Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2935265 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Декември, 2012 г.
Ние се надяваме, че всеки човек, който е наясно със значимостта на 12.12 се приготвя да внесе новата енергия. Тя ще повлияе на всеки в някаква степен така или иначе, но е далеч по-добре да направите стъпки за съзнателно участие в това. Това, което ще правите, не е само, за да подпомогнете собственото си извисяване, а да заземите енергиите за другите, за да се възползват те от включването на Майката Земя. С вашата осъзнатост и фокус върху енергиите, трябва да почувствате резултата от тях като преминават в тялото ви. Прималяването би било нормално и чувство на интензивен мир и спокойствие. Насладете му се и знайте, че сте били издигнати до ново ниво на съзнание, което е нивото, което трябва да остане с вас.

Другите около вас ще усетят вашите нови енергии и ще откриете, че много малките деца често са в състояние да видят Светлината в аурата ви. Вие също ще откриете, че новото ви ниво на спокойствие ще ви даде възможност да имате абсолютен контрол над емоциите си. Шансовете вие да бъдете включени в негативни емоции са малко вероятни и всъщност вие ще сте фактор в трансмутирането им чрез самото си присъствие. Докато свикнете с по-високите енергии, може да откриете непреодолимо желание да ги изразите като прегръщате хората. Когато чувствате любов към вашето семейство на души, съвсем естествено е да искате да я споделите с тях.

За сега вие сте сред души от всички различни нива, но представете си колко ще е прекрасно, когато сте единствено със собствения си вид. Когато сте напълно освободени от дуалността, Законът на Привличането гарантира, че това е така и животът става отпускащ и радостен опит. Също така, ето защо след като се е случило Издигането, различните промени ще продължат ускорено напред, тъй като онези, които биха им се противопоставили, повече не са на вашето ниво. Както знаете, това беше най-трудна година за всички, участващи в придвижването на промените напред, очакваше се тъмните заговорници да се оттеглят от сцената и да позволят на Издигането да продължи безпрепятствено. Вместо това те многократно отказваха да сътрудничат и опитаха едно последно отчаяно усилие да унищожат вече постигнатия напредък. Сега тяхната намеса е нищо друго освен неудобство и те знаят, че много скоро дните им на Земята ще свършат.

Ние от Галактическата Федерация винаги сме отчитали всяка опция, когато сме се занимавали с Издигане. Така че бъдете сигурни, че въпреки че не бяхме в състояние да ви представим многото постижения до сега, беше извършена необходимата работа, така че веднага след Издигането всичко ще е готово. Този път всичко ще може да се извършва открито и ние можем да уверим, че медиите ви се отварят и са в състояние свободно да докладват истината. Излишно е да се казва, че ще има толкова много дейност на всички различни места по света и ние можем бързо да премахнем всяко останало замърсяване от небесата, моретата и земите. Всъщност ние държим това под контрол от дълго време, но ни беше позволено единствено да правим това от разстояние поради кармични причини. Много скоро вече няма да сме възпрепятствани от тях и ще сме свободни да работим с вас и с други Същества извън планетата.

Промените, които сте на път да изпитате, ще премахнат всички остатъци от каквито и да е връзки със старите вибрации и старата парадигма. За много от нещата, които се нуждаят от промяна, трябва време, поради обема на работата. Обаче, най-важните за облекчаване на бедността, бездомността и други нужди ще получат бързото ни внимание. В миналото вие сте могли да имате животи с много нужди, а тъмните сили умишлено ви пречеха да споделяте изобилието и богатството на света за много дълго време. Новият цикъл ще види напълно нов подход към живота, когато всичко ще се споделя и няма да има алчност или корупция, или системи, чрез които на хората се позволява да се облагодетелстват за сметка на другите.

Във всички дела ще има справедливост и честност, а за услугите ще се плаща разумно. Истината често е била рядка стока, но в Новата Епоха тя ще е нормално нещо, тъй като ще е очевидно, ако някой не е напълно честен. Както може да видите, ще е удоволствие да срещате хора, знаейки, че може да им се доверите и които са също от Светлината като вас. 2013 година ще е година на големи подобрения, тъй като разбира се каквото и да е планирано , ще продължи без никакви проблеми. С напредването на годината вие все още ще продължите да еволюирате макар и с по-бавни темпове и ще изпитате по-нататъшен растеж, що се отнася до вашето съзнание. Суперсъзнание е ваша цел, отвеждаща ви към друго напълно различно ниво. Ще имате достатъчно неща, с които да свикнете в най-скоро време, така че не се притеснявайте за по-далечното бъдеще.

