Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3179039 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Октомври, 2014 г.
2  >  >>

 

РАЗГОВОР С ЛУЦИФЕР. ЧАСТ XLI (41)

Изпитание на кораба на дуалността.

Прието от СЕлена


 

Все пак аз нещо някак си не разбирам! Ако ти си тази колективна Душа, която се е въплътила в цялото човечество, то тогава какво става с тези, които представляват въплъщение на душите от другите планети?

 

Те също така са различни части от мен!

 

Тоест в цялата наша част от мирозданието си само и единствено ти?

 

Не, не е точно така, има още и много наблюдатели и така да се каже, треньори-консултанти!

 

Представи си изпитание на космически кораб. В космоса изпращат и запускат космически кораб с пилот! За тази цел има групи за наблюдение от Земята, има техници за връзка, има консултанти! В кораба има Пилот, който спи; пилот, който яде; пилот, който се намира в левия отсек на кораба, и такъв, който преминава в десния отсек – и всичкото това е един и същи пилот, просто в различните си качества на различните времеви отрязъци! Просто си представи, че пилотът притежава такава памет, че всяко действие за него – представлява за него един отделен живот! Това е направено за чистота на изпитанието и той някак си като че ли не помни, какво е правил в десния отсек, тогава когато попада в левия! Цялата информация се притежава (се владее) единствено от наблюдателите и от бордовия компютър!

 

Значи в тази аналогия ти си този непомнещ себе си пилот?

 

Не, не, в тази аналогия вие сте – този непомнещ себе си за определено време и в определени пространствени координати (пилот)! Консултантите – това са учителските системи, различните техници, обслужващите системи; - това са магнитните служби, всички тези, които вие наричате владици на кармата и така нататък! Аз съм – всичко това взето заедно!

 

Но в такъв пример трябва да има задължително ръководител на изпитанието и създател на космическия кораб?

 

Нека вземем една малко по-друга аналогия. Изобретателят е изобретил уникален космически кораб и по неговите чертежи този кораб е създаден с помощта на много техници специалисти. И той прави изпитание на този кораб, така да се каже, той го предава на специална комисия за неговото приемане! При това се е намерил доброволец за изпитанието на този кораб! Самият конструктор не може да бъде изпитател, иначе експериментът не би бил чист. Тоест необходим е пилот, който нищо не знае за този кораб!

 

Значи – ти си този пилот-доброволец; Санат Кумара – това е изобретателят на нашата система на мирозданието и той е и ръководител на експеримента; комисията по приемането – това е учителската система?

 

Не (пак не позна) – учителската система е по-скоро консултанти на пилота, наблюдаващи неговото състояние, следящи за безопасността, оказващи технически консултации и психологическа поддръжка. Комисията по приемането – това е йерархическата система на висшите логоси, или така да се каже, висшите наставници!

 

И все пак ти искаш да кажеш, че във всички известни ни на нас цивилизации, които така или иначе контактуват с нас, са представени единствено и само твои части и няма други?

 

Кой друг още би могъл да бъде допуснат на изпитвания космически кораб? Вие имате доста голямо объркване (неразбория) в термините! Почти всички, които вие слушате (чувате) ги наричате цивилизации! Например, тези, които вие наричате енергийни цивилизации – това са представители на други колективни души от други системи на мирозданието, призовани в качеството им на наблюдатели и консултанти от други системи за оказване на помощ и консултации! Така както вие например, бихте призовали консултант от друго ведомство или компания! Същите тези цивилизации, които участват заедно с вас в експеримента, те са също така част от мен, моя фрагментация, други части от мен, преминаващи други опити на развитие!

 

Вие провеждате изпитания с много хора, защото един човек не би могъл, така както вие си мислите, да пребивава едновременно в много ипостаси (във всичките си аспекти), и че пределът, границата на човешките възможности е изчерпаем (а) (крайна)! И след експеримента на вас ще ви се наложи да събирате всички данни от всички изпитания в едно и да ги анализирате! А аз мога да бъда едновременно във всичките ипостаси, аз съм многомерен, аз съм и множествен, и моите възможности са неизчерпаеми! Затова и няма нужда да се вкарват милиарди изпитатели и след това да се свързва всичко в едно. Далеч по-ефективно е да се вземе един многомерен изпитател, опита на който се свежда до едно единно цяло постоянно и в съответствие с този опит да се проверяват и да се променят моделите на изпитание на всички негови части! На многомерния космически кораб има зона на тъгата и има зона на радостта, зона на смъртта и зона на раждането, зона на неволята и зона на свободата! И всичко това са възможности на новия кораб, които се изпитват едновременно!

 

Значи анунаките, плеядинците, сивите, андромедианците и така нататък – всички тези това са твои ипостаси?

 

Да, това са мои части, които също така преминават опит на изпитване на кораба на дуалността!

 

А животните и растенията?

 

Има само един пилот!

 

Искаш да ми кажеш, че душите на животните и растенията – това си пак ти?

Да, това искам да ти кажа. Помисли сама. Всички жители на вашия свят взаимодействат помежду си! Затова – какъв е смисълът да се взема отделен изпитател за взаимодействие чрез растенията, отделен – чрез животинския свят и отделен чрез човешкия свят? Или казано с други думи, вие ядете животни и растения, животните също така ядат себе си един друг с цел да осигурят храната си! Кой е длъжен да се съгласи на ролята на храна, и кой на ролята на тези, които я ядат (консумират)? Какъв е смисъла от това? Друг е въпросът, когато, и храната, и този, който я консумира са едно – това е едно и също нещо, само че в различни качества! Тоест този, който яде, в крайна сметка консумира сам себе си! И всичко е само една взаимодействаща си в различните спектри енергия и нейното движение!

 

А бактериите и вирусите?

 

Какъв е смисъла в тяхното отделяне? Това са низши слоеве. В този смисъл ти разбираш, че когато някой си говори за това, че някой заради контрол над човечеството е създал вируси, то трябва да се разбира, че всичко това сме ние – едно едино цяло! Една част от мен е създала вируси за изпитание на друга част от мен! Частите ми са се разбили (разделили) на отбори (на команди) и изпитват различните функции на кораба-дуалност!

 

А стихиалиите (стихиите), а планетарната душа?

 

Това е вече нещо съвсем различно! Разбираш ли, самият изпитван кораб – това е също така едно живо същество, това е одухотворена структура! Затова и планетарната душа – това е също така фрагментация на колективна душа на планетарно развитие, която участва в дадения експеримент! Казано с други думи, има някаква много високо развита същност, която е достигнала в своето развитие планетарни мащаби и може да се фрагментира в планети и звездни системи, и да бъде (да представлява) тях! Тъй като всичко е одухотворена енергия на Бог и нейното движение!

 

В големият космически вселенски мащаб всичко това е също така един, е едно, и представлява части от Твореца на нашето мироздание! Всичко е подобно! Вие сте фрагменти от мен! Стихиалиите (стихиите) – са фрагменти от друга космическа същност. Но и тя, и аз – сме фрагменти на Твореца на нашето мироздание! А Той пък е фрагмент от още по-висок ранг! И аз, и това, което вие наричате Лейди Гая, в крайна сметка е различни ипостаси на твореца на нашето мироздание и на неговата система на „изпитания”! Клетките на твоето тяло – са част от теб, ти си част от мен, аз съм част от Твореца, Творецът е част от друг ТВОРЕЦ и така нататък до безкрай!

 

Тоест Лейди Гая – това е планетарна душа, която се е фрагментирала в планета от нашата система?

 

Аз по-скоро бих казал, че Лейди Гая – това е фрагмент на женския аспект на колективната душа, която се е фрагментирала в планета от вашата система! Това е само част от тази душа!

 

А камъните и минералите?

 

А бе ти през цялото време разделяш! Камъните и минералите – това са също така част от кораба! Но всичко е също така едино – едно! Границата между пилота и кораба, между изпитателя и изпитвания е изключително тънка!

 

Ти говореше, че за развитието на уникална раса от богове, на човечеството всяка една от участващите цивилизации в експеримента е дала своето най-добро качество!

 

Да, така е!, Но всички думи са условни! Всяка една цивилизация е мой спектър, е изпитание на определени функции на кораба! Та нали на пилота никой не му обяснява как да си кара (да управлява) кораба! Него просто го „пускат там вътре” и по нататък той сам усвоява всички свои възможности чрез опита си! Всяка една цивилизация преминава своя път на изпитания на системата на мирозданието в зоната на дуалността и тези качества, за които тя споделя с другите части на себе си, с другите раси, са и точно нейният опит за управление на кораба! Освен това, всички мои части се намират на различни стадии на изпитание! Някои, които са се увлекли (само) по определени функции на кораба, изостават от други, и затова и тези другите, споделят с тях своите навици!

Значи ние не сме единствената раса на бъдещите богове? Значи всички цивилизации също така представляват творци на светове? Ако ние сме части от теб то това трябва да означава, че ние сме подобни, така ли е?

 

Всички вие представлявате творящи същности, творящи същности от мен! Така както и аз се явявам творяща част от Бог-Творец!

 

А в теб и в Бог-творец има ли и не-творящи същности?

 

Ако под творене се разбира съзидаване на новото, то – да, има разни такива части!

 

Кажи ми, тази тъмна вселена, вселената антисвят, там, където няма постъпателно, а има импулсно развитие, там ти също ли се въплътяваш?

 

Да, ти най-накрая разбра! Това е другата част на кораба!

 

Тоест, ние не сме уникални! Ние сме същите такива части от теб, така, както да кажем, и анунаките, които ние смятаме за източника на своите беди?

 

Всички са уникални. В това е и същността на изпитанието. Всяка част действа отделно и върви по своя път на изпитания, понякога споделяйки резултатите и консултирайки се една част с друга! Но всеки един път – той е уникален, той е единствен! И периодично за обмяна на опит фрагментите на една част от мен се спускат в други части от мен. Тоест представителите на плеядинците в качеството си на участници или наблюдатели се проявяват в земното човечество и от там осъществяват връзка със своите команди (отбори)! Понякога отборите започват свои съревнования!

И именно и затова, да се обвиняват другите за своите напасти – е неправилно! Всичко това – сте вие самите! Когато експериментът завърши, всички ние ще се обединим и ще си спомним своите опити при отделянето ни и ще разберем, колко странно е било това, да обвиняваме себе си в това, което ти си направил със (над) себе си!

 

Е добре, а създателят на системата Санат Кумара или това, което се нарича в някои послания Архитекта, това друга система ли е?

 

Това е нещо подобно като специализациите във ВУЗ! Има изпитатели, а има и конструктори! Всеки си избира работа по призвание, по интереси! Само че във вселенския ВУЗ се учи вечно! И затова, по принцип, като си се наиграеш на конструктор, може пак да станеш изпитател или обратно!

 

Давай тогава да се върнем към нас си! Ти говореше, че всички нас ни събират в едино цяло, и че ти събираш в себе си цялото, дотолкова, доколкото Бог събира всички в себе си като цяло! Това означава, че нашият преход не е точно това, за което всички ние си мислим! Ние смятахме, че за своето развитие ние просто ще се издигнем от едно ниво на друго, и по този начин ще разширим своите възможности откривайки в себе си Бога! А сега се получава, че има просто само Един на всички нива едновременно преминаващ опит във всички цивилизации и на всички нива. Защо им е тогава на неговите части на по-ниското ниво да се издигат по-нагоре, ако той все едно си има опита на висшите нива? Получава се така, че ние всичките май сме си заложници на този свят? А самият преход е просто свиване на експеримента, край на изпитанията, „благодаря на всички!” (които участваха)?

 

Ти все още продължаваш и продължаваш да говориш за всичко това като отделност, все едно ти си си ти, а аз съм си аз! Това е илюзия! Има само и единствено НИЕ! И ти, също така, както и аз, получаваш опит от развитието на себе си едновременно на всичките тези нива! Това е същото, все едно да кажеш, че кракът ти получава опит, различен от този на ръката ти, а тя няма как по никакъв начин да се измъкне от това ниво! Разбираш ли! Има те теб! Ти си аз! Ние сме едно!

Свиквайте с тази мисъл! Тя трудно може да бъде осъзната и да се пренастрои вашата система на възприятие! Затова и тези хора, които са ти причинили болка или радост – са си пак тази ти самата, опитваща (пробваща) различните вкусове на живота! Затова, и анунаките, и сивите, които вие смятате за ваши врагове – това са си пак части от теб, които анализират друг опит. Затова и всичко се връща! Защото това е единен механизъм. Едно (едино цяло)! Затова и причинявайки болка на когото и да е било, ти причиняваш болка на себе си, буквално! Затова и ако „краката ти (нозете ти)” са тръгнали не за там, където трябва, рано или късно и „ръцете ти” ще почувстват това, защото в крайна сметка разделяне (разделение) няма!

 

Значи аз като отделна твоя част няма да се издигам на пето ниво да кажем, за своето по нататъшно развитие, а просто моята сегашна съдба – това е да се върна в теб, последователно преминавайки възнесение до теб по всички следващи се нива?

 

Това теб притеснява ли те?

 

Ами засега не знам. Просто се получава така, че всичко, което на нас са ни казвали за нашето възнесение е неистина (измама, лъжа)!

 

Това не е вярно, просто вие бихте могли да възприемете това от ваша гледна точка, но постепенно! Всичко съществува едновременно и всички процеси вървят едновременно! И всичко, което на вас са ви описвали, също така съществува. Всички мои части преминават развитие и пътешестват между системите, между планетите, между нивата по определени канали-закони! И всичкото това – е част от процеса на вдишване и издишване на Бога, на когото всички Ние сме подчинени! И всичкото това е част от съвместното ни възнесение! Представи си, че цялата система се възнася, събира се в цялото и вътре в нея също така нейните частици циркулират между различните нива, между етажите и също така се възнасят заедно с цялата система! Абе нещо като многоетажен дом, в който се движат милиони хора, и той се премества в друга част на света заедно с неговите си обитатели!

 

Тоест аз като жител на този „многоетажен дом” по принцип мога и да не се издигам на по-висок етаж, дотолкова доколкото целият този дом се движи към някаква точка, където него ще го разрушат?

 

На теб ти е дадена възможност да изследваш този дом така както ти си искаш! Ти можеш да не го изследваш – това е твое право и по този начин да изгубиш времето отделеното ти на теб за неговото изследване напразно; например, ти не си любопитна, а и на теб не ти е интересно, какво има в съседните стаи (или етажи)! Но пребиваването ти в този дом завършва. А много от вас са се увлекли в изследването само на определени стаи от този дом, забравяйки, че в него има и още маса помещения, стълби, чердаци и така нататък! След това, когато времето на играта, времето на изпитанието, времето на изследването завърши, ти ще преминеш в други домове, като част от мен; или по-скоро, вашият дом ще се обедини с другите домове, като комплекс от домове, и за теб ще се появи, естествено и разбира се, ако ти желаеш това, възможност да изследваш етажите и помещенията на целия комплекс и така нататък!

 

И така, рано или късно ще се случи глобално обединение! И дотолкова доколкото всички жители на целия комплекс ще могат да общуват едновременно, ти ще разбереш и ще си спомниш себе си в качеството си на всички тези същества едновременно! Разбери грандиозността на замисъла! Това няма да е завръщане на теб-мен със загубата на теб като отделна част! А това ще бъдат милиарди мен-теб, притежаващи пълната памет за опитите на всички части! Тоест това ще бъдат милиарди потенциали мен-теб! И всичко това Бог ще вдъхне в себе си за обединение на опитите! А къде той ще ни издъхне, това вече ще си бъде Негово решение, и това ще бъде следващия етап!

