Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3179052 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Март, 2012 г.
01.03.2012 г.    Послание на Нашия Небесен Отец , св. Син и св. Дух !

Мили мои деца, започвам днес да ви предавам Моите думи за Надеждата, която всеки от вас е приел като крайъгълен камък в Моето Мироздание. Надеждата, мили деца, е чувството, че не си изоставен, чувството, че винаги има някой до теб, който те разбира, чувството, че нищо лошо няма да ти се случи, чувството, че има само добро на пътя пред теб. Всичко, което започвате да правите го започвате с Надежда, без нея няма да направите нищо, без нея не бихте имали желание да направите каквото и да било. Надеждата е тази, която ви крепи и ви казва „ там напред е по-добре “. И когато, мили мои, с нея ръка за ръка върви и Вярата, тогава вие имате най-силните мои оръдия, с които да направите всичко, което пожелаете. С Надеждата и Вярата вие сте непобедим Светъл воин, вие сте силни и смели, Аз съм с вас. Така вие чувствате Моята подкрепа, като вярвате и се надявате Аз да ви помогна да преодолеете всяко препятствие. И Аз го правя, Аз съм с вас и ви подкрепям всяка минута, Аз съм с вас, когато грешите, защото вие научавате как не трябва да правите едно или друго нещо, Аз съм с вас и във вашите победи, когато силата на духа ви е преодоляла понякога и много трудни препятствия. Но нищо от това няма да е възможно без Вярата и Надеждата.Тези две сестри, както вие ги наричате, вървят винаги заедно, не могат една без друга. И когато вие ги приемете, когато ги пожелаете и ги вложите в своя живот, пред вас се разкриват нови предизвикателства, нови пространства за творчество, нови начини за правене на „ обикновените неща“, нови пътища, по които да тръгнете. Аз, мили мои деца, искам да ги приемете в сърцата си и да се обръщате към тях винаги, когато имате нужда , те ще ви напомнят за Мен, за Моята Любов към всеки един от вас и ще ви посочват къде е правилният път към Мен. Оставам с вас, мили мои деца, винаги съм с вас и ви обичам и ви закрилям. Ваш Небесен Отец, св. Син и св. Дух   Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова
http://otkrovenia.bg/2012/03/01/01-03-2012-%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/



12.03.2012 г. Послание на нашия Небесен Отец, св. Син и св. Дух

Мили мои порастващи деца, вие които сте обърнати към Мен и очаквате да чуете Моите думи. Слушайте, мили мои, отворете ушите си, отворете очите си и вижте Аз съм сред вас, Аз съм Около вас и ви обгръщам и ви изпращам моята Любов и ви ръководя по вашия път. Вие обаче избирате посоката, вие избирате пътя, по който да стигнете до Мен. Искрено и чисто вие се обръщате към Мен и очаквате да се отговори на вашите молби.
Но вие, мили мои, не знаете какво е добре за вас, не знаете урока, който учите и това, което трупате като опит. Затова Аз ви оставям понякога да довършите уроците си , да си вземете поуките и тогава Аз ви помагам да се отърсите от ненужните неща, да „ отсеете житото от плявата “, да запазите само опита, който може да ви бъде полезен. Оставете в миналото своите страхове, своите притеснения и продължете напред. После изберете посоката, в която да продължите и уроците, които да учите .

Ваш Небесен Отец св.Син и св.Дух    Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова
http://otkrovenia.bg/2012/03/13/12-03-2012%D0%B3-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%88%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%81%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86-%D1%81%D0%B2-%D1%81/



09.03.2012 г. – Учителя, Беинса Дуно, за мисията на България и Балкхарите
Въпрос: Учителю, каква е мисията на България през 2012 година , след 1 март ?

Мило момче, България е катализатора на целия процес, който ще завърши с преход в ново измерение. Ние българите сме основата на шестата раса. Ние трябва да събудим съзнанието първо на нас самите, кои сме и за какво сме тук. Ние сме Балкхари, мило момче, и това е наш дълг, да бъдем водачи и будители на останалото човечество. Славяните са народа избран от Бог. Няма разлика между нас, ние сме един организъм, едно сърце, една душа – душата на будителя. И мило дете, сега, когато бият последните камбани, когато вече удари часът на българите, ще се разгърне този спящ потенциал. Всеки един носи в себе си онова зрънце от древните Балкхари, онази скрита светлина в себе си, която вече може да се пробужда. Имате работа за вършене, скъпи мои, има пред Бог дълг да бъдете носители на новата зора, на светлината на утрешния ден. Вие сте тези, които ще светите отпред и ще разсеете вековния мрак, вие ще запалите огъня на новия свят – светът на любовта, истината и мъдростта. Сега е вашият час. Събудете се. Беинса Дуно.

