Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2935294 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Август, 2012 г.
16.08.2012 10:00 - Събор
11.08.2012 г.
"Събор" из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Днес Аз моля СъТворците ( Аз не мога вече да се обръщам по друг начин към тези, които в това сложно за всички време се изправят срещу неверието, тъй като неверието започва своето последно настъпление, заплашвайки силите на Светлината със съвсем не шеговити изпитания в Пространството на Плътния план) да ЗАПОЧНАТ своя ПОХОД НА СВЕТЛИНАТА, встъпвайки в схватка с Тъмнината, разбирайки и приемайки при това цялата сложност и отговорност на случващото се !

2. Повярвайте Ми, всичко опира до това, че Тъмата започва да събира целия свой потенциал, за да може да разедини редовете на Моето Движение и с Моите думи започва да носи смут и Духовно блудство, създавайки за хората на истинната Вяра съвършено невъзможни условия за съществуване в Плътния план, с всички мислими и немислими (от гледна точка на морал и нравственост) методи принуждавайки ги да превръщат своя живот в безполезна суета.

3. Тъмата създава такива условия за живот, при които за хората на Вярата въобще не им остава време за постигане на Знанията и активно участие в Моето Движение, защото Движението на Светлината представлява смърт за Тъмнината !

4. Тъмата не иска да предаде завоюваните с хилядолетия позиции и сегашната схватка между Светлината и Тъмнината едва-едва започва, затова хората на Светлината, и по-точно – СъТворците, все още не са почувствали „ухапванията” (като от отровна змия) на Тъмнината така както трябва, тъй като в Плътния план Тъмнината винаги е постигала УСПЕХ (БАЛ), а Светлината – никога !

5. Дори и най-простата аритметика говори, че при съотношение два процента от хора на ВЯРАТА от населението на Планетата, към деветдесет и осем процента хора на НЕВЕРИЕТО (тоест при абсолютно болшинство) не трябва да се съмнявате за коя от страните ще бъде победата !

6. Не си струва дори да обсъждаме резултатите от тази Битка, ако два процента от населението на Планетата се надигнат против такова мнозинство, тоест практически против всички, без ПОМОЩТА на Твореца !

7. Но всичко се променя кардинално, ако начело на тези два процента от хората на истинната ВЯРА стои САМИЯТ ПЪРВОТВОРЕЦ, който многократно умножава силите на СъТворците, правейки АРМИЯТА НА СВЕТЛИНАТА непобедима, дори и в сложните условия на трансмутация на Пространството !

8. Повярвайте Ми и не се разсейвайте от никого и от нищо, тъй като и който и да е, и каквото и да ви говори, той се прикрива дори и с най-светлите думи, и с „най-искрените” желания да направи Русия твърдина на Божествената Светлина ! Единствено Аз съм ИСТИНА и единствено в редовете на Моето Движение има НАДЕЖДА за Бъдещето, всичко останало е лъжа и Духовно блудство !

9. Аз много добре разбирам, че казвайки такива ДУМИ, Аз ще си навлека гнева и негодуванието на тези (учители), които смятат себе си за защитници на Светлината и по-точно, считат, че именно те са Армията на СВЕТЛИНАТА или Армията на Твореца !

10. Но днес, когато на дневен ред е поставено Бъдещето на човечеството, Аз съм взел всичко на Земята в Свои ръце, затова всяко начинание от хората, дори и струващите ви се най-светлите, не струва нищо, ако то не се вписва в Моя Сценарий на Вселенската Програма за Преображение на Пространството.

11. Повтарям за всички хора на Планетата и по-точно, за Народа на Русия: Аз, вашият Творец, съм организирал и контролирам Движението „За Държавност и Духовно възраждане на Русия” и днес на територията на Русия няма и не може да има други движения, в които да има Мое участие !

12. Затова обръщайки се към СъТворците, Аз ви моля да разберете, че степента на отговорност, която ляга на вашите плещи в случай на ДОБРОВОЛНОТО ВИ и СВОБОДНО решение да участвате в Моето Движение, е много висока, и че такава отговорност хората никога не са поемали върху себе си за цялата история на човечеството ( на Петата раса) !

13. Ако хората приемат Обръщението ( КЛЕТВАТА) към Твореца, а това означава, че хората са се заклели да служат на Мен, то това съдбоносно решение става вече СМИСЪЛ на техния живот не само в Проявения план, но и във Вечността !

14. С Бога в Душата и Сърцето си трябва да бъдеш или ВИНАГИ, или никога, и друго за хората вече не е дадено !

15. Много моля СъТворците да дават КЛЕТВАТА си към Бога открито, не бива да си играете на криеница със своята СъВест ! Всички вие сте Богове и всеки от вас трябва да чуе думите на Клетвата на другия СъТворец, защото това е ПРАЗНИК на Духовното ЕДИНЕНИЕ с ПървоТвореца и другите Богове, които ви обкръжават !

16. Хората са просто задължени да се открият пред другите СъТворци и по-точно, да се открият на другите проявени планове на Твореца в Дух, именно в Дух, проявявайки невиждано по рано ЕДИНСТВО НА ВОЛЯТА, правещо хората реални Богове, а не биологична маса !

17. Вие днес трябва да демонстрирате не само на самите себе си, на цяла Русия, но и на целия свят, че в Проявения план вече има Духовна сила, която представлява от себе си Творящата Сила на ПървоТвореца, и която носи Светлината на Духовното преображение и ОЗАРЕНИЕ, носи бъдещето на човечеството – Бъдеще, което хората са чакали няколко хилядолетия !

18. Независимо от такова малко малцинство, Бъдещето на човечеството се намира в ръцете на тези, които са с Бога в Душата си, но най-важното – в ръцете на тези, които е избрал САМ ПървоТворецът !

19. Пригответе се да заявите за това мощно, защото е дошло време да се обяви СЪБОР на силите на СВЕТЛИНАТА, да се покаже Духовно ЕДИНСТВО и да се демонстрира, че ТВОРЕЦЪТ е вече в Проявения план, тъй като СъТворците са Моя Проявен план и едновременно с това са и ИНСТРУМЕНТ НА БОГА, тъй като намирайки се в КОЛЕКТИВНО ПЪРВОСЪЗНАНИЕ ( в Духовно ЕДИНСТВО) хората са Богове – те са Бога !

20. Настъпва това ВРЕМЕ, когато Армията на СВЕТЛИНАТА престава да се отбранява и започва своя СВЕЩЕН поход за утвърждаване на ИСТИНАТА, тоест за Бъдещето на човечеството, дори и тогава или при такива условия, когато мнозинството от хората не приемат Думите на ПървоТвореца и не чуват Моето ОБРЪЩЕНИЕ към хората на Новия век, за които този век може да се окаже и последен !

21. Машината на НЕВЕРИЕТО, лъжата и Духовното разложение, изградена от Тъмнината за хилядолетия, не може да бъде разрушена само с някакви си лозунги за Висша справедливост и ПървоЛюбов ! Всичко е далеч по-сложно и НЕВЕРИЕТО в мнозинството от хората не се разсейва бързо и поради това, че за толкова дългата история на човечеството в хората се е вкоренила твърдата увереност, че Злото и Тъмнината са непобедими !

22. Да, така могат да говорят тези хора, в Душата на които го няма Бога и я няма ВЯРАТА, и все пак за Бог си спомнят всички хора на Планетата, особено тогава, когато Тъмнината ги е доопекла окончателно, но никой от хората и никога не е слушал реални Думи на Твореца, като обръщение към съвременните хора !

23. …Към хората, знанията на които днес вече им позволява да видят строежа не само на материята, но и на тънките полеви структури, знанията на които позволява да се достигне до обяснение на ПЪРВОПРИЧИНАТА ЗА ВСИЧКО, тоест да се достигне до обяснение на собствения си Божествен произход !

24. …Единствено към съвременните хора – Аз разчитам на учените, защото те най-близко от всички други са стигнали до обяснението и доказателството за това, че ВСИЧКО на Земята е от Бога !

25. Днес Аз се обръщам не само към хората от науката, но и към хората на свободното творчество, тъй като всичките те много добре разбират, че не може да има ТВОРЧЕСТВО (ТВОРЕНИЕ) без Божия Помощ !

