Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3244126 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Май, 2014 г.
Вдъхновени цветя-деца на Любовта !

В Благодарността се разтваряме
като цветята,
които поели от Земята
излъчват Любовта си към Небесата.
Израстнали от дълбините и недрата,
от благодатта на семената,
пробили Тъмнината,
устремили стеблата
към нови висини и широти,
към триумфа на Светлината.
Окъпани и пречистени от дъжда,
поемат нагоре цветята-децата,
да разнесат навред
благата вест
за настъпилата пролет
на пробуждането на Духа !
Огряни от Слънце,
подкрепяни от Висшите
израстваме от пръстта
и изпълваме света
с Нова Енергия,
с Нова Сила,
с Вярата Безсмъртна на своя Отец
Любовта, на който
за нас е Венец,
Ореола над главите ни сияен,
да ни свети и води
в собствения ни свят и навред,
където всичко очаква
нов живот да заживее,
да бъде докоснато с Любов
и събудено от многовековен сън,
от този Камбанен Звън,
който Края
и Началото велико възвестява
и шанс на душите нов дава,
Еволюцията им да продължава
в това Прекрасно Едно,
на което
Отеца своята Вяра дарява
за Сътворчество,
Съзидание,
Сътворение
в следващите измерения
на Божествена Мъдрост,
Воля и Любов.
Татко наш,
ние ти благодарим,
с Теб заедно
с радост творим !

Деляна Ангелова
30 май 2014 г.


image


Категория: Изкуство
Прочетен: 1439 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 30.05.2014 12:40
ГАЛАКТИЧЕСКА ПРИКАЗКА

от Майкъл Лайтуивър

Много, много отдавна, в една галактика далеч, далеч от тук живеели всички онези малки светли същества и те просто си стояли там и се наслаждавали на живота в
imageтова радостно и безвремево измерение. Но ето че един ден, един много голям и величествен ангел дошъл при тях. Той имал много сериозно изражение на лицето си. Търсел доброволци за изключително важна мисия.

“В самия край на галактиката Алсион се намира една много малка, но в същото време много специална планета, наречена Гея”, започнал той. “Тя е уникална - като прекрасна градина и гъмжи от стотици хиляди различни форми на живот. Тя е нещо като експериментална станция в галактиката и е населена с особено интересна хуманоидна форма на живот, която съдържа в себе си едновременно и най-висшите, и най-нисшите честоти, познати в космоса. Всъщност тя е самия връх на дуалността. От една страна това е една от най-красивите форми на живот и е в състояние да носи най-висшите честоти на любовта, светлината и радостта, познати в цялата Вселена. От друга страна обаче, тя е в състояние да носи и най-плътните и тъмни честоти, които космоса някога е изпитвал – честоти, които останалите същества са преодолели преди еони.

В момента ситуацията е следната. С течение на времето планетата преминава през периодични космически цикли и сега тя е стигнала до края на два основни цикъла – 2 000 годишния цикъл на Рибите и 25 000 годишния цикъл на космическата година, за който планетата обикаля около Алсион, централното слънце на галактиката Млечен път.

Със завършването на този цикъл много неща приключват и много нови тепърва започват. Но най-важното е, че към планетата се излива много светлина, която драматично повишава нейната честота. Както се случва по време на всеки голям преход, така и сега ще има известна турбулентност. Част от нея ще е геологическа, тъй като самата Гея е жива планета и също еволюира. Но основна част включва хуманоидния вид, който доминира на планетата.

Това няма да е лесно време, особено за онези, които все още спят, както и за онези, които вибрират на най-ниските честоти. Смяната на честотата ще предизвика несигурност, която на свой ред ще породи страх.

Първата ера от еволюцията на тази планета е била физическата ера и ключовата дума е била “оцеляване”. Втората ера, която сега завършва е ерата на ума и ключовата дума е “логика”. Третата ера, която започва сега е ерата на сърцето и ключовата дума е “любов”. Това е най-високата честота.

Тези, у които сега е властта на планетата принадлежат към стария ред на физическото и умственото. В зависимост от степента, до която могат да направят плавен преход към живот, в чийто център е сърцето и който се направлява от божественото, това ще е лесен преход. Но ако не са в състояние да го сторят, те ще изпитат много сътресения.

Такава е ситуацията сега на Гея. Причината, поради която съм тук е да потърся доброволци, които биха пожелали да се преродят в хуманоидната форма на планетата, за да помогнат за по-лесния и гладък преход. Вече сме изпращали пророци и учители в миналото. Много често те са били брутално преследвани или убивани. В други случаи са били смятани за богове и хуманоидите са изграждали сложни религии и ритуали около тях, а после са използвали тези религии, за да се контролират взаимно. Правили са всичко друго, само не и да следват простите учения, които са им били предлагани.

Така че този път ние ще опитаме друг подход. Няма да има повече пророци, спасители и аватари около които да могат да създават религии. Този път ще изпратим хиляди, всъщност стотици хиляди обикновени светлинни същества, които ще имат само две задачи:

1) Да останат в сърцата си

2) Да помнят кои са, защо са там и за какво е всичко това

Изглежда много лесно, нали ? За съжаление не е така ! Както вече казах дуалността е достигнала своя връх на тази планета. Този вид е довел до съвършенство илюзията за “добро” и “зло”. Най-голямото предизвикателство за вас ще бъде да си спомните Кои Наистина Сте, Защо Сте Тук и За Какво Е Всичко Това. Когато си спомните, вие ще сте в състояние да останете в сърцата си независимо от външните събития.

А как ще разберете кога забравяте ? Лесно е. Наблюдавайте отношението си към другите. В момента, в който забележите, че съдите ще знаете, че сте забравили Кои Наистина Сте, Защо Сте Тук и За Какво е Всичко Това. Това ще бъде вашия сигнал.

И тук е предизвикателството. Животът на тази планета ще изисква голяма способност за различаване и проницателност – мъдра оценка за това, кое е истина, кое е подходящо и кое е за висшето благо, както за вас, така и за планетата. Обаче вие ще можете да разберете че сте в позиция на съдене и сте излезли от сърцата си, когато обвинявате.

Ние знаем какво предизвикателство може да бъде тази планета. Знаем колко реални изглеждат илюзиите там. Разбираме огромната плътност на това измерение и налягането, на което ще сте подложени. Но ако оцелеете в тази мисия – и пак подчертавам, че тя е напълно доброволна – вие ще еволюирате с изключително голяма скорост.

Също така трябва да кажем, че някои от вас, които ще отидат на тази планета като звездни семена, никога няма да покълнат – никога няма да се пробудят за спомнянето за това, кои са наистина. Някои от вас пък ще се пробудят и ще започнат да светят, само за да бъдат задушени от мненията и преобладаващите мислоформи около тях. Други обаче ще се пробудят и ще останат будни и тяхната светлина ще стане извор на вдъхновение и припомняне за много други.

Вие ще се превъплътите из цялата планета, във всяка култура, всяка раса, всяка страна, всяка религия. Но вие ще бъдете различни. Никога няма напълно да паснете. Когато се пробудите (вие) ще осъзнаете, че истинското ви семейство не е това на вашата раса, култура, религия, страна или дори вашето биологично семейство. Това е вашето космическо семейство, тези които са дошли като вас – със задачата да помагат по начини, малки или големи, в извършващия се преход.

Истинското Братство и глобализация в най-висшата си форма ще стане, едва когато си спомните Кои Наистина Сте, Защо Сте Тук и За Какво Е Всичко Това. То ще стане, когато се завърнете в истинския Храм на Божественото Присъствие – вашето сърце, където става това припомняне и от където сте призовани да служите на света.

И така готови ли сте ? Добре !

О, и между другото има няколко дребни неща, които трябва да спомена ...

Поради плътността, вие не можете да действате в това измерение без подходящ космически костюм. Това е биологичен костюм, който всъщност се изменя с течение на времето. Има много неща, които можем да ви кажем (за това), но нашето време за въвеждане е малко и мисля, че можете просто да “скочите” в него и да го изпробвате. Все пак трябва да бъдете предупредени. Има опасност ако забравите кои сте в действителност, да помислите че вие СТЕ вашия космически костюм вместо факта, че той просто е вашето превозно средство в това измерение. Веднъж след като сте там ще забележите, че има невероятно разнообразие от космически костюми и на тях се обръща доста внимание. Все пак, въпреки безкрайното разнообразие, тъй като това е планета на дуалността, те спадат към две основни категории, наречени “полове”. Отново ви казваме, че сега нямаме време да се впускаме в подробности. Но вие ще откриете, че вашите отношения със собствения ви космически костюм са изключително интригуващи и интересни.

Другото малко нещо, което трябва спомена е следното. За да можете да оперирате в това измерение, вие ще получите също така по един микрочип, наречен “персоналност”. Той е като впечатана самоличност и заедно с космическия ви костюм ще ви направи съществено различни от всеки друг. Това ще ви даде възможност да участвате в холограмата там – нещо което наричат “съгласувана реалност”. Още веднъж казвам, че съществува реална опасност дотолкова да се вживеете в холографските личноостни драми, че (може) да забравите кои сте в действителност и да помислите, че СТЕ вашата персоналност. Знам че звучи доста невероятно сега, но веднъж щом попаднете там ...

Има още толкова много неща, които можем да ви кажем за вашата ориентация там, но смятаме че ще можете да научите останалото експериментално на място. Единственото важно нещо е да помните Кои Наистина Сте, Защо Сте Тук и За Какво Е Всичко Това. Ако можете да направите това всичко останало ще върви добре. Но внимавайте – толкова малко наистина си СПОМНЯТ. Те (се) изпъкват като “различни” и другите ги наричат “Просветлени”, “Пробудени” или с други подобни имена. Странно, нали ?

