Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2016 11:53 - Всички сте ангели
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1272 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Всички сте ангели

Здравейте, деца мои любими!
Искам още веднъж да ви напомня, че вие сте ангели, които са дошли на Земята по своя воля, за да се възнесете заедно с планетата. Такова никога не се е случвало в земната история. Както знаете, имало е много цивилизации, при които са се възнасяли отделни групички, но такова глобално възнесение заедно с планетата се случва за първи път.
Не се разстройвайте, че второто слънце не се появява, че извънземните също не се показват масово. Моля, осъзнайте, че никави външни чудеса не са необходими, за да работите над душата си. Сами можете да създавате чудеса в живота си, не си мислете, че някой ще измени вместо вас всичко: не, това е само ваш път и ваша работа.
Да, процеса се забави, но не е спрял. И това не се е случило, за да изпадате в униние и да отпускате ръце. Процесът е спрял, за да могат още повече души да успеят да се събудят, мнозина на планетата ви да станат ангели в плът.
Повярвайте, всеки от вас е уникален, вие, ангелите, които сте се съгласили да уплътните телата си до физически, но това няма да попречи на възможностите ви да промените живота си към по-добро.
Вслушайте се в душата си: тя ви дава най-правилните съвети, дори хората да не са се събудили още и да ви казват, че не сте наред, те просто не знаят своя път все още.
Вслушайте се в тялото си: то ви подсказва, над какво има да работите още, нали болестите са само подсказки, а причините трябва да намерите сами. Много лекари и лечители лекуват само симптомите, но не намират причините - не бива да им се сърдите, нали никой друг, освен вие самите, не може да знае причината и да я премахне, защото всеки един човек е уникален, нали всяко физическо тяло е създавано заедно с нас, конкретно за вашата душа.
Не забравяйте никога, вие сте уникални, всеки един от вас и никога не се ругайте за нищо. Усетили сте, че нещо не сте направили правилно, кажете си: «Да, поех по неправилен път, но мога всичко да поправя - имам всичко необходимо за целта».
Не се страхувайте от разрушенията на стария свят: уволнили ви от работа, отишъл си любим човек, не знам, в какво е предназначението ми и други жизнени въпроси — когато ви се струва, че живота се разпада, всичко пропада и трупаното за години, изчезва.
Да, така е, старото действително се руши, руши се болезнено, защото целия ви съзнателен живот сте живели в него, а ако се има и предвид товара от предишните ви животи, който е останал във вас, всичко ви се струва много сложно. Затова в много послания се говори, че трябва да работите над себе си, над душата си, нали, колкото повече хора се очистят, колкото повече повярват, че са Богохора, толкова по-бързо и безболезнено ще премине процеса на възнесението.
И всичко зависи от всеки един човек, от всяка душа. На физическо ниво е като в стар дом: да, някога е бил хубав и уютен, всички са свикнали с него и не забелязват, че вече се разпада и някога може да затрупа жителите си. За да бъде добре на всички, трябва да се изгради нов дом, може все още да е непривичен за вас, но е много красив и за всички ще е уютно.
Нали, за да се изгради нещо ново и прекрасно, трябва да се разруши старото, което някога е било добро, но сега е ненужно. Тоест трябва да изоставите човешкото си мислене, човешките си емоции, които някога са били необходими, но сега, в новия свят, са отживелица.
Да, трудно ви е да осъзнавате, как сте обичали всички хора, да не отвръщате на злото със зло, винаги да сте в хармония, но повярвайте, много бързо ще си го припомните, как се живее в рая, ако сами изграждате този рай, работейки ежедневно над себе си.
Деца мои, всички вярваме, че ще успеете, ще се справите с всички трудности на физическия свят, но най-главното сега, сами да си повярвате.

С любов, Дева Мария

Приела Мая, 7 април 2016 г
Превод: Йосиф Йоргов
http://vozrojdeniesveta.com/vse-vy-angely/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=9581

image




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3183906
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031