Ние заедно с много други цивилизации внимателно наблюдаваме вас и вашата Земя, и от научна, и от лична гледна точка. Всеки от вас е специален и избран за опита на Издигането. Например много Служители на Светлината бяха необходими, за да изградят настройка, която би позволила на Светлината да улови и победи тъмните сили. В това вие бяхте превъзходни и доказахте, че вярата ни във вас не беше напразна и помнете, че всичко покрай това беше според свободната ви воля. Ние както и другите Същества ви помогнахме, но в крайна сметка вие може да се възползвате изцяло от това, което вие постигнахте. С времето ще научите повече за времето си в дуалността и за многото си животи, изпитали всичките крайности, за които може да си помислите. Скоро ще оставите след себе си всичко това и никой няма да продължи с никакви от предишните провинения срещу вас. От кармична гледна точка вие ще сте платили в натура и за тези, които се издигат нищо няма да бъде носено нататък, след като този цикъл приключи.

Скъпи мои, просто позволете на нещата да текат и бъдете част от това и знайте, че ще се издигнете и след това можете да оставите зад себе си всички тревоги или притеснения. Всички ще бъдат обгрижени според нуждите им и към всички ще се подходи с почит и уважение към техния суверенитет. Сега, когато остават само дни, имате всяко основание да сте наистина развълнувани, дългото чакане почти приключи и големи случки са на път да започнат, за които вие вече сте наясно. Ние знаем, че някои от вас все още се тревожат за съдбата на приятели или семейство, но позволете ни отново да потвърдим, че всяка една душа ще се намери точно където трябва да бъде според предварителния си договор за живот. Също така помнете, че вие никога не можете да сте напълно разделени един от друг, ако има връзка от любов между вас.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и давам любовта си на всички вас, красиви души.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод :Tauno
http://galacticchannelings.com/bulgarian/index.html
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         12.12.2012 г.

Посланието Мое приеми за тез, които днес сте в Единение, почувствали, че трябва да се организирате и да направите послание към Мен за покаяние, послание-молитва и потвърждавате своето съзнателно и отговорно участие във прехода епохален. Тръгнете смело напред към висините, към портите открити вече и преминете днеска с радост във по-високите вибрации. Чрез вашето съзнателно участие вий пренаписахте сценария на прехода за всичките човеци, защото щеше да е страшно, ако не бяхте се заели със своето израстване, със търсене на Истината Свята, която на Земята слизаше по хиляди канали – чрез преките послания, които предавах в различните места на вашата Земя, чрез Моите посланици – Йерарсите на Светлината, които систематично и с Любов нескрита предаваха ви Моите Канони на Вечността, в която влизате със гордо вдигната глава като Същества, достойни да заемат полагащото им се място във Мирозданието Мое. Сега във този ден на радост безгранична, на празник за душите ваши, че осъзнали са самички кои са всъщност и защо са тука и приели са със радост да изпълнят мисията си велика. Във тоз момент 10.12 часа, началото поставихте на Единение Всемирно когато чрез Енергиите на Любовта, на музиката, на смеха сте заедно в Единно цяло, отправили сте поглед в бъдещето светло за цялото човечество. Така щастлив съм Аз , гордея се със вас, че Моите частички осъзнаха, че имат Мисия велика на Земята и изпълняват я със чест. Бъдете с Мен. Отворете се за всичката Благодат, която Аз изпращам ви на вас. Ще бъдем днес във диалог свещен, ще бъдем заедно както е всеки ден, но днес е празник за това ви каня да празнуваме сега – да облеем цялата Земя с пречистващите и повдигащи енергии на Любовта. Промените се случват всеки миг и вий сте тез които трансформирате, за да достигнат до всеки Моите послания, за да засвети, засияе и блести Земята ваша , почувствала подкрепата, която вие, мили мои слънчеви деца оказвате сега. Отец Небесен, ваш Баща и Майка, ваш Създател, който показа ви посоката и вие с радост тръгнахте нататък, в неизвестното макар за вас бъдеще. Оставам във подкрепа ваша, оставам като Баща и като приятел, на който вие да разчитате ще можете във всеки миг свещен на вашата Земя. За следващата си задача вий се подгответе – приемете, заземете енергиите на Любовта, постъпващи към вас от творяшите Начала.

