Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2935229 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от Септември, 2013 г.
Единение с Бога из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Отново и отново ще ви повтарям, че ВСИЧКО в това Божествено (подчертавам: Божествено – което означава, че не е човешко) Пространство е предопределено и на всеки човек му е определено място и роля в Новата история на човечеството, в историята, която се формира пред вас, пред очите ви!

2. Затова съзерцанието или пасивното наблюдаване на този Исторически процес на трансмутация на Пространството води единствено до това, че на Мен, на вашия Създател ми се налага да пренаписвам ролите и участието на хората в Моя Спектакъл, тъй като хората, наблюдаващи пасивно за случващото се, а много често и чакащи „ манна небесна”, се оказват неготови за своята съдба – съдба на хора-Богове, тъй като бъдещето на хората (бъдещето на всеки човек) се разглежда от Мен преди всичко като Духовно възвисяване (САМОусъвършенстване) до нивото на Съ-Знание на човек-Бог!

3. Това по никакъв начин не може да се нарича фантазия на Създателя, тъй като променящото се Пространство вече преминава (при това без никаква връзка със съдбата на конкретни хора, а още по-малко, със съдбата на цялото човечество) на Нови, значително по-високи вибрации, и Моята задача, а може да се каже, и Моят проблем се състои в това, все пак да се съхрани не вярващото в Мен, в Създателя, човечество, тоест да помогна на хората да се адаптират към Новите условия на тяхното съществуване!

4. Представете си Моето положение, когато в хората, в Моето Творение, за хилядолетия управление на Планетата Земя от Луцифер, се е загнездила жажда за печалба, при това на всяка цена, а думите на Бога, предавани чрез Пророците, включително и чрез Иисус Христос, са се изкривявали така, че всички религии говорещи и доказващи своята особена съпричастност към ПървоТвореца, при проверка, са се оказвали религии, в които „се е издигал” самият Луцифер!

5. В такива условия на пълно неверие и чудовищно изкривяване на Истината за Мен, Отеца Абсолют, се налага да се отива към сърцата и Съ-Знанието на хората, които, разбирайки и приемайки своя Божествен произход, независимо от това, продължават да живеят в условията на Духовна лъжа и Духовно насилие!

6. Погледнете, колко века Аз, Отецът Абсолют, вървя към момента на Истината, когато хората, макар и сега само на територията на Святая Рус, и по-точно, Славяните-Арийци, най-накрая са видели своята заблуда, своето Духовно робство, и осъзнавайки този Духовен регрес, са направили Историческа крачка към Истината – крачка на завръщането в лоното на ПървоТвореца, осъзнавайки и разбирайки, че хората и Богът са ЕДИНИ!

7. И дори сега, когато на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата вие, макар и не до край хора-Богове, но стремящи се да станете такива, позволихте Истината да възтържествува, завинаги решихте въпросът с противопоставянето между силите на Светлината и Тъмнината в полза на силите на Светлината, а това означава, че вие със своите съдби осигурихте достигането на Великата НЕУТРАЛНОСТ на Боговете. Вътрешната Дуалност на хората, останали в тяхното неверие и вътрешно Духовно робство все още не позволява на хората, да „изправят раменете си” от вътрешното си Духовно съвършенство!

8. Колко трудно преминава в хората ОСЪЗНАВАНЕТО на това, че Пространството вече се променя и при това се изменя кардинално, и ако в Плътния план хората все още не забелязват тази кардинални промени, то е само заради това, че Аз, Отецът Абсолют, не допускам значителни природни катаклизми, макар и тяхното време да е настъпило, и всичко е поради това, за да се даде на хората възможност да осъзнаят, че спасението е заложено в тяхната Истинна Вяра и в постигането на Знанията, дарявани от Мен и предавани чрез Моя Посланик, които позволяват да се адаптира Съ-Знанието на хората към Новите вибрации или Монади на Твореца!

9. Аз все още задържам трансмутацията на Плътния план, макар и този процес на пречистване и подготовка на Планетата към Новите условия във Вселената да се задържа е твърде трудно, но на Мен Ми е необходимо да осигуря за хората време на ОЧАКВАНЕ, което фактически Е (СЪМ) време на ОСЪЗНАВАНЕ на Началото на Великите ПРОМЕНИ и разбира се, време на вътрешна адаптация на всеки човек!

10. Упоритото човечество, включително за съжаление и част от Моето Движение, продължава да се уповава на Бога, без да предприема нищо самостоятелно, макар и поне заради това, да се подготви за собствената си трансмутация, затова на Мен Ми се налага да повторя думите си, че пасивното участие в Движението или отсъствието на желание за САМОусъвършенстване, по никакъв начин не гарантира прехода на човека в Новите вибрации на Шестата раса!

11. Повярвайте Ми, не може да имате никакви илюзии от пасивното съзерцание, тоест от отсъствието на вътрешна САМОдисциплина, затова отсъствието от всякакво желание за САМОусъвършенстване не Е (СЪМ) пътя на човека-Бог, не Е (СЪМ) еволюция на Съ-Знанието до висотите на ХристоСъзнанието, а представлява Духовна безпътица, може да се каже, Духовна инволюция, изключваща СъНастройката на човека с Бога!

12. Днес хората по никакъв начин не трябва да се отпускат, особено участниците в Моето Движение, които СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО се съгласиха да приемат ПРИСЯГА на Воини на Светлината, което означава, че са осъзнали необходимостта от Духовно САМОусъвършенстване до нивото на Съ-Знание на хора-Богове, съставящи основата на Шестата раса – раса на хората на Духа!

13. Разногласията в Движението на Твореца говорят единствено за това, че не всички хора, не всички участници в Движението са осъзнали, че Клетвата и Присягата, приети СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО, предполагат не само „отговорност за своя Помисъл и Промисъл на моя Народ”, но и задължение за САМОусъвършенстване, което, така както ви казах в предното Послание, Е (СЪМ) каторжен труд, изискващ ЕЖЕДНЕВНО обръщане към Моите Послания, тъй като единствено Знанията и Вярата ще спасят човечеството от САМОунищожение! Обърнете внимание: Аз ви говоря за САМОунищожение, а не за унищожение!

