Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2935276 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Ноември, 2011 г.
2  >  >>
" Събития на съзидаването ! " из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК  " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. Вихърът на събитията от планетарен и въобще не планетарен мащаб започват да досаждат на човечеството и особено на Народа в Русия, подтиквайки го да приеме в края на краищата историческо решение и да премери на себе си КРЪСТА на Първопроходец – КРЪСТА на Народа, на който е съдено да направи първата крачка !

2.  Цялата несправедливост, цялото беззаконие ( Аз не говоря тук за общото и постоянно усилващо се неразположение) някак си неочаквано се изсипа на главите на хората и подобно на менгеме ги задължава да се сплотяват около Създателя !

3.  Обърнете внимание : толкова дълго стоене на опашка от хора, желаещи да се поклонят на Пояса на Богородица и за да получат поне някаква Надежда, само потвърждава вътрешната тревога на хората за своя утрешен ден, та нали ситуацията в страната вече е достигнала апогея, или ( както знаете ) страната е преминала точката на незавръщане, след която без Бог настъпва АД !

4.  Аз предупреждавах Русия за това, че на 11.11.11 на нея и беше отредено първа да премине през Рубикона на Времената и това трябваше да принуди ( така се и случи ) Народа на Русия да отвори Нова страница в Историята на човечеството и да види там две думи – Святая Рус !

5. И ето сега идва времето на обратното броене, когато хората започват да изпълняват своята ГЛАВНА МИСИЯ във Вселенската Програма за Преображение на Пространството – те започват от фрактални частици на Твореца да формират или по-добре да се каже – да ТВОРЯТ ЦЯЛОТО !

6.  С други думи сега частиците, сътворени от Твореца започват, а друг път за тях няма, САМОСТОЯТЕЛНО ДА ТВОРЯТ Безличностно ЦЯЛО, и за изпълнението на тази историческа МИСИЯ на СъТворци ( на Русия като Водач на човечеството ) е отпуснато много малко време – Аз предупреждавах хората за това, че ЕСЕНТА на тази година трябва да стане и задължително ще стане ПРОЛЕТ на Духовното Преображение на целия ваш Народ !

7. Повярвайте, Аз задължително ще ви дам ЗНАМЕНИЕ, при това такова, че дори и невярващия човек ще се прекръсти, защото ще разбере, че с Бога шега не бива и че човекът, независимо от своя Божествен произход, е твърде малка частичка, за да спори с Бога и да поставя себе си по високо от Него !

8. Запомнете : не само че не е имало, но и никога няма да има човек, който да е по-високо от Твореца, хората са просто задължени да изпълняват Моите Правила (Вселенската Програма), тъй като във всеки друг случай – при неподчинение на Моите КАНОНИ на Вечността – в хората се включва програма за самоунищожение .

9. Повярвайте, Аз много искам хората като Мое фрактално подобие да са не само спасени, но и да създадат основата на Шестата раса !

10. Ако обаче хората продължават не само да оказват съпротива, но и да вървят против ВОЛЯТА на Твореца, то за Мен не представлява никаква трудност (така както е било и по-рано) да преместя стрелката на Проявения план на хората (техния живот) към природен колапс !

11. Нещо повече, Аз искам да уверя хората, че Преображението на Пространството ще засегне всеки човек без изключение и Новият честотен фон (високите вибрации) на Новото Пространство ще направи невъзможни за хората съмнението и неверието на тяхното присъствие в Плътния план.   

12. Самото Пространство вече изчезва из под краката на хората и човечеството, макар и под натиска на обстоятелствата, но вече започва все по бързо да се движи в областта на високите вибрации на Космоса, и по точно – приближава се до точката или границата на ОГЪНЯ !

13. Високите вибрации на Космоса са сродни с пречистващия огън, изгарящ всичко лъжливо и мръсно, което е натрупало човечеството за последните хилядолетия Духовно блудство.

14. Повярвайте Ми, уговорките вече приключиха и датата 11.11.11 наистина стана за Русия най-истинска точка на незавръщане към старите (нискочестотни) условия на проявлението на хората като притежатели на Божественото ПРАВО на Свободна ВОЛЯ !

15. Новият свят няма да приеме старото Съ-Знание на хората, което отдавна е изядено от лъжа и измама, а най-главното е че е съвършено неприемливо в представите си за Твореца и за своята люлка – Вселената !  

16. Аз достатъчно дълго обяснявах структурата на Мирозданието, без да се задълбочавам в подробностите на Неговия строеж, защото това за сега не е толкова важно за обикновените хора, за които беше нужно да проявят своята СВОБОДНА ВОЛЯ и да направят повярвайте ИСТОРИЧЕСКИ избор за своята съдба и за съдбата на цялото човечество, тоест да определят своя път – към Бога или от Него !

17. Обикновеният или „малкият” човек, който така изведнъж, но по Моя ВОЛЯ излезе на главната сцена на ИСТОРИЯТА на човечеството, трябва без всякакви опасения и разбира се, без да се оглежда за някого си, включително и религиозната власт, да приеме решение не само за своето бъдеще, но и за бъдещето на цялото човечество.

18. Този исторически избор на „малкия” човек не се връзва по никакъв начин с гласуването на избор за изкривените представи за Пространството и бъдещето на страната; събитията на съзиданието, тоест проявената ВОЛЯ на Твореца подтикват този човек, без да се притеснява от нищо и никого да направи крачка над пропастта !

19. Не избор на изживялата се вече човешка регулярност, а избор на бъдещето на човечеството трябва да стане ДОМИНАНТА в промисъла на човека на ВЯРАТА, тъй като, ако неговият избор бъде направен в Моя полза, то Аз гарантирам, че всички хора на ВЯРАТА ще преминат в Пространството на Шестата раса !

20. Но ако изборът на хората е НЕВЕРИЕТО или дори СЪМНЕНИЕТО, то за бъдеще на Високите МОНАДИ на Твореца ще се наложи да се забрави за едно доста дълго време, защото хората на НЕВЕРИЕТО (повтарям: даже и хората на СЪМНЕНИЕТО) ще бъдат проявени на друга Планета за повторно еволюционно усъвършенстване (на Съ-Знанието), започвайки от нивото на Съ-Знание на човек животно !

21. А през това време хората на ВЯРАТА ще преминат в Света на СЪТВОРЧЕСТВОТО, който ще им отвори уникалните възможности на човека СъТворец на Божественото Пространство !

22. Повтарям: бъдете внимателни към външните събития, тъй като всичко ще бъде чуто от чуващите и видяно от виждащите. Този, който разбере това, ще може доста леко да премине етапа на трансмутация на биологическата си обвивка и да получи от Мен Ново звездно тяло – тяло на СъТворец, свободната ВОЛЯ на който се е съединила със свободната ВОЛЯ на Твореца, показвайки по този начин, и преди всичко на самия човек, ЧУДОТО на Богопроявлението в него самия.

23. Хората, разбира се ще изпитват болката на трансмутацията, та нали никой не им е обещавал безболезнено Преображение (още по време на живота им) ! Хората ще изпитат Трансформация или преход в друга (астрална) обвивка, осигуряваща живота на човека СъТворец в Новите, по-трудни условия на Космоса .

24. Аз ви предупреждавах, че вашето ПРЕОБРАЖЕНИЕ ще ви съпровожда с външна промяна на вашите тела, дори и поради това, че в условията на високите вибрации (на високите честоти) междуатомното разстояние ще се увеличи малко и хората като че ли ще се поналеят и също ще се уголемят размерите си, при това значително подмладявайки се и ще променят, но вече окончателно, своята енергийна дажба на хранене.

25. Още миналата година Аз предупреждавах хората, че на тях ще им се наложи да променят своята дажба на хранене и ако някои хора престанаха да ядат животинска храна, то това единствено потвърждава, че трансмутация на биологичната обвивка на човека вече върви, и тя ще започне с всеки изминал ден да става все по забележима и по забележима.

26. Повярвайте Ми, новата ви небелтъчна обвивка вече се формира вътре във вас и сега вече необратимо се приближава към вашето Преображение ! Хората обаче не трябва да се плашат от неизвестното, защото тяхната трансмутация – е в ръцете на Бога, а отчитайки и проявената от Мен (при сътворяването на човека) ПЪРВОЛЮБОВ, хората трябва да се надяват единствено на най-доброто !

27. Аз не мога да направя (НА САМИЯ СЕБЕ СИ) лошо, затова всичко което става и ще става – всичко е за благото на хората на ВЯРАТА, при това независимо от тяхната възраст и националност, защото за Мен всички хора са Мое проявление в Плътния план, а сега вече и в Космическото Пространство на високите вибрации.

28. Скоро, много скоро хората на ВЯРАТА ги очаква Велико Духовно и телесно Преображение и въпреки Каноните на инкарнациите в Плътния план това ПРЕОБРАЖЕНИЕ ще става по Новите, дарени на хората правила, защото хората на ВЯРАТА са заслужили ПРАВОТО да участват в СВЕЩЕНИЯ ПРОМИСЪЛ на Преображението.

                   http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=945                                                           http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-29.11.11.html                                                                              http://www.otkrovenia.spiralata.net/index.php?lng=bg                                                                     http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            
Категория: Изкуство
Прочетен: 1892 Коментари: 2 Гласове: 8
Последна промяна: 30.11.2011 10:36
Посвещавам този постинг с поредното велико и прекрасно послание от СаЛуСа , на моята прелестна сестра и ангелска художничка - Виолета Ангелова , в навечерието на рождения и ден ! Картината на сияйния серафим , която свети в моя блог и в този постинг е нейно сътворение ! Благодаря ти , сестричка ! Обичам те ! Всичко най - най - добро ! Изливам и сестринската си Любов в този постинг и нека тя достигне и докосне повече сърца ! Много ви обичам ! Всички !      (((((((( ♥ ))))))))                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    image СаЛуСа , November 28 , 2011


Количеството Любов , изпращано към вашата красива планета , постоянно се увеличава и ще продължи да е така , тъй като това ви помага да достигнете по - високо ниво на съзнание . Много велики същества от чиста Светлина вземат участие в това , а тяхната сила е отвъд въображението ви. Те са способни да контролират потока от Светлина , така че вие да не сте претоварени и всъщност целия процес на Издигането е много внимателно организиран , за да гарантира максимум успех . Поради това , че бяхте способни да донесете Енергията на Земята , мрежите са се усилили и ви помагат да издигнете нивата си на съзнание . Ние не можем достатъчно силно да изразим колко важни за всички вас са тези времена и ви подтикваме да се възползвате от предимството на чудесната възможност да се издигнете , която ви е предоставена . Такава фокусирана енергия , центрирана върху Земята , която да предложи на всяка отделна душа средствата за издигане , няма да има за дълго време . Всичко , което първоначално се изисква , е намерението да промените живота си към такъв , където ще виждате всички души като Едно с вас и да се отнасяте с тях подобаващо с любов и грижа , така както бихте искали за себе си .  

Нищо друго в живота ви не е така важно колкото вашата духовна еволюция , освен ако не желаете да останете в по - ниските вибрации , трябва да гледате напред , за да откриете как да издигнете съзнанието си до по - високо ниво . Каквото и да чувствате , вие носите в себе си естествения подтик да търсите целта на живота , това ще ви тласка още по - напред . Не обръщайте внимание на коментарите на хора , които не са способни да разберат идеята , че вие сте повече от физическото си тяло и знайте , че има част от вас , която е неразрушима и е истинското ви аз . Да придобиваш опит като физическо Човешко Същество в третото измерение е само част от велико приключение , коeто сега приключва със завършването на цикъла на дуалността . От сега нататък за онези , които ще се издигнат , това ще се промени в ново преживяване в тяло от кристаловидни клетки , които ще носят по - голяма степен на съзнание . Всичко от предишните недостатъци , които ви влияеха , като остаряването , повече няма да се случват , а животът ще бъде много по - приятен и възнаграждаващ.  