чрез Велина Петрова  


image

 Здравейте Приятели -  12.12.12 - предлагам на Движение за Духовно Единение и Преображение - България - а и на всички останали движения, групи, хора, да направим следното - за да приемем максимално последните пречистващи енергии идващи от Дълбините на Космоса, които трябва да ни подготвят за процесите на Квантовия скок на 21.12.2012 г., 
в 10.00 часа - започваме подготовка за приемане на енергиите -
като в 10.05 - преминаваме през Покаяние -
10.08 - Молитва -
и в 10.12 часа започваме 21 минутна медитация за отваряне на лотосите на всяка една от седемте чакри на човека (по 3 минути на чакра) като си ги представяме в цветовете, в които те съществуват и като отварящи се цветове на Лотоса, готови да приемат енергията от Пространството. В същото това време визуализираме 12 меридиана - които преминават през човешкото тяло, както и 12 ДНК, които трябва да се отворят по време на приемане на енергиите ! 

 Следващ момент - 12.00 часа - повтаряме същата схема ( Покаяние, Молитва - медитация) - 12.12 ч. сега вече си представяме как през всяка една от нашите чакри се приема (преминава) Божествена енергия от Пространството и цветовете стават все по-наситени и накрая тялото ни като отворен Лотос ( Приемник) приемайки всичките енергии - засветява в ярко златист цвят ! 

 Трето - 14.00 часа - ( Покаяние - Молитва) -
14.12 м. (12.12 - гринуичко време) - правим съединяване със Земята - като си представяме кръга от хора обхванал екватора - хора, които издигат Майката Земя в Новите Пространствени измерения - като всеки визуализира най-красивите картини от Пространството, в което би искал да живее във високите измерения ! Тази медитация ще захване и времето на обявената световна медитация за Земята - така че всеки ще има възможност да участва навсякъде. В 15.00 ще завършим работа по приемане на енергиите в Движението, а всеки сам може да работи колкото си време пожелае за себе си индивидуално.
Иван Иванов

Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин !

Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин !image
Категория: Изкуство
Прочетен: 11284 Коментари: 10 Гласове: 11
Последна промяна: 12.12.2012 23:19
  Сега пиши за всичките души отправили към Мене взор, готови да прекрачат прага Мой и да поставят начало и поискали подкрепа да минат прехода по-леко. Обични мои слънчеви деца, започва таз игра, в която вие осъзнавате това, че искреното ви желание е ключът към преминаване в горните нива. И туй желание душата ваша изразява, чрез него тя на всички казва какъв е изборът направен доброволно, какво желае точно да се случи в тоз момент и как да продължи да учи уроци нови в следващия ден. Промените ще бъдат бързи, за дни, за часове дори, вие ще се окажете на друга врътка от спиралата на еволюцията на човека. Този скок промяна ще направи във вашето съзнание и в тялото ви също, защото вие сте съзнание, което дошло през вековете готово е да бъде пример, готово е да промени се към по-високо осъзнаване на Божественото Мироздание. Поискали това участие вий ясно изразявате желанието свое да израствате и в този епохален скок участие да вземете съзнателно и избора да бъде към израстване, а не оставайки така в 3D измерността. Освен това, любими мои, промяна ще усетите вий още с първото изказване на вашето желание за скок – започва да се изпълнява тоз урок в мига, във който вие изразихте, промяната приехте и в готовност да последвате до края Мен се предоставихте – и клетва дадохте – това бе тоз момент на избора Божественото да се прояви чрез вас и постигнали единството сред вас, вий дадохте на повече души надежда, че все пак промяна ще се състои и тя ще бъде лека. Сега настъпи този час, за който готвихте се вий повсеместно да покажете Единство, да изкажете чрез думи прости, лесни, че вие сте готови да проблесне, чрез вас Творецът – Аз да изявя се показвайки, че слизам на Земята във тоз момент на радост във сърцата ваши. Ще бъдете на правилното място, всеки ще знае своите задачи и прехода ще мине гладко, леко и много хора няма да усетят какво велико преображение е станало, но вече няма да искат да се продължава същият безсмислен и престъпен живот, унищожаващ Божественото ми творение – Земята, безкрайна красота в позлата. Търпение си позволете още малко, обичайте, бъдете проводник на Божествената Светлина, която заедно със вас пропуска през телата ваши повторно да се повдигне и съзнанието на спящите деца. Припомнете си това, че искахте да бъдете слънца, изгряващи звезди, потрудихте се и се случи това чудесно начинание – Божественото ви задание вий осъзнахте и приехте да изпълните със радост. И сега на прага Ми застанали очаквате, вниманието си отправили сте към по-високите Божествени нива и Аз сега ще сторя чудото това – да ви посрещна в свойте Небеса, да ви покажа новия живот във вечността. Оставам с вас – търпението ви ще се възнагради, ще видите безброй звезди и с мисълта си чиста и поискали, до тях да стигнете ще можете за миг. Почакайте, пред вас е вече, почувствайте не е далече това, което всеки е избрал да бъде повдигнато, по-истинско и всичко по начин нов да се проявява. Свободните от страх души ще се възрадват на промените макар и неизвестни те. Почувствайте, любими мои, поискайте пред вас да се „ отворят“ , първи да усетите новите реалности на Царството Небесно на Земята. Невероятни красоти ще се представят, пред погледа ви ще минават и вие трябва да го осъзнаете, че туй е новата реалност. Повече това излишно е да се оспорва, Моето проявление сред вас – това ще бъде първото ви преживяване в момента на квантовия скок. Повдигайте вибрациите свои всеки миг, чрез музика, чрез песен във сърцето прозвучала, чрез радостта, че вече наближава това велико преобразяване. Оставам с вас, във вас, около вас, Творецът Аз щастлив, че вече цялото човечество има шанс да оцелее в тоз момент на преход. Амин! Амин! Амин!

