Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178953 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Септември, 2015 г.

СаЛуСа
18 септември 2015 г.

Вие получавате доказателство за промените, които напредват, въпреки че имахте своите разочарования в миналото, мнозина от вас сега чувстват ползите от тях. Сега вие би трябвало да сте в състояние да чувствате различните енергии, които са около вас и които значително се извисиха. Това беше бавен, но позитивен градеж през последните няколко години, който сега е на път да достигне връх, носейки забележително извисяване. Цялостният ефект ще е такъв, че ще пробуди повече хора за истината, за да могат те да се измъкнат от влиянието на тъмните сили. Скъпи души, Светлината постигна победа над тях и повече те не могат да поробват Човешката Раса. Промените ще настъпят доста бързо и ще доведат до установяването на нова епоха, когато ще бъде възстановена свободата и ще се предприеме квантов скок напред, за да се въведат предимствата, които ви бяха отказани. Всичко това е подготвено и ще ви бъде дадено веднага след като обстоятелствата позволят. Имайте търпение, защото някои промени са значителни и им трябва време, за да бъдат въведени. Най-важният въпрос сега е да се отстранят тъмните сили и така да се спрат действията им, които съзнателно се намесват в бъдещето ви.

Един ден, когато погледнете назад, ще осъзнаете, че животите, които сте имали в дуалността, издигнаха значително нивото ви на съзнание. Може да сте били жестоко изпитвани в огньовете на живота, но се издигнахте като Феникс. Вие сте на път да станете великото Същество, което бяхте, когато започнахте пътуването си преди еони от време. Беше трудно и дори сега някои души все още изчистват стара карма, докато завършват пътуването си към дома. Знайте, че всеки от вас дойде доброволно, заради опита, така че не би трябвало да има обвинения спрямо Йерархията. Те всъщност бяха до вас през цялото време и гарантираха, че са ви дадени всички възможности за успех. Вие сте обичани много и сте далеч по-велики, отколкото може да си представите сега. Така че горе главата и изпратете последните стари енергии с благодарност за мястото им във вашата еволюция.

Както наскоро споменахме, като души, които достигнаха по-висока точка на разбиране, вие можете да свършите много работа като помогнете на онези, които току-що се пробуждат за истината. Те ще чуят за промени, които се случват, и някои ще се изплашат от перспективата да им бъдат отнети неща, които са им познати. Вие можете да ги успокоите и да ги уверите, че промените не са само за най-доброто на всички, но и ще им помогнат да напреднат много бързо към по-удовлетворяващ и лесен живот. Създателят призна тежкия труд, който бе вложен, за да се постигне успех и обеща, че оттук нататък ще се радвате на плодовете на труда си.

Бавно, но сигурно ще узнаете за истинската си история и за възвишеното си място във Вселената. Крайните времена се наблюдават с възхищение от много, много цивилизации, които чакат да се срещнат с вас и да изразят любовта си и да ви благодарят за постиженията ви. Вие проведохте служба, от която ще се възползват много души и ще ускорят еволюцията си. С времето напълно ще разберете това, но сега би било твърде много да го възприемете наведнъж. Винаги „любов” беше ключовата дума за вашия успех, а Вселенската Любов е крайната ви цел. Колкото е възможно бъдете спокойни сега и се възползвайте от всичко, но ние знаем, че това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Скоро притесненията ви ще останат в миналото и вие ще сте в състояние да се радвате на живота си.

Може да сте сигурни, че няма да се позволи никакво вмешателство или опити на другите да се намесят в напредъка ви. Както споменахме преди, Земята е в карантина, но също и е защитавана от много космически кораби, по такъв начин се гарантира безопасното завършване на пътуването ви. Крайните времена вече е постановено да са успешни, така че ще се сбъднат положителните предсказания за този период. В бъдещето ще можем безопасно да се приземим и да започнем празненства, които вече са планирани. Дотогава вие ще сте напълно свободни от вниманието на тъмните сили или други неканени посетители. Предстоят велики времена, които в известен смисъл са като „благодаря” за упоритата работа и големите постижения.

