогне да трансформирате взаимоотношенията си по нови и положителни начини. Винаги уважавайте себе си заради истината, която носите, оценявайте се и оценявайте безусловната любов, която въплъщавате.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез: ©2008-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/02/15-22-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1604 Коментари: 0 Гласове: 2
14.02.2015 10:36 - Искам да знам !

ИСКАМ ДА ЗНАМ!..
Орая, индиански вожд

Не ме интересува как си изкарваш прехраната. Искам да знам какво те вълнува и дали би посмял да мечтаеш да осъществиш копнежа на сърцето си.
Не ме интересува на колко години си. Искам да знам дали би рискувал да изглеждаш като глупак заради любовта си, мечтите си, заради приключението да бъдеш жив.

Не ме интересува кои планети пресичат орбитата на луната ти. Искам да знам дали си се докосвал до собствената си горест. Дали оставаш неограничаван от препятствията на живота или се свиваш и затваряш в себе си от страх да не бъдеш повторно наранен.

Искам да знам дали можеш да бъдеш заедно с болката, моята или твоята собствена, без да се опитваш да я скриеш, заглушиш или “поправиш”.
Искам да знам дали можеш да бъдеш заедно с радостта, моята или твоята собствена, дали можеш да танцуваш лудо и да оставиш ентусиазма да те изпълни до последната ти клетка, без да ни предупреждаваш да сме внимателни, разумни или да не забравяме границите на своята човешка природа.

Не ме интересува дали това, което ми разказваш е истина. Искам да знам дали можеш да разочароваш другия, за да останеш верен на себе си. Дали можеш да понесеш обвинението в предателство без да предадеш собствената си душа.
Искам да знам дали можеш да видиш красотата, дори когато тя не е красива всеки ден.

Искам да знам дали можеш да живееш с поражението, твоето или моето, и въпреки това да се изправиш на брега на езерото и да извикаш към ореола на пълната луна – “Да!”

Не ме интересува къде живееш и колко пари имаш. Искам да знам дали можеш да се събудиш изтерзан и наранен след нощ на горест и отчаяние и да направиш това, което трябва да бъде направено.
Не ме интересува кой си и как си дошъл тук. Искам да знам дали ще застанеш до мен в средата на огъня и няма да се отдръпнеш.

Не ме интересува къде, какво и с кого си учил. Искам да знам какво те поддържа отвътре, когато всичко друго се руши.

Искам да знам дали можеш да бъдеш сам със себе си и дали наистина харесваш своята компания в самотните моменти.

image


Категория: Изкуство
Прочетен: 1423 Коментари: 0 Гласове: 3

СаЛуСа
13 февруари 2015 г.

Илюзията, че живеете, докато сте на Земята, е ваше дело, защото ви беше разрешена свободата на избор, когато изпитвате разделение от цялото. Естествено тези в Духа, които ви придружават по време на многото ви животи,се опитаха да ви водят към Светлината. На този етап цикълът, в който сте, приключва и ви се дава последна възможност да достигнете етапа в еволюцията си, когато повече няма да имате нужда да живеете в по-ниските вибрации. Защото докато бяхте в този цикъл, и за повечето от вас, които са били в него от преди около 26,500 години, съществуваха възможности за израстване чрез опит. Въпреки това на някои души толкова им липсваше Светлина,че се прикачиха към по-ниските вибрации до такава степен, че едва ли знаят как да се извисят или предполагат кои всъщност са. Заедно с Духовните ви Водачи ние също опитваме да ги просветлим, но много от тях отказват. Така че на края на цикъла вие може да сте сигурни, че всяка възможност е приета и е оказана всяка помощ, за да се пробудят душите за истинската си същност.