чрез Велина Петрова


Посланието днес ми е за туй, че вяра трябва, за да се получи в промяната да вземете участие и творчески в Съгласие с Твореца на Вселените един да тръгнете, в единомислие да бъдете с Отца и тъй сега да потърсите това, което вдига ви вибрациите. Приятели, деца любими, на по-добрите дни начало поставете, вие сами изберете да бъде радост, песен и покой в душите ваши. Това почувствайте и
 знайте, че идва на света. Започвайте да го живеете съзнателно, търсете го и искайте проявата му и вие ставате така Творци, и вий сами изграждате света около вас със мисълта, с желанията изразени от душите ваши. Отдайте се на порива Всевишен, да бъдете Творци единомишленици, да тръгнете по висшите нива в покой и радост и без да го отлагате да постигнете съгласие на всичките нива. Получилите правото да бъдат Съ-Творци са тез души, които пробили са обвивките на страха и егото, на разделението, на твърдението, че всичко е съдба. Да, част от вашия живот е закодиран да се случи, но всъщност вие сте поискали, преди да се въплътите в земно тяло сте избрали пътя, по който да преминете, да осъзнаете, да се пробудите сега във тези важни времена на преход на Земята. Отново казваме така, че изборът направен съзнателно е всъщност вашето участие във таз игра. Обични мои слънчеви деца, промяната е вече факт и вий сега усещате, че случва се така както поискали сте да откриете, че сте деца на по-високи творения на Отца. Сега високо горе поглед отправете, сега се устремете водени от вашия Отец да бъдете в едно велико проявление на висшата духовна същност ваша. Попитайте я, тя ще ви покаже личния ви път, насоките, които водят ви към върхът на туй превъплъщение последно, в което вие тръгнахте от тримерното и бързо осъзнахте и живеете сега в Многомерното Пространство на Отца. Поискайте да бъде повече в живота ви таз доброта, таз чиста обич на света, която чувствате в сърцата. Открили там, че тя извира вий дръжте извора й чист, не замърсявайте със тъжни мисли, отчаяние или тревога безсмислена. Защото тъй е просто да мечтаете, почувствали, че искрено желаете да бъде празник вашия живот. Отново казвам – този скок, във който вземате съзнателно участие е туй призвание да бъдете проводници на Божия промисъл. Обични мои, туй е важното сега – един до друг, ръка в ръка, единни в своя промисъл бъдете и проявете свободната си воля. Творете своя нов, красив и смислен живот на висши, израснали души. Творец на вас, на вас раздал частички свои, Аз пак ще ви говоря за смисъла на вашето проявление, за висшето предназначение, за истинския ваш, потвърждавам лично, само ваш избор да бъдете във тялото това, за да се проявя и Аз да разбера какво се случва на света . Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2012/11/21/21-11-2012г/

  02.12.2012 г.
Готови ли сте за високите нива ?!