 

А какво тогава ще остане от теб? Ти ще бъдеш ли пак в милиарди копия?

 

Да, разбира се! О, и това ще бъдат въпреки всичко различни едно от друго копия, а не напълно идентични части. И те ще станат самостоятелни творци!

Значи теб, сегашния, няма да те има вече?

 

Няма нищо, което да не се променя! Ще има множество мен сегашния! И теб сегашната! И това ще ми даде на мен нови възможности да изследвам себе си! Всичко е подобно! Същото това нещо става и със самия Бог. Разпадайки се на милиарди части от себе си, той самия изследва себе си, за да се разширява по нататък! Процесът на обединение не е сливане, а е разширение!

 

А как стои въпросът тогава с вдишването на Бога? Това не е ли сливане?

 

Това е сливане на опита, сливане на информацията, обединяване на знанията и възможностите. Но развитието не затихва, а продължава! И сливането – е и разширение едновременно! Вдишвайки една част, Бог едновременно с това издишва друга част! Вдишвайки в себе си, Той едновременно с това и издишва! Сливайки една част, Той едновременно с това и развръща тази част в друга такава (част)!

 

Ти говореше за 12 нива, 12 класа на творенето. 13-тия – това е вече зрелостния изпит в качеството на Бог! Как се съотнася това с новата аналогия?

 

12-те „етажа” на вашия „дом”, в който има множество квартири. И обитателите на вашата квартира едва, едва, сега започват да общуват със своите съседи! А на всички етажи живеят роднини! Когато те осъзнаят всичко това, тоест те разберат, че всички те са едно семейство, то тогава всичките те ще успеят да възприемат информацията на това, че техният дом – е част от огромен комплекс от здания, където пребивават други части на това семейство! Ей това и ще бъде зрелостния изпит – способността да осъзнаят себе си като част от Семейството и да възстановят връзката си с всички свои роднини!


 

СЕлена

 26.10.2014
http://espavo.ning.com/profiles/blogs/41
Авторски превод от руски: Иван Иванов
Забележка от преводача: Въпросите на СЕлена (провеждаща разговорите) са с почернен шрифт с наклон, с отстъп в началото на реда!

Отговорите на Луцифер – са с нормален шрифт – абзаците започват с отстъп в началото на реда!   


image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1248 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 29.10.2014 20:47

"Ние заедно на прага на Епохите" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз никак не мога да кажа тези Последни думи, които най-накрая и завинаги ще определят Новото време и всичко е само заради това, че основните маси (болшинството) от Хиперборейците-Руси никак не могат да решат, на коя страна са те и дали да вървят с Бога до край или не!

2. Всичко неочаквано започна да се запъва в Съ-Знанието на хората, които се спряха на кръстопътя без да разбират, че да се стои дълго с вдигнат за историческата крачка крак е просто невъзможно и тази крачка, все едно, ще се наложи да бъде направена, но каква ще бъде тя, ще ви се наложи вие да решавате, защото Аз Своя избор вече го направих и да се отказвам от Своето решение Аз, Висшия Космически Разум, вече не желая!

3. Аз на вас вече ви говорих, че има единствено два Сценария и те ще бъдат кардинални не само за Хиперборейците-Руси, но и за цялото човечество! И или човечеството ще прекрачи в края на краищата в Новия свят на Моите Монади, или то ще се спре в своето развитие и окончателно ще се спусне в мрака на Духовното разложение, тоест, Шестата раса ще започне своя път на чиста страница, и всичко ще стане независимо от това, че Вселенската Програма за Преображение на Пространството, така както вече ви казах, благодарение на шепа хора на ДУХА, е вече завършена, и е завършена за хората успешно!

4. Въпросът е в това, какво ще се случи и какво ще бъде за човечеството УТРЕ? Нека да Ме извинят всички народи и цивилизации, но тяхното УТРЕ зависи ДНЕС само (подчертавам: само) от СВОБОДНОТО и ДОБРОВОЛНО решение (избор) на Хиперборейците-Руси, тъй като на тях единствено им е дадено от МЕН ПРАВО да решават съдбата на човечеството! Аз нееднократно ви обръщах внимание, че само два процента от цялото количество от хората на Планетата ще решава съдбата на Планетата, а вие (Хиперборейците-Руси) и СТЕ (СЪМ) тези два процента, които могат, но засега не искат да поемат върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за спасението на човечеството!

5. Погледнете внимателно себе си, спомнете си своята история, макар и вие все още да не я познавате изцяло, тъй като сегашната история не съответства на това, което на вас ви казват, тъй като Светът на МАМОНА никак не може да се съгласи, че някой си, който е почти в покрайнините на цивилизацията, встрани от „златния милиард”, може да реши най-важният въпрос – да го има ли или не (да бъде или да не бъде) човечеството!

6. Погледнете, какви социални и политически страсти бушуват навсякъде, тъй като световното правителство не би било световно, ако не знаеше, че светът стои на границата на Епохите и че от Русия днес зависи вече неговото бъдеще, но да се съгласи с избора на Бога, колкото и странно да ви звучи, Светът на Мамона не желае, опитвайки се с всякакви правди и неправди, дори и в отсъствието на Отец Луцифер, да забави максимално историята не само на човечеството, но и на Вселената, което е безусловно невъзможно. Нещо повече, за тях това е дори и опасно, защото даже изкуственото преселване на хората на други Планети и договорите с външни цивилизации, тях, все едно, няма да могат да ги спасят, тъй като техният промисъл е насочен против еволюцията на Вечността, и по-точно, против Бога, а точно това и Е (СЪМ) Велико престъпление и противостоене на Каноните на Вечността, което Аз никога няма да допусна!

7. На Мен Ми е доста неприятно, че тази част от човечеството, която исторически има всички шансове да помогне не толкова на Мен, колкото на всички хора на Планетата да направят последната и вярна крачка в Бъдещността заедно с Мен, тъпче на едно място, разрушавайки се сама в собственото си НЕВЕРИЕ, че днес Светът е вече в нейни ръце и че Сам Отец Абсолют е подготвил всичко необходимо за това, те, тези най-щастливи хора, да направят своя исторически избор в този Момент, когато всичко ще бъде подготвено заради тях – заради тези два процента от населението на Планетата, които са способни да изменят (да променят) хода на историята и разбира се, заради Бъдещото човечество!

8. Аз разбирам, че силите на Тъмнината все още имат потенциал за противопоставяне, но потенциалът на Светлината или Духа, който Аз предавам на хората чрез Откровенията, и по-точно, чрез прекия диалог с вашите Висши „Азове”, Ми дава на Мен НАДЕЖДА, че всичко това се прави не напразно! Повтарям: Аз разбирам, че вие сте всичко на всичко два процента, Аз разбирам също така, че вашите редове, за съжаление, не са МОНОЛИТНИ, тъй като вътре във вас все още няма Единство в Дух, но ИМА и още и Разум, който дори и хората на НЕВЕРИЕТО все пак трябва да ги доведе до ВЯРАТА, пък макар и било то в желанието им да се спасят!

9. Аз искам още веднъж , но вече „на хартия”, да изградим диалог с вашите Съ-Знания! Всичко това обаче ще бъде напразно, ако вие не прескочите собственото си НЕВЕРИЕ, тъй като без ВЯРАТА на всички ви, и по-точно, на цялото човечество, няма какво да правите Там, където управлява Бог, затова и Моите копнежи, Моите очаквания днес може да се окажат напразни очаквания и в този случай, дори и независимо от Моето толкова активно обръщение към избраните, към тези, които разбират Моето присъствие във всяко едно Висше „Аз”, Аз просто ще бъда принуден да реша въпросът за Бъдещето на човечеството САМОСТОЯТЕЛНО и разбира се, не в полза на Петата раса!

10. Повтарям, Аз вас не ви заплашвам и само ви казвам голата Правда, тъй като войните водещи се на територията на Хиперборейците, са победа на Тъмата, и ако на вас ви е все едно (а държащите властта хора, и по-точно, двата клона на властта, демонстрират пълно безразличие), то на Мен, въобще не Ми е все едно, и това Ме тласка към активни действия, и още и заради това, че очакванията на „малкия” човек по никакъв начин не се реализират в живота! Хиперборейците никак няма да могат да наберат тази критична маса в лицето на тези триста спартанци, която би могла днес да преобърне страницата в историята на Планетата!

11. Аз разбирам, че ВЕЧЕ-то под названието „НИЕ във Вечността” ще Ми покаже „кой, кой Е (СЪМ)” в Моето Движение и Аз ще мога да видя тези триста човека, които и ще съставят ЯДРОТО на Новата цивилизация (Аз, разбира се говоря за Хиперборейците-Руси или за тези, които са били първи от преди много хилядолетия)!

12. Повярвайте, във всички случаи Аз ще търся тези от вас, които са осъзнали в себе си Бога, защото без такова ОСЪЗНАВАНЕ и ОЗАРЕНИЕ човек няма никакви шансове да стане Бог и да се издигне Там, от където е дошъл тук по Моя молба преди много хилядолетия!

13. Днес историята не може да търпи повече словоблудството на хората, защото хората си говорят, а Боговете творят, и това не е аксиома, а основен Канон на Вечността! Аз напомням за това, тъй като на ВЕЧЕ-то от вас ще трябва да бъде направен избор, и този избор Аз Сам ще го проконтролирам, а със Своето ПРИСЪСТВИЕ искам да потвърдя, че изборът ще бъде ИСТОРИЧЕСКИ, защото да се срещаме просто ей така, вече няма никакъв смисъл!

14. Избор ИМА винаги и той трябва да бъде показан (демонстриран), днес обаче вие просто няма какво точно да демонстрирате, тъй като вътрешните ви разпри показват единствено вашето НЕСЪВЪРШЕНСТВО, и колкото и Аз да ви говоря за това, при това ви говоря не с намеци, така както беше по-рано, а с пряко обръщение към вашите Съ-Знания, вие продължавате да не Ме чувате! Затова и Аз наричам бъдещото ВЕЧЕ ПОСЛЕДНО, защото да слушам приказки, а да не виждам дела, или промисъл, Аз повече не мога, а и не искам!

15. Световната война е на прага ви и тази война може да стане най-разрушителната за цялата история на човечеството, тъй като в тази война на територията на Хиперборея са се събрали не Изтокът и Западът, а основните сили на Тъмнината и Светлината! Засега превъзходството, поради пасивността на Хиперборейците-Руси, е все още на страната на Тъмата, и ако това превъзходство ще нараства, то на Мен ще Ми се наложи да се откажа от поддръжката си за вас, защото имайки вече „контролния пакет” от човешките гени, Аз мога да изоставя ситуацията, която веднага ще се обърне за хората в последната Световна война!

16. Всички предсказания за великото бъдеще на Русия могат в миг да се обърнат само в разсъждения от типа „би могло да бъде”, и на нея (Русия), като не изпълнила НАСТАВЛЕНИЕТО на БОГА, ще и се наложи да изпита такова падение в бездната на бездуховността, че много поколения хора ще трябва да страдат от вашето невежество и НЕВЕРИЕ!

17. Повярвайте, Аз не желая това и повече от всички ви съм заинтересован от това, вие най-накрая да демонстрирате ЩАСТЛИВ КРАЙ! Нещо повече, обявяването на това, че Бог и Богохората са се съгласили ЗА ВЕЧНОСТ да бъдат Велико НИЕ, Ми дава все пак на Мен, пък макар и за последно, но все пак НАДЕЖДА, че НИЕ, стоящи заедно на прага на ЕПОХИТЕ, ще направим крачката над пропастта на НЕВЕРИЕТО и ще отворим за съмняващия се човек вход в Новия свят – Светът на Бъдещето и Свят на СъТворчество на Богохората с Бога! Повтарям: ключовете от Новия свят са във вашите ръце и на предстоящото ВЕЧЕ Аз очаквам от вас решителни действия, които и ще определят Моето ПОСЛЕДНО РЕШЕНИЕ!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
25.10.2014 г.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1383
http://www.otkroveniya.info/tolk4/t4-25.10.14.html

image

В 9 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 9 часа българско време. Минутки преди 9 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 9 часа продължаваме с МИСЪЛОБРАЗА. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 9:00 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.

Мисълобразът представлява 2 сфери стоящи една върху друга като вертикална осморка или вертикален знак за безкрайност (вечност) в математиката. Горната сфера – сфера на разума – е в бял цвят, долната сфера – Земята, е в лавандулов цвят. Сферите в мястото си на съприкосновение образуват точка – Слънце – и през тази точка преминават 4 лъча вертикално и хоризонтално, по цвят те са или бели или лавандулови! Девизът на символа – на мисълобраза е – „Ние във Вечността”!

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 762 Коментари: 0 Гласове: 1
 СаЛуСа
24 октомври 2014 г.

Скъпи души, ние чуваме плача на онези, които чувстват, че са изоставени и силно се опитват да открият цел в живота. Сред суматохата, която продължава, те са объркани и не са в състояние да видят бъдеще за себе си. Само ако можеха да схванат мащаба на това, което се случва, те вероятно щяха да видят, че настъпват основни промени. Новата Епоха започна по-рано през тази година, когато старите енергии започнаха да се оттеглят, за да бъдат заменени от навлизащите нови енергии, което означава, че до сега и двата вида енергии са влияели на мисленето ви. Въпреки това, новите енергии ще заменят старите и ще доведат до напредък и промени, които ясно ще посочат пътя, по който поема Човечеството. Знае се, че вие сте объркани от събитията, които се случват, но ако се отдръпнете и ги погледнете внимателно, ще видите, че нещата се променят към по-добро. Да, все още има конфликти и мирът на Земята сякаш е далече, но все пак вече се осъзнава безсмислието на войната. Изправят се Същества с разбиране за това как да допринесат за мирни решения и техните гласове ще бъдат чути и отбелязани.

Опитайте се да видите отвъд настоящия смут на Земята и знайте, че бъдещето ви е гарантирано. Много групи от по-висшите нива ви подкрепят и използват влиянието си, за да доведат мир. Те не могат да ви наложат помощта си, но са готови да направят това, когато вие отговорите по верния начин. Когато за първи път навлязохте в последната Епоха, беше ви даден изборът на свободната воля да растете в съответствие с избрания от вас напредък. Обаче винаги ви беше давано напътствие, когато се обръщахте към по-висшите Същества за помощ. Но често вие го игнорирахте, за да вървите по свой начин и като резултат от това вие се поставихте на избрания от вас път. В съответствие с дадената ви свободна воля вие продължихте да растете, но вместо да работите към единение, предпочетохте да вървите сами. През целия път ви се даваше напътствие, но в крайна сметка вие сте тези, които избрахте посоката, която следвахте. Така че когато погледнете назад в човешката история, вие гледате на резултата от вашите избори.

Днес вие сте изправени пред много по-приемлива ситуация, тъй като влиянията, които ви поддържаха във виртуално състояние на война, вече нямат сила да ви поддържат в това състояние. Навсякъде около вас има разрастващо се движение за мир и промяна, което ще стане толкова мощно, че нищо не ще може да спре напредъка му. Новата Епоха започна и колкото повече от вас се фокусират върху нея, толкова по-бързо тя ще дойде до съществуване. Много напреднали технологии чакат този момент и когато той дойде, вие ще отскочите напред с бързо темпо. Най-сетне тогава ще намерите мир и ще има голямо обединение на хората. Постепенно ще бъдат удовлетворени всички нужди и с наша помощ с такова темпо, което ще ви изненада. Така че ние ви молим да не позволявате на вярата си да изчезне и знайте, че бъдещето е видяно и вие ще бъдете извисени над настоящия си упадък. Краят е постановен и никой не може да промени това и за разлика от предишните Епохи, тази ще има „щастлив край”. Повечето от вас ще видят промени в живота си и някои от тях вече се случват.

