Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2935229 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Ноември, 2012 г.
До важния момент в развитието на вашата планета и галактика останаха по-малко от 40 дни. 11.11.2012 г. беше един от най-сериозните дни за старта на новата енергия на Гея.
Много от вас още не са готови за възнесение.
Причината е във вас самите – във вашите страхове и съмнения.
Освободете се от тези понятия.
Открийте се за новото бъдеще.
Настъпва нова ера – ерата на новото човечество.

Много информация се предлага, за да ви плаши. Готови ли сте да преминете Тест за зрелостта на вашето планетарно общество ?

С всяка минута нарастват енергията и информацията, навлизащи в Гея. Галактическото общество създаде защитен информационно-енергиен пашкул – бариера, за да осигури независимо развитие на вашата структура във Вселената. Тази бариера понякога се преминава от сили, които считат, че могат да повлияят на Галактическото общество и на реда на събитията - за развитие на вашия спектър - във Вселената.
 Трябва да знаете, че именно вие, всеки от вас лично определя степента и мащаба на силите, които сега влияят върху планетата.
 Вашето участие е много важно – вие сте свързващото звено между Вселената и вашето общество в пряк смисъл на думата. Не е мeтафора.
 Всеки от вас е своего рода приемник на вълните във Вселената и на информационно-енергийните потоци. Забелязвате, че различни хора акцентират вниманието на различна информация. Не само от начин на мислене и ниво на образование. По-скоро е в настройката на вътрешни и външни приемници, и рецептори на вашата същност. Не само физическото, но и всички други тела. Нивото на развитие на всяко от вашите тела, определя характеристиките ви като приемаща същност. По-просто казано – чувате и възприемате само информацията, съответстваща, енергийно и по други параметри, на степента на развитие на всички ваши тела. Да кажем, че някой е по-мощен приемник - той по-добре лови определени вълни от диапазона.
Това е във вашата реалност. Но всичко е много по-сложно, понеже вие сте не само приемници на енергия – вие сте нейни творци. Функцията Приемане се извършва едновременно с възможността за Творене и СъТворене.

 Всички ваши мисли, действия, чувства и количества приемана и предавана информация е
– от една страна процес за пропускане енергиите на Вселената през вашите филтри на възприятията
- от друга страна – преобразуване и пренасочване на дадената енергия.

Още по-просто: ВСИЧКО, КОЕТО ВЪЗПРИЕМАТЕ, В КРАЙНА СМЕТКА СЕ СЪТВОРЯВА ОТ ВАС.
Например: който се бои от нещо, сам произволно и непроизволно създава тенденции и възможности то да се прояви.
Повтаряме го още веднъж - За да се настроите за предстоящите събития и съзнателно да участвате в тяхната реализация. Предава ви се премного информация за Прехода. И въпреки струващата ви се противоречивост в нея – повечето източници се повтарят.
 Представете си вашите деца, които обичате – играещи си в пясъка. Нека не ви обижда това сравнение, но в планетарен мащаб то е най-вярно . Загрижените родители са наблизо и постоянно наблюдават своите деца - готови да се намесят преди ситуацията да излезе из под контрол. А какво може да се случи ? - Децата да се сбият, едно на друго да разрушат творенията си, да посипят главата на другарчето с пясък,  да започнат да го пробват на вкус ? Наистина – позната картина във всички отношения. И в тези ситуации родителите разбират,  че преминаване на опита за това, че е по-добре да се строят красиви неща, отколкото да се разрушават, че на удара е възможен ответен удар , че пясъка не е вкусен и не се яде - е полезен и трябва да се премине от децата. Нужно е само - да се ободряват, да се коригира внимателно поведението им ( да кажем да не се сипе пясък в очите) и да се наблюдава, как техните чеда придобиват драгоценен опит.
 Така, че не се вълнувайте, че не наблюдавате в проявения план помощта на вашите вселенски родители. Те са край вас и ви обичат. Наблюдават всеки от вас и са готови да окажат помощ, ако ги помолят. Но настъпва момент, когато сте напълно свободни в своите постъпки и намеса отвън е забранена. Точно сега се реализира великия етап на закона за Свободната Воля. Вие не просто избирате Нов свят - вие го сътворявате всяка секунда във вашите глави и сърца. Не се губи нито една мисъл, нито едно енергийно послание. Всичко се отбелязва в информационните банки на Вселената, във вашия раздел. Но то не е просто отразяване на информация. Постъпващата от вас и към вас ( а всъщност всичко е едно) се съединява в нещо по-голямо така определя вектора за развитие на вашия свят.