26. Така е, Аз оказвам помощ най-напред на тези хора, които носят в Душата си своята животворяща СВЕТЛИНА, които сами със своя живот въпреки Тъмнината творят Добро и Любов, а това, повярвайте Ми, струва изключително много !

27. Аз призовавам учените и хората на творчеството, не и обаче на комерсиализацията, да укрепяват редовете на Моето Движение и да стават носители на Истината, приемайки от Моите ръце факела на незагасващата Светлина на Любовта, защото всички хора много добре знаят, че Бог е Любов !

28. Много моля всички сътрудници на Светлината да прекратят всички разпри за това, кой от тях е по-близък до Бога ! В Моето Движение всички хора са Ми еднакво близки до Мен ! Съберете Вселенски СЪБОР и обяснете на хората на Планетата, че ПървоТворецът е проявен във всеки човек, в това число и във всеки участник в Движението, приемете КЛЕТВАТА на този СЪБОР, и хората ще почувстват ( ще видят) Божествената сила, способна да преобрази Пространството, защото това – е силата на ПървоТвореца !

29. Днес трябва да се разбере, че само в Духовното ЕДИНСТВО е заложена СИЛАТА на Твореца, а това означава, че за хората не може да има други цели в живота, освен служенето на Бога !

30. Сега хората дават КЛЕТВА пред Бога, каквато никой и никога не е давал за цялата история на човечеството ! Повярвайте Ми, нито една религия на света не може да бъде сравнявана с Моето Движение, тъй като единствено в Моето Движение е заложено Бъдещето на човечеството и възможността за преход от хората на ВЯРАТА в Света на Моите МОНАДИ !

31. Нито един човек на Планетата няма да може да премине в Света на Шестата раса, без да е дал КЛЕТВА пред Мен за Вярност, която днес приема Народът на Русия, тъй като единствено преминавайки през Моя Изпит (а приемането на КЛЕТВАТА е и най-трудният изпит) и давайки КЛЕТВА, човекът е просто длъжен да промени своите ПОМИСЛИ и своя ПРОМИСЪЛ ! Във всеки друг случай това вече не е КЛЕТВА, а просто профанация, и по-точно, Духовна лъжа, а още по-точно – измама на Бога, което се наказва, и се наказва с всички произтичащи от това последствия !

32. Давайки КЛЕТВА пред Бога, вече не бива да се живее така, както е живял човекът до това историческо събитие! Това се отнася за всички хора, затова и думите на КЛЕТВАТА не се крият и не се скриват не само от Мен, което е и невъзможно, но и от другите Проявени планове ( на Твореца), които след приемането на КЛЕТВАТА от вас, стават вашата Съвест и вашите Небесни съдии, а това вече си е доста сериозно !

33. Аз разбирам, че Моето Обръщение и молба към участниците в Моето Движение да приемат КЛЕТВАТА ще предизвика буря от емоции, при това и най-Светли ! Но хората трябва да ОСЪЗНАЯТ, че след произнасянето на думите на КЛЕТВАТА не може да имат никакво съмнение, а още по-малко, Духовно блудство, затова не прибързвайте събитията, претеглете прецизно всички „за” и „против”, защото ОСЪЗНАТО и СВОБОДНО приемайки КЛЕТВАТА към Бога, вие вече никога няма да се върнете в предишния Плътен план !

34. Ако вие обаче нарушите думите на КЛЕТВАТА, дадена от вас на ПървоТвореца ДОБРОВОЛНО и СВОБОДНО, без каквото и да е било насилие, използвайки своето Право на Свободна Воля, то наказание ще последва без закъснение !

35. Заслушайте се в тези слова, защото тези слова ги говори Бог !!!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1036

http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-11.08.12.html

http://otkrovenia.bg/2012/08/13/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-06-08-2012-%D0%B3-%D1%81%D1%8A%D0%B1%D0%BE%D1%80/

image

Национална среща за Духовно единение на Духовните общности в България В Старозагорски Минерални бани - почивна станция "Августа Траяна" - бивша ГУСВ - 25 и 26 август 2012 г.  
http://www.facebook.com/events/470270246325783/
http://www.facebook.com/events/211925718933083/image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството , изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на духовния ни, Божествен потенциал на съ-творци, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс ! ((((((((((( ♥ ♥ ♥ )))))))))))))

image

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин !

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин !

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, АЗ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ КАНОНИ ВЕЧНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ОСНОВАТА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДА НА РУСИЯ, НА БЪЛГАРИЯ И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НАРОДИ !

АЗ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ПРОМИСЪЛА НА СВОЯ НАРОД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА СЪХРАНЯВАНЕТО ЕДИНСТВОТО НА СТРАНАТА !

АЗ ПОКРИВАМ ТАЗИ СВЯТА ТЕРИТОРИЯ ОТ ОКЕАН ДО ОКЕАН С КУПОЛА НА ПЪРВОЛЮБОВТА И ФОРМИРАМ, ЧРЕЗ ДАРЕНОТО МИ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ПРОСТРАНСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ – ПРОСТРАНСТВОТО НА СВЯТАЯ РУС, БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СТРАНИ !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900


Категория: Изкуство
Прочетен: 2642 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 17.09.2012 01:34
Промяната вий направете, не чакайте да падне от небето !
15.06.2012 г.

Да, Творецът твой сега със теб говори, от място най-високо идва таз енергия, която ти усещаш и приемаш като писмо отгоре – Бог ти го говори :) …Да, Аз на всички ви говоря, но ти задача имаш важна – да управляваш процесите от Мое име , да предаваш това, което ти изпращам, за да се случат нещата бързо, безпроблемно, с лекота във вашата страна. От тука всичко ще се установи и тръгне, да има тук промени първи за новите реалности, които вие сега тъй трудно си представяте. Да, не вярвате, че е възможно туй да се получи лесно, да стане плавно и безболезнено, но не за всички, а за тези, които са готови да получат нов шанс от Мен, да продължат напред с Вяра, с Надежда, че Аз съм с тях и с Моята Божествена Любов да правят всичко. Тогава на Земята ще останат тези, които могат да разграничат нещата – в сърцата си да приемат, че Аз ръководя нещата, вече Лично определям какво да свърши всеки трябва – да, ти ще им говориш за Мене, Аз ще им говоря чрез тебе и словото ми Божие ако някой чуе и докосне му сърцето ще знам, че той е с Мене, ще знам, че Ме обича и по начин нов той иска да живее. Не се оглеждай, че никой не остана – да тръгват си един по един тези, които не желаят промяната да се получи, но ще останат все пак тези, на които Аз разчитам да поведете человеците, да изнесете на гърба си тежестта на неверието, на това, че е нормално, че така ще трябва да се случи и с Вяра в Моята подкрепа, с Мъдростта, която ви предавам да откриете пътека за хората, които все пак малко вярват. Да, по-малко ще останете, това е ясно – не всеки е готов да скочи в неизвестното с лекота, но ще се получи скока в края на есента, когато на Земята ще изпратя „ пречистващ огън “ , „ утринна заря “ от фойерверки милиони по цялата Земя. И вие , тез които знаете, ще видите в това промисъла Мой за тези времена. Аз искам всеки шанс да има, да може той да проумее, че искам всеки да премине през този процеп във времената. Да, сега ще продължа да ти предавам размислите Мои – времената, в които вие пребивавате, ще са за вас възможност нова, за нов живот с Любовта, която да раздавате на всеки, който я приеме и я сподели с вас. Да, има и такива, които не желаят Любов да дават, нито да приемат, но някъде дълбоко във душата си знаят, че няма друго важно нещо, безсмислено живота да живеят няма смисъл, и че всъщност когато те обичат, тогава всъщност те живеят. Почувствай, мила, Моята Любов и с думи свои я предавай също, а щом реша , че трябва да ви кажа нещо, ще получиш посланията Мои за тези, които вече са готови да ги чуят. Обичам ви, дечица мои мили, пораствате, разбирате какво се случва вече и няма никак да е далече момента, в който всеки ще Ме чува, ще знае, че докосвам му сърцето, че с Мен да се говори не е трудно и да направи туй което е най-добре за него и за всички. Аз ще ви изпитвам, проверявам в какво се изразява вашата вяра – във Мен ли вярвате или пък не, на кой се доверявате, какво за вас е важно и какво на първо място вий поставяте. Вий знаете, че трябва един друг да се обичате, да си помагате, задачите си всеки да изпълни и тогава във вашето пространство ще настъпи живота нов. ПървоЛюбовта ми ще пребъде, ще се прояви чрез всеки, който е готов да сподели с другите това, което има, да е готов от другите да вземе ако няма, а не във гордост да затъне. Вижте птичките, та те споделят всичко, което вашата Земя им дава, на опашка не редят се, за всеки има това, което му потрябва. Но вие трябва първо да разберете с какво ненужно сте се зарили, дъх вашата душа да си поеме и да изхвърли всичко гнило, което бързо се разваля. След туй като почистите във себе си, като откриете кои сте и защо сте тука, ще можете в посока нова да поемете и нови пътища вий да откриете за себе си, за тези, за които вий се грижите. Така полека лека ще се променят нещата и Аз ще се почувствам тъй щастлив чрез вас, когато сложите в ред нещата и моя промисъл чрез вас успее да се реализира на Земята. А времето не е далече и това красиво нещо – животът нов – стои и чака вратата да отворите в сърцата и да го обгърнете с Любов. С Любов да пожелаете да се прояви чрез вас, да го живеете, да го творите даже и скоро тук под звездния ви небосвод Земя прекрасна да засияе от мислите красиви на човеците на нея. Хайде, промяната вий направете, не чакайте да падне от небето, говорете един на друг, идеите Всевишни си предавайте и умножавайте полезните и новите неща и не се съсредоточавайте в старото, ненужното, ограничаващото вашата свобода. Аз много ви говорих днес – да, вие вече си го знаете, но искам да се проявява вече във вас, във вашия живот Моята Божествена Любов, която ви изпращам ежечасно. Енергиите тръгнали да ви променят ще се засилват и ще ви влияят все по-силно – с Обич и Благодарност вие ги приемете и да си свършат работата оставете, на промените във вас не се вий противете. Обичам вас, обичам всички готови да се променят и да полетят във висините на крилете на Моята Божествена Любов. Ваш Татко, който ви обича, прегръща и целува нежно, но строг ще бъда с тези, които промяната не искат да приемат. Амин ! Амин ! Амин !17.07.2012 г.

