Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3179037 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Май, 2012 г.
 22.05.12
В НАВЕЧЕРИЕТО из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Обстановката в страната и в обкръжаващото Пространство все повече се нажежава и се нажежава, и съвсем напразно съвременните мъко-аналитици от властта предричат постепенно снижаване на това нажежаване на страстите, което противоречи на Моя Сценарий, съгласно който човешката регулярност ( власт) трябва най-накрая да отстъпи място на Божествената регулярност или на ВЛАСТТА НА БОГА на Земята !

2. Нищо и никога вече няма да се успокои до тогава, докато Аз, вашият Творец, не разбудя Съ-Знанието на хората и не ги подготвя към САМОадаптацията им към Новите условия на Проявения план !

3. Приближава се епохата на Висша СПРАВЕДЛИВОСТ, която при старото Съ-Знание на Духовно робство не е могла да настъпи заради неспособността на хората да разберат и да приемат Новия Свят !

4. При това под думите „ Нов Свят ” Аз разбирам не само новите ( за хората ) по-високи вибрации ( енергии) от Космоса, но и новото, разкрепостено Съ-Знание на хората, осъзнали себе си като СъТворци, способни в СЪНАСТРОЙКА с Твореца, не само да творят Новото Божествено Пространство, но и това което е най-важно, да творят себе си като фрактално подобие на ПървоТвореца !

5. Разберете, това не са просто думи, пък били те и на Бога, а изключително дълъг и труден промисъл на Духовно пробуждане на „ малкия ” човек и Духовно прозрение на тези хора, които вече са приели върху себе си МИСИЯТА на СъТворец, тоест МИСИЯТА на Духовни първопроходци на човечеството в Новите Светове, но и най-важното, в НОВАТА РЕЛИГИЯ – РЕЛИГИЯТА НА ЕДИНИЯ ПЪРВОТВОРЕЦ !

6. Замислете се, дори и в думите на МОЛИТВАТА, която Аз дадох на хората в далечната 2004 година има думи: „…приемам Твоята ВЯРА, Тя е моят път…”; сега вече е настъпило време за приемане от хората ( от човечеството) и преди всичко от Народа на Русия на Новата – вече Моя – РЕЛИГИЯ на Единия Бог!

7. Тази РЕЛИГИЯ на Бога, която трябва най-накрая да обедини всички народи в Единна цивилизация, която ще трябва да състави основата на ШЕСТАТА раса и да положи началото на еволюция на човека СъТворец !

8. Така е, Квантовият преход вече върви по Планетата и човек да не обърне внимание на този исторически процес е просто невъзможно ! Това особено силно го усещат хората на ВЯРАТА, на които им идва осъзнаването на началото на Великите промени, при това най-напред в Съ-Знанието на хората, до скоро все още дремещи под музиката на Мамона !

9. И нека да Ми възразяват хората, на които им се струва, че вече отдавна са свързали своя живот с Бога, наричайки себе си вярващи в църквата хора, и все пак Аз съм длъжен да им кажа, че САМИЯТ АЗ, ПЪРВОТВОРЕЦЪТ не виждам в техните дела Божий промисъл, тъй като в несъпротивата на злото няма никакъв смисъл !

10. Няма никакъв смисъл и в това, че подчинявайки се на човешката власт, и не е важно на кой от клоновете на тази власт, без сами дори да разбират това, хората се изправят против ВОЛЯТА на Бога да променят своя вътрешен свят !

11. А това означава – против ВОЛЯТА на Бога, насочена към формиране на Съ-Знание на Новия СВОБОДЕН по Дух човек, осъзнаващ себе си като частица от ПървоТвореца и прилагащ върху себе си промисъла на СъТворец !

12. Аз разбирам, че приемането от хората на Моята Нова религия е свързано с изкореняването на старите, отживели представи за Мен, и най-важното, за самия човек, за историята сътворена от човека и за тези задачи, които Аз съм поставял пред човека в периода на неговия дълъг, и по-точно ВЕЧЕН живот в много степенното Пространство.

13. Настъпва време, когато всеки човек ще трябва да приложи към себе си многостепенността на Пространството и да осъзнае, че човекът, така както и САМИЯТ ПЪРВОТВОРЕЦ, е многостепенно мислещ и творящ Пространството, заключен в енергобиологична обвивка, и тази обвивка може да бъде много лесно променена или преобразена в зависимост от условията на Проявения план !

14. Аз многократно вече ви говорих и по-точно, предупреждавах хората, че Проявеният план се променя вече ден след ден и това преображение на честотните (енергийните) характеристики на Пространството за хората ще става все по-забележимо, и в навечерието на рязката промяна или прехода на другите вибрации всичко ще стане пределно ясно, че миналото, колкото и добро или лошо да е било то, никога повече няма да се върне !

15. Ето защо упоритите хора, и по-точно, хората на НЕВЕРИЕТО, Аз многократно ги предупреждавах за това, те да не се държат за миналото, тъй като наистина е минало, с което не е необходимо да затормозяват своята памет, единственото нещо, което трябва да се запази, то това са само родовите корени, без обаче да ги свързват с преображението на Проявения план !

16. Аз се боя обаче, че дори и тази родова памет по никакъв начин няма да помогне на хората при адаптацията им към Новите вибрации на Космоса, защото подобен Квантов преход, имащ място от преди 26 000 години, едва ли някой от предците все пак ще помни или дори ще знае нещо за него!

17. В предишните поколения подобен опит за трансмутация на Пространството и на биологичната обвивка едновременно никога не е имало !

18. Но „ буреносните облаци ” на предстоящата ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството ( и човека) настойчиво предупреждават хората, че времето „ Х ” е вече съвсем близо, и Русия е встъпила в периода или времето на ПРЕОБРАЖЕНИЕ !

19. Това вече се отразява върху промяната на вътрешния климат на междуличностните отношения, които на фона на природните катаклизми, би трябвало да подтикнат Русия към толкова дългоочакваната от човечеството крачка в Новия Свят – или както Аз вече ви говорих, в Новата религия, за нея самата и за цялото човечество !

20. От тази крачка вече няма как да се отстъпи, затова и кипящите улици – са не само резултат от измамата, при това на поредната и толкова безсъвестна измама, на ИЗБРАНИЯ ОТ Мен НАРОД, но са резултат и на Духовното прозрение, способно да стане ( при Моето проявление) тази ОСНОВА, или този СТЪЛБ, около който ще се събират хората, способни да мислят и да променят Пространството

21. Това Духовно ПРОБУЖДАНЕ е за целия свят ПЪРВИЯТ сигнал за изграждането вътре в Народа на тази СЪБОРНОСТ, на това ОСЪЗНАВАНЕ на своята СИЛА на ДУХА, която разделя хората на хора на ВЯРАТА и НЕВЕРИЕТО, или на воини на СВЕТЛИНАТА и на воини на Тъмнината !

22. Аз многократно предупреждавах всички хора ( и едните и другите) за това, че този път ПОБЕДАТА ще бъде със сигурност за воините на СВЕТЛИНАТА, и от тази си безизходност Тъмнината ще премине в последната си атака върху всеки човек, който дори само си е помислил да свърже своята съдба с ПървоТвореца или е премерил върху себе си доспехите на воин на СВЕТЛИНАТА !

23. Затова вие не трябва да се учудвате, че вашето обкръжение, включвайки и най-близките ви хора, изведнъж ще проявят открито неприемане, а може би дори и вражда към вас и вашите възгледи за Пространството, в което за вас няма нищо по-важно от Божествената СВЕТЛИНА !

24. Пространството е в НАВЕЧЕРИЕТО на исторически събития със завършването на които вече няма да има Тъма, победена от СВЕТЛИНАТА и ПЪРВОЛЮБОВТА на хората, приели върху себе си ПРОМИСЪЛА на СъТворци, което означава, че те са приели върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за Новата, вече Божествена регулярност на Планетата Земя !

