Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178922 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Май, 2015 г.
2  >  >>
 Седмично послание на Хиларион 

31 май – 6 юни 2015 г.

Възлюбени,
Когато встъпите в по-голямо разгръщане в ускорението на изчистването на слоевете човешки възприятия, вие се отваряте за още по-големи енергии, които се вливат, за да заемат мястото си. Те ще започнат да ви отварят към дарбите, които носите в себе си, които сега ще изплуват на повърхността по най-радостни начини. Ще имате най-вдъхновяващи и възвисяващи мисли, радостни мисли, които ще ви изпълнят с очакване и ентусиазъм за нови начала. Нека любовта да отвори по-голяма врата към истината за вашето същество и за вашия живот. Колко сте благословени наистина, защото общувате с ангелите! Всеки ден те ви показват реалността на тяхното присъствие по много различни начини и ви носят смислени потвърждения за пътя, на който се намирате. Също така има много хора ангели, които са около вас, подкрепят ви и ви карат да знаете, че винаги са с вас.

Проявяването на всичките ви мечти се случва по сякаш чудни и грациозни начини. Така е, защото сега енергиите подкрепят това явление. Блокажите на проявлението на по-добро, за което толкова усърдно мечтаехте, които държахте в себе си, се разпадат сякаш никога не ги е имало. Дълбокото изчистване, което изпитвате сега, отвори много врати, които преди това бяха затворени. Това разпадане на стари шаблони на мислене и поведение ви отваря за изследване на по-големия си потенциал. Докато за вас се проявяват стари мечти, мечтайте нови мечти и никога не спирайте да учите и да растете, придобивайки ново знание и нови умения, които да прибавите в кутията на уменията си. Ще бъдете подкрепени във всичко, което прегърнете.

Пътуването през живота е единствено опит и участие във възможностите, които изникват в осъзнаването ви. Дишайте дълбоко и позволете на тези нови идеи да покълнат и да пусна корени. Когато направите тази стъпка, ще се отворят по-големи врати и ето как създавате живота на мечтите си. Винаги са нужни прякото ви участие и действие. Без това животът ви просто ще стои в застой и ще носи стагнация. Има толкова много неща, които можете да сте и да правите, и всеки нов опит добавя обогатяващо качество към живота ви, за да го изпълни. Бъдете готови да срещнете и да прегърнете всяка възможност да срещнете и да говорите с нови хора, които сега ще дойдат в сферата ви на влияние. Тези хора ще прибавят ново измерение към всеки ваш опит.

Вашата благодарност за тези нови опити не остава незабелязана от вселената, защото вселената винаги дава повече от това, за което сте благодарни и също така повече от това, в което обитавате. Ето защо е важно да се гарантира, че всяка мисъл е усилваща и възвишена, защото именно нея ще изпитате после. Като се усъвършенствате в изграждането и изтъкаването на живота на мечтите си, вие също така ставате жив пример за това, което може да е възможно за другите, които на свой ред се вдъхновяват да създадат живота на собствения си потенциал и възможности.

Всичко се разгръща в Божественото си време и ще продължи да създава по-добър свят за всички, за всеки човек. Когато всички хора прегърнат потенциала си, те изпитват по-добри и положителни синхронизации в собствения си живот и пътят към освобождаване от ограниченото им минало се разширява значително. Така че всичко живо на планетата ви има голяма полза от вашия живот и любящ пример. Отворете напълно сърцата си за този опит и всичко ще е наред.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез : ©2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/31-6-2015.html
Превод:Tauno

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1479 Коментари: 0 Гласове: 1
 СаЛуСа 

29 май 2015 г.

Старата система продължава да се разпада, тъй като тя повече не обслужва нуждата ви да разширите нивата на съзнанието си. Също така тези, които обслужват интересите ви, работят основно със старите енергии и докато тези енергии ги има напредването в Светлината ще е много бавно. Въпреки това Служителите на Светлината имат глас и тези, които търсят просветление, ще са привлечени към онези хора, които могат да ги напътстват по подходящия път. Вашата интуиция ще изиграе основна роля в насочването ви в посоката, която най-добре отговаря на нуждите ви, а понякога има включена карма, която може да изисква вие да изпитате напредък по определен начин. Още веднъж бъдете сигурни, че нищо свързано с вашата еволюция не се случва случайно и всички опити имат своята стойност. Понякога причините може да не стават веднага очевидни, но често в ретроспективен план може да започнете да виждате научените уроци. В тези крайни времена някои уроци бяха трудни, но вие ще сте посъветвани да вземете под внимание посланието, което са ви дали. Въпреки това не се тревожете за степента на напредък, защото както е планирано, вие поемате опитите си с намерението да учите от тях и така ще еволюирате. Всъщност, нямаше да сте достигнали толкова далеч, ако не трябваше да извървите пътя на просветлението си.

Тази епоха ще се докаже като много успешна в насочването ви обратно към по-висшите нива на съзнание и наистина това беше винаги планът за онези, които започнаха да се пробуждат за истинската си същност. Имайте предвид, че вие с нетърпение отидохте като доброволци, за да изпитате „недостиг”, за да проверите способността си да преодолявате такава ситуация. Знаеше се, че вие винаги сте можели да го правите, а сега със сигурност знаем колко добре преодоляхте препятствията по пътя си към просветлението. И въпреки това все още имате известно време докато достигнете ниво на пълно съзнание. Тези от вас, които се пробудиха, бързо осъзнават недостатъците и подвежданията, които ви поддържаха в състояние на обърканост, но вашите Водачи работят непрекъснато с вас, за да гарантират, че вие сте просветени. Най-важните аспекти от опитите ви са тези, които акцентират на истината за еволюцията ви и ви дават по-ясна картина на истинското ви наследство. Вие сте Богове в развитие и бъдещето ви не е свързано изобщо със Земята, такава, каквато я познавате сега, а е в по-висшите реалности на Светлината.

Вие научавате от много източници, че сте на път да навлезете в период на интензивни промени и това вече започва да се случва. Ако сега живеете в място, където трябва да се случат основни промени, бъдете сигурни, че са приготвени провизии, които да гарантират безопасността ви. Разбира се, ще има и загуба на живот, но за душите, които участват в това, то ще е желано облекчение от настоящите им опити. Помнете, че нищо не става случайно и всички важни събития са планирани с внимание спрямо плановете за живот на участващите в тях души. Също така осъзнайте, че докато сте на Земята, вашата осъзнатост е ограничена от ниските вибрации, в които живеете, но с повишаването на Светлината, която достига Земята, вие се пробуждате. Опитайте се да живеете с пълно съзнание, че сте всъщност неразрушими и без значение какво ви се случва сега, напълно ще се възстановите, когато напуснете Земята. Гледайте на опитите си като на роля и се опитайте да разберете уроците, на които тези роли ви учат.

Тази година е година на промяна и в много близко бъдеще ще се просветите за истината за вашето същество. Вие не сте тялото си, а сте красиво Същество от Светлина и когато изоставите физическото си тяло, ще сте свободни от ограниченията, които изпитвате сега. В по-висшите реалности постигате отново съвършенство в тяло, вибриращо с по-висши вибрации, което ще ви представя такива, каквито бяхте като по-млади души. Няма място за нищо по-малко, така че опитите и сътресенията, които сега изпитвате, повече няма да ви притесняват. Вие се придвижвате и съществувате в по-висшите вибрации, които отговарят на силата на мисълта.