Е, добре! Kъсмет и приятно пътуване !!!


image

Категория: Изкуство
Прочетен: 2081 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 03.05.2020 20:15
"Разбиране и осъзнаване" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Всички срокове за подготовка са вече отдавна прехвърлени и на Мен Ми се струва, че Хиперборейците най-накрая вече са осъзнали, че тяхната Велика мисия, отдавна предсказана не само на Небесата, но и в Плътния план, започва да се проявява в тях самите, тъй като без вътрешно разбиране и осъзнаване на своята Богоносимост не може да има установяване на Бога (в себе си)!

2. Богът на Планетата или в Плътния план е длъжен да носи СЪВЪРШЕНСТВО, при това не само (което, разбира се е най-важното) вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, но и външно СЪВЪРШЕНСТВО, а това трябва да се отразява на ПРОМИСЪЛА, който не може да бъде човешки с неговите си проблеми, преди всичко на вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО, защото няма как да има Бог в Плътния план с Его и НЕВЕРИЕ, тъй като Бог в Плътния план Е (СЪМ) преди всичко Истинна и Велика ВЯРА, не изискваща доказателства!

3. Човек, който не помни себе си като Бог, постоянно изисква доказателства, че той Е (СЪМ) Бог, тъй като не вярва, защото не разбира, и естествено, не осъзнава своята съпричастност към Небесата, изкривявайки със своето НЕВЕРИЕ даже истинната История на човечеството! Човекът пише своята история преписвайки я всеки път с нови откриващи се обстоятелства на НЕВЕРИЕТО, дотолкова, доколкото критерият на неговия живот не е ВЯРАТА, а Мамона, разделящ хората на „първи и последни”!

4. На Небесата няма неравенство, на Небесата ИМА КОЛЕКТИВНА ОТГОВОРНОСТ за своя ПРОМИСЪЛ, която се разделя помежду Боговете в зависимост от подготовката и нивото на тяхното СЪВЪРШЕНСТВО и разбира се, в съответствие със структурата на Мирозданието! В Плътния план сред хората всичко е точно обратно, тъй като няма никаква КОЛЕКТИВНА отговорност, а неравенство, което управлява Света, ИМА неравенство на НЕСЪВЪРШЕНСТВА, защото държащите властта хора много често, за да не кажа винаги, представляват сами по себе си образец на вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО, заложено в техния изкривен смисъл и цел на настоящото им въплъщение!

5. Повтарям, няма как да има Богове с вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО, но може да има и има хора с вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО! ИМА РАЙ на Небесата и ИМА на Небесата Олимп на СЪВЪРШЕНСТВА, но без вътрешно УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на хората не може да бъде постигнато в Плътния план КОЛЕКТИВНО ПървоСъзнание на Богове, тоест, не могат хората да изградят или сътворят РАЙ на Планетата, ако те не са Богове и ако няма разбиране и осъзнаване на своята роля в Историята на човечеството като Богове, спуснали се от Небесата върху Твърдта!

6. Затова ВСИЧКО, което се случва, а и тепърва ще става на Планетата, е резултат от вътрешната ТРАНСМУТАЦИЯ на тези, които разбират и искат да осъзнаят себе си като Богове, и колкото повече хора-Богове осъзнаят значимостта на това истинно ИСТОРИЧЕСКО събитие, в което те са получили щастието да участват (по точно, да се проявят), толкова по-малко загуби ще понесе човечеството на границата на Епохите, на тази граница, която за първи път в Историята на човечеството разделя хората на Богове и на хора!

7. Много ви моля да разберете, че днес не се пише Нова Библия, така както някои хора си мислят, ДНЕС СЕ ПИШЕ НОВАТА ИСТОРИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, не само прескочило Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ, но и най-важното, направило крачка в Новия свят на ШЕСТАТА раса, където просто за обикновените хора няма място, тъй като откриващият се Свят Е (СЪМ) Свят на Богове, за които вътрешното УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ Е (СЪМ) смисъл и цел в живота им (в проявлението им)!

8. Това, което се случва при вас сега точно пред очите ви, Е (СЪМ) ПРЕОБРАЖЕНИЕ на вашия вътрешен „Аз”, тъй като целият Свят около вас Е (СЪМ) това, което вие сте способни да видите, разберете и осъзнаете, затова Светът държащ се на три кита (или слона) и съвременния Свят СА (СЪМ) един и същ Свят вътре във вас, и ако някой от хората (Аз говоря за Хиперборейците) изведнъж е прозрял и осъзнал своето ВЕЛИЧИЕ на Богове, то мога да кажа, че те, именно хората-Богове, днес са спасили човечеството и Света!

9. Повтарям: това, че Хиперборейците или част от тях изведнъж са си спомнили, че те СА (СЪМ) Богове, спуснали се от Небесата, е станало за човечеството спасение и ако тази част от хората-Богове, разбрали и осъзнали, че те СА (СЪМ) Богове е решила да поеме върху себе си КОЛЕКТИВНАТА ОТГОВОРНОСТ за бъдещето на човечеството, то повярвайте, на Мен ми се наложи да променя СЦЕНАРИЯ на Квантовия преход и да съхраня Света на хората-Богове и дори и да съхраня Света на хората, пък макар и дори и на друга (десета) Планета! И на Мен това Ми се „НАЛОЖИ” да го правя много приятно и Аз правя това с Любов, тъй като за първи път в Историята на човечеството се е появила възможност за СЪТВОРЧЕСТВО на хората-Богове с Мен, Отец Абсолют, а това и Е (СЪМ) проявление на съвпадението на ВОЛЯТА на Бога, ВОЛЯТА на Планетата, и най-накрая, ВОЛЯТА НА КОЛЕКТИВНОТО Съ-Знание на хората-Богове!

10. Първото ЧУДО на тези хора-Богове, приели СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО, така както и НИЕ, Боговете, КОЛЕКТИВНА ОТГОВОРНОСТ за бъдещето на човечеството, беше проявено в това, че те успяха, повярвайте, за първи път в цялата История на човечеството, да решат проблема с НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, и сега е останало най-малкото – да се издигнат всички заедно с десет степени нагоре и да обхванат или да ОБЕДИНЯТ в ДУХ цялата територия от океан до океан, преминавайки седем крачки по хоризонтала!

11. Аз искам да подчертая още веднъж, че всичко случващо се сега на Планетата, а сега вече и във Вселената, Е (СЪМ) ваш вътрешен ПРОМИСЪЛ и вие показахте това прекрасно на самите себе си, затова, ако е започнал да полъхва Огънят на ПРЕЧИСТВАНЕТО, то това засяга и ще засегне тези хора, тези народи и тези страни, където сред хората няма Богове или няма хора-Богове, а където съществуват единствено хора на НЕВЕРИЕТО и хора с вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО, затова повтарям, за тези хора няма вече място на територията на Боговете, на територията на Хиперборейците!

12. Още веднъж повтарям: „входен билет” или пропуск в Новия свят на ШЕСТАТА раса е единствено вътрешното СЪВЪРШЕНСТВО и никакви други критерии за вашата готовност да встъпите в Новата РЕАЛНОСТ няма и не може да има! Затова в редовете на Движението, в редовете на Воинството на СВЕТЛИНАТА ИМА и трябва да има само хора-Богове с вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО на Богове, и повярвайте, Аз не мога да допусна в Новия свят тези хора, които по никакъв начин не могат да разберат и да осъзнаят, че те СА (СЪМ) Богове!

13. Никакви аргументи и дори обиди не могат да бъдат приети, защото на всеки човек му беше даден шанс (да разбере и да осъзнае) да стане Бог, да си спомни най-накрая, че той Е (СЪМ) Бог! Това се чувстваше особено и се чувства и сега в редовете на Моето Движение, тъй като То и само То ще състави (ще основе) ОСНОВАТА на Божествената монархия, Начело с Мен, Отец Абсолют, а това означава, че вътре в Движението и особено в управлението на Движението не може да има хора, тъй като Моето Движение Е (СЪМ) Движение на Богове, приели върху себе си КОЛЕКТИВНА ОТГОВОРНОСТ за Бъдещето вече не само на човечеството, но и за Бъдещето на хората-Богове от Шестата раса!

14. Повтарям, в редовете на Моето Движение може да има единствено Богове, затова не се изненадвайте, че не расте интензивно количеството на участниците на Движението, тъй като броя или количеството на участниците в Движението е отдавна фиксирано от Мен, защото няма, а и не може да има твърде много Богове, разбрали и осъзнали, че те СА (СЪМ) Богове!

15. Подчертавам: Боговете не могат да бъдат милиарди, Боговете не могат да бъдат дори милиони, защото Боговете СА (СЪМ) не само ЗВАНИ, тъй като ЗВАНИТЕ са много, но ИЗБРАНИТЕ са малко, тъй като, за да станеш ИЗБРАН, трябва да станеш Бог, трябва да станеш СЪВЪРШЕНСТВО!

16. Не се учудвайте, че припламват границите на Хиперборея, тъй като припламват границите на ЗВАНИТЕ, но не и на ИЗБРАНИТЕ, и резултатът от тяхното НЕВЕРИЕ сега Е (СЪМ) ОГЪНЯТ НА ПРЕЧИСТВАНЕТО, но огънят на Пречистването Е (СЪМ) ПОКАЯНИЕ на хората, но не и на хората-Богове, тъй като НЕСЪВЪРШЕНИТЕ могат да станат СЪВЪРШЕНИ единствено преминавайки през ОГЪНЯ НА ПРЕЧИСТВАНЕТО и ПОКАЯНИЕТО!