25. Искам да попитам хората, кой от тях ще бъде против Висшата СПРАВЕДЛИВОСТ, кой от тях ще е против това, в света най-накрая да се установи диктат на ПървоЛюбовта, защото единствено в Любовта към Бога и към обкръжаващото ни Пространство може у хората да се прояви ДАРЪТ на Творчеството, а в СЪНАСТРОЙКА с Мен – и ДУХ НА СЪТВОРЧЕСТВО, явяващ се предтеча на Духовното ЕДИНЕНИЕ на хората по между им !

26. Всичко това е най-близкото бъдеще, което във всички случаи трябва да настъпи, а предпоставките за разбирането на това историческо СЪБИТИЕ Аз много лесно ще ги осигуря, и тази Моя ТРЕВОГА ( бия тревога) за едни ще звучи като камбана на НАДЕЖДАТА, а за други – като РЕКВИЕМ по напразно загубените години в Проявения план !

27. „ Буреносните облаци ” на Преображението на стария свят вече дотолкова са се сгъстили, че у хората е възможно да се появи чувството на животински страх !

28. Това означава, че е останало чувството на пълно НЕВЕРИЕ, което говори за това, че Съ-Знанието на тези хора така и не се е пречистило от скверността на Духовното робство, а СВОБОДАТА НА ДУХА все още не е станала първооснова на Вечния живот за всички частици на Творящото Начало на Началата !

29. До навечерието на „ бурята ” има още няколко минути време да се помисли за смисъла на живот без Бога в Душата, но това не означава, че е нужно веднага да се застане под „ свода ” на тази или онази конфесия, защото това бягане назад, това бягане от Бога, който толкова упорито зове хората със Себе си в бъдещето – това е ЕДИНСТВЕНИЯТ път към Храма на вашата Душа !

30. Запомнете, че и в НАВЕЧЕРИЕТО за хората все още има възможност да си помислят малко за смисъла или целта на живота, но днес – това е последната пауза преди пика на Квантовия преход, променящ Пространството до неузнаваемост и откриващ пътя към Новата религия на Единия Бог за всички Народи на Планетата Земя !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1006
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-22.05.12.html
http://otkrovenia.bg/2012/05/23/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-22-05-2012-%D0%B3-%D0%B2-%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B5/
    26.05.2012
" Въпроси за Духовните практики " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Повярвайте Ми, за Мен сега няма нищо по-важно от свободното обсъждане не толкова на Моите диктовки или послания, колкото на тези въпроси, които Аз поставих пред Народа на Русия, затова в тези исторически дни не трябва да се отвличате по незначителните въпроси, дори и те днес да не ви се струват толкова незначителни.

2. Какво може днес да бъде по-важно за бъдещето не само на Русия, но и за цялото човечество, от единението въпреки всички нападки на Тъмните сили от всякакъв мащаб ? Това е преди всичко Духовното ЕДИНЕНИЕ на тези хора, които осъзнато са приели върху себе си КРЪСТА на Спасители и сега вече не допускат в мислите си свой промисъл без СЪНАСТРОЙКА с Твореца !

3. И в този доста сложен период за хората въобще няма време за обучение в Духовни практики, които на свой ред изискват съответната настройка и постоянна медитация, затова много ви моля да бъдете пределно внимателни към самите себе си, към своя вътрешен „ Аз ”, а всичко останало сега вече ще го осигурявам АЗ САМ, вашият Творец !

4. Сега не е време за Духовни практики, при това и още защото всяка една от тях е плод на многогодишна работа на Учители, които вече отдавна са си отишли в СВОЯТА практика ! Аз специално не употребявам думата „ школа ”, защото в голямото си свое мнозинство Духовните практики представляват сами по себе си симбиоз от гордостта ( „ величието ” ) и набор от Духовни инструменти, граничещи със сектанство, а и точно поради това, нямащи нищо общо със Словата на Твореца !

5. Хората трябва да разбират, че в този социум всичко е устроено така, че времето не само лекува, но и изкривява (разболява ), и това като правило води до деградация на Духовните школи, в които тези, така наречени учители, опивайки се от собствената си власт над Съ-Знанието на хората, и естествено от собствената си гордост, за годините си на преподаване дотолкова се изместват от изходното учение, че от всички духовни школи остава само едното им име!

6. Днес за СъТворците или просто, за хората на Вярата, въобще няма време за изучаване не само на псевдопрактики, но и дори и на най-истински Духовни практики, които не са се отделили от Моя Промисъл !

7. Сега вече АЗ САМ, именно АЗ САМ започвам да водя Духовните практики чрез Откровенията, доближавайки все по-близко и по-близко хората до живия промисъл, който е вътре в човека, и по-точно, в сърдечната чакра, и създава състояние на възвишеност и повишаване на чувствителността чрез Любов към цялото обкръжаващо Пространство !

8. Запомнете, че всичко обкръжаващо сега хората е резултат от Моя ПРОМИСЪЛ, и има обстоятелства, които трябва да накарат човека да се спре за миг и да вдъхне от въздуха на ПЪРВОЛЮБОВТА на Висшите вибрации на Великия Космос, по-важно от което за човека на бъдещето, просто няма какво да има !

9. На хората сега не им е до изморителни практики, дори и за това, че всяка Моя секунда в Проявения план за хората е стотици години живот и да се губят безсмислено тези мигове за напразни разговори – е просто непозволен разкош !

10. Аз разбирам, че у хората са се натрупали проблеми, обосновани от неправилния им живот, и по-точно от отсъствието на неговия смисъл, и най-вече – от отсъствието на Хармония между промисъла на човека и Промисъла на Твореца !

11. А това вече си е истинска трагедия не само на равнището на Съ-Знание на човека, но и на Моето Равнище, тъй като ако от инкарнация към инкарнация човекът преминава своя живот в грях и похот, то той въобще не еволюира, а това означава, че неговото Съ-Знание продължава да дреме и този човек никога няма да може да стане СъТворец, и за него няма място на Планетата Земя !

12. Всичко все още предстои, но Аз мога още днес да ви кажа, че ставащата в момента трансмутация на човешкото Съ-Знание и естествено на неговата обвивка, представлява действително един твърде сложен изпит за тези, които напразно губят скъпоценните мигове в Проявения план за занимания с Духовни практики !

13. За хората е много по-важно да разберат и да видят многостепенността на Пространството, тъй като единият от проблемите на човечеството се състои в това, че хората твърде слабо разбират и си представят многообразието на Проявения план дори и на собствената си Планета !

14. Аз вече отдавна говорих на хората, че те не са единствената цивилизация на Планетата Земя и че освен хората на нея, и по-точно – в нея, има и други цивилизации и други форми на проявление на Висшия Разум, успешно адаптирали се към условията на проявление в Астралния и Плътен планове.

15. Запомнете: няма приказки ( народни приказки ), а има истинска история ! Поради съвсем различната подготовка на хората обаче, те независимо от това, трябва да осъзнават, че дори и при наличието на свръхкомпютри, когато има реална възможност да се разшифроват древните сказания, многообразието от форми на проявление на Твореца все още дълго ще удивява съвременния човек.

16. А и самите хора са съвсем различни и представляват съвкупност от различни неземни цивилизации, нещо повече, и самото Пространство на свой ред, се състои от многообразие (нива) на енергии и информации, затова хората не бива да се учудват на това, че някой от тях добре вижда и се ориентира в многостепенността на Пространството !

17. Подгответе се за това, че цялото това многообразие и многостепенност неочаквано ще се открие пред вас с парад на формите на проявление на Висшия Разум, но тази многостепенна картина на Света на Разума ще бъде открита единствено на хората, за които смисълът на живота им се явява САМОусъвършенстването, а не Мамона и похотта !

18. Всички Мои Духовни практики, тоест диалогът Ми със Съ-Знанието на човека е и подготовка за човека към информационния взрив, когато при неверието може да се получи изкривяване на Съ-Знанието до такава степен, че връщане към адекватно възприемане на Пространството може и да бъде невъзможно.

