Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3206841 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Юли, 2016 г.

Чистите ви кристали
са към измеренията портали,
информационни скрижали,
за това, което сме създали,
за това, което ни свързва
с Единия Отец,
на всичко съществуващо
изначалния Творец.

Душата търси своя Бог,
копнее го и го жадува,
без Него празна и слаба се чувства
и Смисълът някак се губи.
Тя иска Него да бъде,
да го възпява, да го живее,
да го осъществява, за да пребъде
като светла душа
в Мъдростта и в Любовта
напред и нагоре във Вечността.

юли 2016 г.
чрез Деляна Ангелова

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 905 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 22.07.2016 10:54
 Възлюбени,

Напоследък животът е в период на получаване на вливания, отработване на вливания, интегриране на вливанията и асимилиране и балансиране на енергиите. Дните ви са изпълнени с това. Времето минава бързо или бавно в зависимост от нуждите на мига. Много неща се представят пред наблюдаващото ваше съзнание. Нещата, които са били скрити в човешките астрални тела, излизат на повърхността и се изчистват, именно заради това се случва великото почистване. Повечето хора са готови да продължат напред, те направиха този избор. Сега става въпрос да се свърши работата, да сте упорити и постоянни, да се направи всичко необходимо, за да се завършат нещата.
Понякога животът изглежда като сън. Всичко, което става около вас, притежава нереална част и това е, защото изпитвате по-голяма яснота, когато изчиствате от съществото си всички концепции и възприятия, с които вашето общество ви е обвързало. Реалността – истински дух, работи върху много прости, но вечни принципи и основни положения. Във физическия свят умът е строителят или разрушителят. Решението, което вземате с ума си или ви катапултира в голям скок напред, или ви намира заседнали в тресавището на повтарящи се и зациклящи мисъл форми, които се опитват да ви помогнат какво все пак остава да бъде обичано като цяло.

Като цяло всичко е наред. Бъдете търпеливи с всичко, което се случва. За всеки на планетата това е трудно време и е лесно да се обезсърчите. Когато се случи това, просто си починете от битката, така да се каже, дайте си време за обновление и възвръщане на силата, баланса и оптимизма ви. След това може да се върнете освежени и напълно способни да отстоявате на всички по-нисши мисъл форми, които идват във вашата сфера на дейност. Животът без радост и смях прави житейските уроци трудно разбираеми. Когато умът е пълен със смях и забавни мисли, всяка пречка става много по-лесно преодолима.

Търсете най-висшата си визия – заявете:„Желая да въплътя Бог в моето същество” и казвайте това 10 пъти преди сън всяка нощ. Божествената ви Същност търси това потвърждение от вас, това признание, че искате по-голяма връзка. Ще започнете да получавате ежедневни напътствия за следващата стъпка, която да предприемете по пътя си и винаги ще бъдете защитени. Когато това намерение стане ваша втора природа, тогава вече винаги ще сте в синхрон с изборите, които са за ваше най-висше добро. Божествената ви Същност иска вие да изпитате най-доброто, което този свят предлага.

Понякога, именно през период на мрак и загуба на пътя в полето на вашето съзнание идва най-великата Светлина. Важно е да търсите урока във всяка случка, която наблюдавате или от която сте част. „Какво е това, което трябва да науча от този опит?” „Защо се чувствам по този начин, кое провокира това?” Тези въпроси ще ви водят да прозрете това, което може би сте пропуснали преди и вероятно дори ще ви дадат напълно различна гледна точка, което ще ви помогне. Вашата Божествена Същност насочва живота и събитията му като огледало към душата ви, показвайки ви по-добра и усилваща посока. Не се страхувайте да погледнете в него. Имате всичко необходимо, за да преодолеете всяко препятствие, което може да блокира временно придвижването ви напред.