Въпреки това има много възможности за „изгубените” души да се пробудят, те никога не са изоставени или оставени да напредват сами. Освен това те имат цялото необходимо време, за да започнат пътуването си обратно към Светлината. Онези, които не еволюираха достатъчно, за да заемат мястото си в по-висшите вибрации, ги очаква ново начало в нов цикъл. Тези души, които все още са в ранните фази на еволюцията, не бива да се срамуват и имат помощ, чрез която да се върнат на пътя на Светлината. Душите, които повече нямат нужда да се въплъщават в по-ниските вибрации, ще изпитат пробуждане и по-голямо разбиране на истината. Простата истина е, че вие не сте вашето тяло и когато се върнете в Реалностите на ума, няма да имате нужда от тяло, но можете да „мислите„ себе си в каквато си форма пожелаете.

Животът на духа е толкова различен от живота, с който сте свикнали, въпреки че ще ви се помогне по време на по-висшите етапи от еволюцията ви. Нивата, които посещавате между въплъщенията, все пак са основно от по-ниските вибрации и вие ще сте се възползвали от земната си форма преди да имате нужда да се преродите отново. Всеки път вие сте ръководени какви промени трябва да изберете по отношение на това кои да изберете като ваши родители. В някои случаи те са избрани за вас, така че да се гарантира, че изпитвате според нуждите си и вие сте се съгласили с това. Така че дори ако сега не сте щастливи с родителите си, имайте предвид, че сте избрали онези, които могат да ви дадат необходимите опити, за да еволюирате. Естествено вашите родители имат най-голямо влияние върху вас, когато сте малки, и този период е най-важен за целия ви по-нататъшен живот.

Нека да се знае, че може да има предишни случаи, когато настоящото ви семейство да е било заедно в различни връзки помежду си в предишни въплъщения. Така че не мислете, че те непременно са непознати за вас, въпреки че най-често случаите са такива. Благословете душите, които са се съгласили да са част от живота ви, защото всяка от тях се раздава заради вашите опити. Това, разбира се, е в голяма степен полезно и за техните опити. Наистина всички души, които идват в живота ви, отиграват плана си за живот така че всички вие сте отговорни един за друг. В живота ви ще идват и ще си отиват души, според необходимостта, така че винаги се отнасяйте грижовно с новите приятели, защото те може да бъдат важни за вас. Когато те стават важна част от живота ви, може да сте сигурни, че поддържате тази връзка с тях. Ако това са просто случайни срещи, тогава те може да не играят повече изобщо някаква роля в живота ви.

По света има катаклизми, защото старите модели повече не работят, а тези, които са отговорни, се придържат към властта си, но без резултат. Понякога това води до насилие, тъй като никоя от страните не признава поражението, но скоро ще видите, че тези, които представляват Светлината, поемат отговорността. Бъдете сигурни в победата на Светлината и въпреки че все още има препятствия, те не могат да спрат неизбежната победа, към която се стремят силите на Светлината. Като знаете това, би трябвало да устоите на бурята, защото независимо от всичко, което се случва, крайната победа е гарантирана. Всичко, което можем да искаме от вас, е да продължите стабилно да следвате пътя си и да помогнете на Светлината да преодолее напълно тъмните енергии.

Пътуването беше дълго и трудно, за да се достигне този етап от еволюцията ви. Въпреки това, Светлината винаги е присъствала и е работила внимателно, за да отстоява Истината, която постепенно е изнесена на светло. За някои това е твърде много, за да го разберат, но Истината винаги остава, докато всичко, което е по-малко от истина, избледнява. Сега е време на пробуждане и силите на Светлината ще са активни в помощта си към душите за извисяване и приемане, че истинската им същност е също Светлина. Вие сте мощни души без истинско разбиране за своя потенциал и когато навлезете по-дълбоко в Светлината, ще имате удивителни опити и прозрения.