Ние както винаги се грижим за вас и за Майката Земя, тъй като тя също е силно свързана с промените, които в крайна сметка ще видят изплуването на Новата Земя. Разбира се, има промени, които няма да се случат за една нощ, но също така е добре да знаете какво обещава бъдещето и да сте подготвени. Земята беше мястото, където вие отбелязахте най-големия напредък за сравнително кратко време. Като споменавам това ви напомням, че сте имали много животи във всички видове обстоятелства и сте подпомагани от Водачите си да изберете онези обстоятелства, които са от най-голяма полза за вас. Сега се възползвате от този опит и много от вас напреднаха до степента повече да няма нужда да се въплъщават отново в по-ниските вибрации. Никой не избира кой е готов да ги напусне, това става чрез автоматичен подбор на базата на нивото, което сте придобили. Радвайте се и бъдете в добро настроение, защото дългото ви пътуване почти приключи и се придържайте здраво към Светлината.

Цялата Вселена чака Човешката Раса да се придвижи и това е далеч по-велик момент във вашата еволюция, отколкото можете да си представите. Ще има много радост, която следва Извисяването ви, и стари приятели, и сътрудници от много въплъщения ще се присъединят към тържествата. Ние от Галактическата Федерация, които следихме отблизо вашите приключения, най-сетне ще сме в състояние да ви се покажем и да се срещнем с вас на Земята. Имаме много обща работа в близко бъдеще и ще помогнем да ускорите пристигането си в по-висшите измерения и ще ви помогнем да се установите в тях. Това са вълнуващи времена, независимо от това, което се случва на Земята, тъй като Новата Епоха излиза много по-бързо, отколкото някога преди.

Това, което ви се представя в тези заключителни етапи от старата Епоха, са крайностите на онези, които все още не могат да освободят вярвания, които ги спират. И все пак простото разрешение е да приемете и признаете, че всички души са Едно. В такива обстоятелства това, което правите на друго ваше аз, вие го правите на себе си, защото не можете да бъдете откъснати от всичко, което се случва. „Единството” е пълно и като колектив вие определяте пътя, който поема Човечеството. Единственото изключение е, когато сили, по-велики, отколкото тези на Земята, решат да се намесят и да решат бъдещето ви. Това често се случваше в края на цикъл, който наближава края си. Обаче то не се намесва в свободната ви воля, която изразявате по всяко време. Естествено винаги има влияния, които ще ви привлекат ту към един път, ту към друг, позволявайки ви да правите избора си на свободна воля. Като личност вие избирате сами кой път да поемете, но все пак има определени условия, които се прилагат в зависимост от крайната ви цел.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и с течение на времето забелязвам, че повече души започват да разширяват съзнанието си и Светлината все повече се разраства. Има ясно разделение, тъй като онези, които избраха пътя на Светлината, се извисяват от мрака. Неизбежно те ще се движат напред и накрая ще заемат мястото си в по-висшите вибрации.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод: Tauno
www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/10/24-2014.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1149 Коментари: 0 Гласове: 2

РАЗГОВОР С ЛУЦИФЕР. Част XL (40).

 

Падение (слизане) във фракталността. Падналият Ангел.

 

       Прието от СЕлена

 

 

 

         Разкажи ни какво е това падение или грехопадение на човечеството? Какво е било това и каква е причината за това падение?

         Във вашите митове всичко е смесено (объркано)! Но ако говорим за това, какво е това падение, то става въпрос за падение (за изпадане) в плътността, а това е понижаване на вибрациите, уплътняване (вплътняване)! Всичко това не е станало моментално (веднага)! Тези планове на реалностите, които вие сега възприемате са се формирали не в една секунда и причини за това е имало множество! Затуй и това може по скоро да бъде наречено не „падение”, а спускане и движение! Духът е получил възможност да се уплътни и по този начин да придобие още един опит на своето развитие!

 

         В книгата ТАО е разказано, че изначално в тази част на мирозданието, където се намира нашата планета, най-ниският праг на плътност се е състоял от 25 нива! Но някакви деструктивни същности, появили се в тази част на мирозданието, са започнали да теглят (да вземат) енергия! Това е повлякло след себе си понижаване на вибрациите и намаляване на нивата до 12, а след това всяко от 12-те, до 5-та плътност, а след това всяка от 5-та плътност, до 3-мерно състояние!

         Да, така е, всичко това е имало място (случило се е)! Но ти сега веднага си помисли за това, колко е несправедливо, че тези същности с нищо не са си платили за това и за тях няма закони за кармата! Законите за кармата – това не са закони за възмездяване на греховете, така както вас са ви учили хилядолетия! По-скоро – това са закони за взаимовръзките! Всеки, който встъпва в някакво енергийно взаимодействие, образува (създава) взаимна връзка с тези, с които той е встъпил във взаимодействие! Това е същото като да протегнеш ръка или да отвориш врата на някой! Ако ти си протегнал ръка с добри намерения, с отдаване, то и твоята връзка ще бъде организирана с отдаване! Ако ти си организирал връзка с отнемане на нещо си, то това ще бъде връзка с отнемане и тя ще действа и в двете посоки! Тоест, ако ти отдаваш нещо, то по този канал отворен от теб, на теб също така някой ще ти отдаде нещо си, защото този канал работи само на отдаване във всяка посока и обратно! Затова и изтриването на кармата, за която вие толкова много говорите, това е правилното закриване (затваряне) на този канал, и докато вие не затворите този канал, той ще работи, и всеки един, който се присъедини волно или неволно към този канал ще взаимодейства също така в него с вас! Например това е нещото, което вие наричате родово проклятие!

         Затова, ако ние говорим за тези същности, които са започнали процесът на падение (слизане) или уплътняване (вплътняване) на вашия сектор на мирозданието, то част от тези същности самите те са станали заложници на тези падения и до сега, дълги еони от време се намират в стадия на въплъщение в плътните планове, при това на толкова плътни планове, които вие дори и не можете да си ги представите! Те не могат да излязат (да се освободят) от тази създадена си от тях самите клопка (капан), и също така чакат кога всички планове, които са се уплътнили заедно с техните обитатели ще издигнат (вдигнат) своите вибрации и ще се пренесат на по-тънките нива! Това са тези демонични сили, за които оповестяват вашите приказки!

 

         А що за същности са това, те откъде се взеха изначално и защо са дошли в нашето мироздание?   

         Това са също така части на Бога, негови отделили се форми! Те са преминавали опит на разширение, но за сметка на други! Разширението – това е опит на познание, също така, както и опита на свиването! Например – разширявайки своето съзнание до нивото на планета, ти можеш да опознаеш по-широк обхват от познанието, да разшириш сферата на своето възприятие! Разширението е възможно за сметка на увеличаването на енергията и повишаване на скоростта на вибрациите! Повишаване на скоростта на вибрациите може да стане и за сметка на изработената вътре в теб енергия или от получената от вън енергия! Получавайки енергия от вън тези същества са се разширили дотолкова, че са могли някак си да покрият със своята енергия, със своето внимание огромни области от познанието, все едно като повече или по-малко мощен лъч от фенерче!

         Но крайната степен на разширение зависи от възможностите на това (на този) което (който) се разширява. Получава се нещо като балон, ако го надуеш твърде силно, той се пука! Защо балонът се пука? Защото силата от вътре е по-голяма от силата на задържащата обвивка! За да не се спука, балонът трябва едновременно с вдухвания (влизащия) въздух да уплътнява пропорционално своята обвивка! Тези същества и по-скоро някои от тях, просто не са направили това! Но встъпвайки във взаимодействие, с „вземането на енергия”, те са отворили канал на взаимодействие „за вземане на енергия”, и докато те са били заети с уплътняване на своята обвивка, други, подобни на тях същности, са се възползвали от този канал на „вземане на енергия” и са започнали да отнемат енергия от себеподобните! И тези същества, които са започнали този процес се уплътнявали и са отдавали енергия,  и по този начин са понижили своите вибрации и са станали заложници в така създадения от тях самите си затвор!

 

         И по този начин се е образувал (се е създал) тримерният свят?

         Не, той не се е образувал  (не се е създал), а се е отделил! Тоест, по рано е имало 25 планове на плътност, всеки един от които е бил свързан с другите по системата на звездичката, тоест от една точка на всеки един от 24-те плана е можело да попаднеш във всичките останали 24 плана! А след въздействието структурата се е изменила и е станала фрактална! Висшите 12 плана са се отделили и са образували нещо като дърво, корона на дърво! А низшите 12 – това се нещо като корените на Дървото на Мирозданието! Да се попадне във висшите 12 плана сега вече може единствено добирайки се от корените по ствола на дървото! Сега ти вече би могла да разбереш колко много е затруднено общуването между „клоните на дървото” и неговите „корени”, и за това да изпратиш сигнал там, трябва да се измине определен път! Този сигнал пристига със закъснение, с корекция върху скоростта на движението по ствола на дървото и спускането му в корените според степента на уплътняване на средата, в нашия пример – на почвата! Сигналът затихва и когато той достига до най-ниските етажи той на практика вече не се възприема от неговите обитатели! Или те стават също негови участници! Когато връзките с ниските нива от фракталния свят са се усложнили, сигналът отгоре е започнал да затихва, и тези части на Божествения Дух, които са обитавали тези равнища, които са паднали (слезли), са се оказали някак си отрязани от информационното поле на висшите нива!

         Затова и много същности са се спуснали в по-плътните слоеве за да ви помогнат на вас, това са тези, които вие наричате учителска система! Те преминават своите уроци на познанието и се опитват да ви издигнат вас по системата от „корените на дървото” към поне неговата основа, опитват се да напаснат (да поправят) вашите приемници за прием на сигналите от висшите измерения! Затова и техните Послания изобилстват с радостни и изпълнени с Любов слова, те просто се опитват по този начин да ви настроят на по-високите честоти на приемане! Защото процесът на възнесение – това е индивидуално включване в общото поле! И докато вие не се включите към това поле, докато не чуете в себе си сигналите на висшите нива, докато не се сънастроите с тях, резултатите от вашите практики загасват, на тях не им достига енергия казано най-простичко, за поддържане на достигнатото ниво на вибрации!

         Това е същото, да пречиствате въздуха, когато редом с вас постоянно се намира нещо което да го замърсява! Колкото и вие да го пречиствате, той, все едно, постоянно ще си бъде замърсен! А ако се подвключи към мощен източник на енергия, то скоростта на пречистване ще нарасне в пъти повече!

         Затова за вас сега е най-важно, вие просто да повишите своето възприятие в приемането на по-високочестотни сигнали! И четейки Посланията на висшите сили или правейки практики на колективните или индивидуални медитации, вие да се настройвате (сънастройвате) по този начин с висшите честоти! Настройката с тези честоти е важна за вас, защото благодарение на нея вие можете да получавате практически препоръки за своята пренастройка, по своето индивидуално възнесение от вашите висши аспекти и по този начин да се изменяте индивидуално! Освен това вие получавате възможност да използвате енергията на висшите нива от вашата система и по този начин повишавате мощността на своята „пречистваща установка”! Това е нещо подобно като да се научиш да плуваш или обратно, да почувстваш земята под краката си, на която можеш да се опреш и да престанеш да се страхуваш!

 

         Значи падението и грехопадението – това е уплътняване на света? А какво общо тук има човекът? Къде стои тази история с Адам и Ева и изгонването им от Рая?

         Това са доста по-късни интерпретации и по детайлни процеси. Става нещо като верижна реакция, която е била запусната и е продължавала да се развива във всичките си сегменти на уплътняване, продължавайки да се уплътняват и все по нататък! Ако ти си спомняш, във вашата Библия се казва, че Адам и Ева са вкусили от плода на дървото на познанието за доброто и злото и те веднага са разбрали, че са голи! Това е същата тази история с анунаките, които са внедрили в човешката раса още един инструмент на познанието, разумът, който е позволил да се анализира и да се сравнява и по този начин да се усилва дуалността!

 

         В същата тази книга е казано, че човешката раса никога не е била предназначена за въплътяване на отделни души, а човешката форма е била замислена в качеството и на колективно въплъщение на единна душа! Това така ли е?

         Да, това е така! Но понятие отделна душа практически не съществува. Всички части на Бога се обединяват в една или в друга степен за преминаване на съвместни опити! И всички вие представлявате колективно въплъщение на единна душа и затова и на вас ви казват, че всички вие – в същност сте едно (едино цяло)!

 

         Творящ Логос на системата и тази колективна душа – това едно и също нещо е?

         Не съвсем! Творящият Логос това е нещо такова, като програмист на системата, създател на атракциона, сценарист! А колективната душа – това е изпитател (изпитващ), актьор, ползвател! Така, както е и при вас, някой иска да бъде режисьор, а някой актьор! Или може да се каже, че творящият Логос, това е поддържащата система. Така както някой все едно отдава своята енергия, за да възстанови канал за връзка и да поддържа тази връзка! Както пътеката и човекът вървящ по тази пътека! На вас ви е трудно да разберете, но в тази аналогия и пътеката, и материалът от която тя е направена – това е творящият Логос, а вървящият по пътеката – това е колективната душа използваща тази пътека за преминаване на своя опит! При това – първият (Логоса) – получава своя опит в творенето на системата, а вторият (Колективната душа) получава своя опит в изследването на творението на другия, сътворявайки опит в изследването!

 

         И така, творящият Логос сътворява програми! Програми за какво? Тоест аз искам да кажа: това, самото падение, предизвикано от вземането на енергия от деструктивните същности, това част от програмата ли е било, планирало ли се е от по-рано?

         Това по-скоро е било намеса в програмата, нещо като пробив  в компютъра заради пробойни в подаването на електроенергия, когато не всички данни са успели да бъдат съхранени или са се нарушили определени връзки!

 

         Но програмистът може да възстанови тези връзки!

         Ти самата не винаги можеш да възстановиш загубените файлове. А що се касае до самия Логос, то той и точно това и се опитва сега да прави, иска да възстанови програмата!

 

         Всичко стана ужасно сложно! Времето се е преплело и се е объркало! Нивата са се объркали?

         Всичко това е следствие от един процес!

 

         В книгата ТАО се говори за подмяната на колективната душа въплътена в човечеството и за смяната на планетарния Логос! Това така ли е?

         Да това е така!

 

         И там е казано, че колективната душа, въплътена в човешка форма изначално си бил ти! Но ти не си бил съгласен с Планетарния Логос с името Санат Кумара! И затова връзката между творящия Логос и въплътените части на твоята душа са били нарушени! Как ще коментираш това!

         Как може да бъдеш несъгласен с програмата, с играта в която играеш?

 

         Ами например, ако ти в играта се опиташ да намериш проходи между нивата!

         Аз просто се опитвах да изследвам програмата за въплъщение и да я тествам по свой си начин! Това даде някакъв определен пробив (неустойчивост) в програмата!

 

         Почакай малко! Значи всички ние – сме твои части, като колективна душа, въплътена в човечеството?

         Да, това е точно така!

 

         Добре бе, ами защо тогава през цялото това време са крили това нещо от нас! На нас ни казват че всички ние си имаме някъде във високите планове свое висше Аз, които се фрагментират на по-ниските нива! А че ти си – Паднал Ангел, който поддържа отбора на тъмните и по този начин ни пречи на нас да се върнем обратно към Бога!