Бързо ще се адаптирате към тях и ще се радвате на свободата, която те ви дават. Когато „пристигнете” след смъртта на физическото тяло, силата на мисълта ви позволява да „възстановите” тялото си в перфектното му състояние и като младо Същество. Наистина, ако имате за цел да се покажете така, както ви помнят хората, можете да „помислите” как бихте искали да изглеждате. Така че ако някой ви помни само като стар човек, можете да се представите по съответния начин.

Сега плановете за близкото бъдеще са доста напреднали, въпреки че бяха задържани от намесата на тъмните сили. Те се опитват при всяка възможност да забавят неизбежното, но без истински успех, тъй като ние сме наясно за опитите им да направят това. След като веднъж, както казвате,”топката се търкулне”, няма спиране и много промени ще се случат много бързо. Когато всичко е наред, вие и Земята ще сте готови да получите първите официални посещения от нас и ще е време за празнуване. Бъдете сигурни, че от наша гледна точка всичко е готово за нашето пристигане и нищо няма да попречи на това. Така че ви казваме за чудесното бъдеще за човечеството, за да усилим очакванията ви. Разбира се ние ви молим за търпение, защото няма да се прояви нищо, докато не дойде точният момент, но обещанията ни ще се спазят.

Има много, много души, които се страхуват от бъдещето, като виждат, че се разпада познатото им обкръжение. Когато имате възможност да опитате да прокарате идеята, че всичко е за по-добро и че старото трябва да се изчисти, за да се позволи новото да бъде проявено. По-ранните епохи в крайните времена претърпяха основни промени, за да се позволи напълно ново начало и дори в скорошната ви история все още са останали доказателства за това. Винаги помнете, че сте победители и взехте изпита и не се налага да правите това отново. Вие всички сте по-велики благодарение на това, въпреки че сега може да не го осъзнавате. Когато знаете, че всички сте Братя и Сестри независимо от цвета на кожата или вярванията и когато разберете Единството на всички души, вие сте на пътя на пълното разбиране. Отнасяйте се с всички така, както бихте се отнесли със себе си и ще им помогнете да осъзнаят неизменната връзка, която съществува между всички вас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да мога да дам повече информация във време, в което токова много от вас са готови за истината. Има още много за разкриване, но всичко ще дойде в подходящия момент и ние със сигурност не искаме да ви претоварваме с твърде много информация наведнъж. Знаем, че като получите малко от истината, ви провокираме да мислите за други възможности и като правите това, вашите Водачи ще ви впечатлят още повече. Определено много души още не са готови за истината и тя няма да им бъде натрапена. Някои все още са в хватката на версия на истината, която до голяма степен е дадена от религиозните учения, но докато те грешат, учителите им сами ще се пробудят и ще променят подхода им. Вярвайте и никога не се страхувайте от бъдещето. Знайте, че с вас по пътя ви върви много любов.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html 
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/29-2015.html

image

 
Категория: Изкуство
Прочетен: 1714 Коментари: 0 Гласове: 1
Седмично послание на Хиларион
24-31 май 2015 г.

Възлюбени,
В същността ви вътрешно настъпва дълбока синхронизация. Много от вас се чувстват така сякаш пак сте в началото и трябва да започвате процеса на изчистване и пречистване отново и отново. Това не е така и ако може да наблюдавате мислите, които идват, ще видите, че точно тази нишка на мисловния процес идва от по-ранно време в живота ви. След като направите това разграничение, ще наблюдавате и ще ги освобождавате много по-лесно. Някои от тези мисли са ваши дълбоки рани, скрити дълбоко в този живот и които донесохте с вас от предишни животи, за да им се обърне внимание и да се разрешат в сегашния ви живот. Може да не е приятно, когато преминавате през този процес, но бъдете сигурни,че това носи окончателно разрешение и скоро ще преминете през този труден портал. Опитайте се да поддържате положителен фокус сега, защото това наистина означава голямо завършване за вас, когато на него се гледа от по-висшата перспектива на вашата душа.

Бъдете много мили и опрощаващи към себе си по време на това последно изчистване. Поискайте от нас да ви помогнем да се поддържате извисени и фокусирани върху по-висши мисли , когато чувствате плътността в себе си. Засега знаете какво можете лично да направите, за да си помогнете да преминете през това време, като прегледате методите, които носите в личния си инструментариум. Вие сте били тук и сте го правили преди – спомнете си какво работеше за вас преди и прегледайте отново тези методи. Бъдете сигурни, че има повече Светлина отколкото е чувствана някога преди в края на този тунел. Вие сте обичани безусловно и без осъждане от вашето Семейство от Светлина; тя остава за всеки от вас, за да я приобщите в собственото разбиране за себе си. Понякога всеки човек може да е собственият си най-голям враг и най-строгият си надзирател. Случва се растеж, Скъпи души, и промяна в по-голяма осъзнатост. В края на краищата всичко е добро. Пазете това знание в сърцата си.

Нека духът ви да е поддържан от знанието , че спиралата на живота се придвижва все по-близо до по-висшия резултат , отколкото първоначално вярвахте, че е възможно. Вие творите чудеса, когато позволите този опит. На по-дълбоките нива на многоизмерната си природа вие сте учителите, които включват трудно придобитото знание, мъдрост и опит за другите във Вселената. На всеки човек, който преминава през тежките условия на живот на планетата, се гледа като на герой и на героиня във всички времеви линии и измерения. Като се фокусирате върху тук и сега, вие още повече се синхронизирате с истинската си божествена природа и повече от даровете, които носите на този свят, се разгръщат и узряват в потенциала си. Въпреки че изглежда, че сте стояли неподвижно, на вътрешните нива е отбелязан голям напредък, защото във вас се извършва още изцеление.

Да откриете пътя си в този лабиринт е по-лесно отколкото преди, защото сега уважавате себе си заради усилията, които направихте в тази игра, наречена живот на физическа планета. Много неща се промениха в гледната ви точка и мъдростта, която придобихте в този и в предишни животи, сега разцъфва във вас. Сега вие знаете, че сте творецът на своята реалност и че можете да проектирате различна и по-добра реалност от тази, в която живеехте и изпитвахте преди. Всичко зависи от вас, да решите и определите как трябва да върви животът ви. По-висшите аспекти на душата ви са нетърпеливи да се слеят с вас и в очакването на това събитие има много вълнение. Когато се оставите на тази метаморфоза, настъпваща във вас, животът на Земята става много по-лесен за понасяне и изпитване.

Вие бавно започвате да осъзнавате , че животът ви може да е по-красив , отколкото някога сте мечтали, че би могъл да е . Когато отново се свържете с божественото си вътрешно дете, което пребъдва в свещеното ви сърдечно пространство, вие създавате живота на мечтите си. Това е живот, изпълнен с радост, мир, изцеление, завършеност, успех и постижения. От вас зависи колко бързо или бавно ще внесете това в опита си. Вие седите на шофьорското място и животът работи с вас и за вас!
До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
Канализирано чрез : ©2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/24-31-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1683 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 25.05.2015 13:00
25.05.2015 11:56 - Любов и Мир
 СаЛуСа
22 май 2015 г.