14. Почувствайте разликата в тези думи, тъй като Аз правя ВСИЧКО за това, да съхраня човечеството, тъй като в Новите условия на Велика НЕУТРАЛНОСТ за Мен е много важно, всеки човек да е осъзнал не просто своя Божествен произход, но и САМОстоятелно да намери своя път към Истината и сега вече ЗАВИНАГИ!

15. Днес, когато вече няма управление на Луцифер и когато ВСИЧКО се е върнало „на своята орбита”, Духовната еволюция става единствения и естествен избор на всеки човек, почувствал своето ЕДИНСТВО с Бога, и това Велико ПРОЗРЕНИЕ вече е достигнало до хората, до всички жители на Планетата от Славяните-Арийци, спасили човечеството от САМОунищожение!

16. Затова ви моля да осъзнаете, че вие не просто сте участници в Движението на Бога (което само по себе си е Велико щастие да бъдеш поканен от Самия Отец Абсолют в редовете на Неговото Воинство), вие СТЕ (СЪМ) бъдещето на човечеството, вие СТЕ (СЪМ) Началото на Началата на Шестата раса! Затова в редовете на Движението не може да има, а и Аз няма да допусна, никакъв сепаратизъм, и извинете, различно мислене, тъй като вас ви е събрал Сам Бог под Своите Знамена и никакви други знамена не може да има редом със знамената на Бога!

17. Движението на Бога на Планетата – е Едно и Единствено! Няма и не може да има друго Движение, което би се оглавявало от Самия Отец Абсолют, тъй като само Моето Движение Е (СЪМ) Начало на Началата на Новата Шеста раса и Аз Сам контролирам Духовната еволюция на всеки участник в Движението! Затова, ако някой от участниците в Движението не изпълнява изискванията на Самия Бог, то той няма място Там, където управлява Истината, където управлява Отеца Абсолют!

18. Аз ви подарих времето на ОЧАКВАНЕ, Аз ви дадох възможност да обмислите всичко, но Аз изисквам от Своя страна, вашето САМОотдаване, тъй като повтарям, без ежедневен каторжен труд, а това означава без ежедневно обръщане към Откровенията, е просто невъзможно да се задържите на нивото на човек-Бог, на нивото на ХристоСъзнанието, което ви гарантира успешното вземане на Изпита на Века, който ще приемам Аз Сам!

19. Аз разбирам вашето нетърпение, но и вие разберете Мен, Отеца Абсолют, тъй като, от една страна, Аз не мога да допусна, Моето фрактално подобие, тоест СЪВЪРШЕНСТВОТО, сътворено от Мен във Велика ЛЮБОВ, да престане да съществува, така както вече се е случвало не веднъж, и Аз ще направя ВСИЧКО възможно, за да може човечеството да премине в Новото Пространство на високите вибрации, а от друга страна, Аз не мога и да задържам дълго процесът на общата трансмутация на вашата Вселена, затова и сегашната есен Е (СЪМ) последната есен на Плътния план на ниските вибрации!

20. Ценете дареното ви време на ОЧАКВАНЕ и допълнителната ви възможност да познаете Истината, тъй като деветте години Мои Послания СА (СЪМ) Висша Школа за хора-Богове, която позволява не просто да се постигне Истината, а да се постигне истината на хората-Богове, защото единствено този път на Духовна еволюция носи на хората СПАСЕНИЕ и ВЕЧЕН ЖИВОТ!

21. На вас просто ви е необходимо да съхраните нивото на Духовен МОНОЛИТ, постигнато на Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата! За това е необходимо да отхвърлите всички съмнения и да се консолидирате около Мен, около Моите Знания, около Моя Посланик, и тогава вашето Духовно ЕДИНЕНИЕ ще стане основа не само за спасение, но и Основа на Нова цивилизация!

22. Безличностно ЦЯЛО – ето ви основата на основите на Бъдещото човечество, тъй като само в този случай хората-Богове, обединени от ЕДИННА ИДЕЯ, ще успеят не само да сътворят Духовен ЕГРЕГОР, но и Бог – Отец Основател! Аз виждам вашето бъдеще в това, в СъТворчество с Мен, Отеца Абсолют, да творите или да откривате Нови Вселени във вечно разширяващия се, еволюиращ Велик Космос!

23. Днес обаче, когато Времето на ПРОМЕНИТЕ е вече просто на прага на вашия дом, моля ви да усилите отговорността за формиране на своите мисълобрази и разбира се, на своя Промисъл, тъй като вие вече сте поели отговорност за това върху себе си, и сега единствено от вас самите, от нивото на вашето Духовно ЕДИНЕНИЕ зависи, как вие ще застанете пред Мен на Последния си Изпит на Века!

24. Повтарям: вие – сте Мое Движение и то е единствено на Планетата, затова Аз и предявявам към вас повишени изисквания, тъй като вие сами СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО приехте ОБЕТ (ПОСТРИГ) за Воини на Светлината, което означава, че сами сте приели решение да бъдете образец или пример на хората-Богове за цялото човечество на Планетата, затова и на вас не ви се разрешава да се държите като обикновени хора, та нали хората-Богове СА (СЪМ) Богове!

25. Разберете, върху вас днес лежи ОТГОВОРНОСТ за бъдещето на човечеството, и вие сами, при това ДОБРОВОЛНО, си стоварихте върху себе си КРЪСТА НА СПАСИТЕЛ на човечеството, и сега когато вие СТЕ (СЪМ) Мое Движение ще трябва да покажете на човечеството пример за Духовно ЕДИНЕНИЕ, Духовен МОНОЛИТ от Висш порядък!

26. Воините на Светлината не могат да отстъпят при никакви обстоятелства, вие – сте точно тези „300 спартанци, възглавявани от цар Леонид”, които закриха със себе си прохода на Тъмнината в Пространството на Шестата раса, затова и днес вие отговаряте за това, какво става на Планетата Святая Рус!