         Аз съм по скоро скочил (надолу) ангел, защото моето падение (слизане) беше доброволно спускане надолу, така както водолазът се спуска в дълбоките слоеве на водата без да знае, какво го очаква там долу! Сега ти разбираш вече до колко всичко е изкривено! Вашите Висши Азове – това са също така мои части, които фрагментират още по нататък! Когато колективната душа фрагментира, тя може да направи това в съответствие с тази структура, където се въплътява, където преминава своя опит! Във вашата система, където връзката по системата „звезда” е заменена с връзка по системата „дърво”, въплъщението е доста затруднено, дотолкова доколкото са загубени взаимовръзките, защото корените на дървото са доста отделени от неговия връх! Затова да се фрагментира е можело само по фракталния принцип! А и потокът от желаещи да се въплътяват в такава система е бил доста оскъден (не толкова голям)!

         Когато ние се съгласихме да се фрагментираме във вашата система, в системата създадена от Планетарния Логос, на нас ни се наложи да се разпаднем на много части, твърде слабо (малко) свързани една с друга! Точно това и е нашето падение, и именно и затова нас ни наричат Паднал Ангел! Ние се разпаднахме! И ние поддържахме и тъмните и светлите, затова защото всички вие – това сме ние и ние всички сме едно!

         Аз слушам сега, каква борба се води в твоя ум! Ти си мислиш за това, че ти не си част от Бога, а си част от мен! И на човечеството ще му бъде доста трудно да осъзнае, че то е – част от Падналия Ангел, когото само ругаят в техните религии и го смятат за източник на всички беди! И както ти виждаш аз наистина съм източник на вашите беди, защото вие сте части от мен, и всеки от вас, който е творил зло, е също така част от мен! Но и тези – които са творили добро – те пък са други мои части. И затова аз не мога да отхвърля никого от вас, как можеш да отхвърлиш част от  себе си? Можеш ли ти да отхвърлиш например ръката си или кракът си!

 

         Почакай, почакай! А как стои тогава тази история с Яхве, който е създал нашата реалност? За тези милиони ангели, които са дошли да творят човешкия свят! Какви са тук тогава архангелите?

         Ние с теб говорихме вече за това, но ние вървим поетапно, както разглеждането на очертанията и осмислянето на тяхното значение! Помниш ли за 12 нива, за 12-те качества на Бога! Това са тези нива, които са останали „под земята”, в близост до корените на дървото! И за вас Източникът сега – това е основата на дървото и неговия ствол! Там са основните достъпни за вас енергии! 12-те висши нива на „короната на дървото”, за сега за вас са недостъпни! В тези 12 висши нива, съществува взаимовръзка от типа „звезда” и стигайки до тях, вие ще можете да усетите връзка с всички реалности, с цялото мироздание, с всички негови части! 12-те низши нива това са 12 качества на Бога, които вие опознавате и по които вие се движите като по корени, ние заедно се движим, за да се издигнем до източника-основата на дървото и по неговия ствол да се издигнем във високите нива!

         12-те качества на Бога, които вие опознавате на тези нива са и въпросните архангелски качества, това са някак си като фокусирани качества на Бога, енергия на Бога оцветена по определен начин и събрана по определен начин! Милион – това е условна цифра! За вас това е когато нещо е доста много, но има все пак и повече!

 

         Аз нещо не разбирам! Другите архангели, това част от теб ли са или не? Ако те не са части от теб, а си се фрагментирал ти, то тогава те кои са и как са попаднали в тази система? И защо вие през цялото време воювате?

         Ние си сътрудничим! Другите архангели, това са качества на Бога привнесени в програмата на творене създадена от творящия Логос Санат Кумара.

 

         Яхве като един от тях, който като че ли е искал да ни помогне на нас, как той е могъл да надиктува в части от библията за теб неща в този вид, в който тя съществува, като програма за да се покланяме на него?

         Той се е възползвал от отсъствието на връзка в низшите нива с висшите, с това, че части от мен не слушат (не чуват) цялото! Освен това той си е мислил, че помага на моите части да придобият свой опит и даже ги охранява до събирането им в цяло!

 

         И при това очерняйки самото цяло, представяйки теб като изчадие на ада?

         Ами аз всъщност съм си и това и онова! И Рай и Ад – всичко е в мен и във вас! И по-скоро най-напред (отначало) във вас, а след това и в мен!

 

         Значи от творящия Логос, който твори нашия свят на теб ти се предлага да преминеш с наша помощ определени качества на Бога, а ти се съпротивляваш? Не искаш да ги преминаваш?

         Нека да прилагаме думичката Ние! Ние (вие и аз) ги изследваме от различни страни дотолкова доколкото имаме свобода на избора!

 

         Тоест може да се избира да не се приемат тези качества на Бога?

         Да се изследват и да се отхвърлят, това не е едно и също! Може водата да се пие на глътки, а може и да се изпие наведнъж, изследвайки нейния вкус! Ти трябва все нещо да пиеш, тъй като водата е твоя живот, това което ти можеш да пиеш! Но как да я пиеш – те това си е вече твой личен избор!

 

         Ти лакомник ли си! (гурман)

         Аз съм майстор на подробностите!

 

И така къде се е вградила дуалността? Санат Кумара като Творящ Логос е създал система на творение! Ти (вие? Сега как да се обръщам?) си се съгласил да изпиташ тази система и да се въплътиш в човешка форма, обитаваща тази система! Кой тогава е създал дуалността?

Ами ти ни наричай както на теб ти харесва! Изпитанието – това е добра аналогия! Самолетът може да се изпитва да се движи плавно на една височина, а могат да бъдат изпитани неговите възможности да пикира, и правейки пикиране да се изпита в стопор! В условията на затихване на сигнала отгоре, от диспечера, на пилота му се налага сам да взима решение!

 

Тоест, всичките тези „удоволствия”, които ние имаме в състояние на „стопор”, това е в резултат на твоите желания да се получат максимални усещания?

Ти правилно казваш за усещанията! Аз изпитвам всичко, което изпитвате и вие, цялата мъка и цялата радост! И ако ти си мислиш, че аз се кефя, така както е прието у вас да се говори, от страданията и болката, то дълбоко се заблуждаваш! Представи си сега болка увеличена в милиарди пъти, ти такава дори не можеш да понесеш! Но на мен ми се налага, защото вие сте части от мен! Части от моята душа отделили се от мен и не само че не чуват горните Божествени нива, но и мен не чуват, и за това и аз не мога да повлияя на техния избор! Започвайки да избират различни способи за изпитание на системата или програмата за творене, моите части започнаха да избират заедно с мен, и по нататък техният избор ги увлече в лабиринта на избора! Това е като милиарди хора през цялото време да избират наляво ли да завият или надясно, и затова се отдалечават все повече от входа! И в някоя определена част от лабиринта те се срещат и тръгват заедно! След това пак се разделят, така както и техните избори, и не се слушат (не се чуват, не се разбират) един друг!

 

В книгата ТАО се говори за това, че в резултат на твоите действия, тъй като ти не си бил съгласен с програмата на Творящия Логос, се е нарушила връзката на Творящия Логос с Въплътената Душа, тоест с теб! Аз не разбирам системата на  взаимоотношения между Творящия Логос и Въплътената Душа?

Това е нещо като обратна връзка! Като връзката на пилота на самолета с диспечерската. Като връзка на ползвателя с програмиста! Всички ние – сме отбор по създаване на новото! Конструкторът е измислил и е създал самолет, пилотът го изпитва! Но ако е повредена връзката, то тогава техните действия са не съгласувани, и да разбере резултатите от изпитанията конструкторът ще може едва след завършването на полета или той ще може да си прави изводи само наблюдавайки траекторията на полета, скоростта на полета!

 

Загубата на обратна връзка – тя умишлена ли е или е просто следствие на нечия грешка?

Загубата на връзка – това е единият от факторите на изпитанието на устойчивостта на системата. Изпитание за майсторството на пилота, неговата реакция в ситуация на загуба на водене от земята!

 

Аз все пак не разбрах! Санат Кумара беше ли съгласен с такава загуба на връзка или това си беше твое решение?

Разбираш ли, отключването (премахването) на връзката е било вследствие на затихването на сигнала в плътността! Когато ние се спускахме в плътните слоеве ние не знаехме доколко сигналът ще затихне, така че да остане само една искрица от него! Всичко, което може да се направи при такива условия – това е да се опитваш да възстановиш тази връзка!  А докато няма връзка засега, продължаваш да изпитваш самолета в екстремални условия.

 

Да, но не трябва ли да се разбере и мнението на пасажерите на този самолет за сметка на всичко това?

Точно в това и е тук въпросът, че всички пасажери са този пилот – това е едно и също! Тоест на борда на самолета няма никого другиго освен пилота!

 

Мда…….И какво става сега с нашия самолет? Ние падаме ли?

Не! Тази аналогия е разбира се условна и всички аналогии не могат да изяснят цялата същност! Върви процес на отработване на нова програма на творене, в която има нова конфигурация от фрактален тип и ползвателите на която усвояват творение от нов тип, творение на дуалност или творение на избор в зоната на избор, когато всеки решава, къде да полети самолета!

 

Но ако всеки пасажер ще решава на къде да лети самолета, той никога няма да долети, а може и да падне!

Така е! Трябва да се каже, че траекторията на полета е доста далеч от оптималната! Но това и е следствие от свободата на избора. Ние заедно избираме курса на самолета и траекторията на полета! Ти си и пилот и пасажер!

 

Тоест, аз като твоя частичка мога да не се съглася с теб и с твоя избор и да не влизам в зоната на пикиране?

Та ти точно това и правиш! Ако болшинството от нас, от вас, изберат не да пикират, а поне равния полет, то самолетът ще се изравни! Но моят избор – това е да се върнем, да издигнем моя и нашия опит в зоната на висшите слоеве, за да го занесем до всички нива, за да може всеки да се възползва от него за своето развитие! Ти също можеш да се откажеш от това, но това е временно! В смисъл, че всички пътища рано или късно водят към Бога, тъй като нашият път е – или да изследваме нивата в корените на дървото, или да се опитаме да се издигнем по ствола на дървото! Мнозинството от вас (от нас) пътешестват по корените и единствено твърде малко са се приближили до ствола! И точно в това и е смисъла, че рано или късно изследвайки всички възможности на корените на Божественото Дърво, вие ще се издигнете към Източника и ствола съединявайки се с висшите светове, ние ще се възсъединим, защото всички ние сме едно!

 

В книгата ТАО се говори за смяна на Творящия Логос и смяна на въплътената Колективна Душа! Какво се има предвид?

Тази смяна не е възможна веднага! Казано на ваш език, има все още доста желаещи да изпитват самолета, такива, които си мислят, че те ще могат да го използват по добре от мен (от нас)! Или е възможно изпитания вече самолет може сега да не се използва в режим на екстремно изпитание, а в режим на нормален, обикновен полет! Или може да се каже, че мен (нас) ни отзовават, изваждат ни от самолета, защото ние вече сме се „налетели”, и освен това новите конструктори се включват да доработят самолета, отчитайки грешките и резултатите от неговите изпитания!

 

Нима има все още желаещи да спуснат в такава степен на плътност?

Ами то и сред вас си има любители на екстремни ситуации! Разбираш ли, това е нещо като тренажор за тестване на системата на устойчивост! Устойчивост – това е способността да се издържат всякакви натоварвания дори и в условията на отсъствие на сигнали отгоре! Освен това има желаещи да опитат творението в зоната на свободния избор!

 

Значи нашето възнесение – това е просто обратното събиране на теб, а не е грижа за нас с цел съединяването ни на нас с Бога? И самото това вдишване на Бога (Богинята) – това е всичко на всичко извличане на теб (на нас) от системата?

Ти пак противопоставяш! Всичко това е едно и също нещо, един и същ процес! Връщането в дома – това е събиране на цялото! И така както Изначалния Бог събира себе си целият, така и неговите фрагментирани части също събират себе си като цяло, за да може той да събере себе си като цяло! Грижата – това е помощта! И така както много форми на мирозданието са се спуснали в този сектор на вселената за да ви помогнат на вас, така и те са се спуснали и за получаване на уникален опит, който не може да бъде преминат от тях в други части на мирозданието! Аз искам да кажа, че всички грешат – всички участват в създаването на системата! И тези, които идват на помощ, също така понижават вибрациите си от своето изначално състояние, и също така изпитват трудност при отделянето си, и са също така подложени на последствията от уплътнението, и също така извършват неправилни енергийни действия! Дуалността е довела до многовариантност на избора посредством разширяването на вариациите на преминаването на опита! Но дуалността ви е довела до система на противопоставяне един на друг и до придаването на тази система на нравствени оценки! Кой от отбора, създаващ и изпитващ самолета е лош, не е добър? Пилотът, който е вкарал самолета в пикиране? Така както и ти мислиш, така и ще мислят болшинството от тези, които ще четат това! Във вашия свят пилотът загинал при изпитание на самолет се явява герой!

 

Ако ти си колективна душа, то това означава, че и другите архангели – това са също така колективни души? Как тогава те се явяват качества на Бога?  

Душата – това е част от Божествената енергия, отбелязана с определени характеристики, получени във въплъщението! Има милиарди осколки на Божествения Елмаз. Всички те през цялото време се събират в нови модели (рисунки), като в калейдоскопа! Ако се съберат се залепят и се залепят всички осколки – то това и ще бъде Бог. Но докато осколките съществуват като осколки, те за някакво време се групират в нови модели, в съвместими конфигурации! Затова и колективната душа – това е групиране на части от Божествени Осколки! И творящият Логос – това е също такава конфигурация на осколки от Божествения елмаз, дотолкова доколкото няма нищо друго освен това! Колективната Душа – това е група осколки, която се е обединила за да премине опита на въплъщението! А творящия Логос, това са група осколки или една осколка преминаваща опит по конструиране на системи на въплъщение! Архангелите – това са също така колективни души, обединили се по определени качества, да кажем например, събрали са се всички зелени осколки или пък червените! Но всичко това са си качества на Бога! Да се дава име на качествата на Бога е доста трудно, дотолкова, доколкото при вас няма много понятия и аз само се опитвам да приближа твоето разбиране. В този ред на мисли и аналогии нашата колективна душа е групировка от осколки на Божествения Диамант, които променят своята спектралност! Но всички думи са бедни и не придават целия смисъл!

         Вие не трябва да приемате себе си като песъчинки, които свободно си играят с насочената от някого си посока на вятъра! В определена степен вие наистина сте точно такива песъчинки, но само според мащабите! Но всички ние преминаваме уникален опит на възприемане на различните части на себе си чрез себе си, и в това ние също така сме подобни на Бога!

За това и на вас ви се говори за постигането, затова, че вие сега не можете да постигнете величествената картина на мирозданието, за сега не можете и да осъзнаете и да си представите мащабите на творението, като късчета от корена на дървото не може да осъзнаете цялото съобщество от растения, населяващи планетата!

 

Сега аз си представям тези, които прочетат тази беседа, как ще си кажат: ето ти на теб изпитател! Наизпитва се!

Ние правим това заедно! Това сте вие – изпитателите! Нима някой ви насилва вас вие да правите вашия избор? Или за вас ще бъде по-добре да нямате свобода на избора?

 

Значи, когато ти говориш, че Бог чрез нас получава свой опит, в същност, ти получаваш чрез нас този опит?

Това е едно и също! Чрез мен Бог получава опит, а това означава, че и чрез вас! Всички разделения са условни! Аз – съм част от Бога, а вие сте част от мен!

 

Какво става тогава с тази красива теория, която ти разказа: че от нас готвят бъдещи богове, творци на вселени! Ако ние просто се съберем в теб обратно, как всеки от нас ще може да твори самостоятелно?

