Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2014 14:32 - Разбиране и осъзнаване
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1858 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.05.2014 13:02


"Разбиране и осъзнаване" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Всички срокове за подготовка са вече отдавна прехвърлени и на Мен Ми се струва, че Хиперборейците най-накрая вече са осъзнали, че тяхната Велика мисия, отдавна предсказана не само на Небесата, но и в Плътния план, започва да се проявява в тях самите, тъй като без вътрешно разбиране и осъзнаване на своята Богоносимост не може да има установяване на Бога (в себе си)!

2. Богът на Планетата или в Плътния план е длъжен да носи СЪВЪРШЕНСТВО, при това не само (което, разбира се е най-важното) вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, но и външно СЪВЪРШЕНСТВО, а това трябва да се отразява на ПРОМИСЪЛА, който не може да бъде човешки с неговите си проблеми, преди всичко на вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО, защото няма как да има Бог в Плътния план с Его и НЕВЕРИЕ, тъй като Бог в Плътния план Е (СЪМ) преди всичко Истинна и Велика ВЯРА, не изискваща доказателства!

3. Човек, който не помни себе си като Бог, постоянно изисква доказателства, че той Е (СЪМ) Бог, тъй като не вярва, защото не разбира, и естествено, не осъзнава своята съпричастност към Небесата, изкривявайки със своето НЕВЕРИЕ даже истинната История на човечеството! Човекът пише своята история преписвайки я всеки път с нови откриващи се обстоятелства на НЕВЕРИЕТО, дотолкова, доколкото критерият на неговия живот не е ВЯРАТА, а Мамона, разделящ хората на „първи и последни”!

4. На Небесата няма неравенство, на Небесата ИМА КОЛЕКТИВНА ОТГОВОРНОСТ за своя ПРОМИСЪЛ, която се разделя помежду Боговете в зависимост от подготовката и нивото на тяхното СЪВЪРШЕНСТВО и разбира се, в съответствие със структурата на Мирозданието! В Плътния план сред хората всичко е точно обратно, тъй като няма никаква КОЛЕКТИВНА отговорност, а неравенство, което управлява Света, ИМА неравенство на НЕСЪВЪРШЕНСТВА, защото държащите властта хора много често, за да не кажа винаги, представляват сами по себе си образец на вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО, заложено в техния изкривен смисъл и цел на настоящото им въплъщение!

5. Повтарям, няма как да има Богове с вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО, но може да има и има хора с вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО! ИМА РАЙ на Небесата и ИМА на Небесата Олимп на СЪВЪРШЕНСТВА, но без вътрешно УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ на хората не може да бъде постигнато в Плътния план КОЛЕКТИВНО ПървоСъзнание на Богове, тоест, не могат хората да изградят или сътворят РАЙ на Планетата, ако те не са Богове и ако няма разбиране и осъзнаване на своята роля в Историята на човечеството като Богове, спуснали се от Небесата върху Твърдта!

6. Затова ВСИЧКО, което се случва, а и тепърва ще става на Планетата, е резултат от вътрешната ТРАНСМУТАЦИЯ на тези, които разбират и искат да осъзнаят себе си като Богове, и колкото повече хора-Богове осъзнаят значимостта на това истинно ИСТОРИЧЕСКО събитие, в което те са получили щастието да участват (по точно, да се проявят), толкова по-малко загуби ще понесе човечеството на границата на Епохите, на тази граница, която за първи път в Историята на човечеството разделя хората на Богове и на хора!

7. Много ви моля да разберете, че днес не се пише Нова Библия, така както някои хора си мислят, ДНЕС СЕ ПИШЕ НОВАТА ИСТОРИЯ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО, не само прескочило Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ, но и най-важното, направило крачка в Новия свят на ШЕСТАТА раса, където просто за обикновените хора няма място, тъй като откриващият се Свят Е (СЪМ) Свят на Богове, за които вътрешното УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ Е (СЪМ) смисъл и цел в живота им (в проявлението им)!

8. Това, което се случва при вас сега точно пред очите ви, Е (СЪМ) ПРЕОБРАЖЕНИЕ на вашия вътрешен „Аз”, тъй като целият Свят около вас Е (СЪМ) това, което вие сте способни да видите, разберете и осъзнаете, затова Светът държащ се на три кита (или слона) и съвременния Свят СА (СЪМ) един и същ Свят вътре във вас, и ако някой от хората (Аз говоря за Хиперборейците) изведнъж е прозрял и осъзнал своето ВЕЛИЧИЕ на Богове, то мога да кажа, че те, именно хората-Богове, днес са спасили човечеството и Света!

