Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3204785 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 03.08.2012 г.
26.07.2012
" Послание за Духовно Единение " из " ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. В същност, Аз все още не съм давал на хората ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение, очаквайки, че те сами, изкачвайки се по стълбицата на еволюцията на собственото си Съ-Знание, за времето, на практика, от 8 години Духовна работа, ще могат да формират концепция за Нова Русия – Русия от хора на Истинната ВЯРА и честно служене на своя Творец !

2. Именно СЛУЖЕНЕ, тъй като всичко останало, включително и религиозното раболепие, е недостойно за Проявения план на Самия ПървоТворец, и затова единствено със СЪНАСТРОЙКАТА и в ХАРМОНИЗИРАНЕТО на промислите на човека (на хората ) и на Твореца може да бъдат оправдан смисъла на поредната инкарнация, особено в това Велико Време на ПРОМЕНИ !

3. И дори думата „ промяна ” не е най-подходящата за тази ЕПОХА, в която на всички хора на Планетата им предстои да преминат, и разбира се, не всички от тях ще успеят самостоятелно да преминат през Квантовия преход и да преминат пътя от „ недрата ” на Петата раса, към Божествените простори на Шестата раса – Расата на СъТворците !

4. Това е време на този най-сложен преход наистина в друг Свят ( на високи вибрации) – ТАМ, където хората ще се срещнат не само с високите вибрации, но и със съвършено друг живот – живот не заради ( за) плътта, а заради високия ДУХ на Единение на човека с ПървоТвореца !

5. Хората, и по-точно Народът на Русия, преминавайки през всичките ГОЛГОТИ на Плътния план, би трябвало да разбере, че в този Дуален свят единствено човек на Истинната ВЯРА би могъл да се адаптира към Монадите на Твореца ( на Великия Космос) !

6. ВСИЧКИ Планетарни Преображения стават по МОЯ ВОЛЯ, включително и всички природни катаклизми, принуждаващи хората, които все още не са се определили в своя избор на Истината, да направят, пък макар и под натиска на Твореца, но все пак своята собствена КРАЧКА, определяща тяхното бъдеще в Светлината или в Тъмнината !

7. И това разделяне на две Армии ( на Светлината и Тъмнината) вече върви, при това върви доста напрегнато дори и заради това, че нарушавайки всички Съглашения, в това число и Междугалактическата Конвенция, Тъмните сили вече не само активно, но и целеустремено изравят Духовната почва из под краката на хората бълнуващи ( за Бога), а съвсем не отправящи се към Бога !

8. Аз очаквах, че в това доста сложно време хората ще протегнат ръце един към друг, ще отворят сърцата си изпълнени с ПървоЛюбов и САМОСТОЯТЕЛНО ще формират ПОСЛАНИЕ за Духовно Единение като резултат от съвместните търсения на Истината, която е една за всички!

9. На Мен Ми се струваше, че в такъв случай няма как да има някакво разногласие, ако става въпрос за бъдещето на Народа на Русия, който между впрочем, се състои още и от подрастващо поколение, въобще не запознато с идеите на съвършеното общество или обществото на Висша справедливост под названието „ комунизъм” !

10. Аз вече не веднъж съм подчертавал, че идеите на комунизма въобще не противоречат на Моя Промисъл за построяването на Божествената, тоест на Духовната справедлива РЕГУЛЯРНОСТ, основа на която трябва да стане СЪБОРНОСТТА от Духовно свободни хора !

11. Така е, Русия днес е в мрак, може даже да се каже, в Духовен мрак, но с това днес се отличава не само Русия, но и целият вегетиращ в Мамона съвременен свят или съвременно общество, проповядващо капитализъм – религията на духовното робство !

12. Аз няма да обсъждам особеностите на съвременното управление на себеподобните, тъй като какво да обсъждам, когато НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО управлява насоките там, където СЪВЪРШЕНСТВОТО мълчи, стаило се в тинята на НЕСПРАВЕДЛИВОТО общество, боейки се не само да демонстрира, но дори и да каже, че бъдещето на човечеството е СВЕТЛИНАТА, а не Тъмнината !

13. Затова дори и общото ви ПОСЛАНИЕ, което свободните по Дух хора би трябвало да формулират на базата на даденото им ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, не се е получило, макар и да можеше да стане ОСНОВА за Духовно Единение !

