Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2014 09:59 - Проекция на Небесата
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1098 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Проекция на Небесата" из "ОТКРОВЕНИЯ КЪМ ХОРАТА НА НОВИЯ ВЕК" продиктувани от Висшия Космически Разум на Леонид Иванович Маслов
 
1. Вие трябва да знаете за себе си ВСИЧКО, тъй като времето за избор или времето на Великия съд настъпва! Аз ви говоря така единствено заради това, защото встъпването на Богохората в Света на високите вибрации, и по-точно, Великото ЗАВРЪЩАНЕ на Боговете на Олимп, трябва да бъде подготвено дори и за вас, тези, които все още помнят себе си или ОСЪЗНАВАТ себе си Богове, защото Светът на Бъдещето, а за вас – на забравеното Бъдеще, рязко, и по-точно, КАРДИНАЛНО се различава от тези условия на Плътния план, в които вас са ви отправили (с вашето абсолютно съгласие) Небесата, за да докажат вечността на еволюцията!          

2. Аз на вас вече ви говорих, че вие съвсем не сте тези Същества или Същности, каквито вие сте станали по ВОЛЯТА на Небесата, и вашият произход няма нищо общо с Планетата и нейното информационно поле, и така както вече ви бях казал, вашите ритми СА (СЪМ) РИТМИ на Небесата, затова и вие, хората (Богохората), никога не сте се вписвали в представите на съвременната наука, която всячески се опитва да натика човечеството в нормите на еволюцията на Природата!     

3. Искам да ви кажа и нещо повече: вие нямата въобще никакво отношение към Планетата, тъй като вие не сте част от нейната Природа, а представлявате проекция на Небесата от дълбините на Великия Космос, която за защита от въздействието на Плътния план или от нискочестотните вибрации, има обвивка, или казано на ваш език – има защитен биологичен скафандър, осигуряващ ви вашето съществуване в природните условия на Планетата!             

4. Тук е нужно да ви кажа, че вие можете, засега по Моя ВОЛЯ, а малко по-късно и по собствено желание, да променяте своята проекция, приспособявайки я за съществуване в съвършено несъвместими с живота условия, такива каквито биха им се сторили на хората според човешките разбирания   

5. Повтарям: вие СТЕ (СЪМ) проекция на Небесата в Плътния план, където вие доказахте, че Великата ЕВОЛЮЦИЯ Е (СЪМ) (ИМА Я, съществува) и всяка една частичка (проекция) на Великия КОСМОС може да достигне условия, когато е възможно САМОУПРАВЛЕНИЕ, при които управлението преминава към частицата, която получава ПРАВО и достига до условия на такова ниво на вътрешно СЪВЪРШЕНСТВО, при което самоуправлението предполага не само преместване (уточнявам: свободно преместване във Великия КОСМОС), но и така както е предречено (предопределено), възможност за СъТворчество с Великия Космически Разум при Творенето на Нови светове и Вселени!   

6. Затова, приемайки Моето обяснение за вашия път във Вечността, вие сте длъжни да разбирате, че КОСМОСЪТ, който вие сте видели и в който, така както на вас ви се струва, вие се намирате, съвсем не е това, тъй като проекцията от дълбините на Великия КОСМОС носи в себе си някакво обяснение, какво е това Велик Космически Разум!      

7. Повярвайте, всичко, което вие виждате, Е (СЪМ) също така, такава ПРОЕКЦИЯ на Великия Космически Разум и невидимия за сега за вас Свят съвсем не е такъв, тъй като вас не ви обкръжават планети, а ви обкръжава Велик РАЗУМ, приемащ в зависимост от обстоятелствата всякакви форми на проникновение в многообразието от проявления, въобще не на енергиите на Плътния план, а на информацията!