Времето продължава да върви много бързо и така ще бъде, което за мнозина от вас е облекчение, защото изпитвате много предизвикателства. Това трябва да се очаква, тъй като сте изправени пред изчистване на остатъчна карма, натрупана от дълго време. Ще дойде момент , когато буквално ще сте я изчистили и това ще се счита като напълно изчистване. Фокусирането ви върху всичко, което е положително, ще гарантира, че стоите на пътя на Светлината, а крайните времена трябва да са случай, когато осъзнавате вътрешното си завършване. Това ще дойде с чувство за мир и увереност, че всичко е наред. Ще откриете, че е по-лесно да се живее в „Сега” и животът ще стане по-радостен, тъй като се фокусирате върху Светлината. Старите вибрации ще имат малко или никакво влияние и вие ще знаете без съмнение, че се издигате.

Това е сякаш двата свята се преплитат, но всъщност те се  разделят, тъй като по-висшите вибрации ви издигат. Вие по свой собствен избор изоставяте старите вибрации, тъй като сте научили уроците, които те трябваше да ви предоставят. За тези, които избраха да останат, животите им ще продължат до голяма степен както преди, дори ако те трябва да се преместят на нова Земя. Бъдете сигурни, че планът за Човека е перфектен и всяка душа ще се намери точно там, където е планирано да бъде. Ако това означава раздяла с приятели, не се отчайвайте, защото каквото и да е основано на любовта, винаги ще може да се поднови. Имайте предвид, че на някакъв етап в бъдещето всичко ще е в „Сега” и тогава ще можете да се придвижвате незабавно чрез силата на мисълта.

Засега можете да започнете да си представяте какво пази бъдещето и радостта и щастието, което то ще донесе. Някои души ще се тревожат за запазването на старите си взаимоотношения, но имайте предвид, че винаги може да бъде осъществен контакт чрез мисълта и ако тази душа е свободна, ще се свържете. В сравнение със свободата, която ще имате, земният опит ще ви се струва като живот в „затвор”, просто заради ограниченията, които бяха необходими, за да се гарантира, че няма да има намеса в живота ви. Вие създадохте своята реалност и за вас беше необходимо да изпитате това, което сте създали. Това е единственият начин да научите как да управлявате такава сила и това ще ви служи добре, когато имате пълна свобода да се движите в по-висшите измерения на Галактиката.

Ние вярваме, че много от вас са се събудили за пълния си потенциал и знаете, че се събудихте и разширихте съзнанието си. Това ще продължи , докато станете готови да предприемете последните стъпки към превръщането си в Галактическо Същество. За вас това няма да е ново, защото вие се връщате към ниво, което притежавахте преди. Вие понижихте вибрациите си, за да изпитвате в по-ниските, а сега много от вас са готови отново да заявят по-висшите си вибрации. Вие сте много по-велики, отколкото вероятно си представяте, но с времето ще си спомните предишните си опити. След прекарване на много животи на Земята с ограничено съзнание, накрая вие ще станете отново Едно с Висшия си Аз и ще сте цялостни. Вълнуващи са предстоящите времена и вие ще изберете следващия си опит, тъй като еволюцията е непрекъсната. Крайната цел е завръщане към Божеството, но до това засега има много време.

Както винаги ние наблюдаваме всички дейности на Земята и около нея с цел да спрем причиняване на друга Световна война. Също така наблюдаваме за нашественици, които държим настрана, защото Земята е, както казвате, „забранена зона”. Понякога позволяваме контакт, но само за да повишим знанието ви за други форми на живот, които съществуват във вашата Вселена. Вие имате толкова много да учите и това ще е много приемливо и ще ви помогне да разберете живота във вселената, който изобилства навсякъде около вас. Доскоро бяхте държани в силна изолация и наистина повярвахте, че сте центъра на Вселената. Сега осъзнавате, че много, много напреднали цивилизации съществуват с вас, а когато сте готови, те ще ви бъдат представени.

Междувременно побързайте с „незавършените неща”, а там, където се отнася до взаимоотношения, опитайте се да се споразумеете, за да преодолеете оставащите проблеми.Да задържате яд или враждебност не е приемливо за човек, който иска да напредне в еволюцията си. Както толкова често ви се казваше „Любовта” е най-мощната енергия и тя накрая ще преодолее и най-трудните проблеми, с които може да се сблъскате. Ако сте чели посланията на Майсторите, ще забележите, че те са от „Любов и Мир”, а ученията на Иисус например акцентират върху това”да обърнеш и другата страна”, а това за вас не е лесно, когато се сблъскате с враждебност или заплахи. Въпреки това, винаги търсете най-висшия отговор, който можете да дадете и чрез примера ви, ще помогнете на другите.

Промените на Земята, за които бяхте предупредени, се случват и неизбежно ще има загуба на живот. Но бъдете сигурни, че всичко е според плана за живот на душите и като цяло вие всички сте там, където трябва да сте, за да придобиете опит. Ако можете да вървите в крак с това, ще преминете през такива периоди относително леко. Толкова много неща се повлияват от промените и не на последно място Природните Царства. Животните ще се придвижват към райони, които удовлетворяват нуждите им ,и е важно да се поддържа това. Някои видове неизбежно ще изчезнат и ако погледнете в историята си, такава промяна не е необичайна. Промените не могат да се избегнат и след като нещата се успокоят, ще видите, че светът става по-умерен. Всичко това е част от вашата и от еволюцията на Майката Земя.

Аз съм СаЛуСа от Сириус  и винаги се радвам да ви просветя относно природата на промените, които можете да очаквате. Търсете положителния резултат от това, което се случва и знайте, че изчистването е мащабно, защото продължава да възстановява Земята към първоначалното и състояние. Вършете работата си с Любов и Радост и давайте от нея, за да помагате на другите, които вървят с вас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/22-2015.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1822 Коментари: 0 Гласове: 2
Седмично послание на Хиларион 

17 – 24 май 2015 г.


Възлюбени,
Тези, които четат тези съобщения, са наясно относно енергийните събития на планетата ви и причините за тях, но има много хора по този свят, които търсят отговори, които изключват възможността за край на техния свят. Ние искаме да информираме тези хора, че въпреки че ще продължи да има Земни промени в различни райони на света, човечеството като цяло ще оцелее и дори ще процъфти. А ние се стремим да насърчим всеки да поддържа мирни, любящи и хармонични мисли, защото те са много силни и правят голяма промяна. Като се синхронизирате всеки ден и балансирате собственото си енергийно поле, това помага за балансирането на глобалното поле на колективното съзнание, с което всички на планетата са свързани и от което се влияят.

Онези от вас, които са в синхрон с космическия енергиен поток, изпитват творчески идеи, които крещят за физическо проявление. Някои от вас са затрупвани с разнообразни концепции, които предлагат потенциал за покълване във форми на изкуството, писането, новите технологии, изобретения и други подобни. Ако тези нови концепции идват в индивидуалното ви поле на изразяване и ви изтощават, просто записвайте впечатленията и идеите, за да ги разгледате по-късно. Тези концепции вливат новите енергийни пътища и търсят възприемчиви и резониращи с тях хора, които да ги приемат и да ги проявят в реалността си. Тези, които получават тези идеи, трябва да работят върху импулса по начин, който съответства на индивидуалните им умения и таланти. Много хора ще получат същите идеи и ще работят по тях за тяхното проявление по напълно нов и уникален начин, за разлика от другите хора, които имат различни таланти и способности. И всичко е за по-добро.

