Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2935306 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Октомври, 2012 г.
29.10.2012 15:20 - Пробуждане !
27.10.2012 г.
" Пробуждане" из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

 1. Нищо не вълнува толкова много хората така, както тяхното бъдеще и на първо място бъдещето на техните деца и внуци, и това е естествено чувство за самосъхранение на семейството и на народа като цяло, а сега още и за съхранение на огромния славяно-арийски Етнос, и сега това чувство особено силно се проявява, и дори се изостря в годините или в дните на тези исторически събития !

2. Настъпва наистина историческо събитие свързано с Преображението на Пространството, при това мащабът на това събитие може да се нарече галактически, в мнозинството от хората обаче засега няма изострено чувство на опасност и засега все още не сработва инстинктът за самосъхранение, затова и всичко случващо се сега, в най-добрия случай се свързва от тях с фантазии на ясновидците или с игрите на „жълтата преса”!

3. Така е, разбира се, всичко това го има вече предостатъчно в средствата за масова информация ! Независимо от това обаче в хората расте необяснимо вътрешно чувство на тревога, тъй като нещо си съвършено необяснимо започва да се концентрира в Пространството, и в същото това време това нещо си, по мнение на твърде много от хората (и по-точно, на това най-активно мнозинство), все пак ще ги подмине отстрани, и Вечният, непроменящ се свят ще си остане такъв, какъвто си е бил много векове до сега !

4. Всичкото това обаче не е толкова просто така, както би им се искало на тези хора, в редовете на които влизат и представители на Моето Движение и промените, при това кардинални, все пак настъпват !

5. Настъпва това Кардинално Преображение на Пространството, което наистина ще промени света, а най-важното – ще промени енергията на този свят, правейки от него вече пространство с не толкова плътна енергия, тоест ще промени неговите честотни характеристики, повишавайки ги до стойността на вибрации на Астрала !

6. Аз вече говорих на хората за това, че еволюционният кръг вече на практика се е затворил и вашата цивилизация, при всичкото желание или нежелание на мнозинството от населението на Планетата, все едно, ще премине в Пространство на друго измерение, и това ще принуди хората да видят това, което много хилядолетия е било недостъпно за възприемане от неподготвеното в Дух човечество !

7. Това обаче ще бъде открито единствено на тези хора, които са приели Моите СЛОВА за Истината и са се подписали под тези Думи със своите Клетвени Обещания да бъдат в СЪТВОРЧЕСТВО с Бога !

8. Дори и очакваните три дни тишина свързани с промяната на магнитното поле на Земята, не могат да бъдат сравнявани с това, което очаква хората в най-близко бъдеще, тъй като главната промяна или ПРЕОБРАЖЕНИЕ ще стане не в заминаващия си Плътен план с неговите природни и техногенни катастрофи, а със самия човек, усетил себе си способен на Духовно ПРОБУЖДАНЕ и ПРОЗРЕНИЕ !

9. Повтарям: целият смисъл на случващите се сега исторически събития са свързани не толкова с трансмутацията на Пространството, колкото с формирането на Съ-Знанието на Новия човек – човек-Бог !

10. За Мен няма нищо по-важно от формирането на Духовния свят на човека – на Моето фрактално подобие, а това означава, усъвършенстване на неговото Съ-Знание до равнището наистина на човек-Бог, способен да бъде редом с Мен и да твори, проявявайки в пълна степен и в СЪНАСТРОЙКА с Мен потенциала на Творящото Начало на Началата, съхраняващ се в човека не една инкарнация или проявление !

11. Потенциалът на ПървоТвореца, именно на самия ПървоТворец, съхраняващ се във всеки човек, може да бъде опора само тогава, когато Съ-Знанието на човека, а това означава – неговият помисъл и промисъл, съответства на Съ-Знанието на СъТворец, защото този потенциал не може да бъде разкрит на този, който лукави или служи на Мамона, та нали в ръцете на такива хора на НЕВЕРИЕТО Моите ДАРОВЕ (възможността да творят Светове) могат да се превърнат в най-страшното оръжие, способно да унищожи Планетата !

