Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3179092 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 10.11.2012 г.
                             В промяната да вземете съзнателно участие !
Посланието мое приеми, защото тези дни са важни и отново потвърждават това, че изживявате пространствения преход, през който преминавате заедно със Гея. Посланието днес ще е за туй, че всеки свойта роля ще узнай, ще има поводи да осъзнае, че от всеки има нужда в тоз момент, че всеки трябва да заеме мястото му отредено за този преход. Например ти с това, че чуваш Моя глас ще имаш таз задача специална да бъдеш в този час частица главна, която Моите слова да предаде на всички хора да преведе на езика разбираем какво и как ще протече и каква е на хората около тебе личната задача. Това сега ще обясня: във тоз момент специален вий ще знаете къде да бъдете и как да се подготвите, защото сте избрали активно да участвате в процеса на промяна. Ще имате задачата в момент специален, всички заедно събрани, в този миг да изпратите на Гея порции Любов и заедно да сторите промяната на измерението. В един момент единни, по цялата Земя ще трябва да премине една вълна от вашата Любов излъчена, от всеки който усети в себе си импулса да участва, да сподели със другите души това прекрасно чувство на Единение със всички. И тъй във миг един ще изпратите импулс на Любовта и ще направите това, за което сте дошли сега във тоз живот. Това е вашата задача, това е тъй дълго чакания скок, когато вий човеците по цялата Земя ще заявите ясно във Всемира, че вече сте пораснали и заедно единни във светове Вселенски искате да продължите. Във този миг, във този час на вашето участие, промяната да се извърши ще е възможно, защото осъзнатите и следващите вас, в едно отправено от хората желание ще бъде туй послание, което ще отхвърли всички страхове от вас и сили ще даде на всеки да познае, да усети Поставения Знак във Вечността. Това е общото послание за тоз момент, това е вашата задача в промяната да вземете съзнателно участие и заедно да заявите своето съгласие през вас импулс да мине, да разпространи се и Гея да премине през портала отворен за промяна на измерението във което пребивава. Обичайте се и изпращайте Любов – така ще бъдете полезни и всеки , който е готов ще мине лесно, леко, безболезнено. Творец на вашите тела, на всичко що около вас е, Творецът Аз раздал ви частици от Моята душа. Амин ! Амин ! Амин !

                                             Изборът

Деца любими, създадох ви да следвате мечти, да твориме красоти, но случиха се някои неща и бе ни помрачена радостта, потънахте във гъстата тъма и там останахте до сега. Сега започва Златната Епоха, в която вие ще направите промяна на съзнанието ваше, ще оставите назад зад себе си това, което пречи ви, за да творите красота, за да живеете във Радост и така да продължи да съществува вашата Земя. Приятелите си пробуждайте, на всеки казвайте, че идвам, че вие ще присъствате на празника специален, когато Аз ще дойда и ще направя промяната необратима, промяна видима със всички сетива и вие вече не ще се чудите и маете дали това, което ви говоря е истина или лъжа. Ще бъдете участници в спектакъла и всеки ролята си ще познае и в момент на общо Единение ще знае, че слязъл съм да взема готовите израстнали души и с тях да продължи Земята да живее. Те – тез, които преминат с нея ще бъдат жители Благословени, ще бъдат жители, които ще променят пространството, ще прекроят отново и с Любовта Божествена ще Съ-Творят нов свят. Със Радост ще живеят всички там и птичките ще пеят, водата ще се лее чиста и въздухът ще се диша леко, защото няма да го има вече човекът, който разрушава човекът, който изтощава Майката Земя и причинява на нея болка като до сега. Във тези дни последни, мили мои, вий избора правете, не оставайте да чакате да бъдете свидетели, а участници активни във процеса на преобразяване бъдете. Промяната ще бъде видима и ясна – в едно пространство ще застанат три свята едновременно и вие избор ще направите във кой да продължите, но знайте, че няма време да се маете, да мислите къде да продължите – това е избора ви – не хаотично, където вятъра отвее ви, а вий самите изберете предварително и във вашата реалност влейте се. Посоката на общата промяна е еволюцията да застане, да продължи на новото стъпало, със инструменти нови да израствате, да имате способности, които да ви позволят да постигнете Небесните царства, във Рай Небесен да отидете и само с Любовта невидима със вашите очи, да продължите живот на нови същества. Промяната ще стане в миг космичен, когато ще се подредят планетите и вие ще усетите, ще знаете, че вече във старото не може да живеете и пътя нов ще си поеме всеки.