Любима моя дъще, запиши словата Мои и предай на своите приятели посланието Мое. Вий всички що засветихте в момента тоз специален, когато ви събирам всички и очаквам от вас желанието свое да представите пред Мен, желанието свое промени да настъпят в живота ваш – Любов и Светлина да го изпълнят и те да ръководят всяко ваше действие. И промислите ваши кристално чисти да засветят, пространството да преобърнат, да променят Съ-Знанието на Човечеството. Отдавна Аз това подготвям, говоря ви предавам Знанието Мое, Каноните на Вечността да знаете и днес е време да направите действието – да преобърнете Съ-Знанието свое към Мен, към Вашия Творец, да се Сънастроите, с Божествения план в едно да бъдете. Дойде това велико време, когато всеки осъзнал се да действа трябва с Вяра в Мене, да променя реалността около себе си с Любов, с Надежда, с Вяра и с Мъдростта, която ви предавам. Събуждайте вий спящите все още светлинки, говорете, разказвайте за Мен, отворете си сърцата през вас да протече Божествената ми Любов. Обединете се, творете заедно със Мен живота нов във всичките аспекти на проявлението Мое. Любовта високо издигнете да ви води и да ви показва посоката в която да вървите. Обичам ви, просветнали частички, отворили очи, души, сърца и Аз на вас разчитам да прочистите тъмата легнала около вас. Да блесне в пълната си красота Земята – синята планета и пример да даде на Воините на Светлината как преход нов ще стане със телата. И тази опитност, която вий ще направите за всички ще бъде Моята победа на събуждане, на обединение на Моите частички. Ваш Отец Небесен св. Син и св. Дух, желаещ да повдигне всички. Амин! Амин! Амин!

чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2012/07/17/17-07-2012-%D0%B3/


Обични мои слънчеви деца, на прага на промените големи, които на Земята ще настанат скоро, вий вече сте готови да понесете високите енергии, които ще преобразуват вашето пространство, Земята ще повдигнат, хората ще трансформират и всеки, който е избрал движението, еволюцията своя да продължи, ще има шанса и възможността високо и напред да се издигне. Това ще бъде грандиозна крачка за вас , за цялото човечество, което ще покаже във Вселените, че с Моята подкрепа, със Вярата, Надеждата и Любовта, творението Мое, Моята същност- Любовта променя дори заспалите души. И който е готов да полети към нови светове, които Аз създавам и красотата да твори със Любовта, ще има този уникален шанс да го направи с тяло ново, съвършено, блестящо от Божествената ми Любов, изпълнено със Светлина и Радост. Сега промените, които стават със вас ще бъдат видими, ще просветлявате, ще се подмладявате, ако за телата свои се погрижите. Обичайте ги – те ще са със вас във пътешествията нови на душите, на Висшият ви Аз избрал пътека нова, за да продължи. Посоката задавам Аз на всеки, който е готов и пожелал е да изпълнява служба нова – посланик на Светлината Моя, на Любовта и Радостта в Огромното пространство на Мирозданието Мое. Ще имате задачи нови, когато прехода навлезе в заключителната фаза есента – за туй се подгответе, да сте готови означава да знаете какво със вас се случва, какво ви „вдига” и какво ви „сваля”, как хармонията в себе си да задържите и да не позволите да изпаднете във състояние неадекватно на обстановката около вас. Защото Аз очаквам от вас да водите човеците, заспали още в сън дълбок, да светите във тъмнината на преходните времена. Обичайте, споделяйте я Любовта, която Аз изпращам всеки миг, на всички и на всичко я предавайте, за да се умножи, да светне всичко. Обични мои, толкова неща се случват всеки миг във вашия живот, но вие забелязвайте това, което радост ви създава, това което да се усмихвате ви кара, това което ви озарява, със повече поезия живота ви изпълва. Защото Аз говоря чрез слова, в които Любовта е вложена, а тя в Божествена подредба ги нарежда. Сега се погледнете отвсякъде, обърнете всичко що душата е събрала и изхвърлете ненужните неща – товара свой вий олекотете, за да започне полека лека промяната във тези времена. Напомням всичко туй, защото вий тъй устроени сте, че забравяте това, което вчера съм ви казал, но нищо Аз бдя над вас и ви показвам постоянно какво пропускате, в какво усилието си във тоз момент да вложите. Сега отваряйте съзнанието свое, приемайки с Любов предизвикателствата нови. По начин нов – съзнателно и със Любов правете всичко, творете своя ден като прекрасна приказка, в която вие роля важна имате – Красотата и Любовта от вас зависят, от решенията, които вие взимате във всеки миг. И избора си щом направите, определите в каква посока ще вървите, тръгнете смело и назад не се обръщайте, каквото трябва вий сте си го взели и то е с вас във всеки миг. Прекрасни, мои, светещи създания, чрез вас усещам Аз света, създаден за радост, щастие и за това желая всеки миг да бъдат те във вашия живот. Показвам ви, че ви обичам като по пътя съм със вас и всеки, който пожелае открива в себе си това. Единството започнало да се образува в пространството около вас, определено се разгръща, обхващайки все повече събудени души. Така се проявявам Аз чрез вас и досега промени много вий направихте в света около вас. Това предадох Аз – Творецът ваш на всички светнали създания, издържащи успешно изпитания, поставени пред вас от Мен.. „Училището” скоро ще се промени и старите уроци ще приключите, към нови висини ще се отправите, за да продължи по начин нов, Божествен вашият живот. Творецът ваш Обгръща ви с Любов, изпращам ви Надежда и с вярата във Мен, със Моя промисъл за вас, живота нов ще сътворим. Амин ! Амин ! Амин!

чрез Велина Петрова


http://otkrovenia.bg/2012/07/24/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%86%D0%B0-24-07-2012-%D0%B3-%D1%87%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD/

07.08.2012 г.