19. Сега е важна вътрешната настройка или промисъла за вътрешно Боготърсене и достигане до СЪНАСТРОЙКА с ПървоТвореца, а точно това е и най-добрата Духовна практика, защото тя става дълбоко навътре в човека и между човека и ПървоТвореца !

20. Затова повтарям: всички човешки Духовни практики не са толкова важни, днес за човек е много по-важно да види, че чрез старанието на хората, чрез техния осъзнат избор, Пространството започва да се „ огъва ( да се всмуква ) ” и може да приеме желаната от хората форма, а това вече не е промисъл на човека, а на Твореца от Седмата раса или на СъТвореца на границата между Петата и Шестата раса !

21. Не обръщайте внимание на воплите и на предупрежденията от хората на Неверието, тъй като всичко върви в своя ред и думите изказани от Мен са думи на Моя ПРОМИСЪЛ, и ако човек е способен да чете между редовете, то за него става вече разбираем Сценария на Твореца по формирането на основата на Шестата раса !

22. Много скоро ще стане отделянето на „ зърното ” от „плевела ( плявата ) ” вече вътре в Моето Движение и това ще бъде единственият процес на Духовна чистка и едновременно с това, на Духовно покаяние и ОЗАРЕНИЕ !

23. Не бива да се допусне този Духовен порив под някаква форма да отива назад, не трябва да се допуска участниците в движението да изгубят нишката свързваща ги със Създателя !

24. Пълно ДОВЕРИЕ в Твореца и поглед, устремен напред, вече са основа за разглеждане на такъв човек в качеството му на участник в Моето Движение, подобно на което в Проявения план на Земята няма никъде !

25. Не бива да се допускат или привличат в Движението политически организации, дори и те да говорят за Бога, защото няма сред партиите и движенията такива, които така както вие, са били избрани от Самият ПървоТворец ! Запомнете, че Моето Движение е Надеждата не само на Бога, но и на цялото човечество !

26. Единствено на Моето Движение, единствено на вас, СъТворци, ще ви се наложи да поемете върху себе си КРЪСТА на Водач на човечеството, и не утре, а съвсем скоро !

27. Вашата съдба – да бъдете в Духовно ЕДИНСТВО един с друг и разбира се, в Духовно ЕДИНСТВО с ПървоТвореца, а точно това е и най-Висшата Духовна практика ! 

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1008
http://otkrovenia.bg/2012/05/30/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-26-05-2012-%D0%B2%D1%8A%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%B8/

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 3013 Коментари: 2 Гласове: 4
Последна промяна: 31.05.2012 20:26
ДА ИЗПРАТИМ НАШАТА ЛЮБОВ НА ГАЯ

Мили, светли същества,

отворени ли са вашите сърца

за думите, които Аз ще изрека ?!

Това са думи на Любов голяма

това са думи на Радостта,

която се дължи на това,

че всеки един от вас започна

пътешествието свое на душата.

Душата ваша е Моята частичка свята,

която ви води

през всичките животи,

в които вий натрупвате безценен опит.

За някои от вас това е непонятно,

но искрено и безпристрасно

не могат те да отрекат това,

че искат да имат връзка лична с Бог,

това е техния предлог

да търсят Мен все пак,

дори по начин понякога абсурден.

Но все пак и това е нещо,

защото дори стремежът ви към Мен

е достатъчно условие да се събудите,

за да започнете осъзнато

пътешествие към Мен.

Когато тръгнете по този път,

понякога не лек,

друг път с песен на уста,

започват да се случват чудните неща,

които трудно си представяте,

че са възможни,

но скоро забелязвате това,

че връзка има

и то каква .

Започват да се случват чудеса,

вълшебства всякакви около вас.

Започвате да Ме усещате,

да знаете,че съществувам във всеки,

във всичко живо и не живо на Земята,

приемате,че е създадено от Мен,

разчитате „ печата “ Мой върху нещата,

които ви заобикалят.

Обаче опитвайки се да направите живота свой по-добър,

Вие унищожихте толкова творения,

закрихте красотата на гората със толкова боклуци,

обгърнахте Земята със слой от негативни мисли и омраза.

Но стига вече, това трябва да спре,

трябва да започне обратния процес,

Земята ваша Майка и Закрилница да освободите,

за да може Тя да си поеме дъх,

да може Тя да продължи напред

по еволюцията своя.

Но иска с вас, вие да сте с Нея,

да се радвате на това, което прави Тя,

на красотата, на формите които Тя създава.

Започнали сте да осъзнавате-

това е добре.

За някои от вас – тази мисия да я опазват,

да напомнят на другите

това е призвание.

И те направиха толкова много,

за да се промени вашето съзнание,

за да промените навиците вредни,

които тровят вас и Нея.

Сега, във тези времена специални,

във тези времена на промени грандиозни,

на еволюция със скок на новото ниво,

това е първата ваша задача -

да опазите и почистите Земята

от грешките на своето невежество –

О, Божества

Вие сте тъй могъщи,

но не осъзнавате това.

И някои продължават да упорстват и да търсят

пътища всякакви, за да рушат Земята.

Спрете ги,

спрете ги с мислите свои могъщи,

със Любовта за Гая във вашите сърца.

И направете нещо, което от вас зависи.

Нещо мъничко, когато всеки стори,

промяна голяма ще настъпи.

Потърсете и променете нещо мъничко днес,

което ще я опази –

предайте й Любовта си,

за да може тя да се оправи,

по-бързо да премине тоз момент критичен.

Това е важно както за Нея така и за вас,

защото Любовта преобразява всичко,

сила огромна в нея се крие

и ако използвате я вие правилно

ще стане таз промяна

по начин бърз,

за някои даже неусетно,

но другите от вас,

приели присърце задачата от Мен,

положили усилия със радост да я изпълнят,

отделили време, средства и с желание,

и с Любовта си изпратена на Гая

ще променят за всички вас нещата,

ще обърнат хода на процеса на разрушаване

и ще започне постепенно подобряване

на цялата Земя.

Ще се отърси тя от тези,

които я убиват и съсипват,

които й дълбаят във кората

или пък изсмукват от недрата нефта

и после продължават,

като замърсяват въздуха

иначе кристално чист.

Да , мили мои, всичко туй ви е познато,

но Аз ще ви го говоря пак,

за да ви напомня,

за да ви подсетя,

че вие сте Боговете на Земята

и че за Нея можете да се погрижите,

като изпращате Любов и Светлина на Гая.

Обичам ви и искам вие да продължите

по пътя свой със нея –

Тя ви обича, същото желае

и е щастлива и благодарна

за всяка ваша капчица Любов.

Изпратете й

тя знае с нея какво да прави,

къде е най-необходима в тоз момент критичен,

за да мине прехода плавно,

да бъде хармоничен.

Ваш Любвеобвилен, Всеотдаен Отец Небесен, св.Син

и св. Дух Амин ! Амин ! Амин !


чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2012/05/24/24-05-2012-%D0%B3-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%BC-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D0%B0%D1%8F/ 

image


Хайде, светулчици, да светим, греем и лъчим 
себе си и Земята да изчистим, извисим и спасим ! 

Скоро видях табела на пътя " Включете си светлините ! Светлината спасява живот ! "  :)  Ами така си е ! Какво чакаме ?! Да включваме в нас генераторите, лампичките, свещичките, фаровете и прожекторите ако трябва, да си заформим празнична заря, за радост на любящия ни Отец и на всички светли сили, които правят и невъзможното за нашето благо и спасение. Татко наш Всевишен, ангели, архангели, светци и духовни учители, Майчице Земя, благодарим ви за всичко от сърце, обичаме ви и ще дадем всичко от себе си за самите себе си, за човечеството, за планетата, за цялата Вселена с най-дълбоката си и свята Любов !

(((((( ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ))))))

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 3250 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 28.05.2012 16:06
СаЛуСа – 23.05.2012 г.

