Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3207311 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Ноември, 2013 г.
22.11.2013 г.

"МИР е дума за взаимопомощ" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
 
1. Наистина, след парада на Великите Слова, представляващи крайъгълните стълбове на Вечността и на цялото Божествено Пространство, за които човечеството пее Химни, думата МИР се губи зад своята обичайност, тъй като думата МИР (или наборът от думи – „ред”, „ спокойствие”, "доброжелателност” и много други) характеризира единствено резултата от Промисъла на Любовта, Вярата, Надеждата и разбира се, Мъдростта на Боговете!

2. Но независимо от това, с Мира може да се характеризира и НЕУТРАЛНОСТТА НА Боговете, тъй като Мирът все пак Е (СЪМ) Хармония, водеща към нормализация на ДВАТА Велики Знака на Вечността, без което е просто невъзможно да се говори за еволюция, защото единствено в Мир и в Хармония се достигат условията за концентрация на цялата ЕНЕРГИЯ на Пространството, подготвено за поредния, а може би и за Историческия еволюционен скок на Вселената!

3. Днес Аз се обръщам към вас, Моето Движение, тъй като човечеството ще чуе Моите ДУМИ значително по-късно, именно тогава, когато Славяните-Арийци извършат трансмутация на своето Съ-Знание и покажат на човечеството този единствен път към Бога, който чакат хората вече не едно хилядолетие! Сегашното поколение очаква този път като ЧУДО, което трябва да сътвори страната (Етноса), заседнала в търсенията на Истината цяло столетие!

4. Светът чака МИРА! Светът или човечеството, разделили се, при това окончателно, на бедни и богати, наистина очаква отчаяно, така както е казано във всички Писания и предсказания, че Северна страна с несметни богатства най-накрая ще си каже своята тежка дума в историята на човечеството (и на само на Петата раса, но и в Историята на цялата Вселена, което ще се отрази като Надежда за хората, попаднали в робство на Мамона), което Е (СЪМ) пътя за спасение, тъй като Хиперборея е в спомените на хората, като Божествено Начало на Началата!

5. Повярвайте Ми, човечеството отдавна вече гледа на Север с Надежда, защото само Велик, а най-вече, Духовен Етнос от Север трябва (и хората разбират това) да поеме върху себе си бремето на отговорността за спасението на хората и не просто да покаже, тъй като това за тях е естествено подразбиращо се, а да обяснят, че този път Е (СЪМ) път към Бога и че Славяните-Арийци вече вървят по този път и най-главното, никакви други пътища за хората няма повече, тъй като това Е (СЪМ) пътят указан от Самия Бог!

6. Хората (човечеството) искат да чуят тези думи, които трябва да каже Духовният лидер (на Славяните-Арийци), не сражаващ се с миналото, а носещ бъдещето на човечеството в своето Съ-Знание, тъй като „ в началото беше СЛОВО” (Мисъл) и хората искат да чуят това СЛОВО от хората-Богове, издигащи се на ОЛИМП!

7. Повярвайте, вие, идващите към Бога и издигащи се на ОЛИМП, трябва да се готвите за това, че събрали се на Великото ВЕЧЕ НА ЗАВРЪЩАНЕТО, сте длъжни да кажете СЛОВОТО – това СЛОВО, с което е започнала еволюцията на Съ-Знанието на Боговете, станали върху твърдта хора, но повтарям, не изгубили своето СЪВЪРШЕНСТВО на Богове!

8. Спомняте ли си, първото „СЛОВО” за което се говори в Библията беше „СЛОВОТО” на Бога, започнал еволюция в Съ-Знанието на човека, а това означава, че едно СЛОВО, което трябва да бъде чуто от хората, трябва да бъде СЛОВОТО на човека-Бог, правещ първата крачка по стълбата, водеща в Небесата, на ОЛИМП, и това СЛОВО трябва да бъде СЛОВОТО на Славяните-Арийци, носещи МИР – Неутралността на Богове – на цялото човечество!

9. Разберете, всички войни и неуредици на човечеството ще се прекратят единствено тогава, когато хората (обикновените „ малки” хора) чуят СЛОВОТО на хората-Богове, и това СЛОВО в присъствието на хората на Планетата трябва да го кажат тези, които носят не само в себе си, но и със себе си ПървоЛюбовта на Бога не само на Небесата, а и тук в Плътния план, където преминават изпитания хората, усъвършенствайки се в Тъмнината и опитвайки се при тези условия (именно в Тъмнината) да достигнат осъзнато или неосъзнато до СЪВЪРШЕНСТВОТО на Богове!

10. Но в Тъмнината е просто невъзможно да се достигне СЪВЪРШЕНСТВО и това Е (СЪМ) Истина, която да се оспори е също невъзможно, затова и отначало някой, приел върху себе си КРЪСТА на Спасител, ще трябва в Тъмнината да запали Светлината на Истината, и това би трябвало да стане най-истинско ЧУДО за хората, които са изгубили всякаква Надежда за Бъдещето, тъй като в Тъмнината Бъдеще не може да има!

11. Хората от Петата раса, повярвайте, с искрена Надежда гледат на Север, очаквайки ЧУДОТО на спасението от хората, преживяващи върху огромната територия от океан до океан! Този странен за тях Народ все по-дълбоко и по-дълбоко се потапя в тресавището на безизходността, и хората (човечеството) никак не могат да разберат, независимо от очакването на ЧУДО, какво може да им предложи на тях Народ, сам оказал се в менгемето на икономическия регрес и пълна икономическа разруха!

12. Но Краят Е (СЪМ) и още Начало! Не може да има Велико Начало без Велик Край, затова и Славяните-Арийци в своята Велика битка със „самите себе си” най-накрая преминаха точката на Незавръщане (точката на бифуркация) и сега вече дори и за най-мързеливия настъпва етап на възвисяване, тъй като теорията на еволюцията или Канона за еволюцията все още никой не ги е отменял, тоест, след падането в бездната задължително настъпва Етап на подем, и най-важното, настъпва Етап на Духовно възраждане, и първи почувстваха това Моите Воини на СВЕТЛИНАТА (Моето Движение), представляващи основата на Бъдещето на човечеството.

13. Аз искам, вие най-накрая да разберете, че ВСИЧКО е предопределено и вашето Духовно ЕДИНЕНИЕ съвсем не е случайност, а планова закономерност, тъй като да завършва еволюционния кръг трябва (и това е задължително) само ТОЗИ, който е започнал тази еволюция, тъй като във всеки друг случай се нарушава закономерността, а точно това Аз, Отецът Абсолют не мога да го допусна дори и поради това, че Праматрицата на Пространството, или съществуващия порядък в Мирозданието Е (СЪМ) гаранция за МИР и Хармония във Вечността във Великия КОСМОС!