Приветствам вас на прага Мой застанали, отправили с Любов желание да мине всичко леко и приятно, да бъде празник, а не наказание, но пак ще кажа – избора си правите сами и вие знаете уви, че не всички са готови за това, но Аз ще дам последна възможност за промяна и след това ще остане само този, който може да обича, само този, който е загрижен за цялото, за оцеляването общо, а не единствено за своето. Повтарям всичкото това, за да прегледате във себе си, съзнанието свое да настроите и ако някой още не е отворил сърцето свое към света да стори го това. Защото със сърцето си ще продължите и с него вие ще творите, защото Любовта от там струи, защото туй е храма на душата ваша. Сега във тез последни дни оставайте във Радост, бъдете в Щастие, в хармония велика потопете се, навътре в себе си търсете това усещане на мир, покой и радост, когато се разтваряте във Цялото и същевременно се осъзнавате като частичка, индивид, направил успешен опита да се съедини със Цялото. Намерете „ време“ и бъдете, просто останете в покоя, в себе си търсете преживяването на промяната като оставяте назад зад себе си представите, които ви натъжават. Започна се великото израстване, промяната, която чакахте пред вас е и вие забелязвате, че ставате Любящи и готови да раздавате това, което притежавате. А вие имате едно сърце, което побира всичкото море на Любовта и вие ставате река, която пренася и облива цялата Земя. Почувствайте как въздуха трепти, когато се обичате, когато заедно споделяте мечтите свои и гледате в една посока. И в този ден във радост останете, празнувайте Духа във вас понесъл ви и търсещ новото пространство, изпълнено с Любов, когато никой няма да се чувства сам, а всичките едно помислили и изживели Единението с Мене ще политнете. И там където вий се пренесете ще бъдете посрещнати със радост, защото Същества Възнесени очакват ви, за да ви покажат живота нов, който вий сте си избрали. И пак ще кажа – днес да бъде ден на Радост и Любов, която да споделяте със своите приятели и с Моя Благослов промяната очаквайте на света около вас. Творецът – Аз, творил с Любов, създал това красиво кътче във Вселената и днес дошъл сред вас, Аз искам да засветите и всичките Вселени що създал съм да видят как сияете от Радост, че връщате се там където е мястото ви отредено сред Вселените. Амин! Амин! Амин!

чрез Велина Петрова

http://otkrovenia.bg/2012/11/07/06-11-2012г-избора/


Въпрос : Ще има ли физическо преместване на телата в друг свят ?

  Отговор: " Но мила ти го преживяваш вече, живееш уж сред същите човеци, но ти го правиш по друг начин - съзнателно избираш отношението свое, което да проявяваш към събитията ставащи. Така, че вие ще си създадете отделни общности, в които ще живеете по новите закони, правила и там ще проявя Аз новата реалност. Но ще отивате и във света, където другите останат, за да им помагате да осъзнават, че те самите искат да направят за себе си промяна също, и те да се присъединят към вас или пък нова общност да си Съ-Творят, където да израстват. А тез които не желаят - за тях изборът е ясен - полека ще изчезнат от Земята и ще повторят урока си докато осъзнаят, че еволюцията е неизбежна. Оставам с вас, за да допълня всяка ваша неяснота относно бъдещето на Земята и на вас съществата, избрали да израстват чрез опит на Земята. Творец на всичко, ваш Баща обичащ ви и знаещ, че това са моите събудени деца, очакващи със трепет неизвестното, защото там е скрита изненадата да опознаете със Радост високите нива на Мирозданието Мое. Отново казвам ви ще бъде Радост, когато пренеса ви през пространството във новото царство на Любовта и Радостта. Амин ! Амин ! Амин !"

