Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 2089329 Постинги: 937 Коментари: 869
Постинги в блога от 02.07.2012 г.
 " Единството на хората на СВЕТЛИНАТА " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Интерес към Моите Слова има, разбира се и при това доста голям, но не са малко и скептиците, особено много са тези обаче, които агресивно възприемат всичко това, което носи на хората Светлината на Духовното прозрение! При това тази агресия единствено се изостря все повече ден след ден, защото времето на промени, а то също е и време на Духовно пречистване, принуждава хората на НЕВЕРИЕТО да търсят причини за обяснение на своите неуспехи или „стрелочници”, на които могат да припишат своята безпомощност и все по-увеличаващият им се страх !

2. Не трябва да се учудвате на тези единични случаи, а трябва да се готвите за това, че и двата клона на властта в страната, затрупани вече от постоянните изказвания на недоволните хора (а този процес вече не може да бъде спрян), ще започнат планови акции за сплашване, тъй като други способи за унищожаване на своите Духовни опоненти те все още не са изобретили !

3. Пространството се променя и заедно с него се променя и Съ-Знанието на хората, и ако сега хората на СВЕТЛИНАТА приемат Преображението като Божествена СВЕТЛИНА на Надеждата за пречистване и Духовно прозрение, то всички останали виждат или разглеждат това Преображение единствено като лишаването им от възможността спокойно да си вегетират в блатото на Мамона и Духовното блудство !

4. Нажежаването на страстите поради загубените възможности от „ спокойния ” живот тласка тези хора към необяснима агресия, смисълът на която е с всички достъпни, а много често и недостъпни средства, да премахват хората от сцената на историята, забравяйки при това, че сцената на историята на човечеството е сцена на БОГА, а не на човека, без значение какви пълномощия притежава той !

5. Там, където отсъства ТВОРЕЦА, правата и възможностите на човешкия промисъл са не просто ограничени, затова те сега вече са преминали под контрола на Самия ТВОРЕЦ и ако агресията на хората на НЕВЕРИЕТО вече почти достига „крайната си точка ”, то много скоро всичко ще си застане по местата, потвърждавайки по този начин изречението, че „Боговото, Богу…”!

6. Аз взех властта на Земята в Свои ръце единствено поради това, че хората на ИСТИННАТА ВЯРА, за съжаление за сега са малцинство, и на тях без Моя помощ и поддръжка те няма да могат да издържат дисциплинирания и умелия натиск на силите на Тъмнината !

7. Ето защо днес е много важна ОСЪЗНАТАТА дисциплина вътре в Моето Движение, тъй като давайки на хората ОТКРОВЕНИЯТА, и по-точно откривайки на хората Знанията, Аз искам да съм сигурен, че моето Божествено малцинство няма да изгуби сили и сплотеност !

8. При това порядъкът не трябва да бъде толкова в редовете на воините на Светлината, колкото в Съ-Знанието на хората, променили смисъла на своя живот от напразното вегетиране в Проявения план към активно служене на Твореца !

9. Повярвайте ми, сега е изключително важно да се разбере не просто смисълът на случващите се събития, а техният Истинен смисъл, което ще даде на хората на ВЯРАТА допълнителна увереност в това, че ПРАВДАТА е там, където е БОГ !

10. Нещо повече, може да се каже, че животът без БОГА в ДУШАТА е просто невъзможен, тъй като той носи в себе си Духовен хаос и пълно отхвърляне на Новия свят на високите вибрации, което при проверка представлява отхвърляне на самия човек, а сега вече и завинаги !

11. Дори и да не разбират и да не приемат това, какво носи Новият свят на Божествените МОНАДИ, хората на НЕВЕРИЕТО ще започват все по-активно да се включват в борбата със СВЕТЛИНАТА, преминавайки в стана на силите на Задържането, а и хората на Тъмнината са в основата на действащите клонове на властта !

12. Те ще търсят разногласията в редовете на воините на СВЕТЛИНАТА, случващи се поради Духовните залитания на някои от вас или поради поради най-банална неорганизираност, тоест, поради отсъствие на САМОдисциплина в редовете на тези хора, които е призовал САМИЯТ ТВОРЕЦ !

