Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178943 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Септември, 2011 г.
 " В навечерието на Великия Празник ! " из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК  " 
продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. Спомняте си ли израза „ договарянето трябва да става на брега ” ? Та именно , всичко което става сега на Планетата и повярвайте Ми не само в Русия , е точно това , което се нарича с една дума – ИЗБОР от хората преди да седнат в „ лодката ”, която ще пренесе достойните на другия бряг !

2.  Отделянето на зърното от плявата сред хората става ежесекундно и тези постъпки , в това число и прякото предателство , което толкова много тревожи хората са предтеча на Великото Преображение и Аз се старая да им покажа „ кой , кой е ”, все още до този момент преди да настъпи това историческо и неповторимо събитие – еволюционният преход на Планетата и на всичко Съществуващо на новите честоти на вибрации , на новата вече реликтова честота !

3.  Когато Аз говорих на хората , че те са щастливи хора , то Аз разбира се имах в предвид не само Преображението на Пространството и прехода Му на Новите МОНАДИ , но и прозрението на хората !

4.  Осъзнаването на това, какво ще видят хората в Пространството ще бъде за тях Моят подарък, това е – откриването на неповторимото СЪВЪРШЕНСТВО на Новия за хората Свят и неочакваните възможности за творене !

5. Но човекът не може да премине в това състояние на Божествен полет, не може да се издигне на Новото ниво на РИТЪМ , без да се пречисти от мръсотията и лъжата на Плътния нискочестотен план , защото пречистването е адаптация към новите условия на съществуване на човека-СъТворец !

6. Вие излишно гледате НЕБЕТО с тревога, защото НЕБЕТО носи в себе си не само природни катаклизми, разрушения, но то носи в себе си и Велика ПЪРВОЛЮБОВ и ВЪЗКРЕСЕНИЕ, тъй като НЕБЕТО е ВЕЧНО НАПОМНЯНЕ на хората за това, че ВСИЧКО се решава ТАМ, в Просторите на Вечното движение!

 7. Тази сложност и многостепенност на Пространството, Неговата матрична пирамидална структура , която съвсем малко бе пооткрита за хората , не трябва да предизвиква у тях чувство на страх и униване , та нали Аз се постарах да ви покажа дълбочинната ХАРМОНИЯ на това Единно Пространство , в което човек се явява неотменима част .

8.  Човекът е поместен в Пространството на Висшия Разум като частица на Твореца, способна не само да се усъвършенства ( да еволюира ) постоянно, но и самостоятелно да ТВОРИ обкръжаващото го Пространство !

 9.  Нали Аз не случайно , неотдавна напомних на хората , че техните мисли са така ВЕЧНИ , както са ВЕЧНИ и самите хора – част от Вечното Пространство ! Много скоро , достигайки ниво на Съ - Знание на СъТворец , хората сами ще разберат, че МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО – въобще не е някаква си празна фантазия или човешки мечти, а съвсем истински инструмент за реализация ( материализация ) на човешките помисли .

10. Ето защо Аз подготвям хората използвайки понятието КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ , за самостоятелно творчество , тъй като обединени в ЕДИННО ПОСЛАНИЕ хората са в състояние ( така както е било преди хиляди години ) да материализират най-фантастичните си проекти, такива като например добре известните на хората Велики пирамиди !

11. Трябва да се отбележи , че оставените на хората като напомняне за миналите някога съществуващи възможности за СЪТВОРЧЕСТВО Велики пирамиди , независимо от това , сами по себе си все пак не представляват венец или доказателство за творческите възможности на човечеството !

12.Човечеството ( Петата раса ) , отдалечила се от Бога , съвсем е загубила потенциала си на СЪТВОРЕЦ , тъй като а станала подмяна на истинните понятия поради разнообразните религиозни представи за Бога, която се е оказала и решаваща при изгубването на канала за връзка « Творец - СъТворец » !

13. Променяйки ДАРЕНОТО му от Твореца Право на Свободно творчество с мнимата свобода в гоненето на МАМОНА на Плътния план и творене на Пространството по свое усмотрение , човекът е престанал да разглежда себе си като Творяща Божествена Същност .

14. Какво се е получило от това – на хората сега вече им е много добре известно , а тези научни знания, които е натрупало човечеството , не без Моята Помощ и подсказки под формата на озарения , единствено съвсем незначително позволяват да се надникне в наносвета като копие на първопричината за Творящото Начало на Началата !

15. Осъзнаването на безпътицата в развитието или еволюцията на цивилизацията ( без Участието на Твореца ) сега я виждат не само учените , но и обикновените хора , защото техническата революция , която по мнение на мнозинството от учени , представлява пробив на човечеството в Космическия свят на високите вибрации , при проверка се е обърнала в трагедия за неподготвеното човечество , избрало път на развитието , несъгласуван с Дара на Твореца !

16. Та нали Аз не само съм дарил на хората ПРАВОТО на Свободна ВОЛЯ или възможността да се управлява Пространството на Плътния план , но съм и дал подсказване за това , кой път за еволюция на Съ - Знанието ще доведе хората към Светлината на Истината , тоест – към бъдещето !

17. Аз съвсем съзнателно съм поставил хората в Пространство на Дуалност , за да им покажа прекия път към Истината, тъй като техният избор между силите на Творенето и силите на Задържането е и точно този път на САМОусъвършенстване, който би трябвало да доведе човека-СъТворец до Бога .

18. Хората са получили от Мен всички мислими и немислими Дарове за СЪТВОРЧЕСТВО и само собствената им СВОБОДНА ВОЛЯ е трябвало да им открие Великия СМИСЪЛ НА СЪТВОРЯВАНЕТО на самия човек !

19. За всеки човек , какъвто и да е той , дори и независимо от струващото му се отсъствие на връзка с Твореца , трябва да бъде очевидно , че смисълът на живота ( на проявлението на човека в Плътния план ) представлява усъвършенстването или еволюцията на Съ - Знанието !

20. Подмяната на истинните понятия със съблазните на Мамона са именно и проявата на тази активна позиция на Тъмните сили , които упорито защитават своето Пространство от хората на СВЕТЛИНАТА , създавайки за хората непреодолими препятствия, което става особено забележимо точно сега – в момента на определяне от човека на своята собствена позиция !

21. Всеки опит на Духовно Единение и особено опит за достигане на КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ се възприема от силите на Задържането, като отнемане на отвоюваното от тях от хората Пространство на СВЕТЛИНАТА .

22. Затова и колкото по - високо в своето усъвършенстване се издига човек , толкова по - активно и по - жестоко ще бъде въздействието върху него на Тъмните сили в техния стремеж да си върнат загубеното Пространство от Тъмнина !

23. Хората независимо от всичко , вървят към СВЕТЛИНАТА и това Духовно движение е не само Божествен промисъл , но и най - прекият път към Истината , към Твореца , затова най -добрият „ подарък ” от страна на Тъмните сили ще бъде откритата дискредитация не само на Думите на Твореца , но и на този който ги предава !

24. Трябва да ви кажа , че Изпитите за собственото Преображение се усложняват за хората с всяка минута , а условията за избор ще стават все по - трудни и по - трудни , и в тези сложни условия на ТРАНСМУТАЦИЯ на човека в Света на високите вибрации е много важна истинната ВЯРА в Твореца и безкористната ЛЮБОВ към всичко , което е СЪТВОРЕНО от Него на Планетата ! Но човекът е длъжен да ОБИЧА и себе си като фрактално подобие на Твореца !

25. За хората няма друг изход , особено сега , когато Планетарното и Галактическо Пространство преминава КАРДИНАЛНО Преображение ! На тях , все едно , ще им се наложи да направят свой собствен избор и основа за този избор ще бъде истинната ВЯРА , базираща се на приемането от човека на структурата на Мирозданието , на Любовта и възхищението от СЪВЪРШЕНСТВОТО на ТВОРЕЦА и на НЕГОВИТЕ ТВОРЕНИЯ !

26. ВЯРАТА и ЛЮБОВТА задължително ще спасят хората в Историческия момент на ПРЕОБРАЖЕНИЕТО , а точно това е и тази НАДЕЖДА , която им е дарена и подкрепена от Любовта на Твореца към хората , избрали пътя към СВЕТЛИНАТА , защото СВЕТЛИНАТА е МЪДРОСТТА НА ТВОРЕЦА , и това което хората ще празнуват Утре е Божественото ЗНАМЕНИЕ на Новото човечество на Шестата раса !

27. Шестата раса не може да съществува без ВЯРАТА и ПЪРВОЛЮБОВТА , тъй като това са основни условия за успешното преминаване на Изпита на Квантовия преход , а за Народа на Русия , както вече казах , е ЗНАМЕНИЕ за неговия път към Света на Новите Божествени Монади ! 

28. Затова СКОРО , когато Аз започна да освобождавам хората от техните грехове , грешки и заблуди , Аз ще им покажа „ кой , кой е ”, преди още хората да са седнали в „ лодката ”, отправяща ги на другия бряг , и най - добрата не демонстрация , а потвърждение за чистотата на Духа ще бъдат ЕДИНОДУШНИТЕ ПОСЛАНИЯ на хората и тяхното Движение към Бога !

29. В това Движение на вашите Души и вашите сърца много добре се вижда , кой е от СВЕТЛИТЕ и кой е от ТЪМНИТЕ сили , но особено добре се вижда – кой е от Сивите , които активно се захранват с енергията на СВЕТЛИНАТА,  нямайки възможност самостоятелно да творят Ново Пространство !

30. В навечерието на Великия Празник на Духовното Единение хората трябва задължително да изпратят в Пространството своята Любов , тъй като само истинният СъТворец може да отвори своето СЪРЦЕ НА ЛЮБОВТА в този момент , когато ще стане КАРДИНАЛНОТО ПРЕОБРАЖЕНИЕ НА ПРОСТРАНСТВОТО и когато СПАСЕНИЕТО на хората ще зависи от техните ПОМИСЛИ и СВОБОДНАТА ИМ ВОЛЯ !                                                                                                                                                            http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=922               http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-29.09.11.html                                                                                                                                                                                           image                                                                                                                                          image                                                                                                       

Категория: Изкуство
Прочетен: 1824 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 30.09.2011 09:38
 Последният и най - сложен Изпит !

