Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2012 15:20 - Пробуждане !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2941 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 30.10.2012 01:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
27.10.2012 г.
" Пробуждане" из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

 1. Нищо не вълнува толкова много хората така, както тяхното бъдеще и на първо място бъдещето на техните деца и внуци, и това е естествено чувство за самосъхранение на семейството и на народа като цяло, а сега още и за съхранение на огромния славяно-арийски Етнос, и сега това чувство особено силно се проявява, и дори се изостря в годините или в дните на тези исторически събития !

2. Настъпва наистина историческо събитие свързано с Преображението на Пространството, при това мащабът на това събитие може да се нарече галактически, в мнозинството от хората обаче засега няма изострено чувство на опасност и засега все още не сработва инстинктът за самосъхранение, затова и всичко случващо се сега, в най-добрия случай се свързва от тях с фантазии на ясновидците или с игрите на „жълтата преса”!

3. Така е, разбира се, всичко това го има вече предостатъчно в средствата за масова информация ! Независимо от това обаче в хората расте необяснимо вътрешно чувство на тревога, тъй като нещо си съвършено необяснимо започва да се концентрира в Пространството, и в същото това време това нещо си, по мнение на твърде много от хората (и по-точно, на това най-активно мнозинство), все пак ще ги подмине отстрани, и Вечният, непроменящ се свят ще си остане такъв, какъвто си е бил много векове до сега !

4. Всичкото това обаче не е толкова просто така, както би им се искало на тези хора, в редовете на които влизат и представители на Моето Движение и промените, при това кардинални, все пак настъпват !

5. Настъпва това Кардинално Преображение на Пространството, което наистина ще промени света, а най-важното – ще промени енергията на този свят, правейки от него вече пространство с не толкова плътна енергия, тоест ще промени неговите честотни характеристики, повишавайки ги до стойността на вибрации на Астрала !

6. Аз вече говорих на хората за това, че еволюционният кръг вече на практика се е затворил и вашата цивилизация, при всичкото желание или нежелание на мнозинството от населението на Планетата, все едно, ще премине в Пространство на друго измерение, и това ще принуди хората да видят това, което много хилядолетия е било недостъпно за възприемане от неподготвеното в Дух човечество !

7. Това обаче ще бъде открито единствено на тези хора, които са приели Моите СЛОВА за Истината и са се подписали под тези Думи със своите Клетвени Обещания да бъдат в СЪТВОРЧЕСТВО с Бога !

8. Дори и очакваните три дни тишина свързани с промяната на магнитното поле на Земята, не могат да бъдат сравнявани с това, което очаква хората в най-близко бъдеще, тъй като главната промяна или ПРЕОБРАЖЕНИЕ ще стане не в заминаващия си Плътен план с неговите природни и техногенни катастрофи, а със самия човек, усетил себе си способен на Духовно ПРОБУЖДАНЕ и ПРОЗРЕНИЕ !

9. Повтарям: целият смисъл на случващите се сега исторически събития са свързани не толкова с трансмутацията на Пространството, колкото с формирането на Съ-Знанието на Новия човек – човек-Бог !

10. За Мен няма нищо по-важно от формирането на Духовния свят на човека – на Моето фрактално подобие, а това означава, усъвършенстване на неговото Съ-Знание до равнището наистина на човек-Бог, способен да бъде редом с Мен и да твори, проявявайки в пълна степен и в СЪНАСТРОЙКА с Мен потенциала на Творящото Начало на Началата, съхраняващ се в човека не една инкарнация или проявление !

11. Потенциалът на ПървоТвореца, именно на самия ПървоТворец, съхраняващ се във всеки човек, може да бъде опора само тогава, когато Съ-Знанието на човека, а това означава – неговият помисъл и промисъл, съответства на Съ-Знанието на СъТворец, защото този потенциал не може да бъде разкрит на този, който лукави или служи на Мамона, та нали в ръцете на такива хора на НЕВЕРИЕТО Моите ДАРОВЕ (възможността да творят Светове) могат да се превърнат в най-страшното оръжие, способно да унищожи Планетата !

12. Повярвайте на Мен, на вашия Творец, всички хора са потенциални Богове, но Аз не мога да разреша да се използва потенциала на СъТворец от тези, които само декларират своето служене на Бога и едновременно с това със своите мисълобрази носят разрушение на Планетата (на цивилизацията), а сами за себе си, си подписват смъртната присъда.