13. Затова, много ви моля да осъзнаете, че Творецът никого не принуждава и никога няма да принуждава да познавате Божествените Знания, нещо повече, Аз никога не съм агитирал хората да встъпят в редовете на воините на СВЕТЛИНАТА, защото Правото на Свободна воля си остава за всеки един от тях за вечност !

14. С това се и обяснява Духовният смут в Съ-Знанието на хората, тъй като Правото на Свободна воля при неправилното разбиране за смисъла на живота може да доведе дори до САМОунищожение, тъй като това Велико ПРАВО не дава право да се върви против Истината, тоест против БОГА !

15. Вътрешната Дуалност продължава да си прави зла шега с хората, тъй като съмненията им при избора за смисъла на живота, и най-главното, отсъствието им на Знания, тласка тези хора в Тъмнината на нарушенията на морално-нравствените принципи на Плътния план !

16. Известно е, че днес в Проявения план главната причина за всички човешки несгоди е всезадоволеността и „ успехът на всяка цена ”, а това вече е признак на изкривено Съ-Знание на хората, водещ ги към безславен край, обяснение, за който за тях няма.

17. Да се обясни това е невъзможно, особено на тези хора, които априори не приемат Словата на ТВОРЕЦА в съвременните условия на Преходния период !

18. Хората са свикнали да живеят само с миналото, което изповядват властите в страната за Духовно поробване на хората, които въпреки всичко се стремят към Истината и към Божествената СВЕТЛИНА !

19. При Тъмнината има отговор за всичко и този отговор като правило е толкова подробно обмислен, че прихванатите от нея Светли хора стават все повече и повече, и поради това, че за многото хилядолетия Духовна инквизиция на силите на Задържането им се е отдало да създадат Школа на Тъмнината ! 

20. И тази Школа на Тъмнината – е Школа за грехове и пороци, която с всички правди и неправди се старае да лиши хората от Правото им на Свободна воля, да създаде допълнителна бариера на КАНАЛА „човек – Творец” !

21. Какво да правят тогава хората на СВЕТЛИНАТА в условията на такава Духовна преса ? Аз мога да отговоря само едно, и това „ ЕДНО ” е Духовно ЕДИНЕНИЕ в редовете на воините на СВЕТЛИНАТА, тъй като само в ЕДИНЕНИЕТО е силата на СВЕТЛИНАТА, е СПАСЕНИЕТО и Надеждата за ефективно противопоставяне на Тъмнината.

22. Сега от такъв Духовен ПРОМИСЪЛ зависи бъдещето на хората, и по-точно – на цялото човечество, и колкото повече „малки ” хора се влеят в редовете на воините на СВЕТЛИНАТА, толкова по-висока ще бъде САМОдисциплината, толкова по-бързо ще дойде така очакваната ПОБЕДА на Светлината над Тъмнината !

23. И макар и до ПОБЕДАТА ( по мерките на хората ) е все още доста далече, то това „ далече ” се отнася преди всичко за тези, които все още се намират в опозиция на Твореца !

24. Във всеки случай Аз не „ отписвам от сметките ” никого от хората и много се надявам, че дори и за няколко секунди до „Страшния съд ” те ще могат да отворят своите Сърца към Твореца не само като към Спасител, но и като към Велик УЧИТЕЛ, разкриващ смисъла на пребиваването на хората в Проявения план !

25. Сега е много важно в редовете на Воините на СВЕТЛИНАТА да се постигне взаимно разбиране и Духовна поддръжка, защото в това Историческо време не бива да се губи дори и един човек, от решението на който в крайна сметка може да зависи успешното осъществяване на Промисъла на ПървоТвореца и изпълнението на Вселенската Програма за Преображение на Пространството !

26. Днес мога да кажа, че закрепването на редовете на воините на СВЕТЛИНАТА е най-актуалната задача за всички, включително и за Духовното ръководство на Движението, тъй като никакви, дори и най-незначителни съмнения или разногласия в Моите редове не трябва да има !