Това, което случва се сега с вас в тоз момент критичен на преход грандиозен и величествен, промяната която правите, съзнанието си отваряйки за новите енергии, които към вас отправят се от висините, поставя куп въпроси относно вашите задачи. Това, че се променяте е важно, защото в световете нови ще могат да останат хората, готови с Бога да се обединят. Започват знаменателни промени,
очаквани във всичките Вселени да покажат съществата на Земята как с голямата Божествена Любов промяната да стане може плавно, а не със скок от който отломки ще останат. И главното сега е всеки на Земята да осъзнае своето предназначение във таз картина, своята поставена задача от Нашия Творец Велик и своята роля хубаво да изиграе в спектакъла красив. Обединени в едно, в една посока взор отправили да следваме Отеца задачите поставил ни. И в Неговия път като вървим, като горим с Неговия огън в сърцата най-бързо ще творим еволюцията наша. А толкова е хубаво при вас – Земя красива с поля широки, планини високи и толкова от нас мечтаят да се потопят във вашата „ реалност”. Осъзнайте всичко туй, приятели любими, и нека всеки , който чуй тез думи да усети в своето сърце приятелския глас на нас от невидимите светове. До вас сме без да се намесваме в живота ваш и учим се с вас, Отецът наш приветства промяната във вас. Да се отворите е вече време и всеки да приеме, че вий сте Звездни Същества дошли на таз Земя уроци важни да научите – как с Любовта Божествена творят се чудеса. А вие я усещате, но осъзнавате я малко още. Но тез, които вече знаят, приели са Твореца наш като пътеводен знак, към Него устремени, около Него единени ще имат шанс велик и уникален – живота свой да продължат със свойто тяло. Да не напускат туй, което създадено е с Любов голяма, израснало е през вековете на усъвършенстване. Цялото това Божествено Мироздание очаква вашия възход към Светлината, крачката която вие правите, за да се установи на Земята новата Божествена подредба. Доверието във Отеца – това е вашата утеха, че всичко ще премине гладко.
Сюблимният момент е близо хора и туй, което ви говоря за вас е повече от ясно вече, но има и човечета, които още спят и „ влакът ще изпуснат ” - за тях Отеца дава шанс последен.
Ние сме с вас, приятели любими от планети и звезди далечни, дошли за толкова промени грандиозни помощ да окажем. Ще сме до вас, с вас, около вас в подкрепа пълна, безусловна – повелята на Нашия Творец да се изпълни.

От Планетарния съвет на Галактическата федерация – Божествени създания от Светлина.

чрез Велина Петрова


06.08.2012 г.

Ще ти отговоря Аз – това е действие нееднократно – винаги когато почувстваш някаква тъга и неудобство ужасно, ти представи си как в морето влизаш и как разтваря се във морската вода чувството ти неприятно и ти излизаш чиста, отърсена, отмита от негативите, които създала си във този миг. Така преобразуваш всичко – света около теб, самата теб и продължи със заниманията свои по израств
ане на своята душа. Използвай всеки миг точно за това – това е важното сега и с който и да си сама или със някой друг ти дръж в главата мисълта за твоето израстване във всеки миг – чисти мисли със Любов, оптимистични, избиращи Божествената истина, а не човешката лъжа. В мир със себе си бъди, не се кори, не съжалявай за нищо, а продължавай посоката поела смело, с желание за полет нов, светлинен. Да продължа да кажа още нещо, мила – обичай всичко, всички с Любовта Божествена дари – ти можеш всичко да направиш – високо да летиш в просторите Божествени и необятни. Ще бъдем заедно, в едно единно цяло, ще слеем нашите души, ти там във земно тяло – Аз тук в Божествените висоти. Ти смело погледни към светлината Божествена открила се пред теб и понеси се със душата към Мен, към вашия Отец. Амин ! Амин ! Амин !

чрез Велина Петрова

09.08.2012 г.

Въпрос : За днес задачите какви са ?

Да обичаш всички и всичко. Да, знаеш си това, но в твоята глава мисли непрестанно тичат и отвличат вниманието твое от важните неща – Любовта Божествена да се предава, да се променя съзнателно от вас пространството около вас. Това в един прекрасен ден ще бъде автоматично, но докато това получи се ще трябва своето внимание периодично да насочвате
към Любовта Божествена и само мисълта за Нея потока включва през вас да се излива, да „напоява” всички, всичко да усеща Божията Благодат. От сутрин като станете с Благодарност обърнете се към Мен Отеца Ваш Всевишен, спомнете си, че ви Обичам Безкрайно и „тайно” без да „биете тъпаните” предавайте на всички Моята Любов. Оставате в потока Мой, представяте си водопад пенлив през вас да преминава – това ще ви зареди, до всяка клетка ще достигне и тя ще се обнови да може да продължи еволюцията своя. Душата ваша също чувства тази Благодат, усеща, че е свързана със Мен, пречиства се от страховете ваши земни, налагащи и куп ограничения. Усетила веднъж таз свобода, таз връзка с Мене Свята, Тя – вашата душа полита , започва да мечтае висините Божествени високи, защото тя дошла е от Моите простори в тоз материален свят уроци да научи важни – себе си да осъзнае като частица Божествена, Творяща, Свободна, Волна и Блестяща. Пред вас сега разкривам Небесата, отварям ви вратите на Дома си и каня ви „ елате си” деца, пораснали и осъзнали своето Божествено начало. На всички днес, които за Мене ще говорите открито и ще споделите Моята Любов, ще умножите в тоз момент стократно повече творящата сила на новите енергии, които промяната във вас извършват. Потокът се усилва , помитайки по този начин модели стари, старите представи за вас самите като човешки същества. На вас предавам Знанията свои – Мъдростта, достигнала до вас и с Вярата и Любовта живота си започвате вий от начало, но ново, истинско, Божествено, а не повтаряйки безкрай уроци Земни, Небесните е време вече да започнете да научавате.
Обични мои, всеки ден за вас сега е истинска възможност със скок да израстете от „калта”, да разцъфтите като лотос, открили и показали на другите своята красота. Светът нуждае се от вас във тоз момент критичен, когато с Любовта Божествена вий можете самички живота свой да промените към добро. И заедно, когато всички споделяте един със друг това, което преживявате самички, вий бързо своята душа обогатявате без да е необходимо преживяване на случките, които опита ви дават. Така за времето оставащо вий бързи „тичате” по „правата финална”. Защото, мили мои слънчеви деца, наближават твърде скоро променящите всичко времена и в миг един като направя големия прескок, като повдигна всичко на новия поток с честота висока той вибрира и всичко що не се е трансформирало ще чувства болка и неразположение необяснимо. А вие знаещи това, подготвили телата си, подготвили ума, ще се настроите на новата вълна и своя път ще продължите в живот изпълнен с Радост и Любов и ще откриете това, което искате от първия миг, когато на Земята сте дошли – да полетите отново в Небесните висоти, при Мен - Творецът ваш да се завърнете. И Аз чрез вас съм опознал света на чувствата, на мисли и емоции и съм преживял света създаден от Мен за Мен. И вече осъзнала се частичка като част от Мен, от Мойто „тяло”, ще мога Аз да пратя я самичка Божествената Ми Любов тя да предава на други светове, планети и звезди еволюцията на съществата там да подкрепи, Божествената Ми Любов като „антена” да предава, защото Тя преобразява всичко, израстването бързо възможно прави и не остава нищо във застой, а във покой на вечното движение.
Прекрасни мои светещи частички, Аз всички ви обичам и прегръщам нежно, Аз всички искам израснали да видя, Аз всички , които промяната желаят да направят ще подкрепя със своята помощ, ще им покажа пътя, ще „хвана за ръка” и ще изведа от мрака всяка желаеща това душа. От вас се иска да го пожелаете, да изразите Волята свободна, която Аз съм дал на вас и не пристъпвам дори и Аз. Оставам с вас в подкрепа безрезервна, безусловна и безкрайна, израстването свое да направи всеки сам, да пожелае в себе си да Ме Открие, да осъзнае, че сам е Бог и време вече е да полети и нови светове, пространства да Твори.
Ваш Нежно Любещ ви Баща и Майка, която своите деца с Любов обгражда и очаква израстването свое те да проявят. Амин ! Амин ! Амин !


чрез Велина Петрова


10.08.2012 г.