Любими слънчеви деца, пред вас сега е ден прекрасен и всекиму е ясно как скоро скок ще има и вие ще го видите, вий също ще участвате в това космическо израстване. В тоз момент на прехода, във който ще бъде тъй необичайно за вас околното пространство. Ще трябва вий да сте готови, да няма страх от промените настъпващи около вас. Подкрепа пълна ще окажа на всяка търсеща частица, на всяка мъничка душица готова да направи скока и в срока на първата вълна, когато за никого все още не е ясно, какво и как ще се получи, вий трябва да получите представа ясна как прехода ще се получи. Ще бъде тъмно, след това в прекрасна ярка светлина ще се облее всичко покрай вас. И вие в този час ще видите това, което изберете – прекрасните картини на морето или във ужас ще изпаднете от своето страдание обхванати. От вас зависи, мили мои, защото вие ще пресъздадете това, което е в главите ваши. Емоциите във сърцата ваши ще породят пространство непознато, не както е сега при вас в дуалността. Тук всичко бързо проявява се и взаимодейства си душата бързо със света. Така възникват първите ви картини в пространството четвърто. Обикновено хората са твърди, но щом средата нова стане ще трябва сила на духа да се покаже. Ще бъде празник за душата, ако в тоз повратен момент тя бъде сигурна и знае, че в това небесно начинание участие да вземе е изразила съзнателно. Тогава погледа й се насочва да продължи нагоре и посоката, която сърцето ви избрало, покаже ви пространство ново на безкрайна красота, на безкрайна простота, която ви обгръща със Любов, която ви показва пространство ново в цялата му красота, във великолепие, това което самите вие – Същества от Светлина, блестящи като мъничка звезда и видимо почувствали това след своите водачи вий тръгнете, за да усетите, да разберете какво е петото пространство. Ще имате видения различни и толкоз лично ще е това прекрасно приключение. Ще видите във действие претворени Моите слова – навсякъде тук радостта е победила, навсякъде разбиране за себе си и другите ще имате като усещане, че сте една частица събудила се в чиста кристална светлина. Това ви пребиваване във пето измерение ще бъде подарък за вложеното време, усилията вие, които влагате да промените себе си и да оставите ниските енергии на гнева и на омразата назад зад себе си в дуалността. Приятно ще ви бъде горе и красотата му отворила се пред вас във този миг ще ви погълне, ще ви изпълни с Божествената Благодат и вие ще поискате да бъдете Едно със всичкото това прекрасно обкръжение. Ще срещнете и други като вас поискали да продължат развитието свое във високите нива. Ще разпознаете сред тях и досегашни приятели любими, тез хора със които направихте първите макар и плахи крачки, но заедно поискахте да покажете, че всички сте Eдно. Пътуването туй през реалността на четвъртото и после петото нива ще свърши с яснознаенето на следващите ви задачи – дали обратно във дуалността или оставате, за да работите във горните нива. За туй душите си попитайте сега, какъв избрали са да бъде пътят им нататък. И всеки отговора ще получи, усещайки това в сърцето свое. И няма правилно и грешно – разберете го това. Махнете всяко чувство за вина затуй, че вие сте избрали Вечността, а вашите приятели, роднини и деца дори остават във „ съня“ на миналото, потърсете приятели, с които вий да продължите, живота си наново вий да съградите там гдето изберете, душите ви където ви повеждат, почувствайте, поискайте напътствията на Съществата, които там ще ви посрещнат. Те чакат ви със чувство на Любов безкрайна, те искат да ви помогнат по-бързо да забравите страданията свои във дуалността. И след като се осъзнаете, че сте във горните нива, че промяната така желана от вас сте я направили, усетили сте своята душа, последвали сте я където е избрала да продължи да се развива, да се обогатява, ще ви стане ясно какво да правите нататък. Едни от вас ще се отдадат на изучаване на новата реалност, на опознаване на новата безкрайност, разкрила се пред вас. А други ще се върнат там където почувстват, че влече ги да върнат се в дуалността и да покажат на другите деца, че има нещо по-добро от това, в което са потопени в грижи за деня. Ще се завърнат тез души, които мисията им е да пренесат пречистващите сили на горните нива. Така със примера, че няма нищо страшно, със своята блестяща и видима от всички светлина, със новите възможности от високите нива ще бъдат в помощ и подкрепа на тез, които са в неведение за уникалността на времето това, в което вие пребивавате. Ще има много варианти на взаимодействието ви със своите пространства, на туй което вие ще се отдадете. Но всеки отишъл доброволно там – а без желанието ваше знам, че никой няма да се промени, да полети нагоре във Божественото Мироздание. И единици са сред вас готовите, защото трябва да работите усърдно при това, за да успее тялото да е подготвено за новите нива. Потвърждение на всеки ще е туй, че е възможно да усети дискомфорта на промените, ако не е достатъчно подготвил тялото и ума да възприемат новите реалности. Но туй е изборът на вашто същество – да се подготви във очакване на времето на скока. За туй говорили сме много до сега – а избора си правите сами и не чакайте подкани, от нас забрани или показни неща. Опитайте да осъзнаете какво избрала е душата ваша и от туй си направете изводи за себе си специално. Това е за сега – поставяйте въпроси , защото там където сте сега е много трудно да ви обясня със думите ви ограничени необятните неща, които ви очакват Творецът – Аз, Създател ваш, Родител ваш и пръв Учител ще отговарям с радост на това, което ме попитате. Амин! Амин! Амин!

