Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2021 07:15 - Буламачът наречен "ковид" и лекарствата, които вдигнаха броя на заразените
Автор: golden Категория: Технологии   
Прочетен: 1424 Коментари: 0 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                     БУЛАМАЧ ОТ МЕДИЦИНСКИ "ДОКТРИНИ" - ЛЕКАРСТВАТА
                  срещу ковид 19 - увеличи броя на заразените у нас и в чужбина

Колкото и да ни внушават, че лекарствата срещу коронавируси лекуват, доказателствата, че това НЕ Е ВЯРНО станаха популярни.
Който вярва на лекарите и лекарствата - той е вечно болен и недоволен
Който се лекува чрез недоказаните противогрипни и противоковидни лекарства става опитно зайче в ръцете на фармацевтичните озурпатори


ТЕСТ ЗА ЛЕКАРСТВАТА
За да се изпита едно лекарство до колко е полезно са нужни минимум 2 години - тестване при болни с хронични заболявания, а също така и генетично болни хора. Ракът е генетично предаваем, но не на повече от 29% се предава от родител на дете. Язвата и астмата - също се предават от родител на дете до второ и трето поколение, при астматиците се забелязва и друго усложнение - дишането става драстично трудно при хора, които живеят или работят във влажни помещения, като например хранителните производства (фабрики за храни, ресторанти, гостилници, - там където се приготвя храната, испаренията при приготвянето влияят на дишането) , консервните производства, т.е. навсякъде където има вода - там има и влага, а влагата е най - големия враг на здравето. Влагата освен изброеното горе причинява и ревматизъм, той пък води до сърдечни проблеми.


ЗДРАВЕТО
Който не е клинично здрав, той се заразява и от най - малките вирусчета съществували във въздуха....доказано е, че хронично болния организъм НИКАКВИ ЛЕКАРСТВА или ВАКСИНИ не го предпазват от зарази!



Гласувай:
10



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031