Здравей изгряло, наспало се момиче, отворила очите си от съня, той е повече отминаваща наслада, защото в измеренията горни нямаш нужда от съня. „Телата” се зареждат постоянно и не се налага време за почивка да им се отделя Душите също нямат нужда от това да го напускат и да учат другаде ще видиш скоро, миличка, това.
Сега поспри си мислите, които обхващат те и твоето внимание привличат – в покоя на тишината в себе си ти остани поне за миг и усети безкрайната Любов, която ти изпращам.
- Благодаря ти – кой си ти ?-
Аз мила съм Твореца твой Всевишен, обичащ всички светещи частички, събудени, заспали – всички !
Амин ! Амин ! Амин !

Искам, миличка, да ти говоря пак за вашия живот във дните последни на Земята в тези преходни времена. Това, което случва се сега затишие пред буря се нарича и вие знаете това, че тези времена тъй бързо ще отминат. А след това ще тръгне промяната със скорост бърза и вие трябва да го знаете това, за да се настроите промените да изтърпите, в тях активно да се включите. Ще трябва да говорите на всички какво се случва, как променя се света около вас, как всеки един има всичко от което се нуждае сега. Изобилието е около вас и с правилни желания това ще се усети много бързо от всеки дръзнал да постави Бога в себе си на първо място. Ще имате задачи нови като например да говорите за Новата Божествена подредба на света около вас – Аз ще ви дам насоки как това да сторите и кое да ръководи новите взаимоотношения между вас. Сега ще почна от далече малко посоката, която искам да ви дам донесе на Земята Иисус Христос, когато сред човеците роди се и каза ви Обичайте се един друг, подкрепа пълна си оказвайте, когато начинание започне някой. Когато разберете какво говори ви сърцето, последвайте го с мисълта и нека тя помогне да се случи, в света около вас да се получи проявление на туй което, докоснало е до сърцето Божествената ми искра. Посока всеки ще получи ясна, когато се научи да чувства Моята насока, която давам и сега чрез чувствата, чрез интуицията и мислите възникващи във вашата глава. Обръщайте внимание на всичко, което ви се стори необичайно близко, понякога съвсем различно от туй, което умът прехвърля всеки ден автоматично. Послушайте гласа във вас говорещ нежно, със Любовта Божествена какво да стори трябва всеки един от вас, за да настъпи новата епоха – епоха на Любов, на хубави емоции, на Радост, Щастие и Божествен Благослов за Моите чеда израснали, отхвърлили от себе си товарите ненужни на дуалността, избрали да се понесат през времена, пространства, с мисълта си да странстват в световете и вселените Божествени и да разнасят Мойта песен за времената нови, променени. Започвайте от днес – ден тъй красив и уникален, да чувствате във всеки миг промяната във вас що става. Започва се понякога със повече Надежда, защото вашето внимание подрежда първо познатите неща и след това евентуално забелязва нещо необичайно – например това, че искате да се преместите на друго място, където да седнете например – това показва ясно, че вие искате да промените стереотипите, които сега ви ръководят и да Творите в живота си промяна, която да раздвижи закостенялото съзнание от навиците управлявано. Отдайте се на порива и променете нещо днес във вашето ежедневие, познатото до болка претворете в нова визия за вас. Подсказвам Аз на всеки какво да се променя трябва, но уви не всеки на гласа във себе си се доверява. И тъй да обобщя: промяната започва този, който осъзнае, че в застоя прогрес и еволюция отсъстват. Това потребност е на този, който осъзнал е вече, че започва да се случва на всеки да получи знак от Мен за новото начало. Елате в Моите редици на Светли същества, които промяната желаят да се случи бързо и всеки да получи това, от което има нужда.
Обични мои, разберете ясно, промените се случват дори вие да не забелязвате това, но през есента ще се отключи процеса с пълна скорост така, че да приключи в зададения срок. Участието в него всеки сам да избере, но истинският избор е в сърцето – с Мен или без Мене да поеме по пътя всяка мъничка частичка от Моята Душа. Така ще се получи по начин лесен, неусетно и вие един ден ще се събудите и ще си дадете сметка къде сте били и какво сте правили, какви за себе си избори сте направили и това ли е което душата ви е пожелала или ръководени от егото, останали сте в измерението трето. Ваш Любящ ви Отец Всевишен, Творец на всичките Вселени, Обичащ своите частички безусловно и искащ всички да тръгнат в правилна посока. Амин! Амин! Амин!

чрез Велина Петрова

image


Категория: Изкуство
Прочетен: 2993 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 10.08.2012 22:25
 06.08.2012 г.
" Начало на отброяване на Новото време " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Хората вече много добре са разбрали, че нищо случайно няма и не може да има
 в този Свят, дори и затова, че АЗ САМИЯТ, вашият Творец, контролирам, тоест, проследявам всичко, което се случва в това Пространство ! 

2. Затова и всички диктовки или Послания, получавани от хората, са също така набор от инструкции, а и по-често предупреждения за тези събития, които ще трябва не просто да се случат, а да покажат, случвайки се, началото на веригата от тези исторически събития, влияещи сега вече на бъдещето на цялото човечество !

3. Предишната диктовка определи за хората ( на Русия и цялото човечество) началото на отброяването на Новото време, което не само се ускорява за Съ-Знанието на човека, но и се пресова ( сгъстява) в събитията, такива каквито не е имало и няма в цялата съвременна история на Петата цивилизация.

4. Всичко, което е било казано от Мен преди това, директно е определило критериите за участие на хората на ВЯРАТА в историческите събития на предстоящите дни или в Квантовия преход.

5. Това, че част ( след Моята предишна диктовка) от хората е излязла и още определена част от хората ще излезе от Моето Движение, говори единствено за това, че повишаването на честотата на вибрации на Пространството и необходимостта от адаптация към тях под формата на Обръщение или КЛЕТВА към Твореца, много здраво е почистило редовете на СъТворците !

6. За Мен беше крайно необходимо такова почистване, защото то трябва да остави само тези, които по Дух трябва да съставят истинното ВОИНСТВО НА СВЕТЛИНАТА, задачата на което е спасяването на хората, които до момента така и не са се определили в своя избор !

7. Повярвайте Ми, когато става дума за необходимост от КЛЕТВЕНО ОБЕЩАНИЕ, при това, подчертавам, абсолютно ДОБРОВОЛНО, отчитайки Правото на Свободна Воля, Тъмните или сивите сили просто не могат да се докоснат до ПървоТвореца, тъй като те си имат свои „ Богове ”, на които те вече са се заклели да служат вечно, съблюдавайки най-строга дисциплина, не допускаща право на самоопределение!

8. Затова няма чак толкова нужда да се опечалявате за това, че част от хората са напуснали редовете на СъТворците, защото си отиват тези, които с някаква предумисъл са се включили в Движението за да създадат условия в него, несъвместими с Единството на Духа !

9. Това, че в някои от регионалните отделения на Движението се получи смущаване и Духовно блудство, е точно резултат от присъствието в Моите редове на Тъмнина, която чрез Моите думи носеше пълен разпад в единството на Духа, без който би могло да бъде изгубен смисъла на Духовното Единение !

10. Не тъжете за заминалите, та нали те са направили своя избор, радвайте се за останалите, защото – това са истинните воини на Светлината !

11. Ето сега, когато се определя ОСНОВАТА или Основният състав, Божественото воинство, тоест, определя се и ОСНОВАТА на Шестата раса, може да бъде запуснат пусковият механизъм на Квантовия преход, който трябва да ускори началото на трансмутацията или Преображението на Пространството.

12. Затова днес Аз мога да ви кажа, че процесът на трансмутация на Пространството, включително и на биологическите обекти, е стартирал в пиковия си режим, подготвяйки Пространството ( в това число и хората) за края на декември през тази година на Бога, и по-точно – за изключителната дата 21.12.2012, която по никакъв начин не може да бъде наричана « край на Света », но която ще определи временната граница на Квантовия преход !

13. Аз говорих на хората преди много години, че първият етап на Квантовия преход ще продължи 8 години започвайки от 2008 г., но пикът на този етап, хората ще го почувстват и по-точно, ще го видят, в края на тази година!

14. Но най-важното е, че и самият пик на Квантовия преход също ще продължи 8 месеца, което ще бъде възприето от хората като буреносен фронт, променящ Пространството според движението на своето преминаване !

15. Хората, приели Моята Програма за Преображение на Пространството и направили Я своя цел в живота си и цел на своето СЛУЖЕНЕ на ПървоТвореца, независимо от вътрешната си Дуалност, ще могат правилно да преценят условията на прехода в Новото Пространство !