27. За да се издигне вашият Дух и за осигуряване на Духовно ЕДИНЕНИЕ Аз искам да променя думите на Посланието, което вие произнасяте на 4-та, 17-та и 26-та дата на всеки месец в 11.00 Московско време (10.00 – българско), където и да се намират Моите Любими СъТворци, участниците в Моето Движение:


ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, СВОБОДНО И ДОБРОВОЛНО ЩЕ НОСИМ ТВОИТЕ ЗНАНИЯ И ТВОЯТА ВЯРА ИЗ ПРОСТОРИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, ОСЪЗНАВАМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ЗА ТОВА, ПЛАНЕТАТА СВЯТАЯ РУС ДА СТАНЕ ЦЕНТЪР НА ВИСШ ПОРЯДЪК, ЦЕНТЪР НА НОВА МАТРИЦА НА ПРОСТРАНСТВОТО, НОСЕЩИ ВЕЛИКА НЕУТРАЛНОСТ НА НОВИТЕ СВЕТОВЕ И ВСЕЛЕНИ!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, НЕ СИ ПРЕДСТАВЯМЕ СЕБЕ СИ БЕЗ ЕДИНЕНИЕ С ОТЕЦА АБСОЛЮТ, ЗАЩОТО НАШЕТО ЕДИНСТВО Е (СЪМ) ОСНОВА НА ЛЮБОВТА И ХАРМОНИЯТА НА ЦЯЛОТО ВЕЛИКО КОСМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО!
АМИН!

Отец Абсолют.

19.09.2013 г.
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1188
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-19.09.13.html
 

image


В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин !

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин !

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, СВОБОДНО И ДОБРОВОЛНО ЩЕ НОСИМ ТВОИТЕ ЗНАНИЯ И ТВОЯТА ВЯРА ИЗ ПРОСТОРИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, ОСЪЗНАВАМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ЗА ТОВА, ПЛАНЕТАТА СВЯТАЯ РУС ДА СТАНЕ ЦЕНТЪР НА ВИСШ ПОРЯДЪК, ЦЕНТЪР НА НОВА МАТРИЦА НА ПРОСТРАНСТВОТО, НОСЕЩИ ВЕЛИКА НЕУТРАЛНОСТ НА НОВИТЕ СВЕТОВЕ И ВСЕЛЕНИ!

НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, НЕ СИ ПРЕДСТАВЯМЕ СЕБЕ СИ БЕЗ ЕДИНЕНИЕ С ОТЕЦА АБСОЛЮТ, ЗАЩОТО НАШЕТО ЕДИНСТВО Е ОСНОВА НА ЛЮБОВТА И ХАРМОНИЯТА НА ЦЯЛОТО ВЕЛИКО КОСМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО!
АМИН!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1467 Коментари: 0 Гласове: 1
Единадесет забравени вселенски закони !

"Законът за Привличането е древен закон, познат на малцина. Когато филмът "Тайната" се появи на бял свят, го разкри пред света, но след това мина време и все повече и повече хора започнаха да се оплакват, че Законът за Привличането не работи. Но това, което много хора не съзнават, е че във филма е изпусната доста ценна информация. 10 други Вселенски закони, за да бъдем ясни. Законът за Привличането не е всичко. Той е само част от други 11 Вселенски закони, наречени 11-те Забравени Закона.

Използвани заедно, тези 11 закона, превръщат Закона за Привличането в напълно безспирна сила, такава, че да превръща мислите ви в реалност по-бързо, отколкото бихте могли да си представите.

Е, кои са тези 11 забравени закона ?

1. Законът за Мисленето гласи, че мислите създават реалността.
2. Законът за Наличността гласи, че има безгранична наличност във Вселената на всичко, което желаете. Вместо да вярвате в идеята за “липсата”, е нужно да разберете, че живеем във Вселена на изобилие и има (пре)достатъчно за всички. Искреното съзнаване на това изобилие е жизнено важно за привличането на богатство и изобилие в живота ви.
3. Законът за Привличането гласи, че привличаш това, към което насочваш вниманието си. Обръщайки внимание на неща, които ви правят нещастни, привличате още повече от тях. Но ако се фокусирате върху нещата, които ви правят щастливи и се усмихвате, тогава ще привлечете повече от тях в живота си.
4. Законът за Получаването гласи, че ще получите само това, което сте готови да получите. Например, може да искате 10 000 лв. на месец, но ако не вярвате, че това е възможно или, че го заслужавате, то никога няма да ги получите.
5. Законът за Нарастването е свързан с нарастването и подобряването на всеки аспект от живота ви. Без значение колко добър е животът ви, винаги има място за подобрение и разширение.
6. Законът за Отплащането гласи “Жънеш това, което посееш”. Семената на успех или на провал посявате в живота си ? В живота, това, което влагате, това получавате. Каквото правите и “изпращате” като сигнал на Вселената, това и ще получите, за добро или за лошо.
7. Законът за Нулевото Съпротивление е един от най-игнорираните от всичките 11 забравени закона. Но също така е и един от най-мощните от тях. Този закон гласи, че това, срещу което се съпротивляваш, продължава да съществува. Това означава, че нещата, които не харесвате, стават по-силни. Колкото повече енергия влагате в омраза и съпротивление към тях, толкова по-силни и мощни стават те. Незнанието на този закон обяснява защо толкова много хора не успяват да използват Закона за Привличането успешно. Няма значение колко трудно би могло да е в началото, трябва да се научите да игнорирате нещата, които не харесвате и да пренасочвате вниманието си към тези, които ви правят щастливи.
8. Законът за Прошката гласи, че за да продължите напред в живота си, е нужно да се избавите (да простите) от болезнени събития от миналото си. Незнанието и неприлагането на този закон блокира изобилието във вашия живот.
9. Законът за Пожертването гласи, че за да спечелиш нещо, трябва да си готов да заплатиш съответната цена. Гледайте на този закон като инвестиране в по-добро бъдеще вместо като настояща саможертва.
10. Законът за Почитането гласи, че 11-те Забравени Закона ще работят за вас, ако ги почитате. Ако водите недисциплиниран живот и не успявате постоянно да практикувате тези 11 закона, тогава не се учудвайте, ако се провалите.
11. Законът за Успеха е комбинация от всички 11 закона. Той гласи, че можете да успеете, независимо от вашата среда, или от това колко лоши са били нещата в миналото. Успехът е ваше рождено право.