 Призоваваме ви – бъдете сега много внимателни със своите мисли, чувства и действия. Представете си, че сте на своего рода тест : какъв бихте искали да видите Новия свят - и по резултатите от анкетата той ще бъде сътворен. Само че запитването е ежесекундно на основание вашите мисли, чувства, желания и действия.
 Някои ще си кажат: имаме прекрасни мисли. Защо ги няма в общата картина ? Отразяват се, разбира се. Но вие продължавате да МИСЛИТЕ КАТО ОТДЕЛНИ СЪЩНОСТИ, поддържайки старата парадигма на разделеността.

Вече е предадена много информация, че вие СЪС СВОЕТО СЪВМЕСТНО СъТворчество ОТМЕНИХТЕ СЦЕНАРИЯ ЗА КРАЙ НА СВЕТА и СЕ ГОТВИТЕ ЗА ВЪЗНЕСЕНИЕ.
Но възнесение къде ? Това е основен въпрос, който сега се решава всяка секунда. И се решава само от вас. Никой не може да повлияе или да се намеси в този процес.
Няма противодействие. Противодействието – е характеристика на дуалния свят. Затова цялата информация, че някакви извънземни раси или тъмни сили могат да попречат на посоката на развитието ви, е невярна. Това е филтър на дуалността. Няма тъмни и светли, няма външни и вътрешни, няма правилен и неправилен път. ВСИЧКИ те са оценъчни категории на старата парадигма.

 Вие трябва да ВНЕДРИТЕ в СЕБЕ си следното :

 - няма нищо невъзможно. Ограничението съществува само в моя мозък.

 - всичко Външно съответства на моето Вътрешно, даже ако мозъкът ми не мисли така.

 - хората и събитията, които ме обкръжават, са мое Творение и СъТворение и са част от Мен.

 - цялата информация, постъпваща извън мен , всъщност идва от моето вътрешно Аз или извън мен или е родена от мен: мои очаквания, надежди и възможности.

- ако сте уверени, че нищо Лошо няма да ви се случи, ТО никога няма да ви се случи.

 Подробно се спираме на това, защото много от вас в настоящия момент, когато предстоят великите етапи на Прехода, въпреки изминатия от вас път на личностно развитие, се поддават на информационни влияния, сеещи страх. Освен това наблюдавате събития, които стават сега във вашия проявен свят ( урагани, масова гибел на птици и животни, астрономически наблюдения и др.)
Отново ви повтаряме – приемете в своето сърце своя статус на творец. Сега практически всеки от вас преминава своего рода изпит за статус на творец, по-вярно на неговата следваща степен.

Готови ли сте вие да творите цели светове и Вселени?
Няма ли да сътворите ужас и хаос ?
Прекрасни ли са Вашите творения ?
Какво ще донесат на Вселената ?

Ако винаги си задавате тези въпроси, възможно е вашите мисли и действия да се изменят. Казваме « на ум », защото още не сте освободени от контрол над менталното тяло и много от вас скоро няма да се освободят.
По темата, какво ви вълнува най-много – това е Прехода. Всичко дотук казано има непосредствено отношение към него.

 Няма нищо невъзможно, ограничения съществуват само във вашия мозък. Вие сами творите сценария на вашия личностен преход, участвайки в групите за СъТворение, съответно в сценарии за групово възнесение.

С две думи : ако някой от вас напълно и без съмнение е уверен, че при него на 21 .12 ще долетят ангели и ще го възнесат на прекрасна планета ( и т.н.) така и ще стане.
Това не е преувеличение, повярвайте. Това е – силата на творението. А за тези, които са уверени, че през декември ще започнат катастрофи, взривове, тъмнина и прочее – това и ще се случи.