image

"Миналата година на 11.11.2011 се събрахме няколко отбора светлинни юнаци - кой където свари по свещени места и портали. Активира се Атлантическият кристал, активираха се онези енергии, които в продължение на цялата 2012 година ни бомбардираха, чистеха, изменяха, прекодираха....
Тази година на 11.11.2012 се случва нещо още по-мащабно - явно следващата стъпка. Мощни групи светлинни работници "случайно" ще обединят сили от най-ключовите точки в България - именно градовете-кристали Бургас, Варна, София и центъра-сърце - Габрово. Знам, че ще има включвания и от други градове - всички вие сте желани, нужни, включете се!

Магнитните и кристалните решетки вече се понаместиха, освободиха напрежението и сега точно ние, които изграждаме тази нова кристална решетка трябва да се обединим, да я активираме, да активираме отдавна задрямалите кристали и светлинната мрежа в България да блесне! Ще заземим мощни енергии, ще дадем искра и заряд на тази светлинна мрежа, ще напоим Майката Земя с нов, електромагнитен заряд и много любов. Нужни сме! Първият голям мост от Светлина в България е факт. На 24 ноември ще се включим с нашата светла, готова мрежа, към световната. През декември ще приемаме през тази мрежа вълните от светлина омекотено, балансирано и заедно.

11.11.2012, 11:11ч. - призовани сте! Всичко, което можете да направите е да се отпуснете в медитативно състояние. Тези от вас, които ползват методи като квантова синхронизация и други - за достигане на нулевата точка, нека ги използват. Нека всички усетим свързаността си с всички хора, свързани в светлинната мрежа в този момент. Нека призовем Божествените енергии, които Слънцето изпраща към нас, нека ги интегрираме в себе си, пуснем енергията да тече по цялата решетка от свързани хора и заземим здраво тези енергии, свържем ги директно с кристалната решетка на планетата, която директно кореспондира с нас. 10-15 минути работа в свързаност. Разпространявайте информацията, нека направим едно мащабно, невиждано досега свързване в Светлината!"
https://www.facebook.com/events/129580283855719/?ref=ts&fref=ts

image
you are invited to join us in a global synchronized meditation on 11/11/12 (local date). *pls see below for times & instructions* on how to participate in this event. we would appreciate you helping to get the word out!

*rsvp & pls invite your friends.*

the overall goal of this event is to create waves from synchronized flow (synchro-flow) of "11:11" energy throughout the universe by group meditation. these waves will create a loop (infinity loop) around the world 11 times. the main loop will connect los
angeles - rio de janeiro - brisbane - tokyo, and the 11th loop will connect new york city - lima - london - cape town.

the overall purpose of this event is to help connect the entire world, while also helping to speed up the creative & spiritual
evolution...and healing of all the ppl on the planet. in order for this event to be the most effective, we are looking for @ least 1,111 ppl to rsvp.

this event is brought to u by the number 11: the number of awakening.

>

instructions on how to participate in this event ->

1. rsvp & pls invite your friends.

2. meditate on 11/11 (local date) for 11 seconds *or longer.*

2a. make a sound - clap your hands, beat on a drum or hit a cymbal (etc) right before u start meditating to help awaken the activation.

2b. place a healing object in your left hand (such as a crystal or healing rod) to help channel the "11:11" energy.

3. meditate @ the designated time(s) of your city. (only times from cities in the u.s. & canada are listed currently...more times to be announced this week. all cities will have three times to meditate.) ->

Sofia - 11:11 PM  

4. take in the synchronized energy created in the moment and share it w/ the world.

4a.. (optional) share your experience on our page"s timeline (not this event page)
->
http://www.facebook.com/sacredgeo

image


Категория: Изкуство
Прочетен: 2508 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 22.11.2012 00:09
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3179092
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Ноември, 2012  >>
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930