12. Повярвайте на Мен, на вашия Творец, всички хора са потенциални Богове, но Аз не мога да разреша да се използва потенциала на СъТворец от тези, които само декларират своето служене на Бога и едновременно с това със своите мисълобрази носят разрушение на Планетата (на цивилизацията), а сами за себе си, си подписват смъртната присъда.

13. Нищо друго днес не е толкова важно, колкото формирането във всеки човек на Съ-Знание на ЛЮБОВ, способно да твори само ЛЮБОВ, тоест Великата Хармония на Космическото Пространство! Това е достойно само за Самия Бог и Моите проявени планове, разбиращи и приемащи отговорността за своите мисълобрази и за своя промисъл – промисъл на човек-Бог!

14. Затова и толкова мъчително, и трудно върви трансмутацията на Съ-Знанието на „малкия”човек, все още прикован за миналото, но тази реакция може да се разбере и да се прости. Хората днес обаче се доближават до тази граница, която може да раздели не само народи, но и семейства, тъй като днес се търси отговорност вече на всеки отделен човек, и този Изпит на века предстои да бъде взет от всеки човек поотделно, без каквато и да е помощ !

15. Започва разделяне (и Аз за това съм ви говорил не един път) на „зърното” от „плявата” и това разделяне или Изпит, ще става само един на един с Бога !

16. Повярвайте, никакви катаклизми или парада на Планетите не могат да се сравнят с важността на този Изпит, който предстои да премине човека на границата на Епохите. Затова и искам да ви кажа, че дори „страшилищата” подавани ви от пресата, представляват Моето желание да принудя хората да направят свой свободен избор, сравним с Духовното Пробуждане или Озарение.

17. Затова след Духовното Пробуждане Аз очаквам нещо като Духовен взрив, тъй като отварящите се свръхспособности в човека-СъТворец и възможността за виждане на многомерното Пространство, тоест виждането и на паралелните светове, е отваряне на Вратите на РАЯ !

18. Духовното Пробуждане ( усъвършенстването на Съ-Знанието) на човека до ниво на човек-Бог мигновено ще промени света, и по-добре да се каже, мигновено ще промени представата на човечеството за това Пространство, в което на него му се е отдало щастието да бъде проявен !

19. Ето кога всички ваши планове и представи за недалечно бъдеще могат да бъдат разсеяни наистина в един миг, тъй като Светът на бъдещето ще бъде (по Мой Сценарий) Свят на Велика Хармония и Висша справедливост !

20. Могат да рухнат и плановете на тези, които се стремят да участват в Моето Движение, защото представите и на най-напредналите хора не могат по никакъв начин да бъдат сравнявани с бъдещето на Шестата раса !

21. Много ви моля, не се напрягайте с опитите си да погледнете в Новия Свят през призмата на старото си Съ-Знание дори и Той да е наистина редом с вас, а най-добре се заемете в оставащите дни със САМОусъвършенстване, тъй като днес това е най-важният промисъл за човека, стремящ се към Бога, тъй като това е – промисъл на спасението!

22. Постарайте се да погледнете навътре в себе си и да видите в себе си частичката на ПървоТвореца и тогава никакви Духовни практики няма да могат да бъдат сравнявани (по ефективност) с тази вътрешна работа, която е толкова необходима сега за всеки човек, защото разговорът на човека със своето вътрешно „Аз” е предтеча на Духовното Пробуждане !

23. Сега няма и не може да има никакви Духовни учители, тъй като всеки човек стои на прага на собственото си Духовно Пробуждане и това Велико събитие на съпричастност, и по-точно на осъзнаване на съпричастността с Преображението на Пространството, е сънастройка с Бога, тъй като вървящите към Бога ги пази САМ БОГ !