27. Нищо не трябва да нарушава строя на тези хора, който е приел вече за себе си ТВОРЕЦА в качеството на начална точка на своето собствено Духовно усъвършенстване, САМОдисциплината трябва да стане критерий за вътрешна Духовност, а това означава, готовност да се носи своя КРЪСТ до край, без да се огъваш и да се съмняваш в това, че ПОБЕДАТА ще бъде за СВЕТЛИНАТА !

28. Независимо от това, че засега мнозинството в страната си остава от хора на НЕВЕРИЕТО или на изкривеното Съ-Знание, хората на СВЕТЛИНАТА, тоест хората на Истинната ВЯРА трябва да демонстрират своето ЕДИНСТВО и пълно доверие на Твореца, тъй като без това няма Движение на СъТворци и няма Нова Русия !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1016

http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-19.06.12.html

image


" Смисълът на еволюцията " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз не преставам да ви говоря за това, че в Пространството вече зримо се усещат честотните промени, които на свой ред, за хората се проявяват като съвършено непредсказуеми природни аномалии, които започват не само да удивяват хората, но и да ги плашат, тъй като става много забележим факта, че Природата е достигнала до фазата на своята пълна нестабилност.

2. Но това досещане за много от хората, усещащи върху себе си, върху своето здраве влиянието на природните явления, може да се счита за истинна ПРАВДА, потвърждаваща, че за галактическото Пространство, а за хората това звучи като Планетата Земя, идва пика на Квантовия преход, означен в историята на човечеството не по някакъв друг начин, а като „страшния Съд “.

3. Вече нищо не може да се спре и за хората трябва да е ясно, че да се скрият от наказанието за НЕВЕРИЕТО под погледа на ПървоТвореца ще бъде просто невъзможно, тъй като дълбочината и мащаба на предстоящите промени ще бъдат такива, че на промяна ще се поддадат няколко слоя от многостепенното Пространство на Плътния план ! 

4. Обещаното или предсказаното земно наводнение, мощността на което трябва да „ пренапише картата на земната повърхност“ вече няма как да се избегне, тъй като твърде малко хора откликнаха на Моите Думи и са твърде малко тези, които трябва да съставят основата на Шестата раса !

5. А нали, Аз ви говорих за това, че дори и само едно желание, а по-добре е да се каже – Духовно ОЗАРЕНИЕ, би могло да стане възможност да се СПАСИТЕ, и по-точно, би могло да стане възможност или условие за преход в Новия свят на високите МОНАДИ на Твореца !

6. Никой, никого не трябва да уговаря ! Човекът като фрактално подобие на ПървоТвореца би трябвало МИГНОВЕНО да реагира на Божественото предупреждение и веднага да застане в строя на Воините на СВЕТЛИНАТА, тъй като няма и не може да има за човека в това Пространство друго предназначение, освен да ХАРМОНИЗИРА своя промисъл с ПРОМИСЪЛА на Творящото Начало на Началата !

7. Замислете се, та това беше и е ОБРЪЩЕНИЕ към хората на ТОЗИ, КОЙТО не само е сътворил частиците на Висшия Космически Разум, но и може в един миг да спре изкривената еволюция на хората, нарушаващи, угаждайки на своята гордост, всички Канони на Вечността.

8. Моето толкова дълго ОБРЪЩЕНИЕ към хората се обяснява с това, че за Твореца е приемлива само една дума – ЕВОЛЮЦИЯ, затова те трябва да приемат, че ВСИЧКО, което не съответства на тази представа за необходимостта от вътрешно САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, не може да бъде прието от Мен като обяснение за изкривяването на Съ-Знанието на хората, сътворени априори СЪВЪРШЕНИ !

9. Аз продължавам да потвърждавам, и твърде много се надявам, че тази информация, че хората в своето развитие са тръгнали по пътя не на ЕВОЛЮЦИЯТА, а по пътя на ИНВОЛЮЦИЯТА и на Духовна деградация, все пак ще проникне в Съ-Знанието на хората !

10. Още веднъж искам да напомня че Съ-Знанието е този КАНАЛ, който свързва на разбираемо ниво човекът с Космическото Творящо Начало на Началата !