14. Вие (Славяните-Арийци) вече донесохте МИР и във вашия Космически Дом – на Планетата сега вече Святая Рус, и нека този който все още не знае за това, да нарича Планетата по старому – Земя или Гея, но на Небесата се употребява вече Новото име, тъй като то най-добре от всичко характеризира състоянието на Вечността, където днес вече са достигнати благодарение на вас МИР и Велика Хармония на ДВАТА Велики Знака!

15. И днес Аз внимателно проследявам процеса на вашата адаптация, тоест на вашето пречистване – именно на вашето Духовно пречистване и с радост мога да кажа, че вие наистина сте преминали точката на Незавръщане, което говори единствено за това, че настъпва МИР и в редовете на Моето Движение, а това означава, че в неговите редове остават единствено тези, които нe само са дали Клетва и Присяга на Мен, на Отеца Абсолют, но и които окончателно са свързали своята съдба с Бога, който е разбрал, че СъТворчеството с Бога Е (СЪМ) Висша награда за човека, издигнал се до висините на Божествения ОЛИМП на Отеца Абсолют!

16. Носещите МИР на хората СА (СЪМ) сами Богове! Тъй като човек, макар и най-талантливият или така както вие му казвате, най-издигнатия, все едно не може да бъде неоспорван авторитет за хората, тъй като тяхната собствена горделивост не им позволява да признаят първенството на когото и да е от хората, за тях Истината Е (СЪМ) само Бог, тоест за човечеството хората-Богове също СА (СЪМ) Истина, а промисълът на хората-Богове Е (СЪМ) Промисъл на Бога!

17. Затова и носещите МИР днес са просто задължени, днес и сега да докажат на себе си и да покажат на хората, че те СА (СЪМ) хора-Богове, не само приближили се до ОЛИМП, но и издигнали се пък макар и само на едно стъпало на Самия ОЛИМП, а техният промисъл Е (СЪМ) промисъл на Богове, носещи на хората единствено Любов!  

18. В предното Послание Аз ви обясних всичко за ПървоЛюбовта на Боговете и ЛЮБОВТА на хората-Богове, и всичко е за това, за да може вие най-накрая да разберете, че на вас ще ви се наложи да установявате МИР на Планетата и инструментът, който ви се дава за това Е (СЪМ) ЛЮБОВ, и друг инструмент за установяване на МИР и порядък на Планетата няма!  

19. Бог Е (СЪМ) ЛЮБОВ и Словата на Бога също СА (СЪМ) ЛЮБОВ, а по друг начин Боговете (та нали вие вече се издигнахте с едно стъпало на ОЛИМП) не могат да постъпят, защото единствено ЛЮБОВТА може да осигури МИР и Хармония и на Небесата, и в Плътния план! Повярвайте, за Мен, за Отеца Абсолют, в Мирозданието няма нищо по-важно от Любовта, защото ПървоЛюбовта Е (СЪМ) първото нещо, което определя Вечната еволюция на Великия КОСМОС!

20. Светът, който толкова очакват хората (човечеството) е невъзможно да се изгради без ЛЮБОВ, защото хората са се отдалечили дотолкова един от друг в своите заблуди, в това число и религиозни, че да ги сложиш „ на една маса” в Любов и Хармония без намесата на Самия Бог е вече просто невъзможно, но Аз съм заръчал това на тези, които първи си взеха Изпита за ЛЮБОВ и Мъдрост на Богове, а такива и за Мен, и за цялото човечество са хората от Северната страна на Хипербореите – тоест тези, които са доказали на Небесата и на себе си, че те са способни да дадат на хората на Планетата Вечен МИР! 

21. Вашият Промисъл днес вече е окончателно определен, тъй като вие, протегнатите към Духовното ЕДИНЕНИЕ, сте способни да установите МИР на Планетата и да подтикнете човечеството към Историческия момент на трансмутация на Планетарното Пространство! Установявайки МИР на Планетата, вие ще спасите човечеството от самоунищожение!

22. Разберете, без МИР на Планетата е невъзможно да се подготвят хората за осъзнаването на това, че за човечеството пътят към Бога, преминат от Славяните-Арийци Е (СЪМ) единственият път не само за спасение, но и за осъзнаването на своята СъПричастност с Бога, тъй като този път е преминал Богоизбраният Етнос – този Етнос, с който се е започнало човечеството и е започнал сега пътя на Боговете, намерили САМОСТОЯТЕЛНО пътя за ЗАВРЪЩАНЕ на ОЛИМП!

23. Днес, намирайки се на този стадий на еволюция на собственото ви Съ-Знание, който за Мен се нарича първо стъпало в Небесата, да се отстъпи, или да се върнете на твърдта, вие, Славяните-Арийци просто нямате право, тъй като вашата крачка назад ще стане катастрофа и пълна трагедия за човечеството! Цената на вашата грешка Е (СЪМ) Бъдещето на човечеството!

24. Вие днес сте единствените на Планетата, които могат да донесат МИР, който е толкова необходим на хората, дори и поради това, за да се огледат и да разберат, че МИРЪТ Е (СЪМ) ЛЮБОВ и за хората няма друг път, тъй като всичките те представляват частици на ЕДИНИЯ Бог, на ЕДИНОТО Божествено Пространство!

25. Днес миговете на МИР, миговете на мирно съвместно съществуване струват много скъпо, тъй като тези мигове приближават толкова необходимите за човечеството времена, когато то ще трябва да види в Тъмнината Светлината на Истината – тази Светлина, която вече гори на Север на Планетата в страната на Хипербореите и която, съгласно всички Писания, са запалили Боговете на ОЛИМП, за да осветят за хората пътя им в Бъдещето, в Шестата раса!

26. Светът винаги е носен от Богове и днес като доказателство на това, че Славяните-Арийци СА (СЪМ) Богове, Моето Движение, със своето Духовно ЕДИНЕНИЕ, със своята ЛЮБОВ трябва да освети цялата Планета, и вашата Светлина Е (СЪМ) Божествена Светлина, която сега вече ще СВЕТИ на хората ЗАВИНАГИ, осветявайки пътя в Шестата раса на хората-Богове!   
 
Отец Абсолют.
 

Отговор на въпрос:

1. Повтарям, Движението се стабилизира и няма , а и не може да има опасения, че някой си или нещо си може да установи Движението на Боговете, тъй като на Планетата, освен вас, избраните от Мен, други хора-Богове просто няма.

