Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2016 22:58 - Възнесение на Земята (Действената медитация)
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 2931 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 03.11.2016 22:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Отеца Абсолют - Възнесение на Земята (Какво представлява действената медитация)

Здравейте, любими мои деца!
Днес искам да продължим разговора си, какво може да правите през тези отговорни за Земята дни, когато е преминала през поредния етап и е навлязла в новия фотонен пояс.
В миналото ми послание стана на въпрос, че медитациите ви трябва да са действени и сега ще обясня, какво означава това.
Отсега медитациите ви трябва да са насочени не само за повишаване на вашите вибрации и просветляване на съзнанието ви, но и за цялата планета заедно с обитателите ѝ.
В известна степен, вече ставате представители на висшите земни сили и поемате част от функциите им. И повярвайте ми: в това няма никакво преувеличение, нали сте всесилни, просто сте забравили за това. А вече е дошло времето да си спомните, кои сте в действителност.
Ще ви разкажа, какво се случва по време на медитациите ви, както на фино земно ниво, така и на физическо ниво.
Щом навлезете в медитация и призовете висшите сили, те откликват незабавно и се присъединяват към вас. 
Когато започвате да се изпълвате с високи вибрации, постепенно, енергийния ви поток се обединява с присъстващите на медитацията невъплътени същности.
Подобно е на вливането множество малки ручейчета, които заедно образуват широка и пълноводна река.
И когато изразявате намерение да очистите Земята от негативните енергии и да я напълните със светлина и любов, този мощен енергиен поток разтваря всичката чернилка, натрупана на планетата.
Отначало работата протича на фино земно ниво, понеже всяко взаимодействие започва на енергийно ниво и едва по късно навлиза на физическо ниво.
Това засяга и човешките отношения, когато се получава притегляне или отблъскване между хората на ниво чувства (енергии), и едва след това пристъпват към някакви действия.
Същото се получава и между страните, градовете, егрегорите.
И когато разтваряте с енергиите на светлината и любовта гнева и агресията, завистта и ревността, лакомията и властолюбието, отначало се променя енергийната им, а след това, физическата съставка на ставащото.
На фино ниво изглежда, все едно черен облак се напълва постепенно със златна енергия и започва постепенно да променя цвета си, и ако успеете да разтворите напълно тази негативна енергия, облака става златист и тогава, почти веднага се променят действията на човека, на група хора, или цяла страна, в зависимост от мащаба на дейността ви.
И всичко това го правите вие, защото силата ви е безгранична, защото сте богове, спуснали се на Земята, които, най-накрая, започват да го осъзнават и да се разпореждат със силата си и своите възможности като богове – за висше благо на човечеството и красавицата-Земя.
И ви благославям, скъпи мои, за тази прекрасна, вълшебна работа, която възвисява душите ви и помага за издигането на прекрасната ви планета на ново стъпало по пътя към пето измерение!
Обичащия ви безкрайно, Отец-Абсолют говори с вас.

Приела Марта, 1 ноември 2016 г
Превод: Йосиф Йоргов

http://vozrojdeniesveta.com/voznesenie-zemli-chto-takoe-de…/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=10283

image




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183803
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031