От всеки човек изплува по-голяма склонност да се придвижи отвъд старите ограничения на възприятието в опит да види хората около себе си с повече състрадание и разбиране. Те желаят да отворят сърцата си в приятелство и единство със сестрите и братята си и това движение ще става все по-очевидно с всеки изминал ден. Старите вражди и дисонанс между хората ще започнат да се разтапят, защото всеки човек се стреми да разшири личните си граници, за да включи суверенното право на ближния си да изразява своята индивидуалност в колективното поле, с което са свързани всички. Всеки започва да следва това, с което резонира и с което се чувства добре.

Животът поема ценна сладост от съществуването, която изпълва всеки човек с радост и наслада в изразяването му. Хората ще преоткрият и ще работят върху детските си впечатления и ще открият, че тези впечатления сега могат да намерят физически израз. Всичките им предишни мечти сега излизат на преден план и намират изражение. Това ще послужи, за да даде на хората нов живот, защото подновената им креативност сега дава резултати и удовлетворение в ежедневието им. Те си спомнят да мечтаят мащабно и да позволят разширение. Те осъзнават, че сега имат възможността да следват своите виждания и стремежи и да позволят на тези концепции видно място в приоритетите си.

Всеки човек допринася с уникалните си способности по начин, който е радостен и разширяващ за него и ще открие, че дарбите му са търсени от другите заради ценността в истините и заради красотата, която те притежават. По този начин Божествената искра във всеки човек може да бъде възпламенена в ярък и неугасващ пламък от любов и вдъхновение, който се разширява в безкрайността.

До следващата седмица...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез : ©2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/17-24-2015.html

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1563 Коментари: 0 Гласове: 3
 СаЛуСа

15 май 2015 г.

Пътят напред става ясен за много хора, но има толкова много объркващи ситуации, че никога не сте сигурни дали вървите по правилния път. Най-добре е да се попитате какво лично вие очаквате и да се доверите на интуицията си относно това дали се отправяте в правилната посока. По-добре е да имате цел в живота, а не да съществувате безцелно, но все пак всички ситуации ще са насочени към нуждата ви да научавате определени уроци, които да ви помогнат да еволюирате. Имайте предвид, че нищо в живота ви не се случва случайно, въпреки че сякаш няма незабавни и очевидни доказателства за това. Вие, Скъпи души, сте отговорни за пътя, по който поема животът ви, защото сте надарени със свободна воля. Обаче имате жизнен план, с който сте се съгласили преди да се въплътите, и това трябва да се има предвид.

Всичко ще се разкрие, когато се върнете в по-висшите измерения, и ще дойде време за самооценка, когато само истината ще бъде записана. Бъдете сигурни, че по целия път имате подкрепата на много души, които искат най-добрия резултат за вас. Обаче хората, такива , каквито са, могат да изгубят целта си от поглед, когато са въвлечени в земните емоции. Нещо, което учите през цялото време, е самоконтрол, защото без него вие буквално сте изгубена душа. Вие оставяте зад гърба си Епоха, която бе една от най-кървавите, които можете да си представите, през която едни и същи грешки се повтаряха многократно. Егото ви поведе по пътя на разрушението , но за щастие има достатъчно хора, които се обърнаха към Светлината и осъзнаха, че решенията, основани на любов, са единственият изход от затрудненията ви. Истината е , че вие в крайна сметка ще видите безсмислието на войната и ще осъзнаете , че сега е време да насърчавате мира и добрата воля.

Защо да не изграждате просперитет, вместо да унищожавате живот и имущество, причинявайки тъга и затруднения. Какво печелите, като изключим контрол над Земята и богатствата? Много кралства идваха и си отиваха, въпреки че достигнаха върхове, но урокът е ясен – нищо не е вечно сред по-ниските вибрации. Колко време ще е нужно Човек да осъзнае, че всички сте Братя и Сестри, които вървят по един и същ път. Следователно няма ли да е добре да си помагате взаимно, за да успеете. Склонни сте да съдите някого заради богатството му и позицията му в обществото, но все пак от живот в живот ролите може да се променят в зависимост от необходимия опит. Човек създаде собствените си опити, но сега времето свършва и започна Новата Епоха. Сега от всяка душа зависи да реши накъде ще отиде с живота си и дали е готова да предприеме гигантски скок напред. По-висшите измерения сияят, но не може просто да се преместите в тях, без да сте издигнали вибрациите си.

Докато сте заети с удовлетворяването на собствените си нужди, ние планираме да посрещнем онези от вас, които вече решиха да направят необходимото, за да се издигнат. Разбирате, че като се придържате стриктно към пътя си, вие напредвате и сте в състояние да не обръщате внимание на това, което се случва около вас. Има много неща, които ви разсейват, но те са останки от Епоха, която скоро ще свърши и ще ги изоставите. Имате чудеса за откриване, които ще ви ускорят в по-висшите измерения и всички проблеми и въпроси, с които се сблъсквахте в миналото, ще си отидат. За тях няма място, защото вибрациите се издигат, и ще знаете, че наистина сте се издигнали.Наградата за посвещението ви на Светлината и ясното ви намерение да изоставите всичко по-малко от Светлина ще бъде заслужена. Всичко за установяването на мястото ви в бъдещето се дължи на вас, чрез издигането ви в по-висшите вибрации. Навсякъде около вас има знаци за това колко дълбоко засегнаха промените вашата Земя. Сушата и океаните са в процес на промяна и всичко това е част от възстановяването на Земята. Човекът сериозно ги замърси и всъщност Земята би умряла, ако не беше почистването, което редовно извършвахме. Наистина ние на позволихме нещата да излязат извън контрол, защото щетите лесно можеха да станат непоправими. Скъпи души, вашите опити не бяха пропилени и се научиха ценни уроци. Обаче, докато тъмните сили са на Земята, има постоянна заплаха за околната среда, която наблюдаваме. Бъдете сигурни, че няма да им позволим да унищожат или застрашат Земята. Тази Епоха ще донесе успех за Човека в стремежа му към истината за съществуването му и към чудесното бъдеще, което предстои.

Последните 100 години бяха инструмент за пробуждане на много души, които бяха толкова погълнати от ниските вибрации, че изгубиха връзката си с истинската си същност. Някои все още живеят в нереалния свят, който си създадохте,но с продължаващото повишаване на вибрациите те постепенно ще разберат истината. Около тях винаги има еволюирали души, които чакат сигнали, че те се пробуждат, за да могат да ги водят в Светлината. Краят на цикъл като вашия сега често е много труден, тъй като натрупаната от дълго време карма се изчиства. Това засяга не само отделни хора,но и Нации, които налагаха собствените си вярвания вместо истината. Има само една истина и тя може да се изрази като „Любов” и с еволюцията ви тя става все по-очевидна. Времената на разделение свършиха и в бъдеще Човекът ще осъзнае, че Всички сте Едно и няма място за самовъзвеличаване.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги се радвам да ви помогна да се насладите на опитите си. Когато разберете, че няма такова нещо като смърт на душата, това отнема страха от умирането и ви позволява да се справите с опитите си. Също така вие осъзнавате, че имате много животи, в които да задоволите нуждите си от предизвикателства, което ще ви позволи да еволюирате и както често изтъквахме, вие винаги имате на разположение Водачи и други невидими помощници. Вярвайте в намерението си да извървите пътя си и да се приближите да Светлината и знайте, че накрая ще стигнете там. Няма ограничения от времето, защото в реалността време няма, както знаете. Винаги ви изпращам Любовта си.