24. Искам още веднъж да подчертая думите, че природните катастрофи няма да представляват никаква опасност за хората, които са готови не само да дадат Клетва, но и да се съединят Духом с другите Мои проявени планове !

25. Повтарям: светът ще се взриви за всички тези, които не вярват (служат на Мамона) и това мнозинство на Планетата ще изпита всички страдания на Плътния план, това обаче няма и да докосне тези, които са избрали пътя към Храма !

26. Хората трябва да знаят и да разбират, че преображението на Пространството е неизбежно, тъй като така, както Аз ви говорих, човечеството е достигнало до точката на незавръщане, и по-точно, до точката, в която еволюционният кръг на човечеството се затваря, откривайки за хората възможност да видят света с очите на Бога !

 http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1064
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-27.10.12.html


 image


Празник на Духа !
(Диктовка на Твореца от 01.10.2012 г.)
" Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин :

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !

В 9 часа българско време !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.htm
           

 image

Категория: Изкуство
Прочетен: 2765 Коментари: 2 Гласове: 4
Последна промяна: 30.10.2012 01:21
25.10.2012 16:25 - Избор !
22.10.2012
" Избор " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

 1. Случващите се днес събития (Аз имам предвид Преображението на Пространството), разбира се, се отразяват на
ВСЕКИ, включително и на човека, на който още му е и съдено за първи път за цялата история на човечеството да направи свой личен и СВОБОДЕН избор, решаващ неговата съдба в бъдещето, при това в бъдеще, което се измерва с много хилядолетия!

2. Всичко говори за това, че НЕЩО, НЕРАЗБИРАЕМО за много от хората, настъпва и много от хората усещат това, но не разбират, какво точно може да се случи, което, според мнението на много от хората, по никакъв начин не може да се отнася за техния живот, и по-точно, за тяхната съдба !

3. Такова отношение от мнозинството от населението на страната (за сега Аз говоря за хората от постсъветското пространство) към случващите се събития вече не само на Планетарно, но и на Галактическото Пространство е свързано разбира се, не само с човешко неразбиране и незнание, но и с успешното забудаляване или премълчаване от сегашните власти (Аз имам предвид светската и най-вече религиозната власт, като отделена от държавата) факта на Преображение на Пространството.

4. Глупаво и неуместно изглеждат думите за отделяне на Църквата от държавата в тази страна, защото днес всяка минута и всяка секунда от пребиваването на човека в Плътния план зависи от неговото ниво на Съ-Знание, контролирано не само от Църквата, но и от светската власт, формиращи устойчив образ на гражданин, послушен за това, което се издига за него в качеството му на образец за обществен морал и нравственост.

5. Искам да отбележа, че при всички промени на обществените отношения или при всички „ИЗМи”, за съхраняването на морално-нравствения климат в обществото отговаря все пак Църквата, което я прави в определен смисъл начало на началото на този Народ, който днес извършва несигурни крачки към бъдещето на Шестата раса!

6. Затова и искат ли хората или не искат, но морално-нравственият климат на тази територия, както вече ви казах, от океан до океан, зависи не толкова непосредствено от властите, колкото от нивото на Съ-Знание на „малкия” човек, способен или неспособен да поеме върху себе си отговорността за бъдещето, и най-напред – за бъдещето на своя Народ!

7. А това означава – да поемат върху себе си отговорността за формиране в страната на такъв микроклимат, ако искате – МИКРОКОСМОС, който ще трябва да определи за една много дълга перспектива това КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ, което ще формира вече не Народ, а съвършено Нова цивилизация, способна да изведе човечеството до висотите на Съ-Знание на СъТворец – на Съ-Знание на човек-Бог!

8. Може колкото си искаме да си говорим за бъдещето и да рисуваме хоризонти от възможности за Творчество на Шестата раса, всичко обаче може да си остане и на хартия, ако Началото на Началата на Шестата раса, а това означава – „малките” хора, не реагират адекватно на Моето Обръщение и ако всеки от тях не отреагира на това, че променящото се Пространство представлява още и отражение на този Духовен и морално-нравствен климат, който се формира и се създава от всеки един човек поотделно!