17. За Боговете (за хората-Богове) вече всичко е набелязано и всичко ще се сбъдне в срок, и те вече са събрани в Моето Движение, и колкото по-бързо дойде до тях ОСЪЗНАВАНЕТО им от необходимостта за Духовно ЕДИНЕНИЕ, тоест, формирането на ЕДИНО КОЛЕКТИВНО ЦЯЛО, толкова повече ще бъдат Боговете в Моето Движение и толкова повече хора ще бъдат СПАСЕНИ, макар и на друга Планета! Днес, когато вече всичко е толкова прозрачно и всичко е казано от Мен за степените нагоре и по хоризонтала, не трябва да бъде допускан и най-малкия признак на НЕВЕРИЕ в редовете на Моето Движение, даже и заради това, че това Движение е Движение на Богове! Вашата НАЙ-ВАЖНА ЗАДАЧА – да се поддържате един друг, тъй като Боговете и единствено Боговете разбират и осъзнават, че ЕДИНЕНИЕТО В ДУХ е орисия (съдба) на Боговете, творящи Новото в СЪТВОРЧЕСТВО с Отец Абсолют!
Амин!

Отец Абсолют.
25.05.14.

Отговор на въпрос за Украйна

Днес в предверието на Украинското ВЕЧЕ мога да кажа, че причината за гражданската война е вашето НЕВЕРИЕ, вашето вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО, тъй като вие самите допуснахте разгула на Мамона, разгула, повтарям, на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО!
Тази война, тази гражданска война няма да завърши до тогава, докато не хората, а хората-Богове не осъзнаят, че няма Украйна, няма Беларус и няма Новорусия, а ИМА ЕДИННА ТЕРИТОРИЯ СВЯТАЯ РУС на Боговете, а не на хората!
Ето кога вътрешното СЪВЪРШЕНСТВО на Боговете трябва да каже своята ТЕЖКА ДУМА, но засега Аз не виждам активност от страна на Боговете, освен напразни думи и уникално Его на тази част от територията на Хиперборейците! Затова, докато вие не станете Духовно ЕДИНО ЦЯЛО, огънят на Пречистването няма да спре!
Вие бяхте почти до целта, но не успяхте да видите в себе си Богове, и заради Егото и грешките на ЗВАНИТЕ трябва да се плаща, понякога дори и със своите животи! Повтарям: всичко зависи от вас самите и ако Аз видя прогрес във вашето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, войната ще завърши в един миг! Още веднъж повтарям: всичко зависи от вашето разбиране и осъзнаване, че реалността започва с вашите очи и вашите сърца, а засега реалността е тази, която вие виждате и творите!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1303
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-25.05.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image

"Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин :

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !

В 10 часа българско време !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1870 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 28.05.2014 13:02
"Десет стъпала нагоре и седем крачки по хоризонтала" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. На вас наистина (Аз говоря само за Коренната цивилизация) ви е останало съвсем малко и това е Истина: всичко на всичко десет стъпала да преминете нагоре до висините на ХристоСъзнанието и всичко на всичко седем крачки по хоризонтала от океан до океан, но трябва да ги преминете всички ЗАЕДНО, а точно това е и най-важното условие на Последния Изпит, тъй като във всеки друг случай СПАСЕНИЕ за хората, дори и за Коренната цивилизация, няма да има!

2. Аз разбирам, че всичко това звучи доста остро и заплашително, но за вас, Хиперборейците, вече няма избор, дори и заради това, че вие, повтарям, сте Коренната цивилизация, която вече премина Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ или Точката на бифуркация, а това означава, че случващото се на Планетата, и ако трябва да бъдем още по-точни, на границите на Хиперборея, и още по-точно, на територията на Украйна, Е (СЪМ) обективна реалност на ПРЕЧИСТВАНЕ С ОГЪН, което е съдено да изпитат някои хора, даже и Хиперборейци, поради това, че вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО все още няма, а да се достигне до него вече няма време и няма никаква възможност!

3. Светът проблесна толкова неочаквано, че Аз мисля, че никой от хората, включително и Хиперборейците, не би могъл дори и да помисли до съвсем неотдавна, че територията на предполагаемото Велико ВЕЧЕ на Духовното СЪВЪРШЕНСТВО ще стане арена на борбата на Духовните НЕСЪВЪРШЕНСТВА на тези, които бяха и си остават Богове и ако хората-Богове не могат да се договорят помежду си, то какво може да се види или чуе Там, където живеят пришълците-цивилизации, за които Хиперборейците винаги са били пример на най-дълбока Духовност, на най-висока Пасионарност и дори може да се каже – „РУСКОСТ”!

4. Повярвайте, „РУСКОСТ” тоест широтата на Душата и дълбочината на БОГОДОСТИГАНЕТО, винаги е била на Планетата приоритет единствено на Хиперборейците като Духовно чисти (особени) и избрани от Бога хора-Богове, винаги, повярвайте, винаги проповядващи и носещи в себе си БОГОНОСИТЕЛСТВО на тези, които са били и си остават Първи, повярвайте и не само на Планетата, но и в целия Велик КОСМОС!

5. Аз не искам изкуствено да отделям или да възвеличавам Коренната цивилизация, но хората на Планетата, самите хора, винаги са отделяли този Етнос като съвършено необикновен, и тази необикновеност се е потвърждавала от изключителната Духовна чистота и любвеобилност, което и е привличало много народи на тази територия на Духа, тъй като комфорта на преживяването на територията от океан до океан и ненатрапчивото приемане на всички религии, на всички представи за Бога, е било проява на Богоизбранността на Хиперборейците на тази територия на СВЕТЛИНАТА от океан до океан!

6. И ето точно сега, когато до Олимп останаха да се направят само десет крачки нагоре и да се преминат всичко на всичко седем крачки по хоризонтала, при това три крачки се оказаха вече преминати, а това означава, че оставаше да се присъединят към проявяващата се вече Божествена монархия само още четири територии, вътре, и по-точно, в Сърцето на Хиперборейците стана срив, който разхвърли Великите Хиперборейци, Великите Богове, спасили Небесата, по идеологии, каквито в Боговете няма и не може да има! Повтарям: няма идеологии в Боговете, а ИМА единствено вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО!

7. Няма и не може да има вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО в Боговете спуснали се на Твърдта, защото Боговете винаги си остават Богове! Част от Боговете вече е приела в себе си друга идеология на другите цивилизации и вкусвайки тяхната религия на Мамона, е загубила своите Божествени корени и разплата за това Духовно предателство за тях става огънят на ПРЕЧИСТВАНЕТО, който вече няма как да бъде спрян!

8. Огненото ПРЕЧИСТВАНЕ набира сила, притегляйки в този майски огън все повече и повече от тези, които са грешни и които без пречистване с огън няма да могат и няма да успеят да преминат Квантовия преход, или така както Аз ви говорих, ТРАНСМУТАЦИЯТА на Пространството и ТРАНСМУТАЦИЯТА на Съ-Знанието, а това вече не е избор, а това е СЪДБА – съдба за тези, които са били и са без Бога, и които са предали Бога, много често дори и не осъзнавайки, че живот в НЕВЕРИЕ е отстъпничество от Бог, от своя произход, от Началото на Началата!

9. Никой няма намерение да ви кори за това, а още повече да наказва, тъй като за Свободния и Доброволен избор е невъзможно да бъде наказван човек, но виж да пожалиш тези хора е просто необходимо, тъй като те „не знаят, какво вършат” (не знаят какво творят), а безбожието, вътрешното безбожие е не само грях, но и съдба, недостойна за човека като частица на Бога, като Негово фрактално подобие!

10. Всичко това говори единствено, че Времето на ПРОМЕНИ е вече настъпило и вече Сам Аз, Отец Абсолют, съм принуден да се включа в процеса на подбора на хората, тъй като Аз не мога да откажа ПОМОЩ на тези, които в своето време Ми протегнаха ръка на Мен за помощ, и не просто я протегнаха, а възстановиха НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, което е равно на ПОДВИГ на Истинни Воини на СВЕТЛИНАТА!

11. Днес се засветява територията на Святая Рус (на Хиперборейците), но все още не се е включил с пълната си мощност ГЛАСЪТ НА ПЛАНЕТАТА и ако вие чуете този ГЛАС, то повярвайте, това означава, че Великата КАМБАНА НА ОБНОВЯВАНЕТО, и по-точно – КАМБАНАТА НА ТРАНСМУТАЦИЯТА на Пространството, е предупредила хората, че Великият ПРЕХОД е вече запуснат и повтарям, е запуснат съвсем не от Бога, а от хората, тъй като Аз се постарах да не запускам началото на Трансмутацията, защото виждах и виждам, че твърде много хора няма да издържат последния Изпит на Духа и ще бъдат принудени да преминат на друга Планета и до възсъединяването на всички части на човечеството остават, и това сега е вече абсолютно точно, 26000 години или една Слънчева година!

12. Съвсем напразно някои от хората, и такива за съжаление не са никак малко, които притежавайки Мамона, заработен от експлоатацията на хората-Богове, е позабравил, че няма сред Боговете „първи и последни”, тоест, ще трябва за своите заблуди да заплати със своя живот (съдба) и да се пресели не на територията на СВЕТЛИНАТА, а на съвсем друга територия – на територията на Нова Планета!

13. Това Велико преселение на народите според принципа на приемане или неприемане на ВЯРАТА вече започна и то постепенно единствено ще се ускорява, тъй като времето за разплата за греховете е настъпило, и повтарям, тези, които са били в Мамона, ще съжаляват много силно за това, тъй като „богатия няма как да мине през игленото ухо” на чистотата на Духа! Помнете винаги: там, където управлява Мамона, там няма Бог!

