Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2016 22:58 - Да видим света с очите на Богочовека
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1230 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мария Магдалина - Да видим света с очите на Богочовека

Здравей, скъпа моя!
Дойдох при теб днес, за да предам послание чрез теб към всички земни хора.
Иска ми се да ви разкажа, какво се случва, скъпи мои, с нашата планета, как ще се отрази всичко това на вас, и какво трябва да се прави, за да преодолеете достойно този чудесен и в същото време, такъв сложен за мнозина преход от единия свят в другия.
Много се радвам, че все повече хора научават истината, която опитват да им предадат чрез посланията си Светлите същности, представители на Светлото Братство, Възнесените Владики, Архангелите, Дева Мария, Исус Христос, Твореца наш.
Вие получавате знания от чист източник на Мирозданието – тези, които не са изкривени нито от религия, нито от философия, нито от наука, нито от социалните «поръчки» на властимащите. За вас се появи уникална възможност за общуване с нас, обитателите на Небесата, чрез хора, способни да ни чуват и виждат. И такива хора стават все повече и повече, понеже все повече се заличават границите между световете, изтънявайки завесата, която разделя трето и пето измерение.
Някои от вас вече живеят в този нов свят на пето измерение, без да го осъзнават. Ще ви разкажа, по какви признаци може да се определи, къде сте сега, на какво ниво, в кой свят или на границата между световете.
Навярно мнозина от вас са се хващали, че гледат на всичко ставащо наоколо с други очи и все едно не разпознават обичайния някога за тях свят: вече им се струва странен, суетен, дребнав. Все едно, вече сте НАД всичко това и наблюдавате ставащите събития като зрител, без да вземате участие в бурните спорове, обсъждания и надскачане: все едно сте изплували от тримерния свят и съзнанието ви се е променило дотолкова, че можете да обхванете цялата гама, целия спектър от ставащото по Земята от гледна точка на Божествената целесъобразност, да откриете причинно-следствените връзки, да погледнете с очите на Богочовек.
Ако нещо такова се случва с вас, скъпи мои, означава, че с единия крак вече сте в пето измерение, независимо, че тялото ви е още в трето измерение.
А ако не само наблюдавате за ставащото, но и се стараете да го насочвате в необходимата посока, изпращайте в огнищата на напрежение своята любов, изпълвайки ги с Божествена енергия, ако сте активен Светлинен Работник, който посвещава значителна част от времето си за медитации и практики, извеждащи на ново ниво не само вас, но и Земята, ако вибрациите ви са в крак с нейните, тогава може да се каже, че вече живеете в света на пето измерение.
И това е действително така, просто все още ви е трудно да го осъзнаете, понеже все още е силна инерцията на вашето мислене, вкоренило се дълбоко за вековете прекарани в дуалния свят.
И последното, което ми се иска да ви разкажа днес, е ролята на жената, която сега придобива особено значение.
Това, което не са успели да направят мъжете за цялото съществуване на човечеството, защото са опитвали да решават проблемите и възникващите конфликти чрез сила, власт, жестокост, трябва сега да се извърши от жената: само тя е способна да донесе на планетата мир, любов, покой, хармония, съзидание – толкова жадувани от хората, за което са мечтали от хилядолетия и са заслужили по рождено право.
Именно на жената е предоставена от Твореца главната роля в заключителния акт на грандиозния спектакъл, наречен «Завръщане в Дома на Земята и човечеството».
И сега на Земята се сипят в безкраен поток топли, нежни, майчински енергии на Любовта, които сгряват душите ви, изпълват сърцата ви с покой и хармония, пробуждат Божествената ви същност и ви извеждат от дуалния в прекрасния свят на пето измерение.
С това се прощавам за днес, скъпи мои.
Мария Магдалина говори с вас

Приела Марта, 22 януари 2016 г
Превод: Йосиф Йоргов
http://vozrojdeniesveta.com/uvidet-mir-glazami-bogochelove…/
http://yosifyorgov.eu/articles.php?lng=bg&pg=9265

image

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184168
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031