До следващата седмица...
АЗ СЪМ Хиларион

Всички права запазени
Канализирано чрез : 2009-2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
The Hilarion Connection©, Book One available here 
www.therainbowscribe.com
www.theraibowscribe.com
Превод:Tauno
http://therainbowscribetranslations.blogspot.pt/…/label/BUL…
http://elvenjewels.blogspot.bg/2016/06/5-12-2016.html

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1321 Коментари: 0 Гласове: 3
 ЕПОХАЛНО ОТКРИТИЕ: биохимическа трансмутация на елементите Разкрита е тайната на алхимията!

Направен е обрат в химията и физиката. Открит е начин за трансмутация на химическите елементи с помощта на биохимията. Двама гениални руски учени - Тамара Сахно и Виктор Курашов – са извършили това откритие. 
Биохимическата трансмутация е откритие от епохално значение. И това е вече готова технология, която може веднага да се приложи в промишлени мащаби. Всичко вече е направено. 
На 21 юни 2016 г. в Женева се състоя прес конференция за откриването на трансмутацията на химическите елементи по биохимически начин.

Видео 3 минути на руски и английски език за конференцията в Женева:
https://www.youtube.com/watch?v=7JqptxGi-BQ

Пълното видео за прес конференцията в Женева, на руски и английски език:
https://youtu.be/MN0LjXT323s

Откритие и технология от епохално значение
Революция, нова ера в технологията на човечеството
Трансмутация на химически елементи и изотопи по биохимически метод
Трансмутация без ядрени реактори
Метод за трансмутация на материята, който ще измени облика на съвременния свят, както го е изменило използването на електричеството, а може би и по-дълбоко
Резултатите от тази революция ще повлияят на енергетиката, медицината, промишлеността.
Това ще има огромен хуманитарен ефект.
Най-важното, че това е вече готов промишлен метод, с помощта на който за няколко месеца може да се получи промишлено производство.

