Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2015 09:44 - Крайните времена, които сега ще започнат разгара си
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1787 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

СаЛуСа
19 юни 2015 г.

Скъпи души, сега се случват толкова много неща, че въпреки че за кратко отсъствахме, събитията се ускоряват и в сравнително кратко време ще ви се разкрият нашите намерения. Не е имало време, когато да сме били пасивни, но това се пазеше в тайна, за да се избегне намеса от тъмните сили, ние винаги сме работили тихо. Приготовленията за обявяване на нашите намерения са направени и след като се направи тази стъпка, събитията ще ескалират като цяла поредица. Вие търпеливо очаквахте този момент и когато той настъпи, няма да бъдете разочаровани. Сега сме по-уверени, че съкратихме силата и влиянието на тъмните сили и целта ни е да държим под око дейностите им.

Имаме много приятели на Земята и в продължение на еони от време им помагахме да напредват в задачите си, да внасят нови начини за плавното ви придвижване в Новата Епоха. След като разкритията започнат, вероятно ще се чувствате претоварени от скоростта, с която ще се случват. Също така ще сте удовлетворени да отбележите колко бързо те ви носят необходимите промени, които веднага ще повишат стандарта ви на живот. На Земята има толкова много бедност, въпреки че не трябваше да е така, защото има повече от достатъчно от нейните богатства, за да се гарантира, че всички вие имате всичко, което е жизнено необходимо. И не само това, след като бъдат удовлетворени основните ви нужди, ще има промени, които ще ви позволят повече време, за да следвате личните си интереси, вместо да робувате на припечелването за най-необходимите неща. Нашето намерение е да внесем промените възможно най-скоро, за да не се забавя установяването на ползите на Новата Епоха.

От известно време насам вие постепенно получихте прозрение за това какво да очаквате след като сте освободени от влиянието и дейностите на тъмните сили. Те биха искали вие да продължите конфликтите си и умишлено предизвикват войни и напрежение, за да не можете никога да се радвате на мир и щастие, които са ваше право по рождение. Въпреки това, съдбата ви е предопределена и скоро ще изпитате освобождаване от всичко, което преди ви е пречело да живеете пълноценно. Ще дойде време, което бързо наближава, когато ще се радвате на свободата да живеете без постоянната заплаха от война, тъй като тя няма място в по-високите вибрации. От известно време насам вибрациите се извисяват и бавно, но сигурно вие наближавате време на голяма промяна. В разгара на хаоса и сред толкова много неща, които се нуждаят от промяна, за да се повиши стандарта ви на живот, на вас ви е трудно да предвидите как може да се гарантира траен мир. Въпреки това, той ще дойде по начин, който може да не сте считали за възможен и ще отбележи края на всяка враждебност и ще донесе мира, за който мечтаете.

Майката Земя е силно въвлечена в промените, които от време на време може да изглеждат доста екстремни, но имайте предвид, че Земята бавно умира и се нуждае от повече внимание и промени, за да се доведе Новата Епоха в съществуване. Замърсяването на моретата е най-голямата грижа, защото то погубва райони, които поддържат живот, който би трябвало да изобилства в тях. В много райони почвата е наситена с химикали и те трябва да се изчистят, за да се възстановят напълно районите. Има много работа от този вид, което е почти невъзможна задача за вас, но както откривате, има много открития, които силно ще ускорят такива операции. Наистина, с наша помощ задачата по изчистването на Земята ще стане много по-лесна. Ще има промени от такова естество, че индустриите ви повече няма да се нуждаят от замърсяващи или отровни химикали. Планирани са много промени, които ще ускорят целия процес по възстановяването на вашата Земя.

По време, когато много хора се страхуват от най-лошото, от душите от Светлина и от тези, които разбират какво се случва, зависи да помогнат на онези, които се чувстват изоставени или покрусени. Нека се знае, че идват мащабни позитивни промени, които ще повишат стандарта на живот далеч отвъд очакванията ви. Ние от Галактическата Федерация на Светлината ще ви помагаме на всички етапи, освен това ще ви насърчаваме по всякакъв начин да вземете участие в цялостния процес на промяна. Бъдете сигурни, че ние сме напълно наясно с нуждите ви, но поради кармичните ви отговорности не можем винаги да се намесим, за да ви помогнем. Обаче ще дадем всичко от себе си, за да ви повлияем в действията ви, за да постигнете най-добрите резултати. Всъщност, през цялото време ние пътувахме с вас, насърчавайки ви и помагайки ви да преминете през периоди на огромно напрежение. Понякога може да се чудите откъде идват новите идеи и понякога те са нашата намеса в действие. Скоро ще дойде време, когато ще можем открито да работим с вас, без страх от намеса, и тогава ще видите въпросите да се придвижват напред скокообразно.

За съжаление вашата Преса все още е под контрола на Илюминатите и новините ви внимателно се наблюдават, за да се скрива истината за много неща, които ви се случват. Въпреки това след като сте наясно с истинската ситуация, ще приемате внимателно новините и ще развиете способността „да четете между редовете”, тъй като толкова много неща се скриват от вас и също така толкова много неща ви се представят лъжливо. От еони от време вие сте държани в неведение относно толкова много неща, много от тях биха могли пряко да са ви от полза. Може би най-добрият пример е бичът на рака, който може да бъде лекуван, но това не е достояние на широката общественост. Тези, които са замесени, по-скоро биха ви третирали, отколкото лекували, заради една индустрия, която печели много от това. Това, разбира се, много скоро ще се промени, когато истината ще излезе и нищо няма да го предотврати.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам, че можем да ви дадем добри новини за бъдещето. Вие търпеливо дочакахте крайните времена, които сега ще започнат разгара си. Радваме се, че сме част от вашето просветление и скоро ще сме част от живота ви. Ние сме вашето бъдеще и очакваме с нетърпение да ви просветлим относно истинската ви история, защото сте много по-велики отколкото си представяте и ние се възхищаваме на и приветстваме вашата решителност да видите крайната победа над тъмните сили. Ние ще сме с вас винаги, за да ви подкрепяме и ви изпращаме любовта си.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/2015/06/19-2015.html

image



Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184734
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031