9. Повтарям: това, че Хиперборейците или част от тях изведнъж са си спомнили, че те СА (СЪМ) Богове, спуснали се от Небесата, е станало за човечеството спасение и ако тази част от хората-Богове, разбрали и осъзнали, че те СА (СЪМ) Богове е решила да поеме върху себе си КОЛЕКТИВНАТА ОТГОВОРНОСТ за бъдещето на човечеството, то повярвайте, на Мен ми се наложи да променя СЦЕНАРИЯ на Квантовия преход и да съхраня Света на хората-Богове и дори и да съхраня Света на хората, пък макар и дори и на друга (десета) Планета! И на Мен това Ми се „НАЛОЖИ” да го правя много приятно и Аз правя това с Любов, тъй като за първи път в Историята на човечеството се е появила възможност за СЪТВОРЧЕСТВО на хората-Богове с Мен, Отец Абсолют, а това и Е (СЪМ) проявление на съвпадението на ВОЛЯТА на Бога, ВОЛЯТА на Планетата, и най-накрая, ВОЛЯТА НА КОЛЕКТИВНОТО Съ-Знание на хората-Богове!

10. Първото ЧУДО на тези хора-Богове, приели СВОБОДНО и ДОБРОВОЛНО, така както и НИЕ, Боговете, КОЛЕКТИВНА ОТГОВОРНОСТ за бъдещето на човечеството, беше проявено в това, че те успяха, повярвайте, за първи път в цялата История на човечеството, да решат проблема с НЕУТРАЛНОСТТА на Небесата, и сега е останало най-малкото – да се издигнат всички заедно с десет степени нагоре и да обхванат или да ОБЕДИНЯТ в ДУХ цялата територия от океан до океан, преминавайки седем крачки по хоризонтала!

11. Аз искам да подчертая още веднъж, че всичко случващо се сега на Планетата, а сега вече и във Вселената, Е (СЪМ) ваш вътрешен ПРОМИСЪЛ и вие показахте това прекрасно на самите себе си, затова, ако е започнал да полъхва Огънят на ПРЕЧИСТВАНЕТО, то това засяга и ще засегне тези хора, тези народи и тези страни, където сред хората няма Богове или няма хора-Богове, а където съществуват единствено хора на НЕВЕРИЕТО и хора с вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО, затова повтарям, за тези хора няма вече място на територията на Боговете, на територията на Хиперборейците!

12. Още веднъж повтарям: „входен билет” или пропуск в Новия свят на ШЕСТАТА раса е единствено вътрешното СЪВЪРШЕНСТВО и никакви други критерии за вашата готовност да встъпите в Новата РЕАЛНОСТ няма и не може да има! Затова в редовете на Движението, в редовете на Воинството на СВЕТЛИНАТА ИМА и трябва да има само хора-Богове с вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО на Богове, и повярвайте, Аз не мога да допусна в Новия свят тези хора, които по никакъв начин не могат да разберат и да осъзнаят, че те СА (СЪМ) Богове!

13. Никакви аргументи и дори обиди не могат да бъдат приети, защото на всеки човек му беше даден шанс (да разбере и да осъзнае) да стане Бог, да си спомни най-накрая, че той Е (СЪМ) Бог! Това се чувстваше особено и се чувства и сега в редовете на Моето Движение, тъй като То и само То ще състави (ще основе) ОСНОВАТА на Божествената монархия, Начело с Мен, Отец Абсолют, а това означава, че вътре в Движението и особено в управлението на Движението не може да има хора, тъй като Моето Движение Е (СЪМ) Движение на Богове, приели върху себе си КОЛЕКТИВНА ОТГОВОРНОСТ за Бъдещето вече не само на човечеството, но и за Бъдещето на хората-Богове от Шестата раса!

14. Повтарям, в редовете на Моето Движение може да има единствено Богове, затова не се изненадвайте, че не расте интензивно количеството на участниците на Движението, тъй като броя или количеството на участниците в Движението е отдавна фиксирано от Мен, защото няма, а и не може да има твърде много Богове, разбрали и осъзнали, че те СА (СЪМ) Богове!

15. Подчертавам: Боговете не могат да бъдат милиарди, Боговете не могат да бъдат дори милиони, защото Боговете СА (СЪМ) не само ЗВАНИ, тъй като ЗВАНИТЕ са много, но ИЗБРАНИТЕ са малко, тъй като, за да станеш ИЗБРАН, трябва да станеш Бог, трябва да станеш СЪВЪРШЕНСТВО!

16. Не се учудвайте, че припламват границите на Хиперборея, тъй като припламват границите на ЗВАНИТЕ, но не и на ИЗБРАНИТЕ, и резултатът от тяхното НЕВЕРИЕ сега Е (СЪМ) ОГЪНЯТ НА ПРЕЧИСТВАНЕТО, но огънят на Пречистването Е (СЪМ) ПОКАЯНИЕ на хората, но не и на хората-Богове, тъй като НЕСЪВЪРШЕНИТЕ могат да станат СЪВЪРШЕНИ единствено преминавайки през ОГЪНЯ НА ПРЕЧИСТВАНЕТО и ПОКАЯНИЕТО!