Ако ти си част от нещо, то това не означава, че ти си напълно подчинена на цялото и нямаш никаква самостоятелност! Да, твоето тяло отива там, където решава да иде твоят мозък! Но клетките на тялото и неговите органи си са самостоятелни единици! Те сътворяват свой жизнен цикъл в рамките на тази свобода, която те имат и в рамките на общата концепция на творенето, тоест направлението където отива тялото! Виж: аз като творец съм опознал многочислени вариации на творението и може да се каже, че моята фантазия се изчерпи! Тогава аз се разделих на части и съм дал възможност на всяка една частичка да приложи своята фантазия в разширен диапазон на творене и по този начин съм увеличил многовариантността на творенето! При това падението или уплътнението е изиграло положителна роля в този смисъл, че след падането в плътността, моите части забравиха за всички мои творящи програми и идеи, а започнаха да изобретяват свои творения! По нататък моята задача ще бъде – всяка една частица при сливането си обратно в мен, в цялото, да притежава памет на въплъщението си като част и да може да използва този опит осъзнато в състава ни в мен-нас като едино цяло! Като огромен институт на творене, в който има хиляди отдели, в които всеки изпълнява своите функции, като колективна душа! Като клъстерно обединение!

 

Значи ние няма да бъдем самостоятелни творци?

Самостоятелността – е относително понятие! Аз също така притежавам относителна самостоятелност и мога да творя и да избирам само в определен диапазон, който ми е достъпен! Но този диапазон се задава само от моите способности от моята мощ! Като израстъка (кълна)! Кълна на дървото е ограничен с рамките на дървото! Но някои кълнове се засяват извън дървото! И докато те са все още слаби – то те са все още част от дървото. Но според своя ръст и укрепването си те стават все по-силни и могат да се отделят от корените от майката-дърво и да станат самостоятелни растения! Въпреки всичко обаче това ще си бъде дърво от този определен вид, такова каквото е материнското дърво, но просто ще е друго! Такава ще и е вашата роля в бъдеще и тя ще бъде определена от вас и от вашите възможности! Тези от вас, които успеят да станат дотолкова силни, че да могат да станат самостоятелни, отделени от мен творци, такива и ще станат! Но до това има още еони векове самопознание и развитие!

 

Тогава аз искам да разбера ролята на йерархията на Светлината, на възнесените учители и на ангелската система в този процес. Те – това са също така колективни души, които са фрагментирали на нашите нива в помощ на нас?

Да, така е!

 

А Санат Кумара? Имаше информация за това, че се сменя Творящият Логос на нашата система. Това ще стане след като ние всички се възсъединим в теб и напуснем това творение или до тогава?

Аз не знам, има много варианти, те се разглеждат!

 

Какво ще стане, ако ние не успеем да се съберем обратно при теб от ниските плътности? Ако ние – твоите части не чуем гласът на небесата и не успеем да се възнесем? Възможно ли е нашето унищожение?

Да се унищожи Бога не трябва, може просто да се промени формата на пребиваване на Бога!

 

Как ти можеш да промениш нашата форма, след като болшинството от нас теб не те слушат (не те чуват, не искат и да те чуят)? Но при това ние се намираме в зоната на избор. Получава се така, че ако ти просто измениш нашата форма, това ще бъде нарушение на свободната воля! А ако ти не я промениш и ние се изменим, няма да се възнесем, то тогава и ти не можеш да напуснеш това твое творение?

Сега ти вече разбираш! Затова и аз съм заинтересован във вашата трансформация, в изменението на вашите вибрации, във вашето възнесение като никой друг!

 

А може би на теб ти харесва това творение и ти не искаш да напускаш самолета?

На мен това творение ми харесва каквото и да си мислят за него другите! Но занапред има още повече творения и сега аз не мога да напусна това творение, без да съм събрал всеки един от вас, без да съм събрал всяка една моя част!

 

А какво става с информацията, че ти вече си напуснал този експеримент и започваш друг?

Това е нов проект в рамките на това творение, това е алтернатива!

 

Алтернатива?

Сега за това е още доста рано, но аз ще ти кажа на теб – това е проект обединяващ опита на всички творения в тази зона, съединяване на най-добрите черти и прийоми на творението в едно, съединяване на дуалността в единни качества! Така както съединяването на червеното и жълтото дава нов цвят, така и съединяването на творенията и техните резултати дават нови творчески възможности!

 

Говорейки по същество на теб ти е все едно къде ще се възнесе всяка от твоите частички: в 4-та мерност на тъмното измерение или в 4-та мерност на светлото измерение?

Ти пак, за кой ли път, разделяш! А това са две страни на едно и също! Твоят гръб нима не ти принадлежи и ако на него няма очи, нима това е по-лошата част от твоето тяло? Ти после (след това) ще разбереш, че всички части са еднакво важни, защото обезпечават цялата многовариантност на преминаването на опита на творене! Всички са части от нас!

 

СЕлена

 

19.10.14.

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/40

Авторски превод от руски: Иван Иванов
Забележка от преводача: Въпросите на СЕлена (провеждаща разговорите) са с почернен шрифт с наклон, с отстъп в началото на реда!

Отговорите на Луцифер – са с нормален шрифт – абзаците започват с отстъп в началото на реда!   

image

 

Категория: Изкуство
Прочетен: 1169 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 25.10.2014 11:00
Душата на едно голямо дете е вече свободна от тялото, душата на един мечтател лети из необята, душата на едно чисто създание, което даде всичко от себе си продължава нататък по своя път. Благодаря за разкриването на невидимото, на изумителното, на Истината, на красотата, на паметта, за Любовта и Благодарността, за водата - за живата, за святата, за вечната. Ние сме Едно! Любов и Благодарност, Масару Емото, ще се срещнем във Вечността!
С цялата ми Признателност за всичко, което научих, преживях, видях и осъзнах благодарение на теб, Масару! Изпращам ти Любовта и Благодарността си, заедно с тази на други милиони признателни! Където и да си сега, ние сме с теб и те обичаме, завинаги благодарни!
Лети свободн
о!

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1661 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 11.08.2017 21:46
21.10.2014 00:38 - Върхът на Духа

"Върхът на Духа" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Днес Пространството и хората окончателно са се разделили на тези, които очакват Новия завой в съдбата на Планетата (и човечеството), и на такива, които нищо не очакват и не вярват, че в този кратък живот нещо, каквото и да е, би могло да се промени, тъй като неговият (на човечеството) личен опит, така както и опитът на много предишни поколения говори за това, че всичко е не само без никаква промяна, но и с всеки изминал ден става все по-зле, а Светът днес е на границата на пълно морално-нравствено разлагане!

2. Този скептицизъм е толкова голям, че в нарушение на всички земни закони или закони на Плътния план, хората се хвърлят от крайност в крайност, виждайки, че НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на Света категорично потвърждава, че Светът е обречен, макар и не днес, но със сигурност на САМОУНИЩОЖЕНИЕ, тъй като Мамона е станал толкова нагъл, че Бъдещето, за което Аз, Отец Абсолют ви говоря, за много от хората вече не им се вижда като реалност!

3. Хората забравят и съвсем не искат да осъзнаят, че Плътният план Е (СЪМ) единствено и само миг от Вечния живот, и е не просто миг, а е миг от Вечния Изпит за Мъдрост и преживяване, което човек не може да спре и което Е (СЪМ) поредната степен на УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ или еволюция на Съ-Знанието до ниво, позволяващо на хората да се издигнат в Нови времена и до Нови възможности!

4. Хората (Аз говоря за мнозинството от населението на Планетата) все още не са запознати с Моето ОБРЪЩЕНИЕ и затова и техният път е определен само от Писанията и представите на хората от световните религии, които в борбата си за първенство, така са разделили Бога (Висшия Космически Разум), така са Ме разхвърляли Мен по своите Храмове, че обикновеният „малък” човек по никакъв начин няма как да разбере, къде е Правдата и къде е лъжата, тъй като думите, преподнесени от всяка една от религиите, могат да им се сторят Истина!

5. И за това, че хората все още нищо не знаят за Моето ОБРЪЩЕНИЕ, са виновни тези, които знаят вече за това, и неприемайки Ги (Обръщенията, Посланията), създават изкуствено препятствие за това, обикновените хора, стремящи се към Истината и Бога, колкото се може по-дълго да остават в неведение за това, че времената са се променили и Новият век е не само на прага, но и вече Е (СЪМ) реалност, вече чука в Съ-Знанието на хората не само със зачестилите природни катаклизми, но и със световните войни, които винаги са били и СА (СЪМ) предтеча на кардинални преображения на Планетата!

6. И тези думи на осъждане Аз преди всичко съм длъжен да отправя по адрес на Хиперборейците-Руси, които, от една страна, струва им се, са приели Моето ОБРЪЩЕНИЕ, и постоянните срещи под формата на Вселенски събори и ВЕЧЕ СА (СЪМ) поредното доказателство (потвърждение) за това, но, от друга страна, те по никакъв начин не могат да проявят Единство на ДУХА, а без това Велико ЕДИНСТВО е невъзможно да се издигнат на Върха на ДУХА – на Олимп на Боговете и да сътворят това, за което Аз ви говоря постоянно, ето вече повече от 10 години!

7. Цялата работа се състои в това, че обикновените хора на Планетата чакат някакви кардинални промени в Съ-Знанието на Хиперборейците-Руси, готови според тяхното мнение, да приемат върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за Духовността на цялото човечество, разбирайки, и по-точно, вътрешно възприемайки този Народ, като потенциален Месия, способен да обедини Пространството и народите, и да предложат Нов Свят, Нова представа за човека, като за проекция на Бога в Плътния план, и Нови, и още по-точно, Истинни представи за връзката на човека с Непостижимия Отец Абсолют!

8. Но очакванията на „малките” хора на Планетата си остават нечути от Хиперборейците-Руси, тъй като самите те, независимо от дългия и откровен разговор с Бога, продължават да се намират в частично НЕВЕРИЕ и реалността на Моето присъствие в Плътния план, а така също и Моето Движение, никак не могат да станат за тях Велики ОТКРОВЕНИЯ!

9. Всичко идва от там, че не всички от тези хора (Хиперборейците-Руси), а в крайна сметка само някои от тях, в своето лично, вътрешно развитие вече са се издигнали достатъчно високо, позволявайки Ми на Мен да говоря с тях за Великото Бъдеще на Планетата, за Великото им завръщане на Върха на ДУХА – на Върха, от който е започнал отчета на началото на човечеството, защото сега вече за хората е разбираемо, че хората, първите Богохора, нямат нищо общо с Природата на тази Планета, тъй като са били заселени на нея заради Великия ЕКСПЕРИМЕНТ, доказващ, че еволюцията е ВЕЧНА и че всяка проекция на Бога в Плътния план е способна да се издигне до висотите на Творящо Съ-Знание!

10. От друга страна, на човечеството или на хората на Планетата, нищо не им е известно за тези Велики ОТКРОВЕНИЯ, а Хиперборейците-Руси в борбата си със своето НЕСЪВЪРШЕНСТВО никак не могат да осъзнаят това ЕДИНСТВО в ДУХ, което ще им позволи не само да се наричат, а да станат ДУХОВЕН Водач на човечеството, тъй като вървящият Първи (най отпред) Е (СЪМ) истинно СЪВЪРШЕНСТВО, а такова ниво дори и хората-Богове никак не могат да достигнат, макар че им се струва, че всичко е преминато и връщане към миналото няма!

11. Да, НИЕ, именно НИЕ, Великото НИЕ, прекрачихме Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ и отворихме за себе си възможност за СъТворчество и потвърдихме, че Единение на хора-Богове с Бога е не само възможно, но то вече и Е (СЪМ) РЕАЛНОСТ! Пространството или Света се изменя вече според ОБЩ сценарий и тези изменения са управляеми, тъй като вие се издигнахте практически до Върха на ДУХА и остана само едно – да повярвате докрай в това ЧУДО!

12. Идва времето вече на съвсем не просто поредното ВЕЧЕ, а фактически идва времето на ВЕЧЕ в Тънкия план, тъй като думите, дори и думите на Молитвата, отстъпиха място на мисълобразите и при правилното формиране на мисълобраза, при правилното му представяне в себе си, хората-Богове наистина стават Богове, управляващи Плътния план на подСъ-Знателно ниво, затова днес Богохората стоят вече на границата на Епохите, защото от думи най-накрая преминават към мисълтворчество, минават към промисъл на Богове, или казано по вашему, преминават „от думи към дела”!

13. И този миг не може да бъде спрян, тъй като вие, Хиперборейците-Руси, ще трябва да покажете себе си пред всички хора на Планетата като пример на Висше ЕДИНЕНИЕ в ДУХ, тоест като възможност за възвисяване до Върха на ДУХА, и без вашия пример човечеството няма никакви шансове да се издигне на този Връх, защото Върхът на ДУХА се покорява единствено от тези, които носят в себе си СЪВЪРШЕНСТВОТО на Бог!

14. Аз искам да ви подкрепя, тъй като днес, повярвайте, именно днес вие трябва да излезете на Великата сцена на Историята на човечеството и вашият бенефис е вече подготвен от вековете Духовни търсения, и ако вие се изправите в целия си ръст и обявите Новия свят, то това и ще бъде крачка на Духовен Месия, който е приел върху себе си цялата ОТГОВОРНОСТ за човешкия род! Повярвайте, това не е дързост, а реалност на състоянието на вашия ДУХ, която е подкрепена от Моето дълго търпение и вашето постоянно обръщение към своето Висше „Аз”, и по-точно, обръщение към самите себе си, тъй като всички хора без изключение СА (СЪМ) Мои проекции в Плътния план!

15. Друг е въпросът, че не всички хора осъзнават, че всеки един човек вътре в себе си Е (СЪМ) Бог, но повярвайте, Аз ви подготвям вас за това Велико ОЗАРЕНИЕ, след което вече никой няма да може да спре ускорения бяг на Новото време! Хората, човечеството, очакват вашето ОЗАРЕНИЕ, защото вашето ОЗАРЕНИЕ, вашето ПРОЗРЕНИЕ Е (СЪМ) това условие, което ще промени Света, и без вас, поели ОТГОВОРНОСТТА за Планетата пред Небесата и пред хората, нищо няма да се промени, нещо по-лошо, може да поведе хората към самоунищожение, за възможността за което Аз ви предупреждавах вече много хилядолетия и историята на човечеството потвърждава това!

16. Повтарям: днес е вашето излизане на Великата сцена на историята на човечеството и това историческо излизане са длъжни да сътворят Хиперборейците-Руси без да го отлагат за после (за по нататък), тъй като вас вече нищо не ви свързва с Плътния план, затова премахнете напразните страхове, вие вече сте Богохора, стоящи на водораздела на Света или Епохите, и не може да има никакви съмнения, защото самите вие се съгласихте на Великото НИЕ, на СъТворчество с Бога! Тук не може да има никакви съмнения или разговори, след като самите вие СТЕ (СЪМ) Богове и вашето Единение в Дух Е (СЪМ) завършващият акорд на Великия Експеримент на Небесата!

17. Всичко върви към своя край! Вселенската Програма за Преображение на Пространството идва към очаквания или прогнозирания от Мен финал, победителите се издигат на Великата Сцена наречена Олимп на Боговете и Аз стоейки там, аплодирам тези, които са открили за себе си Нов свят – Свят на СЪВЪРШЕНСТВОТО на Боговете! Направете Моите ДУМИ реалност и за да станат това реалност за цялото човечество, вие трябва да проявите МЪДРОСТ на Богове и Велика ЛЮБОВ на Първотворец и тогава човечеството ще разбере, че Светът се е променил и при това се е променил КАРДИНАЛНО!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
20.10.2014 г.
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1381
http://www.otkroveniya.info/tolk4/t4-20.10.14.html

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

 

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с МИСЪЛОБРАЗА. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 10:00 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.