11. И ако човекът все още не усеща тази връзка, то това си е проблем на човека (на хората), Съ-Знанието на който за съжаление носи в себе си кармичните дългове на предидущите инкарнации и тези натрупани грешки и грехове, които са свързани вече със сегашното му проявление!

12. Повярвайте Ми, няма хора без грехове, тъй като в Дуалния свят, а и при вътрешната ви Дуалност да останат съвършено чисти хората е просто невъзможно, но преминаването на тази Школа на МЪДРОСТТА е задължителна за всички!

13. Затова основата на вътрешната ЕВОЛЮЦИЯ е и САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, когато човекът въпреки своите грехове и съблазните на Плътния план, сам се принуждава да навлезе в света на собственото си усъвършенстване и да направи трудния избор в полза на Духовното си издигане до ниво на Съ-Знание на СЪТВОРЕЦ!

14. От този си избор човекът ( хората) няма къде да се дене, защото от този избор зависи бъдещето на само на отделната Същност, но и на цялото човечество ( на човешкия ЕГРЕГОР) и човекът или става Божествена Същност и носи в себе си ПървоЛюбовта, или завършва своя път в периферията на Пространството с името Планета Земя !

15. Аз показвах на хората, какво по мащабите на Великия Космос представлява Планетата ЗЕМЯ, затова на тях би трябвало да им е ясно, че това е една малка точка по обемите на Великия КОСМОС видима единствено от Мен, и единствено Аз знам, че тези ЗРЪНЦА ОТ ЗНАНИЯ могат да станат основа на тази цивилизация, която Ми е необходима на Мен за разпространение на Знанията в новите Галактики на вечно развиващият се ( на усъвършенстващият се) Висш Разум !

16. Повярвайте Ми, Аз не съм поставял пред човечеството нереални задачи, Аз ви говорих единствено за необходимостта от САМОусъвършенстването и за необходимостта ви от вътрешна еволюция, тоест за Духовното ви ОЗАРЕНИЕ !

17. Хората би трябвало да тръгнат против съблазните и Дуалността на Плътния план и да покажат, при това преди всичко на самите себе си, че Плътния план е единствено много малка част от многостепенното Пространство и че проявлението в него е просто една от степените на еволюцията на Съ-Знанието, граница на което може да бъде единствено Абсолюта !

18. Аз не мога да остана равнодушен към това, колко бездарно и съвършено безцелно хората преживяват своя живот в Плътния план, явяващ се за тях един от най-важните и задължителни школи на САМОУСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО, защото не може да заменяте Вечността за някакво си минутно удоволствие и не може да променяте своето бъдеще за миналото си !

19. Много скоро обаче тази Духовна инволюция ще бъда спряна, тъй като вашата Галактика вече е достигнала точката на бифуркация или точката на незавръщане, когато ще бъдат изметени всички изкуствени изкривявания на Праматрицата и този пречистващ Свят Божествен дъжд би трябвало да стане последният за хилядолетния път на еволюция на човечеството.

20. Затова, колкото и да се старае заминаващата си в миналото човешка власт, да спре процеса на Духовното ПРОЗРЕНИЕ на „малкия“ човек съставящ малцинството от съвременния електорат избрал своето УТРЕ в СЪНАСТРОЙКА с Твореца, на нея няма да и се отдаде възможност да спре този процес, да не говорим вече за това, да се спре Моя План за Преображение на Пространството !

21. В случай на активна намеса на властите мащабът на очакваните природни катаклизми ще бъде такъв, че дори самата Планета ще изглежда като песъчинка в Спектакъла под името „ Квантов преход “ !

22. Смешно е дори да се мисли за това, какво може да противопостави безпомощният и съвършено незащитен човек на Самия ПървоТворец ! Хората не могат да противопоставят нищо на Моята Божествена сила дори да задействат целия си научно-технически потенциал !

23. И ако Аз само уговарям хората, особено избрания от Мен Народ на Русия, то това е демонстрация на Моята ВЕЛИКА ЛЮБОВ към Своето Творение, което никак не може да разбере, че не съществува човечество без Моето Участие и без Моята ПОМОЩ !

24. За човечеството няма и не може да има никакво бъдеще без БОГА и това е тази ИСТИНА, която трябва най-накрая да покаже на хората единствения им път за СПАСЕНИЕ !