14. Аз все пак предполагах, че хората преминали през всички ГОЛГОТИ на миналото и на отиващия си свят, би трябвало със своите отворени сърца ( през сърдечните си чакри) да кажат това, което вълнува целия свят и самата Русия, при това да изрекат тези Велики Обединяващи думи бяха длъжни хората на ВЯРАТА !

15. Вие сътворихте ПОСЛАНИЕ на принципа „ колкото хора, толкова и мнения ”, това обаче не е СЪБОРНОСТ, защото не се получи СЪНАСТРОЙКА по между хората, а да не говоря вече за СЪНАСТРОЙКА с Бога !

16. Сега нека да видим ( Аз не ви казвам думата „ да анализираме ”), какво все пак бяха длъжни да кажат хората и как те трябва да РАБОТЯТ в Духа за постигане на тези цели, които те САМИ са си поставили или са пожелали за своята страна и за своя Народ !

17. Първото, което би трябвало да кажат или да декларират хората, то това е състоянието ( необходимостта) от Духовно Единство между хората и Създателя !

18. Второ, трябва да се подчертае, какво отделя СъТворците от църковните хора от всяка религия, и това е думата – ОТГОВОРНОСТ за съдбата – при това не само на своята собствена, но и за съдбата на целия Народ и цялото човечество!

19. Трето – желание да се види своята страна не само Духовно ЕДИННА и неделима, но и страна, която носи към цялата Планета ПървоЛюбов, защото ЛЮБОВТА – това не е само СВЕТЛИНА, но и ИСТИНА, а това означава – ПЪРВОТВОРЕЦА !

20. И последно, което би трябвало да прозвучи в думите на ПОСЛАНИЕТО – това разбира се е КУПОЛА НА ЛЮБОВТА, покриващ страната от океан до океан като защита на Святая Рус от всякакъв негатив за всички времена !

21. Затова Аз бих го казал така:

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, АЗ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ КАНОНИ ВЕЧНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ОСНОВАТА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДА НА РУСИЯ !
АЗ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ПРОМИСЪЛА НА СВОЯ НАРОД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА СЪХРАНЯВАНЕТО ЕДИНСТВОТО НА СТРАНАТА !
АЗ ПОКРИВАМ ТАЗИ СВЯТА ТЕРИТОРИЯ ОТ ОКЕАН ДО ОКЕАН С КУПОЛА НА ПЪРВОЛЮБОВТА И ФОРМИРАМ, ЧРЕЗ ДАРЕНОТО МИ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ПРОСТРАНСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ – ПРОСТРАНСТВОТО НА СВЯТАЯ РУС !

22. Аз разчитам на това, че хората правилно ще разберат Моето предложение, засягащо Единното ПОСЛАНИЕ, и много леко ще приемат тази СЪНАСТРОЙКА, тази Духовна работа, която ще стане вече не КРЪСТ НА ГОЛГОТА, а БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА за всички хора на СВЯТАЯ РУС, независимо от тяхната националност и религиозни убеждения !

23. Нещо повече, Аз считам, че Народът на Русия е длъжен да остави настрана националния въпрос, тъй като пред Мен вие отдавна вече сте Единен ДУХОМ Народ, вплел в себе си цялата МЪДРОСТ на предишните поколения и собствени инкарнации!

24. Повярвайте Ми, днес въобще не е важно, какъв е човекът според паспорта си ! За Мен е важно – какъв е човекът в действителност и ако отношенията между хората се изграждат въз основа на клановостта (на кланове) или по национален признак, то това за Мен е грях, тъй като клановостта никога не е била основа за Духовно Единение на многонационалния Народ!

25. Аз, естествено, дори и не обсъждам Единението при условията на Мамона, защото това е не просто грях, а планов промисъл против Твореца, тъй като Аз, създавайки хората, очаквах от тях еднаква проява на Свободната им ВОЛЯ, но не и поробване на един народ от друг !

26. Разберете, не може да има неравенство между СЪВЪРШЕНСТВА ! Всички Мои проявени планове (хората) са сътворени по Мое собствено подобие, което означава, че всички хора са СЪВЪРШЕНСТВО, което никак не иска да разбере, че друг път освен постоянната еволюция на Съ-Знанието, за Проявения план на ПървоТвореца не може да има!