Забележка : тази диктовка е дадена от Твореца в отговор на въпрос от Л. И. Маслов – „ Какво става с Движението ?! ” из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК  " 

продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. Ами нали Аз предупреждавах хората , в това число и теб , че настъпват много сложни времена , когато Тъмните сили и сивата нечистота ще се опитват да дискредитират всякакво Движение към Бога , разхвърляйки чрез мръсотия и лъжа , а най - често - просто с пари , хората по най различни движения и партии , нямащи нищо общо с Божественото движение !

2.  Главно условие за победата на Тъмните сили над Светлите се явява разобединението ( разединението ) на хората , които са приели решение да вървят към Бога , и това резединение представлява желана цел за тези хора , които доброволно или по принуда представляват сега силите на Дявола !

3. Най - силното средство за разединение , от което винаги са се възползвали и се възползват и сега тези сили , е била лъжата , тъй като лъжата е основа на НЕВЕРИЕТО и тя се прилага , при това доста успешно , за да се породи у хората недоверие към Думите на Създателя и да се унищожи още от корена му зараждащият се КЛЪСТЕР Божествена СВЕТЛИНА !

4.  Хората търсещи в себе си СВЕТЛИНАТА на Истината , вече са изпитали върху себе си възможните уловки и хитрости на Тъмната страна , която никога няма да се съгласи на доброволно и мирно „ предаване на властта ” над Душите на хората ! Затова , за достигане на тази си цел или за достигане на статус - кво в полза на Тъмните сили , според тяхното мнение , всички средства са добри !

5. Това , което се случва в псевдодвижението е и точно този ярък пример на изглупяването на хората и примамването им в лагера на силите на Тъмнината !

Затова и Движението , за което Аз постоянно говоря , представлява за хората най - важната проверка или Изпит за ВЯРА , защото от този пример лесно може да се убедиш , колко много разговори за ВЯРА и дори за символите или атрибутите на ВЯРАТА , които при проверка се оказват лъжа и отказ ( отрицание , несъгласие ) със Словата на Твореца !

6. Разберете , невъзможно е да се говори за своята съпричастност към Твореца и да наричаш дори себе си СъТворец , а при проверка да бъдеш инструмент на Дявола !

 7. Точно това е нещото , което у хората се нарича предателство или отстъпничество , а при Мен се нарича – да вървиш против Бога !

8.  Но Аз предупреждавах хората , че всякаква подмяна на Моите Слова и наслагвания на предаващия Ги ще се наказват „ по пълна програма ” и хората , допуснали такова Духовно предателство , вече никога няма да могат да разчитат на успешно взимане от тях на Изпита на Квантовия преход !

9. Настъпва истинското ВРЕМЕ НА ИЗБОР и от този избор хората няма къде да избягат ! От този избор зависи тяхното бъдеще , за което Аз говорих твърде много ; на хората , все едно , ще им се наложи да се определят , с кого са – с Бога или с Дявола ?

10. Проверката или Изпитът за ВЯРА , сега ще съпровожда хората ПОСТОЯННО и ако по - рано мащабът на проверката се ограничаваше само в семеен кръг , то сега съдбата на човека , съдбата на държавата и дори бъдещето на Планетата – е наистина в ръцете на „ малкия ” човек , носещ в себе си ДАРА на СЪТВОРЕЦ !

11. Аз не мога никого да осъждам , тъй като съм дал на всеки ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ , но съм длъжен да ви предупредя вас за това , че може би , това – Е ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ , когато от правилността на вашия избор зависи социалната и климатична обстановка на Планетата и повярвайте , това въобще не са празни приказки , защото МНОГО СКОРО хората ще чуят МОЯТ ОТГОВОР на техния избор ! 

12. Повтарям : есента на тази година за много от хората на Русия ще стане или ПРОЛЕТ на Духовно пробуждане , или падение в бездната на Духовното блудство !!!

13. Други варианти за хората вече няма и няма и да има , затова Аз съм принуден да напомня още веднъж , че необходимите Ми два процента за успешното изпълнение на Вселенската Програма за Преображение на Пространството от населението на Планетата са вече набрани !

14. Аз много се надявах и продължавам да ВЯРВАМ , че Русия ще съумее да промени хода на историческите събития в полза на СПАСЕНИЕТО на човечеството !

15. За Русия , колкото и странно да ви звучи , последният Изпит е свързан с избора на хората в полза на Моето Движение „ За държавност и Духовно възраждане на Русия ”, и съвсем не на отечеството , тъй като всеки човек си има свое отечество !

16. Велика Русия – не е отечество , а Велика раса или цивилизация , която се охранява и се води от цялата Йерархия на СВЕТЛИНАТА начело със Самия ПЪРВОТВОРЕЦ !                                                                                                                                                                                               http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=920               http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-27.09.11.html                                                                                                                             image

Категория: Изкуство
Прочетен: 4094 Коментари: 4 Гласове: 7
Последна промяна: 28.09.2011 15:16
 Причините за всички бедствия и проблеми - са в самия човек !  из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК  " 
продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

1. Нищо друго не влияе толкова много на историческите събития , колкото отношението на самия човек към тях ! Желанието или нежеланието на човека да участва в тях – това е все още половин беда , но мисленото съпровождане , и по - точно – мисленото послание и желанието да види това събитие , изхождайки от собствените си ( най - често неверни ) представи , е предтеча за не планираното от Твореца , необратимо изменение на хода на историческите събития в следствие от необмислената намеса на човека .

2.  С други думи , ако човек само си спомни , колко пъти със своите необмислени мисли той сам ( повтарям : той сам ) си е насаждал сам на себе си бедата и е променял своя живот, то той задължително ще разбере , че неговият живот се състои от собствените му послания или собствените му пожелания не само към самия себе си , но и към обкръжаващото го Пространство !

3. В съответствие с Канона за обратната връзка ( спомнете си принципа на огледалото ) , всяка верига от беди за човека е обоснована не толкова от лъжливите послания , колкото от отговорите или отразените импулси от Пространството , усилени от Него ( от Пространството ) многократно !

4.  И това единствено потвърждава Канона или принципа на ЕХОТО , когато всяко , повярвайте Ми , всяко възмущение на Пространството , тоест всяка човешка мисъл , подобна на хвърления във водата камък , предизвиква вълнови процес , който не затихва и не може да бъде „ потушен ” от Пространството , и който може много болезнено да удари този , който без да помисли , и още по - лошо – преднамерено , е запуснал тази вълна на злото в Космоса !

5. А сега помислете , какво представлява далечния и както се изразяват някои хора , студен Космос ? Космосът – не е безличен вакуум , и още повече не е тънкият защитен слой на атмосферата , в който е дадено на човека да се прояви. Космосът ‘ Е ” ( СЪМ ) мислещо Пространство , плътно преплетено от енергийни и информационни потоци, което означава че ОБРАТНАТА ВРЪЗКА е състояние от непрекъснатия обмен на всички нива от сложното за човешкото разбиране енергийно Пространство .

6. Човекът сътворен от Великия ПървоТворец като фрактално подобна на Него частица е получил уникалната способност, дори въпреки своята воля да влияе на енергоинформационните потоци на Божественото Пространство , тоест да влияе и на собствения си еволюционен процес , но най - вече – на хода на историческите събития от локален мащаб , макар и на нивото на енергия на собственото си проявление .

 7. Хората никога не са се замисляли , че самият човек и никой друг не е предопределял и продължава да предопределя своята собствена съдба ! Именно хората със своята неуморна фантазия формират на нивото на човешкото Съ - Знание този свят , тази лична съдба , която в последствие се проявява в техните животи във вид на последователност от знакови за тях събития .

8.  Сега си представете , какво огромно множество са хората на Планетата , колко широк спектър от желания (мисълобрази) те генерират и как се отразява на Космоса неочакваната за тях самите способност да влияят на обкръжаващото ги Пространство !

 9.  Ето защо Аз ви говоря постоянно и ви напомням за това, че Пространството на Проявения план ‘ Е ’ ( СЪМ ) безкрайно множество от насрещни вълнови потоци и ‘ Е ’ ( СЪМ ) безкрайно множество от послания ( мисли ) на хората , изпуснати от тях в Космоса .

10. Човекът е обкръжен от собствените си мисълобрази ( мисловни потоци ) и толкова дълбоко е потопен в тях , че да се измъкне от този създаден от него си самия свят му е вече просто невъзможно ! Човекът се намира в пряка връзка с близкото Космическо Пространство, създадено от него самия, при това и в продължение на множество негови инкарнации! Сега вече вие може да си представите в каква Духовна атмосфера се намира постоянно човекът на Плътния план !

11. Аз трябва да ви кажа, че мислите или мисълобразите на човека ( изпуснати от него в Космоса ) не изчезват никъде , защото тези енергийни фантоми , така както и самият човек са ВЕЧНИ . Затова изпратени веднъж , в това число и не обмислените мисли или послания, като бумеранг се връщат обратно към изпратилия ги човек под формата на отразени (от Пространството) ПОСЛАНИЯ, променяйки Проявения план на същия този човек !

12.Тези отразени от Пространството ПОСЛАНИЯ постоянно се натрупват около човека като кармични проблеми или Аура на Духовно несъвършенство , която засега не може да бъде фиксирана дори и от най - чувствителните прибори , нито от най-напредналите хора , способни да долавят дори и хода на историческите събития .

13. Хората през цялото време забравят, че те са вплетени в това МИСЛЕЩО ПРОСТРАНСТВО ( в КОСМОСА ) , те са Негова фрактална част, а това означава – част притежаваща същите такива способности да ТВОРИ , така както и целият обкръжаващ ви Свят на Висшия Разум !

14. Способността да се ТВОРИ се проявява вече на нивото на ПОДСЪЗНАНИЕТО, което се управлява от САМИЯ ПЪРВОТВОРЕЦ , затова когато Аз ви говоря за това, че всички хора представляват потенциално СЪТВОРЦИ , то Аз фактически потвърждавам, че те ‘ СА ’ част от ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА , което в съответствие с Вселенската Програма за Преображение на Пространството е заложено в Съ-Знанието на всеки човек и се управлява от Мен !