9. Повярвайте Ми, нищо няма да стане в тази страна, ако „малките” хора не видят себе си в качеството на Духовна сила, способна да промени света, тъй като каквото и да си говорят, и каквото и да правят и двата клона на властта, нищо няма да се промени, ако предлаганият от властите път на развитие на страната бъде приет (дори и при мълчаливо съгласие) от мнозинството на страната!

10. Само така ви се струва, че властите диктуват „правилата на играта”, само така ви се струва, че управляващите във властта управляват страната! Повярвайте Ми, всичко зависи не от властите, а от това, как „малките” хора ще реагират на произтичащите събития, тъй като властите, каквито и да са били те, все едно са част от този Народ и отразяват сами по себе си всичко това, което става дълбоко в недрата на Етноса (не Ми се иска да казвам – на „обществото”, тъй като обществото е маска за Душата на Народа)!

11. Затова и миналото, настоящето и бъдещето са зависили и зависят от това, на какво ниво се намира Съ-Знанието на „малкия” човек и способен ли е той да поеме върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за бъдещето на страната си, а това означава, и за своето бъдеще, и поемането на отговорност от този род става за него присъда от историята, която е била доста жестока и строга към тези народи, които не са отчитали това, че историята се създава все пак вътре в човека – Проявеният план на ПървоТвореца!

12. Повярвайте Ми, ако „малкият” човек изведнъж разбере, че именно той и никой друг е ОСНОВАТА не само на Народа, но и на ЕТНОСА, способен да промени Света, то тогава вътре в този човек най-накрая ще се пробуди СЪТВОРЕЦЪТ, способен да поеме върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за бъдещето на цялото човечеството!

13. Аз искам да подчертая този факт, че даже и най-последният „малък” човек все едно се явява Проявен план на ПървоТвореца, и че във всеки човек е заложена възможност – дадено му е Право да твори Нови светове, независимо от това, къде и при какви условия се е родил той, защото чувството за СъТворчество е наследено чувство, съхраняващо се в Душата на всеки човек!

14. Не трябва да се забравя най-важното – че всички хора са Мои Проявени планове, затова няма сред хората главни или „малки” хора, няма и не може да има сред вас притежаващи власт, управляващи други Проявени планове на ПървоТвореца, а още повече управляващи тяхното Съ-Знание, което противоречи на всички Канони на Вечността!

15. Искам още веднъж да подчертая, че всички хора на Планетата, дори и тези, които са дошли на Земята от други Светове, са Мои Проявени планове и носят в себе си СПОСОБНОСТИ за СъТворчество!

16. Хората исторически са изграждали на Земята подобие на образи на този Свят на Праматрицата, от който те са дошли в Плътния план, и тази ПИРАМИДА на УПРАВЛЕНИЕТО (обърнете внимание: Пирамида на управлението, а не власт) винаги е носила в себе си признаците на многостепенността на Пространството и подчиненост на висшестоящото ниво на Съ-Знание!

17. Подмяната на понятията е довела до това, че в човешкото разбиране Пирамидата на УПРАВЛЕНИЕ се е превърнала в Пирамида на властта, когато независимо от нивото на развитие на вътрешното или Висшето „Аз” (Йерархията на Духовността) във властта са започнали да идват хора с ниско ниво на собствено Съ-Знание, нарушаващо само по себе си Великата ХАРМОНИЯ на Пространството !

18. Това, което се наблюдава сега в Плътния план, и по-точно – в недрата на Петата раса, единствено потвърждава, че нарушаването на Великата Хармония на Пространството или Хармонията на Проявените планове, е довело до това, че усилващата се вътрешна Дуалност на човека, и като резултат, усилващата се Дуалност на Петата раса са започнали да задържат по нататъшното развитие (усъвършенстване) на цивилизацията, тоест са станали причина за нейното възможно самоунищожаване!