Издигането е в ход от много години, за да не се претоварите. То е било увеличено внимателно и сега вие разпознавате промяната, която то прави за вас. В много отношения това беше деликатен процес на издигане на вашите вибрации, така че постепенно да можете да абсорбирате повече и повече. Твърде много енергия твърде скоро можеше да е в ущърб на вашия прогрес, разстройвайки онези, които са бавни в отговора си. Това влияе върху всички души по един или друг начин, ето защо някои получават симптоми, които в противен случай биха се окачествили като неправилно функциониращи телесни системи.

Сега вероятно можете да разберете защо на 21 декември 2012 високият приток на енергия в резултат на подравняването на вашето Слънце и Великото Централно Слънце ще „ раздели ” онези, които са готови да се издигнат от онези, които не са. Изборът както винаги е ваш, но не се тревожете, ако сте един, който иска да остане в настоящото измерение. Няма да има разлика за еволюцията ви в дългосрочен план, тъй като възможности за издигане все пак ще се появяват периодично. Всъщност, ако установите мисълта си върху него, чрез чиста воля и намерение, вие бихте могли да се издигнете индивидуално по всяко време.

Бог установи преди еони от време генералния план, който би гарантирал, когато този цикъл приключи, че това ще е триумф за онези, които търсят да се върнат към Светлината. Чрез много животи в по-ниските вибрации във вашата Вселена вие излязохте от земните си опити много по-велики, отколкото бяхте, когато се спуснахте в тях. Може би не е задължително да се радвате, гледайки назад към някои от вашите животи, тъй като еволюцията ви премина през някои много негативни опити. Във всеки случай вие не бихте се разпознали като това, което сте днес. Както и да е, това не е необходимо, но все пак, ако настоявате, всичко ще се разкрие от информацията, пазена в Акашик записите.

Всеки живот на всяка душа се записва и естествено онези, които са ви извисили, са животите, считани за най-важни. Имайте предвид, че през многото ви животи, като напредвате, вие всеки път сте общата сума от опитите си. Нищо никога не е без някаква стойност за вас, ето защо вие имате жизнен план. Вие избирате това, от което се нуждаете, за да продължите еволюцията си, а по-мъдри глави от вашата винаги са на разположение, за да ви посъветват кое е най-доброто за вас.

Вашият Ангел Пазител обикновено ще остане с вас живот след живот, а това е техният начин за служба към вас и Бог. Те ви защитават и в същото време ви насочват, през каквито и неприятни опити да сте избрали да преминете. Не е във ваш най-добър интерес да ги избегнете, защото те просто ще се връщат отново при вас. Научете каквото и да е това, което трябва да разберете и обикновено няма да се иска от вас да го изпитате отново.

Мнозина от вас, така да се каже, вече са достигнали края на пътя сега и интуитивно ще знаете, че това е така. Последният ви период на Земята ще е добре под ваш контрол и ще премине доста лесно, тъй като имате вътрешен мир. Това идва от знанието, че сте постигнали целите си и сте били в състояние да счупите оковите си от земни връзки, които вече не ви служат. Всъщност, за онези, които още не са се изчистили напълно от такива връзки, колкото по-дълго продължават те, толкова по-малко ще откривате, че представляват някакъв интерес за вас.

Сега, когато ще се случат някои от най-изумителните събития, ние гледаме към Служителите на Светлината да помогнат на онези, които се страхуват от това, което се случва. За кратко ще изглежда, че всичко е на път да рухне и отчасти това ще се случи. Обаче, всичко е очаквано и планирано, като средство да се отървете от всичко, което стои на пътя ви към мирното приключване на живота. Отговорите на вашите проблеми са ни известни и заедно с нашите съюзници ще се погрижим за всички в кратък срок. Това е типът информация, от който хората ще се нуждаят и скоро ние ще се обърнем към света, така че всички ще чуят гласовете ни.

Ще има поредица разкрития, които по различен начин ще шокират всички от вас, тъй като без значение колко подготвени се чувствате, почти сигурно е, че те отиват много по-дълбоко. Някои от твърденията ще са абсолютно невероятни и пълна информация, давана не за да задоволи човешкото любопитство, а просто, за да привлече вниманието към ужасяващи престъпления срещу вас. Това ще обясни много неща, които са ви озадачавали, и без съмнение ще ви позволи да разберете защо толкова много престъпления са останали безнаказани в последните 50 години и нещо. Всъщност, вие бихте могли да се върнете към Втората Световна Война и да се питате защо шепа хора от върха бяха призовани да отговарят за престъпленията си срещу Човечеството. Това беше тайно споразумение, Скъпи мои, където имаше повече интереси между великите сили в събирането на информация като се позволява на престъпниците да се присъединят към тях, вместо да се изправят пред правосъдието.

Няма значение колко отдавна са били извършени престъпленията или унищожени доказателствата, тъй като ние можем да се върнем назад във времето, за да ги припомним. Няма бягство от правосъдието и истината и всичко различно от истината може да бъде идентифицирано такова, каквото е. Това не е с цел да ви изплаши, но се прилага, когато минавате през същите условия, когато разгледате живота си. Дори не можете да излъжете себе си, както някои правят, за да се убедят, че фактите са различни от това, което наистина са. Не би и могло да е другояче, защото как иначе ще се научите, ако не от грешките. Всички вие ги правите и те не са срещу вас, а просто са понижение като опит.

Ние бихме казали, насладете се на чудесните опити, които имахте на Земята, тъй като може никога да не получите отново същото. Понякога това е преминаване от една крайност към друга, която повишава дълбочината на опитите ви. В бъдещето животите ви ще са по-стабилни и на равна основа и едва ли ще има някакви крайности, освен, ако не изберете да е така. Приключенията ще са начинът ви на живот и ще ви дадат голямо удовлетворение. И все пак, без значение колко далеч пътувате, обичаните ви хора ще са на една мисъл разстояние, а с мигновеното пътуване приятелите лесно ще могат да бъдат достигнати.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да видя възможностите, които са пред вас и е толкова чудесно да си в състояние да докладваш, че успявате. Всичко ще е така, както ви е представено да вярвате, но със сигурност ще е много по-добро, отколкото можете да си представите.

Благодаря ви, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno
http://galacticchannelings.com/bulgarian/index.html  
http://elvenjewels.blogspot.com/2012/05/23052012.html?spref=fb 

image


Категория: Изкуство
Прочетен: 2619 Коментари: 0 Гласове: 3
 22.05.2012 г. 
4.00 часа 
Послание
Това, което случи се току що бе послание от дълбините на Земята, че трябва да започнете това, което се очаква да направите – начало ново да поставите в живота свой по-осъзнат той да бъде, промяна трябва да има у всеки един от вас. Начало ново поставете, за да започне тогаз промяна видима и необратима, промяна към по –добро. Сега, когато вие се събудихте ще почне новото хоро на прехода през времената. Не бойте се, деца на Светлината, не се страхувайте сега – това е знак, знак от недрата на вашата Земя, че промени резки може би ще има,че нищо няма да остане същото, че много скоро вие ще преминете през процеп тесен, но отвъд ви чака ново по-добро начало, нова сила да ви поведе напред през неизвестното… Но ако правилно се вий настроите, приемете тоз знак за предупреждение и промените поведението си един към друг – тогава заедно и дружно ще преминете това предизвикателство пред вас. От тук насетне започнете да се обичате като единно цяло, защото сте едно неосъзнало себе си Божество. Сега се чудите какво от вас зависи – зависи много, най-вече това, че трябва да отхвърлите съмненията всякакви от вас. Сега промените, настъпващи около вас ще почнат да се проявяват все по-силно, но вие заедно ще промените таз картина към по-добро. Това го пиша Аз Вашия Създател, отворил пътя нов със този знак, това начало е , а не е края на новия по-светъл живот.  
Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2012/05/22/22-05-2012%D0%B3-4-00-%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/ 

image

17.05.2012 

ПОСЛАНИЕ

Искам мила моя Аз да ти предам посланието Мое за вас,

за моите деца поели пътя свой към Мен,

понесли се във полет със криле на Ангели Небесни.

