Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2935319 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Юни, 2013 г.
Мили хора, дайте да се стегнем и да осъзнаем, че положението е наистина много сериозно ! Всеки на мястото, на което е, да дава най-доброто от себе си във всяко едно отношение, да се освобождава от старото, закостенялото и от всичко във всякакъв план, което пречи, което задържа нашата еволюция, нашето самоусъвършенстване, нашия просперитет и благоденствие ! Трябва да сме наистина смели, както са безстрашни младите индигота в Турция ! Няма как да дойде и да се утвърди новото, когато ние още не сме разчистили сметките си с миналото и робуваме, на какво ли не - на властта, на работодатели, на роднини, на децата си дори, на собственото си его, на материалния си свят, на телата си, на предразсъдъците, догмите и наложените ни норми от обществото, от религии, от кой ли не ! Всеки на мястото си трябва да бъде и да дава най-доброто възможно на този настоящ момент, за да се раздвижат по-сериозно нещата и да започнат да се случват по наистина достоен за хора-Богове начин. 21 век е, а ние още се избиваме, още се борим за правото да имаме елементарна свобода на избор, милиони измират от глад, хиляди животни биват избивани, преди това нахранени с храна, с която би могло да се спасят човешки животи, тровим и унищожаваме природата в собствения си Дом, толкова насилие, толкова автоагресия дори, безизходица, самота, безлюбовие, експлоатация и какво ли още не ! Докога ?! Това е ужасен порочен кръг, в който се въртим ! Всеки поотделно сякаш е безсилен, но когато всеки започне да внимава за всяко нещо и се старае, доколкото е възможно разбира се, нещата дори само около него самия да се случват по-добре, по-съвършено, по-напредничаво, по-Божествено, така че за всички да става все по-леко да се диша, да се живее и светът започне да се изчиства от мъките и нещастията, а с обединените ни усилия да се изпълни с радост, с песни, с любов и мъдрост, с хармония и красота. Да ни бъде приятно да сме тук на тази прелестна Майка Земя, да се гордеем със себе си, с всяка своя мисъл, чувство и дело ! Разбирате ли, ако всички правим това, ние ще сме различни, светът ще е различен, другите около нас ще са различни. Толкова възможности да променим нещо пропускаме, за толкова неща си затваряме очите, нашето бездействие дава възможност на Матрицата да продължава да работи безотказно, а ние да сме просто безмълвни болтчета в машината. Бог е с нас, Светлите са с нас, но няма как без наше участие всичко да се промени ! Така че, мили и любящи, да отваряме сърцата и впрягаме умовете, ръцете, целия си потенциал, да се освободим от всичко, което ни ограничава и принизява, и да въздигнем себе си и светът си на едно ново, по-достойно място във Всемира ! Обичам ви ! Вярвам в нас !
((((((( ♥ ~ ♥ ~ ♥ ))))))