Ние знаем, че някои от вас, които имат деца, се тревожат за бъдещето им и искаме да ви уверим, че ще има добри грижи за тях. Някои от тях се въплътиха от по-висшите измерения специално за идния период. Те са напреднали души, които имат много да предложат и ще са от огромна помощ, когато се поиска тяхното знание. Всъщност, някои са родени лидери и духовните им способности и други качества ще са добре дошли. Като се придвижвате напред в Новата Епоха, вие също ще започнете да развивате и да заявявате специалните си способности и като еволюирате, ще разширите системата си от чакри. Еволюцията никога не спира и така животът напредва към по-добри неща. Например някои от вас вече се свързват телепатично, но с времето това ще стане нормално за всеки.

Мислете мащабно, тъй като вие сте единственото нещо, което може да ви тегли назад. Вие създавате бъдещето си чрез мислите си и желанията си като ги привличате към себе си. Така че е важно да не пребивавате в негативни мисли, защото така може да привлечете точно тези неща, които не желаете. Разбира се, ще стане по-лесно, тъй като вибрациите се извисяват, докато достигнат етап, където вие няма да срещате негативност. За много души дуалността усъвършенства характера ви и темперамента ви до точката, в която напълно ги контролирате. Имаше толкова много предизвикателства за преодоляване на Земята, че не е чудно, че ви беше трудно да отбележите напредък. Въпреки това вие никога не сте сами и Водачите ви са постоянно до вас, за да ви помагат. Призовавайте ги, когато имате нужда от помощ и със сигурност ще получите отговор. Обаче има моменти, когато трябва да преминете през опити по кармични причини и Водачите не трябва да се намесват.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам доста близо до вас, „споделяйки” живота ви от известно време. Разбира се, не съм единственият около вас в моменти, когато имате нужда от специална помощ, има и други, които може да призовете. Бъдете сигурни, че ние сме само на призив разстояние и наистина получаваме съобщенията ви и когато е възможно, ви позволяваме да получите отговор. Когато можем да разкрием корабите си, вие ги виждате за кратко и ние знаем, че много от вас намират това за потвърждение. Радваме се на службата си към Човечеството и сме щастливи, когато можем да видим колко добре напредвате, особено сега, когато сте толкова близо до завършване на пътуването си. Не след дълго пътуванията ви на Земята ще приключат и празненствата могат да започнат, а това е показателно за това колко много сте уважавани и ви се възхищаваме заради забележителните постижения в продължение на еони от време.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.bg/2015/09/18-2015.html

NOTE: My apologies as my message of 11 September 2015 referred to the "Shelves" and should have read "Sphere Alliance"

Бележка от Майк Куинси : Извинете ме за съобщението от 11 септември за името Шелвс, то трябва да се чете като "Алианс на Сферите".

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2446 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 04.11.2015 01:37

СаЛуСа
11 септември 2015 г.

Изведнъж, след дълго чакане на положителни новини за Издигане, вие откривате, че много източници получават положителна информация. Сега постоянно ви се казва, че 28 септември е високата точка на месеца, като ден, в който енергиите на фотонния пояс достигат връх. И не само това, те достигат ниво, което не е било изпитвано преди. Ако някога сте имали някакви съмнения относно отбелязания напредък към Издигането, със сигурност сега те са премахнати. Сега ще започнете да осъзнавате, че толкова много неща са се случвали ”зад кулисите”, за които преди не сте знаели. Както често ви се казваше, полезно беше да пазим плановете си в тайна колкото може по-дълго. В тази дейност бяха ангажирани различни цивилизации и не на последно място Съществата, Шелвс, от всички нива на 6-то измерение, които внезапно ви се представиха. Те са от Светлина и ще гарантират, че ще успеете по пътя си към Издигането, те няма да позволят на тъмните сили да продължат да се намесват в напредъка ви. Като погледнете назад, ще осъзнаете, че от 2012 година насам е отбелязан устойчив напредък, докато изведнъж открихте мястото си в Новата Епоха и нищо не може да ви попречи да завършите процеса.

