Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2014 23:17 - ВИЕ сте създателите и дизайнерите на новата Земна реалност.
Автор: delianaangel Категория: Изкуство   
Прочетен: 1536 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 31.08.2014 23:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Седмично послание на Хиларион
31 август – 7 септември 2014 г.

Възлюбени,
С всеки изминал ден оставайте центрирани в пространството на свещеното си сърце и изпращайте любов и благословии към всичко около вас. Практикувайте това докато то стане неразделна част от опита ви. Вие сте същества от Светлина и Любов, и това е причината да сте тук през тези смутни времена. Вашето успокояващо и любящо присъствие е силно необходимо и всеки един от вас има капацитета да създаде спокойствие и мир в сферата си на влияние. Тази сфера е много по-голяма, отколкото можете да си представите, Скъпи души, тя извисява тези, които са в нея. Продължете да сте благословията на Божественото в човешка форма, защото това е вашата цел и вашата съдба. Освободете всички съмнения, които може да изникват в човешкото ви съзнание и които ви говорят по друг начин. Вярвайте в себе си, че сте носителите на Светлина и Любов, че носите изцеление на околните, че пробуждате онези в обкръжението си чрез самото си присъствие и че това се случва автоматично като се занимавате с ежедневните си неща.

Като проводници на космическите енергии, вие обслужвате божествена цел, трудейки се ежедневно за личното си установяване на тази планета. Тази задача трябва да се изпълни с мир в сърцата ви, като знаете, че чрез вас изгрява Светлината на нова епоха. Вие сте важни в основната схема на по-висшите дейности на божествения план и без вас тук би имало празнина в района, който обитавате. Продължете да сте отворени, за да позволите на всичко добро от Вселената да се влее във вас и чрез вас. Изживявайте всеки ден в радост и благодарност за цялото изобилие, което ви обгражда. Вие сте разбивачите на матрицата и ето как се постига това. То не става чрез сила или радикална революция, то се случва вътре във вас и чрез вас, и желанието ви позволява на божественото да извърши работата си. Вие създавате нов шаблон за човешкия опит и колкото повече от вас правят това, като се синхронизират с тази концепция, толкова повече нараства енергията, докато стане реалност на човешки опит за всички.

Като носители на новите човешки шаблони, вие просто можете да сияете в Светлината си и тази Светлина се разпознава от онези, които ви наблюдават където и да отидете. Това е фина енергия, която другите забелязват без в действителност да знаят какво е това. Не се тревожете за работата на тази енергия и външните й изражения, защото е важно да сте скромни в тази служба на човечеството и да не сте въвлечени в изражението на човешкото его. Тази служба е много по-важна, отколкото Земната ви личност може да разбере, тази служба е любящо съгласие, което направихте преди да се въплътите на тази планета. Всеки един от вас е жив израз на любящия Създател, който работи чрез вас и ето как Създателят разширява съзнанието на всички живи изрази на себе си. Тази енергия сега циркулира на планетата и пламти в повече човешки сърца.

Ние молим вие да размислите върху тези думи и да ги приемете дълбоко в ядрото на съществото си и да се синхронизирате с присъствието на душата си. Направете това ежедневен навик, когато всеки един от вас освобождава повече от влиянието и израженията на стария свят от всяка клетка на физическото си, умственото си и емоционалното си тяло, вие позволявате на Светлинното си тяло да заякне в обсега си. Всичко това трябва да се прави и да се синхронизира със сърцето ви, защото сега е време да синхронизирате ума и сърцето да работят заедно като едно. Сърцето-ум е ключът към напреднал израз на съзнание и изразяване на тази планета. Помнете, че всички вие сте много повече, отколкото човешкият ви израз ви е позволил да запомните, крачейки в старото и новото през божествената си служба в тези времена. Вие запазихте това пространство за сестрите и братята си и сега ще започнете да виждате плодовете на труда си. Сърцата им започват да пламтят от Светлина!

Пътят пред вас се отваря и новият начин на човешко изразяване е радостта. Поддържайте този фокус и не губете вяра в себе си или в доброто, което се постига. ВИЕ сте чудото и магията на новия свят, който изгрява на хоризонта – ВИЕ сте създателите и дизайнерите на новата Земна реалност. Във всеки от ВАС и у Пробуждащите се крие надеждата и красотата на новия свят. Останете верни, останете фокусирани, ПОМНЕТЕ и поддържайте тази визия.

До следващата седмица …
АЗ СЪМ Хиларион

Канализирано чрез:
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
www.therainbowscribe.com
www.movingintoluminosity.com
http://elvenjewels.blogspot.com/2014/08/31-7-2014.html


image



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: delianaangel
Категория: Изкуство
Прочетен: 3184808
Постинги: 1238
Коментари: 995
Гласове: 3885
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031