2. Но ред и дисциплина + ЛЮБОВТА СА (СЪМ) този цимент, който ще ви направи хора-Богове, необходимият Духовен МОНОЛИТ за вечност!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1215
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-22.11.13.html


image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1592 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 24.11.2013 00:32
АКТИВИРАНЕ НА ПОРТАЛА АИОН
(Смяната на Епохите)
23-11-2013

Време е да се предприемат действия, отново! Време е да поемем съдбата на нашия свят в нашите собствени ръце! Затова ще се срещнем в големи и малки групи, както индивидуално, така и колективно, по време на хелиоцентричния квадрат Уран-Плутон на 23 ноември. Много от нас ще се съберат и ще визуализират Събитието случващо СЕГА и по този начин ще бъде създаден ясен и хармоничен канал за проявление на окончателното освобождение на планетата.

Нашата визуализация ще подкрепи плана за планетарно освобождение, така че да се прояви възможно най-скоро, без насилие и гладко, колкото е възможно. Можем да го направим! Това трябва да стане вирусно! Ние трябва да достигнем много хора, така че критичната маса да бъде постигната. Моля, публикувайте я на вашите уеб сайтове и блогове. Ако знаете, алтернативна медия, можете да я изпратите до тях. Можете да създадете група във Facebook. Можете да създадете видео за това и да го качите в Youtube.

Момента на активиране на портала Аион показва пика на квадратът Уран-Плутон, който се случва в периода 2012-2015. Това е най-важният астрологически аспект на нашето време и значението му е много просто: революция на Светлината. Точния хелиоцентричен момент на квадратът Уран-Плутон идва на 23 ноември. В този момент, една много интересна хелиоцентричната конфигурация ще се проведе отделно от квадратът Уран-Плутон. Меркурий, Венера, Юпитер, Сатурн, Нептун и Плутон ще формират шест лъчева мандала около Слънцето:

Шест лъчевата звезда е същата конфигурация, която се случи през ноември 2003 г. (когато Съпротивата хакна етерно-имплантираната компютърна програма) както и по време на Мирния Портал на 25 август тази година (когато заедно спряхме военното нашествие в Сирия). Активиране на портала АИОН е пиковия момента за обръщането на прилива. Поради мрежата, силите на Светлината бяха пасивни и главно в отговор на действията на тъмните сили, до сега. От отварянето на портала натам, Светлината ще започне да предприема действия.

В момента на активирането на портала, Галактическoтo Централно Слънце ще изпрати енергиен Минипулс през Слънцето и през шест лъчевата мандала на планетите. Този енергиен импулс ще бъде подобен на това, което ще се случи по време на Събитието, но този импулс сега ще бъде най-вероятно далеч по-малко мощен. Пулсът ще изпрати хармонични резонансни вълни през цялата Слънчева система и може да предизвика обръщането на слънчевото магнитно поле.

Галактическият Минипулс ще се предава чрез Аион и Иона, космически комплект от сродни души, които изиграха много важна роля, когато допринесоха значително за формирането на Галактическата Централна цивилизация на Светлината преди милиони години:

Целта на Иона сега е да разпространи съзнанието на Богинята от Галактическия център към по-малко развитите планети във външните спирални ръкави на галактиката Млечен път. В галактическата митология, тя е изобразена като крилатата богиня:

Целта на Аион е да помогне за привеждането на въртенето на космическите цикли в Галактиката в хармония с 25,000 годишния пулс от сърцето на Галактическото Централно Слънце:

http://en.wikipedia.org/wiki/Aion_%28deity%29

Това активиране ще означи Смяната на Епохите.

За първи път в нашата история, директна връзка ще бъдат направена между физическия план (трето измерение) и космическия план (11 измерение) на планетата Земя.

Това активиране също ще бъде градивната точка на Новия Ренесанс. Затова нашето основно активиране ще бъде в Фиренце, Италия. Вие сте повече от добре дошли да се присъединят към нас:

http://portal2012.org/AION.html

Дори и ако не можете да се присъедините към нас в Фиренце, можете да направите това активиране в своя собствена група или дори сами, независимо в коя част на света се намирате. Ние всички ще правим това активиране по едно и също време, в момента на отварянето на портала Аион, който идва на 23 ноември в 10 часа и 11 минути централно европейско време. Това се равнява на 21:11 BST в Лондон, 16:11 EST в New York, 15:11 CST в Чикаго, 14:11 MST във Финикс и 13:11 PST в Лос Анджелес.

За България в 23:10ч.!

Можете да видите точното време на активирането за много места тук:

http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=AION+PORTAL+ACTIVATION&iso=20131123T2210&p1=341


Присъединете се към събитието тук:
https://www.facebook.com/events/459623560815324/

Инструкции:

1. Отпуснете тялото и ума си, като наблюдавате дъха си в продължение на няколко минути

2. Призовете присъствието на вашия Дуа (Висш Аз) и присъствието на вашите духовни водачи, ангели и Възнесени майстори

3. Визуализирайте момента на пробив, светкавицата на Събитие, момента планетарно освобождение случващ се СЕГА

Победа СЕГА! Освобождение СЕГА!


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
http://www.самосъзнание.com/2013/11/aktivirane-na-portaka-aion.html#sthash.4ivEAH60.dpbs
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/11/blog-post_3842.html

image

Невероятното се Разгръща !

Невероятното наистина се разгръща за тези, които могат да видят и почувстват тези енергии. Кометата Исон заедно с много други Събития ни клатят енергийно и това ще продължи.

Всичко става все по-величествено, докато ние продължаваме нашето Пътуване заедно в Единното Съзнание - неизбежната съдба на тази Планета. Интензивността на тези Енергии се Засилва докато Спираловидно се Придвижваме към Дома в Светлина. Това е Гарантираната Съдба на тази Планета! Този уикенд имаме Мощно Подравняване и Отваряне на огромен Галактически Портал с Централни Галактически Енергии и Интензивна Слънчева Активност. Всичката тази Енергия идваща от Слънцето, бомбардира планетата сега съчетано с Кометата Исон, което ще бъде двоен удар!

Ние сме в безпрецедентни Моменти. В резултат на всичката тази енергия, толкова много бе възпламенено и ни постави в определено ускорение. Кометата Исон също подпомага, тъй като се приближава на нашето небе с Важно Послание за Човечеството от Любов. Това ще бъде освобождение за човечеството, когато Исон пристигне най-близо до планетата на 28 ноември, и тази енергия ще бъде интегрирана в 2014г.. Можете вече да почувствате тази енергия и това послание, Енергията от Исон е значителен аспект от Божествения План. Какво Фантастично Яздене ще бъде този улов на вълната!

Цитат от Астролог: "Кометата Исон е Небестния Посланик и Юпитер разширява и увеличава. Исон ще приеме предизвикателството на Слънцето на 28 ноември и ако оцелее тя трябва да представи голямо шоу за Земята. Колкото по-голямо е Шоуто - толкова по-големи ще са Промените."