Предстоящите ни срещи с вас ще отворят вратата към истината, тъй като бихте я разбрали и това ще ви даде възможност да отхвърлите всичко, което е по-малко от истина. Понякога е трудно да се обясни това с думи, които вие използвате, защото думите имат своите граници, но всичко, което е по-малко от Светлина, няма да ви се струва правилно и вие ще можете да го отстраните. Твърде дълго време бяхте хранени с всевъзможни лъжи, но сега сте по-мъдри и по-опитни и сте в състояние да прозрете истината. Вярвайте на интуицията си и ако все още се съмнявате, изчакайте, докато опитите ви ви поставят на правилния път. Имате много сродни души, които не само следят отблизо напредъка ви, но често идват близо до вас, за да ви разкрият истината.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам на по-голямата степен свобода, която ви дава много истини, които ще направят напредъка ви много по-лесен. Именно напоследък съзнанието ви значително нарасна, за да можем да ви дадем повече информация за осмисляне. Тя сега е полезна, тъй като толкова много души се пробуждат за истината. Оставям ви с благословии и любов.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/02/13-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1539 Коментари: 0 Гласове: 1

ЩЕ БЪДЕТЕ ЛИ ВИЕ СРЕД ИЗБРАНИТЕ ?

Послание на Архангел МИХАИЛ чрез Рона Херман

Скъпи майстори, за много от вас това е началото на новата година на Земята; но ако гледате картината в нейната цялостност – от нашата гледна точка – това е началото на новата ера и новия Златен Век. Много от вас могат да възразят, че това изобщо не прилича на Златен Век. В миналото всяко ново Творение, което се е появявало в земен план, е преодолявало големи съпротивления, често чрез болка, борба и разногласия. Това все още се явява начин на Съзиданието в много части на вашия свят; но не трябва да бъде така. Ние сме ви казвали, че отделянето на Светлината от сянката е като че сякаш два свята са се насложили един върху друг. Единият свят е изпълнен със страх, ненавист, осъждане, алчност, в различна степен и с желание да се управлява и завоюва територия на Земята, тъй като и желанията доминират и поробват народите на Земята с всякакви средства. Милиарди красиви млади Души, попаднали във водовъртежа на този постоянно ускоряващ се хаос, страдат повече от всякога. Светът стремително се влошава, тъй като покривалото на всички мисъл форми се е развихрило и това е засилило вихрите на ненавистта. Съществуват вихри на тъмнината така, както и вихри на Светлината, и предсказаният Армагедон, разбира се, вече се е проявил на тези места.

Светът на Светлината, който се наслагва върху светът на сенките, е светът на надеждата, светът, който засилва всичко, което е прекрасно и хармонично. Излъчването на света на Светлината е изпълнено с братска любов, мир, радост и благоденствие – свят, в който Духът и човечеството отново са съединили силите си; където всички символично обличат своята духовна броня, защото ние вървим нататък, показвайки, че заедно сме непобедими. В този свят вие придобивате опита на използването на общите закони на Мирозданието, защото създавате все повече физически проявления на това, което искате да видите в своето райско ъгълче. Чудесата ги има в изобилие, големи и малки, защото вие се докосвате до Божествения си Източник и ставате партньори със своите Божествени Семенни Атоми и ангелски помощници. Вашата Светлина сияе все по-ярко и вие ставате мощна, положителна сила на доброто вътре в своята сфера на влияние.

В последно време много ви говорихме за важността и силата на Пирамидата, защото съществуват много пътища на Душите, които се пробуждат за Божественото Недоволство на Душата. Пирамидите на Светлината, които са разположени по всичките много измерения на тази Суб-Вселена, се явяват хранилища на Светлината на Създателя. Това са Спирки по Пътя, който ви възвръща към вашата истинска родина сред звездите. Тези от вас, които се явяват скорошни кандидати по Пътя, позволете ни да ви дадем опростено виждане за това, как да използвате Пирамидите на Силата. Представете си Пирамида, която има стъпала от четирите страни, водещи към върха. Най-долу, от двете страни, се намират всички онези скъпи Души, които са попаднали в мрежата на измамата и ниската вибрационна енергия, тези, които с всички сили се опитват да управляват своя свят с негатива, по всякакви възможни начини, тяхната реалност стремително се срива. От другите две основни страни на Пирамидата се намират всички онези скъпи Души, които с всички сили се опитват да преживеят и живеят по най-добрия начин, който те знаят. Те се намират във властта на външни сили, които не контролират. Затова те, в различна степен, се намират в света на ограниченията, страха и негатива, но дълбоко в себе си имат желанието отново да се съединят със Създателя си и да изпълнят мисията, която са си избрали на Земята, проявяваща се като дълбоко недоволство от живота.