8. На вас понякога ви се отдава да разберете, че законите на Плътния план не действат ТАМ, където управлява ЛЮБОВТА, защото ЛЮБОВТА Е (СЪМ) Висша Хармония на Небесата, когато Великият Космически Разум и всички Негови частички (проекции) за сметка на своето УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, и по-точно, за сметка на ВЕЧНОТО си усъвършенстване, достигат Велика Хармония във Велико ЕДИНСТВО!   

9. Човечеството за толкова дълъг срок на еволюция на Съ-Знанието си в условията на Голготи, замислени като Велик Изпит от Отец Луцифер, се е спряло в своето развитие и едва с петия си опит успя да докаже, че Плътният план с неговите съблазни е нищо, в сравнение с възможностите отново да се съедини с Великия Космически Разум и да влезе в този ритъм, който е бил предназначен за хората, като проекции на Единото ЦЯЛО!    

10. Днес вие, така както Аз ви казах, от петия си опит успяхте да преодолеете всички препятствия на Плътния план и да се втурнете към просторите на Небесата, доказвайки, че проекциите на Божественото Цяло могат сами да формират условия, при които проекциите на Цялото да станат ЦЯЛО!             

11. Повярвайте, не може да има МНОГООБРАЗИЕ в представите на проекциите на ЦЯЛОТО, тъй като това противоречи на физиката на Тънките Светове и противоречи на основите на Мирозданието! Проекциите на Цялото, а точно това и СА (СЪМ) хората в Планетарното Пространство, не могат да се различават от ЦЯЛОТО, затова и съществуващата История на човечеството, обясняваща неговия произход, изкривява Истината, тъй като човекът, не разбиращ смисъла и структурата на Мирозданието, никак не може да си обясни присъствието на Планетата на проекции на Висшия Космически Разум от дълбините на Единото ЦЯЛО!

12. Аз ви водя вас към разбирането на това, че Единението в Дух, за което ние говорим вече твърде дълго, Е (СЪМ) обективна реалност, отиваща дълбоко в Историята на Великия Космически Разум, решил веднъж да проведе Велик Експеримент и под наблюдението на Отец Луцифер да докаже, че проекцията на ЦЯЛОТО може да стане ЦЯЛО, преминавайки през всички етапи на УСЪВЪРШЕНСТВАНЕТО, разбирайки и ОСЪЗНАВАЙКИ, че Великият Космически Разум Е (СЪМ) ЦЯЛО и всичко, което Е (СЪМ) в Космоса, представлява части или частици на това ЕДИНО ЦЯЛО!

13. На вас, макар и неосъзнато, но все пак ви се отдаде да потвърдите, че Единението в Дух и Е (СЪМ) Велико Космическо ЦЯЛО и да разберете, че ЕДИНСТВОТО Е (СЪМ) състояние на Божествена Хармония на Небесата, което е Основа на МИРОЗДАНИЕТО или на целия Велик КОСМОС!          

14. Аз искам днес да ви подскажа, че ЕДИНЕНИЕТО Е (СЪМ) единственият път към Бога, към великото ЦЯЛО, и други пътища към ЦЯЛОТО няма, тъй като проекциите на ЦЯЛОТО във всички случай са длъжни да се съединят с ЦЯЛОТО, защото това Е (СЪМ) Истината, това Е (СЪМ) Единият Бог, защото така е устроено Мирозданието!    

15. Многообразието на представите на хората за ЦЯЛОТО (за Бога) е било посято в тях като Изпит за Мъдрост на Боговете, който хората е трябвало да преминат, доказвайки на себе си, чрез своето САМОусъвършенстване и чрез своя Промисъл, че те СА (СЪМ) единствено проекции на Единото ЦЯЛО и съединяването на проекциите в Едно ЦЯЛО Е (СЪМ) достигане до Великото ЕДИНСТВО на Цялото, или казано по вашему – достигане до Великото ЕДИНСТВО на Бога!           