14. Повярвайте, в човешката биологична обвивка може да бъде и човек, и Бог, разликата между тях е единствено в Духа, тъй като Бог Е (СЪМ) Дух, а човекът си е Материя! Биологическото вместилище може да приеме и едното, и другото, и този, който помни себе си като Бог, Е (СЪМ) Бог, а този, който не помни себе си като Бог, е човек, на който му предстои все още възвисяване в Дух!

15. Времето дойде! Огънят на ПРЕЧИСТВАНЕТО засветва по огромната територия на Планетата и при бездуховността на хората той може да се разпространи самостоятелно, показвайки тези, които предадоха Бога и не видяха Истината в Моите Слова!

16. Все още няма религиозни войни, все още Светът на НЕВЕРИЕТО не е затрещял, но всичко върви към това! И дори и Моето предупреждение, Моето желание да спра процеса на самоунищожение на човечеството си остава нечут, тъй като двата клона на властта, потънали в Мамона, търсят изход от безпътието държейки се за Мамона, но с Мамона в ръце е невъзможно да се премине Точката на незавръщане, а още повече, да се премине през вратата на Рая! А та нали това, което очаква човечеството Е (СЪМ) РАЙ на СъТворчеството на хората-Богове с Бога и КЛЮЧОВЕТЕ от това СЪВЪРШЕНО Пространство са в ръцете на Хиперборейците, и никой, освен тях самите, не е способен да обясни на обикновените хора, че СПАСЕНИЕТО е заложено във тяхното вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО!

17. Аз вече говорих и предупреждавах, че ласкавия месец Май – месецът на Пролетта на ОБНОВЯВАНЕТО и събуждащото се Духовно СЪВЪРШЕНСТВО – за някого ще стане съвсем не ласкав, но това, което очаква хората като цяло, и преди всичко хората на Мамона, хората на Неверието, ще им се покаже Ада! Между Ада и Рая ИМА десет стъпала на ВЪЗКАЧВАНЕ на Олимп и вече само четири крачки по хоризонтала, и когато този ПЪТ бъде преминат от всички ЗАЕДНО, когато КОЛЕКТИВНОТО Съ-Знание на хората-Богове в Дух, в Съ-Творчество с Бога стане реалност, ще настъпи ПРАЗНИКЪТ НА СПАСЕНИЕТО за тези, които са били и си остават ПЪРВИ!
Амин!

Отец Абсолют.
10.05.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1301
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-20.05.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1631 Коментари: 0 Гласове: 1
„Неласкав” Май из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов  
 
1. На Мен пак Ми се налага да преминавам към известния ви исторически факт от многохилядни предупреждения и Аз ви говоря на вас (хората): днес ще прозвучи поредното предупреждение на Бога за това, че шегите приключиха и Времето на ПРОМЕНИ надвисва над вас като огромна буря, след която вече може и слънце повече да не видите!     

2.  Външните събития ви подтикват към проявяване на вътрешна активност, която съвсем не прилича на СЪЗЕРЦАНИЕ, нещо повече, СЪЗЕРЦАНИЕТО днес си е доста опасно, тъй като Светът е на границата на огромен ПРЕЧИСТВАЩ ОГЪН (не Ми се иска да използвам думата „война”), който задължително ще засегне всички територии и всички народи на Планетата, защото повтарям, единствено чрез ПРЕЧИСТВАНЕ с огън трябва да бъде преминат периодът на ТРАНСМУТАЦИЯ, при това, Аз подчертавам, именно ТРАНСМУТАЦИЯ, а не Преображение!  

3. ТРАНСМУТАЦИЯТА се различава от Преображението с това, че ТРАНСМУТАЦИЯТА представлява най-острата форма на ПРЕХОД, а дотолкова, доколкото днес НИЕ говорим за ВЕЛИКОТО Преображение на всички Времена, а именно и точно това вас ви очаква, то думата „Преображение” може да се разглежда единствено като лек завой, а не като очаквания остър обрат в Историята на човечеството!

4. Аз точно това и искам да подчертая, че Историята на човечеството не просто ще се промени, а ще премине етап на Историческа ТРАНСМУТАЦИЯ, която трябва да промени (а то така и ще бъде) Историята на човечеството принципно или КАРДИНАЛНО! Повярвайте, такъв остър ОБРАТ Историята на човечеството все още не знае, и вероятно поради тази причина хората толкова лесно (по скоро безотговорно) възприемат Моите Предупреждения, Моите Слова за това, че Светът ще претърпи Исторически Преображения, които ще засегнат не само и не толкова Природата или Планетата, колкото самите хора, на които им е съдено, а от това няма къде да се денеш, да преминат Велико ОГНЕНО ПРЕЧИСТВАНЕ!

5. Нищо вече не може да се поправи или промени, хората достигнаха през месец Май тази година до тази черта (граница), след която започва отчета на Новото ВРЕМЕ, и за някои от вас този Май ще стане съвсем неласкав, тъй като единствено в Дух, само в ЕДИНСТВОТО Е (СЪМ) СПАСЕНИЕТО от Огъня, провокиран от Тъмнината и разпален от НЕВЕРИЕТО, тъй като за хората,  НЕВЕРИЕТО и Армията на Тъмата, останали без ръководство и без идея, няма място не само на Планетата, но и във Вечността, и те по никакъв начин не могат да се съгласят с това обстоятелство, и при пасивното СЪЗЕРЦАНИЕ, макар и било то от хора на ВЯРАТА и на хората от Моето Движение, и още по точно, от Воините на СВЕТЛИНАТА, в тях се появява надежда да отиграят (да си върнат) изпуснатите или загубените си позиции!   

6. Затова и Тъмата не дреме, Тъмата се събира да даде последен бой, и за да не се случи всичко това, Аз просто съм принуден да ускоря ТРАНСМУТАЦИЯТА на Пространството, за да не позволя възвръщане към Духовен Хаос и да спра опасността от възстановяване на несъгласието на Небесата! Аз не мога да дам да се разруши възстановената с толкова огромен труд НЕУТРАЛНОСТ на Небесата, към която Аз вървях няколко слънчеви години!

7. Аз вече ви говорих за това, че Аз не мога днес да захвърля тези хора-Богове, които със своето МЪЖЕСТВО, със своята МЪДРОСТ и със своята ЛЮБОВ успяха да възстановят НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, затова дори и тогава, когато ТРАНСМУТАЦИЯТА вече се усеща все по- силно и по-силно, а по-точно, моментът на началото на Историческото Преображение вече властва на Планетата, Аз създавам буферна зона на територията от океан до океан, за да оградя или защитя тези, които приеха КЛЕТВА за СЪТВОРЧЕСТВО с Мен, Отец Абсолют!           

8. Аз приемам вашата пасивност, вашето напразно СЪЗЕРЦАНИЕ само до тогава, докато това безволие не влияе на хода на Историческите, отдавна предопределени, събития, и днес, когато на вашата територия гори огънят на Духовното невежество и Духовната Тъма, никой вече не може да остава безучастен, затова Аз очаквам вашето ПРЕДСТАВЯНЕ, но оставям на вас формата на това ваше ПРЕДСТАВЯНЕ, тъй като неправилно разбрания от вас изказ на Бога може да подтикне хората, неподготвени ДУХОВНО, към драма, а е възможно дори и към трагедия на самоунищожението!                

9. За да не се случи всичко това, а това на Мен въобще не Ми е нужно, така както не ви е нужно и на вас самите, моля ви да помислите преди да преминете към ПРОМИСЪЛ, защото Аз очаквам от ваша страна ПРОМИСЪЛ на Богове, но не и на хора, тъй като промисълът на хората е промисъл на разрушението, а ПРОМИСЪЛЪТ на Боговете Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА ЛЮБОВТА и Духовното СЪВЪРШЕНСТВО, или така както вие обичате да се изразявате, „почувствай разликата”!    

10. Повтарям още веднъж: не може да има при такива условия СЪЗЕРЦАНИЕ, а още по-малко, пасивно СЪЗЕРЦАНИЕ, на Мен Ми е необходимо вашето най-активно участие в КОНФЛИКТА НА СТОЛЕТИЕТО, тъй като пред вас е последният КОНФЛИКТ между Светлината и Тъмнината, който, разбира се, ще завърши с победа за Светлината, но единствено през откритите сърца на хората-Богове, които, използвайки Божествените технологии, са способни да спасят човечеството!   

11. Подготвени за това се оказват единствено хората, дали веднъж КЛЕТВА да служат на Бога и тези хора въобще не са хората ходещи в църквата, а именно тези, които ОСЪЗНАТО и въпреки много често човешката логика на страх, прекрачиха в Новия Свят ЗАЕДНО (ЕДИНО), и по-точно, редом с Бога, прекрачиха в редовете на Воините на СВЕТЛИНАТА за да могат веднъж завинаги да проведат последен бой с Тъмнината, за да може ЗАВИНАГИ да премахнат Хаоса и НЕВЕРИЕТО в хората, връщайки им Великото МИНАЛО – МИНАЛО НА БОГОВЕ!

12. Днес е точно това ВРЕМЕ наречено ВРЕМЕ ЗА ИЗБОР, и по-точно, ВРЕМЕ за излизане на СВЕТЛИНА на Воинството на СВЕТЛИНАТА! Това ВРЕМЕ на Исторически ПРОМЕНИ ще принуди тези, които са се нарекли Воини на СВЕТЛИНАТА, да се изправят от „коленете си” и да докажат, че Духовното СЪВЪРШЕНСТВО няма граници!

13. Ролята на СПАСИТЕЛ и Е (СЪМ) роля на този, който чрез собствената си Духовна жертва води след себе си хората, пък макар и засега все още хора на НЕВЕРИЕТО, към Духовен ПРОМИСЪЛ на съвършено Съ-Знание – Съ-Знание на Богове!            