19. Парадоксално е, но бъдещето на вашата цивилизация по никакъв начин не е свързано не само с вашите власти, но и с нивото на научно-техническия прогрес, тъй като и едното, и другото, по никакъв начин не се отразяват на промяната на Съ-Знанието на отделната личност (същност), тъй като не засяга най-важното – УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО на вътрешния свят на „малкия” човек, на неговото Съ-Знание!

20. Трагедията на съвременната цивилизация, така както, между впрочем и на всички предишни, е свързана с това, че мнозинството от хората или мнозинството от Проявени планове на ПървоТвореца, не участват във формирането на обществените отношения, а това означава, че не участват в управлението на страната, а всичко води до това, че властите, без активното участие на „малкия” човек, по никакъв начин не могат да изградят Божествената Пирамида на УПРАВЛЕНИЕТО! Пирамидата на властта никога не е била и не може да бъде Божествен Промисъл!

21. Затова всички „ИЗМи” без участието на Бога (не Го бъркайте с думата „религия”, тъй като съвременната религия и Бог в представите ви - много често са несъвместими понятия) не могат да съществуват дълго, защото нарушават Хармонията на Божественото Пространство, тоест нарушават и принципите на Божествената регулярност, които са подменени от представите на властите за необходимостта от управление на човешкото Съ-Знание!

22. Каквото и да си говорят притежаващите властта хора, както и властите да обясняват своето право за управление на Съ-Знанието на човека, намирайки в това оправдания от историята на човечеството, хората нямат никакво право да управляват Съ-Знанието на другите Проявени планове!

23. Необходимо е да се разбере, че основа на всичко в Плътния план и в другите планове е УПРАВЛЕНИЕТО, но не и властта! Разликата в тези думи е ПРИНЦИПНА, тъй като едното от тях е от Бога, а другото, от човешката горделивост!

24. Управлението е отражение на Божествения ред, а в същото това време властта е отражение на Духовно насилие, тоест, на ХАОСА.

25. Днес (а за това Аз говоря вече осем години) няма нищо по-важно от формирането (УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО) Съ-Знанието на „малкия” човек, тъй като от Духовното равнище на този човек, тоест от неговата активна и премерена позиция зависи бъдещето на Шестата раса (подчертавам: от активната позиция на „малкия” човек, но не и от решението на властите, била тя светска или религиозна)!

26. Всичко, което сега става в обществото е не само припеви на миналото, но и реално задържане, защото натрупаните грехове и пороци не дават на хората да видят, че от тяхната проява на Правото им на Свободна Воля зависи твърде много, в това число и бъдещето на Планетата!

27. Повтарям: нищо не може да се случи в това Пространство, ако не се промени Съ-Знанието на „малкия” човек и докато той не ОСЪЗНАЕ себе си като частица от Проявения план на ПървоТвореца, а това означава, като частица от Великия Порядък или от Божествената регулярност!

28. При това, човек осъзнал себе си като частица от Праматрицата на Пространството трябва да разбира, че порядъка или регулярността не търпят ХАОС и не търпят тази словесна вакханалия, която се е стоварила в Моето Движение, представляващо днес зародиш на Новото Начало на Началата!

29. Аз не съветвам хората да обсъждат сложността на формирането от Хаоса на този Порядък или КЛЪСТЕР на Висша регулярност, който скоро ще стане (и вече става) основа на Божествената Пирамида на УПРАВЛЕНИЕ, защото задачата на хората днес – е да се занимават с усъвършенстването на своето вътрешно „Аз”. Засега обаче Аз виждам единствено амбиции, нямащи нищо общо със задачите на Моите Проявени планове!

30. Та нали Аз предупреждавах хората, че КЛЕТВАТА ще раздели хората на „зърно” и „плява”, но този болезнен процес е свързан преди всичко с това, че хората са забравили, че във всеки човек има Бог и че всеки човек трябва да премине трудния път на еволюция на Съ-Знанието до нивото на „човек-Бог”!