16. Повярвайте, Светът не е толкова примитивен, така както им се струва на хората, и много представи на хората са пътища без изход за Единството в Бога! Вие ще може да видите своите грешки само тогава, когато придобиете ЕДИНСТВО на всички проекции в ЕДИН и в ЕДИНЕН Бог! На Небесата им се наложи да създават за всички проекции такива условия, при които ЕДИНЕНИЕТО в ДУХ да стане насъщна необходимост за съществуването ви, но хората си обясниха тази тяга към Единение, а и продължават да си я обясняват като тяга на хората в Плътния план за оживяването им в условията на Планетарното Пространство!                    

17. Но всичко въобще не е толкова просто и, повтарям, примитивно, и това че Хиперборейците-Руси успяха да достигнат до Единение, въпреки установената теория за еволюция (на животните) в Плътния план, Е (СЪМ) доказателство, че Единението в Дух Е (СЪМ) проявление на Велика ЛЮБОВ! Те доказаха, макар и самите те понякога да не разбираха това, че те са проекции на ЦЯЛОТО (на БОГ) в Плътния план и че Единението в ДУХ при многообразието на проявленията Е (СЪМ) единственият път към ЦЯЛОТО – към това Начало на Началата, което се нарича Висш Космически Разум! Вие ще разберете Моите ДУМИ само тогава, когато прекрачите в Света на ЦЯЛОТО, преминавайки пътя от проекция на ЦЯЛОТО до ЦЯЛОТО!  
             Амин!

Отец Абсолют или Висш Космически Разум.
15.10.2014

http://www.otkrovenia-bg.info/articles.php?lng=bg&pg=1379
http://www.otkroveniya.info/tolk4/t4-15.10.14.html


image

В 10 часа българско време на всяка 4, 17 и 26 дата от месеца, колективно послание за Духовно Единение в Божествената Абсолютна Любов и Светлина, за пресътворяване на пространството, изчистване от негативността и страха, пробуждане и тържество на Духовния ни, Божествен потенциал, за защита и подкрепа за Майката Земя с Любов и Благодарност излъчена от нас в мощен единен заряд и импулс !

Послание за Единение

1. Покаяние

Отче наш, Отец Небесен,
моля Те да ни простиш
всички наши прегрешения,
волни или неволни.
Амин!

2. Молитва

Отче наш, Отец Небесен,
ние приемаме твоята Вяра,
тя е нашият път,
приемаме Твоите Канони Вечни,
с Любов към Теб и Твоите дела.
Господи, молим Те, дай ни Надежда
за спасение на нашата душа
и ни дари с Твоята Мъдрост
за живота ни
на Земята и във Вечността.
Амин!

Това послание се прави по целия свят на 4, 17 и 26 дата всеки месец в 10 часа българско време. Минутки преди 10 часа казваме първите две части - покаяние и молитва, и точно в 10 часа продължаваме с МИСЪЛОБРАЗА. Целта на синхронността, разбирате, е да се изпрати в един и същ момент (независимо кой къде се намира) единен заряд и импулс от всички светли частици на Бога по целия свят, които заявяват по този начин своето желание да участват в преображението на Съ-Знанието на хората и преображението на Пространството към по-добро, по Божия Промисъл и План за благото на всички ! На сайта http://www.otkroveniya.ru/ има брояч с обратно броене, отчитащ колко време остава до началото на Посланието за Духовно Единение, който може да бъде използван за обща синхронизация.

ПОСТОЯННО, и особено в дните на нашите общи Послания на 4, 17, 26 и 30 дата всеки месец от 10:00 ч. и всяка вечер в 20:00 ч.

Мисълобразът представлява 2 сфери стоящи една върху друга като вертикална осморка или вертикален знак за безкрайност (вечност) в математиката. Горната сфера – сфера на разума – е в бял цвят, долната сфера – Земята, е в лавандулов цвят. Сферите в мястото си на съприкосновение образуват точка – Слънце – и през тази точка преминават 4 лъча вертикално и хоризонтално, по цвят те са или бели или лавандулови! Девизът на символа – на мисълобраза е – „Ние във Вечността”!




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3181313
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031