15. Сега в този ИСТОРИЧЕСКИ период на КВАНТОВО Преображение на Пространството хората все по-често говорят за ВЯРАТА като за ключето, с което могат да бъдат отворени „ вратите на всеобщото спасение ” ! Аз обаче съм длъжен да ви кажа, че ВЯРАТА , според Моето РАЗБИРАНЕ ‘ Е ’ ( СЪМ ) само предтеча на спасението, защото без ОСЪЗНАВАНЕТО от човека за своята СЪПРИЧАСТНОСТ към ЕВОЛЮЦИЯТА НА МИСЛЕЩОТО Пространство за никакво спасение не може да става и дума !

16. Само една , пък била тя и най - искрена ВЯРА вече не е достатъчна , тъй като ВЯРАТА ‘ Е ’ ( СЪМ ) само факт на пасивното СЪЗЕРЦАНИЕ без активен ПРОМИСЪЛ , но виж при формирането на правилно МИСЪЛПРОСТРАНСТВО , а след това и на правилен ПРОМИСЪЛ на собственото проявление , човекът е способен да насочи хода на Историческите събития в нужното направление !

17. Без правилен ПРОМИСЪЛ човекът няма да може от ХАОСА на насрещните вълнови потоци , на случайните , неосъзнати или замърсени мисли, да сътвори този КЛЪСТЕР НА ВИСШЕ СЪВЪРШЕНСТВО , който е толкова необходим за формиране на условията за Творящото Начало на Началата !

18. Животът ( проявлението ) на Планетата би могъл да продължава така вечно и вечно да се формира ХАОС от свободния МИСЪЛПОТОК на хората ! Но за ваше щастие съществуват точки на бифуркация или точки на незавръщане, на еволюционния процес на многостепенното Пространство и за хората е наистина огромно щастие да се въплътят в периода на кардинална промяна на Мислещото Пространство , включвайки и света на мисълобразите на човека .

19. Този създаден от мислите ( от мисълобразите ) или от работата на Съ - Знанието на хората свят, най - често  –  свят на лъжа и огромна горделивост, задължително ще бъде разрушен , тъй като Пространството , и по - точно – Мислещото Пространство се издига еволюционно на нова степен в Пирамидата на Духа , заставяйки човека да премине през Духовно пречистване или от пречистване на света от неговите собствени мисли !  

20. Искат ли хората или не искат, но светът на техните мисли ще бъде разрушен , защото човекът ще бъде принуден да се издигне заедно с Пространството на Висшия Разум на Ново ниво на РЕЛИКТОВА ( за човека ) честота на вибрация , а това означава – на ново равнище на енергия ! Новата , високочестотна енергия на Мислещото Пространство ще бъде вече за човечеството за много хиляди години новата и основна среда на преживяване .

21. Затова ТРАНСМУТАЦИЯТА на Пространството във всички случаи ще засегне и самия човек , което означава , че на него във всеки случай ще му се наложи да се адаптира към новите  , високи енергии на Пространството , в които за човека вече ще е невъзможно да скрие мисълобразите от своето обкръжение и в които самоконтрола на МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО ще стане за човека основен ПРОМИСЪЛ , а ПЪРВОЛЮБОВТА ще стане основно състояние на неговата ДУША !

22. Затова и Новата, или Божествената регулярност, за която Аз ви говоря постоянно, като за Нова и обективна реалност, ‘Е’ (СЪМ), в същността си Новият човек!

23. Човекът, преминал през Духовно пречистване, вече няма да крие своите мисли, а ПРОМИСЪЛЪТ на хората ще стане вече открит, защото на тях ще им бъде открита ПРИРОДАТА НА МИРОЗДАНИЕТО и истинния СМИСЪЛ на творенето от Създателя на Нови Светове с участието , при това с най -активното участие на самия човек – човекът СъТворец !

24. Затова всеобщите ПОСЛАНИЯ , за провеждането на които Аз постоянно моля хората , представляват по същество репетиции на ВСЕОБЩО ПРОЗРЕНИЕ и ПРЕЧИСТВАНЕ , и възможност за хората да насочват своята ПСИХИЧНА енергия към формиране на Новия човек – вече с чисти помисли ! Единствено при ЕДИНОДУШНО ПОСЛАНИЕ може да бъде СЪТВОРЕН КЛЪСТЕР ОТ СВЕТЛИНА , който много скоро ще стане за хората единствено състояние на Духа , съпровождащ тяхното КОЛЕКТИВНО СЪТВОРЧЕСТВО !

25. Точно тази проверка , тази пробна крачка сега именно преминава Русия , тъй като нейният Народ , избран от Мен , трябва да бъде подготвен за формирането на чисти мисълобрази , явяващи се предтеча на Новото МИСЛЕНЕ на човечеството !

26. Хората са длъжни да ОСЪЗНАЯТ , че всички проблеми на Плътния план са създадени от тях самите и че спасението на човека е възможно единствено с ПРЕЧИСТВАНЕТО на неговото Съ - Знание , тоест при осъзнаването на това , че той представлява част от Твореца , на която и е дадено ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ или на СВОБОДНО ТВОРЧЕСТВО, и без ОСЪЗНАВАНЕТО на този Велик ДАР от ТВОРЕЦА не може да има никаква ОСЪЗНАТА ЕВОЛЮЦИЯ !

27. На вашата цивилизация просто и е ПОДАРЕН етапа на ТРАНСМУТАЦИЯ НА ПРОСТРАНСТВОТО, облекчаващ за хората прехода им върху релсите на ОСЪЗНАТАТА ЕВОЛЮЦИЯ на Съ - Знанието , тъй като сега , дори и без участието на човека , неговата ТРАНСМУТАЦИЯ или превеждането на човека в новите високочестотни вибрации , може да се каже, че е вече почти свършен факт !

28. Трансмутацията на Пространството и на човека набира обороти и скоро, много скоро МИСЪЛТВОРЧЕСТВОТО на човека от Плътния план , окончателно ще си замине в миналото , тъй като вас вече ви очаква Новото Съ - Знание на хората Съ - Творци , които сега вече в СЪТВОРЧЕСТВО с ПЪРВООТЕЦА , ще изграждат Новия Свят на Висшето СЪВЪРШЕНСТВО , а Творящият СЪВЪРШЕНСТВО и сам той трябва да бъде СЪВЪРШЕНСТВО !                                                                                                                                                                                                                                                      http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=918                                                                 http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-21.09.11.html                                                                                                                                                                                                                                                                                                                image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                В 10 часа сутринта българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ - творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! (((((((((((( ♥ ))))))))))))                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           image                                                                                                                                                                                    image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Категория: Изкуство
Прочетен: 2686 Коментари: 2 Гласове: 9
Последна промяна: 26.09.2011 09:12
 Как сте вие души Божествени ?!                                                                                                        Изгрява ли Слънцето във вас ?!                                                                                                        Цветята цъфтят ли , ухаят ли ,                                                                                            танцуват ли полюшквани от тих ветрец  ?!                                                                                       Извира ли  радост на фонтани ?!                                                                                                 Къпете ли се във Светлина ?!                                                                                                             Ражда ли се Любовта ?!                                                                                                             Пеят ли , летят ли птици във вашето небе ?!                                                                                 Плуват ли , играят ли делфини във вашето море ?!                                                                     Щурчета свирят ли ,                                                                                                                   пчели жужат ли ,                                                                                                                          коне препускат ли свободни и волни във вас ?!                                                                           Луна блести ли ,                                                                                                                    звездите звънтят ли ?!                                                                                                                 Реки нежно и буйно ромолят ли ?!                                                                                                   Водопади шумят ли , изливащи се отгоре ?!                                                                                 Вятърът легенди приказни шепти ли ?!                                                                                         Бог във вас великото твори ли ?!                                                                                                 Усмивката крилата на децата ,                                                                                                     разцъфтява ли на вашите лица ?!                                                                                                     Във всяка мъничка тревичка ,                                                                                                       във всяка капчица роса ,                                                                                                                    и в най - малката буболечица                                                                                                           можем да открием ние радостта !                                                                                                  Но най - красивото ,                                                                                                                           но най - прекрасното                                                                                                                           е единението на душите в Любовта !                                                                                                    Заря ! Красота ! Чудеса !                                                                                                                             Обичам ви !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      image                                                                                                                                                                     image                                                                                                                                                                     image            
Категория: Изкуство
Прочетен: 4144 Коментари: 4 Гласове: 10
Последна промяна: 20.09.2011 03:08
 Вяра , Любов , Надежда и Мъдрост !  из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК "
продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

1. Ето , че настъпи поредният празник , който така ярко отбелязват в Русия : Вяра , Надежда , Любов и тяхната Майка София или Мъдрост !

2. Ние вече говорихме с вас за това , че всички думи , които се величаят в този ден най - добре характеризират качествата на човека , стремящ се да познае Истината .

3. Само по значимостта на тези думи или по стремежите ( характеристиките ) на човека би следвало да ги причисляваме в следния ред : Вяра , Любов , Надежда , Мъдрост !

4. В Молитвата , която съм дарил на вас , хората на Новия век , са указани вашите молби към Мен , формулирани именно в този ред .

5. Обърнете внимание , че всичко започва с Вяра ! Именно с Вяра в Мен , в Моя Порядък , с Вяра в себе си и своето място в Системата от Светове – Вечността .

6. Нищо не можете да предприемете , нищо не можете да направите в Материалния Свят , ако не вярвате в Божествения произход на Световете , в своя произход и ако не вярвате на Мен , Създателя .

7. Човек , който не вярва на Мен , е човек , който напразно е загубил своето време на пребиваване в Материалния Свят и при срещата си с Мен няма да премине Изпита , и няма да може да докаже , или обоснове с каквото и да е своето неверие .

8. По време на Квантовия преход , когато „ входен Билет ” ще бъде единствено Вярата  , истинната Вяра в Създателя , за този човек вече няма да има надежда , че той ще премине или ще оцелее по време на мощното енергийно въздействие , по време на този еволюционен преход в полето с по - високи вибрации .

9. Ние вече говорихме с вас , че е невъзможно да се скриеш , да избягаш – също , затова само Вярата дава защита на човека и му показва пътя към спасението .

10. Затова , отбелязвайки този празник , нека да помислим още веднъж над това колко мъдро е устроен Светът !