Трансмутация на елементите – Добре дошли в Новата Епоха!
Формално това се нарича изобретение, но в дадения случай става въпрос за откритие. И тук спокойно може да се каже, че става въпрос за начало на Нова Епоха!
Под “трансмутация” се разбира превръщане на едни химически елементи в други или на едни изотопи на химически елементи в други.
Трансмутация в алхимията е превръщане на един метал в друг, обикновено се разбирало превръщане на неблагородни метали в благородни. Осъществяване на трансмутация била главна цел на алхимията, за постигането на която се извършвало търсене на философския камък. В метафизическия смисъл, касаещ духовната сфера, на преобразуване е подвластен не само материалът, но и личността.
Трансмутация във физиката е превръщане на атомите на едни химически елементи в други, в резултат на радиоактивно разпадане на техните ядра или при ядрени реакции.
При днешните технологии трансмутация се осъществява или при верижна реакция, когато по време на взрив изходният уран-235 се превръща в други елементи, или в ядрени реактори, когато при бомбардировка с неутрони уранът се превръща в други елементи. По този начин изкуствено са били получени плутоний, кюрий, франций, калифорний, америций и пр. – елементи, които или ги няма в природата, или тяхното получаване от природни източници е практически невъзможно.
Те са незаменими в енергетиката, промишлеността, медицината, в космическата техника. Например, Полоний-210 се използва в изотопните батерии за космическите апарати. Грамове полоний могат да дават енергия в киловати дълго време. Луноходите са работили с такива батерии. Руските реактори дават за една година около 9 грама полоний.
Изотопите на америция се използват за измервателна техника и дефектоскопия. Изотопът молибден-99 се използва в медицината за диагностика. Всичките тези елементи и изотопи, получавани в реактори, струват десетки хиляди, стотици хиляди и милиони долари за ЕДИН ГРАМ. Някои елементи и техните изотопи са известни, но е невъзможно да се получи някакво реално количество. Например, актиний-227 увеличава мощността на енергоотдаването на горивните пръти за атомните електроцентрали 10 пъти. Но получените в света обеми на актиний-227 се измерват в милиграми.
Самата трансмутация с помощта на горещи реактори е много скъпа и не е безопасна от екологична гледна точка. Затова в света има дефицит на особено ценни елементи.
Но днес е направен обрат в химията и физиката. Открит е начин за трансмутация на химическите елементи с помощта на биохимията. Двама гениални руски учени - Тамара Сахно и Виктор Курашов – са извършили това откритие. 
С помощта на химически реагенти и бактерии, от руда, която съдържа природен уран-238 или торий-232 може да се получи по-голямата част от известните ценни и особено ценни изотопи. Актиний-227, който в света е в количество по-малко от един грам, сега може да се получава в килограми и дори тонове!
Само това ще осигури преврат в световната енергетика, защото ще увеличи КПД на атомните електроцентрали 10 пъти, което окончателно ще приключи въглеродната епоха. Може да се получат килограми Америций и да се направи преврат в промишлената дефектоскопия и в търсенето на полезни изкопаеми. Може да се получи Полоний и спътниците на земята ще получат друго качество на енерговъоръженост.
Виктор и Тамара са извършили 2000 опита и при трансмутация, от изходната суровина - уран, торий, са получавали в това число злато и платина, като странични продукти. (Привет на тези, които държат злато).
Освен това технологията позволява с помощта на бактерии и реагенти да се извършва 100%-на деактивация на ядрените отпадъци. Бактериите преобразуват всичко. Това, което по-рано можеше само да се закопава, създавайки опасност за околната среда, сега може на 100% да се деактивира.
Освен това, в процеса на деактивация при трансмутацията се появяват ценни елементи, включително злато и платина. Както стабилни изотопи, така и радиоактивни. Например, изотопът на радиоактивното злато-198 се използва за лечение в онкологията. 
Виктор Курашов и Тамара Сахно са получили за своето изобретение Патент на Руската Федерация през август 2015 года ( Патент RU 2 563 511 C2 на сайта на Роспатент). Резултатите са проверени от стотици анализи от независими лаборатории с най-съвременни уреди и са потвърдени от авторитетни учени-химици.
Биохимическата трансмутация е откритие от епохално значение. И това е вече готова технология, която може веднага да се приложи в промишлени мащаби. Всичко вече е направено. 
(Вижте и сайта на изобретението на английски език: 
bt-isotopes.com ) 
Виктор Курашов:

Започнахме да се занимаваме с трансмутация на химически елементи в началото на 1990-те години. Първи резултати получихме през 1998 г. Стотици успешни експерименти направихме през есента на 2013 г.
Получихме патент на 25 август 2015 г.

ПРОЦЕСЪТ:

Първият компонент на процеса е руда и ядрени отпадъци. 
Вторият компонент са метали с променлива валентност - ванадий, хром, манган, желязо, никел, олово, цинк, кобалт. Обикновено изолзваме желязо като най-евтиният елемент.
Третият компонент и факто на процеса са бактерии.

Обикновено използваме видове бактерии, които окисляват желязо и сяра. Бактериите работят по метала, издържат на радиацията, адаптирани са към силната соленост на разтвора.
По-нататък рудата и ядрените отпадъци се обработват от бактериите в присъствие на елементи с променлива валентност.

Процесът на трансмутация започва веднага и на етапи върви 2-3 седмици до нужните ни елементи. Но продължава и по-нататък до стабилни елементи, ако не бъде спрян. Ние спираме процеса на определен стадий, като отделяме нужните ни елементи.

Може смело да се твърди, че тезата на материалистическата наука, че е невъзможна трансмутация на едни елементи в други, се оказа погрешна. И древната алхимия в това отношение се оказа по-вярна.