Вие не можете наистина да останете спокойни , що се отнася до вашата еволюция , дори и въпреки че не възприемате промяна вътре във вас . Всичко около вас еволюира , а вие нищо не можете да направите , освен да бъдете повлияни от това , което се случва . В дългосрочен план вие ще искате да се придвижите отвъд сегашното си ниво , научени от опита и търсейки нов . Промените пред вас ще ви оставят без съмнение , че старата парадигма е спряла да е от значение и че новата ви предлага още по - голяма възможност да еволюирате . Това не е случайно събитие , а част от плана на Създателя за вас , изпълняван от Същества , които са се върнали към Източника . Когато ние от Галактическата Федерация най - накрая се появим и можем да разговаряме с вас , това ще ви даде възможност да получите отговори на въпросите ви . Ние сме ваши наставници за този период от време и вече отворихме сърцата ви и умовете ви за по - разширено разбиране чрез по - ранните ни контакти с вас .  

Имаше нужда вие да поемете повече отговорност за собственото си духовно развитие и да придобиете повече вътрешно знание . Досега вие до голяма степен зависехте за това от други и в много случаи бяхте насочвани по грешната следа , което сериозно забави способността ви да напреднете към истината . Ние откриваме , че там , където вярванията са много силни , е трудно да се разчупи упорството срещу промяна , но има времена , които идват , когато ще е трудно да се отхвърли истината . Ние ще изложим убедително истината за вашата история по такъв начин , че ще е много трудно да се отрече , тъй като това ще бъде придружено с неопровержими доказателства . Това няма да повлияе на свободната ви воля , тъй като тя е Божествен дар , който никой не може да отнеме .  

Това , което ще е убедително за всеки , ще бъде способността да покажем събитията от миналото ви както те действително са се случили . По този начин не би могло да има отричане на истината , а вашата история може да бъде пренаписана според това как в действителност се е случила . Това е важно , за да разберете напълно начина , по който са били контролирани животите ви , чрез негативните влияния , които се срещат във вашата Вселена . Обаче , когато сте издигнати , те повече няма да имат такава власт над вас , тъй като вибрациите им са твърде ниски , за да съществуват на това ниво .  

Малко по малко започвате да виждате къде съответствате в далеч по - голямата картина и въпреки опитите на тъмните сили да предотвратят това , на вас ви е предопределено да успеете , що се отнася до Издигането . Всъщност това е естествена част от вашите опити , без която вие не можете да продължите към по - високите измерения . Ние сме присъствали на няколко процеса на Издигане преди, а вашия до сега е най -  уникалния като ви позволява да се издигнете във физическо тяло. Това вероятно ви звучи отвъд въображението и все пак някъде в подсъзнанието ви имате дълбоки спомени от по - ранни времена като това. Винаги помнете, че всички вие някога сте били много По - висши Същества и напуснахте такива царства единствено , за да придобиете опит на по - физическо съществуване .  

Скъпи мои , скокът , от където сте сега , към по - високото измерение ще бъде доста забележителен , поради скоростта , с която ще се случи той . Ние сме отговорни за голямата част от напредъка , който ще бъде направен и е очевидно , че трябва да започнем много скоро . Моментът е гъвкав , а ние нямаме същите отговори , както вие , за да отлагаме . Ние знаем точно кога определени събития трябва да започнат , така че имаме предимството да можем спокойно да изчакаме момента си , докато ни е разрешено да пристъпим в действие .  

Светът се нуждае от окончателна инфузия Светлина , която ще причини експоненциално нарастване на нивата на съзнанието и ще ви отведе към ниво , което ви поставя отвъд влиянието на тъмните сили . Да ви постави в такава позиция , където можете напълно да се концентрирате върху финалните стъпки , които ще ви отведат към Издигане . Вие вече сте на този път и ние ще ви дадем , каквато помощ искате , за да продължите да напредвате . Ще бъде славната победа , за която сте работили еони от време и винаги сте знаели , че тя ще бъде ваша .  

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще ви кажа , че ние спазваме обещанието си да ви държим по - наясно с присъствието си във вашите небеса . Нашето намерение е да осъществяваме повече контакти с вас и по - големи показвания на корабите ни . Това ще доведе Разкриването още повече , което ние ще приветстваме като първата стъпка към по - нататъшни откровения .  

Благодаря ви , СаЛуСа  
Майк Куинси  

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike28-11-11.html
Website: Tree of the Golden Light 
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired 

                            image                                                                                                                                                                               image                                                                    http://www.violet-inch.sitew.com/#galerie.G                                                                                                                                                                                                                                                              
Категория: Изкуство
Прочетен: 3253 Коментари: 2 Гласове: 12
Последна промяна: 29.11.2011 10:26

image СаЛуСа , November 25 , 2011

За тези от вас , които следят какво се случва по света , не можете да не забележите , че нашите предсказания за резултатите стават ваша реалност . Масивните банкови и финансови проблеми ясно се насочват към катастрофа и няма начин да се избегне това . Вие живеете в свят , който е в състояние на хаос и постепенно се насочва към имплозия . Сега хората разбират какво не е било наред със старото устройство , но до сега няма истински отговори , които напълно да се справят с проблемите . Определен брой правителства колективно се съгласиха да подкрепят нов подход в банкирането , но остава да се види кой може да го съживи за действие . Тази ситуация ни представя възможност да тласнем напред съюзниците си , които с наша помощ да очертаят какво е необходимо , за да се придвижите на нов път , който ще разреши проблемите ви . Също така трябва да се обсъди и програмата за Изобилие , която ще последва такива промени , така че ние работим усилено , за да донесем някакво подобие на ред  до съществуването му . Много от това , което чака да се случи , е задържано от обявяването на Разкриването , то е готово и просто чака конкретна дата , за да бъде договорено .

С изминаването на всяка седмица нуждата да се започнат промените става все по - належаща , но ние не искаме да пришпорваме нещата след като толкова дълго време сме чакали търпеливо . Всъщност не би имало никаква полза да започнем твърде рано , тъй като нашето действие трябва да е координирано с вас , за да се гарантира път към гладък успех . Галактическата Федерация продължава да наблюдава отблизо действията на тъмните сили , тъй като , въпреки че те са в безпорядък , все още могат да бъдат заплаха . Обаче , ние им отнехме способността да причинят мащабна катастрофа и предотвратихме намесата им в Близкия Изток . Държавите трябва да подредят собствените си проблеми и доколкото е възможно да действат съобразно изискванията на хората си . В миналото Западът умишлено фокусираше вниманието си в нефтените полета и често подклаждаше проблеми и войни , за да ги отслаби и да поеме контрола . Колонизацията отне държавите и богатствата от местното население и на това ще се обърне внимание , когато мирът бъде възстановен .

Имаше толкова много неща , които се случиха , за да ви оставят в състояние на лишаване от свобода и все пак се претендира , че сте свободни , което е далеч от истината . Истинската свобода ще бъде възстановена веднъж щом сме отстранили тъмните сили , а новите правителства съблюдават Конституцията . Много закони , изготвени напоследък , които не са били легални , ще станат невалидни и ще има реституция , където хората са били наказвани или лишавани от свобода . Тези промени ще настъпят с наша помощ , за да се гарантира , че сте възстановени като Суверенни Същества . Всички тези действия ще подготвят пътя за по - велики неща , които ще дойдат с и след Издигането . Така че можете да видите какво претоварено време предстои и такова , което е много обещаващо .

За сега повечето от вас , които следят различните източници на достоверна информация , ще трябва да са разбрали какво прекрасно време наближава . Това би трябвало да направи пътуването ви по - поносимо през промените , които с нашите технологии ще се движат гладко и доста бързо . Нашите планове са обновени незабавно , промените стават необходими , а ние сме готови да се впуснем в действие , след като необходимите подготовки са направени . Всичко е толкова близо до завършване , че ние знаем , че много малко време се изисква преди в действителност да можем да тръгнем .

Бъдете смели и отстоявайте позициите си , когато се сблъскате с атаки срещу вашите вярвания , тъй като когато осъзнават , че светът се променя завинаги , някои хора няма да са склонни да се откажат от това , което имат . В сърцата си те ще знаят , че не могат да спрат еволюцията , но се опитват да спорят срещу това , поради страха , който усещат . Ако сте поканени да им помогнете да разберат , то продължете , без да ги съкрушавате с вашето знание – просто им дайте толкова , колкото е необходимо , за да ги издигне над блокажа по пътя им към разбирането . Някои души са тук , за да преживеят Издигането от разстояние , без желание да бъдат действително включени . Обаче , всяко преживяване ви помага да се придвижвате , а често като резултат семената са засети и ще израстат във възможност за придобиване на голямо знание .

Свободната воля действа , какъвто и избор да прави душата , защото се знае , че ако има включена негативна ситуация , вие винаги ще отскочите обратно . Преди всичко , вашият живот е вечен , а вие сте безсмъртни , а Създателят не поставя никакви изисквания върху вас вие да приемате себе си като някой , който иска да преживява извън Източника . Всяка душа израства от колективния опит и нивата на съзнанието бързо се повишават . Както горе така и долу и на Земята всички вие сте издигани от взаимното повишаване на нивата на съзнанието . Вие сте като Една Велика Душа и с настоящото ви пробуждане можете да  „ почувствате ” Единството , в което съществувате . Вярно е , че каквото правите на един , правите го на всички други . Когато достигнете това ниво на разбиране , вие приемате повече отговорност за вашите мисли и дела , осъзнавайки , че вие създавате енергия , която влияе на другите .

Тъй като много от вас се подготвят за тържествата за края на годината , това е добре дошло за отвличане на вниманието ви от дневния мрак , върху който се фокусират медиите . Възползвайте се от възможността да се насладите на събирането заедно , когато семействата се обединяват и подновяват любовта , която съществува между тях . Да даваш е добре за душата , когато се извърша без очакването да получиш нещо в замяна . Това е голямо удоволствие , особено , когато е свързано с деца и виждате израженията им на радост и щастие . Обикновено те не обръщат внимание на разходите и често са много доволни от съвсем прости подаръци . Възрастните понякога имат друго мнение , но както винаги се смята , че си струва и трябва да бъде оценено .

В зависимост от степента на вашата информираност , през тази година вие ще имате повече поводи за празнуване от обикновено , тъй като 2012 е почти върху вас и ще бъде доста невероятна . Тя ще бъде най - невероятната от всички други години , но поради най - добрите причини , а ние благодарим на онези от вас , които дойдоха на Земята да разпространят Светлината . Това ще бъде година , която ще се помни дълго , дълго време и за нея ще се говори из Вселената . Фактът , че вие преодоляхте тъмните сили , а Издигането е гарантирано , е издигането , което гарантира , че Вселената е безопасна и Издигането ще се извърши навсякъде .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам най - привилегирован да работя с такива красиви души . Благославям ви всички и ви изпращам моята любов .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike25-11-11.html
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
                                                    
                                                                                                                                                                                                                                   image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     
Категория: Изкуство
Прочетен: 1396 Коментари: 0 Гласове: 11
Последна промяна: 28.11.2011 14:35

image СаЛуСа , November 23 , 2011

Силата на хората нараства и това , което виждате по света , е как можете да постигнете успех , когато се обедините заедно в обща кауза . Може да е необходимо време , за да постигнете пълен успех , но веднъж след като сте търкулнали топката , инерцията и ще я води напред . Правителствата ще обърнат внимание на вашите искания или ще ги игнорират на техен риск . Вие създадохте условията , които позволяват на нас и на други да дойдем при вас на помощ и естествено ние работим зад кулисите , а влиянието ни помага в преките дейности по начин , който е от ваша полза . Както знаете , ние наблюдаваме какво се случва сега , а също и какво е планирано от тъмните сили . Ние сте стремим да ви поставим на пътя , който е най - стабилен и с вероятност да се избегне насилието . Колкото повече властите ограничават мирните демонстрации , толкова повече подкрепа получават те . Населението на света се пробужда за това как е било поробено за еони от време и няма да спре с претенциите си за промяна , докато не се върне суверенитета на хората .