Както мнозина от вас вече може да са открили, Шелвс пристигнаха в Слънчевата ви система с „планетата си - дом”, което сега помага за отклоняването на някои от мощните енергии, които ви достигат. В противен случай някои от вас биха се претоварили от пълната сила на такива мощни енергии. Всичко това са знаци за отбелязан напредък в много области, което скоро ще доведе до Издигане. Кои души ще се Възнесат изцяло зависи от нивото на техните вибрации, затова е важно да поддържате фокуса си върху целта си. Естествено е да се тревожите за любимите си хора, но бъдете сигурни, че всички души ще се намерят точно там, където е предопределено да са. Цикълът, който току-що приключи, не прилича на предишните, няма да завърши с катастрофа, а с успех, защото всички вие, които сте готови, ще продължите напред и повече няма да сте задържани.

Някои души ще попитат как ще знаят дали са готови да се възнесат, но фактът, че са направили толкова много усилия да бъдат готови за такъв случай, предполага, че са се подготвили успешно за това. Продължете както преди и не се тревожете за бъдещето си, защото много Водачи, които пътуват с вас, ще гарантират, че се намирате точно там, където е предопределено да сте. Някои души ще продължат в настоящото си ниво в подобно на това измерение, където ще продължат да изпитват предизвикателството на третото измерение. Майката Земя също се издига и повече няма да бъде обвързана с по-ниските вибрации. Една красива Земя ще се издигне от пепелта на старата и ще има мир и любов. Повече няма да сте обект на тези, които носят негативните енергии, или на действията им, които рушат по-висшите вибрации на Светлината. Простичко казано, те не могат да оцелеят в по-висшите вибрации, които са за душите, които повече нямат нужда да изпитват още в по-ниското ниво.

Където и да се намирате по света, новите енергии ще променят старите и Възнесението ще даде еднаква възможност на всички души независимо от миналото им. Винаги е било така от началото на вашето пътуване преди еони от време. На всички души се оказваше помощ по време на различните им животи, дори и те да не знаеха за присъствието на Водачите си. Тъй като вибрациите се извисяват, някои души ще започнат да узнават за присъствието им и в крайна сметка ще могат да разговарят с тях. Имайте предвид, че много от вас напускат спящите си тела всяка нощ и се срещат с тях, когато се обсъждат нуждите ви и ви се дава помощ, ако желаете. Вие никога не сте оставени сами да водите житейските си битки, въпреки че може да изглежда така, когато събитията сякаш са против вас. Бихме искали да ви напомним, че вие се съгласихте с изпитанията на живота преди да се въплътите, приемайки нуждата да научите определени уроци, за да напреднете в еволюцията си.

Ако имате ясен спомен за предишни животи, бихте се удивили на бързия напредък, който постигнахте. Наистина, за вас няма по-бърз начин да напреднете, дори и в следващото измерение. Бъдете сигурни, че всички вие сега на Земята сте избрани, заради особените си нужди и предишния ви опит. Въпреки това е необходимо да има души от всички нива, за да се създаде цяло общество, което да даде на всички нужния опит за еволюиране. Животът може да изглежда като смесица от опити, които сякаш имат малко смисъл, но ние можем да ви гарантираме, че тези опити са внимателно планирани и провеждани от Водачите ви. Както може би разбирате, точно този период е въпрос на връзване на двата свободни края, за да се гарантира, че вие сте напълно готови да се възнесете. Без съмнение вие открихте, че някои души въобще не проявяват интерес към Издигането, защото не извисиха съзнанието си на необходимото ниво, за да разберат какво означава това. Въпреки това, както често посочваме, няма значение за по-голямата схема на нещата, защото всички накрая ще завършат уроците си в третото измерение. Сега вие стоите в началото на друго голямо приключение, но този път вие ще изберете пътя, който искате да следвате. След всичките опити, през които преминахте, вие може да седнете и да се наслаждавате на настъпващите промени. Определено все още има работа за вършене и трябва търпение докато се доиграват старите енергии. Вие, които знаете, може да бъдете от голяма помощ за онези, които се пробуждат и имат нужда от помощ, за да разберат какво се случва. Както можете да си представите, истината ще дойде като шок за повечето хора, но промените ще бъдат приветствани, защото ви отвеждат към ниво, в което властват любов и мир. Всички остатъци от старите вибрации постепенно ще изчезнат или ще бъдат премахнати, тъй като предимствата на по-висшето измерение ви издигат.