Сега нещо много важно: Вашата същност знае всичко за предстоящите събития, но вместо да се обърнете към себе си, както се казва - към първоизточника, вие избирате информацията от най-различни средства за масова информация и акцентирате на нея :

Първо – вашия избор безусловно не е случаен, както няма нищо случайно във вашето развитие.
Второ - вие позволявате ( именно позволявате) на информационните потоци да влияят на вашата картина на възнесението.

И сега вече не ангелите ще ви пренесат в прекрасния свят, а представителите на други цивилизации ще ви спасяват от катастрофи и така нататък. РАЗБИРАТЕ ли ?

 Вслушайте се в себе си. Всички ваши древни учения са ви учили да слушате Вселената в тишина - вътрешната и външната. Там се ражда знанието.
 В медитация, в покой, в любов.
Слушайте себе си, наблюдавайте се, не позволявайте на външни сили да се месят в процеса на вашето творение.
Ако на някои им се искат силови варианти на развитие или катастрофи – това е техен избор. Това не е осъждане. Вие трябва да приемете, че не се осъжда нито един избор или решение във Вселената, а има такива, които са непродуктивни от гледна точка на развитие на обществото.
 Всеки избира своя сценарий. Което е Негово право. Много от вас засега само се присъединяват към нечий избор. Станете сами творци на вашите сценарии на Прехода ! Няма нищо невъзможно ! Възможни са милиарди сценарии и това е реално - повярвайте !

За по-леко възприемане ще направим аналогия с кинофилм.
Кинофилм се снима на отделни сцени, които после стават кадри на филма.
Вие сега фактически снимате филм за своето собствено възнесение.
 ВСЕКИ от ВАС ! Някой снима своето личностно възнесение, а някой твори реалността на цялата планета. Замислете се за това !

Опитайте да « заснемете » свой филм за 21.12.2012 г.
Какъв ще бъде той ? За какво ?
Ще е катастрофа или прекрасно възнесение ?
 Вие – сте режисьори, и сценаристи, и актьори в този филм.
И избора на дублажите – също е от вас.
И само от вас зависи какъв ще е филма.

Излезте от Дуалността, където всичко се дели на черно и бяло, добро и лошо. Освободете се от всички свои страхове и съмнения за вашите възможности.
Вие сте ученици на чародей и пред вас е великолепен изпит за вашата зрелост. Ограничения няма ! Имате прекрасна палитра за творене и четки във вашите ръце.

Ние ви обичаме ! Ние вярваме във вас ! Ние ви чакаме да се срещнем в прекрасните светове, които ще СъТворите !

от Елена
ЭСПАВО
Сайт “Портал Юльвиус”


image

На 22.11.2012 в 13.11 ч. за България

АКТИВАЦИЯ НА ЕДИНАДЕСЕТАТА ВРАТА 11:11

  Време е да се издигне вибрационната честота на тази планета на следващото ниво ! Затова ние ще се съберем в групи, по двойки или индивидуално, за активиране на Единадесетата Врата 11:11 в повратната точка на втория Прозорец на Възможност:

Хората масово ще се съберат и ще създадат кръгове на Светлината, които ще създадат критичната маса от Светлина, за да помогнат за окончателното завършване на Решетката, която ще предизвика окончателното изчистване на всичката оставаща тъмнина и дуалност на тази планета, за да се създаде място за новия свят на Единството. Правим последните приготовления, за да излезем от водовъртежа на събитията на тази черна дупка, която бе наша реалност през последните 26000 години.

Нашето масово усилие на този ден ще бъде пусковият механизъм, който ще помогне да активираме Плана, така че той да може да бъде доведен до успешен край. Нашата активация на този ден е нашата декларация на Победата на Светлината.
Разпространете тази информация широко ! 