Вие, мили мои просветнали деца,

Забързани, улисани във вашата игра

На жмичка – кой къде се скрил,

какво направил и къде е бил,

докоснали с ръка звездите,

понесли се със песен във простора.

Сега, Любими мои, Аз ще ви говоря

за нови времена и нрави,

които вие трябва да приемете,

които вие трябва да откриете

и в живота свой да ги установите.

Правилата, мили мои, лесни са

Любов в сърцата ви да има

Надеждата да бъде с вас

и Вярата, че Аз

Съм винаги до вас.

И Аз със думи благи, мили

към вас обръщам се, любими

мои същества, до тука стигнахте

и след това по пътя трябва вий да продължите

да следвате го с Вяра и Любов

във всяка своя стъпка вий вложете

частица от сърцето свое,

частица от Божествена Любов,

която изпращам Аз до всеки.

Променяйте се, мили мои,

израствайте и тичайте напред

към новите пространства , към простори,

които Аз разкривам.

На всеки, който чуди се дали

промени явни, видими ще има ли ?!

Ще кажа Аз – живейте и ще видите,

но престанете да се чудите

защо на вас беди се случват

защо не ви върви в живота…

Със мисли негативни, мили мои,

къде сте тръгнали ?! Защо

очаквате да стане чудо…

Нима не сте разбрали вече

Радост, Мир, Хармония и Красота

това са важните неща, човече.

Които трябва ти да ги живееш,

а не само да копнееш

да ти се случат някога…

Кога, ако не сега ?!

Посланието Мое ще завърша

със този Мой копнеж един за вас

вие в себе си да ме откриете

да пожелаете Аз да се свържа с вас

и нашата връзка неразривна

във вас да се тя прояви.

И заедно да Съ-Твориме

живота нов и по-добър,

за всяка моя светеща частичка,

която търси ме,

но в себе си, а не отвън.

Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова


http://otkrovenia.bg/2012/05/17/17-05-2012-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5/ 

14.05.2012 г.

На срещата на група „ Откровения “ в София

Да, мила, искам да ви кажа, че това, което творите сега – вашата среща е общение с Мен, разговор с Бог- вашия Създател. Можете да ме попитате каквото ви интересува, Аз ще ви отговарям директно. Амин !

Когато, мили мои, вие светите, ние сме във възторг, ние ви докосваме, ние ви подкрепяме.

Аз всичко ненужно преобразувам, всичко определям в този проявен план и отново показвам Моята воля да преобразувам цялото пространство, за да има еволюция, за да има израстване, за да има развитие.

Вие, мили мои, проявете своята воля, изразете своето желание и промяната ще се случи, ще я преживеете, ще я сътворите. Амин ! Амин ! Амин !

Ще ви говоря за Божествената Ми Любов, за живота, който ви предстои, за промените, които вие трябва да направите за Моето проявление сред вас. Амин ! Амин ! Амин !

Днес ще ви говоря за Моята Божествена Любов, която всеки от вас усеща, която всеки от вас търси, която всеки от вас иска да преживее, която ви е необходима, за да се издигнете във високите измерения. Всеки от вас трябва да преживее, всеки от вас трябва да знае, всеки от вас трябва да различава Моето проявление от това, което вие сте изживявали до момента и сте наричали с думата любов. Моята Божествена Любов е покоят, който настъпва във вас, когато желанията се стопяват, когато очакванията ви напускат, когато остава само всеобичащата, всеприемащата, Божествената ми Любов. Животът, който трябва да изградите, за да се проявя Аз ще бъде друг, а именно различен, всеприемащ, всеобичащ. Неговото проявление се оформя първо в желанието ви за промяна на света около вас, на желанието ви за нови чисти взаимоотношения, за нови чисти връзки, за нови по-възвишени преживявания. Оставете се на пътя да ви води. Отворете се за нови преживявания, приемете новите възможности, които се отварят пред вас. Аз по този начин ви помагам, давам ви възможности, а дали ще ги използвате е ваша свободна воля. Излезте от стереотипите, които обществото ви налага, които историята ви е напластила и погледнете с нови очи, полетете с нови криле към новите възможности, които отварям пред вас. Обичам ви, застанал съм до всеки един от вас и ви посочвам пътя. Ослушайте се и ще чуете гласа ми, огледайте се и ще видите светлината, която ви показва посоката, за да стигнете най-бързо до Мен. Сливането с Мен е една ваша цел, но е важен пътя, а не целта, защото по пътя вие събирате бисерчетата, които са вашето богатство. Обичам ви, прегръщам ви и ви Благославям, светли мои частички. Ваш Небесен Отец, Св. Син и Св. Дух Амин ! Амин! Амин !

Аз съм с вас, Аз съм част от вас – открийте ме !

чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2012/05/15/14-05-2012%D0%B3-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0-%E2%80%9E%D0%BE%D1%82%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%E2%80%9C/ 
 
Сърцата ни преливат от Любов !


Сърцето ми прелива от Любов,


която иска с някой да я сподели,

сърцето ми тупти във луд галоп

за теб Любими мой то иска да лети.

Във този слънчев ден чудесен

със теб ще бъде, там където си и ти

и ще се носи с лека песен

към теб, към нашите мечти.

Да открием с теб простори нови

за готовите души,

които Бога са познали

и на които душата веч лети.

С погледа високо в небесата

да тръгнем ний готови сме сега

Творецо наш, Баща и Майка,

вдигни ни Ти при Теб сега.

И портите широко отвори

към твойто царство в небесата,

където ние ще творим

живота нов, но със сърцата.

Сърцата ни преливат от Любов,

която Ти изпращаш ни на нас,

която ний споделяме със твоя Благослов,

със всеки, който тръгне с нас.

Елате всички, всички до един

на този полет нов във висините,

във висини Божествени и висши

живота свой да сътворим.

Пред погледа Му мил и благ

сред Любовта му тъй голяма

и да познае Той във нас

частичките от себе си раздал.

Частички осъзнали се , че могат

Светове, Вселени да творят

С Любов, Хармония и Радост,

в живота свой да претворят.

Красота и Радост да направим

навсякъде около нас

и в творчество велико да оставим

частичка малка и от нас.

Така движението ний ще продължим

по пътя, който всички сме поели

в спиралата безкрайна ще вървим

към Бога наш във себе си открили.

15.05.2012 Велина Петрова
http://otkrovenia.bg/2012/05/15/%D1%81%D1%8A%D1%80%D1%86%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BE%D1%82-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2/ 

07.05.2012 г. Края на Началото

Мили мои обични деца, поздравявам ви за новото начало, което всеки поставя у себе си, за търсенето на пътя към Мен, който всеки от вас е поел и върви към Мен. Началото на края на тези времена, които познавате е вече в процес на приключване – следва същинския преход – прехода на нови нива на съзнание, на нови нива на енергии и информации. Този преход започна във вас да се случва, да се проявява, да променя пространството около вас, да отваря нови възможности за промяна на всеки един човек. Отварят се вече портите на Моето небесно царство и всеки, който е готов, всеки който направи своя избор и започне смело своето издигане към Мен е добре дошъл в новите простори. Наоколо около вас ще се появяват новите готови за промяна хора, на които вие ще подадете ръка и ще помогнете да се повдигнат, да преминат пътя ви нелек, но с ваша помощ той ще бъде изминат от тях с песен и радост, с общ устрем, с повече знание за общия процес на прехода. Пожелайте го вие, пожелайте го за другите, пожелайте го за всички, които трябва да преминат през освобождаващо, пречистващо и повдигащо пътуване. Отново ви казвам – всичко вече се случва – забелязвайте го, живейте промяната, споделяйте новите енергии и информации, които стигат до вас. Отново и отново ви приканвам – отворете се за новите промени и не сравнявайте с нищо старо – просто приемете случващото се с вас като нова възможност, като нов и по-добър живот в споделяне на вашата Любов, Състрадание, Мир и Хармония с всички същества. Новото начало е вече факт, промените се случват – участвайте в тях като разумни пораснали деца. Истината всеки ще открие, когато започне да забелязва промените у себе си, с приятелите си и колкото по-бързо прозре и приеме новото знание, новите усещания за света около вас, толкова по-бързо ще се случват издиганията на съзнанията на хората. И когато това стане с критичния брой хора, скокът ще се случи, ще се отворят широко Моите порти за цялото човечество. Напред във времето ще ви издърпам, ще ви издигна в нови измерения.