Този уикенд имаме друго Мощно Събитие за Окончателното Освобождение на планетата Земя = Сърце! Групови Медитации ще визуализират свобода за цялото човечество и подпомагане заземяването на Небесните и Земни Енергии.

Огромно количество Светлината ще бъде освободено през това Астрологическо Подравняване и ще засегне Всички в тази Галактика! Можете да се присъедините към Земните Съюзници тази събота, 23-ти ноември.

Благодарим Ви за участието в това събитие, което ще започне в 13:11ч. Тихоокеанско време (23:10ч. българско време). На този линк:
http://tinychat.com/galacticpress


Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com
http://www.самосъзнание.com/2013/11/the-incredible-is-indeed-unfolding.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/11/blog-post_21.html

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1671 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 23.11.2013 17:12
16.11.2013

"Вълшебни мигове на Любовта" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов


1. Не преставам да ви повтарям тези ПЪРВИ думи, с които още през 2004 година започна Великото Послание на Бога към човечеството и тези думи завинаги залегнаха в Съ-Знанието на хората, които ДОБРОВОЛНО и СВОБОДНО се докоснаха до Мен, Отеца Абсолют, тъй като Вярата и ЛЮБОВТА определят цялата дълбочина на взаимоотношенията не само между хората, осъзнали себе си съпричастни със Самия Отец Абсолют, но и което е най-важно, между човека и Бога!

2. Повярвайте, ако това ви говори Самият Отец Абсолют, то това Е (СЪМ) Истина, с която хората са просто задължени да се съобразят, и не просто да се съобразят, а да вземат тези думи за основа на възприемане на Пространството, в което те са се оказали макар и за миг съвсем не случайно, а по ВОЛЯТА на Бога, тъй като съгласявайки се да преминат Великото изпитание на еволюцията на Съ-Знанието от Бога до човека и след това, от човека до Бога, вие (хората) сте се съгласили, независимо от терзанията на Плътния план, да носите в Душата си като талисман за присъствието на Бога в себе си, ПЪРВОЛЮБОВТА!

3. Давайки съгласие за този Велик експеримент, необходим преди всичко на Мен, тъй като СПОРЪТ беше не на шега и въпросът стоеше не за Бъдещето на човечеството, а на Великия КОСМОС, Аз оставих във вашето СЪРЦЕ, във вашия Висш „Аз” само ПЪРВОЛЮБОВТА, считайки, че ЛЮБОВТА винаги, във всяка, дори и в най-трудната минута ще спаси човека, вървящ към Бога от всички прегради, тъй като БОГ Е (СЪМ) ЛЮБОВ!

4. Вие (хората) много често употребявате тези думи, но никога дори и не сте се опитвали да разшифровате Великата ВРЪЗКА на човека и Бога, заключена в думата Любов, тъй като ЛЮБОВТА Е(СЪМ) това, което включва в себе си ВСИЧКО, включително Мъдростта (неутралността) на Богове, Осъзнаването на своята СъПричастност с Бога, с Божественото Пространство, Щастието и Радостта не просто на битието, а на битие в Радост и Хармония с обкръжаващия ни свят и разбира се, във Великата Хармония на енергиите на Началото на Началата – Ин и Ян!

5. Вие не бива да забравяте, че обкръжаващият ви свят е СЪТВОРЕН с ЛЮБОВ и във Велика ЛЮБОВ, вие (Духовно) сте били заченати в Радост, тъй като вие сте били Богове, вие сте били на Върха на ОЛИМП на Висшето СЪВЪРШЕНСТВО и вие сте пренесли своето СЪВЪРШЕНСТВО на Богове на хората, тъй като заставайки на твърдта (на земята) вие сте станали хора, не загубили СЪВЪРШЕНСТВОТО си на Богове!

6. Погледнете себе си, погледнете обкръжаващата ви Природа с очите на съхраняващия (на пазещия) ви вас Бог и вие ще се убедите че Светът, тоест и човекът като част от ТВОРЕНИЕТО на Бога, е СЪВЪРШЕН, тъй като Бог, СъТворявайки ви в ЛЮБОВ, просто не може да създаде НЕСЪВЪРШЕН човек и НЕСЪВЪРШЕНО Пространство! Изначално човекът е бил Бог и е продължил да си остава Него дори и тогава, когато според условията на Великото СЪГЛАШЕНИЕ на Небесата е приел ДОБРОВОЛНО решение да започне еволюцията на своето Съ-Знание от нула, от Началото на Началата!

7. И едва сега, преминавайки през хиляди години изпитания, проби и грешки, човечеството най-накрая, не само че е чуло обръщението на Бога (при това обърнете внимание: ПРЯКО ОБРЪЩЕНИЕ) към хората, но и е ОСЪЗНАЛО, че ЛЮБОВТА и единствено ЛЮБОВТА Е (СЪМ) това, което съхранява Вечността в Хармония, тоест съхранява и вечно съмняващото се човечество!

8. Нищо не може да разруши този Свят и човечеството ще премине всички изпитания в търсене на Истината, ако главното крайъгълно чувство, определящо целия смисъл на този Велик Експеримент на самостоятелна еволюция на Съ-Знанието, или с други думи казано, Експеримента на самоусъвършенстване на човека до нивото на Бога, ако в Съ-Знанието на човека ИМА (Е СЪМ) само ЛЮБОВ, ИМА (Е СЪМ) Великата Всеопрощаваща ЛЮБОВ на Бога, ЛЮБОВТА на Отеца Абсолют! 

9. Повярвайте, няма нищо по-Величествено от проявяването на ЛЮБОВ и осъзнаването на себе си (в своето Съ-Знание) на ВЪЛШЕБНИТЕ МИГОВЕ НА ЛЮБОВТА, тъй като обичащият (любящият) човек Е (СЪМ) Бог, и всеки който е изпитал тези ВЪЛШЕБНИ МИГОВЕ той, повтарям, е бил Бог! Може твърде много да философствате, какво е това ЛЮБОВ, но приемайки вашия израз „БОГ Е (СЪМ) ЛЮБОВ”, мога да ви кажа, че ЛЮБОВТА Е (СЪМ) Божествено състояние, Е (СЪМ) реално ПРЕОБРАЖЕНИЕ (било то и за миг) на човека в Бог, и това ЩАСТИЕ Аз съм ви го давал и ви го давам да го изпитате в тези моменти, когато обкръжаващият ви СВЯТ разцъфтява с най-ярките си цветове, а този човек, заради който вие ставате Бог, в този вълшебен миг Е (СЪМ) също Бог, тъй като ЛЮБОВТА прави Богове всички хора, веднъж завинаги казали един на друг тави вълшебна ДУМА!  