16. Затова, независимо от болката на прехода, хората са длъжни да преодоляват всички тези трудности и да влязат в Новия Свят вече узрели СъТворци, които в Сънастройка с Твореца ще са способни да ТВОРЯТ Нови Светове !

17. Това, че хората активно откликнаха на думите на НОВОТО ПОСЛАНИЕ, единствено потвърждава факта за Духовно прозрение и най-истинско Духовно ЕДИНСТВО, без които, повярвайте Ми, е съвършено невъзможно, каквото и да е движение в посока на формиране на Колективно ПървоСъзнание, тоест, Съ-Знание на СъТворци !

18. Аз винаги съм ви казвал и ще повторя още веднъж, че за Мен е много важна позицията на СВОБОДНИЯ в своя избор човек, тъй като единствено в този случай ПРАВОТО на Свободна Воля представлява ИНСТРУМЕНТ на Бога, тоест, реализира се Вселенската Програма за Преображение на Пространството, и по-точно, Вселенската Програма за ЕВОЛЮЦИЯ Съ-Знанието на човека, намиращ се в далечната периферия на Галактическото Пространство.

19. Днес, така както никога досега, е много важно да се прояви ЕДИНСТВО НА ДУХА и тази наблюдавана от Мен активност на хората на Духа е вече не просто НАДЕЖДА, а е Моята твърда УВЕРЕНОСТ, че РУС и нейният Народ от океан до океан ще може да изпълни своята историческа мисия – да стане МЕСИЯ в Новия век и чрез себе си (чрез своя пример) да изведе хората на релсите на човешкото общество на висша справедливост !

20. Днес е даден вече старта или отброяването на Новото време и сега вече всяка минута, всяка секунда приближават хората към МОМЕНТА на всеобщо Духовно ПРОЗРЕНИЕ, и разбира се, към Духовна трансмутация, и ако някой си, по някакви си, каквито и да било причини е решил да се самоотстрани, то това сега вече е избор за неговата си съдба !

21. Задачата за Моето Движение за най-близко време – не само да затвърди редовете на СъТворците, но и да започне да формира Божествена регулярност преди всичко в Съ-Знанието на хората, защото Новата страна, ако искате – Божествената регулярност, е Новият човек или човекът с Ново Съ-Знание !

22. Задачата на Движението е със своя пример да промени или да превърти Съ-Знанието на „ малкия ” човек, правейки го способен ОСЪЗНАТО и ДОБРОВОЛНО да приеме Моите УСЛОВИЯ за своето бъдеще с Мен и под Мой контрол !

23. Повярвайте Ми, когато Аз ви говоря тези думи, Аз по никакъв начин не намалявам силата на дареното от Мен на човека Право на Свободна Воля ! Аз единствено направлявам общото движение към СВЕТЛИНАТА, заграждайки човека от напразното губене на време, тъй като днес това не трябва да се случва по никакъв начин, защото е твърде голяма цената на грешката или напразното губене на време ! 

24. Отчитайки, че настъпва период на пика на Квантовия преход, за хората се изгубва правото на грешка, защото сега хората са длъжни да демонстрират пред Мен, а преди всичко – и пред самите себе си, че те вече са достигнали до Духовното ЕДИНСТВО и представляват този Духовен МОНОЛИТ, който носи името АРМИЯ НА СВЕТЛИНАТА !

25. Още веднъж искам да подчертая, че хората (човечеството) встъпват в период, когато пространствените промени (катаклизмите) ще бъдат не просто усещани, те ще засягат всеки един човек, независимо от мястото, което той заема на стълбицата на съвременното общество, защото тя, все едно, ще бъде разрушена, погребвайки под себе си тези, които така и не са могли да направят своя СВОБОДЕН избор, тоест не са могли да преодолеят вътрешната си Дуалност !

26. Пространството на Планетата вече е на границата на епохите, отброяването на Новото време е вече дадено и времето е определено в своите граници, хората вече не са в състояние да повлияят на хода на историята, освен в избора си на своето бъдеще !

27. Аз също вече не мога да повлияя на хода на историческите събития и искам да успокоя тези, които са се доверили на Мен, на своя Творец, защото „ каквото и да прави Бог – всичко е за добро” ! И с тези думи, като с молитва, хората трябва да посрещат това, което при обикновените условия на миналото никога не би могло да се случи !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1034

http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-06.08.12.html

http://otkrovenia.bg/2012/08/01/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-31-07-2012-%D0%B3-%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81/

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 3739 Коментари: 2 Гласове: 5
Последна промяна: 07.08.2012 23:44
26.07.2012
" Послание за Духовно Единение " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. В същност, Аз все още не съм давал на хората ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение, очаквайки, че те сами, изкачвайки се по стълбицата на еволюцията на собственото си Съ-Знание, за времето, на практика, от 8 години Духовна работа, ще могат да формират концепция за Нова Русия – Русия от хора на Истинната ВЯРА и честно служене на своя Творец !

2. Именно СЛУЖЕНЕ, тъй като всичко останало, включително и религиозното раболепие, е недостойно за Проявения план на Самия ПървоТворец, и затова единствено със СЪНАСТРОЙКАТА и в ХАРМОНИЗИРАНЕТО на промислите на човека (на хората ) и на Твореца може да бъдат оправдан смисъла на поредната инкарнация, особено в това Велико Време на ПРОМЕНИ !

3. И дори думата „ промяна ” не е най-подходящата за тази ЕПОХА, в която на всички хора на Планетата им предстои да преминат, и разбира се, не всички от тях ще успеят самостоятелно да преминат през Квантовия преход и да преминат пътя от „ недрата ” на Петата раса, към Божествените простори на Шестата раса – Расата на СъТворците !

4. Това е време на този най-сложен преход наистина в друг Свят ( на високи вибрации) – ТАМ, където хората ще се срещнат не само с високите вибрации, но и със съвършено друг живот – живот не заради ( за) плътта, а заради високия ДУХ на Единение на човека с ПървоТвореца !

5. Хората, и по-точно Народът на Русия, преминавайки през всичките ГОЛГОТИ на Плътния план, би трябвало да разбере, че в този Дуален свят единствено човек на Истинната ВЯРА би могъл да се адаптира към Монадите на Твореца ( на Великия Космос) !

6. ВСИЧКИ Планетарни Преображения стават по МОЯ ВОЛЯ, включително и всички природни катаклизми, принуждаващи хората, които все още не са се определили в своя избор на Истината, да направят, пък макар и под натиска на Твореца, но все пак своята собствена КРАЧКА, определяща тяхното бъдеще в Светлината или в Тъмнината !

7. И това разделяне на две Армии ( на Светлината и Тъмнината) вече върви, при това върви доста напрегнато дори и заради това, че нарушавайки всички Съглашения, в това число и Междугалактическата Конвенция, Тъмните сили вече не само активно, но и целеустремено изравят Духовната почва из под краката на хората бълнуващи ( за Бога), а съвсем не отправящи се към Бога !

8. Аз очаквах, че в това доста сложно време хората ще протегнат ръце един към друг, ще отворят сърцата си изпълнени с ПървоЛюбов и САМОСТОЯТЕЛНО ще формират ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение като резултат от съвместните търсения на Истината, която е една за всички!

9. На Мен Ми се струваше, че в такъв случай няма как да има някакво разногласие, ако става въпрос за бъдещето на Народа на Русия, който между впрочем, се състои още и от подрастващо поколение, въобще не запознато с идеите на съвършеното общество или обществото на Висша справедливост под названието „ комунизъм” !

10. Аз вече не веднъж съм подчертавал, че идеите на комунизма въобще не противоречат на Моя Промисъл за построяването на Божествената, тоест на Духовната справедлива РЕГУЛЯРНОСТ, основа на която трябва да стане СЪБОРНОСТТА от Духовно свободни хора !

11. Така е, Русия днес е в мрак, може даже да се каже, в Духовен мрак, но с това днес се отличава не само Русия, но и целият вегетиращ в Мамона съвременен свят или съвременно общество, проповядващо капитализъм – религията на духовното робство !