Началото е към своя край – дерзайте, мили мои пораснали деца. Ваш Небесен Отец , св. Син и св. Дух Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2012/05/08/07-05-2012%D0%B3-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE/ 

Божествена Любов


Аз виждам в теб Божествената красота 

Що в теб сияе като утринна зора, за теб любима моя 

Аз всичко съм готов да сторя, защото ти обична, свята,

Си днес отново на Земята,

На хората с души Божествени

Да занесеш от песните небесните,

За да припомнят си те най-накрая,

Че на Земята днес е Рая

И всеки чувства Моята Божествена Любов,

но трябва някой с Обич, с Благослов

да му припомни то що е забравил.

Да, мило мое слънце на Земята

Обичай, радвай се и пей

За всички хора на Земята

Небесна песен нек се лей.

И царството Небесно и Благодатта,

които Аз изпращам на Земята,

за хората, за птички и тревички

да сгрее вашите сърца

и да ви понесе във Мойте Небеса

Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2012/04/23/17-04-2012-%D0%B1%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2/ 

„ Скъпо мое слънчево дете, не знаеш, мила, колко красота създаваш предизвиквайки у един единствен човек такива прекрасни чувства. Наслаждавай им се, мила, докрай, споделяй ги изцяло, без задръжки с всички и отключвай сърцата им. Всеки иска да почувства Любовта и който има щастието да го направи през теб, чрез теб, със теб е Благословен от Мен. Обичай и бъди обичана по Божествен начин с Божествената Ми Любов. Твой Обичащ те безкрайно Небесен Отец, св. Син и св. Дух Амин ! Амин ! Амин !“

чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2012/04/23/23-04-2012/ 

23.04.2012 Послание за Любовта !
Мила моя любима, искам миличка, да споделя с теб чувствата, които изпитвам, това което искам да споделя с всеки един от вас. Любовта, мила моя, е безкрайна, тя е море , което няма бряг, тя е планина висока, тя е полъха на вятъра. В теб, мила моя, има толкова много Любов, която ти, мила, можеш да раздаваш на всички около теб. Ти мое слънце, започни днешния ден с Любов към Мен и чрез Мен към всички хора по Земята. Предай им моите заръки за искрени чувства, за откритост във взаимоотношенията, за ново по-пълно изживяване на всяка минута от техния живот. Той е толкова ценен, толкова свещен и всеки миг от него трябва да се използва за съ-творяване на красота, мир и хармония в отношенията по между ви, в работата която вършите, в проектите които правите, във всичко до което се докосвате. Изпълнено с Любов всяко ваше действие, мисъл или постъпка ще бъдат красиви, ще бъдат Божествен израз на вашата същност – частичка от Мен, частичка от Твореца, частичка – Творец на нови светове. И ако, мили мои, почувствате тъга, ако ви се струва, че живота ви е низ от изпитания и трудности, вземете решение, направете избора да промените това. Той – живота е приказно красив и очаква да направите вие правилния избор – какво искате от него – израстване, развитие, радост и щастие или другата му страна в дуалния свят. Това е Свободната Ви Воля – това е ваше право, неотменимо дори от Мен.

Пожелавам на всеки от вас да открие своето камъче на щастието, да види пълния му блясък, да се зарадва искрено и да раздаде, да сподели красотата и радостта с хората около него. Ваш Любящ ви Небесен Отец, св. Син и св. Дух Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2012/04/23/23-04-2012/ 

image


 
Категория: Изкуство
Прочетен: 3668 Коментари: 2 Гласове: 3
Последна промяна: 23.05.2012 09:01
15.05.2012 09:22 - Бъдещето !
 " Бъдещето " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Много е странен въпросът, кое е по важното за човека: миналото или спомените за миналото или бъдещето, което трябва да стане реалност? Но при цялата странност на този въпрос, той е актуален с всичко това, което се говори не само в средствата за масова информация – в средствата за потискане на всяка проява на свободна воля, но и сред обикновените хора, животът на които протича напразно и без очакване на каквито и да е промени !

2. Аз мисля, че всеки здравомислещ човек трябва да разбира, че не може да има еволюция на Съ-Знанието, ако няма и не се предвиждат промени в обществото, и ако властта диктува такива условия за съществуване, които насочват творческия потенциал на хората в руслото на своите доктрини, в които няма място за ДУХА и няма място за УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на Съ-Знанието, без което вече много векове, да не кажа хилядолетия, човекът си остава в положението на Духовен роб !

3. А Аз още през далечната 2004 година говорих на хората, че Духовният роб е страшен с това, че в него се натрупват Тъма от Духовна непълноценност, защото роденият свободен, и по точно, роденият по подобие на Твореца, той не може по смисъла на своето съществуване ( проявление ) да бъде роб на Тъмата !

4. Тази вътрешна незаинтересованост винаги е водила и води към вътрешна драма, която ( особено в Русия ) се изразява в нравствено и морално падение, тоест в преднамерено разрушаване на общочовешките ценности, в загуба на смисъла на живота.

5. Сега безизходността като че ли е премината и сега САМИЯТ ТВОРЕЦ е приел решение да изведе хората от Тъмата на Духовно робство към върховете на Съ-Знанието на СЪТВОРЦИ, потвърждавайки по този начин, че смисълът на живота за всички частици на ПървоТвореца се явява САМОусъвършенстването, което е било и ще си остане предтеча на Висшата справедливост и основа на Божествената регулярност, която на Народът на Русия му предстои да изгради при това в най-близко време !

6. Аз съм направил всичко за това, САМОСЪЗНАНИЕТО на хората най-накрая да се пробуди и Духовното ПРОБУЖДАНЕ да стане истинска реалност, която би показала на човечеството този път, който е достоен за Хората с голяма буква – проявените планове на Самия ПървоТворец !

7. Нещо повече, поредицата от природни катаклизми, която премина по Планетата за последните две години, би трябвало със „ студен душ ” да охлади заблудилите се хора и да ги подтикне към Бога, а не към религията, тъй като Бог никога не е бил и не може да бъде религиозна власт !

8. Много ви моля, запомнете веднъж и завинаги: ВСЕВИШНИЯТ, Той и затова е Всевишен, за да бъде над ВСИЧКИ, да бъде Върхът на Духовната пирамида и никога да не поддържа заблудите на хората, дори и на хората във Вярата, давайки на всички Свои частички еднаква ( равна ) възможност да познаят Истината, да познаят Бога в себе си !

9. Аз не преставам да ви говоря, че във Вселената при проявяването на ПРАМАТРИЦАТА единствено на хората ( на частиците на ПървоТворец ) им е било дадено Право на СВОБОДНА Воля и Право да Творят наравно с Бога, и преди всичко – да усъвършенстват себе си до нивото на СъТворци, а това означава, че единствено САМИЯТ човек може да взема каквото и да е решение, изхождайки от своето фрактално подобие на ПървоТвореца и разбирайки степента на ОТГОВОРНОСТ за своя промисъл !

10. Но още по-голяма ОТГОВОРНОСТ носи човекът за своето мислене, тъй като информацията на нивото на ПОДСЪЗНАНИЕ формира това поле, тази аура, която на Тънкия план остава неизменна за винаги !

11. Помислете над това, че даденото на хората да Първо Творят започва не с думата, тъй като думите винаги са били вторични, а с МИСЪЛТА, с възможността и желанието за проява на Правото на Свободна воля !