Благодаря ти , СаЛуСа

Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html 
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/15-2014.html

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1726 Коментари: 0 Гласове: 2
Вашето сърце е благодатна почва. В нея са посяти безценни семена, но за да може те да оцелеят, да покълнат, пораснат, разцъфнат и съзреят, вие трябва да се грижите за семената на Божественото във вас, да ги поливате с Любов, с Вярата си, с вниманието си, с добротата си. С всичко това, което помагате Бог да проведе през вас и то да достигне до съществата, с които вие имате досег, срещате и общувате, да се излъчи в цялото Пространство. Разбира се към вас се хвърлят и много други семена, които са като семената на плевелите, и ако вие допуснете те да покълнат във вас, това означава, че вие сте станали благодатна почва за това, защото тези семена не покълват на нивата на Любовта. Те покълват там, където са допуснати ниски вибрации.  И вие трябва да се пазите от това да бъдете благодатна почва за такива семена, които са изключително упорити и трудни за премахване. Трудно е да се изчистите от тях и те се опитват да задушат всичко другоенергийно, което има във вас и започва битка във вас самите. Затова е изключително важно във вашата градина, във вашата поляна, във вашите простори и във вашият Храм да поддържате тази чистота и тази енергетика, в която Божественото да цъфти, да прелива, да израства, а всичко друго  да не се чувства добре и да не се чувства на мястото си във вас. Всичко това изисква вашата ежедневна работа с вас самите - самонаблюдаване, самоконтрол и самоусъвършенстване. Ние ще ви мотивираме и с това, че всяко нещо, което постигате вътре в себе си е и успех за всички останали, и когато един постигне нещо, то става лесно достъпно за всички останали. Така че, знайте, че всичко, което правите не го правите само за себе си, а го правите за всички, защото отваряте вратата на този успех и на това постижение, към което и много други, души-търсачи се стремят. И когато вие сте се изкачили на тази стълбица, можете от там да подадете ръка и да повдигнете и някой друг, но от по.долно ниво вие не можете да помогнете да помогнете на някой друг да се качи по нависоко. Затова вие сте пионери, проправяте трудни пътища, които изискват много сила и издръжливост, стоицизъм и търпение, но точно затова веднъж стъпили там, където сте вие не се връщате надолу, а отстоявате тази позиция и погледът ви е насочен само нагоре към следващото по-високо ниво. И колкото по нагоре се изкачвате,толкова вашият кръгозор, вашият мироглед, вашата Божествена гледна точка се отваря и всичко това ви помага по-добре да се справяте с всички и най-обикновени земни неща, защото с поглед отгоре можете да ги видите по такъв начин, че да разберете, че това е наистина една илюзия, една игра, в която всеки играе някаква роля и че нищо не е толкова лично и толкова фатално, колкото ви изглежда докато сте вътре в този спектакъл. Опитвайте се докато играете главна роля в своя живот да бъдете и един от публиката и да се стараете да виждате себе си и всичко останало от странична гледна точка, която е много по-обективна от погледа отвътре, който е много по-ограничен  и няма толкова ракурси и ъгли на възприятие, много по едностранчиво е, а е хубаво да виждате нещата от повече възможни страни, за да ги разбирате, за да ги приемате и това ви прави по-толерантни, по-лесно ви е да прощавате и по-лесно ви е да помагате без да се гневите и без да осъждате. Колкото по нависоко се издигате, толкова по-лесно е за вашите невидими сили-помагачи да правят връзка с вас и да достигат до вас, тъй като те не трябва да слизат толкова навътре в плътното и толкова надолу в ниските честоти. Така че, повдигайки се вие се доближавате до даровете, до помощта, до подкрепата. Все повече заставате на тези честоти, където е по-лесно те да пристигнат, да стигнат до вас и вие да ги усвоите и да ги използвате пълноценно. И когато сте по-нависоко вашата Светлина и вашата Любов можеда огрее много по-надалеч, може да бъде усетена и видяна от много повече хора и това е вашето Издигане, вашето индивидуално Издигане, което помага за колективното повдигане, защото не сте единствените, които се качват по тази стълбица, които се стремят към Небесата, към върховете на собствената си духовна Еволюция, на собственото си усъвършенстване и израстване. Този стремеж е двигателят на всичко, което правите, то ви дава смисъл сутрин да се събуждате и вечер да заспивате, защото знаете, че всеки нов ден е шанс вие да проявите най-добрите свои страни, да бъдете по-добро от това, което сте били вчера, да направите и да дадете повече отколкото сте успели досега, да постигнете нещо, което не ви се е отдавало в миналото, да дадете шанс на нещо прекрасно да се роди, да бъде сътворено, да се появи, да изгрее и да донесе Радост, Пробуждане и Вдъхновение и за много други. Времето ви на Земята е безценно и затова ви молим да не го пропилявате в отчаяние и униние, нито дори и в очаквания, защото много по-добре е докато чакате да свършите колкото може повече от своята Божествена и Духовна работа, вместо просто да се самосъжалявате и тюхкате какво искате, а какво идва. И колкото по-добре оползотворявате времето си на Земята по този начин, толкова по-бързо и лесно и тези неща, които искате, без чак толкова много да се вманиачавате в тях ще се случат, защото всичко това става чрез вашето активно участие, Но вие не знаете какво точно става с всички други души на тази планета, вие не можете да видите самата ви планета да обгърнете със своето съзнание, със своя ум и затова ще трябва да се доверите на тези, които отговарят за нея и контролират процесите, които се случват тук, че най-подходящият момент назрява и идва, и той ще бъде преценен от най-високо ниво,  и всичко, за което вие се подготвяте и за което знаете, че предстои ще се случи и то тогава когато е най-добре за всички, тогава когато неговото отлагане вече би било равносилно на катастрофа. И тъй като вие не можете да прецените сами това молим ви имайте Вяра в Божествените Сили и използвайте пълноценно всеки миг от безценният си живот, който вие сте избрали да прекарате на Земята в помощ на нейната Същност и на всички тези, които я населяват. Вие сте тук, за да може Бог да стигне чрез вас до всеки един около вас със своята Любов, със своята Мъдрост, със своя Висш Разум и с най-доброто проявление на Божествената Енергия. Знаем, че вие можете всичко това и го правете, независимо дали резултатите ви удовлетворяват или не. Вашето даване, така или иначе ще бъде възнаградено и ще ви донесе даровете, с които ще можете да бъдете още по-добри творци на собствената си реалност и на тази за цялото човечество. С Любов към вас и с най-голямото ни желание да ви виждаме като изгрели слънца, като тази Светлина, в която мракът не може да съществува. Вие сте тези, които давате шанс на Любовта да достигне до всички сърца.  