27. Осъзнаването и ОЗАРЕНИЕТО за своето предназначение може да дойде към човека единствено чрез тежка и ежедневна Работа на Тънкия план наречена „ ЕВОЛЮЦИЯ НА СЪЗНАНИЕТО”, затова Аз съм против това, някакви си каквито и да било там Духовни школи, но най-често псевдодуховни школи, да се намесват в тази Духовна работа на Моите проявени планове !

28. Аз ви моля, не да се молите пасивно, а активно, дори и много активно да РАБОТИТЕ с Тънкия план, формирайки задачите за еволюция на Съ-Знанието за всеки ден и дори за всяка минута, помнейки за това, че никакви блага на Плътния план не могат да съпровождат хората при прехода им в Света на високите вибрации !

29. Хората са дошли в този Свят да постигнат ВЕЛИКАТА МЪДРОСТ на СъТворец, без да имат нищо в този Плътен план, хората така и ще си отидат в Другия свят, без да вземат нищо със себе си, освен натрупаната Мъдрост, не вземайки нищо от това, което е станало „разменна монета” между Духа и плътта!

30. Хората са длъжни да се научат САМОСТОЯТЕЛНО да работят на Тънкия план, а не да остават пасивни наблюдатели, защото всички учители, че и по-лошо, всички псевдоучители, предполагат или очакват строго Духовно послушание от този, който е бил сътворен ДУХОВНО СВОБОДЕН !

31. Повярвайте Ми, че единствено активната самостоятелна РАБОТА на Тънкия план се явява основа на ЕДИННОТО ДУХОВНО ПОСЛАНИЕ, който ще трябва в края на краищата да стане ИНСТРУМЕНТ на СъТворците, и по-точно, ИНСТРУМЕНТ НА БОГОВЕТЕ, творящи Новия Свят !

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1030
http://www.otkroveniya.info/tolk3/t3-26.07.12.html

image

31.07.2012
" Кодекс на СъТвореца или Обръщение на човека към ПървоТвореца " из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК " продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Времето е неумолимо в своето движение и настъпващите събития, сега вече от планетарен мащаб, ще принудят хората да се сплотят около Твореца и Неговото Движение, защото Творецът носи не само ПървоЛюбов, но и най-истинско спасение !

2. Настъпва този момент на Истината, когато всички хора на Планетата задължително ще си спомнят за Бога или за Всевишния, защото без Него в Душата си, или в Сърцето си на тях ще им бъде доста сложно да преживеят това, което очаква твърдоглавото човечество !

3. Особено важен за хората ще бъде фактът на съществуване на Движението на Твореца, което носи Истината и Ключът за формиране на съвършено Ново Съ-Знание – Съ-Знание на хората на Шестата раса, расата на СъТворците !

4. Много скоро ще стане съвършено ясно, кой от хората е приел Знанията, тоест е приел ПАРАДИГМАТА на Новата Божествена регулярност, и не просто я е приел, а е станал неин проводник към масите, докато Духовно спящите хора и църковниците (църковните хора), не приемат нищо Ново, тъй като по тяхно мнение, всичко това Ново от Твореца, което носят Неговите воини на Светлината е ерес, противопоставяща се на Библейските истини !

5. Преди да обясня на хората смисъла на това, какво е Движението „ За Държавност и Духовно възраждане на Русия ”, за Мен е необходимо да кажа на църковните хора, че Истината, а това означава, САМИЯТ ТВОРЕЦ, не става по-близка за хората, защото всички Библейски фолиа са се писали от хора и са се преписвали в полза на човешката регулярност за тези епохи !

6. Сегашната Истина днес се диктува от Мен, вашият Творец и никакво отношение, и дори и намек за човешка регулярност не само че няма, но дори и се противопоставя Новата Божествена Регулярност, да се въплъти, която в реалността е отсъдено само на Народа на Русия !

7. Това ще бъде направено въпреки всички старания на Тъмните или сиви сили, стараещи се да спрат хората, които се стремят да познаят Истината въпреки Мамона !

8. Моето Движение, ако искате е реализация или проявление на МОЯТА ВОЛЯ в Плътния план, а това означава, изграждане на нови обществени отношения на Висша справедливост – СЪБОРНОСТИ, които досега никога не е имало ( без Моя Помощ) сред хората на един Род !

9. Всичко това натоварва с огромна ОТГОВОРНОСТ не само и не толкова всеки човек, който се стреми да стане СъТворец, но цялото ръководство на Движението, защото тези хора носят върху себе си Кръста на отговорност за бъдещето на страната и на целия свят !