12. И запомнете, че Творецът става Творец само тогава, когато от Него е проявена ВОЛЯ ( МИСЪЛ ), тоест проявено е желание да Твори !

13. Повярвайте Ми, всяка мисъл на човека в Плътния план е енергия, тя задължително трябва и ще бъде материализирана ! Но ако в Проявения план на човека не винаги се дава възможност веднага да види резултатите от своето мислене, то на Тънкия план тази ПСИХИЧЕСКА енергия ( или Торсионно поле) става най-истинска реалност, променяща в тази или онази посока не само аурата на самия човек, но и аурата на обкръжаващото го Пространство !

14. Хората живеят в Свят на енергия и информация, който е изтъкан от мисълформи от тази психична енергия, която засега не им се е отдало да измерят с физически прибори, но тези тънки Торсионни полета не само съществуват, те могат още и значително да влияят на Пространството на Планетарно ниво.

15. Ако хората започнат да се концентрират ( да насочват своята психична енергия ) върху някаква идея или по време на някакво ПОСЛАНИЕ, така както това става сега на 17 и 26 дата на всеки месец, то повярвайте Ми, промяната на Тънкия план като следствие на ЕДИННОТО Духовно послание на хората вече започва да се проявява и в Плътния план, формирайки Новата Матрица на Планетарното Пространство.

16. Хората, не знам защо са си решили, че изграждането на човешкото общество според вижданията на тези притежаващи властта хора, които без да помислят, са взели върху себе си КРЪСТА на отговорността пред Мен, е реалност, и че няма никакви други алтернативи, и че това е единственото правилно решение.

17. Властите трябва да помнят, и Аз това не веднъж съм го говорил на хората, че поради причината на Духовно робство, пораждащо единствено Тъма, посоката на развитие на човечеството, и по-точно на Петата раса, сега е ориентирана само към Тъмнината, затова и раздвижването на посоката на еволюция на Съ-Знанието на хората по посока на СВЕТЛИНАТА няма да бъде успешно до тогава, докато в Съ-Знанието на човека не умре Духовният роб !

18. Обърнете внимание върху това, колко здраво са се сплотили в последно време двата клона на човешката власт и единствено заради това, за да не се допусне СВОБОДОМИСЛИЕ, тоест затова, за да не се допусне възвръщането на човека към Бога, тъй като човек с Бога в Душата вече никога няма да може да бъде роб, а това означава, че за тези институции на властта няма място там, където Е САМ БОГ !

19. Днес за първи път в историята на човечеството в Плътния план започва да се проявява ВЛАСТТА НА БОГА и яростната съпротива на властите е проява на Тъмата, която е влязла в последен бой със Светлината ! Затова всяка проява от хората на ПРАВОТО им на Свободна воля е крачка към Бога, тоест е принос в победата на Светлината над Тъмнината !

20. Повярвайте Ми, Квантовият преход или повишаването честотата на вибрации на Пространството, все пак ще раздели хората на праведни и неправедни, на такива, които се стремят към Бога, разбирайки и приемайки смисъла на живота на СъТворци и смисъла на живота във Вяра, и на такива, които войнстващо не приемат Моето Обръщение или Моето Участие в промисъла на човечеството !

21. На Мен ми е много жално за тези хора, защото те творят грях, но Аз при всички случаи приемам техния избор, отправяйки тези хора на повторен кръг на еволюция на Съ-Знанието. Трябва обаче да им напомня, че преди повторението им на своя път във Вечността, на всички тях в задължителен ред им предстои среща с Мен ! А дотолкова, доколкото те още и противодействат на изпълнението на Вселенската Програма за Преображение на Пространството, тяхната среща с Мен ще се състои много скоро, дори и по-скоро, отколкото тези хора очакват това !

22. Много е печално, но Аз отново съм длъжен да напомня на хората за това, че два процента от цялото население на Планетата, включвайки и децата Индиго, Аз вече съм ги събрал и това агресивно болшинство, което съвсем неотдавна реши съдбата на Русия, ще трябва да си отиде от бъдещето, което те имаха възможност да направят за себе си днес, не опирайки се на миналото, колкото и красиво да го бяха рисували властимащите !

23. Аз разбирам, че всичко и на всички няма как да обясниш, но здравият смисъл би трябвало да бъде за хората стимул за собственото им УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ и тази дума ще си остане на хартия за винаги, ако за това само се говори, без да се прави нищо за еволюцията на собственото Съ-Знание !

24. Сътворените по подобие на Бога не могат да слизат до нивото на животни, Творението ( а хората са Божествено Творение ) трябва да повтаря пътя на Творящото Начало на Началата, и ако това го няма, то няма и смисъл, в крайна сметка, поне за Мен, да поддържам такива хора не само в Проявения, но и на Тънкия план !

25. Разбира се, тези Мои Думи навеждат на тъжни мисли, но ПРАМАТРИЦАТА на Пространството не търпи хаос, трябва да се съблюдава порядък и регулярност, без да се допуска дисхармония във Вечността, основа на която се явява Покоя на Вечното Движение ( Канон ) !

26. Аз искам да заостря вниманието на хората върху този Канон затова, защото без УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, без еволюция на Съ-Знанието, без вечното постъпателно движение не може да има еволюция на Висшия Космически Разум, а това означава и на човечеството – Проявения план на ПървоТвореца !

27. Не ви съветвам да обсъждате темата, кой диктува на този Адепт ! Повярвайте Ми, на неподготвените хора не им е дадено право да Творят Новата Матрица на Пространството; единствено КОЛЕКТИВНОТО Съ-Знание, единствено Единението в Дух може да СЪТВОРИ НОВИЯ Свят и на Народа на Русия му е дадено ПРАВО за това !

28. Въпросът, ще се възползва ли Русия от това Право или не, остава за сега открит !

29. Засега Аз виждам, че от Съ-Знанието на хората в Русия Духовното робство все още не е изкоренено, че то ( Съ-Знанието ) не позволява на този Народ да направи първи „крачката над пропастта ”, но тази крачка на Него така или иначе ще Му се наложи да направи, защото без нея няма бъдеще!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1002 
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-08.05.12.html 

image


В 10 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ-творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност , излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !                         
((((((((((((((( ♥ ♥ ♥ ))))))))))))))))
  

image

Послание за духовно единение 

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                                                              Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство!

 

Категория: Изкуство
Прочетен: 1944 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 15.05.2012 13:11
08.05.2012 14:30 - Пробуждане !
 " Пробуждане " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз твърде дълго наблюдавах и продължавам да наблюдавам, колко трудно преминава Духовното пробуждане на Народа, и колко неохотно хората се стремят към Бога, макар и съвременните хора да нямат никакъв друг избор, и за спасението на тях самите друг път вече не се предвижда!

2. Но без Духовно пробуждане е просто невъзможно не само спасение, тоест продължение на сложния път на еволюцията на Съ-Знанието, но и въобще каквото и да е да се обсъжда, тъй като без пробуждане няма бъдеще не само за Народа на Русия, но и за цялото човечество!

3. Разбира се, в Моя власт е да спра тази Духовна вакханалия на човечеството с един мощен природен катаклизъм! Така е, Аз мога да създам такива условия, при които няма да може да има никакъв друг път за спасение, освен пътя към Твореца, но тогава ще се изгуби смисълът на този дълъг (според човешките мерки) диалог на Твореца със Съ-Знанието на хората, постепенно повишаващо го (Съ-Знанието) до нивото на СъТворци – за хората, съзнателно или неосъзнато избрали трудната пътека на САМОусъвършенстването!

4. Аз говорих на хората и при това не веднъж, че ЦЯЛОТО Пространство е строго (повярвайте Ми) подчинено на Каноните на Вечността и Матрицата (Програмата) се спуска на ниското ниво, в Плътния план, за всичко живо и неживо, и единствено на хората, единствени във Вселената, им е дадено Право (Свободна воля) да творят Нова матрица и в края на пътя да достигнат до възможността да СЪТВОРЯТ Нов свят!