10. Вие сте сътворени от Бога, вие сте сътворени във Велика ПЪРВОЛЮБОВ, във вас не може да се премахне това състояние на Великия полет към Звездите, тъй като и в това Е (СЪМ) проявлението на частицата на Висше СЪВЪРШЕНСТВО, заложена във вас при сътворението! Повтарям: този Велик ДАР, който вие носите в себе си Е (СЪМ) ДАРЪТ от Бога да ЛЮБИТЕ и повярвайте, по добър подарък от любящия ви Бог за вас просто не може да има и точно това е туй, което вие трябва да споделяте с обкръжаващото ви Пространство, с обкръжаващите ви хора, точно това е нещото, което вие трябва да носите ВИНАГИ!

11. Мога да ви кажа, че човечеството съществува и поради това, че чувството ЛЮБОВ, дори и в неосъзната форма, побутва хората към служене на Бога, тъй като ЛЮБОВТА от Висш порядък винаги е спасявала хората от Петата раса от необмислени постъпки, които биха могли да доведат човечеството до самоунищожение!

12. Това, което се случи сега (Аз имам предвид СПАСЕНИЕТО на човечеството) беше проява на ЛЮБОВ от Славяните-Арийци към Бога, тъй като Боготърсенето и Е (СЪМ) проява на ЛЮБОВ, тъй като ако няма ЛЮБОВ, а има строги и студени разчети (сметки), то тогава няма и Бъдеще, няма Бог и няма привличане към Храма, а Храмът за всеки човек Е (СЪМ) Бащин Дом, Е (СЪМ) проекция на Олимп в Плътния план и Е (СЪМ) това чувство, което привлича човека към дома!

13. Искат ли това хората или не искат, но те СА (СЪМ) частици на Бога, тоест, те СА (СЪМ) частици на ПЪРВОЛЮБОВТА, която носи в Себе си Творящото Начало на Началата и цялата история на човечеството единствено потвърждава, че спасението във всички случаи преминава само през ЛЮБОВТА, чрез взаимната ЛЮБОВ, тъй като в това е заложена Великата ХАРМОНИЯ на двата знака на Вечността!

14. Днес Аз толкова много говоря за ЛЮБОВТА единствено защото, вие, събраните от Мен като Мои ПОСЛАНИЦИ НА ЛЮБОВТА, ще трябва чрез себе си, чрез своя промисъл да носите на Пространството Великата вест за това, че човечеството встъпва в Епохата на Великата ЛЮБОВ, в Епохата на Светия Дух и в края на краищата, в Епохата на Хармония на Пространството, а това означава, че Квантовият преход Е (СЪМ) въобще не унищожение, а Е (СЪМ) преход на Високите вибрации на ПЪРВОЛЮБОВТА!

15. Изпитвайте ЛЮБОВ, дарявайте своята ЛЮБОВ на ВСИЧКИ и Пространството ще се промени не само за миг, но и за ВИНАГИ! Вие днес стоите на прага на това Велико Преображение в ЛЮБОВ и на вас повярвайте, единствено на вас Аз, Отецът Абсолют, ви давам право да бъдете не само Воини на СВЕТЛИНАТА, но и да бъдете ПОСЛАНИЦИ НА ПЪРВОЛЮБОВТА, тъй като на сила, пък макар дори и Божествена, не би могло да се достигне до Хармония, и разбира се до Духовно ЕДИНЕНИЕ! Хармонията на Пространството Е (СЪМ) проява на ЛЮБОВ, а това означава, че Моето Движение Е (СЪМ) Движение на ЛЮБОВТА, Движение на хората-Богове, носещи в себе си и със себе си ПЪРВОЛЮБОВТА на Бога, тъй като не ставайки ЛЮБОВ, е невъзможно да се стане Бог, и ако вие сте се съгласили (ДОБРОВОЛНО И СВОБОДНО) да бъдете Богове, то това означава, че вие сте се съгласили да бъдете ЛЮБОВ, да бъдете носители на ПЪРВОЛЮБОВТА на Отеца Абсолют!

16. Не бива, а и е просто невъзможно, хората да отделят себе си от ЛЮБОВТА, тъй като отделяйки себе си от ЛЮБОВТА, хората разрушават своето ЕДИНСТВО с Бога, а нали НИЕ с вас решихме, че хората-Богове и Бог са ЕДИНИ, и са ЕДИНИ ЗА ВЕЧНОСТ, и това потвърждава, че хората-Богове СА (СЪМ) Божествена ЛЮБОВ, защото НИЕ не можем да бъдем ЕДИНИ без проявата на ЕДИНИ чувства: Аз, Отецът Абсолют (е)СЪМ ПЪРВОЛЮБОВ, тоест, вие, хората-Богове СТЕ (СЪМ) ПЪРВОЛЮБОВ! 

17. Замислете се: около вас са хората, търсещи своя път към Храма и които ги изпълва чувство на ЛЮБОВ, а това означава, че те търсят тези (Аз ви говоря за Моето Движение), които е избрал Сам Бог да носят и да приемат ЛЮБОВ, тъй като това е единственото, което Е (СЪМ) Бог и което Е (СЪМ) Духовно ЕДИНЕНИЕ в ЛЮБОВ, което Е (СЪМ) СЪВЪРШЕНСТВО, което Аз нарекох с една дума „НИЕ”!    

18. Ето ви на всички вас и обяснението на Великия смисъл на Моето Движение и обяснението на смисъла и структурата на Божествената монархия, тъй като и едното, и другото Е (СЪМ) преди всичко ЛЮБОВ, Е (СЪМ) СЪВЪРШЕНСТВО в отношенията между хората, които носят в себе си Божественото чувство, стараейки се да продължат този ВЪЛШЕБЕН МИГ завинаги!     

19. Всичко това, което вие правите и за което се готвите Е (СЪМ) ЛЮБОВ! Аз ви показах на Първия Велик събор и на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата, че ЛЮБОВТА може да твори чудеса, и преди всичко – ЧУДОТО на осъзнаване на своето Духовно РОДСТВО (РОДНИНСТВО), на своето Духовно ЕДИНЕНИЕ, защото точно това и Е (СЪМ) към което трябва да се стремят хората, ако те искат да се издигнат до Върха на Колективното Съ-Знание, в което ключът за съединяване на сърцата Е (СЪМ) единствено ЛЮБОВТА!