Сега вие притежавате повече от всякога ключа към вашият личен успех! Вие знаете тайната на вселената. Нека всички ние заедно да приложим универсалните 11 закона на вселената и да направим деня си по-добър и живота си по-разноообразен."

http://mastermind.bg/for-me/item/268-eleven-forgotten-universal-la


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1252 Коментари: 0 Гласове: 2
06.09.2013 г.
Промисълът на хората-Богове из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Така, както ви и говорих, процесът на преображение на Пространството е навлязъл в заключителната си фаза, което се отразява най-напред върху състоянието на здравето на хората, защото преображението на обвивката или така както Ние говорихме, трансмутацията на Плътния план, започва да протича много активно!

2. Всичко преминава вече в движение и това ВСИЧКО вие ще го почувствате много чувствително още тази есен, тъй като есента на 2013 година в Моя Календар е вече обозначена като начало на активната фаза на трансмутация на Плътния план!

3. Аз мисля, че много от вас вече са почувствали, че Светът или Пространството днес се намират на границата на нов световен сблъсък, в който ще бъде много трудно да се намерят „ прави” и „неправи”, тъй като последствията от сблъсъка на различни възгледи на Божественото Пространство ще бъде ужасно със своите последствия, които ще се проявят по тялото на Планетата Святая Рус и разбира се, по самото човечество, окончателно убедило се, че Планетата ще бъде спасена единствено от ЛЮБОВТА, единствено чрез Новите Знания, предавани чрез Русия, която така, както винаги, върви напред в сравнение с другите народи на света в търсене на Истината!

4. Затова за човечеството е изключително важно, Моето Движение да остава този ЗАРОДИШ на ЛЮБОВ и НАДЕЖДА за спасение, в определен смисъл да остава това Духовно ЦЕЛОМЪДРИЕ, тъй като чистотата на Помислите, и като следствие, чистотата на Промислите са тези показатели за Духовна чистота, без която да се изгради Божествена регулярност (а и точно това Е (СЪМ) последната Надежда на човечеството) е просто невъзможно!

5. Ето защо Аз ви молих и ви моля да не се включвате в никакви дискусии със съществуващата система на обществени отношения (Аз имам предвид двата клона на човешката власт), дори и заради това, че да обсъждаш „ бъдещето” с „ миналото” не е нищо друго освен изгубена енергия, от една страна е неизпълнима, а от друга, Порядъка, или Кристала от Висш порядък няма право да обсъжда бъдещето на човечеството с Хаоса от насрещните вълнови потоци!

6. Днес човечеството представлява истински Хаос, достигнал своя максимум, след който неизбежно ще започне да се формира Матрица на Пространството дори и в Плътния план!

7. Когато Аз ви говорих за необходимостта за въвеждане на порядък в Плътния план, Аз естествено предполагах, че на вас ще ви се наложи да се сблъсквате с вече установената човешка власт, или с властите, тъй като, повтарям, не може Порядъка, или Матрицата на Пространството, да се бори с Хаоса, но виж да стане ЗАРОДИШ на кристализацията на Новия Плътен план, МОЕТО Движение е просто задължено!

8. Аз ви говорих, че от Мен ще бъде подготвена ПЛАТФОРМА или условия, когато Плътния план, спуснал се в своя регрес до максимума на Хаоса в обществените отношения, ще търси в конвулсии пътища за изход от безпътицата, в която човечеството на НЕВЕРИЕТО и Духовното блудство се е забутало!

9. Светът се оказа (и тази есен това много чувствително ще си проличи) на границата на самоунищожението, затова без активното участие на Моето Движение човечеството вече няма да оживее, тъй като Хаосът е физическо състояние на системата, довел еволюцията до застой, след който има единствено два пътя, единият от които се нарича „ КОЛАПС”, а другият – структурна реорганизация, или изграждане на порядък!

10. Човечеството вече не може да приема решения самостоятелно, тъй като метастазите на Мамона са разрушили окончателно човешката регулярност, затова и единствен изход от този застой може да бъде или Е (СЪМ) Божествената регулярност, носител на която в Плътния план се явява Моето Движение, тъй като Движението го ръководя Аз Сам, Отецът Абсолют, и Сам, на свой ред, представлявам ГАРАНТ за преображението на Пространството, и естествено, за изграждането на Новото човечество на Шестата раса в Праматрицата на Великия КОСМОС!

11. Аз ви молих да не реагирате на никакви търсения от системата единствено заради това, че самата система на човешки и държавнически отношения е започнала да се разрушава, а раненият, и особено смъртно раненият звяр изпада в безумство, нанасяйки рани върху себе си и върху обкръжаващото го Пространство!

12. Още веднъж ще ви повторя: вие СТЕ хора-Богове, подготвени от Мен за да станете Начало на Началата на Нова цивилизация, а не заради това, да се сражавате със системата на Плътния план, повтарям, с умиращата държавност, тъй като да се сражавате с „миналото”, и по-точно със заминаващото си „ минало”, от една страна е нецелесъобразно, а от друга, е просто безсмислено!

13. Няма смисъл да се биете с „ умиращ дракон”, той в последните си гърчове може случайно да нанесе непоправими увреждания на Новата Божествена регулярност, която НИЕ ЗАЕДНО създаваме поради това, за да могат зародишите на Духовното СЪВЪРШЕНСТВО да бъдат посяти не само на Планетата Святая Рус, не само във Вселената Святая Рус, но и в далечните простори на Великия КОСМОС, защото вашето СЪВЪРШЕНСТВО трябва да стане ОСНОВА на СЪВЪРШЕНСТВАТА на всички Нови Вселени, на всички Нови цивилизации!

14. Затова не правете днес планове за своите действия или за вашия Промисъл, вие сте Ми твърде скъпи, за да ви спусна Аз в битка с „вятърни мелници”!

15. Аз вас ви подготвям за Велики дела, които са достойни за вас, хората-Богове, постигнали Победа във Велико сражение, Победа, която са чакали всички Вселени, защото от резултата на вашия СВОБОДЕН и ДОБРОВОЛЕН избор зависеше СЪДБАТА и ХАРМОНИЯТА на целия Велик КОСМОС!