чрез Ивайло Апостолов – Орам
http://otkrovenia.bg/2012/03/10/09-03-2012%D0%B3-%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F-%D0%B1%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%B0-%D0%B4%D1%83%D0%BD%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0/



imageк
Категория: Изкуство
Прочетен: 1640 Коментари: 0 Гласове: 5
" Пети Март – рожден Ден на Нова Русия " из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Русия достигна тази граница, която се нарича ИСТОРИЧЕСКА, защото на Пети Март хората ще разберат, че те от сега и завинаги ще живеят в съвършено Нова страна – в страна на свободни Духовно хора, които изведнъж са разбрали, че страната – това са тези хора, от желанието, от проявлението на СВОБОДНАТА ВОЛЯ на които зависи, какво ще бъде нейното Утре !

2. Когато Аз ви говорих, че Русия ще трябва да премине последната си ГОЛГОТА, Аз разбира се нямах предвид определени изменения или преображения в Плътния план, тъй като Аз не мога, така както е било преди, да допусна революция, затова Аз имах предвид единствено Тънките планове, там където и се извършват чудеса и се формира Новата представа на хората за тях самите, и разбира се, за МАТРИЦАТА на Божественото Пространство.

3. Утре Русия ще усети, какво е това Голгота на Духа и ще разбере, че изборът е направен, и този избор е направен вече завинаги ! Хората в Русия, независимо от съмненията в Духа и посланията за сладкото бъдеще, направено от Мамона, изведнъж ще разберат, че Тъмата ( а всяка човешка власт, от когото и както и да бъде тя представена) все едно е БЕЗБОЖИЕ, все едно е господство на безнравствената Тъма !

4. Не бива да се вярва на Тъмнината, в какъвто и „ костюм ” тя да се накипри и каквито и обещания тя да дава, та нали бъдещето на човечеството за следващите 26000 години все едно е свързано със Светлината – със силите на Творенето, и никаква друга алтернатива за хората няма и не може да има!

5. Но Голготата си е Голгота и това е преди всичко проверка или Изпит за истинна ВЯРА, тоест за ВЕРНОСТТА ви към Моите Идеали, към Моя ПРОМИСЪЛ, затова само истински СЛУШАЩИЯ ще може да чуе сред грохота на барабаните от последния парад на Тъмнината, много тихите ДУМИ на Самия ПървоТворец !

6. Колкото и да е тъжно да се говори за това, но далеч не всички ВОИНИ на СВЕТЛИНАТА ще се окажат утре на висотата на Светия Дух, и заблудени от обещанията на Мамона, ще Ме предадат за кой ли път и ще постъпят така, както не трябва да постъпва човекът на СВЕТЛИНАТА, а още повече човекът, приел върху себе си КРЪСТА, тоест ОТГОВОРНОСТТА за бъдещето на своя Народ !

7. Аз не говоря за САМОотричането в името на бъдещето на Русия (опората на бъдещето за цялото човечество), но нищо подобно Аз не очаквах от тези, които на Тънкия план вече дадоха своето СЪГЛАСИЕ (в СЪНАСТРОЙКА с Мен) да бъдат СъТворци !

8. Но ако човекът – е СъТворец, то ВСИЧКО в Плътния план вече няма за него никакво значение, а това означава, че не трябва да има този банален страх, а единствено смелост и пълно безстрашие от човека, доверил себе си на Мен, вашия Творец !

9. Аз разбирам, че за приемането на такова решение е необходимо МЪЖЕСТВО, ИСТИННА ВЯРА и разбира се МЪДРОСТ на СъТворец, но на Мен Ми се струва, че за осем години Послания или Диктовки, хората би трябвало окончателно да са формирали в себе си БЕЗСТРАШИЕ на Духовен човек, който безкрайно се е доверил на Бога !

10. За тези години човекът е трябвало окончателно да разбере, че с него нищо не може да се случи, тъй като е в КАНАЛА (във връзка) с Бога, и че той разбира се е под Моята постоянна ЗАЩИТА !

11. Но при проверката няма да стане така ( и Аз това го знам точно), Аз имам предвид избора на „ малкия ” човек за своето Утре ! Изборът няма да бъде този, който Аз очаквам и единствено наистина само двата процента от населението на Русия ще се окажат на висота, тъй като те избират Бога и свързват своето бъдеще с Моя Промисъл !

12. Аз нали предупреждавах на няколко пъти, че по никакъв начин не трябва да се вярва на Тъмните сили, дотолкова, доколкото в този последен парад те ще съберат своята мощ, натрупана за толкова много хилядолетия и ще преподадат на хората урок по безнравственост и Духовно предателство, дори и поради това, защото САМ АЗ съм избрал този Народ – на древните Арийци – за да може той САМ (САМОСТОЯТЕЛНО) да открие Новата епоха – епохата на СВЕТЛИНАТА и да приеме върху себе си КРЪСТА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО !

13. Тъмата днес преподаде на всички много добър урок, показвайки на човека, дори осъзнал се, че той е частица от Твореца, и независимо от това се е поддал на ласкателствата и обещанията на Мамона, при това разбирайки, че всички тези обещания не са от Бога, продължава да „ поглъща капките ” от откровена лъжа, и така както Аз ви говорих, на Духовно блудство !

14. Ето защо Аз така хулех и сега хуля представителите на всички религии в света, защото техния промисъл е да поддържат човека Духовно, разбирайки, че той върви към своята Голгота !