Източници:

http://rmmedia.ru/threads/123834/
http://michael101063.livejournal.com/535111.html
http://ari.ru/…/transmutaciya-elementov-dobro-pozhalovat-v-…
http://lucecita.blog.bg/novini/2016/06/27/.1460755

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 1468 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 21.07.2016 19:35
 Bulgariawhitlove
"Емоционалната медицина - новата интелигенция" Р. Мей Филмът е базиран на живота на Рене Мей 
https://www.facebook.com/pages/Rene-Mey-Volunteers-in-Bulgaria/470188723183680
Това е ФБ страницата за доброволци за България .... Рене и съпругата му Жулиет приеха с топла усмивка поканата да дойдат и при нас . Хайде да се организираме и да ги посрещнем💌Досега са създадени 73 хуманитарни центъра за безплатна терапия за регенериране на емоционалните клетки и продължава да създава нови. Във ФБ можете да задавате всякакви въпроси. Ако имате желание да се научите как да провеждате терапия и/или да създадете хуманитарен център във вашия район ни пишете. В зависимост от броя на желаещите ще се определят датите и местонахожденията за обучение. Споделете страницата, така шанса да има терапия и във вашия район ще е по-голям. ПС. Всяка сряда има в YouTube медитация на живо с Рене Мей и хора/групи от цял свят. Ако имате въпроси пишете ни. Ще ви обясним подробно :)
"Няма любов без факти" Рене Мей
https://www.youtube.com/channel/UCsl8YEhtNz_GkccMTw_qIBg

Препоръки
за
Седмичните медитации с Рене Мей
Начало: 22:00 българско време всяка Сряда до 02:00 часа в Четвъртък сутрин
Време: Всяка сряда на всеки кръгъл час за 15 минути.
Адрес в Youtube: 
www.youtube.com/tvmey

Общи изисквания:

Да сте навреме за медитацията

Позиция на тялото и поза

Не е нужно да сте пред компютъра или да ползвате друго устройство като телефон, таблет или др., ако нямате тази възможност. Важно е да сте навреме и да спазите графика на медитациите. Може да легнете или да седнете на твърд под или в легло, или където ви е удобно. Вдишайте дълбоко, издишайте и се отпуснете.

Петиция

Напишете си петицията на ръка на лист чиста хартия без никакви символи и знаци по нея на удобен за вас език – български, испански, френски или друг в следния формат:

Вашето пълно име (1,2,3 или повече) 
Години
Област, Град, Държава
Текст на петицията

Примерна петиция

Теодор Борисов Колев
40
София-град, София, България

Искам да се излекуват белите ми дробове.

Сгънете нежно и внимателно петицията и медитирайте с нея между ръцете като я държите леко и без притискане. Съсредоточете се в самата петиция и това, която тя съдържа.

След медицатията:

Трябва да държите петицията както е сгъната до следващата Сряда близо до вас – панталон, чанта и т.н..
Преди медитация следващата седмица вие трябва да напишете наново петицията си на чист лист хартия. Няма значение дали е същата като съдържание или не.
Старата петицията можете да изгорите или изхвърлите в коша. Не е от значение начина на изхвърляне

Категория: Изкуство
Прочетен: 2307 Коментари: 2 Гласове: 3
Последна промяна: 20.07.2016 19:36

Димитър Ненков: В момента висшият Разум подменя въглеродните атоми на ДНК със силициеви

Портал12 се срещна с Димитър Ненков, който ни разказа за глината и цялостното й влияние върху човека. Димитър Ненков е инженер химик, специализирал е магнитна обработка на течности. При специализация в Москва научава, че енергията на нивото на микролептоните и неутриното е една и съща - дали от магнитното поле, дали от излъчванията на кристалните форми, дали от геометричните форми, като пирамидата на Хеопс, дали от биополето. Тогава се насочва към минералите и тяхната достъпност.

В този разговор инж. Ненков обяснява за това как хумата структурира водата, как това влияе на нашите клетки и каква е тайната на родопските извори.