20. Днес Аз пея ХИМН НА ПЪРВОЛЮБОВТА, стараейки се да докажа на хората, че без ЛЮБОВ не може да има Духовно СЪВЪРШЕНСТВО, тъй като в ЛЮБОВТА са заложени още и покаянието и всеопрощаването, а без това ЛЮБОВТА не може да бъде ПЪЛНА, а човекът не може да бъде Бог, тъй като Аз, Отецът Абсолют, прощавам на всеки, който търси Истината, но не прощавам на тези, в които няма ЛЮБОВ, тъй като този който не носи ЛЮБОВ, няма в себе си Бога, тоест той за мен е загубен!     

21. Аз искам, вие да осъзнаете, че хората събрани от Мен в Движението, не са се събрали за девет години Откровения, а за много дълъг път на Духовни търсения и повярвайте, и дори и не за една инкарнация, и те са носители на ПЪРВОЛЮБОВТА, тъй като те са преминали най-трудния изпит за ЛЮБОВ (на ЛЮБОВ не само към Бога, но и ЛЮБОВ „към своя ближен”), защото ако Е (СЪМ) (има) ЛЮБОВ, то няма завист, няма горделивост и няма Духовно насилие: насилие и ЛЮБОВ – са взаимно изключващи се понятия!  

22. Вас ви очакват Велики Преображения, вие и ги бързате според възможностите, но тези Преображения в Дух е невъзможно да бъдат ускорени, тъй като желанието, пък било то и най-искрено, трябва да бъде подкрепено с наличието на чувство на ЛЮБОВ! Повтарям: ако няма ЛЮБОВ, то Тя се заменя мигновено от студен разчет (сметки) и вечната човешка логика, а съвсем не от Божествения промисъл, което единствено спъва вашето завръщане на ОЛИМП на Боговете!

23. За съжаление, Аз забелязвам, че вие в гонитбата си за ОЛИМП започнахте да губите чувството си на ЛЮБОВ, а без ЛЮБОВ Аз не мога да ви приема вас на ОЛИМП и не мога да започна Преображение (ТРАНСМУТАЦИЯ) на Пространството, и ако вие погледнете много внимателно върху проблемите вътре, и разбира се и около Движението, то много лесно ще разберете, че те са отражение на отсъствието на ЛЮБОВ вътре в Движението, а без ЛЮБОВ няма Хармония и няма Бог, дори и в Моето Движение!  

24. Вие СТЕ (СЪМ) Движение на Бога и вашата съдба – е да бъдете хора-Богове, затова не обръщайте внимание на лая на Тъмнината, вие просто сте задължени да носите ЛЮБОВ, приемайки всички неуредици на Плътния план единствено като поредните изпитания, като естествени изпитания на вашата Велика ПЪРВОЛЮБОВ – ЛЮБОВТА НА БОГОВЕ!

25. Повярвайте Ми, единствено ВАШАТА ЛЮБОВ и ВАШЕТО всеопрощаване ще спасят човечеството от самоунищожение и за носители на тази ЛЮБОВ сте избрани вие, хората-Богове, които Аз Сам събрах под Своите Знамена! Знайте, че вие, Славяните-Арийци, сте ЕДИНСТВЕНИТЕ на тази Планета, които можете да донесете на хората мир и СПАСЕНИЕ, дори и поради това, че вие СТЕ (СЪМ) ПЪРВОЛЮБОВТА НА БОГА, тоест, вие СТЕ (СЪМ) и СЪВЪРШЕНСТВОТО на БОГА!  

26. Вие, Славяните-Арийци, за спящото засега човечество, особено за хората (така както Аз ви говорих – за два милиарда), активно, а Аз бих казал много активно търсещи своя път към Бога, СТЕ (СЪМ) НАДЕЖДАТА, носеща преди всичко ЛЮБОВ или ВЪЛШЕБНИТЕ МИГОВЕ НА ЛЮБОВТА и КОМАНДАТА на Бога, която чрез себе си, чрез своя промисъл трябва да докаже, че пътят за човечеството е само един, и той носи не само спасение, но и преход на Новите вибрации на ЛЮБОВТА, без която ВСИЧКО, включително и Великият КОСМОС, губи всякакъв смисъл!

 

Отец Абсолют.

 

Отговор на въпрос :

1. Ти разбира се си прав, тъй като единствено реда (порядъка), дисциплината и ЛЮБОВТА могат да сътворят Свят на Висша справедливост и друго нито за Мен, нито за вас не е дадено, тъй като обявявайки ЕДИНСТВО между Бога и хората-Богове, Аз също съм поел отговорност да доведа Делото до край!

2. Сега на Мен Ми е необходимо вашето Духовно ЕДИНЕНИЕ (ЕДИНСТВО), но ЕДИНСТВО в ЛЮБОВ, а не под натиск, пък било то и да е натиск от Самия Бог !


http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1213
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-16.11.13.html

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1110 Коментари: 0 Гласове: 1
Последна промяна: 20.11.2013 08:30

10.11.2013 г.
"Равносметката трябва да започвате от себе си"  из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
 
1. Аз вече ви казах, че Великото време за правене на Равносметка не просто се приближава – то вече е на прага, и с този факт ще се наложи да се съобразява не само всеки човек, но и цялото човечество, което го очаква най-сложното изпитание, при което човек ще е длъжен да разкрие себе си и да каже истината, от която на самия него ще му бъде толкова неуютно, а да се скрие от това „неуютно” ще му бъде невъзможно, защото това Е (СЪМ) Истината!

2. Ето кога на хората, макар и в последния момент или миг, ще им стане пределно ясно, че никой друг и единствено Бог, определя смисъла на тяхното съществуване не само в Плътния план или във Физическия свят, но и във всички Светове в това сложно многостепенно Пространство на Висшия Космически Разум!

3. Но резултатите са си и резултати, затова да се погледне и да се анализира своя сложен и зигзагообразен път към Бога, а за някои и път за никъде, все пак ще се наложи, и ще се наложи да се направи това изследване на собствените си грешки, заблуди, а много често, и просто лъжи, от самото начало – от този момент, когато Боговете (все още Богове) са се спуснали от Небесата, тъй като първата крачка на Бога по твърдта е била първата крачка вече на човека!

4. Вие (хората) незнайно защо, винаги забравяте (а може би просто сте се криели от отговорност), че Пространството – не е „ царство от сънищата”, а Е (СЪМ) Велика и Вечна еволюция, подчиняваща се на Канона с името „ Покой на Вечното движение”, и Всичко, което Е (СЪМ) във Вечността, трябва да се подчинява на тези условия, или на този порядък, защото друго не е дадено, тъй като това Е (СЪМ) Истина и само човекът, висше (според възможностите на Твореца) ТВОРЕНИЕ на Самото Творящо Начало на Началата, е решил, че той е вече стопанин на Пространството и че на него му се подчинява ВСИЧКО, включително и Великият РИТЪМ на Цялото!