25. Още веднъж искам да подчертая, че човечеството в това си състояние на развитие или ЕВОЛЮЦИЯ на Съ-Знание, каквото то е достигнало до пика на Квантовия преход, не може САМОСТОЯТЕЛНО да осигури своето бъдеще !

26. Човечеството вече се е разписало за своята безпомощност и пълната си зависимост от ТОЗИ, КОЙТО проявявайки Своята ВОЛЯ е определил СМИСЪЛЪТ на еволюцията на частиците на Абсолюта !


Отговор на въпроса „ Какво се случи и какво да се прави с Движението? ”

1. Движението според Моето рабиране беше подсказване за хората, по какъв път да вървят към СЪВЪРШЕНСТВОТО (ЕВОЛЮЦИЯТА) и как да реализират ЗАМИСЪЛА на ПървоТвореца !

2. Затова САМИЯТ АЗ оглавих това Движение и единствено заради това, за да олекотя за хората разбирането за своето Велико предназначение !

3. Фактически чрез доброволното участие на хората в Моето Движение Аз предопределих този минимум от СъТворци, които Ми бяха необходими на Мен за успешното реализиране на Вселенската Програма за Преображение на Пространството.

4. Това, че решението на човешката регулярност и отсъствието в редовете на Моето Движение на САМОдисциплина или вътрешна дисциплина направиха засега невъзможна официалната регистрация на Движението, все още не е трагедия, много по важното е разширяването на редовете на Движението и попълнението им от хора на ВЯРАТА и от хора на СВЕТЛИНАТА, макар и неуверени за сега в своето съвършенство !

5. Квантовият преход е все пак ЕВОЛЮЦИОННО ЯВЛЕНИЕ, обхващащ ( според мерките на хората) няколко години, затова разбира се регистрация е просто необходима, макар и поне за това, че кълновете на Божествената регулярност да станат видими за хората, Съ-Знанието на които е способно да се адаптира и да приеме Новия свят на Шестата раса !

6. Да се „хвърлят бисери пред свине” обаче също няма никакъв смисъл, тъй като вече е предопределено, че Пространството от СВЕТЛИНА е бъдещето на човечеството и то ще бъде независимо дори от проявеното от хората Право на Свободна воля !

7. Най-накрая ще бъде ликвидирано отклонението на Пространството, което твърде дълго време беше по посока на силите на Задържането и което се е случило поради Духовната инволюция на човечеството !

8. Запомнете: Проявеният план е Велика Школа по МЪДРОСТ и дори и нейните най-добри ученици могат да правят грешки !

9. Затова няма никаква трагедия, а има нов опит на Духовно ПРОЗРЕНИЕ и още едно потвърждение за това, че бъдещето на човечеството е не само в МОИТЕ ръце, но и в ръцете на тези хора, които вече са СЪНАСТРОЕНИ с Твореца, тоест намиращите се в редовете на Моето Движение – Движението към Божествената регулярност ! 

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1018
http://otkrovenia.bg/2012/06/28/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-22-06-2012-%D0%B3-%D1%81%D0%BC%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%BB/
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-27.06.12.htm

image

" Хора " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Аз не преставам да повтарям, че Пространството вече не просто се променя, а преминава в активна фаза на ПРЕОБРАЖЕНИЕ, която ще повлече след себе си промяна на Плътния план, а вече и на самия човек, което ще доведе до видима ТРАНСМУТАЦИЯ на биологичната обвивка! 

2. Всичко това, за което Аз ви предупреждавам ето, вече няколко години, наричайки това явление ТРАНСМУТАЦИЯ на човека, започва да се усеща от хората! И ако те изведнъж неочаквано са почувствали неразбираемо за тях по природа неразположение, опустошаваща тъга и собствена ненужност, то трябва да знаете, че всичко това са симптоми на започващата трансмутация на Плътния план на човека, и по-точно, на този момент, когато настъпва ДИСХАРМОНИЯ на честотните ( полеви) характеристики на човека и Пространството!