Критичната маса за активацията, за да се получи желаният ефект, е около 118 000 души по целия свят, които активно да я правят с фокусиране на вниманието. Ако приемем, че човешките умения за концентрация не са съвършени, ние се нуждаем от 144 000 души за критичната маса.

Но да прочетете за това е едно нещо, а реално да участвате е съвсем друго. Бих помолил колкото може повече хора да участвуват, макар че може да бъде в ранните сутрешни часове във вашата част на света.

Ние всички ще направим това активиране по едно и също време на 22 ноември. Точното време за различните часови зони е:

01:11 ч. HAST (Хавай)
02:11 ч. AKST (Аляска)
03:11 ч. PST (Лос Анджелис)
04:11 ч. MST (Денвър)
05:11 ч. CST (Хюстън)
06:11 ч. EST (Ню Йорк)
09:11 ч. BRST (Рио де Жанейро)
11:11 ч. GMT (Лондон)
12:11 ч. CET (Париж)
13:11 ч. САСТ (Южна Африка)

13:11 ч. EET (България)

15:11 ч. MSK (Москва)
16:41 ч. IST (Индия)
19:11 ч. CST (Пекин)
20:11 ч. JST (Токио)
22:11 ч. EDT (Сидни)

Ако мястото ви не е в списъка, можете да намерите карта на световните часови зони тук:
http://www.timeanddate.com/time/map/

11:11 е многомерен мост между две реалности - старата реалност на дуалността и новата реалност на Единството. Ние влязохме в този портал на 11 януари 1992 г. След това в продължение на 20 години преминахме процес на активиране на Единадесет врати 11:11, всеки път укрепвайки все повече Единството на тази планета. Сега ние активираме 11-та врата 11:11 и така 11:11 става широко отворена и съзнанието на Единството става достъпно, както никога преди.
На 22 ноември Единадесетата Врата на 11:11 ще се активира. Това е последната 11:11 Активация и тя бележи края на нашето изключително важно, почти двадесет и една годишно пътуване през Портала 11:11. Активацията на Единадесетата Врата отваря вратите към един нов свят, който ние все още не можем да видим, но можем силно да чувствуваме. Тя (Активацията на Единадесетата Врата) вече има силно влияние върху нас, защото това събитие съдържа и двете - Краят и Началото, тъй като спиралата направи пълен кръг. Това усещане на голяма завършеност, преплетено с масивно Ново Начало, е дълбоко трогателно. Толкова сме близо до края на една ера. Ние сме пред приключване на продължителното пътуване през дуалността.

http://www.самосъзнание.com/2012/11/edinadeseta-porta-1111-aktivirane-cobra.html

Актуализации за активацията на Единадесетата врата 11:11 можете да намерите тук:
http://2012portal.blogspot.com/
Източник: http://2012portal.blogspot.ca/2012/11/makethis-viral-eleventh-gate-1111.html

 По-подробно за тази активация можете да прочетете (на български) тук:
http://indigota.com/index.php?topic=6541.msg76829#msg76829
Българска Facebook Група/Събитие тук: 
http://www.facebook.com/events/385440054865545/

Можете да прочетете за 11:11 на уебсайта на Solara тук:
http://www.nvisible.com/
За единадесетa порта тук:
http://www.nvisible.com/1111/11/11Gate.html
Можете да видите списък на групите, участващи в това активиране на 11:11 тук:
http://onebeing.emanaku.com/
Можете да регистрирате своя собствена група тук:
http://onebeing.emanaku.com/register-1111-group/
Инструкции за организиране на вашата група:
http://onebeing.emanaku.com/organizing-an-anchor-group/
Инструкции за групови подготовки за активиране:
http://onebeing.emanaku.com/anchor-group-preparations/
И инструкции за самото активиране тук:
http://onebeing.emanaku.com/anchor-group-instructions-ceremony/
И тук:
http://onebeing.emanaku.com/guardians/
Основна Facebook група за това активиране тук:
http://www.facebook.com/events/165509883585846/
Актуализации за активиране на единадесета порта 11:11 :
http://2012portal.blogspot.com/