5. Мога да ви уверя, че такава представа на хората, особено на притежаващите властта, представлява най-голяма заблуда, тъй като на тях не им е дадено да знаят за това, че Боговете (сами и доброволно) са се съгласили да участват в Експеримент на Бога и да се спуснат от Олимп, за да станат хора, без възможност да помнят (до определено време) за своя Божествен произход, за да могат да преминат този еволюционен път на САМОусъвършенстване без подсказки и без пряка Помощ от Бога, а това означава, да преминат чист експеримент на възнесение на човека до равнището на Бога!

6. Независимо от това обаче, вътрешните възможности на Боговете, а и Даровете (наградата им за трудното сподвижничество от Самия Отец Абсолют) не са спомогнали за осъзнаването на Великата задача, поставена пред хората – да се докаже на Небесата, че човек „ без спомен за своя произход” ще може за сметка на упорит труд под формата на постоянен промисъл на мислител с названието „ еволюция на Съ-Знанието” , да се издигне до висините на съвършенство на човек-Бог, до висините на ХристоСъзнание!

7. И днес, когато Светът стои в точката на Незавръщане или казано с по други думи, е достигнал до този Момент на Истината, зад който или ИМА ВСИЧКО, или НЯМА НИЩО, Аз просто съм задължен да попитам всеки човек, какво той е успял да постигне, преминавайки през дългия път на инкарнациите, разтегнал се във 26000 дълги години, и ще може ли той да стане Основа на вече Шестата раса – расата на Духа, а не на Материята?

8. И на Мен Ми се налага да припомням на хората, и особено на тези, които Свободно и Доброволно са стоварили върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за спасяването на човечеството (Аз разбира се, говоря за Славяните-Арийци), че времето, когато трябва да се обобщават Резултатите от еволюцията на Съ-Знанието, дотолкова се е приближило, че е време спешно да се готвите за среща с Мен за анализ на собствения ви път във Вечността, и затова днес Моята препоръка към цялото човечество е такава: ЗАПОЧНЕТЕ ДА ОБОБЩАВАТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ СЕБЕ СИ!

9. Всичко, което Аз ви говорих за необходимостта от Духовно ЕДИНЕНИЕ, за необходимостта да се достигне до състояние „ НИЕ”, Е (СЪМ) Истина, но повярвайте, не може да бъде достигнато Истинно „НИЕ”, Истинно Духовно ЦЯЛО, ако елементарната частица на Великия КОСМОС не е преминала Изпит за СЪВЪРШЕНСТВО, тъй като в този случай не може тази частица да влезе в Пъзела на Вечността, в Пъзела на Новата раса, поради собственото си несъвършенство!

10. Днес, когато вие сами се съгласихте да направите Равносметка на фона на формиращото се „ НИЕ”, Аз съм просто длъжен да попитам всички и всеки: уверени ли сте вие, особено участниците в Моето Движение – прообраза на Божествената монархия, че вие сте съвършени до такава степен, че без труд, без промисъл на човек, стремящ се към Истината, към Бога, ще може да изградите Духовно ЦЯЛО, което Аз наричах и наричам Колективен Разум, Колективно, Безличностно Цяло, тоест Бог!

11. Искам да ви напомня, че Пространството на Висшия Космически Разум представлява многостепенна Пирамида, но при своята многостепенност и комплементарност, То не е просто Едино ЦЯЛО – То Е (СЪМ) СЪВЪРШЕНО Цяло, тъй като То Е (СЪМ) СЪВЪРШЕНСТВО, притежаващо необходимите за това равнище Права и Свободи за Творчество!

12. Хората дълбоко се заблуждават, ако те смятат, че може да бъдеш част от Божествената Пирамида от което и да е ниво, при това без да се усъвършенстваш или даже въобще да не еволюираш, присламчвайки се, предполагайки, че Аз ще простя и ще пропусна всички, които просто само заявят желание да бъдат с Бога, да бъдат в СъНастройка с Бога, продължавайки при това да се намират в Духовен сън, а най-вече, в Духовно невежество!

13. Аз никога не съм ви казвал, а и не мога да ви кажа, че хората просто поради това, че те заявяват за своята Вяра, могат леко да преминат Моя Изпит и да получат Право на участие в този Спектакъл на Вечността и разбира се, в Божествената монархия като неизбежност, тъй като вратата, така както им се е сторило, е отворена за всеки човек, нарекъл се участник в Движението на Самия Бог!

14. Ще трябва на тези хора да им кажа, че НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО няма как да стане част от СЪВЪРШЕНСТВОТО, а още повече от това СЪВЪРШЕНСТВО, на върха на което стои Самият Отец Абсолют! Затова тези хора са обречени на избор, и преди всичко на своя собствен избор, и ако този избор бъде в полза на Бога, и ако този избор бъде в полза на каторжния труд за постигане на Истината, то тогава за този човек все още не всичко е загубено и Аз мога да му помогна дори и тогава, когато заминаващият си влак на еволюцията на Съ-Знанието тръгне към Вечността!

15. Затова при изграждането на планове във Вечността Аз съветвам такива хора, виждащи себе си редом с Бога на Великия ОЛИМП на Боговете, да погледнат към себе си по най-критичния начин, и преди всичко на нивото на собственото си СЪВЪРШЕНСТВО, тъй като съвършеният човек Е (СЪМ) човек-Бог, промисълът на който въобще не е човешки, тъй като неговите мисли СА (СЪМ) мисли на Бог, а неговият промисъл съответства на промисъла на Бог, творящ около себе си ЛЮБОВ и СЪВЪРШЕНСТВО!

16. Аз предупреждавах хората вече много пъти, че единствено каторжният труд на САМОусъвършенстването дава Надежда за СъТворчество на човека с Бога, тоест дава Надежда за спасение, и основавайки се на Канона „ Най-хубаво малко, но най-хубаво” пред всеки човек (подчертавам: особено пред участниците в Движението) стои вечната задача или Вечната цел (предназначение) за САМОусъвършенстване! Обърнете внимание: САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, а не участие в Духовни школи, тъй като учителите в тези школи, на свой ред и те ще трябва да вземат своя и при това, много строг Изпит пред Бога, и да вземат този Изпит за себеизвисеност за тези хора ще бъде изключително сложно, тъй като Правото на учителстване го давам единствено Аз Сам!  