Така че борбата продължава , Служителите на Светлината донасят все повече Светлина на Земята , която издига вибрациите до нови висоти . Бъдете сигурни , че всичко върви както е планирано и е достигната точката , от която могат да се проведат някои енергични действия . Нашите съюзници работят усилено , но се нуждаят от нашата подкрепа от време на време , за да достигнат целите , които им определяме . Както е посочено по - рано , ние бихме искали да видим стъпка напред към края на годината , това ще отвори пътя за по - голям скок напред . По всяко време използвайте интуицията си , когато сте лично замесени и където виждате необходимост да предприемете стъпки , за да се защитите срещу резултата от някое предприето действие . Ние мислим по въпроса за възможен недостиг на храна и прекъсване на енергията , които в някои райони може да ви причинят неудобства . Имайте предвид , че в близко бъдеще ние ще бъдем много по - близо до вас и най - вероятно ще можем директно да ви помагаме . Няма проблеми , които да ви засегнат за дълго , тъй като те са били очаквани предварително и са позволени .

Вие започвате да осъзнавате , че въпреки страшните прогнози за катастрофа , идваща с края на дните , до сега не е имало нищо подобно на тези предсказания и вие можете да се доверите на промените , които са се случили . След дълъг период от време вие с успех работихте упорито , за да издигнете вибрационните нива , а това преодоля нуждата от драстични промени . Въпреки че почистването и физическите промени все още се изискват , вместо такива от драматичен мащаб , те станаха по - локализирани . Когато можем да се присъединим към вас , ние ще работим заедно и ще поработим кратко по предизвикателствата , с които се сблъсквате . Много от прочистването дори не изисква от нас да сме на Земята и може да бъде извършено директно от космоса . Всъщност , ние правим това от доста дълго време , ето защо някои от вашите главни премеждия единствено ви причиниха ограничени неудобства . В епохата на ядрените опити , които замърсиха вашата атмосфера , ние бяхме отговорни да я изчистваме .

Ние силно се възхищаваме от всички вас , че поехте предизвикателството на дуалността , знаейки, че това ще бъде изключително труден опит . Единствено сега много от вас се пробудиха за истинската си идентичност и за факта , че вие не сте физическите си тела , а Същества от Светлина . След хиляди години и много животи , вие открихте способността си да настроите намерението си за това , което наистина искате и това , че вие не сте зависими от никой друг човек . Вече не е необходимо да приемате да бъдете поробени както много в живота и все повече и повече от вас поемат отговорността за живота си . С времето вие ще станете напълно независими и ще ви е позволена свободата да избирате собствените си преживявания , а този ден не е далеч . Това е въпрос на себе издигане , така че да станете Същество от висшите царства , а Издигането е част от това пътуване .

Засега приемете проблемите на ежедневието си , знаейки , че те са средство към края , който ще ви види да навлизате в нов период на опит . Вие не ще трябва да преминавате през дълги периоди на възстановяване , защото работата по възстановяването ще бъде много бърза . До тогава ние ще сме пристигнали на Земята и заедно ние ще подготвим сцената за затварянето на цикъла на дуалността . Ние от Галактическата Федерация на Светлината дълго се подготвяхме за ролята , която ще изиграем много скоро и знаем , че в основни линии вие сте готови да се присъедините към нас . Нивата на съзнанието на много от вас достигнаха точката , която ви прави достатъчно наясно , че разбирате висшата цел на Човека и работите към този завършек .

Идващата година ще бъде година на огромни постижения и не на последно място година на разрушаване на преградите , които са ви разделяли . Независимо дали това ще бъде поради политически , религиозни или расови причини , естествената склонност на човека е да бъде добър и миролюбив . Тъй като ще бъде сложен край на войната и заплахата от война , вие ще можете да работите заедно , без да се страхувате и доверието между хората ще се завърне . Справедливостта също ще се завърне и където е възможно всички действия срещу невинни хора ще се обърнат към добро . Ние знаем , че много от вас са били жертви на фалшиви такси и ако все още сте под арест или лишени от свобода , ще бъдете освободени .

Политиката ще се промени толкова много , че няма да има място за подкуп или корупция , а честността и прозрачността ще гарантира , че можете да имате пълно доверие на тези , които сте избрали . Ние вече достигнахме до тези политици , които са от Светлина и може да им се вярва напълно , че ще приемат присърце вашите интереси , когато бъдат назначени във временните правителства . Има много работа , но планираното се развива от доста дълго време , а онези , които ще работят с нас , са доверени и знаят какво се очаква от тях . В бъдещето политическата система ще работи различно , а вие ще имате много повече влияние върху това , което ще се случва , а то ще работи за хората .

Скъпи мои , чакането ви скоро ще свърши , а миналото ще изглежда просто като лош сън . Животът ще бъде бързо трансформиран в такъв , който е радостен , и най - сетне ще изпълни очакванията ви . Вече има успокоение , което навлиза в живота на хората , тъй като новите енергии оказват влияние и знаейки , че полезните промени са в пространството . Продължавайте да се фокусирате напред и не позволявайте на настоящия хаос да ви достигне , тъй като той няма да продължи наблизо толкова дълго , колкото може би очаквате .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на всички вас , които се спуснаха в усилията да донесете Светлина на Земята , а един ден ще откриете , че това е , за което сте дошли .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike23-11-11.html
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired

                                                                  image                                                                                                                                                                                                                                                   image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Категория: Изкуство
Прочетен: 2670 Коментари: 4 Гласове: 8
Последна промяна: 28.11.2011 14:36
" Самоорганизация " из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК  " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. Хората се променят и може би дори твърде бързо, но тази промяна на Съ-Знанието на хората се определя преди всичко от интензивността на потоците на Високите енергии, които постъпват на Земята от дълбините на Великия Космос.

2.  Аз ви предупреждавах, че трансмутацията на Съ-Знанието на човека е въобще не безболезнен процес и ако сега хората чувстват някакво неразположение, едновременно с болка в главата, то много скоро тази, същата трансмутация ще бъде съпроводена вече с още по-съществени болезнени усещания !

3.  Не се притеснявайте, ако Аз бъда много внимателен когато описвам усещанията на човека, преминаващ вътрешно Преображение, защото ставащото Духовно пречистване е строго индивидуално и е свързано не само с нивото на вътрешното съвършенство, но и с нивото на СЪНАСТРОЙКА на човека с Твореца или със степента на неговата адаптация към ставащото Преображение на Пространството !

4.  Хората са длъжни да разбират ( Аз съм говорил за това многократно), че всички те се явяват частици от Проявения план на ТВОРЕЦА, но всяка от тях има своя СОБСТВЕНА задача за даденото си въплъщение, тоест своя собствена позиция, което може да бъде сравнено само с равнището на адаптация на човека към процеса на еволюция на ЦЯЛОТО !

5. Отчитайки безкрайността в проявленията на Твореца в Плътния план, Аз бях принуден да адаптирам нивото на предаваните за хората Знания, за да могат да достигнат Те до всички частици на Твореца без изкривяване.

6.  Затова ако на някого му се е сторило, че информацията предавана на хората е в нещо непълноценна или дълбочината на Знанията в нея са недостатъчни, то мога да ви кажа, че Знанията се даваха преди всичко за обикновените („малките”) хора, които априори се стремяха или се стремят към постигане на Истината.

7. Мога единствено да подскажа, че само многократното и внимателно четене на Откровенията позволява да се види дълбочината на Знанията предавани на хората.

8. Не се стремете да се заглеждате зад хоризонта, тъй като за хората няма никаква възможност да видят своето УТРЕ, тъй като от Мен е забранено да се вижда това, за което хората не са готови все още Духовно !

9. Аз не разрешавам да видят УТРЕ дори и на тези Мои помощници, които вече определят основата на Шестата раса и на които им е било дадено да „чуят” (в подсъзнанието си) Самия Бог въпреки човешкия живот. 

10. За всичко си има време ! Но да се развива в себе си чувството на СЪПРИЧАСТНОСТ с Твореца за хората (особено в Русия) е просто необходимо, дори и заради това, за да възприемат в суматохата на живота тези Знания и Знамения, с които Аз съпровождам всяка Своя частица в продължение на целия проявен Плътен план и особено в периода на Квантовия преход.

11. Това е особено важно днес, когато хората, пък макар и по силата на обстоятелствата и собствените им съмнения, но все пак преминаха точката на незавръщане (точката на бифуркация) и сега вече директно се срещат с вибрациите на новите честоти.   

12.Аз вече говорих, какво хората трябва твърдо да усвоят, какво днес е най-важното за тях – проявата на ПЪЛНО ДОВЕРИЕ към Твореца и собствения (самостоятелен) стремеж към постигането на Твореца и на самите себе си, тъй като времето определено за размисъл , вече е минало , а настоящето е само и единствено СЪНАСТРОЙКА с Твореца !

13. Искам още веднъж да потвърдя информацията за това, че Русия (територията на бившия Съветски съюз) , а това означава, че всички хора в тази страна вече се намират в КАНАЛА ЗА СЪНАСТРОЙКА с ТВОРЕЦА и сега те са длъжни да проявят активност и чрез известните от Откровенията молитви да се СЪНАСТРОЯТ с Твореца !

14. Но много ви моля да не медитирате напразно, тъй като СЪНАСТРОЙКАТА с Твореца представлява много сложен и строго индивидуален процес на Духовно пречистване.

15. За Мен, а и за вас самите е много важно , колкото си може повече хора да преминат в Армията на ВОИНИТЕ НА СВЕТЛИНАТА , защото единствено в този случай хората ще могат да формират КОЛЕКТИВНОТО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ , което е и предтеча на сътворението от хората ( частиците на Твореца ) на ЦЯЛОТО, а това означава, на Твореца !

16. Когато Аз произнасям думата „Творец”, то по този начин Аз ви обръщам внимание на това, че Знанията за хората се предават от Висшия Космически Разум!

17. Хората трябва да разбират, че с всяка една дума преминаваща през тяхното Съ-Знание, те сами се издигат на нови висоти на собственото си Съ-Знание ! За всичките тези години диктовки или предаване на Послания, за всичките тези години на постигане на техния смисъл, хората са се издигнали (всеки по своему – строго индивидуално) до висините на ХРИСТОСЪЗНАНИЕТО, което на свой ред е спомогнало и за Моето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ !

18. Хората никога не трябва да забравят, че МОЕТО СЪВЪРШЕНСТВО , а в това точно е и смисълът на Вселенската Програма за Преображение на Пространството , зависи от УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО на хората, затова и днес Аз мога да потвърдя, че вашият Народ ( като Единно ЦЯЛО ) е преминал пътя на получаване на Знания от нивото на ЛОГОСА на Земята до нивото на ПЪРВОТВОРЕЦА !