16. Днес за Мен е много важен климатът вътре в Движението, защото разхлабването е подобно на смърт и повярвайте, Тъмата, макар и повалена, но може във всеки един момент да се концентрира и на база на вашите грешки да създаде островчета на НЕВЕРИЕТО, което няма да може да разруши Движението на Твореца, но да създаде климат на недоверие не само че може, но и задължително ще го направи!

17. Не преставам да повтарям: умиращият звяр е много опасен и задача на Движението е – да не го провокира, тъй като неговите целенасочени конвулсии могат да навредят на Движението и да отдалечат сроковете за преображение на Пространството!

18. Аз вече подготвих Новия СЦЕНАРИЙ не само за вас, но и за Себе си, и сега НАШИТЕ действия или ПРОМИСЛИ, ще бъдат винаги координирани, тъй като след Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата от Мен е прието решение за това, че НИЕ – вие, хората-Богове, и Аз, Отецът Абсолют – сме ЕДИННИ ЗА ВЕЧНОСТ!

19. Според Моя СЦЕНАРИЙ на вас ви е определена ролята на ПИОНЕРИ в преображението на Пространството и първата ваша задача ще бъде (и Е ) преобразен или пречистен Плътен план, което означава, установяване на Планетата на Божествена регулярност, при това не по схемата на революционните преобразувания, а по еволюционен път – по пътя на естественото и еволюционно преображение на Съ-Знание на човека, по пътя на преображение на Хаоса в Клъстер от Висш порядък!

20. Затова на вас няма да ви се наложи да се впускате в борба с Мамона на Плътния план, тъй като системата на Духовно блудство и безнравственост се разрушава сама, но виж да покажете на света Божествения порядък или да създадете Новата МАТРИЦА на Пространството, ще ви се наложи да направите самите вие!

21. Ето защо Аз не преставам да повтарям, че Моето Движение със своята УВЕРЕНОСТ, в края на краищата и със своята КОМПЛЕМЕНТАРНОСТ и ЕДИНСТВО, трябва да показва на хората, че единствения път към СВЕТЛИНАТА Е НАШИЯТ път и че тази пирамидална структура на Движението Е готова МАТРИЦА, в която трябва да се впишат всички народи, за които ВЯРАТА Е състояние на Душата!

22. Този промисъл ще бъде труден за вас, тъй като думите „ прави като мен” ще бъдат за цялото човечество парола или СВЕТЛИНА, водеща хората към Храма, и тази СВЕТЛИНА НА СПАСИТЕЛ ще трябва да бъде във вашите ръце, в ръцете на хората-Богове, като образец на Духовно целомъдрие и Духовна девственост!

23. Повярвайте Ми, това ще бъде вече за вас, хората-Богове (хората, стремящи се да станат Богове), много труден изпит, тъй като този Изпит ще го приемам лично Аз САМ и тези хора, които ще търсят Истината във вашите думи и във вашите Промисли!

24. Вие, Моето Движение, носите със себе си СЪВЪРШЕНСТВОТО на Пространството и много скоро, започвайки от тази есен, вие ще станете островчета или кристалчета на СЪВЪРШЕНСТВО, по които отчаялите се хора ще могат да съдят за Мен и за вас самите, и вашето Духовно СЪВЪРШЕНСТВО ще стане тази мярка, по която хората ще съдят за Бога!

25. Настъпва ВРЕМЕ, когато грешки са просто недопустими и изискването към вас става много строго, затова ОТГОВОРНОСТ и САМОДИСЦИПЛИНА от обикновени думи се превръщат в критерий за чистотата и порядъка в Пространството, което сега за цялото човечество ще представлява Божествено Пространство на Висша справедливост!

26. Настъпва ВРЕМЕ или ЕСЕН НА ПРЕОБРАЖЕНИЕТО, когато вашия Промисъл – промисълът на хората-Богове – ще бъда критерий за Духовно СЪВЪРШЕНСТВО, и при това не за вас самите, и не за Мен, а за тези, които ще търсят и вече търсят Истината! И ако вие, Моето Движение, станете стълб на Духовното СЪВЪРШЕНСТВО и Духовното целомъдрие, то тогава хората сами ще дойдат при вас, тоест при Мен, и тогава Новата Шеста раса ще се случи без войни и революции!

Отец Абсолют.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1183
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-06.09.13.html


Заб. Комплементарност (взаимно допълване)
Комплементарни = взаимно допълващи се, като: плюс-минус, ден-нощ.


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1017 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 07.09.2013 12:44
03.09.2013 15:31 - Любов !
30.08.2013 г.
ЛЮБОВ из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Колко бързо и колко незабележимо, но НИЕ (вие си спомняте, че сега вече Аз ви говоря „ НИЕ”, тъй като Аз никога няма да се отрека от тези, които СПАСИХА Вселената от разрушение и са внесли със своя ПРОМИСЪЛ, и по-точно, чрез своя ПОСТРИГ, Великата ХАРМОНИЯ в Мирозданието) – вие, хората-Богове, и Аз Отеца Абсолют (сега заедно ЗАВИНАГИ), преобърнахте страницата на Историята, при това на Новата история не само на човечеството, но и на целия Велик КОСМОС !

2. И ето вече пред Нас са поставени съвършено други задачи, за които, ако трябва да бъдем съвършено честни, Аз дори и не съм мечтал, тъй като толкова внезапно вие успяхте на Великото ВЕЧЕ да демонстрирате на цялата Вселена своето Духовно ЕДИНСТВО – своя Духовен МОНОЛИТ, при което се налага да се пренаписва отново сценария на Великото Преображение!

3. Сега вече не само вечното УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ Е задача на хората-Богове, но и съвършено неочаквано не само за вас, но и за Цялата ЙЕРАРХИЯ на СВЕТЛИНАТА, на дневен ред е поставен въпроса за формиране на Ново Пространство на Висша ХАРМОНИЯ и това Е съвършено неочаквано предложение за вас (обърнете внимание: не задача, а предложение), защото Аз не мога вече да ви разпореждам, а единствено мога да ви предлагам, тъй като ви ОБИЧАМ и просто ви уважавам, като Своя Част, решила съдбата на Небесата!