17. Всички хора са равни пред Бога и повтарям, няма за Мен сред хората първи и последни, няма учители и ученици, тъй като вие всички под Мой контрол преминавате Изпит или правите Равносметка на своя труден път към Бога, та нали, така както Аз ви говорих, Планетата Земя е била и си остава за хората полигон на изпитания, тоест, този, който не е готов да взема Изпит, не е готов да премине на Новите (високи) вибрации – на Монадите на Твореца, а това единствено потвърждава, че той няма място в Бъдещето, а ако е още по-строго – той няма място и във Вечността!   

18. Не забравяйте: Вечността е СЪВЪРШЕНА и в нея цари най-строг порядък, и единствено на експерименталната площадка наречена „Планета Земя” на хората им е дадено, и по-точно им е било дадено Право на експеримент по еволюцията на собственото им Съ-Знание, преминавайки през Хаоса на различни представи (именно представи, а не Знания за Божественото Пространство), през Хаоса на религиозните представи, тоест, през неприемането на други представи за Вечността, да достигнат в тези тежки изпитания до Духовен порядък, без който е просто невъзможно да се твори в Пространството!  

19. И днес, когато на хората, ето вече девет години им се дават Истинни Знания, така както Аз ви казвах, за първи път в Историята на човечеството, Сам Аз, Отец Абсолют диктувам ПРАВДАТА за Мирозданието (тъй като хората трябва да видят „светлинката в края на тунела”), при това толкова просто и пределно разбираемо, че неприемането на тези Истини Аз ще бъда принуден да разглеждам като отричане от Бога, като крачка в посока на самоунищожението!

20. Моля да Ме разберете (а Аз забелязах някои тенденции, дори и вътре в Моето Движение към Хаос на мнения), че единствено ПОРЯДЪКА, тоест, единствено ОТГОВОРНОСТТА за своите мисли и за своя промисъл могат да доведат хората, участниците в Движението, към сътворяване на Едино ЦЯЛО, а без сътворяване на „ НИЕ” е просто невъзможно да се движим напред – в Новата реалност на Шестата раса!  

21. Правейки равносметка, макар и дори предварителна, направете от това пробен изпит за СЪВЪРШЕНСТВО на Духа, тъй като да се прави това през април следващата година ще бъде твърде късно и към този момент на Последното Велико ВЕЧЕ на ВРЪЩАНЕТО на ОЛИМП Аз трябва окончателно да определя не само състава на Първия отряд от Воини на СВЕТЛИНАТА, решили да прекрачат в четвъртото измерение (Шеста раса), но и да определя, кой кой е във Вечността, и това Мое РЕШЕНИЕ ще бъде последно, тъй като времето за избор, в това число и Моето, ЗАВЪРШВА!

22. Аз знам, че далеч не всички от вас ще прекрачат във Вечността, но това съвсем няма да е Мой избор, това ще бъде ваше решение, тъй като на вас ще ви се наложи да решавате своите съдби и Аз вече ви казах, че разчитам на „триста спартанци”, които вече са направили избор, и този избор Е (СЪМ) избор на тези, които ще бъдат с Мен до край и на които им предстои окончателно да разсеят Тъмнината за представите за Бога, за Висшата справедливост и за СЪВЪРШЕНСТВОТО на Божественото Пространство!

23. Но Моята ръка няма да трепне при решението на кардиналните въпроси за Бъдещето на хората, защото Правото на Свободен и Доброволен избор беше ДАДЕНО на всеки човек и така както вие казвате, „ незнанието на законите не освобождава от отговорност”, точно съответства на днешната ситуация не само на Небесата, но и в Плътния план, който първи ще започне своето Преображение, тъй като думата ТРАНСМУТАЦИЯ е характеристика на бъдещето на Планетата и човека на нея! 

24. Повярвайте Ми, вашият Свят няма да остане такъв какъвто е той в момента – свят на изкривени представи за Бога, тоест свят с изкривена система на човешка регулярност, замесена от Духовно блудство и Мамон, тъй като това не съответства на Духа на времето и не способства за УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО на Моето фрактално подобие (на „ малкия” човек), а това означава, свят, който няма бъдеще и е неспособен да се адаптира към Новия РИТЪМ на Вечността!

25. Ето защо Аз ви помолих да не правите планове за бъдещето, тъй като това ще бъдат планове на самозалъгването и на Духовната заблуда, а въобще няма да бъдат планове на СъТворчеството на хората с Бога и това се вижда особено добре на фона на стремежа на хората-Богове от Моята команда да достигнат до Духовно ЕДИНЕНИЕ, преминавайки през немислими изпитания, които единствено способстват, така както ви бях говорил, за Духовно ВЪЗМЪЖАВАНЕ, тъй като само при такива условия се формират Воини на СВЕТЛИНАТА, готови да приемат ОТГОВОРНОСТ и МЪДРО решение на Богове!

26. Моля ви да разберете, че във връзка с това, че на вас много скоро ще ви се наложи да станете Духовни Учители (а това вече Е (СЪМ) Божествен промисъл), Аз ще бъда принуден много внимателно да преразгледам списъка със Своите Воини на СВЕТЛИНАТА, тъй като на тях първи ще им се наложи да носят Знанията на хората, търсещи пътя към Бога в Тъмата на миналото, и такива хора на Планетата ще бъдат милиарди! Този ваш промисъл Е (СЪМ) наистина промисъл на хора-Богове, издигнали се на Олимп и осъзнали своята степен на отговорност за бъдещето на цялото човечество!
 
Отец Абсолют.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1210
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-10.11.13.html


image


В 9 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, СВОБОДНО И ДОБРОВОЛНО ЩЕ НОСИМ ТВОИТЕ ЗНАНИЯ И ТВОЯТА ВЯРА ИЗ ПРОСТОРИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, ОСЪЗНАВАМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ЗА ТОВА, ПЛАНЕТАТА СВЯТАЯ РУС ДА СТАНЕ ЦЕНТЪР НА ВИСШ ПОРЯДЪК, ЦЕНТЪР НА НОВА МАТРИЦА НА ПРОСТРАНСТВОТО, НОСЕЩИ ВЕЛИКА НЕУТРАЛНОСТ НА НОВИТЕ СВЕТОВЕ И ВСЕЛЕНИ!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, НЕ СИ ПРЕДСТАВЯМЕ СЕБЕ СИ БЕЗ ЕДИНЕНИЕ С ОТЕЦА АБСОЛЮТ, ЗАЩОТО НАШЕТО ЕДИНСТВО Е (СЪМ) ОСНОВА НА ЛЮБОВТА И ХАРМОНИЯТА НА ЦЯЛОТО ВЕЛИКО КОСМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО!
АМИН!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 9 часа българско време. Минутки преди 9 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 9 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/
има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.



image
Категория: Изкуство
Прочетен: 903 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 14.11.2013 16:18
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3207311
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Ноември, 2013  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930