19. Много е важно да се разбере, че не може да бъде предавана информация ( Знания ) за хората от едно и също ниво на Космическия Висш Разум, затова постоянната еволюция на Съ-Знанието на хората е залог за това, че СЪТВОРЯВАНОТО от ХОРАТА ЦЯЛО с всеки един миг се приближава до нивото на ПЪРВОТВОРЕЦА и с всеки един миг хората сами стават Творци на ЧУДОТО НА БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО .

20. Настъпва това дългоочаквано време, когато хората започват да придобиват възможности (навици) за ТВОРЕНЕ не само на самите себе си, но и на обкръжаващото ги Божествено Пространство или на тази действителност, която с ЕДИННОТО ПОСЛАНИЕ и ще яви от само себе си Божествената регулярност или Царството Божие на Земята!

21. На вас ви е дадено първи да изпитате чувството на своята СЪПРИЧАСТНОСТ не само с Твореца, но и с безкрайното многообразие на Неговите проявления в Плътния план !

22. Русия наистина се пробужда и ако нейните власти все още не са забелязали или не искат да забележат Духовното пробуждане на целия Народ, то това си е още по лошо за самите тях .

23. Затова, отговаряйки ви на вашия въпрос „ Какво да се прави ? ”, мога единствено да ви кажа, че всяка суета на властите за бъдещето на страната без Бог е поредната, но последна профанация, която много скоро ще завърши в пълно разрушение на основите на човешката регулярност и с прехода към БОГОУПРАВЛЕНИЕТО !

24. Под БОГОУПРАВЛЕНИЕ трябва да се разбира управлението (с Мое разрешение) от хора, които най-накрая са придобили СВОБОДА на мислене и са реализирали даденото им ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ !

25. Народът на Русия е длъжен да демонстрира пред цялото човечество, че бъдещето на Планетата Земя е заложено вътре в самия човек и ако човек се издига в своята Духовна еволюция (усъвършенстване) до нивото на Съ-Знание на СъТворец то вече нищо не може да му попречи да сътвори Новия свят – Светът на Висшата Божествена справедливост.

26. Хората трябва да помнят , че Новите високи вибрации не само преобразуват тяхното Съ-Знание , но и откриват способността да видят многомерността на Пространството и това ЧУДО на Божественото прозрение ще става вътре в човека едновременно с преображението на неговото Съ-Знание !

27. Преображението на Съ-Знанието на човека и ЧУДОТО на Божественото прозрение по никакъв начин не бива да се отделят едно от друго, тъй като точно това е и ЧУДОТО на Духовното възвисяване на човека до нивото на СъТворец, което е свързано с осъзнаването на хората за тяхната съпричастност с Творящото Начало на Началата !

28. Процесът на трансмутация на Съ-Знанието на човека набира обороти и сега вече нивото на Духовно прозрение зависи само от вашата активност (от вашия ПРОМИСЪЛ) и желание да познаете Твореца.

29. Хората са въвлечени вече в процеса на Преображението на Пространството , но най-важното – у хората се е отворил КАНАЛ за вътрешна САМОАДАПТАЦИЯ, тоест се е отворила възможност за САМОНАСТРОЙКА с всички частици на Твореца .

30. Този процес е вече трудно да се спре, защото в хората на СВЕТЛИНАТА се е появило чувството на САМООРГАНИЗАЦИЯ , а и точно това е потвърждение за укрепването на влиянието на СИЛИТЕ НА СВЕТЛИНАТА !

31. Вие направихте ЧУДОТО НА САМООРГАНИЗАЦИЯТА, което Аз много дълго очаквах и сега вече няма никакви прегради ( освен вашето НЕВЕРИЕ или съмнение ) за формирането в Русия на Божествена регулярност !

                                                                                                                                                                       http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=942                                                           http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-22.11.11.html                                                                              http://www.otkrovenia.spiralata.net/index.php?lng=bg                                                                    http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          В 9 часа българско време на всяка 17 и 26 дата от месеца , колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина , за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха , пробуждане и тържество на духовния ни , Божествен потенциал на съ - творци , за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! ((((((((((((((( ♥ ))))))))))))))))                                                                                                                                                                                                                              image                                                                                                                                                                                                                  Послание за Духовно Единение

 

1.  Покаяние

Отче наш, Отец Небесен ,

моля Те прости ми

всички мои прегрешения ,

волни или неволни .

       Амин !

 

2.  Молитва

Отче наш , Отец Небесен ,

аз приемам Твоята вяра,

тя е моят път ,

приемам Твоите Канони вечни,

с любов към Теб и Твоите дела.

Господи , моля Те , дай ми надежда

за спасение на моята душа

и ме дари с Твоята мъдрост

за живота ми

на Земята и във Вечността.

                                      

Амин !

 

3.  Обръщение

Отче наш , Отец Небесен, приеми моята молитва за спасение и Духовно Единение народа на Русия ! Приемайки Кръста на отговорност за преображение на своето  Съ-Знание и Съ-Знанието на моя Народ , моля дари ме с духовна мъдрост и духовно прозрение за формиране на Колективно Първосъзнание на СъТворец .

Господи , аз изпращам на Теб и на целия наш Народ мисълобраз , изпълнен с Първолюбов , за формиране Пространство на Светлината – Пространство на Святая Рус – въз основа на Божествените Канони и покривам със защитен Купол от Божествена Първолюбов цялото Пространство на Святая Рус .

Амин !

 

Забележка : Дотолкова , доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия , но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец , и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство !

Категория: Изкуство
Прочетен: 2385 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 24.11.2011 09:02
image СаЛуСа , November 21 , 2011

Веднъж след като сте решили къде ще отидете , не позволявайте на никого да ви отклони от целта и знайте , че сте се подготвяли за този период от дълго време . Изминахте много път и към сегашния момент би трябвало да знаете точно към какво сте се стремили . Вашата карма спрямо всички намерения и цели би трябвало почти да приключва , а в този живот много от вас са избрали да я изчистят напълно . Не се притеснявайте , ако знаете , че все още има работа за вършене , тъй като каквото остава , по времето на Издигането ще бъде покрито от  Закона на Милостта и следователно няма да се носи занапред . Поради кармата , много връзки пострадаха , но моля да помните , че веднъж след като сте напуснали това измерение , вие лесно можете да се съберете заедно отново . Вие ще приемете , че вашето Земно семейство сте поставени на местата си , за да отработите колективната карма на всички вас , а веднъж , след като напуснете ролите си , това слага край на проблема . Семействата често се инкарнират много пъти заедно и както можете да си представите , играят различни роли , дори движейки се от един пол към друг и често си сменят ролите . Това е една причина , поради която трябва да се въздържате да съдите другите , тъй като докато не се завърнете в по - висшите измерения , няма да имате цялата картина , обясняваща „ защо ” и „ с каква цел ” са вашите опити . Бъдете сигурни , че е било необходимо понякога да сте играли роля като едни от тъмните сили . Това не означава непременно , че сте имали живот с негативни нагласи .

Всичко около вас работи перфектно в синхрон със Закона на Вселената . А вие трябва да сте доволни от това . В противен случай вие бихте преживяли истински хаос с малка възможност да избягате от последиците . Непросветените измежду вас широко вярват , че това е случаят сега и без вашата вяра в бъдещето , не виждат изход от световните проблеми . Ето защо ние настояваме нашите съюзници да приключат дейностите си , така че ние да можем да организираме разкриване и да го придвижим към контакт с вас . Съществено е за всички онези души , които са имали малко или никакви знания за това от кого получават помощ в действителност . Ние вярваме , че веднъж след като сме официално разпознати и поканени да се приземим на Земята , нашето присъствие ще се разглежда като приятелско , а нашият план за издигането ви като приемлив за вас . Част от подготовките за това разбира се включат премахването на тъмните сили от всяка позиция на властта , тъй като веднъж , след като започнем почистването , ние искаме да можем да бързаме напред без закъснения .

Не се ли сбъдва сега мечтата за вас , че един ден мир ще се спусне над Земята , а войната ще бъде завинаги свършила . Мирът вече започна , а от известно време ние пазим мира от ваше име . Не веднъж , а много пъти през последния половин век , ние спирахме умишлени действия , които имаха намерение да започнат друга Световна Война . Това дори продължава сега , но ние навлязохме и предотвратихме използването на ядрени съоръжения . Има някои тъмни групи , които процъфтяват , когато избухнат войни и примерно нямат угризения при доставката на оръжия и на двете враждуващи страни в конфликта . Това е продължавало от доста дълго време и се е доказало като много печелившо . Дилърите в смъртта са затваряни , а техните оръдия и оборудване скоро ще станат нефункциониращи . Имаше времена преди няколко хиляди години , когато вие не сте знаели по - добре , а Човешката раса беше много по - склонна да гледа на странниците като на заплаха за нейното съществуване . Сега вие се обединявате , разпознали , че Всички сте Едно и че вашия прогрес би бил най - добре постижим чрез сътрудничество . Преди всичко , всички вие в крайна сметка сте се насочили към една и съща цел , тъй като се стремите да се върнете към Източника на Всичко Което Е .

Всяка душа по един или друг начин ще ни види много скоро , а ние ще ви просветим , където препъни камъни ви спират от приемането на истината , както ще бъде дадена от нас . Сега вие намирате за трудно дори да си помислите , че вашите вярвания биха могли да бъдат поставени под въпрос , и все пак , без да ги оставите , няма да можете да се придвижите напред . Не казваме ли , че вие трябва да вярвате на интуицията си , а този съвет никога няма да бъде по - важен , отколкото е сега . По този начин вашият Висш Аз ще ви придвижи в ситуации , които ще осигурят отговорите , от които се нуждаете . На всичко отгоре за това , което правите , имате вашите Водачи и Ангелски Същества и можете да се обърнете към тях , ако се нуждаете от съвет . Вие никога не сте сами , но вашите Водачи не могат да ви освободят от всички опити , тъй като някои са необходими за вашата еволюция и за да минете през тях .

Живейте знанието си сега , тъй като това е много важно във време , когато събитията може да се струват много объркващи за много хора . Тогава можете да помогнете на другите със своите знания , а това ще бъде практически полезно , що се отнася до дезинформацията . Да подбираш истините сред лъжите не е за неинформираните , но може да бъде мощно предизвикателство дори и за Служителите на Светлината . Факт е , че медиите все още са много сдържани и подлагането на цензура не помага , но страхът от противоречащи си лъжи не е толкова голям , както беше , и настъпва все по - голяма отвореност . Подкупите и корупцията са почти епидемични в много държави по света , а това ще трябва да се промени много скоро . Всички тези въпроси са под наше разглеждане , така че ние можем да намерим начини да ви помогнем . Медиите трябва да спечелят уважението на хората , а това също се отнася и за политиците , сред които са били разпространени шарлатани и престъпници . Това трябва да се промени и да се промени бързо , за да се възстанови доверието .