11. Аз вчера ви казах , че този Свят е бил създаден от Мен за Мен , разбира се , и за Йерархията на Светлината и само , за да почувствам остротата на чувствата , конфликта на интересите и да вдъхна високите енергии във вашия Свят.

12. Подсказка за тези , които действително искат да познаят Света и да спасят Душите си има даже в този Празник .

13. Първото , на което трябва да обърне внимание всеки човек – това , разбира се , е Вярата . Аз отдавна съм говорил за това , че в основата на всичко е Вярата , Истинната Вяра ! Тази Вяра в Света , в устройството на Световете , в Създателя на Световете и безусловно в себе си като част от тази Велика Хармония или Баланс на Силите във Вечността .

14. Второто – това е Любовта . Любовта , която не само характеризира отношенията между половете при човечеството , но и тази Любов , която характеризира чувството на щастие . Характеризира чувството на приемане на целия Свят и характеризира чувството на благодарност на човека към Мен , към Света , в който му е провървяло да се материализира , за да изпита всички чувства .

15. Вярата и Любовта раждат в човека чувство или състояние на Надежда за това , че този Свят е Рай Небесен на Земята , е Надежда за усъвършенстване на човека и задълбочаване на Душата му .

16. Състоянието на Надежда е състояние на движение напред, при което човекът не трябва да се обръща назад, всичко което той прави с Вяра и Любов е правилно и е единствен път за спасение на Душата и естествено на самия човек.

17. Надеждата е състояние на влюбеност, бъдеще , което човекът приближава , опознавайки себе си , опознавайки Света и опознавайки Създателя !

18. Всички причислени качества или състояния на човека формират неговото отношение към действителността на Материалния Свят, отношение към Света и осигуряват адаптацията на човека към тези условия . Обаче , адаптация е възможна при велика Мъдрост у човека .

19. Мъдростта е отношението на човека , имащ Вяра , към този Свят , Любов към този Свят и към всичко , което е в този Свят .  Това е Надежда , състояние на успех и , разбира се , увереност в правилността на своите действия с Бога в Душата .

20. Мъдростта е реакция на човека на вътрешния свят на самия човек или реакция на самия себе си като частица от Вселената или Вечността .

21. Ето всичко , което е нужно да знае човекът на границата на Световете , на границата на Епохите и на границата на Квантовия преход !

В нозете Ми Света е , и  Моите Знамения , Че време за Дела Велики е , указват пътя ! Но само този , веленията що разбира , Чертозите минава , а преминал , прави равносметка ! И този път е редом , и няма път назад , И всички пътища – напред са . Наградата -  Бог с теб във всичко , Награди други няма – Път само с Мен за теб – Част Моя , очи Мои и уши . И идва ред на този светъл път , Когато Ние заедно сме и с Души ! Аз вярвам : на прага на Света , Когато трябва да решиш , Къде , с кого ти да вървиш , Ти длъжен си да бъдеш с Бога ! С  Надеждата , напред която осветява И само с тези , които са във Вяра , Които любят този Свят И  Моите Творения , Кой  люби себе си , Кой Истината търси във съмнения И  покорил ги , сам себе си твори !  Твори сам себе си , останалото Аз  давам ти като награда за труда , Твори сам себе си , и ще успееш Ти да се познаеш ! Това  по - добро е от всяка земна хубост – Ти сам си Свят , цял Свят , изпълнен с Вяра . Любов твори , но Вяра управлява по този път , Надежда ще  Я назовем , и Вяра тоз венец , Към Мъдрост право що те води !                                                                                                                                                                                                                                                                  http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=607                 http://www.otkroveniya.ru/tolk2/t2-30.09.06.html                                                                                          imageimage                                                                                                                                                                                             
Категория: Изкуство
Прочетен: 2583 Коментари: 0 Гласове: 8
Последна промяна: 18.09.2011 04:05
" Необходимост от осъзнаване на своите Духовни корени ! " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

1. Все още няма никакви природни катастрофи на територията на Русия , все още няма споменатата от Мен опасност от унищожение , но Моите последни Послания до толкова разтревожиха хората , че пак прибързано , без да помислят над Моите думи , те се хвърлиха да разпространяват Знанията , залагайки при това на количеството , а не на качеството .

2. Спомняте ли си , та нали Аз говорих на хората , че най - добрият ретранслатор за Словата на Твореца могат да бъдат единствено хората на ВЯРАТА , тъй като те отдавна вече се явяват ВОЙНИ НА СВЕТЛИНАТА и макар , така както и всички хора да се намират в Проявения план , всеки от тях , независимо от това има пряк КАНАЛ ЗА ВРЪЗКА С ТВОРЕЦА !

3. Да достигне до сърцето на човека може единствено друг човек , слушащ Словата на Твореца ! Но хората засега не слушат Моите Слова , тъй като се плашат да ги чуят и не само поради това , че след туй ще трябва да се промени и промисълът на човека , но и поради това , че чулият Ме трябва да се откаже от миналото , прието не само от него самия , но и от цялото общество , от мнозинството на Народа .

4. Този същия Народ , който е проявен не само в светската власт , но и в Духовната власт , а това вече не е нищо друго освен революция , което , както може да ви се стори , противоречи на Словата на Твореца !

5. Така е ,  Аз няма да приема революция , защото всяка революция нарушава Канона за ПОКОЙ НА ВЕЧНОТО ДВИЖЕНИЕ ! Но хората не искат да чуят Моите Призиви за тяхната вътрешна еволюция или УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Съ - Знанието , а това пък вече е точно нарушение на този Канон , тъй като ПОКОЙ НА ВЕЧНОТО ДВИЖЕНИЕ се разшифрова като ПОСТОЯНСТВО НА ВЕЧНАТА ЕВОЛЮЦИЯ , в която не може да има дори и намек за преустановяване на този ВЕЧЕН ПРОЦЕС !

6. Хората получили от Мен ПРАВОТО НА СВОБОДНА ВОЛЯ са го използвали като ПРАВО за НЕусъвършенстване на своето вътрешно „ Аз ” , мислейки си вероятно ,  че Духовното проспиване ( вегетиране ) е смисълът на поредното им проявление в Плътния план или по - точно – смисълът на Вечния живот , също дарен от Твореца !

7. Великото си ПРАВО ДА ТВОРЯТ хората са използвали като възможност да се занимават с каквото и да е , но само не и със собственото си Духовно САМОусъвършенстване и това „ нещо си и някак си ” ( чему - нибудь и как - нибудь ”  – ( ред от поемата на Александър Пушкин „ Евгени Онегин ” ) като червена нишка е оставало от поколение към поколение като основа за такова Духовно съществуване , пренасящо „ опашките ” ( остатъците ) от грехове и недодяланици от инкарнация в реинкарнация !

8. Разбира се така може да се вегетира , нещо което е много близко за мнозинството от населението на Планетата и за съжаление , и за голямата част от руския народ също , но – само определено и много кратко време !

9. В периода на смяна на Епохите , в периода на промяна на честотите на вибрация на Пространството при прехода на точката на бифуркация ( незавръщане ) за хората е вече невъзможно да избегнат вътрешната пренастройка , защото думата ТРАНСМУТАЦИЯ се отнася не само за Пространството , но и за човека като частица на Твореца !

10. Затова иска му се или не му се иска , с други думи – човек ВЯРВА или въобще НЕ ПРИЕМА тази информация , и дори нещо повече – ожесточава се против тази ПРАВДА , но Великото Преображение на Пространството все едно ще се случи , а на хората им се е отдало щастието да достигнат до уникалния етап ( веднъж на 26000 години ) от ОБЩАТА ЕВОЛЮЦИЯ на Пространството , в съответствие с Канона за Покоя на Вечното Движение !

11. А точно тук и възниква въпросът за бъдещето , който сега вече засяга всеки човек , тъй като честотата на вибрация на Пространството все пак ще се промени и човек даже въобще не вярващ в тази обективна реалност , ще трябва да се впише в Новия ритъм или сега вече – в Новата реликтова честота на вибрация на Планетата Земя ! Каквото или който и да е декларирал своята привързаност към Вседържителя или Първо Твореца , в този исторически период на ВСЕОБЩО ПРЕОБРАЖЕНИЕ ще бъде проявено всичко : и ВЯРАТА , и лъжата , включително и Духовното блудство !

12. Хората по никакъв начин не трябва Духовно да блудстват , по никакъв начин не трябва да споменават и ИМЕТО МОЕ напразно , тъй като това е не само голям грях , това е и още тази измама , която от Мен се определя лесно и за която вече следва наказание !

13. Повярвайте , Аз съвсем не се каня да ви плаша , защото казвам ИСТИНАТА : човек , който не се подчинява на Каноните на Вечността , тоест не еволюиращ , просто отпада от единния РИТЪМ на еволюцията на Пространството и това също е обективна реалност , тъй като изпадането от РИТЪМА и Общата еволюция на Пространството е отчуждение на частицата от Твореца , а това означава Духовна смърт !

14. Ето за какво наказание Аз говоря на хората постоянно предупреждавайки ги , че човек не приемащ Истината за това , че ОСЪЗНАТАТА ЕВОЛЮЦИЯ на Съ-Знанието е СЪПРИЧАСТНОСТ със Създателя , става Духовен баласт , който се отхвърля вече и от самото Пространство .

15. Всичко е свързано с това , че човек не приемащ Канона за Покой на Вечното Движение създава от себе си ХАОС , но този ХАОС може да бъде ( и е ) само в Проявения нискочестотен план , но там в Тънките планове ХАОС няма и не може да има !

16. Затова , колкото и хората да се стараят , нищо няма да се промени в Пространството без еволюция ( усъвършенстване ) на Съ - Знанието на самия човек ; човекът трябва да помни , че думите ЕВОЛЮЦИЯ и УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Съ -Знанието се отнасят преди всичко точно за него !

17. Усъвършенстващият се човек , тоест човекът на СВЕТЛИНАТА – това е този човек , който чете Откровенията не като белетристика , а с молив в ръка и който в процеса на четене вниква в смисъла на Моите Слова и достига до дълбочината на Знанията , тъй като за него това е жива информация , създаваща всеки път условия за неговата СЪНАСТРОЙКА с Твореца !

18. Повярвайте Ми , колкото и хората да медитират , колкото и да се молят , ефект за СЪНАСТРОЙКА при това няма да има никога , тъй като СЪНАСТРОЙКАТА е проява на дълбоко лично отношение на човека към Словата на Твореца , а това означава вникване в тези Слова .