3. Тези симптоми на дисхармония на човека и Пространството сега вече ще се проявяват все по-често и по-често и изходът от тази психологическа (пълна психологическа неопределеност) и болезнена безпътица може да бъде единствено обръщението към Бога и обръщението към своя вътрешен „Аз”!

4. Не забравяйте, та нали Аз ви обяснявах, че единствено вътрешният „Аз” на човека е тази точка, е това Начало на Началата вътре в човека, което осъществява контакт с ПървоТвореца директно, без каквито и да е било посредници, ето защо Аз постоянно моля хората да чуят (да видят) Бога в себе си!

5. Единствено чрез вътрешното „ Аз ” на хората Творецът осъществява връзка и постоянен мониторинг за преображение на тяхното Съ-Знание, затова в толкова сложен, повярвайте Ми, съвършено необикновен за човечеството етап на трансмутация Аз не мога да оставя хората без Своето внимание и разбира се, без Моята Божествена подкрепа !

6. Сега Моята задача и задачата на Воините на СВЕТЛИНАТА се състои в спасението на хората с най-малки загуби, тоест в помощ при преминаването на Изпита на „Квантовия преход”, тъй като независимо от това, че Аз вече съм набрал необходимите Ми два процента от цялото население на Земното кълбо, Аз продължавам да създавам допълнителни възможности за тези, които могат все още Духовно да се „събудят”, да прозрат и да застанат в редовете на Свещеното Братство на хората на СВЕТЛИНАТА – в Движението на Твореца „За Държавност и Духовно възраждане на Русия” ! 

7. Аз избрах този Народ – Народ, свободата на личностите на който, според мерките на останалия свят, се намират извън рамките на общо приетите норми, избрал съм също така Божествени Същности, получили от Твореца Право на Свободна Воля, тоест възможност за СВОБОДНО творчество на личността, а при Духовно ЕДИНЕНИЕ – право да творят Нови светове !

8. Аз не преставам да говоря на хората за това, че на много далечна периферия, според мащабите на ЦЯЛОТО Космическо Пространство, е била избрана малка Планета, на която са били създадени райски условия за еволюция на Съ-Знанието на всички изпратени на нея частици на Висшия Космически Разум (фрактално подобни на Моята Същност) – от точката на Началото на Началата до нивото на Творящия Егрегор, като съставна част на ПървоТвореца !

9. Човечеството никак не иска да разбере ( и Аз се надявам единствено на настрадалия се Народ на Русия ), че хората са проявена част на ПървоТвореца ( на Абсолюта ) и че единствено на тях и на никого другиго в цялото Космическо Пространство им е дадено Право да преминат най-сложния път на еволюция на Съ-Знанието!

10.Хората ще трябва най-накрая да осъзнаят, а Аз ви говоря за това постоянно, че всички те са Проявен план на ПървоТвореца, а това означава, че всички хора са Богове, слезли на Земята за да изпълнят «обряд» на Духовно ЕДИНЕНИЕ и по-главна задача за човечеството по неговия път във Вечността няма и не е имало никога !

11. Обстоятелствата (Аз имам предвиди природните катаклизми) все едно ще принудят хората да се ОБЕДИНЯТ Духовно около Създателя, но тази мярка, мярка в определен смисъл принудителна, е Моят отклик на човешката пасивност, защото дори и при такава висока ПСИОНАРНОСТ, хората няма друг начин да ги заставиш да се „прекръстят” !

12. Повярвайте Ми, Аз въобще не съм настроен, още повече в годината на Бога, да унищожавам някого! Аз не мога да направя това, даже и поради тази причина, че Началото на Начлата е била ПЪРВОЛЮБОВ, и единствено крайните обстоятелства Ме принуждават не да унищожавам, а да отправям някои хора на повторен кръг на еволюция на собственото си Съ-Знание!

13. Много скоро ще стане окончателно ясно ( дори и за самите хора), кои от населението на Планетата ще представляват Духовното ядро и основата на Шестата раса, защото само преминавайки всички Голготи на Плътния план хората могат да пречистят своето Съ-Знание до нивото на СъТворци!