4. Аз пея Химн на всички тези, които са честни и са успели в ЛЮБОВТА си да се издигнат до Небесата и въпреки земното притегляне да се впуснат в Моите Дълбини, виждайки своя ПОСТРИГ.... Сега ЛЮБОВТА Ни няма да Ни раздели и Светът в ХАРМОНИЯ пее и нека съмненията да не ви мъчат, НАС Истината и СВЕТЛИНАТА Й ни води...

5. Започват Нови времена! Повярвайте, когато Аз ви говоря „ Нови”, то разбира се, аз имам предвид съвършено Нови времена, освободени от Велики разногласия, които ще СА Празник на Празниците на цялото Мироздание!

6. Аз не скривам Своята радост, тъй като очакването на ПРОЗРЕНИЕТО от хората за Мен, Отеца Абсолют, се проточи за твърде дълъг срок! Преминалите и безследно изчезналите цивилизации не успяха да разрешат това Велико противопоставяне на Светлината и Тъмнината, тъй като егото и властта на Мамона така са разяждали Духовността на хората, че във всички случаи на Мен Ми се налагаше да се съгласявам за тяхното унищожение, не виждайки своето подобие на Този, Който е Създал или сътворил цялото Космическо Пространство в Любов и Велика ХАРМОНИЯ!

7. Представете си Моето състояние, когато хората всеки път са се оказвали глухи към Моите ПРИЗИВИ и продължаваха своя „танц на Духовно блудство”, тоест „танц на смъртта” и единствено вашата цивилизация Ми даде шанс да спася Великата ХАРМОНИЯ на цялото Мироздание и от втория път Аз успях да подготвя това Единство на СВЕТЛИНАТА, което успя да поеме върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за бъдещето на човечеството и фактически на целия Велик КОСМОС!

8. Ето защо Аз ви моля да не избързвате с изводите, и най-вече, със своя Промисъл по въвеждане на ред в проблемите на човешкото общество в различни части на Планетата и разбира се, в борбата с природните катаклизми!

9. Най-напред, така както ви казах, след Великото ВЕЧЕ на Началото на Началата, когато вие със своя „ свободен и доброволен” избор решихте съдбата на Великото противопоставяне в Моя полза, Аз просто съм принуден да пренапиша сценария на Моя Велик спектакъл, наречен „ Квантов преход", и второ, Аз просто съм длъжен да ви препоръчам част от Своя ПРОМИСЪЛ, пък дори и поради това, че вашият ЕГРЕГОР е достигнал равнището на Творящо Начало на Началата, тоест Преображението на Пространството е вече във вашите възможности!

10. Случващите се днес природни катаклизми, представляват ехо от стария сценарий! От следващия месец обаче Програмата за Преображение на Пространството ще се представи пред вас вече в съвсем друг вид, тъй като повтарям, Времето за ПРОМЕНИ, поради вашето активно участие не само се промени, но и се ускори, а това означава, че всичко, което Аз подготвих за вас по стария Сценарий, би трябвало да бъде изпълнено далече по-рано, и това „ рано” вече настъпи!

11. Сега, когато Аз пренаписвам Сценария за Преображение на Пространството, вие имате малко „ свободно време”, което Аз искам да използвате за анализиране на целия девет годишен цикъл на Моите ПОСЛАНИЯ, отбелязвайки в тях това, на което ще откликне вашето СЪРЦЕ и вашето вътрешно висше „ Аз”, показвайки на вас проблемите, на които следва да обърнете внимание, защото трансмутацията на здравия (физически и Духовно) човек ще преминава на практика безболезнено!

12. Аз повтарям, че трансмутацията на вашите физически обвивки при повишаване на честотата на вибрации на Пространството никой не е отменял, ни виж задачите по Преображение на Пространството са вече променени, тъй като, така както Аз ви казах, на дневен ред за ЦЕЛИЯ ВЕЛИК КОСМОС е поставен въпроса за ХАРМОНИЗАЦИЯТА на Вселените, които сега ще трябва да се впишат в съответствие с ранговете в Космическото Пространство на Отеца Абсолют!

13. Ето кога е настъпило Времето на ПЪРВОЛЮБОВТА, тъй като сега, когато много от проблемите на Плътния план си заминават в миналото, и най-вече Мамона и изкривената представа на човека за самия себе си (Аз ви говоря за Духовното робство), хората-Богове са длъжни да покажат на всички Вселени, че главното във ВЕЧНОСТТА Е ЛЮБОВ и само ЛЮБОВ!

14. И тази Любов, която вие днес изпращате в Космоса, повярвайте, ще бъде чута не само от Мен, Отеца Абсолют, не само от Йерархията на Светлината, но и от всички Вселени, тъй като днес ЛЮБОВ изпращат тези, които спасиха Великия КОСМОС! Затова и значението на вашето Послание ще звучи, особено СЕГА, след завършването на Великата война на световете, като ПРИЗИВ към велика ХАРМОНИЯ и възкръсване на ЛЮБОВТА в цялото Космическо Пространство!

15. Вие разбихте мита за това, че Мамона е вечен и че лъжливите истини или успеха на всяка цена, Е бъдещето на Мирозданието, вие върнахте на всички Вселени НАДЕЖДАТА, че Висшата справедливост – не е мит, а реалност на хората-Богове, живеещи и творящи в Любов и с Любов!

16. Затова, обяснявайки ви станалото и това, което ще става преображение в Мирозданието на Тънките планове, Аз връщам вашето внимание към Плътния план на вашата Вселена, за който сега вие носите ОТГОВОРНОСТ! Вие носите сега и ОТГОВОРНОСТ за ХАРМОНИЗАЦИЯТА на Проявения план, и по-точно, за Планетата Святая Рус, за това на Мен Ми се струва, че от ваша страна няма да има възражения, ако вие се постараете да поправите този Свят, който, както никога до сега очаква вашата помощ, и най-вече, очаква вашата ЛЮБОВ!