17. За Боговете (за хората-Богове) вече всичко е набелязано и всичко ще се сбъдне в срок, и те вече са събрани в Моето Движение, и колкото по-бързо дойде до тях ОСЪЗНАВАНЕТО им от необходимостта за Духовно ЕДИНЕНИЕ, тоест, формирането на ЕДИНО КОЛЕКТИВНО ЦЯЛО, толкова повече ще бъдат Боговете в Моето Движение и толкова повече хора ще бъдат СПАСЕНИ, макар и на друга Планета! Днес, когато вече всичко е толкова прозрачно и всичко е казано от Мен за степените нагоре и по хоризонтала, не трябва да бъде допускан и най-малкия признак на НЕВЕРИЕ в редовете на Моето Движение, даже и заради това, че това Движение е Движение на Богове! Вашата НАЙ-ВАЖНА ЗАДАЧА – да се поддържате един друг, тъй като Боговете и единствено Боговете разбират и осъзнават, че ЕДИНЕНИЕТО В ДУХ е орисия (съдба) на Боговете, творящи Новото в СЪТВОРЧЕСТВО с Отец Абсолют!
Амин!

Отец Абсолют.
25.05.14.

Отговор на въпрос за Украйна

Днес в предверието на Украинското ВЕЧЕ мога да кажа, че причината за гражданската война е вашето НЕВЕРИЕ, вашето вътрешно НЕСЪВЪРШЕНСТВО, тъй като вие самите допуснахте разгула на Мамона, разгула, повтарям, на НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО!
Тази война, тази гражданска война няма да завърши до тогава, докато не хората, а хората-Богове не осъзнаят, че няма Украйна, няма Беларус и няма Новорусия, а ИМА ЕДИННА ТЕРИТОРИЯ СВЯТАЯ РУС на Боговете, а не на хората!
Ето кога вътрешното СЪВЪРШЕНСТВО на Боговете трябва да каже своята ТЕЖКА ДУМА, но засега Аз не виждам активност от страна на Боговете, освен напразни думи и уникално Его на тази част от територията на Хиперборейците! Затова, докато вие не станете Духовно ЕДИНО ЦЯЛО, огънят на Пречистването няма да спре!
Вие бяхте почти до целта, но не успяхте да видите в себе си Богове, и заради Егото и грешките на ЗВАНИТЕ трябва да се плаща, понякога дори и със своите животи! Повтарям: всичко зависи от вас самите и ако Аз видя прогрес във вашето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, войната ще завърши в един миг! Още веднъж повтарям: всичко зависи от вашето разбиране и осъзнаване, че реалността започва с вашите очи и вашите сърца, а засега реалността е тази, която вие виждате и творите!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1303
http://www.otkroveniya.ru/tolk4/t4-25.05.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме със Заповедите за Движението на Твореца. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image

"Всяка 30-та дата на календара нека да напомня на хората, че единствено ВЯРАТА и единствено ЛЮБОВТА са успели да спасят цивилизацията и да дадат нова витка на еволюцията на Съ-Знанието, повдигайки го до нивото на човек-Бог !
Аз ви предлагам в тези дни да се формират Послания за ВЯРА и ЛЮБОВ, които да звучат по следния начин :

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, МОЛЯ ТЕ ДА ПРИЕМЕШ С БЛАГОДАРНОСТ МОЯТА ЛЮБОВ ЗА ТВОЯТА ПОДКРЕПА В ТЕЗИ ИЗПИТАНИЯ, КОИТО Е ТРЯБВАЛО ДА ПРЕМИНЕ МОЯ НАРОД И ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО ПО ПЪТЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ИСТИННАТА ВЯРА И ФОРМИРАНЕ СЪЗНАНИЕТО НА СЪТВОРЕЦ !

НИЕ НЯМАМЕ ДРУГИ БОГОВЕ ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА, И НЯМАМЕ НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ В ТОВА, ЧЕ ЕДИНСТВЕНО ИСТИННАТА ВЯРА И ПЪРВОЛЮБОВТА СА ОСНОВА НА МИРОЗДАНИЕТО И СА ОСНОВА НА БОГОТВОРЧЕСТВОТО, ЗАЛОЖЕНИ ОТ ТЕБ В НАШИЯ НАРОД !

КАТО ТВОЙ ПРОЯВЕН ПЛАН, КАТО БОГО-ЧОВЕЦИ, НИЕ ЩЕ НОСИМ ВЕЧНО ЛЮБОВ И САМО ЛЮБОВ В ПРОСТРАНСТВОТО НА ВЕЛИКИЯ КОСМОС, СЪЕДИНЯВАЙКИ СВОЯ ПРОМИСЪЛ С ТВОЯ !

ДА БЪДЕ ТВОЯТА ВОЛЯ !
АМИН !

В 10 часа българско време !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1056
http://www.otkroveniya.ru/tolk3/t3-01.10.12.html


image



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3193541
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930