14. Повтарям: всичко това, което мъчи толкова Съ-Знанието на хората днес, може да се нарече първи Изпит за Вяра! И единствено истинните подвижници на Моето Движение, доверили се на Мен, ще могат без загуби да издържат този изпит, и така както вече ви казах, напълно да изчистят своето Съ-Знание – да преминат Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ!

15. Затова в Моите редове не трябва да има никаква паника, защото това състояние на хората представлява закономерна ответна реакция на адаптацията на организма към Високите вибрации на Космоса, което ще изисква от тях не съзерцаване, а активен промисъл под формата на Духовни практики и проявяване на разбиране промисъла на Бога, както и към това Велико Начало на Началата, от което е тръгнал човешкият Род!

16. Проявяването на разбиране на промисъла на Бога от хората предполага разбира се, не само Духовно пречистване, но и сериозна, може да се каже, даже доста трудна работа вътре в човека по изработка на принципите на САМОдисциплината, явяващи се тези ориентири, които няма да позволят да наруши крехката вътрешна Хармония (не забравяйки за Дуалността на Пространството) между Светлината и Тъмнината !

17. Повярвай те Ми, цялата основна борба между Светлината и Тъмнината става не отвън, а вътре в човека, и тази борба е най-сложният Изпит за Вяра, спомнете си Моите думи „така както мислите, така и живеете”, казани още в далечната 2004 година !

18. Именно Съ-Знанието на хората е носителят на този конфликт между силите на Съзиданието и силите на Задържането, тъй като дареното Право на Свободна Воля при неправилни Послания ( мисълобрази) започва да става препятствие за Духовната еволюция !

19. Разберете, че никой от Божествените сили не може и няма право да влияе на избора на хората! Единствено хората и никой друг създават на Планетата Рай или Ад !

20. Аз се обръщам днес директно към хората (към тяхното Съ-Знание), към Моя „малък” човек в Русия и му казвам, че никой и нищо не може да принуди хората да променят отношението си към Твореца, дотолкова, доколкото СЪНАСТРОЙКАТА с Твореца – това не е религия, а особено СЪСТОЯНИЕ НА ДУШАТА, в която се е намерило място за Създателя !

21. Тези хора са достигнали до МЪДРОСТТА на ПървоТвореца и вече могат да съставят ЕДИННО ДУХОВНО ЦЯЛО, способно да промени Пространството; за тях и промените в налягането на Пространството и промяната на състоянието на биологичната им обвивка вече няма да бъдат толкова опасни за тяхното здраве.

22. За Мен днес е много важно, хората най-накрая да осъзнаят, че те са БОГОВЕ и че няма нищо по-важно от това Велико ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ! Повярвайте Ми, никакво злато на този свят не струва в сравнение с Духовното ПРОСВЕТЛЕНИЕ, и по-точно, с Духовното ОЗАРЕНИЕ !

23. Няма на тази Планета нещо такова, което да е по висше от Моя Промисъл, дотолкова доколкото всичко останало не съответства на Моя План за Духовно ПРЕЧИСТВАНЕ на хората и формирането от тях на ЕДИННО ДУХОВНО ЦЯЛО !

24. Спасението, тоест, бъдещето за хората може да бъде само едно – Духовно ЕДИНЕНИЕ около Твореца, тоест около Моето ДВИЖЕНИЕ, защото независимо от проблемите от всякакъв род (на Плътния план), Движението представлява праобраз на тази СЪБОРНОСТ, която ще стане основа на Божествената регулярност !

25. В тази връзка Аз искам да подчертая, че единствен Аз, вашият Творец, решавам съдбата на хората! И ако някой от Йерарсите, а може и не от Йерарсите, въпреки Моята ВОЛЯ смята да изолира някакъв народ, то това ще бъде нарушение на съответстващата Конвенция с всички произтичащи от това за тях последствия !

26. Запомнете: ВСИЧКО е в ръцете на Създателя и на Неговия Проявен План – хората, които са приели за себе си промисъла на Бога, а не на човека !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1020
http://otkrovenia.bg/2012/06/30/


image


Категория: Изкуство
Прочетен: 1906 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 02.07.2012 00:43
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 2089329
Постинги: 937
Коментари: 869
Гласове: 3124
Календар
«  Юли, 2012  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031