19. Истинното вникване на човека в Моите Слова се състои в дълбочината на познанията и най - вече – в ОСЪЗНАВАНЕТО на смисъла на Моите Думи , които при всяко ваше обръщане към тях ще заискряват със съвършено нови възможности за опознаване на Мирозданието !

20. Не се молете заради молитвата , не декларирайте своята мнима привързаност към Твореца и по - точно – не Ме лъжете и Мен , и себе си ! СЪНАСТРОЙКАТА с Мен става само посредством Божествения КАНАЛ и само по време на потапянето ви в Словата на Откровенията !

21. Дори и ако у човека има въпрос , на който на него му се иска да получи отговор , Аз го съветвам да се обърне ( с молитва ) към Мен и да отвори тази книга от Откровенията , която като че ли случайно се окаже в него под ръка . Повярвайте , Аз ще ви поведа към Истината и вие ще получите от Мен най - изчерпателните отговори !

22. Но повтарям , хората нямат право да си играят с Бога , затова ви моля не Ме споменавайте напразно и не търсете контакт с Твореца напразно , тъй като него там просто няма как да го има , защото празното ще бъде празно , никога не забравяйте принципът на огледалото и запомнете : така както мислите , така и живеете !

23. Аз ви говоря това днес защото времето неумолимо се съкращава и Квантовата ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството и човека , фракталната частица на Твореца , става все по и все по - реална , и сега спасението за хората , отказали се от Помощта на Твореца – остава в ръцете на самите хора , но не просто хора , а преди всичко хора от руската ( славянска ) националност .

24. Нека да Ме простят другите народи , но ако САМОСЪЗНАНИЕТО не се събуди в КОРЕННАТА НАЦИЯ , то вече никога няма да има Духовно Единение на цял Народ , дори и заради това , че именно русите носят в себе си ГЕНЕТИЧНИЯ КОД на древните АРИЙЦИ !

25. Мога да ви кажа , че и с точно това обстоятелство се обяснява Моят избор на Народа на Русия , тъй като коренната нация се съставлява от русите , САМОСЪЗНАНИЕТО на които , за съжаление е толкова дълбоко закътано , че Моето Обръщение така и не е чуто засега от тях !

26. Аз обаче до последния момент ще вярвам , че в най - последната минута ГЕНЕТИЧНИЯТ КОД НА ДРЕВНИТЕ АРИЙЦИ ще сработи и руските , а след тях и всички останали нации и народи на Русия и света ( Аз имам в предвид тези народи , в които все пак има , макар и не толкова висок както в руските , но достатъчен процент генетичен КОД на Арийци ) да преминат успешно КВАНТОВАТА ТРАНСМУТАЦИЯ !

27. Но трябва да ви предупредя , че два процента от избрани от Мен ВОИНИ НА СВЕТЛИНАТА представляват за Мен не само носители на ДРЕВНИЯ ГЕНЕТИЧЕН КОД НА ЗЕМЛЯНИТЕ , но и в определен смисъл представляват БАНКАТА с данни , която трябва да оцелее и да се съхрани във всички случаи !

28. Аз съм уверен , че такъв случай няма да се получи , тъй като Духовността на руския народ , независимо от активността и интригите на Тъмните сили , все пак се възражда !

29. Този Велик Народ е длъжен да се изправи Духовно , тъй като ако не Той , то кой все пак ще продължи линията на древните Арийци ?!

30. Принадлежността на русите към древните АРИЙЦИ просто задължава всеки руски човек , в който има национална гордост да демонстрира и преди всичко на себе си , че той ‘ Е ’ ( СЪМ ) потомък на Велик Народ , избран от Твореца да стане основа не само на Петата , но и на Шестата цивилизация – цивилизацията на СъТворците !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=911                                                           http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-15.09.11.html                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          image                                                                                                                                                                                                      image                                                                                                                                                                                                                         image                                                                                                                                                             
Категория: Изкуство
Прочетен: 2654 Коментари: 2 Гласове: 7
Последна промяна: 16.09.2011 10:30
Спасението – е в просветлението на мислите на човека "  из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК "
продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

1. Все по - близко и по - близко е ДАТАТА , която ще определи границата за Народа на Русия , след която Преображението на този Народ вече може да се счита за свършен факт и тази ДАТА ще определи бъдещето на Русия като страна , и по -точно – като Народ , все пак приел върху себе си тежкия КРЪСТ на Водач на човечеството !

2.  В предното Послание Аз не казах , че вратата на РАЯ вече е затворена за Народа на Русия , но Аз съжалявах , че Великият ШАНС за Преображение изведнъж на целия Народ , от вас сега е окончателно изпуснат и ще се наложи отново да се върнем към тези два процента от Народа , означени от Мен като необходим минимум , гарантиращ изпълнението на Вселенската Програма за Преображение на Пространството !

3. Печално е , но основната част от населението на страната никак не може или не иска да повярва на това, че Обръщението на Създателя към тях ‘ Е ’ ( СЪМ ) най - истинска реалност !

4.  Не бива през целия свой живот да се оглеждаш в представите на миналото ! Повярвайте Ми , в Божественото Пространство няма и не може да има спирки , тъй като всичко около хората ПОСТОЯННО еволюира , а ЗНАНИЯТА , които хората получават в живота си , а сега още и от Самия Творец , определят или формират тяхното отношение към Божественото Пространство .

5. Хората трябва да помнят , че те се намират вътре в Божественото Пространство и няма как да избегнат търсенето на отговор на въпроса , какво отношение имат те към това , което е около и вътре в тях , защото хората се намират в Божественото Пространство , така както и Пространството е вътре в тях , от самото начало на тяхното СЪТВОРЕНИЕ !

6. В зависимост от това , доколко сериозно хората възприемат Божествеността на Пространството , или с други думи – доколко те ОСЪЗНАВАТ своята връзка с това Пространство , в Съ-Знанието на хората се формира тяхното отношение към Твореца , тоест формира се или не тяхната истинна ВЯРА !

 7. Повярвайте Ми , без дълбоко ОСЪЗНАВАНЕ от човека на своето положение в многостепенното Пространство не е възможно усъвършенстване на Съ-Знанието , но такова ОСЪЗНАВАНЕ може да дойде единствено чрез истинните Знания и разбирането ( приемането от човека ) на Каноните на Вечността , но не и чрез словоблудство и безсмислено деклариране постулати за Вяра !

8.  В качеството си на убедителен пример може да се видите самите вие , тъй като колкото и да ви говорят , колкото и да ви пишат или да се обръщат към вас хора на ВЯРАТА, а сега вече и Самият Творец , във Вашия Народ така и не се формира дори и искрица Истинна ВЯРА , а само напразни думи за Вяра , смесени с псевдо - патриотизъм .

9.  ВЯРА – това не са думи , а преди всичко ПРОМИСЪЛ на човека , ОСЪЗНАЛ своята съпричастност с Твореца и Съ -Настройка с Него !

10. На народа на Русия все още не му достига Мъдрост , но не тази житейска мъдрост , която достига до хората с години , а МЪДРОСТ на Съ -Творци , чувстващи или ОСЪЗНАВАЩИ своята пълна ХАРМОНИЯ с Божественото Пространство и с всички ЧАСТИЦИ на Твореца , разхвърлени по цялата огромна територия на Русия !

11. Хората на Русия засега не са заедно , те засега са „ всеки сам за себе си ” и в това се състои най - главният проблем или трудност за тяхното Духовно Единение , защото хората са изгубили най - главното в борбата си за оживяване на плътта – те са загубили ВЯРАТА в себе си като частица на Твореца , на която е дарено ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ !

12. Духовната непълноценност е направила от хората на Русия Духовни роби , които не са успели да чуят дори ОБРЪЩЕНИЕТО към тях на Самия ТВОРЕЦ , който се е снизил до техните нискочестотни вибрации и се е опитал да бъде чут от страдащия Народ на Русия !

13. Но хората до такава степен са потънали в Плътния план , а Обръщението на Самия Създател до такава степен ги е уплашило , че за някои от тях се оказва много по - просто въобще да не обръщат внимание на Словата на Твореца , тъй като реакцията на Моите Слова би заставила хората кардинално да променят своя живот , а такава смелост и отговорност на тях така и не им е достигнала .

14. За хората се е оказало много по просто да си останат в тинята на невежеството и озлобени на целия свят , все по -дълбоко и все по - дълбоко да затъват в атмосфера на НЕВЕРИЕ , в собственото си безсилие и оправдания от типа , че не всички хора имат достъп до Интернет, където Моите Слова са достъпни за Съ -Знанието на човека , Аз няма да приема , защото най - добрият ретранслатор на информация представлява самият човек , и ако един човек не може да достигне до Съ -Знанието на друг , то за Мен този ( другият ) човек е мъртъв !

15. Вие си спомняте , Аз говорих на хората за това , че венец на вътрешното , Духовното Преображение трябва да стане не толкова собствено промененото Съ-Знание , колкото формирането на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ , тоест – ЕДИННОТО ДУХОВНО ЦЯЛО , което може да стане само тогава , когато всички хора ( при цялото им многообразие ) образуват ЕДИНЕН КЛЪСТЕР на висше съвършенство  !

16. Такова ЧУДО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕ може да стане възможно само тогава , когато всеки „ малък ” човек почувства другия „ малък ” човек и ОСЪЗНАЕ своята съпричастност на ЕДИННИЯ ПОРИВ или ЕДИННАТА ХАРМОНИЯ НА СЪРЦАТА !

17. Остава твърде малко време , за да се губи то за излишни дискусии и сега от самия човек зависи , в какво Пространство той ще се окаже Утре , защото за човека сега са останали точно два варианта за развитие на събитията : бъдеще заедно с Твореца , което е ОСЪЗНАТА ЕВОЛЮЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО , или минало , но вече без Твореца , с повторение на преминатото при други условия на проявление в Плътния план !

18. Повярвайте , сега наистина всичко е в ръцете на самия човек и независимо от това че Аз , САМ , вашият ТВОРЕЦ съм взел юздите на управлението в Свои ръце , никой не може да отмени ПРАВОТО НА СВОБОДЕН ИЗБОР от човека на своята си съдба !