Вярваме, че много от вас ще започнат да чувстват ползите от извисяването във вибрациите и това би трябвало да донесе мир на ума и щастливо чувство, че най-накрая можете изцяло да се радвате на Светлината, която се увеличава постоянно. Животът ще се изпълни със смисъл и ще стане извисяващ, и старите дни на хаос и несигурност ще избледнеят в миналото, изпълнили службата си на помощ за вашата еволюция. Пътуването обратно към по-висшите вибрации беше дълго и трудно, но всяко вложено усилие си струваше. На определен етап ще сте в състояние да прегледате многото си животи и история и тогава ще разберете напълно опитите си. Те ще ви помогнат в избора ви на възможности занапред, за да направите нова стъпка в еволюцията си.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и винаги се радвам да се обръщам към вас особено в такъв важен момент. Разбирането ви за живота се придвижи напред скокообразно и ще продължи да се ускорява, защото ви се разкриват по-големите истини. Докато наистина не разберете забележителните си постижения, няма да сте в състояние схванете точно колко велики са те и защо другите цивилизации, които следяха напредъка ви, ви наблюдават. Както винаги ви оставям с моята любов и благословии и вярвам, че ще намерите силата да гледате към целта пред вас, която е толкова близка сега.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.bg/2015/09/11-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1739 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 21.09.2015 13:41
Астробюлетин септември 2015 / Матрицата на новия живот на земята / Всички и всичко се променя сега
Септември носи промяна. Вечната тема, надявам се вече погледната от друга гледна точка. Промяната като носител на възможности, на ново начало, на рестарт, на удовлетворяване на копнежите. Венерената ретроградност през август направи мнозина свръхчувствителни, свръхемоционални.
Избиха скритите копнежи, поставяни бяха въпроси около това, какво наистина е важно, какво е стойностно за нас. Същевременно „бившите” в живота ни се завръщаха, търсеха реабилитация или поне мирно разрешение и цивилизована раздяла. За всички останали, които не гледат на промяната по този начин, промяната донесе и ще продължава да носи усещане за загуба.
Това е илюзия! Нищо не си отива от живота ни, ако не си е изчерпало потенциала! А ако го е изчерпало- то наистина не ни е нужно. „Бедата” на съвременния, цивилизован човек се състои в това и ЕДИНСТВЕНО в това, че се държи здраво за старата матрица на живота. Тя отдавна се е разпаднала, но проекцията на нейното съществуване се поддържа изкуствено и илюзорно от хората на земята, за които всичко старо е добре познато и следователно сигурно, а всичко ново е опасно. Има прослойка в обществото, за която старото е доста благоприятно, но останалите, които са били в неблагоприятни условия, защо продължават с енергията си да поддържат тази заминала си третоизмерна вибрация???
Единственият отговор, който прилича на истина, е че се страхуват от промяната. Не защото тя е страшна, а някак си по навик, по- лесничко е да вървиш по утъпкана пътека, нали? Като споменахме истината, нека още малко се фокусираме в нея. Септември отново ще я извади на преден план и ще изисква ЧЕСТНОСТ – към себе си, честност към това, в което вярваме. И автентичност.
Към 17 септември Сатурн се завръща в знака на Стрелеца и окончателно освобождава „душата” и „скорпионите” от присъствието си. Ведно с него, за всички нас започва важния, преломен момент на етапен преход към петоизмерната вибрация. От края на юли започна изграждането на петоизмерната колективна матрица на новия живот на земята. Да си припомним- 2012 отскочихме от трето измерение, но чак 2014 успяхме да преминем към четвърто, и ето година по-късно сме се устремили към пето. Какво означава това? Че всички ще се събудим и хоп ей така ще се озовем в пространството на сърцето и любовта? Колко от четящите мислят така?…..хайде няколко минути да помълчим и да усетим възможно ли е това? За вярващия, за способния да го види с вътрешното си зрение всичко е възможно! За останалите преходът ще бъде такъв, какъвто успеят да го видят. Така наречената реалност е проекция на менталното поле и всички ние участваме в неговото сътворение. Ето защо повтаряме и повтаряме- нека миналото, всичко, което не върши работа, не ни удовлетворява, което правим по навик, а не с любов и творчество- да го пуснем да си отиде. И нека дадем ход и позволим да се материализира новата вибрация, новия живот на земята – хора и планета в пето измерение, сега!
Септември може да се каже е вероятно най-хубавия, най-благодатния месец на годината 2015! Цялата вибрация на момента е 8-ца (септември е 9, годината 2015 е 8ца, а 9 плюс 8 е пак 8!)
Префокусиране, префокусиране във възможностите!!! Движение по течението!!! С потока на енергията!!! И повече осъзнатост в мислите и действията.
Септември носи промяна, енергиите, които се смъкват на земята са много фини и елегантни, това в земно измерение значи „женска енергия”, която прониква нежно и внимателно, но дълбоко.
Променя се и се подготвя за преход физическото ни тяло, клетките, ДНК.
В момента тече пренастройка на клетъчните структури на физическото тяло в новите вибрации с всички произтичащи от този процес последствия- хиперактивност, лудо темпо, отслабване, светлинен стрес (да и такова нещо съществува като претоварване на физическата клетка със светлина), безпаричие (материята е по-инертна и изостава), безапетитие, бързо развитие на заболявания и съответно излекуване. Въобще скорост като тази на светлината!
http://bg.checkonline4you.com/astrobyuletin-septemvri-2015…/