Превод: Димитър Кирилов | http://www.Самосъзнание.com/
http://www.самосъзнание.com/2012/11/edinadeseta-porta-1111-aktivirane-cobra.html

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 3548 Коментари: 0 Гласове: 9
Последна промяна: 23.11.2012 14:20
                             В промяната да вземете съзнателно участие !
Посланието мое приеми, защото тези дни са важни и отново потвърждават това, че изживявате пространствения преход, през който преминавате заедно със Гея. Посланието днес ще е за туй, че всеки свойта роля ще узнай, ще има поводи да осъзнае, че от всеки има нужда в тоз момент, че всеки трябва да заеме мястото му отредено за този преход. Например ти с това, че чуваш Моя глас ще имаш таз задача специална да бъдеш в този час частица главна, която Моите слова да предаде на всички хора да преведе на езика разбираем какво и как ще протече и каква е на хората около тебе личната задача. Това сега ще обясня: във тоз момент специален вий ще знаете къде да бъдете и как да се подготвите, защото сте избрали активно да участвате в процеса на промяна. Ще имате задачата в момент специален, всички заедно събрани, в този миг да изпратите на Гея порции Любов и заедно да сторите промяната на измерението. В един момент единни, по цялата Земя ще трябва да премине една вълна от вашата Любов излъчена, от всеки който усети в себе си импулса да участва, да сподели със другите души това прекрасно чувство на Единение със всички. И тъй във миг един ще изпратите импулс на Любовта и ще направите това, за което сте дошли сега във тоз живот. Това е вашата задача, това е тъй дълго чакания скок, когато вий човеците по цялата Земя ще заявите ясно във Всемира, че вече сте пораснали и заедно единни във светове Вселенски искате да продължите. Във този миг, във този час на вашето участие, промяната да се извърши ще е възможно, защото осъзнатите и следващите вас, в едно отправено от хората желание ще бъде туй послание, което ще отхвърли всички страхове от вас и сили ще даде на всеки да познае, да усети Поставения Знак във Вечността. Това е общото послание за тоз момент, това е вашата задача в промяната да вземете съзнателно участие и заедно да заявите своето съгласие през вас импулс да мине, да разпространи се и Гея да премине през портала отворен за промяна на измерението във което пребивава. Обичайте се и изпращайте Любов – така ще бъдете полезни и всеки , който е готов ще мине лесно, леко, безболезнено. Творец на вашите тела, на всичко що около вас е, Творецът Аз раздал ви частици от Моята душа. Амин ! Амин ! Амин !

                                             Изборът

Деца любими, създадох ви да следвате мечти, да твориме красоти, но случиха се някои неща и бе ни помрачена радостта, потънахте във гъстата тъма и там останахте до сега. Сега започва Златната Епоха, в която вие ще направите промяна на съзнанието ваше, ще оставите назад зад себе си това, което пречи ви, за да творите красота, за да живеете във Радост и така да продължи да съществува вашата Земя. Приятелите си пробуждайте, на всеки казвайте, че идвам, че вие ще присъствате на празника специален, когато Аз ще дойда и ще направя промяната необратима, промяна видима със всички сетива и вие вече не ще се чудите и маете дали това, което ви говоря е истина или лъжа. Ще бъдете участници в спектакъла и всеки ролята си ще познае и в момент на общо Единение ще знае, че слязъл съм да взема готовите израстнали души и с тях да продължи Земята да живее. Те – тез, които преминат с нея ще бъдат жители Благословени, ще бъдат жители, които ще променят пространството, ще прекроят отново и с Любовта Божествена ще Съ-Творят нов свят. Със Радост ще живеят всички там и птичките ще пеят, водата ще се лее чиста и въздухът ще се диша леко, защото няма да го има вече човекът, който разрушава човекът, който изтощава Майката Земя и причинява на нея болка като до сега. Във тези дни последни, мили мои, вий избора правете, не оставайте да чакате да бъдете свидетели, а участници активни във процеса на преобразяване бъдете. Промяната ще бъде видима и ясна – в едно пространство ще застанат три свята едновременно и вие избор ще направите във кой да продължите, но знайте, че няма време да се маете, да мислите къде да продължите – това е избора ви – не хаотично, където вятъра отвее ви, а вий самите изберете предварително и във вашата реалност влейте се. Посоката на общата промяна е еволюцията да застане, да продължи на новото стъпало, със инструменти нови да израствате, да имате способности, които да ви позволят да постигнете Небесните царства, във Рай Небесен да отидете и само с Любовта невидима със вашите очи, да продължите живот на нови същества. Промяната ще стане в миг космичен, когато ще се подредят планетите и вие ще усетите, ще знаете, че вече във старото не може да живеете и пътя нов ще си поеме всеки.

