Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2015 22:06 - Фокусирани върху Светлината
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1812 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СаЛуСа
4 септември 2015 г.

Скъпи души, в какво време живеете, когато посланията, които получавате, сякаш са основно потвърждение за това, което скоро предстои. Този месец е повратна точка, независимо от това, което се случва, тъй като идващите енергии ще повлияят до известна степен върху всички души. В действителност те вече направиха присъствието си известно като повлияха на съзнанието ви, в резултат на това мнозина усещат промените в себе си. По-висшите енергии носят любов и в крайна сметка мир, които вие само отчасти познавахте в сегашното си измерение. Същностите на вашата Земя, които не могат да извисят вибрациите си, ще бъдат насочени към подходящо ниво, което отговаря на нуждите им. Всяка душа ще се намери на точното ниво за бъдещите си нужди и всичко ще е точно така, както трябва да бъде.

Това е времето, когато истината постепенно ще изплува, докато стане кресчендо на информация, която ще ви изуми. Толкова много неща ви бяха представени като „истина”, а все пак бяха далече от нея и бяха с намерението да ви държат в лапите на тъмните сили. Наистина, това до голяма степен успя, но с разширяващите се нива на съзнание повече не може да пречи на истината да стане известна. Това означава, че вие повече не възприемате автоматично това, което ви се представя, и сте по-проницателни и задавате въпроси. Същевременно много Служители на Светлината сега излизат напред, за да споделят знанието си с вас. Истината повече не може да бъде скривана от вас и тъй като се подготвяте активно да вземете участие в Новата Епоха, много знаещи души ви се представят.

Докато бъдещето все още ще се разкрива, ще ви се струва, че около вас е пълно объркване. Това ще продължи известно време, но след като дейностите на тъмните сили бъдат съкратени, те вече няма да са в състояние да ви командват или да се намесват. Промените на Новата Епоха ще започнат наистина и скоро след това ще видите предимствата, които ще дойдат бързо. Трябва да помните, че ние не разчитаме на вашето знание, а сме напреднали далеч над сегашното ви ниво. Въпреки това вие сте изминали половината път, тъй като от няколко години насам се възползвате от напредъка в резултат на новите технологии, които дойдоха чрез нас или бяха взети от източници, различни от вашите.

Намирате се във вълнуващи времена, които ще ви издигнат над по-ниските вибрации, за да се възползвате от нови изобретения и вълнуващи технологии, които бяха скривани от вас. Нуждите ви ще са напълно удовлетворени и накрая ще имате толкова много време за себе си, без необходимостта да работите толкова много, за да имате добър живот. Тъмните сили никога не са искали вие да станете независими и подлите им планове умишлено ви поддържаха като роби на работата ви и на паричната система. Всичко своевременно ще се промени, но първо тези, които имат най-голяма нужда, ще бъдат издигнати над бедността и недостига. Това би изглеждало като огромна задача, но с наша помощ ще бъдете крайно и напълно изненадани, че това може да стане толкова бързо.
Хората трябва да бъдат подготвени за промяна към добро и всяко създадено неудобство ще си струва. Накрая ще станете независими, защото ще се променят дните на отделяне на толкова много от времето ви за удовлетворяване на елементарни потребности. Ще имате повече от достатъчно време да следвате интересите си и да пътувате до различни места на Земята за забавленията, на които искате да се радвате. Бъдете сигурни, че бъдещето е сигурно що се отнася до тези неща и че Бог постанови да бъде така. Войните и всяка форма на агресия ще изчезнат и хората ще живеят заедно в хармония и щастие. С установяването на траен мир вашите приятели от Космоса ще осъществяват повече контакти с вас и ще се радвате да действате с тях. Скоро ще дойде време да срещнете други цивилизации, които също желаят да споделят знанието си с вас, а някои от тях вече са във вашата Слънчева система, чакайки подходящия момент да ви се представят открито.

Като личност най-важното ви предизвикателство е да останете фокусирани върху Светлината и да не бъдете разсейвани от това, което се случва около вас. Ще има неща, които ще ви разсейват и ще изобилства лъжлива информация, защото тези, които се страхуват от промените, отчаяно се придържат към това, което знаят и с което се чувстват удобно. Същевременно обаче повече факти ще станат известни за това как сте били манипулирани от тъмните сили. Въпреки това някои от вас сега могат ясно да разпознаят лъжите, които са казани, и дори са готови да се пробудят за истината. Тя ще се разпространи като горски пожар, основно от уста на уста, докато Пресата и други източници бъдат принудени да докладват за случващите се промени. Истината ще звучи точно, защото интуитивно знаете какво да приемете и много неща ще ви изненадат и същевременно ще са приветствани, защото ще са за доброто на Всички. Обаче бъдете подготвени да откриете пътя си през масата информация, която ще ви се представи.

Когато погледнете назад, ще осъзнаете, че е имало умишлен план за вашето просвещение, на който му бяха необходими много години, за да даде резултат. Това беше бавно, за да се даде време на онези, които се нуждаеха от много повече помощ, за да се измъкнат от оковите, които ги дърпаха назад. Първоначално всички души дойдоха на Земята от по-високите нива и когато се потопиха в по-ниските вибрации, изгубиха контакта си със Светлината. Следователно на вас ви се оказва всяка помощ, за да си спомните кои сте всъщност и да се върнете в Светлината колкото може по-лесно. Водачите ви ще ви помогнат по пътя, така че призовавайте ги, ако се нуждаете от помощта им. Ние също можем да помогнем, тъй като наблюдаваме развитията на нещата, за да гарантираме успеха ви и да сте в безопасност през този период. Има толкова много неща, които да очаквате с нетърпение, че ще развълнувате и които ще направят всяко ваше усилие струващо си.

Сега изпитвате някои интересни развития, които ще са началото на много вълнуващи промени и ще ви оставят без съмнение, че Новата Епоха наистина е в ход. Вие се извисявате с Майката Земя, която има свое собствено Възнасяне, с което да се справи и очаква с нетърпение да ви вземе с нея. Положителните ви действия ще помогнат за ускоряването на събитията и в крайна сметка именно колективните вибрации по Земята ще определят кога ще се Възнесете. Изминахте дълъг път, за да достигнете този важен момент в еволюцията си и чувството на завършеност расте, тъй като всички души имат възможност да се извисят. Може да си помагате взаимно през най-предизвикателните времена като държите страха настрани, защото резултатът е гарантиран и ще ви върне в Светлината.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм същество от многото Космически Приятели, които следят напредъка ви и когато е възможно, ви напътстват към предопределения ви успех. След време ще се присъедините към нас като равни и ще се радваме да ходим из Вселената и да споделяме много приключения. Въпреки това, когато още веднъж станете напълно от Светлина, ще определите къде да ви отведат пътуванията ви, това ще е ваш избор. Мислете мащабно, Скъпи души, защото е предопределено да се върнете напълно към Светлината.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.bg/2015_09_01_archive.html

image



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181361
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031