image

Montague Keen - 9 June 2013

Продължавайте да бъдете силни, знаейки, че плановете ни ще се осъществят. Ще се справим с атаката. Не забравяйте, че не е същото, като да преминеш през това за първи път. Ние ви пазим. Изградили сме защита около вас. Духът ви знае, че ще успеем. Виждате как онези, които искат да унищожат живота, както вече знаете, са предизвикани от пратениците на Светлината. Заседанието на Тъмните сили (в Уотфорд, Англия), което те се опитваха да скрият, се оспорва от неудържимия Дейвид Айк. Това, което виждате е тъмнина (скрита зад заключени врати) и светлината, водена от Дейвид, открито празнуващ обединяването на пробудените маси. Всички, на които е платено да пазят Тъмните сили трябва да се запитат защо е скрито това, което вършат ? Те не се обявяват публично в медиите. Става ясно, че Tъмните сили (Кабалът) контролират съдържанието на новините, които разпространяват медиите по цял свят. Съобщава ви се само това, което Те позволяват да се знае.
 Кой им даде правото да решават бъдещето на човечеството? Трябва да се събудите за подсъзнателния контрол на съзнанието ви. Станете тези, които сте, върнете силата и планетата си. Онези, които искат да ви управляват са използвали всеки трик, за да ви приспят в измамно усещане за сигурност, както и да ви убедят да се подчинявате на всичките им закони, които ви лишават от всякаква свобода. Ще сте като заспали - ако попаднете в тази игра. Ще се отпуснете ли, позволявайки им да намалят населението и да създадат затвори за останалата част от вас, така че да им служите?
 Вие сте Духът и сте способни на много повече. Те унищожаваха един по един всеки, който се опитваше да бъде независим и да се справи сам. Стават доста отчаяни в опитите си да контролират Иран. Но иранският народ няма да участва в тяхната игра и да им даде шанс да успеят.
 Запазете спокойствие! Били сте свидетели на всичко, което направиха Те в другите страни край вас. Не бива да попадате в същия капан, както други хора. Бъдете силни! Тъмните сили следят плановете им да не станат обществено достояние, но вече не могат да се скрият. Сега се намират в положение да се борят за собственото си съществуване, така че ще предприемат отчаяни мерки да защитят това, което смятат за свое.
 Планират да атакуват всички компютри на 21 юни. Така че бъдете умни и си вземете почивен ден. На този ден не използвайте компютрите си. Те знаят, че са били разкрити чрез интернет и сега искат да го унищожат.
 Проучете Тъмните сили и научете как въздействат чрез контрол на съзнанието. Трябва да бъдете умни и да сте нащрек. Обединете се с Дейвид Айк този уикенд и покажете, че няма да стоите безучастно и да позволите Те да завземат властта. Сега се борите за собственото си съществуване. Изправете се и се пребройте. Ако отстъпите и не направите нищо, значи позволявате на Тъмните сили да унищожат вас и планетата ви.  
 Заедно вие, хората, сте силни. Tъмните сили (Кабалът) контролират всичкo: въздух, вода, храна и дори времето. Но душите ви все още са свободни. Обърнете се към сърцата и душите си. Едва тогава ще намерите сили да предотвратите това, което са ви приготвили Тъмните сили. Те не са хора като вас. Те са хитри манипулатори на съзнанието и могат да изглеждат както си пожелаят.
 Няма да спра да ви напомням, че нищо не е такова, каквото изглежда. Важно е да не го забравяте. Доверили сте се на неподходящите и сега страдате от това.
 Сега Ватикана се опитва да оцелее така, както плъховете напускат потъващ кораб. Тя стои начело на трона, който тайно управлява вашия свят. Това е играта, която играе: създаване на много религии и предизвикване на войни, които унищожават живота на невинни деца. Това се постига чрез създаване на страх. Сега самата тя е изпълнена със страх, защото е уязвима и се бори за съществуването си. Светлината трябва да измести тъмнината, така че да бъдете свободни.
 Светлината на истината разтваря крилата си във вашия свят. Цели страни се събуждат една след друга и вие виждате какво правят Тъмните сили, за да ви държат в послушание и контрол. Когато се изправите срещу тъмнината заедно като човечество, всички - без разделение на класи, държави и религии, едва тогава ще бъдете свободни. Както е било в древни времена, преди Рим да си постави за цел създаване на империята, в която сега живеете (въпреки, че те не признават това, което са направили).  Богът, на който служат съвсем не прилича на Бога на любовта, който ви чака сега. Били сте жестоко измамени от тези, на които сте се доверили. Онези, които проповядват зло, огън и проклятие ви заблуждават. Всичко това е част от сюжета на играта им, за да ви поставят в състояние на страх и пълен контрол.
 Не се плашете от смъртта. Тя е красиво преживяване. Връщане към мястото, на което принадлежите, при тези, които сте обичали и ви чакат. Безсърдечно е у хората да се всява страх от смъртта. Животът на Земята е пътешествие, изследване, което сте избрали да направите. Понякога да се научите и да разширите познанията си, друг път, за да се случат необходими промени в човечеството, за да оцелее. Земята е красива и се нуждае от вашата защита, защото Тъмните сили са я изолирали от останалите планети, които с нетърпение очакват нейното завръщане.
 Мислете със сърцата си. Тъмните сили са ви поставили в сложна логическа схема, за да ви попречат да стигнете до сърцето си и да ги видите в реална светлина, а не в тази, в която ви се представят. Един сърдечен човек никога не би убил друг себеподобен или да унищожи толкова страни по цял свят само, защото са различни. Втълпявано ви е да гледате на другите като по-нисши от вас. Но никой не е по-добър от другия; може би различен, но не и нещо повече или по-малко. Тъмните сили гледат на вас като на храна.
 Пазете и се грижете за свещените места. Ценете ги, обичайте ги и ги уважавайте, защото са важна част от бъдещето ви. Тъмните сили са се опитали да блокират енергията на тези места. Но тя все още е там, в тях и когато го осъзнаете, ще видите как променя света ви и всичко става много по-приятно.
 В този момент вие сте на Земята, за да осъществите това. То е вашата мисия и ще успеете. След това вече няма да бъдете роботи – такива, които само служат на Тъмните сили, а ще станете разумни, обичащи и грижовни човешки същества, действащи заедно, за да възстановят планетата Земя. Тъмните сили не са успели да предотвратят преминаването на полюса, въпреки, че са направили опит с лъжите, които са създали, за да усложнят живота ви и да го направят по-скъп. Те трябва да разберат, че не е по силите им да контролират всичко, без значение колко много се стремят към това. Докато им служите, вие също имате вина за това голямо престъпление срещу човечеството. Помислете! Можете ли да живеете с тази ужасна мисъл?
 С любов в сърцата, присъединете се към ближния си и заедно с другите като вас се обединете за възстановяване на планетата. Когато Тъмните сили виждат хората сплотени, те ще осъзнаят, че играта им е свършила и ще напуснат планетата ви, без да се върнат никога повече. Така че това е последният им опит да превземат властта и да внесат нов световен ред. Вижте ги: те са паразити, живеещи на разстояние от вас. Това ли искате?
 Без вашата подкрепа, Тъмните сили не могат да съществуват на Земята. Сега, спомнете си кой наистина контролира нещата и се осъзнайте. Обичам ви и да знаете, че един ден любовта ще победи. Когато се обедините, изпълнени с любов и хармония, нищо на Земята няма да може да ви спре.
 Вероника, скъпа моя, можем да покажем пътя, но е въпрос на избор хората да видят светлината, да се обединят и да се движат напред към по-добър начин на живот за всички.
 
Винаги твой обожаващ Монти

http://galacticchannelings.com/english/montague09-06-13.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/06/montague-keen-9-june-2013.html
  
Категория: Изкуство
Прочетен: 3835 Коментари: 2 Гласове: 6
Последна промяна: 19.06.2013 15:04
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2935319
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3879
Архив
Календар
«  Юни, 2013  >>
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930