Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2015 10:05 - Когато човечеството се обединява за най-висшето благо на всички !
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1662 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Седмично послание на Хиларион
19 – 26 април 2015 г.

Възлюбени,
От незапомнени времена всеки един от вас посещаваше и отново посещаваше красивата ви планета чрез успешни въплъщения от света на духа в човешката форма. Сърцата ви се преплитат с това на Земята и вие се стремите да донесете изцеление и възстановяване на Земята по всякакъв възможен за вас начин, но това, което може да не знаете или да не подозирате, е влиянието, което вашите усилия оказват в полето на съзнанието, което е като гигантска мрежа, мрежа и резервоар на енергия, която се е натрупала с вековете от приноса на всеки един на планетата. Това е енергийният басейн, който сега е изчистван в процес, който сега влияе на всички и най-вече на онези сред вас, които са чувствителни спрямо енергиите. Когато откриете, че емоциите избликват от вас, бъдете наясно, че именно колективното поле е това, в което се потапяте. Изпратете любов на Земята, когато се случи това, защото това действие помага за разсейване на старите енергии, които сега са освобождавани; а след това нежно се отдалечете от него като мислите за нещо красиво, което Земята осигурява за радост на всички.

Земята е подготвяна за още една промяна, тъй като приливът на космически енергии тези дни продължава. Повече чудни природни събития се документират и се споделят чрез взаимосвързаната мрежа на дейност, известна като интернет. Хората на Земята, животните също, са отваряни за любовта като тяхна вътрешна истинска природа. Тази връзка обединява всички на планетата в хармонично единство на съществуване. Има по-голямо усещане за добруване, което запълва пространствата на старите енергии, които са отворени сега за по-голяма Светлина и са освобождавани. Има много повече моменти на радост, щастие и чувство за принадлежност, което пуска корени в съзнанието на човечеството. Хората си помагат помежду си и искат тази помощ, когато имат нужда от нея. Те си позволяват да бъдат раними, за да изпитат изцелението, което искат, знаейки че когато хората са заедно и фокусират енергиите си, изцелението може да дойде много по-бързо.

Да намерите пътя си през лабиринта на мистерията става по-лесно, защото всички вие сте ангажирани да опростите живота си, за да може да изпитате още по-голямо чувство на лекота и хармония, и най-вече чувство на вътрешен мир. Това помага на цялото поле на съзнанието да освободи всичко, което е било в дисбаланс и дисхармония, което на свой ред помага и усилва всички на планетата да направят промяна в съзнанието си и осъзнаване до по-висше ниво на функциониране. Любовта става естествена тенденция, когато се случва взаимодействие между хората, и също между хора и животни, и природни царства. Когато това се случва, царството на елементите е в състояние да заеме мястото си по право в Божествения ред и във вечната схема на живота. Едно от царствата на Земята не може да функционира правилно без останалите царства. Всичко е свързано в мрежата на живота, която се проявява чрез всяко едно нещо.

Тази истина ще става все по-очевидна с напредването на събитията. Когато която и да е форма на живот изпитва болка, всички в тази мрежа на живота също изпитват тази болка до една или друга степен, докато стане очевидно, че за да се намали страданието в света, трябва да се случи различен начин на взаимодействие между Земните обитатели. Ето тук човечеството трябва да се намеси и да поеме отговорност за настойничеството и попечителството на всички обитатели на тяхната планета. Трябва да се издигне глас и този глас да се чуе, когато човечеството се обединява, за да направи решения от полза и за най-висшето благо на всички. Гледането от друга гледна точка, когато се вижда страданието на тези около вас, повече не е приемлива опция, защото ако това стане, страданието на цялата мрежа на живота ще продължи. А ако то продължи, напредъкът и еволюцията на планетата ви ще се забавят.

Когато всички на планетата си сътрудничат в смирение и мирна добра воля, тогава ще се случи голям напредък в еволюционното движение. Добрата новина е, че повечето хора са готови да встъпят в най-голямата си сила като съзнателни духовни същества. Те повече не са склонни да седят настрана и да отричат това, което се е случвало от толкова дълго време. Те ще гледат право към несъответствията в системите, които са действали във всички сфери на живота на тяхната планета и ще започнат да ги променят. Когато повечето хора узнаят, че такива хора са катализаторите за положителна промяна, те ентусиазирано ще ги подкрепят, ще им дадат сила и ще подсилят фокуса им. Тогава ще настъпят по-големи промени от всякога преди и ще се ускорят. Защо? Защото най-накрая има обединен фокус, който се приема от повечето хора като реалността, за която мечтаят и тази реалност се проявява лесно.

До следващата седмица ...
АЗ СЪМ Хиларион
Превод:Tauno
Канализирано чрез: ©2009-2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
1. OM TIMES RADIO-Marlene is Interviewed by Allayah Frisch on Circle of Hearts Radio:
2. Book One: BE A PART OF IT!
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com

image



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3195045
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930