10. Много е важно обаче, обикновените, „ малките ” хора да осъзнаят, че единствено Духовно обединили се те ще създадат Творящ ЕГРЕГОР, който при проявата на Духовно ЕДИНСТВО, тоест на ЕДИННА ВОЛЯ, става вече Божествена Творяща СИЛА – става ТВОРЕЦ !

11. Затова, ставайки СъТворец ( а точно и в това именно е проявата на Свободна ВОЛЯ ), човекът трябва много точно да разбира, че той ДОБРОВОЛНО, проявявайки ПРАВОТО си на Свободна ВОЛЯ, приема УСЛОВИЯТА, които поставя пред човека Самият Творец, наричайки това промисъл за СЪТВОРЧЕСТВО, тоест, Единен с Бога промисъл, да се откаже от който човекът вече няма право!

12. Ето защо Аз казах, че хората стават команда от СъТворци или команда ( Армия ) от СВЕТЛИНА, само тогава, когато те забранят на себе си дори и да мислят, че някога могат да отстъпят или да отидат към компромис с вътрешното « Аз » на човека, заседнал между вътрешната Дуалност и Дуалността на Плътния или Проявен план !

13. Затова за СъТворците не може да има никакви компромиси между Съвестта и Съ-Знанието на човека, приел върху себе си КРЪСТА на Водач на човечеството; той трябва да има само чисти помисли и чист промисъл – промисъл на СъТворец !

14. За да се осъзнае важността, а ако искате, дори и историческата значимост на избора на „ малкия” човек, такъв човек, приемащ ОСЪЗНАТО и СЪЗНАТЕЛНО условията на своето служене на Самия Творец, той трябва да знае, какво изисква от него Бог при подписването на Божествения „контракт” ( договор) за служене на човека на Твореца !

15. От момента на подписване на такъв „ контракт”, той става вече ДОМИНАНТА в поведението на самия човек в Проявения и в Тънките планове !

16. Разбирайки важността и отговорността на избора на „малкия” човек в Русия, Аз все пак му предлагам да помисли върху Моите ДУМИ и над това, какво трябва да представлява човекът на бъдещето – човекът от Новата ера !

17. Аз бих искал хората съгласили се ДОБРОВОЛНО да приемат „КЛЕТВАТА” на воин на СВЕТЛИНАТА да осъзнаят тази огромна ОТГОВОРНОСТ, сега вече не просто КРЪСТ, а липса на ПРАВО на грешка, защото твърде много е поставено на „ карта” за спасение на човечеството !

18. „ Клетвата” на воина на СВЕТЛИНАТА предполага, че в „малкия” човек, приел промисъла на СъТворец, не трябва да има никакви други промисли, и най-важното, да няма други помисли, освен СЛУЖЕНЕТО на Твореца и разбира се, службата на СъТворци !

19. На такива СъТворци, за които сега да СПАСЯВАТ хора е предназначение или смисъл на живот, защото в частиците на Твореца, или в СъТвореца, при Колективно Единение в Духа, не може да има никакви други задачи, освен спасението на човечеството !

20. Човекът приемащ „ КЛЕТВАТА” на воин на СВЕТЛИНАТА, трябва също така добре да разбира, че Божествената регулярност е не само Промисъл на Твореца, но и промисъл на всеки СъТворец, приел върху себе си ОТГОВОРНОСТТА не само за себе си, но и за целия свой Народ – Народ СПАСИТЕЛ и Народ-Първопроходец !

21. Затова, предлагайки себе си, при това съвършено ДОБРОВОЛНО, човекът трябва да каже преди всичко на Мен, в присъствието на други частици на Твореца, че той сам, без какъвто и да е Духовен натиск би искал да участва заедно с Твореца в Преображението на Пространството !

22. Човекът ще трябва да каже, че целият негов живот сега в СЪНАСТРОЙКА с Мен става пример за истинно служене на Твореца и на НЕГОВИТЕ КАНОНИ, по които е съдено да се живее за в бъдеще тук, на Планетата, и ТАМ, където Твореца реши да използва потенциала на Своя СъТворец !

23. Обръщението на човека към Твореца, преди той да постави своя подпис, при това съвършено ДОБРОВОЛНО, трябва да звучи по следния начин:

„ ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, Аз приемам съвършено ДОБРОВОЛНО върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за всички свои помисли и промисли, насочени към установяване на Планетата на тази Божествена регулярност, която да е основа за изграждането на Общество на висшата справедливост !

