Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2015 11:02 - Последната възможност за еволюция, преди да се затвори цикълът.
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1986 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

СаЛуСа
10 април 2015 г.

От наша гледна точка времето се движи много по-бързо отколкото усещате. Така че докато вие не получавахте съобщенията ни за известно време, за нас това бе просто един миг. Дълго време вие сте чели или слушали за много случаи, когато хора са излизали от тялото си и са били някъде в продължение на дни, за да се върнат и да разберат, че това се е случило за много кратко време. Понякога е ставало дума за часове или минути, а не за дни. В такива обстоятелства вие започвате да разбирате, че всичко е в Сега. Вие научавате, че времето не е постоянно, и това ще стане все по-очевидно, когато се отдалечите от Земята, в по-висшите вибрации.

Има моменти, когато трябва да поддържате доста отворен ум, защото много изненади чакат да бъдат открити. Нещата не са непременно такива, каквито ви е казано, че са и вероятно един от най-трудните за приемане факти е, че можете да пътувате по-бързо от скоростта на Светлината. Има много за учене, което ще дойде при вас, когато сте напълно квалифицирани като Галактическо Същество. Сега вашето съзнание се отваря и вибрациите ви се повишават, и вие сте на пътя към връщането си към нивата, с които вече сте свикнали, в реалността. Оттук нататък е въпрос на преговор на това, което сте забравили, и този преговор няма да е труден, защото ще имате много помощ. Както ви казахме преди, вие сте много по-велики отколкото си представяте и всъщност вие сте Богове в развитие. Въпреки това, има дълъг път преди да достигнете такъв апогей в развитието си.

Вашето знание може да помогне на другите в така наречения труден период. Като цяло той е хаотичен и мирът изглежда толкова далечен, колкото винаги е бил. Обаче, както споменахме преди, определени събития трябва да бъдат проиграни, за да се изчисти стара карма и да се гарантира, че необходимите уроци са научени. Можете вярно да кажете, че сте в много натоварен период, в който душите поемат последната си възможност да еволюират, преди да се затвори цикълът. На какъвто и етап да са душите, ще им се даде всякаква възможност да продължат нагоре. С цялата давана помощ би било изненадващо ако не сте се научили чрез опитите си. Въпреки това някои души са въвлечени в мрака и им е трудно да излязат. Бъдете сигурни обаче, че никоя душа не е изоставена и Велики Същества от Светлина правят всичко по силите си, за да могат те да се извисят.

Като гледате назад, може да се съгласите, че опитите ви са засилили вашата решителност, за да стоите твърдо пред тактиките на тъмните сили за забавяне. Те в някои случаи ви поставяха на изпитания до самия предел на издръжливостта ви, но вие устояхте на всичко, което те хвърлиха към вас. Такива опити ви подготвиха за по-големи постижения и в бъдеще мнозина от вас ще действат като Посланици на Съществата на други планети. Еволюцията е постоянен процес на учене от онези, които вече са напреднали повече по пътя. Винаги има „помощ”, когато е необходима, но другите души от Светлина не ви се налагат без да получат първо вашия призив. Вие със сигурност получихте помощ по пътя си, но може да не знаете за това. Бъдете сигурни, че Водачите ви най-вече действат за гарантирането, че вие се придържате към плана си за живот. Когато изниква тази полезна за вас „случайност”, тя често е донесена от тях. Тя идва, за да спаси живота ви, за да можете да продължите с необходимите опити и да изпълните жизнения си план.

В близко бъдеще посоката, в която отивате, ще стане ясна и работата, вложена от Служителите на Светлината, ще процъфти. Много неща се случват, които ще гарантират успеха и бъдете сигурни, че ние също ви подаваме ръка за помощ. На вашето ниво ходът на нещата говори, че на тъмните сили им е дадена свобода на действие, която да ви постави пред изпитание. Обаче, тяхното бъдеще е в наши ръце и този цикъл ще е последният на настоящата Епоха. Вие скоро ще се извисите в по-висшите вибрации, където има любов и мир, а по-ниските вибрации не съществуват. Именно за това работихте в продължение на хилядолетия, а пътуването почти приключи.

Опитът, който придобихте в продължение на много животи, е за добро и ще ви позволи да станете наставници на онези души, които все още си проправят път напред към Светлината. Не всяка душа ще напредне в същата посока, тъй като има много различни възможности за вас, за да служите на Светлината. На нивото на това, което сте постигнали, имате свободата да решите какво ще правите по-нататък и естествено на свой ред ще имате наставници, които ще ви помагат. Мнозина от вас ще се завърнат към „родната си земя”, преди да решат каква ще е следващата им стъпка, а призивът да сторят това ще е много силен.

Когато можете да гледате напред вместо назад и съзнанието ви порасне, пътят напред ще стане ясен. Времената, когато прекарвахте животи в по-ниските вибрации, скоро ще са само далечен спомен, но научените уроци винаги ще са с вас. Вече сте в нивото, в което съзнанието ви расте, ще намерите за по-лесно да поддържате това без никакъв риск да се провалите. Светът може да преминава покрай вас без да се страхувате, че ще бъдете отклонени от целта си. Все пак може да сте напълно наясно за това, което се случва.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм щастлив да съм отново във връзка с вас. Ние знаем, че очаквате с нетърпение съобщенията ни и ще продължим с тях докато е необходимо. Изпращаме ви нашата любов и никога не сме далеч, щом имате нужда от нас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html
http://elvenjewels.blogspot.com/

image



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3191863
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3886
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930