17. Постарайте се да видите своя Промисъл, ПРОМИСЪЛЪТ на хора-Богове, поели в своите ръце Света, изкривен от Мамона и многовековното Духовно робство, тъй като, кой, освен вас ще може да сътвори Планета-градина – тази Планета, която Аз виждах по време на вашите Единодушни ПОСЛАНИЯ!

18. Аз не мога да ви принудя, тъй като вие си заслужихте ПРАВОТО да бъдете самостоятелни и Правото на Свободна Воля Аз съм ви го оставил, но виж, да ви помоля Аз мога и искам, защото кой още от хората на Планетата може да разбере Великия ПРОМИСЪЛ на хората-Богове, сплотили се, за да могат в Любов да променят Света и да направят ЛЮБОВТА единствения път за присъединяване на всички сърца в едно ОГРОМНО СЪРЦЕ, творящо ПЪРВОЛЮБОВ не само на Планетата Святая Рус, но и в цялото Космическо Пространство!

19. Помнете: вие – сте хора-Богове и вие – сте единствено тези от хората, които сте способни да промените не само Пространството, но и Съ-Знанието на човека, вашият Духовен потенциал е толкова висок, че задачата за преображение на Космическото Пространство е достойна за вас!

20. Но не се опитвайте да се съревновавате с Моя ПРОМИСЪЛ, тъй като Аз все още не съм ви разкривал Своите ПЛАНОВЕ на Моя Нов Сценарий, който Аз сега пренаписвам, не заставайте против Мен, против Моята ВОЛЯ, защото поради незнание вие може неочаквано за самите себе си от СъТворци да преминете в ранг на Мои опоненти!

21. Не избързвайте и не изпреварвайте събитията, вашето време все още не е настъпило, и на Мен Ми е нужно да създам условия, за да може Моето Движение да стане Флагман на Духовното преображение на Планетата и за да могат ръководителите на всички страни и народи без натиск, и още повече, без Духовно насилие, да приемат Моята ПРОГРАМА, като основа за прехода на Планетата върху други релси – релсите на Духовното Единение, Братство и Висша справедливост!

22. И ако някои от ръководителите на страните и народите започват да говорят за Духовно Единение, то това означава, че Моята Програма за Преображение на Пространството вече дава своите кълнове, тоест преображението на Пространството вече не е зад девет планини в десета и Времето за промени настъпва!

23. Днес от вашите уста (от вашето Съ-Знание) във Великия КОСМОС отива ПОСЛАНИЕ на Велика ЛЮБОВ, а в отговор към Планетата Святая Рус върви многократно усилено ПОСЛАНИЕ на ЛЮБОВ от Небесата! Изпълвайте със своята ЛЮБОВ цялата Вселена, която по решение на Големия СЪВЕТ, не само е получила името Святая Рус, но и е станала ЕДИНЕН Център на цялото Космическо Пространство по усъвършенстване на Съ-Знанието на всички тези, които са поддържали Бога в неговата доста сложна борба с Тъмнината!

24. Изчакайте още малко, септември ще отвори очите на много от вас, а най-важното, ще потвърди, че ВСИЧКО Е ПРЕДОПРЕДЕЛЕНО, и за вас, хората-Богове, ви Е предопределена само ЛЮБОВ, ви Е предопределена ЛЮБОВТА НА СЪЗДАТЕЛ, тъй като без Любов не може да има Хармония и Велико Духовно ЕДИНСТВО!

25. Затова и днес вашата главна задача– е да носите ЛЮБОВ, тъй като единствено Любовта може да сплоти хората около Бога и повярвайте, няма никъде в Пространството на КОСМОСА власт по-силна, от Властта на Бога! И нека тези думи да останат във вашето Съ-Знание като стълб на ВЯРАТА, да се промени който е невъзможно!

 26. Не се безпокойте за Моето Движение! Аз контролирам хода на развитие и мога да ви кажа, че Моето Движение Е Движение на Бъдещето, което твори Самият Отец Абсолют, и не може да има нищо по-високо от Властта на Бога и това ще признаят всички народи на Планетата, на които им е съдено да се обединят около Святая Рус, като около ТВЪРД, така както Аз ви говорих, на Духовността, Единодушието и Братството във Вселената!
Отец Абсолют.


http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1181
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-30.08.13.html


image
Категория: Изкуство
Прочетен: 855 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 03.09.2013 15:33
Седмично послание на Хиларион
1-7 септември 2013 г.

Възлюбени,
Много от вас изпитват ускорението и забързването на времето. Сякаш всеки ден бързо отминава и се изплъзва, без да е много завършен, а плановете, които бяха правени за един ден, трябва да бъдат отложени за другия. Когато се случи това, наблюдавайте състоянието на собственото си Същество и ще видите, че в дни като тези съзнанието ви бе фокусирано навътре и по всяка вероятност работеше многоизмерно. Вашето съзнание може би преминава през повторно калибриране и процес на пренастройване и на вас ви се помага в желанието ви да повишите честотата си до ниво на издигане. Тези неща се случват обикновено на етапи, които безопасно могат да бъдат асимилирани от четирите ви по-низши тела.

За всички на планетата става по-очевидно, че старите системи и модели за влияние се рушат, тъй като онези, които биха водили война и разрушение, за да поддържат населението на Света в състояние на страх, вече нямат подкрепата на своите граждани. Актът на войната се разглежда от хората по Света като отвратителен и като най-голямото неуважение към светостта на човешкия живот-опит на планетата. Има такива, които не ги е грижа за почитането на целия живот и които се стремят да задоволят страстта си за власт и привилегии без значение от цената на човешкия живот и страдание. Хората на планетата започват да разбират кои са тези и издигат глас в опозиция на тези актове на насилие и агресия. Те разобличават обоснованията им, изразени, за да покажат на гражданите си, че агресията им и набезите им в чужди страни са приемливи.