На върха на Пирамидата се намира върхът на Светлината, рано или късно Първопроходците, Авангардът, Воините на Светлината и Мира – всички те, които резонират на Светлината и нашия Създател в космичната работа по възстановяването на Рая на Земята. Докато се обединяваме в нашата велика Пирамида на Светлината, която формира върха, ние изпращаме безусловна любов към Земята и цялото човечество. Нашата обща енергия на Любовта и Светлината се спуска към всички, които се намират в подножието на Пирамидата и на всяко ниво. Този дар е достъпен за всеки, който иска да вземе участие в преобразованията, отваряйки своя сърдечен център, за да могат Любовта и Светлината на Създателя да струят във вътрешността му. Светлината винаги се стреми към Светлината в Тъмното. Независимо от това, колко слаба може да се окаже Искрата в някого, тя е способна да се възпламени и в крайна сметка да се разгори в ярък пламък. Това ще облекчи и ще ускори процеса на изцелението и привеждането в равновесие така, че всеки, независимо кой е той и какво е направил, да има възможност бързо да се издигне по Пирамидата на Възнесението и в Светлината. За никого няма изключение. С отворени обятия Създателят държи вратата широко отворена, вратата за изкупление, така че всеки да може да влезе. Това е рядък дар, който се дава в това време, дар, който се дава само в края на ерата и в началото на новия век.

Енергиите на Пирамидата – това е важната Жизнена Сила и в ефирен план, и в материален. В нея обитава проявлението на съзнанието на Създателя – Адамантовите Частици на Божествения Живот и Светлина, Семенните Атоми на Белия Пламък – които поддържат чистите субстанции на Жизнената Сила, необходими за преобразуванията на Земята и всички форми на живота. Вие също имате Пирамидални форми на съзнание на Светлината в тялото си, които активират според степента на привеждането в баланс на вътрешните модели и настройка на вашия съд Светлината. Тъй като този процес се ускорява, вие активирате Кристалните Матрици на Силата във всички тела, кристалната сфера на Галактическото съзнание на върха, чакрата на възнесението в основата на черепа и Семенния Кристал „Аз Съм” в Третото Око. Как да получите достъп до тези благословени дарове? Влизайки във вътрешна и външна хармония, в Тихата Точка на Божественото Съзнание, благодарение на което преминавате в състояние на неутралитет и излъчвате положителната енергия на Жизнената Сила към света.

Вие често чувате израза: „Много са призваните, но малко са избраните.” Всички вие сред тези, които са избрани, иначе не бихте били на Земята във физически съд в това важно време. ние ще променим тази стара фраза: „Много са сега избраните.” Кой решава това? Вие. Вие избирате себе си! Вие трябва да изберете в какъв свят ще живеете. Вие трябва да направите избора къде ще се намирате в Пирамидата на Живота. Никой не може да избира заради вас. Всеки от вас трябва да реши това за себе си; но когато изберете пътя на Светлината, ние ще ви хванем за ръката и ще облекчим пътя към сияйния връх. Нашата основна цел в това време на ускорени преобразования се състои в това, да ви помогнем да се включите във вашата банка на паметта на висшето съзнание необходимите стъпки, всеобщите закони и условия на възнесението в кръга на Петото измерение.

