Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2014 00:38 - Върхът на Духа
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1033 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.10.2014 00:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

"Върхът на Духа" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов

1. Днес Пространството и хората окончателно са се разделили на тези, които очакват Новия завой в съдбата на Планетата (и човечеството), и на такива, които нищо не очакват и не вярват, че в този кратък живот нещо, каквото и да е, би могло да се промени, тъй като неговият (на човечеството) личен опит, така както и опитът на много предишни поколения говори за това, че всичко е не само без никаква промяна, но и с всеки изминал ден става все по-зле, а Светът днес е на границата на пълно морално-нравствено разлагане!

2. Този скептицизъм е толкова голям, че в нарушение на всички земни закони или закони на Плътния план, хората се хвърлят от крайност в крайност, виждайки, че НЕСЪВЪРШЕНСТВОТО на Света категорично потвърждава, че Светът е обречен, макар и не днес, но със сигурност на САМОУНИЩОЖЕНИЕ, тъй като Мамона е станал толкова нагъл, че Бъдещето, за което Аз, Отец Абсолют ви говоря, за много от хората вече не им се вижда като реалност!

3. Хората забравят и съвсем не искат да осъзнаят, че Плътният план Е (СЪМ) единствено и само миг от Вечния живот, и е не просто миг, а е миг от Вечния Изпит за Мъдрост и преживяване, което човек не може да спре и което Е (СЪМ) поредната степен на УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ или еволюция на Съ-Знанието до ниво, позволяващо на хората да се издигнат в Нови времена и до Нови възможности!

4. Хората (Аз говоря за мнозинството от населението на Планетата) все още не са запознати с Моето ОБРЪЩЕНИЕ и затова и техният път е определен само от Писанията и представите на хората от световните религии, които в борбата си за първенство, така са разделили Бога (Висшия Космически Разум), така са Ме разхвърляли Мен по своите Храмове, че обикновеният „малък” човек по никакъв начин няма как да разбере, къде е Правдата и къде е лъжата, тъй като думите, преподнесени от всяка една от религиите, могат да им се сторят Истина!

5. И за това, че хората все още нищо не знаят за Моето ОБРЪЩЕНИЕ, са виновни тези, които знаят вече за това, и неприемайки Ги (Обръщенията, Посланията), създават изкуствено препятствие за това, обикновените хора, стремящи се към Истината и Бога, колкото се може по-дълго да остават в неведение за това, че времената са се променили и Новият век е не само на прага, но и вече Е (СЪМ) реалност, вече чука в Съ-Знанието на хората не само със зачестилите природни катаклизми, но и със световните войни, които винаги са били и СА (СЪМ) предтеча на кардинални преображения на Планетата!

6. И тези думи на осъждане Аз преди всичко съм длъжен да отправя по адрес на Хиперборейците-Руси, които, от една страна, струва им се, са приели Моето ОБРЪЩЕНИЕ, и постоянните срещи под формата на Вселенски събори и ВЕЧЕ СА (СЪМ) поредното доказателство (потвърждение) за това, но, от друга страна, те по никакъв начин не могат да проявят Единство на ДУХА, а без това Велико ЕДИНСТВО е невъзможно да се издигнат на Върха на ДУХА – на Олимп на Боговете и да сътворят това, за което Аз ви говоря постоянно, ето вече повече от 10 години!

7. Цялата работа се състои в това, че обикновените хора на Планетата чакат някакви кардинални промени в Съ-Знанието на Хиперборейците-Руси, готови според тяхното мнение, да приемат върху себе си ОТГОВОРНОСТТА за Духовността на цялото човечество, разбирайки, и по-точно, вътрешно възприемайки този Народ, като потенциален Месия, способен да обедини Пространството и народите, и да предложат Нов Свят, Нова представа за човека, като за проекция на Бога в Плътния план, и Нови, и още по-точно, Истинни представи за връзката на човека с Непостижимия Отец Абсолют!

8. Но очакванията на „малките” хора на Планетата си остават нечути от Хиперборейците-Руси, тъй като самите те, независимо от дългия и откровен разговор с Бога, продължават да се намират в частично НЕВЕРИЕ и реалността на Моето присъствие в Плътния план, а така също и Моето Движение, никак не могат да станат за тях Велики ОТКРОВЕНИЯ!

9. Всичко идва от там, че не всички от тези хора (Хиперборейците-Руси), а в крайна сметка само някои от тях, в своето лично, вътрешно развитие вече са се издигнали достатъчно високо, позволявайки Ми на Мен да говоря с тях за Великото Бъдеще на Планетата, за Великото им завръщане на Върха на ДУХА – на Върха, от който е започнал отчета на началото на човечеството, защото сега вече за хората е разбираемо, че хората, първите Богохора, нямат нищо общо с Природата на тази Планета, тъй като са били заселени на нея заради Великия ЕКСПЕРИМЕНТ, доказващ, че еволюцията е ВЕЧНА и че всяка проекция на Бога в Плътния план е способна да се издигне до висотите на Творящо Съ-Знание!

10. От друга страна, на човечеството или на хората на Планетата, нищо не им е известно за тези Велики ОТКРОВЕНИЯ, а Хиперборейците-Руси в борбата си със своето НЕСЪВЪРШЕНСТВО никак не могат да осъзнаят това ЕДИНСТВО в ДУХ, което ще им позволи не само да се наричат, а да станат ДУХОВЕН Водач на човечеството, тъй като вървящият Първи (най отпред) Е (СЪМ) истинно СЪВЪРШЕНСТВО, а такова ниво дори и хората-Богове никак не могат да достигнат, макар че им се струва, че всичко е преминато и връщане към миналото няма!