Гласът на народа им ескалира в спонтанно отхвърляне на старите начини за поддържане на власт и контрол за сметка на тези, които биха били изпратени в първите редици на сблъсъците. Посланието за тези лидери е ясно, когато се огледат и осъзнаят, че хората, които са ги избрали и заклели да им служат, не са доволни от избора си и са склонни да стоят по улиците в милиони, докато на лидерите не им остане друг избор, освен да се оттеглят и да намерят друг, по-мирен начин за разрешаване на конфликти. Думите на стара песен, изпята преди много години: „ И какво, ако има война и никой не отиде?” започват да придобиват пълен смисъл. Властимащите не могат да направят нищо без хората, ако хората изберат да не ги слушат.

Жителите на Земята трябва да се обединят и да работят в сътрудничество и хармония, за да посрещнат промените, които се случват на планетата. Предизвикателствата, които са преобладаващи, трябва да се посрещнат в дух на смирение и служба към всички. Вече не става въпрос за малцината, които са на политически постове, да правят изборите, които засягат всички хора по Света. Тези времена изискват истинско лидерство на хората, които могат да видят отвъд границите на собствените си страни и могат да видят Света като един Свят, който е на път да се промени завинаги по начини, които все още са невъобразими. Милионите души на планетата искат да се обединят по начин, който позволява на всеки да бъде подкрепян и подсилван. Те искат да видят проявлението на техните най-дълбоки мечти и искрените си молитви за мир на Земята. Те искат семействата им да растат, да просперират и процъфтяват. Тази мечта живее във всяко човешко сърце.

Времето на силата на мнозинството дойде и това ще стане още по-очевидно в предстоящите месеци. Тихата революция, за която говорихме преди, набира инерция. Старите начини повече не работят, защото не са в хармония с новото енергийно вливане, което възвестява нова зора, ново начало. Тези енергии носят решения за справяне със стари проблеми по привидно чудодейни начини. Кръстопътищата за всяка душа стоят пред нея в момента на Сега и всяка душа вече е взела решението си. Сега е моментът на пробуждането.

До следващата седмица …

АЗ СЪМ Хиларион

Превод:Tauno
Video Format:
http://youtu.be/vOrVMQn4ogw
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/09/1-7-2013.html
 

image
СаЛуСа
30 август 2013 г.

С идването на септември ние чувстваме, че вашите вибрации устойчиво се повишават и също Майката Земя е готова да ви приветства в новата си по-висша реалност. Вашето Слънце сякаш свети по-ярко от когато и да било преди, когато вие си позволявате да видите енергиите, навлизащи във вашия свят и във вашите тела. Огледайте се и ще видите, че цветовете са по-живи, отколкото бяха преди месец и това не се дължи на идващата есен или на промяната на времето, това се случва на вас и визията ви се прояснява без значение в коя част на света живеете. Радвайте се на тази красива цветна гледка и знайте, че се движите към желаната ви съдба. Този месец ще е много силен за вас и ние вече чувстваме вълнението заедно с вас, тъй като с вътрешните ви промени настъпват също и външни промени, те вървят почти ръка за ръка, защото благодарение на мощното ви намерение и желание за промяна, нищо не може да се изпречи на пътя ви. Осъзнайте тази проста истина и ще видите нещата да се случват по-бързо, отколкото някога сте си представяли. Вие вече знаете, че някои промени не могат да се случат за една нощ и винаги имате нужда да вярвате на вътрешното си напътствие, защото само то може да ви покаже кой е най-добрият начин за действие в предстоящите дни.

Някои от вас вече изпитаха незабавното сбъдване на желанията си и искаме да ви уверим, че също и големите ви мечти са готови да бъдат изпълнени. Поддържайте се в това чудесно по-висше състояние на ума и чувствайте истинските си връзки с живота и семейството, и позволете на тялото и ума си да бъдат отворени за вечно течащите енергии, които станаха част от ежедневието ви. Вие може все пак да се удивявате на това и когато не медитирате, все пак сте в състояние да ги усещате, всеки ден по-силни, моля ви знайте, Скъпи мои, че успяхте да освободите всички онези стари неща, които караха ума ви да мисли, че все още сте част от третоизмерната реалност и по този начин да не сте в състояние да бъдете свързани с нас, когато пожелаете. Но вашите намерения, така силни, ви помогнаха да се трансформирате в Същества от Светлина, които са готови да встъпят в следващия етап на този чудесен и уникален процес на Издигане със същото тяло, в което сте сега. Винаги мислете за вашето тяло с любов, защото то ви дава възможност да почувствате всички тези невероятни енергии и връзки, които се усилват всеки момент. Вие трябва да се приспособите към тези по-висши енергии, защото в по-висшите реалности ще сте обградени само от извисяващи и любящи енергии от такъв голям интензитет, който точно сега започвате да чувствате и приемате. Сега разбирате, че цялото отминало време беше необходимо, за да се подготвите за това.

Поддържайте фокуса си върху Любовта и Светлината и върху всичко, което те представляват за вас, както ние толкова често ви напомняме, и всички вие ще почувствате и ще видите радостта и щастието, които навлизат в живота ви или изведнъж, или бавно малко по малко, според свободната воля и избор на всеки и моля ви знайте, че това ще остане постоянно с вас, ако желаете това. Ние също ви напомняме, че това не беше изборът на всеки човек, който е сега на Земята, тъй като някои не се чувстват готови да допуснат Любовта в себе си и вие трябва да приемете желанието им като знаете, че когато те са готови, може да ви призоват на помощ и знайте, че не би имало значение къде ще сте вие, вие ще ги чуете. Споделете Любовта си с всички, тъй като не сте напълно наясно на кого можете да помогнете само чрез усмивка или няколко топли и мили думи.

Аз Съм СаЛуСа от Сириус и ние сме много щастливи да видим, че вие приемате енергиите ни като ваши, именно такива са те всъщност, защото ние сме вашето Семейство и ясно виждаме и чувстваме, че вие наистина усещате това и ни включвате във вашата реалност. Ние ви изпращаме Любовта си и се радваме на тези моменти колкото и вие.

Канализирано чрез МАДАД
Превод:Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/08/english-salusa-30082013.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2013/08/30-2013.html


image


Категория: Изкуство
Прочетен: 1049 Коментари: 0 Гласове: 3
Последна промяна: 02.09.2013 16:08
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2935229
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3879
Архив
Календар
«  Септември, 2013  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30