Освен на физически план, глината влияе ли ни и на духовно ниво?
Доколкото човек влиза в досег с енергиите - това е енергията на космоса. Тя акумулира слънчевия вятър, праната, тя е източник на свободни електрони, за които говори Патрик Фланаган. Човек укрепва вибрациите си, за да може да работи в духовната практика с по-голяма устойчивост. Там има изискване “Здрав дух в здраво тяло”. Това е хигиена на тялото, като платформа за работа в духовното поле.

Ние, като представители на разумната човешка цивилизация, трябва да подхождаме съзнателно и с вътрешна благодарност към Създателя, че можем да общуваме с тази енергия. Тя е изключително фина субстанция, която влиза в резонанс с нашите мозъчни структури. Знаем, че нашият мозък е генератор на могъщи вибрации. Затова трябва да се подхожда мисловно, съзнателно, с насочване на мисълта. Ако е за лечение - първо с благодарност към Твореца и следващата крачка да бъде насочване към органа, цветови визуализации, и отново, и отново - нашата благодарност.

Бихте ли дали кратки практически съвети как трябва и как не трябва да се използва глината?
При външна употреба човек трябва да не я държи повече от два часа и като я махне, трябва да я закопае в земята със специална формула на благодарност - да благодари на земята за това, че е отнела от него болестните субстанции. След като я закопае, едва тогава си е свършил работата. Ние не може просто така да я изхвърлим, защото тя е наситена с вредоносни компоненти. Бил съм свидетел на излекувана гангрена за 24 часа, със смяна на компреси от глина през 2 часа. Всички елементи на тялото могат да бъдат лекувани по този начин.

След излекуване човек трябва да ползва хигиенните предимства на глината като начин на живот. Например да се пие вода от хума утаена, както днес се прилага силициева вода. В Япония е модерно, предлагат се прескъпи препарати за пиене от коралова вода, а е достатъчно човек да пие хумена вода. Племето хунза не познават друго - те живеят само с такава вода и са прочути с тяхното дълголетие, с тяхната подвижност, здравословно състояние. Може би на 10 000 души имат един лекар.

По какъв начин ни влияят отделните елементи на глината?
Водещ е силицият, тъй като всички глини са в групата на алумосиликатите с различни комбинации - може да бъдат калиево-алуминиеви силикати, калциево-алуминиеви и други форми. Водещото и най-впечатляващото присъствие на силиция определя ролята на глината в наши дни.

По съвременни езотерични източници се смята, че в момента по-висшият Разум подменя въглеродните атоми във възлите на човешката ДНК - която е на въглеродна основа - със силициеви. Това е един еволюционен праг, който преживява в момента нашата цивилизация, но той има своите последствия. Силицият никога няма да претърпи органическото гниене - той е устойчив, той е по-висш клас структура - човешката цивилизация получава по-голямо доверие от висшия космически Разум.

Разбира се, и в практиката той е ключов елемент. Всичкият обмен, трофика, хранене и потребление на микроелементи от човешкия организъм са свързани с присъствието на силиций. Изненадващо е, че ние подценяваме този факт и във възрастния човешки организъм, който живее конвенционално, този елемент е доста под нормата. В “Бялата книга на живота” от руски мислители - наши съвременници - този въпрос много ярко е описан, а преди това и от акад. Вернадски.

Глината променя ли структурата на водата и как точно се случва това?
Да. Подходът е такъв, че обикновената вода я разглеждаме като псевдо-полимер. Тоест, това са модулчета от хидроксони и йони, които са навързани във вериги, но в края на краищата тя си има едни физични свойства на проникване, на вискозитет. Когато тя премине, пресече или се докосне до енергията, която излъчва магнитното поле на хумата, тази псевдо-полимерна верига се накъсва, водата става по-мокра, по-течлива, по-проникваща през клетъчни мембрани и в този смисъл става преструктуриране.