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2368 Коментари: 0 Гласове: 5

СаЛуСа
4 септември 2015 г.

Скъпи души, в какво време живеете, когато посланията, които получавате, сякаш са основно потвърждение за това, което скоро предстои. Този месец е повратна точка, независимо от това, което се случва, тъй като идващите енергии ще повлияят до известна степен върху всички души. В действителност те вече направиха присъствието си известно като повлияха на съзнанието ви, в резултат на това мнозина усещат промените в себе си. По-висшите енергии носят любов и в крайна сметка мир, които вие само отчасти познавахте в сегашното си измерение. Същностите на вашата Земя, които не могат да извисят вибрациите си, ще бъдат насочени към подходящо ниво, което отговаря на нуждите им. Всяка душа ще се намери на точното ниво за бъдещите си нужди и всичко ще е точно така, както трябва да бъде.

Това е времето, когато истината постепенно ще изплува, докато стане кресчендо на информация, която ще ви изуми. Толкова много неща ви бяха представени като „истина”, а все пак бяха далече от нея и бяха с намерението да ви държат в лапите на тъмните сили. Наистина, това до голяма степен успя, но с разширяващите се нива на съзнание повече не може да пречи на истината да стане известна. Това означава, че вие повече не възприемате автоматично това, което ви се представя, и сте по-проницателни и задавате въпроси. Същевременно много Служители на Светлината сега излизат напред, за да споделят знанието си с вас. Истината повече не може да бъде скривана от вас и тъй като се подготвяте активно да вземете участие в Новата Епоха, много знаещи души ви се представят.

Докато бъдещето все още ще се разкрива, ще ви се струва, че около вас е пълно объркване. Това ще продължи известно време, но след като дейностите на тъмните сили бъдат съкратени, те вече няма да са в състояние да ви командват или да се намесват. Промените на Новата Епоха ще започнат наистина и скоро след това ще видите предимствата, които ще дойдат бързо. Трябва да помните, че ние не разчитаме на вашето знание, а сме напреднали далеч над сегашното ви ниво. Въпреки това вие сте изминали половината път, тъй като от няколко години насам се възползвате от напредъка в резултат на новите технологии, които дойдоха чрез нас или бяха взети от източници, различни от вашите.