Приветствам вас на прага Мой застанали, отправили с Любов желание да мине всичко леко и приятно, да бъде празник, а не наказание, но пак ще кажа – избора си правите сами и вие знаете уви, че не всички са готови за това, но Аз ще дам последна възможност за промяна и след това ще остане само този, който може да обича, само този, който е загрижен за цялото, за оцеляването общо, а не единствено за своето. Повтарям всичкото това, за да прегледате във себе си, съзнанието свое да настроите и ако някой още не е отворил сърцето свое към света да стори го това. Защото със сърцето си ще продължите и с него вие ще творите, защото Любовта от там струи, защото туй е храма на душата ваша. Сега във тез последни дни оставайте във Радост, бъдете в Щастие, в хармония велика потопете се, навътре в себе си търсете това усещане на мир, покой и радост, когато се разтваряте във Цялото и същевременно се осъзнавате като частичка, индивид, направил успешен опита да се съедини със Цялото. Намерете „ време“ и бъдете, просто останете в покоя, в себе си търсете преживяването на промяната като оставяте назад зад себе си представите, които ви натъжават. Започна се великото израстване, промяната, която чакахте пред вас е и вие забелязвате, че ставате Любящи и готови да раздавате това, което притежавате. А вие имате едно сърце, което побира всичкото море на Любовта и вие ставате река, която пренася и облива цялата Земя. Почувствайте как въздуха трепти, когато се обичате, когато заедно споделяте мечтите свои и гледате в една посока. И в този ден във радост останете, празнувайте Духа във вас понесъл ви и търсещ новото пространство, изпълнено с Любов, когато никой няма да се чувства сам, а всичките едно помислили и изживели Единението с Мене ще политнете. И там където вий се пренесете ще бъдете посрещнати със радост, защото Същества Възнесени очакват ви, за да ви покажат живота нов, който вий сте си избрали. И пак ще кажа – днес да бъде ден на Радост и Любов, която да споделяте със своите приятели и с Моя Благослов промяната очаквайте на света около вас. Творецът – Аз, творил с Любов, създал това красиво кътче във Вселената и днес дошъл сред вас, Аз искам да засветите и всичките Вселени що създал съм да видят как сияете от Радост, че връщате се там където е мястото ви отредено сред Вселените. Амин! Амин! Амин!

чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2012/11/07/06-11-2012г-избора/


Въпрос : Ще има ли физическо преместване на телата в друг свят ?

  Отговор: " Но мила ти го преживяваш вече, живееш уж сред същите човеци, но ти го правиш по друг начин - съзнателно избираш отношението свое, което да проявяваш към събитията ставащи. Така, че вие ще си създадете отделни общности, в които ще живеете по новите закони, правила и там ще проявя Аз новата реалност. Но ще отивате и във света, където другите останат, за да им помагате да осъзнават, че те самите искат да направят за себе си промяна също, и те да се присъединят към вас или пък нова общност да си Съ-Творят, където да израстват. А тез които не желаят - за тях изборът е ясен - полека ще изчезнат от Земята и ще повторят урока си докато осъзнаят, че еволюцията е неизбежна. Оставам с вас, за да допълня всяка ваша неяснота относно бъдещето на Земята и на вас съществата, избрали да израстват чрез опит на Земята. Творец на всичко, ваш Баща обичащ ви и знаещ, че това са моите събудени деца, очакващи със трепет неизвестното, защото там е скрита изненадата да опознаете със Радост високите нива на Мирозданието Мое. Отново казвам ви ще бъде Радост, когато пренеса ви през пространството във новото царство на Любовта и Радостта. Амин ! Амин ! Амин !"