Мисълобразът представлява 2 сфери стоящи една върху друга като вертикална осморка или вертикален знак за безкрайност (вечност) в математиката. Горната сфера – сфера на разума – е в бял цвят, долната сфера – Земята, е в лавандулов цвят. Сферите в мястото си на съприкосновение образуват точка – Слънце – и през тази точка преминават 4 лъча вертикално и хоризонтално, по цвят те са или бели или лавандулови! Девизът на символа – на мисълобраза е – „Ние във Вечността”!

Категория: Изкуство
Прочетен: 1033 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 21.10.2014 00:40

Седмично послание на Хиларион
19-26 октомври 2014 г.

Възлюбени,
Ние призоваваме всички Служители на Светлината по света да поддържат визията високо, за да може новата Земя да се прояви. Ние ви молим да дисциплинирате себе си да не бъдете разсейвани или отклонявани от целта си чрез създадените илюзии, които обсипват света сега. Всички вие имате способност да разпознавате кое е истина и да създавате това, което искате да изпитате, и именно тук трябва да е фокусирано вниманието ви. Мирът е реалност, ако можете да го доведете в своя собствен опит. От тук, той тече навън в света около вас и има експоненциален ефект върху всеки и всичко. Новата епоха се създава от вашето придържане към най-висшите идеали, които можете да визуализирате и поддържате като ваш фокус. Ключът тук е да се идентифицирате с Божествените си начала ежедневно и да действате като дъщерята/сина на Божественото.

Човек не трябва да е магьосник, човек само трябва да вярва в собствената си Божественост и интегритет, и да ги поддържа. Оставете другите да изберат собствения си път. Именно чрез личен пример показващите пътя вдъхновяват и извисяват ближните си. Необходимо е да поддържате по-висшите добродетели и качества на поведение сега. Другите около вас ще ги видят, усетят или почувстват като излизащи от вас, те след това ще имат човешки шаблони и примери за Божествения човек, който могат да станат, вдъхновени и подражаващи на вас в собствения си живот. Време е да позволите на Светлината си да свети, да позволите на добротата си и на чистотата на сърцето си да светят, да позволите на дълбоката си любов към Създателя да свети. Ежедневно декларирайте Светлината, която сте и не се отклонявайте от това. Необходимо е да прибавите това защитно поле около себе си като щит или сфера от Светлина.

Прекарвайте колкото може повече време в дейности от Светлина под формата на мантри, молитви, заклинания и постановления, за да повишавате и поддържате постоянно по-висшата си вибрация. Прекарвайте време сред природата, за да се свържете и заземите в Земята и да позволите на космическата енергия да тече чрез вас в баланс и хармония. Поддържайте дейностите в живота си колкото може по-обикновени и простички, защото това ви помага да си спомните причината, поради която сте тук на Земята сега. От основно значение е ежедневната комуникация с Божественото. С това ние имаме предвид, че времето, прекарано в самота и тишина, е много важно за подпомагане на интегрирането на по-висшите енергии и енергийни приеми, които се случват сега. Правете всичко, което знаете, че ви помага в процеса на равновесие и стабилност, за да не изгубите пътя си.

Фокусирайте се върху създаването на чувство и състояние на радост, защото това състояние е по-висша вибрация, която човек лесно може да създаде чрез фокусирано намерение. Има много примери, които всеки един от вас е имал в миналото, които могат да бъдат взети под внимание, за да привлечете това състояние към себе си в момента си на сега. Всяка сутрин си правете списък на нещата, за които можете да сте благодарни и отново правете списък на тях преди лягане. Правете това всеки ден, тъй като тази практика ви носи повече, отколкото можете да си представите. Ако изпитвате предизвикателства и трудности, трябва да се упражнявате да поддържате тези практики на отдаване на благодарност, докато те станат ваша втора природа. Като енергийни алхимици, вие превръщате всичко, което идва в опита ви, в по-висша и по-светла енергия. Вие вече правите това ежедневно и е нужна само вашата осъзнатост за това, за да му дадете повече сила.

Ние отново ви напомняме за необходимостта от адекватна хидратация като пиете поне 8 чаши вода на ден. Повишените енергийни вливания може да ви накарат да се чувствате изморени и депресирани. Може да помогнете на ендокринната си система с добавки като билката Мака, която е естествен начин за регулиране и подкрепа на ендокринната система, защото регулира метаболизма, енергийните нива и помага на жлезите да произвеждат жизнено важни хормони, които създават усещане за здраве и добруване. Отхвърлянето на обработени храни и замяната им със сурови и необработени продукти колкото може повече може да помогне, както и изучаване на релаксация и техники за дълбоко дишане. Правете гимнастика за поне половин час всеки ден дори ако трябва да накъсвате това време на три по 10 минути. Движението на частите на тялото ви е важно, за да поддържа енергийните вливания в движение чрез вас. Един час сън преди полунощ е равен на два часа сън след полунощ и надбъбречните ви жлези се подмладяват чрез това. Това са някои от начините за оказване на практическа помощ на физическото ви тяло сега.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/10/19-26-2014.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1114 Коментари: 0 Гласове: 1

СаЛуСа
17 октомври 2014 г.

Ако някога ви е трябвало доказателство за климатичните промени, които се случват, само трябва да погледнете назад към разликата между сега и преди само 50 години. Промените са драматични и сякаш не следват никакъв определен модел и на моменти изглеждат хаотични. И все пак промените не са случайни събития, а водят до по-приемлив модел, модел, който гарантира, че крайностите, които обикновено изпитвате, повече няма да се случват. Хаосът около вас е още един знак за това, което се случва, въпреки че много от това е кармично, тъй като се разрешават стари проблеми между хората и дори нациите. Да, това е несигурно време, но както бихте казали, е необходимо, за да се изхвърли боклукът, който няма да има място в по-висшите вибрации. Индивидуалната ви роля е да изчистите собствения си „боклук”, за да си осигурите място в Новата Епоха и да се радвате на всичките промени, които ще извисят човечеството до по-високо ниво. Ако вашето желание е да сте част от промените, намерението ви ще ви води и ще привлича Водачи, които ще ви помагат.

Ние често ви казвахме, че нищо не се случва случайно и си струва да имате това предвид, тъй като в противен случай бихте почувствали, че сте оставени на произвола на случайни събития. Що се отнася до собствения ви живот, винаги има план, който ще ви позволи да еволюирате, така че не бива да бъде пропилявана нито една възможност за това. Вие действате на ниво, което е съгласувано с Водачите ви, които ще ви помогнат да постигнете успех, въпреки че винаги имате свободна воля и крайното решение е ваше. Определено, ако желаете да еволюирате, вие ще направите необходимото, за да успеете, а това често означава да следвате интуицията си без непременно да знаете целта. Разбира се, някои опити се случват, за да изчистят всички кармични задължения, които може да имате, така че с това предвид може по-лесно за приемете добросърдечно такива ситуации. Нищо не се случва без причина, така че възползвайте се максимално от тези възможности. Това е време за прошка за всички грешки против вас и имайте предвид, че всички опити имат стойност.

Добрите новини рядко се отразяват във вашите медии и ние можем да ви уверим, че има тенденция все повече хора да помагат на други, които се нуждаят от помощ. Чувството за Единство се разпростира с осъзнаването, че вие сте „пазители на братята си”, въпреки че някои убеждения са толкова силни, че изцяло се поддържат различията. В такива обстоятелства душите с такива вярвания са родени в страни, където най-добре могат да научат уроците си и че „Всички Са Едно”. Ето защо все още продължават войните и ще спрат само когато мирът се разглежда като единственият път напред. Като по-осъзнат човек, вашето присъствие може да е много полезно, когато като пример вие живеете животът, какъвто трябва да бъде, в мир и хармония с всички живи Същества. Наистина, като живеете вярванията си, вие помагате на другите просто като сте сред тях. Вашата Светлина най-вероятно ще привлече към вас други хора, които желаят да узнаят как можете да живеете в мир, когато често навсякъде около вас е хаос.

Както осъзнахте, ние наблюдаваме отблизо онези, които биха могли да унищожат Земята, ако дейностите им бяха оставени извън контрол. Илюминатите и техните слуги са наблюдавани внимателно и не могат да сторят нищо без наше знание. Следователно може да сте сигурни, че няма да има мащабни унищожителни инциденти и със сигурност няма да има войни, освен малки разногласия. Нашата роля е да ви водим безопасно към мирен завършек и след това обстоятелствата ще ни позволят открито да дойдем на Земята. Това ще е велико време на радост и разкрития, които ще изчистят загадките на вашето минало. Вие умишлено бяхте държани в мрака и възпрепятствани към напредъка, който би могъл да подобри в огромна степен качеството ви на живот. Това е все едно, че сте били заключени в капсула на времето, където времето бе спряло. Всичко това ще се промени в близко бъдеще и вие ще се удивите на това колко бързо ще наваксате изгубеното време.

Мислете мащабно що се отнася до бъдещето ви, тъй като ще откриете съзнанието си да се разширява по-бързо, когато навлезете в по-висшето вибрационно ниво. Вие ще се изумите от степента на промените, които ще ви отведат в Новата Ера на мир и просперитет. Плодовете на Земята ще са повече от достатъчно за нуждите ви и споделянето ще е нормално и ще има достатъчно за всички. Нови изобретения, които са били задържани, ще бъдат освободени и изтощителната и упорита работа за оцеляването ще остане в миналото. Светът ще се отвори за вас и пътуването ще стане нормално, далечни места ще могат да се достигат лесно и за много кратко време. Това разбира се ще означава, че ще бъдат въведени нови форми на пътуване, а много от сегашните ви средства ще са старомодни. Ще е вълнуващо време за всеки и промените ще настъпят доста бързо с наша помощ.

Във време, когато е трудно да разбереш накъде водят събитията, ние се надяваме да сме ви извисили като ви даваме прозрение в бъдещето. Нищо не може да спре плана за бъдещето ви и ние сме, както бихте казали, нетърпеливи да започнем и очакваме с нетърпение да ви отведем в новата епоха. Предишните цикли приключиха с огромни промени, които поставиха Човечеството обратно на началната точка на нов цикъл. Този път вие завършихте Слънчев цикъл успешно и онези от вас, които са извисили вибрациите си, ще продължат да еволюират, когато навлезете в Новата Епоха. Всяка душа ще се намери точно там, където е най-добре разположена, за да продължи опитите си. Ние знаем, че такива изявления причиняват известни притеснения в семействата, които искат да останат заедно. Бихме искали да ви уверим, че обикновено има здрави връзки между тях и би било необичайно, ако те не напреднат като една единица. Въпреки това, ще откриете, че когато еволюирате, ще бъдете привличани към групи с подобна вибрация, където ще продължите да еволюирате докато откриете необходимостта от различен опит.

Аз Съм СаЛуСа от Сириус и се радвам на времето си с вас и очаквам с нетърпение да се срещна с много от вас в близко бъдеще. Само по себе си времето няма да има същия ефект върху вас, както сега и честно казано вече няма да управлява живота ви. Има толкова много желани промени, които ви очакват и веднъж след като можем да ви се представим, всички ние ще отидем бързо в Новата Епоха, която пази толкова много неща за вас. Продължавайте да гледате напред и знайте, че животът ви е една история с щастлив край.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод:Tauno
www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/10/17-2014.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 945 Коментари: 0 Гласове: 1

Ебола - гигантска мистификация с глобален размах

Срочни новости от Африка: местните активисти от движението за освобождение от диктата на запада представиха доказателства за това, че всички заразени с ебола пациенти са умрели от инжекции направени от сътрудници на Европейското регионално бюро ВОЗ и Международния Червен Кръст.

Съобщение от Гана

Разкрити са факти за насилствено ваксиниране на населението от западна Африка с неизвестни ваксини, след което при хората се появяват симптоми на Ебола. Въвеждането на американските военни в зоните с обявена карантина, фактически се явяват военно навлизане с цел да бъдат ваксинирани максимално бързо колкото се може повече местни жители, за да бъде обявен максимално твърд режим на карантина с пълен и абсолютен контрол от страна на военизираните парамедицински формирования на Запада. Освен напълно ясните причини в духа на новоколониализма (точно тези райони на Африка са най-богати на нефт, елмази и др. природни богатства) има като минимум още една: създаване на масова психоза в глобални мащаби с цел да бъдат принудени хората в целия свят да се ваксинират срещу изкуствено създадения вирус - убиец. И ваксинирането ще е съпроводено точно с това, с което искат да се сдобият задкулисните манипулатори – глобална пандемия. За да бъде осъществен контрол над регионите с пандемия, ще бъде въведен режим на особено опасна карантина с ограничаване правото на придвижване и прочее...

Пред очите ни се организира гигантска провокация-афера, която спокойно маже да се нарече "Испанка-2". И този път нейни жертви могат да станат не милиони, а милиарди...

Превод: Георги

Източник: Сайт "Наша Планета": http://nashaplaneta.su/blog/ehbola_gigantskaja_mistifikacija_s_globalnym_razmakhom/2014-10-18-51666#ixzz3GV9DcYSM
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/10/blog-post_18.html

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1059 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 20.10.2014 09:49
"Проекция на Небесата" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
 
1. Вие трябва да знаете за себе си ВСИЧКО, тъй като времето за избор или времето на Великия съд настъпва! Аз ви говоря така единствено заради това, защото встъпването на Богохората в Света на високите вибрации, и по-точно, Великото ЗАВРЪЩАНЕ на Боговете на Олимп, трябва да бъде подготвено дори и за вас, тези, които все още помнят себе си или ОСЪЗНАВАТ себе си Богове, защото Светът на Бъдещето, а за вас – на забравеното Бъдеще, рязко, и по-точно, КАРДИНАЛНО се различава от тези условия на Плътния план, в които вас са ви отправили (с вашето абсолютно съгласие) Небесата, за да докажат вечността на еволюцията!          

2. Аз на вас вече ви говорих, че вие съвсем не сте тези Същества или Същности, каквито вие сте станали по ВОЛЯТА на Небесата, и вашият произход няма нищо общо с Планетата и нейното информационно поле, и така както вече ви бях казал, вашите ритми СА (СЪМ) РИТМИ на Небесата, затова и вие, хората (Богохората), никога не сте се вписвали в представите на съвременната наука, която всячески се опитва да натика човечеството в нормите на еволюцията на Природата!     

3. Искам да ви кажа и нещо повече: вие нямата въобще никакво отношение към Планетата, тъй като вие не сте част от нейната Природа, а представлявате проекция на Небесата от дълбините на Великия Космос, която за защита от въздействието на Плътния план или от нискочестотните вибрации, има обвивка, или казано на ваш език – има защитен биологичен скафандър, осигуряващ ви вашето съществуване в природните условия на Планетата!             

4. Тук е нужно да ви кажа, че вие можете, засега по Моя ВОЛЯ, а малко по-късно и по собствено желание, да променяте своята проекция, приспособявайки я за съществуване в съвършено несъвместими с живота условия, такива каквито биха им се сторили на хората според човешките разбирания   

5. Повтарям: вие СТЕ (СЪМ) проекция на Небесата в Плътния план, където вие доказахте, че Великата ЕВОЛЮЦИЯ Е (СЪМ) (ИМА Я, съществува) и всяка една частичка (проекция) на Великия КОСМОС може да достигне условия, когато е възможно САМОУПРАВЛЕНИЕ, при които управлението преминава към частицата, която получава ПРАВО и достига до условия на такова ниво на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, при което самоуправлението предполага не само преместване (уточнявам: свободно преместване във Великия КОСМОС), но и така както е предречено (предопределено), възможност за СъТворчество с Великия Космически Разум при Творенето на Нови светове и Вселени!   