Призивите за промяна от вас , подкрепени от демонстрациите , които все още са активни , продължават , а властите не могат да спрат разпространението им . Енергията така да се каже е собствен живот и е привлечена към подобна енергия , като получава тласък от нея . Че това време трябва да е дошло , не е изненадващо , тъй като вие сте изграждали устрема от много години . Сега вие сте на път да се възползвате от наградата за вашето упорство в лицето на голямо съпротивление , което е било сериозно отслабено от идващата енергия на Светлината . Независимо от покачванията и спадовете по пътя , на вас винаги ви е било предопределено да спечелите битката с тъмните сили , така че няма нищо , за което да се тревожите – вие сте победителите . В не толкова далечно бъдеще ние ще отпразнуваме това заедно и то какво време ще бъде . Ние обаче мислим , че вие все пак не сте напълно наясно какво великолепно постижение ще бъде и докъде ще се разпростре то . Много души зависят изключително от резултата и се подготвят да се развеселят .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви обичам всички вас заради приемането на такова предизвикателство , което ви свали долу , но вие никога не се предадохте и отскочихте пак , показвайки силата на Светлината и Любовта .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси

http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike21-11-11.html
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired

                                                                        image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2378 Коментари: 2 Гласове: 10
Последна промяна: 21.11.2011 23:43

image СаЛуСа , November 18 ,  2011

Когато се фокусирате върху бъдещето , можете ли да почувствате издигащата енергия около вас , ако си осигурите време за себе си да се отпуснете в тихо обкръжение , със сигурност ще успеете . Не е необходимо да носите бремето на света върху раменете си , просто му позволете да си намери своят път към завършването , защото това е белег на времената , в които се намирате . Вие трябва да бъдете достатъчно уверени в съдбата си , за да повярвате , че сте на прага на велики промени , които ще ви поставят на нов път , оставяйки старата парадигма назад . Издигането е вашето бъдеще , трябва ли ви желание да го приемете , много усилия са нужни , за да се гарантира , че всички души са в контакт с истината . Дали тя ще стане част от вашите убеждения чрез замяната на фалшивите учения , е личен избор на всеки .

Време е да поемете отговорност за вашето бъдеще , а да не разчитате на други хора докато не сте сигурни , че те говорят истината . Ето тук влиза в действие вашата интуиция и това ще бъде надеждно , освен ако не позволите на егото си да ви диктува друго . Понякога хората нямат желание да се откажат от техните любими теории и по - скоро биха живели с несигурността като техен спътник . Разбираме колко е трудно да приемете , че сте били подвеждани от онези хора , на които сте гласували доверие . Обаче , когато решите да сте самите себе си , ще откриете , че няма липси на информация и напътствия , които да ви изведат на правилната следа .

Просто поставете , когато търсите целта на живота , началото от факта , че има само Един Бог , в който съществува целият живот . Това така да се каже , ще изчисти терена , що се отнася до различните религии , тъй като нито една като съпоставка с друга не може правилно да твърди , че е единствената , която пази истината . Това ви е било казано , вие имате вечен живот и не сте вашето тяло , а променяте формата си всеки път , когато се инкарнирате . Обаче , вашата душа , която е вашата божията искра , е неразрушима и преминава през еволюционен опит и винаги се стреми към по - висшите измерения и в края на краищата към Източника на Всичко Което Е . Ако можете да приемете , че това са верни твърдения , това ще ви даде база за разширяване и ще станете по - просветени .

Повечето хора са чули за Майсторите , а когато обикалят по Земята , техните учения ще ви дадат възможност да проверите колко сте напреднали във вярванията си . Ще има някои , които ще са в точка , от която нямат лични убеждения и се чувстват неподговени да вземат решения , които биха променили посоката на живота им . Те няма да бъдат принуждавани в нищо различно , но ясно са неподготвени да излязат от третото измерение . Следователно те ще продължат да живеят в същото това измерение , докато изберат да се събудят . По никакъв начин на тях няма да се гледа като на провалили се , тъй като ваш е изборът колко дълго да прекарате във всяко едно измерение . Истината е тази , че веднъж след като станете Същества от Светлина , ще имате силно желание да напреднете в по - висшите измерения .

Във вашата антична история имате много обяснения за боговете , които са дошли на Земята и по - често за  „ онези , които дойдоха от небесата ” . Една ли има по - подробно наблюдение , а това означава точно това , което е казано . Сега , когато от дълго време сте свикнали с виждането на корабите ни в небесата ви , вие осъзнавате , че това е ясно обяснение за Космически Същества . За Човек от преди няколко хиляди години ние бихме изглеждали като богове , а това обяснява многото , което е останало мистерия за толкова дълго време . Обаче, не всички контакти са били осъществявани с желание да ви се помогне и някои са се възползвали от вашите вярвания , че са били богове . Това е причинило изопачаване на причината ни за контакт с вас , но ние сме радостни да кажем , че с времето мнозинството от вас ни приемат като Същества от Светлина . С идващите висши вибрации това ще се случи на Земята , повече няма да е възможно на личности от по - ниска вибрация да проникват на Земята .

През втората половина на следващата година , Лемурианците , които са ваши древни братя и сестри , ще се присъединят към вас от Вътрешната Земя и заедно с други посетители ще имате много да учите . Много други души са нетърпеливи да се представят , за да бъдат част от финалните етапи на приготовленията ви за Издигане . Ще имате повече от достатъчно помощ за разнообразните проекти , в които ще бъдете призовани да помагате . Естествено не се свършва с Издигането , тъй като то е началото на нова ера на сътрудничество , за да ви издигне до нивото на Галактически Същества . Така че следващите няколко години ще бъдат наистина вълнуващи , а вие също ще сте достигнали етап на съществуване , където промените във физическото ви тяло ще са преодолели условията , които преди са водели до стареене .

Ние сме ви казали толкова много за промените за бъдещето , но бързаме да добавим , че не всичко ще се случи в рамките на следващите 12 месеца . Обаче ,  скоростта , с която това ще стане , ще ви поддържа доста заети . Нивата ви на съзнание ще са се повишили чрез 11.11.11 и ще продължават да се повишават още в бъдеще . В този аспект вие ще станете все - знаещи и ще сте си спечелили правото да бъдете наричани Майстори . Помнете , че някога преди сте били в онези по - висши нива на съзнание и сте изгубили много от него , тъй като сте се спуснали надолу в дуалността .

Скъпи мои , ние от Галактическата Федерация сме събрани за финалните дни на последните заговорници , които могат да оказват само символична съпротива сега , когато тяхната власт е сериозно отслабена . Ние винаги сме били способни да прекосяваме небесата ви доста безопасно , а случаите , когато научавате за разбити кораби , неизменно са нарушители като Сивите и техните Рептилни приятели . Скоро ние ще се чувстваме по - свободни да сме по - открити в пътувания около Земята и възнамеряваме повече от вас да видят нашите кораби . Вие навлизате в период на усилена дейност и на Земята , и извън нея , Божествената дата за Разкриване бързо наближава , а необходимите подготовки за обявяването му , които ще го предшестват , са изготвени .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ми харесва идеята да видя вашата наслада и вълнение , когато първите от вас бъдат поканени на корабите ни . Ние можем да ви кажем всичко , което сме искали за себе си и за нашите кораби , но нищо не може да се сравни с впечатленията от първа ръка , с които ще бъдете оставени . Срещата с нас също ще разсее всички останали съмнения , които може да сте имали за нас . Когато говорим за изпращане на нашата любов , това е нещо , което ясно ще почувствате , когато сте в наше присъствие .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike18-11-11.html
                                                                                                                                                                                                                                image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1676 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 21.11.2011 16:01
image СаЛуСа , November 16 , 2011

Очаквайте да се случат много неща , но дайте възможност намерението да гарантира поредността на потока , така че всяко събитие да е благодарение на предишното . Както много от вас ще разберат , нашите съюзници сега са много по - активни от всякога преди и чрез значителното отслабване на Илюминатите ние можахме да отстраним много от онези , които стоят на пътя на прогреса . На всички различни нива има хора , които са били използвани без тяхното знание , но с пробуждането те започват да разбират как са били манипулирани . Това само по себе си често е достатъчно , за да ги принуди да подадат оставка , а тъй като слуховете се разпространяват бързо , други научават за това . Също така въпросът за повишаването на нивата на съзнанието , който кара някои хора да поставят под съмнение етиката на тези, за които работят . Вие ще започнете да виждате , че повечето от тези неща се случват , тъй като натискът за повече прозрачност и довереност нараства .

Като резултат от 11.11.11 също могат да бъдат очаквани промени в емоционалните реакции , които понякога може би сте намирали за трудно да контролирате , тъй като по - високите нива на съзнанието ще ви донесат способността да оставате по - спокойни . Това ще ви помогне да елиминирате прибързаността и неконтролируемите реакции , които често причиняват сериозни беди . Такива неща ще станат белег на промяната в хората и ще станат по - забележими с течение на времето . Това ще е добре дошло и ще е знак за успеха на личността в интегрирането на по - висшите вибрации . Повечето хора сякаш първо действат , после мислят , когато определено е най - желателно противоположното положение . Същият начин на мислене може да се добави към групите , които действат чрез стадния инстинкт , без да влагат каквато и да било мисъл в това , което правят .

Проблемите в Европа са първостепенни в дневния ни ред , а изхода ще има резултат в първата основна промяна , която е предсказана . Тя ще разчисти път за другите , които са почти готови да продължат и зависи от приключването на наземната работа от нашите съюзници. Повярвайте ни, Скъпи мои, че когато са окончателно завършени, те ще бъдат постижения и ще покажат на Илюминатите кой командва. Те вече знаят, че ние имаме способността и божествената власт да ги премахнем и не могат да избягат от отговорността за престъпленията, които те са извършили. Когато те приемат ситуацията си ние очакваме от тях да капитулират и да се предадат. Обаче, чувстваме, че те са достатъчно наивни, за да повярват, че могат да ни заблудят, но няма къде да се скрият, тъй като ние винаги ще знаем точно къде могат да бъдат намерени.

Така че реално няма нищо , от което да се страхувате или за което да се тревожите , тъй като ние имаме контрол над всички въпроси и сега просто чакаме за наша удобна възможност да отбележим първия си успех . Ние очакваме , че да бъдеш в областта на финансовите проблеми , ни най - малко не е неочаквано , при положение , че повечето държави са в такива области . Ние обаче трябва първо да позволим на определени събития да се случат , тъй като хората трябва да видят как последните заговорници са си създали невъзможни за самите тях ситуации . За тях също е необходимо да разберат , че е поставен и замислен различен изход , от който да се възползват .

Няма повече какво да се каже за настоящите събития и като вас , ние чакаме започването на промените , които са очевидни знаци , че края наистина е в ход . За неинформираните би им се сторило , че царува хаос и за съжаление това идва със степен на страх . Това е , което ние искаме да избегнем , ако е възможно , тъй като тази енергия храни тъмните сили и те ще се възползват от нея . Обаче , както сме подчертавали напоследък , Светлината сега е върховната сила и ще продължи да трансмутира по - нисшите енергии . Дори тези с военно мислене започват да чувстват различно по отношение на военните игри, които имат всичко, но унищожиха Земята ви. Някои от нас застават на наша страна сега и не можем да кажем дали промяната на сърцето им е истинска или не. Ние не можем да бъдем заблудени или излъгани, тъй като знаем абсолютно всичко, което човек си мисли, независимо от това, което говори.

Говоренето на истината е нещо, с което ще трябва да свиквате и ще откриете, че веднъж след като сте в по - висшите вибрации , няма смисъл да криете истинските си мисли или чувства . Вие често правите така от страх да не ви се подиграят или да не ви съдят остро и се чувствате неудобно . Това няма да се случи и действително защо трябва след като веднъж сте се обединили в Любов и Светлина . Критиката е често срещана на Земята , а ние забелязваме , че някои хора се радват да потискат другите . Това Скъпи мои обикновено се дължи на самоизтъкване , където някои иска да бъде считан за по - добър от друг . Състезанието е нещо , с което вие се забавлявате и има своите предимства в изграждането на характера , но не за сметка на другите . С времето състезанията няма да се случват по начина , по който ги разбирате и ще бъдат безполезни , но игрите ще се играят за чисто забавление и само за релаксиране . Някои спортове , които играете , ще бъдат описани като варварски от нас, а онези, които биха довели до физически наранявания, няма да бъдат насърчавани. Ще откриете, че с времето вие също ще бъдете по-малко предразположени да участвате във физически спортове.