Целта на Възнесението за човечеството в тази епоха на земното съществуване се състои в това, да обедини всички останали Фрагменти на Душата на личното Аз на Душата в третото и четвъртото измерение, за да се отвори входът на низшите суб-планове, Свещената Триада, на петото измерение. Това е основната цел на този кръг на развитието. За да се постигне това:
Вашата личност/егото трябва да стане сънастроена с Душата ви / Висшето Аз, доколкото се стараете да престроите своите много нива на реалността и да станете хармонични със своето Божествено Аз и Аз Съм Присъствието.

Входът във вашата Пирамида на Светлината става много бърз и верен начин да се докоснете до Божествения Творчески Източник. Представете си милиарди мънички кристални Пирамиди на Светлината, изпълнени с Божествена енергия/ съзнанието на висшите вибрации, спускащи се върху вас, които ви обкръжават и ви изпълват и по този начин у вас се появяват нови мисъл форми, идеи и вдъхновение. Насладете се и използвайте динамичната сила на Всеобщия Разум, освободете се от земните ограничения и окови на убежденията на масовото съзнание.

Изучете основните закони на Всеобщото Създание / проявление. Учете се да различавате желанията на Духа от личните желания на егото. Егото желае, иска и се нуждае от емоциите за сметка на това, вие да виждате нещо, някого или някое събитие извън себе си, за да утолите вътрешната си жажда. Егото никога не е удовлетворено и постоянно търси нещо ново, за да утоли жаждата, и това често става зависимост. Когато сте хармонични с Духа, всички ваши физически желания и потребности чакат да бъдат изпълнени от вас – чакат и се нуждаят от това. Но вие трябва активно да взаимодействате с хората и да извършите физическите действия, които са необходими, за да се осъществят мечтите. Трябва да активирате и да притегляте към себе си положителните вибрации, необходими за проявлението на вашето видение във физическа форма.

Земният план – това е светът, стимулиран от действия и реакции. В света на полярностите и дуалността силите на противоположностите са били най-добрите ви учители. Негативните събития привнасят в съзнанието ви собствената истина в резултат на реални събития. Време е да отхвърлите нерешителността. Чувствайте, усещайте със сърцето си и вътрешното знание, какви мисли и действия са правилни и кои – не. Като се учите и придобивате мъдрост в резултат на събития или взаимоотношения с другите хора, няма да ви се налага да изпитвате повече причинно-следствения синдром на своите негативни действия /известен като карма/.

Жизнено важно е да разберете истинския смисъл на живота и смъртта. Обликът, който сте приели в този живот – е просто мъничък аспект на това, което се явявате в действителност, каквото сте били и каквото ще бъдете в бъдеще. Изходът или смъртта на физическия съд – това е само преходът в друго състояние на Битието. Бъдете смели в опитите си да промените старите модели на възгледите за смъртта. Освободете Душите на своите любими с любов, не ги привързвайте към земния план с мъката си. Да, вие можете да ги загубите и ще тъгувате известно време, но знайте, че те винаги ще бъдат с вас в Духа. Изпращайки им своята енергия на любовта, можете да помогнете на тези, които са си отишли, бързо да преминат в сферата на Любовта / Светлината. Скъпи мои, те отиват не на аморфно място, а в поразителен свят, който е по-реален, отколкото този, в който живеете вие, там могат да живеят в радост, да бъдат полезни, да се учат и да изпитват това, което искат, но което не са успели да постигнат в земен план. Ако вие поискате, то след известно време в бъдеще, можете да общувате с тях; но трябва да разчистите пътя за телепатичната връзка с тези, които живеят в невидимите сфери. Много искат да напуснат планетата в това време на голям безпорядък. Знайте, че те ще бъдат там, където има повече радост, където напълно властват мирът и хармонията, и те могат да ви помагат по много удивителни начини, намирайки се в своето по-високо състояние на Битие.