Въпрос: Колко дълго ще останем във високите нива, ако решили сме да се завърнем и да помагаме на другите да изберат промяната?

Да, мила, ще ти кажа само, че дори за миг да бъдете във горните нива, промяната във вас ще стане и ще бъде активирана ДНК така, че да се проявят възможностите нови, които пътя ви нагоре да отворят. Ще има и тук разбира се многообразие голямо – от миг, както ти го казах до няколко прекрасни дни, които ще оставят спомени незабравими. Амин! Амин! Амин!

чрез Велина Петрова  


03.12.2012 г. 2 ч. и 30 мин.

Сега, преди да си затвориш очите и да потънеш във съня блажения, ще те моля да запишеш словата Мои за това какъв прекрасен ден започва, как в този ден нарочно ще трябва вие да сте във хармония със себе си и другите около вас, и тъй ще позволите да се заземят енергиите така необходими за тези времена. И нека всеки да е във покой, да не гневи се за незначителните неща,  случващи се с вас в дуалността. На този ден, сега във тоз момент, вий в себе си се обърнете и потърсете в сърцето свое чувството на Благодат, на Радост и на Щастие, когато споделяхте го скоро с някой. И нека то да бъде с вас във всеки миг, да го усети всеки, който днес до вас „допре“ се. Предайте му с Любов частичка от туй, което сте изпитали и пожелайте му той да поиска и върху него да се изсипе Божията Благодат, да може той да наслади й се и след това самият той да я предава. Затуй слова не винаги ще трябват ви, достатъчна понякога ще е усмивката дори, която му изпратите. Вий светите, когато почуствали сте Радостта, когато с вас са се отнасяли като с Любими Същества. Един към друг така се отнесете, един за друг се вие погрижете, да се избавят повече частички от ниските енергии, които разяждат ви отвътре. Почувствайте отново в мисълта, поотделно при това, как бързо се променя всеки щом е посрещнат от усмихнати лица. Така дори във мрачно време изгрявате като слънца които греят, светят и стоплят другите сега. Предай нататък – имате игра такава, сега играйте я като предавате Безкрайната Любов и Светлина, която с вас споделям, която ви изпращам особено сега във тези времена. Отец Небесен, ваш Баща и Майка подкрепям ви да заиграете живота свой по нови правила. Амин! Амин ! Амин!

чрез Велина Петрова                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     МОМЕНТЪТ НА ПРОМЯНАТА

На 03.12.2012 г. в София на срещата на група „Откровения“ бяха формулирани следните въпроси:
Какво разбира Творецът под „Тъмнина“ и колко ще продължи? Ще се изключи ли тока и как хората да се подготвят за Тъмнината?