14. Времето на ПРОМЕНИ вече не може да бъде спряно, но Аз се надявам, че не могат да бъдат спрени и Воините на СВЕТЛИНАТА, които вече са дали КЛЕТВА за Вярност на Бога, КЛЕТВА за Вярност на тези ПРОМЕНИ, които трябва да преминат хората, и по-точно, човечеството, които първи ще трябва да прекрачат в Новото Пространство и за които се пише Новата ИСТОРИЯ, и тя вече не само се пише активно, но и се формира от тях, тъй като МЪДРОСТТА, която е дарена им ДАВА ПРАВОТО да творят ИСТОРИЯ НА БОГОВЕ!            

15. Повтарям, нищо вече не може да се спре и Историческата поява на НАРОДА СПАСИТЕЛ също не може да се спре, защото Историята се пише от ръцете на Хиперборейците – от ръцете на тези, които ОСЪЗНАХА в себе си Божественото Начало на Началата, на тези, които разбраха, че те СА (СЪМ) БОГ и творенето на Новото Е (СЪМ) техен ПРОМИСЪЛ, да се откажат вече от който, те нямат никакво право!      

16. Макар за обикновените, „малките” хора, които са в пълно неведение и за тях огънят на ПРЕЧИСТВАНЕТО да Е (СЪМ) огън на унищожението, но вие все пак знаете, че Бог носи в себе си само ЛЮБОВ и никога смърт, а това означава, че всичко което се случва с човечеството Е (СЪМ) ПРЕЧИСТВАНЕ, макар и с огън, но ПРЕЧИСТВАНЕ заради ЛЮБОВТА, заради Новото СЪВЪРШЕНСТВО на човека-Бог, заради Новото СЪВЪРШЕНО Пространство на Планетата Святая Рус, на която вие Хората-Богове ще трябва да Творите Нов Свят – Свят на Великото СЪВЪРШЕНСТВО!              

17. Аз виждам огромен прогрес във вашите представи за себе си като резултат от вашето Духовно ВЪЗМЪЖАВАНЕ и макар и на някого от вас случващите се събития могат да му се сторят като „неласкав Май”, но НИЕ с вас, събрани сега за ВЕЧНОСТ, точно знаем, че Май винаги Е (СЪМ) ласкав месец на ПРОЛЕТТА на Преображението, затова всичко това, което ви очаква вас, всичко това, което очаква обикновените, „малките” хора, Е (СЪМ) ПРОЛЕТ на ОБНОВЯВАНЕТО! Може да се каже, че и Планетата я чака ПРЕОБРАЖЕНИЕ в ЛЮБОВ, а по друг начин Боговете не могат, тъй като отдавна е доказано, че БОГ Е (СЪМ) ЛЮБОВ и Духовно СЪВЪРШЕНСТВО, и точно това е нещото, което Аз наблюдавам днес във вас, в тези, които представляват ОСНОВАТА на Воинството на СВЕТЛИНАТА, които представляват ядрото на тристате спартанци, отиващо на последен бой с Тъмата заради Бъдещето на човечеството и осветявайки на хората пътя към СЪВЪРШЕНСТВОТО на Духа!        
Амин!  
 
Отец Абсолют.
15.05.14.  

 Отговор на въпрос
 
Каквото е съдено, това и ще се сбъдне!
 Не търсете под краката си, тъй като там няма нищо, всичко е доста по-далеч и това може да видите единствено зад хоризонта!
Днес няма вече дългове и няма карми, а ИМА изпитания, които все още не са преминати!
 Аз никога не захвърлям своите ЛЮБИМЦИ и ако ИМА болка, то повярвайте, това Е (СЪМ) болката на ПРЕЧИСТВАНЕТО!
Аз нося единствено ЛЮБОВ и ако Тя идва с болка, то това си е също ИЗПИТ, който трябва да се премине!
Повярвайте, Аз давам дори ИЗПИТИТЕ на хората единствено за благото на ПРЕЧИСТВАНЕТО и само такива, които можете да преминете!
          
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1299
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-15.05.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1420 Коментари: 0 Гласове: 1
"Все по-близо и по-близо" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Наистина все по-близо и по-близо е времето на началото на ТРАНСМУТАЦИЯТА на Пространството; независимо от това, че от Мен бе обявено ПРЕКЪСВАНЕ и то все още действа, ВРЕМЕТО НА ПРОМЕНИ се приближава, при това се приближава доста стремително дори и в рамките на човешките представи!    

2. От това Историческо Преображение няма как да се измъкнете и всичко се спъва от едно единствено обстоятелство (а това е изключително важно за Мен, Отец Абсолют): доколко хората са готови да преминат собствената си ТРАНСМУТАЦИЯ, тъй като тези, които доказаха своето ПРАВО да продължат своето ВЕЧНО усъвършенстване вече редом с Мен, ще трябва да преминат ТРАНСМУТАЦИЯ в даденото им сега или в настоящето им въплъщение, което е нещо необичайно не само за хората, но и за Мен Самия, тъй като никой и никога от хората не е преминал ВЪЗВИСЯВАНЕ по време на живота си без преминаване през смърт!   

3. Казвайки вашата дума „смърт”, Аз при това многократно съм ви повтарял, че смърт няма и не е имало никога, а ИМА преход от едно състояние на вашата обвивка в друго, затова и не трябва дори и заминаването ви от Проявения план да се счита, така както е прието при хората, за трагедия на заминаването в друг свят! Повярвайте, ако хората си заминаваха в нищото след срока на „живота” им, то тогава не би имало никакъв смисъл във вашето толкова кратко проявление!

4. Вие сте ВЕЧНИ, така както съм ВЕЧЕН и Аз, Отец Абсолют, така както е ВЕЧНО и ВСИЧКО в това Пространство от Космически Разум! Във всичко трябва да се вижда смисъл и целесъобразност, и дори и да не ви се струва така, но и в най-лошия отрязък от вашия живот във всичко ИМА смисъл, тъй като вашият живот в Плътния план Е (СЪМ) Школа по МЪДРОСТ на Богове, да преминат която са длъжни всички хора, и ако обстоятелствата се случват по ваше мнение не във ваша полза, то, повярвайте, това е също така един от изпитите за усъвършенстване на Духа!

5. Всичко което се случва както извън, така и вътре в човека, Е (СЪМ) също така Изпит и това, което става в Моето Движение, също Е (СЪМ) Изпит, който на вас ви е съдено да преминете, и повтарям, ако на вас ви се струва, че всичко е против вас (против Движението), то това е единствено защото вашето НЕСЪВЪРШЕНСТВО е реалност, което трябва да се поправи и може да бъде поправено чрез разбиране и осъзнаване на ситуацията, която се е установила около вас!   

6. Няма как да се измъкнете нито вие, а и всеки един от хората на Планетата, от отговора на собствения ви въпрос, „защо е толкова лошо”, и докато не бъде намерен отговор, ситуацията около вас и ситуацията на Планетата, и конкретно - по границите на Хиперборея (от океан до океан) няма да се промени никога, а това би означавало че ТРАНСМУТАЦИЯТА на Пространството, и най-вече, ТРАНСМУТАЦИЯТА  на хората може да стане, а това е неизбежно, по най-неблагоприятния сценарий, когато ще се спасят не милиарди, а милиони!

7. Днес вашето НЕСЪВЪРШЕНСТВО определя сроковете и мащабите на Преображението, затова единствено ОСЪЗНАВАНЕТО на причинно –следствените връзки и РАЗБИРАНЕТО на своята роля, на своята ОТГОВОРНОСТ може да спомогне за успешния ПРЕХОД на Новите вибрации на Шестата раса, и по-друг начин няма как да стане! Вие сте проявени в Плътния план, вие трябва да преминете Школата по МЪДРОСТ на Богове и вашата „генна” памет на Богове би трябвало да ви помогне в това! Повярвайте, Аз мога да създам, което и правя, идеалните условия за вашето вътрешно усъвършенстване, но вашата роля в собственото ви ПРЕЧИСТВАНЕ и ВЪЗВИСЯВАНЕ е невъзможно да бъде оценена!          

8. Опитайте да погледнете на събитията вътре във вас и вън от вас от позицията на ОБЕКТИВНОСТТА и НЕУТРАЛНОСТТА на Богове и тогава всички проблеми в човешките представи за Добро и Зло ще преминат в проблем на вътрешното НЕСЪВЪРШЕНСТВО на човешкото Съ-Знание, но по никакъв начин не и в системата на МИРОЗДАНИЕТО, в системата на Висшия ПОРЯДЪК на Небесата!               

9. Всичко това, което вие наблюдавате днес в Пространството на Плътния план и особено, така както Аз ви казах, по границите на Хиперборея, Е (СЪМ) проява на НЕСЪВЪРШЕНСТВО на Съ-Знанието на хората, поробени от изкривените представи, на които се държи властта на Планетата, при това, и от двата клона на властта, затова за да се измъкнеш от този Духовен план, тоест да се измъкнеш от менгемето на Духовното блудство и предумишленото изкривяване на историята на човечеството, хората могат единствено издигайки се над своето Его, над своите неправилни представи за себе си!  

10. Ако вие помните винаги това, че вие сте хора и може да се каже априори, че вие сте НЕСЪВЪРШЕНИ по природа, то вие никога няма как да станете Богове и във вас никога няма да се събуди Великият Дух на фракталното подобие на Бог, вие никога няма да си спомните своята Първа КРАЧКА върху Твърдта и вие ще си останете хора ЗА ВЕЧНОСТ! Но ако вие успеете да се издигнете, така както Аз ви казвах, над своите представи за себе си, то Аз ще помогна на вашата „генна” памет на Богове да видите в себе си Бога и тогава вие ще станете Него (Бога)!  