12. Аз няма да обсъждам особеностите на съвременното управление на себеподобните, тъй като какво да обсъждам, когато НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО управлява насоките там, където СЪВЪРШЕНСТВОТО мълчи, стаило се в тинята на НЕСПРАВЕДЛИВОТО общество, боейки се не само да демонстрира, но дори и да каже, че бъдещето на човечеството е СВЕТЛИНАТА, а не Тъмнината !

13. Затова дори и общото ви ПОСЛАНИЕ, което свободните по Дух хора би трябвало да формулират на базата на даденото им ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, не се е получило, макар и да можеше да стане ОСНОВА за Духовно Единение !

14. Аз все пак предполагах, че хората преминали през всички ГОЛГОТИ на миналото и на отиващия си свят, би трябвало със своите отворени сърца ( през сърдечните си чакри) да кажат това, което вълнува целия свят и самата Русия, при това да изрекат тези Велики Обединяващи думи бяха длъжни хората на ВЯРАТА !

15. Вие сътворихте ПОСЛАНИЕ на принципа „ колкото хора, толкова и мнения ”, това обаче не е СЪБОРНОСТ, защото не се получи СЪНАСТРОЙКА по между хората, а да не говоря вече за СЪНАСТРОЙКА с Бога !

16. Сега нека да видим ( Аз не ви казвам думата „ да анализираме ”), какво все пак бяха длъжни да кажат хората и как те трябва да РАБОТЯТ в Духа за постигане на тези цели, които те САМИ са си поставили или са пожелали за своята страна и за своя Народ !

17. Първото, което би трябвало да кажат или да декларират хората, то това е състоянието ( необходимостта) от Духовно Единство между хората и Създателя !

18. Второ, трябва да се подчертае, какво отделя СъТворците от църковните хора от всяка религия, и това е думата – ОТГОВОРНОСТ за съдбата – при това не само на своята собствена, но и за съдбата на целия Народ и цялото човечество!

19. Трето – желание да се види своята страна не само Духовно ЕДИННА и неделима, но и страна, която носи към цялата Планета ПървоЛюбов, защото ЛЮБОВТА – това не е само СВЕТЛИНА, но и ИСТИНА, а това означава – ПЪРВОТВОРЕЦА !

20. И последно, което би трябвало да прозвучи в думите на ПОСЛАНИЕТО – това разбира се е КУПОЛА НА ЛЮБОВТА, покриващ страната от океан до океан като защита на Святая Рус от всякакъв негатив за всички времена !

21. Затова Аз бих го казал така:

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, АЗ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ КАНОНИ ВЕЧНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ОСНОВАТА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДА НА РУСИЯ !
АЗ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ПРОМИСЪЛА НА СВОЯ НАРОД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА СЪХРАНЯВАНЕТО ЕДИНСТВОТО НА СТРАНАТА !
АЗ ПОКРИВАМ ТАЗИ СВЯТА ТЕРИТОРИЯ ОТ ОКЕАН ДО ОКЕАН С КУПОЛА НА ПЪРВОЛЮБОВТА И ФОРМИРАМ, ЧРЕЗ ДАРЕНОТО МИ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ПРОСТРАНСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ – ПРОСТРАНСТВОТО НА СВЯТАЯ РУС !

22. Аз разчитам на това, че хората правилно ще разберат Моето предложение, засягащо Единното ПОСЛАНИЕ, и много леко ще приемат тази СЪНАСТРОЙКА, тази Духовна работа, която ще стане вече не КРЪСТ НА ГОЛГОТА, а БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА за всички хора на СВЯТАЯ РУС, независимо от тяхната националност и религиозни убеждения !

23. Нещо повече, Аз считам, че Народът на Русия е длъжен да остави настрана националния въпрос, тъй като пред Мен вие отдавна вече сте Единен ДУХОМ Народ, вплел в себе си цялата МЪДРОСТ на предишните поколения и собствени инкарнации!

24. Повярвайте Ми, днес въобще не е важно, какъв е човекът според паспорта си ! За Мен е важно – какъв е човекът в действителност и ако отношенията между хората се изграждат въз основа на клановостта (на кланове) или по национален признак, то това за Мен е грях, тъй като клановостта никога не е била основа за Духовно Единение на многонационалния Народ!

25. Аз, естествено, дори и не обсъждам Единението при условията на Мамона, защото това е не просто грях, а планов промисъл против Твореца, тъй като Аз, създавайки хората, очаквах от тях еднаква проява на Свободната им ВОЛЯ, но не и поробване на един народ от друг !

26. Разберете, не може да има неравенство между СЪВЪРШЕНСТВА ! Всички Мои проявени планове (хората) са сътворени по Мое собствено подобие, което означава, че всички хора са СЪВЪРШЕНСТВО, което никак не иска да разбере, че друг път освен постоянната еволюция на Съ-Знанието, за Проявения план на ПървоТвореца не може да има!

27. Осъзнаването и ОЗАРЕНИЕТО за своето предназначение може да дойде към човека единствено чрез тежка и ежедневна Работа на Тънкия план наречена „ ЕВОЛЮЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО”, затова Аз съм против това, някакви си каквито и да било там Духовни школи, но най-често псевдодуховни школи, да се намесват в тази Духовна работа на Моите проявени планове !

28. Аз ви моля, не да се молите пасивно, а активно, дори и много активно да РАБОТИТЕ с Тънкия план, формирайки задачите за еволюция на Съ-Знанието за всеки ден и дори за всяка минута, помнейки за това, че никакви блага на Плътния план не могат да съпровождат хората при прехода им в Света на високите вибрации !

29. Хората са дошли в този Свят да постигнат ВЕЛИКАТА МЪДРОСТ на СъТворец, без да имат нищо в този Плътен план, хората така и ще си отидат в Другия свят, без да вземат нищо със себе си, освен натрупаната Мъдрост, не вземайки нищо от това, което е станало „разменна монета” между Духа и плътта!

30. Хората са длъжни да се научат САМОСТОЯТЕЛНО да работят на Тънкия план, а не да остават пасивни наблюдатели, защото всички учители, че и по-лошо, всички псевдоучители, предполагат или очакват строго Духовно послушание от този, който е бил сътворен ДУХОВНО СВОБОДЕН !

31. Повярвайте Ми, че единствено активната самостоятелна РАБОТА на Тънкия план се явява основа на ЕДИННОТО ДУХОВНО ПОСЛАНИЕ, който ще трябва в края на краищата да стане ИНСТРУМЕНТ на СъТворците, и по-точно, ИНСТРУМЕНТ НА БОГОВЕТЕ, творящи Новия Свят !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1030
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-26.07.12.html

image

31.07.2012
" Кодекс на СъТвореца или Обръщение на човека към ПървоТвореца " из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Времето е неумолимо в своето движение и настъпващите събития, сега вече от планетарен мащаб, ще принудят хората да се сплотят около Твореца и Неговото Движение, защото Творецът носи не само ПървоЛюбов, но и най-истинско спасение !

2. Настъпва този момент на Истината, когато всички хора на Планетата задължително ще си спомнят за Бога или за Всевишния, защото без Него в Душата си, или в Сърцето си на тях ще им бъде доста сложно да преживеят това, което очаква твърдоглавото човечество !

3. Особено важен за хората ще бъде фактът на съществуване на Движението на Твореца, което носи Истината и Ключът за формиране на съвършено Ново Съ-Знание – Съ-Знание на хората на Шестата раса, расата на СъТворците !

4. Много скоро ще стане съвършено ясно, кой от хората е приел Знанията, тоест е приел ПАРАДИГМАТА на Новата Божествена регулярност, и не просто я е приел, а е станал неин проводник към масите, докато Духовно спящите хора и църковниците (църковните хора), не приемат нищо Ново, тъй като по тяхно мнение, всичко това Ново от Твореца, което носят Неговите воини на Светлината е ерес, противопоставяща се на Библейските истини !

5. Преди да обясня на хората смисъла на това, какво е Движението „ За Държавност и Духовно възраждане на Русия ”, за Мен е необходимо да кажа на църковните хора, че Истината, а това означава, САМИЯТ ТВОРЕЦ, не става по-близка за хората, защото всички Библейски фолиа са се писали от хора и са се преписвали в полза на човешката регулярност за тези епохи !