В по-висшите измерения има неограничени възможности за вълнуващи приключения и няма ограничение в себеизразяването в избраните ви забавления. Като един, които се е възнесъл, вашите интереси към живота ще се променят така или иначе и ще бъдете по-предразположени към онези теми, които продължават еволюцията ви. Просто си представете разнообразието от интереси само в една Вселена. Нека говорим за паралелни Вселени или Омни-вселени с тяхното разнообразие от цивилизации и Същества, за които все още ще трябва да научавате. За най-близко бъдеще вие ще се срещнете с повече човешки Същества от вашата Вселена, но веднъж след като сте свикнали с идеята, че всички форми на интелигентен живот съществуват, вие също така ще ги срещнете. Винаги помнете, че целият живот идва от Източника на Всичко Което Е.

Сега знаете защо ви казваме , че има толкова много , което да очаквате с нетърпение , тъй като ще бъдете като развълнувани малки деца в магазин за играчки , бягащи по първата пътека , след това по другата . До тогава вие ще сте постигнали по - високо ниво на духовно разбиране и ще сте освободени от ограниченията на това да бъдеш човек на Земята . Когато се почувствате потиснати , просто помислете за времето пред вас , което единствено ще ви изведе на един път , а той е напред и нагоре .

Аз съм СаЛуСа от Сириус и още веднъж съм доволен да ви държа в течение на това , което се случва около вас . Галактическата Федерация е фокусирана върху вас и върху вашата красива Земя , за да гарантира , че мечтите ви се сбъдват .

Благодаря ви , СаЛуСа
Майк Куинси                                                                                                                                                                                                                                                                                      http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike16-11-11.html 
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired

                                                            image                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          image                                                                                                                                                                        
Категория: Изкуство
Прочетен: 1352 Коментари: 0 Гласове: 7
Последна промяна: 21.11.2011 20:03

"Трансмутация на Съ-Знанието"  из  " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК  " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович МАСЛОВ  

1. Хората наистина вече преминаха границата на времената, която разделяше ВРЕМЕТО на „ДО” и „СЛЕД ТОВА”, и ако на някой от хората му се е сторило, че нищо не се е случило, то това е пълна заблуда, характерна единствено за хората на НЕВЕРИЕТО или за хората, които никога не са се замисляли за смисъла на живота.

2.  Постепенно дори и тези хора ще разберат, какво се е случило и защо Творецът е нарекъл тази комбинация от цифри (11.11.11) ден на отворените Врати в Рая, тъй като нито земетресенията, нито каквито и да са други природни катастрофи не определят изменението в честотните характеристики на Новото Пространство, в което хората вече пристъпиха, дори и без да се замислят върху причините, и естествено върху последствията от такова неразбираемо за тях историческо събитие.

3. А нали Аз предупреждавах хората, че природните катастрофи въобще не са задължителни да стават едновременно с еволюцията или с трансмутацията на Божественото Пространство, която във всички случаи, особено за Плътния план, представлява временна зависимост!

4. Продължителният процес на еволюцията на Пространството не може да се съпровожда само с природни катастрофи, така както и трансмутацията на Съ-Знанието на човека не може да се съпровожда само с едни и същи революции, излизащи извън рамките на Канона за ПОКОЙ НА ВЕЧНОТО ДВИЖЕНИЕ, затова в определен смисъл нетърпеливите очаквания на някои от хората за „края на Света” чрез природни катаклизми завършиха за тях с пълно разочарование!

5. Хората са най-удивителните създания, в които по причудлив начин са се съчетали Дарът за предвиждане на СъТворец с пълното неразбиране и неприемане на случващото се Преображение на Пространството и всичко това е отражение на Проявения план или на Материалния Свят, внедряващ се в него още от утробата на майката!

6.  Аз разбира се не призовавам хората да се отказват от своите корени, но за хората е необходимо да осъзнаят, че пъпната връв, свързваща ги с Плътния план е вече разкъсана и сега набиращата сила трансмутация на Пространството и на човешкото Съ-Знание ще застави хората да усетят СВОБОДАТА НА САМОСТОЯТЕЛНИЯ полет в Пространството на Новите за човека високи вибрации !

7. Сега вече може да се каже открито, че Аз почти насилствено, много често и при яростното и неприкривано съпротивление на някои хора, отделих хората от многовековното им пребиваване в „УТРОБАТА” на Плътния план, и не подготвяйки ги така както трябва за Новите вибрации на Пространството, ги принудих да погледнат на Света с очите на Твореца !

8. Това насилствено действие дойде като шок за много от хората, тъй като Духовният „младенец” твърде дълго не желаеше да напусне удобната за него среда на пребиваване и не желаеше да приема (а някои хора не желаят да приемат и до сега) Новата среда на обитаване на високите вибрации и самостоятелен полет в Света на СЪТВОРЧЕСТВОТО и БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО!

9. Аз мога да обясня Своя избор на Вашия Народ в качеството Му на Духовен Лидер, на който му предстоеше да направи първата крачка и първи в историята на човечеството да напусне „УТРОБАТА” на Плътния план.

10. Работата се състои в това, че прехода или изхода от тази „УТРОБА” в Света на СВОБОДНОТО ТВОРЧЕСТВО и БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО (в самия себе си) е по силата на само този народ, в Душата на който БОГОИСКАТЕЛСТВОТО ( БОГОТЪРСЕНЕТО ) представлява естествено състояние на Духа, и не от случай към случай, а постоянно !

11. Русия винаги е търсила и продължава да търси Бога във всичко, в това число и във всичко от човешкия живот и това състояние за вашия Народ винаги е било съвършено естествено, защото това се е впивало с млякото на майката и се е внедрявало дълбоко в Съ-Знанието !   

12.Това означава, че преходът от «утробата» на Плътния план в Пространството на СВЕТИЯ ДУХ или в Пространството на БОГОПРОЯВЛЕНИЕТО, не е станало за вашия Народ (не като например при другите народи) Духовен шок, а за някои хора и Духовна трагедия, както и приемането на Новия за човечеството високочестотен Проявен план.

13. Аз предупреждавах хората, че 2011 година ще бъде годината на Русия, та нали точно тази година е за вашия Народ преход в Новото Пространство на Високите МОНАДИ на Твореца, затова и преминаването на точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ хората дори не го почувстваха, независимо от това, че самите те при това отвориха Нова страница в Историята на човечеството.

14. И на тази страница бяха написани само две думи – СВЯТАЯ РУС !

15. Аз помолих хората да бъдат безкрайно внимателни към външните прояви на трансмутацията на Пространството поне заради това, да могат хората като в огледало да видят отражението на собствената си трансмутация или отражението на собствените си мисълобрази.

16. Внимателното изучаване на ставащите процеси на Преображение на външното Пространство ще позволи на човека да разбере и ставащото с него и по-точно – да разбере своето вътрешно Преображение.

17. Спомнете си, преди много години Аз говорих на хората, че „така както мислят, така и живеят”, затова бъдете внимателни към себе си, защото във вашето Съ-Знание вече са станали кардинални промени, които са останали незабелязани от вас.

18. Хората вътрешно са се променили твърде много за това кратко време и ако те не могат да видят тези кардинални изменения вътре в себе си, то Аз мога да ги посъветвам да погледнат промяната на външния Свят и в това Преображение да видят и собствената си трансмутация, и преди всичко трансмутацията на собственото си Съ-Знание.

19. Затова още веднъж ви моля да бъдете безкрайно внимателни към Преображението на Божественото Пространство, защото вие ще може задължително да видите проявлението на Новия Свят, но най-вече – проявяването в себе си на тези възможности за СЪТВОРЧЕСТВО, които ще намерят в себе си само хората, постоянно намиращи се в КАНАЛА НА СЪТВОРЧЕСТВОТО !

20. Във вашия Народ сега вече е отворен този КАНАЛ, затова възможности за СЪТВОРЧЕСТВО могат да открият в себе си много хора, а това е и следствие от трансмутацията на Съ-Знанието вече на целия Народ, и по-точно, следствие на еволюцията на човешкото Съ-Знание и прехода на хората на нивото на СЪТВОРЧЕСТВО със Самия Творец!

21. Понаблюдавайте колко бързо се променят хората и как се съпротивляват те на собственото си Духовно пречистване (пречистването на Духа); погледнете какъв негатив изведнъж е започнал да се измъква или да излиза от хората, които до много скоро са били пример за морал и нравственост !

22. Хората трябва да разберат, че Духовното пречистване е много сложен процес и в същото това време е спрегнат (свързан) с болезнени усещания (възможно е и с неразположение), затова негативът, който е присъщ на Плътния план, започва да излиза от хората, предизвиквайки Духовна агония.  

23. Този процес на Трансмутация или еволюция на Съ-Знанието на хората, набира обороти, затова и Аз, знаейки предварително за сложностите на трансмутацията, предупреждавах хората, че есента на тази година ще стане пролет за Духовното им пречистване.

24. Повярвайте Ми, Духовното пречистване или Духовната трансмутация, която Народът на Русия е започнал да преминава – въобще не е обикновен процес, тъй като той измества всички представи на хората, натрупани за толкова много хилядолетия. Но този процес е НЕИЗБЕЖЕН, защото така както Аз ви предупреждавах, хората в това си проявление или в този си живот, ще преминат сложен, но щастлив етап на трансмутация на своето Съ-Знание. 

25. Народът на Русия едва едва е достигнал до етапа на масовата трансмутация на Съ-Знанието и сега хората трябва да докажат, преди всичко на самите себе си, че те са най-реални СъТворци и че Съ-Знанието на хората се е изчистило вече от скверността на греховете и пороците на Плътния план и хората са готови да преминат на нивото на вибрациите или МОНАДИТЕ на Твореца!

26. Повтарям: Народът на Русия е преминал точката на незавръщане и сега вече преминава през стадия или етапа на трансмутация на Съ-Знанието, тъй като за хората със старото Съ-Знание входът за Новия свят на Шестата раса ще бъде затворен !

27. Но без да се премине този стадий на еволюцията на Съ-Знанието е просто невъзможно и така както Аз обещах на хората, те са просто задължени да преминат Духовна трансмутация, но не през смърт и поредица от инкарнации, а през болката на прехода или болката на Духовното пречистване.

28. Подгответе се за сложния Изпит на трансмутацията на своето Съ-Знание, защото той вече е започнал и при тези условия вече няма на къде да се отстъпва, а и вече е късно, пък дори и тези хора, които не са съгласни със случващото се или продължават да подлагат всичко на съмнение, все едно ще бъдат принудени да вземат този Изпит, при това в сегашното си проявление.

29. Резултатът от този исторически Изпит за различните хора ще има различно звучене и ако (Аз много се надявам) за повечето от хората този Изпит завърши с щастието от Духовното ПРОЗРЕНИЕ и началото на СъТворчеството с Твореца, то за някои от хората, не приемащи до този момент своята СЪПРИЧАСТНОСТ с Твореца, това ще завърши с повторение на вече преминатия път на Духовна еволюция.

30. Аз искам да подчертая, че в никакъв случай не трябва да се говори за унищожаване на тези хора, защото Аз не мога да унищожа Своите частици или по-точно казано – да унищожа САМИЯ СЕБЕ СИ, но Аз ще бъда принуден по отношение на някои от частиците да повторя вектора (посоката) на прилагане на Своите сили.