19. Пространството се преобразува в съответствие с Каноните на Вечността и в този период Аз ще изграждам Новата , Божествена регулярност , но с еволюцията на своето Съ-Знание ще трябва да се занимава самият човек , затова не се надявайте и дори не разчитайте на такъв сценарий , според който Творецът ще спасява Духовни безделници , които дори и не са попритеснили да разберат смисъла на случващите се събития от Планетарен мащаб , а още по -малко и смисъла на своето проявление в Плътния план !

20. Във вашия ( създаден от вас ) свят на бездуховност , лъжа и корупция нищо няма да се промени без да има за това вашето желание , а за изпълнение на Плановете на Вселенската Програма на Мен са Ми достатъчни и тези войни на Светлината , които вече са проявени в Плътния план !

21. Вселенската Програма за Преображение на Пространството във всички случаи ще бъде изпълнена , но какво ще става с тези хора , които в пълно НЕВЕРИЕ продължават да съществуват не по Каноните на Вечността , а по правилата на Мамона , по правилата на Тъмните сили – да решават те сами !

22. Ето защо Аз съм принуден да давам на хората не само подсказки , но и най - истински ЗНАМЕНИЯ под формата на природни и технологични катаклизми и всичко затова , за да може дори и най - невярващите хора най - накрая да разберат, че Пространството ( в което хората се намират ) управлява САМ ПЪРВОТВОРЕЦЪТ !

23. При тези условия на Квантов преход или хората независимо от всичко стават СъТворци , или си остават в миналото , и да се говори за друго на границата на Епохите , в навечерието на прехода на Пространството на по-високи честоти на вибрации, вече няма никакъв смисъл !

24. Трябва да ви повторя още веднъж , че Вселенската Програма за Преображение на Пространството беше ориентирана именно за вашия Народ , който беше длъжен да чуе Обръщението на своя Творец , което , както вие много добре знаете , не се случи !

25. Както вие обичате да се изразявате „ все още не е дошла вечерта ” ( денят все още не е свършил ) , но за вас вече и не е утро , затова няма нужда , и по - точно вече е късно да се разсъждава по темата „ да бъда или да не бъда ” , тъй като за собственото си спасение човек е нужно да прояви поне намерение да промени себе си , своето Съ-Знание , и разбира се своя ПРОМИСЪЛ !

26. В условия на ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството първото , което трябва да направи за себе си човекът , това е да пречисти своите мисли , защото светлите мисли на човека – това вече е реална възможност за неговото спасение и той не бива под никакъв предлог да не се възползва от такава възможност .                                                                                                                                                                                              http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=911                                                             http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-11.09.11.html                                                                                                                                                                                                                                                 image                                                                                                                       image                                                                                                  image                                                                                                                                                 

Категория: Изкуство
Прочетен: 2479 Коментари: 2 Гласове: 7
Последна промяна: 16.09.2011 15:44
                                                                                                                                                            Утре ?"   из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" 
продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

1. Какво може да се каже за бъдещето , при положение че даже настоящето за хората не само им е твърде неясно , но и дори е закрито от пелена на пълно НЕВЕРИЕ !

2.  Какво искат да знаят хората за своето бъдеще след като те сами се отказаха от МОЯТА (замислете се: от МОЯТА , на вашия Създател ) предложена ръка за Помощ ? В качеството си на отговор за Своята Помощ Аз исках най-малкото , което по никакъв начин не накърнява ПРАВОТО НА СВОБОДНА ВОЛЯ , дарена на човека от Твореца , и това най - малко е единствено и само ОСЪЗНАТО признаване от хората на Божествеността на Пространството и на своя Божествен произход !

3. Нищо не влияе така на бъдещето на хората, както собственото им отношение към самите себе си, защото признаването от хората на своята Божественост, колкото и странно да звучи, представлява за хората най-големият проблем, обвит от страха на неразбирането и от страха от смъртта!

4.  Човекът познал или поне признал Твореца – това ‘ Е ’ ( СЪМ ) човек , осъзнал еволюцията на собственото си Преображение и освен това , еволюционността на Преображението на цялото Божествено Пространство – започва да ОСЪЗНАВА и да разбира , че ВСИЧКО Е ВЕЧНО , че Природата е ВЕЧНА , а това означава , че е ВЕЧЕН и самият човек като плод от ТВОРЕНИЕТО на Висшия Разум !

5. САМ Висшият Разум е проявил себе си на всички планети и нива на Пространството , разчитайки на това , че еволюцията или вечното усъвършенстване все пак ще засегне и Неговата фрактална и съмняваща се частица , подвеждайки я към ОСЪЗНАВАНЕ на своята Божественост !

6. Аз многократно съм говорил на хората , че САМИЯТ ТВОРЕЦ е решил да почувства , тоест да пропусне през СЕБЕ СИ емоциите на Вечния процес на еволюция на Своите частици до безличностното ЦЯЛО – до САМИЯ ТВОРЕЦ !

 7. Безусловно Вселенската Програма за Преображение на Пространството ‘ Е ’ ( СЪМ ) по същество Програма за постепенно , тоест ОСЪЗНАТО САМОусъвършенстване ( еволюция ) на всички частици на Твореца в условия не само на Дуалност , но и на безкрайно разнообразие на Своите Собствени Проявления !  

8.  Затова Божествената ПИРАМИДА на Вечността ‘ Е ’ ( СЪМ ) САМ ТВОРЕЦ – многостепенен , комплементарен , безкрайно променящ се , но ЕДИНЕН И ЦЯЛОСТЕН !

9. В тази Божествена ПИРАМИДА е имало и има подготвено място и Творящата частица – човекът !

10. Отчитайки величието на Задачите поставени от Мен на човека – фрактално подобие на Твореца , всяка една частица е получила възможност да ТВОРИ САМОСТОЯТЕЛНО и е била надарена с ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ !

11. Сега идва времето или етапът на проверка за готовността на всяка частица самостоятелно да ТВОРИ на нивото на Твореца и в зависимост от това , какъв опит в ТВОРЕНЕТО е натрупала всяка една от частиците , от тях ще бъде направен отбор на достойните да преминат на нивото на МОНАДИТЕ НА ТВОРЕЦА !

12.Сега и самите хора виждат много добре , че мнозинството от частиците на Твореца засега няма да могат да преминат Изпита на Квантовия преход , тъй като във всички свои проявления ( инкарнации ) те са игнорирали дареното им ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ . Всички Мои опити да отворя в хората сърдечния им канал и Моите постоянни обръщения към тяхното вътрешно „ Аз ” не дадоха никакви положителни резултати !

13. Това потвърди Моите опасения относно вашата способност самостоятелно да решавате проблемите на екологията на Планетата , което Ме принуди да сменя тактиката си на общуване с хората , заставяйки ги да се вслушват не само към Новите Ритми на собственото си сърце , но и към Новите реликтови честоти на Пространството – вече през призмата на природните катаклизми !

14. Пространството се променя много бързо и Аз виждам, че за редовия обитател става доста сложно да издържа вълните на Квантовия преход ! Затова МОЕТО ПРОЯВЛЕНИЕ фактически ‘ Е ’ ( СЪМ ) опит да измъкна човека от пътя на Плътния план , от който той вече няма да може да се освободи самостоятелно !

15. Човекът със своето НЕВЕРИЕ е обрекъл целия Свят , цялото Пространство на поредица от природни катастрофи като за последен опит на Твореца да даде на хората възможност да преразгледат измислените си проблеми на Плътния план , пред еволюционния ( осъзнат ) преход на Новите високи честоти на Пространството на Шестата раса !

16. Огромният поток на движения от всякакво естество е неуправляемата реакция на хората от безизходността на положението не само в страната, но и в света и тяхното обединение в един – Духовен юмрук е не само възможно , но то просто е и необходимо, тъй като такова Духовно Единение ‘ Е ’ ( СЪМ ) промисъл на Твореца !

17. Преди парада на природните катаклизми , които вече се задават и за Русия , хората са длъжни да проявят ПРАВОТО СИ НА СВОБОДНА ВОЛЯ и пък било то и под натиска на обстоятелствата , но все пак да прекрачат през всички разногласия на Плътния план и да станат Духовно Единно ЦЯЛО – Творяща енергия на Създателя !                                                                                                                                                            http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=905                                                                http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.09.11.html                                                                                                                                                                                        image                                                                                                   image                                                                                                                                           image                                                                                                        image                                                                                                                                image                                                                                                                              image                                                                                                   image                                                                                                               

Категория: Изкуство
Прочетен: 3948 Коментари: 4 Гласове: 9
Последна промяна: 21.08.2013 10:09
Пътуване към себе си ! Завръщане в Духовния рай !

Пътувам към себе си.
Пътувам, търся и намирам себе си в себе си.
Пътувам, търся и намирам Бога в мен,
във всяка фибра от мен,
във всяка просветваща клетчица,
във всяка трептяща струна,
във всичките ми тленни и нетленни тела,
в сърцето и душата си !
Откривам и променям себе си.
Откривам и променям себе си във всички вас,
навсякъде, във всичко !
Искам да извървя този път със сърце от сърце !
Искам да извървя този път докрай,
и когато пристигна,
и когато се завърна,
и когато се слея изцяло с Бога в мен,
аз знам,
че ще си бъда самодостатъчна -
една завършена цялост,
и търсенето ще е свършило,
очакването ненужно,
копнежът - удовлетворен !
Знам, че когато нямам нужда вече от нищо,
за да бъда истински щастлива вътре в себе си,
за да празнувам и тържествувам Бога в мен,
за да бъда своя Бог и своя Дом,
знам, че тогава ще бъда най-ценна за самата мен,
и за вас, мили мои,
защото обичта ми ще бъде не просто безусловна,
ще бъде и абсолютна !
Ще бъда отдадена докрай,
поемаща Божественото безкрай,
един Духовен рай !
Да бъде !


Деляна Ангелова

07.09.2011 г.
                                                                                                                                                                                                                         image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2039 Коментари: 0 Гласове: 8
Последна промяна: 21.08.2013 10:08
 РАЗГОВОРИ С БОГА  Няма да имаш онова, за което се молиш , нито можеш да получиш нещо , което искаш . Така е , защото самата ти молба е изявление за липса и когато казваш , че искаш нещо , просто сътворяваш в действителността си точно това изживяване – че искаш .