6. Сегашната Истина днес се диктува от Мен, вашият Творец и никакво отношение, и дори и намек за човешка регулярност не само че няма, но дори и се противопоставя Новата Божествена Регулярност, да се въплъти, която в реалността е отсъдено само на Народа на Русия !

7. Това ще бъде направено въпреки всички старания на Тъмните или сиви сили, стараещи се да спрат хората, които се стремят да познаят Истината въпреки Мамона !

8. Моето Движение, ако искате е реализация или проявление на МОЯТА ВОЛЯ в Плътния план, а това означава, изграждане на нови обществени отношения на Висша справедливост – СЪБОРНОСТИ, които досега никога не е имало ( без Моя Помощ) сред хората на един Род !

9. Всичко това натоварва с огромна ОТГОВОРНОСТ не само и не толкова всеки човек, който се стреми да стане СъТворец, но цялото ръководство на Движението, защото тези хора носят върху себе си Кръста на отговорност за бъдещето на страната и на целия свят !

10. Много е важно обаче, обикновените, „ малките ” хора да осъзнаят, че единствено Духовно обединили се те ще създадат Творящ ЕГРЕГОР, който при проявата на Духовно ЕДИНСТВО, тоест на ЕДИННА ВОЛЯ, става вече Божествена Творяща СИЛА – става ТВОРЕЦ !

11. Затова, ставайки СъТворец ( а точно и в това именно е проявата на Свободна ВОЛЯ ), човекът трябва много точно да разбира, че той ДОБРОВОЛНО, проявявайки ПРАВОТО си на Свободна ВОЛЯ, приема УСЛОВИЯТА, които поставя пред човека Самият Творец, наричайки това промисъл за СЪТВОРЧЕСТВО, тоест, Единен с Бога промисъл, да се откаже от който човекът вече няма право!

12. Ето защо Аз казах, че хората стават команда от СъТворци или команда ( Армия ) от СВЕТЛИНА, само тогава, когато те забранят на себе си дори и да мислят, че някога могат да отстъпят или да отидат към компромис с вътрешното « Аз » на човека, заседнал между вътрешната Дуалност и Дуалността на Плътния или Проявен план !

13. Затова за СъТворците не може да има никакви компромиси между Съвестта и Съ-Знанието на човека, приел върху себе си КРЪСТА на Водач на човечеството; той трябва да има само чисти помисли и чист промисъл – промисъл на СъТворец !

14. За да се осъзнае важността, а ако искате, дори и историческата значимост на избора на „ малкия” човек, такъв човек, приемащ ОСЪЗНАТО и СЪЗНАТЕЛНО условията на своето служене на Самия Творец, той трябва да знае, какво изисква от него Бог при подписването на Божествения „контракт” ( договор) за служене на човека на Твореца !

15. От момента на подписване на такъв „ контракт”, той става вече ДОМИНАНТА в поведението на самия човек в Проявения и в Тънките планове !

16. Разбирайки важността и отговорността на избора на „малкия” човек в Русия, Аз все пак му предлагам да помисли върху Моите ДУМИ и над това, какво трябва да представлява човекът на бъдещето – човекът от Новата ера !

17. Аз бих искал хората съгласили се ДОБРОВОЛНО да приемат „КЛЕТВАТА” на воин на СВЕТЛИНАТА да осъзнаят тази огромна ОТГОВОРНОСТ, сега вече не просто КРЪСТ, а липса на ПРАВО на грешка, защото твърде много е поставено на „ карта” за спасение на човечеството !

18. „ Клетвата” на воина на СВЕТЛИНАТА предполага, че в „малкия” човек, приел промисъла на СъТворец, не трябва да има никакви други промисли, и най-важното, да няма други помисли, освен СЛУЖЕНЕТО на Твореца и разбира се, службата на СъТворци !

19. На такива СъТворци, за които сега да СПАСЯВАТ хора е предназначение или смисъл на живот, защото в частиците на Твореца, или в СъТвореца, при Колективно Единение в Духа, не може да има никакви други задачи, освен спасението на човечеството !

20. Човекът приемащ „ КЛЕТВАТА” на воин на СВЕТЛИНАТА, трябва също така добре да разбира, че Божествената регулярност е не само Промисъл на Твореца, но и промисъл на всеки СъТворец, приел върху себе си ОТГОВОРНОСТТА не само за себе си, но и за целия свой Народ – Народ СПАСИТЕЛ и Народ-Първопроходец !

21. Затова, предлагайки себе си, при това съвършено ДОБРОВОЛНО, човекът трябва да каже преди всичко на Мен, в присъствието на други частици на Твореца, че той сам, без какъвто и да е Духовен натиск би искал да участва заедно с Твореца в Преображението на Пространството !

22. Човекът ще трябва да каже, че целият негов живот сега в СЪНАСТРОЙКА с Мен става пример за истинно служене на Твореца и на НЕГОВИТЕ КАНОНИ, по които е съдено да се живее за в бъдеще тук, на Планетата, и ТАМ, където Твореца реши да използва потенциала на Своя СъТворец !

23. Обръщението на човека към Твореца, преди той да постави своя подпис, при това съвършено ДОБРОВОЛНО, трябва да звучи по следния начин:

„ ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, Аз приемам съвършено ДОБРОВОЛНО върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за всички свои помисли и промисли, насочени към установяване на Планетата на тази Божествена регулярност, която да е основа за изграждането на Общество на висшата справедливост !

Приемайки върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за бъдещето на човечеството, Аз избирам за смисъл на своя живот СЛУЖЕНЕТО на ПървоТвореца, затова няма и не може да има за мен други Богове, освен Творящото Начало на Началата !

Приемайки условията в Проявения план за СъТвореца, аз се задължавам да изпълнявам и да се придържам към КАНОНИТЕ на Вечността, тъй като осъзнавам себе си като част от ПРАМАТРИЦАТА на Пространството, на която и е предначертано да формира Единно ДУХОВНО Цяло – Творец, способен самостоятелно да ТВОРИ Нови светове във Вечността!

Осъзнавайки тежестта на своята ОТГОВОРНОСТ за бъдещето на своя Народ и цялото човечество, аз давам обещание и давам КЛЕТВА да служа вечно на ПървоТвореца ! И да ме подминава чашата на съмнението и неверието !

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, аз се отдавам в Твоите ръце без сянка на съмнение, с Любов и осъзнато желание да бъда Твоя опора и Твой Проявен план във Вечността !
С днешна дата поставям подписа си доброволно и осъзнато.
Амин.

24. Аз мисля, че след подписването на такова Обръщение от „малкия” човек към Твореца вече в никого не възниква дори и най-малко съмнение за това, че СъТвореца сега е тази Божествена сила, която ще преобрази Пространството и най-накрая ще реализира многовековната мечта на човечеството за Висша Божествена справедливост и за това, което хората от векове са наричали РАЙ !

25. Залог за Моята увереност в това, че всичко ще премине по Мой сценарий, а човечеството ще бъде спасено, сега става това „Обръщение на човека към Твореца ”, подписвайки се под което човекът прави исторически избор за своето бъдеще – Бъдеще заедно с ПървоТвореца, и сега вече никакви сили няма да могат да променят смисъла на живота на човека, избрал пътя на СъТвореца !


http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1032
http://
www.otkroveniya.info/tolk3/t3-31.07.12.html

http://otkrovenia.bg/2012/08/01/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-31-07-2012-%D0%B3-%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81/

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал на Съ-Творци, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !    ((((((((((((((( ♥ ♥ ♥ ))))))))))))))))

image

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин!

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, АЗ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ КАНОНИ ВЕЧНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ОСНОВАТА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДА НА РУСИЯ !

АЗ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ПРОМИСЪЛА НА СВОЯ НАРОД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА СЪХРАНЯВАНЕТО ЕДИНСТВОТО НА СТРАНАТА !

АЗ ПОКРИВАМ ТАЗИ СВЯТА ТЕРИТОРИЯ ОТ ОКЕАН ДО ОКЕАН С КУПОЛА НА ПЪРВОЛЮБОВТА И ФОРМИРАМ, ЧРЕЗ ДАРЕНОТО МИ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ПРОСТРАНСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ – ПРОСТРАНСТВОТО НА СВЯТАЯ РУС !

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия, но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец, и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство !

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 2301 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 03.08.2012 13:27
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2935294
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3879
Архив
Календар
«  Август, 2012  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031