Вие трябва да се учите на търпение и да разберете, че времето, каквото го познавате, бързо се променя. Настройвайте своите представи в хармония с Духа и знайте, че всичко ще се прояви в правилното време. Трябва да бъдете търпеливи към околните и да се стараете да виждате най-доброто във всички, по такъв начин усилвате положителната енергия и премахвате целия негатив, който може да бъде създаден. Можете да се издигнете над обидения свят и да се върнете към вътрешното си равновесие и хармония. Вашето сияние експоненциално ще се разшири и вие ще излъчвате Любов / Светлина от своя Център на Слънчевата енергия. Това ще стане естествено състояние и ще започнете да гледате на света и събитията от по-висока точка на зрението – гледната точка на майстора. Вие преминахте много цикли на бедност и богатство, в различни ипостаси /статуси/, което в крайна сметка ви доведе до извода, че истинското богатство се намира във възстановяването мъдростта на своята Душа / Висшето Аз и във възсъединяването със своя Божествен Семенен Атом. Ще се отвори съкровищница, съдържаща вашето Божествено неотменно право и така отново ще приведете всичко в хармония.

Според степента на повишаване на чувствителността се променят и вашите потребности и желания. Вие ще станете умиротворен човек и ще започнете да цените самотата си. Ще чувствате дискомфорт и нежелание да се намирате в социалните ситуации на низшите вибрации. Необходимо е да оставате сами със себе си, за да разберете кои сте всъщност. Вие сте единствени по рода си и трябва да се научите да действате на интуитивно, а не на емоционално ниво. Това трябва да започне от „изтеглянето” на своите енергийни потоци от другите и отрязване на шнуровете или енергийните потоци, с които другите хора са се привързали чрез слънчевия сплит. Не забравяйте да ги благославяте, защото те ще следват своя собствен път, а вие – своя. Бъдете спокойни във всяка ситуация, ако вашите убеждения са основани на истината. Вие ще знаете, че вървите към хармонията със своя Аз на Душата, без да реагирате емоционално на каквито и да било негативни събития в живота си.

Ще повишите своето астрологично влияние, защото интегрирате положителните енергии на всички дванадесет астрологични знаци. По време на сън ще посетите Седемте Сфери на Божественото Съзнание, което ще ви помогне да интегрирате положителните енергии – всички сили и качества на тези Седем Лъча – по такъв начин ще привеждате в баланс и активирате всички важни и незначителни чакри на физическото тяло. Петте Висши Лъча на Галактическото Съзнание също се интегрират вътре, като преобразуват, активират и пренастройват вашата ДНК, което ускорява процеса на строеж на вашия съд на Светлината.

Много от вас са готови или вече са започнали да изпълняват своята истинска мисия, независимо каква е тя. Моля, имайте предвид, че окончателната цел – е да станете конвейер на Любовта / Светлината. Вие трябва да живеете чрез своята истина, докато се учите да вървите по висшия Път и да управлявате своето виждане. Трябва да търсите и да признавате всеки аспект на своето Същество, защото се стремите към хармония и единно съзнание.

Скъпи мои, ние знаем, че може да бъде болезнено, дискомфортно и страшно, защото вие преминавате това на ускорен режим, защото радикални промени стават във вашия свят. Знайте, че заедно ние ще преодолеем всички беди. Нашата мисия се състои в това, да отворим пътя на всяка скъпа Душа, която изрази желание да се върне към съсредоточаването в сърцето и хармонията на душата. Знайте, че всеки от вас е важен. Скъпи мои, когато се съмнявате, нуждаете се от вдъхновение или сила, влезте в своята Пирамида на Светлината и ние ще ви дадем мъжество и ще ви вдъхновим. Когато се почувствате самотни или нелюбими, влезте в центъра на своето Свещено сърце и ние ще ви чакаме там, за да ви изпълним със сияещата любов на нашия Бог Майка / Отец.

Послание от Архангел Михаил

Чрез Рона Херман
Февруари 2015 г.

Предложение и превод: Селена
http://chenneling.net/ch…/budete-li-vy-sredi-izbrannyx.html…
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/02/blog-post_9.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1866 Коментари: 0 Гласове: 3
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178983
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Февруари, 2015  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728