Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2015 19:11 - Вие се издигате заедно
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1829 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СаЛуСа
3 юли 2015 г.

Навсякъде по Земята се случват събития, които ще доведат необходимите промени, които ще ви донесат стабилност и край на борбите. Ще е нужно време, но ние сме на разположение, за да ви насочваме в правилната посока. „Разчистването” на всичко, което няма място в бъдещето ви, може да ви изглежда солидна задача, но с наша помощ и подкрепата на Служителите на Светлината по целия свят това ще се случи доста бързо. Да се прояви Новата Епоха и същевременно да се изчисти всичко, което вече не е нужно, наподобява хаос, но това се контролира и е добре планирано. Всеки от вас може да намали влиянието му върху онези, които разбират само това, което виждат, като запази спокойствие и позволи на другите да разберат, че всичко се случва за най-доброто на всички. Когато старото отмира, бъдете сигурни, че всичко, което ще се въведе, вече е подготвено. Въпреки това не очаквайте твърде много скоро, но бъдете наясно с промените, които ясно сигнализират, че Новата Епоха е започнала.

Това, на което ще станете очевидци, е постепенното премахване на онези, които заемат отговорни постове, но злоупотребиха с правомощията си. Те просто не могат да останат, защото не са способни да отговорят на новите енергии, които навлизат. Старите начини трябва да се променят и ние знаем, че мнозинството от хората осъзнават, че са били успешно изпитани и проверени. Сега вие ще се присъедините към по-висшите вибрации и ще се възползвате от напредналите технологии, които са били задържани от Илюминатите в продължение на много, много години. Много от тях са естествени продължения на това, което вече ви е познато и вече сте осъзнали, че е остаряло. Въпреки че те са били скривани от вас, те са работили от много години и са готови да бъдат пуснати в незабавна употреба. Това означава, че ще има цяла серия промени, които бързо ще повишат стандарта ви на живот.

През годините делата са били задвижвани чрез въплъщението на онези, които имат знанието и способността да придвижат човечеството напред. Това важи за много изобретения и промени, които ще ви помогнат да напреднете за сравнително кратко време. Обаче сред първите промени ще са и тези, които споделят богатството на Земята справедливо сред всички хора. Такива промени са обвързани с преоценяването на валутите, така че в крайна сметка да има това, което наричате „ равнопоставеност”. Повече няма да има „имащи” и „нямащи”, защото даровете на Земята ще са споделяни еднакво от всички. Наистина това ще е една от първите големи промени. Въпреки това ние предупреждаваме да не приемате нашите коментари за неизбежни, вие трябва да разберете, че за разпространяването на такива промени е нужно време. Както намекнахме преди, най-бедните нации ще са първите, които ще се възползват от промените.

Добре дошла промяна, която без съмнение ще зарадва много хора, ще бъде постепенното въвеждане на безплатна транспортна система, която работи чрез използване на енергията, която е навсякъде около вас. Накрая замърсяващите горива, които използвате, ще бъдат заменени с енергия, която е екологично чиста. Такива промени ще се въведат навреме, но не ги очаквайте много скоро. Както можете да си представите, някои промени ще повлияят на хората в световен мащаб и ще е нужна много подготовка, за да се избегнат аварии. Обаче има нужда да знаете, че ще бъдат засегнати всички аспекти на живота на Земята, за да се гарантира, че се придвижвате отвъд старите си методи.

Така че, Скъпи души, много неща чакат удобен момент, за да бъдат въведени, а ключът към това е премахването на влиянието на тъмните сили. Или може би бихме казали, пълното им отстраняване, за да не могат повече да се намесват в плановете за вашето бъдеще. Сега трябва да осъзнаете, че в продължение на еони от време животите ви бяха насочвани от Илюминатите, за да им се даде накрая пълна власт над вас и над вашия Свят. Те никога не постигнаха целта си и сега, когато повече не са в състояние да упражняват властта си, не ще успеят. Може да попитате защо им беше позволена такава възможност за пълен контрол над вас, а отговорът е, че това е за вашата еволюция и опит. Вие буквално бяхте тласнати да се изправите срещу ситуация, която не би било позволено да излезе извън контрол, но ви дава възможност да изпробвате решителността си да устоите на тъмните сили. Бъдете сигурни, че всички дойдохте като доброволци, за да изпитате тези предизвикателства и сега, когато наближавате края на изпитанието си, вие сте далеч по-велики заради тях.

Вие със сигурност ще намерите опитите си за ценни, особено ако сте ги избрали, за да ги използвате за напредъка на всички души. Имайте предвид, че когато отново станете Галактическо Същество, почти сигурно ще пожелаете да позволите на другите да се възползват от опита ви. Не всяка душа има нужда да премине през всички опити лично, но може да приеме ползите от душа, която е преминала през тях. Помнете, че „Всички сте ЕДНО” и когато се стремите да си помагате взаимно, вместо да придобивате за себе си, както правите на Земята, няма нужда от съревнования, а от сътрудничество. Инстинктивно чувствата ви са желание да помогнете на всички души да еволюират и ето защо ние сме тук, за да ви наблюдаваме през последните етапи на стария цикъл.

Когато започнете да разбирате истината за съществото си, ще откривате много повече удовлетворение от помагането на Човешката раса в положителен аспект. Издигането на вибрациите ви е и лична цел, и колективна, за да се извисите всички. Но сега за отделните души няма време да се присъединят към Новата Епоха, ако не са се извисили до необходимото ниво, те не могат да продължат по-нататък, докато не направят това. От друга страна няма натиск, тъй като вие можете, ако е необходимо, просто да започнете друг цикъл на възможност. Ако чувствате, че сте близо до постигане на Издигане, определено си струва да концентрирате усилията си за успех. Както винаги, оказва ви се много помощ, но вие сте тези, които трябва да направят необходимите усилия, за да постигнете целта си.

Трябва да забелязвате, че времето продължава да се ускорява и това е сигурен знак, че се издигате. Когато извисите вибрациите си, вие изоставяте старите вибрации, които нямат място в по-висшите измерения. Това е ваш избор, защото те ще са обслужили целта си в помощта за вашата еволюция. Някои души още не са готови да предприемат такива стъпки и те ще продължат да изпитват както преди. Обаче може да сте сигурни, че в крайна сметка те ще научат уроците си и ще са готови да се извисят. Красотата на еволюцията е, че никой не ви тласка да напредвате, а напредвате чрез ваша собствена скорост, това е процес на естествен напредък.

Аз Съм СаЛуСа от Сириус и както винаги съм във връзка с Майката Земя и с Човешката Цивилизация. Винаги имайте предвид, че вие се издигате заедно. Така че ще продължите да сте свързани с Майката Земя, когато се случва Възнесението. Все още имате доста път, за да постигнете това и няма да бъде позволено нищо, което да спре напредъка ви. Както винаги ви изпращаме нашата любов и благословия.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/07/3-2015.html

image



Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184889
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031