image

"Миналата година на 11.11.2011 се събрахме няколко отбора светлинни юнаци - кой където свари по свещени места и портали. Активира се Атлантическият кристал, активираха се онези енергии, които в продължение на цялата 2012 година ни бомбардираха, чистеха, изменяха, прекодираха....
Тази година на 11.11.2012 се случва нещо още по-мащабно - явно следващата стъпка. Мощни групи светлинни работници "случайно" ще обединят сили от най-ключовите точки в България - именно градовете-кристали Бургас, Варна, София и центъра-сърце - Габрово. Знам, че ще има включвания и от други градове - всички вие сте желани, нужни, включете се!

Магнитните и кристалните решетки вече се понаместиха, освободиха напрежението и сега точно ние, които изграждаме тази нова кристална решетка трябва да се обединим, да я активираме, да активираме отдавна задрямалите кристали и светлинната мрежа в България да блесне! Ще заземим мощни енергии, ще дадем искра и заряд на тази светлинна мрежа, ще напоим Майката Земя с нов, електромагнитен заряд и много любов. Нужни сме! Първият голям мост от Светлина в България е факт. На 24 ноември ще се включим с нашата светла, готова мрежа, към световната. През декември ще приемаме през тази мрежа вълните от светлина омекотено, балансирано и заедно.

11.11.2012, 11:11ч. - призовани сте! Всичко, което можете да направите е да се отпуснете в медитативно състояние. Тези от вас, които ползват методи като квантова синхронизация и други - за достигане на нулевата точка, нека ги използват. Нека всички усетим свързаността си с всички хора, свързани в светлинната мрежа в този момент. Нека призовем Божествените енергии, които Слънцето изпраща към нас, нека ги интегрираме в себе си, пуснем енергията да тече по цялата решетка от свързани хора и заземим здраво тези енергии, свържем ги директно с кристалната решетка на планетата, която директно кореспондира с нас. 10-15 минути работа в свързаност. Разпространявайте информацията, нека направим едно мащабно, невиждано досега свързване в Светлината!"
https://www.facebook.com/events/129580283855719/?ref=ts&fref=ts

image
you are invited to join us in a global synchronized meditation on 11/11/12 (local date). *pls see below for times & instructions* on how to participate in this event. we would appreciate you helping to get the word out!

*rsvp & pls invite your friends.*

the overall goal of this event is to create waves from synchronized flow (synchro-flow) of "11:11" energy throughout the universe by group meditation. these waves will create a loop (infinity loop) around the world 11 times. the main loop will connect los
angeles - rio de janeiro - brisbane - tokyo, and the 11th loop will connect new york city - lima - london - cape town.

the overall purpose of this event is to help connect the entire world, while also helping to speed up the creative & spiritual
evolution...and healing of all the ppl on the planet. in order for this event to be the most effective, we are looking for @ least 1,111 ppl to rsvp.

this event is brought to u by the number 11: the number of awakening.

>

instructions on how to participate in this event ->

1. rsvp & pls invite your friends.

2. meditate on 11/11 (local date) for 11 seconds *or longer.*

2a. make a sound - clap your hands, beat on a drum or hit a cymbal (etc) right before u start meditating to help awaken the activation.

2b. place a healing object in your left hand (such as a crystal or healing rod) to help channel the "11:11" energy.

3. meditate @ the designated time(s) of your city. (only times from cities in the u.s. & canada are listed currently...more times to be announced this week. all cities will have three times to meditate.) ->

Sofia - 11:11 PM  

4. take in the synchronized energy created in the moment and share it w/ the world.

4a.. (optional) share your experience on our page"s timeline (not this event page)
->
http://www.facebook.com/sacredgeo

image


Категория: Изкуство
Прочетен: 2407 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 22.11.2012 00:09
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2935229
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3879
Архив
Календар
«  Ноември, 2012  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930