15. Но вместо това, хората на които им се струва че служат на Бога, сами са попаднали в Духовно блудство и са приели Мамона, променяйки безкористното служене на Мен за служене на Мамона, ставайки още един от клоновете на човешката власт, целта на която винаги е била потискане на Съ-Знанието на свободните по Дух хора, и по-точно – потискане на възможностите за проява от тях на Правото им на Свободна ВОЛЯ на равноправни частици на Твореца !

16. Хората въобще са прекратили своето САМОусъвършенстване, и за това е много по-лесно да попаднат под посланията на Мамона, заменяйки Свободата на Духа за Духовно робство !

17. Такова Духовно предателство Аз не мога да простя, затова отново съм принуден да се върна към Своя минимум, който осигурява за Мен успешното завършване на Вселенската Програма за Преображение на Пространството и човека !

18. Аз вече предупреждавах за това, че хората са Ме принудили да се намеся в процеса на формиране на Съ-Знанието на СъТвореца и да поставя пред тях тези задачи, които да са необходими вече Утре и окончателно ще ги разделят на празнодумци и здравомислещи, тоест на такива, които се стремят към Истината !

19. Повярвайте Ми, Аз нямам намерение да затварям пътя към Себе си за тези хора, които по никакъв начин няма да могат САМОСТОЯТЕЛНО да изберат пътя към Бога, тоест да формират своя Божествен промисъл, но те вече чуват Моето ПОСЛАНИЕ !

20. Аз приемам всички заблудили се, но стремящи се, ще бъда много строг обаче към тези, които осъзнато са застанали на страната на Мамона, заели са позицията на Духовен роб и продължават да вербуват в редовете на силите на Задържането тези, които все още не са се определили или вече идват към Мен !

21. Така е, Аз знам че далеч не всички веднага ще приемат Моите ДУМИ, но на Пети Март страната все едно, ще встъпи в Новата Ера, давайки възможност ( в този преходен период) на всички хора без изключения да направят за себе си последен избор, определяйки за себе си своя избор, определяйки своето бъдеще като фрактално подобни частици на Твореца !

22. За Мен сега е много важно да видя, че хората преодолявайки страха си, са извършили или ще извършат ЧУДОТО на Богопроявлението, тоест ще покажат МЪЖЕСТВО и безстрашие, а това е и основа на Божествената МЪДРОСТ – МЪДРОСТТА на СъТворците !

23. Затова днес Аз приемам дори и тези, които засега са се объркали, тъй като виждам постепенното преображение на Съ-Знанието им, израстването на тяхното вътрешно „ Аз”, при това Аз ги приемам като свои частици, формиращи Безличностно Творящо ЦЯЛО !

24. Повярвайте Ми, Аз не само съм ваша ЗАЩИТА, но Аз съм и още единственото правилно решение, носещо за хората не само СПАСЕНИЕ, но и Духовна трансмутация.

25. Аз се боря за всеки от вас, Аз ви откъсвам от Тъмнината и Мамона, без да изгубя НАДЕЖДА за това, че Духовното ПРОЗРЕНИЕ задължително ще дойде, а това означава, че числеността на Моето ДВИЖЕНИЕ ще нарасне до „критична маса ”, която ще е способна да приеме Моя ПРОМИСЪЛ, да сформира в Плътния план основата на Новата, повярвайте, абсолютно засега неразбираема за хората Божествена регулярност !

26. Започвайки от Пети Март в Плътния план започва да се формира и по-точно , да се материализира, Моя ПРОМИСЪЛ, който с ТРЕВОГА ще се отрази в сърцата на хората в Дух, и накрая СЪБОРНОСТТА – основата на основите на Божествената регулярност – не просто ще се изсипе на улиците на Русия, а и ще започне да живее, формирайки Новата МАТРИЦА на Пространството – Духовният хаос ще бъде сменен от КЛЪСТЕР от висш порядък !

27. Настъпва време на порядък, ВРЕМЕ НА ПОРЯДЪК, ОБОСНОВАН ОТ ВСИЧКИ Канони на Вечността, когато Свободната ВОЛЯ на хората ще бъде в порядък и насочена единствено към Божественото Творчество !

28. Именно тогава, когато хората най-накрая ОСЪЗНАЯТ, че те са Богове, способни да СЪТВОРЯТ Новото Пространство, Новата регулярност, за да може окончателно да се разбере, че Божествената регулярност се състои от проявата на Свободна ВОЛЯ за всеки човек и да приемат ОТГОВОРНОСТТА пред хората и пред Мен за своя промисъл, който е резултат от СЪНАСТРОЙКАТА и СЪТВОРЧЕСТВО на свободния в Дух човек и ПървоТвореца!
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=982  

http://otkrovenia.bg/2012/03/04/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-3-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82-%D1%80%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B5/  
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-03.03.12.html  

image

В 9 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ - творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !                                     ((((((((((((((( ♥ ))))))))))))))))                                                                              

image

 Послание за Духовно Единение

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                      

             Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство!



Категория: Изкуство
Прочетен: 2407 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 06.03.2012 22:51
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3179052
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2012  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031