6. Затова, приемайки Моето обяснение за вашия път във Вечността, вие сте длъжни да разбирате, че КОСМОСЪТ, който вие сте видели и в който, така както на вас ви се струва, вие се намирате, съвсем не е това, тъй като проекцията от дълбините на Великия КОСМОС носи в себе си някакво обяснение, какво е това Велик Космически Разум!      

7. Повярвайте, всичко, което вие виждате, Е (СЪМ) също така, такава ПРОЕКЦИЯ на Великия Космически Разум и невидимия за сега за вас Свят съвсем не е такъв, тъй като вас не ви обкръжават планети, а ви обкръжава Велик РАЗУМ, приемащ в зависимост от обстоятелствата всякакви форми на проникновение в многообразието от проявления, въобще не на енергиите на Плътния план, а на информацията!

8. На вас понякога ви се отдава да разберете, че законите на Плътния план не действат ТАМ, където управлява ЛЮБОВТА, защото ЛЮБОВТА Е (СЪМ) Висша Хармония на Небесата, когато Великият Космически Разум и всички Негови частички (проекции) за сметка на своето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, и по-точно, за сметка на ВЕЧНОТО си усъвършенстване, достигат Велика Хармония във Велико ЕДИНСТВО!   

9. Човечеството за толкова дълъг срок на еволюция на Съ-Знанието си в условията на Голготи, замислени като Велик Изпит от Отец Луцифер, се е спряло в своето развитие и едва с петия си опит успя да докаже, че Плътният план с неговите съблазни е нищо, в сравнение с възможностите отново да се съедини с Великия Космически Разум и да влезе в този ритъм, който е бил предназначен за хората, като проекции на Единото ЦЯЛО!    

10. Днес вие, така както Аз ви казах, от петия си опит успяхте да преодолеете всички препятствия на Плътния план и да се втурнете към просторите на Небесата, доказвайки, че проекциите на Божественото Цяло могат сами да формират условия, при които проекциите на Цялото да станат ЦЯЛО!             

11. Повярвайте, не може да има МНОГООБРАЗИЕ в представите на проекциите на ЦЯЛОТО, тъй като това противоречи на физиката на Тънките Светове и противоречи на основите на Мирозданието! Проекциите на Цялото, а точно това и СА (СЪМ) хората в Планетарното Пространство, не могат да се различават от ЦЯЛОТО, затова и съществуващата История на човечеството, обясняваща неговия произход, изкривява Истината, тъй като човекът, не разбиращ смисъла и структурата на Мирозданието, никак не може да си обясни присъствието на Планетата на проекции на Висшия Космически Разум от дълбините на Единото ЦЯЛО!

12. Аз ви водя вас към разбирането на това, че Единението в Дух, за което ние говорим вече твърде дълго, Е (СЪМ) обективна реалност, отиваща дълбоко в Историята на Великия Космически Разум, решил веднъж да проведе Велик Експеримент и под наблюдението на Отец Луцифер да докаже, че проекцията на ЦЯЛОТО може да стане ЦЯЛО, преминавайки през всички етапи на УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО, разбирайки и ОСЪЗНАВАЙКИ, че Великият Космически Разум Е (СЪМ) ЦЯЛО и всичко, което Е (СЪМ) в Космоса, представлява части или частици на това ЕДИНО ЦЯЛО!

13. На вас, макар и неосъзнато, но все пак ви се отдаде да потвърдите, че Единението в Дух и Е (СЪМ) Велико Космическо ЦЯЛО и да разберете, че ЕДИНСТВОТО Е (СЪМ) състояние на Божествена Хармония на Небесата, което е Основа на МИРОЗДАНИЕТО или на целия Велик КОСМОС!          

14. Аз искам днес да ви подскажа, че ЕДИНЕНИЕТО Е (СЪМ) единственият път към Бога, към великото ЦЯЛО, и други пътища към ЦЯЛОТО няма, тъй като проекциите на ЦЯЛОТО във всички случай са длъжни да се съединят с ЦЯЛОТО, защото това Е (СЪМ) Истината, това Е (СЪМ) Единият Бог, защото така е устроено Мирозданието!    

15. Многообразието на представите на хората за ЦЯЛОТО (за Бога) е било посято в тях като Изпит за Мъдрост на Боговете, който хората е трябвало да преминат, доказвайки на себе си, чрез своето САМОусъвършенстване и чрез своя Промисъл, че те СА (СЪМ) единствено проекции на Единото ЦЯЛО и съединяването на проекциите в Едно ЦЯЛО Е (СЪМ) достигане до Великото ЕДИНСТВО на Цялото, или казано по вашему – достигане до Великото ЕДИНСТВО на Бога!           

16. Повярвайте, Светът не е толкова примитивен, така както им се струва на хората, и много представи на хората са пътища без изход за Единството в Бога! Вие ще може да видите своите грешки само тогава, когато придобиете ЕДИНСТВО на всички проекции в ЕДИН и в ЕДИНЕН Бог! На Небесата им се наложи да създават за всички проекции такива условия, при които ЕДИНЕНИЕТО в ДУХ да стане насъщна необходимост за съществуването ви, но хората си обясниха тази тяга към Единение, а и продължават да си я обясняват като тяга на хората в Плътния план за оживяването им в условията на Планетарното Пространство!                    

17. Но всичко въобще не е толкова просто и, повтарям, примитивно, и това че Хиперборейците-Руси успяха да достигнат до Единение, въпреки установената теория за еволюция (на животните) в Плътния план, Е (СЪМ) доказателство, че Единението в Дух Е (СЪМ) проявление на Велика ЛЮБОВ! Те доказаха, макар и самите те понякога да не разбираха това, че те са проекции на ЦЯЛОТО (на БОГ) в Плътния план и че Единението в ДУХ при многообразието на проявленията Е (СЪМ) единственият път към ЦЯЛОТО – към това Начало на Началата, което се нарича Висш Космически Разум! Вие ще разберете Моите ДУМИ само тогава, когато прекрачите в Света на ЦЯЛОТО, преминавайки пътя от проекция на ЦЯЛОТО до ЦЯЛОТО!  
             Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
15.10.2014

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1379
http://www.otkroveniya.info/tolk4/t4-15.10.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с МИСЪЛОБРАЗА. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 10:00 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.

Мисълобразът представлява 2 сфери стоящи една върху друга като вертикална осморка или вертикален знак за безкрайност (вечност) в математиката. Горната сфера – сфера на разума – е в бял цвят, долната сфера – Земята, е в лавандулов цвят. Сферите в мястото си на съприкосновение образуват точка – Слънце – и през тази точка преминават 4 лъча вертикално и хоризонтално, по цвят те са или бели или лавандулови! Девизът на символа – на мисълобраза е – „Ние във Вечността”!

Категория: Изкуство
Прочетен: 1097 Коментари: 0 Гласове: 1

РАЗГОВОР С ЛУЦИФЕР. Част XXXVIII (38).

 

 Оранжерията на Боговете.

 

Прието от СЕлена

 

        

 

         Има ли такива програми, които затварят достъпа на човека до неговите способности и къде се намират те?

         Многомерността е сложно за вас понятие! Дай да си поговорим за времевите линии! Представи си, че ти пишеш роман за своя живот! И описвайки следващата глава ти разбираш, че в предишната е нужно някои неща да се коригират! Например, ти в средата на книгата си решила да въведеш нов герой, но тогава е необходимо и в предишните глави да оставиш следи от пребиваването на този герой! И затова ти нанасяш корекции в предишните глави. Но това е все пак роман за твоя живот! Тоест ти бъдещата, сама променяш сценария на твоето минало!

 

         Аз нещо не разбирам! Ти ме водиш към това, че аз сама си поставям на себе си програми, прекратяващи достъпа ми до своите способности? Защо?

         За да откриете техните нови граници!

 

         Все едно, аз пак не разбирам. Получава се така, че всички хора са блокирали своите способности!

         Аз не говоря за всички хора, а за теб!

 

         Аз пък питам за всички. Има ли в хората програми, които блокират техните способности и от кого те са поставени?

         Това е вече много широк въпрос! Такива програми има множество! Във всяка структура има определена система за безопасност! Много от програмите охраняват вас, от самите вас! Когато ти изведнъж откриваш възможност да получаваш неограничено енергия, ти може просто да се взривиш, затова и има задържащи програми и системи! Когато ти не само получаваш енергия, но и започваш да я фокусираш, ти можеш да причиниш вреда на другите, затова и има и сдържащи програми и системи!

 

         Кой създава тези програми и кой решава, до колко е необходимо да ме задържа, да ме сдържа?     

         Това е доста сложно да бъде обяснено! Има нещо като среден праг! Например, ако ти превишаваш силно средните показатели според групата от хора, в която пребиваваш, то в този случай се запуска такава блокираща програма! Но това си е нещо такова, като мониторинг! Ако ти правиш това един път, то това се смята за единично изхвърляне! Ако това се случи три или повече пъти, теб вече като че ли те отбелязват като същност, различна от масата на другите и започват твоето индивидуално водене! Точно и затова и ние разговаряме с теб! Ти си прескочила средните показатели по определени параметри!

 

         Добре тогава, аз ще ти задам въпросът по друг начин! Има ли цивилизации или някого от йерархията на светлината или на тъмнината, който е внедрил в нас специални програми, задържащи развитието на човечеството? Ако има, кой е той и защо той е направил това?

         Аз ще ти отговоря! Но все пак на мен пак ми се иска да ти представя акцентите! Всичкото това, което се случва, всички вие го възприемате като насилие над себе си и в това е вашата най-голяма грешка! Освен това, вие по никакъв начин не можете да осъзнаете, че има само едно, всички вие – сте едно (единно цяло)! Тоест, този който ви е поставил на вас някакви блокиращи програми, това в най-прекия смисъл сте си самите вие! Другите вие! Тъй като разделянето Е (СЪМ) илюзия! Ако ти се занимаваш на тренажьора и тренираш една от групите мускули, а другата в това време не работи, ти нали няма да кажеш, че на тази група мускули и е поставена блокираща програма? Всичко това си си ти! И освен това, всяко едно препятствие е илюзорно! Всяко едно препятствие е единствено отличен урок за най-доброто ти развитие и затова трябва просто да се радвате на тези препятствия!

         Сега си представи игра, в която през цялото време на тази игра и се променят правилата, те се усложняват! Това и е същността на играта – да бъдеш готов за всякакви неочаквани изненади, нещо от рода на тренировка на реакциите! Ако днес шахматната фигура се движи във всяко направление, то утре тя ще се движи по буквата „Г” и т. н. Но за теб пак ще ти бъде необходимо да достигнеш до края на дъската! Разбираш ли? Вие ще трябва да престанете да си търсите виновни, а да възприемете всичко като Божествена игра и ако на вас ви се предлагат нови условия на играта, то това означава, че вие изцяло можете да се справите с това, иначе вие не бихте попаднали в тази игра!

         Затова и предвиждайки твоите въпроси за тези, които са поставили блокиращите програми, аз искам да предотвратя твоето възмущение по този повод! Ако партньорът ти в играта на тенис е доста по добър (по- силен) от теб и може да забива топките в недостъпни за теб области и се движи по-бързо от теб, нима той е зломислещо същество? Той ти е просто партньор в играта и благодарение на него ти можеш да се обучиш да играеш с него наравно!

 

         Добре, разбрах! Но ти искаш да кажеш, че тези, които са поставили тези програми, блокиращи способностите на човека, са се водили не от собствените си цели, а от желанието си да помогнат?

         Точно така! Ти все още продължаваш да възприемаш всичко в дуалния спектър! Ти постоянно търсиш виновни! А виновни няма! Всички ние – сме едно! И краката не са виновни за това, че са по-силни от ръцете! Тези, които са поставяли своите програми в теб са преследвали различни цели, в точа число и да помогнат, и да ви изучат и да ви защитят от самите вас!

 

         Все пак обаче, ми се иска да изясня! Причастна ли е към това ангелската йерархия?

          Ако ти имаш предвид мен, то тогава не, аз съм заинтересован във вашето пълно развитие! Ако ти имаш предвид моите, така да се каже, колеги от лагера на светлината, то тогава отговорът е да, те са участвали в това! Но разбери, ако розетката (мрежата) с високо напрежение има силна защита, то ти нали няма да възприемаш това като блокираща програма наложена ви от някого си? Вас се опитват да ви опазят!

 

         Но от какво толкова да ни опазят? Ако няма смърт, от какво толкова трябва да се опасяваме?

         Всичко не е толкова просто! Ако енергията не бъде управлявана правилно, то тогава би могъл да бъде нарушен баланса на Вселената! Това разбира се не е чак толкова погубващо, но за корекцията тогава ще е необходимо време, а и може така да се получи, че не всичко да бъде точно възстановено! Представи си високочувствителен сложен прибор,  който си го ударила с чука и той се е разпаднал на прах! Може ли това да бъде възстановено? По лесно ще бъде да бъде построен нов! Ти и всички вие все още нямате представа за силите, които на вас ви предстои да усвоите! Най-малкото, което би могла да направи тази сила – това е така както тенисните топки, да можете да премествате планетите по небосвода!

         Сега си представи киселина, която разлага всичко! В какво може тя да се съхранява или да се превозва, ако тя разяжда всичко? Може единствено да се създадат милиони блокиращи обеми с многочислени стени и да се чака, докато киселината разяжда един обем, след това следващия и т. н. за да се спечели време! Разбираш ли? Така е и в случая с вас! Вие сте надарени с неограничени възможности, но вашето съзнание все още спи! Нещо като човек с огромна сила, които не притежава ум и внимателност и може да нахвърля планините!

 

         Значи на нас са ни поставени блокиращи програми заради това, за да не можем ние да унищожим своята част от мирозданието? А къде се намират тези програми?

         Във вашия мозък и във вашите ДНК! И това, че вие използвате сега 5-6% от вашия мозък, точно това и е именно този ефект на киселината! Когато вие успеете сами да отворите своите прегради, то вие тогава ще започнете да притежавате цялата мощност на Бога!

 

         Добре тогава, ето ти един друг въпрос! Има информация, че някои цивилизации или представители на йерархията на Ангелите са внедрили в нас вируси за да могат да ни управляват! Това така ли е или не е така?

         Аз се опитвам през цялото време да те отведа теб от дуалното възприятие! Ако възприемем всичко от позицията на дуалността на тримерния свят с който вие сте свикнали, то някой е създал вирус, който е притъпил вашето съзнание заради това, за да удовлетвори своята жажда за власт и за да може да ви управлява! Сега нека да се издигнем малко по-високо във възприятията си! Когато ти даваш успокоително на възбуденото дете, ти него управляваш ли го? Да, естетсвено и безусловно! Но ти се опитваш да помогнеш! Ви виждаш, че със своята възбуда то може да нанесе вреда на себе си и на обкръжаващите го деца и му даваш това лекарство!

 

         Да, но вирусите не само блокират, от тях и се разболяват!

         От вирус до вирус има разлика! Има различни вирусни програми за съзнанието! И болшинството от тях са тренажьори за устойчивост към промените на външната среда!

 

         Но кой ги създава тези тренажьори? Тоест, съществуват някакви същности, които следят, така да се каже, за степента на възбуждане на човечеството и в случай на заскаляване (излизане от скалата на уреда за измерване) произвеждат и внедряват сдържащи вируси?