Намирате се във вълнуващи времена, които ще ви издигнат над по-ниските вибрации, за да се възползвате от нови изобретения и вълнуващи технологии, които бяха скривани от вас. Нуждите ви ще са напълно удовлетворени и накрая ще имате толкова много време за себе си, без необходимостта да работите толкова много, за да имате добър живот. Тъмните сили никога не са искали вие да станете независими и подлите им планове умишлено ви поддържаха като роби на работата ви и на паричната система. Всичко своевременно ще се промени, но първо тези, които имат най-голяма нужда, ще бъдат издигнати над бедността и недостига. Това би изглеждало като огромна задача, но с наша помощ ще бъдете крайно и напълно изненадани, че това може да стане толкова бързо.
Хората трябва да бъдат подготвени за промяна към добро и всяко създадено неудобство ще си струва. Накрая ще станете независими, защото ще се променят дните на отделяне на толкова много от времето ви за удовлетворяване на елементарни потребности. Ще имате повече от достатъчно време да следвате интересите си и да пътувате до различни места на Земята за забавленията, на които искате да се радвате. Бъдете сигурни, че бъдещето е сигурно що се отнася до тези неща и че Бог постанови да бъде така. Войните и всяка форма на агресия ще изчезнат и хората ще живеят заедно в хармония и щастие. С установяването на траен мир вашите приятели от Космоса ще осъществяват повече контакти с вас и ще се радвате да действате с тях. Скоро ще дойде време да срещнете други цивилизации, които също желаят да споделят знанието си с вас, а някои от тях вече са във вашата Слънчева система, чакайки подходящия момент да ви се представят открито.

Като личност най-важното ви предизвикателство е да останете фокусирани върху Светлината и да не бъдете разсейвани от това, което се случва около вас. Ще има неща, които ще ви разсейват и ще изобилства лъжлива информация, защото тези, които се страхуват от промените, отчаяно се придържат към това, което знаят и с което се чувстват удобно. Същевременно обаче повече факти ще станат известни за това как сте били манипулирани от тъмните сили. Въпреки това някои от вас сега могат ясно да разпознаят лъжите, които са казани, и дори са готови да се пробудят за истината. Тя ще се разпространи като горски пожар, основно от уста на уста, докато Пресата и други източници бъдат принудени да докладват за случващите се промени. Истината ще звучи точно, защото интуитивно знаете какво да приемете и много неща ще ви изненадат и същевременно ще са приветствани, защото ще са за доброто на Всички. Обаче бъдете подготвени да откриете пътя си през масата информация, която ще ви се представи.

Когато погледнете назад, ще осъзнаете, че е имало умишлен план за вашето просвещение, на който му бяха необходими много години, за да даде резултат. Това беше бавно, за да се даде време на онези, които се нуждаеха от много повече помощ, за да се измъкнат от оковите, които ги дърпаха назад. Първоначално всички души дойдоха на Земята от по-високите нива и когато се потопиха в по-ниските вибрации, изгубиха контакта си със Светлината. Следователно на вас ви се оказва всяка помощ, за да си спомните кои сте всъщност и да се върнете в Светлината колкото може по-лесно. Водачите ви ще ви помогнат по пътя, така че призовавайте ги, ако се нуждаете от помощта им. Ние също можем да помогнем, тъй като наблюдаваме развитията на нещата, за да гарантираме успеха ви и да сте в безопасност през този период. Има толкова много неща, които да очаквате с нетърпение, че ще развълнувате и които ще направят всяко ваше усилие струващо си.