11. Докато вие не разберете, кои СТЕ (СЪМ) вие всъщност, а днес със своето поведение вие единствено доказвате това, че между вас-хората и между вас-Боговете ИМА огромна пропаст, която много от вас няма да могат да преминат или да прескочат и при съвременните представи за себе си, вие ЗАВИНАГИ ще си останете хора!

12. Повярвайте, дори и Моето Движение (и особено Моето Движение)  Е (СЪМ) последния и при това много сложен Изпит, който, така както показва вашето отношение към Мен, а най-вече, вашето отношение към самите себе си, ще покаже, че дори и човекът, откликнал на Моето Обръщение към хората (на Новия век) си остава човек, за когото МЪДРОСТТА на Боговете си остава недостижима мечта!

13. МЪДРОСТТА на Боговете, ПРЕТЕГЛЕНОСТТА (РАВНОВЕСИЕТО) на Боговете е ориентирът за хората и ако даже и в Моето Движение няма съгласие от хората-Богове, а вътрешното НЕСЪВЪРШЕНСТВО е способно да ги раздели на „първи и последни”, то тогава и няма Движение, няма ЕДИНОДУШИЕ, тоест няма и в хората Бъдеще, защото Бъдещето на хората Е (СЪМ) СъТворчество с Мен, Отец Абсолют! Аз не мога да имам СъТворчество с НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО дори и заради това, че „подобното привлича подобно”, затова погледнете себе си и отговорете честно, доколко вие сте готови за бъдете и да ТВОРИТЕ заедно с Мен!           

14. Така както показва вашето отношение към самите себе си, обикновените „малките” хора и дори и вие, избраните от Мен хиляди от милиони, все още продължавате да се опирате на миналото, при това на минало, което няма как да бъде основа на Бъдещето, тъй като няма Истинно минало, няма Истинна история на човечеството и на вас (хората) за да видите своите Божествени корени (Аз ви говоря за Коренната цивилизация) ви е необходимо да пренапишете историята на човечеството отново, тъй като днешната история на човечеството Е (СЪМ) история на Духовното поробване на Хиперборейците от тези цивилизации, които не само са нарушили Великото Съглашение на Небесата, но и са подписали вердикт със силите на Тъмнината!           

15. Днес вече не е важно, коя от цивилизациите се е съгласила да сътрудничи с Отец Луцифер, но Аз мога да ви кажа, че такова съглашение с Тъмата извън рамките на Великото Съглашение на Небесата все пак е имало, и сега, когато властта на Луцифер приключи, тези цивилизации ще трябва да решат те с кого са, защото тяхното единение, техният строг порядък могат да се обърнат в трагедия на унищожението за тях самите! Аз не искам разкаяние, но Аз искам спазване на тези ПРАВИЛА, на тези Канони на Мирозданието, които ще бъдат внедрени по цялото Пространство на Планетата Святая Рус!     

16. Празникът на Духовното ЕДИНЕНИЕ, независимо от всичко, все пак ще се състои! Аз ще направя всичко за това той да се състои за Хиперборейците, тъй като те са заслужили този Празник със своето дълго търпение, Боготърсене и със своята История, и ако тя по някакви си причини е забравена, и по-скоро е преписана не в полза на Истината, то всичко ще си бъде върнато в „своите кръгове” (в свои води) и при това съвсем скоро! Защото, така както Аз ви казах, не може да се строи Бъдеще върху изкривени основи, върху изкривена История на човечеството, затова Аз просто съм задължен да обясня на хората, и особено на Хиперборейците, кои СА (СЪМ) те! Повтарям: Вселенската Програма за Преображение на Пространството в съответствие с Великото Съглашение на Небесата, са започнали Боговете, спуснали се на Твърдта, които и са основали Коренната цивилизация – цивилизацията на Хиперборейците, а всички останали народи СА (СЪМ) представители на други цивилизации, опитали се да се асимилират с Хиперборейците, изкривявайки предумишлено Истинната История на Началото на Началата в полза на оправдаването си на своето присъствие на Планетата!             

17. Времето на Великата ТРАНСМУТАЦИЯ е все по-близо и все по-близо и вие даже няма и да забележите, когато ще прозвучи последният удар на Камбаната! Но преди това да се случи, Аз ще се постарая да ви покажа ролята и значимостта на вашето участие в това Велико ПРЕОБРАЖЕНИЕ, и преди всичко за вашето вътрешно усъвършенстване, защото само вътрешното СЪВЪРШЕНСТВО може да ви отвори очите за Истината на вашия произход, а най-вече, за вашето Бъдеще! Вашето Бъдеще Е (СЪМ) Божий ПРОМИСЪЛ на СъТворчество с Мен, Отец Абсолют, и друго за вас не е дадено, затова и от милиарди хора от всички цивилизации на Планетата, независимо от многовековната асимилация с Коренната раса, ще останат милиони Хиперборейци – тези, които са преминали Школата по МЪДРОСТ на Богове! Днес тези списъци са все още отворени, но вече има хора, които сами, по своя ВОЛЯ, са изключили себе си от списъка на хората-Богове, правейки свой свободен избор – с кого СА (СЪМ) те и за какво СА (СЪМ)!     
Амин!  

Отец Абсолют.
10.05.14.  

Отговор на въпрос за Украйна

Въпросът е сложен и не е еднозначен, но мога да кажа, че Украйна, така както и цяла Хиперборея, и разбира се, така както и Русия, СА (СЪМ) едно Велико ЦЯЛО, тъй като това Е (СЪМ) ЕДНО Велико Пространство на Хиперборейци-Богове, спуснали се на Твърдта, и ако някой си се отказва от своите Божествени корени, то мога веднага да кажа, че той се отказва от Бога!
Всяка страна Е (СЪМ) Пространство от хора и ако някой без да пита Бога, решава да променя съдбата на хората, тоест смята да решава бъдещето на страната, то той нарушава Заповедта „няма сред нас първи и последни” и Канонът „каквото Горе, това и Долу”, а това означава, че такива хора не могат да разглеждат себе си редом с Бога като хора-Богове, като СъТворци, при това Аз ви казвам думата „СъТворци”, без да я отнасям конкретно към Своето Движение, защото всеки един човек на Планетата трябва да докаже ПРАВОТО си да бъде в СъТворчество с Бога!
Украйна със своето НЕСЪВЪРШЕНСТВО на хората обрече себе си на огнено ПРЕЧИСТВАНЕ и докато огънят на Истината не изпепели вътрешното НЕСЪВЪРШЕНСТВО (на хората) на Украйна, като държава тя няма да бъде в Моя списък на Бъдещото човечество!
За всички хора, народи и държави ИМА шанс за спасение, но изкривеното минало и вътрешното НЕСЪВЪРШЕНСТВО тласка хората към разделение на „първи и последни”, затова мога само да посъветвам: не търсете виновните за собствените ви проблеми някъде встрани от себе си, повярвайте, това е най-неблагодарното занятие (няма да ви доведе до никъде)!

 Отец Абсолют.  

 http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1297
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-10.05.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1653 Коментари: 0 Гласове: 1
"И няма сред вас първи, и няма сред вас последни" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. На Мен Ми се налага да повторя Думите на Първата ЗАПОВЕД за участника в Движението и пак на Мен Ми се налага да ви помоля вас, вместо приетите Послания за Духовно ЕДИНЕНИЕ да повтаряте всички ДЕСЕТ Заповеди, дарени ви вече като на Воини на СВЕТЛИНАТА, Залог (Обет) за които Е (СЪМ) Святая Рус, само поради това, тези ДУМИ да не останат просто думи, макар и много красиви, а да станат за вас ръководство за действие, за ПРОМИСЪЛ, тъй като в Тях е заложена Философията или ИДЕЯТА за Бъдещето на цялото човечество!

2. Повярвайте, ако вие погледнете Историята на човечеството дотолкова, доколкото това е възможно, то много лесно може да проследите, че все още никога вътре в човечеството не е имало РАВЕНСТВО – подчертавам: РАВЕНСТВО, дарено на хората от Бог, тоест това РАВЕНСТВО, което Е (СЪМ) на Небесата, защото това РАВЕНСТВО предполага преди всичко РАВЕНСТВО НА ДУХА, обосновано от нивото на Духовно СЪВЪРШЕНСТВО, тоест от възможността да се Твори Ново Пространство!

3. Погледнете историята на човечеството, прочетете Старозаветните Писания и вие ще видите, че НЕРАВЕНСТВО, тоест присъствие на власт, винаги е имало и е било приемлива необходимост, а това означава и потребност да се управляват хората, което никога не е задоволявало всички страни от участниците от общожитието, на много от хората обаче им се струва, че такова НЕРАВЕНСТВО е имало винаги и произхожда от източниците на човечеството, от Началото на Началата!

4. Но искам да ви напомня, че човечеството (Коренната цивилизация) според произхода си СА (СЪМ) все пак Богове, спуснали се от Небесата, и те по никакъв начин няма как да са привнесли със себе си НЕРАВЕНСТВО между хората, тоест, НЕСЪВЪРШЕНСТВО в отношенията между Боговете, а сега и между хората! Повярвайте Ми, няма как Боговете, стъпили на Твърдта в един миг да се разделят на първи и последни, или казано с терминологията на Стария Завет, изведнъж да станат едните стопани, а другите роби!