Приемайки върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за бъдещето на човечеството, Аз избирам за смисъл на своя живот СЛУЖЕНЕТО на ПървоТвореца, затова няма и не може да има за мен други Богове, освен Творящото Начало на Началата !

Приемайки условията в Проявения план за СъТвореца, аз се задължавам да изпълнявам и да се придържам към КАНОНИТЕ на Вечността, тъй като осъзнавам себе си като част от ПРАМАТРИЦАТА на Пространството, на която и е предначертано да формира Единно ДУХОВНО Цяло – Творец, способен самостоятелно да ТВОРИ Нови светове във Вечността!

Осъзнавайки тежестта на своята ОТГОВОРНОСТ за бъдещето на своя Народ и цялото човечество, аз давам обещание и давам КЛЕТВА да служа вечно на ПървоТвореца ! И да ме подминава чашата на съмнението и неверието !

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, аз се отдавам в Твоите ръце без сянка на съмнение, с Любов и осъзнато желание да бъда Твоя опора и Твой Проявен план във Вечността !
С днешна дата поставям подписа си доброволно и осъзнато.
Амин.

24. Аз мисля, че след подписването на такова Обръщение от „малкия” човек към Твореца вече в никого не възниква дори и най-малко съмнение за това, че СъТвореца сега е тази Божествена сила, която ще преобрази Пространството и най-накрая ще реализира многовековната мечта на човечеството за Висша Божествена справедливост и за това, което хората от векове са наричали РАЙ !

25. Залог за Моята увереност в това, че всичко ще премине по Мой сценарий, а човечеството ще бъде спасено, сега става това „Обръщение на човека към Твореца ”, подписвайки се под което човекът прави исторически избор за своето бъдеще – Бъдеще заедно с ПървоТвореца, и сега вече никакви сили няма да могат да променят смисъла на живота на човека, избрал пътя на СъТвореца !


http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1032
http://
www.otkroveniya.info/tolk3/t3-31.07.12.html

http://otkrovenia.bg/2012/08/01/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D0%BE%D1%82-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%82-31-07-2012-%D0%B3-%D0%BA%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81/

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за духовно единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал на Съ-Творци, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !    ((((((((((((((( ♥ ♥ ♥ ))))))))))))))))

image

Послание за Единение

1. Покаяние
Отче наш, Отец Небесен,
моля Те прости ми
всички мои прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва
Отче наш, Отец Небесен,
аз приемам Твоята вяра,
тя е моят път,
приемам Твоите Канони вечни,
с любов към Теб и Твоите дела.
Господи, моля Те, дай ми надежда
за спасение на моята душа
и ме дари с Твоята мъдрост
за живота ми
на Земята и във Вечността.
Амин!

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, АЗ ПРИЕМАМ ТВОИТЕ КАНОНИ ВЕЧНИ, ЗАЩОТО ТЕ СА МОЯТ ПЪТ ВЪВ ВЕЧНОСТТА И ОСНОВАТА ЗА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ НА НАРОДА НА РУСИЯ !

АЗ ПОЕМАМ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ПРОМИСЪЛА НА СВОЯ НАРОД И ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА СЪХРАНЯВАНЕТО ЕДИНСТВОТО НА СТРАНАТА !

АЗ ПОКРИВАМ ТАЗИ СВЯТА ТЕРИТОРИЯ ОТ ОКЕАН ДО ОКЕАН С КУПОЛА НА ПЪРВОЛЮБОВТА И ФОРМИРАМ, ЧРЕЗ ДАРЕНОТО МИ ПРАВО НА СВОБОДНА ВОЛЯ, ПРОСТРАНСТВО НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ – ПРОСТРАНСТВОТО НА СВЯТАЯ РУС !

Забележка: Дотолкова, доколкото първите две форми са дадени в Диктовките – а третата част е дадена с конкретна насоченост към Русия и Руския Народ – всеки един може да адаптира тази трета част със своя визия, но определено с насоченост за формиране на Духовно Единение на Народа и Колективно Първосъзнание на СъТворец, и формиране на Ново Божествено Пространство по Божествените Канони и Купол от Божествена Първолюбов над цялото Пространство !

image

Категория: Изкуство
Прочетен: 2380 Коментари: 0 Гласове: 4
Последна промяна: 03.08.2012 13:27
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3204785
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Август, 2012  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031