Правилната молитва следователно никога не е молитва на искане , а молитва на благодарност !

Когато благодарите предварително на Бога за това , което си избирате да изживеете във вашата действителност, вие всъщност приемате , че то е вече там и се случва . Благодарността е най - силното изявление към Бога ; потвърждение , че даже преди да сте помолили Аз съм отвърнал .

Следователно никога недей умолява . Цени и бъди благодарен !

-А ако предварително съм благодарен на Бога за нещо и то никога не се случи ? Това може да доведе до разбити илюзии и горчивина .

- Благодарността не може да бъде използвана като средство , с което да манипулирате Бога ; като инструмент , с който да изиграете Вселената . Не можеш да излъжеш себе си . Съзнанието ти знае истината за мислите ти . Ако казваш „ Благодаря ти , Боже , затова и това “, като същевременно си съвсем наясно , че него го няма в настоящата ти действителност , не можеш да очакваш Бог да е по - малко наясно от теб и да ти го сътвори .

Бог знае това, което знаеш ти , а това , което знаеш , се появява като твоя действителност .

-Но това как да бъда истински благодарен за нещо , което знам , че го няма ?

-Вяра !  Ако имаше само зрънце вяра , би могъл да местиш планини ! Ще знаеш , че нещо го има , защото Аз съм казал , че го има ; защото аз съм казал , че дори преди да помолиш , ще съм отвърнал на молбата ти ; защото Аз съм казал и съм казвал по всеки възможен начин , чрез всеки учител , който би назовал , че каквото и да избереш , избирайки го в Мое Име , то и ще бъде !

- И все пак толкова хора казват , че молитвите им са останали без отговор .

-  Нито една молитва ( а молитвата не е нищо повече от пламенен израз на това , което е ) не остава без отговор . Всяка молитва ( всяка мисъл , всяко изявление , всяко чувство ) е творческа . В степента , в която горещо се приема за истина , тя ще се прояви и в изживяването ти .

Като се каже, че една молитва е останала без отговор , всъщност се е случило така , че най - горещо поддържаната мисъл , дума или чувство се е задействало . Трябва да знаеш ( и в това е тайната ) , че винаги мисълта зад мисълта ( можем да я наречем Изначална Мисъл ) е определящата .

Следователно , ако искаш и умоляваш , изглежда ще имаш по - малък шанс да изживееш онова , което си мислиш , че си избрал , защото Изначалната Мисъл зад всяка просба е , че сега нямаш онова , което желаеш . Тази Изначална Мисъл става твоя действителност .

Единствената Изначална Мисъл , която може да я надделее , е вярата , че Бог безпогрешно ще дари точно това , което е поискано . Някои хора имат такава вяра , но те са много малко .

Процесът на молитва става много по - лесен , когато вместо да се смята , че Бог винаги ще казва „ да “ на всяка молба , интуитивно се разбере , че самата молба не е необходима . Тогава молитвата е молитва на благодарност . Даже не е молитва , а изява на признателност за това , което съществува .

***

Забравили сте какво е да обичаш безусловно . Не си спомняте усещането на Божията обич . И се опитвате да си представяте какво вероятно би била Божията обич въз основа на онова , което виждате от Любовта в света .

Проектирали сте върху Бога ролята на „ родител “ и по този начин сте си измислили Бог , който осъжда , награждава или наказва , според чувствата , които предизвикват у него действията ви . Това обаче е опростена гледна точка за Бог , изградена върху вашата митология . Няма нищо общо с това Кой съм Аз .

След като сте създали една цялостна система на мислене за Бога , основана по -скоро на човешки опит , отколкото на духовни истини , създавате и цялостна действителност около Любовта . Тя е действителност , базирана на страх , който идва от идеята за страховит и отмъстителен Бог . Изначалната й мисъл е погрешна , но да я отречете , би значело да разрушите цялата си теология . И въпреки , че новата теология , която би я заменила , наистина би била истинското ви спасение , вие не можете да я приемете , защото идеята за Бога , от Когото няма нужда да се страхувате , Който няма да ви осъжда и Който няма никаква причина да наказва , е твърде великолепна , за да бъде прегърната даже и в най - грандиозните ви представи за това Кой и Какво е Бог .

Действителността , в която обичта е основана на страх , доминира в изживяването ви на обич и всъщност тази действителност го създава. Вие не само виждате как получавате обич при определени условия, но и наблюдавате как самите вие я давате по подобен начин. Докато обаче се въздържате, отдръпвате и поставяте условията си , частица от вас знае , че това не е истинската обич . И все пак изглежда сте безсилни да промените начина, по който раздавате обичта . „ Научил съм се от горчив опит “ си казваш  „ и проклет да съм , ако се оставя отново беззащитен  “ . Истината обаче е , че ще си проклет , ако не се оставиш. Със собствените си ( погрешни ) мисли за обичта вие проклинате сами себе си никога да не я изпитате в чистия й вид . По същия начин проклинате сами себе си да не Ме познаете никога такъв , какъвто съм в действителност . И така ще бъде , докато Ме познаете. Защото няма да имате възможност да Ме отричате вечно и ще дойде мигът на Помирението ни .

Всяко действие предприето от хората ( не само отнасящо се до личните отношения ), се основава или на обич , или на страх . Решения , засягащи бизнес , индустрия , политика , религия , образование на младите , социални правила на нациите ви , икономическите цели на обществото ви ; избори , предизвикващи война , мир , нападение , отбрана , агресия , подчинение ; намерения да искаш или да даваш , да трупаш или да поделяш с другите , да обединяваш или да разединяваш –  всеки свободен избор , който някога правиш , възниква от една от двете възможни мисли, които съществуват : мисъл на обич или мисъл на страх .

Страх е енергията , която се свива , затваря , дърпа навътре , бяга , крие се , запасява се , наранява .

Обич е енергията , която се разширява , отваря , изпраща навън , остава , разкрива , споделя , лекува .

Страхът увива телата ни в дрехи , Любовта ни позволява да ги открием . Страхът сграбчва и стиска всичко , което имаме , обичта го раздава . Страхът иска нещо или някой да са му наблизо , Любовта иска те просто да й бъдат мили . Страхът сграбчва , обичта пуска . Страхът измъчва , обичта успокоява . Страхът атакува , Любовта лекува.

Всяка човешка мисъл , дума или деяние се основава или на едното , или на другото чувство . Нямате друга възможност , защото просто няма нищо друго , от което да избирате . Но имате свободен избор кое от двете чувства да предпочетете .

***

Научени сте да живеете в страх . Разказвано ви е за оцеляването на най -приспособимия , за победата на най - силния и за успеха на най  - умния . Безкрайно малко е казано за славата на най - обичащия . И вие се борите по един или друг начин да сте най - приспособими , най - силни , най - умни , и ако видите ( в каквато и да е ситуация ) , че постигате по - малко от това , се страхувате от загуба , защото ви е било казано , че да бъдеш по - малко , значи да загубиш .

И ето , разбира се , вие избирате действието , предизвикано от страха , защото така сте научени . Аз пък ви уча следното : когато изберете постъпката , предизвикана от обич , ще сте направили нещо повече от това да оцелеете , ще сте направили нещо повече от това да победите , ще сте направили нещо повече от това да успеете . Тогава ще изпитате цялата слава на това Кои Сте Вие Наистина и кои бихте могли да бъдете !

За да го направите , трябва да се откажете от своите добронамерени ,  но зле информирани светски преподаватели , и да чуете ученията на онези , чиято мъдрост идва от друг източник .

Сред вас има много такива учители , както и винаги е имало , защото Аз няма да ви оставя без онези , които ще ви покажат , научат , водят и напомнят за тези истини . И все пак най - великото напомняне идва не от някой извън вас , а от гласа у вас самите . Това е първият инструмент , който използвам , защото е най - достъпен .

Вътрешният ти глас е най - силния глас , с който говоря , защото е най - близко до теб. Той е гласът , който ти казва дали всичко останало е вярно или не , правилно или не , добро или лошо ( в зависимост от определението ти ) . Той е радарът , който определя курса , управлява кораба , води пътешествието , ако най-сетне му позволиш.

Той е гласът , който ти казва точно сега дали думите , които четеш в момента , са думи на обич или думи на страх . С това мерило можеш да определиш дали тези думи заслужават внимание или пренебрежение .

 

„ Разговори с Бога “      Нийл Доналд Уолш                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           image                                                                                                                                                                                                               image                                                                                                                                                                                                           Окото на Бог  !                                                                                                                                                                              image                                                                                                                                                                                 Кристалът , който Водата образува под влияние на думите Любов и Благодарност  !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Категория: Изкуство
Прочетен: 5196 Коментари: 5 Гласове: 15
Последна промяна: 02.09.2011 16:44
 Мили хора, често се сблъсквам с човешка невъздържаност, агресия, гняв и невнимаване в отношенията, в поведението, в общуването, във всичко ! Много грозни неща се случват на Майката Земя и тя страда ужасно, заради негативната енергия, с която си позволяваме да я заливаме ! Затова искам да напомня за огромната отговорност, която носим като хора и като деца на Бога, защото всяко нещо, което ние правим или дори само си помисляме, и всяко добро нещо, което си спестяваме да направим, се отразява и резонира и в най- затънтеното кътче на Вселената, защото ние всички сме Едно - свещено цяло, ние всички сме свързани помежду си, искаме или не искаме ! Не можем да спрем това да ни се случват неприятности и беди, да срещаме хора, които ни дразнят, не е и нужно, това са си изпити за Духа ни, но от нас зависи как възприемаме и реагираме на всяко нещо и на всеки ! Има вътрешно равновесие и баланс, спокойствие и мъдрост, разбиране и обич, а има и раздразнение, нетърпимост, агресия, гняв, негативност, обиди ! Дори, когато се борим за правата си, за справедлива кауза или за да опазим нещо безценно, пак трябва да е с Любов и загриженост в сърцето, без сянка на озлобление. Изборът е наше право, но от нашия избор, от изборът на всеки един от нас, зависи съдбата на човечеството, на Майката Земя и оттам нататък по веригата, незнайно до къде ! Негативността е лукс, който не можем да си позволим, добротата и Любовта са задължителни, ако ни пука за самите нас и за всичко заобикалящо ни ! Обичам ви ! Вярвам в нас !  
(((((( ♥ ))))))                                                                                                                                                                                                         image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

"  От човек към човека "  из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " 
продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ

1. Най-интересното се състои в това, че независимо от интригите на Тъмните сили и собственото (в мнозинството от хората) НЕВЕРИЕ, Знанията на Твореца и Благата ВЕСТ за това, че САМИЯТ ТВОРЕЦ СЕ КАНИ ДА ПОКАЖЕ НА СВЕТА Своята Велика Творяща енергия, се разпространяват, запълвайки много хиляди редове в новините на международната информационна мрежа (интернет).