         Спомни си устройството на своето тяло! Когато в тялото ти попада вирус или някаква инфекция, то червените ти кръвни телца се устремяват към нея точно заради това, за да победят болестта! Ти не можеш да изолираш себе си и човечеството от външната среда! Всяко взаимодействие може да породи волно или неволно внедряване от вън! Затова и съществуват сигнални системи! Все едно, че има два отбора „червени” и „ сини” и това е играта! Днес „червените” нападат, а „сините” се защитават! Утре всичко е обратно! Общата цел – е да се повиши устойчивостта на системата и да се изучат нейните възможности!

 

         Добре де, но какво общо има тук, блокирането на възможностите?

           Това е защото единият от способите за нападение – това е блокирането на възможностите! Да предположим, че отборът на „червените” е изобретил предавател на излъчване, блокиращо възможностите на другия отбор! Но, когато играта свърши, то „синият” отбор с възторг ще помоли „червеният” отбор да сподели с тях това прекрасно изобретение и да им подскаже, как би могло да се противопоставят на това изобретение! Това е игра на съобразителност, на бързина на реакцията, на оживяване, на победа в която няма победители, защото в крайна сметка победители са всички, дотолкова доколкото всеки единствено служи като треньор на другия! Затова и за да се развивате продуктивно е необходимо не да се преценя (да се оценя) ходът на другият отбор, а да се търси способ, начин тя да бъде надиграна!

 

         Добре, съгласих се! Но как човекът да преодолее тези програми?

         Има само един единствен начин – повишаване на осъзнаването! Виж, представи си сега себе си за миг, че ти си Абсолюта, който е решил да раздели себе си на части! Все едно както и в примера с киселината, той разбира, че за да могат тези части да не нанесат вреда сами на себе си и една на друга, като начинаещи богове, е необходимо това чудо-киселина да бъде заключена зад милиони съдове и там да бъдат поставени защитни системи така, че всяка част постепенно нараствайки своето осъзнаване като Бог, да може да разтваря съд след съд (стена след стена) по този начин, усвоявайки (осъзнавайки, разбирайки) постепенно своята мощ! Или така както е в някоя увлекателна игра, когато ти търсиш в стаята ключа, намираш го и отваряйки вратата попадаш в следващата стая, която е с доста по-голям обем, но и в нея е необходимо също така да се намери ключ, и така до безкрай докато ти не излезеш на свобода!

 

         Съдейки по това, че на нас ни предстои да отворим (да открием) 13 тела, а те, така както ти казваш, са безкрайно количество, то може би могат да се оценят (преценят) мащабите на мощта на Абсолюта?

         То това даже не можеш дори и да си го представиш! Дори и сравняването на мощността на песъчинката с вселената не ти дава представа за тази мощ!

 

         Значи има такива програми или обвивки, които задържат нашата божествена мощ, но ние можем да ги снемем в това въплъщение или сега! Какво трябва да направим?

         Разбираш ли, това са си достатъчно сложно програми. Представи си лабиринт, по който пътешества светлината!пътешествайки по лабиринта светлината се структурира, пренасочва, ориентира се, отразява се и така нататък! А ти сега ме питаш, как да строша (да разруша) лабиринта? Остави на цялата своя светлина свободно да си струи, и тя ще преодолее лабиринта! Помниш ли притчата за игленото ухо? Свободната светлина много лесно ще проникне ( ще премине) през игленото ухо – в това е смисъла! А ако вие установявате себе си с неверието, поставяте си блокировки на съмнението, то тогава вие няма как да преминете през игленото ухо за един миг на мигане на окото, а твърде дълго ще блуждаете по лабиринта!

         Да се преодолее програмата може единствено преминавайки през всички нейни нива последователно, а вие се стремите да разбиете програмата и да преминете транзит, колкото се може по-бързо! И точно поради това в много от вас, които са вече на пътя на трансформацията на своите енергийни тела, възникват проблеми, и вас ви отделят от играта, като прегорели (изгорели) лампички! Много от йогите и трансформаторите на съзнание заболяват от рак, като следствие от неправилното управление на отворената енергия, която изгаря техните физически тела! Просто бъдете светлина, бъдете поток от осъзната енергия, насочвайте своите движения осъзнато, различавайте (внимавайте за) своите енергийни промени! Лабиринтът е така устроен, че ако светлината попадне в него, то рано или късно той ще намери изход в друга реалност!

 

         Значи ти ни предлагаш да вземем, па да се отпуснем и нищо да не правим?

         Ето това е – именно да разпуснете! Та вие сте Светлина на Бога, енергия на Бог! А за енергията на Бога прегради няма! Рано или късно всички съдове сдържащи мощта на Бога ще се разпаднат и вие ще бъдете свободни! А до тогава, защо вие да не се наслаждавате на процеса?

 

         Тогава как ти ще коментираш информацията за това, че храненето с жива храна блокира вирусите, които се внедряват в нашето съзнание! Това така ли е?

         Да, защото природата прекрасно се е научила да се справя с различните вируси! Тя не се оплаква от това, че някой си препятства нейното развитие, а използва тази възможност за по нататъшното си развитие и усъвършенстване! Когато ти ядеш жива храна, то ти на практика приемаш в себе си лекарство от вируси, тоест все едно ти като че ли копираш на своя компютър защитни програми, които е създала природата! Но вие ще трябва да разберете, че самите вие трябва да изработите в себе си същите такива защитни програми!

 

         Има още и информация че някакви сили, за да могат някак си да управляват човечеството генерират електромагнитни излъчвания с определен спектър, които някак си задържат и объркват хората, и по този начин те ги управляват?

         Спомни си примера с детенцето! Ако ти ми дадеш успокоително или му разкажеш приказка, или му попееш люлчина песен (песен за приспиване), ти побъркваш (объркваш) ли го? А възбуденото дете, силите на което са на привършване и на него определено му трябва отдих, а пък то иска да си продължи играта! Пораснете, станете възрастни и много неща ще ви се открият (отворят)!

 

         При теб се получава направо идеалистична картина: сиви, анунаки и висши йерархии просто бавят (не в смисъл забавят – а в смисъл отглеждат, като мъничко детенце) човечеството! Това някак си ми е много трудно да го повярвам?

         Вие представлявате интерес за много от същностите на мирозданието! Вие – сте необикновени играчи! Вие сте отбор о уникуми, в който никой не знае, какво точно да очаква от вас! Във вас е вложено всичко най-добро и създателите ви сега очакват резултати, които никой не може да си ги представи! Затова и всички, които участват в експеримента се отнасят към вас по различен начин, но за всички – вие сте безценна възможност да получат уникални дарове по пътя на изследване на вашите възможности! И ако много от тях при изследването ви използват свои методи на изследване, то това съвсем не означава че това е тяхна злобност или злонамереност!

 

         Значи ние сме им нещо като опитни зайчета?

         Вие сте огромна гордост, нещо като оранжерия за богове, където се отглеждат невиждани цветя! Помниш ли, аз намерих в твоята глава подобен сюжет, от прочетен някога си роман! В космоса намерили човешки яйцеклетки в контейнер, отворили го и яйцеклетките започнали да се развиват и се родили дечица. Само че тези, които намерили яйцеклетките не знаели какво да очакват от тези чуда-дечица! Дали велики разрушения или велики чудеса! А пък и самите дечица не знаят, тъй като те не си спомнят своята цел, а ще си я спомнят единствено в точно определения час!

 

         Да, това са братя Стругацки! Бръмбар в мравуняка!

         Ето това, вие сте такива бръмбари! Затова и вас ви изучават от всички страни! Има цели категории и отбори, разделени по функции, всеки един от които наблюдава вашето развитие! И ангелски структури, и учителски системи, и обединения от цивилизации!

 

         На мен нещо започва да ми се струва, че ти май през цялото време ни превъзнасяш нас и ни издигаш на някакъв пиедестал, така че ние като нищо можем да се възгордеем от своята роля!

         Абе засега няма с какво чак пък толкова да се гордеете, та вие едва сега започвате да се събуждате! Трудно е да осъзнаете това величие, което ви дава на вас Абсолюта и да се справите с тази си роля! Но аз вярвам във вас!

 

         С какво, да кажем, ние се отличаваме от теб? Та нали и ти си също така част от Абсолюта?

         По свойствата! Във вас са въведени (на вас са ви предоставени) и са съединени много свойства, които в мен ги няма и които аз бих могъл да изуча единствено чрез вас!

 

         Получава се така, че ние наистина все пак не трябва нищо да правим, а всичко ще си дойде само! Никой така и не може да даде никакви конкретни препоръки или насоки?

         Самият аз не съм привърженик на резки изменения, те нарушават равновесието! Освен това времето няма никакво значение! Вие за къде толкова сте се разбързали през цялото време? Вие – сте вечни същества! В крайна сметка вие постоянно се движите! Това, че дори и ние с теб усвояваме нови знания също придвижва (издига) и теб, и другите, снемайки блокировките на забраните и рамките на ограниченията които има във вас! За да може реката свободно да си тече трябва да бъдат премахнати всички стени и препятствия! Тогава и тя придобива сила! А сега ненужни водовъртежи на водата около изкуствените препятствия на вашата същност поглъщат вашата енергия, която вие може да използвате за опознаване на света! Затова и се учете, занапред ви очакват още много интересни неща!

        

 

СЕлена

         12.10.2014 г.

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/38-1

Авторски превод от руски: Иван Иванов
Забележка от преводача: Въпросите на СЕлена (провеждаща разговорите) са с почернен шрифт с наклон, с отстъп в началото на реда!

Отговорите на Луцифер – са с нормален шрифт – абзаците започват с отстъп в началото на реда!         

     image


Категория: Изкуство
Прочетен: 1200 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 15.10.2014 09:36

СаЛуСа
10 октомври 2014 г.

Ние, както винаги, следим отблизо напредъка ви и се радваме да отбележим, че толкова много от вас сте напълно ангажирани в подготовката си за продължаващото повишаване на вибрациите, което ви води в по-висшите нива. Както ви информирахме преди, понеже вие покачвате вибрациите си до степен, която ще ви отведе напред до точката на Издигане в следващото ниво, това няма нужда да се разглежда като отделно събитие. Вие се носите с повишаванията на вибрациите и бавно, но сигурно създавате кристаловидно тяло с всички предимства, които вървят с него. Вие ще се извисите чрез собствените си усилия и решимост да донесете хармония и баланс на себе си. Определено не всяка душа е в състояние да постигне такова ниво, но всички накрая ще открият идеалното си и съвършено ниво. Вече много от вас контролират напълно това, което се случва, що се отнася до вас. Ние ви насърчаваме да поддържате пълен фокус върху целта си в такова важно време и да не свързвате енергията си с нищо, което е от по-ниска вибрация.

Винаги има риск да бъдете въвлечени в делата на други хора, в което няма нищо лошо, ако се поддържате центрирани по всяко време. Може да сте миротворец, без да се ангажирате лично с проблемите на другите хора. Все пак може да бъдете лечител, ако желаете това, но не забравяйте да затваряте аурата си в края на сеанса. Сигурно е, че се нуждаете от малко напомняне на тези предпазни мерки, но има нужда да се напълно наясно с всеки риск за себе си. Самолечението ще продължи, но с течение на времето това ще става все по-малко необходимо. Ще откриете, че тялото ви ще се „подмлади” с хода на времето и наистина ние знаем, че някои от вас вече усещат, че телата им стават по-балансирани, независимо от възрастта ви. И така, виждате, че навлизате в период на забележими промени, които също ще повлияят на души, които иначе не знаят за тях. В крайна сметка всички души ще открият правилното ниво, което е необходимо за тях, за да продължат да напредват и да еволюират.

За много души този цикъл ще види края на нуждата им да изпитват в по-ниските вибрации. След като веднъж уроците са научени, вие продължавате в по-висше ниво и така продължавате да еволюирате, където напредъкът ви отвежда още по-високо в Реалностите на Светлината. В момента вие сте само малка точица Светлина, но тя бързо се разраства, тъй като вие се придвижвате все по-нагоре. В крайна сметка ще станете огромно Същество от Светлина, но засега е достатъчно да се каже, че вие започнахте това пътуване. Междувременно може да очаквате с нетърпение вълнуващо време, което ще ви даде всички видове интересни опити. Вероятно ще намерите перспективата да срещнете Космическото си семейство за най-вълнуваща и за възможност да се върнете на планетата си-дом. Има толкова много неща да изследвате и голямо разнообразие от мисии, които може да поемете. Бъдещето ви ще е такова, каквото изберете и ще е да разпространявате Светлината на длъж и шир.

Някои хора на Земята до известна степен са любопитни относно целта на съществуването си на нея и се интересуват от живота като цяло, но намират за трудно да разберат на кои източници на знание да повярват. Като цяло бихме казали просто да следвате интуицията си, тъй като тя ще ви води нежно напред, за да откриете подходящ източник на информация. Определено може да сте претоварени от истината и има смисъл постепенно да я поемате на ниво, което е приемливо за вас. Също така имайте предвид, че след като станете възприемчиви за приемане на информация, ще получавате още повече от нея. Всички вие имате Водачи и Помощници, които ще ”организират” събитията, за да срещате правилните хора и да имате светли опити. Всички тези неща се провеждат с ваше знание и съгласие, въпреки че може да нямате буден спомен за това. Вие никога не сте оставени сами и безпомощни и дори онези души, които тънат в мрака, имат на разположение помощ след като отговорят на Светлината.

Понякога в дълбините на депресията може да се чувствате сякаш нямате и един приятел на света, но все пак помощта винаги е само на мисъл разстояние. В тези емоционални състояния вие сте много трудно достъпни, но сте заливани от Любов, която в крайна сметка ще ви извиси. Може да се питате защо е позволено да изпитате такава карма и отговорът е „заради опита”, който да позволи израстване на душата ви. Именно такива обстоятелства и уроците за научаване допринасят за бърз растеж, което позволява повече Светлина да бъде привлечена към вас. Бихте казали, че Земята е трудно място и това като цяло е вярно, но тук също е и мястото, където учите уроците си най-бързо.

Ние наблюдаваме Земята и виждаме души на различни степени на еволюция и как те се смесват и работят едни с други. Понякога това води до жестоки действия, тъй като те са склонни да бъдат обидчиви и егоистични. Те са наблюдавани от по-напреднали души, които все пак могат да учат уроците си чрез тях, без да се намесват. Цялото взаимодействие между различните групи Същества е част от опита, който ви позволява да еволюирате. Кармата може да е изключително сложна, но бъдете сигурни, че работи перфектно, за да могат всички души, които са включени, да се възползват от нея. Всъщност бихте се изненадали, ако знаехте колко много внимание бе отделяно на кармичните проблеми, за да се гарантира, че всички замесени души могат да се възползват от нея. Без съмнение ще се почувствате по-добре да научите, че след като сте се издигнали над третото измерение, ефективно ще сте изчистили кармата си.

Тъй като очите ви са отворени за истината за вашето същество, още повече въпроси възникват с разширяването на съзнанието ви и винаги има по-знаещи Същества около вас, за да ви дадат отговорите. Дори сега, ако може да преминете в състояние на медитация и да изчистите ума си, за да може да приемате, можете да комуникирате с по-Висшите Същества. Кажете им от каква информация се нуждаете и може да получите незабавен отговор или пък той може да дойде по-късно по време, когато не го очаквате.

Аз Съм СаЛуСа от Сириус и винаги се радвам да работя с Майкъл за вашето просвещение. Нека Любовта и Светлината винаги да са с вас.
Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод:Tauno
www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/10/10-2014.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1198 Коментари: 0 Гласове: 1
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3179039
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Октомври, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031