5. Длъжен съм да ви кажа, че тези Мои ДУМИ, от които няма нищо по-важно, остават нечути, макар че те биха могли да станат химн на СЪТВОРЧЕСТВОТО на човека със Създателя, разкриващ уникалните способности на човека-СъТворец, заложени във всеки човек, които е трябвало да станат определящи при изграждането на съвършено Нов свят – Свят, основата на който се явява СЪТВОРЧЕСТВОТО в Любовта с Мен, вашия ПървоТворец.

6. Повярвайте Ми, именно Аз съм заложил в човека всички възможности и способности на СъТворец, давайки Право на хората не само да творят, но и да усъвършенстват себе си до настъпване на ОСЪЗНАВАНЕ, и преди всичко Духовно осъзнаване, на това, че вътре в себе си човекът е Бог!

7. Вътре във всеки човек е Бог и се съхранява кода на Вечността, тоест всеки човек носи в себе си пълния набор от свойства на ПЪРВОТВОРЕЦА, тъй като се явява част от Неговата Велика холограма, и така също, както и ПървоТворецът, човекът не е фокусиран, а проявен на всякъде и във всичко.

8. Много от хората дори и не се досещат, какъв потенциал е заложен вътре в тях самите, и че присъствието тук и сега във всяка точка на Пространството е способност не само на Цялото, но и на всички Негови частички!

9. Хората винаги се опитват да използват Знанията, натрупвани от столетия, винаги се опитват да изградят своя собствена картина на Света на базата на откритията, които все пак ( и във всички случаи ) представляват преки подсказки ОТГОРЕ, във всичко това обаче упорито се проявява единствено човешкият промисъл, лишен за съжаление от разбирането на главната същност на взаимоотношенията на частицата и Цялото !

10. Повярвайте Ми, хората биха могли все още много продължително да “ ходят в кръг и наоколо ”, а без Моите подсказвания всички научни изследвания биха си отишли в задънена улица, и тази задънена улица се наблюдава вече във фундаменталната наука, а този научно-технически прогрес, с който хората толкова много се гордеят са само припеви на “добре забравеното старо ” !

11. Настъпва Моментът на ИСТИНАТА, макар че милиони хора на Планетата ( и не само в Русия ) продължават да си дават вид, че нищо не се случва! Но наблюдаващото се ( обективно ) видимо изменение на условията на съществуване на всичко живо ( Аз говоря за повишаването честотата на вибрации на Пространството ), все пак ще застави хората, при това много скоро, да се обърнат към Мен с молба за спасение !

12. Разберете, че спасението не е само Духовно прозрение ! На Мен Ми е необходимо такова ПРОЗРЕНИЕ, което трябва да разкрие у хората потенциалът на СъТворци, тъй като ако този потенциал не бъде разкрит, то това единствено означава, че светът въобще не се управлява от Любов и съвършенство, а само от Духовно невежество, блудство и пълно морално и нравствено разложение, подтикващи хората към самоунищожение !

13. Каквото и да се говори, но спасението е заключено единствено в Духовното пробуждане и без осъзнаването от човека на своя потенциал на СъТворец нищо хубаво в този свят няма да се случи !

14. Човечеството е в задънена улица, защото без кардинална промяна в начина на мислене ( на живот ), и най-вече, без промяна в Съ-Знанието ПРОБУЖДАНЕ у хората няма как да стане !

15. Премина това време, когато човекът можеше да си позволи да повегетира в Духовно невежество и да живее за сметка на експлоатацията на природните ресурси на Планетата, човекът не трябва да живее повече така, тъй като повярвайте, говорейки с вашия език, има възможност да се използват съвършено други енергии, ефективността на които не върви в никакво сравнение с тези, които сега човекът взема от Природата !

16. Всичко това може да бъде открито на човечеството, но единствено тогава, когато Съ-Знанието на хората достигне нивото на СъТворец, който вече ще бъде адаптиран към Новите условия – към Монадите на Твореца !

17. Аз продължавам да уговарям хората да обърнат внимание или своя поглед навътре към себе си и да се постараят да се концентрират върху своето вътрешно „ Аз ”, да видят в себе си Бога и тогава думата „ ЕНЕРГИЯ ” ще се изпълни със съвсем ново съдържание, откривайки в Съ-Знанието на човека все още засега не известни за него Знания за строежа на Вселената !

18. Днес, за съжаление, само избрани хора могат, макар за малко да видят „ Хоризонта ” и да видят многомерността на Пространството, в което управлява съвсем не енергията като характеристика на Проявения план, а информацията, за която не съществува време, граници за скорост на разпространение и непреодолими препятствия !

19. Хората във всички случаи ще трябва да преминават в по-високочестотния Астрал, тоест, на тях, все едно, ще им се наложи да преминават ( да се адаптират ) на други характеристики на Пространството, свойствени на Абсолютния Вакуум !

20. Подобието на хората на ПървоТвореца, проявено в Плътния план, се съхранява и на другите нива на многомерното Пространство, затова и формиращото се сега СЪТВОРЧЕСТВО ще се съхрани във всички останали ( по-тънки ) планове и може да бъде изкривено единствено по желание на самия човек !

21. Аз разбирам, че за хилядолетия Духовно робство в човека се е изработил устойчив ген на страха и пълна вътрешна безизходица, но нали сега Аз Самият, вашият Творец, съм взел решение да бъда изпълнител на съдбите на хората и активен съучастник в Духовното пробуждане на хората, затова без създаването за хората на условия за Духовно пробуждане няма как да мине !

22. Аз ви говоря за това,че Духовните медитации и молебени са просто необходими, но тези Мои думи се отнасят преди всичко за тези хора, които вече са избрали своя път към Бога, и такива хора няма как да се удържат в бездуховен свят !

23. Но вие трябва да помните, че Моят ПРОМИСЪЛ и промисълът на СъТвореца са прицелени в това, да се спасят хората (човечеството) с най-малки загуби !

24. А това означава, че Самият Аз и Моето Движение „ За Държавност и Духовно възраждане на Русия ” трябва да създадат в Проявения план условия, при които у хората да се появи шанс, и единствен шанс, да открият в себе си потенциала на СъТворец, тоест да се появи възможност да промени начина им на живот и да изберат най-накрая промисъла за Духовно усъвършенстване.

25. Такива условия, които биха отворили възможност за Духовно пробуждане, могат да бъдат само условията на променения Проявен план, когато в Съ-Знанието на хората са започнали да се формират КЛЪСТЕРИ на Висша справедливост, или КЛЪСТЕРИ на Божествена регулярност!

26. Божествената регулярност – това не е само Власт на Бога и даже не е само СЪБОРНОСТ на СВОБОДНИ хора, а това е преди всичко Духовно пробуждане вътре в самия човек, способно да го застави да види в себе си Светлината на Истината – Светлината на ПървоТвореца!

27. Няма как да бъде РАЙ в Проявения план, наречен от хората Царството Божие на Земята, без такова Духовно пробуждане, когато човекът е безучастен към всички промени в Пространството, които въпреки всичко, много скоро ще достигнат своя максимум, предопределяйки прехода на човека на Новите вибрации !

28. Човечеството ще бъде принудено да открие нови източници за своето съществуване ( Аз специално не ви казвам „ Нови енергии ”, защото думата „ енергия ” се отнася към категориите на Плътния план), но това ще се случи единствено тогава, когато „ малкият ” човек престане да бъде „ малък ” и разбере, че самият той е не само стопанин на своята собствена съдба, но е и Творец на МАТРИЦАТА на Новото Пространство !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1000
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-04.05.12.html

image


В 10 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ-творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност , излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !                        
((((((((((((((( ♥ ♥ ♥ ))))))))))))))))
  

image

  Послание за духовно единение 

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                                                              Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство!

 
Категория: Изкуство
Прочетен: 3088 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 09.05.2012 09:07
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3179037
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Май, 2012  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031