04.12.2012 г. 8.00 часа

Сега ще ти предам послание как в тоз момент на преминаване през портите отворени ще протече процесът на тези времена съществен. И след като се променихте, и след като израстнахте самите вие и след като събудихте и други частички от „ съня“ промяната ще стане бързо, не както бе предвидена без вашето участие. Защото вие вече сте отворени, вие вече сте проводници на Мойта Благодат и тя се проявява в промяна на начина, по който ще премине скока. След вашето израстване, при вашето активно участие, програмата на скока се променяше постоянно. И с туй, което вие сторихте, поискахте и променихте в себе си, вий облекчихте значително съдбата ваша – вместо дни на Тъмнината, сега тя ще се прояви за миг, сега тя ще се задържи за няколко минути само по вашето отброяване, защото вие го направихте и обединявайки се, пространството около вас е осветено, пространството около вас е заредено, пространството около вас блести и скоро ще се прояви във цялата си красота. И вие във момента на това ще заблестите също, ще имате усещане за връзка един със друг и с всичко покрай вас и ще усещате тогаз душата на всяко същество, независимо дали е камък или дърво. И цветята ще ви „заговорят“, ще видите потоците протичащи през тях, ще видите как радват се да ги обменят с вас, как всичко свети в цветове красиви и ще усетите накрая свещеното проявление на космическото представление. Не ще ви трябва нищо друго, освен представата ви, че случва се промяна към добро, че истинската същност на нещата се проявява на Земята. И тя (Земята) напуска туй пространство „ ниско“, в което се оказа не по свойта воля, а за да направите вие своето израстване. Внимателни бъдете, търсете знаците от Мен оставени, поискайте и преживявайте промените космични с радост и всичко, което си представите ще се материализира, ще прояви се, за да направите прогреса във вас самите. Почувствайте я радостта на всички, и птички, и тревички със трепет чакат да се промени, Земята своя път да извърви през портите отворени да мине вече. Отдайте се спокойни на течението и потокът от енергии ще отведе ви в нови, светли светове. Творец на вас Създател, на тоз експеримент съм Вдъхновител и всеки пожелал участие ще възхити се на спектакъла. Амин! Амин! Амин!

Въпрос: Може ли да уточним понятието „Тъмнина“?

Да, мила, Аз ще кажа ви така: това ще бъде “ времето“, в което ще се „ превключите“ на новите енергии, ще спре да се усеща проявлението на света около вас, за да започне след това по „ нови“ правила да се проявява света. Във тоз момент, във тез минути на безкрайна тишина около вас, вий останете спокойни, знайте, че защитен е всеки, че в момента тоз, това което трябва да направите е да останете в покой, да се отпуснете, да се обърнете навътре в себе си да търсите сигурността и спокойствието на ума. От паниката полза няма, а и вие вече сте го правили – „ потъвали“ сте в медитация макар и за малко някои. Или си представете, че заспивате, съзнанието си успокоявате и се оставяте в потока на съня. Вие изберете как да го преминете през несъзнателния сън или съзнанието си будно ще оставите и ще „ наблюдавате“ със вътрешното зрение това велико представление, което ще се разиграе пред вас. Във тоз момент за нищо земно, досегашно не мислете, не е въпрос на осветление или на друго проявление на земните устройства. В утробата на майката детето има ли нужда от светлина ?! То знае, че е защитено, то знае, че му е осигурено всичко – и топлина и „ хубава храна“ и просто се оставя да премине през израстването необходимо, за да се оформи всяка клетка, за да заработят във синхрон системите и да дочакат да настъпи момента на проявление във външния свят. И тъй като сте преживявали това, и то не веднъж и дваж, ще имате я таз увереност, спокойствие и търпение да премине гладко, безболезнено преминаването на новото стъпало, в новата реалност. Да, милички, ще бъде радост в сърцата ваши усещайки, че става това дългоочаквано преобразуване на вашата реалност. Амин! Амин! Амин!

чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2012/12/04/04-12-2012%D0%B3-%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0/


06.12.2012 г. 
За Любовта от висшите нива

Посланията Мои Аз ще продължа, защото вий сега във този пространствено-времеви отрязък сте, когато всеки ден е важен, когато се извършва скока, когато се отварят портите широко и вие се подготвяте за този велик момент на преход. И в тези мигове последни, във тези мигове съдбовни за вас, за вашата Земя, за Цялата Галактика, търпението ви изчерпва се и вие  искате да се получи всичко на мига. Но, мили мои, разберете, че всичко се променя, назад се обърнете и вижте как преди неделя бяхте други, а сега сте по-спокойни, по-уверени в това, че всичко се развива по плана ми Божествен. И за вас е лесно да се насочите нагоре, да тръгнете отново към по-високите простори. Почувствали това желание у вас да породи се, вий своето внимание към него насочете и се понесете във мислите към Мене. Правете го с молитва, с молба за опрощение на вашите последни земни проявления. Защото туй е връзката ви с Мене, чрез нея вие ще поемете напред, нагоре към звездите, когато тук оставите старите представи и модели. А туй, което ви очаква горе и туй, което ще направите, за да се окажете във високите нива е лесно като детска песен, защото вие правили сте го това, но сте забравили. Забравили сте да се смеете като деца, забравили сте, че животът е игра и карате се вие за играчките понякога. Но вече сте във време ново и спомняте си го това, и почвате отново същата игра , но с други правила. А те са лесни – Любовта е същността на горните нива. Чрез нея вие се отваряте, чрез нея вие правите пространства нови и поставяте основите на новата Земя. Затуй във нея се съсредоточете, изследвайте я и живейте във всичките аспекти нейни. И в миг един ще осъзнаете, че няма правилно и грешно, когато своята Любов раздавате на всеки покрай вас оказал се. И който е разбрал това, и който го е преживял, той вече е направил в себе си трансформацията на ума и се е подготвил да отиде в горните нива. Огледайте се, мили мои, днес кой ще е около вас и вие можете ли да му дадете всичката Любов, да бъдете към всеки тъй внимателни, грижовни, състрадателни като към своите деца ?! На майките е лесно знам – те винаги раздавали са това, което е излизало от тяхната душа. И много татковци са преживели същото и имат спомени, че случвало им се е да обичат чисто – върнете се към тези мисли, към тези чувства чисти, които предизвикват у вас децата малки, били то ваши или чужди, били то вашите деца и внуци, или пък друго малко същество – котка, кученце или друго мъниче. И туй ако направите, ако усетите отново в себе си онази топлина, онази искрена искра, която съм заложил Аз във вас – да защитите, да обичате и да помагате на малките беззащитни същества. Това ако си спомните или пък преживеете отново, ще знаете какво ви трябва, за да изградите отново живот във Любовта. Това е Моето послание за днес, от Любовта от висшите нива да погледнете деня си днес. Да изразявате я вий съзнателно, да проявявате я в действията свои и да оставите модели стари, в които да се изразява Любовта е слабост, в които се говори, че трябва тя да е прикрита и да не се показва явно. Когато сте със близки знам, по-лесно е да го направите и от там тръгнете, но я пренесете Любовта към всички същества, и я проявете към тез, с които днес и утре ще се срещнете. И ще усетите промяна в другите около вас, макар понякога те да не са готови за искреност такваз. Но вие знаете, че в тоз момент отправяте своята Любов към неговата душа, която е частица Моя също като вас. И щом душа с душа се срещнат, тогава ще е много лесно Любов една на друга да дарят, да обменят Божествения дар и да променят за себе си реалността около тях. Не падайте обаче във капаните на вашите създадени във толкова животи стари модели на обвързване и очаквани реакции след туй почувствано от душите ваши. По нови правила градеде връзките, които си създавате – да идват от сърцето и да остават те, почувствайте по начин нов това състояние на радост, на търсене на огледало на вашата душа. Отново казвам, за да обобщя – и към приятели и с непознати отнасяйте се като със душа приятелска, защото тя е като вас и тя е Бог, поискал да го разбере това. Оставям тази тема за сега до тук, да може всеки да я почувства по начин свой напълно уникален, да преживее своите уроци, за да осъзнае, че вий едно сте. Творец Небесен, необятни са Моите варианти, по които чрез вас се проявявам, но знайте, че Любовта е тази, която ви обединява. Амин! Амин! Амин!

чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2012/12/06/06-12-2012%D0%B3-%D0%B7%D0%B0-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%82%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B8%D1%81%D1%88%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D0%B2%D0%B0/

image


Категория: Изкуство
Прочетен: 4005 Коментари: 4 Гласове: 3
Последна промяна: 06.12.2012 16:15
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2935265
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3879
Архив
Календар
«  Декември, 2012  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31