Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2017 15:30 - СъТворци на Божествената реалност
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 896 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 03.12.2017 18:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Осъзнайте себе си като Божествени създания, като Божии проявления, в които е заложена цялата Мощ, Любов и Вяра на ПървоТвореца, и се освободете от всички страхове, ограничения и зависимости, които ви пречат и спират да бъдете СъТворци на Божествената реалност. 
Не пилейте силите, мислите и чувствата си в посоки, които не водят към вашето самоусъвършенстване, пречистване и израстване. Нямате много време за подготовка, каквото и да правите нека Бог е Водещата Фигура във вашето Съ-Знание, а вие да сте проводниците на Абсолютната, Безусловна, Божествена Любов и Светлина! 
Засветявайте, изчиствайте, пресътворявайте първо себе си, после всички и всичко около вас. Часът на Трансформацията дойде. Не губете нито миг, всяко ваше действие и промисъл може да са спасителни или гибелни. Носите отговорност както за себе си, така и за всички останали. Каквото и да правите, с каквото и да се занимавате, дори и с най-тривиални ежедневни неща, това което излъчвате в този момент има огромно значение. От съществено значение е да сте чист приемник и излъчвател на Божествената Енергия. 
Ние обичаме всички ви и изпращаме към вас цялата си Любов, Светлина, Вяра, Благословии и Благодат, но ги получават само тези, които са отворени и приемащи, тези, които вървят в Божия път с Вяра, и са впрегнали цялото си същество за реализиране на Божия План и Промисъл за благото на всички. 
Събудете и разпалете Божествената искра в себе си и нека тя се разгори със силата на огнен пламък, който ви пречиства и изгаря всичко ненужно и ограничаващо Духа ви. Вечният огън е във вас и ще освети пътя и на много други търсещи в тъмата души, които жадуват своето Просветление, Прозрение и Озарение. Това са вашите празнични фойерверки, Зарята, която ще озари Земята, и която ще ви изстреля в следващите измерения, където ще пренесете този свят, който сте сътворили във и отвъд себе си. За възнасящите се Души това е свят на Мир, Любов, Радост и Хармония, на Благодат, Красота и Благодарност.
Зарадвайте себе си, зарадвайте всички Вселени. Вие можете всичко! Можете да творите чудеса! Всичко е във вашите сърца – Портали към Божественото, във вашите ръце на СъТворци, във вашите просветнали кристални Съзнания, където Божият Промисъл намира благодатна почва и се проявява по изумителни и велики начини.

Обичаме ви! Подкрепяме ви! Вярвайте в себе си!

чрез Деляна Ангелова

image




Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3194035
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930