5. Възниква въпросът, кой първи е измислил разделянето на хората по класи и кой първи е решил, че той е първи, а всички останали хора (народи) трябва да се подчиняват на силата, и не просто на силата, а на силата на Мамона! Мога веднага да ви кажа, че НЕРАВЕНСТВОТО на Планетата е било внесено от тези цивилизации или от представителите на тези цивилизации, които нарушавайки Великото СЪГЛАШЕНИЕ на Небесата, тоест, нарушавайки Вселенската Програма за Преображение на Пространството, са направили десант на Планетата, изкривявайки със своето присъствие чистотата на Експеримента и създавайки допълнителни трудности за Коренната цивилизация при формирането и на Съ-Знание на човек-Бог!

6. Този род намеса във Великия Експеримент е станал наистина допълнително условие при формирането на съвършеното Съ-Знание на човек-Бог, което е отдалечило (и при това за доста голям срок) времето за завършване на Вселенската Програма! Затова и ако не беше Коренната цивилизация и ако не бяха Хиперборейците, сплотили се около ЕДИНИЯ Бог, ЕДИНОДУШНО предали УПРАВЛЕНИЕТО на Планетата в Мои ръце, то това време би могло и да не настъпи никога или да настъпи едва след няколко слънчеви години!

7. Но край, всичко свърши! И Духовното ЕДИНЕНИЕ даде своите наченки и сега, дори и в такива сложни условия на днешния ден, когато огънят на НЕВЕРИЕТО руши народи и цели континенти, може да се каже съвършено уверено и твърдо, че човечеството е СПАСЕНО и Новата история на човечеството започва да се пише на Руски език и от Нов (чист) лист, на който с ГОЛЕМИ (ГЛАВНИ) БУКВИ са написани Думите на ОТЕЦ АБСОЛЮТ: „и няма сред нас първи и последни”, защото това са Думите на Началото на Началата на Новото човечество, на Новите хора – хората-Богове!

8. Искам да ви кажа, че тези Думи в Първата Заповед са НОВИ за човечеството за цялата негова история, тъй като преди всичко това са ДУМИ НА БОГОВЕ, които са произнесени в този момент, когато Боговете, и по-точно, Хиперборейците, са стъпили на Твърдта, тъй като това са ДУМИ на НЕБЕСАТА, това е Истината на НЕБЕСАТА – Истината на СЪВЪРШЕНСТВОТО!

9. Затова и искам днес да уточня, че Първата Заповед предопределя целия смисъл и задачите за тези от вас, които първи достигнаха до ниво на Съ-Знание на хора-Богове и на които Сам Отец Абсолют им е забранил, или може да се каже, им е препоръчал да не нарушават никога Заповедите, тъй като там, където има НЕРАВЕНСТВО сред хората-Богове, няма СЪВЪРШЕНСТВО, а това означава, че няма Бог, а ако няма Бог, то Великата еволюция на ЦЯЛОТО губи всякакъв смисъл!

10. Ето защо Думите на Първата Заповед трябва твърдо да залегнат в Съ-Знанието на хората-Богове като ИСТИНА, повярвайте въобще не илюзия, а именно ИСТИНА, дарена на хората-Богове от Самия Отец Абсолют, защото в противен случай никога не би могло да бъде достигнато СЪВЪРШЕНСТВО от хората-Богове! Повтарям: няма как да се събере НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на хората (ако има разделяне на първи и последни) със СЪВЪРШЕНСТВОТО на Бог!

11. Аз ви призовавах и ви призовавам към формиране не само на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, но и на Колективно ЦЯЛО, което не може да бъде достигнато никога, ако има НЕРАВЕНСТВО, ако в Цялото има разделяне на първи и последни! Повярвайте, няма как да се случи Божествената монархия Святая Рус, ако изначално в Нейната основа е заложено НЕРАВЕНСТВОТО! И ако някой от хората си мисли, че Божествената монархия е копие на човешката монархия начело с някакъв монарх, то той дълбоко се заблуждава, защото в основата на Божествената монархия е заложено обсъждането между равни хора-Богове, но няма и не може да има сред Боговете първи и последни!

12. И ако на тази огромна територия от океан до океан на някого му се е сторило, че човешкият принцип на НЕРАВЕНСТВОТО е възтържествувал, то Аз мога да кажа, че тези хора са пообъркали вратите, тоест, те не могат (нямат право) да участват в Творенето на СЪВЪРШЕНСТВО, тъй като самите те са вътрешно НЕСЪВЪРШЕНИ! Нещо повече, мога да кажа: хората, съгласили се на тези условия на НЕРАВЕНСТВО, са също НЕСЪВЪРШЕНИ, тоест, за сега те не са все още хора-Богове, защото са се съгласили безропотно на Духовен произвол и не са успели да противопоставят своето вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО в отношенията между хората!

13. Аз не искам днес да упреквам когото и да е било, но да изисквам изпълнение на ЗАПОВЕДИТЕ и преди всичко на ПЪРВАТА ЗАПОВЕД, Аз просто съм задължен, тъй като ако от хората няма изпълнение на Първото условие – условието за Духовно РАВЕНСТВО, то тогава няма и смисъл да се изучават и останалите девет ЗАПОВЕДИ! Неизпълнението или невярното тълкувание на Първото УСЛОВИЕ на Новото Пространство вече би било Трагедия превръщаща хората-Богове в обикновени, „малки” хора с тяхното изкривено Съ-Знание, тоест, с вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО!

14. Светът е на границата на Велико пречистване с огън, който, така както Аз ви говорих, беше разпален не от хората-Богове! Задачите, които си поставиха пред себе си тези, които поеха върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за бъдещето на човечеството, повярвайте, съвсем не са Божествени, затова и Аз не мога да поддържам тези хора, и на Мен Ми остава единствено да съжалявам, че хора-Богове се оказва че няма там, където всичко е започнало!

15. Оказва се че хора-Богове няма там, където царяха напразните думи и Духовно блудство, и това за пореден път говори за това, че не трябва да се играе с думите и не бива да се играе с Бога в игри на НЕВЕРИЕТО, и ако изборът на хората ги тласка към самоунищожение, то Аз няма да поддържам или защитавам тези хора, дори и заради това, че от тези хора вече е бил направен избор в полза на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО, в полза на Хаоса, тоест направен е бил избор от човека, а не от човека-Бог!

16. Аз ви говоря толкова дълго за значимостта на Първата ЗАПОВЕД, защото заради неспазване на тази Първа степен (на това първо стъпало) към Олимп на Боговете се унищожават цели народности извън територията на Хиперборея, а такова нещо просто не може да се случва, защото Бъдещето на човечеството, и разбира се, и Бъдещето на Хиперборея е свързано с Главния КАНОН на Божественото Пространство – „Боговете помежду си са равни”!

17. Аз предупреждавам вече и хората-Богове: не се опитвайте да пренасяте човешките отношения на Олимп на Боговете, защото това, на първо място, е невъзможно, а на второ, това никой и няма да допусне, и този, който счита себе си за първи, ще стане последен! Такива хора трябва да преминат Школата по МЪДРОСТ на Богове повторно, защото сред Боговете няма НЕСЪВЪРШЕНСТВО, тоест, няма НЕРАВЕНСТВО! И ако участниците в Движението на Самия Отец Абсолют разберат това, то за човечеството ИМА Бъдеще, а ако сред избраните от Мен се е събудил инстинкта на НЕРАВЕНСТВОТО или инстинкта на избраността, то мога да ви уверя, че за такива хора няма място сред хората-Богове, творящи днес Ново Пространство – Пространство на ВИСШ порядък и ВИСША справедливост!

Амин!

Отец Абсолют.
05.05.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1295
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-05.05.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1517 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 05.05.2014 22:15
"Руският Свят Е (СЪМ) Свят на КОСМОСА" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз съм просто принуден да напомня на тези, които наричат себе си стопани на този Свят, че те много дълбоко се заблуждават, тъй като Стопанин, според човешката терминология, винаги съм бил Аз, Отец Абсолют и Аз обявявам това днес толкова ОТКРИТО само заради това, че Великият Експеримент (или Вселенската Програма за Преображение на Пространството) най-накрая завърши, при това завърши успешно в полза на Силите на СВЕТЛИНАТА благодарение на Хиперборейците, или казано по по-съвременен начин – благодарение на Руснаците!

2. Аз вече говорих, но повтарям още веднъж, че сега и ЗАВИНАГИ Аз поех ВЛАСТТА, но по-добре да кажа, УПРАВЛЕНИЕТО на Планетата в Свои ръце и ви го говоря това Аз САМ и съвършено открито, за да няма повече в никого съмнение в това, тъй като двувластието, и по-точно властта на Отец Луцифер завърши и сега вече при възстановяване на НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, Аз, Отец Абсолют, СЪМ ЕДИНСТВЕН и ЕДИНЕН Ритмоводач не само на Планетата Святая Рус, но и във Вечността, и следващите 26000 години (напомням: това е продължителността на Слънчевата година) в СъТворчество с Мен Планетата ще управляват Хиперборейците! При така получилата се ситуация, когато огънят достигна до прага на Хиперборея, Аз съм принуден да уточня, за да може на всички хора по цялата Планета да им стане окончателно ясно, че с Мен в СъТворчество Планетата и цялата Слънчева система ще управлява СВЯТАЯ РУС, заслужила това ПРАВО със своето хилядолетно постигане на Истинната ВЯРА!

3. Говоря ви така, защото твърде много хора на НЕВЕРИЕТО днес са се опълчили против тези, които постигнаха ПОБЕДА над Тъмата за първи път от много хилядолетия насам и укрепиха за Петата раса ЗНАМЕТО НА СПАСИТЕЛ, тъй като това, което беше направено от Хиперборейците, да бъде наречено по друг начин е просто невъзможно! И сега, когато целият Свят наистина се е опълчил против хората на ВЯРАТА, Аз мога само да предупредя тези, които не разбират и не искат да разберат, че Воинството на СВЕТЛИНАТА е НЕПОБЕДИМО и То по Мое пряко указание води хората към Светлината не само на Знанията, но и към Светлината на БЪДЕЩЕТО, защото без настояще няма и Бъдеще!