чрез Деляна Ангелова 
10.05.2015 г.

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1399 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 16.05.2015 11:08
Вашето сърце е благодатна почва. В нея са посяти безценни семена, но за да може те да оцелеят, да покълнат, пораснат, разцъфнат и съзреят, вие трябва да се грижите за семената на Божественото във вас, да ги поливате с Любов, с Вярата си, с вниманието си, с добротата си. С всичко това, което помагате Бог да проведе през вас и то да достигне до съществата, с които вие имате досег, срещате и общувате, да се излъчи в цялото Пространство. Разбира се към вас се хвърлят и много други семена, които са като семената на плевелите, и ако вие допуснете те да покълнат във вас, това означава, че вие сте станали благодатна почва за това, защото тези семена не покълват на нивата на Любовта. Те покълват там, където са допуснати ниски вибрации.  И вие трябва да се пазите от това да бъдете благодатна почва за такива семена, които са изключително упорити и трудни за премахване. Трудно е да се изчистите от тях и те се опитват да задушат всичко другоенергийно, което има във вас и започва битка във вас самите. Затова е изключително важно във вашата градина, във вашата поляна, във вашите простори и във вашият Храм да поддържате тази чистота и тази енергетика, в която Божественото да цъфти, да прелива, да израства, а всичко друго  да не се чувства добре и да не се чувства на мястото си във вас. Всичко това изисква вашата ежедневна работа с вас самите - самонаблюдаване, самоконтрол и самоусъвършенстване. Ние ще ви мотивираме и с това, че всяко нещо, което постигате вътре в себе си е и успех за всички останали, и когато един постигне нещо, то става лесно достъпно за всички останали. Така че, знайте, че всичко, което правите не го правите само за себе си, а го правите за всички, защото отваряте вратата на този успех и на това постижение, към което и много други, души-търсачи се стремят. И когато вие сте се изкачили на тази стълбица, можете от там да подадете ръка и да повдигнете и някой друг, но от по.долно ниво вие не можете да помогнете да помогнете на някой друг да се качи по нависоко. Затова вие сте пионери, проправяте трудни пътища, които изискват много сила и издръжливост, стоицизъм и търпение, но точно затова веднъж стъпили там, където сте вие не се връщате надолу, а отстоявате тази позиция и погледът ви е насочен само нагоре към следващото по-високо ниво. И колкото по нагоре се изкачвате,толкова вашият кръгозор, вашият мироглед, вашата Божествена гледна точка се отваря и всичко това ви помага по-добре да се справяте с всички и най-обикновени земни неща, защото с поглед отгоре можете да ги видите по такъв начин, че да разберете, че това е наистина една илюзия, една игра, в която всеки играе някаква роля и че нищо не е толкова лично и толкова фатално, колкото ви изглежда докато сте вътре в този спектакъл. Опитвайте се докато играете главна роля в своя живот да бъдете и един от публиката и да се стараете да виждате себе си и всичко останало от странична гледна точка, която е много по-обективна от погледа отвътре, който е много по-ограничен  и няма толкова ракурси и ъгли на възприятие, много по едностранчиво е, а е хубаво да виждате нещата от повече възможни страни, за да ги разбирате, за да ги приемате и това ви прави по-толерантни, по-лесно ви е да прощавате и по-лесно ви е да помагате без да се гневите и без да осъждате. Колкото по нависоко се издигате, толкова по-лесно е за вашите невидими сили-помагачи да правят връзка с вас и да достигат до вас, тъй като те не трябва да слизат толкова навътре в плътното и толкова надолу в ниските честоти. Така че, повдигайки се вие се доближавате до даровете, до помощта, до подкрепата. Все повече заставате на тези честоти, където е по-лесно те да пристигнат, да стигнат до вас и вие да ги усвоите и да ги използвате пълноценно. И когато сте по-нависоко вашата Светлина и вашата Любов можеда огрее много по-надалеч, може да бъде усетена и видяна от много повече хора и това е вашето Издигане, вашето индивидуално Издигане, което помага за колективното повдигане, защото не сте единствените, които се качват по тази стълбица, които се стремят към Небесата, към върховете на собствената си духовна Еволюция, на собственото си усъвършенстване и израстване. Този стремеж е двигателят на всичко, което правите, то ви дава смисъл сутрин да се събуждате и вечер да заспивате, защото знаете, че всеки нов ден е шанс вие да проявите най-добрите свои страни, да бъдете по-добро от това, което сте били вчера, да направите и да дадете повече отколкото сте успели досега, да постигнете нещо, което не ви се е отдавало в миналото, да дадете шанс на нещо прекрасно да се роди, да бъде сътворено, да се появи, да изгрее и да донесе Радост, Пробуждане и Вдъхновение и за много други. Времето ви на Земята е безценно и затова ви молим да не го пропилявате в отчаяние и униние, нито дори и в очаквания, защото много по-добре е докато чакате да свършите колкото може повече от своята Божествена и Духовна работа, вместо просто да се самосъжалявате и тюхкате какво искате, а какво идва. И колкото по-добре оползотворявате времето си на Земята по този начин, толкова по-бързо и лесно и тези неща, които искате, без чак толкова много да се вманиачавате в тях ще се случат, защото всичко това става чрез вашето активно участие, Но вие не знаете какво точно става с всички други души на тази планета, вие не можете да видите самата ви планета да обгърнете със своето съзнание, със своя ум и затова ще трябва да се доверите на тези, които отговарят за нея и контролират процесите, които се случват тук, че най-подходящият момент назрява и идва, и той ще бъде преценен от най-високо ниво,  и всичко, за което вие се подготвяте и за което знаете, че предстои ще се случи и то тогава когато е най-добре за всички, тогава когато неговото отлагане вече би било равносилно на катастрофа. И тъй като вие не можете да прецените сами това молим ви имайте Вяра в Божествените Сили и използвайте пълноценно всеки миг от безценният си живот, който вие сте избрали да прекарате на Земята в помощ на нейната Същност и на всички тези, които я населяват. Вие сте тук, за да може Бог да стигне чрез вас до всеки един около вас със своята Любов, със своята Мъдрост, със своя Висш Разум и с най-доброто проявление на Божествената Енергия. Знаем, че вие можете всичко това и го правете, независимо дали резултатите ви удовлетворяват или не. Вашето даване, така или иначе ще бъде възнаградено и ще ви донесе даровете, с които ще можете да бъдете още по-добри творци на собствената си реалност и на тази за цялото човечество. С Любов към вас и с най-голямото ни желание да ви виждаме като изгрели слънца, като тази Светлина, в която мракът не може да съществува. Вие сте тези, които давате шанс на Любовта да достигне до всички сърца.  

чрез Деляна Ангелова 
10.05.2015 г.

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1586 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 16.05.2015 11:13

Искам да съм !