31. За съжаление, твърде много от Моите Проявени планове, продали се на Мамона, по никакъв начин не могат да разберат, че времето за ИЗБОР е настъпило, и при това е настъпило окончателно !


Отговор на въпрос

1. Какви грешки може да има, след като всички те са на повърхността? Най-важната от тях е тази, че хората така и не се научиха да виждат главното, да виждат основата на това, което необратимо се приближава !

2. Трябва да се разбере, че нищо не може да стане без Моето пряко Участие! Тези думи не трябва да се свързват по никакъв начин с традиционните религии на човечеството, тъй като Моята Религия е преди всичко състояние на Душата, затова търсете корените на Духовността вътре в себе си, а не по стените дори и на най-великите Храмове !

3. Хората не бива да се плашат да погледнат навътре в себе си и да видят в себе си това, което е било натрупано под формата на грехове и пороци, та нали и това е трудният път на пречистването !

4. Замотаването на Истината с думи, много приличащи на Истината, води хората към задънена улица, а това означава, към самоунищожение, защото Пространството ще се измени даже и в този случай, ако мнозинството от хората Ми отговорят с „НЕ”!

5. Аз вече ви говорих за това, че на Мен са ми достатъчни всичко на всичко два процента от цялото население на Планетата, за да мога да реализирам Своята Вселенска Програма и да формирам основата на Шестата раса, но тогава, цялата останала част от населението ще трябва да премине повторен цикъл на еволюция на Съ-Знанието, но вече на други Планети !

6. Упоритото нежелание на мнозинството от хората да чуят Моите Слова ще доведе до това, че хората, които до много скоро са били единни по национален признак ще бъдат принудени да се разделят, и сега вече ЗАВИНАГИ, тъй като едните ще се отправят към Рая, а другите ще се спуснат на ниво на Съ-Знание на „човек-животно”!

7. Всичко това звучи много печално, но Аз отдавна ви говоря, че СВОБОДНИЯ избор на СВОБОДНИЯ човек за Мен са аргумент за това, как трябва да се разпоредя с неговата съдба !

8. Затова повтарям, в Моето Движение не трябва да има насилие и опити за установяване на диктат от когото и да е. Движението ще стане Движение на Твореца едва тогава, когато „малкият” човек разбере, че Божествената регулярност или Пирамидата на УПРАВЛЕНИЕ е единствената и последна Надежда за СПАСЕНИЕ !

9. Основата на Моето Движение е събранието на СъТворците и приемащите условията на Божествения порядък и УПРАВЛЕНИЕ, а това означава, приемащите Пирамидалното устройство на Началото на Началата !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1062

http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-22.10.12.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал на Съ-Творци, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! 

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин !

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин !

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, АЗ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ КАНОНИ ВЕЧНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ОСНОВАТА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДА НА РУСИЯ, НА БЪЛГАРИЯ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НАРОДИ !

АЗ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ПРОМИСЪЛА НА СВОЯ НАРОД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА СЪХРАНЯВАНЕТО ЕДИНСТВОТО НА СТРАНАТА !

АЗ ПОКРИВАМ ТАЗИ СВЯТА ТЕРИТОРИЯ ОТ ОКЕАН ДО ОКЕАН С КУПОЛА НА ПЪРВОЛЮБОВТА И ФОРМИРАМ, ЧРЕЗ ДАРЕНОТО МИ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ПРОСТРАНСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ – ПРОСТРАНСТВОТО НА СВЯТАЯ РУС, БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТРАНИ !

  http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! Обичам ви !

  image

 
image


Категория: Изкуство
Прочетен: 2414 Коментари: 1 Гласове: 2
Последна промяна: 25.10.2012 20:25
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2935306
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3879
Архив
Календар
«  Октомври, 2012  >>
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031