Сега изпитвате някои интересни развития, които ще са началото на много вълнуващи промени и ще ви оставят без съмнение, че Новата Епоха наистина е в ход. Вие се извисявате с Майката Земя, която има свое собствено Възнасяне, с което да се справи и очаква с нетърпение да ви вземе с нея. Положителните ви действия ще помогнат за ускоряването на събитията и в крайна сметка именно колективните вибрации по Земята ще определят кога ще се Възнесете. Изминахте дълъг път, за да достигнете този важен момент в еволюцията си и чувството на завършеност расте, тъй като всички души имат възможност да се извисят. Може да си помагате взаимно през най-предизвикателните времена като държите страха настрани, защото резултатът е гарантиран и ще ви върне в Светлината.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм същество от многото Космически Приятели, които следят напредъка ви и когато е възможно, ви напътстват към предопределения ви успех. След време ще се присъедините към нас като равни и ще се радваме да ходим из Вселената и да споделяме много приключения. Въпреки това, когато още веднъж станете напълно от Светлина, ще определите къде да ви отведат пътуванията ви, това ще е ваш избор. Мислете мащабно, Скъпи души, защото е предопределено да се върнете напълно към Светлината.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.bg/2015_09_01_archive.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1812 Коментари: 0 Гласове: 2
  "ДЪЛГООЧАКВАНИЯТ СЕПТЕМВРИ"
  29 август
  Добър ден, мили Души от Планетата Земя!   Съвсем малко време остана до промяната на пространството ви и физическите ви тела. Скоро ще го усетите — някои през октомври, някои малко по-късно, но ще го усетят всички, тъй като планетата се издига на степен по-високо. Запомнете датите — 13, 23, 28, септември. Това са ключовите дати.   Както знаете:   13 — Слънчево затъмнение;   23 — есенно Равноденствие;   28 — Лунно затъмнение.   Това са датите, които на Фино Ниво се очакват от всички, всеки има своите задачи - някои ще се занимават с душите, някои с Земята. Ще се покажат космически кораби, но в пределите на нормалното, за да не се плашат излишно земните хора.   На Фино Ниво се готви грандиозен празник, мнозина очакваме през порталите на Възнесението. Светлинните градове се кичат с необикновени енергийни балони и гирлянди.   Кристалите, които сте активирали, също ще дадат да знаете за тях. Ще предизвикат импулси, които никога досега не са правили. Повърхността на Земята ще се промени. Ще се подмлади, ще разцъфтят дърветата и отново ще цъфнат цветята. Очаквайте изненадите на Земята. Скоро ще ви зарадва с изящната си повърхност.   Но тъмните Души също не спят, те ще внасят своя принос в обкръжаващата среда и в много планетарни души.   В материалния свят ще се променят паричните единици, ще си отидат много и много парични средства. Извършва се постепенно очистване. Отначало се извършва на ментално ниво, но скоро ще засегне и физическото. Вече е започнало разорението на големи и малки бизнеси - виждате го. Ще има още повече. Паричната енергия постепенно напуска планетата ви.   Въпрос от читател: Трябва ли да изкупуваме злато за по-нататъшно съществуване?   Не. То няма да е необходимо на никого, понеже ще промени структурата си - и не само златото. Всичко, което е в недрата на Земята, ще се промени, други ще са структурите. Няма да се променят само кристалите. Те ще работят за земните души и за Земята-Гая. В задълженията им влиза да повишават съзнанието на земните хора през този период. Съветвам, във всеки дом да има Кристал — това ще бъде собствения ви контакт с Земята. Дори някой да не го усеща, все едно, той ще работи за вас.   Скоро ще започнат земни промени, земетресения, урагани, торнадо, наводнения и други катаклизми. Трябва да приемате всички стихии с любов и да ги освобождавате. Мнозина, разбира се, няма да разберат съвета ми, но това е техен избор, а душите, които след мъчнотии приемат всичко това спокойно, ще се издигнат на степен в развитието си. Главното за този момент е да отворите сърцето си. За неопитните е сложно, но трябва.   Искам още да кажа и да предупредя, всички промени на планетата са за ваше благо, Скъпи, наши, родни, земни души.   Благодаря ви за разбирането. Прегръщам всички и ви дарявам Ключовете на Любовта,
  Ваш Архангел Гавраил.
  Приела Асхана   Превод: Йосиф Йоргов
image
Категория: Изкуство
Прочетен: 5407 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 03.09.2015 09:51
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178953
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Септември, 2015  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930