Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Който дава Светлина, никога не остава на тъмно!
Автор: delianaangel Категория: Изкуство
Прочетен: 3178949 Постинги: 1238 Коментари: 995
Постинги в блога от 10.01.2014 г.
Постулати или Заповеди за участника в Движението на Твореца

1. Настъпва такъв отговорен Момент на Истината, че всички участници от Моето Движение трябва да се подготвят за това, какъв КРЪСТ НА ОТГОВОРНОСТ те приемат, и не просто приемат, а приемат ОСЪЗНАВАЙКИ, че връщане към миналото не само за тях, но и за цялото човечество вече няма и няма и да има!

2. Аз ви говоря така, защото виждам, че не всички участници в Движението и дори и не всички СъТворци осъзнават, какъв товар от ОТГОВОРНОСТ поемат те за бъдещето на хората, и затова и участието си в Движението на Бога много от тях възприемат като „ поредния поход” към Бога, при това не разбирайки, че игри с Бога няма как да има, а в такъв ОТГОВОРЕН момент, когато Пространството вече преминава Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ, игрите просто са опасни за тези, които се опитват да играят в тях!

3. Мога да кажа нещо повече: този, който се смее, него ще го осмеят, този, който си играе, той ще загуби, този, който мами, ще бъде сам измамен, но този, който е дошъл с открито сърце, на него ще му бъде открито Сърцето на Бога; този, който е дошъл с Любов, ще получи Любовта на Бога, а който с Вяра е дошъл, този и във Вярата ще бъде!

4. Повтарям: всички разговори и уговорки приключиха, и приключиха ЗАВИНАГИ! Настъпва Велико Време на ПРОМЕНИ и тази година ще стане за много от хората и особено за участниците в Движението истинско ОТКРОВЕНИЕ, тъй като НЕБЕСАТА ще потреперят над тези, които са против Бога!

5. Аз искам, вие – Моето Движение – най-накрая да разберете, че вас са ви ПОКАНИЛИ заради това, да изпълните МОЯТА ВОЛЯ, и Аз се радвам, че вашата ЕДИННА Воля съвпадна с Моята ВОЛЯ, и сега вече изпълнението на Моята ВОЛЯ ще бъде изпълнение и на вашата Воля, тъй като Аз, повтарям, НИЕ вече сме заедно, и сме заедно ЗАВИНАГИ! Но вие, стремящите се да познаете Истината и готови да се издигнете в своята еволюция на Олимп на Боговете, трябва да разбирате, че няма отдих и няма спиране за тези, които постигат Вярата, тъй като единствено постоянният ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) Част от Бога, тоест, част от хората-Богове!

6. Вие трябва да разбирате и ОСЪЗНАВАТЕ, че за вас няма Плътен план – вие сте вече на границата на прехода в Новия свят на МОНАДИТЕ НА ПЪРВОТВОРЕЦА и всеки миг от вашия промисъл трябва да бъде подчинен единствено на усъвършенстването на Съ-Знанието ви и на СЪТВОРЯВАНЕТО на Пространство на Висше СЪВЪРШЕНСТВО, тоест, Пространство от Висш порядък! А за това Аз искам днес да ви дам основните Постулати или Заповеди за участника в Моето Движение, които трябва да станат за вас основа за вашия ПРОМИСЪЛ – ПРОМИСЪЛ на Учителите на Светлината:

Постулати или Заповеди за Движението на Твореца

1. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ РАВНИ ПРЕД БОГА И НЯМА СРЕД НАС ПЪРВИ И ПОСЛЕДНИ;

2. НИЕ СМЕ ЕДИНО ДУХОВНО ЦЯЛО; АКО НЯМА ДУХОВНО ЕДИНЕНИЕ, ТО ТОГАВА НЯМА СМИСЪЛ И ОТ ДВИЖЕНИЕТО;

3. НАС НИ ОБЕДИНЯВА „ ЕДНА ЦЕЛ” И ЕДИН ПРИНЦИП – „ ЕДИН ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКИ ЗА ЕДИН”;