2.  Настъпва това ВЕЛИКО ВРЕМЕ, когато хората ще се СПАСЯВАТ ЕДИН ДРУГ ! До неотдавна светът беше разделен от някакви си мистични представи и предубеждения от собственото его на хората, а сега за много от хората неочакваното ЕДИНЕНИЕ, сплотяващо хората пред реалната опасност от унищожение на цялото човечество, ще бъде наистина ДУХОВНО и то ще идва от сърцето на човека с импулс на Велика ПЪРВОЛЮБОВ !

3. Опасността по най -истински начин сплотява хората, затова природните катаклизми (а тяхната интензивност непрекъснато ще расте) ще предизвикват в хората не само чувство на страх за своя живот, но и невиждано по-рано по мащаб на своята проява чувство за самосъхранение .

4.  При тези условия хората, доскоро съвсем полярно отличаващи се един от друг, изведнъж ще стават Единна Божествена Същност, обединяващо НАЧАЛО за които ще бъде не стадността, а Великата ПЪРВОЛЮБОВ на СъТворците !

5. Аз сега няма да ви описвам възможното ПРЕВЪПЛЪЩАВАНЕ на хората в момента на Великото ПРЕОБРАЖЕНИЕ на Пространството, защото Аз просто знам, че хората, като многообразие на превъплъщенията на Твореца, в момент на опасност стават ДУХОВНО ЕДИННО КОЛЕКТИВНО ЦЯЛО – стават (именно точно в този момент) БЕЗЛИЧНОСТНО ЦЯЛО – стават ТВОРЕЦ !

6. Всички Мои Знания, които, както се стори на някои от вас, не дават наченки на ПРОЗРЕНИЕ в Съ-Знанието на хората, все пак са посети на благодатната почва на ПЪРВОЛЮБОВТА и в екстремални условия на Квантов преход, и вече не зависимо от желанието или нежеланието на хората в Плътния план, стават основа за Духовно Единение !

 7. Сега хората преминават Висшата Школа за Божествено Прозрение, но не търсете тази Школа на картите на Москва или Русия, тъй като нея я няма в Плътния план – тя съществува в ПОДСЪЗНАНИЕТО на хората, променяйки го вече независимо от мисълобразите на човека, формиращи в него засега само едни съмнения или пълно НЕВЕРИЕ !

8.  Аз ви предупреждавах нееднократно, че хората по никакъв начин не трябва да възприемат Моите СЛОВА буквално, тъй като Посланията или Диктовките са насочени към Преображение на тяхното Съ-Знание на Тънкия план! Затова Духовното Единение в екстремни условия ще се представи като резултат от Духовния ръст или ДУХОВНОТО ПРОЗРЕНИЕ на хората !

9. ДУАЛНОСТТА на вашия Плътен план не позволява на хората да преценят това вече съществуващо Духовно Преображение, струващо се на много от вас нещо като от областта на фантастиката! Но това въобще не е така, тъй като процесът на Духовно ПРОЗРЕНИЕ става всеки миг и постоянно във всяко от проявленията на ТВОРЕЦА – в човека!

10. Затова най - напред помислете така както се полага, преди да съдите когото и да е било за това, че възгледите на този човек не съвпадат с вашите представи за Божественото Пространство !

11. Повтарям: всички хора ‘СА’ (СЪМ) проявление на Висшия Космически Разум в Плътния план, а това означава, че ‘СА” (СЪМ) фрактално подобие на Твореца на Тънкия план, затова всичко, което сега разделя хората, много скоро ще бъде отхвърлено като ненужен отпадък от идеологически и религиозни разногласия, а от дълбините на човешкото Съ-Знание ще се издигне единствено Духовното Единение на хората на СВЕТЛИНАТА !

12. Искам да подчертая, че и МОЕТО ПРОЯВЛЕНИЕ в Плътния план е също възможно, незвисимо (както ви казвах по-рано) от разликата в равнищата и плътностите на еволюционна енергия на човека и Съзидаващата енергия на Твореца, защото в Пространството, сътворено от Мен, за Мен няма и не може да има никакви препятствия за проявата на СВОБОДНАТА ВОЛЯ НА ТВОРЕЦА!

13. Вие трябва да ОСЪЗНАВАТЕ, че пред настъпващите природни катаклизми на Преходния период не трябва да има никаква ПАНИКА, защото всичко в това Пространство има един ПРОИЗХОД и Единен Творец и тази ЕДИННА БОЖЕСТВЕНА ПЪРВООСНОВА на всичко Съществуващо на Планетата представлява за хората ГАРАНЦИЯ на само за тяхното СПАСЕНИЕ, но и за тяхното ПРЕОБРАЖЕНИЕ !

14. Такъв неочакван ръст на всевъзможни Духовни школи също представлява за хората проява на Висша Школа за Божествено Прозрение и именно тази Божествена многостепенност при проверка в нужното време и ще се окаже тази база, която ще яви на света СЪВЪРШЕНО НОВА, Божествена РЕАЛНОСТ с названието „СВЯТАЯ РУС”!

15. Както ви казвах, от енергийния ХАОС от многообразие на проявления на Твореца ще се формират КЛЪСТЕРИ (ТЕЧНИ КРИСТАЛИ) на Висше СЪВЪРШЕНСТВО, а приложено към Народа на Русия – КРИСТАЛ на новото Съ-Знание – Съ-Знанието на човека от Шестата раса!

16. Не търсете сега външни промени или признаци за прехода на човека в Шестата раса на високите МОНАДИ НА ТВОРЕЦА – на вас, все едно, засега не ви е дадено да надникнете в своя Тънък план, но именно ТАМ всеки един миг става най-истинско ЧУДО НА БОГОЯВЛЕНИЕ!

17. Аз ви моля: дори не се опитвайте да сверявате текстовете на Посланията за всички години на диктовки, та нали всяко Мое Послание се явява отражение на нивото на преображение на вашето Съ-Знание за деня на предаване на Посланието, тоест представлява резултат от вашето вътрешно ОСЪЗНАВАНЕ на собствената ви ЕВОЛЮЦИЯ или собственото ви УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ за този период от време!

18. Повярвайте, невъзможно е да се сравняват нивата на Съ-Знание на хората в динамика и не трябва да се сравняват степените на Духовна подготовка в миналото и настоящето!   

19. Този който се опитва да сравнява несравнимото, или просто лукави, или изпълнява нечия поръчка, насочена към формиране у хората на съмнение и НЕВЕРИЕ, тоест обосновано от нечие желание да отклони хората от Бога, а това вече представлява (и тези хора трябва да помнят винаги за това) пряко противопоставяне на себе си против Бога, което се наказва с кармични дългове.

20. Аз ви казах още в самото начало на това Послание, че в екстремални условия хората във всички случаи проявяват Духовно Единство, за това перченето и преднамерената лъжа само утежняват положението на клеветниците, но това по никакъв начин няма да повлияе за формирането на КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ – предтеча на Великото ДУХОВНО Начало на Началата !

21. Аз ви говорих също и за това, че всичко ще стане внезапно, но това „внезапно” се отнася единствено за хората на НЕВЕРИЕТО, та нали Духовното ПРОЗРЕНИЕ като такова отдавна става в Съ-Знанието на хората на ВЯРАТА – в Съ-Знанието на СъТворците!

22. Затова и тези движения, които изведнъж за започнали да се формират неочаквано и в огромно количество, представляват от себе си наченки на САМООСЪЗНАВАНЕ, проявяващо се от Тънкия план! И в това няма нищо лошо, тъй като Плътния план е холограма на Божествената реалност, засветяваща за хората (за тяхното Съ-Знание) всички сложности на Духовното ПРОЗРЕНИЕ, а това означава и на Духовното УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ !

23. Движението оглавявано от САМИЯ ТВОРЕЦ също е многообразие от проявленията на Твореца в Плътния план и затова е недопустимо да се делят хората (по някакви си свои странни човешки съображения) на праведни и неправедни, тъй като хората нямат ПРАВО да съдят многообразието от проявления на Твореца в Плътния план, хората имат само едно ПРАВО и това ПРАВО е свързано преди всичко с тяхното собствено усъвършенстване или еволюцията на своето Съ-Знание !

24. Не нарушавайте този КАНОН на Вечността никога и тога струващите ви се неразрешими проблеми от битието на Материалния Свят ще си отидат просто в миналото, защото така както Аз ви казах, на Тънкия план всички хора са вече отдавна ЕДИННО ЦЯЛО!

25. На тези Мои думи трябва да се вярва и тогава вече създадените на Тънкия план условия за Духовно Единение на хората ще се прояви, така както и Аз САМИЯТ, при това много скоро в Плътния план на ЕДИННОТО БОЖЕСТВЕНО ПРОСТРАНСТВО !

26. Няма и не може да има борба на идеологиите или представите на хората, тъй като тях ги няма на Тънкия план, тоест няма ги и в Съ-Знанието на хората !

27. Настъпва Велико ВРЕМЕ НА ПРЕОБРАЖЕНИЕ и всички проблеми и разногласия на Плътния план рано или късно завинаги ще си отидат в миналото !

28. Сега за хората е необходимо не да се паникьосват, а с радост да разнасят от човек на човек Благата ВЕСТ за скорошната поява на Твореца и за приближаване на ВРЕМЕТО, когато те сами ще бъдат проявени на нивата на МОНАДИТЕ на Божественото НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА !                                                                                                                                                                                                 http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=903                                                                                                                                                                                                                    image                                                                                                                      
Категория: Изкуство
Прочетен: 5309 Коментари: 5 Гласове: 12
Последна промяна: 23.02.2013 13:35
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178943
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Септември, 2011  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930