31. Хората са длъжни да разберат и да осъзнаят, че Творецът на Началото на Началата, част от когото се явяват и те като фрактално подобни на Него частици, в съответствие с Канона за Покой на вечното движение, не може дори и за миг да се спира в Своето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ !

 http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=940                                                                http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-16.11.11.html                                                                            http://www.otkrovenia.spiralata.net/index.php?lng=bg                                                                      http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1976 Коментари: 0 Гласове: 7
  Хаторите от Слънчевите Астрални полета на Земята – Трансформации, Израстване в по-високите царства и Насочване на Енергията на Източника !   С безкрайни благословии към всяка скъпа душа, четяща нашите думи, ние сме Хаторите от Слънчевите Астрални полета на Земята. Ние ви наблюдаваме чрез Логос енергията, която ви изпращаме. Ние ви изпращаме енергията с прикачване на нашите собствени отпечатъци, така да се каже; ние изливаме собствената си лична Любов в сместа от Логос енергия, която се проявява чрез вашите чакри. По този начин върху вас е оставен отпечатък от нашата специфична енергия и ако вашият висш аз и многото компоненти от духовно естество, които изграждат вашия по-висш аз, изберат да приемат този отпечатък, между нас и онези по-висши аспекти от вас се установява устойчива връзка. Много, много от вас на Земята са пренесли нашия енергиен отпечатък и ние развиваме много близки връзки с много от вас като резултат. За повечето, тази връзка все още трябва да бъде разпозната на повърхността. Въпреки това, ние работим с Висшия Аз на душите, чиито по-висши компоненти са одобрени от нашата енергия, до степента, в която се считаме за част от колектива на вашите водачи, които всички вие носите със себе си. Има основни съвети на душите, които заедно изпълняват помощта, която оказваме на Земята, а ние разбира се, които работим във вашите Слънчеви Астрални Полета на Земята, сме част от споменатия колектив. Това, което правим на базата от момент до момент, трябва да бъде почувствано, за да бъде вярно разбрано, защото е такова в по-висшите царства. Това, което възприемате сега и това в по-високите царства, ще е като ден и нощ, като пълни противоположности. Веднъж, след като се издигнете отново в тези царства, вие просто ще осъзнаете колко заспали и убедени в илюзията сте били. Ние играем ролята да ви помогнем да се издигнете отново в тези реалности с повече щастие. На вас ви е казано, че ние дойдохме до този свят и до вашето слънце от планетата Венера, и това е вярно. Ние, които ви помагаме на Земята, сме част от по-висшите астрални царства на планетата Венера, въпреки че Венера не е единствената планета, която носи нашия тип съществуване, така да се каже. Както много от вас подсъзнателно си спомнят, в момента, в който много от вас избраха да бъдат в служба на Земята чрез инкарниране тук, излезе масивен призив в тази вселена за помощ на онези души (от Земята), които така силно се нуждаеха от помощ. Ние сме такива души, които се отзоваха на призива, въпреки че не по този директен начин, както вие всъщност се инкарнирате на повърхността на Земята. Много от вас имаха избора да извършват вида работа, който ние вършим, и вие всъщност можехте да заемете нашите позиции, вместо онези, в които сте сега. Но, както ви беше казано, душите, които се инкарнират на Земята точно сега, които сте всички вие са някои от най-издръжливите и най-благородните души във вселената. Земята в никое отношение не е лесна планета, в която да се намираш, и по тази причина на онези от вас, които се отзоваха на призива всъщност да се инкарнират тук, се гледа като на много смели и благородни, както и малко безразсъдни. Вие всъщност действахте под влияние на лека деформация, когато избрахте опцията да се инкарнирате на Земята, но това по никакъв начин не означава, че не трябваше да го правите. За да обясним това по-подробно, ние трябва да обърнем внимание на това как някои от вас разглеждат термина”деформация”. Според много канализирани текстове, които много от вашия свят намират за достоверни, деформация може да бъде определено изобщо като нещо, което не се вписва напълно в енергията на Майката/Бащата Източник. Ние самите действително все още не се вписваме в енергията на Майката/Бащата Източник, но това не означава, че ние по някакъв начин сме „лоши”. Напротив, ние сме доста Любящи души с крайна цел да помогнем на Земята да се издигне. Въпреки че ние все още не съгласуваме собствените си енергии с чистотата на Източника, вие бихте казали, че ние все пак знаем и чувстваме много за съществуването, за това Творение, в което Живеем. Самата ни природа може да бъде разглеждана като деформация на чистата енергия на Източника, но това не означава нищо повече, освен че нашите енергии все още не са (изцяло)съгласувани с Източника. Така че, наистина, въпреки че вие действахте по начин, който е възприет като деформация, докато някой не съгласува собствените си енергии с тези на Източника, така или иначе ще бъде разглеждан като „деформация”, а действането като друга възприета деформация не би имало негативни ефекти. Самата енергия на термина деформация не означава същото нещо, няма същите негативни конотации в тези царства, с каквито някои от вашия свят може да свързват такива термини. Вие също знаехте, че въпреки че имаше негативни последици от действието в деформация, доброто, което бихте направили за тази планета на крехки души, далеч би надмогнало всичко, което би могло да се нарече проблематично. О, скъпи души от Земята, работата, която вършите за Светлината и за самите души, които биха ви избегнали моментално заради вашите вярвания, не може да бъде ефективно характеризирана колко чудесна е всъщност. Всички вие извършвате работата на Създателя и чрез поемането на такива доблестни и полезни роли вие действате в много чиста”деформация” – в чистотата на която много от вас не бяха все още действали преди да дойдат на Земята. Чули сте, че със Земното преживяване, вашата еволюция естествено ще се ускори като резултат от ускоряването на израстването ви в тези финални крайни времена. Това ще бъде вярно за много, но ние трябва да изтъкнем факта, че колко „бързо” израства някой не винаги е базирано на линейна гледна точка, а на растежа на душите и как те абсорбират и учат уроците. След получаването на това Земно преживяване обаче, действително някои от вас може да са способни да „блеснете”, така да се каже с уроците в по-висшите царства. За някои от вас това може да се случи, защото е предопределено да се издигнете отново в много високите царства на Творението, от които идват много от вас. Някои са чули, че онези, които дойдоха на Земята от шестата плътност и висшето ниво на съзнанието, автоматично ще се издигнат отново в същите нива, когато финалните издигащи енергии разклатят вашия свят около края на вашата година 2012. Това не е непременно вярно, по-скоро вие ще изпитате бърз растеж, тъй като можете лесно да научите уроците в четвъртото, петото и другите над тях измерения, в които преди вече сте имали опит. Разбира се, отново както с всичко останало това зависи от нивото, на което сте били преди да дойдете на Земята; душите на Земята сега са толкова разнообразни и всички вие идвате от много различни ешелони на Творението, много различни нива на съзнанието. Но всички вие ще преживеете съответно бързия растеж, а това ще се случи с нивото на съзнанието, което преди сте обитавали. Нашата работа не е чудо, а по-скоро, когато се издигнете в съзнанието от петото измерение, вие естествено ще започнете да си спомняте всичко, а това спомняне ще доведе до бърз растеж, тъй като вие плавате така свободно и лесно през уроците на царствата, които някога сте усвоили. Ние сме щастливи и доволни да вършим работата си по насочване на Логос енергията от по-ниските астрални царства на слънцето през нашите царства и след това към всички вас на Земята. Много различни източници обясняваха процеса на движение на енергия от Източника към вас на Земята, а ние бихме искали да извършим нашата част, за да доставим „липсващите” парчета от пъзела. Първо бихме искали да кажем, че веднъж след като започнете да интегрирате още по-висши нива на Христова – кодирана енергия, която ви е изпращана, всичко, което ви е обяснено и преди може би сте го считали за трудно за разбиране от ума, естествено ще бъде по-лесно за разбиране от вас и ще го разберете, защото ще сте разширили и ума и Сърцето си значително тогава. Всичко ще се разглежда като естествено и хармонично и действително, всички вие бихте ли го разглеждали по някакъв друг начин? Ние със сигурност не бихме и се наслаждаваме на всяка оставаща минута от насочването на енергиите на Любов и Светлина през чакрите на всички вас, които интегрирате майсторски такива енергии. Освен изпращането на енергията, ние също извършихме много почистваща работа в по-ниските астрални царства на вашата земя, онези царства, „по-адски”, отколкото три измерното, които много от вас са обяснили като трета и четвърта плътност-негатив. Почистването на по-ниските астрални равнини е нещо, за което почти всички от вас помагаха много, докато телата ви спяха. Сега вие извършвате много повече тази дейност, отколкото ние и го правите с такава благодат, че ние всъщност ви предадохме по-голямата част от отговорността да го правите, на всички вас, когато сте в царствата на съня. Царствата на съня са астралните царства на Земята, както много от вас започват да разбират, а веднъж след като сте там, въпреки че телата ви спят, същинското естество на душата ви е способно да свърши много работа. Мнозинството от вашия свят, дори онези, които са събудени, Живеят в среди, които доказано са от по-ниска плътност и всички вие работите усилено в местните си астрални зони, трансмутирайки тъмните енергии и въплъщавайки все повече и повече Христова Любов и Светлина в тези астрални равнини, на които им липсваха такива енергии от доста дълго време. Разбира се едно от нашите удовлетворяващи задължения е да помогнем на всички вас да интегрирате такива енергии, а когато нещата започват да дават резултати и вие колективно достигнете състояние, в което ще сте способни да възприемате от нас, ще постигнем много в обясняването на истински лечебните ефекти на Светлината, звука и цвета, което е енергия на Светлината в индивидуално изразена форма. Тези най-основни фундаменти формират и създават цялата ви реалност и всъщност цялото Творение и докато Светлината стана много плътна и изглеждаше нищожна във вашия свят, с интегрирането на такава Логос енергия от много по-висше и по-красиво изразено естество, тя служи за лечение и издигане на по-ниско-измерния Логос. Тогава тя служи за ъпгрейдване (ниско измерния Логос), тъй като проправя пътя си през тази по-низша енергия. Ето защо много възнесени източници продължават да подчертават важността на напътстващи медитации с определени тонове и честоти, тъй като тези тонове ще послужат да работите с и да трансмутирате по-нисшите „мръсни” енергии, които са се натрупали в чакрите на толкова много от вас. Тази по-низша енергия все пак е Логос енергия, но просто е в по-ниско измерно изражение и като такава самите и атоми ще се обединят със самите атоми на По-висшата Логос енергия, което е проявено в звуковите вълни и лечебни тонове. Както е споменато по-горе, това има природно лечебен ефект върху кармичните остатъци, натрупани около чакрите и докато енергията прочиства чакрите ви, за да ги подготви да поемат повече и по-чиста Логос енергия, която ние помагаме да се изпраща към вас, тя също изпразва самите ви телесни храмове, за да създаде нови шаблони от Светлина, която ще изпълни тялото и духа ви с най-красиво изразената Любов и Светлина, която вие все още трябва да опитате. Ние толкова много ви обичаме всички вас и до нашата следваща комуникация ние казваме помнете да се отнасяте към себе си и към всички около вас с много повече Любов, Милост, състрадание и разбиране. Това, което изпращате към другите сега, ще ви бъде върнато десетократно, а вие имате думата ни за това, тъй като ние помагаме за насочването на такива кармични опити по пътя ви. Благодарим ви, Хаторите от Слънчевите Астрални полета на Земята Уес Аннак   Превод: Tauno  http://2012indyinfo.com/2011/11/15/the-hathors-of-earths-solar-astral-planes-distortions-growth-in-the-higher-realms-and-the-direction-of-source-energy/           http://elvenjewels.blogspot.com/2011/11/blog-post_15.html                                                                                                                                                                                image                                                                                                                                                                          image                                                                                                                                                                                                                                     
Категория: Изкуство
Прочетен: 1923 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 18.11.2011 20:44
 СаЛуСа  12.11.11 г.   До Земния Екип !                                                                                                                                                                                                                                                       Ние сме толкова горди с нашия земен екип. Вие ни подкрепихте в трудните моменти. Вие в сърцата си знаете, че ние съществуваме, въпреки че на нас все още не ни е разрешено да отговаряме на всички ваши призиви за любов или помощ към нас. Вие заслужавате много повече, отколкото позволява настоящата ситуация. Ние сме уверени във факта, че вие ще достигнете много по-отговорни позиции на Земята в близко бъдеще, а истинските ви таланти ще станат доста забележими и ще са от необходимост.  
Много от вас чувстват, че има още много, което бихте желали да направите, за да ускорите обединението на нашите светове. Това все още е трудно за постигане, тъй като празнината между нашите измерения още не е свързана. Скоро, с вашето Издигане, вие ще можете да се присъедините към нас в по-висшите царства. Вие вече сте с нас в много измерения, обаче частите, които са с нас, не проникват в мозъка ви, интелекта ви и осъзнаването ви.  
Най-добрият начин да бъдете заедно с нас за сега, е чрез вашето състояние на сън. Това е времето, когато вие идвате и ни посещавате свободно, и време, когато ние можем да работим по телата ви, що се отнася до записване на информация и ъпгрейдване на етерни нива. Ние сме очаровани от нивото на чувствителност и бдителност, което ви позволява да накарате чувствата и намеренията си да ни познават, въпреки че, за много от вас, вие още се съмнявате относно нашето съществуване. Ние напълно разбираме това и споделяме с вас чувството на неудовлетвореност.  
Ние също чакаме с нетърпение денят, в който ще ни бъде позволено да работим открито с всички вас и ще можем да помогнем на онези, които имат най-голяма нужда от това, онези, които са гладни и живеят в ежедневен страх. Тези въпроси ни причиняват голяма болка, както и третирането по отношение на Майката Земя и на много други живи същества по планетата ви. Ние очакваме с нетърпение да работим с всички вас, с чувство на радост, мир и хармония. Ние сме в орбита около вашия свят в продължение на десетилетия и действително чувстваме сериозната нужда от нашата намеса. Има толкова много неща, които бихме искали да направим за всички вас и да удовлетворим толкова много нужди, за да гарантираме постепенна, мирна промяна за основното колективно Земно съзнание.  
Покривалото от секретност, що се отнася до нас, все още присъства. Заговорниците нямат желание да изгубят властта си над вашия свят. Те предпочитат да ви държат буквално под защитен стъклен похлупак, отделени от вашето звездно семейство, за да ви контролират по-добре. Те знаят, че пристигането на вашето космическо семейство постепенно ще ограничи техните дейности до пълното им спиране. Вие ще станете напълно съзнателни и пробудени същества от времето, когато те ще изгубят хватката си върху душите ви. Вашият живот в страх от утрешния ден, страх за пари, ще престане. Животът в секретност повече няма да има причина да съществува, когато ние бъдем разпознати като ваши братя и сестри. Ние се чувстваме много обнадеждени, тъй като наблюдаваме нарастването на вашето съзнание, и виждаме как нараства знанието ви за действията на тъмните сили.  
Както казахме преди, за дуалността има само един край и той съществува от дуалността и върви ръка за ръка с нашето пристигане сред вас, както и с вашето освобождаване от дуалността. Тъй като вие ще се Издигнете, вие също така ще се измъкнете от невидимите окови, които ви държаха долу, скъпи приятели. Вие ще се издигнете свободни от това преживяване и никога няма да ви се налага да преживеете този страх отново. Страхът, който преживявате, е в резултат на лъжите, в които сте били забъркани. Тези лъжи казват, че ви сте отделени от Източника, че сте разделени един от друг, че всички вие сте сами в тази огромна вселена. Тези дни на невежество скоро ще приключат, а знанието и силата на възнесените същества ще заживее в ръцете ви отново.  
Аз съм СаЛуСа от Сириус , ние сме ваши братя и сестри, ние сме едно и вие не сте и никога не сте били сами. Вие не сте родени сами, не живеете сами и не вървите сами. Вие винаги сте били обичани от нашия общ Създател, който ви изпраща само най-обичните души да се грижат винаги за вас.  
Благодаря ви , СаЛуСа Лаура Тайко