Искам да съм като цветята,
дори със корени в земята
да се стремя,
да протягам ръст нагоре,
да се разтварям за благодатта,
щедро да раздавам
красотата и аромата на Духа.
Искам да съм като птиците,
да стигам високо, високо,
да знам кога да напрягам криле,
и кога да се оставя
на енергията, на вятъра
и да се рея,
блажено отпусната,
да се наслаждавам на полета,
на небесата.
Искам да съм като децата,
чиста и невинна,
свободна и безгрижна,
играеща и щастлива,
в радост безпричинна,
извираща от нищото,
да бъда спонтанна и естествена,
неподправена и истинска.
Искам да съм като дърветата,
стабилна и и силна,
постоянна и балансирана,
да мога да вземам и давам,
който иска люлки да вплита в мен,
който има нужда
да свие гнездо в клоните ми
и да се чувства защитено и уютно.
Даже въздуха около себе си
да мога да пречиствам
и да отнемам негативността,
без да губя себе си.
Искам да съм като Бог,
да обичам безусловно,
да се отдавам абсолютно,
да творя,
да правя чудеса,
да бъда Истината,
Вярата и Мъдростта,
които носят прогреса,
които дърпат ни напред,
които правят еволюцията,
които са същността,
смисълът и творението
в безмерната,
безгранична Любов !


Деляна Ангелова

image


Категория: Изкуство
Прочетен: 1440 Коментари: 0 Гласове: 1
Седмично послание на Хиларион
10 – 17 май 2015 г.

Възлюбени,
Навсякъде около вас има знаци за промените, които се случват на вашата планета. Тези промени са различни и обхващат много аспекти на живота. Промените на Земята се отразяват върху промените в хората, тъй като те се стремят да разберат това, което се случва и да се справят с него. Всяка трагедия, която се случва, изважда най-доброто от хората, защото те се стремят да дадат най-доброто от себе си, за да помогнат. Във всички сърца се задават много въпроси, защото сякаш светът, който познават, се срутва и разпада. Човечеството изпитва последиците от отърсването на планетата от оковите на миналото, тъй като тя се придвижва към заслуженото си място във Вселената. Тези промени са се случвали много пъти в продължение на хилядолетията, но сега човечеството има възможност да се издигне и да излезе с победа.

За всеки човек е време да се вглъби и да се стреми да опознае себе си, Божествената си същност. Време е да се придобие и поддържа равновесие във вътрешния и външния живот, да се направи избор и да се реши кой път ще следва човекът. С разпадането на миналото изплуват нови начала в славния си потенциал и възможности. Много от вас сега стоят стабилно на пътя на съдбата си, правейки това, което ви носи най-велика радост и щастие. Други са в разгара на промени, които са сякаш твърде много, за да се понесат. Те се учат да са силни, решителни и упорити. Това са много важни душевни качества. Като гледате ближните си как преминават през личните си предизвикателства, изпратете любовта и целебните си енергии на всички около вас, защото именно това иска най-много всеки човек - да обича и да бъде обичан, защото точно любовта е най-мощната сила във вселената и може да бъде целебен балсам, когато имат нужда от нея.

Грижете се един за друг с най-голяма любов, зачитане и уважение, защото също така е и време да се придвижите отвъд себе си в полето на единството, време да се присъедините към разширението и еволюцията в по-висше съзнание и разбиране. Призовавайте често духовните си водачи и ангелите, когато имате нужда от помощ и надежда, и помнете, че никога не сте сами, че винаги сте обкръжени от любов, защото любовта е всичко около вас. Добре е да сядате за няколко минути всеки ден, за да почувствате и изпитате тази любов в сърцето си, ума си и в душата си. Свържете се с това, което ви подхранва и ежедневно ви вдъхновява по какъвто и начин това да работи най-добре за вас. Бъдете в мир и стойте спокойни, когато се случват вътрешните и външните промени.

Вие сте тук, за да станете майстори на дуалността като прегърнете всичките аспекти на вашето същество. Когато освободите съпротивлението си и отричането си от скритите си аспекти, осъзнавате, че всичко, което се случва, е добро, независимо дали се възприема като добро или лошо, правилно или грешно, всичко това е дадено на вас в любов, за да се усъвършенствате като майстори на тази реалност, да възстановите Божественото си право като деца на Божественото. Вие избрахте тези опити, за да придобиете повече разбиране на нюансите и сложността на пътуването обратно към Източника, с вас като победител.

Винаги помнете това и вървете напред, когато трябва, и си почивайте и се подхранвайте, когато го изисква физическото ви тяло. Когато се синхронизирате с по-великите ритми на живота си, всичко ще е наред.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез : ©2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
Превод:Tauno
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/10-17-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1414 Коментари: 0 Гласове: 2
Присъствието на сили от най-висше ниво на вашата планета е нещо, което държи под напрежение, тези, които са свикнали да властват. Те усещат, че вече нямат тази свобода, да правят каквото си искат със съзнанието и душите на хората. И усещат, че тяхното време е отминало, което не им пречи в последните си дни да се стараят да слагат пречки на процесите на промяна и се опитват до последно да пречат и задържат всичко, което все по-динамично набиращо скорост се пробужда в сърцата на хората, в техните съзнания и им помага да преодолеят тази илюзия, в която са, да разбият всички лъжи и манипулации, и да започнат да прозират какво стои наистина зад всичко това. Защо хората са толкова зле, а други имат такива богатства и контролират нещата, и се месят там, където не е тяхна работа. И това, че хората започват да чувстват своите права, своята сила и това, че те имат волята, особено когато са обединени, да отхвърлят всичко това, което ги потиска, което е свързано с несправедливост и с гибелта на толкова много хора. Безчинствата се прекратяват най-вече от това, че вие самите не позволявате да се държат с вас като с роби на труда, като с някакви нисши същества, които биват експлоатирани, а все повече започвате да чувствате, че вие сте Творци, че вашите мечти и мисли се материализират, че това, което вие искате и за което работите се сбъдва, и че все повече хора искат едни и същи неща, и те са съвсем простички и елементарни, които дори не би трябвало да са обект на желания и мечтания, но уви все още вашата реалност е далеч от желанието за Мир, от нормално човешко съществуване в дружба и приятелство между хората в свят, в който те не се конкурират и съревновават, а взаимодействат в полза на всички, и всеки иска да е полезен за другите, знае, че собственото му израстване е свързано с това, което прави за всички останали, защото когато Цялото просперира и е в Единение и Хармония, тогава всяка една отделна частичка се чувства добре и има възможността и свободата да еволюира и да разгръща своите дарби и способности. А сега се получава така, че единици имат всичко, а Цялото тъне в мизерия, в бедност и глад, в несправедливост и войни, и хората вече не издържат, голяма част си заминават обезверени, някои дотолкова, че сами отнемат живота си. И вие сте благословени с това, че сте намерили своите сродни души, и в тази взаимна подкрепа и любов, която имате, имате силата да издържите всички изпитания, всички атаки и да бъдете тази опора, която дава шанс на цялото човечество. Затова ние се радваме за всички души, които излизат от индивидуализма, от своята самота и влизат в единение с други души, с които могат да обменят Божествено Знание, да влизат в час, какво се случва в момента, и да насочат своето внимание към подготовката си за това, знаейки, че колкото и да е тежко сега, това е част от Прехода, който скоро ще приключи и вашите мъки ще бъдат прекратени и вашият кръст ще се превърне в стълбица към по-високи измерения, и всичко, което сте преживели ще бъде този натрупан потенциал, който ще ви издигне на това ниво на Любов и Мъдрост, че вие да бъдете адекватни на новите Пространства и да можете да бъдете учители за всички тези, които имат нужда от натрупаният от вас опит и уроци, което е и смисълът от този Екперимент. Вие доказахте, че Бог в хората не се губи, каквото и да им се случва, в каквато и безисходица и беди да са, има хора, които успяват да пазят Източника в себе си и в най-голямата Тъма, да бъдат Слънца, да бъдат Фарове и да сочат посоката нагоре. Вие сте герои и всичко това, което сте преживели и направили се вписва във вселенската история и става пример за силата на Духа и за Вярата, която не умира, за Надеждата, която не се предава или за Любовта, която успява всичко да прости. Поклон пред вашите души. С цялата ни Любов и възхищение за вашият кураж и смелост, за вашата Воля и постоянство. За нас е чест да бъдем Едно с вас и ние ви очакваме там, където е вашият истински Дом, а до този момент вие имате нашата подкрепа, поддръжка и нашите благословии, за да издържите и да се справите по най-добрия начин с всичко. Благодарим ви !