4. Започва това, което очакваха хората (Аз говоря за Великото Преображение или за Квантовия преход) и инициатор на Началото на Началата съвсем не Е (СЪМ) Бог, тъй като Аз на няколко пъти отлагам началото на ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството, разбирайки, че далеч не всички хора са готови да преминат този Велик и Последен Изпит достойно! Най-активни днес са хората на НЕВЕРИЕТО, затова и те поемат ОТГОВОРНОСТТА за съдбата на хората, дори и не желаейки да разберат, че огънят и враждата ще се разнесат като смерч по цялата Планета и ще пламне толкова бързо и толкова мощно, че много, твърде много хора ще бъдат обхванати против тяхната воля не от огъня на ПРЕЧИСТВАНЕТО, а от огъня на унищожението!

5. Днес, така както никога досега, Светът се е доближил много близко до Великата война на промените и да спре този огън на ненавистта може да единствено Святая Рус, тъй като на Нея и единствено на Нея и е съдено да стане СПАСИТЕЛ на Света, тъй като Новият Свят ще бъде Светът на Святая Рус, ще бъде Светът на РУСНАЦИТЕ, и колкото и да му е неприятно да чуе това на някого си, но Светът на Бъдещето е РУСКИ Свят, при това Свят на най-близко Бъдеще, и Е (СЪМ) Свят на Великия КОСМОС, Е (СЪМ) Мой Свят, в който Историята на човечеството вече се пише на РУСКИ език, и този който осъзнава Началото на ТРАНСМУТАЦИЯ на Пространството и на човечеството, просто ще трябва да учи този език – езикът на общуване на хората-Богове с Бога, езикът на Шестата раса!

6. Хората на НЕВЕРИЕТО обрекоха Света на ускоряване на процеса на ТРАНСМУТАЦИЯ, затова Аз, повярвайте Ми, по никакъв начин не мога да оставам равнодушен и да допусна НЕВЕРИЕТО отново да върне към себе си правото да твори този Свят, затова на мен Ми се налага да се намеся и във връзка с това, че Хиперборейците доказаха своето ПРАВО да бъдат редом с Мен ЗАВИНАГИ! Аз просто съм задължен да охладя главите на безразсъдните политици от двете страни на океана и още веднъж да напомня, че територията от океан до океан Е (СЪМ) територия на Божествената СВЕТЛИНА, която е затворена за цялата нечистота, за цялото невежество също ЗАВИНАГИ!

7. Това, което се случва на Планетата и особено до границите на Хиперборея, по никакъв начин няма да се докосне и няма да повлияе на това, което е набелязано да СЪТВОРИТЕ вие заедно с Мен, тъй като така както Аз ви говорих, днес е постигнато ТРИЕДИНСТВО и Волята на Планетата, Волята на хората-Богове (Хиперборейците) и Волята на ПървоТвореца съвпаднаха, а това означава, че Пространството на Висш порядък и Висша справедливост с названието Божествена монархия Святая Рус ще бъде, и при това ще бъде ЗА ВЕЧНОСТ!

8. И ако има проблеми или трудности при ТВОРЕНЕТО на тази Велика ПИРАМИДА на Века, то повярвайте, те не са някъде отвън, а вътре в Движението, когато като че ли ни се струва, че хората-Богове замълчават или престават да бъдат Богове, спирайки своето Духовно развитие, а без постоянно УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, без упорит промисъл да се надявате на връщане на Олимп е просто невъзможно! Искам да напомня на всички още веднъж, че няма сред вас първи и последни, защото над всички СЪМ единствено Аз, и по какви нива на Моята ПИРАМИДА на Висше СЪВЪРШЕНСТВО ще ви поставя – това мога да реша единствено Аз САМ, предавайки тази информация чрез Своя, повтарям, също така ЕДИНСТВЕН Посланик!

9. Няма как да има за вас многообразие от Богове, вие достигнахте до тази точка, вие се издигнахте до такова високо равнище в Йерархията на СВЕТЛИНАТА, че пред вас СЪМ само Аз ЕДИН и ЕДИНЕН – Отец Абсолют, и всякакво съмнение, а още повече, НЕВЕРИЕ, трябва да бъде изключено, тъй като НЕВЕРИЕТО поражда единствено НЕВЕРИЕ, а в Моето Движение, в Моята ПИРАМИДА НА СЪВЪРШЕНСТВО това е недопустимо!

10. Настъпва Време на Велики промени и от вашата ЧИСТОТА на Духа зависи, колко хора на Планетата ще видят във вас Духовни Учители, които знаят „как”, затова от вас днес зависи „кой” и „колко” ще се спасят, тъй като ще трябва да се спасят милиони, но не и милиарди, защото откриващото се Пространство на Светия Дух с названието Божествена монархия Святая Рус Е (СЪМ) много труден Изпит за човечеството в огън, и с това няма какво да се направи!

11. Много е тъжно да видиш, че Хиперборейците по границите на Святая Рус са допуснали огъня на НЕВЕРИЕТО, или така както Аз ви казах, огъня на ненавистта, в който изгарят и правите, и неправите, защото този огън – не е Огънят на Бога, а огънят на хората, който не познава различието и носи беди на всички, не само на хората, но и на целия Етнос!

12. Аз вече ви предупреждавах, че хората на НЕВЕРИЕТО, които не са готови да приемат Новите ритми на Шестата раса, вече се превеждат на Нова планета, която въобще не е в Слънчевата система, и макар и на нея условията да бяха създадени почти идеални, нежелаещите да чуят Моите СЛОВА ще бъдат отлъчени от своите корени! Аз не мога да постъпя по друг начин, тъй като този избор е направен от хората самостоятелно!

13. Аз предупреждавах хората за това, че те сами, повтарям, самостоятелно решават своята съдба, и в това, че една част се превежда, при това една доста голяма част от човечеството, се превежда на Нова Планета, няма никаква трагедия, защото няма унищожение, но изоставането с 26000 години от хората-Богове, си е направо нещо много по-лошо от наказание!

14. Днес Аз искам да подчертая, че ще Ми се наложи да отменя времето на прекъсване (на отдих), което Аз ви предоставих на вас, на Хиперборейците, забавяйки Своя СЦЕНАРИЙ на Квантов преход, защото Светът пламти, изисквайки от вас, Воините на СВЕТЛИНАТА, активиране на своя промисъл, тъй като вие и само вие – Святая Рус – можете да спрете хората на ръба на пропастта и чрез себе си, чрез своето Духовно ЕДИНЕНИЕ да ги спасите, защото повтарям, вие и единствено вие СТЕ (СЪМ) СПАСИТЕЛИ на Света (на Мира)!

15. Днес самата История ви принуждава да направите крачка в посока към човечеството и това, че сега никой вас, РУСНАЦИТЕ (РУСИЧИТЕ) не ви чува, повярвайте, е единствено заради това, че вие се изплашихте от ОТГОВОРНОСТТА! Но трябва ли точно вие да се страхувате, когато с вас е САМИЯТ БОГ, САМИЯТ ОТЕЦ АБСОЛЮТ?! Повярвайте, на Планетата няма никой освен вас, избраните, който би могъл да поеме върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за Бъдещето на човечеството и ако тези думи вчера все още ви се струваха далечно Бъдеще, то днес те са вече най-истинско настояще, и от това, кога вие ще ги произнесете, зависи „кой” и „колко” ще се спасят!

16. Повярвайте, Аз, Отец Абсолют, ви дадох ПРАВОТО да творите Нов Свят и този Нов Свят трябва да бъде РУСКИ, и затова макар и на някого, и особено в Украйна, някак си меко казано да не им се харесва, мога да кажа, че ако ненавистта започне да се прокрадва сред Хиперборейците, то Аз САМ решавам, кой е прав и кой виновен, и в качеството на отговор на този въпрос Аз ви казвам, че бъдещия език на общуване на всички хора на Планетата (уточнявам: става въпрос за тези, които остават на Планетата Святая Рус) Е (СЪМ) РУСКИЯТ ЕЗИК!

17. Аз не променям Своя избор, защото не мога да оставя без поддръжка тези, които спасиха Небесата и възстановиха НЕУТРАЛНОСТТА на Боговете, затова цялата Небесна РАТ (ВОЙСКА) трябва да помогне на тези Хиперборейци, които от океан до океан изповядват ЛЮБОВ и Висша СПРАВЕДЛИВОСТ! В ненавистта не може да има сила, тъй като силата е единствено в ЛЮБОВТА и ВЯРАТА, и верни на тези принципи се оказаха само РУСНАЦИТЕ – РУСИЧИТЕ, и ако това не се харесва на някого от хората, то те могат все още да обмислят тези думи, но вече на друга Планета! Повтарям, Аз никого не плаша, но просто съм принуден да предупредя хората (повтарям: от двете страни на океана), че разпаленият от тях огън ще достигне най-напред до тези, които направиха това и които не видяха, че ИМА БОЖИ СЪД, който ще присъди за всички! Повтарям, че Бъдещето на Планетата Святая Рус Е(СЪМ) РУСКИ Свят, Е (СЪМ) РУСКИ Език – единственият език за общуване на хората-Богове с Бога!

Амин!

Отец Абсолют.
30.04.14.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1293
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-30.04.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!


Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.         

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1527 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 01.05.2014 23:22
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3244126
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Май, 2014  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031