Това преструктуриране как действа на човешкия организъм?
Известно е, че структурираната вода има формата на тетраедър. Точно такава форма е структурната формула на биологичната молекула на нашия регенеративен апарат. И се знае също, че има статистическа грешка при нашето обновяване на клетъчно ниво. С възрастта и с времето например на 10 000 възпроизведени клетки има грешка. Тази грешка се свежда до минимум и до нула, когато се пие и вътрешно се ползва структурирана вода. Това е концепцията Макробиотика на българския физик Иван Андреев. Тя точно работи при глината, хумата, кристалите, силициевата вода.

Човек трябва да живее с такава вода. Така живеят планинците. Така живеят нашите родопчани - техните чешми и извори са над такива залежи от български зеолити. Това са кристалните форми на клиновита, които по естествен начин структурират питейната вода.

Какво представлява глетчерното мляко?
Глетчерното мляко е тривиално название на оная колоидна суспензия, която племето хунза пие целогодишно и пожизнено. Тяхната стопена вода, слизайки по планинските глетчери в долината Хунза, преминава през корита от глинести почви и пристига в лек опалесциращ вид. Затова американският изследовател Патрик Фланаган го нарече “glacial milk” или “глетчерно мляко”. То е много полезно естествено образувание и всеки може да си го получи вкъщи с фино смляна прахообразна българска хума, като сложи 2 щипки от нея в чаша вода.

Можем ли да срещнем глетчерно мляко в българската природа?
Да - край Крушунските водопади можем да наблюдаваме такава вода в леко зеленикав отенък, според цвета на минералите и бреговете, където тече водата между тях. Имаме и такива населени места - Бели Искър, Бели Лом - места, където водата е глетчерно мляко.

Безопасно ли е директно да се пие тази вода?
Трябва да проведете консултация, заради отговорността. Аз лично, ако знам, че това е изворна вода и няма някакви органични бактерии - няма проблем. Тя дори е антисептична и стерилизираща.

Интервю на Анна Бончева | Портал12
http://portal12.bg/Dimityr-Nenkov-V-momenta-visshiyat-Razum…


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 7213 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 18.07.2016 23:38
07.07.2016 23:32 - Защото е Любов

Това, което е в сърцето 
е от Бога безценен дар.
То ни свързва с Небето 
и ни пази от тъмен товар.
Топли като огън, като жар,
грее като слънце,
свети като фар.
Леко е като полет,
красиво е като рай.
Необятно е като безкрай.
Изпълва ни отвътре докрай
и ни дава Любовта Божествена.
Нежно е като ласка,
деликатно като криле на пеперуда,
могъщо като океан,
силно като ураган.
Бог е в нас 
и иска да се отдаде
като Надежда,
като Вяра,
като Мъдрост,
като Разум Висш,
защото е Любов.

7.07.2016

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 2360 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 18.05.2020 14:50
 Към моя Татко-Бог

Твоя съм!
Частичка от Теб!
Рожба Твоя!
Струничка от арфата ти,
творяща Всемира!
Поточе от пълноводието ти!
Капчица от Твоя порой,
изливащ Сътворението!
Птиче в Твоето ято!
Слънчева пеперуда,
трептяща в Твоята Светлина!
Усмихваш ми се
и аз чувствам мощта ти в себе си!
Пробуденото ми сърце
те Боготвори с всеки тласък!
Очарована и благодарна,
щастливо онемявам пред Теб, Татко мой!
Скланям глава в смирено благоговение,
изпълнена с Теб, аз имам всичко!
Звук от песента ти!
Трепет от тишината ти!
Перце от окрилението ти!
Аз благотворя в Любовта!
Благодаря!

Деляна Ангелова

image
Пробуденото ми сърце
те Боготвори с всеки тласък!


image

Птиче в Твоето ято!

image
Слънчева пеперуда,
трептяща в Твоята Светлина!

image
Очарована и благодарна,
щастливо онемявам пред Теб, Татко мой!
Скланям глава в смирено благоговение,
изпълнена с Теб, аз имам всичко!

Категория: Изкуство
Прочетен: 1130 Коментари: 0 Гласове: 6
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3206841
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Юли, 2016  >>
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031