чрез Деляна Ангелова
02.09.2015 г.


image


Категория: Изкуство
Прочетен: 1552 Коментари: 0 Гласове: 3

СаЛуСа
8 май 2015 г.

Радваме се, че хората започват да приемат, че промените наистина започват да се случват. Разбира се, нужно е търпение, защото първото събитие няма да се случи, докато не дойде подходящият момент и само след като е стабилно подсигурено и тези, които участват в това, са напълно подготвени. Нужно беше време, за да се достигне този момент, защото съгласуването изисква съвместната работа на много държави. Всичко върви добре и когато ви казваме, че промените ще станат скоро, това показва колко много се е развил планът. Естествено, изчистването все още ще се случва, но след като бъдат изчистени основните проблеми,то бързо ще премине на заден план. Други промени, които ще последват, също са в развитие и след като започне всичко, ще има серия промени, които ще посрещнете. След като разберете за всичко, което ви очаква, чувстваме, че ще се съгласите, че чакането си е струвало. Бъдете сигурни, че нищо няма да възпрепятства бъдещето да се случи, както вече ви казахме.

Един сигурен знак за промените е начинът , по който все още изпитвате ускорението на времето. Когато се огледате, очевидно е, че Майката Природа също е в движение. Вероятно най-забележимите промени са топенето на ледените шапки, тъй като температурата на морето се повишава, и постепенните промени в сезоните ви, които не са така ясно разграничими, както бяха преди. Всички такива промени ви водят към нов и чудесен период, който наистина ще установи Новата епоха. Някои от вас не могат да си представят как промените могат да се донесат за кратко време, но помнете, че имаме предимството на технологии, за които дори нямате представа все още. Всички промени бързо ще се материализират и ще поставят основите на всичко необходимо, за да изпълним обещанията си.

Междувременно присъствието ви на Земята ще помогне за внасяне на повече мир, защото Светлината ви е по-мощна отколкото си представяте. Наистина много от вас, които се събудиха, обслужват договора си за живот да донесат Светлината. Вие сте пионерите на Новата епоха и се пробудихте за задачите си, за да установите Светлината на Земята. Ние сме горди да сме част от това и винаги наблюдаваме напредъка ви, за да гарантираме, че можете да работите без намеса. Вие се подготвихте за този момент в продължение на много животи и ние имаме пълна увереност в способностите ви и в посвещението на задачите ви. Сега има правителства, които се налага да бъдат сменени. Очевидно Новата епоха няма наистина да започне, докато точните хора , които ви представляват, не заемат местата си. Планът за довеждането на тези промени вече е налице и като много други планове чака удобна възможност , за да започне. Така че въпреки че вие още не знаете детайлите, ние сме готови да предприемем действия, когато получим нареждане да продължим.

Съветваме ви да бъдете внимателни, защото тъмните ви сили от известно време имат космически кораби, които лесно могат да бъдат сметнати за извънземни, така че не бързайте да ни обвинявате, ако те се опитат да инсценират фалшиви атаки срещу вас. Това е една от техните последни възможности да се опитат да причинят тежки повреди и забавяне на неизбежното. Бъдете сигурни, че ние следим отблизо такава ситуация и продължаваме да ограничаваме доколкото е възможно дейностите им. Крайните времена ще се отпразнуват като победа за Светлината и още веднъж подчертаваме, че нищо няма да промени резултата. Както бихте казали, тъмните сили имаха своя шанс , но никога не им бе позволено да направят нещо, което би унищожило Земята. Те отидоха достатъчно далеч и сега са ограничени по отношение на това докъде могат да отидат. Часът им ще настъпи, когато ще бъдат експулсирани от Земята, за да продължат дейностите си някъде другаде. През цялото време имаше план, който следваше еволюцията на хората и сега той достигна финален етап.

Сегашният ви свят бе създаден от Човека и имахте свобода на избор да го направите. Тъй като имахте желания или мисъл за създаване на нещата за еволюцията ви, бяхте вдъхновени от онези, които преминаха по този път преди вас. Така че в крайна сметка ваше бе решението да направите т финалния избор. Имате някои доказателства за минали цивилизации и знаете, че сте имали много въплъщения в различните периоди от време. Всеки цикъл ви позволи да подложите идеите си на проверката на времето, но досега такива периоди приключваха със срив на цивилизациите ви. Този път обаче вие се издигнахте над по-ниските вибрации и заслужихте мястото си в по-висшите вибрации.

Можем да ви уверим, че на хората са представени всички възможности да се позволи напредък, но често те се проваляха в постигането на потенциала си. В настоящия ви цикъл материалният ви напредък бе задържан, но духовният ви напредък отскочи напред. Онези от вас, които успяха , ще бъдат похвалени, защото това не е просто резултат от настоящия ви живот, а продължително изкачване на духовното осъзнаване в продължение на много животи. Силата ви е в здравата вяра в истината, която открихте в себе си, въпреки многото неща, които ви разсейваха и можеха да ви отклонят. Ето защо вие стоите достойно и все пак скромно в истината си и сте сияен фар Светлина сред мрака, който съществува на Земята. Вашето присъствие гарантира , че цикълът приключи с висока нота и че всички от Светлина ще имат полза от това.

Продължавайте да гледате напред и оставете миналото, защото с времето то повече няма да има значение за духовните ви нужди, след като вече ви е служило добре. Опитът изгради силата ви и способността ви да преодолявате всички препятствия, които може да срещнете. Вие сте далеч по-велики, отколкото си представяте и ще осъзнаете пълния си потенциал. Това ще стане по-скоро отколкото вероятно си представяте и отсега нататък ще радвате на опитите си в положителните вибрации.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и както винаги ние ще сме близо, за да ви помогнем по пътя, но ще дойде време, когато ще сте Галактически Същества като нас. Това е съдбата ви и ще се върнете по-велики отколкото бяхте, когато заминахте. Нека пътуванията ви да бъдат пълноценни и радостни, когато напълно се събудите за Светлината.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/05/8-2015.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1541 Коментари: 0 Гласове: 1
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178922
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Май, 2015  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031