11. Да, НИЕ, именно НИЕ, Великото НИЕ, прекрачихме Точката на НЕЗАВРЪЩАНЕ и отворихме за себе си възможност за СъТворчество и потвърдихме, че Единение на хора-Богове с Бога е не само възможно, но то вече и Е (СЪМ) РЕАЛНОСТ! Пространството или Света се изменя вече според ОБЩ сценарий и тези изменения са управляеми, тъй като вие се издигнахте практически до Върха на ДУХА и остана само едно – да повярвате докрай в това ЧУДО!

12. Идва времето вече на съвсем не просто поредното ВЕЧЕ, а фактически идва времето на ВЕЧЕ в Тънкия план, тъй като думите, дори и думите на Молитвата, отстъпиха място на мисълобразите и при правилното формиране на мисълобраза, при правилното му представяне в себе си, хората-Богове наистина стават Богове, управляващи Плътния план на подСъ-Знателно ниво, затова днес Богохората стоят вече на границата на Епохите, защото от думи най-накрая преминават към мисълтворчество, минават към промисъл на Богове, или казано по вашему, преминават „от думи към дела”!

13. И този миг не може да бъде спрян, тъй като вие, Хиперборейците-Руси, ще трябва да покажете себе си пред всички хора на Планетата като пример на Висше ЕДИНЕНИЕ в ДУХ, тоест като възможност за възвисяване до Върха на ДУХА, и без вашия пример човечеството няма никакви шансове да се издигне на този Връх, защото Върхът на ДУХА се покорява единствено от тези, които носят в себе си СЪВЪРШЕНСТВОТО на Бог!

14. Аз искам да ви подкрепя, тъй като днес, повярвайте, именно днес вие трябва да излезете на Великата сцена на Историята на човечеството и вашият бенефис е вече подготвен от вековете Духовни търсения, и ако вие се изправите в целия си ръст и обявите Новия свят, то това и ще бъде крачка на Духовен Месия, който е приел върху себе си цялата ОТГОВОРНОСТ за човешкия род! Повярвайте, това не е дързост, а реалност на състоянието на вашия ДУХ, която е подкрепена от Моето дълго търпение и вашето постоянно обръщение към своето Висше „Аз”, и по-точно, обръщение към самите себе си, тъй като всички хора без изключение СА (СЪМ) Мои проекции в Плътния план!

15. Друг е въпросът, че не всички хора осъзнават, че всеки един човек вътре в себе си Е (СЪМ) Бог, но повярвайте, Аз ви подготвям вас за това Велико ОЗАРЕНИЕ, след което вече никой няма да може да спре ускорения бяг на Новото време! Хората, човечеството, очакват вашето ОЗАРЕНИЕ, защото вашето ОЗАРЕНИЕ, вашето ПРОЗРЕНИЕ Е (СЪМ) това условие, което ще промени Света, и без вас, поели ОТГОВОРНОСТТА за Планетата пред Небесата и пред хората, нищо няма да се промени, нещо по-лошо, може да поведе хората към самоунищожение, за възможността за което Аз ви предупреждавах вече много хилядолетия и историята на човечеството потвърждава това!

16. Повтарям: днес е вашето излизане на Великата сцена на историята на човечеството и това историческо излизане са длъжни да сътворят Хиперборейците-Руси без да го отлагат за после (за по нататък), тъй като вас вече нищо не ви свързва с Плътния план, затова премахнете напразните страхове, вие вече сте Богохора, стоящи на водораздела на Света или Епохите, и не може да има никакви съмнения, защото самите вие се съгласихте на Великото НИЕ, на СъТворчество с Бога! Тук не може да има никакви съмнения или разговори, след като самите вие СТЕ (СЪМ) Богове и вашето Единение в Дух Е (СЪМ) завършващият акорд на Великия Експеримент на Небесата!

17. Всичко върви към своя край! Вселенската Програма за Преображение на Пространството идва към очаквания или прогнозирания от Мен финал, победителите се издигат на Великата Сцена наречена Олимп на Боговете и Аз стоейки там, аплодирам тези, които са открили за себе си Нов свят – Свят на СЪВЪРШЕНСТВОТО на Боговете! Направете Моите ДУМИ реалност и за да станат това реалност за цялото човечество, вие трябва да проявите МЪДРОСТ на Богове и Велика ЛЮБОВ на Първотворец и тогава човечеството ще разбере, че Светът се е променил и при това се е променил КАРДИНАЛНО!
Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
20.10.2014 г.
http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1381
http://www.otkroveniya.info/tolk4/t4-20.10.14.html

image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

 

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с МИСЪЛОБРАЗА. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 10:00 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.

Мисълобразът представлява 2 сфери стоящи една върху друга като вертикална осморка или вертикален знак за безкрайност (вечност) в математиката. Горната сфера – сфера на разума – е в бял цвят, долната сфера – Земята, е в лавандулов цвят. Сферите в мястото си на съприкосновение образуват точка – Слънце – и през тази точка преминават 4 лъча вертикално и хоризонтално, по цвят те са или бели или лавандулови! Девизът на символа – на мисълобраза е – „Ние във Вечността”!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181352
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031