13. Нищо друго днес не е толкова важно, колкото формирането във всеки човек на Съ-Знание на ЛЮБОВ, способно да твори само ЛЮБОВ, тоест Великата Хармония на Космическото Пространство! Това е достойно само за Самия Бог и Моите проявени планове, разбиращи и приемащи отговорността за своите мисълобрази и за своя промисъл – промисъл на човек-Бог!

14. Затова и толкова мъчително, и трудно върви трансмутацията на Съ-Знанието на „малкия”човек, все още прикован за миналото, но тази реакция може да се разбере и да се прости. Хората днес обаче се доближават до тази граница, която може да раздели не само народи, но и семейства, тъй като днес се търси отговорност вече на всеки отделен човек, и този Изпит на века предстои да бъде взет от всеки човек поотделно, без каквато и да е помощ !

15. Започва разделяне (и Аз за това съм ви говорил не един път) на „зърното” от „плявата” и това разделяне или Изпит, ще става само един на един с Бога !

16. Повярвайте, никакви катаклизми или парада на Планетите не могат да се сравнят с важността на този Изпит, който предстои да премине човека на границата на Епохите. Затова и искам да ви кажа, че дори „страшилищата” подавани ви от пресата, представляват Моето желание да принудя хората да направят свой свободен избор, сравним с Духовното Пробуждане или Озарение.

17. Затова след Духовното Пробуждане Аз очаквам нещо като Духовен взрив, тъй като отварящите се свръхспособности в човека-СъТворец и възможността за виждане на многомерното Пространство, тоест виждането и на паралелните светове, е отваряне на Вратите на РАЯ !

18. Духовното Пробуждане ( усъвършенстването на Съ-Знанието) на човека до ниво на човек-Бог мигновено ще промени света, и по-добре да се каже, мигновено ще промени представата на човечеството за това Пространство, в което на него му се е отдало щастието да бъде проявен !

19. Ето кога всички ваши планове и представи за недалечно бъдеще могат да бъдат разсеяни наистина в един миг, тъй като Светът на бъдещето ще бъде (по Мой Сценарий) Свят на Велика Хармония и Висша справедливост !

20. Могат да рухнат и плановете на тези, които се стремят да участват в Моето Движение, защото представите и на най-напредналите хора не могат по никакъв начин да бъдат сравнявани с бъдещето на Шестата раса !

21. Много ви моля, не се напрягайте с опитите си да погледнете в Новия Свят през призмата на старото си Съ-Знание дори и Той да е наистина редом с вас, а най-добре се заемете в оставащите дни със САМОусъвършенстване, тъй като днес това е най-важният промисъл за човека, стремящ се към Бога, тъй като това е – промисъл на спасението!

22. Постарайте се да погледнете навътре в себе си и да видите в себе си частичката на ПървоТвореца и тогава никакви Духовни практики няма да могат да бъдат сравнявани (по ефективност) с тази вътрешна работа, която е толкова необходима сега за всеки човек, защото разговорът на човека със своето вътрешно „Аз” е предтеча на Духовното Пробуждане !

23. Сега няма и не може да има никакви Духовни учители, тъй като всеки човек стои на прага на собственото си Духовно Пробуждане и това Велико събитие на съпричастност, и по-точно на осъзнаване на съпричастността с Преображението на Пространството, е сънастройка с Бога, тъй като вървящите към Бога ги пази САМ БОГ !

24. Искам още веднъж да подчертая думите, че природните катастрофи няма да представляват никаква опасност за хората, които са готови не само да дадат Клетва, но и да се съединят Духом с другите Мои проявени планове !

25. Повтарям: светът ще се взриви за всички тези, които не вярват (служат на Мамона) и това мнозинство на Планетата ще изпита всички страдания на Плътния план, това обаче няма и да докосне тези, които са избрали пътя към Храма !

26. Хората трябва да знаят и да разбират, че преображението на Пространството е неизбежно, тъй като така, както Аз ви говорих, човечеството е достигнало до точката на незавръщане, и по-точно, до точката, в която еволюционният кръг на човечеството се затваря, откривайки за хората възможност да видят света с очите на Бога !

 http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1064
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-27.10.12.html


 image


Празник на Духа !
(Диктовка на Твореца от 01.10.2012 г.)
" Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин :

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !

В 9 часа българско време !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.htm
           

 image




Гласувай:
4


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. budha - да
30.10.2012 21:37
http://budha.blog.bg/izkustvo/2012/10/30/2-0-1-2.1015281
цитирай
2. delianaangel - 2012
30.10.2012 23:03
Благодаря !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183847
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031