Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2020 21:00 - Новата Земя
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 260 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.12.2020 21:49


Нова култура, нова нравственост, нови правила за живот и веселба. Всичко ще започнете по нов, различен начин да виждате и осъзнавате, а когато в себе си съзнателно и волево новите енергийни кодове внедрявате, то ще бъде съвсем променен вашият мироглед и гледната ви точка по Божествената ще се равнява.
Топлота ще имате в сърцето, като майка-орлица-закрилница, която милее за всички свои деца - синове и дъщери, по-лоши или по-добри, топлината ви всички обгръща.
Ще преливате от Любов. Тя буквално ще извира и прелива от вас в мощни потоци и енергийни вълни, като Любовта на Родителя Отец, чиято енергия с Любов ви прегръща.
Ще се установите в непоклатимата Вяра, която никой не може във вас да разклати, да ви я отнеме, тя е като уютно, здраво гнездо, в което намерили сте своя Дом, носите го в Сърцето си и нищо не може да ви спре по пътя към Завръщането.
В Мъдрост щом заживеете, в баланса ще се установите, в равновесие и неутралност свещена, от Небесата ви дарена и във вас с кодове изначално зададена и внедрена, сега тя ще се събуди и разцъфти във вас.
Смелост - когато воалите паднат, завесата се вдигне, холограмата се открие и илюзията се разкрие, вие ще разберете, че няма за какво ядове и страх да берете, че всичко, с което ви държат и опитвали са се да ви отклонят от вашия път, е мираж, измислица и духовно заблуждение, че вашият живот е еднократен, че няма живот след смъртта. Как манипулирали са ви и държали във власт с това, че смъртта е край фатален и че в материалното трябва да се съсредоточите, на всичко плътско да се насладите, да навредите на душата и тялото си по всички възможни начини, защото веднъж живеете, трябва от всичко да опитате, във всичко да се потопите, и тялото, егото и умът си задоволявайки, време, памет и внимание за душата ви не остава, за Отеца ваш дори не се сещате и забравяли сте, а Той очаква ви отново при себе си, помъдрели, узрели и най-големите си изпитания преодолели, и опит натрупали на Земята, знания и мъдрост във Вселените да разпространявате.
Чувстваме вашето нетърпение, вашето озарение и вдъхновение, когато за Новите Пространства мислите или четете, както и тъгата, непримиримостта и гневът ви справедлив от това, което все още се случва на Земята. Но знаете, това, което градите в мислите и мечтите си, това, на което отдавате внимание, давате енергия, то се въплъщава, материализира, предава, строи и визира в ефира. Новата Земя, обляна в Светлина, пулсираща в Любовта, в Хармония и Мир сътворена, в Мъдрост и Висша Справедливост посветена, сияйна и красива, посипана с цветя, грееща в цветове, синьо, розово, лилаво, преливащи в дъга, и тази красота и светлина денонощно във въздуха трепти, огряна от звезди и слънца, оглеждащи се във вашите души - чисти, усъвършенстващи се и добри. Това разпростира се сега, подготвено е и очаква ви във Вечността, където ще ви отведат Любовта, Мъдростта, Вярата и Светлината.
Очакваме ви в Необята!

Светли Същества
развълнувани от вашето сбогуване с дуалността
и сбъдването на най-смелите ви мечти.
С Любов ще ви благословим.

image






Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3202318
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930