4. НИЕ СМЕ ДУХОВНИ УЧИТЕЛИ НА СВЕТЛИНАТА ЗА СЕГО МИРА, ЗАЩОТО ЗНАЕМ „ КАК”;

5. НИЕ ПОЕМАМЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ ПРЕД БОГА И ПРЕД ХОРАТА;

6. ВСИЧКИ НИЕ СМЕ В БОГА, ТАКА КАКТО И БОГ Е (СЪМ) В НАС;

7. НИЕ СМЕ ВЕЧНИ, ТАКА КАКТО Е ВЕЧНА И ВСЕЛЕНАТА;

8. НИЕ СМЕ ЕДИНИ С БОГА И ПРОМИСЪЛЪТ НА БОГА Е (СЪМ) И НАШ ПРОМИСЪЛ, ТАКА КАКТО И НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ НА БОГА;

9. ЗА НАС НЯМА ДРУГИ БОГОВЕ, ОСВЕН ТВОРЯЩОТО НАЧАЛО НА НАЧАЛАТА;

10. НАШИЯТ ПРОМИСЪЛ Е (СЪМ) ПРОМИСЪЛ, ПОДЧИНЕН НА КАНОНИТЕ НА ВЕЧНОСТТА И НА СТРУКТУРАТА НА МИРОЗДАНИЕТО!

7. Ако тези Постулати или Заповеди станат основен ориентир за ПРОМИСЪЛА на всички участници в Движението, то повярвайте Ми, Аз ще отворя за вас всичките ВРАТА на многомерното Пространство, и хората ще влязат в това подготвено за тях вече Пространство!

8. Олимп на Боговете ще стане Олимп за хората-Богове само тогава, когато ПРОМИСЪЛЪТ на Бога стане техен ПРОМИСЪЛ и когато Вечното усъвършенстване стане за хората-Богове, приели своята принадлежност към Творящото Начало на Началата, осъзната необходимост!

Отец Абсолют.

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1238
http://www.otkroveniya.info/print/tolk4/t4-09.01.14.html


image

В 9 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

3. Обръщение

ОТЧЕ НАШ, ОТЕЦ НЕБЕСЕН, НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, СВОБОДНО И ДОБРОВОЛНО ЩЕ НОСИМ ТВОИТЕ ЗНАНИЯ И ТВОЯТА ВЯРА ИЗ ПРОСТОРИТЕ НА ВСЕЛЕНАТА!
НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, ОСЪЗНАВАМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА СВОЯ ПРОМИСЪЛ И ЩЕ НАПРАВИМ ВСИЧКО ЗА ТОВА, ПЛАНЕТАТА СВЯТАЯ РУС ДА СТАНЕ ЦЕНТЪР НА ВИСШ ПОРЯДЪК, ЦЕНТЪР НА НОВА МАТРИЦА НА ПРОСТРАНСТВОТО, НОСЕЩИ ВЕЛИКА НЕУТРАЛНОСТ НА НОВИТЕ СВЕТОВЕ И ВСЕЛЕНИ!
НИЕ, ХОРАТА-БОГОВЕ, НЕ СИ ПРЕДСТАВЯМЕ СЕБЕ СИ БЕЗ ЕДИНЕНИЕ С ОТЕЦА АБСОЛЮТ, ЗАЩОТО НАШЕТО ЕДИНСТВО Е (СЪМ) ОСНОВА НА ЛЮБОВТА И ХАРМОНИЯТА НА ЦЯЛОТО ВЕЛИКО КОСМИЧЕСКО ПРОСТРАНСТВО!
АМИН!

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=900

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 9 часа българско време. Минутки преди 9 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 9 часа продължаваме с обръщението. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта
http://www.otkroveniya.ru/
има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

image
Категория: Изкуство
Прочетен: 1730 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3178949
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Януари, 2014  >>
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031