Channeller: Laura Tyco
Превод: Tauno                                                                                                                                                                                                                                                            http://bulgariancsalusa.blogspot.com/2011/11/12112011_13.html                                                                                                                                                                                                                                                                                  image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2778 Коментари: 2 Гласове: 9
Последна промяна: 15.11.2011 12:44
    image СаЛуСа , November 11 , 2011

Днес е ден от голяма важност за всички вас , а ние сме доволни , че толкова много от вас участват в 11.11.11, което е само на секунда от 21-ви декември 2012 година . Няма значение къде сте по света , всички от вас могат да преживеят високото ниво на идващите енергии . Можете да медитирате с тях колкото време искате , тъй като те не са ограничени по никакъв начин в това специално време и ще продължат в бъдещето . Обаче си дайте минимум 15 минути преди 11.11.11 и 15 минути след това . Вие трябва да усетите силата на издигането , която това ще донесе и ще помогнете на Майката Земя , ако канализирате енергията надолу , през Коронната си чакра и тялото си , директно в земята . В зависимост от сегашното ви ниво на вибрация ефектът ще е различен от човек на човек , но ние бихме очаквали поне дълбоко чувство на релакс и мир . Тъй като времето върви , ще има още актуализации , уверяващи , че вашето съзнание продължава да се разширява през целия път към Издигането .  
Светът продължава да бъде забъркан в предизвикателствата , с които се сблъсква Европа , но помощ отвън е изключително малко вероятна . Това е почти невъзможен за разрешаване проблем , тъй като огромното количество средства , необходими за това , просто не съществуват . Далеч по - добре е да оставите въпросите да поемат естествения си ход , с което ще се види , че повече от една страна не изпълнява изплащането на заемите си . От хаоса , нашите съюзници ще предложат нова система , която ще преодолее всички пречки , подкрепена с благородни метали . Тя ще ви изведе напред докато настъпят такива времена , в които от парите повече няма да има нужда . Помнете , Скъпи мои , че вие сте мощни създатели и ще се придвижите в период , когато ще сте способни да създавате повечето от това , от което се нуждаете . Със сигурност 2012 г. ще бъде забележителна година за промени към това , което отдавна сте искали , а така ще повишите стандарта си на живот до нива , за които преди не бихте мечтали .  
Обектът в космоса , наречен от вас Еленим , премина без каквато и да било опасност за вашата Земя . Той е изкуствен и извършва задължения на учените , поради интереса към вашата слънчева система в това специално време . В действителност , самите ние наблюдаваме постоянно вас и вашата Земя , за да ви поддържаме стриктно в курса за Издигане . Ние не очакваме никакви проблеми , които да не са вече идентифицирани от нас , а до известна степен те са били смекчени от забележителното покачване в нивата на масовото ви съзнание . Както всичко друго , вашата Земя винаги е в движение и трябва да обръща внимание на собствените си нужди , що се отнася до почистването . Колкото по - малко хора се фокусират върху това , какво е трябвало да бъде вместо върху това какво се очаква сега , неудобството за вас би било много по - малко , отколкото първоначално се очакваше . Вие колективно поехте сериозно задачите си и трябва да бъдете поздравени за приноса си Светлината да има по - гладък ход от сега нататък .  
Разкриването все още силно стои в перспективата ни и буквално може да се случи през който и да е ден в близко бъдеще . То е толкова важно за нас и ще отвори вратите за още толкова много други неща , с които сме нетърпеливи да продължим нататък . Някои страни повече от други са буквално пред обявяване на Разкриването колкото може по - скоро , а ние ще подтикваме за обявяването чрез нашите съюзници . Както наскоро споменахме , вие сте във времена , които обещават толкова много , за да ви освободят накрая от хватката на тъмните сили . Останала им е толкова малко сила в сравнение с тази , която имаха само преди няколко години , а скоро ще бъдат освободени и от нея .  
Тъй като повече хора се събуждат за това , което се случва , демонстрациите се разрастват срещу тези условия , които не са в съгласие с правата на Човечеството и за освобождаването му от робството . Чрез силата на хората ще постигнете резултати , а правителствата не могат да игнорират за дълго исканията на хората , тъй като те също осъзнават , че е време за промяна . Натискът върху тях ще се увеличи с времето и тъй като нивата ви на съзнание ще продължат да се повишават , Светлината засилва шансовете ви за успех . Ние скоро ще се присъединим към вас и заедно бързо ще започнем различните проекти , които ще изпълнят мисията ни спрямо вас .  Всички приготовления за вашето издигане са налице и вие имате всички причини да сте доволни , въпреки че ние признаваме , че беше нужно много време да се обединим . Въпреки това задачата беше масивна , а ние постоянно трябваше да пре - съгласуваме плановете си , за да отговарят на променящите се условия на Земята . Ние напълно очаквахме да сме напреднали повече до този етап , но вие нищо не изгубихте , като резултат . Това просто означава , че времето се е ускорило и веднъж , след като напреднат въпросите , те бързо ще се придвижва . Поне онези от вас , които следят отблизо какво се случва по света ви , могат да видят , че главните събития са на път да излязат на сцената . Както вече споменахме , Европа е във фокуса на вниманието на света , тъй като в зависимост от изхода от проблемите им , последиците може да са от голяма важност .  
Вие , Служителите на Светлината , държащи Светлината от дълго , дълго време , имате право да се чувствате доволни от това как Светлината се е разпростряла на длъж и шир . Тя отвори очите на хората за това как са били контролирани , а също и за това как тъмните сили се опитаха да ги спрат от придобиване на знание за Издигането . Обаче , техните опити да объркат хората с дезинформация се провалят , тъй като за тези , които си правят труда да търсят истината , тя може да се открие чрез Интернет . Вашето знание ще бъде увеличено още повече , когато се завърнат Майсторите , тъй като истината трябва да бъде казана , а старите вярвания , които попречиха на напредъка ви , ще бъдат отменени .  
Стойте спокойни и използвайте вашите разбирания за времената , в които сме , за да създавате същото спокойствие около себе си . Когато е застрашено бъдещето на хората , те имат тенденция да изпадат в паника , а точно тук вашето разбиране може да помогне , за да обясните необикновените обстоятелства , през които преминават . Най - важното съобщение е свързано с края на дните , тъй като е гарантирано да се изпълни плана за вашето Издигане . Еднакво важен е фактът , че всяка душа , която е разпознала Светлината си , има избор и никой не е подтикнат към ситуация , без да е приел това .  

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви пожелавам щастлив ден , който ви дава удовлетворяващо преживяване в Светлината .   

Благодаря ви , СаЛуСа  
Майк Куинси  


Website: Tree of the Golden Light  
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired  

                   image                                                                                                                                                                                                                        http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/mike11-11-11.html#.Tr4avrIfga8.facebook                                                                                                                    image                                                            
Категория: Изкуство
Прочетен: 2467 Коментари: 0 Гласове: 6
Последна промяна: 14.11.2011 07:44
2  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2935276
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3879
Архив
Календар
«  Ноември, 2011  >>
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930